fortfarande Skitfeber...

716825762b02bf24a3eafbe6c66b52af.png

Kolla varifrån!

fortfarande Skitfeber efter massor av Alvedon. Gå över snälla snälla !


myser här...

0-32b121d0d4eafc0402cc7c076bb2ca06.png

Kolla varifrån!

myser här hemma själv. Eller myser och myser. Är ju sjuk. Men någon hade glömt att de var första advent igår så jag fixade de nu :)


091130





God morgon, eller tråkig, seg morgon !


Har landat i Karlstad igen. Ligger hemma med feber, halsont och huvudvärk. Är inne på andra dagen nu så jag har missat två arbetsdagar.. känns skit att bli sjuk när man äntligen får jobba lite. Men hade jag haft lite ork hade jag arbetat men har mest varit däckad i sängen..tryckt i mig panodil osv. Vaknade inatt , eller imorse  05.31 och trodde jag skulle frysa ihjäl. Tog modet till mig att lyfta av mig täcket och gå ner och tog tempen. 38,4 grader visade den. Tog 2 panodil och kröp ner med mjukisbyxorna på mig igen och kramade om Markus. Låg vell vaken en timme ungefär tills jag kände att febern gick ner lite och jag kunde somna om. Vaknade upp vid halv 8 och tog tempen på nytt, 37,5 tack vare panodilen, slumrade om till halv 10, hoppade in i duschen och åkte hem till mamma. Kommer innanför dörren.. ser ut som en atombomb har slagit ner hos oss..känns ju måttligt kul. Jag orkar ju inte med att ha skitit omkring mig så det var bara att börja städa. Nu ska jag fixa mat åt mig och mamma, sen dega i soffan och dricka te hela dagen tills jag blir helt återställt.

Hade lust att vara piggare så man kunde ha fixat julklappar, men men.. kanske imorgon..



btw, jag och Markus var på IKEA i i fredags och kollade lite och träffade på Kristoffer Appelqvist :), Ni vet han komikern som säger alla ledtrådar på Nöjespokalen och som var med i Raw för några veckor sedan. Han med motorcykeln ;).

Sen en annan sak. Ni vet Sean banan ? ruuuummppaaaa ;), från cirkus möller, var hemma hos mig i lördags och festade med mamma och syster. Vadå sjukt?


Aja, nu vet ni. Pussssss


091128




God eftermiddag. Idag har jag och Markus ränt runt i stan och kollat på lite julklappar m.m. Men hittade ingenting som passade bra så förmodligen blir det att beställa på internet. Känns lite lättare. Då slipper man ränna runt så i detta hemska blöta väder.


Nu har babe åkt i väg för att spela badminton med sin pappa och några kompisar. Som vanligt på lördagseftermiddagen. Själv ska jag alldeles strax dra ner till Mahlin igen och lämna busspengar till min lillebror som är där och leker med Mahlins bror. Sen tänkte jag snika en kopp kaffe också ;). Det blir en tidig kväll för min del då söndagen innebär jobb på sjukhuset.


Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg !



091127



God förmiddag !

Har varit uppe ett tag, har duschat och klätt mig, gjort mig kaffe och tagit en banan. Fanns inget gott att äta till frukost så får försöka hålla mig mätt ett tag på banan, kaffe och lite chips ;). Har sovit ovanligt gott inatt också , kanske inte så konstigt. Har ju sovit med älskling !


Idag så händer inte mkt vad jag vet. Ska invänta Markus som slutar jobba om ca 4 timmar, då ska vi till stan och handla lite inför helgen. Sen blir det nog att kolla tv och kanske städa lite om jag har lusten ;). Hade velat julpynta lite i Markus rum med kanske en stjärna i fönstret, men killar är killar och dom skiter vell fullständigt i julpynt osv.


Hoppas ni får en trevlig helg i allafall.



091126






God förmiddag ! Har kommit hem från mammas jobb nu och har precis satt på kaffe :) Så nu ska jag och syster ta en cigg och kaffe. Har packat resväskan också som ska till Markus ikväll :). Men mellan 2 och 8 blir det jobb på sjukhuset. Skönt att få lite dagar :).


Helgen vet jag inte vad den har att erbjuda. Lite cider och massa mys :), Söndag blir det jobb på sjukhuset igen mellan 8 och 2. Ganska sköna dagar.


Hoppas ni får en trevlig helg. Puss och Kram !




HAHAHAHA.... Morsan ;)



091125




God morgon ! Idag är de den 25 November. Löning för vissa. Dock inte för mig. Får min lön på fredag. Hoppas det är mer än jag tror, så jag kan handla julklappar så det räcker till alla. Men det blir nog inga dyra klappar i år, för så mycket har jag inte arbetat. Har ju ändå två familjer att handla till. Så vi får se. Kanske får lite pengar på min födelsedag. Har alltid blivit så att jag handlar julklappar för födelsedagspengarna. Imorgon är det en vecka kvar tills jag fyller år.


Idag i allafall så är det fullt upp ! Först nu ska lunchen fixas, hemmagjort potatismos med ungstekt falukorv :). Sen ska jag dammsuga, skura och damma. Sen ska jag och syster iväg till tvillingarnas skola som har julfika tror jag. Efter det blir det att handla med mamma. Köpa lite julpynt och mat. Sen hem och pynta och fixa iordning. Det är ju första advent på söndag :) Mysigt !

Så det är vell det som sker idag. Imorgon blir det städ på mammas jobb, sen hem och fixa käk och direkt till sjukhuset och jobba mellan 2 och 8. Sen hem till babe :). Tänk så snabbt veckorna går , helt otroligt !

Hoppas ni får en bra dag ! Puss


myskväll med familjen...







ingenting




Kom hem från vårdcentralen för en liten stund sedan. Provet visade nästan ingenting men hon skrev ett recept åt mig om det skulle bli värre framöver, så jag ska avvakta och se om det blir bättre eller värre under dagens gång. Är så rädd att få njurbäckeninflammation igen. Jag vill inte ha det igen. Fy fan.


Nu ska jag strax börja med maten. Kör simpelt idag. Spaghetti och köttbullar. Husmanskost är aldrig fel. Sen åker jag ner till stan och fikar med syster och emelie. Ska bli trevligt som vanligt :) . Får se om jag köper mig en hallonpaj. Den är ju godast !




Jag idag.



Det brukar bli en del sådanahär bilder också..


091124



God morgon !

Uppe tidigt idag. Sitter i telefon till vårdcentralen. dom bad mig ringa vidare till en doktor men där tutar det upptaget hela tiden. Får vell se om jag ens kommer iväg i förmiddag. Får hoppas det. Annars får jag vänta tills imorgon. Hinner inte i eftermiddag för då ska jag iväg med syster. Så det vore skönt att få det överstökat nu så jag kan påbörja min behandling. Fattar inte själv att jag kan få urinvägsinfektion så lätt. 3 ggr i vintras hade jag det och nu börjas det igen.


Vi får vell se hur lång tid det tar innan hon svarar..



bakning




Idag har vi bakat med barnen i över två timmar. Vi har pyntat och gjort fina pepparkakor. Bilder säger allt...
















091123






Hejsan ! Har inte blivit några inlägg under helgen. Har jobbat massor och bara njutit av ledigheten med Markus . Vi har i allafall tagit det lugnt. Bara käkat god mat, godis, chips och dricka. Kollat på tv, film och spelat lite Xbox. Alltid trevligt. Idag är jag ledig och ska alldeles snart dra ut till bilen och åka hem till Karlstad. Sätta på lite kaffe, väcka syster och sedan fixa lunch.


Hopppas ni får en bra start på veckan !











Britney är...

0-4deaeb24f19bd9a4f07890fb880a69f7.png

Kolla varifrån!

Britney är sjukt snygg i sin nya video 3. Inte för smal och inte för stor. Vacker!


091119



God morgon !

Sitter på mammas jobb nu och har äntligen städat färdigt. Ska strax bege mig hemåt och fixa matlåda och packa det sista i väskan innan jag drar till nästa jobb. Lång dag idag. halv 12 till 8 på sjukhuset. Men det ska nog gå bra ändå. Hoppas på mycket att göra så tiden rinner iväg fortare. Ska försöka skriva ner till "stöd" i min anteckningbok så jag inte är helt vilsen imorgon och på lördag när jag ska gå själv !


Ingen mer uppdatering idag och säkerligen ingen imorgon heller när jag har fullt upp med jobb. Så ha trevlig helg !


sista uppdatering



God kväll ! Sitter här och myser i morgonrocket. Ska sätta på en kopp te till mig och mamma innan läggdags. Dagen idag har bara inneburit massa jobb. Först var jag till sjukhuset med en gubbe på mitt jobb. Han skulle till hudkliniken och allt gick bra. Luktade lite fränt när de brände på hans sår på huvudet. Inte fullt så mysigt. Sen fick vi vänta 45 minuter på färdtjänst tillbaka till jobbet. Sen har jag varit där och jobbat och slitit hela dagen. Stolt. Så nu får jag skylla mig själv när ryggen värker. USH!

Imorgon blir det upp tidigt igen. Först städning på mammas jobb, sen hem en sväng och fixa matlåda och packa väskan till Markus. Sen direkt bort till Sjukhus för nästa arbetspass, mellan 11.30 och 20.00, sen hem till Markus, in till stan igen och handla med honom sen tillbaka hem och luta huvudet mot kudden. Skönt. Sen jobba både fredag och lördag, så det blir fullt upp men jag behöver alla pengarna. Har bara haft 3 arbetsdagar denna månad. Skitdåligt men inte mycket att göra åt.


Nu te, sen sängen. Godnatt !


091118




God morgon. Har en jäkla massa virus på datorn som inte vill ge med sig . Och virusprogrammet gör ju ingenting. Bara skannar igenom allt i flera timmar. Skitprogram.

Syrran kommer nog bli mkta galen om hon ska vara hemma hela dagen och datorn inte funkar som den ska !

Själv så börjar jag jobba vid 12, ska till sjukhuset med en gubbe på mitt jobb, sen ska jag jobba kvällen där också efteråt. Så fullt upp idag. Imorgon, fredag och lördag likaså. Men vad gör man inte för pengar. Men ganska orolig för hur det ska gå att jobba själv till helgen. Fy fan, orkar inte ens tänka på det utan att få ont i magen !


Nu blir det kaffe. Sen lunch osv. Men antar att det inte blir mer inlägg eller något nu när datorn är CP. Ha en bra dag Puss Puss !

Jag och syster.


polisen



Tydligen springer det massa poliser med hundar runt i vårat område här hemma. Läskigt ! Undra vad som hänt. 5 minuter senare plingar det på dörren. Jag och mamma blev lite rädda haha.. Men det var bara en brandinspektör som ville kolla så våra brandlarm funka osv.


HAHA. Ni skulle sett min och mammas min när det plingade på dörren..



Nu blir det stan med syster. Ska möta upp henne på stan. Hon har sovit hos sin date ;).


091117




God morgon ! Hade precis skrivit ett ganska långt inlägg när datorn inte ville hänga med längre. Vilken skit ! Men men. Jag gick upp för en timme sedan, skulle hoppa in i duschen. Stannade framför spegeln och fick mig ett gott skratt. Mina ögon är svullna som två plommon. Herregud! Och jag som ska till stan sen. Men får försöka lägga lite is på kanske så det går ner lite. Men har ju ändå sovit ett ex antal timmar så jag tycker svullnaden skulle gått ner under natten, men blev istället bara värre. Men mina rödsprängda ögon är i allafall borta. Bättre det !


Ska alldeles strax göra mig i ordning och fixa lite lunch åt mig och mamma. Idag blir det stekt lax och potatis. Gott ! Sen drar jag ner till stan och ska fika med syster och Emelie. Kanske syster bjuder mig på kaffe nu när plånboken inte tillåter en massa fika. Men måste handla i eftermiddag också. Lite mat hem. Får se över mitt konto innan jag åker ner.


Hoppas ni får en bra dag. Vädret är skit i allafall, det duggregnar här i Karlstad ! Utamför mitt fönster just nu:



Fullt upp med lövblåsning.



Jag inviger just nu mina fina julmuggar som jag köpte förra året. Myser här hemma själv.


091116




Min ögon svider och är sprängröda. Skulle kunna tro att jag tagit något olagligt. Men nej, har haft möte med familjen och det ser inte ljust ut. Vill bara att allt ska vara bra. Men mamma , jag lovar dig att i vått och torrt så finns jag här för dig. Jag gör allt för dig. Du är det bästa som finns och du är den bästa mamman av de alla. Du är min förebild. Säg vad du vill men så är det. Alla borde ha en mamma som dig. Tänk vilken bra värld vi skulle leva i då ! Jag älskar dig så mycket ! ♥



Sitter här nu en stund och bloggar och kollar facebook. Ska snart borsta gaddarna och slänga mig i säng. Kommer bli svårt att sova utan min babe. Saknar han jättemycket redan. Har haft en mysig, lugn helg som vanligt. Men jag har fått ett nytt smeknamn av min svärfar haha, rumpaaan ! Ni vet, sean banan i cirkus möller. Fråga mig inte vart han fick det ifrån men knäpp är han i allafall.

 

Idag har jag jobbat på sjukhuset. Gick bra men det var lite rörigt ett tag. Nytt matsystem osv. Och till helgen så ska jag gå själv för första gången där. Har varit där ett tag men det tar ju en evighet att lära sig allt. Kommer bli kaos till helgen, men jag ska göra mitt bästa. Ska jobba onsdag och kanske torsdag också. Känns ju lite skönt att få in lite mer pengar. Men det blir inte mycket, så vi får vell se vad tomten kommer med på Julafton!?


Nej nu ser jag snart inte vad jag skriver längre. Dimma i ögonen. Imorgon blir det i allafall en ledig dag. Ska till stan med syster och hennes kompis Emelie (eller tuva som hon döpt om sig till). Ska bli skönt att få komma ut lite. Få tjattra som vi tjejer är bäst på ! God natt !


HAHAHAHA, varsågoda.



tillbaka






Då är jag hemma hos Markus igen. Har varit nere hos Mahlin och druckit 2 koppar kaffe och spelat GH, gick vell sådär. Jag spelar på easy medans Mahlin spelar på expert.. det säger ju en sak. Jag har ett liv :P, inte Mahlin , HAHA! Nejdå, men jag suger på GH och då känns det inte så kul att spela heller. Inte mot någon som spelar på expert. Fy fasen. Men nu ska jag slå mig ner i sängen och glossa på tv, babe kommer snart. Längtar efter mat också.. hungrig som busen !



091114




God eftermiddag ! Sitter vid datorn hos älsklingen. Har precis gjort mig i ordning. Blir alltid sen med att göra mig i ordning här hos Markus. Hemma hos mamma är jag klar redan kl 10 på förmiddagen. då ligger jag och snarkar här i Vålberg. Gick upp jättesent idag, och får dåligt samvete. Fråga mig inte varför men känns som dagen flyger iväg fast man ändå inte ska göra något speciellt.

Men nu är Markus och spelar badminton och jag ska snart åka ner till kära Mahlin som jag inte har träffat på hur många månader som helst. Ska ner och ta en kaffe och prata lite. Hon ska iväg strax efter 5, men får träffa henne en liten stund i allafall..


Ikväll vet jag inte vad det blir. Samma som igår? Sitta och dricka några cider framför TV:n kanske. Äta god mat osv. Inga fel det heller.

Igår var jag och babe ute med hundarna vid halv 12 (på kvällen) på promenad. Det snöade som bara den och det var riktigt skönt. Och hundarna tyckte det var roligt med snön. Men all snö hade regnat bort imorse när vi klev upp ur sängen. Men det kommer nog mer snö framöver.


Ska åka strax, pusspuss !

Back home




Har precis kommit innanför dörren. Har varit till Bergvik, systemet, IKEA och plantagen. Inget shoppat men lite cider fick följa med hem. Gott att ha lite att smutta på under helgen. Framför IDOL kanske !



Snart åker jag till Markus så om jag inte skriver mer denna helg, så ha en trevlig helg allesammans !






Caroline tycker blommor är roligt !



peekaboo !!






:)



Äntligen är maten på gång. Det blir klyftpotatis och kotletter till lunch idag. Blir prima det. Sen åker jag och Carro till IKEA och kollar lite . Sen bergvik en sväng för att fördriva tiden lite. Ska svänga in på systembolaget och fylla på barskåpet :P.



091112



God morgon !

Är uppe med tuppen idag. Ska städa på mammas jobb som vanligt på torsdagar.


Inatt sov jag relativt bra men jag drömde om mig och Markus igen. Att vi skulle rädda oss själva och en lite pojke (susans pojk i desperate housewives) från krokodiler osv. Åkte i en jättestor båt mitt i en öde stad som var full av vatten och krokodiler. Vi försökte locka bort dem med att lägga ut mat på olika ställen så dom inte skulle känna lukten av oss. Ja, det var en helknäpp dröm ;). Men alltid lika verkligt i själva drömmen.


Så nu har jag drömt om Markus hela veckan, både urdåliga och lite bättre drömmar. Undrar varför? Önska fanns svar på varför man drömmer sådana drömmar.

Men som tur är så är det ju inte på riktigt annars hade Markus gjort slut, brytit ryggen, blivit frisk igen,  blivit tillsammans igen och försökt och flytt med båt under 4 dagars tid från krokodiler. Inte illa pinkat ;).


Efter städningen idag så åker jag hem och fixar käk, sen Bergvik med syster. Kolla lite i affärerna , köpa system m.m. Passa på att umgås lite innan jag åker till Markus. Sen så åker ja och Markus och handlar och sen bara mysa hela kvällen :). Me love ! ♥

 

Happy torsdag!

 

 


Vintern förra året.


julpynt



Hej. Har strosat runt på stan med kära Johanna. Vi gick lite i affärer och kollade på julpynt m.m. Sen gick vi och fikade på Cofé House. Efter det tog vi en vända till . Indiska, Önska, konfetti, lagerhouse, Åhléns, Hemtex osv. Det är så mysigt och kolla på allt julpynt som kommit upp i butikerna nu. Och utanför så håller det på och sätter upp vajrar så det kan hänga upp all julbelysning . Myspys. Plus att det snöade lite ute när vi hade fikat klart. En riktig mysig dag !



Johanna provar reavaror inne på lagerhouse.




Nu blir det kaffe, cigg och bara mys. Längtar efter älsklingen också. Men imorgon syns vi. ♥

 

 

 


ändringar





Hej igen! Blir inte att åka till systers kompis. Ska träffa Johanna istan sen vid 1. Ska bli kul att träffa henne igen. Har inte setts sen min bil pajade :P, då hon hjälpte mig med startkablarna. Vi ska vell ta en fika och gå och kolla lite. Plånboken tillåter ingen shopping så det får bli en liten kaffe isåfall. Måste spara det lilla jag har till mat och sånt till helgerna när jag ska till Markus.


Idag åker vinterjackan på också. Ska bli skönt som busen ! Puss




091111



God morgon !


Har precis duschat och ska göra mig i ordning. Ska iväg till systers kompis sen vid 1. Ta en kaffe och kanske spela lite Buzz.

Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Får se vad det blir. Hade velat gått på IKEA och kikat lite men det blir nog inte så idag i allafall.


Hade en otäck dröm inatt. Får så ont i magen när jag tänker på det. Drömde att jag såg Markus ramla från hög höjd och bröt ryggen. Fy fan va jag var skrek och grät i drömmen. Hoppas aldrig att jag får uppleva det i verkligheten. Ush!


Nej nu måste jag göra mig i ordning. Ha en bra Onsdag. Ses imorgon Markus ! ♥



äntligen utläst.

2a7256f38b8858133456db7ecfb7a9e1.png

Kolla varifrån!

äntligen utläst. Fy fan va bra den var . Rekommenderar den starkt. Många känslor inblandade och jag längtar tills jag ska läsa fortsättningsboken. Dags att sova. Godnatt !!


kan det...

181591f175037c7579fe4ba617b202ab.png

Kolla varifrån!

kan det bli bättre? Morgonrock, te, tända ljus och bra tvkväll ! Bara babe som saknas mig..


Bebisbesök





Hej !


Har precis tänt ljus överallt och städat undan. Mysigt som busen när det är mörkt ute ! Men fasen så kallt. Imorgon är det vinterjackan som får invigas för denna vinter.


Åkte till Elena och Micke efter lunchen och hälsade på lilla söta My. Denna gången sov hon inte som tur var. Hon var klarvaken. Jag såg min chans när hon började gråta när hon låg under babygymmet. Tystnade direkt hon kom upp. Mysigt. Hon bara tittade och filosoferade. Åh, vill ha en egen liten.


Tog självklart lite bilder !





Jag och My.  Jag hade kunnat titta på henne i en hel evighet.




Syster fick inte heller nog.









Sen åkte vi ner till stan och mötte upp Emelie. Gick bort till brottsofferjouren (där hon jobbar) och fixade lite saker åt syrran och Emelie skulle ringa ett samtal och sen gick vi och fikade på waynes. Då fick vi världens julklapps idé men den är mycket hemlig!

Nu sitter vi hemma och har städat och så, ska kanske skjutsa mamma till nöjes sen  hon ska äta ute med arbetskamrater. Sen ska jag hem och trycka i mig massa tacos :D, me love ! ♥

 

 

 


091110




Sådärja ! Nu har denna dagen också dragit igång. Håller på med lunchen. Stuvade makaroner (IGEN) och ungstekt falukorv. Äter alltid stuvade makaroner hos mamma. Börjar bli lite långtråkigt. Men men..



Idag åker jag och syster till Elena och Micke och dricker kaffe och snosar på god bebis som nu är 1,5 vecka gammal :). Ska bli gottit. Sen får vi se vad som händer. Syster vill till hennes kompis Emelie också men börjar tröttna på att hänga med hennes kompisar. Elena har jag inget emot men när dom sitter och pratar gamla minnen med varandra så blir det tråkigt. Det är ju som sagt inga av mina minnen. Men som syster säger, jag är kompislös. HALLÅ , vart är mina vänner? Hon har ju en poäng. Har aldrig riktigt haft många vännen, har mer blivit en eller 2 st som man har hållt sig till..men det har runnit ut i sanden litegrann och vi träffas inte ofta längre. Men jag vill ha egna vännen. Inte bara gemensamma med min syster.


Skitsamma.



Happy tisdag !


Linda (min vän), jag , Sara (systers vän)



Jag och min enda riktigt bästa vän


äntligen






Japp, det blir inge fika hos systers kompis sen. Ska jobba istället. På mitt gamla jobb. Ska faktiskt bli riktigt skönt att få komma dit igen. Dom har inte glömt mig i allafall :). Men det har nog hänt en hel del sen jag var där sist. En månad sedan jag var där senast tror jag. Mkt att läsa och det har kommit en ny tant också tror jag. Ska bli spännande :P !


Måste återgå till maten nu. Idag blir det skinkstek med ris :) gott !




Syster och jag !


091109




God förmiddag!


Har landat i Karlstad igen hos mamma. Åkte hem tidigt så jag skulle hinna göra lunch åt mamma. Sen ska jag och kära syster åka till hennes kompis Emelie på kaffe.


Helgen har varit lugn. Bara massa tv, mat och godis. Men det har gått väldigt fort , men det dröjer inte förrens det är helg igen.


Hoppas ni har haft en bra helg !



091108





Grattis farsgubben :) hoppas du blev nöjd med tröjan ;) den blev skitsnygg på. Och tack för kaffet och kokosbollen ! Och grattis till svärfar. Kul att du vann 75 kr på dina trisslotter!


Sitter hemma hos Markus igen. Har precis varit till pappa på kaffe. Nu väntar jag på att Markus ska komma hem , han är och spelar badminton med sin pappa. Sen blir det mat. Lasagne IGEN.


Imorgon åker jag hem till mamma igen, förstår inte hur fort helgerna går. Tycker veckorna går fort men helgerna är värre. Är det sällskapet som gör det tro?



Ja, vi får se vad veckan har att bjuda på, konstigt nog så hoppas jag på jobb. Skulle vara trevligt. Har inte jobbat borta på Wåxnäs på säkert en månad nu. Tråkigt. Saknar all personal . RING MIG !



Hoppas ni haft en trevlig helg. Det har jag ! Puss ♥



okej,





Inte min bild.





Det har inte avtagit, det är snöstorm nästan. Vadå klimatförändringar? Inte i Karlstad i allafall !



vinter




Din favorit?




Jo, nu har det blivit vinter på riktigt. Snön har fallit från en grå himmel hela dagen men börjar nu att avta. Det är fortfarande för varmt för att snön ska hinna lägga sig på marken. Men det är ruskigt kallt ute ändå. Vindarna är ju inga varma brisar direkt. Men jag vill inte hänga på mig vinterjackan ännu på ett tag. Får hålla ut helt enkelt. Gud vad jag längat till sommar och sol igen.. åtminstone våren..kom fort!





091105




Hej !

Sitter hemma hos mamma och väntar på att jag ska kunna börja med maten. Kanske låter tidigt men jag laga alltid lunch till mamma när hon kommer hem vid 12 :). Idag blir det pyttipanna med stekt ägg. Gott !

Sen vid 2 åker jag nog iväg till Markus. Så åker vi tillbaka till stan tillsammans och handlar lite. Funderar på att köpa lite system. Får kolla banken först så det finns pengar. Har ju redan slösat det mesta så det blir snålt som vanligt resten av månaden.


Får se vad helgen har att erbjuda också. Imorgon blir det IDOL i allafall som vanligt men i övrigt vet jag inte vad vi ska hitta på. Vore kul att komma ut och göra något så man inte blir sittnas hemma hela helgen. Tips?


Köpte mig ett par skor häromdagen. Har provat dom förut men i tisdags fick dom följa med hem :) Syster köpte likadana i bruna. De fanns inte i min storlek eftersom jag ville ha dom först.


Skopunkten, 499Kr fast jag och syster köpte varsina så det blev 50 % rabatt på ena paret. Det splittade vi såklart ;)



Boots från Skopunkten.com

Hello.




Hej allesammans !

Syster och jag har varit flitiga idag. Började dagen med en runda badminton med Sandra i en timme. Skitjobbigt men fan va duktiga vi var. Sen åkte jag och syster och solade istan. Kan vell inte direkt säga att jag fick mycket färg men lite i allafall :), sen åkte vi hem och städade hela lägenheten, dammsugade, skurade, dammade och massa mer. Fint nu när mamma kommer hem från jobbet !


Syster och Sandra

091104





God morgon !


Har precis duschat och klätt mig. Idag är det träningskläder på som gäller ! Kl 13 ska jag syster och Sandra slå skiten ur varandra på Badminton i dom nya rackethallarna på Wåxnäs. Ska bli skitkul :) , Efter det åker nog jag och syster ner till stan och solar.


Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sätta mig på balkongen en stund. Ha en bra Onsdag ! Puss ♥





Jag och syster


091103



God morgon ! Har redan duschat klätt mig, och bryggt lite kaffe ! Nu väntar jag på att syster ska vakna så jag kan blåsa håret. Idag ska vi ner till stan och luncha med en tjejkompis till syrran , men blir nog bara en latte för min del. Efter det ve jag inte vad vi ska göra. Jag måste köpa mig ett nytt nagellack i allafall då mitt andra är spårlöst försvunnet .


Vad ska ni hitta på idag?





Jag och syster bakade igårkväll . Min sida är med pärlsocker, för jag hatar kokos och så var strösslet slut. Men gott blev det :)


091102




God kväll ! Har haft fullt upp idag fram tills för en stund sedan. Dagen började när jag klev upp halv 9 och skulle åka hem till mamma, men när jag satte igång bilen och skulle rulla iväg så lät det konstigt från höger bakhjul (bytte ju till vinterdäck igår), det var liksom som om det var en bula på däcket som låter varje gång du kör över det, och ökade när jag åkte fortare, så jag vågade inte åka hem med det ljudet så jag ringde Markus som var i stan och jobbade. Fick hämta han i stan med hans bil som stod hemma och så fick Markus ta av däcket och kolla och kom fram till att bultarna var för långa för vinterdäcken och tog emot längst in (bultarna tillhör sommardäcken), som tur var så hittade Markus massa gamla bultar i garaget som passade utmärkt :) snacka tur ! Så småningom kunde jag åka hem. Skulle ner till stan med syster.


Bestämde oss för att åka hem till goda Elena och hennes nyfödda lilla flicka på en kaffe. Har nog inte sett en vackrare bebis. Och så himla liten. Åh, va det var gott att snoosa på henne och bara hålla henne i handen. Längtar redan efter henne. My ska hon heta :) passade utmärkt tycker jag ! Tog lite fina bilder på miraklet.



Jag, bebis och en stolt pappa !




Jag med bebis.







Lilla My hos Syster






Lilla My !




Vill också ha en liten bebbe och mysa med. Lukta på. Titta på !

Grattis igen Elena och Micke !




091101





Idag kliver vi in i en ny månad. November. Nu är det bara snön som fattas innan det känns som riktig vinter. Gud vad tiden går fort. Känns som det var vinter för bara ett par månader sen. Men men.


Sitter här hos Markus i allafall. Han är snäll och byter till vinterdäck på bilen min och tvättar av den lite. Min skrutt :). Själv så tänkte jag kolla på desperate housewives på kanal5play, för jag missade tisdagens program eftersom jag var på hockey då. Men så såg jag att det kostar 19 kr, okej tänker jag, jag kan betala det lilla. Men när det väl kommer igång så laggar det heeeela tiden. Vadå irriterande så nu får jag vänta tills reprisen börjar kvart över 4, hinner bara se halva om jag ska iväg och spela badminton vid 5. Kul, inte.


Igår så var jag, syster och mamma och kollade på färjestadmatchen mot Linköping. Satt längst ner så man såg ganska bra ;). Men matchen var inte så himla spännande. Slutade med att Linköping tog hem matchen med 3-1 efter att färjestad var dumma ihuvudet och tog ut målvakten. Idioter. Skyll er själva säger jag då. Åkte hem besviken men det kommer mer matcher framöver som jag får kolla på. Kan ju inte vinna jämt ;).


Igår kväll så slappade jag och Markus framför tv:n , kollade in CSI Miami och sedan skräckisen "the haunting". Känns som en tradition att se på skräck på halloween. Idag har vi varit till skohuset , där Markus köpte sig skor som han ska ha när han spelar tennis, badminton osv. Sen köpte vi lite Måste-Ha-saker inne på ÖB, som hårspray, rengöringsmedel, dricka , munskölj osv.

Nu får jag vell återgå till TV:n istället när Kanal5play inte funkar som det ska. Vilken skit !






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus