Det brinner



Ja, det känns så på ryggen i allafall. Inge nådigt röd man är. Sen är jag röd på ena sidan av ansiktet och över bröstkorgen. Hoppas det har lagt sig tills imorgon. Och att man fått en fin brun färg istället :).


Jag är för närvarande själv här hemma. Markus åkte iväg och fiskade för ca 2 timmar sedan. Min prins. Kul för honom att han får komma ut lite och fiska. Det älskar han mest av allt. Speciellt när det är sånt fint väder också.

Själv har jag legat i soffan hela kvällen med neddragna persienner framför datorn. Men ska släppa in lite ljus och kolla på tvn. Bara slappa. Är otroligt trött. Jag blir alltid trött och sliten när jag har solat och badat. Så det ska bli skönt att sova sen.

Är även ledig imorgon då ska det umgås med syster på fm och med resten av min familj på em/kvällen.

Återkommer imorgon :). Sov så gott mina vänner. Hoppas ni haft det skönt i solen idag !

ÅHHHHH HAHAHA!



Hade det jättemysigt med Mahlin på Bomstad idag. Tog även årets första dopp. Eller ja, jag har inte badat ute på flera år så det va jätteskönt. Kallt i början men sedan hur härligt som helst. Det var smockfullt på stranden. Så som jag vill ha de. Massa folk att ligga och glo på ;). Jag och Mahlin tog igen all missad tid och pratade gamla minnen. Hur underbart som helst. mina lilla Blondie.

Vi åt pommes (tradition på bomstad), glass och ostbågar. Solade och njöt. Jag solade mest ryggen då det är bekvämast att sola på mage enligt mig. Och så dum jag känner mig nu när jag är hemma. Ni ska veta vad jag har bränt mig. Det är helt sjukt. Min rygg och mina lår mår inte bra just nu. Bara att sitta i soffan känns som att sitta på en spikmatta. Eller ett rivjärn. AJ AJ ! Jag brukar inte bränna mig allt för lätt så jag tänkte inte så mycket på det. Tur jag inte använde Mahlins olja till ryggen ;). Då hade jag nog fått brännskador.
Men i det stora hela va de värt det. Supermysigt hade vi och vi smidde planer om saker vi ska göra framöver.

Här kommer ett gäng bilder.






Innan allt folk kom.







Jag just nu. Markus tog ett kort så jag kunde se hur jag såg ut. Fy tysan ! Ser värre ut IRL. Snyggt med en rosett efter BH banden ;)


Nu ska jag göra köttfärspaj och njuta av svalkan här hemma och tv.


FAAAAAAAAAAAAAAAAN




Jävla skit helvete !!!!!!!!!!!

Satt och grejade med min kamera och lyckades på något sätt ta bort alla kort. FAAAN! De flesta korten har jag på datorn men många (MÅNGA) är borta. Jag är ju så jävla duktig. HAHA. Ush!

Ingen bra start på dagen !!!!

Nu drar jag och solar och badar. Hejdå ;)


110630



God morgon!

Vaknade av att Markus pussade mig hejdå när jag gick till jobbet. Gulle!!! ♥ Sen somnade jag om och vaknade tjugo i nio av att ena näsborren va så täppt. Tog lite nässpray och försökte somna om. Men det släppte aldrig. och jag som inte är en snytare utan en "bakåtsniffare" HAHA, gick faktiskt upp och snöt mig. Men va då så irriterad att jag valde att gå upp. Och sedan dess har jag letat efter bra sommarkläder att ha idag. Solen skiner ju idag igen. Men har bytt kläder otaliga gånger. VILL HA KLÄNNINGAR ! Men det får bli jeansshorts och linne. Ska ändå bara till stranden idag.

Japp. Jag har inte varit på Bomstad på flera år och när jag var mindre så cyklade alltid jag och Mahlin dit. Flera gånger i veckan på sommarloven. Och nu har vi inte umgåtts så mycket eller tänkt på att åka dit. Så idag slår vi till. Men vi cyklar inte :P. Vi tar bilen. Vi bor ju båda två nu i Vålberg 2 mil bort från bomstad. Ska bli riktiigt kul och härligt faktiskt. Kanske att man tar sig ett dopp? Jag har inte badat (mer än i pool) på flera år. Jag är en badkruka och vänern är vell inte känd för sitt varma vatten direkt.

Aja, nu ska jag fixa i ordning mig lite och byta om IGEN. Sen packa en liten strandväska och äta frukost. Kameran får följa med :).




Therese, jag och syrran förra sommaren




Sjukhuset.



Jag har spenderat kvällen med att titta på olika sjukhusprogram på tv4 Fakta. Först förlossningkliniken och nu intensivvårdsavdelningen och kl 21 börjar ju livet på BB. En ultimat kväll ;). HAHA. Älskar sjukvårdsprogram. Tycker det är mycket intressant och jag som är så blödig grinar ju för ingenting. Nu är det en kvinna i 60 årsåldern som fick en hjärnblödning i bilen och krockade. Så nu ligger hon i respirator och det finns inget dom kan göra så hon blir bättre. Nu sitter dom och pratar om att de ska ta farväl av henne och koppla bort slangarna. Hemskt att se hur maken gråter. Ush. Så orättvist. Men dom ska i allafall donera alla hennes organ så något bra kommer det ur det i allafall.


Mycket bra är det i allafall och tårarna brinner bakom ögonlocken. Sen blir det glädjetårar när bebisar ska komma ut i stora vida världen.

Vi hörs imorgon bitti igen ! Godnattkramar !



110629



Hejsan!

Nu är jag hemma. Var som sagt hos syrran efter jobbet. Drack kaffe på balkongen och snackade massa minnen och lite skitsnack som vanligt. Underbart. Tack syster ! ♥

Efter att jag varit hos henne drog jag till Biltema. Skulle köpa servoolja och motorolja. Men servooljan va slut. Det jag är i desperat behov av då min bil läcker det så det är en stoor pöl på parkeringen. Men får åka dit i slutet av vecka igen. Fick med mig motorolja i allafall. Sen åkte jag till Skopunkten. Syrran hade köpt så snygga sandaler så jag var tvungen att köpa likadana HAHA. supersöta. Drog in på Coop och fick med mig en balkongblomma. Söt !

Nu har jag och Markus precis ätit mat. Han sitter vid datorn och jag i soffan. Vilket liv ;). HAHA. Nu är jag ledig två dagar och det ska bli riktigt skönt. Är helt slut efter att ha gått upp innan kl 6 i 3 dagar. Inte van det. Sen kör jag två dubbelpass i helgen så all energi behövs. Är ju inte riktigt frisk än heller. Snoret rinner och hostar som en galning. Snart 2 veckor har jag varit sjuk. Helt otroligt.

Nu ska jag bara slappa här hemma. Kanske ska orka sätta mig på balkongen och lapa lite sol. Men det är vindstilla så det lockar inte direkt. Har svårt för stekhet värme utan vind.

Återkommer senare :)

Nya blomman




Skorna är snyggare IRL.



Bara ben är ett måste på jobbet i denna tr...

img_6601 (MMS)

Bara ben är ett måste på jobbet i denna tropiska hetta. Det är så sjukt varmt inomhus o varenda rörelse sätter igång svettkörtlarna. O skorna är värst. Det är nästan så Jag kan höra plasket i skorna när jag går! Känns som de brinner också. Aja, nog klaging. Har rast just nu o vilar upp mig. Efter jobet blir det kaffe hos syrran innan jag far hemåt till min man. Vi hörs senare då!! Kram


Kvällskvisten



God kväll.

Bingon gick inge vidare. Jag som hade tänkt vinna flera ggr om idag. Men men, bättre lycka nästa gång. Men det var kul ändå. Som det brukar vara. Komma bort och göra någonting. Men varmt va de, då solen såg på och i en gammal bil blir det lätt varmt. HAHA.

Nu har jag duschat och ska pussa lite på Markus innan det är läggdags. Kör samma tur som de senaste två dagarna. 7-13.30. Sen ska jag hem till syrran på kaffe och ta igen litegrann. Eventuellt träffa morbror med familj som är i Sverige på besok (bor i norge). Skulle också behöva ner till stan och få papper underskriva på ams som ska in till försäkringskassan så man får lite ersättning.

Det är mina planer för imorgon. Sen är jag två dagars ledig innan jag kör på dubbla pass hela helgen. PUH!

Sen så är jag pirrig i hela kroppen. Linda har fått lite värkar och förmodligen blir det bebis snart. Gud så avis jag är. Bebisar är det bästa som finns. Linda är min äldsta barndomskompis så det känns lite speciellt. Som om jag blir moster. Underbart ! Får se om hon skrivit något om det imorgon när man vaknat eller under morgondagen. Antar att blivande pappan är snabb in på FB för att berätta. Hoppas det i allafall. Önskar er all lycka till och att allt går snabbt och smidigt och att ni alla 3 mår bra när allt är färdigt. MYSIGT!!!


Godnatt på er kära vänner !

110628



Hej på er !

Som ni vet så jobbar jag heltid nu hela sommaren så uppdateringen blir inte lika ofta tyvärr. Men jag försöker i allafall uppdatera varje dag. Får ångest annars, även fast läsarantalet rymmer i mitt vardagsrum ;), så känns det bra att uppdatera. Några handfulla trogna läsare har man nog, ens närmaste vänner.

Riktigt varmt och skönt ute idag. Synd att man har jobbat. Är såå trött att jag inte ens orkar sitta på balkongen. För varmt ;). Sen har jag VÄRLDENS ryggont idag. Fattar inte riktigt vad jag gjort. Kan knappt gå upprätt, Och förkyldningen verkar inte släppa taget. Vaknade med halsont i morse igen och snoret rinner som aldrig förr. Precis som hostan. Ush ! Är måttligt trött på att vara sjuk nu. Vill vara frisk, pigg och glad nu när det är sommar och man får jobba.

Idag blir det inte många knop. Vika in lite tvätt, laga mat och eventuellt spela bilbingo med mamma ikväll. Så roligt :). Hoppas på vinst idag. Min tur nu ! Behöver pengar till en ny bil.

Nu ska jag läsa skvallerblaska och dricka kaffe. Update you later.

Dagens oerhört sköna outfit.
Leggings H&M
Linne med knappar och fickor från Carlings



Lite lycka skadar aldrig.



Hej igen :)


Det blev aldrig någon köttfärspaj. Vi åt faktiskt tacos igår så köttfärs kändes inte helt rätt 2 dagar irad. Så på onsdag ska jag nog fixa det, eller torsdag. Vi får se ;). Just nu är jag alldeles för mätt för att ens tänka på mat. Idag fick det bli ytterfilé, potatisklyftor och sallad. Gott det med ;). 

Nu har Markus landat i datastolen. Han skulle spela ett tag och jag funderar på vad jag ska hitta på. Kanske bara ska ligga raklång här i soffan resten av kvällen. Känner för att göra någonting men är samtidigt så otroligt trött efter brist på sömn. Har ni något bra tips till mig kanske ?


Förresten. Skrev ju igår att jag letade på Nelly efter en söt blommig klänning och att den jag hittade bara fanns i strl L. Tro det eller ej, men jag var inne där idag igen och då hade de fyllt på med storlekar så jag var snabb på att klicka hem en i min storlek. Så otroligt söt, älskar dragskon i midjan.
199 kr
Klicka här för att komma till Nelly.


110627



Hejsan !

Äntligen hemma. Har googlat runt på köttfärspaj som en galning. Åt det på Lindas BabyShower för ett tag sedan och det var den godaste jag ätit. Men googlar man och ser alla bilder så ser det inte så lockande ut. Får vell prova mig fram. Kan vell inte vara så svårt.

Annars så har jag satt igång en tvättmaskin och kanske måste ta ett varv med dammsugaren eller om man sopar lite bara :P. Är trött efter jobbet då jag somnade så sent igårkväll. Inte många timmars sömn. Men då kanske jag somnar gott ikväll :).

Mja, jag återkommer om pajen sen. Om den blev god så får ni såklart receptet..



Godaste pajen.


God förmiddag! Jag jobbar och sliter för f...

God förmiddag! Jag jobbar och sliter för fullt! Sommarjobbet har dragit igång för fullt så de blir tyvärr lite sämre uppdatering men jag ska göra så gott jag kan :). Vi hörs sen igen. Puss på er !


De va de..



Strax efter senaste inlägget så stack Markus iväg och fiskade så det blev ingen myskväll som jag trott. Men han får vell passa på att fiska när solen skiner. Det har ju varit så dåligt länge nu så jag är glad att han får hitta på nåt på egen hand. Grabbkväll ;). Jag ligger raklång i soffan och har glott igenom Nelly.coms hemliga rea utan att hitta det jag söker. Vill ha en vanlig skön slapp bomullsklänning som går strax ovan knäna i något fint blommigt mönster. Hittade en i storlek L så det sket sig ;).

Nu ska jag äta lite kvällsmat. Köpte färska frallor på Maxi förut så det ska jag mumsa på nu framför tvn. Med god salami på.  Finns fasen inge godare bröd än färska frallor.

Hörs sen eller imorgon !



Ska vi? Nä,



Det blev inge nytt soffbord idag heller. Jag hittade några jag lätt skulle kunna köpa med mig hem men Markus tvekar varje gång och det slutar med att vi åker hem tomhänta. Brukar vara så när vi ska shoppa något ;). Det finns MASSOR på internet säger han. Mja, vi får vell kolla upp det då. Jag vill ha nytt soffbord NU ! Är så trött på vårat fula stora svarta som bara ser klumpigt ut till våran soffa. Som ett matbord nästan. Alldeles för stort.

Över till något annat. Vi har nu ätit mat (tacos), Markus spelar dataspel och jag har läst ut min älskade bok. Satan vad jag älskar böckerna. Fan att det ska vara slut. Hade velat haft många fler. Känns som sagan inte riktigt var slut där. Längtar tills Twilight filmen kommer i November. Om den kommer vara lika bra som boken var. Tror knappast det men kul att få tänka tillbka på boken och veta vad som händer i allafall. Att få bilder till berättelsen man läst.

Ja, ni vet vad jag menar. Nu ska jag kolla lite på nätet efter soffbord, sen ska det mysas kvällen lång med älskling.

Ha en mysig söndag !


110626



God morgon!

Både jag och Markus vaknade vid halv 11 så nu har vi klivit upp. Lika bra att gå upp i lagom tid så man är trött ikväll för imorgon börjar jag jobba heltid till sista augusti.

Idag har vi inga direkt planer. Jag vill till IKEA eftersom dom har rea, men Markus tycker vi ska kolla under veckan istället. Vi får vell se. Annars ska vi handla mat idag. Eventuellt att jag måste tvätta och damma av lite här hemma.

Om vädret håller i sig blir det balkonghäng och mys med Markus ! Återkommer senare :)

klara färdiga gå!


Madde (i vitt) utmanade både Therese och svärfar på en tävling där de skulle springa ner till vattnet o tillbaka med världens uppförsbacke.




Midsommar 2011



Jag och Markus åkte såklart till kusten igår eftermiddag. Till Uddevalla där hela Markus familj campade. Det var sååå fint precis bredvid havet. Det var en riktigt stor camping med massor av folk i ALLA åldrar. Vi grillade och åt massa god mat. Drack cider och körde 5-kamp. Vädret var inte så roligt. Det duggade titt som tätt och blåste som tusan. Men vi hade jättekul. Åt sedan jordgubbar med glass, lyssnade på musik och skrattade. Sen gick jag, svärmor, Therese och Madde upp till deras pub och satte oss en sväng. Sjukt mycket folk. Alla stod på varandra och de spelade massa gamla goda sommarklassiker. Gick tillbaka och satt och tjattra till ca kl 2 då jag och Markus somnade gott.

Idag har vi haft strååålande sol hela dagen och vi har solat, ätit mat, fiskat krabbor, lekt och bara umgåtts. Så nu är jag sönderbränd från topp till tå men jag njuter av färgen :). Markus är lika röd och fin han ;).

Nu är vi i allafall hemma och har precis ätit BK till middag. Så nu ska jag korka upp en cider och njuta av lördagen. Hoppas ni hade en toppen midsommar.

Här kommer massa bilder från igår och idag.




































Tack alla inblandade för en jätterolig midsommar !



Hej! Dålig uppdatering men det har ju vari...

img_9366 (MMS)

Hej! Dålig uppdatering men det har ju varit midsommar ;). Haft de sjuk bra i Uddevalla med Markus familj. Är på väg hem nu. Har ca 1 timme kvar. Bilder o så kommer sen :).


Kvällen har bara börjat. Nu är vi i Uddeva...

img_4640 (MMS)

Kvällen har bara börjat. Nu är vi i Uddevalla med Markus familj o campar. Dricker lite cider o väntar på grillat. Synd att vädret är gråt o tråkigt. Men bra sällskap! Ha en bra kväll ! :)


110624 - Midsommar



God förmiddag och glad midsommar !

Jag blir aldrig frisk ! Nu har jag ont i huvudet och bihålorna. Och mina öron knastrar när jag gäspar, sväljer och liknande. Googlade igårkväll och tydligen är det mitt eget fel. När man drar in snoret iställer för och snyter sig så kan det bli så. Det kallas för "bakåtsniffare" HAHA.

Aja, lite alvedon ska nog funka hoppas jag. Det brukar ju vara värst på morgonen. Men har ingen feber eller nåt. Bara näsan som krånglar nu.

Idag ska vi åka nedåt kusten är det vell tänkt. Men jag vet inte när. Jag var arg på Markus inatt för att han var uppe så sent och spelade dator. Jag ville lägga mig i rimlig tid så man kunde gå upp och göra sig färdig för att åka direkt. Men han verkar inte ha bråttom. Han ligger och snarkar för fullt.

Jag har i allafall duschat och gjort mig kaffe. Nu ska jag bara vänta på att Markus vaknar så vi kan äta frukost.

Förra midsommar åkte jag, syrran och mamma till Norge då min morbror skulle gifta sig dagen därpå. Här kommer lite bilder från förra årets midsommar.

















parken

Stadsparken










Bilderna som aldrig kom upp förut kommer här. 3 Kassa Iphonebilder.


Diabetesutbildning



Nu är jag hemkommen efter diabetesutbildning. Jag tyckte det var lärorikt och nu vet jag mycket mer än innan. Och innan kursen avslutades så gjorde vi ett test på det vi lärt oss under de 2,5 timmarna. Jag fick ALLA rätt. Hur duktig är inte jag då? Hon sa att ingen har haft det förut vad hon sett. Men om jag känner mig rätt så har jag glömt hälften imorgon. Brukar vara så. Men jag är duktig :). HAHA ! Hade lite svårt att hitta dit och blev lite stressad men efter några telefonsamtal hittade jag rätt. Svårt att fixa parkering när de bygger om i det området. Men de löste sig det med. Så på tillbaka vägen efter utbildningen gick jag genom stadsparken. Det är ju himla mysigt därinne. Massa massa grönt, blommor i alla färger och en fontän. Riktigt avslappnande.


Vet inte om det är fel på datorn eller blogg.se men det går inte lägga upp bilder. Står "din webbläsare stödjer inte kakor". Har aldrig hänt förut. Så ska starta om datorn och vänta en stund så får vi se sen.

110623



God morgon!

Sov hur gott som helst inatt men vaknade till en snabbis vid halv 10. Orkade inte kliva upp utan somnade om och gick upp halv 11. Nu har jag duschat, kokat ägg och druckit kaffe. Ska göra mig i ordning. Måste till stan i lagom tid. Ska på Diabetesutbildning/kurs. Så jag kan få ge Insulin till våra damer och herrar på jobbet. Det är på tiden efter 4 år som vikarie på samma ställe. Men eftersom det är massa nya sommarvikarier i år så är det bara jag och Izabel som kan ge Insulin så är det bra att få det fixat. Ett mindre problem.

Jo som sagt, måste åka i tid eftersom jag inte vet vart det är , det är i hamnen vid löfbergslila skrapan någonstans så jag får leta mig fram lite. Men det ska nog gå bra. Det är 15 personer som ska gå så jag får leta efter folk och fråga mig fram.

Det är det enda planerna idag. Sen ska jag hem och fixa mat åt mig och sambon och njuta av kvällen. Imorgon är det midsommar. Verkar som vi åker till kusten och hälsar på Markus familj som åker dit idag med sina husvagnar. Gud så kul det ska bli :). Bara att komma bort över dagen. Sen åker vi hem igen på lördagen.

Nu ska jag fixa mig i ordning och sedan äta frukost. Vi hörs i eftermiddag !




En mycket liten Tessie.



Tätt!




Satan. Varje gång jag drar in snoret.. nej men ush, va äckligt det lät, men vad heter det ? Motsatsen till att snyta sig ? HAHA. A, ni vet vad jag menar så täpper hela näsan igen och det gör ont som tusan ända upp i ögat. Brukar ni få så? Får alltid det i slutet av en förkyldning. Jobbigt !

Jobbade 3 timmar extra idag utöver de 3 timmar jag skulle jobba, sen drog jag ner till stan och solade 25 minuter. Sjukt skönt. Men drop-in solariet i stan är så dyrt. 100 kr för 25 minuter. Men det är ju ganska lyxiga solarium. Inbyggd aircondition och massa sprayer som sprayas ut varje minut så man ska lukta gott HAHA. Sen har de massa annat också, antar att det är därför det är dyrt men det var skönt i allafall och liiiite färg fick jag nog tror jag.

Sen tog jag en snabb repa på stan i jakt på present till lillsyrran som fyller 18 i juli. Hittade det jag skulle i allafall och åkte från stan fattig. Ingen hitt att handla saker ett par dagar innan löning. Svängde förbi systemet och har nu laddat upp med dricka inför midsommar. Skönt att ha det gjort.

Nu väntar jag på att Markus ska komma hem som är och fiskar. Har bett han köpa med kebab hem. Jag orkar inte ställa mig och laga mat. Är trött och slö. Så nu ska jag fortsätta ligga här i soffan och läsa i favvoboken.

Ha en härlig lill-lördag !



110622




God morgon!

Jag är redan uppe då jag ska iväg och jobba 3 timmar. Somnade ganska sent inatt så jag är lite trött idag. Markus somnade också sent. Han skulle upp tidigt men ligger fortfarande och snarkar. Konstigt. Aja, han får skylla sig själv.

Efter jobbet sen så ska jag ner till stan och sola solarium. All färg är som bortblåst då solen har lyst med sin frånvaro ett bra tag nu. Så jag ska bättra på brännan lite inför midsommar.

Har förövrigt inga planer för midsommar men eventuellt åker vi till kusten och umgås med Markus familj. Vi får se hur det blir. Det vore kul i allafall ! Där ska det tydligen vara fint väder också. Vad ska ni göra på midsommar ?


Nu ska jag pussa lite på Markus och sen dra mig mot jobbet. Ha en bra dag. Vi hörs sen igen !



Wish me luck! Snygg kartongbit som underlägg.

img_8246 (MMS)

Wish me luck! Snygg kartongbit som underlägg.


TUT TUT!!




Ska bli så himla kul att åka på bilbingo. För två somrar sedan spelade jag och mamma säkert 20 ggr. Världens bästa hobby HAHA!

Har ni inte provat på det så gör det ! Många tror att det bara är pensionärer som spelar bilbingo men säkert hälften är mellan 20-35. Kostar ca 100 kr för ett spel. Och det är ganska lätt och vinna.

Så nu ska jag packa ner lite kakor och mjölk. Mamma tar med sig kaffe. Kvalitétstid med mamma är aldrig fel.



Hej hopp !!!



Rösta!


Rösta på min klänning som jag har designat för Nelly.com. Klicka på bilden och ge din röst!




Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

 


110621



God förmiddag!

Kvällen igår blev vell inte som man tänkt sig. Mamma ringde vid 7 tiden och sa att hon skulle åka till akuten med lillebror. Han har haft ont i magen hela helgen (han har haft så förut). Så jag åkte med in och satt med dom på akuten. När kl var 11 så hade fortfarande inte provsvaren kommit som det tog tidigare under kvällen så jag åkte hem. Han blev tydligen kvar där under natten för idag är mamma och syrran där. De väntar på en läkare till som ska kolla på honom. Stackare. Hoppas de får ett svar snart på vad det är för fel.


Idag ska jag vell inte hitta på så mycket. Vika in lite tvätt och fixa frukost åt mig och mannen. Eventuellt att jag och mamma ska spela bilbingo ikväll. Har inte gjort det på två år. Ska bli kul. Men vi får se hur det blir med tanke på brorsan.


Ha en bra tisdag mina vänner !

Och Linda...hoppas bebben vill ut NU ! Jag är snooos sugen. :)

1+1=3




Japp. Vi har utökat familjen ! Välkommen Dammsugare ! Elgiganten hade erbjudande på en Philips dammsugare så vi slog till. Mörkröd och snygg är den. Och vilket härligt handtag. Jag hann knappt innanför dörren innan jag började frenetiskt dammsuga. Så nu är golvena rena och fina igen :). Dock hittade vi inge soffbord. Det är ju SÅ dyrt och jag vill ha kvalité. Och snygg ska den vara. Men Markus och jag har inte samma smak för fem öre. Så vi sket i det. Får ta det en annan dag. Eventuellt prova att kapa benen på den vi har och slipa och måla. Om det går. Vårat soffbord är alldeles för högt, slitet och svart. Inte min smak. Nåt ska vi komma på i allafall.


Nu ska jag laga lite mat till mig själv tror jag. 7 timmar sedan jag åt. Magen kurrar.




Måndagsplaner



Fram tills nu har jag kollat på tv och varvat med läsning och tvätt. Men kan inte slita mig från boken. Den är ju så sjukt underbar och man lever sig verkligen in i den. Ni måste läsa twilightböckerna.




Spännande..

Annars så mår jag lite bättre idag. Halsen gör inte ont längre men näsan rinner utan dess like och nässpray funkar inte. Jobbigt. Och snyta näsan är det värsta jag vet, fy! Är lite trött också och hostar som en tok men annars är det som vanligt. Hoppas det ger med sig. Har ingen ork att vara sjuk nu. Om en vecka börjar jag jobba heltid hela sommaren och vill njuta av denna veckan och ladda batterierna.

När Markus kommer hem sen ska vi iväg och kolla på en dammsugare. Hittills har vi lånat Markus mammas dammsugare så vi måste köpa en egen och sen ska vi kolla efter ett nytt soffbord. Det är på tiden. Jag vet vilket jag vill ha men det passar verkligen inte in i vårat vardagsrum så jag får nog tänka i en annan bana. Får se om vi får med oss något hem. Sen ska vi handla matvaror på hemvägen. Så det blir en del att göra. Skönt. Jag är så rastlös och har inge tålamod att sitta hemma hela dagen.

Hörs sen !!


110620



God morgon !

Känner mig mycket bättre idag. Utvilad också efter en god sömn. Markus är iväg och jobbar och jag kollar på sjunde himlen. Sen ska jag städa lite här hemma och tvätta. Även lägga mig i soffan och läsa "så länge vi båda andas". Älskar Twlight filmerna sjukt mycket och att läsa böckerna efteråt är ännu bättre. Dom är såå detaljerade och när man sett filmerna och vet hur skådespelarna ser ut är det komplett. Nästan så man inte kan slita sig från boken och det är vell bra.

Aja, nu ska jag starta en maskin med tvätt och kolla lite på tv. Hörs sen !




Satan så skönt de ska bli att sova ! Hoppa...

Satan så skönt de ska bli att sova ! Hoppas jag däckar direkt. Men halsen krånglar så vi får vell se. Har precis sett rödluvan med Markus. Eller "little red riding Hood" som den heter. Den va faktiskt bra. Samma mystik som twilight. Men de är samma person som gjort dom filmerna så de kanske är därför. Värd att se i allafall. Hoppas ni haft en bra helg. Nu ska jag borsta tänderna strax o krypa ner under täcken bredvid Markus ! Vi hörs imorgon. Godnatt !


110619



Heeeeeeeeeeeeeeeeej!

Jag lever, men är så sjuuuuuk ! HAHA nejdå, men är förkyld som tusan. Satt och sa igår att "jag har inte varit förkyld sen förra sommaren. Skönt". Och vips, ett par timmar senare vare jag som hade världens halsont. Trodde jag skulle avlida ;). Värre va de idag då jag hostar slemmigt och varje host känns som taggtråd i halsen. Inte så vidare kul alls. Snoret rinner också. Så ni vet. Och huvudet värker. Fy. Men är glad att jag stod ut hela arbetshelgen i allafall. Men nu är jag segare än segast. Ligger raklång i soffan och tar igen mig. Har nyss ätit mat och skulle kunna somna närsomhelst. Men ska uppdatera mig i bloggvärlden och käka godis. Sen är det gossip girl som gäller kl 19.

Ha en superhärlig söndagskväll !

Provat nagellack på jobbet. Två färger på två fingar. Schhhnyggt !


God eftermiddag! Ja, så här ser de ut nu. ...

img_0666 (MMS)

God eftermiddag! Ja, så här ser de ut nu. Har lite rast o passar på att vila mig. Ska äta upp o lägga mig och läsa. Börjar igen kl 2. Sen har jag en halvtimmes rast i eftermiddag vid Halv 5. Hoppas dagen går fort ! Att jobba två helger Irad med så många timmars arbete rekomenderar jag inte. Kommer vara död imorgon ;). Men lönen blir ju lite bättre i allafall. Det behövs!! Hörs sen eller imorgon :). Puss på er !


110617




God morgon!

Sovit som en prinsessa inatt, vilket behövdes efter den dåliga sömnen igårnatt. Har varit upp en timme nu. Duschat, druckit kaffe och kollat på sjunde himlen. Markus sover fortfarande så jag passar på att kolla på förlossningskliniken på tv4 fakta.

Regnet öser ner utanför men det gör mig ingenting alls. Jag ska iväg och jobba kvällen så det får gärna regna. Brukar annars vara soligt och fint när man jobbar.

Så innan jobbet idag ska jag dammsuga här hemma, färga ögonfransar och bryn och fixa lunch. Hela helgen är det jobb så har inte mycket fritid. Men nästa helg är jag ledig och det ska bli skönt. Då är det ju midsommar också. Hoppas vädret är bättre då. Brukar vara regn då ;).

Förresten, har ni sett Gevalias reklam för kaffe? Herregud. Den är ju värdelös och jag blir lika arg varje gång den kommer. Vem kommer på sådana skitreklamer HAHA! Ful är den i allafall.

Mja, nu ska jag klä på mig lite kläder och invänta att Markus ska vakna så vi kan äta frukost !

Ha en bra fredag !



På hästryggen



Ja, nu är jag hemma. Var ju med Mahlin till stallet idag. Jag fick provrida lilla ponnyn. Kändes sjukt läskigt men det gick bra. Han va bra trög. En sådan häst passar mig utmärkt HAHA. Jag är ju livrädd fast jag kan. Har ridigt många gånger förut men det är lägesedan nu. Jag och Mahlin hängde alltid på 4H-gården varje lördag när vi var mindre. Mockade, borstade och gjorde fint hos hästarna. Sen fick man leda hästarna när småbarnen kom och red. Som belöning fick vi rida gratis. Varje lördag i säkert ett år. Ja, det var tider det.

Idag var jag livrädd HAHA. Hästar är ju så stora djur och jag har väldigt mycket respekt för dom. Fina djur! Det som var roligt idag är när min lilla häst skulle kissa. Men det kom aldrig något. Så på tredje försöket kom de HAHA. Och när dom ska kissa ska man stå upp så blir det lättare för hästen. Och jag höll på och dö där jag stod upp i säkert 5 minuter innan det hände något. Sen travade jag lite men kom inte så långt. Inte lätt att tänka på allt, så som att svänga och skumpa samtidigt.. Ser ju ingenting ;).

Tack Mahlin för idag !


Oj oj så stolt på hästryggen ;)



Kisspaus nr 3.


Fina Mahlin på sin häst Lasarus.



Nu står potatisgratängen i ugnen så jag ska passa på att sätta mig på balkongen medans solen skiner. Sen blir det mysmiddag med älskling ♥.

Ha en bra torsdag !



110616



God förmiddag!

Sov som en kratta inatt. Vaknade först vid halv 1 och va törstig. Upp och drack pepsi, satte på fläkten och somnade om. Sen vaknade jag vid 4 tiden och var törstig igen. Drack saft och sen somnade om efter en stund. Då va de så ljust ute så det var svårt att somna. Sen vaknade jag av Markus telefon, både alarmet och samtal från hans pappa. När han klev upp så hade de börjat klippa gräs eller liknade utanför och det var inte lätt att få nå mer sömn. Markus var rätt duktig på att väsnas i köket också, dunkade i skåp och låder. Sen går det inte stänga våran dörr till sovrummet då hans internetkabel ligger under dörren. Men till sist somnade jag ändå och steg upp vid 10. Hade planer på att hänga med syster idag vid mariebergskogen. Sola och dricka kaffe. Men hon hade ont i huvudet och ville stanna hemma. Så det kändes onödigt att dra hem till henne 2 mil för en kaffe.

Så nu har jag planer med min gamla kompis Mahlin. Ska följa med henne till stallet senare. Vi måste börja umgås mer. Vi hängde med varandra varje dag när vi var mindre. Hade min första fylla med henne också ;) HAHA !
Så kl 2 drar vi till hennes häst. Får se om man vågar sitta på hästryggen eller inte. Jag är en fegis. Ska bli kul att träffa Mahlin i allafall.

Här är snygga Mahlin.


Har haft tusen bilder på oss tillsammans men alla låg kvar på Lunarstorm HAHA, och det har ju stängts ner så alla bilderna är borta. Tråkigt. Men man får vell skaffa nya :)

Nu ska jag fixa lite frukost och sen göra mig i ordning. Vika in tvätt o dammsuga !


Sittdyna på huvudet löste de ;) måste sett...

img_5305 (MMS)

Sittdyna på huvudet löste de ;) måste sett roligt ut :D


Inge nådigt de regnar.  Ändå ska man promb...

img_4877 (MMS)

Inge nådigt de regnar.  Ändå ska man prombt ut o röka. Men jag hade en nödlösning...


Hallå! Knappt en halvtimme har jag jobbat ...

img_2871 (MMS)

Hallå! Knappt en halvtimme har jag jobbat och sitter redan på rast. Men vi MÅSTE ta rast om vi jobbar fem timmar eller mer. O efter kl halv 6 är de omöjligt att ta rast då alla ska fixas i ordning för kvällen, de ska städas osv. Så då får man ta rasten direkt man kommer till jobbet. Inte mig emot ;). Se så fina mina nya "ljuslyktor" lös igårkväll. Supernöjd!


Off I go!




Ska snart dra mig bort mot jobbet. 16-21.30. Ett par timmar blir det i allafall. Sen jobbar jag som sagt hela helgen så imorgon är jag ledig. Då ska jag hänga med systeryster. Hoppas det blir fint väder. Verkar dock inte så. Inte superfint i allafall. Isåfall ska jag banne mig sola solarium. Jag SKA vara brun ! Det är ju snart midsommar. Då ska man vara fin :)


Nä, dags att fixa håret i en hästsvans. Ha en bra Onsdag. Puss !



Hej sålänge..

Nytt i garderoben



Lite urusla bilder på min shopping.


En jumpsuit från barnavdelningen på H&M. Skrynklig efter att ha legat i garderoben



Linne från Gina Tricot, har 3 olika färger



Svarta jeans från Gina Tricot





110615



God morgon!

Markus kom hem igår tillslut. Kl var närmare halv 11 och det blev en sen tacomiddag. Men oj så gott det var. Idag hade jag tänkt att grilla och göra potatisgratäng men fick ett samtal från jobbet förut så ikväll blir det jobb istället. Får hitta på något som går snabbt att göra till middag när jag kommer hem vid 10 ikväll. Annars får Markus fixa något själv att äta under dagen.

Jag har i allafall varit uppe ett bra tag, Markus gick till jobbet vid 10 så då gick jag upp. Har duschat, druckit kaffe och kollat på sjunde himlen. Det är ju SÅ bra ! Har sett alla avsnitt förut för många år sedan men det är lika bra andra gången.

Innan jobbet idag har jag inte så mycket planer. Tvättmaskinen är i full gång så det ska hängas sen och lunch ska fixas men annars ska jag nog bara slappa i soffan och ladda energi för jobbet. Ska försöka träna lite också. Känner av träningen från igår i min rumpa HAHA, men jag måste träna nästan varje dag. Annars kommer det aldrig funka.

Slutbabblat. Hörs sen igen :) Ska visa lite shopping som jag glömt att lägga upp här.




GAH! Hungrig !





sitter hemma i soffan och väntar på att Markus ska komma hem. Han är iväg och jobbar och har varit borta ett par timmar nu. Hann inte göra tacos innan han drog så vi slängde i oss pyttipanna och nu hungrar jag ihjäl. Hoppas han skriver snart att jag kan börja med maten. Sålänge ska jag nog träna lite med mitt gummiband som jag köpte på intersport. Få lite magmuskler. Igår hade jag såååå ont i hela kroppen efter att jag tränade i förrgår. Duktiga jag ! Bra att det känns. Då har man gjort något rätt. Jag har att fått en liten bula på magen och den SKA bort. Har gått upp nästan 4 kilo på 3 månader. Jag som ALLTID stått still på 47-48 i ca 6 år nu väger nu snart 52 kilo. Otroligt. Nu får det vara stopp. Kroppen är bra men en kulmage och gropar i låren är inte så trevligt.


Hörs imorgon ! Nu är de säsongspremiär för "so you think you can dance?" på femman.



Bild lånad från Linda Blom. Tagen på Babyshowern igår!


Fyndat!




Innan jag och syster hämtade upp tvillingarna så åkte vi till genvågan för Carro ville kolla efter en gammal byrå som hon kunde måla om o ha hemma. Hon hittade ingen bra men jag hittade fina små fat (eller va de är) som jag köpte att ha ljus i och nu pryder dom hyllan i vardagsrummet med små värmeljus i. Dom står det provisoriskt just nu tills jag hittar rätt plats.



15 kr för 3 st.





sen drog vi vidare till solareturen som också är ett loppisställe. Där hittade Carro en supersnygg byrå som hon köpte och jag hittade en kandelaber. Har alltid velat haft en men dom är ju så dyra så det har inte känts värt det. Sen tycker jag att gammal mässing är sjukt mycket snyggare än silver. 50 kr kostade den. Så jag har rengjort den och nu får den stå på köksbordet sålänge. Måste köpa ljus till också :)










Mariebergskogen


Här kommer lite bilder från dagen. Har hängt med 3 av mina syskon på mariebergsskogen. Mycket roligt. Älskar er så mycket !






Hoppbild är ett måste på stranden ;)







Mer bilder kommer.. Nu ska jag slappa innan jag ska börja med maten. Tacos som vanligt. Men det är vansinnigt gott :)





På mariebergsskogen med syskonen :)

img_9674 (MMS)

På mariebergsskogen med syskonen :)


Min snygga syster








110614




God morgon!

Har sovit som en stock inatt och vaknade ganska så trött vid 10 men gick upp i allafall. Nu dricker jag kaffe och ska göra mig i ordning. Sen ska jag in till stan och hämta upp min storasyster och sedan tvillingarna. Vi ska hitta på något idag men jag vet inte riktigt vad. Just nu regnar det men det ska spricka upp i eftermiddag så då blir det mariebergskogen i allafall. Får se vad vi hittar på innan de.

Vi hörs senare. Ska försöka slänga in mms inlägg. Puss !



Syrran blev fin i håret igår :)


Babyshower



Hallå vänner !

Nu är jag hemma. Efter stan så drog jag och syster hem till Elena som hade fixat en överraskningsbabyshower åt Linda Rangfeldt. Spännande att se hennes min när hon kom ut på altanen och de närmaste tjejvännerna satt där och väntade med paket och ballonger. Sötunge ! Vi åt supergod köttfärspaj och sen en underbar jordgubbstårta. Tack flickor !

Utav mig och syster fick Linda ett canvasset med färg och roller att rolla på babyfötter och händer när lilla "T" har tittat ut. 1 vecka kvar snart. Längtar! Här har ni lite bilder. Kommer nog låna bilder utan Linda Blom sen som har en systemkamera. Lite skillnad på kvalité men här kommer ett bildregn från min kamera.









En MYCKET chockad Linda :)




"gissa måttet på magen". Jag kom tvåa tror ja. Bra jobbat.
























Tack älskade Linda för att du finns och är min vän. Hoppas du fick en bra dag med goda vänner. Nu får pluttan komma ut !! Jag vill snooooosa !


110613



God morgon!

Är trött efter nästan 10 timmars sömn. Antingen för den långa helgen med lite sömn eller alldeles för mycket denna natten. Nöja, är uppe iallafall, duschat och fixat kaffe. Såg nu att sjunde himlen börjar strax innan kl 10 nu på morgonen. Så nu tittar jag på det men ska ta och göra mig i ordning. Ska med syster när hon klipper sig och sedan ta den sedvanliga rundan på arbetsförmedligen för underskrift av lite papper. Sen ska jag hänga med syster och bara umgås. Gå på stan och fika kanske.

Hoppas ni får en bra Måndag i allafall. Kikar in här innan jag drar om ca en timme.



Blommorama




Markus fick många fina blommor av sin släkt. Men det som jag blev gladast för är den superfina orkidén som nu pryder köksfönstret. Tusen tack !










110612



Hej !

PUH!! Fikagästerna har precis lämnat oss och jag har startat diskmaskinen. Som ni läst så fyller mitt hjärta 22 år idag! Grattis igen min älskling! Vi hade det mycket trevligt med många skratt, trängsel i soffan och hallon på våran ljusa ryamatta HAHA, men det var kul. Det hör till ! Det var Markus familj som var här. Hans mamma, pappa, mormor och hennes gubbe, morbror med tjej, storasyster med kille och 2 barn, lillasyster och farmor. Så det var fullsatt i soffan. Härliga familj ! Känns som min egen ! ♥

Nu är jag mer än slut efter en lång jobbhelg och få timmars sömn men imorgon är jag ledig och ska med syster till stan en sväng. Ska ta mig lite sovmorgon imorgon i allafall.

Nu ska jag kolla på Gossip Girl som börjar så här har ni bilder på min fina maxiklänning jag köpte på Gina, och min übersnygga väska från Monki.





Ursäkta mina kassa Iphonebilder.





Hej! Bengan här! Nä, skoja bara! Jag som f...

img_3554 (MMS)

Hej! Bengan här! Nä, skoja bara! Jag som fjantade mig igårkväll. Just nu ligger jag o vilar i fikarummet på jobbet. Men ska gå ut o röka innan jag sätter igång och jobbar igen. Idag slutar jag kl 4 o då blir de direkt hem o städa o fixa. Fika besöket kommer kl 18. Så, hipp hipp hurra ! För det är min älskade sambos födelsedag ! Grattis Markus ! Älskar dig maaaaaaaaassssa mkt :). Hörs ikväll vänner :)


En paus i jobbet. En cigg o eftermiddagska...

img_8237 (MMS)

En paus i jobbet. En cigg o eftermiddagskaffe. Inga fel. 6 timmar kvar av arbetsdagen ungefär. Duktiga jag.


Ville bara kika in o säga godnatt! Hoppas ...

Ville bara kika in o säga godnatt! Hoppas jag somnar fort. Behöver verkligen sova de 6 timmar som återstår innan jag ska upp för jobb. Hoppas ni har en kanonkul fredag och att ni dansar järnet om ni är ute. Jag är sugen på att få dansa tills jag stuper. En annan gång dock. Sov gott sötnsar !


Hallå! Just nu är jag på jobbet. Har rast ...

img_5912 (MMS)

Hallå! Just nu är jag på jobbet. Har rast o ligger raklång i sängen o tar igen mig. Jobbar till halv 10 ikväll, sen blir de hem, kvällsmat o sängen. Imorgon jobbar jag elva timmar så sömn behövs ! Hoppas att ni får en trevlig fredagskväll! Har ni sett söta Tessie? Hon är ju för gullig. Hon sitter alltid PÅ rumpan. Inte som andra hundar. Sötnosen !


110610



God morgon !

Jag steg upp vid halv 11 och tog mig en dusch. Nu har jag landat i soffan med en kopp kaffe framför "sjunde himlen". Ska kolla klart på det och sedan väcka Markus som fortfarande sussar sött :). Sen blir det frukost och mys innan jag börjar jobba.

Vi hör sen igen :)



110609



HAHA, nu råkade jag skriva godmorgon. Är lite snurrig idag kan jag lova. Men God KVÄLL på er :). Jobbet idag gick bra, stressigt som fasen men det gick smidigt ändå. Åkte hem, pussade på Markus, lagade god mat och har nyss kollat klart på film med regn och åska i bakgrunden. Mys !

Har precis tryckt i mig jordgubbar som jag doppade i smält choklad. Inte helt fel. Men som jag är med ALLT så räcker det med ett par 3 st så är jag nöjd sen. Samma med godis, chips ostbågar m.m. Men det var gott i allafall och det finns massa jordgubbar kvar att mumsa på imorgon kväll efter jobbet.

Kommer inte kunna uppdatera så mycket under helgen då jag jobbar ca 25 timmar fredag, lördag och söndag plus att babe fyller år på söndag så det kommer massa fikabesök hit direkt efter mitt jobb. Men ska försöka uppdatera så gott jag kan med mms inlägg och det nu vill funka !

Hoppas ni får en mysig kväll. Nu ska jag tända ljus och kolla på "klassträffen". Puss på er !



De snygga "retro"tallrikarna är efter Markus farmor. Så coola :)



Kladdkaksmuffins




Nu har jag precis bakat kladdkaksmuffins eftersom min älskade sambo fyller 22 på söndag. Jag jobbar resten av veckan så det finns inge tid för bakning då så jag ska slänga in dom i frysen o värma på dom innan gästerna kommer på söndag. Ska vispa grädde och tina lite hallon och ha på. Bättre än tårta och glass.

Jag tänkte dela med mig av recepetet. Inge konstigt då det är Leila Lindholms recept och det hittar ni här!



Mina bilder











Mums !


110608



Hallå!

Jag har varit uppe ett par timmar men har inte vågat haft på datorn när det har åskat så. Fast tvn har varit på HAHA! Mer rädd om datorn.

Har precis väckt Markus och fått upp han och jag håller på med lunch nu. Kycklingsallad får det bli. Så nu står filén i ugnen. Idag är vädret ganska trist då det har åskat och regnat hela morgonen. Men ska ta tag i tvätten och dammsuga lite. Ska även förbi ÖB och handla lite tandkräm och toapapper. Intressant va ? Hehe!

Nu ska jag fixa ihop salladen. Vi hörs senare :)



Har ni sett?




Plantskola del två. Nä, skoja bara !

Har ni sett va det växer i min kruka? Små små blommor tittar upp. Så söta.






När dom är stora och växt till sig kommer de se ut såhär



Mina kommer vara lila och rosa blandat. Ska bli kul o se hur det ser ut framöver.


Borta bra men hemma bäst!




Hej!

Har varit hemma ett par timmar nu. Drog och handlade förut. Och det kostade. Ush. Pengarna rinner iväg och knappt har junimånad börjat. Men mat måste man ha ! När jag kom hem så renbäddade jag och älskling sängen och vek in torra tvätten. Duktig min prins som hjälper till. Det uppskattas verkligen ! Nu har han landat vid datorn och jag sitter och kollar på en gammal film från -87 på 4:an. Riktigt bra HAHA!

Ska alldeles snart börja med maten. Får bli lövbiff och klyftpotatis idag. Finmat. Men jag ska njuta nu två dagar då jag är ledig innan jag jobbar resten av veckan med delade turer osv. Måste ha lite "helg" innan jobb. Ska faktiskt jobba två helger irad så det behövs.

Känner att jag skulle behövt ett skönt långt bad. Men har inget badkar. Hade varit sjukt skönt att lägga sig där ikväll o tända ljus och läsa ut min bok. Men duschen får duga. Skönt det med !

Annars så väntar jag på åskan. Men den verkar inte komma.. Men det är sååå mysigt att det åskar när man är två. Krypa upp i soffan, lyssna på åskan och regnet och njuta. Fast jag är livrädd för åskan. Men mysigt ändå :)

Vi hörs sen !

110607

God morgon !
Sitter ju på Manges lilla mini HP när jag är hos mamma och den verkar inte vilja få med mina mellanslag av någon dum anledning. Men då vet ni när allt blir ihoptryckt.
Jag och Alex satt uppe igår och kollade på BBT. Sen somnade vi båda gott i varsin säng. Sov ganska så dåligt imorse då jag drömde om att min pappa fick en jädra massa stryk av massa vålbergfolk inklusive Markus. Herregud, jag var sååå jävla arg på Markus att han hade varit med och hjälpt till att misshandla pappa. Han va allvarligt skadad också. Ush! Tur att det inte var på riktigt. HAHA!
Gick upp vid 7 imorse för att kolla att alex kom iväg ordentligt till skolan och sen somnade jag om och vaknade vid 10 tiden. SÅ nu ska jag slappa ett bra tag innan jag ska åka bort till mammas o Manges båt och lägga på kapellet som dom glömde när dom drog till Rodos. Sen ska jag åka och handla innan jag åker hemåt. Då blir det god mat, tvg och mys med älskling !
Hörs senare !
Jag och mamma ♥

110606

Hej på er !
Nu har jag landat hemma hos mamma. Jobbet gick bra, åkte till Bergvik direkt efter och köpte mig ett gummiband. Ett sådant elastiskt band som man har när man tränar. 100 kr. Så nu jädrar ska jag stretcha här hemma haha! Men jag vill ha lite fastare lår och rumpa så då ska den funka enligt internet i allafall.  Vi får vell se :). Sen handlade jag lite mat hem till mamma till mig och lillebror. Ska ju passa honom tills imorgon eller snarare hålla honom sällskap. Han ska inte behöva sova själv på natten. Mamma och Magnus drog till Rhodos igår. Göttegrisarna.
Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Köpte mig en tidning i allafall men väntar på att solen ska komma fram på altanen så jag kan sätta mig i en solstol och sola och läsa. Härligt.
Hoppas ni har en bra nationaldag allihopa !
Ps. Mina mms inlägg kommer aldrig upp. Irriterande. Skrev ett i morse. Men men.. det går nog bra ändå !
Vi hörs nog sen igen . Eller imorgon !
Mamma och Magnus.

God morgon ! Ska ut till bilen nu o brumma...

img_0996 (MMS)

God morgon ! Ska ut till bilen nu o brumma iväg till jobbet. Sov inte så jättebra inatt. Varmt o otäcka drömmar. Ingen bra kombo ! Inatt sover jag hos mamma. Hon o hennes gubbe är på Rhodos så jag ska passa lillebror. Vi ska ha myskväll med god mat o bra tv. Vi hörs sen efter mitt jobb ! Ha en bra nationaldag !


Sköna söndag



Ja, det har varit en slapp söndag so far. Varit hemma hos sävrföräldrarna och vattnat blommorna eftersom dom är bortresta. Sen handlade jag och älskling i grums. Sen när vi kom hem har vi suttit vid varsin dator. Men det är rätt skönt det med. Egentid. Väldigt viktigt när man bor så tätt inpå varandra.

Jag ska snart börja med maten. Idag blir det tacos. Är så hungrig så det kommer sitta gott ! Sen ska jag hänga tvätt och kolla på gossip girl. Sen är det ju big brother finalen som man absolut inte får missa ! Så sjukt spännande.

Nu ska jag fortsätta kolla på "sofias änglar - vad hände sen". Tårarna är nära.


Puss på er !

110605



God eftermiddag!

Igår på dagen satt vi bara hemma. Jag vid tvn och Markus vid datorn men senare på kvällen åkte vi ut och fiskade. Nappade inte en enda gång. Tråkigt. Men det blev ett par timmar på sjön där vi planerade en flytbrygga ut i minsta detalj. HAHA, skulle vara väldigt kul om dom faktiskt började bygga en sådan. Oj, oj, oj !

När vi hade fiskat färdigt så åkte vi hem till Tim som har flyttat till eget place nu. Satt där och ugglade ett par timmar. Fick lyssna till bråk på gården utanför och satt och pratade gamla minnen, facket, akassan osv. Mycket rogivande ;).

Sen åkte vi vem vid 2-snåret. Jag och Markus slocknade ganska omgående när klockan närmade sig 3 tiden. Sov gott hela natten och vaknade vid 12 idag. Härligt, men trött !

Idag ska vi tvätta, städa, handla och glo på tv. Måste se onsdagens avsnitt av greys anatomy då jag missade det. Det var ju säsongsavslutning så det får man inte missa. Sen ikväll är det ju final i BigBrother och det får man ABSOLUT inte missa. Så ledsamt att det är slut. Vad ska man nu titta på? Desperate housewives slutar ju på tisdag också.

Aja, det kommer vell massa andra program som man fastnar i ändå, så det löser sig nog :).

Hoppas ni får en fin söndag !


110604



God eftermiddag!

Jag och Markus somnade vid 2 inatt efter en kanonkul kväll med Tim, Matte, Malin, Michaela och rebecka(?). Vi åt god grillad mat och spelade kubb, lyssnade på musik, spelade biljard och poker. Så vi somnade gott när vi kom hem. Sov till 12 idag och gick upp och kollade på Big Brother som vi missade igår. Så nu ska jag fixa håret och sen åka upp till svärisarna och städa undan lite. Står nog massa ölburkar överallt från igår. Sen får vi se vad det blir. Vi planerade en båttur med solning idag men jag tror nog inte det blir så, vi får se. Annars får man sola lite på altanen hos svärisarna.

Hoppas ni hade en kul fredag. Vi hörs senare igen :).


Hej igen



Mitt mms inlägg kom aldrig upp förut. Men nu är vi hemma igen. Det var riktigt varmt ovh vindstilla men jag lyckas ligga där i ca 1,5-2 timmar. Låg och läste ljudet av ditt hjärta. En av twilight böckerna. Så sjukt bra ! Längtar så tills filmen kommer ut på bio. Men det långt kvar. 18 November kommer den. Längtar !

Nu ska jag fixa äggsmörgås åt mig och Markus. Lite senare ska vi upp till svärisarna och låna deras grill och altan. Några kompisar kommer förbi och vi ska grilla och ha det mysigt. Så det blir nog ingen mer uppdatering idag men ha en underbar fredag !




Sitter vid poolkanten och svalkar mig lite...

img_7294 (MMS)

Sitter vid poolkanten och svalkar mig lite. Jisses så varmt det är ! Ska inte klaga jag vet, men de kan vell åtminstone blåsa lite hehe ! Har fått lite färg men är fortfarande Blekfis! Markus var tvungen att åka på jobb så jag är ensam. Hoppas han kommer snart ! Hörs sen !


110603



God morgon!

Steg upp lite tidigare idag för att kunna lapa massa sol. Vi ska vell äka frukost här strax och sedan åka upp till svärisarna och lägga oss vid poolen. Det är väldigt svårt att sola på våran balkong. Solen kommer vid 2 tiden och då får man aldrig sol på hela kroppen och sittande position är inte så skönt.

Jag skickar in mms inlägg senare till er om det funkar. Blogg.se har lite promblem med det nu tydligen.

Förra sommaren

Inte ett skit



Har knappt lyft rumpan ur soffan idag. HAHA. Jag som hade planer på att städa osv. Men har i allafall plattat håret och ätit sen lunch. Mer än så har det inte blivit. Men nu ska jag ge mig på att göra rent ugnen. Det behövs verkligen. Har googlat på nätet efter ett bra sätt att göra rent ugnen men det mesta är såpa. Det har jag inte hemma så vi får vell se hur det blir.

Mja, då vet ni det. Sen blir det att grilla i allafall, kött och färskpotatis och en god fetaostsallad. Mums ! Vi hörs sen lovers.

Shoppingen kommer sen eller imorgon. Puss


Plötsligt händer det..



Fjant som jag är så tycker jag att detta är jätteroligt. Jag har lyckats hålla min Orkidé vid liv. Förra sommaren blommade den när jag fick den av personalen på Dialysen och nu verkar den blomma igen. KUL !



Välkommen


110602


God eftermiddag.

Det blev en lång sovmorgon idag. Halv 12 steg vi upp. Jag har nu duschat och vi har ätit frukost. Eftersom det är röd dag så är Markus ledig resten av veckan. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på faktiskt.

Jag skulle behöva städa här hemma i allafall. Ska nog få Markus i arbete också. De 2 sista gångerna har jag städat själv. Han brukar vara bra på att hjälpa till med städningen. Det är synd att det inte är så varmt idag och att det blåser igen. Annars hade vi nog åkt upp till svärisarna och lagt oss vid poolen för lite solning. Dom är bortresta resten av veckan så vi har poolen och altanen för oss själva. Det ska ju vara kanonväder i helgen så då kommer vi nog sola en hel del där. Underbart !

Skulle behöva till affären igen. Jag var där igårkväll och handlade men glömde bort toalettpapper och pålägg. Kanske klarar oss tills imorgon i allafall.

Nu ska jag smutta på mitt kaffe ! Shoppingen kommer upp senare. Puss!!


Hej! Här ligger jag raklång! Har rast till...

img_9767 (MMS)

Hej! Här ligger jag raklång! Har rast till halv 4 o ska försöka sova en timme. Är sjukt trött och behöver lite energi till kvällspasset. Dock saknar jag min älskling där hemma. Men han har de nog inte så tråkigt. Att sitta vid datan är vell lyx när frugan inte är hemma ;). Men ska pussa o mysa massor när jag kommer hem ikväll. Min prins! Nä, nu blir de Ett PN.  Najt !


110601



Godmorgon!

Juni månad. Sjukt! Men otroligt skönt. Jag har nyss gjort mig färdig för att dra mot jobbet. Börjar halv 8 idag. Sen jobbar jag fram till halv 2 och har rast till halv 4, sen jobbar jag ända till 9 ikväll. Det blir ett par timmar. Härligt ! Markus ligger och sussar så sött så jag ska gå in och pussa lite på han innan jag åker till jobbet.

Hoppas ni får en bra dag idag och att ni njuter lite extra. Ni har vell ledigt från skola och jobb resten av veckan antar jag. De flesta av er i allafall.

Vi hörs säkert senare. Jag ska försöka slänga in ett mms inlägg åt er :).


Puss!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus