100930



Sista dagen på september månad. Det märks. Det är riktigt kallt ute och frost på taken. Känns att vintern snart är här. FY ! Hatar kyla.

Men men, idag jobbar jag mellan 10-15 så det är rätt skönt. Efter det ska jag hämta syrran och sedan tömma hennes förråd som vi totalt glömde igår. Så det blir mer bärande. Flyttade ju som sagt igår och hela min kropp värker och min handled strular. Inte bra !

När vi har tömt hennes förråd så ska vi skruva ihop resten på soffan som vi inte hann med igår innan det blev för mörkt (har inga lampor än). Sen ska jag se om jag hinner hämta en del av mina saker. Har inte fått dit dom ännu. Annars får det bli imorgon.

Så det blir kass uppdatering idag med, men kan nog skicka iväg ett mmsinlägg senare under dagen med bild på en del av lägenheten.


Ha en bra torsdag mina vänner :)

Min spökande handled ! Ush!


God förmiddag ! Ligger i Sängen i fikarumm...

img_9892 (MMS)

God förmiddag ! Ligger i Sängen i fikarummet på jobbet o tar igen mig. Trött som fasen och hinkar kaffe så jag får extra energi för flytten som sker idag ! Stressad till tusen men det ska vell gå bra hoppas jag. Pappa är snäll och hjälper till :). Får se om jag skriver mer idag. Ni vet varför om jag inte gör det !


Nya ringar ! Det gillas ;). Nu. Idol !

img_1980 (MMS)

Nya ringar ! Det gillas ;). Nu. Idol !


100928




Hallå :)

Känner inte för att uppdatera bloggen då det inte händer så mycket mer än jobb. Men idag nu efter jobbet så ska jag hämta systers hund och ta med han hem hit. Sen blir det en runda på Bergvik med mamma och 3 av mina 5 syskon. Mysigt ! Sen ska jag hem och packa och rensa bland mina tusen småsaker som ligger utspridda i hela mammas lägenhet.

Imorgon flyttas de... spänt, stressigt, tråkigt och roligt. Allt i ett ! Det har sina fördelar och nackdelar.

Nej, nu ska jag snart dra. Min minsta lillebror William får följa med och hämta hunden. Lite sällskap. Min lillprins ! ♥



Ha en bra måndag :) Glöm för gud skull inte att Desperate Housewives börjar om en vecka 21.00 på kanal fem. Ny hemmfru blir det också. Ingen annan än "Willhelmina Slater" från Ugly Betty ;).


Passar utmärkt ;)

Sådär ! Då är man på rast o det är en ny v...

img_6475 (MMS)

Sådär ! Då är man på rast o det är en ny vecka. Idag slutar jag 14.00. Då bär de av hem till mamma. Tvätta klädet och invänta att syster slutar sitt jobb. Då ska vi handla matvaror och fylla upp frys o skafferi i den nya lägenheten. På onsdag flyttar vi :). Både roligt o sorgligt ! Kommer sakna mamma :(. Men de ska vell gå fint ! Efter handlingen sk jag sitta barnvakt åt mina älskade tvillingsyskon. Samt packa saker som ska med i flytten ! Ha en trevlig dag !


kväll



God kväll !

Har bara tagit det lugnt idag som sagt. Var till ÖB med hjärtat tidigare idag och köpte lite kartongen och sen lastade vi min bil med alla nya saker jag och syrran har köpt och som har stått här hos älskling ett tag. Annars har vi kollat på film och dolat med hans bil litegrann :)


Nu ska jag krypa ner under täcket och mysa innan vi ska sova. Imorgon är det jobb !


Pusssssssssssssssssssssssssssssss

100926



Åh en tråkig söndag ! Enligt väderprognosen häromdagen skulle det bli solsken och ganska så varmt idag. Men imorse visade de mulet och kallt. Och det är det också. Riktigt kallt ! Men jag ska försöka ta mig till ÖB och köpa flyttkartonger senare och kanske hinna med en kaffe och Linda :). Prata lite skit osv. Alltid trevligt. Annars händer inte mycket denna söndag.

Kolla på bra tv och lägga sig i tid. Imorgon väntar jobb och efter det ska det handlas och packas inför flytten. Lönen kommer också :) Inga fel alls !


Vad gör ni en dag som denna ?


En enda röra. Markus har nu köpt sig en 47...

img_9899 (MMS)

En enda röra. Markus har nu köpt sig en 47" LED tv som ska monteras upp på väggen ! En bra innesyssla när vädret är skit !


100925



God eftermiddag.

Har en seeeg morgon här hemma. Sov waaay to long. När kl va 12 steg vi upp och jag tog en varm skön dusch. Och nu piskar regnet mot fönstret och det är riktigt kallt ute idag. Inte alls ett väder som man önskar en lördag.

Men det går inte göra så mycket åt det. Så idag får det vell bli en hemmadag. Bara mysa ocg gosa hela dagen. Imorgon ska vädret vara betydligt mycket bättre så då får vi se om det blir säfflemarten en sväng.

Ska packa alla flyttsaker som gå in i min bil och så måste jag köpa lite mer flyttkartonger till syrran. Och kanske en till mig själv. Kanske dags nu. Vi flyttar ju på onsdag redan :D. Spännande !

Litegrann har det blivit gjort hemma hos syrran. Packade kartonger och nya soffan :)

Fredagkväll



Ja, nu har dagen blivit till kväll. Jag och älskling väntar just nu på mat. Det blir ungsbakad potatis (inte bakpotatis) med kött ;) Ska bli riktigt smarrigt.

Annars så har vi inte gjort så mycket. Varit och handlat för helgen osv. Imorgon väntar en ny dag och det ska regna och det är inte allt för trevligt. Vi får se vad det blir.

Ska bli skönt med sovmorgon i allafall :).




Åh, min snygga ring ;)





Happy Friday !


100924



Hallå !

 Haft en bra med trött dag på jobbet idag. Slutade dock kl 1 så det var skönt :) Mötte upp Linda och tog en kaffe och tjattrade på hennes jobb. Sen märkte jag att mina boots hade spruckit framtill och hela vägen in till strumpan. Inte bra. Så jag drog en snabbis förbi Bergvik och skopunkten och fick med mig ett par dyra skor hem. Men det var de enda som passade och va snygga nog. Eller dyra, 499:- men dyrt för skopunkten och min plånbok . Men dessa godingar fick följa med mig hem. Desperat efter hela skor ;)


Duger dom ? Gillar dragkedjedetaljerna och spännena såklart. Dålig bild.



Och på vägen hem så va de bilkö på Våxnäs och såg att några bilar hade krockat eller något. 2 ambulanser, en polisbil och 1 brandbil fanns på plats. Otäckt. Men det verkade som det gick bra. Tur det !




Nu ska jag bara ta de lugnt, kanske ta en powernap efter veckans jobb.

Trevlig helg :)

Hallå ! Helgen är här! Snart ! Har ca 1,5 ...

img_9071 (MMS)

Hallå ! Helgen är här! Snart ! Har ca 1,5 timme kvar av arbetsdagen. Ligger på sängen i fikarummet o ska blunda ett par minuter. Frågan är vad jag ska göra när jag slutat ? Markus ska fiska så jag har inget för mig. Tips? Om någon är sugen på kaffe vid 1 halv 2 så hör av er ;). På bilden ser ni sötnos Milton o systeryster ! <3


Koftor i mångfald!



Hösten är här och vad är mysigare än varma sköna koftor att mysa ner sig i ? Alla finnes här












Torsdagens frukost/lunch ! Ja vet, det fan...

img_2840 (MMS)

Torsdagens frukost/lunch ! Ja vet, det fanns Inge ägg hemma men det får duga ! Det fanns Inge mat hemma överhuvudtaget. Förutom en fet fryst köttbit. Men som sagt. Det duger !


100923



God morgon lövers ;)

Jag gick upp för ca 40 minuter sedan och har druckit kaffe, startat en tvättmaskin och ska nu packa i ordning väskan som ska med till Markus efter jobbet ikväll. Kl 14.00 börjar jag jobba och jobbar fram till 21.00. Helt OK ;).

Annars händer inte mycket denna dag. Ska hänga tvätten och göra mig i ordning, mer än så blir det inte. Förutom jobb då.

Imorgon jobbar jag fram till 14.00? Tror jag. Sen ska jag ta det lugnt hemma hos Markus bara. Han är förmodligen ute och fiskar då min älskling.

Apropå (stavning?) älskling, så har vi idag varit tillsammans i 4 år och 5 månader :). Satan vad tiden går fort. Vi var två små oskyldiga 17 åringar när vi träffades. Eller ja, Markus hade inte hunnit fyllt 17 ens ;). Så ett stort grattis till oss ;). Älskar dig mitt hjärta ! Mer för varje dag som går !



Mr Bean i bakgrunden ;) HAHA!

Ligger hemma hos syster såhär på morgonkvi...

img_2501 (MMS)

Ligger hemma hos syster såhär på morgonkvisten. Har duschat och kaffet är färdigbryggt. Men jag orkar inte lyfta på arslet ;). Är trött trots 10 timmars sömn. Men jag kommer garanterat piggna till snart. Ikväll/ eftermiddag jobbar jag. Börjar kl 14 och slutar halv 10. Sen ska jag bara mysa ett par timmar med mamma framför tvn. Hon drar till gävle imorgon och jag drar till Markus. Och om exakt en vecka flyttar vi. Känns som det går för fort. Kommer sakna att kliva innanför dörren hos mamma o träffa alla syskon osv men får sova där ibland ändå ;). N måste jag göra mig i ordning och sedan ta en promenad med Milton.  Ha en bra onsdag mina vänner ! Puss ! (smsbloggning) på bilden ser ni soffan o syrrans flyttkartonger.


Nu blir det idol o myskväll hos syster :)....

img_8558 (MMS)

Nu blir det idol o myskväll hos syster :). Bara älskling som saknas!


100921



God förmiddag !

Haft en lugn och skön morgon, duschat och fräshat till mig. Bara sminket som fattas.

Dagens planer är att åka runt med styvfar Magnus och titta lite på olika boenden som skulle kunna passa han och mamma framöver. Ska bli spännande. Vi har ju sett en del intressant på hemnet. Vi får se vad det blir av detta.

Annars så ska jag bara slappa hemma hos syster idag och mysa framför bra tv. Kanske äta god mat. Vem vet?

Vad ska ni göra idag ?

Imorgon är det sovmorgon och sedan arbete mellan 14.00 och 21.30. Skönt att man har lite jobb framöver. Så man kan leva . Ska ju flytta och det är inte gratis att bo direkt.

Ha en bra dag !


Jag och min älskade mamma ! ♥

En tur på stan





Ja, då var man hemma igen och har tillbringat ett par timmar på stan. Mötte upp syster, Elena och hennes lilla My såklart. Vi satte oss på waynes och drack kaffe. Sen tog vi en tur till H&M. Syster hittade skitsnygga skor där. Var lite småsugen jag med. Dom kostade bara 199:- men jag är nästan pank så jag gick tomhänt därifrån. Sen gick vi svängen inne på lagerhaus. Där hittade jag billiga...ja, va heter de? "te"sked, med en sil på till lös te. Fast själva silen är formad som ett hjärta. Det fick bli två sådana och en liten glasburk att ha lösteet i. Det var mkt billigt och bra :)

Nu ska jag bara ta det lugnt hemma ikväll. Umgås med familjen :) Dock saknar jag min Markus massor :( men det får gå !

Lite bilder:



en "te"sked



Skorna som syster fick med hem. Snyggare i verkligheten

 




Och självaste My som inte alls skulle sitta i vagn utan gå själv :) Sötnos !


100920



Hallå :)

Hade ingen tid eller lust till att blogga igår. Jag och Markus drog ganska tidigt till Årjängsmarten . Där hittade vi inte direkt någonting. Markus fick med sig lite strumpor och så köpte vi donuts ;). Härligt väder var det också. Sen åkte vi hem och åt mat och sen drog jag till pappa för att vi skulle rösta tillsammans. Dock vann fel parti men vad fan, bättre lycka om 4 år :P.

Idag så är jag ledig från jobb och sitter hemma hos mamma igen. Har bara druckit kaffe och tjattrat med Magnus. Och nu håller vi på med mat.

Vid halv 3 drar jag ner på stan, tar en promenad med Milton och sen möta upp syster och Elena för en fika. Myspys ! Då ska jag pussa lite på Elenas gullunge My !


Hoppas ni får en toppendag :) Pussssss.


Mysan i slutat av förra året. Snart är hon 1 år. Fort tiden går !

Bilvård och shopping




Ja, nu har jag varit väldigt duktig och städat bilen, dammsugat, dammat, plockat bort allt skräp och gjort rent rutorna. Blev en del skillnad. Bilen var full i damm, hundhår, grus, parkeringslappar och gamla wunderbaums. Så nu ser den lite bättre ut. Invändigt i allafall. Fortfarande rostig och ful på utsidan, men det skiter jag i ;). Den går som en klocka !

Och från det ena till det andra. Jag orkade inte ta kort på mina koftor med min skitmobilkamera. Så jag letade fram bilderna på internet istället..

Här har ni den första koftan, beställt härifrån och är SÅÅÅ varm. Kommer bli skön att använda i vinter när det blir kallt. Just nu är den för varm för mig.





Den andra är härifrån och är sjukt snygg ! Gammelbrun med snörning i midjan, bak på finns 2 snygga knappar.



Sen köpte jag en snygg ring härifrån för några veckor sedan men den gick sönder samma dag så den skickade jag tillbaka och har nu fått en ny, en dubbelring med vingar. SNYGG !



100918



God eftermiddag.

Jesus så trött jag har varit och vad mycket jag sov inatt. 12 TIMMAR ! Herregud. Det är inte alls bra för nu är jag nästan tröttare än innan. Kan inte vara bra att sova för mycket heller. Men jag hoppas jag blir piggare efter jag har druckit upp mitt kaffe. Jag vill ha lite ork till att städa ur min bil. Den är frukstansvärt skitig. Så vi får se hur det blir. Kanske kan ta det imorgon då jag förhoppningsvis är piggare.

Annars så ska jag ta det lugnt idag. Bara slappa och mysa med Markus. Och i eftermiddag/kväll ska jag köra in svärmor och Markus syster till stan. Dom ska in och äta gott på restaurang och sedan gå på Ladies Night. Fan va kul. Synd bara att det var så sjuukt dyrt annars hade jag gärna hängt på.

Ska försöka piggna till och ta lite bilder och visa mina nya tröjor :). Är jättenöjd med dom. Annars får ni ha en fortsatt trevlig helg :)

Jag och syster i Norge i somras inför morbrors bröllop.

100917




Hej :) .

Jag sitter i sängen efter en jobbig (trött) dag på jobbet. Skönt att jag slutade kl 14. Sen dess har jag renbäddat, dammsugat och dammat av. Bara slappat i sängen med älskling och kollade på IDOL från igårkväll som vi missade. Och vi har varit i grums och handlat inför helgen. Blev chips, bröd, dricka och annat gott.

Nu har jag precis skalat potatis och Markus familj förbereder plankstek :D och potatisgratäng och kött till dem som inte vill ha plankstek med sparris osv.

Nu fick jag  sms av syrran. Hon befinner sig hos Linda som typ bor granne med Markus :). Får bli dit en sväng nu innan maten.



Pusssssssssssss

Vi har definitivt Inge brist på kuddar i m...

img_5553 (MMS)

Vi har definitivt Inge brist på kuddar i min o Markus säng ! Haha! Herregud, det tar ca 20 min att renbädda sängen. O ett stort dubbeltäcke på det !


Åh Gud så trött man får vara. Jobbade ...

Åh Gud så trött man får vara. Jobbade som sagt en heldag igår. Somnade ganska omgående och trots 6 timmars sömn vaknade jag i morse och kunde seriöst inte stå upp. De fanns ingen kraft i benen. Dom vek sig. Överkroppen med. Hemskt ! Så de tog sin lilla tid innan jag fick mig färdig ! Nu , ett ex antal timmar senare är jag ännu mer trött. Känns ungefär som livet rinner ur en. Haha ! Har rast i ca 10 min till. Sen har jag ungefär 2 timmars arbete kvar på denna dag ! Tror de får bli ett pn (powernap) när jag kommer hem. Måste vara lite pigg ikväll när de är fredag o allt. Trevlig helg mina vänner ! ( smsbloggar)


Nu ska jag ta mitt pick o pack och ge rapp...

img_0315 (MMS)

Nu ska jag ta mitt pick o pack och ge rapport till nattjejorna och sedan åka hem :) skönt ! Men imorgon väntar en heldag med jobb. Inte så frestande ! Natti på er kära vänner :)


100915



God morgon !

Jag har precis gått upp och duschat. Nu dricker jag en kopp kaffe innan jag gör mig iordning. Kl 11 ska jag möta upp Johanna för en fika. Har inte träffat henne på länge nu. Så det blev ingen sovmorgon ;) men det gör inget. Då kanske jag somnar tidigt ikväll efter jobbet för imorgon kör jag en heldag på jobbet. Från morgon till kväll.


Annars händer inte så mycket mer denna dagen. Hoppas ni får en bra onsdag :)



Hej! Sms Bloggar o ni får en fin bild på m...

img_1724 (MMS)

Hej! Sms Bloggar o ni får en fin bild på mamma o Magnus ! Jag ligger i soffan hos syster o myser framför tvn. Idag har vi äntligen köpt soffan och jag har fixat adressändring :). Skönt att ha de gjort ! Imorgon har jag lång sovmorgon innan jobbet. Ska bli gött ! Ha en riktigt mysig kväll !


100914



God eftermiddag :)

Har haft en slapp och lugn morgon här hemma. Pratat med Magnus, druckit kaffe och gjort mig i ordning i lugn och ro. Sen drog vi ut på promenad med hunden, handlade mat och åkte förbi syrrans och mammas jobb på en kaffe. Nu är vi hemma igen och håller på med maten. Kycklingfilé i ugn med ris. GOTT ! Direkt efter maten ska jag till syster och hjälpa henne i förrådet och plocka undan lite, sen drar vi mot IKEA och köper soffan. Så har vi det gjort :).


Utöver det så ska jag sova hos syrran idag och bara ha en systerkväll. Imorgon har jag sovmorgon innan jag börjar jobba kl 14. Så det känns bra :)

Hoppas ni har en bra och skön tisdag !


Jag och syster sommaren -09

100913



Hallå !

Är supertrött efter en jobb helg och en kort arbetsdag idag. Men det känns bra att få jobba lite ! Pengarna behövs verkligen.


Nu är jag hemma hos mamma och dricker kaffe, myser med Milton och ska ta mig en smörgås till lunch. Annars har jag inte mycket andra planer idag. Kanske ska med i eftermiddag och kolla på lillebror när han spelar fotboll.. eller va de tennis ? Ja, jag vet inte. Han håller på med en massa sporter tydligen.

Imorgon är jag ledig och det ska bli skönt. Ska iväg med syster till IKEA , köpa soffan, sen rensa lite hemma hos syster i hennes förråd. Massor som måste bort innan flytten. Det förrådet vi får därborta är suuuuperlitet. Kanske får det plats max 4-5 kartonger. Inte mer. Helt galet ! Plus att det är snetak vilket inte gör det mer rymligt.

Nu ska jag äta. Ha en bra måndag.

Missa inte min älskade syster på tv ikväll "lite sällskap" 22.00 kanal 5. Här hittar ni hennes blogg.

Moi !

100912




Efter en jobbhelg med lite sömn och hårda arbetsdagar så pallar man inte tjaffs. Eller tjaffs? En sur pojkvän ! En hungrig pojkvän ! Men hoppas det går över snart. Jag är då inte hans mamma . Duger det inte åt honom så som han vill så duger inget alls. Tack för den ! Din lilla söta snorunge :P. Bortskämd HAHA ! Får vell pussa lite extra på honom ikväll.

Jag är i allafall helt död efter helgens jobb, trots att det inte va så himla jobbigt, men man har ju inte sovit 8 timmar per natt direkt. Lite svårare att lägga sig på kvällen när det är helg. kroppen är inställt på sena kvällar och sovmornar ;). Imorgon är det måndag och jag jobbar igen. En skönare tur, 8-13.30. Sen är jag ledig på tisdag. UNDERBART ! ska sova och slappa :) och köpa soffa ;).

Vad har ni gjort i helgen mina vänner ?

Saknar thailand.. sol, god mat, naturen, atmosfären, vattnet, sällskapet...ao nang


100911




God kväll !

Har idag varit duktig och jobbat och slitigt. Satan så trött jag var imorse när jag steg upp. Omänskligt trött ! Men det gick bra så fort man kom iväg till jobbet. Sen rasade tiden iväg och arbetsdagen var slut innan jag knappt hann blinka.

Sen dess har jag varit på ÖB en sväng med Markus och köpt lite flyttkartonger till syrran. Sen har vi käkat godis och tittat på tv.

Och för en stund sedan så hjälpte jag till med att förbereda maten. Idag blir det skivad potatis i ugnen med massa vitlök och olja, och till det hemmagjorda hamburgare. Jag gjorde min hamburgare med salt, peppar, äggula, lök och färsk persilja :) Kommer bli smaskigt. Så nu är den penslad med grillolja och ska på grillen. Förmodligen årets sista grillmat. Tråkigt ! Hösten är här !

Jag hoppas ni får en härlig lördagskväll ! Min blir tidig då det är jobb imorgon igen :).



Fridaynight



Sitter/ligger i sängen och har nyss sett klart på IDOL. Lika bra som vanligt. Lite mer kanske, bara för att de va i Karlstad hehe ! Vi rockade ;).

Nu ska jag fortsätta kolla tv och mysa med min man. Försöka sova tidigt. Imorgon är det jobbdag på sjukhuset. Pirrig och nervös. Har inte varit där sen i mitten av Juli och jag har typ glömt allt ! PANIK. Du får inte göra fel när det handlar om människor, men jag tror det kommer komma tillbaka till mig så fort dagen drar igång. Men nervös som fasen. Wish me luck !



Ha en mysig fredag, som jag har :)


Snygga jag i sjukhuskläder i somras. Påsarna under ögonen tyder på en tidig morgon ;) HAHA !



Är man uttråkad




Har precis tryckt i mig en påse popcorn. 5 minuter tog det att tömma den HAHA !

Nu kom älskling hem från jobbet också, got to go !



Mission complete..






100910



Hallå :)

Fredag idag ! Gick upp vid 10 idag och duschade och gjorde mig iordning. Sen åkte jag med Markus syster Therese när hon skulle inhandla födelsedagspresent till deras syster Sanna som fyller 10 år snart.


Men nu är jag hemma hos Markus igen och kollar på tv och sitter lite vid datorn. Idag blir det lugnt. Slappa och samla energi för en jobb helg. Markus mormor och hennes man kommer hit på middag ikväll. Wokgryta tror jag det skulle bli :).


Nu ska jag ta en cigg, och kanske poppa lite popcorn tror jag. Ha en mysig helg allihopa :) ! Åter kommer säkert senare :)



100909



God eftermiddag !

Har haft en minst sagt lugn morgon/förmiddag ! Steg upp kl 10 och sedan dess har jag städat, städat och städat. Dammsugat, rensat massa kläder, bäddat 3 sängar, tvättat, hängt tvätt, kört diskmaskinen och tömt den. Dammat av lite och plockat bort en jädra massa småsaker som ligger överallt ! tog ca 2,5 timme. sen har jag gjort mig i ordning, packat väskan, ätit en pirog och druckit många koppar kaffe. Har även rensat bland alla mina jädra papper som jag inte orkat lägga in i pärmen.

Känner mig väldigt produktiv och duktig idag :). Nu kan jag bara slappa fram tills Markus ska hämta mig för besiktning av hans bil runt 15.00. Sen ska vi handla och efter det bär det av till Vålberg.

I helgen väntas jobb på sjukhuset lörd och sön 07.30 till 15.30. Även Måndag är det jobb, fast på äldreboendet på Våxnäs.

Skulle behöva ringa och fixa nytt arbetsgivarintyg både från Våxnäs och sjukhuset. Måste skicka in allt till a-kassan och se om man kanske kan få lite ersättning. Det vore behövligt :).

Nu ska jag kolla färdigt på skånefruar som jag missade igårkväll när jag hjälpte lillebror med spanskaläxan. Ha en bra torsdag mina vänner !


Papper?




Jag idag


Bästa med hösten



Det finns en positiv sak med hösten. Att det blir så jäkla mysigt med alla tända ljus !









Jag tänker inte röra mig ur fläcken på hel...

img_5969 (MMS)

Jag tänker inte röra mig ur fläcken på hela kvällen :). Skönt som fasen ! Lite tända ljus när de mörknar. Bara Markus famn som fattas !


100908



Hallå kära vänner :)

Tur att jag gick och la mig tidigt igår öfr när kl slog 06.00 ringde telefonen. Jobbet ringde och ville att jag skulle komma in kvart i 7 istället för 09.30. Så jag klev raskt upp och åkte till jobbet. Så det blev ett par timmar mer än jag räknat med. Absolut inga fel i det :).

När jag kom hem vid 2 så har jag fixat mat, ätit mat, pratat i telefon ca 4-5 ggr, desperat försök att få tag på lillebror, druckit kaffe, rökt och tittat på tv. Skönt att bara ha en heldkväll hemma . Ensam dessutom. Snart ska jag fixa lite här hemma, vika tvätt, vattna blommor osv. Så ikväll blir det tv för hela slanten. Idol och skånefruar får inte missas. En helkväll med lillebror då jag sitter "barnvakt" över natten. Kommer nog gå bra.


Imorgon är jag ledig och ska sova länge, duscha länge, slappa och ta det lugnt. Sen ska jag med Markus och besiktiga hans bil, efter det blir det nog handling och vidar mot vålberg för en helg där.


Hoppas ni har en slapp dag ni med ;).



Jag och Milton. KOKO !

100907



Hej å hå !

Började dagen kl 8 imorse, ringde direkt till vårdcentralen för att få en bra tid. Satt i kö i säkert 20 minuter. Fick en tid 09.50. Så jag duschade och traskade iväg. Fick inge direkt svar eller förklaring till varför urinvägsinfektionen (UVI) kommer så tätt. Men det skulle skickas på odling och jag skulle ringa tillbaka till vårdcentralen på torsdag eftermiddag och höra svaret och se om jag fick rätt tabletter.

 Har ätit samma tabletter otaliga gånger förut , inte funkat varje gång men får hoppas det gör det denna gången. Dyrt att springa till VC i tid o otid.

Efter VC drog jag, Magnus och Milton ut och gick i rasktakt. Vi tog hela elljusspåret och lite till. Så 50 minuter i rask takt är bra :) Milton däcka under sängen  så fort vi kom hem haha :) .

Nu ska jag slänga på mig lite smink och bara ta det lugnt tills jag ska hämta syster kl 3 på henens jobb. Har lite ärenden som ska fixas, sen blir det att sova hos syster inatt. En riktig systerdag :).

Hoppas ni får en bra Tisdag !


Jag och Milton i våras

Ja sms bloggar lite när jag inte har dato...

Ja sms bloggar lite när jag inte har datorn hos mig. Jag sitter i soffan och glor på Christine hos syster. Fan va jag älskar de programmet. Haha ! Underbart ! Väntar på att middagen ska bli klar också. Helstekt fläkfile med massa fetaost i ugnen. Till de blir set klyftpotatis och färsk kokt sparris med vitlökssmör ! Fan va najs ! Hungrig som tusan. Har ätit två mackor idag bara. Så de ska bli skitgott ! Glöm inte att kolla på kanal 5 ikväll kl 22. Syrran är med i "lite sällskap". Roligt som faaaan ! :)


100906




Ja, idag blev man sjuk från jobbet. Skit ! Och trots förkyldningen så trodde jag det inte kunde bli värre och tro på fan att jag vaknade 7 imorse och har fått tillbaka urinvägsinfektionen. Tror det är 4 gången detta år..och mer kommer det bli ju närmare vintern vi kommer. Så när kl slår 13 så ska jag ringa vårdcentralen och boka tid för urinprov. Förbannat trött på detta. Kostar en jädra massa pengar helt i onödan. Pengar man inte räknat med och pengar som bara försvinner ner i toaletten för denna jävla UVI:n. Ush !


Nu ska jag ta mig något att äta och bara slappa.. orkeslös idag. Och så är det min älskade mammas födelsedag också. Men ikväll blir det middag hos syster med familjen. Så det blir trevligt i allafall. Så då vet ni vad som väntar mig imorgon. Ett besök på vårdcentralen. Hoppas förkydningen ger med sig nu. Och soffan måste köpas också.. IMORGON !





Gaaaaah! Jobbigt allt kändes helt plötsligt.. HAHA ! Stackars mig..


Sjuk !



Jo tack !

Har varit förkyld ett bra tag nu men idag har jag varit trött och sliten, yr och frusen. När vi gick på oxhälja så kändes det som om jag gick i en dimma.. tog tempen när jag kom hem och hade lite feber. Ögonen svider och trött som busen. Så jag har slappat resten av dagen, legat och degat framför tv:n och käkat kebab. Blir en tidig kväll för mig ikväll. Försöka bli frisk, men jag tror ändå det är på bättringsvägen. Nyser inte lika mkt och rethostan har övergått till slemhosta. Jobbigt men "skönare" hosta. Inget som retas i halsen.

Så därför blir jag förmodligen hemma från jobbet imorgon :( Första gången på hela våren/sommaren som jag är hemma från jobbet. Kämpade mig igenom fredagskvällen på jobbet. Som tur va va det en lugn kväll.

Men har stressat och fixat och dolat hela veckan med tusen IKEA besök och letande efter saker till nya lägenheten med syster. Så har inte haft tid/lust till att kurera mig. Får vell skylla mig själv. Men blir nog tillräckligt bra så jag kan jobba till helgen i allafall. Det måste jag !

Nu ska jag göra mig en varm kopp te och mysa med sötnosen framför tv:n.


Putte och Tim imorse på väg till Filipstad. Lagomt peppade..



Linus var lika peppad han, ungefär som jag känner mig nu..

Tjo! 5 trötta människor som är på väg hem ...

img_1119 (MMS)

Tjo! 5 trötta människor som är på väg hem efter ett par timmar i Filipstad ! Är helt slut. Var ju inte direkt pigg innan vi åkte heller. Kanske lite smått bakis eller förkyldningen som inte vill ge med sig. Funderar på om man faktiskt orkar jobba imorgon ? Är sjukt trött :( och hostar som ett as , riktig slemhosta. Vet inte om det är värt risken att smitta alla på jobbet också. Får se hur jag mår ikväll. I värsta fall får jag vara hemma imorgon :(.


100905




God förmiddag !

Haft en mysig lördag med älskling :) Somnade gott på hans arm igår. Vaknade upp trött imorse men gick upp och duschade. Nu ska vi snart åka till Filipstad. Oxhälja idag och det får inte missas.

Imorgon är det jobb som gäller. På sjukhuset :) Så inga inlägg imorgon tyvärr. Så därför skriver jag GRATTIS MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN lite i förskott :)! Efter jobbet imorgon bjuds det på middag hos syster framför tv:n. kl 22.00 på kanal 5 kommer syrran medverka i "lite sällskap" med Filip och Fredrik. Ska bli sjukt kul :)




Pussssssssssssss

Gott med mat nu ! Vitlöksbröd o pommes til...

img_1661 (MMS)

Gott med mat nu ! Vitlöksbröd o pommes till de också :)


Jag har shoppat med Linda Rangfeldt på ÖB ...

img_2277 (MMS)

Jag har shoppat med Linda Rangfeldt på ÖB :). Mkt roligt !


jaha, en till..



Dom här stackars satarna måste gilla köksfönsret. Andra fågeln på två veckor.



Förr förra veckan :





Idag:





Stackars pippi


100904



Lördag.

Började dagen ganska tidigt. Tog bilen in till stan och hämtade syster. Det var "loppis" på IKEAs parkering idag. Det stod stora skyltar där det sotd " Ge dina gamla IKEA möbler ett nytt hem" men inte EN jäkel hade IKEA saker till salu. Alla hade massa gammalt skit som man ser på andra loppisar så jag blev jävligt besviken. Fanns verkligen ingenting.

Jag och syster tog svängen inne på IKEA istället och fick med oss stolar till balkongen. 49 kr st. Platsstolar HAHA. Men det får duga fram till våren/sommaren. Bra att ha något att sitta på bara. Sen dök mamma, Magnus och tvillingarna upp. Gick en snabbvända igen på parkeringsloppisen. Sen tog vi och åt på Mc donalds.

Jag och syster handlade lite mat och sen for vo hem båda två. Hon till sig och jag till mig/Markus. Så nu har jag druckit kaffe, dammsugat och dammat lite. Fick lite huvudvärk på IKEA och kom på ganska snabbt att det var kaffebrist. Får alltid ont i huvudet när jag "glömt" druckit kaffe. Men nu känns det lite bättre.

Ska slappa och må gott här hemma. Markus är ute och fiskar med sina vänner. Menjag funderar på att ta svängen förbi ÖB. Det är ju väldigt nära. Tror det får bli så.

Hoppas ni får en kanonlördag :)

Idag har jag mina nya spetsbyxor :)


Jag ligger raklång i sängen i fikarummet p...

img_2636 (MMS)

Jag ligger raklång i sängen i fikarummet på jobbet. Ögonen svider trots en god natts sömn och sovmorgon. Måste vara förkyldningen som gör de. Tar de extra lugnt på jobbet idag. Inte stressa ihjäl. Då bli jag vell aldrig frisk . 20 min kvar av rasten, ska blunda i 10 o sen ta en cigg innan jag börjar igen. Hoppas ni får en trevlig fredag ! Pusssssss


100903



God förmiddag mina vänner !

En ny dag står på schemat och det innebär jobb. Kör kvällen idag mellan 14.30 och 21.30. Ska nog gå fin fint. Trots förkyldningen. Tänker inte vara sjuk !!

Så idag händer det inte så mycket mer än just jobb. Men resten av helgen är jag ledig. Bara umgås med nära och kära. Kanske att det blir en sväng till IKEA imorgon med familjen. Vi får se.

Och söndag blir det förmodligen Filipstad med älskling. Oxhälja som ni kanske förstått. 3:e året irad han och jag åker dit. Finns en del att kolla på. Bara det inte spöregnar som det gjort de andra 2 åren.


Nu ska jag fixa i ordning mig så jag är redo för jobbet.

Har ni sett ? Fyndade ett data"bord" på IKEA igår. 39 kr. Skitbra !


100902



Hej. Har inte haft tid att blogga idag. Började morgonen dödsjuk, men blev lite bättre framåt dagen. Förkyld och snorgig. Har hängt med styvfar idag och sedan lunchat med han och mamma på IKEA.

Efter det hämtade jag och syster Milton i högboda och åkte hemåt. Packade väskan och drog och handlade inför helgen med Markus.

Nu har man hjälpt svärmor med mobilt bredband till deras bärbara dator. Nu har jag provat mina nya kläder som jag har köpt :) Visar lite bilder så får ni se :)


Jeansleggings med vit spets under (suddiga bilder) (finns att köpa här)



Lackleggings (finns här)



lång spetströja (hittas här)




Nu blir det tvmys :)

100901




Första september idag, och vi börjar med en början till förkyldning. Känns inte alls roligt. Bara jag inte blir så dålig att jag inte kan jobba. Skulle inte vara kul.

Min hals är inte vän med mig idag men det går. Får se hur jag mår imorgon. Ledig och allt :). Idag efter jobbet åkte jag och hämtade syster, Marianne och hennes dotter. Drog till IKEA och slösade massa pengar på saker till lägenheten. Byrå till badrummet, trådbackar att ha i garderoben, gardiner och kuddfodral. Så nu är det bara soffan och småskit kvar. Känns bra !

Nu håller jag på med maten och ska äta massor !!!!! Spaghetti och tjockkorv :). Sen ska jag däcka framför tv:n. Dricka te och må gott.


Snyggaste bilden på mig och syrran ;) i våras

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus