111031


God förmiddag!

Då har vi klivit in i sista dagen på Oktober. Två månader kvar av året. Sjukt vad fort detta året har gått. Ett riktigt bra år faktiskt :).

Idag jobbar jag kvällen så jag fick mig lite sovmorgon idag ! Och imorgon börjar jag på en ny avdelning där jag har fått ett långvikariat till 1 februari. Sen blir det säkert mer hoppas jag ! Känns mycket bra !

Helgen som varit har varit jättebra. Fredag tillbringades hos Madeleine och Mattias på middag och massa prat. Lördagen träffade jag mamma och Magnus och sedan handlade jag och älskling en ny diskmaskin. Igår var det dop för lilla Tyra. Jättefint dop med jättegod mat och tårta. Bilder kommer under veckan.

Denna vecka är full med jobb, måndag till fredag så jag har en del att göra. Så jag hoppas ni får en bra vecka !



Dop!



De va skönt med en extra timmes sömn inatt! Nu är jag uppe och redo för dop! Tyra Alicia johansson ska döpas!

Dags att göra sig i ordning. Dopet börjar kl 11.

En väldigt liten Tyra!


Wops!



Både jag och Markus har länge velat ha en lite större diskmaskin. Vi har en bänkdiskmaskin nu som inte alls tar in mkt. Knappt så tallrikarna får plats. Så idag slog vi till ! En golvdiskmaskin som är 45 cm bred. En lite mindre än en vanlig. Gud så skönt det ska bli att få lite större utrymme ;).

Nu: dags för potatisgratäng och biff med sallad och vitlöksbröd ;).


Baka baka liten kaka!



Sådär. Nu har jag bakat färdigt tekakorna. Har dock inte smakat ännu så jag vet inte hur de blev. Det återstår att se ! Nu ska jag och Markus till
Coop och kolla på en ny diskmaskin!

Rolig lördag :p



111029


Hej!

Då var det lördag! Hade en riktigt bra kväll igår hos Mattias och Madeleine. Dom bjöd på tacos och kladdmuffins med grädde och hallon. Sen satt vi och snackade till halv 2. Tusen tack för en bra kväll !

Nu har jag precis haft besök av mamma och Magnus ! Och nu tänkte jag baka tekakor. Annars händer inte så mycket idag. Vara hemma och mysa med Markus framför tvn. Har massa program att titta på :). Imorgon är det dop för sötnosen Tyra ! Ha en bra lördag!

Mattias och Maddes lilla kissebebis!


Har man bråttom så har man !


Jag själv är hemkommen och ska hoppa in i duschen. Löshåret är tvättat. Det tar dock tid att torka de så jag hitta världens bästa lösning när jag själv inte har tid att stå med hårblåsen :). Ikväll är vi bjudna på middag hos Mattias och Madeleine. Therese och Kristoffer kommer också. Parmiddag! Ytterst trevligt!

Nu ska jag hoppa i duschen :). Ha en underbar fredag !

Sovrumsfläkten is the shit ;)


På fel sida!



Hej!

Imorse va det inte lätt att ta sig till jobbet. Det duggregna ganska bra och det var kolsvart. Var nära att åka över på motsatt körbana ett ex antal gånger. Livsfarligt. Men det är svårt att se de vita strecken på marken när min ruta är kass, de regnar, mörkt och får möte. Man blir totalt bländad. Nej ush. Ni kan ju gissa om det var kö bakom mig imorse. Nu är det verkligen dags för en ny bil känner jag. Är så trött på min, fast den varit mig trogen i över 2 år nu. Den funkar utmärkt men de är alla småfel som irriterar mig. Som att rutan inte ens går att veva ner. Eller att rutan är dålig, spolarvätskan fryser emellanåt, rutan bakom förarsätet åker ner av sig självt när man är ute i kör. Småsaker helt enkelt som säkert går att fixa lätt. Nej, dags för ny helt enkelt !


111028


Godmorgon!

Är måttligt trött efter en inte allt för bra natt. Drömt massa konstigt och vaknat till och från. Men jobba måste man så nu ska jag snart dra ut till bilen. Göra lite smörgåsar att ha med först !

Vill önska er en bra dag och en trevlig helg !


På jobb!


Hej! Sitter på rast för tillfället. Dagen so far har gått jättefort och imorgon är set fredag redan. Underbart! Ledig helg och bjudna på middag och Mattias och Madeleine. Mkt trevligt !

Nu har jag precis klämt i mig en risifrutti och ska ut och "synda" innan jag ska skicka Sara på rast ;).

Ha en bra torsdagskväll ! Pussssssss på er !


111027



God förmiddag!

Hade som sagt besök igår. Men det var bara Linda och Tyra som kom en sväng. Tyra var lika go och glad som alltid. Så jäkla söt ! Vi snackade om allt mellan himmel och jord och även om bilar. Linda har ingen egen bil för tillfället och jag är sugen på att byta ut den jag har. Hittade en jättefin på blocket men den känns för fin för det priset. Nåt måste vara fel ;). Det var inte särskilt mycket information heller. Men snygg va det . Måttligt sugen !

När Linda åkte hem så hade jag och Markus myskväll framför tvn. Sen somnade vi gott och jag har sovit gott hela natten. Knappt att jag vaknade när Markus gick upp. Idag jobbar jag ett kvällspass och börjar kl 14. Innan dess ska jag vika tvätt, fixa lunch och hämta upp mitt paket som kom på posten igår. Från bubbleroom :).

Ha en bra Torsdag!



Liljor i mitt kök



111026



Hej!

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Haft en bra dag tillsammans med arbetskollegan Camilla och två damer från jobbet på Bergvik och shoppat och lunchat. Tänk om alla dagar vore så ;). Nu är jag i allafall hemma och har tänt upp massa ljus och landat i soffan. Tänk så mörkt det blir så fort det blir mulet och regn. Och i helgen ska vi ställa tillbaka klockan så då kommer det bli ännu mörkare tidigt. Men men.. Det kommer vare sig man vill eller ej. Bara acceptera.

Sitter och väntar på kaffesällskap. Linda, Johanna och lilla Tyra kommer på besök. Mkt trevligt såhär mitt i veckan :). Får pussa och gosa med Tyra lite också. Hon har blivit riktigt stor ! På söndag är det dags för hennes dop.

Nu ska jag kolla om det finns några kakor eller liknade att bjuda på. Fikabesök är sällsynt här ute i bushen ;).


Jag och Tyra sist vi sågs. Gullunge !

Ja tack !






Enkelt och skitsnyggt ! Ja, tack !

Allt från Nelly


Nytt



Eftersom jag var ledig igår och låg hemma i soffan hela dagen kunde jag inte låta bli att klicka hem två fina linnen härifrån!




Vad tycker ni ?





111025


God morgon!

Har sovit jättegott inatt men vaknade när Markus gick upp imorse. Han smällde igen sovrumsdörren när han gick. Men jag somnade om och sov till kl 9.

Nu sitter jag och dricker kaffe. Ska in till stan vid 11. Först ska jag kolla lite i affärer innan jag möter upp min mamma för en lunch. Sen är det direkt till jobbet som gäller.

Hinner inte så mkt mer än så idag. Det ska bli roligt att träffa mamma en sväng över lunch. Har inte sett henne på 1,5 vecka nu.

Nu ska jag göra mig färdig. Det dyker upp tidsinställt inlägg här i eftermiddag på min nätshopping häromdagen !




Godkväll!


Idag har jag mest legat på soffan och kollat på serier osv. Sen har jag såklart städat lite och hängt tvätt. Behövde verklig vila ut ordentligt efter jobbhelgen med lite sömn. Men varje gång jag ligger på soffan en längre tid i mjukiskläder och osminkad så känner jag mig sjuk. På riktigt. Får ont i huvudet, trött och sliten. Så därför brukar jag göra mig i ordning även fast jag bara ska vara hemma. Och sen göra något istället för att hänga i soffan hela dagen. Men då borde jag vara utvilad imorgon i allafall :).

Imorgon jobbar jag kvällen och börjar inte förrens kl 2. Innan dess ska jag ner till stan och kolla lite och ta en lunch med mamma!

Sen jobbar jag kvällen med
Camilla så det blir inte så mycket bättre faktiskt :).

Ha en mysig kväll !


111024



God förmiddag!

Gud så trött jag var när klockan ringde halv tio (vill inte sova bort hela dagen). Jag skulle lätt kunnat sovit flera timmar till. Däremot vaknade jag vid 6-tiden flera gånger och trodde jag skulle försova mig till jobbet men insåg att jag hade en ledig dag idag :).

Nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och kollar på tv. Idag ska jag inte gå utanför dörren tror jag. Bara vara hemma och städa och plocka. Tvättmaskinen är redan igång. Sen blir det att damma av och göra rent badrummet. Dammsuga gjorde Markus igår, så det slipper jag !

Har även köpt lite nya blommor till vardagsrummet. Kan visa sen :). Är väldigt nöjd.



5,5 år !



Idag har jag och Markus varit tillsammans i 5,5 år. Älskar dig prinsen mer och mer för varje dag som går ! Love you !!!!!!! 7 månader som sambos också :).


111023


God morgon!

Är riktigt trött nu känner jag. Men idag jobbar jag till 4. Kan slänga mig på soffan i eftermiddag och ta mig ett pn (powernap). Hoppas dagen går fort ;). Får sysselsätta mig så gott det går helt enkelt. Städa lite osv. Men men...!

Har bytt ut ljusstakarna i köket igen. Har svårt att bestämma mig men nu är jag nog nöjd. Såhär ser det ut i allafall ! Vad tycks?


Fel!



" Från 7 imorse" skulle de stått i inlägget under. Är alldeles för trött idag ;).


111022


Hej!

Gör en riktigt lång dag på jobbet idag och har inte alls kännt för att blogga. Min rast på två timmar tillbringade jag hemma med Markus. Och pappa kom på en snabbkaffe. Och nu är de bara jobb som gäller. Från 7 imorgon till 21 ikväll. Skönt att jag bara gör en dagtur till 16.00 imorgon.

Det tar på en att jobba helg. Kroppen är liksom inställd på vila när det är helg. Inte på arbete. Men detta ska vi vell fixa. Vips så är de måndag igen !

Ha en fortsatt trevlig helg !


Love!


God eftermiddag!

Jag har rast på jobbet just nu och ligger och vilar. Hoppas denna jobbhelgen går fort. Vill bara vara ledig och vara hemma och mysa med Markus! Jag jobbar när han är ledig och tvärtom så vi ses inte så mycket känns det som. Men sen är jag ledig två helger i rad. Eventuellt 5 helger i rad om jag får semester en helg om 3 veckor. Vi får vell se !

Här har ni min mysiga nya halsduk från h&m. Den är mycket tightare än min förra så den värmer halsen ordentligt. Mjuk och go!


111021



God förmiddag!

Åh, vad jag önskar att jag var ledig. Men har en hel jobbhelg framför med start idag kl 14.00. Men man får göra det bästa av det. Snart är det måndag igen.

Denna förmiddag har jag tillbringat med att byta gardiner i vardagsrummet. Istället för vita är det nu beigea. Dom vita var för korta så de såg lite dumt ut. Men nu är det mycket bättre.

Annars så ska jag fixa i ordning mig nu och fixa lite lunch, sen bär det iväg till jobbet. Ha en härlig helg alla ni som är lediga.


I soffan


Hej! Här ligger jag och gör inte ett skit ;). Blev inga nya blommor heller. Vet inte vad man ska ha för blommor heller. Alltid jobbigt att gå in blombutiker tycker jag. Bättre att handla på Ica eller Ikea ;).

Ja Ikea... De får de nog bli! Har ändå inget att göra ;)


Vinterskor



Älskar mina nya fodrade vinterskor från skopunkten.









Fest hos Bagge



Alla har vell hört "fest hos Mange"? Men har ni hört "fest hos bagge"? HAHA så sjukt bra. Såg den på Idols eftersnack på tv11 förra fredagen.



111020



God förmiddag!

Jag har sovit hur gott som helst inatt och det är skönt att vara ledig idag. städar, tvättar och dammtorkar lite grann. Det behövs.

Just nu sitter jag och kollar på Greys Anatomy och dricker kaffe. Ska ta och göra mig i ordning och äta lite lunch. Ska in till plantagen sen och kolla på lite nya blommor. Mina i köket har gett upp hoppet. Vad fasen hände? Dom har varit fina hur länge som helst och bara sådär så lägger dom av HAHA. Så det är vell det jag ska göra idag.

Här kommer lite bilder på nya Jackan. Kommer från Carlings. Den fanns förra året också men inte i min storlek och min storasyster har en likadan ;).









111019



Nya jackan ! Bättre bilder kommer imorgon !


Najt!


Dags att borsta gaddarna o krypa ner under täcket! Upp tidigt för jobb imorgon ! Sov gott ! Godnatt!


PJUH!


Hej!

Arbetsdagen har gått i ett. Mend et är skönt när det går så fort fast utan stress om ni förstår. Sen handlade jag efter jobbet och nu har jag legat i soffan sedan dess. Markus är ute och fiskar så jag passar på att sitta vid datorn och kolla lite bloggar osv. Ska passa på att se ett avsnitt av The City innan han kommer hem. Då blir det tacos. Mitt i veckan ;). Inga fel alls !

Nu ska jag tända lite ljus för det blev så mörkt helt plötsligt.



HAHA, liberos nya reklam!!! Har ni sett den ? Så jäkla gullig !
 Di där goe låren ;) ♥


111018


God morgon!

Sovit riktigt dåligt inatt. Somnade sent och vaknade otaliga gånger under natten. Inte så kul just nu. Hur kommer det sig att man alltid vaknar flera gånger under natten då man ska upp och jobba sen? Bättre att vakna dom dagar man är ledig.

Aja, nu är jag uppe i allafall och ska gå ut till bilen. Varmgrader är de så jag slipper skrapa rutorna.

Ha en bra dag!


Lunch

Hej!

Har precis klämt i mig en ceasarsallad. Gott! Ska kolla lite på Ellen show innan jag sticker mot jobbet. Behöver vara där lite tidigare då vi har möte kl 14. Hinna byta om och snacka med kamraterna innan.

Ha en bra måndag!


Underbar


Så sjukt bra låt! Gåshud.






Adele - Someone like you

I heard
That you're settled down
That you found a girl
And you're married now
I heard
That your dreams came true
Guess she gave you things
I didn't give to you

Old friend
Why are you so shy
It ain't like you to hold back
Or hide from the light

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah

You'd know
How the time flies
Only yesterday
Was the time of our lives
We were born and raised
In a summer haze
Bound by the surprise
Of our glory days

I hate to turn up out of the blue
Uninvited
But I couldn't stay away
I couldn't fight it
I'd hoped you'd see my face
And that you'd be reminded
That for me
It isn't over
Yeah

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead, yeah

Nothing compares
No worries, or cares
Regrets and mistakes
They're memories made
Who would have known.. How..
Bittersweet
This would taste

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead

Never mind I'll find
Someone like you
I wish nothing but the best for you
Too.. Don't forget me
I beg
I remember you said
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Sometimes it lasts in love
But sometimes it hurts instead
Yeah, Yeah..

 


111017


God morgon!

Har sovit gott inatt och vaknade ganska så utvilad. Har tagit en dusch och gjort mig lite kaffe. Nu sitter jag och kollar på gamla avsnitt av unga mödrar.

Men ska slå på lite laguna beach nu. Blir lite i fel ordning nu när jag redan sett the hills och en del av the city men det gör ingenting. Ingenting får missas ;).

Sen ska jag fixa lunch och dra mot jobbet. Gör en kvällstur idag och slutar kl 21 ikväll. Så ni får ha en bra dag !


Söndag


Hej!

Har haft fullt upp här hemma. Varit till Markus syster en sväng och sen till
ÖB. När jag kom hem målade jag under diskbänken där soporna står. De va väldigt slitet grått och brunt så nu har jag målat ett varv med vit färg och Markus en andra gång. Sen har vi ätit middag och hängt tvätt. Nu Ska jag kolla på Gossip girl och njuta av kvällen :).

Hoppas ni haft en bra helg! Det har jag !


111016


Hej!

Söndag! Helgen har gått allt för fort! Idag startade vi dagen med god frukost och kaffe. Markus har till och med putsat fönstrena. Duktig! Nu ska vi bege oss mot Markus syster med vårat gamla hemmabiosystem. Sen ska vi förbi ÖB och handla lite. Skönt att ha den affären nära. De har de mesta!

Sen ska vi vell bara vara hemma och ta det lungt. Samla energi för en ny arbetsvecka!

Ha en bra söndag så hörs vi sen !


Lördagkväll


Hej

Sitter hemma i soffan och dricker lite cider. Köttet ligger i marinad och gottar sig. De blir mys för hela slanten ikväll!

Var hemma hos mamma och Magnus förut på fika. Även syster, hennes kille och hans dotter var där. Mamma bjöd på god äppelpaj med vaniljglass. Mysigt! Älskar sånahär lugna lördagar.

Nu ska jag kolla på tv med älskling! Ha en bra lördagkväll :)



111015



Hej!


Jag sitter i soffan just nu och njuter av en kopp kaffe! Blir inte att åka till tippen idag ändå men har gått ner med skiten i förrådet så jag slipper se de :).

Markus ska eventuellt iväg och fiska och då ska jag hänga i soffan och kolla på the city och audrina :). Saknar the hills!!!! Men får vell kolla på laguna beach som sändes innan the hills. Aja, de blir bra i allafall!

Ha en bra lördag! Hörs sen :)


Fredag!

Sorry!

Har varit dåligt med uppdateringar idg en jag har haft en stressig dag på jobbet fullt upp aldrig någonsin har dagen gått så fort! När jag kom hem så grejade jag lite här hemma och la mig sen på soffan. Nu har vi ätit god mat och kollar på idol.

Imorgon ska jag sova :). Och njuta av ledighet. Hela veckan har varit fullt av aktiviteter. Det enda vi ska göra är att åka till tippen ;). Som vanligt haha! Duktiga och sorterar sopor :).

Ha en bra fredagkväll !

En bild från lastbilsolyckan imåndags när jag satt fast i kö i 1 timme. Gubben klarade sig som tur va!


Nytt och fräsch!



De va inte bara att åka till Ikea. Markus bil ville inte starta, så vi fick bogsera igång den med min bil. Sen fick inte jag igen min dörr. Och dörren bakom ville inte heller stänga igen sig haha! Helt sjukt alltså. Plus att cetrallåset slutade funka. Jädra skrothögar vi äger ;). Men iväg kom vi tillslut och hem fick vi med oss denna hylla till badrummet. 199 kr gick den på. Inte dumt alls. Så nu är de uppradat och framme. Lättvindigt. Och tvättmaskinen fick en lykta på sig som nu lyser så mysigt!

Börjar bli sjuk också. Min hud blir väldigt öm. Som om hela jag är täckt med blåmärken. De brukar vara första tecknet. Så om jag gissar rätt så är det jag som ligger med frossa och feber i helgen. Såklart när man är ledig. Är väldigt tung i huvudet också. Va likadant igår och i helgen som va. Bryt ut!!! Så jag kan bli frisk. Jobbigt att gå runt och vara halvhängig.

Aja. Klag klag! Nu blir de massa mys framför tvn med älskling :)


111013


Hej!

Haft två bra dagar i Arvika med kollegorna. Långa dagar med kurs men det har varit intressant. Igårkväll va de jättemysigt. Hela gänget hängde på mitt och Camillas hotellrum. Vi hade nog störst rum. Drack champagne och cider och hade det hur mysigt som helst! Vi va nog 10 st ;). Gick och la oss vid midnatt men jag och Camilla låg och snackade till halv 2. Sen vaknade vi båda flera ggr under natten av törst o toabesök. Kl ringde kl 7 för hotellfrukost och vi va måttligt trötta haha! Men god mat och goa vänner.

Nu är jag hemma och har städat allt haha! Skitigt som tusan. men nu är det rent. Ska dra med mig Markus till Ikea för att köpa en hylla till badrummet. Är trött på att alla saker som är nedtrycka i lådor osv. Nu ska det bli ordning :)

Sen blir se Kvällsmys med Markus som jag har saknat så mkt och en tidig kväll. Har en lång arbetsdag imorgon innan jag tar helg.

Ska med en dam till sjukhuset på förmiddagen och sen är de höstfest med våra Goa gamlingar :)

Ha en bra kväll!

Hotellrummet och vi tre glada tjejer!


Woho!



Hej.

Är i Arvika med arbetskamraterna på värdegrundsinternat. Just nu är vi lediga och sitter på hotellrummet och pratar och dricker cider ! Halv 8 är de middag! Så nu ska vi umgås! Ha en bra onsdag :)


Mums!



Nu börjar DH och jag snaskar på vattenmelon. Inte alls dumt. En bra tisdag!


Nytt


Hej !

Appen har inte funka på eftermiddagen och datorn är nedstängd. Så de har varit dålig med uppdatering. Får vell se om de vill komma upp nu.

Var till bergvik förut och fick med mig nya svarta strumpbyxor, en duk och en hållare till olja och vinäger. Även lite alkohol imorgon och helgen.

Nu ligger jag i soffan och väntar på DH såklart :). Sen Kvällsmys med älskling. Imorgon blir de till Arvika ! Woho!


Nya fina duken från hemtex


Solig höstdag!



Hej!

Jisses vilket fint väder det är ute idag. Inte ett moln på himlen. Lagomt kyligt och fågelkvitter. Sånt gör en på så bra humör. Är ledig idag och har fått sova ut efter en lång arbetshelg. Så skönt. Idag ska jag till bergvik och kolla lite. Funderar på att köpa vinterjackan som jag pratat om. Men vet inte om jag ska vänta ett tag eller om jag ska slå till. Min storlek kanske tar slut. Verkar som jag får sålt på min gamla vinterjacka också. Ska även slänga ut min Iphone 3gs på blocket så får man lite pengar för den också.

Ska kolla lite på kläder osv på bergvik och även hoppa in på systemet och köpa med mig något gott att ta med till Arvika imorgon. Ska dit med jobbet på värdegrundsinternat som det heter. Vi ska bo på Oscar statt och äta gott och bara umgås. Självklart ha grupparbeten också. Ska bli väldigt trevligt i allafall :) !

Nu ska jag kolla färdigt på "Audrina" och sedan göra mig i ordning. Ha en bra Tisdag!



111011

God morgon!

Har inte orkat tagit mih upp ur sängen än. Så skönt! Men nu får de bli en dusch och sen kaffe :)


Hej!  Bloggappen funkar fortfarande inte s...

img_7020 (MMS)

Hej!  Bloggappen funkar fortfarande inte så de får bli ett tråkigt mms inlägg. Sitter på jobbet och klockan går väääääldigt sakta just nu. Jobbar till 21.30 ikväll. Har rast 2 timmar sen. Då blir de kaffe hos mamma :). Ha en bra söndag! Imorse fick jag skrapa rutorna på bilen också. De va inte kul. -1 grad och massa frost. Ush! Vintern är på gång nu!


Hej! Blogg.se s App är totalt värdelös. H...

Hej! Blogg.se s App är totalt värdelös. Har försökt blogga ett ex antal gånger igår och imorse men det funkar inte. Så nu sms bloggar jag så ni vet att jag lever och att jag försöker uppdatera i allafall. Jobbar för fullt och sitter nu och tar igen mig lite. Slutar 16.00 idag. Då ska jag handla innan jag åker hem och har mysdag med Markus resten av dagen. Imorgon är det jag som jobbar från morgon till sen kväll plus 8 timmar på måndag. Pjuh! Men det är bara att kämpa! Ha en bra lördag!


111007



God morgon!

Jag har nyss klivit ur duschen och bryggt mig en kopp kaffe. Sitter nu i soffan och ska kolla ett par avsnitt av the hills innan Markus vaknar. Han är ledig idag.

Igår eftermiddag åkte jag hem till mamma och Magnus en sväng. Drack kaffe och åt bullar. Sen hjälpte jag mamma och städa litegrann. Hon hade feber och var mör och dåsig i kroppen. Så det var fint när Magnus och hans son kom hem senare på kvällen. Hade det mycket trevligt i allafall :).

sen hade jag myskväll med Markus framför tvn innan vi somnade gott.

Idag ska vi ta oss iväg till tippen med massa skräp innan jag börjar jobba. Har massa kartonger och skit efter nya tvbänken och hemmabiosystemet. Ska bli skönt att bli av med det. Lägenheten har varit belamrad med skit ända sedan vi började med renoveringen av hallen i våras/somras.

Nej, nu ska jag kolla på the hills ! Hörs senare !



Världens sötaste syskon :)



Hej!

Är hemma hos mamma på kaffe och bullar. Gick in till tvillingarnas rum och såg denna söta bild på dörren. Haha!

De står : knaska 10 gonger och sej vem det är. Och en sak till, säg lösenordet. Hej är lösenordet.

Haha mina sötungar!


Vaniljbullar!


Denna dagen har jag spenderat tid i köket. Jag har bakat vaniljbullar. Har inte smakat ännu men dom ser väldigt goda ut ! Dom blev megastora också haha! Men då räcker det med en när man fikar. Ska hem till mamma om ett tag så så får en påse följa med dit !


Shopping



Här kommer det jag shoppade igår.


Svart stickad oversize tröja från H&M. Älskar den ! Lite tjockare svarta leggings från Gina Tricot. Supersköna.



Vitt linne från H&M



Nya svarta jeans från Gina Tricot




Mer än så blev det inte. Såg även min vinterjacka jag ska köpa också. När den är köpt så ska jag visa er :)


111006


Godmorgon! Ligger fortfarande i sängen men ska kliva upp nu. Älskar våra nya fina sängkläder ! Passar perfekt in i vårt hem :).

Idag ska jag inte lämna lägenheten tror jag. Bara vara hemma. Tvätta och baka. De får bli kanel och vaniljbullar :).

Hörs sen !


Oj!

Denna bilden skulle såklart vara med i inlägget under haha! Trött !


Aj !



Dumma dammsugare som nöp mig! Ont!

Nu.. Greys anatomy :)


Kul dag!



Att shoppa är alltid roligt :). Hittade faktiskt lite i stan men inte allt som jag ville ha. Men de finns fler dagar man kan shoppa :). När jag kom hem lagade jag mat till mig och sambon. Kyckling, ris och currysås. Gott! Sen har ja kollat några avsnitt av the hills och nu slappar jag o soffan medans Markus grejar med sin nya dvd som kom på posten idag.

Ska försöka klippa han nu innan kl blir 20. Eller ja, raka med rakapparaten ;).

Ha en mysig kväll :) !


Iväg



Hej igen !

Nu har jag kollat 3 avsnitt av the hills. Ska ta och fixa i ordning mig nu och få i mig lite mat. Sen drar jag till stan. Jag ska shoppa HAHA. Har inte gjort det på länge. Inte kläder i allafall och jag behöver nya svarta jeans då mina har gått sönder. Så jag ska strosa omkring på stan helt själv. Alla andra jobbar så jag blir ensam. Men då kan jag gå i min egen takt och behöver inte tänka på någon annan. Shoppar alltid bäst ensam.

Men det blir inte så länge på stan. Hade tänkt att vara hemma tills Markus kommer hem från jobbet vid 4 så vi kan umgås. Ska även ta och tvätta lite.

Skriver mer i eftermiddag !

Bjuder på denna snygga bilden. Mat är gott !







111005


God förmiddag!

Idag var det jag som vaknade med huvudvärk deluxe! Inte alls skönt att starta min lediga dag på ! Men med lite kaffe så kanske se försvinner. Håller tummarna!

Nu ska jag kolla några avsnitt av the hills. Är inne på slutet av säsong 5. Underbart program. Vill ni se så gå in på MTVs hemsida.

Återkommer sen :)


Äntligen!



Godkväll!

Äntligen är det dags för säsongspremiär av desperate housewives :). Som jag har längtat ! Synd bara att det är sista säsongen. Kommer gråta när det är slut haha!

Just nu sitter jag i soffan med Markus och kollar på äntligen hemma samtidigt som vi äter godis ;).

Ha en mysig kväll !

Dagens middag. Hemmagjord hamburgare.


111004


Hej!

Sitter hemma i soffan och degar haha! Men ska ta och fixa middag. De får bli hemmagjord klyftpotatis och hemmagjord hamburgare. Mkt gott!

Sen ska jag bara sitta i soffan resten av kvällen. Är helt slut efter 2 tidigar mornar och nu är jag ledig i två dagar inann helgjobbet börjar. Skönt! Ska ta mig ner mot stan imorgon och kolla lite efter kläder o saker till hemmet. Tycker jag förtjänar de efter allt jobbslit ;). Så om någon är sugen på att hänga med ner till stan så säg till :).

Nej, nu kurar magen! Dags för mat !


Höstmys!



Älskar att tända upp ljus i hela lägenheten och bara mysa! Underbart!


Måndag

Hej!

Efter jobbet hade jag ombesiktning på bilen och den gick igenom. Så nu brummar den ett år till :).

Sen handlade jag, lagade mat, vikte tvätt och damma av. Nu är de ja som bränner av ett par avsnitt av the hills medans Markus spelar dator.

Ha en trevlig måndagkväll ! :)


Krångel!!!


Blev många likadan bilder. Men skit i det. Blogg.se:s App krånglar så ni vet !


111003


God förmiddag!

Jag sitter på rast på jobbet just nu efter en mycket händelserik förmiddag. Herregud! Men nu ska det vell lugna ner sig hoppas jag!

Lovade er att visa skorna som jag köpte förra veckan.

Första paret är ett par kängor som jag använder nu och passar utmärkt för lite blöta kalla höstdagar. Det andra paret är ett par knähöga stövlar som är fodrade och hur sköna som helst. Dom blir underbara i vinter. Köpta på skopunkten.


Söndagkväll



Hej!

Skulle ha ätit hemmagjort potatismos och köttbullar idag men Markus beställde burger king så det fick det bli. Skönt att slippa laga mat ! Nu har vi precis sett klart på en film. Markus har satt sig vid datorn och jag tänkte kolla 2 avsnitt av the hills. Älskar den serien :).

Annars idag har vi grejat en hel del. Skulle slappa trodde jag men Markus började rensa ur städskåpet. Hade en jädra massa skit där. Så jag hjälpte till. Byrån i hallen och skåpet i köket har också blivit rensade. Välbehövligt! Så nu är de ordning och reda igen :).

Vi hörs imorgon igen ! Ha en mysig söndagskväll !


111002



Hej!

Tog en rejäl sovmorgon idag så jag antar att jag inte kommer somna tidigt ikväll, vilket jag borde som ska upp halv 6 imorgon. Men men.. De får gå ändå.

Idag är de söndag så här hemma händer inte så mkt. Vika in tvätt, dammsuga, kolla på tv o greja vid datorn. Även beställa ny tid för ombesiktning.

Lovar och visa mina 2 par nya skor också. Ha en bra söndag!


Lördagkväll


Hej

Sitter i soffan just nu och dricker lite cider. Har spelat wordfued ett tag nu och innan dess har jag och Markus kollat på tv, tvättat och hängt tvätt, renbäddat i sängen med nya sängkläder och bara mått gott! Nu blir de mer tv för oss. Lungt och skönt !

Tack till min fina familj för en toppendag på mariebersskogen :). Älskar er !


Tack!



Tusen tusen tack babe för hjälp med min bil! Jag har en riktig händig sambo!

Nu är bilen hel igen och jag kan ombesiktiga den till veckan ! Den rullar alltså på ett år till. Hoppas vi ! :)

Nu blir det cider o mys!


Meka

Jag och babe mekar med bilen. Blir finfint detta :). Hoppas bilen går igenom denna gången.


111001

God morgon!

Hade en mysig kväll med älskling igår. Bra tv, god mat, cider, pussar och kramar.

Jag ska snart göra mig i ordning. Ska hämta upp syster strax innan 12 och sedan möta upp mamma med fler utanför mariebergsskogen. Det är matmässa där idag. Ska bli kul. Speciellt att umgås med familjen. Hinner inte träffa dom så ofta eftersom vi alla jobbar osv. Så de ska bli väldigt trevligt faktiskt.

När jag kommer hem i eftermiddag blir de nog att greja med bilen lite till för de va inte så lätt som vi trodde. En skruv har gått av inne i bilen så vi måste såga hål i golvet för att komma åt den. Inge kul alls. Men jag får lita på babe. han är väldigt händig ;).

Ha en bra dag !



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus