mat





Nyss hemkommen från affären.

Handlade god mat tills ikväll. Så idag blir det grillade karréspett med potatisgratäng och vitlöksbröd ! GOTT! Och imorgon blir det förmodligen potatisklyftor, fläskfilé och vitlöksbröd.

Finmat ska det vara på helgen.


Puss på er !

100430 / valborg




God eftermiddag !

Ryggontet minskades lite efter att markus var snäll och massserade mig igårkväll :) underbart skönt va det ! Kanske bara va lite träningvärk ändå. Konstigt. Har bara haft ont på höger sida av ryggen, rumpan och höger hand. Undra vart de kom ifrån.

Idag har vi inga planer. Det har vi dock aldrig. Är grymt sugen på fest, men Markus, mesen vill inte ut. Så ikväll blir vi nog sittnas framför film, kanske spela lite biljard och dricka lite cider. Som vanligt. Trevligt de med, men lite småtråkigt...

Hoppas ni får en fartfyllt härlig Valborg !


Ps. vi ska i allafall grilla idag :)






Ryggont !!!




AAAAAAAH.

Ja spyr på min rygg snart ! (Kan dock bli svårt) Har så jäkla ont. Och det känns som träningsvärk fast mycket värre. Fattar inte vad jag gjort, kan knappt gå i trappan. Får muta Markus lite så kanske han kan försöka massera bort det. Och min högra hand gör svinont. Så fort jag böjer den eller klämmer åt något så gör det ont överallt i den. Ush säger ja ! Fasen om det fortfarande gör ont tills jag ska börja jobba på Måndag. Det vore skit. Ska fan härda ut !

Ska göra mig lite te, ta en cigg och sen fjäska lite för Markus.


Förövrigt så kommer vi ha huset helt för oss själva i helgen :) Hans föräldrar ska ut med husvagnen. Kommer bli skitmysigt, bara han och jag ! Jag älskart ! ♥

100429



God morgon !

Sitter hemma och väntar på att kl ska gå. Ska snart åka bort till mammas jobb och jobba lite grann.


Är riktigt trött idag. Vet inte om jag har sovit konstigt eller vad som hänt. Har i allafall jätteont i ryggen och i min högra hand, Kan inte komma på vad jag skulle kunna ha gjort för att få så ont. Men får försöka klara av dagen ändå.

Senare i eftermiddag ska jag packa väskan och dra mot Vålberg, till min älskling. Ska njuta av den sista ledigheten innan jobbet drar igång 100% nästa vecka. Då är jag bara ledig en dag. Plus att jag har skola. Men det ska bli skönt att få tjäna lite pengar i allafall : ) !

Hoppas ni får en bra dag !




Sommaren -09, båttur med syster !

100428




Hejsan !

Känns som dagen inte har någon ände ;). Gick upp vid 8 imorse, följde med syster till VC för ett återbesök, hon hade tid halv 9 men hon blev aldrig uppropad så när kl närmade sig halv 10 fick vi nog och fick säga till. Snacka dålig service. Fick hennes finger omlagt och nu har hon ( som hon själv säger) en kompressor och en stötdämpare på fingret. HAHA ! Dock menar hon kompress och ett tjockt bandage, så det inte ska göra ont när hon råkar stöta i fingret någonstans!


Efter VC stack vi och solade. Åh , va skönt det va. Känner mig mycket fräshare nu fast man inte fick mkt färg. Så vi köpte oss ett 10-kort så vi kan sola på ordentligt. så nu är man pank igen !


Direkt efter solningen, duschade vi, gjorde oss i ordning, tog en promenad med hunden och drog till Bergvik och lunchade med mamma. Köpte en liten present till Therese och Kristoffers nykläckta bebis :). Ett måste :)


Så nu har jag och syster varit hemma ett tag. Tog en långpromenad med Milton direkt vi kom hem och nu slappar vi i soffan och ska slappa fram tills tvillingarna kommer hem. Då blir det kanske en till liten kissrunda med hunden och barnen. Dom tycker det är så roligt att få hålla i kopplet.


Ikväll blir det god mat, fläskfilé, pommes och blue cheesesås :) Underbart ! Sen ska vi nog bara slappa framför tv:n och ha det mysigt !



Jag och syster spexade i skogen :) Roligt kort !


Jag förut på balkongen!


100427




God kväll !

Dålig uppdatering. Igår fick jag hämta syster på jobbet som kapade fingret så vi fick åka till VC och få de omplåstrat. Sen drog vi till mamma och myste framför tv:n.

Idag åkte vi till sommarlagret en sväng, sen ut på stan i solskenet, tog en lunch på Wayne's med syster och Emelie. Tog även en repa på stan och fick med mig ett par solglasögon och ett linne.

Nu sitter vi och dricker kaffe hemma hos syster och ska snart fixa mat. Bakpotatis och kasslerröra :). Sen blir det en helvkväll framför tv:n med desperata hemmafruar och cougertown.

Morgondagen börjar tidigt med ett återbesök med syster på vc. Efter det ska vi sola på freesun. Ska bli underbart gött ! Efter det blir det kaffe på stan . Tydligen ska det regna men hoppas på solsken. Då blir det nog en glass vid pråmen :), underbart !

Och ett stort grattis till Markus syster Therese och Kristoffer som blev 2-barn föräldrar igår kväll. De fick en liten (stor) pojk. Så nu är jag "moster" igen ;) !



100425




God eftermiddag!

Gick upp i någorlunda tid idag ! Fick sova ca 9 timmar. Men en galen syster ringde och väckte mig 2 ggr, kl 3 och kl 8. Hon hade stängt av telen och jag har hennes pinkod. Men hon fick lov att vänta till kl 11 när jag vaknade till ordentligt.

Nu så har jag duschat och jag och Markus har ätit god frukost med kokt ägg :). Så nu resten av dagen blir det slappa. Kanske ta en promenad i skogen. Hade velat haft sol så man kunde sätta sig ute och sola lite medans det fanns tid till det.

Kvällen igår var jättemysig. Jag och Markus fixade tacos och kollade på film framför en brasa. Sen drack vi lite öl och cider och myste hela kvällen.



Hoppas ni haft en bra helg ! Pussss





Grattis till Markus som har namnsdag idag också :) ♥



Visste du att?



att jag vill vara duktig på att bygga saker. Typ möbler
att jag har födelsemärken på de mest konstiga ställena t.ex på "pek"tån, mitt i handen, och mellan näsborrarna
att min senaste kyss var idag, när jag kysste Markus hejdå massa ggr innan jag drog till stan
att jag lyssnar mycket på reklamen på tv och radio
att jag funderar på allt för mkt
att jag pratar väldigt sluddrigt och tappar andan lätt
att jag inte gillar Bacon, fläsk, lasagne, pasta med kött, och massa massa mera mat.
att min första riktiga kyss var jobbig.
att jag avskyr när folk snackar bara om sig själva hela tiden.
att kärlek är en härlig känsla
att jag gillar ostbågar med färsk gurka till
att jag alltid kommer att ha dåligt samvete för någonting
att jag är förälskad i nykläckta bebisar
att sist jag grät skrek jag halsen på mig på påsk i bilen när syster klaga på mitt humör
att min mobiltelefon är DYR!
att när jag vaknar på morgonen ser jag ut som jag har sovit i samma ställning hela natten, det syns på håret. 
att innan jag går och lägger mig oroar jag mig för saker som komma skall
att jag just nu tänker på hur kissnödig jag är
att i morgon kommer jag sola om solen är framme
att jag hoppas på att det blir en kanonsommar
att jag verkligen vill resa, och de NU!

Lördag




Då kom man hem för en stund sedan. Känner att jag fått huvudvärk också. Inte alls kul såhär en lördagkväll. Hoppas det går över, annars får man ta sig ett piller kanske. Ska snart börja med maten i allafall. Markus är hungrig. Dock inte jag. Inte ännu i allafall. Men nu tar sig Markus en smörgås så väntar vi ett par timmar med tacosen. Då vill man vara riktigt hungrig :).


Hade en mkt trevlig dag på stan. Mötte upp syster, mamma och Magnus i Mitt i city, kollade runt lite i affärer för Magnus letade efter en speciell piké tröja. Den han hittade tillslut, va det en fläck på så han åkte hem tomhänt, om de inte drog till Bergvik och kollade. Iallafall, vi gick runt och kollade vart vi skulle ta en sen lunch. Det blev restaurangen på Tempel. Åt en club sanwich. Gott. Satt och snacka och fick tips på roliga och bra apps till Iphonen så nu har man lite mer att göra på den :). Sen drog vi runt i affärer igen. Posade på kort utanför stadium innan vi skiljdes åt. Jag och syster tog en promenad med Milton i solen. Sen gick vi hem till henne och drack kaffe och skrattad åt de nya appsen på telen.

Nu har jag i allafall landat i sängen hos babe igen.


Lite bilder från idag:

Milton och jag

För er som undrar : NEJ !!! kopplet han har runt nosen är inte till för att han bits, utan för att han inte ska dra så mycket. Och NEJJJJJJJ den sitter inte åt hårt överhuvudtaget, ser så ut men den hänger löst under nosen, men dras åt när han själv drar. Gör varken ont eller stör honom. Han är till och med gladare och duktigare med den på. Rekomenderar den starkt.

Så ni som inte har en sådan på er hund ska inte påstå något annat heller.












Jag och sis



Jag och mamma





Trevlig Lördag !!

100424



God eftermiddag!

Har precis ätit frukost, duschat och fixat frillan. Snart ska jag sminka mig så är jag ready för today! Idag ska jag in till stan och luncha och fika med mamma, Magnus och syster. Ska bli trevligt. Hade varit härligt att sitta ute i solen, men vi får vell se. Vi har inte bestämmt ännu vart vi ska äta. Kanske blir på en uteservering.


Inatt sov jag inte så bra. Tätt i näsan, kallt , varmt, kuddar överallt och en sur pojkvän. Han får fan skylla sig själv. Går inte in på detaljer men otrevlig värre. Magen vänder sig på mig.

Men men, nu är det lugnt.

Hoppas ni får en bra dag i det soliga vädret !




Snyggast i stan !

Till och med facebook



Till och med facebook vet att vi har årsdag. Inga fel alls !







HOHO det är den 23/4 :)




Åh! Grattis till mig och min skrutt Markus som firar 4 år tillsammans idag :) 4 underbar år tillsammans med både med och motgångar. Så jag ska inte skriva ut ett lååång inlägg utan bara säga grattis till oss. Älskar dig så himla mycket prinsen min , du betyder oerhört mkt för mig , så tack för att du finns : )   !  ♥♥






Kvällen.







Förlängningen på matchen pågår. Heja DIF ! Dock tar nog HV hem det. OH, fan NU gjorde dem de också :( FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Precis i denna sekund ! Fan.

Vilken skit då. Det har dock varit en väldigt spännande match och har knappt slitit ögonen från den. Massa fina mål från DIF. Men men, vi tar dom på lördag !

Nu ska jag och babe äta kvällsmat, sen krypa ner under täcket. Imorgon är det jobb som gäller för oss båda. Plus att det är våran 4 års dag imorgon :) . Älskar dig mest sötnos ! Grattis till oss !   ♥


Natti på er !





Kvällen.




Förlängningen på matchen pågår. Heja DIF ! Dock tar nog HV hem det. OH, fan NU gjorde dem de också :( FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. Precis i denna sekund ! Fan.

Vilken skit då. Det har dock varit en väldigt spännande match och har knappt slitit ögonen från den. Massa fina mål från DIF. Men men, vi tar dom på lördag !

Nu ska jag och babe äta kvällsmat, sen krypa ner under täcket. Imorgon är det jobb som gäller för oss båda. Plus att det är våran 4 års dag imorgon :) . Älskar dig mest sötnos ! Grattis till oss !   ♥


Natti på er !


Det här gör mig förbannad!



Kopierat detta från en liten snorunge till tjej som INTE är rökare:



rökare i ett nötskal




Det sitter en sådan där asklåda vid vår port, och igår på väg hemifrån så såg jag att det VÄLLDE ut rök ur den. Nu vet jag inte om det är meningen, men den rykte och fräste och jag var så rädd att hela stället skulle fatta eld att jag gick hem, fyllde på vatten i en flaska, kom ut och dränkte hela lådan med vatten.

Jag måste tyvärr säga att rökare är bland de mest desperata människor som finns. Eftersom ca 99% av alla jag känner röker, så vet jag vad jag pratar om. Det här är rökare i ett nötskal:

1. När de måste röka, så måste de röka. Det spelar ingen roll om det är 67 minusgrader utanför, eller om ett barn håller på att födas i rummet intill, de måste ut och röka, och det måste ske genast.

2. De kan stå och leta efter tändare i en evighet. De vänder ut och in på väskan, jackan, fickor och allt möjligt i jakt på den eftertraktade tändaren. Hittar de inte den, så övergår de till nästa steg:

3. De tigger tändare av folk. Om ingen råkar gå förbi, så går de dit det finns folk. Om det inte finns folk, så väntar de tills folk dyker upp. Som icke-rökare är det otroligt plågsamt att se sina vänner i detta desperata skede. Rökare är de människor som är minst medvetna om sig själva, för de förstår inte det pinsamma i att vandra runt som förtvivlade luffare och tigga om eld.

4. De försöker få en att ta efter deras rökning. "Häääär", säger de och tvingar in den illaluktade ciggen i munnen på en. "Men försöööök baraaaa", säger de när man har berättat att man faktiskt inte gillar eller kan röka, och sedan börjar en diskussion där man måste förklara sig själv och sitt konstiga val att avstå från rökning, medan rökaren sitter där och glor på en med medlidsam blick, som att man går miste om något väldigt spännande.

5. Rökare är de människor som avlägger flest löften av alla. Löfter de aldrig lyckas hålla. Efter nyår lägger jag av. Efter påsk. Efter julafton. Imorgon börjar jag mitt rökfria liv.

När de sedan har varit rökfria i några dagar så ser man de stå utanför skolgården och återuppta sitt beroende, och då man frågar om de inte hade slutat så svarar de alltid, "jo, men det här är fredagscigg". Eh va? "Fredagscigg", är inte det enda jag har hört. När man är rökare så finns det alltid ursäker att röka. "Festcigg", "Efter-provet-cigg", "Helgcigg", "Födelsedagscigg", ja ni fattar. Och det värsta är att de alltid ska envisas med att de visst har slutat, man måste väl få unna sig också?!




Säkert 100 st hade kommenterat att rökare är äckliga och försöker få andra att röka, och att vi är respektlösa. Bullshit !

Röker man inte själv ska man inte ens uttala sig. Sen ska man inte dra alla  över en och samma kam. De som drar i sig mängder med alkohol, droger, fet mat, läsk, godis? Dom då?

Klart man helst inte skulle vilja röka, men vi som gör det ska göra de utan att folk ser ner på en och tycker man är mindre värd.

Jävla idioter.

100422



God morgon !

Gud vad skönt att solen skiner idag. Vädret igår var inte alls för roligt ! Blåste, regnade, snöade, sol. Ja det var bara åskan som fattades så hade det varit fulltaligt ;).


Inväntar kl som ska gå så ska jag bege mig mot ännu ett par timmar i skolbänken. Efter det ska jag luncha med mamma på Bergvik. Sen blir det städ och jobb för hela slanten.


I eftermiddag/kväll åker jag till min älskling i Vålberg för att tillbringa yttligare en helg :). Imorgon har vi våran 4-års dag också :). Tänk så fort tiden går ! Då var man bara barnet. Älskar dig Markus ! ♥♥



Efter jobbet igår tog jag tag i nya skrivbordet till datorn också. Tänk att jag hade lite krafter kvar ;). Det tog sin tid kan jag meddela. Alla jäklarns skruvar som skulle skruvas i. Va säkert 50 st. Tog kanske 1,5 timme (inkl mat och rökpaus) innan jag blev färdig. Men snyggt blev de ;). Den står nu i Alex rum. Hans inredning går i svart så det passade bra !





Innan: Kanske inte ser mkt ut för världen men det var en hel den brädor och skruvar.




Efterbilden togs idag i dagsljus :





Ursäkta den dåliga kvalitén. Mobilbilder.

Mot jobbet



Kul !!! Skrev precis ett ganska långt inlägg och skulle minimera sidan när jag kryssade i stället. Så typiskt mig. Bara att börja om. Fast en kortare variant. Finns inget jobbigare än att skriva samma sak 2 ggr.


Ska i allafall dra mot jobbet om ca 30 minuter. Ska bli spännande hur det kommer gå. Ska jobba på en annan våning idag som jag inte har jobbat på sen i höstas. Men det ska vell gå bra ändå. Det är ju lite skillnad nu mot sist eftersom hyresgästerna (de äldre) byts ut med jämna mellanrum. Om ni förstår vad jag menar.


Men jag kör mitt race.








100421



God förmiddag!

Har varit uppe i ca 1,5 timme redan. Duschat och fixat håret. Städat lite grann och plockat upp dagens lunch ur frysen. Så snart sätter jag i gång med den.

Idag händer inte så mycket. Ska fortsätta städa efter lunchen och sedan bär det av till jobbet. Jobbar kvällen mellan 15.00 och 21.30.


Igår fikade jag med söta Elena och lilla My i stan och vi tog sedan en repa bland affärerna. Jo, jag hittade ett par sommarskor faktiskt som jag fick med hem. Dom ska användas flitigt. Första och sista paret som köpt inför sommaren. Behöver inte en massa onödiga skor som jag köpte förra sommare som aldrig blev använda. Och nu behövde jag nya då mina fina ballerinaskor totalt gått sönder efter flitigt användande i 2 somrar i rad.

Denna gången fick jag med mig ett par gladiatorsandaler. Jättesköna ! Längtar redan tills vädret tillåter att jag använder dom! Fick även med mig ett par supermjuka kortbyxor hem. Dom kommer bli kanon att ha i sommar på jobbet. Alla mina är så urtvättade efter allt användande att det behövdes nya.


Nya skorna


Byxorna



Sen så spelade jag in underbara Milton i förrgår. Visst är han vacker :)





ego





100420



God morgon !

Sitter hos syster och har duschat och druckit första kopp kaffet. Solen skiner in genom fönstren och det verkar vara någorlunda varmt :). Inte mig emot !

Ska snart ta och sminka mig. Sen ut med Milton på promenad. Bara vi inte träffar på andra hundar. Han blir heltokig då. Får slänga ner han på marken i såfall..Knäpp hund.

Somnade i allafall i relativt bra tid igår. Men vaknade ett antal gånger nu på morgonen, allt mellan 5 och 8. Gick upp och drack päronsoda ett par gånger. Så jag är rätt trött. Man somnar ju aldrig om så djupt igen så det är ju som om man gick upp jättetidigt.

Men solen kommer nog fixa till mig sen ;) Blir pigg och glad av all solsken. Njut nu !

Har fått mitt schema också som jag börjar gå på 3 maj på sjukhuset. Ganska så bra tider. Men nästan alla krockar med min skola, men det ska vi fixa till. Får inte missa mer på matten nu. Nu jävlar ska jag klara av skiten.

Men men..

Slänger in lite blandade bilder så blir inlägget inte lika tråkigt. (hade velat lagt in videon på Milton som jag spelade in igår, men mobilt bredband är ingen hit. Då tar det ett par timmar att ladda upp, så bilder får duga så lägger jag upp videon ikväll eller em)






Jag och lillasyster!

Kvällen

hej! Sitter i soffan hos syster. Hon har precis lagt sig i sängen för att sova. Hon ska ju upp vid 5 imorgon. Själv kollar jag nu på förlängningen av hockeymatchen. Heja Djurgården ! Hv suger! Ska snart bädda ner mig i sängen, eller nej, soffan :p. Går lika bra de ! Ska tvätta bort sminket , ta en rök och borsta tänderna, sen blir de att krypa ner under täcket. Imorgon ska jag ut med hunden. Sen gå in till city och fika med Elena och bebis My , som inte är så mkt bebis längre. Hon är vell snart 6 månader. Godingen! Efter de blir de skolan. Skit också ;) Hoppas ni får en fin tisdag. Natti natti ! Ont i magen. Bort med dåliga tankar !

100419




Hallå, där ute i de soliga vädret !


Har kommit hem efter jobbet och är helt slut. Somnade ganska sent igår. Gick upp sent så det var kanske inte så konstigt. Men man får skylla sig själv. Upp kom jag i allafall imorse.

Och nu svider ögonen så mycket att jag skulle vilja sova ett par timmar. Men det finns de inge tid till heller. Ska i allafall hoppa över skolan idag. Orkar inte ens tänka på matte.

Ska iväg till mormor sen och hämta saker från dödsboet som det heter. Från hennes gubbe som gick bort för ca 4 veckor sedan.

Efter det ska jag sova hos min älskade syster istan. Och imorgon blir det hundvakt och fika med Elena och lilla My innan skolan.


Hoppas ni får en bra dag ! Pussss



Hallå

Hej! Sitter , eller snarare ligger i sängen. Har spelat kort med svärföräldrarna. Och gissa vem som tog hem sista spelet!? Jo jag ! Vann ca 20 kr ;). Men nöjd ändå. Äran är viktigast! Nu ska jag bädda ner mig under täcket med älskling och glo på tv innan läggdags ! Hoppas ni haft en bra helg ! Det har jag :) godnatt på er! Älskar min Markus mest av allt i hela Universum. Bara så ni vet :)

100416



Hello därute!!!!


Sitter i sängen och passar på att blogga lite medans hjärtat spelar CS med sina vänner.

Vi kom hem för ett tag sedan från stan. Har varit in där och handlat lite bröd, dricka, juice, pålägg m.m. Köpte 2 små inflyttningspresenter till Linda som flyttade till egen lägenhet med sin pojkvän nu i veckan :). Blev inget speciellt men behövligt för alla hushåll. Hoppas dom kommer till nytta.

Ska dit senare, vid halv 6. Då har hon med sig min lillasyster som hon ska plocka upp längs vägen. Linda ska nämligen pierca Madde i naveln idag. Vi får hoppas att det går bra ! Madde är nog bra nervös nu :). Har i allafall fixat i ordning piercing och rengöringstvål (speciell tvål till piercings) till henne. Sådant som jag inte har någon användning av just nu.

Ikväll ska vi grilla här hos M's familj. Ska bli underbart gott. Och gissar jag rätt så står de förska räkor i kylen :) Förrätt kanske? Såg även förska jordgubbar.. inge fel ! Kanske får bli en spetsad smoothie ikväll igen :D.

Ha en underbar helg !

Pusssssss




Linda älsk :)


100415



God morgon !

Sitter och klämmer i mig lite frukost såhär innan skolan. Jo, matten drar igång idag igen efter 2,5 veckas ledighet! Och inte har man pluggat en enda gång. Aj då ! skulle ha pluggat med Johanna igår hela eftermiddagen men dum som hon är så är hon uppe hela natten och var tvungen att sova bort dagen. Så det blev inget med det.

Och idag sviker hon mig också och jobbar istället för skolan. Men jag överlever nog :).

Efter skolan ska jag hem en snabb sväng och packa det sista som ska med till Markus, sen ska jag städa på mammas jobb innan jag drar vidare till Våxnäs på yttligare ett jobb. Slutar halv 10 ikväll och då drar jag direkt till min älskling ♥.

Skönt att solen håller i sig ute men det ska ju tydligen regna i helgen och det känns inte alls kul. Jag som vill sitta ute och sola och njuta av våren.

Nu ska jag dricka lite mer kaffe så jag piggnar till innan jag drar till skolan..

Tjingeliing.






Ut med det gamla och in med det nya !



Var och handlade utemöbler med mamma förut. Våra gamla möbler fick knappt plats så det gick nästan inte sitta där, så vi fick köpa lite mindre. Se så fint det blev : )




Före:





Efter:





Vad tycks?


Brist på kläder?



Hängde tvätten precis nu och insåg hur många vita linnen jag har. 3/4 är från Gina. Jag som tycker jag aldrig hittar mina vita linnen. Då vet jag att jag i allafall inte behöver köpa fler på ett bra tag !









Nu när jag tänker efter så har jag säkert minst lika många i svart. Enformigt, men svart ocvh vitt passar till allt ;).



100414




Hallå!

Har precis kommit hem till mamma. Har varit på hennes jobb och hjälpt till med skattepapper och fick bilen tankad :).

Nu har jag varit ner till stan och sålt min rosa fina mobil ! 1000 kr fick jag. Inga fel, då jag la ut den för 900 :D. Nu så ska jag ta det lugnt tills mamma slutar jobba. Då ska vi direkt till sommarlagret och jysk och kolla på nya utemöbler. Vårt bord + stolar är alldeles för stort för våran lilla balkong så vi ska kolla om de finns mindre för en billig peng ! Hoppas hoppas. Sådant här väder vill man inte gå miste om för att jag inte får plats att sitta på stolarna därute.

Hoppas ni haft en trevlig dag och att den fortsätter så :)


En liten video från igår när jag busar med Milton ! Han skuttar så roligt i sängen. Lite svårt att få ordentligt på film. Roligare IRL.


Hello

Hej! Mobilbloggar. Sitter i soffan hos syster och inväntar desperata hemmafruar! Idag har jag som sagt promenerat systers hund. Glömde såklart nyckeln så ja kom aldrig in. Fick åka till Emelie som har en nyckel. Drog med henne till stan. Tog en sväng med hunden. Sen mätte vi upp syster och satte oss på uteservering. Skönt med sol men den försvann ganska omgående tyvärr! Sen kollade vi en sväng i affärer. Fick inte med något hem eftersom plånkan inte tillåter det. Sen drog jag och syster hem till henne. Busade med Milton. Rensade bland systers kläder och käkade lax och potatissallad. Gott gott ! Nu ska jag äta mina "ess"godis som syster fick med sig från jobbet. Trevlig kväll !!

Bilder



Färgade och klippte håret igår. Men hittade ingen bra "förebild" att jämföra med.

Men här är resultatet av klippningen. Visst blev de kort??












Skoja bara ;)

Såhär blev det. Jämnare hårfärg och klippte topparna : )






Sen så måste jag säga att dessa tabletter är roliga, om än inte läskiga! I allafall första gången jag åt dom. Seriöst så kissar man Neongult. Då skojar jag inte heller. Det är som kisset lyser ;) HAHA!
Intressant, eller hur?








100413



God morgon !

Har redan duschat och klätt mig !

Idag ska jag fixa lunch åt mig och mamma vid 12. Sen ska jag ner mot stan och rasta systers hund ! Efter det ska jag möta upp syster och Emelie för en fika i staden ! Hoppas vädret håller i sig så man kan sitta ute !

Inatt sover jag över hos syster och vi ska bara äta gott och mysa framför tv:n. Det är ju riktig tjejtv idag på kanal 5 från kl 20.

Imorgon bitti ska jag åka till mammas jobb och jobba med lite skattepapper innan jag drar till Johanna för matteplugg! Längtar inte direkt. Matten drar igång nu på torsdag efter vi har haft uppehåll (lov) i 2,5 vecka !

Hoppas ni får en strålande fin dag !



Milton och jag myser!

Härlig kvällsmat.  Leverpastejsmörgås med ...

img_0050 (MMS)

Härlig kvällsmat.  Leverpastejsmörgås med tomat och ett stort glas päronjuice! Åh så gott!!! Nu ska mamma klipp mina slitna toppar ;). Skönt !


Fikat och färgat!



God kväll : )

Sitter framför datorn vid köksbordet, mamma sitter på sin dator bredvid. Jo, här umgås vi till max (ironisk). Vi är riktiga datanördar. I allafall mamma. Hon är värst.


Har i allafall precis färgat min utväxt och de verkar som det blev bra, svårt att säga innan håret är torrt och iordning gjort. Får lägga upp en bild imorgon !



Jag drog ner till stan vid halv 3 och mötte upp Johanna. Vi käkade lite på cofeé House och snackade gojja ;).
Sen kollade vi lite i affärer. Johanna tjatade om gröna gardiner från Indiska hela tiden så till slut köpte hon dom :) Riktigt snygga va dom !


Nu ska jag göra i ordning smörgåsar och te och slänga mig framför tv:n. Håkans bar börjar om 25 minuter, följs av hollywoodfruar, därefter säsongspremiär av roast på Berns.  Helkväll framför tv:n. Låter bra !

Imorgon ska jag upp relativt tidigt. Iväg till stan, rasta hunden : ), sen slappa innan syster kommer hem från jobbet, då blir det latte med henne och Emelie, sen drar jag och syster hem till henne, äter mat och myser framför tv:n. Ska sova över där imorgon :).

Hoppas ni haft en kanondag !



Syster har mitt namn intatuerat på sin fot ;) ! (suddig bild)
Men det är vell givet när man har världens bästa syster :D HAHA!

100412




Hallå därute !

Har landat hemma hos mamma i Karlstad igen för en ny spännande vecka! Har kommit hem från jobbet och har haft en minst sagt jobbig dag !

Allt började igårkväll då jag kände att urinvägsinfektionen var på G IGEN ! Det var bara att bita ihop och försöka sova någorlunda.

Imorse va de riktigt kämpigt som det alltid är på mornarna. Satt i telekö på jobbet imorse, fast jag tog en sticka på mig själv som visade positivt så var jag tvungen att lämna urinprov. Sen tog läkaren massa andra tester. Hon "toppsade" mig från topp till tå, så nu antar jag att det ska utredas. Känns skönt ändå så kanske man får reda på vad man kan göra för att förhindra att de kommer tillbaka !

Idag fick jag hem mitt skal på posten till min Iphone :) Ser lite plastigt ut men det får duga. Skyddar ju som sagt mobilens baksida och kanter !

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Hade velat ta en kaffe på stan men men..


Skalet är brunt, vävt!

Moi



Bilder

Igår:


Hallon/blåbärs smoothie spetsade med bacardi razz




Jag och svärmor!


Jag


Idag:


Hackspett mån tro? Måste haft stölleryck då hålen inte fanns där häromdagen !


Idag 11/4-2010


4/4-2009 på samma bänk.





100411



God eftermiddag!

Sov alldeles för länge idag igen :S. Men men, det är inte olagligt.. har i allafall duschat och ätit frukost och tagit dagens första kopp kaffe ! Och nu sitter jag i sängen och sms:ar samtidigt som jag bloggar. Ska ta och blåsa och platta håret nu. Sen kanske en sätter sig ute en stund i det härliga vårvädret. Bäst att ta vara på solen medans den tittar fram. Imorgon ska det vara sol igen så det känns bra ! Kanske ska fixa fint på balkongen hemma hos mamma. Slänga ut de gamla möblerna.


Hoppas ni får en trevlig söndag.

Denna låten är bra och passar utmärkt en sådanhär dag. Man blir minst sagt på bra humör !


Bra musik just nu






längtar.




Min iPhone kom på posten i torsdags. Nu väntar jag med spänning på skalet jag köpt. Så fort jag får råd så ska jag köpa lite fler. Då tröttnar man nog inte på telefonen så snabbt (som jag har en förmåga att göra). Finns en massa fina skal. Och det flesta är någorlunda prisvärda !

Skalen jag har beställt än sålänge (kostar 119:-):






Och mina underbart fina converse kom idag :) Attans bara att det ska vara så förbannat trånga på ovansidan, så mina tår tar ganska mycket stryk. Någon som har något tips på att töja skon så den blir lite högre framme vid tårna?



Nu ska jag ta mig dagens första kopp kaffe. Har totalt glömt bort att dricka de :P, kände suget i morse, men då han jag inte. Så det får jag göra nu. Sen blir det grillat, som Markus och jag stod för denna helg. Markus pappa är då njöd !


100410



Heej !


Har precis kommit hem till älskling igen efter en vända i stan. Markus ville åka in och kolla på bädmadrass på jysk nu när dom har rea. Och vi hittade en faktiskt. 1500 kr kostade den. Den är av samma stuk som tempur så vi får se om vi sover godare inatt. Köpte ett nyss lakan också.

Efter jysk drog vi till ikea och kollade deras priser på madrasser men de va lite dyrare. Men jag fick med mig en ny kudde hem :) Jätteskön !

Nu ska vi kolla klart på arga snickar'n. Ikväll blir det grillpremiär! Bakpotatis, sallad, löfbiff, och vitlöksbröd !


Idag kom mina converseskor också. Passade utmärkt, men dock är dom trånga upptill, ovanpå foten om man säger så. Men kanske är en vanesak eller så får jag försöka töja "upp" dom lite.

Ha en trevlig lördag !

gamla godingar från förr



Kommer ni ihåg?





























100409



God eftermiddag !

Har landat i Vålberg igen. Har jobbat idag på Våxnäs. Det gick väldigt bra och dagen gick fort. Kom på att jag slutade kl 2 när kl va fem i :) en trevlig överraskning ! Nu sitter jag i sängen och bloggar lite.

Vi har precis varit ute på en härlig skogspromenad med hundarna. Dock blåste det lite kallt. Men solens strålar värmde emellan åt. Vi såg en orm också, vet inte riktigt va det var för orm. En bebis i allafall. Helbrun. Va nära jag trampade på den. Gick bra som tur va! Man vet ju aldrig !

Idag ska vi slappa (jag är trött) och kollat/film. Ikväll ska vi äta god plankstek igen :) Åh vad jag längtar. Är riktigt hungrig nu, får nog stoppa något i magen ganska snart så jag hinner bli hungrig igen tills ikväll :).

Igår kväll var jag och hämtade posten hos pappa. Däribland min nya mobil. En Iphone :), den är skitball och jag älskar den! Dyr, men superbra !

Pappa visade även sin nya motorcykel som han har köpt sig (äntligen). Den var jättefin. Dock startade den inte när han skulle visa mig. Men de va nog bara batteriet trodde han.

Hoppas ni får en trevlig helg ! Puss på er !




Tjosan



Heej igen !

Fick nyss reda på att jag får tillbaka på skatten :). Känns så oerhört skönt. Har varit lite småorolig att jag skulle få restskatt. Men nu känner jag mig lugn igen . Den kommer jag betala av hela min Iphone med. Så har man den ur världen !

Nu sitter jag hos älskling. Vi har varit till ÖB, Mc Donalds och tog svängen förbi Hammarö och handlade på Coop där i stället för på Bergvik. En mini roadtrip :).

Och vet ni vad ??? Ska snart åka och hämta min Iphone, och handla med mig lime hem till svärmor som ska fixa lemonjuice . Den drack vi i Thailand och de va sååååå jäkla gott. Sen köpte jag och babe med hallon, blåbär och banan till smoothies att ha under helgen. Markus mamma har som sagt köpt en mixer idag :).

Kommer bli underbart till sommaren !!


Nu ska jag läsa skvallertidning...
pussss



100408



God förmiddag!

Dagen har knappt börjat och redan har jag hunnit massor. Gick upp halv 7, och åkte iväg till mammas jobb och städade. Sen hem och städade vidare. Väckte lillebror och körde ner han till syster. Och nu har jag precis fixat mat och ska äta. Det blev spaghetti och köttfärssås idag :).

Efter maten ska jag ta de lugnt en stund så maten hinner smälta lite i magen. Sen drar jag igång och städar lite till, packar väskan och beger mig mot mitt hjärta i Vålberg ♥. Vi ska vell mysa antar jag hela kvällen framför tv:n. Ska ta mig bort till pappa och hämta ut min nya Iphone :) Blir säkert att dola lite med den ikväll ! Hoppas den funkar som den ska !


Ha en fortsatt trevlig torsdag !
Pöööösssss

Dinnertime..

Någon mer än jag ?



Är det bara jag som alltid alltid irriterar mig på dessa förpackningar? Att den där remsan man ska dra av som aldrig funkar, det slutar med att man bryter upp förpackningen. Gäller även makaronpaket, flingpaket, såses osv.

Ush, dåligt humör blir man på!






Dåligt inlägg kanske, but thats how I feel.

100407




God kväll!

Har inte haft tid eller ork att blogga idag.

Dagen började med jobb på Våxnäs mellan kvart i 7 och 1. Sen hem en snabb sväng, plockade undan lite, vattnade blommor m.m . Drog vidare till stan, hämtade hunden, sen universitetet och hämtade syster på jobbet. Efter det drog vi till Elena och tog en fika och tjattrade. Myste med lilla My ! Tog lite fina kort på henne.


Nu sitter jag hemma själv med Alex då mamma har dragit på minisemester till Gävle. Lämnade oss ensamma :P. Så nu ska jag fixa mat åt oss och gotta oss framför tv:n. Imorgon blir det städ på mammas jobb, efter det packa väskan och dra mot älskling. Även hämta min Iphone på posten :). Det va riktig snabb leverans !


Promenerar med tant Caroline ( kolla in de goa låren :D )




Det var roligt.


Se så vacker jag är !


Sötnos!

Hej. Nu prövar jag och sms blogga. Får se...

Hej. Nu prövar jag och sms blogga. Får se om de kommer fram som de ska . Ska skriva ett längre inlägg på datorn nu snart.


Milton buuusar !



svårt att fånga på bild och film, men han skuttar som en katt i sängen efter leksaken. Syster och jag skrattade som fasen åt han. Min bäbiiis !


Tyvärr inget ljud, och ursäkta syrrans hår som sticker fram som "the grudge" i hörnet ;)






100406



Goddag!!!

Sitter hos syster i stan och äter lite mat och kollar lyckohjulet på tv. Slutade jobba kl 12 och det passade utmärkt eftersom jag skulle ut med hunden direkt efter.

Nu väntar jag bara på att syster och Emelie ska komma så blir det en sväng på stan, köpa med någon mat hem så vi kan mysa ikväll framför bra tv på kanal 5 hela kvällen.

Hoppas ni får en kanontisdag.

Pussssssssssss



Underbara flickor. Emelie och syster !

Jag längtar..




Längtar så tills min nya fån kommer :)






Då ska jag pryda den i fina skal :)


100405



God förmiddag!

Ush! Jag har såååå ont i magen. Lite pga "tjejvärk" som kommer varje månad ;), men mest för att jag nu har beställt en Iphone. Tog den på avbetalning. Herregud, trodde aldrig jag skulle köpa en telefon för ca 7000 kr i hela mitt liv. Men de säger att de är den ultimata mobilen så vi får vell se. Måste lägga på surfbas på mitt nuvarande abonnemang också så jag surfar billigare.

Tur man jobbar hela sommaren så man kan betala av alla saker inom en snar framtid. Har ju datorn på avbetalning också. Sen får jag inte köpa mer. Resten av "sommarpengarna" ska sparas till Thailand och inge annat. Får hoppas att bilen håller sig under sommaren så det inte blir extra utgifter.


Nu är jag i allafall hemma hos mamma och fann henne sovandes i sängen. Hon var ute igår så hon sov fortfarande. Men nu är hon vaken.

Jag ska ta och göra mig i ordning och fixa matlåda. I eftermiddag ska jag jobba på sjukhuset mellan 2 och 8.

Ha en bra vecka !



Morsan just nu ;)


100404



God eftermiddag!

Sitter i sängen och blickar ut över ett strålande väder. Det är underbart att få lite värme för en gång skull. Hade velat sitta på en uteservering idag och bara strosat omkring på stan. Men då sitter man som sagt i Vålberg och här finns inget att göra.

Kanske får underhålla mig själv med att tvätta bilen sen när Markus ska byta till sommardäck. Glöm inte det kära vänner att det är ny lag i år. Senast 15 April ska sommardäcken sitta på !

Igår så åt jag och Markus tacos, och kollade på "the box". Ingen höjdarfilm men den gick att se på. Efter det drog vi en biljard, andra omgången loosade jag så hårt att jag la ner det. Blev lite suris ! Så vi gick en promenad med hundarna, spelade dataspel ( på varsin dator ), sen tv en stund innan vi somnade i varandras famn.

Hoppas ni har haft en bra helg och en fortsatt bra dag.


Påskmiddagen hos mamma igår. Längst till vänster har vi William som är påskgubbe, sen mot fönstret har vi lillebror Alex, storasyster Caroline, mitt emot henne , hennes kompis Sara, mamma och lilla Felicia. Den enda som fattades va lillasyster Madde som var i Jönköping.



Påskmaten



Lille Wille




Kära mor


Glad påsk!





100402



God lååångfredag :)


Har precis kommit hem till älskling efter en dag på jobbet på sjukhuset. Nu sitter jag här och väntar på att Markus ska komma hem. Tror han är med sin far och hämtar och lämnar kopparskrot. Den lillskiten får massor med pengar för att rensa lite :P FUSK ! HAHA..

Ikväll kanske vi ska på middag hos Markus farmor, annars så ska bara han och jag ha en myskväll ensamma hemma med god mat, tänd brasa och tv ! Kommer säkert somna tidigt ikväll eftersom jag gick upp tidigt. Brukar aldrig klara mig längre än midnatt ;).

Igår åt vi som sagt plankstek som Markus mamma gjorde för första gången. Det var HUUUUUUR gott som helst. Helt underbart. Oxfilé, mos, färsk sparris och grönsallad. Jag älskade det !!

Tog kort på den fina maten ;)



Ha en lång underbar fredag allesammans ! Och glad påsk på er ! ♥

myspys



God kväll.

Sitter i Vålberg hos älsklingen och väntar på plankstek :) ! Ska bli gott med mat. Är riktigt hungrig faktiskt!

Markus va besviken efter att vi handlat att han glömde köpa godis. Men som tur så inhandlade jag godis och ett påskägg med mamma tidigare till min älskling. Så han blev glatt överraskad :) Orkade inte hålla mig tills på lördag utan han fick den idag. Som ett barn på julafton nästan ;).


Nu ska jag kolla på lyxfällan ! Och myyyyysa ! Imorgon är de jobb som gäller...




Nördar lite...

0-5373a5f96b764a83152723674b834e9d.png

Kolla varifrån!

Nördar lite innan de blir handling med mamma. Måste passa på medans de finns tid!


100401



God förmiddag och April April!!!

Sitter på mammas jobb som vanligt en torsdag ! Har städat färdigt och håller på med kassaregister som ska anmälas till skatteverket.

Det var inte så mycket papper idag, men det bli kanske 200-300 kr i allafall. Alltid något. Det blir bensin i bilen om inte annat !

I eftermiddag så drar jag till min älskling i Vålberg, och imorgon blir det jobb på sjukhuset mellan 8-14. Sen ska jag njuta av påsken med middag hos mamma på lördag med hela familjen utom lillasyster som är i Jönköping hos sin kompis. Men det ska bli mycket trevligt i allafall..

Nej, nu måste jag fortsätta jobba ;) . Surfa på arbetstid är aldrig populärt :P !



Puuuuusss!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus