Skor det blev..



Jo, det blev ett par skor när jag var på stan med Linda. Det blev ett par Lacoste, hittade inte fred perry som jag ville ha så det fick bli dessa:








Sen så kom ju kära morbror och kusin tidigare idag. Riktig busunge. Här busar hon med Felicia




Nu ska jag duscha håret och göra mig lite te och slänga mig framför CSI NY. Sen sängen efter jag ska upp tidigt. Godnatt och Puss.


Kallt




Det har blivit riktigt rått ute nu. Det är mulet ute idag och det blåser kallt. Snart dags för vinterjackan mån tro? Önska faktiskt att sommaren kunde hålla i sig liiite längre. Så man kunde få njuta nu när man är lite mer ledig från jobbet. Men imorgon spelar vädret ingen större roll. Ska jobba imorgonn 06.45-14.30. Skönt nu eftersom vi går in i en ny månad imorgon. Så man får lite lön nästa gång ;).


Sitter här framför datorn och väntar på att Linda ska höra av sig. Ska ta en sväng ner till stan med henne och kolla om jag hittar några skor. Sen ska jag hämta barnen på fritids och sedan mamma på jobbet. Runt kl 5 kommer min morbror och min kusin hit också. Ska bli kul :). Skruttan har blivit så stor.


090831



God Förmiddag ! Har varit hemma i Karlstad i ca en timme nu, har plockat ur diskmaskinen, plockat undan, bäddat sängar, startat tvättmaskinen osv. Duktiga jag !

Nu står kycklingen i ugnen och är inte färdig förrens vid 12. Ska bli gott med mat ! Har även varit duktig och ringt a-kassan som krånglar och om ett ev, nytt timvikariat :). Ska på möte med den chefen nästa måndag, spännande.

Nu ska jag göra mig i ordning och fixa lite kaffe. Är helt slut efter helgens lååånga jobb. I eftermiddag blir de kanske stan en sväng, ska kolla efter skorna i rätt storlek där , om de finns ;).

PussPuss !
Jag och systeryster


090830



Näst sista dagen på denna sommarmånad. Nu är vell ändå sommaren över för denna gång. Nu går vi över till kyla och mörka höstkvällar. Men bli inte deprimerade. Tänk ändå va mysigt det är när man kan tända massa levande ljus (då när man faktiskt kan se att dom är tända ;) HAHA. Myspys ändå med höst. Men sommaren är ändå min favorit. Solljuset har en fantastisk förmåga att få en att bli oerhört pigg och glad. Ses om ett år igen då sommaren. 




Nu sitter jag hemma och har rast från jobbet. Har varit i väg en sväng till Bergvik med Markus och kikat på skor. Vill ha ett par vanliga street/sneakers skor. Hittade ett par Fred Perry skor på Bergqvist men dom var tyvärr slut i min storlek. Skit också. Hade kunnat beställt från internet med vågar inte fall storleken blir fel eftersom jag hatar att krångla med att skicka tillbaka dom om de inte passar.

I helgen har jag och babe inte gjort mkt tillsammans, eftersom jag har jobbat fredag kväll och lördag dag. Igår bara myste vi med en bra film och kebab med bröd ;). Somnade gott innan 12. Gick upp halv 6 imorse och slutar inte jobba förrens halv 10 ikväll. Låångt pass. Men snart är denna helgen över också.

Min styvmormor ringde mig i fredags och frågade om jag kunde tänka mig att bli timvikarie på sjukhuset på dialys avdelningen. Så imorgon ska jag ringa till chefen där och prata lite och så. Hoppas de blir något :). Skulle vara kul med lite omväxling för en gång skull. Få jobba med lite "friskare" människor.

Hoppas i allafall att ni har/haft en bra helg än sålänge. Puss !♥


on the way..




Absolut, Markus är nu på väg hit och ska hämta mig, då blir det handla lite mat med mera. Hoppas ni alla får en bra helg :), själv ska jag jobba men pengar pengar... :). Hörs på måndag. Då kommer min morbror och kusin och deras hund hit igen :) ROLIGT!


PussPuss ! ♥

Städning klar




Sådär. Då har jag varit duktig och städat färdigt på mammas jobb. Dammsugat, skurat, dammat, rengjort toaletterna, vattnat blommorna och bytt soppåsar ;). Städtanten själv ;). Det är en hel del att göra. Det är ju endå ett antal kontor, korridor, toaletter, fikarum, stort servicerum, konferansrum osv osv.

Om ca en halvtimme ska jag och mamma luncha på Bergvik och se om vi hinner ta en snabbis in på stadium. Vill ha ett par nya sneakers. Såg Att Linda Blom (kolla bloggarna i menyn) hade köpt sig ett par snygga adidas (?) i svart och guld. Inte helt fel. Men kanske ska hitta mig något eget. Har en del grejer som måste köpas. Mamma fyller ju även år om ca en vecka. Sen kanske jag ska köpa in min i våran bil så jag har den på halvtid, då kostar de 5000 kr.


Aja, bekymmer bekymmer.



090827




Idag är det lönedag för alla inom kommunen. Det inkluderar mig. Nu är jag liiite rikare. Blev inte så mkt som jag hoppats på men skit samma. Bra ändå !



Nu är jag färdig och redo för dagen . Ska snart åka iväg till mammas jobb och städa som sagt och fixa lite saker. Måste framkalla lite gamla bilder. Brukar inte framkalla men idag måste jag det. Minnet är alltid slut i kameran och då tar jag oftast bort gamla bilder så jag kan ta nya. Dumt !


Ha en underbar Torsdag!

dagen som gått




Hej !

Dagen har gått riktigt fort idag. Men har hunnit med en del ändå. Åkte ju och fika med Linda på stan efter lunch och sedan kikade vi lite i affärer tills mamma skulle hämtas kl 5. Åkte förbi mataffären och handlade lite grillad kyckling och baguette . Det satt som ett smäck i magen ;).





Fick med mig en del saker hem. Är ju helt pank men hade en check på 100 kr på H&M s det blev ett rosa linne på rean och en svart-vit randig lite längre t-shirt och ett par trosor. Sen hade jag en extra hundring kvar i plånkan och fick med mig en till t-shirt från Gina. En Michael Jackson t-shirt :), texten ser ni nog själva ;).





Nu ska jag läsa lite bloggar och sen slänga mig framför tv:n igen med en kopp te. Kanske tvätta håret först. Imorgon ska jag med mamma till hennes jobb tidigt och städa och sen fixa mitt CV och personliga brev. Ska söka jobb ;).


Puss och godnatt .
Saknar dig Markus, ses imorgon :D.


090826




Guten morgen ! Inatt har jag faktiskt sovit gott, men det underliga är att jag alltid drömmer massa konstiga saker när jag sover hemma hos mamma. Har drömt båda nätterna nu, men kommer aldrig ihåg vad jag drömde, inte nu i allafall, jag gjorde de i morse. Brukar alltid glömma vad jag drömmer. Konstigt de där. Jag vet ju att alla alltid drömmer varje natt men oftast kommer man inte ihåg att man drömt (vet de eftersom vi gjorde nationella prov i nian om drömmar). Det är oftast halvtimmen innan man vaknar som man kommer ihåg. Men jag undrar hur fasen hjärnan kommer på att drömma om så konstiga saker och människor man oftast inte sett eller tänkt på, på länge. Finns det någon mening med drömmarna ? Aja, drömma är vell aldrig fel, om det inte är mardrömmar såklart.


Nu sitter jag i allafall här igen med en kopp kaffe, har duschat, satt på tvättmaskin och diskmaskin. Ska snart göra mig i ordning och börja med maten. Idag blir det simpel spaghetti och köttfärssås. Sen vid 1 ska jag hämta upp min Linda och köra ner till stan. Blir nog en kaffe någonstans och en liten runda i affärerna, synd att lönen inte droppar in förrens imorgon.


Senare under eftermiddagen vet jag inte ännu vad som händer. Bara umgås med mamma som vanligt :), och så blir det nog tv:n ikväll för min del. Myspys när det är dåligt väder och allt. Längtar så tills alla bra program börjar på tv:n igen. Nu i höst vet jag att IDOL börjar och även CSI miami  (favoritCSI). Det är vell dom jag vet som börjar som jag längtar efter mest. Men sen vet jag inte när desperate housewives börjar och inte heller let's dance, men det kanske är till våren det börjar. Det längtar jag oerhört till också.




Nu ska jag göra mig i ordning, hoppas de slutar regna snart.. tror det skulle spricka upp vid 1 eller 2.
Pusss !! ♥

Sådärja



Då har ännu en dag gått. Ska alldeles strax slänga mig i sängen trött som busen. Men ska bli skönt att få sova ut litegrann imorgon. Ska upp vid halv 10 ungefär. Fixa lunch till mammi, sen dra till stan på en kaffe med min Linda en sväng. Har presentkort på H&M på 100 kr, kanske köpa nya trosor? Alltid lika kul.  Får se om/vad de blir.


Bil-bingon gick åt skogen också. Ingen vinst denna gång heller, men det är alltid lika spännande när man sitter där med ett nummer kvar och väntar och väntar, hjärtat bankar..MEN så tutar någon annan innan mitt nummer dyker upp, en besvikelse. Men kul att umgås med mamma såklart. Det är värt mer än alla pengar i världen.



Natti !

090825



Heeeej ! Hemma igen efter jobbet som gick bra idag :). Har redan hängt tvätten och tinat upp köttfärs. Ska alldeles strax börja med maten. Det blir potatisgratäng med köttfärs i med blue cheese. GOTT !


Fick mig en smärre chock imorse när jag skulle gå till jobbet. Gick ner för trapporna och till min fasa ser jag att det sitter en J*VLA stor spindel på väggen, aaaaaah, ush fy fan . Tog en bild på den men kvalitén är den allra sämsta tyvärr då jag zoomade med min dåliga mobilkamera. På bilden ser den även väldigt liten ut men det kan jag LOVA att den inte var. Den största jag har sett hittills . USH !


Den var bara inte äcklig och stor men riktig FET också. Synd att bilden blev urkass. Den ser ju bara ut som en liten skit. Men men... uhh,, de ryser i mig.



Nu ska jag i allafall börja med maten strax. Sen blir det nog garanterat TUT bingo, eller bil bingo som de heter. Hoppas på storvinst ! Wish me luck ! ♥

innan johnblund gör besök




Så vill jag önska alla en god natt ! Hoppas själv att jag inte somnar allt för sent. Imorgon ska jag upp vid 06.20 ungefär, ska jobba mellan halv 8 och halv 3. Sen måste jag försöka fixa bil till helgen så jag tar mig till jobbet fram och tillbaka när jag är hos Markus.


Jaja, tankarna får vila tills imorgon. Nu blir det tv:n en liten sväng innan läggdags, magen är mätt , full i våfflor och sylt. Bara grädden som fattades. Imorgon eftermiddag/kväll blir det potatisgratäng med köttfärs . Kolla "recept" i menyn och fixa er en underbar måltid ni med. Gott !





Natti Natti ! ♥


Faaan jävla skitmensvärkh*lvete !!!! :@

all städning gör mig vimmelkantig.





Hemligheter





Som är såååååå positiva är väldigt svåra att hålla inne.. men jag har gett mitt ord på att inget säga. Åh så spännande. Är så himla glad för eran skull.


Sitter förövrigt här igen då, satte mig en sväng vid tv:n förut och kollade på Tyra Bank och hennes talkshow. Intressant det där med vänner/pojk/flickvänner och alla bråk som uppstår. Var väldigt intressant och lärorikt att kolla på faktiskt. Första paret var en kille och en tjej som var tillsammans. För ett tag sedan hade dom tagit ganska så sexiga kort på henne i hans bil , som hon sedan framkallade och gav till honom som en gåva. Ett tag senare gjorde dom slut och han hotade med att sätta upp dom bilderna på hennes pappas bilruta. Hon ville såklart ha tillbaka korten. Så eftersom han vägrade och sa att det var en gåva så kunde man inte ta tillbaka de. Då va de en åklagare ( eller domare?) där som skulle säga hur de egentligen går till enligt lagen när sådana saker uppstår. En gåva som man har gett bort får man inte ta tillbaka hur som helst (enligt lagen) om inte den andre vill ge tillbaka de såklart. MEN , eftersom han hade hotat henne med att sätta upp bilderna på hennes pappas bil så fick hon tillbaka dom. Tänk så svårt att veta vad man faktiskt får och inte får göra!?

Det andra paret var två tjejkompisar som bråkade över ett par skor. Den ene tjejens studentskor hade hon lånat ut till sin kompis för nästan ett år sedan och nu ville hon ha tillbaka dom , men enligt åklagaren (?) så är skorna "övergivna" av tjejen som lånade ut dom och eftersom hon bara hade frågat genom sina kompisar (som i sin tur skulle fråga tjejen som hade skorna) om hon kunde få dom tillbaka så va dom övergivna och kompisen fick behålla skorna, men hon gav vell upp och gav tillbaka dom i programmet. Sjukt eller vad då? Så tjejer ? Tänk er för innan ni lånar ut era värdefulla saker som ni senare vill ha tillbaka. Om du inte frågar efter dom själv så har du ingen rätt att ta tillbaka de.





Tyra Bank Show. Hm, Robert pattinson, vilket sammanträffande :P.

Här får hon sig ett bett på halsen.

Lugn helg.




Hej igen ! Sitter hemma i Karlstad. Har varit till bergvik med mamma och Yvonne och käkat god lunch. Det blev lax såklart ;). Mätt och belåten !


I helgen har det varit hur lugnt som helst. Inte för att det brukar hända mkt men..I fredags så regnade de hela dagen så vi stannade inne , myste och kollade på film.

Lördagen hade vi främmande av Markus systerdotter Nellie, som har blivit en sån stor  tjej, hela 1 år. Mosters gullunge ! Hon älskar att hoppa i Markus säng .


Nellie kollar tv:n


Sen efter de tog vi en promenad i skogen på eftermiddagen med Markus ena hund Rambo. Skönt att komma ut men väl hemma, ca 2 timmar senare känner jag hur något kryper på min handled, tittar ner och ser en fästing, Åh fyfan ! Det är ju så jävla vidrigt. Markus fick ta dö på den ;). Ush. Hade en som hade sugit sig fast förra året som Markus också fick tabort. Uuuh, de ryser i mig när jag tänker på det. Han plockade även ca 10 st på Rambo innan vi gick hem.

Sen på kvällen drack vi lite cider/öl och myste framför tv:n som vanligt ;), men det nya tillskottet i familjen , Tessie !




Söndagen bjöd inte på så mkt mer än de vanliga. Tv, film, handling och nagelfixning. Kände att jag behövde fräscha upp dem lite. Så helgen har varit hur lugn som helst. Lite för lugn men skönt ändå, spelar ingen större roll när man är med sin älskling. ♥



Nu tänkte jag faktiskt slänga mig framför tv:n en stund, med en kopp kaffe, sen ska jag nog hänga tvätten, trevligt trevligt. Puss.

090824




Gäääsp, god morgon ! Sitter i vålberg just nu, har duschat och klätt mig. Nu ska jag göra mig i ordning, bussen går halv 11 så jag måste vara klar till tio, då måste jag gå. Men när jag har landat hemma hos mamma skriver jag igen om helgen som gått.. Puss !


090820






Hej. Nu ska jag till mammas jobb och städa det sista och fika med allihopa innan jag åker till Markus som hämtar mig 17.00 på mammas jobb, så jag skriver nog på måndag igen, om jag inte får tid över under helgen, Puss Puss trevlig helg !






natchos





Hej ! Har nyss kommit hem från lillebrors fotboll, dom vann, men William gjorde tyvärr inget mål.


William i mitten !

Nu sitter jag här och håller på och tina köttfärs, ikväll blir de NATCHOS :) gott gott ! Är jätte hungrig har inte ätit alls mkt idag. En smörgås (kl 09.30) liiiite mat (kl 13.00) och en liten fesen kanelbulle (14.30). Så nu är ja hungrig som bara den.

Madde va här förut och hjälpte mig att baka :), sen satt vi och tjattra ett tag innan jag skulle gå. Trevligt med lite nya kompisar :) !
Fick jobb imorgon igen, 06.45 - 13.30 eller om de va 14.00, sen direkt till mammas jobb och fortsätta städa och äta cheesecake ;). Efter de kommer nog min babe och hämtar mig, har saknat honom, men dagarna har gått fort faktiskt. Har trott att det varit tisdag idag men nej nej....



Min cheesecake, blir gott imorgon de ;)



Nu ska jag laga maten, sen tv ! PussPuss ! 

090819



God morgon ! (gäääääsp) ush va trött jag är. Känns som att jag har sovit väldigt dåligt, orkar knappt stå upp på benen , dom bara viker sig. Hade svårt att somna igårkväll också.

Men nu är jag upp och färdig, väntar på att kl ska ticka iväg så man kan gå till jobbet. All personal har ju kommit tillbaka från semestern också så det blir kul att träffa alla igen :).

Idag jobbar jag inte länge heller så man har fortfarande mkt kvar av dagen när man kommer hem. Underbart! Då ska jag träffa Madde en sväng och så måste jag baka. Har lovat alla på mammas jobb att dom ska få cheesecke imorgon när jag kommer och den måste som sagt stå i frysen i minst 9 timmar innan man kan äta den. Spännande.



Nu ska jag pallra arslet till jobbet, ha en bra dag ! ♥

kvällen





God kväll. Sitter vid datorn en sväng innan det är dusch och läggdags, imorgon blir det jobb för min del. Jobbar mellan 7 och halv 2. Skön tid faktiskt ! Tänkte baka cheesecake idag men orkade fasen inte, bara slappat hemma istället, baket får vänta tills imorgon. Då kommer en arb.kompis hit (hoppas ja), så kanske vi kan hjälpas åt och baka och sedan gå ut och njuta av solen litegrann.



Arbetsförmedlingen gick bra och efter de åkte jag till mammas jobb och va duktig och städade, ush så skitit det var, har inte städat där på 1,5 månad. Men nu är de rent och fint men måste dit på torsdag och vattna blommor och damma av överallt. Orkade inte allt idag.



Nu blir de dusch. Puss och Godnatt. Saknar dig babe !

090816




God morgon ! Har varit uppe en stund, duschat, klätt på mig, satt på diskmaskinen och städat undan. Duktiga jag ! Har gått och blivit en riktig husmor de senaste året. Gör inget annat än städar och lagar mat hemma hos mor. Självklart medans hon jobbar så hon slipper allt när hon kommer hem.


Igår blev de aldrig Mariebergsskogen tyvärr. Skulle ta mammas bil som jag skulle ta när hon kom hem på lunch men hon dök aldrig upp. Ringde hennes mobil säkert 20-30 ggr . Satt ute och väntade på henne med barnen i ca 40 minuter. Men sen ringde hon upp, då hade hon pratat med ena sin chef, så hon kunde inte svara. Så vi hann aldrig i allafall till Mariebersskogen eftersom barna skulle till tandläkaren vid halv 4. Vi stack till Wåxnäs Centrum i stället så fick barnen leka i lekparken. Men de gick lika bra för dom. Vi hade ju Marianne och hennes dotter Jennifer med. Sen efter en timme ca stack vi tillbaka hem och barnen lekte hemma tills vi skulle gå till tandläkaren.



Idag sker inte mkt, men efter mammas lunch så snor jag hennes bil och sticker till arbetsförmedlingen. På tiden nu att fixa detta med -kassa osv. 




Nu ska jag fixa i ordning mig , sen laga pyttipanna med stekt ägg , gott ! 

090817




Aaaah God morgon god morgon !!! Första dagen på ledigheten efter sommarschemat, lovely säger jag ! Men jag var uppe med tuppen kvart i 8 imorse. Åkte hem från Markus till K-D igen. Sitter nämligen barnvakt. Idag ska vi åka till Mariebergsskogen (tvillingarna som bestämt), med min arbetskompis Marianne och hennes dotter Jennifer som är ett år äldre än tvillingarna. Ska bli trevligt. Har inte umgåtts med dom på väldigt länge och barnen är jätteglada att vi ska träffa dom idag. Men det blir bara ett par timmar för sedan ska jag ta med dom till tandläkaren, dom  har tid 15.40.



Tvillingarna på Mariebergsskogen i vintras. KALLT va de den dagen !



Nu ska jag fixa i ordning mat och göra i ordning smörgåsar att ta med till barnen ifall de blir hungriga innan tandläkaren.
Ska ta med kameran så blir de lite bilder senare under dagen om de hinns. Ha en underbar Måndag !


presenter är aldrig fel




Mamma kom som sagt hem från Cypern i går och då hade hon med sig 2 presenter till mig :) ! Jag blir alltid lika glad varje gång jag får något, oavsett om det är dyrt eller billigt, det är tanken bakom som räknas !





Fick denna fina nyckelring med ett J i, mamma hade ett likadant med ett A !


Sen fick jag även en superfin navelpiercing, som föreställer en sköldpadda, som låg i en fin handgjord liten träask !
Tyvärr får jag ju inte byta piercing i navel ännu men så småningom så.






Tack snälla mor ! Supernöjd :D


090815



God morgon ! Gjort mig färdig för jobbet. Idag blr det heldag. halv nio till halv nio. Pengar pengar!!  Markus ligger och sover sött i sängen bakom mig. Sötnos !


Hoppas ni får en bra lördag. Puss ♥



090812





Solen steker på min axel, synd att man sitter inomhus så färg får man ingen tyvärr. Har varit hemma från jobbet en timme nu och har packat väskan. Redo att dra till pojken. Men han hämtar upp mig först för han ska köpa nytt tennisrack och så, sen släpper han mig hemma igen så jag får ta bilen till honom. Eller förresten? Jag behöver inte bilen förrens på fredagkväll så jag kan lika gärna åka hem med Markus hem idag.



Lillebror Alex ringde nyss och grät i telen, hans pappa ( inte min pappa) var dum mot honom tydligen och han ville vara hemma här hos mamma inatt, men jag ska ju sova hos Markus så de gick ju inte, försökte förklara för honom att man inte kan sticka hemifrån så fort det blir bråk hemma, bättre att reda ut saker och ting. Att springa från problemen är inte bra. Jag sa till han att han skulle ta sin skateboard och åka ut i solen ett tag och bara fundera. Fick lite dåligt samvete som åker till M och sover där när Alex ville hem, men för det första så tycker jag att det är läskigt att sova själv, även om Alex är hemma, sen är det som sagt inte bra att lägga problemen bakom sig och fly.


Men han förstod, min älskade gosse !


Nu ska jag röka i solen, innan jag sticker till Markus. Ha en bra helg. ♥



Hejdå.

090811




God förmiddag ! Har varit uppe en timme nu och har duschat och gjort mig kaffe. Både Madde och Alex är uppe också. Ovanligt ! Vi sov ju själva i lägenheten inatt eftersom mamma är i Cypern och njuter. Jag och Madde låg i mammas säng inatt, vi låg och kollade ut genom fönstret i säkert 40 minuter. Det blixtrade typ hela tiden, men åskan måste ha varit långt bort för de mullrade inte mer än 2 ggr som vi hörde. Försökte även få med en blixt på film men det funka inte :P. Madde skrek lika mkt varje gång himlen lystes upp av de blå skenet. Ena gången när blixten slog ner slocknade alla lampor ute på gatan, exakt samtidigt skriver Markus till mig att strömmen gick hos honom, och att tv:n va cp. Hm. Ja, det kanske va samma blixt :P. Vem vet.


Idag i allafall händer inte så mkt, jag ska fixa i ordning mig, fixa lite käk , sen drar jag till jobbet igen. Jobbar mellan 14.00 och 21.00. Sen drar jag till Markus och sover där istället. Madde ska till sin farmor och Alex till sin pappa. Imorgon jobbar jag mellan 07.30 och 16.30. Ledig torsdag och jobbar fre, lör och sön. Sen är mitt sommarschema över. Då är jag lång ledig va jag vet. Så det blir arbetsförmedligen och a-kassan som måste fixas på en gång. Är rätt dålig på att pallra röven dit  men nu måste de göras, annars kommer jag aldrig ha råd att flytta hemifrån heller. Och för er som jobbar inom kommunen är det väldigt bra att bli medlem hos komunals a-kassa nu, de har ändrade regler. Det spelar ingen roll hur mkt eller lite du har jobbat tidigare, du får bli medlem ändå, sen så är det bara 6 månader som du behöver vänta tills du får ersättning istället för ett år som det var tidigare. Men det gäller bara året ut. Så skynda skynda. klicka här



Gammal bild, Jag och Ludde.



kvällsdags





God kväll ! Sitter här och snaskar på godis. GOTT ! Har varit hemma från jobbet i ca en timme snart, hängt tvätten och dammsugat och dolat lite . Nu sitter jag här en sväng innan jag slänger mig i soffan ett tag innan läggdags ! Gulliga lillebror skulle tömma diskmaskinen förut och jag skulle visa honom att man måste skruva bort botten på termosen (som va nydiskad) först och tömma den på vatten som kommer in när den är diskad. Då rasade flaskan ur och rätt ner i diskhon, sprack i säkert flera tusen bitar. Typiskt mig ! Det finns bildbevis:



Ops, ser inte farligt ut men det var fulla köksgolvet också :P, klantmaja själv.





Förövrigt så saknar jag min storasyster något otroligt mkt. Hon åkte hem igår men sa hejdå till henne i fredags innan jag åkte till Vålberg. Hann träffa henne i 5 dagar men det känns som vi inte träffats alls. Saknar dig såå Caroline. KOM HEM !






Älskar dig systra mi ! ♥





Också saknar jag dig Markus min prins. Hatar att sova utan dig :(. Älskar dig babe.

090810




God eftermiddag ! Har landat hemma i Karlstad igen efter en helg i Vålberg hos Markus. Har redan hunnit städa lägenheten, satt på diskmaskinen, tvättmaskinen, vikt tvätt och sorterat och packat upp väskan med kläder. Nu sitter jag här och varvar ner innan jag ska sticka till jobbet. Börjar halv 5 idag och slutar halv 10. Bara fem timmar :) Känns bra !



Helgen har varit väldigt lugn. Bara myst med valparna , kollat på film, dängt Markus i badminton 2 ggr , solat vid vattnet, ätit god mat och druckit lite cider.

Nu ska jag ta mig en cigg i värmen, läsa lite skvaller och byta om innan jag sticker till jobbet. En lång vecka framför mig.



Puss !



Tessie hade svårt att slappna av när Markus städade rummet. Jag bara låg och såg på ;).





Mira däremot ville inget hellre än att sova, Slöfocken själv.


090806




God kväll ! Har slått ner rumpan på kontorsstolen på jobbet. Dagens jobb härmed avslutad ! Eller om en 45 min för att vara exakt. Men ska ta mig en kopp kaffe snart men först kolla så alla sover och mår gott i denna värme.


Hunnit med lite idag. Sprang på stan en stund innan jobbet med syrran och Nattis. Syrran köpte bordstabletter och ostbågar :P, Nattis fick med sig en ring och lite annat. Själv måste jag snåla med mina pengar nu. Börjar bli tomt i plånkan.


Sen om 45 min, blir jag hämtad av min kära pojkvän, ska sova där tills på måndag :), hääärligt. Men jobbar en låång dag imorgon igen men sen så ska jag njuta av M's sällskap !


Godnatt !

Tatueringar m.m




Tog lite bilder igår när syrran och Nattis tatuerar sig. Nattis gjorde först och det blev försvarsmaktens symbol med vingar. Hon är nämligen med i insatsstyrkan, (vadå coolt). Sen tatuerade sig syrran. Hon skrev : this one´s for you ♥, med ett rosa hjärta under bröstet.


Syrran och Nattis på tatueringsstudion





Nattis tyckte inte om smärtan ;)




Nattis färdiga tatuering




Syrran får sin gjord.




Färdig




Jag och älskade syster




Jag och Nattis





Puss.


Stoltast istan



Jo jag är nog stoltast i stan just nu. Har velat pierca mig i naveln i många år men alltid backat ur eller skitit i de pga att jag är hur rädd som helst för smärta. Men idag tog jag steget och gjorde de. Kanske låter jättetöntigt för många men jag är stolt över mig själv. Trodde aldrig att jag skulle göra det. Hjärtat bultade hur fort och hårt om helst. Till och med piercaren reagerade och sa att "det var väldigt va de pumpa". Och nu sitter jag här med smärta i naveln men värt varenda öre och nervositet.


För det första så sitter piercingen åt sidan (vill inte peta rätt den ) sen så är min navel lite sne så det ser ut som att han har piercat snett, men det är bara min navel...






Sen tog jag lite bilder nyss på flickorna ( syrran och Nattis) som ska till hamnen och sen ut på krogen (mamma ska också ut men hon fastnade inte på bild. Själv ska man sitta barnvakt :P



Min syster !




Nattis!




090805



Hej ! Sitter hemma i värmen efter en ännu varmare dag på jobbet, men som tur va så kunde vi sitta ute en sväng på fikat med alla gubbar och gummor, fick lite färg på benen. Nu ska jag äta något, sen till skin deep.


Ha en underbar varm onsdag ! puss.

090802




ÄNTLIGEN! Bara en timme kvar tills jag slutar. Skönt att helgsjobbet är över för denna gång ! Jag är heeelt slut i kroppen och trött som aldrig förr. Men nu är jag ledig i 2 dagar :), underbart! Men kollade in vädret förut, det ska spöregna och åska hela dagen imorgon, vadå skit? Jag som skulle till stan med syrran och Nattis och fika. Nejdå, det blir det nog inge med. Fy fan säger jag. Att man aldrig kan få njuta av sin ledighet med att få vara ute i solen. Har gått och blivit en riktig blekfis, jag som annars brukar bli så brun, men jag får vell skaffa mig en fuskbränna via solariet eller något !


Sen så har jag lite ångest. På tisdag ska syrran och Nattis tatuera sig och jag funderar på att följa med och pierca naveln, men jag är skitskraj, jag VET att det gör ont, bara en liten stund men jobbigt ändå, vill så gärna men nervositeten överväger just nu, men jag har "emla" hemma, (bedövningssalva) som man kan kleta på innan man tex ska ta sprutor.. Kanske ska prova de, så kanske de lugnar mina nerver lite. Aja, jag får fundera.


Nu ska jag kolla till så alla gubbar och gummor sover.  Natti !

morgontrött




Med all rätt såklart, steg upp exakt 05.35. Helt DÖD! Fortfarande död, piggnade till en sväng på jobbet förut men nu när jag är hemma på rast i 3 timmar så är jag segare än segast. Orkar ingenting , ingen idé att lägga sig och sova ett tag heller, då är ju ännu tröttare sen när jag vaknar. Kommer nog tvärslockna tidigt ikväll, sorry Markus.


Inte hinner jag följa med familjen till Bergvik heller, eftersom jag knappt hinner dit innan jag måste tillbaka till jobbet. Jobbar ju som sagt till halv 10 ikväll, ush ! Men sen är jag ledig i två dagar, sen jobbar jag 3 dagar, sen ledig helgen. Go vecka, men det förtjänar jag absolut ! Duktig jag !


Nej nu blir det soffan en stund till. Hoppas ni får en fin söndag alla er som är lediga. Och babe ? Hoppas du får massa fisk och tur med vädret nu när du ska fiska, om de nu blir någon fiskning.



Puss.



Dålig bild, men här är tvillingarna ca 2 månader gamla, om ens det ?

födelsedagskalas




Grattis i efterskott till mina älskade tvillingsyskon som fyllde 6 år igår!  Nu blir det kalas innan det dras mot Vålberg igen, och en fet tacobuffé till kvällen med babe.





RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus