31e januari 2013

 
God förmiddag!
 
Då är vi inne på sista dagen i januari. Härligt. Tiden får gärna gå lite snabbare så det blir vår någon gång. Men, vi får ta en dag i taget.
 
Idag hade jag lite sovmorgon och har tillbringat morgonen framför datorn och kollat på serier. Nu ska jag göra mig i ordning och fixa lite lunch. Hemmagjord potatis och broccolisoppa får det bli :). Sen bär det av till jobbet för 3,5 timmars arbete bara. Sen funderar jag på att åka hem till mamma en timme. Har inte sett mina syskon och henne på länge så vill gärna kramas lite med dom.
 
Vi får vell se om det blir av eller ej. Hoppas ni får en bra dag i allafall.
 

30e januari 2013


Hej!

Ny dag, nya tag! Då har vi kommit halvvägs genom denna vecka. I allafall för er som jobbar vardagar. Jag jobbar hela helgen men är tacksam för att dagarna går fort. Så det blir måndag och lite helgledigt för mig också ;).

Nu sitter jag på rast på jobbet och tar igen mig lite. Slutar 15.30 och då blir det hem och rensa lite i garderoberna eller något annat roligt. Kanske åka till tippen om det är öppet idag. Ska i allafall försöka sysselsätta mig så gott jag kan för att få tankarna på annat håll. Mer om det en annan gång ;).

Hoppas ni får en bra onsdag kära vänner!


29e januari 2013

 
 
God morgon!
 
Trodde inte det var sant när klockan ringde förut. Så himla trött. Men det var bara att pallra sig upp och nu har jag snart hivat i mig första kaffekoppen så det känns lite bättre. Idag är det jobb som väntar men börjar inte förrens 14 så innan dess ska jag hem till syster på lunch och umgås lite.
 
Mer än så hinns inte med, slutar sent, så det blir hem direkt. In i duschen, på med pyjamas och se på tv en stund innan läggdags.
 
Hoppas ni får en bra tisdag :)
 

Iceskating

 
 
 
Hej!
 
 
Arbetsdagen gick väldigt bra och jag kände mig väldigt effektiv och på mycket gott humör :). Sen blev det lite mathandling och nu väntar jag på att tvätten ska bli färdig så den kan hängas och sen får det bli middag. Spaghetti och köttbullar. Gott!
 
I lördags åkte jag, syrran, hennes sambo och dotter och kollade lite på bilar till mig. Det är dags för en ny, då jag tröttnat på min. Inga fel på den alls men jag vill ha nytt helt enkelt. Hittade lite intressanta bilar men inte i min prisklass riktigt. Efter det åkte vi till Mariebergsskogen och åkte skridskor. Det är säkert MINST 10 år sedan jag stod på ett par griller, men det var riktigt kul :). Åker uruselt men jag kunde i allafall ta mig runt banan utan att ramla ;). Efter en timme där så drog vi vidare till lager 157 och stadium outlet. Skönt att hänga lite med syrran och familj ♥. Det måste göras oftare!
 
Söndagen spenderas på stan med älskling som shoppade loss ordentligt. Ny snowboard med alla tillbehör :). Bra helg med andra ord!
 
Nu ska jag hinna kolla på ett avsnitt av "Khloe and Lamar" innan middagen ska påbörjas. Ha en bra måndagskväll!
 
Detta var enda bilden jag fick upp. Blogg.se verkar inte vilja samarbeta just nu.
Syrran, Magnus och Ida.
 
 

28e januari 2013


God morgon!

Dålig uppdatering i helgen men har haft annat för mig ;).

Just nu är jag utanför jobbet och ska snart gå in. Har ett kort pass till 13.30. Då blir det handling och sen hem och tvätta. Spännande dag :p.

Hoppas ni får en bra dag så återkommer jag sen. :)


23e januari 2013

 
Hej!
 
Har suttit hela förmiddagen i soffan framför datorn och kollat serier. Tiden går så sjukt snabbt och alldeles strax ska jag åka mot jobbet. Solen skiner ute och det är riktigt härligt. Längtar så tills det är ljusare och solen värmer så man kan ta en skön promenad eller bara sitta på balkongen och njuta. Våren är varmt välkommen!
 
Annars händer inte så mycket. Jobbar och står i som vanligt. Är ledig i helgen i allafall, så det ska bli skönt. Och igår hade jag det riktigt trevligt med kollegorna. Vi åt god tvårätters på Munken. Räkcocktail till förrätt och parmalindad fläskfilé med klyftpotatis. Mycket gott och bra sällskap!
 
Nu ska jag gå ut och ner och skrapa rutorna på bilen. Jippie! Ha en bra dag :)
 
 
 

23e januari 2013


God morgon!

Ännu ett arbetspass väntar. 6.45-15.30. Efter jobbet ska jag hämta upp syster för en tur till Ikea innan vi åker hem till henne igen. Då blir det kaffe och tjöt. Jag själv ska göra mig i ordning och dra på middag med jobbet kl 19. Vi åt ju julbord på munken i stan som sedan fick klagomål så vi ska äta där gratis. Gratis är gott :). Så det blir en fullspäckad dag. Tur är vell de. Så inte mina tankar fladdrar iväg åt ett annat håll.

Önskar er en bra onsdag! Vi hörs!


22e januari 2013


God morgon!

Hade en riktigt bra dag igår. Började ju med att bilen gick igenom besiktningen felfritt och sen hängde jag med syrran och Linda på stan. Jag och syrran köpte vänskapsarmband ;). Annars hittade vi ingenting faktiskt. Tur var vell det kanske. 4 dagar innan löning är man inte så rik direkt.

Idag skulle jag ha jobbat kvällspass men har planeringsdag med alla förflyttningsinstruktörer så det blir en hel dag mellan 8-16. Skönt med ledig kväll :).

Nu ska jag försöka få i mig en risifrutti till frukost och sen dra och hämta min kollega. Ha en bra tisdag!


21e januari 2013


Hej!

Såg nu att jag skrev 2012 i förra inlägget ;) ops!

Förmiddagen tillbringade jag i soffan hemma framför datorn. Kollat serier som vanligt :). Sen har jag varit och besiktigat bilen och det gick galant. Inte ett fel. Precis vad jag behövde :). Har inte haft särskilt tur den senaste tiden.

Nu ligger jag i soffan hemma hos mamma. Helt öde här. Ingen hemma. Så jag har bäddat ner mig under filten och dricker kaffe. Lungt och skönt!

Halv 4 ska jag plocka upp syrran på jobbet och sen åka ner till stan en sväng. Skönt att komma ut lite.

Hoppas ni får en bra dag!


20e januari 2012


God morgon!

Är ruskigt trött idag. Hade gjort allt för att få sova några timmar till. Igår på rasten åkte jag hem till mamma för att sova en stund, då dom inte var hemma. Men det är så jävla lyhört så det gick inte. Det var några snorungar som sprang i trapphuset och skrek ganska länge. Måttligt irriterad vart jag. Så arbetsdagen pågick utan vila så det var skönt att lägga sig igårkväll, fast jag hade svårt att somna.

Så ja, jag är trött idag. Ska göra det bästa utan dagen. Hinka kaffe med andra ord. Ska alldeles snart ut och åka till jobbet. Slutar 16 idag så hinner ha en lugn och skön kväll. Är ledig i morgon och då ska det sovas :). Har ni haft en bra helg?


19e januari 2013


God morgon!

To en liten paus härifrån. Har haft en ganska lång och jobbig vecka och har inte haft orken till att skriva här. Men nu är det lite bättre i allafall.

Det är tidig lördagsmorgon och jag ska bege mig mot jobbet strax. Väldigt kallt idag! Tur man jobbar inomhus. Går av mitt arbetspass 21.00 ikväll. Med undantag för några timmars rast. Tänker nog åka hem till mammsen en sväng då. Hoppas dom är hemma då. Saknar henne och mina fina syskon!

Önskar er en bra lördag!

Brr


hello.


Har en paus härifrån. Har inget att uppdatera ändå. Jobbar, äter, sover och tänker..

12e januari 2013

 
Hej!
 
Lördagen är här. Tog en rejäl sovmorgon tillsammans med Markus. Har duschat, druckit upp mitt kaffe och nu ska jag vika in tvätt och göra mig i ordning. Sen ska jag fylla på diverse vätskor i bilen ;). Det behövs ibland.
 
Ikväll är vi bjuda på mat hos svärföräldrarna. Det ska bli kul. Som det alltid brukar bli. Fick även inbjudan att följa med på middag med mamma, mina morbröder med fruar och syrran med sambo, men den kom lite försent så det får bli en annan gång, även om det hade blivit riktigt kul. Träffar inte dom allt för ofta, men förhoppningsvis kommer det fler gånger.Som sagt, synd att inte injudan kom tidigare.
 
Hoppas ni får en bra lördag !
 
 
 
 

Fredagkväll

 
God kväll på er!
 
Arbetsdagen gick ganska så långsamt, har varit riktigt trött idag. Hela dagen. Annars brukar jag pigga på mig när man kommer igång på jobbet, men det gick som i en dimma idag, men den gick bra i allafall, det är det viktigaste!
 
Efter jobbet blev det handling inför helgen. Ska bli så skönt att få sova och äta god frukost och mysa med min prins. Lyx!  ♥
 
När jag kom hem fixade jag i ordning lite här hemma och tände upp massa ljus. Nu har jag suttit i soffan och slösurfat på datorn, dags att ta tag i maten strax. Fick recept av en arbetskollega på fläskfilégryta så den ska testas idag tillsammans med klyftpotatis, sallad och vitlöksbröd. Sen blir det bara soffhäng för min del. Så trött och många tankar som snurrar i skallen just nu. Välbehövligt med helg!
 
Hoppas ni får en bra fredag, hörs imorgon igen!
 
 
 

11e januari 2013


God morgon!

Inte sovit särskilt bra inatt vaknat några gånger av att jag var genomsvettig. Ändå har vi det ganska kallt i sovrummet, så det är väldigt irriterande. Sömnen blir ju störd och när man bara har 6 timmar att sova så vill man gärna sova sig igenom alla utan avbrott.

Nu är jag uppe i allafall och färdig. Ska strax gå ner till bilen och åka till jobbet. Har en ganska lång arbetsdag. Sen ska det handlas innan jag får ta helg för denna gång. Vet nog någon som kommer vara trött i kväll ;).

Nej, nu ska jag dra! Ha en bra fredag och en trevlig helg!

Nya blommor till köket. Får se hur länge dom står sig, en annan är ju expert på att hålla blommor vid liv...hmm..


Bra dag!


Hej!

Hade en bra förmiddag med kära syster. Kikade i affärer och åt god lunch. Oxfilé :). Pratade om allt och inget. Alltid skönt att ventilera, även om man inte alltid tycker likadant.

Köpte mig faktiskt en vårjacka på hm. Har haft min svarta vårjacka i snart exakt 3 år, det var dags för en ny. Lovar att visa er någon dag. Just nu sitter jag på rast på jobbet. Arbetsdagen hittills har gått smidigt. Slutar 21.30 ikväll. Då blir det dusch och sen bara krama på Markus innan läggdags. Underbart! <3

Hoppas ni har haft en bra dag än sålänge. Hörs imorgon!


9e januari 2012

 
God morgon!
 
Kändes som mitt i natten när klockan ringde vid 8.30. Men det är väldigt mulet och disigt ute så det är inte så särskilt ljust.
 
Just nu sitter jag och kollar på värmlandsnytt och dricker kaffe. Ska göra mig i ordning nu och sen ska jag åka och hämta min fina syster istan ♥. Vi ska till Bergvik och kika lite och luncha. Sen förbi plantagen och köpa blommor. Dom har 50% på inneväxter, så man får passa på.
 
Sen är det faktiskt jobb som väntar för min del. Ett kvällspass och jag börjar 14.00 så det blir inte så mycket tid tillsammans med syrran , men all tid är värdefull tid. Ses ju inte lika ofta nu när hon har börjat jobba. Vi jobbar om varandra hela tiden nästan. Förr umgicks vi nästintill varje dag. Nu blir det max 1 ggr i veckan.
 
Nu måste jag göra mig i ordning. Ha en bra onsdag!
 
Köpt nytt skal också till min Iphone. Ljustgrönt, blommigt och nitar. Fullpott!
 

irriterande

 
 
Hello!
 
Har suttit här på mammas jobb i 4 timmar nu. Börjar bli ganska less. Skulle säkerhetskopiera och uppdatera hennes Iphone, det gick bra, men sen när uppdateringen var färdig så försvann allt från Iphonen, så jag skulle återställa från säkerhetskopian som jag gjorde innan, men då ska man skriva in ett lösenord som vi inte kommer åt, så nu går det inte få fram allt igen, sjukt irriterande. Jäkla I-landsproblem.
 
Hon hade ju inte Iclouds heller eftersom min kära mor aldrig har uppdaterat hennes telefon sen hom köpte den för typ 2 år sen, annars hade kanske det funnits sparat där. Mja, det kommer nog inte lösa sig, men hennes bilder har jag i allafall sparat på datorn, så det får hon vara glad för ;).
 
Nej, dags att fortsätta här och sedan dra och handla. IKEA får bli en annan dag.
 
 

8e januari 2013

 
God morgon!
 
Ännu en ledig dag framför mig :). Har duschat och druckit upp mitt morgonkaffe. Vaknade imorse när Markus gick upp vid halv 7 och hade väldigt svårt att somna om men det gick tillslut, är lite trött nu bara. Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka till mammas jobb. Ska äta lunch tillsammans och sen ska jag hjälpa henne med hennes telefon. Hoppas jag fixar det!
 
Innan jag åker hemåt blir det handling och en tur inne på IKEA tror jag. Någonting ska man ha att göra ;). Längesedan jag var där. Behöver ändå mer värmeljus :).
 
Ha en bra dag!
Sommar..♥

7e januari 2013

 
God förmiddag!
 
Tog en lite längre sovmorgon idag efter en lång jobbhelg. Så skönt att få sova ut när man har vaknat på natten under helgen. Och nästan 11 timmar på fötterna igår gör sitt. Hade bra ont igår kväll ;).
 
Idag har jag inga planer alls, de flesta jobbar idag så jag får vell hänga här hemma. Ska ner i förrådet med julsakerna och den behövs det städas lite. Gjorde det mesta i lördags, men dammsugas är ett måste i allafall.
 
Hoppas ni får en bra måndag :)
 
 
 
 

6e januari 2013


God dag!

Ligger i sängen i personalrummet och rastar mig lite. Har en delad tur idag och slutar 21.30 ikväll. Sen är jag äntligen ledig i 2 dagar. Ska bli mycket skönt!

Helgen har gått fort, men tur är vell det. Jobbhelgerna är inte roliga med alla dessa långa arbetspass. Men det är ju självvalt på ett sätt. Glad att få jobba i allafall.

Nu ska jag blunda en stund innan jag ska hugga in på min gourmetmat, panpizza ;).

Ha en bra söndag!

Love.


Ut med julen, in med våren!


God kväll!

Slutade ju 16.00 idag. Handlade på maxi innan jag for hem och packade ner julen för denna gången. Haft en fantatisk jul och nyår ♥. Men nu tar vi nya tag och siktar in på våren och allt det härliga som väntar framför oss :).

Köpte med ljusrosa tulpaner som verkligen lyser upp rummet. Så himla härligt!

Nu ska jag ställa mig och laga middag. Klyftpotatis, ryggbiff, pepparsås, sallad och egna vitlöksbröd! Mums!

Hoppas ni går en härlig lördagskväll! :)


5e januari 2013


God morgon!

Nästan bokstavligt talat hoppade ur sängen när klockan ringde 05.20. Kände mig pigg men nu är jag riktigt trött igen. Det blev lite sent igår och svårt att somna så det blev inte så mycket sömn. Hoppas ta igen det natten som kommer.

Nu är det dags för att arbetspass. Slutar 16 idag så hinner med middag och mys här hemma ikväll i allafall :).

Imorgon väntar mördarpasset ;). Ha en bra lördag!


4e januari 2013

 
 
Jobbar kvällspass idag igen och innan dess ska det göras lunch och jag själv ska fräscha till mig :). Önskar er en trevlig helg!
 

3e januari 2013

 
God morgon!
 
 
Fick aldrig sällskap ner på stan igår, Johanna blev sjuk. Men jag drog ner själv :). Skulle som sagt leta efter födelsedagspresent till svärmor. Lättare sagt än gjort. Efter 1,5 timme gav jag upp och det fick bli ett presentkort. Man vill ju inte att det ska bli fel.
 
Kl 17 var vi på fika hos svärföräldrarna och svärmor verkade nöjd över presenten. Det bjöds på smörgås och kakor. Alldeles perfekt! Fick träffa Markus syskonbarn också. Godingar!
 
Åkte hem efter en timme och började med maten och sen blev det tv resten av kvällen. Bra dag.
 
Idag är det tillbaka till jobbet som gäller, men börjar inte förrens 14 och innan dess ska jag vika in tvätt, fixa lunch och dammsuga. Hoppas ni får en bra dag !
 

2e januari 2013

 
 
God morgon!
 
Sista lediga dagen innan jag påbörjar mitt helgjobb. Så idag blir det ner till stan och träffa Johanna för lunch. Ska kolla runt lite på stan också. Har en födelsedagspresent att inhandla.
 
Sen i eftermiddag blir det handling och sen får vi se om det blir födelsedagsfirande av min fina svärmor.  Ska i allafall plocka undan och så här hemma så dagen går nog i ett ändå.
 
Igår fick vi äntligen upp hjorthuvudet på väggen här hemma. Vet inte om det är hjort eller vad det är för djur men snygg är den i allafall :). Fick den i födelsedagspresent/julklapp av mamma, syrran och hennes sambo. Har kollat på den på Boulevard hela hösten och vintern ;).
 
 

1a januari 2013


God eftermiddag :)

Då är det äntligen ett nytt år. Förhoppningsvis ett bättre år. 2012 var ett år med många blandade känslor. Mot och medgångar. Nu blickar vi framåt!

Gårdagen var väldigt bra! Efter jobbet åkte vi hem till Markus syster på middag. Räktoast, oxfilé och cheesecake som avslut. Tipspromenad och lekar innan vi begav oss till Jimmy för nedräkning till midnatt. Sköt raketer och drack gott. Massa masa folk och mycket skratt och lite dans! En bra kväll/ natt helt enkelt. Fick skjuts hem imorse vid 4 och sov gott till 12 idag. Frukost, kaffe och storstädning. Underbar dag :). Pigg och glad!

Snart ska vi åka och hämta min bil, laga mat och kanske få upp mitt hjorthuvud på väggen :).

Imorgon väntar ännu en ledig dag. Kanske den blir lika bra :). Hoppas ni hade ett bra nyår och god fortsättning på er !

Lite kassa bilder från igår :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus