Färdig



Nu har jag gjort mig färdig och ska strax dra mig ner mot la stada och jobbet. Kommer bli ett par dryyga timmar på jobbet då det inte händer så mycket mellan 2 och halv 6. Men vi får hitta på något jag och Lennart. Det är han jag jobbar med ikväll. Så det kommer bli en bra kväll. Han är såå jäkla snabb när han jobbar så man hinner inte riktigt med. Men jag klagar inte. Annars brukar många vara väääldigt långsamma.

Ha en bra dag :)


Nu sticker jag..


Bilden är från balfotograferingen inför balen våren -07 med Johanna.

110331



God morgon!

Då går vi in i sista dagen av Mars. Känns skönt att lämna vintern bakom sig. Jag har sovit jättegott inatt och vaknade knappt när Markus gick upp imorse. Sen sov jag vidare till halv 11. Då ringde klockan. Annars kan jag sova hur länge som helst så väckarklocka är ett måste.

Nu har jag i allafall duschat. Hade tänkt att använda min Färgbomb som jag köpte häromdagen. Men läste att man ska krångla med att handdukstorka håret innan och sen kamma igen och dessutom använda handskar. Vilket jag inte har. Får låna med mig ett par från jobbet ikväll. Så får jag fixa det imorgon istället. Ska bli spännande att se resultatet i allafall. Tog en mahognyfärg så lite mer rött ska det bli. Det rinner ur så fort efter en färgning så istället för att färga så ska jag prova denna lite mer skonsamma hårinpackningen.

Igår fick jag samtal från jobbet. Så ikväll ska jag jobba. Hade kunnat få jobb hela helgen men eftersom jag jobbade helgen som var så vill jag gärna vara ledig. Måla färdigt i köket osv. Skulle haft besök av Elena och My idag med men eftersom jag jobbar så får vi ses till veckan istället.

Nej, nu har jag babblat färdig. Ska åka in tidigare i allafall och ta ut pengar och äta donken till frukost ;). Eller sen lunch ;).

Vi hörs kanske sen innan jag drar. Pussssss



Gårdagens shopping



Här är bilderna från shoppingen som jag lovade. Plus att ni får se lite av vårat nya sovrum.

Sovrummet


Blompinne med "Carpe Diem" från sommarlagret



Sovrums fönstret


Bokstaven köpte jag på Boulevard


Kofta från BikBok




ljusfat, dekoration och blockljus från IKEA


2 nya nagellack, grått och nude


T-shirt från Dressman. Supersnygg


Mja, det var vell det. Lampan visade jag er igår. Och det lär vell bli massa fler bilder framöver.




Het diskussion.



Undra vad det pratar om. Sötnosar !










110330



God morgon.

Jag är redan uppe sedan en halvtimme. Någon från kommun ringde och väckte mig men hann aldrig svara. 4 ggr ringde dom inom loppet av en halvtimme. Måste varit viktigt. Fattar dock inte varför dom inte lämnar ett meddelande. Men men.. deras förlust.

Nu har jag bryggt mig en kopp kaffe och startat en maskin med tvätt. Igår plockade jag och älskling iordning här hemma och fick bort allt skräp osv så nu går det gå här hemma ;). Dammsugade och dammade. Men satan va tomt det blev. I allafall i vardagsrummet. En liten soffa och en liten fotölj. Har två stora ytor kvar i rummet som jag inte vet vad jag ska göra med.

Framöver blir det matbord med stolar härinne men har inga pengar till det nu. Kanske ska beställa hem en "stege" till vardagsrummet. Men vi får se. Nu ska måla klart lilla pallen som behöver en omgång till av vitfärg. Hörs sen !



Godkväll



God kväll på er :)

Började dagen på ams imorse med ett informationsmöte om jobbgaranti. Får man akassa så blir man automatiskt med i jobbgarantin. Lite jobbigt. MÅSTE söka massa jobb. Sen är det massa kallelser till gruppaktiviteter och möten. Känns inte alls så lockande. Och varje månad ska man fylla i närvarolista från försäkringskassan om man jobbat och deltagit på alla möten. Mycket att hålla koll på. Men det ska vi nog fixa tror jag.

Därefter gick jag till banken och fick mina akassepengar insatt på mitt konto och mötte sedan upp Johanna. Hann springa lite inne på klädaffärer och gjorde ett kap på BikBok. Hitta en rosa fin kofta. Bild får ni imorgon. Sen tog vi en god lunch på Waynes och fortsatte mot Lagerhaus. Hittade världens roligaste duschmössa HAHA. Johanna va tvungen att knäppa ett kort.




Den va ju väldigt fiffi om jag får säga det själv. Ett tittuthål :)

Efter lagerhaus gick vi in på favvobutiken Boulevard. Satt i min framtida soffa som jag alltid gör när jag är där. Den SKA jag ha så fort pengarna rullar in. Så fin :) Köote även ett &-bokstav där det står kär och galen på som så fint pryder sovrumsfönstret. Ska ta en bild imorgon när det är ljust. Är i allafall väldigt nöjd.

Efter shopping istan hämtade vi upp syrran på jobbet och drog till IKEA. Jag fick en beige fin matta i inflyttningspresent av syrran, som nu ligger i hallen :). Shoppade även med mig en fin lampa till fönstret i vardagsrummet.



Älskar snöret som man drar i för att tända lampan. Köpte även lite blockljus , ett ljusfat och dekoration. Det får ni också se imorgon. Gud så mycket jag har att visa. HAHA. Är det ens intressant ? Tycker ni det är kul att se mina inköp? Eller känns det väldigt onödigt?

Nu har jag i allafall ätit med, och myst med älskling. Har har placerat sig vid datorn och jag kollar på Sofias änglar i väntan på Desperate Housewives :). Då blir det ost, kex och en god kopp te.

Ha en mysigt tisdagskväll så hörs vi av imorgon !

110329



God morgon !

Jag är redan redo att starta denna dag. Först ut är det ett informationsmöte på AMS nu halv 11. Sen ska jag hämta ut mina pengar från a-kassan på swedbank. Efter det ska jag möta upp Johanna för en lunch och kika lite i affärer. Ska bli mycket trevligt. Har inte träffat Johanna på ett bra tag. Och vi båda har ju flyttat så vi har en del att prata om :).

När kl närmar sig 14 ska jag hämta upp syster på hennes jobb och dra till IKEA, Sommarlagret och Elgiganten. Hon ska tydligen shoppa järnet. IKEA ska jag in på i allafall då vi behöver lite smått och gott ;).

Men vill önska er en trevlig dag. Trots mulet väder. Lite skolsken hade inte skadat nu när man blivit bortskämd med det hela förra veckan.

Vi hörs senare i eftermiddag.

Syster och My sommaren -10.

Äntligen sovrum :)



Hallå :)

Äntligen har vi ett sovrum. Jag och Markus fixade hit sängramen tidigare idag och nu har vi äntligen ett sovrum. Känns jättebra. Så nu blev det helt plötsligt väldigt tomt i vardagsrummet HAHA ! Men ska bli skönt att sova i ett annat rum.

Fick en fin blomma av Markus faster med familj. Passar perfekt i sovrumsfönstret.



Nu ska jag fortsätta trycka i mig mina popcorn och kolla på "superstylisten Jonas" på 3:an. Ha en mysig kväll. Hörs imorgon :).


110328



God dag mina vänner :)

Inte haft tid att uppdatera. Sov ganska länge idag efter en hård jobbhelg ;). Sen åt jag och Markus frukost framför BB. Efter det drog vi till stan. Markus skulle inhandla nätverkskort och sen handlade vi hem nödvändigheter. Skönt.

Nu ska jag snart börja med maten. Kyckling, ris och currysås står på menyn idag. Gott ! Sen ska jag städa och hänga tvätt osv. Har en del att göra med andra ord. Skulle behöva börja måla väggarna i köket också. Får se om det hinns med.

Igår på jobbet bakade jag och kollegan Anne krämbullar. Eller vaniljbullar. Dom blev hur goda som helst. Inte alls så svårt heller :).






mmm...


Nej, nu ska jag krydda kycklingen och slänga in den i ugnen. Vi hörs sen igen :)

God förmiddag! Sitter på balkongen på jobb...

img_1410 (MMS)

God förmiddag! Sitter på balkongen på jobbet o tar mig en paus. Jätteskönt. Vi håller på att baka vaniljbullar. Eller krämbullar som det kanske heter. Ska bli spännande att se vad det blir av det ! Vill att kl ska rusa iväg nu så jag får sluta ! Är Jättetrött efter en timme mindre sömn inatt pga sommartiden. Men slutar inte förrens halv 10 ikväll . Imorgon ska jag i allafall sova läääänge! Det är en sak som är säker. Vi hörs sen eller imorgon ! Pussss


Hallå! Har två timmars rast nu från jobbet...

Hallå! Har två timmars rast nu från jobbet. Tiden tillbringas hos mamma o Magnus med kaffe o solsken ! Njuter fullt ut medans man kan. Inte så roligt att jobba från morgon till kväll när de är kanonväder. Men det blir pengar :). Hörs imorgon. Kommer hem sent från jobbet. Pusssssss


Hemma :)



Hallå!

Nu har jag kommit hem igen. Var hem till lägenheten och hämtade mina sista saker. Var även in på Dialysen (där jag har jobbat) och tömde mina skåp. Lite sorgligt. Självklart kramade jag på goa Monika som jobbar i köket. Saknat henne. Sen hade jag önskat att Maggan vad där men hon jobbade inte idag. Skit. Min goa Maggan. Tuff brud med skön attityd. Men hälsade på "mormor" Lena (morfars exfru) i allafall och vi har planerat fika framöver. Mkt trevligt. Lite jobbigt va det när personalen frågade om jag kommer i sommar och jobbar. Men det gör jag ju tyvärr inte. Gjorde lite ont i hjärtat. Haft det jättebra där.

Aja, sen drog jag och syrran till Bergvik och kikade i affärer. Jag och syrran gick in på dressman och köpte oss varsin rolling stones t-shirt. Det är ju för killar men skit samma. Kommer bli skitsnyggt till jeansshorts, bruna ben och converse.

Köpte även en bandeu bh på hm med spets. Jättesöt. 79 kr. Hittade ingen bra bikini då alla verkar vara slutsålda som jag hade velat ha. Provade en svart underdel men jag tror ju att jag är 34 hela tiden HAHA. Såg ut som en kassler i dom HAHA. Ush hur det såg ut. Får bli ett par hipsters eller liknade framöver istället.

Nu har jag packat upp alla matvaror som jag handlat och ska måla det sista på panelen i köket. Målade imorse men det räckte inte med 2 strykningar så får måla ännu en gång. Tar aldrig slut :P. Markus har i allafall kopplat sina datahögtalare till min bärbara och nu dunkar vi hip hop och rnb. Härligt.

Sen ska jag stoooor städa när Markus har målat listerna i sovrummet. Vi får gå med skor inne, så skitigt är det HAHA. fy !

Vi hörs sen eller imorgon :) Happy Fredag.

Jag och syster ♥

Inredning m.m



Här kommer lite bilder från idag. Igår hade jag pappa och Gunilla på besök en sväng. Då fick jag jättefina blomlådor av dom. Dom kommer prydas fint i fönstret framöver. Till sommaren får de stå så fint på balkongen.



Sen är det lite bilder på sovrummet. Vi fick som sagt nya tapeter gratis pga fuktskada. Sen köpte vi golv som jag och Markus har lagt. Och nu är listerna uppe och ska målas vita idag. Sen flyttar vi in sängen dit :)





110325



Morning löverzzzzz!

Allt väl denna fina fredagsmorgon ?? Här är det kanon. Förutom att jag får psykbryt på våran äckliga router som inte vill med sig alls. Så jag surfar via Iphonen. Tur att den finns i nödsituationer ;). Klarar mig inte utan internet. Dagens samhälle. Vart är vi på väg ?

Nu har jag duschat och druckit en stoor kopp kaffe. Idag ska jag hem till gamla lägenheten och hämta mina sista saker i förrådet. Och innan dess måste jag dra förbi sjukhuset och hämta mina saker i skåp jag har där från när jag jobbade på Dialysen. Det har ju inte blivit något mer sen i höstas så dom behöver mina skåp till andra.

Sen drar jag och älskade syster till Bergvik för shopping. Jag har 100 kr på H&M som jag ska utnyttja till ny bikini tror jag. Då blir det inte lika dyrt. Sen skulle jag vilja köpa en färgbomb till mitt hår så jag slipper färga det. Dom funkar tydligen väldigt bra. Det är alltså som ett schampoo med färg i. Skonsammare mot håret.



Efter Bergvik så ska jag handla lite mat med hem, fixa i ordning sovrummet, hänga upp gardiner och möblera. Sen blir det finmiddag med älskling och massa mys. Det blir en tidig kväll för mig då jag jobbar ca 24 timmar lördag och söndag. Energi behövs. Vi hörs sen :)

Huvudvärk.



Jisses vilken huvudvärk jag har haft idag. Ingen nådig sådan. Det är som det sitter en arg liten gubbe innanför pannbenet och slår med en stor fet hammare. Ush. Men nu har jag faktiskt tagit två alvedon. Brukar inte funka men det lindrar lite hoppas jag.

Har i allafall haft finbesök av mamma och Magnus förut. Drack kaffe och inspekterade lägenheten. Riktigt trevligt. Dom hade även med sig en gottepåse från ÖB med diverse nödvändiga produkter. Bl.a stoooorpack ägg, sötsur sås (I love), ketchup, tvättmedel, vinäger, popcorn, tacosås och spaghetti. Jag tackar inte Nej. Saker som verkligen behövs. Tusen tack :).

När dom åkte hem så fortsatte jag måla panelen i köket. Snart färdig. Bara en strykning kvar på ett litet ställe. Men det måste torka först innan jag målar sista omgången. Sen blir det att bege sig på resten av väggarna ovanför panelen. Kommer bli toksnyggt :P.

Nu har Markus kommit hem från jobbet också. Han hade köpt lister till sovrummet så nu är det snart klart. Då kan vi äntligen börja sova därinne. Och inreda. Vill ha allt nytt. Men får ta det vi har sålänge. Är sjukt nöjd med golv och väggar. Hade velat haft en riktig häftig färglad fondtapet men eftersom HSB betalade våra tapeter då det andra var fuktskadade så fick vi inte välja bland så många. Så vitt blev det. Vitrandigt. Snyggt i allafall.

Här får ni några sneakpeaks. Men bortse från all skit och just nu har vi bara placerat möblerna för att få undan allt ur vägen.

En del av hallen.



Badrummet


Köket är en enda röra. Alla väggar ska bli vita och lite mer ordning. Allt är huller om buller.


Köksfönstret


Mina fina ljuskronor som jag köpte igår på panduro



Mer bilder kommer när allt är i ordning och färdigt såklart.

110324



God morgon !

Har sovit lika gott inatt också. Men var sjukt trött när klockan ringde halv 10. Så jag snoozade i 40 minuter haha. Men nu är jag uppe i allafall. Sitter framför tvn och dricker kaffe. Hade önskat att kunna sitta på balkongen i solen. Men det är orkanvindar idag igen. Börjar bli less på det. Det är verkligen OMÖJLIGT att va därute utan att blåsa bort ;).

Jag får hålla mig inne helt enkelt. Jag ska i allafall måla klart i köket idag. Blev aldrig att jag målade igår då jag hjälpte Markus med att lägga golv i sovrummet. Sen började jag med maten medans han fortsatte med golvet. Sen va det mörkt ute så det gick inte. Men idag har jag inga ursäkter. Skulle behöva handla lite också. Mjölk osv.

Men nu ska ni få se koftan och linnet jag köpte igår. Koftan har jag på mig idag. Underbart skön. Sådär lagomt tunn.




Älskar knapparna i ärmslutet






Och mina fina älsklingar som jag hämtade ut igår. I love.


HAHA, bortse från skiten på golvet. HAHA, vilken kass bild. Men det är kaos här hemma med färgburkar, spackelspadar, stora skräppåsar osv. Så dammsugning står inte på schemat förrens allt skräp är borta.


Kaaaaaanske att ni får en liten sneakpeak på lägenheten sen. Kika in då :)




Golvläggning och shopping



Hallå :)

Jag drog som sagt till stan tidigare idag och tog en lunch med goaste Elena och hennes lilla Mysan. Som förövrigt inte är så liten längre. Stora tjejen ! Vi satt och pratade om allt och inget precis som vi allid gör och det är alltid lika trevligt.

Sen tog jag svängen in på Gina. Jag ville belöna mig själv för att min a-kassa kommit igång och allt som varit med flytten osv. Så jag fick med mig en jättefin tunn kofta som kommer användas flitigt till sommarens alla svala kvällar. Sen köpte jag ett snyggt linne med "skinn" ficka på brösten. Lovar att det kommer upp bilder imorgon.

Sen fick jag med mig 2 ljuskronor hem från panduro. Exakt i min smak och dom kommer passa excellent på vardagsrumsbordet. Min älskling Markus fick sig ett par kallingar utav mig också. Dyrgripar. Så han var nöjd han med. Just de, fick med mig en "hylla" till schampo m.m. Så nu hänger den fint inne i duschen.

Sen jag kom hem så har jag och Markus lagt golv i sovrummet. Inte det lättaste om jag säger så. Laminat är skit :P HAHA. Satan va vi slet för att komma igång. Första bitarna är de svåraste sägs det. Men nu grejar Markus helt själv. Duktig som han är ! Kommer bli kanonfint när allt är färdigt :)

Vi hörs av imorgon :) Ha en bra kväll mina vänner !



110323



God morgon :). Har sovit som en prinsessa inatt men blev väckt att målarn som började slipa sovrummet kl 7 imorse. Sen hade jag svårt att somna om men när Markus stack till jobbet så stack även målarn en sväng. D somnade jag om ett par timmar. Skönt. Så nu har jag duschat och bryggt en stor kopp kaffe. Lagomt till målarn kom tillbaka. Nu håller han äntligen på att tapetsera så det ska bli spännande att se hur det ser ut när det är färdigt med golv och allt. Ska bli otroligt skönt att få ett sovrum efter att ha sovit i vardagrummet i snart en vecka.

Idag har planerna att måla klart panelen i köket. Har en liten bit kvar och Markus va gullig och maskerade nere vid listen igår så jag kan måla på ordentligt.


Så om någon har vägarna förbi Vålberg så finns det kaffe :). Och kakor ! Kanske att jag tar mig till stan en sväng. Vi får se hur det blir. Måste fråga målarn om han stannar hemma annars måste ju dörren låsas efter att han går och Markus jobbar ju så vi får se :).


Nu ska jag fixa i ordning mig. Ha det bra. Pusssssss


Jag och väääärldens bästa finaste hund. Jag älskar dig Milton ♥



Målning och pyttipanna



Gud, vilken fantasi till rubriker jag har. Jättesvårt det där. Linda och Krikke var här förut och fixade internet åt mig :). Inte så konstigt att det inte funkade när modemet inte var kopplat rätt. Men nu är det fixat. Jag är jättenöjd. Bara att det är kablar överallt. inte lika kul. Men det ska nog fixa sig till slut det med.

Nu har jag varit duktig och målat panelen i köket en gång till. Fast jag har en bit kvar. Sen får det fasen duga. Då ska ska själva vägen målas. Men det måste spacklas igen. Kommer bli fint när allt är klart.

Nu ska jag fixa lunch. Det blir jättekomplicerat. Pyttipanna och ägg ! HAHA. Men det går fort och är gott. Hade velat äta lunch på balkongen då vi har sol hela dagen. Men det är stormvindar. Nej, orkanvindar så det går inte sitta där utan att riskera att blåsa bort. Tråkigt. När det äntligen är fint väder och varmt så blåser det som tusan istället. Så lunchen får ätas framför tv:n. Inga problem det heller.

Sen sticker jag till jobbet. Så ni får ha en bra dag :)

Jag och Linda. Balen -07

110322



God eftermiddag.

Samma visa idag igen. Internet ville inte funka. Ansluten men ingen internetåtkomst. Bajs. Chattade med Telias kundtjänst förut men dom va inte till någon nytta. Jag skulle kolla så internet funkade utan routern och koppla nätverkskabeln till datorn. Sen skulle det ta minst 20 minuter innan det skulle funka. Provade. Funkade inte. Skit. Sen grejade jag och kopplade på routern igen. Då funkade det. Och har funkat sedan dess. Vad är problemet? Varför slutar det bara funka tvärt?

Jädra skitgrejer är det i allafall. Ush så irriterande. Men jag är glad och får nöja med sålänge det funkar nu. Hoppas det håller i sig.

Förövrigt så är målarn här och spacklar och slipar väggarna i sovrummet. Sen ska han måla taket och tapetsera. Gud så gött att få ett sovrum. Allt är som sagt ihopknökat i vardagsrummet.

Nu väntar jag fint kaffebesök om en stund och sedan ska det fixas lunch innan jobbet. Idag börjar jag kl 16 så har gott om tid på mig innan jag måste dra.

Vet ni vad ? Efter 4 jäääääääädra långa år så har jag äntligen fått a-kassa. Kanske låter som en sktisak men för mig är det ofattbart. Precis nu när jag behöver det som mest. Jag är lycklig. Så det trillar in några tusen om en vecka på kontot som är retraktivt sen 1 oktober. Kanske blir det ny soffa? Åh så gött.

Hörs ikväll. Pussssssssssssssssssssssssssssssss

Sovrummet innan renovering. Rosarandigt golv och gröna tapeter HAHA.
Dålig kvalité pga mobilkameran.

Taco!



Internet krånglade nu igen. Eller routern rättare sagt. Men nu har vi fått ordning på det. Det verkade som om att det inte gick när vi båda satt på nätet vid varsin dator. Sjukt. Men men, bara allt funkar så är jag nöjd.

När jag kom hem från jobbet så va svärfar här och hjälpte Markus att spackla i sovrummet. Då passade jag på att måla lite i köket. Men orkade inte så långt. Sen är det mörkt så det är svårt att se. Nu väntar jag på att klockan ska ticka iväg. Är jättehungrig men ska börja med tacosen vid kvart i 8 då jag vill se Ullared samtidigt som vi äter. Mysigt !


höres
Pussssssssssss



Tulpaner



Igår fick jag fikabesök av Markus syster och mamma. Jag fick mig en stoor fin bukett med tulpaner. Tycker det är så hemtrevligt med färska blommor på bordet.

Nu ska jag fixa iordning lite lunch innan jobbet. Ikväll blir det tacoskväll med älsklingen :). 


Hemma hos mig ! Panelen bakom håller på att målas.

 

110321



God morgon!

Igår funkade inte internet som det skulle. Eller jo det funkade men tror att routern krånglar. Men nu verkar det funka så man får passa på att blogga då :)

Tänkte ju lägga upp bilderna från i lördags men jag lägger bara upp 1 eller 2 då syrran vill ha alla bilder först. Det var ju jag som va hennes kameraman. Så de andra bilder kommer upp så småningom. Ni får helt enkelt nöja er med 1 eller 2 som sagt. Det var en sjukt kul kväll i allafall :).

Idag vaknade jag upp vid halv tio. Har tagit en dusch och en kaffe. Snart kommer målarn hit och ska kolla och mäta lite i sovrummet. Han ska tapetsera där snart. Ska bli sjukt skönt att få ett sovrum. Just nu har vi sängen i vardagsrummet då vi har världens sängram som ska upp sen så då orkade vi inte krångla med det i sovrummet. Sen köpte vi nytt snyggt ekgolv också så det kommer bli jättefint när det är färdigt.

Igår började jag måla lite smått i köket. Det är bröstpanel så den ska nu bli vit. Den va laserad (?) innan. Sen ska resten av väggarna också målas men det ska spacklas och slipas först. Kommer bli kanonfint.

Nu ska jag invänta målarn och Markus. Sen blir det lunch innan jag drar till jobbet för ynka två timmars jobb. Men har ändå ärenden istan så det gör inte så mycket.

Hoppas ni får en bra Måndag så hörs vi senare.




Syster öppnar paket.



Jag är väldigt inne i bowlingen och skrek mest hela tiden ;)



Mer bilder kommer så småningom.

Oj de blev lite fel i inlägget under. Råka...

Oj de blev lite fel i inlägget under. Råkade skicka iväg de utan att skriva klart. Men som sagt, internet funkar inte som det ska så jag kan inte blogga från datorn eller någonting. Vet inte vad felet är då jag har internet anslutning. Hoppas att de löser sig till imorgon. Har nästan gråtit av irritation pga av skitinternetet. Vi hörs av imorgon hoppas jag ! Ha en bra kväll kära vänner!


Ber om ursäkt men mitt cp internet krångla...

Ber om ursäkt men mitt cp internet krånglar så jag kan inte bl


cp internet.



Mitt internet är Cp och sååååååå drygt. Så bilderna från syrrans kalas får komma upp en annan dag. Sorry. Har i allafall börjar måla i köket. Och haft fikabesök av svärmor och Markus syster. Trevligt.

Hoppas ni får en bra kväll. Ursäkta att mitt internet är fucked up.

Ska försöka se om internet fixar sig tills imorgon.

cp internet.



Mitt internet är Cp och sååååååå drygt. Så bilderna från syrrans kalas får komma upp en annan dag. Sorry. Har i allafall börjar måla i köket. Och haft fikabesök av svärmor och Markus syster. Trevligt.

Hoppas ni får en bra kväll. Ursäkta att mitt internet är fucked up.

Ska försöka se om internet fixar sig tills imorgon.

cp internet.



Mitt internet är Cp och sååååååå drygt. Så bilderna från syrrans kalas får komma upp en annan dag. Sorry. Har i allafall börjar måla i köket. Och haft fikabesök av svärmor och Markus syster. Trevligt.

Hoppas ni får en bra kväll. Ursäkta att mitt internet är fucked up.

Ska försöka se om internet fixar sig tills imorgon.

110320



God morgon !

Har varit vaken i lite mer än en timme. Har ätit frukost och bråkat med vårat trådlösa nätverk som inte ville funka. Eller jo, det funka men vi hittade fasen inte lösenordet så vi kunde ansluta våra Iphones. Men efter massa googlande och letande på våra datorer så fann JAG det. Duktiga jag. HAHA. Datanörden numero ono.

Så nu är det uppskrivet lite varstans så vi inte tappar bort det. Jag ska ta och göra mig i ordning nu. Sen blir det storhandling med älskling och sen ska jag börja måla här hemma. Köket är värst så det tar jag först HAHA. Just nu är det en ful gul nyans på väggarna och det är bröstpanel också som lyser ljusblått. Så nu ska det bli vitt vitt vitt. Älskar vitt :) Ljust och fräscht.

Vi hörs lite senare med bilder från gårdagen. Pusssssssss

Gammal bild på mig och syster ♥

Lördag natt.



Hallå ! Gud vad frånvarande jag har varit. Men det är vell förståeligt när vi har flyttat. igårkväll fick jag ett fnatt och började stryka gardiner och satte upp. Tror inte grannarna var så glada eftersom kl var efter 12. Men nu sitter de upp och det känns mer hemtrevligt. Har hämtat lite smågrejer hemifrån Markus föräldrar så det mesta är på plats.

Idag när vi klev upp så fixade vi frukost och drog sedan till ÖoB och handlade lite smått och gott. Vi skulle leta efter badrumsförvaring. Tyg några korgar eller liknande då jag har så mkt småbråte. Alla mina olika tänger till håret, smink, hårsnoddar, smycken och sprayer. Men det fanns absolut ingenting. Men massa annat dret fick vi med haha. Men det behövdes.

Sen rensade vi upp här hemma så gott vi kunde. Vi hade alla våra kläder i sopsäckar så nu är det uppackat och ligger fint vikt i garderoberna. Sen städade vi här hemma. Det blir ju ganska skitigt efter flytt när man kliver in med skor.

Sen blev kl helt plötsligt 17 så jag fick göra mig i ordning och Markus skjutsade mig till stan. Syrran hade 25 årskalas idag. Vi möttes upp hemma hos henne och förkrökade ;). Vi va totalt 12 personer. Åh så kul vi hade. Sen tog en del taxi till stan och jag fick såklart skjuts ner. Gick in på Score och åt god middag innan vi dängde de andra i bowling. Lag Andersson. Mitt lag. Vi vann!! Tror jag !? Jag gick faktiskt innan vi hann helt färdigt. Men jag, Sebbe och Elina spöade i allafall skiten ur lag Lallo, Lag Kilman och Lag Ferri hehe. Satan va roligt det va.

Sen hämtade min lilla skrutt mig och nu är vi hemma. Han spelar sedan ett tag tillbaka och jag slappar framför tv:n. Har en fullspäckad dag imorgon. Vi ska börja med att storhandla och fylla upp frys och skafferi. Sen hade jag tänkt att börja måla hallen. Den är redan vit men jag ska måla ett lager till så blir det nog snyggare. Sen ska vi greja med allt möjligt. Massa småskit som ska fixas. Papper som ska in i pärmar osv.

Det kommer bli roligt i allafall. Njuter av livet som sambo :) Det kan inte bli så mycket bättre.


Ja, det blev ett ganska långt inlägg. Hoppas ni orkar läsa. Ska försöka slänga in bilder från kvällen här imorgon. Håll utkik :)

Pusssssssssssssssssss och godnatt !


110318 -flytt



Japp, sedan imorse har jag och Markus varit i stan. Vi har köpt golv till sovrummet, ett liiitet köksbord i ek, lampa, kaffemuggar, golvskydd till datastolen, vattenpass osv osv. Det är nu i nya lägenheten och just nu är vi hemma för att kolla på bigbrother innan flytten drar igång. Vi hoppas ju på att få sova där inatt men vi får se om vi hinner och orkar med det. Annars får det bli imorgon.

Har fullt upp i allafall. Återkommer så snart jag kan :)

Här är mina snygga kaffekoppar. Sjukt nöjd! Mkt finare i verkligheten.



God morgon ! På väg till stan. Nu ska vi k...

God morgon ! På väg till stan. Nu ska vi köpa golv osv. Kul :). Känns på riktigt nu att vi ska flytta ! Vi hörs mer sen ! Puss på er !


Se en sån smarrig tårta vi fick på jobbet ...

img_1374 (MMS)

Se en sån smarrig tårta vi fick på jobbet idag. Supergod med choklad o hallon. Nu är de en timme kvar av arbetsdagen ungefär. Skönt. Imorgon blir de flytt :) jippi!!!!!!!!!!  Hörs imorgon :) puuusssss


110317




Grattis älskade systeryster ! Idag blir hon 25 år gammal. Rena pensionären ;). Hoppas du får en kanondag. Vi syns på lördag ! Gå in här och gratta henne !


Gick upp vid 10 snåret idag efter att Markus tjatat på mig. Tog en dusch och gjorde mig i ordning. Sen drog vi och handlade mat och system. Efter det har jag ätit, druckit kaffe och sett både Bigbrother från igår och Erik och Mackan. Nu ska jag packa ner alla våra sängkläder osv för imorgon FLYTTAR VI :). Åh så kul det ska bli :). Äntligen börja vårat liv tillsammans efter 5 år som särbos ;).


Om ca en timme sticker jag till jobbet så ha en bra dag mina vänner. Hörs imorgon !!! eller ikväll.



Väskor




Nu är jag säkert låångt efter alla andra tjejer men till sommaren vill jag också äga en mini axelremsväska. Jag orkar inte släpa på en bag längre. Men det finns ju så mycket att välja på och jag kan inte hitta någon speciell men här kommer i allafall några godingar ...














Ja det finns en hel del godingar. Vi får vell se om det blir någon nu närmare våren.



blogg.se



Gud så långtråkigt allt blev när blogg.se inte funkar som det ska. Jag som hade planer på fler inlägg innan jobbet men det gick inte. Men nu har jag fuskat mig in "bakvägen" så vi får se om detta inlägg kommer upp.

Har i allafall legat och degat i sängen sen jag steg upp och nu är jag trött igen. Skulle kanske vart lite aktiv istället. Tagit en promenad i solskenet. Dock orkade jag inte de ;). Men lär nog piggna till på jobbet hoppas jag. Hinka massa kaffe.

Nu ska jag sätta upp håret i en hästsvans och bege mig mot jobbet. Ha en fin Onsdag vänner :)



110316



God morgon !

Jag har sovit som en stock inatt efter en heldag på jobbet. Hela min kropp värkte igårkväll. Kunde knappt röra mig. Träningvärk som tusan. Känner av det idag med. Men det är vell bara positivt. Idag har jag ett par timmar jag kan slappa innan jag startar min arbetsdag med ett kvällspass. Jag och Camilla jobbar tillsammans så jag antar att det blir en hel del skratt ! Alltid lika roligt att jobba med henne :). Ser vi fram emot !

Helgens som kommer verkar bli fullt upp. Fredagkväll jobbar jag och kommer inte hem förrens vid halv 10 så det blir lungt. Lördag är det kalas för syrran som fyller år (imorgon). Då ska vi ut och äta och sedan bowla. Vi är ett gäng på 13 personer verkar det som och det ska bli skitkul :). Och kanske kanske på söndag att vi flyttar. Inget säkert ännu men jag hoppas så innerligt att vi får det. Längtar efter ett eget place med mitt hjärta. Sambos ! Då kommer det bli en heeel del inredningsinlägg och bilder såklart. Om ni är intresserade av det ?

Nu ska jag göra mig i ordning. Pusss


Längtar tills mina fina converse kommer på posten. Vilken dag som helst nu :)



En sen lunch på jobbet. En timme kvar av r...

img_2461 (MMS)

En sen lunch på jobbet. En timme kvar av rasten innan kvällspasset börjar. Glöm för Guds skull inte att desperate housewives börjar ikväll samma tid o samma kanal. Pussssssss


Älskade familj.


Min älskade familj. Ni betyder allt för mig. Älskar dig av hela mitt hjärta ! Tack för att ni finns !



Jag och mamma Turkiet -06




Magnus, jag och syster hösten -10



Världens bästa och finaste mamma ♥



Finaste syskonen



Finaste tvillingsyskonen


110314



Låång dag på jobbet med 3 vikarier. Men det gick bra det med :). slutade en halvtimme senare tydligen så blev lite mer pengar ;). Nu har jag kommit hem till älskling efter att ha druckit kaffe och tjattrat med syrran. Det blev bara vi två då Elena inte orkade komma idag. Men vi hade mysigt. Massor att ta igen. Härligt.

Nu ska jag njuta av ledig eftermiddag och kväll och samla energi till en delad tur imorgon. Jobbar alla dagar förutom lördag och söndag så det behövs.


Pussssssssssssss

110313



God eftermiddag!

Har sovit som en prinsessa inatt. Egentligen hade jag velat gå upp tidigare så jag skulle vara trött ikväll eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Men vi får vell se hur det går. Annars om lär jag ju somna tidigt imorgon kväll.

Idag har vi vell inte tänkt att göra någonting alls. Det är söndag. Och dom dagarna är inte så roliga. Finns aldrig något att göra och affärerna stänger tidigt så det blir vell en hemmadag med mys och film. Ladda batterierna för veckans jobb som kommer. Jobbar ganska många timmar denna vecka. Men det ska bli skönt. Att tjäna lite pengar och umgås med goa arbetskamrater.

Imorgon efter jobbet ska jag hem till lägenheten istan och fika med syrran, Elena och My. Får se om det blir någon mer. Syrran fyller ju 25 på torsdag så lite födelsedags fika får det bli. Och till helgen blir det lite middag med massa goda vänner och bowling. Ser jag fram emot.


Ha en bra söndag mina vänner. Hoppas eran helg har varit bra :)


Syster och jag sommaren 2010 i Norge

Myslördag!



Jo, jag fick med mig Markus till IKEA. Vi skulle ändå förbi affären så vi passade på. Vi har hittat ett bord vi vill ha som är billigt. Men vi valde att vänta tills vi har flyttat så vi kan mäta och så. Sen kanske kolla lite på jysk osv.

Vi handlade med oss tacosgrejer då jag och Markus bjuder familjen Fredin på tacos ikväll. Ska bli väldigt gott faktiskt. Just nu sitter Markus vid sin dator och spelar och jag kollar såklart på hockeymatchen mellan FBK och Brynäs. Heja FBK. Just nu leder dom med 3-2 men man vet aldrig hur det slutar. en hel period kvar. Jobbigt ;).

Har tänt upp med lite ljus här hemma och bara myser av denna härliga lördag. Jag mår toppen. Allt gott som komma skall :).



Mys här hemma.






110312



God eftermiddag!

Sovit riktigt gott inatt. Både jag och Markus slocknade vid 2 tiden och steg upp vid halv 12 ungefär. Så vi har ätit god frukost och nu sitter vi vid varsin dator. Som vanligt ;). Hade verkligen velat hitta på något idag. Är alldeles för pigg för att bara sitta hemma. Men vet inte om jag kan få med mig Markus på något. Skulle behöva köpa ett köksbord till våran lilla kök. Men det måste vara ett liiiitet bord för annars blir det för trångt i köket. Sen får en ha en ett större bord i vardagsrummet.

Men jag tror inte Markus är sugen på IKEA en lördag. Ganska mycket folk kan jag tänka mig. Får se hur det blir. Är grymt sugen på att flytta nu. Markus morbror som bor i lägenheten vi ska köpa har skjutit på sin flytt flera gånger vilket inte alls är kul. Första datumet var 1 mars. Då skulle han och hans tjej flytta ut, men sen sköts de på en vecka ungefär, sen en vecka till och nu kanske vi får vänta till 1 April. Det suger grymt. Själva riktiga inflyttningdatumet är 1 April men när flytten har varit bestämd tidigare så har man liksom ställt in sig på att få flytta.

Första jag ska göra när vi flyttar är att måla köket. Och hallen. Om vi inte bestämmer oss för att tapetsera hallen i någon sygg mönstrad tapet. Något crazy. Men köket ska bli vitt i allafall. Det är ganska litet och vitt har förmågan att få ett litet rum att se större ut.

Vi skulle få hjälp av Markus familj i flytten. I allafall att lägga nytt golv osv men nu ska dom kanske ta en sista minuten till Thailand så det suger verkligen. Vi måste lägga nytt golv i sovrummet och vi har ingen direkt erfarenhet av det så det skjuts upp det med. Men allt ordnar sig vell antar jag.

Nu ska jag leta lite tapeter på internet :)


Tips !


Måste bara tipsa er om detta fantastiska erbjudandet. Häromdagen beställde mamma ett par converse från Ellos och tack vare att vi googlade rabattkoder så fick vi fram en kod till Ellos så hon fick bara betala 400 kr för sina skor (ordinarie pris 699). Helt sjukt. Så idag tog jag tillfället i akt och gjorde detsamma. Googlade fram rabattkoder och hamnade på en bra hemsida som har hur mycket rabattkoder som helst.

Här har ni en kod som ni kan prova. Den funkade för mig. 0372 Den ger dig 50 % på valfri vara över 200 kr.

Kopiera den och gå in på ellos.se. Sen väljer ni det ni vill ha och när ni går till kundkorgen så kan ni skriva in koden där och så dras det av i kassan sen.


Varsågoda :)





110311



Hallå :)

Hann inte mer än att slänga hårfärgen i håret när Markus hade slutat jobba. Så han fick ta promenaden med hundarna medans jag duschade. Sen drog vi direkt till stan. Vi tog svängen förbi BRL, Rusta och Willys. Och det blev donken till frukost. Men känner att min mage inte är helt OK ännu. Vette tusan vad det är. Och lite ont i bröstkorgen har jag. Och har känt hela dagen att jag inte får tillräckligt med luft när jag andas. Lite småjobbigt. Kanske kommer åka på en riktig förkyldning. Vem vet. Hoppas det ger med sig. Har inte tid nu att vara sjuk. Jobbar ganska mycket nästa vecka så det går inte vara sjuk mer.

Jag och Markus har även städat lite när vi kom hem och fixat så nu ser det bra ut igen. Just nu väntar jag på att pappa ska ringa. Jag ska åka till honom en sväng och hjälpa honom med inbjudningkorten. Hann ju inte göra det i Måndags då pappa blev sjuk.

Annars ska jag ta det lugnt ikväll. Lite halvsjuk så en mysig hemmakväll är allt jag orkar med.

Vad har ni för planer i helgen då?




Efter färgbilden. Rödbrun blev de. Ganska ...

img_1364 (MMS)

Efter färgbilden. Rödbrun blev de. Ganska så nöjd! Bilden är vell inte den bästa.


Japp. Nu ska de färgas hår ! Får se hur re...

img_2628 (MMS)

Japp. Nu ska de färgas hår ! Får se hur resultatet blir. Färgen har verkligen försvunnit sen jag färgade sist. Så de behövs. Efter de blir de en promenad med hundarna i solen.


Kvällen



Nja, det börjar närmna sig kvällen i allafall. Jag mår lite sisådär. Magen vill inte ge med sig. det känns ungefär som när man är bakis. Svårt att beskriva. Men är inte helt hundra ännu. Och nu har jag gått och blivit jättetrött också. Vet inte vad felet är. Kanske någon irriterande influensa som är på gång. Inte kul i allafall.

Hoppas att jag mår bättre imorgon. Men känner redan nu att huvudvärken är på väg tillbaka. Hade sjukt ont igår. Aja, man får hoppas man hinner bli frisk till helgen. Då är det inte kul att vara sjuk. Nu ska jag glo på tv i väntan på att det kommer lite mjölk från affären så jag kan dricka té. Snuskigt sugen på det. Men så brukar det vara när mjölken är slut ;).

Kanske ska kika på lite mer inredning. Får aldrig nog ! Längtar sååå tills vi ska flytta. Hoppas det blir av snaaaart. Orka vänta ;).

Hörs !


Inspiration för hemmet!



Jag har mina favoritsidor när det kommer till inredning. Men här är den hemsidan jag gillar mest. Klicka på bilden för att komma dit.






Här har jag samlat ett liiiiten exemplar av småsaker som ligger mig varmt om hjärtat.








Mums..



110310



God morgon.

Jesus vilken skitdag jag hade igår. Vaknade på natten vid 4 tiden av att min mage förde väsen. Kunde inte somna om. Till sist gick jag springa till toaletten. Köndes som om jag spydde upp allt som fanns i kroppen. Fixade sedan iordning en hink som jag hade bredvid sängen resten av natten. Ringde till jobbet och sjukskrev mig. Vilken skit. 2 dagar denna vecka skulle jag jobba och då blir jag sjuk. Fattar inte att det lyckas pricka in det på mina arbetsdagar. Inte alls kul. Behöver jobba. Men sen sov jag resten av natten och vaknade inte upp förrens kl 1 på eftermiddagen. Helt konstig i kroppen och trött. Låg i sängen hela dagen förutom lite matpauser. Lyckades behålla allt jag åt och drack. Men kände mig inte alls bra.

Huvudvärk, magont och frossa hade jag hela dagen men spydde aldrig något mer. Konstigt. Undra va de va ? Va det verkligen magsjuka? Idag vaknade jag upp mkt piggare. Fortfarande lite yr och mör i kroppen men mkt bättre.Nu ska jag snart gå ner och fixa lite frukost. Magen skriker efter mat. Åt inge mer ön 3 skorpor, en halv smörgås och en liiiiten bit panpizza igår.

Sen ska jag bara ta det lugnt idag. Bli återställd. Mysa framför tvn med älkling. Hade behövt att städa här på hans rum men får dammsuga lite snabbt och fixa resten imorgon.

Hörs sen ♥




Kl fyra inatt spydde jag ! Fy fan! Men har...

img_8705 (MMS)

Kl fyra inatt spydde jag ! Fy fan! Men har inte spytt något mer så jag undrar vad som är felet. Har sovit bort hela dagen förutom lite matpauser som innehåller lite skorpor och vatten. Allt får jag behålla. Thank god! Men magen spökar. Ont som tusan. O trött som aldrig förr. Ush vilken skit! Hörs imorgon om jag lever !


Sommar 2011



Längtar till sommaren och här har jag gjort ett mina collage med en snygg outfit jag gärna skulle vilja gå runt i, i sommar.


Ljusa, skira, beigea färger är såå snyggt. Vad tycker ni ?



Klänning: Nelly.com
Dubbelring: JFR
Väska: Lindex
Nagellack: H&M
Ballerinaskor: H&M








110308


Internationella kvinnodagen. Jag har då inte märkt något. Jag har inte fått nå blommor av min älskade eller ens ett grattis :P. Men vad förväntar man sig egentligen. Alla dagar är kvinnodagen. Så är det bara ;)

Imorse gick jag upp innan 9. Duschade och gjorde mig iordning. Åkte hem till kära mor och fick både lunch och kaffe och mkt snack. Min bästa vän ♥

Snyggingarna. Jag, mamma och syrran i somras.


Sen efter besöket hos mamma så åkte jag på informationsmöte på jobbet. En dryg timme tog det men det gick bra. Inte såå mkt till nytta :P. Ett nytt datasystem som ska börja den 1 april på jobbet.

Direkt efter det blev jag sååå gottesugen att jag köpte med mig en stoor godispåse, ostbågar och chips med hem. åt lite men nu är suget borta. Som vanligt. Hehe! Nu ska jag bara mysa och slappa resten av kvällen för imorgon jobbar jag nästan 12 timmar. Från morgon till kväll så energi behövs.

Kommer upp ett litet "vill ha"-collage om en tag. Lite sommar inspiration.


Sitter hos mamma och dricker kaffe! Hon ha...

img_1353 (MMS)

Sitter hos mamma och dricker kaffe! Hon har bjudit på tidig lunch! Ibland är det skönt att vara hemma :). Sen blir de informationsmöte på Jobbet vid halv 2.


Som nya! Tänk va lite nagellack kan göra! ...

img_1352 (MMS)

Som nya! Tänk va lite nagellack kan göra! Härligt! Missa inte "en unge i minuten" som börjat nu kl 21 på fyran ! Äääääälskar förlossningsprogram. Blir så jäkla blödig varje gång också ! Bebisar är de underbaraste man kan få :)


Hallå! Här är det full rulle ! Melvin kryp...

img_1336 (MMS)

Hallå! Här är det full rulle ! Melvin kryper runt som ett skott ! Kan inte släppa honom med blicken en sekund. Då är han borta! Men mysigt har vi det :). Nu leker han med dockor. Hörs sen !


110307



God morgon!

Steg faktiskt upp innan väckarklockan ringde (ja, jag måste ställa kl annars sover jag bort dagen är jag rädd för). Så nu har jag gjort mig kaffe och ska bara ta det lugnt fram tills jag ska vara barnvakt. Therese (markus syster) och svärmor ska på föreläsning mellan 14-16 så då ska jag passa Therese barn under den tiden. Vi får se hur det går. HAHA. En tös som är som virvelvinden själv och en liten Melvin som kryper utav bara farten. Så jag antar att jag kommer ha fullt upp.

Sen när dom kommer hem från föreläsningen ska jag direkt till pappa. Vi ska posta alla inbjudningkort till hans 50 års fest. Så jag har fått uppdraget att skriva adresserna på alla kuvert. Kul. HAHA. Kommer ta sin tid.

Vad ska ni göra idag ?

Jag börjar med detta..

Natti



Haft en slappardag idag. bara kollat tv och umgåtts med hjärtat. Vi har kollat på två filmer. The mechanic och The tourist. Mkt bra filmer båda två. Rekommenderas.

Nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng med mitt hjärta. Han ska jobba imorgon. Men inte jag. Jag ska sitta barnvakt. Mer får ni höra imorgon.


Sov gott sötnosar :)



Bra filmer och snygga skådespelare :D


110306


Hej och hå !

Sovit underbart gott inatt och vi fick oss ca 10 timmars sömn. Pigg som en lärka ;). Hade en mysig kväll med familjen Fredin igår. Sen somnade vi gott vid 2 tiden.

Fick igång mitt sims igår i allafall. Helt i onödan avinstallerade jag det och installerade om. Det enda jag behövde va firefox. Vadå irriterande ?

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Solen skiner och vi tänkte sätta oss ute på altanen och njuta en stund. Men det är ju en halvmeter snö överallt och solen går i moln titt som tätt så vi gick in igen. Det blir i allafall att se film och mysa och sedan Bigbrother ikväll. Vad ska ni göra denna soliga söndag ?

Ha en bra dag :)


Saknar min mamma och mina älskade tvillingsyskon. Har inte umgåtts med tvillingarna på flera veckor. Mina stora barn ! ♥


Det här med Sims



Sen jag installerade mitt expansionspaket till Sims 3 så har jag inte kunnat ladda ner gratissaker från sims hemsida till mitt spel. Har ingen aning varför men läste mig till att jag kanske måste omistallera spelet. Så jag gjorde det enligt EA games. Det tog sin tid. Och allt var på engelska.  Jag trodde det räckte med att bara avinstaller men neeeeeej då. Man måste in och ta bort alla "nycklar" till spelet som gömmer sig, sen göra en registreringsbackup och spara allt det du gjort på ditt spel om du vill ha de kvar. Så i ca 1,5 timme har jasg nu krånglat. Och nu håller spelet på att installeras igen. Vi får se om jag lyckas. Då är jag faaan inte dålig ;). Sen ska det spelas hejvilt. Markus är glad som också kan passa på att spela. HEHE.

Detta gjorde jag. Ser det lätt ut ?






;)


110305



God förmiddag kära vänner :)

Här i stugan har vi nyss gått upp och jag har gjort mig redo för att dra till stan. Hade faktiskt lite jobbigt att sova inatt. Hade riktigt otäcka mardrömmar. Kommer inte ihåg nu vad det handlade om men jag var riktigt rädd när jag vaknade och kramade om Markus extra hårt. Ush.

Men nu ska jag snart sätta mig i bilen och åka mot stan. Ska fika med syster och Elena. Och kolla lite i affärer. Boulevard är ett måste. Älskar den butiken. Där står också min och Markus framtida soffa HAHA. Den ska inhandlas i sommar när pengarna rullar in ;).

Vad ska ni hitta på denna fina soliga dag ?


Dagens face.



Vilken pose jag fick in HAHA !

110304


Hallå :)

Härligt med Fredag. När jag stack från jobbet hoppade jag in på Bergvik en sväng. Tänkte kolla efter lite snygga linnen. Men det finns inte ett skit. Det är det sämsta med Karlstad. Så himla dåligt med affärer. Alla har samma samma. Och linnet som jag letat efter på Gina Tricot är slut. Fort gick det också. Så det fick bli två baslinnen från H&M i vit och en i svart. 50 kr st. Sen hade jag 50 kr i värdecheck så det blev 50 kr totalt. Inte så illa. Har inte tagit kort. Orkade inte. Men här är bilder på linnet från hemsidan.



Nu har jag tryckt i mig en äggmacka och ska spela lite sims innan jag och älskling ska starta fredagen med BigBrother från igår.


Ha en trevlig helg :)


Härliga sommardagar. Åh vad jag längtar di...

rsiw (MMS)

Härliga sommardagar. Åh vad jag längtar dit! Sitta på min balkong med älskling o njuta av värmen. Underbart ska det bli ! Men sommaren känns långt bort. Igår va de kanonväder med plusgrader o sol och idag är de kallt o grått. Tråkigt. Men inga sura miner för de ! Det är ju fredag :). Man tackar och bockar ! Hörs sen :)


Syndar! 3,5 timme kvar av arbetsdagen...hö...

img_7311 (MMS)

Syndar! 3,5 timme kvar av arbetsdagen...hörs imorgon people!


110303



Alla sovit gott ? Jag har sovit waaay to long. 11 timmar allt som allt. Hade jag velat så hade jag kunnat sova ännu mera. Men jag tar igen sömn för alla mindre bra nätter då jag sovit färre timmar. Kan man verkligen kompensera för det ? HAHA. Aja, sovit har jag gjort. Knappt så jag vaknade när älsklings väckarklocka ringde imorse.

Nu har jag fixat frisyren. Det blev en hästsvans som vanligt när jag ska jobba. Otvättat hår också. Men vad gör det. Duschen får vänta tills ikväll. Idag börjar jag inte jobba förrens halv 4 så jag har massa ledig tid till att bara slappa och samla energi till jobbet.

Ska dra förbi Bergvik en sväng innan jobbet och kolla efter linnen eller liknande. Mina har det gått hål i på sidan av att jag dragit ner linnena. (Gina linnen har en förmåga att åka upp så man visar magen).

Nu ska jag spela lite sims och sedan äta frukost och sminka mig.

Har ni sett SJ:s nya reklam på tv ? Snacka om att driva med sig själva. Tycker jag dom gör rätt i. Se här


Dejten:


Klassträffen:


Baren:



Vad tycker ni ?

trååååååååååååkigt




Vet inte om detta inlägg kommer komma upp. Mitt förra inlägg som jag skrev i morse kom aldrig upp. Antar att det är pga av driftfelet som blogg.se haft hela dagen.

Är hemkommen från stan. Lunchade med Elena och My och sedan kolla vi lite i affärer. Mysigt. Skönt att komma ut lite. Var ett tag sedan jag var på stan faktiskt :).

Sen åkte jag förbi hemma och hämtade upp min post. Min expansionspaket till Sims hade kommit på posten så nu ska prova spela det lite. Sims 3 kvällsnöjen heter det. Kul :)

Hörs sen ! Pussssssssss




110302



Hallå !


Även fast jag har sovit många timmar inatt så är jag trött. Eller mina ögon är trötta. Svider när jag blundar. Kan kanske bero på schampot jag fick i ögat när jag duschade HAHA ! Man vet ju aldrig. Nu har jag i allafall gjort mig färdig och är redo att dra mot stan. Ska ta en fika med Elena och My. Måste köpa ny foundation också då min snart är slut. Skönt att ha en ledig dag mitt i veckan. Tänkte skriva att det inte är lika mkt spring på folk i stan men kom på att alla ungdomar har ju sportlov så det är nog en del ändå ;).


Ps. För er som bloggar på blogg.se så verkar det har lite driftproblem. Det går alltså inte att logga in. Inte just nu i allafall. Men om ni skriver in publishme.se/login i fältet däruppe så kommer du kunna logga in den vägen. Ska nog funka. Det har hänt förut så man lär sig allt eftersom.

Ha en superonsdag :) Pussssssssssssss

Syrran, jag och mamma sommaren -2010





Cirka en halvtimme-40 min tills jag slutar...

Cirka en halvtimme-40 min tills jag slutar för dagen. Jesus vad jag och Camilla har skrattat. Bra för själen ! När jag kommer hem ska jag bädda ner mig med älskling o förmodligen se bigbrother. Älskar livet ! Känns såååå bra just nu :). Vi hörs imorgon ! Sov gott :)


Frukost



Hallå igen ! Har varit effektiv och gjort mig klar, tagit en promenad med hundarna och även städat lite. Fått undan påsarna med alla kläder. tryckte in dom i klädkammaren sålänge.

Nu ska jag äta frukost och kolla på Ellen show :). Hoppas ni får en bra Tisdag. Pussssssssssss


Justnu






Mums....


110301



God morgon !
Första Mars idag. Härligt. Tiden flyger förbi och snart är våren här. Den bästa årstiden på hela året. Då allt blommar och solen värmer alldeles lagomt ! Då mår jag som bäst !
Inatt har jag sovit hur bra som helst och känner mig pigg ! Markus stack till jobbet imorse men jag börjar inte förrens halv 3. Så jag ska ta en promenad med hundarna, göra mig i ordning och fixa lite papper som ska till arbetsförmedlingen och till Akassan.

Just nu ser det ut som ett bombnedslag i Markus rum. Eftersom jag bor här nu tills vi flyttar så har jag tagit hit alla mina kläder. Markus är inte allt för glad HAHA. Men han får stå ut ett litet tag till.

Nu ska jag ta ut hundarna på en liten promenad. Så dom får skita ;).

Hörs sen :)

Mina kläder
(webcamen suger)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus