090531



God kväll ! Sista dagen i Maj. Igår pajade Markus bil precis när vi skulle ut och fiska men det ordnade sig och nu har han fixat det, det var fläktremmen som inte ville funka längre. Men som sagt , vi kom iväg, det var Marco, Moa, Tim, Rickard, Mattias, Markus och jag. Vi kom iväg vid 9 och fiskade hela natten till 3 nästan. Ingen fisk blev det heller, det var helt dött, jag fick napp en gång men ingen fisk. Sen va de dött hela kvällen, bjällrorna plingade stup i ett pga att fladdermössen flög in i linorna hela tiden, så man hade ögon/öron på spänn hela tiden. Men även fast vi inte fick någon fisk så va de kul ändå. Att få komma bort och umgås.

Kanske blir mer fiske nästa helg. Nu har jag duschat, ska ut och röka, göra lite te och slänga mig i säng. Laddar inför imorgon då vi ska börja renovera, får se om det finns tid till att blogga. Ska försöka slänga in bilder ifrån helgen som gått i allafall ! Hoppas ni haft en bra pingsthelg !


Puss ! Godnatt ! ♥

Hej :)




God kväll! Helgen än sålänge har varit jätte bra, varmt som busen , mkt solning och bränd hud tyvärr men det blir bra, ska inte klaga nu när vädret är på topp ! Nu ska vi ut och fiska :) Undebart ! Hoppas på Gös såklart ! Blider kommer efter helgen.. Om jag har någon tid till det, ska ju flytta på måndag och det blir renovering för hela slanten. Så jag återkommer när tillfället ges. Ha en toppenhelg ! ♥




Tv och huvudvärk




All tv och regn har gett mig huvudvärk som vanligt när jag befinner mig i Vålberg hos Markus. Konstigt faktiskt eftersom jag ALLTID får de varje helg. Men men, hoppas det går över snart, kanske är koffeinbrist, eller vattenbrist?

Men nu får jag dra tillbaka till sängen. Var ju som sagt i stan förut med M, vi kikade runt, solade solarium , åt donkenmat och handlade mat m.m. Nu är vi hemma och nu skiner solen... WHAT!? Heeeela dagen har regnet stått som spön i backen men nu när jag har placerat arslet i sängen så dyker solen upp, orka gå ut. Jobbiga huvudvärk.


Jaja, hoppas ni får en fin torsdagskväll ! Oskyldigt dömd ikväll på tv4 kl 21. Missa inte !



090528




God morgon ! Har varit uppe sedan kl 8, har fixat iordning mig, packat och käkat. M kommer och hämtar mig om ett tag, då ska vi till stan och kolla på lite saker. Sen drar vi direkt hem till han. Just nu spöregnar det ute, och det får gärna sluta nu när vi ska till stan. Hatar regn då mitt hår och smink blir totalt förstört ! Skit också ! Men det ska bli sommarväder framöver, mkt sol och höga grader. Söndag och måndag skulle bli 26 grader och sol så det blir lovely ! :)


Hoppas ni får en bra torsdag! Även fast det regnar som busen. ♥




Egenklippta kortbyxor



Jag är numera brunhårig.







Brunhårig




Hej :), då har man gått och blivit brunhårig igen. Orkade inte med alla slingor som såg så slitna ut och kändes inge bra heller, måste klippa mig snart. Men nu är jag mörkbrun i allafall, måste låta håret få vila.


Imorgon åker jag till M, så vi ska gå på stan en sväng imorgon och så , sen ska vi sola solarium igen :) ! Sen så kommer systeryster och hennes pojkvän hem till Karlstad imorgon kväll, så jag måste vell hem en sväng på fredag , eller om jag väntar till lördagen, så jag hinner träffa henne något. Ska ju till pappa en sväng på lördag och åka ut med hans nya båt osv. Blir nog bra de !


Fotbollen förut gick inge vidare för Williams lag( GAIS ), dom förlorade med 6-3. Men bättre lycka nästa gång. De har ju bara spelat 3 ggr allt som allt så de har ingen aning om va de pysslar med ens en gång, så roligt att titta när alla 5-6 åringar springer omkring som yra höns. ;)




nytt




Nu sitter jag hemma,  är trött som busen, ögonen svider som bara den, men kanske piggnar till lite sen när jag ska med barnen till fotbollen när William ska spela, det är ju storm ute så då vaknar man nog ;). Ska hämta dom på skolan kl 3 och ta dom till dagmamman , sen ska jag hämta dom igen kvart i fem och sen hämta mamma och direkt till fotbollen.



Längtar till helgen också då jag och älskling ska fiska :), ska bli kul ! Får se om det är någon/några som vill hänga på, det skulle va askul, tända en brasa och bara prata skit och fiska och må gott. Skönt. Det ska ju bli riktig sommarvärme på lördag också då vi tänkte dra ut. Härligt !



Var ju till Bergvik en snabbis förut och letade efter kortbyxor. Gina Tricot's alla kortbyxor i jeans va slut verkade som, det gick fort! De enda som hade fina kortbyxor var Vero Moda men det var alldeles för stort för mig. Typisk. Varför kan jag inte gå upp i vikt , så man kan köpa sig normala kläder. Har tröttnat helt på att vara så smaaaaal. 47-48 kilo väger jag nu och vill gärna gå upp minst 5 kilo till. Äter som ett matvrak, tror mig !

Men som sagt, hittade inga kortbyxor så jag får klippa till själv här hemma. Men hittade ett fint sommarlinne på Gina. Den är brun och skitsnygg när man själv har blivit brun och fin :) !



hej igen



Nu har jag äntligen städat klart på mammas jobb ! Tänkte ta svängen förbi bergvik innan jag åker hem och kolla om jag hittar några jeanskortbyxor till ett bra pris, annars får jag klippa i ett par hemma.. Om jag nu har några gamla par, har ju rensat garderoben som sagt.


Hoppas att ni får en fin onsdag! Imorgon kommer kära syster hem från Kiruna. Längtar efter henne !! ♥

090527



God morgon ! Nu sticker jag till mammas jobb och städar. Tänkte visa skorna jag köpte igår :) Fina !






saknar..







älsklingen



Måste såklart lägga in videon på min älskade barndomskompis (hon i brunt hår). Videon släpptes inatt 00.00. Linda är min "magbajs" (går ej förklara), min sötnos. Har varit vänner sedan vi var bebisar då våra morsor va kompisar. Vi har umgåtts väldigt mkt genom alla år och hon betyder mkt för mig denna underbara tjej. Linda Rangfeldt.
Ellen den aandra tjejen har jag aldrig träffat, men tror hon är hur gullig som helst. Har sett lite videobloggar med henne. Duktiga på och sjunga är dom i allafall :)







Lindas blogg hittar ni i min meny om ni vill kika in där :) !

handling



Jo senare idag blir det storköp! Ska med mamma och handla dator, två diskmaskiner, en dammsugare, kuddar och massa mer. Så jag har fullt upp efter kl 5 idag. Men just nu vet jag inte vad jag ska göra, sminka mig, eftersom det inte kommer någon sol verkar det som. Sen ska jag nog slänga mig i massagestolen en kvart och njuta. Gott !


Vad har ni för er en tisdagsdag? Jobbar säkert eller är i skolan, själv är jag ledig väldigt mkt nu vilket inte är allt för kul när lönen kommer nästa månad, men sen så blir det fullt upp hela sommaren med 8 veckors arbete, dagar, kvällar och helger. Men det blir en hel del pengar, funderar på att gå till tandläkaren då. Är lite orolig för att jag har fått hål i mina tänder. Ett måste faktiskt. Det är dyrt men man ska ju ha sina tänder kvar tills döden vilket jag hoppas på är om 80 år ;).

Hoppas ni får en underbar fin solig tisdag. Puss ♥

090526



God morgon sötnosar! Nu har jag vaknat till liv, har duschat och klätt på mig. Sitter och dricker kaffe nu! Idag vet jag inte riktigt vad som händer, blev inte att jag åkte och kollade på tvillingarna när dom skulle springa idag, för jag var vaken i en timme mellan 7 och 8 så jag kände att jag behövde lite extra sömn . Skönt.  Någon som vet något man kan göra idag ? Jag har ingen aning, men om molnen försvinner från himmelen sedan så hamnar jag nog där idag igen. Brände mig faktiskt en hel del igår, men det är borta nu typ, och jag har blivit brunare :).
 

Så måste jag nog köpa hårfärg idag. Är trött på att mitt hår ser/känns så slitet när jag blonda slingor, så nu banne mig ska jag köra på brunt. Sorry babe, vet att du vill se mig blond, but it never gonna happen! Om håret inte hade känts så slitet så hade jag nog provat i allafall..


Sen så måste jag se om det finns några jeanskortbyxor till mig till ett bra pris, annars så får jag klippa av ett par härhemma..har en förmåga att ta sönder kläderna istället och det blir helt fel. Måste ha ett par kortbyxor. Har ett par i svart bomull från H&M men det är inte snyggt, sen är dom bleka från solen, och från thailand när jag hade dom dag in och dag ut. Imorgon kommer lönen så vi får se vad det räcker till, min älskling fyller ju år den 12 juni så då måste han ha en present också, plus att han fyller 20 så man kan kanske inte köpa vad som helst. Vi får se vad det blir. Eller hur babe? :)






Är inte våra tavlor fina som jag och mamma gjorde ;)





inför flytten



Jo, exakt idag är det en vecka kvar tills vi får nyckeln till lägenheten!  Då blir det att sätta igång och måla och tapetsera på en gång, lägga nytt golv och inhandla en jäkla massa saker. Svårt det där när man är två som ska dela på allt, men det blir att köpa mkt nytt så som glas och porslin. Sånt har man slitit ut under dessa år så det är välbehövligt! Men det är ju en massa massa annat som också måste köpas. Ny tvättmaskin, diskmaskin, dator, soffor, bord, byråer, sängar, nattduksbord, leksaker, gardiner, dammsugare, påslakan + lakan, lampor, sängramar, överkast, dukar, osv osv. Ja det blir en hel del och allt är ju inte direkt billigt heller ! Men det  är mkt sånt som man måste ha, speciellt när det är en familj på 6 personer och 1 vuxen bara. Så det kommer bli fullt upp denna och nästa vecka !


Men nu tänkte jag slänga mig i ett bad och sen blir det morgonrock, te och tv. Hoppas vädret blir kanon imorgon också, då hittar ni mig liggnas på altanen ! Tvillingarna har förövrigt "lekenjoggen" imorgon , då de ska spring ett par hundra meter.. Vet inte om jag orkar kolla. Kollade förra året och det är halv 10 imorgon bitti så vi får vell se hur det blir, skulle vara oerhört skönt att få sova ut imorgon. Det bliver va de bliver.






Stekt.



Har suttit ute och solat och läste en bra bok i över 3 timmar, underbart ! Kände mig riktigt brun där ett tag men det blev inte så mycket färg som jag hade hoppats på! Men bättre än inget. Vädret var ju inte så lovande imorse. Men sen sprack det upp och blev riktigt sommarväder!!

Var med Markus förut och tittade in på olika fiskeaffärer och tillslut hittade M ett spö som han köpte och lite andra grejer, allt som allt gick det på 1795 kr . Dyrt men bra! Sen åkte vi och solade, fast solade bara en kvart, men bra att M fick känna på hur det är att sola solarium, lite färg fick han :) ! Så nu tänkte jag snart börja med maten, är svinhungrig. Har bara ätit en cheeseburgare vid 11 imorse.


Men nu blir det fläskfilé och pommes. Mm va underbart gott ! Puss ♥


090525




God morgon ! 
Nu sitter jag hemma hos mamma igen, har precis gjort mig i ordning, ska dra iväg med Markus till stan och kolla på fiskespön och massa annat. Vi kanske ska iväg till helgen om vädret är bra och fiska. Det ska bli kul ! Jag älskar att fiska, eller ja, tycker det är kul i allafall :) när man får napp :P ! Helgen har varit lugn , lite jobb och mkt sol :), låg ute i lördags efter jobbet och solade en sväng, fick lite färg, sen satt jag och M och drack en öl och cider på altanen i kvällssolen, lovely. Vädret skulle vara blå himmel och 20 grader idag, men det är mulet ute, konstigt, eftersom det stod så i tidningen idag men det kanske klarnar upp eftersom. Men nu måste jag sticka , M är här närsomhelst. Vi ska kanske sola solarium idag :) M's första gång :) . Kul för han :) !


Ha en trevlig måndag. Hörs sen! Puss ♥




Jobbet



God morgon! Jag sitter på jobbet just nu, ska snart äta frukost. Skönt att bara jobba till 2 idag. Sen efter jobbet så åker jag tillbaka till Markus, så får vi se vad vi hittar på idag, vädret är ju inte det bästa. Hoppas ni har haft en bra helg ! Det har jag haft. Jag var väldigt trött igår vid halv 11 så då blev det duschen och sängen, somnade ganska omgående. Skönt, men är oerhört trött idag. Hoppas jag blir lite piggare framåt dagen!


Imorgon ska vädret bli kanon! Första riktiga sommarvädret, så då ska Josefine ligga ute i solen och få färg,kanske en fika på stan? underbart!!

Puss ♥

nytvättad



Hej alla vänner!  Har bara varit ute i solen idag efter valpbesöket, fått en hel del fräg också :) kul :) ! Så jag och Markus har hoppat lite studsmatta , sen har vi solat, och suttit och tagit oss en cider och en öl. Nu står Markus i garaget och rensar kopparskrot :) godingen, själv har jag tvättat min (familjs) bil . Nu är den röd och fin som den ska vara :) !



Om cirka en timme sidådär tänkte jag sätta igång med maten, hm , det blir tacos idag IGEN, men kände inte för köttfärssås så vi snaskar i oss tacos igen, det är ju gott ,, plus att det är ju MASSOR med grönsaker , inte helt fel!




Längtar tills robinson börjar :) Spännande idag, eftersom Jarmo gör sig illa, men läste om allt på aftonbladet, så man vet ju hur de går med han osv. Men det blir det i allafall. Ska upp och jobba imorgon så det blir inte så sent idag igen. Men till 12, halv 1 i allafall om man orkar så att säga.

Ha en fortsatt trevlig helg ! Puss

Vadå söta?











Hur söta är inte de här små krakarna ;). M's systers hund blev ju mamma i torsdags, så 3 dagar gamla och hur söta som helst. De gnyr så gött ;). Alla tre är förmodligen flickor. Var där en sväng förut och kikade på dom och pussade lite. VILL HA ! Någon i Karlstadsområdet som är intresserad? Jack Russel, renrasiga. Blir lev. klara i mitten av Juli.

Puss och godnatt!

 


Tänkte bara slänga in ett godnatt till er ! Upp  halv 6 imorgon och jobba. Sen efter det blir det att kolla på m's systers nya hundvalpar :) underbart!!!! Bilder kommer.

Nu ska jag krypa ner under täcket med älsklingen ! Natti på er :)

Dålig uppdatering.




Sitter hemma hos älsklingen! Vaknade vid 11,
åt frukost, duschade och gjorde oss i ordning, sen drog vi till stan, köpte system och mat. Sen har vi åkt runt lite och kollat på båtar, både jag älsklingen är sugna. Vore häftigt med en stor fin motorbåt så man kan åka ut och fiska. Älskar att fiska ! Men allt är ju så dyrt , runt 50-600 000 för de båtarna vi vill ha ;) HAHA! No Way!




Sen har vi bara varit hemma, kollat på tv, för det tillåter vädret, som suger ute. Regnar lite då och då och det är KALLT! Så idag blir det att käka tacos, kolla på talang och Berg flyttar in såklart. Blir nog relativt lugnt. Ska ju upp halv 6 imorgon så det blir sängen tidigt idag. Skönt att jag bara jobbar 4,5 timme imorgon, så efter det ska jag kanske sova middag en stund innan vi drar till M's syster som fick hundvaplar igår (3st) små jack rusells, åh va underbart. Ska bli kul att få se dom, ska även försöka på syrran att köpa en . Hoppas det går !








Nu blir det tillbaka till soffan och tv:n. Ha en trevlig fredag så hörs vi av imorgon igen tror jag :) ! Puss ♥

Nitlott




Hej! Tyvärr blev det ingen vinst alls på drive in bingon förut idag, men det var kul ändå :) bara att få umgås, mamma jag och lillasyster :), hur har eran dag varit? Nu ska jag fortsätta umgås med min M !


Ps, Det ska spöregna och åska hela dagen i Karlstad imorgon, myspys, men ändå tråkigt när man är ledig.




Puss på er ! ♥

Vem tycker inte massage är skönt?



Denna stol kommer jag sakna mkt när vi har flyttat, den tillhör tyvärr Lasse så den blir inte med oss hem. Men får passa på att ligga i den så ofta det går nu innan flytten. men inte mer än 2 ggr per dag tyvärr, annars kan man bli riktigt sjuk tydligen. Men ingenting slår ju massage av en riktig människa, den är underbar! Specillet thailänsk massage. När vi var i thailaind förra året så låg jag på massagen nästan varje dag. En hel timme för bara 50 kr. Värt varenda öre. Längtar tillbaka. Markus och jag kanske åker igen nästa vår, det skulle vara underbart. Kanske skulle M bjuda mig på flygbiljetten, vad underbar pojkvän !? :).

Nej nu måste jag värma lite mat till William som sitter och gnäller vid bordet. Sen blir det bingo, hoppas på storvinst.





Puss  ♥

090521


God Morgon !

Har varit uppe en timme nu, duschat och så, ska blåsa håret strax och ta mig lite frukost. Idag är det ju röd dag så mamma är hemma från jobbet, rätt gött ! Så kl 15.00 ska vi iväg och spela drive in bingo, hur kul som helst. Och lätt att vinna eftersom man kan vara flera vinnare samtidigt. Det ska bli kul. Spelade en hel del i höstas innan det stängde för vintern. Det kostar 100 kr och man spelar i ca 2 timmar, man sitter såklart i sin bil med nervevade rutor, får man bingo, jo då tutar man för allt man är värd :) ! Trevligt trevligt. Ska ringa Madde (lillsyrran) och fråga om hon vill med. Kul !


Hoppas ni får en toppen dag !!!  Senare idag så åker jag till min älskling också :) Saknar dig plutt ! ♥♥



nu gråter jag också..



Tänk att man är är så känslig. Kan inte hålla tårarna borta när jag tittar på denna vackra pojke. Vet att ni alla säkert läste artikeln i aftonbladet om lille Victor som var sjuk i cancer och fick inte vara hemma den sista tiden. Lille Victor somnade in den 14/4, en underbar liten stjärna, hur vacker som helst. Det är så grymt orättvist att små barn ska dö alldeles för tidigt. Titta på denna underbara fina video, på lille Victor, som är så oberörd och lycklig, den lilla tid han fanns här på jorden. Tänker på er jätte mycket. Tycker att ni som har en slant över, skänker den till Victors cancerfond. klicka på länken
http://www.barncancerfonden.se/1707.

Titta på denna underbara pojke !

http://readmeto.blogg.se/2009/april/kampen-ar-over.html?<u>tmp=bdde2a304d4d1d81799d5309aa28f771024a1780


Han är så vacker.










kolla in denna vackra video, tror ja aldrig har gråtit så mkt över något.



http://feie.tkphotography.se/victorfilm.html




föräldrarnas blogg:
http://denstarkastestjarnan.blogg.se/



 nu har jag bölat i en halvtimme, så orättvist...


nej nu måste slänga mig i säng, Natti.

God kväll.



Här sitter jag, uttråkad och less. Alla har gått och lagt sig fast kl bara är halv 11. Ovanligt faktiskt. Men kanske dags snart för min del också, ska nog lägga mig i massagestolen först en kvart innan läggdags, sover nog bättre då.



Natti !



I'm back




Har varit iväg och storhandlat med mamma efter städningen på hennes jobb, Blev en del mat, fast det ska de äta i helgen, när det kommer främmande hit. Själv är jag hos M då och.. han och jag är ensamma hemma hela helgen, underbart skönt att slippa allt skrik och oreda, bara njuta av tystnaden och laga god mat. Jag jobbar visseligen men jag jobbar 06.45-11.00 på lördag så det blir en kort dag, sen jobbar jag 08.30-14-00 på söndag så det blir en skönhelg.. Hinner ändå göra en massa.. Plus att vädret ska bli fint i helgen , älskar de, kanske sola lite babe eller vad säger du ? ♥ Nu ska jag fixa något att äta, HUNGRIG!!!  Grey's idag också, lovely.

Snart kommer älskade syster hem också, den 28/5.

Korvstroganoff m. ris










090520



God morgon !

Har varit uppe sen tio, duschat och gjort mig klar. Ska fixa maten nu, det blir korvstroganoff m. ris. Gott! Sen ska jag iväg till mammas jobb och städa, för det är ju röd dag imorgon så då är det stängt, och fredagar är inte så roligt att städa på, trött efter veckan som gått. Men nu måste jag sätta igång med maten. Skriver mer sedan, då kan ni få ett gott recept på korvstroganoff!!

Ha en bra dag ! ♥



Natti Natti....







tur man är stark som en oxe och..




Många ser mig som liten och svag, jag vet det eftersom jag har lätt till tårar.. Jag gråter ofta och mycket, över precis vad som helst nästan, förutom när det kommer till killar.. då är jag stor och tuff. Är inte den som lägger mig i första sekund. Jag tar gärna en fight för jag har aldrig tyckt att det är värt att gråta över killar, dom kommer och går. Men nu ? What happend? är mitt uppe i ett bra förhållande, sedan 3 år tillbaka, visst vi gnabbas och tjaffsar om småsaker som alla gör till som tätt.. annars är det bra, men så fort det blir lite tjaffs, sipprar tårarna upp till ytan och mina ögon vattnas tills jag inte ser längre, hjärtat slår i miljoner slag i minuten, hårt och intesivt, precis som den ska hoppa ut ur mitt bröst vilken sekund som helst. Jag skakar som ett asplöv och kippar efter andan. Jag fumlar med fingrarna, kan inte gå rakt, näsan rinner som niagarafallen själv. Men jag vet varför! Den kärlek som jag träffade för över 3 år sedan, som heter Markus, får mitt hjärta att rusa iväg varje gång jag träffar han på nytt, precis som det kändes den söndagskvällen för 3 år sedan när vi kysstes för första gången, jag trodde jag skulle lyfta från marken.. Markus har fått mig att inse vad kärlek är för något, kärlek är inte bara något man känner, det är något man har, något man ger och får, något man är. Jag trodde aldrig jag skulle bli så kär, jag visste inte ens att sådan kärlek fanns på riktigt..han är mer än vad jag önskat här i livet. Han ger mig otroligt mkt kärlek och ömhet. Det märks direkt när Markus kan vara sig själv, det finns inget dolt under ytan, kan det bero på att jag är hans första kärlek?  Kanske även den sista.. Han har en oerhört stor plats i mitt hjärta, och bara nu när jag tänker på honom så dunkar hjärtat hårt. Han är så otroligt rolig, så snäll och kärleksfull och oerhört knäpp ;). Precis som jag älskar honom. Han är underbar. Men, Markus är väldigt folkskygg, vill gärna inte träffa massa nya människor, och visar inte sitt rätta jag. Tror ingen som "tror sig känna honom" känner honom som jag gör, dom har ingen aning vilken underbar och kärleksfull människa han är. Eftersom vi har spenderat oerhört mkt tid tillsammans dessa 3 år, (bodde helt hos honom 1:a året) , vet jag att markus har lärt sig vara sig själv med mig, och jag älskar honom som människa, önska så att hela världen kunde veta hur han är . Men precis som alla andra har han dåliga sidor, (det har jag med, en hel del) så går vi inte ihop på vissa plan, och där är vi envisa, därför slutar bråk och tjaffs i många tårar.. Han vinner ju alltid bråken, det är ju alltid jag som ger upp för att inte riskera chansen att bli singel igen och förlora det vackraste jag har. Både han och jag har fått stå ut med mycket skit, och tro mig, eftersom jag fortfarande är hans flickvän, så är jag stark som en oxe med ett hjärta av stålfasad, där insidan bara flöder av massa kärlek.



Om jag fick önska mig vad jag ville här i världen, så skulle jag önska att du var min förevigt. Markus, du är och har min kärlek förevigt, du är det bästa som har hänt mig och du skulle bara veta hur mkt du betyder för mig. det här är bara en liten, liten bråkdel av min kärlek till dig ! / Josse.






3 år av oändlig kärlek.

äggmackor




Nej, nu ska jag fixa kvällsmat, HUNGRIG! Har inte ätit sen rödspättan kl 12. Så nu blir det äggmackor och te, och tv:n såklart ! Desperate housewives sen då :) I love. ♥



Vad hände?



Vart försvann programmet fångarna på fortet? Det som man såg fram emot hela veckan. Missade inte ett enda program. Tror det skulle vara kul om det kom tillbaka.





Och vart tog Big brother vägen ? Det måste vell ha varit allas favoritprogram. Jag älskade det och följde det nästan till punkt och pricka varje mån-tors 20.00 eller va de 19.00? svaga minnen. Sista säsongen var samma år som jag och M blev tillsammans , -06. Det önska jag kunde börja igen också.






Men det har ju bärjat massa roliga program också, så det är vell så att tiderna förändras. Tyvärr. Synd att dygnet bara har 24 timmar.





Panerad rödspätta m. Potatis



Hej alla vänner, för er som är sugna på fisk kommer här ett fantastiskt gott recept ! Lätt att laga för er som varken har lust eller tid att laga mat !









Bästa/sämsta reklamerna



Just nu är den sämsta reklamen som går på tv den här. Hatar den OTROLIGT MKT!!!







Hittar inte så många bra däremot just nu, men han är ju så skön, så den blir bäst för tillfället.


090519




God morgon !
Dagarna bara flyger iväg, snart juni nu. Det är precis som de säger, att när jag har passerat 20 så flyger åren iväg, sant ! Det känns verkligen så, ändå tycker jag att jag står och stampar på samma ställe utan att komma någon stans. Hoppas de lugnar det sig lite ;) ! Snart tänkte jag börja med maten, det blir sprödbakad rödspetta med potatis, det ska bli gott. Lägger ut receptet senare med bilder. Nu tänkte jag blåsa och platta mitt hår. Idag händer nog inte så mycket, tänkte åka ner till stan och sola en sväng senare om jag hinner, annars ska jag nog bara städa här hemma, ser ut som ett bombnedslag, kartonger och skit överallt !



 

minnen










Hallå där



Nu har Cissi och hennes pojkvän Mattias varit här och druckit kaffe. Jag och Cissi rensade ur min garderob efter kläder som Cissi ville ha så annars skulle slängas, men gissa vad ? Jo Cissi fick med sig 2 stora svarta sopsäckar med kläder ;), underbart , hon blev skitnöjd och jag har en nästan tom garderob.. Det var en hel del jag inte använde. Skönt när man flyttar att man har rensat bland alla kläder. Alla nöjda och glada !

Nu snart kommer mamma arbetskamrat och kollar på våran ganska så nya utemöbler om är till salu. Nypris 4.800 kr. Hoppas dom vill köpa det. Det får absolut inte plats på våran lilla balkong som vi ska ha sen. Sen sticker jag och mamsen iväg och handlar, kylskåpet gapar efter mat. Sen blir det dusch och tv.

Hoppas eran dag är bra :) ! Puss.

Sådärja



Därför vill jag ha en egen garderob. Jag överbelastar syrrans rum....





hm...?




Nu sticker jag till stan för att träffa Cissi över en kaffe :). Puss ♥

Nu drar jag till..



Nu drar jag till bussen strax, hoppas att regnet håller sig borta. Det är en bit att gå som sagt. Sen blir det stan med Cissi en sväng. Ha en bra dag ! ♥


Ego jag.





090518




God Morgon !

Sorry för dålig uppdatering men som sagt så har jag varken tid eller lust när jag är hos älsklingen, men nu är han på jobbet så då kan man blogga utan dåligt samvete. I allafall, min helg har varit lugn. I fredags så kollade vi på tv:n och bara myste så , sen på lördagen, firade vi M's pappa som fyllde 44 år..så det var paketöppning och kalas, sen på kvällen åt vi god mat, grillat såklart. Sen satt vi och spelade kort hela kvällen, jag, M, svärfar, svärmor och svärmors syster.. drack en drink och en cider, sen va de bra för min del. Gissa vem som tog hem hela kortspelet? Jo, jag såklart :), fast det blev bara 18 kr i vinst så det var inget att hurra för men det va kul ändå , har inte vunnit förut när vi har spelat. I allafall, igår så tog vi det lugnt, det var vackert väder så jag och M åkte ut i skogen och satte oss vi sjön och bara njöt av vädret. M berättade att han brukade fiska där varje dag när han var mindre och att han saknar det, och det förstår ja, sitta där med alla sina bästa killkompisar, göra en brasa, fiska och bara prata skit. Underbart. Så vi hände där ett tag sen åkte vi hem och åt mat och kollade på tv:n resten av kvällen, så somsagt en lugn helg, hur har eran helg varit?


Kortspel







skogsäventyret











Nu måste jag göra mig i ordning så jag kan ta mig hem till mamma i någorlunda skick.

Vi hörs sen. Puss på er ! Tack för en fin helg älskling. ♥

Grattis



Till svärfar som fyller 44 år idag :) har varit kalas och hela fadderuttan idag. Precis ätit grillat och tar det lugnt framför tv:n nu. Hoppas eran helg är bra också, det är min..

Puss ♥




Svärfar o jag, nyår 08/09


Kalas



God eftermiddag! ♥

Jag är hemkommen från jobbet, har packat och druckit kaffe. Nu sitter jag här en sväng, sitter barnvakt men dom är ute och leker som tur är :) ! Kl 4 hämtar älsklingen mig på mammas jobb, där jag släpper av barnen, ska se om vi hinner svänga förbi affären innan M släpper av mig hos pappa, se om jag hittar en ny present till han, då jag har slarvat bort den andra. Typiskt mig ! Nu ska jag ta mig en till kopp kaffe och en cigg. Om vi inte hörs idag , så kanske vi hörs imorgon, är ju hos M men annars så får ni ha en underbar solig helg, ta det lugnt med alkoholen :D.



Pussar ! ♥




090514




Stort GRATTIS på födelsedagen kära far ! Hela 48 år ;), bara 2 år kvar till 50, hur känns de? HAHA, nej då! Tur att du inte ser så gammal ut i allafall.. :). Blir att åka till pappa sen på rabarberpaj och vaniljsås :) gott ! Farmor och farfar kommer en sväng också. Ska vell bli trevligt. Har paket till pappa men tror att den har städats bort och hamnat uppe på vinden (packar ju inför flytten), och jag letade där igår men hittade inget. Får kanske ta svängen förbi affären sen innan jag åker till pappa. Se om jag hittar något.


Nu sitter jag i allafall på mammas jobb och har städat klart :), ska snart sticka iväg till mitt andra jobb, gamlingarna ska till kyrkan på sillunch idag så det blir fullt upp. Sen ska jag hem vid 14.00 och sitta barnvakt ett tag innan M hämtar upp mig vid 4.
  Ha en bra dag ! Puss !!



Goder kväller...


Det har varit fullt upp på eftermiddagen/kvällen fram tills nu. Har sprungit på IKEA och fick tag på en bäddmadrass åt syrran, jag och mamma bestämde lite andra möbler och så vi ska köpa sen vid flytten 1 juni. Sen så har jag och mamma rensat ur hennes 2 garderober och en stor byrå med kläder, och jag kan lova att mamma inte ens anävder 1/3 av sina kläder. Så 4 stora sopsäckar blev det med nästan bara hennes kläder som ska till tippen. Nu är jag helt slut. Ska slänga mig i soffan franför grey´s. Ha en trevlig kväll ! Puss ♥








Vad ska jag skriva?




Hej ! Nu sitter jag här igen, mår inte så bra, trött, sliten och ont i ryggen, ögonen svider som bara den, kanske min tur att bli sjuk? Hoppas inte ! Orkade inte pallra mig iväg till mammas jobb och städa, skjuter på det tills imorgon i hopp om att må bättre, fast det kommer bli ganska stressigt eftersom jag jobbar på mitt vanliga jobb mellan 10.30 och 14.00, då vi ska ta med de äldre till kyrkan på sillunch . Så antingen går jag upp tidigt och städar innan jag börjar eller efter jag slutat, men då blir det tight eftersom jag måste packa väskan, sen kommer babe och hämtar mig strax efter 4 .Stressigt. Tror jag städar imorgon bitti. Ingen idé att skjuta på det tills imorgon eftermiddag, antar att jag är helt slut då efter jobbet.



Förövrigt:












Ska slänga mig i soffan med en kopp te innan barnen ska hämtas hos dagmamman 15.00. Puss ♥

har varit ute






Har varit en sväng till sommarlagret, sen blev det en snabbis på jysk och sonnelids (mio), letade efter bäddmadrass och säng ram till mammas och Maddes säng men det kostar ju skjortan ! Den vi vill ha är inte utav bästa kvalitén men vad gör man när plånboken ekar?


Någon som vet en bra hemsida med bäddmadrasser? Billigt helst, men med bra kvalité!?

Grattis



God morgon ! Sovit gott, ska göra mig i ordning nu, skriver mer sedan ;) Ha en bra dag allihopa ! Puss puss!!!!













Skitsnyggt enligt mig.









Ryggvärk




Nej, jag måste nog slänga mig i massagestolen sedan, har sådan ryggvärk från jobbet idag. Eller ja, jag hade ont i morse också innan jobbet, vet inte riktigt va det är. Bara det inte är njurarna som spökar igen ! Men jobbet gick bra idag och jag var mycket trött när jag kom hem, satt en stund och babblade med mamma på altanen, men sen blev det fart i oss, vi målade om byrån i hallen och pallen likaså. Blev ganska fint, pallen i allafall, byrån blev väldigt flammig, men den får duga ett tag , tills vi får råd med en ny. Dom ska placeras i hallen i lghtn sen. Bara 3 veckor kvar idag ! Nu ska jag fixa något att äta, blir nog smörgåsar bara, har levt på 2 smörgåsar idag, imorse, så magen säger ifrån nu. Sen så är det eurovosion, då Marlena Ernman  ska kvala till finalen på lördag, men NEJ jag är inte intresserad så det blir desperate housewives för min del :) lovely! Spännande avsnitt idag också, såg så ut på reklamen. Nej nu blir det mat! Ha en bra kväll. Puss o Kram! ♥












090512



Vill bara hälsa alla god morgon ! Nu sticker jag iväg till jobbet, jobbar till 16.00 , mer inlägg efter det :) Kram kram !




Natti Natti




Nu ska jag strax gå och tvätta bort sminket och borsta tänderna, dags för sängen, upp och jobba imorgon igen. Hoppas att ni sover gott och är pigga och glada imorgon ! Själv hoppas jag på en godnatts sömn, vilket är ovanligt när jag sover själv hos mamma. Tomt i sängen utan en arm omkring mig. Saknar dig Markus älskling. Önska jag låg under täcket med dig och snozade i ditt hår ;), myspys! ♥






Natti sötnosen min ! Josefine älskar dig, glöm inte det ! ♥

Till dig Markus..




Bara till dig mitt hjärta, du betyder såååå mkt för mig älskling ♥
Jag vill bli gammal med dig...



Bilder





Mammas alla vackra barn :)








Min mamma är skitsnygg när hon nyser ;) HAHA!






Men just nu mår hon som sagt inge vidare. Sover i soffan, lust med det jag med. Ska nog duscha istället.





Nej dags för dusch.  ♥
Älskar och saknar dig Markus, tänker på dig !  ♥





Back from work!



Helt slut, ryggen tar kål på mig ! Men jag är hemma igen iallafall, har slängt i mig mat och sitter nu och dricker kaffe.. gott! Mamma ligger utslagen i soffa, helt genomförkyld, stackare. Blir jag som hämtar barnen hos dagmamman sen,  mamma orkar ingenting just nu. När hon blir förkyld, blir hon riktigt riktigt förkyld !


Trött är jag också, blev inte många timmars sömn inatt som jag hade hoppats på, låg vaken igårkväll för det störde mig att M somnade innan mig, vilket händer väldigt sällan, så jag somnade nog en timme efter han, vid 12, sen så vaknade jag ett antal gången, kommer ihåg att kl var 03.37 när jag vaknade en gång , törstig som busen, så det var bara att kliva upp och ta sig något att dricka, sen så gick det ju såklart inte att somna på en gång igen heller. M och jag gick upp tio i 6 imorse så då är man rätt sliten.


hur mår ni idag, såhär i starten på en ny vecka?




Imorse, i min supersköna morgonrock !!



jobbdags



Om cirka 15 minuter sticker jag till jobbet :) have a lovely monday :D. Puss ♥







090511




God morgon !

Har varit uppe sen strax innan 6, fick skjuts hem till mor av älsklingen :) Han skulle nästan förbi mig ändå när han skulle till jobbet, så då kunde jag åka med honom. Tack babe! Orka släpa resväskan på bussen fullt med skolungdomar. Plus att jag sparade 20 kr på det ;). Plus att jag slapp och gå hem 2 km. Så nu sitter jag här, har duschat, drucikit två koppar kaffe, blåst, plattat håret och klätt på mig, ska snart stryka mina arbetskläder som blev väldigt skrynkliga i tvätten. Sen ska jag sminka mig , käka frukost och sticka iväg till jobbet. Jobbar på en annan avdelning idag för första gången, börjar halv 11 till halv 4, men lika bra att ta tag i det, ska ju jobba där 4 veckor  i sommar. Jobbar även imorgon där mellan halv 8 och 4.

Hoppas ni får en bra start på veckan :) Nu ska jag ta en cigg med mamma min :) ♥



Morsan töntar sig ;)



godnatt





Natti Natti ! ♥

miss you babe






Markus, din lilla skithög, jag saknar dig. Vännerna går alltid först, i ALLLLLLLAAAAA lägen ! tyvärr...




Lördag



Grattis grattis till min älskade lillebror som fyller hela 12 år idag :) Va stor du har blivit min prins ! Önskar att du får en underbar födelsedag.




Sen vill jag säga grattis till min styvfar Lasse som också fyller år idag. 46 om jag gissar rätt ;). Hoppas du får en bra dag också :)


Själv sitter jag i Vålberg hos älsklingen , vi har varit ute hela dagen och gjort en valplåda till Markus systers hunds blivande valpar. Den blev jättefin :), duktiga vi är ! Vad har ni för er en solig dag som denna?
Puss ♥











Ha en fortsatt fin mysig helg :) ♥



egobilder


Slingor det blir, -09




-09



-07



-07



-08




-08

090508

God Förmiddag!



Hur står det till med er idag? Själv vaknade jag vid halvtio men latade mig innan jag hoppade in i duschen, så nu har jag blåst, plattat håret och klätt på mig . Har käkat lite frukost också. Eller frukost o frukost, men har ingen hungerkänsla på mornarna, smörgås är inte gott, så det blev äpple, kakor och kaffe.





Om ca 3,5 timme kommer Markus hem från jobbet så vi får se vad vi hittar på idag. Har inte bestämt något speciellt ännu, ni kanske vet något som händer ? Vädret ät piss ute och de är ju inte så kul att vara ute då, men det skulle bli soligt och fint imorgon så då kanske man kan lägga sig ute på altanen och sola lite :) . Jag tänkte slänga mig tillbaka i sängen och glo på tv. Bara att vänta på att M ska komma hem.


Hoppas ni får en toppenhelg i allafall och vackert väder.



"mosters" gullunge.

Handla



Kom hem för en stund sedan från mammas jobb. Har städat klart där för denna vecka , och så har jag jobbat på mitt vanliga jobb, gick bra ! Har varit jättehungrig länge så jag gjorde mig fläskfilé m. gurka och potatissallad, åh så gott det var !




Så nu snart ska jag hämta tvillingarna, sen mamma och så ska vi kolla runt lite på rusta och jysk osv. Se om vi hittar något till lghtn. Rusta hade utförsäljning på mattor tror ja, om det inte var jysk, men tvillingarna ska ha en matta så det behöver ju inte vara av bästa kvalitén. Senare mot kvällen kommer min älskling och hämtar mig :) så då ska vi nog handla lite mat och kanske lite godis inför helgen. Vad ska ni göra för kul under helgen ? Det ska ju bli skapligt väder :) som tur är så man kan vara ute lite..Och på tal om väder, gud vilket omslag det blev här hemma, imorse när jag klev upp lyste solen men så fort jag gick utanför dörrarna hemma så började de spöregna och sen dess har det var mulet och regn, och kallt. Men när jag satt och åt jämt nyss så hade alla moln försvunnit och solen tittade fram från en blå molnfri himmel. Underbart eller vadå?








Får se om jag hinner skriva mer idag, annars skriver jag nog mer imorgon igen. Ha en fab torsdag. Puss ♥

090407

God Morgon!


Har sovit ganska dåligt inatt,
vaknade flera gånger av drömmar och att jag var törstig och täppt i näsan. Men lite har jag fått sova i allafall. Men gick upp när kl var 7, orkade inte ligga kvar med täppt näsa. Så jag har duschat, blåst och plattat håret och sminkat mig. Är redo för jobbet. Ska gå om en halvtimme ungefär. Det blir bara 3 timmars arbete. Sen blir det skolan och sen direkt till mammas jobb och städa. Så det blir ganska stressigt så jag hoppas jag hinner med allt. Sen mot kvällen åker jag till mitt hjärta ♥. Ska bli mysigt. Har längtat efter han !


Får se vad vi hittat på under helgen. Skulle vara skönt att få komma ut lite, om det inte blir allt för tråkigt som det så många gånger förr har blivit. Det blir ju oftast fest med massa killar och tjejer från ett annat ställe som inte jag känner till, så då håller ju dom ihop naturligtvis, så man känner sig lite ensam, killarna snackar ju bara killsnack, bilar, sport, jobb osv. Tråkigt. Men kanske kan höra av mig till Mahlin isåfall och se om hon kan dyka upp kanske. Har inte träffat henne på länge nu.



Babe och jag!





Outfit idag,  jobbkläder såklart!


Mjukisar.






Och piké t-shirt så jag matchar resten av personalen.



Jobbar ju inom vården med äldre, så därav kläderna.



Men men, hoppas ni får en bra dag. Här i Karlstad blir det inge bra väder direkt, det skulle regna om jag har sett rätt!


Om jag fick välja..











   






























Hemma igen



Har varit och kollat när lille Wille spelade sin första fotbollsmatch, de blev oavgjort med 4-4. William var jätteduktig som passade bollen vidare till sina medspelare. Nära och göra mål en gång också. 


   


Nu tänkte jag röka och sen vänta på att TV:n ska bli ledig så man kan slänga sig där. Greys idag ju :) !   Pusss

vad ska man skriva här ?




Nu har jag nyss kommit hem. Har varit iväg med styvfar och kollat på sängar och soffor osv. Men hittade inget direkt. Flytten närmar sig med stora steg och det är mycket nytt som man måste ha. Men mamma har inte handlat en femtedel ens. Lite synd att hon kommer till 17 varje vardag och inte har mkt tid och ork till shopping, sen  har hon ju barnen att se efter också. Det är mkt just nu känner jag. Kommer bli stressigt och det är jättejobbigt att behöva lämna huset för en liten lägenhet pga att en inte har råd att bo kvar när mamma blir ensamstående. Men det ska ändå bli skönt att komma ifrån minnen och börja om på ny kula och bara få vara ifred ibland. Göra som man själv vill. Helst så hade man ju velat skaffa en egen lägenhet, dags att flytta ut när man fyller 21 . Men som sagt så vet jag aldrig hur jag jobbar heller så det skulle inte funka ekonomiskt vissa månader. T.ex. denna månad fick jag ut 2.800 kr och det skulle inte räcka lång väg. Synd men vad gör man? Vem sa att pengar inte kan göra en lycklig? Enligt mig kan man det i allafall. Om man såklart har sin familj och vänner!



Guten morgen



God morgon !

Skulle ha blivit ett inlägg igårkväll men datorn va ockuperad av två kasinonördar (mamma o Lasse). Igår i allafall så åkte vi till IKEA, det blev en del saker.. överkast, påslakan, madrassskydd, bäddmadrasser lite tyg, ramar osv.


Vi åt god pasta o kycklingsallad mellan shoppandet.




Så när vi kom hem igår gjorde jag och mamma egna tavlor. Blev skitsnyggt om jag får säga det själv, 2 tavlor i samma mönster som ska sitta ovanför sängen sen. Snyggt mot den vita väggen som blir.


Mamma spikar , hon ansåg att hon var bättre på det än mig.





Resultatet, är den inte fin ? Den andra ser likadan ut!





Det åskade förövrigt igår också, årets första dunder. Det small ganska bra där ett tag. Vädret var jättekonstigt, det var blå himmel ena stunden och en minut efter va de svart på himmelen och det regnade.



Åskan till höger:P



Tog jag kort till vänster va de molnfritt






Och idag ser jag ut såhär:

Tunika: Vero moda
Blå jeansleggings: Gina tricot



Nu ska jag blåsa håret och fixa till mig sen ska jag fixa käk, det blir resten av potatisgratängen från igår och laxfiléer till de. Puss♥

stackarn




Fy fan va ful, Markus skickade denna på msn till mig. Ni måste lyssna !!!!









HAHA denna då ? :P





Sorgligt..

hatar att skriva rubriker



Kommer aldrig på något att skriva. Helst ska de ju locka folk att läsa men det skiter jag i! Nu sitter jag i allafall här igen och har ätit god mat, det blev aldrig lax och mos, potatisen såg inte så fräsh ut så det blev kotlett med potatisgratäng ist. Lika gott :) Om inte godare. Med lite färsk gurka och tomat till.





Sen efter maten , så åkte jag iväg och skulle sola, så jag åkte till stan och gick in på drop in solariet där du växlar sedlar till tior och slänger in i en automat så kör solariumet igång efter 2 min. Lättvindigt. MEN till min stora fasa så stoppade jag i en hundring i växelautomaten och va fan tror du inte apparaten gör, jo den snor min hundring, fy fan jag som redan är fattig och ville kosta på mig en solning. Arg jag blev , det var bara att gå till bankomaten och ta ut en ny hundring och sen gick jag till pressbyrån istället och växlade den för säkerhetsskull. fy fan 200 spänn på att sola 20 min, det var inte värt det. Ångrar mig nu.. trött jag blir! Skulle ha gått till Linda Blom på freesun ändå.  



här solade jag.



Plus att det spöregna när jag åkte hem och inte särskilt brun blev jag heller.


tråkgväder.



fjuttfärg.


Nej nu ska jag till mammas jobb en sväng och lämna hennes cigg..

Happy tisdag



Nej, vädret är skit, men det behövs ju lite regn så vi får behålla den gröna naturen. Men det är ju alltid lika grått och tråkigt ändå. Man blir lite deprimerad när man kliver upp ur sängen och det fortfarande är mörkt, nästan.

Jag har precis duschat och klätt på mig, ska blåsa och platta håret sen ska jag börja med maten. Det blir lax och mos idag. Går de ihop? brukar göra potatis men är supersugen på mos och då blir inte maten lika torr heller.
Hoppas ni får en fab day, jag ska nog bara iväg och sola och så tror jag, sen IKEA efter mammas jobb. Ikväll är det Desperate också :) vadå underbart, så jag har längtat ! ♥♥




utanför fönstret.

Mat





Åh,  va gott det var  :) tar gärna en till.. Synd att de kostar en förmögenhet HAHA! Fiskgratäng med mos :) , hatar egentligen färdigrätter men denna är helt suverän, smakar inte direkt fisk heller, åh, så gott ! Prova, det rekomenderar jag starkt ! Har varit väg och handlat med mammsen, det blev ett födelsedags paket till Lasse, men vet ej vad jag ska ge lillebrorsan? Båda fyller år på lördag, 46 år resp 12. Men jag tror jag har en sak som han kanske vill ha ! Får se om det duger, han har ju gått och blivit så kräsen med märkesskit senaste tiden.


Nu tänkte jag tvätta av mig sminket, sätta på en ansiktsmask och sedan slå mig ner i soffan framför tv:n om inte jag måste börja packa.. Det är ju som sagt dags nu !


Imorgon då? jadu, hade ju velat träffa lite gamla klasskompisar, men alla är ju upptagna när jag är ledig, fast jag är ju ledig mesta delen av veckan men någon måste det vell finnas som har tid, eller kan ta sig tid i allafall. Hade varit härligt med en fika på något mysigt ställe och bara prata om tiden i skolan och vad de har gjort de 2 åren som gått efter studenten, fan va kul ! 


 

svar på tal!

Din första
Operation: tror jag var 5 år, öronen, jag var ett öronbarn (mkt öroninflammationer)
Första piercingen: Öronen
Första bästa vän: Linda Rangfeldt ( 5 år?)
Första priset: ingen aning
Första sporten du började på: fotboll tror jag
Första husdjuret: Kanin
Första semestern: varmare breddgrader? Mallorca
Första konserten: A-teens på stora torget
Första kärleken: Riktiga kärleken, Markus såklart :)

Favoriter:
Filmer:  Komedier
Tvprogram: Desperate Houswives
Musik: allätare
Drink: Coca Cola helst.
Kroppsdel (på kille): ögonen och händerna
Sport: hockey
Plagg: de mesta
Skola: HUC
Bok: det ska bli ett sant nöje att döda dig

Just nu:
Äter du: Inget
Dricker du: Kaffe
Ska du: Hämta mamma på jobbet
Lyssnar du på: ingenting
Väntar du : att jag ska åka
Tittar du på: dataskärmen

Vad du föredrar (motsatta könet):
Läppar eller ögon: Ögon
Kramar eller kyssar: både och
Kortare eller längre: spelar ingen större roll
Snygg mage eller snygga armar: spela roland
Busig eller lydig: Busig och lydig ;)

nu är det inte långt kvar



Nej, om cirka 4 veckor är det dags för flytten, men vi har inte kommit alls långt med packningen.. Det är ju som sagt en del som ska packas..och mkt som ska delas upp mellan mamma och Lasse, så som foton, handdukar, lakan , påslakan, örngott, dukar, skålar, koppar, glas , tallrikar, bestick, sängar och sängramar, leksaker, gardiner m.m, ja det är ju som sagt en heeeel del ! Kanske dags att börja snart !

Har några kartonger i allafall :)
 

Fast dessa är tomma, vad trodde ni ?


har ett långt samtal om arbetslivet med Lasse.. Intressant egentligen. Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cigg.
Ringa syrran och prata skit :D



jag har den vackraste "musen" av alla !


Mätt och belåten,



Har precis slängt i mig lite mat, det va gott..om cirka en halvtimme sticker jag till skolan, ush inge kul ! Men tänkte slänga in lite blandade bilder åt er ;) så kanke det blir lite roligare att läsa bloggen ;) ! Hur är eran dag hittills? min är lugn, lite trött men okej. 



En gammal bild på mig ! Som sitter på väggen vid Markus dator, så han inte ska sakna mig allt för mkt :)




Sitter också vid Markus dator ;)




Underbara väder :) våren är här, taget idag när jag gick till bussen.





Det börjar bli riktigt grönt ute nu :)





Solen i ögat.





Hatar att vänta på bussen ! Finns de något jobbigare?



Nej nu får jag vara lite social med mamma innan jag åker :) Puss!




 

090504



Jaha, då va det måndag igen. Tänkte berätta lite om helgen. Har inte hänt något speciellt alls. På torsdagskvällen åkte jag till Markus, trött som jag var ville jag bara vara hemma och slappa framför tv:n , jag fick som jag ville men med en sur Markus som la sig för att sova. Men på fredagsmorgonen var han glad igen, men den dagen har jag inte så mkt minne ifrån ;) tror det blev mest tv för våran del där, humorgalan bla. Lördag låg vi ute och solade ett par timmar, men fick ingen färg direkt, men det var skönt i allafall... La i lite fler blonda slingor i håret , men det syns knappt. Sen på kvällen käkade vi kebab, drack lite cider/öl och kollade på robinson och CSI. Gårdagen va inte mer intressantare, va ute på en promenad i skogen , åt mat :P och bara tittade på tv:n som vanligt. Gud va trött jag är på att bo i Vålberg, eller i allafall att Markus bor här, det händer INGENTING. Fest kan de ju vara lite då och då men antingen är dom så jävla tråkiga eller så ballar dom ur med bråk och skit. Börjar tröttna på att sitta framför tv:n dagarna i ända, man blir ju sååå trött av de med !







Så , det var min händelserika helg.. HAHA! Men jag var ju med min älskling i allafall :)


Nu tänkte jag gå utt och blossa innan jag hoppar in i duschen , sitter hos Markus fortfarande som försov sig 10 minuter till jobbet.. tur jag väckte honom ;). Vid 10 ska jag ta bussen hem och se om jag hinner fixa käk innan mamma kommer hem på lunch, sen bär det av till skolan, sen måste jag kanske plugga om det inte dyker upp något annat ! Hoppas ni har haft en bra helg ! Puss.  ♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus