31e mars 2012




God förmiddag!

Och hur bakis är ni idag :) ? Jag själv har jobbat nästan 5 timmar redan men just nu är jag på rast. Börjar jobba igen kl 14. Hade tänkt att blunda en stund faktiskt. Passa på medans man kan ! Vädret är inte på topp heller. Det är kallt och blåser storm ute. Annars hade jag hellre köpt en kaffe, tidning och suttit ute i solen. Men det är bara att gilla läget ! Hade det varit 20 plus så hade jag ändå muttrat åt "att jag jobbar i detta fina väder".

Slutar kl 21 ikväll så jag tror inte det blir någon mer uppdatering härinne. Har ju inget nytt att komma med heller så ;). Nu ska jag som sagt blunda en stund. Här kommer en bild på väskan som jag beställde häromdagen. Kikade på den på bergvik men tur att jag beställde den på ellos istället för då fick jag 40% rabatt ;). Billigt och bra!


Mysfredag


Hej!

Sitter på rast just nu. Vi har haft mysfredag med våra pensionärer, druckit kaffe, ätit semeltårta och lyssnat på musik. Det verkade vara uppskattat! Snart är det full rulle igen och klockan slår 21 så jag får åka hem och mysa med sambon innan läggdags.

Imorgon kör jag ett heldagspass mellan 7-21 med undantag för 3 timmars rast mitt på dagen. Vips så är det snart måndag igen ! Ha en underbar fredagskväll :)


Utökning




Dessa godingar är på väg hem till mig. Jag utökar familjen Converse med ett par låga somriga skor. Sommaren är varmt välkommen. 








30e mars 2012



God morgon!

Jag har precis gjort mig färdig för dagen. Sitter och smuttar på mitt morgonkaffe just nu. Har inte sovit allt för bra denna natt heller. Vaknade flera gånger och skulle prompt sno täcket från Markus HAHA. Men han höll hårt i det så jag gav upp tillslut. Fråga mig inte varför jag skulle ta det. Vi har ett stort dubbeltäcke och tydligen så räckte inte min halva till ;).

Vaknade i allafall med huvudvärk så har tryckt i min lite alvedon och hoppas att det släpper. Har haft huvudvärk ganska ofta det senaste året. Gillar det inte. Kanske är det en hjärtumör som ligger och trycker på övriga delar. Man vet ju aldrig. Hypokondriker deluxe. Döende. Nej, så är nog inte fallet.

Idag ska jag jobba, liksom hela helgen men börjar dagen i stan med min underbara storasyster. Vi ska luncha och och gå ett varv på stan. Älskar att umgås med min fina syster. Min allra bästa vän! ♥

Nu ska jag dricka upp kaffet och dra mot stan! Ha en bra dag. Kanske jag hinner slänga in ett inlägg i eftermiddag på rasten.


God kväll!


Denna dagen har inte varit särskilt märkvärdig. Åkte hem efter jobbet och började nästan direkt med maten. Sen har jag suttit lite vid datorn och de senaste timmarna har jag suttit framför tvn med sambon. Faktiskt smuttat lite på vitt vin såhär på torsdagskvällen. Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen innan jag slocknar här i soffan. Är dödstrött efter en ganska så sömnlös natt.

Sen blir det big brother och sängen direkt efter de. Kommer nog somna ganska så omgående. Tur att jag har lite sovmorgon imorgon :). Återkommer då ! Godnatt och sov gott !


29e mars 2012


God morgon!

Har verkligen sovit som en kratta inatt. Drömt massa otäcka mardrömmar och vaknade helt svett otaliga gånger. Sen trodde jag att jag hade försovit mig några gånger. Så denna natten var inte så rolig. Får hoppas jag är pigg på jobbet i allafall. De sista två timmarna har vi möte och om jag gissar rätt så kommer jag sitta och gäspa. Brukar vara så. Aja, hoppas jag sover bättre i natt.

Igår blev det aldrig någon tur till tippen. Vi drog till rusta, Ikea och Coop och handlade. Kollade på nya stolar till balkongen. Vi har vanliga stela utestolar på balkongen men jag vill ha positionsstolar. Inte så skönt att sitta rätt upp och ner i de stolarna vi har nu. Tror jag har bestämt vilka jag vill ha i allafall. Dyrt blir det men de får bli så ! De ska vell inhandlas när värmen kommer lite mer.

Nu ska jag göra lite mat till jobbet. Ha en bra dag vänner !


Nästa gång!



Kollar fbk matchen samtidigt som
Greys anatomy. Fbk förlorade idag men vi tar dom nästa gång! Med tanke på hur dåligt det gick från början för fbk så har dom ryckt upp sig ordentligt!

Nu börjar greys igen ! Hörs imorgon bitti. Natti natti på er !


28e mars 2012



God morgon!

Idag är jag ledig och fick en välbehövlig sovmorgon. Typ. Markus telefon har ringt två ggr. Hans föräldrar är i Thailand och Markus jobbar vanligtvis med sin pappa, men nu får han jobba själv. Så lite jobbsamtal på morgonen har stört min sömn men det gör ingenting.

Idag har jag inga särskilda planer. Städa lite här hemma, handla mat och eventuellt åka till tippen när Markus kommer hem. Har en del skit i förrådet som måste slängas.

Nu ska jag njuta av morgon kaffet och bara slappa! Återkommer sen!




Inviger mina nya jeans. Älskar dragkedjorna!

Stickat linne / H&M
Jeans / Gina tricot

Går jag ut blir det skinnjackan från Jofama by Kenza och skor från Converse.


27e mars 2012



God Morgon!

Jag är inte riktigt återställt än efter att vi har dragit fram klockan. Imorgon är jag ledig i allafall så då kan jag åtminstone sova längre ;).

Har precis gjort mig redo för att dra mot jobbet. Ska fixa i ordning en smörgås att ha med bara! Hoppas ni får en bra dag! Varmt som tusan ska det bli :). Härligt!


Belive it or not




Tro det eller ej, men jag är faktiskt uppe i varv idag. Arbetsdagen flög iväg och kände inte riktigt att jag hann med allt, eller ja, det gjorde jag inte. Massa saker som kom ivägen. Sådana här dagar älskar jag jobbet. När det finns massvis att göra och alla är glada och det flyter på bra ! En bra arbetsdag helt enkelt.

Efter jobbet handlade jag mat, lagade hamburgare till middag och har nu kollat på unga mödrar. Ska ta och vika in tvättet och sen slappa i soffan. Eller om man ska städa eller nåt. Rastlös ;).

Imorgon har jag en kortare arbetstur och efter den ska jag shoppppppaaa! Lönen kommer ju alltid den 27e (imorgon) för oss i karlstad kommun så den ser jag fram emot. Har så dåligt med tröjor och linnen. Ekar tomt i garderoben. Får se om jag hittar något fint :).

Om någon vill med på shopping så får ni hojta till :) Jag slutar 14.00. Ha en bra kväll fina ni ! ♥



Slänger in en bild på min favorit. Miranda Kerr. Behöver inte säga mer.



26e mars 2012



God morgon!

Idag var det inte så trevligt att gå upp. Hade svårt att somna eftersom vi la oss kl "22" om man räknar så, och sen upp idag "04.20". Det var lite tungt men förhoppningsvis så rättar tiden till sig snart. Inte så kul att det är mörkt heller igen på morgonen. Men, det blir snart bättre.

Idag har jag ett långt pass mellan 6.45-16.00. Efter det ska jag handla lite innan jag åker hemåt. Mer än så hinns inte med idag. Va har ni för planer för dagen ?

Sommar.... :)


25e mars 2012


Hej!

Då var söndagen här! Helgen går alldeles för fort! Nu väntar en lång jobbvecka med helgjobb igen. Tråkigt men så är det !

Idag tänker jag inte göra så mycket. Har startat en tvätt och diskmaskinen är också i full gång. Så det blir lite städning och sitta på balkongen i solen. Hade inte varit fel att sitta vid pråmen istan i gräset med en kaffe och gott sällskap. Men tvätten måste ju någon också göra ;). Fler dagar kommer.

Vad har ni för en denna soliga söndag?


Uttråkad!



Hello!

Sitter i soffan och tråkar. Markus sitter vid datorn och spelar och jag kollar lite på tv och försöker hitta folk som vill spela med mig på telefonen. JA uttråkad! :)

Vet inte vad jag ska hitta på. Fönsterhoppa på datorn kanske? Hm, Mja, så får det nog bli om inte Markus gör mig sällskap snart. Kul lördag!

Godnatt på er !


One teaspoon



God afton!

Hade det mysigt med familjen på barnmässan och Felicia var lika duktig som alltid på gymnastikuppvisningen. Sprang även på Bergvik med mamma och stod och njöt i solen. Underbart! Sen drog vi till rusta och såg att de har öppnat en outlet i butiken bredvid. Så vi stack dit och tro på tusan att jag hittar shorts som jag letat och suktat efter sååå länge. One teaspoon såklart. Finns ju inte snyggare shorts ! Vet att Nelly.com har en del men det är såå dyrt och har inte funnits i min storlek. Så jag hittade ett par (eller tuuuusen) i butiken för 99 kr. Det är shorts som inte kommit ut till försäljning utan används som modell i tillverkningen av shortsen. Fanns i gröna, röda, blå, svarta osv. En del med nitar och en del med färgklickar. Jag haffade ett par röda. Just för att det inte fanns något direkt provrum och dessa fick jag prova utanpå mina byxor ;). Är så nöjd i allafall! Så ni Karlstad-bor, dra till outleten vid rusta på Wåxnäs. Ett hett tips!

 
New sweethearts!


24e mars 2012



Hej!

Jag har sovit som en prinsessa inatt och är nu någorlunda återställd. Blev aldrig något powernap igår. Orkade faktiskt hålla mig vaken till halv 1 ;). Nu har jag precis gjort mig färdig och ska dra hem till mamma. Ska med henne och fixa matta till balkongen och sen är det barnmässan som står på schemat. Min 9åriga lillasyster har uppvisning där i eftermiddag och det får man ju inte missa såklart !

Nu måste jag dra ! Skriver mer senare idag !

Ha en bra lördag mina fina vänner!


Dagens urusla webcam foton.






So so tired



Herregud!

Är så sjukt trött efter jobbet. Ögonen svider och blundar jag så riskerar jag att somna ganska så omgående. Tråkigt när det är fredag och allt. Man vill ju sitta uppe lite längre då. Kanske får ta ett powernap på en timme eller nåt. Men först ska jag se unga mödrar som jag missade förut.

Haft en väldigt bra dag på jobbet i allafall. Avslutades med ett par sköna timmar i solen med alla pensionärer och korvgrillning. Inte så dumt alls !

Önskar er en trevligt fredag så återkommer jag nog imorgon igen :). Förhoppningsvis mer pigg!!




23e mars 2012



God morgon!

Jag ska alldeles strax sticka till jobbet, men ville kika in här och hälsa!

Besöket på sjukhuset med lillasyster gick bra. Hon hade ju gallsten för 2 veckor sedan då vi satt på akuten ett par timmar. Igår skulle dom kolla upp så det var bra. Ultraljud. Dom hittade små gallstenar men ingen som skulle ge nåt besvär tydligen. Skönt!

Idag är det fredag äntligen :). Jag jobbar till 15.30. Sen ska jag handla lite saker innan jag åker hem. Annars så blir det en lugn kväll. Jag är väldigt trött idag så det blir nog tidigt.

Nu ska jag åka! Ha en bra helg! Hörs sen!


22a mars 2012



God morgon!

Jag vaknade i ren panik kvart över 6 och trodde jag hade försovit mig efter som solen lös in i rummet. Lite smått irriterad att vakna 5 min innan kl ringer men det var bara att pallra sig upp. Nu ska jag gå ut till bilen och skrapa rutorna(!!). 1 fjuttig grad ute. Herregud! Skulle det inte bli jättevarmt idag?

Får vell se hur det blir under dagen. Jag slutar 15.30 och sen ska jag med lillasyster till sjukhuset en sväng. Ha en bra dag! :)


Still dirty!


Blev inge tvätta bil idag. Får ta det till veckan eller nåt. Hade tänkt ta självtvätten vid Willys men orkade inte stressa så jag struntade i det. Ska ta och plocka undan här hemma nu och sen dra mot jobbet. Hade velat vari ledig så man kunde sitta på balkongen i solen resten av dagen. Aja, det kommer fler gånger! Får hoppas vädret är fint i helgen :).

Ha en bra dag! Här har ni dagens nyttiga lunch!


21e mars 2012




God förmiddag!

Jag har bara suttit framför datorn de senaste timmarna och grejat med autogiron osv. Skitkul ;). Ska strax ta och göra mig i ordning. Ska ner till systers sambos jobb och tvätta bilen och sen är det jobb som gäller hela kvällen! Två dagars ledighet går alldeles för fort. Har varit jätteskönt att ta igen sen efter jobbhelgen. Men nu väntar 3 arbetsdagar innan jag får ta helg igen.

Igår var jag på stan med Johanna. Vi lunchade och tog sedan en repa på stan. Jag shoppade ingenting faktiskt. Otroligt! Jag hittade alltså ingen väska som föll mig i smaken. Johanna däremot hade fått i uppdrag att sy en duk åt mig. Jag köpte tyg sist jag var på IKEA. Sen köpte Johanna spets som hon har sytt för hand. Så himla duktig. Är jätte nöjd. Av tygen som blev över har hon sytt 10 st servettringar. Gulligt !







High heels



Om man ändå kunde gå i högklackat.





Dagens



Det här med outfit bilder är inte min grej haha. Så töntig man känner sig. Men varsågoda. Inviger mina nya fina gröna jeans från H&M.









20 mars 2012



God morgon!

Vaknade lika irriterad som jag somnade igår. Är så jävla förbannad på idioter som inte kan bete sig. Fy fan för er. Varför finns ni ens? Dra ner andra för egen vinning. Ush.

Måste lägga ner allt det negativa men jag måste bara få älta det litegrann. Spy ut det. Då känns det bättre. Har i allafall duschat och druckit kaffe nu. Ska snart göra mig i ordning. Idag ska jag luncha med en vän på stan. Ska även kolla efter en väska. Varför finns inte den perfekta väskan? I rimligt pris..

Den jag helst vill ha kostar bara 10 000. HAHA. Ush så mycket pengar. Får hoppas jag hittar en mycket billigare variant istan idag. Internet är alldeles för svårt tycker jag. Jag är ganska kräsen. Den får inte vara för stor eller liten, inte massa bling bling, inte för mjuk eller för glansig. Och sen brukar inte färgen stämma i verkligheten. Nej, det får bli att kolla runt i stan, annars får jag lägga ner det projeketet ett tag.



Kika in här sen så lägger jag upp dagens utseende, eller outfit som det så fint heter :). Sen vill jag bara tacka Markus, och alla ni fina vänner och familj som är så gulliga och snälla mot mig och peppar mig. Ni betyder mer än ni tror. ♥



Sympatibak!



Fick dom perfekt :). Frasiga utanpå och kladdiga inuti ! Dom är nog slut tills imorgon om jag gissar rätt! Mums!


God kväll?



Njae, inte direkt. Men det får gå ändå! Sitter i soffan och kollar igenom gamla kommentarer genom åren. Hittade säkert 50 st som inte var godkända. Och 5 st av dom blir aldrig godkända heller, men jag spara dom. Som bevismaterial fram över. Hemskt det låter. Men den idioten vet jag redan vem det är. Som råkade avslöja sig med namn. Och om inte det stämmer så kan jag lista ut med lillfingret vem det är ändå. Finns inte så många att välja bland.

Har så svårt att förstå folk som läser ens blogg och tror att de vet allt om en. Inte en en tredjedel skriver man ut på bloggen som händer på riktigt. Lite privatliv måste man ju ha. Folk behöver inte veta allt. Samma sak med folk man känner säger till andra människor en sak fast det handlar om något helt annat och så får man skit kastad på sig ändå. Som dom här kommentarerna. Dom är från 2010. Inget av det som står stämmer med verkligheten. Tycker folk ska ta reda på fakta innan dom smutskastar en. Bara människor med dåligt självförtroende som håller på så, då känner dom att dom växer litegrann.. Tycker snarare dom sjunker ett par nivåer.

Aja, slut på det negativa. Har haft Linda och Tyra här på besök idag och det var lika trevligt som alltid. Tyra är ju för underbar. Så sjukt snäll och glad mest hela tiden och såååå lik sin mamma ! Gullunge. Avslutar detta tråkiga inlägg med bilder på godingen.






Inte så himla lätt att fota barn faktiskt. Jag har inte riktigt fått kontroll på alla inställningar på kameran heller och försöker lära mig för fullt. Har en Canon Eos 1000D.





19 mars 2012



God förmiddag!

Sovit som en stock inatt och vaknade av väckarklockan halv 10, hur trött som helst. Märks att helgens arbete har slitit ut en ;). Men idag är jag ledig och just nu ligger jag på soffan och kollar på förhäxad. Försöker vakna till. Ska strax göra mig i ordning. Idag står ÖB på schemat. Ska handla lite nödvändigheter och sen fixa iordning lite här hemma. Bara slappa och må gott!

Vad har ni för planer? Jobba kanske ? ;)

Hörs sen igen :)



Sliten tjäj!



God dagens ;).

Det är en väldigt sliten och trött tjej som skriver. Har äntligen gått på rast. Ligger i sängen i personalrummet. Ska blunda en timme tror jag. Somnade sent igår och vaknade sedan vid 2 tiden och kunde inte somna om. Hade en sambo som låg över hela min plats ;). Hade sovmorgon till halv 8 imorse men är måttligt trött ändå. Börjar jobba kl 16 igen och slutar inte förrens 21.30 ikväll. Är sen ledig två dagar. Ska bli väldigt skönt!

Nej, nu ska jag sova! Hörs ikväll eller imorgon :)


Finally!




Har alltid haft problem med mina glesa små ögonbryn och totalförstörde dom när jag gick i nian (rakade av båda och målade dit egna). Sedan dess har det alltid varit två små streck. Tills för ett par månader. Jag gav mig faaaasen på att det skulle bli tjockare så jag sket i att noppa dom. Nu har jag inte noppat dom sen slutat av förra året. Och då noppade jag inte mycket heller. Lite skillnad ? Mer ska det bli :). Dock blir dom inge tätare än såhär, men jag får fylla i det som går !

Före



Efter




Snark!



God kväll på er !

Slutade jobbet kl 16 och drog hem till syster på födelsedagsfika. Hade det riktigt mysigt med familjen och alla syskon var samlade för en gång skulle. Det brukar bara hända vid högtider. Vi är ju 6 syskon i alla åldrar så det blir inte att alla ses samtidigt. Var kul och se alla igen i allafall. Småsyskonen växer så fort. Tvillingarna Felicia och William blir 9 år i sommar, Alexander blir 15(och är i värsta målbrottet någonsin), Madeleine blir hela 19 år i sommar och tar studenten. Det är då man inser vad gammal man har blivit själv. 24 hela år snart. Sinnes. Storasyster fyller 26 idag. 4 år till 30. Måste det gå så fort? Vart tar tiden vägen egentligen? Hinner man med allt man skulle hinna med ? Åren som kommer lär inte gå långsammare. Dags att ta vara på varenda dag och utnyttja den till fullo helt enkelt. Ja, djupa tankar denna lördagskväll.

Sedan jag kom hem har jag legat på soffan och har nyss ätit tacos och kollat på favvoprogrammet "30 grader i februari". Har ni sett det ? Med Maria Lundqvist och Kjell Bergqvist? Sååååååååååååååååååå bra. Ni måste se det. Gå in på svt.se och kolla. Ni kommer inte ångra er.

Markus sitter nu vid datorn och spelar med sina kompisar och jag slappar i soffan fortfarande med ett glas kall pepsi. Sminket är borttvättat och pyamas, morgonrock och tofflor är på. Är så trött och skulle lätt vilja lägga mig nu men som sagt, Markus har ockuperat sovrummet vid datorn så jag får lov att vänta ett par timmar till. Måste ha minst 7 timmars sömn i allafall. Har ett 11 timmars pass imorgon och behöver all energi jag kan få. Är ledig måndag och tisdag sen i allafall. Min helg.

Ush, så långt inlägg det blev. Men jag som annars inte har så mycket att skriva ska vell ändå vara nöjd. Läs om ni orkar :P.

Hoppas ni har haft en trevlig helg än så länge. Jag hade hellre varit ledig och ute på krogen med syster och kompisar och dansat hela natten, men jobbet kallar. Hoppas dom får det roligt i allafall !

Natti Natti på er !

Här är två bilder på mig och min lillasyster Madeleine, Den ena från när vi var små. Och en från i somras.


Jag först och lilla Madde

Madde först och sen jag. Hon har växt om mig ;). Lillskrutta!


17e mars 2012



Morrn morrn!

Ska dra till jobbet nu! Men ville hoppa in och önska er en bra dag och hälsa grattis till min fina storasyster som blir 26 år idag! Hipp hipp hurra!

Jobbar till 16 sen fika hos syster, återkommer ikväll!

Min fina syster ;)


Fredagkväll


Dagen lider mot kväll! För mig känns det inte som helg eftersom jag jobbar, men det går fint ändå :). Har snart halva arbetspasset kvar innan jag får åka hemåt. Får bli en snabbis in på maxi och handla mjölk och andra nödvändigheter innan jag åker hem till min sambo!

Var på kaffe hos syster innan jobbet. Både pappa och mamma var där. Mycket trevligt! Längesedan man träffade pappa. Han hänger mest på Öland hos sin nya date ;).

Nej, nu ska jag ut en sväng och synda innan jag ska återgå till arbetet! Ha en bra fredag!


16e mars 2012



God morgon!

Ush, så trött jag var när klockan ringde kl 9. Men nu är jag uppe och har precis bryggt mig en kopp kaffe. Ska kolla ett avsnitt av unga mödrar på kanal5play och sedan ska jag göra mig i ordning. Ska som sagt hem till storasyster innan jobbet på kaffe tillsammans med pappa. Syrran fyller 26 år imorgon så det blir kaffe imorgon också efter jobbet, men en del annan släkt.

Annars är det bara jobbet som kallar. Har inge mer att berätta faktiskt. Så jag hoppas ni får en bra fredag och njut av helgen :)!

jag och finaste storasyster ♥



Godnatt!



Nu har jag jobbat färdigt för idag. Har myst i soffan med sambon framför big brother. Nu ligger jag nedbäddad och ska strax sova! Imorgon jobbar jag kvällen igen så det blir en liten uppdatering innan. För jag ska hinna med en kaffe hos syster också.

Hoppas ni har haft en bra dag! pusssss och godnatt!


Nytt i garderoben



Här kommer shoppingen från igår. Allt är från H&M.


Chinos


Gröna Jeans


Jeansshorts med högmidja


Dessa kommer jag antingen sätta fast nitar på eller spets, vad tycker ni?


15e mars 2012



God förmiddag!

Jobbar kvällen 2 dagar i rad nu så jag har lite sovmorgon. Gick upp kl 9 och har inte rört mig ur soffan sen dess. Kanske man ska göra något vettigt innan jobbet. Måste vika in den torra tvätten och fixa iordning mig och lite lunch. Annars är det som sagt jobb. Jobbar ända fram till 21.30 på söndagkväll, sen är jag ledig 2 dagar. Så kommer ha fullt upp så det blir inte lika mycket uppdatering och inte så värst mycket att skriva om, men ska försöka blogga lite ändå, så det finns nåt att läsa här inne.

Ska i allafall visa er min shopping från igår. Jag fick med mig 2 par byxor och ett par shorts faktiskt. Så kika in senare !



Jag, mamma och syster


14e mars 2012



Helloooooo!

Har harit riktigt hurtig sen jag skrev sist. Jag har tvättat en maskin, som jag ska hänga nu, och även rensat ur hela min garderob och ställt in trådbackar. Hade inte mycket kläder innan och nu har jag nästan inga alls HAHA. Har inte valt att lägga pengar på massa kläder det senaste. Har handlat inredning istället. Men det ger mig en bra anledning nu har shoppa mer kläder ;). Ska i allafall kolla på ett par gröna jeans som jag såg inne på H&M för 199 kr. Så fina. Hoppas de passar bara. Jeans är ju ganska dyrt annars så man får passa på!

Idag är jag ledig så jag ska åka hem till mamma om ett tag och umgås med henne. Hon är ju hemma och är sjuk så jag ska hjälpa henne att pyssla lite hemma. Lite saker som måste fixas så hon kan få lite ordning. Så himla snäll dotter hon har ;). Men först ska jag in på Bergvik en sväng :).

Ha en bra dag !



Morgonmys!



God morgon!

Jag har legat vaken under morgonen och lyssnat på Markus väckarklocka i 40(!) minuter. Till slut sparkade jag han ur sängen nästan. Fattar inte hur man kan bli så trött att man inte hör väckarklockan efter så lång tid. Jag orkade inte ligga kvar när han väl hade gått upp så jag gick upp jag med. Sitter i soffan och myser i pyjamas med kaffet i handen. Tvättmaskinen går på högvarv. Kollar på rixfm på TV3. Kul :). Återkommer sen !


13e mars 2012



God dag!

Jag skrev ett ganska långt inlägg imorse via appen på Iphone men den ville inte publiceras. Irriterande. Men nu hade jag lite tid över ;).

Efter jobbet idag drog jag hem till mamma på en snabbkaffe. Hon är hemma och är sjuk så lite sällskap tror jag hon behövde! Trots 6 barn så blir det tomt under vardagarna när alla är i skolan eller på jobb.

Innan jag åkte hemåt så handlade jag på Maxi och fick med mig en hel del matvaror. Satans tungt att bära alla påsar ensam från bilen, heeeeeela vägen bort till gången och sen 5 trappor upp. FY! Men stark blir jag ;). Hoppas jag.

Nu har jag degat på soffan och kollat på unga mödrar som jag missat pga jobb. Ska ställa mig och göra hemmagjorda pannbiffar och hemmagjort mos. Underbart gott ska det bli. Husmanskost när det är som bäst.

Nej, nu ska jag hjälpa Markus att skala potatis. Min duktiga sambo!

Underbara vårväder!



Hello!

Sitter på rast just nu och var precis ute en sväng. Jesus va varmt det är ändå. Det till och med blåser varmt. Underbart. Blir så pigg och glad i det fin vädret. 19 grader visade termometern hemma imorse. I solen. Skönt!

Hoppas det håller i sig nu fram till våren. Inga mer minusgrader och snö. Blä!

Dags för mig att jobba igen! Ha en bra dag!


Lunch hos mamma!


Inte så dumt att komma till mamma på lunch innan jobbet!


12e mars 2012



God morgon!

Sovit väldigt gott inatt och vaknade av klockan kl 9. Perfekt tid att gå upp för att få ut så mycket av dagen som möjligt. Nu sitter jag och dricker kaffe och kollar på nyhetsmorgon. Ska strax vika in tvätten, göra mig i ordning och åka hem till mamma på lunch innan jobbet. Börjar jobbet kl 14 idag.

Här kommer de utlovade bilderna på de som syster handlade åt mig i Ullared. Svårt att säga vad som ska handlas när man själv inte är där på plats och kan kolla själv. Så det blev en lampa, ett ställ till tidningar och en ljuskrona.








Tyra Alicia



Världens sötaste lilla goding! Tänk alla pojkar du kommer charma med ditt leende om 15 år.


Söndag



God kväll på er !

Haft en mysig dag hemma hos mamma med Linda, Tyra och lillsyster Madeleine. Drack kaffe och tjattrade om allt som vanligt ;). Åkte hemåt vid 17 och har sedan dess legat platt på soffan om man bortser från lagat och ätit mat då. Här ska jag ligga resten av kvällen är det tänkt. Min mage är inte som den ska. Hoppas det inte är något på gång bara..

Har förövrigt fått grejerna som syster handlade i Ullared i helgen så det ska jag visa er imorgon. Är mycket nöjd i allafall!

Hoppas ni får en bra söndagkväll!!





11e mars 2012



God förmiddag!

Somnade sent igår så en extra lång sovmorgon gjorde susen :). Nu sitter jag och väntar på att Markus ska spela färdigt vid datorn så vi kan äta frukost. Får vell göra mig i ordning innan så tiden går lite.

Kl 13 ska jag och Linda hem till mamma på kaffe och tjöt. Ska bli gött att komma ut lite. Var som sagt hemma hela dagen igår så lite frisk luft och kaffehäng blir inte så dumt. Vad har ni för er denna söndag ?

Förövrigt så väntar en lååång arbetsvecka. Jobbar måndag och tisdag, ledig på onsdag och sen jobbar jag från torsdag till söndag. Långa fina pass också. Kommer vara död på Söndageftermiddag. Men det är sånt man får ta. Jag har faktiskt varit ledig 5 helger irad som annars skulle jobbat varannan ungefär, så jag får vara nöjd ändå !

Nej, nu ska jag göra mig i ordning, skriver mer i eftermiddag!



Jag, mamma och syster midsommar 2010 ♥


Mysigt värre!



Haft en jättemysigt dag med babe. Städning och kramar i soffan. Samboliv ut i fingerspetsarna ;). Ätit hemmagjord hamburgare och kollat på favvofilmen "hot chick".

Nu duschar Markus och jag ska duscha efter han. Sen blir det sängen ! Så trött att ögonen går i kors!

Imorgon har jag bestämt kaffedejt med mamma, Linda och lilla Tyra! Inte dumt alls. Hörs imorgon igen :). Natti!

Jag och en nästan nyfödd liten Tyra. Sommaren 2011.


F5




Om ni ser min gamla blogg med massa text mitt i så tryck på F5 för att uppdatera så ska problemet vara löst. På Iphone så kommer uppdateringen av den nya bloggdesignen upp av sig själv tillslut :).

Mellomys!



God kväll!

Inte en gång kom vi ut i det fina vädret idag. Dock så blåste det väldigt så jag får vell skylla på det! Imorgon däremot så ska jag ta mig ut tror jag. Försöka i allafall.

Dagen har mest bestått av städning, Markus och jag städade ur kylskåpet ordentligt imorse och sen har han dammsugat och jag har tvättat. Nu har jag tänt upp massa ljus i hela lägenheten och ska snart börja med middagen. Hemmagjord hamburgare med pommes frites får det bli. Inte så dumt !

Jag ska ta och öppna en cider och njuta av lördagen. Ni missar vell inte finalen i mello ikväll? Heja Loreen !



Nytt och fräscht!



Jag själv är världsämst på bloggdesign och utan photoshop är det ju praktiskt taget omöjligt att få till en bra header. Nu har jag laddat ner en gratis design till bloggen. Den får fasen duga nu! Är nöjd i allafall. Lätta, fräscha färger och en liten dos med söta bilder.

Vad tror ni? Mycket bättre, eller hur?

Tyck till !


10e mars 2012


God morgon!

Sov till kl 11. Blev väckt av Markus som kramade om mig! Han är uppe före mig nästan varje helg. Är så sliten efter en jobbvecka så det tar ett tag innan jag återhämtat mig.

Nu är jag uppe i allafall. Har pratat med syster i telefon. Hon befinner sig på Ullared och shoppar loss. Hon shoppar åt mig också! Gulligt!

Nu blir det frukost och kaffe med älskling och sen får vi se vad som hittas på. Superfint väder och inte ett moln, men jag måste rensa min garderob och dammsuga av här hemma. Rolig lördag :).

Hörs sen!


Fredagkväll!



Haft en jättebra dag. Mötte upp Johanna på IKEA, strosade runt ett tag innan vi satte oss och lunchade i över 1 timme och bara pratade om allt mellan himmel och jord. Hon när nog den enda som förstår mig ordentligt. Vi tänker lite på samma sätt. Kul var det i allafall. Fick med mig det jag skulle plus lite till, som vanligt när man går på IKEA. Lite nya handdukar och ljus utöver trådbackarna blev det.

Efter IKEA så drog vi till Bergvik en sväng och mötte upp Johannas syster och tog ett varv där innan vi skildes åt. Johanna har fått i uppgift att sy en duk till mig med rosor och spets. Spännande!

Jag är hemma sen en timme tillbaka, har grejar lite här hemma och har nu slagit mig ner i soffan med en drink. Eller grogg kanske det heter. Vodka och hallonsoda. Det duger.

Ska snart börja med maten men innan dess ska jag hänga tvätt och ta det lite lungt. Vad ska ni en fredagskväll som denna ?

Skål och trevlig helg !


Orofluido



Beställt hem denna hårolja och hårmask, har hört väldigt bra om Orofluido så nu ska jag prova! Vad ni om produkten? Någon som testat?


Såhär står det om Orofluido:

Orofluido skönhetselixir är inspirerat av 4000 år gamla skönhetsritualer.
Berberkvinnorna från Marocko har lärt oss att skydda och vårda vårt hår
med den fantastiska Arganoljan. Cleopatra, Egyptens drottning och
den ständiga symbolen för skönhet, använde en behandling till sitt hår
som baserades på Cyperysolja, som gör håret silkeslent och glansigt.
Linfröolja är även det använt av egyptierna, hebréerna och fenicierna för
att uppnå ett vackert och glänsande hår.
Orofluido är den nya skönhetsritualen för ditt hår. Orofluido är ett
skönhetselixir
för alla hårtyper som sveper in håret i ren lyx. Den innehåller
tre naturliga oljor i en utsökt blandning som inte gör håret fett och som
snabbt absorberas utan att efterlämna rester av produkten. Konsistensen
är silkesaktig och doften en läcker kombination av amber och vanilj.





.


9e mars 2012



Sådär, nu var i allafall rubriken rätt denna gång. God morgon på er !

Jag blev väckt av Markus som behövde skjuts till jobbet eftersom hans bil inte startade. Världens hemskaste morgonhumör fick jag också och sa vell inte allt för fina ord, men nu är han på jobbet i allafall och jag har duschat och fått i mig lite kaffe. Ska vell be om ursäkt också kanske ;).

Fredag idag mina vänner, härligt. Jag är ledig till måndag eftermiddag. Ska bli väldigt skönt! Kl 13 ska jag möta upp Johanna vid IKEA och ta en sväng. Har fortfarande inte köpt de där trådbackarna jag skulle köpa så idag måste jag de, då hinner jag rensa och greja i min garderob under helgen. Ska bli kul att träffa Johanna också, prata lite skitsnack och kanske ta en lunch.

Hoppas ni får en bra fredag så hörs vi sen :)

En bild från fotoproffset !


Helt borta!!!



Snacka om att vara bakom flötet ! Efter att Camilla påmint mig så ser jag att jag har skrivit februari ett par gånger i rubrikerna haha! Mars ska det ju vara. Att ingen annan har reagerat haha. Varit trött denna vecka. Jag skyller på det ! :)


7e februari 2012



God förmiddag!

Jag jobbar kvällen idag så jag har suttit och kollat på unga mödrar på kanal5play som jag missat när jag jobbat. Det är en ny säsong nu men dom visar ingen repris dagen efter på morgonen som de gjorde i förra säsongen så det suger rejält. Får titta på datorn helt enkelt, det får gå det med !

Jag har redan gjort mig färdig och det är bara lunch som fattas. De (HSB) ska nämligen sätta in en paxfläkt i vårat badrum så jag ville bli färdig så fort som möjligt ifall dom skulle dyka upp. Dom skulle ha kommit igår morse men det gjorde dom aldrig och jag hör genom väggarna att dom är hos grannen, inte säker om dom är hos grannen i min gång eller grannen i andra gången. Om de inte kommer idag så får jag hoppas att dom kommer imorgon för på fredag är jag ledig och vill gärna inte att de är här och grejar när jag är hemma.


Nu ska jag snart fixa lite tidig lunch och sen ta svängen förbi IKEA innan jobbet. Jag hann som sagt aldrig det häromdagen då jag lunchade med mamma istället. Ha en bra dag !



Bdskspsu!!!!!!



Fasen !

Världens längsta inlägg skrev jag och när jag skulle publicera det så kom bara bilden med. Ingen text. Faan ! Irriterande. Men ni får en kort sammanfattning. Jag har slutat jobbet nu. Ska hämta mamma kl 17, kolla på bil åt henne, handla, laga mat, vika tvätt och umgås med min Karl. Så , då vet ni! Lite mindre detaljerat bara!

Bilderna i inlägget under är från mammas lägenhet. Nyinflyttad, då det är stökigt fortfarande så ni vet!


Dagens planer


6e februari 2012


God morgon !

Sovit gott? Jag har sovit bra men har drömt en massa skit så har sovit lite konstigt inatt. Men de rättar vell till sig snart. Ska precis bege mig ut till bilen och skrapa rutorna och dra till jobbet. Jobbar till 15.30 och efter det ska det handlas och hem och plocka undan lite tvätt med mera. En jättespännande tisdag ;).

Ha en bra dag mina vänner :)


5e februari 2012



God morgon!

Jobbar kvällen idag så jag hade lite sovmorgon. Skönt! Helgen har varit fullspäckad. Har hjälpt mamma i lägenheten en hel del. Skruvat möbler och fixat gardiner. Lördagen gick ju åt att vara med lillasyster på akuten i 3 timmar. Hon mår i allafall bättre nu. Så det känns bra.

Nu är det måndag igen och en ny arbetsvecka. En ganska så skön. jobbar kvällen, dagen, kvällen, dagen och är sedan ledig fredag, lördag och söndag.

Idag ska jag försöka hinna förbi både IKEA och stuvbutiken innan jobbet. Ska köpa trådbackar till min garderob och styra upp ordning därinne lite. Hittar ingenting i den röran som är nu. Och sen ska jag hitta fogmassa till golvet i hallen i matchande färg som golvet.

Nu ska jag starta en maskin med tvätt och fixa i ordning mig och hinna göra lunch. Hoppas ni får en bra dag !


4e februari 2012


Lovar att blogga imorgon! Haft fullt upp idag. Har hjälpt mamma att få lite ordning på lägenheten. Hängt med syskon och myst med Markus nu på kvällen. En perfekt helg ! Nästan ;).

Nu börjar en ny arbetsvecka! Hörs imorgon :)


Vilken lördag!



skulle ju som sagt hem till mamma och hjälpa henne med möbler och annat i lägenheten. Få lite ordning. Kommer dit när mamma pratar med rådgivningen åt min lillasyster. Bröstsmärtor. Eftersom mamma inte har bil fick jag följa med Madde till akuten. Som tur va behövde vi inte vänta länge och kom snabbt in på ett rum. Blocprover, blodtryck, puls togs. Sen fick Madde tabletter för sura uppstötningen, men dom spydde hon upp lika fort igen. Så då fick hon en spruta i rumpan HAHA. Jag dog lite av skratt ;). Den hjälpte i allafall och sen kom svaren på provena, det såg bra ut, så Madde ska få en till för ultraljud inom en månad för att kolla på det var gallsten som de misstänkte.

Så vi kom hem till mamma igen och Madde mådde mycket bättre, ush, hatar att se familjemedlemar må dåligt. Hon mådde i allafall så bra att vi kunde skruva ihop lite möbler åt mamma. Men när vi nästan va helt klara insåg vi att vi hade gjort fel. HAHA. Vi hade vänt fel på 3 brädor så när vi vände rätt byrån såg vi att det var fel. Helt otroligt att man lyckas skruva ihop en hel byrå och inte märka att man gjort fel, men då fick faktiskt jag abryta och åka hem. Mamma fick ta över. Så nu är jag hemma och ska börja med maten. Potatisgratäng och fläskfilé står på menyn idag.

Så kvällen tillbringas med min älskling och massa mys i soffan med god mat, alkohol, chips och pussar :). Inte så dum kväll!

Oj, det blev ett ganska långt inlägg. Inte så intressant heller. Men men, ha en bra lördagkväll!


Min fina lillasyster och jag ♥


3e mars 2012


God eftermiddag!

Jag sov länge idag och vaknare ganska så utvilad. Drog till mamma direkt jag gjort mig i ordning för att greja i hennes lägenhet men så sa mamma att min lillasyster Madde hade bröstsmärtor så nu sitter jag och Madde på akuten i väntan på att få komma in. Älskade lillasyster!

Så vi får se hur dagen artar sig. Skriver mer mot kvällen :)


2e mars 2012



God förmiddag!

Ligger i sängen på jobbet och tar igen mig. Sliter verkligen på en att gå upp tidigt. Kommer däcka ikväll om jag gissar rätt!

Slutar om 2 timmar. Underbart. Då blir det stan med systeryster innan jag drar hem och myser med älskling ! Hoppas ni får en trevlig helg! Puss på er !

Just nu


1e mars 2012



God morgon! Ännu en tidig morgon! Har precis gjort mig färdig för jobbet och ska dra nu! Jobbar till halv 4. Sen blir det hem till mamma ett par timmar och hjälpa henne att få lite ordning i lägenheten. Hon själv ligger däckad i förkyldning. Ush!

Hoppas ni har en bra dag! Hörs senare :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus