snart..



Får jag äntligen träffa min babe , har saknat honom massor fast de va 2 dagar sen vi sågs ;) men så är de när man är kär :) älskar dig pojken min ! <3


Gott Nytt år!


ha ett riktigt Gott nytt år allesammans !!!






ny vecka



Idag är det måndag igen, veckorna flyger förbi och snart är det nytt år :) känns skönt, att få börja om igen på något sätt och göra det till ett jäkla bra år :) ska börja med Matten igen i februari och det känns som om det kommer att gå bättre denna gången.. sen får vi se om jag kommer in på sjuksköterskelinjen till hösten.. annars kör ja om allting igen, jag ger banne mig inte upp ! Också firar jag och Markus 3 hela år tillsammans 23 april :D

Idag händer inte så himla mkt, sitter hos älsklingen nu själv, han har åkt till Orust och jobbar med sin pappa (rörmokare). Så jag ska göra mig i ordning, ta mig en kopp kaffe och vänta på att syrran och hennes pojk ska hämta mig vid 4 sen åker vi till pappa en sväng och käkar lite mat, har beställt ungstekt falukorv och mos haha, gott ! Sen blir det bara hem och ta de lugnt framför tv:n tror jag. Försöka umgås med syrran innan hon far tillbaka till Kiruna på fredag . Träffar ju inte henne så ofta som jag vill men det är ju 142 mil mellan oss som sagt. Hoppas de flyttar till Oslo som de har varit tal på. Då är de mkt mkt närmre :)

Nej nu ska jag sätta på kaffe och blåsa håret. Ha en underbar dag. Solen skiner  i Karlstad i allafall ;) som alltid :P


Puss


Veckans citat





"En äkta vän står aldrig ivägen för dig , om du inte råkar vara på väg nedåt"





uttråkad.



Någon mer som har tråkigt och känner sig oerhört ensam ?

saknar snön.


afton



Sitter vi pojkens dator nu, han är nere och spelar biljard med sin pappa och systers pojkvän. Jag har inte uppdaterar på ett par dagar då jag har jobbat och sovit bort dagarna. Har varit helt slut ! Men nu får jag vara ledig vilket känns skönt. :)
Hoppas alla har haft en underbar jul, det har jag :) fått många fina julklappar, dock inte av älsklingen ännu men ska kolla in lite nya väskor, behövs..

Nej nu ska jag ner och hämta mig en cider ;)

Trevlig kväll allesammans :D

Puss

ah

Att en del människor  inte kan uppskatta det goda hos folk. att bara göra allt för att göra livet surt för en. du vet vem du är. Jag älskar dig men enda du tänker på är dig själv, ställer aldrig upp för mig, det gör så ont i mitt hjärta att de känns som livet är inte värt att leva när man inte får något tillbaka. Är trött på att bara ge, ge , ge och inte få något.. Visa lite respekt och att du bryr dig, för än så länge är du mer än egoistisk !! En chans till sen så vet ja inte om jag orkar mer, är du min vän och älskar mig... VISA DET. Du anar inte vad du betyder för mig. Verkar svårt för dig att förstå att du är en så stor del av mitt liv. Du har ingen aning..ge mig något tillbaka !! :(

God Jul!


Dan' före dopparedan'



God kväll !

Nu sitter jag på jobbet, slutar om ungefär en timme och en kvart ;) , känns skönt men ska ju upp och jobba imorgon igen på julafton, lite törligt men det blir pengar och så har jag hela kvällen med familjen i allafall , känns mkt bra att alla syskonen och så är samlade.

Idag har jag inte gjort så mkt, gick upp vid 9 drog till bergvik (köpcentrum) och handlade lite kläder åt min lillasyster, hon fick en röd kjol och en rosa tröja med matchande tights till och ett par trosos med "hello Kitty" på, som just nu är henns favorit :) gullunge ! Sen va de bara hem, tog en kaffe och cyklade iväg till jobbet :) har gått väldigt bra idag tycker jag, känner ju 200 kr timmen nu under jul så det känns extra bra i plånkan :P.



Saknar dig mitt hjärta också, men vi ses nog snart om några dagar älsk :) ♥


Stress !

Denna dagen var varit ganska stressig känns det som, men har fått saker gjort i allafall, Gick upp rätt så sent, halv 12, tog en dusch, drog till biltema med älsklingen, sen hem till mamma, tog en kaffe , åt lite pizza sen drog vi till bergvik och shoppade lite, lånade pengar av syrran, får min lön imorgon :D. Jag köpte mig ett par tights och 2 par skor faktiskt. :P ett par högklackade bruna och ett par vanliga stövlar då mina har gått i sönder i klacken ! Typiskt . Sen åkte vi och handlade julmaten blev ganska mkt fast det bara är familjen på jul. Nu sitter resten av familjen i soffan och glor på tv medans jag sitter här. Har precis varit ute med syrran och vovven på promenad men det blåste som fasen ute.. synd när det har varit så fint väder idag. Ska vara lika fint i morgon :) Då ska jag till bergvik en sväng och kika på julklappar, sen fixa lite julkort och stoppa i brevlådan hos vår förra granne. Skickar med lite choklad :P.

Imorgon jobbar jag också, börjar halv 2 till halv 10 men de ska gå bra :) sen jobbar ja på julafton såklart, till halv 5 sen torsdag till halv 4 sen fredan till 3 :P men det är "storhelg" och då har jag ca 200 kr timmen så det är najs i allfall :)


Nej nu ska jag ta mig en kopp te och sätta mig med resten av familjen :)

God Jul och trevlig kväll !


Babe? jag köpte ett till paket till dig, kunde inte hålla mig :P älskar dig så mkt sötnos ! <3

Soligt

Det är underbart kristallfint väder ute :) skit att man sitter på jobbet !! Snart dags för lunch här, slutar kl 4 så det är rätt skönt. Blir hem till pojken min igen, så åker jag hem till mamma imorgon :) det är julafton snart :P. Hoppas ni får vad ni önskar er :D


Vill bara säga att jag älskar min Markus mer än allt annat ! <3
Jag vet att du läser babe :P

kul???



Fy fan va kul att det äntligen är lite folk som tittar in på min blogg :) I LOVE IT !

Godnatt. snart blir det sängen. Ska ju som sagt upp och jobba imorgon igen,




Trevlig helg !!

Rast



Hej !
Nu är jag hemma på rast, börjar igen kl 4, och jobbar till halv 9. Satt och glodde på lite bilder på kameran . Måste ju lägga ut lite bilder på min nya kusin som är 4 veckor gammal :) Lilla Helene. Uttalas med e på sluten, hon är ju svensk-norsk :D.


Stolt pappa :)

myspys



Hej :)

Nu sitter jag på jobbet. Har cirka en timme kvar sen åker jag hemåt till älsklingen :). Jobbar ju som sagt på ett gruppboende för dementa. Dagen har flutit på bra och alla ligger och sover.. Kanske verkar lite tidigt men dom är helt slut efter middagen vid 6 , de flesta sover vid bordet då.. Ingen idé att dra ut på tiden bara förr ATT. Men nu ligger de alla gubbar och gummor ! Har tänt massa ljus och gjort de mysigt tills nattpersonalen kommer strax efter 9. Ska sätta på lite kaffe och slurpa i mig så jag inte somnar allt för tidigt ikväll. Det är ju som sagt fredag och börjar inte förrens halv 9 imorgon bitti, lite sov morgon i allafall ;).

Hoppas att ni har/haft en bra fredag.. det har jag, typ.. gått bra i allafall. Imorgon kommer förövrigt min syster, hennes pojk och deras hund hem till Karlstad.. De sitter just nu i bilen på väg. Men de gör ett uppehåll under natten i Luleå, då de bor o Kiruna och har 142 mil till Karlstad ! Förståligt..längtar efter min systeryster !!!

Nej nu kan jag nog inte sitta här länge till.. Ska kolla så att alla sover sött !

Ha en fortsatt underbar helg.

God Jul !


Jobb

Snart åker jag till jobbet.. jobbar till halv tio ikväll, men det ska nog gå bra. Älsklingen kom hem halv 12 igår kväll så jag slapp somna själv, gött !!

Hoppas ni har en trevlig helg !

Kram.

Trött



Mätt, trött och belåten.. men Markus saknas mig. Han kommer inte förrens inatt.. Ush för att sova själv... eller ja, somna själv i allafall, han kommer ju så småningom :).

Ska se om jag orkar sitta här ett tag och krångla med min blogg.. lyckas inte med min "header", för det första så ska bilden vara till höger, ej vänster.. men det går ej.. sen vill jag ha en text också men det går inte.. för då försvinner bilden. Men får vell leta runt och se om det finns någon hjälp att få.

Snart är det helg igen, ska jobba tyvärr men måste ha pengarna.. Hoppas jag inte blir sjuk nu eller någon annan i Markus familj, då hans mamma låg i magsjuka förra helgen.. jag och markus har varit extra noga med att tvätta och sprita händerna.. sen har vi knaprat vitpepparkorn som ska vara bra i kräksjuketider, samt snappsat underberg, från systemet.. innehåller 43 olika örter från 43 olika länder.. 44% alkohol men man får bara ta en så en inte blir snurrig ;)

Ska nog ner snart och ta mig en sup tänkte ja, vill INTE bli sjuk nu när vi närmar oss julveckan !


Bloggdesign

Det är inte det lättaste. Har krånglat med bloggen i ett par timmar men den blir bara värre och värre i utseendet enligt mig. Men nu får det tyvärr vara som den är , orkar inte pyssla mer med den. Sitter här själv hos pojken, han är ju i Orust och jobbar.. får se när han kommer ikväll.. tror det blir sent.

Idag har jag varit i stan en sväng med min svärmor och min pojks farmor. Kollade lite i affärer osv. Sen har jag renbäddat sängen och dolat...

Imorgon ska jag försöka ta mig till jobbet.. jobbar kvällen mellan 13.30 och 21.30, sen så har jag ingen bil heller så de blir svårt att ta sig till jobbet när bussarna inte går så tidigt på mornarna. Men får höra med dom om jag kan komma en halvtimme senare på lördag så får jag försöka fixa en bil till söndagen.. jaja, hoppas ingen mer blir sjuk här nu, vill hem till jul !!


Nu ska jag ut och ta en cigg.

God jul :)

Uttråkad...

Sitter här för mig själv, älsklingen åkte iväg till jobbet en sväng. Latmasken som har varit hemma hela veckan. Men imorgon drar han till Orust och ska jobba lite.. kommer inte tillbaka förrens imorgon kväll.. vet själv inte vad jag ska hitta på.. Sitta här hos han ensam men hans familj.. tråkigt. Kan ju inte åka någonstans heller, då jag inte har bil.. bussen är för trög och inte har man några pengar ;(. Utan pengar kan man inte göra så mkt faktiskt. Önska att jag var mijardär.
Vore roligt ;P.

Vad har ni för er ? några tips kanske ?

Tisdag

Nu hade jag tänkt att sminka mig lite, ska snart dra hemåt och hämta mera kläder.. är fortfarande inte välkommen hem men mamma ställer ut en påse med kläder till mig :P börjar nämligen få slut på ombyten..

Sen blire att handla lite mat, bröd o andra saker.

Ha en trevlig tisdag :)

veckans citat





"Lycklig den som inte sörjer över vad han saknar, men som gläds åt vad han har"

försöker uppdatera..

Jo, jag försöker men är allt för upptagen med min älskling eller så sitter han själv här, så det blir inte mkt skrivande, och tyvärr inga bilder, de fixar jag hos mamma men blir ju här hela veckan. Hoppas att ingen blir magsjuk till helgen så jag får komma hem på jul. Ska ju jobba till helgen och hela julveckan.. vill inte bli sjuk, kommer mista oerhört mkt pengar.. det blir en fin lön med tanke på att det är jul och allt.

Hoppas ni har haft en bra helg i allafall, själv så har jag och älskling inte gjort något annat än tagit det lugnt, som vanligt ;) men vi har ju inte varit helt nyktra då vi har tryckt i oss underberg . 44% bara ;)


Ha en trevig kväll. nu börjar design simon och thomas :D

En ny dag.

Sitter här framför min älsklings dator.. han är i hovfjället och åker snowboard just nu. Men jag sitter här och har pissont i min fot, kan knappt gå :(

Dricker kaffe och bara glor runt lite bland folks bloggar. Ska snart platta håret hade jag tänkt mig.. ska visseligen ingenstans men är uttråkad.

Nu har Markus mamma blivit frisk igen men smittan håller fortfarande i sig tyvärr. Får hoppas jag får komma hem till mamma till jul. Vill gärna inte sitta här utan min familj.. :( Men mamma är stenhård som sagt . Hon är ju emetofobi.

Såhär beskriver hon magsjuka för henne:

Jag kan inte sova på nätterna då jag är rädd att någon ska spy, jag ligger i sängen och lyssnar efter minsta lilla ljud, jag kallsvettas och får panik. Jag kan varken se, höra eller spy själv. Ibland är det så illa att jag önskar att jag inte hade barn.

Självklart älskar hon sina 6 underbara barn ;) men jag förstår henne. utan barn kanske det inte hade varit en massa magsjuka. Vi drabbar minst 1 ggr om året. Nu går det hos min pojkväns familj och jag är här, så som sagt jag är inte välkommen hem :P..förstårligt.

Nej nu orkar jag inte skriva mer. Men hoppas ni har en trevlig söndag . Nu blire plattång och tv ;)

Puss.

Aj som f..

Har stukat foten/benet, måste vara något i den stilen.. åkte bob bakom pojkens fyrhjuling tidigare idag.. :P skulle väja för en buske, men åkte av och landade helt fel :(. ont som busen, får se om det blir vårdcentralen imorgon..aj aj.

Förövrigt så blev markus mamma dålig inatt.. spydde hela natten.. vill inte ha magsjuka. det har gått 5-6dagar mellan smittan.. om ni förstår vad ja menar. Och snart är de julafton också. fick skita i jobbet imorgon för att inte riskera att de gamla blir sjuka, samt personalen. Blir nog en jul hos pojken då jag ej är välkommen hem.. mamma har emetofobi. kräkfobi, det är de allra värsta hon vet. men det är mitt eget fel som drog till pojken fast det fortfarande var en smittorisk.

Sök på emetofobi så får ni se hur jobbigt mamma har det....

glad Lucia i allafall.

Skönt på ett sätt att få vara med min älskling en hel vecka :)
har tryckt i oss underberg (starksprit) 44%, med massa örter, från systemet.. det ska tydligen vara en bra kur mot magsjuka. samt vitpepparkorn..vi är laddade till 110%

Natti.

Fredag

Mysigt, ska äntligen få träffa min babe idag :). Men just nu sitter jag här, ska ta mig lite kaffe och en bulle ;). Sen ska jag fixa käk, min morbror kommer med sin fru och sitt nya barn kl 2, sen kommer mormor en sväng tyvärr.. orkar inte krångla med massa mat så de blir pommes och korv ;) får duga faktiskt.

Hoppas ni alla har en trevlig helg.  

föralltid.

Du är mitt allt, föralltid. Det vet du babe.












HAHA



Torsdag kväll.

Nu ska jag äta mat, Pommes och Kotlett, vadå gott ? :) Men...

Kan inte sluta tänka på Markus.. saknar dig jävla mkt så du anar inte, och du bara är dum dum dum mot mig.. känns jättekul att vara din flickvän måste jag säga. Du bettede som en  3 åring, som vanligt,  Men jag är glad att du sa att du älskade mig i allafall, för jag älskar dig och orkar inte med att bråk ska komma emellan oss hela tiden. Vi ses imorgon och då hoppas jag på ett förlåt. You know I love you. ♥
Om du ska åka till hovfjället på söndag så är det bäst för dig att du ber om ursäkt annars är den ingen hemma när du kommer hem på kvällen...du är snart 20 och en vuxen människa, det är det minsta du kan göra för min skull.. !



Snöigt.

Det har snöat hela natten och hela dagen, har nog kommit minst en decimeter :) underbart vackert faktiskt, men det har hänt en del olyckor ute på vägarna, tragiskt.

Tog lite bilder när jag gick hem ifrån jobbet...











Sen så va jag och kollade när mina tvillingsyskon William och Felicia hade gymnastik uppvisning i Tisdags. Lägger ut lite bilder där också, mamma och min styvfar är med på en bild ;) klart föräldrarna ska vara med och ha gymnastik :)
första bilden är på william och felicia..andra är mamma längst till vänster och min styvfar längst till höger.. sista är hela gympagruppen :)



Hårfärg !

Nu sitter jag med färg ihåret, blir ju brunt som vanligt.. färgade mest för utväxtens skull.. Nej nu har det gått över tiden så bäst jag springer till duschen. Trevlig kväll allesammans :) Puss o kram.

Jobb(igt)

Ja nu drar jag snart iväg till jobbet igen.. Jobbigt men det ska nog gå bra, ska ju baka pepparkakor idag med alla gubbar och gummor :). Sen så jobbar jag ju med världens härligaste person :D.

Idag har jag bara varit på mammas jobb och städat och så.

På fredag kommer min morbror äntligen hit med sin fru och nya dotter ;) fosterbarn, som sedan kanske kommer bli adoptivbarn :D (om två år), dumma regler i Norge.. Flickan ska heta Helene..Hon är cirka 2 veckor gammal :) vadå underbart att få vara med från första början.. fast dem inte är hennes biologiska föräldrar.. :)

Nej nu måste jag nog cykla iväg till jobbet :) , just de, ska även på "grötfest" i kyrkan imorgon med jobbet.. det uppskattar de äldre ;). Fredag kommer det luciatåg till jobbet också, men då är jag ledig :) :)

Ikväll efter jobbet, blir det nog att färga håret, men fortfarande brunt, kastanjebrunt :D.
Får lägga ut en bild ikväll om det finns tid :) hoppas ni har en bra dag ! Det har ja :)

Puss O Kram ! ♥

Min ny fina underbara ring i silver som jag fick i 20-års present av mamma :) sååå fin :D love it !

Min Önskeplåtning!



Det skulle vara en riktigt fin vinterbild i kanske fuskpäls med massor av snö runt omkring mig ute på landet eller vid vattnet. Det skulle gärna få snöa också.. allt blir så kristalllikt med snö och riktigt fina bilder med en bra kamera och fotograf. Själv kanske jag inte blir så bra men det skulle vara kul att få ha en riktigt professionell tagen bild.


Måndag

Jag känner inte för någonting just nu, allmänt trött och sliten.. orka på julbord... och tjaffsa med mamma.. törligt tycker jag. vill slänga mig i duschen men duschade imorse så jag får vell vänta tills imorgon eller tills ikväll..



Åkte ju från min pojkvän tidigt imorse, har varit där i helgen.. Han messade mig imorse och sa att Sanna (hans lillasyster) ligger i magsjuka , hon hade spytt hela natten och nu hela dagen, hög feber osv.

Blir så orolig... Känner mig inte frisk, så de kanske är min tur? fan !

Tidningen

Stod och läste dagens tidning nu på morgonen. Nya Wermlands Tidningen såklart. Bläddrade förbi serierna, lästa såklart "Nemi" som jag tycker är bra ;)

Måste visa vad som stod.
Det stod: "Det är tankeväckande att det inte finns några klichéer om att man prioriterar vänner och familj framför jobb och nöjen. Medan uttryck som att man inte vet vad man har förrän man förlorat det som omger oss hela tiden. Det är märkligt att vi aldrig lär oss... Och att det alltid är färre människor på födelsedagar än begravningar"

Tyckte att det var mkt fint, ärligt och bra sagt. Man får sig en tankeställare.. Kunde inte vara mer sant. Varför hyllar man inte födelsedagar mer än vad man gör? Det är ju då man ska samlas för att fira att att denna människa finns i vårt liv. Man borde uppskatta det mera. Det räcker med så lite som sällskap och gemenskap för att fylla någon med så mycket glädje och trygghet.

Jag tyckte det var något för er att tänka på. Ta vara på varandra.




Veckans citat




"Det är omöjligt att njuta helt av sysslolösheten om man inte har mycket att göra"





Gardiner

Sitter här och och har så ont i ryggen, trött och sliten. Jobbade arslet av mig igår. Från 07.45 till 11, sen 14 till 21.30 Men på rasten så var jag iväg till IKEA en sväng och köpte gardinstång , hållare osv. Satte upp ny gardiner i Markus rum igår. Blev faktiskt mkt mkt bättre, med tanke på hans förra fula :P. Men ska dra iväg till Jysk senare och kolla efter andra gardinen.. Rummet går ju i beige och vit så det borde inte vara så svårt...

Nu ska jag strax slänga mig i duschen. Känner mig lite ofräsch, hade ingen ork till dusch igårkväll.

Ikväll ska jag iväg på julbord med jobbet, ska bli trevligt.. men det blir inte att följa med dom ut efter, orkar inte, känner inte för det bara, plånkan är tom...sen ska jag ju upp och jobba imorgon också.



Men jag hoppas att ni alla har haft en bra helg, trots dåligt väder (här i allafall).


Skriver mera sen XOXO


Lördag

Dagen igår var jätte bra, städade och dolade hela förmiddagen och sen blev det lite stressigt med maten innan gästerna kom. Men alla tyckte maten var jättegod och allt tog slut... efterrätten också...hade ju gjort cheesecake :)

Fick en massa fina saker.. det var servis, bestick, parfym, skålar, fat osv. Jättebra att ha när man flyttar :D.
i över 3 timmar satt vi och åt och prata, skrattade och hade det trevligt.. Sen drog jag iväg till pappa som satt själv framför tv:n och åt popcorn ;). pratade lite, öppnade paket som innehöll två underbara fårskinnstofflor, och så fick jag en peng :) Hade ju velat haft mer, va lite snålt, då jag bara önskade mig pengar.. kanske låter lite bortskämt men pappa har alltid varit snål och tjänar hur bra som helst... får sällan pengar av honom typ 2 ggr om året..

Jaja, nu är Markus ute och åker fyrhjuling, jag ska sminka mig sen bär det av till IKEA och sen handla lite mat :)

Imorgon bilr det jobb mellan 06.45- 21.30 massa massa pengar :)

Ha en fortsatt trevlig helg ! <3

God kväll

Sitter vid datorn, jätte trött. Ögonen svider varje gång jag blinkar..Har varit en lång, men ändå kort dag.. svårt att förklara..  dagen har gått fort men har saknat min älskling så mkt så det kändes ändå som en evighet...Men imorgon får jag äntligen träffa honom :) ska bli underbart.. bara kramas och pussar : ) !

Dagen började med att jag städade på mammas jobb från 8 till 12 ungefär.. handlade lite osv. Sen har jag varit hemma och dolat och grejat.. vid halv 4 åkte jag min styvfar  och mina tvillingsyskon iväg och kollade på min lillebrors utställning i skolan. det var jätte fint ;) min duktiga grabb :D. får bli bilder i morgon. Har ingen ork att lägga in dem idag.

Sen så har jag hämtat mamma på jobbet.. lite senare drog vi och kollade på den lägenheten som är ledig som vi har bott i förut för exakt 6 år sen ;) såg typ likadant ut. samma tapeter och samma fläckar på golvet :P det var inge vackert, men om vi tar den så ska vi tapetsera om och måla , så det blir mysigt.

Kommer kännas jättekonstigt att flytta till en lägenhet igen efter 6 år i hus.. det blir så litet liksom, är ju van ett stort hus med stora utrymmen och en gräsplätt.. nu blir det lägenhet med balkong. Sen så har man ju bilen precis utanför dörren nu.. kommer stå 200 meter från oss sedan. jättekul när vi ska storhandla :P.

Imorgon i allafall så är det kalas för mig :) känns bra, men alla kunde inte komma...det var mkt synd. men vi blir nog en del ändå, ska käka mat, fika och sådär, sen senare mot kvällen drar jag till min babe ;).

Nej nu blir det tv en stund innan läggdags, mkt att göra imorgon, handla, packa, städa, laga mat, duscha osv.

Natti Natti ! ♥

Utställning

Nu ska jag dra iväg på min lillebrors utställning :) ska bli spännande ;) får ta kort som ni kan se senare ;)

Varför?

Dagen kunde nästan inte ha varit sämre.. på min födelsedag och allt....allt har gått snett känns det som.. inte glad heller för fem öre. Vill inte gå in på detaljer men jag kan säga att jag har varit väldigt orolig att jag skulle bli singel igen idag. Det är det sista jag vill. Hoppas du läser detta babe. Kan liksom inte skriva eller säga med ord hur mkt du betyder för mig älskling, 3 år har vi snart varit tillsammans, det är stort. Från och med nu kan det bara bli bättre. Men vi måste ändra oss båda två och bli bättre på att lyssna, förstå och förlåta. Det är så viktigt med förtroende och ärlighet för att få ett förhållande att fungera. Men då måste BÅDA bättra sig. Från och med nu ! vill att det blir oerhört många år till med dig.... Jag älskar dig. ♥♥




Mensvärk uppepå allt. Fint.


åh!!!!

Trött jag blir !!!!!!

Utgång !

Nej, inte på krogen utan ut på gatan med barnen. Vi skottade lite snö , men det var mest slask nu när det är plusgrader. Hade varit fint med snöfall och minusgrader så snön hade lagt sig.. : ).
Jag ser rätt så trött ut med mina fina påsar under ögonen :)




 

Hurra !

88-12-03
08-12-03

Idag är det min dag och bara min :) Fyller hela 20 år . Grattis till mig :) Har öppnat mina paket från mamma och Lasse, jättefins boda nova vinglas 4 st, ett jättefint silver halsband och en skitsnygg ring till. Och en till roterander platta med 4 stora skitsnygga skålar.. Helt underbart när man flyttar hemifrån !  :D

Grattis grattis !


Hallå igen.

Bloggen krånglade i förmiddags rätt rejält, trodde det datorn de va fel på. Aja, det löste sig sen.

Sitter hemma och har det tråkigt just nu, finns inte mkt att göra. Mamma ska dra iväg och "fixa ärenden" och jag får inte följa med, hmm, kan ju vara så att hon ska handla till mig eftersom det är min födelsedag imorgon, hon är alltid ute sent med paket tycker ja :P. Tänkte visa vad fint jag och mamma har gjort det nu inför julen. Var ju ledig hela förra veckan så jag fixade med gardiner osv.




Det har ju öven snöat idag :) tror de gör det lite fortfarande om det inte har gått över till regn såklart, det är plusgrader här i Karlstad i allafall tror ja :P.

Snöar

Ja, nu snöar det igen, härligt faktiskt, det har regnat och varit mulet i ett par dagar nu. Bättre med snö om jag får säga det själv. Längtar förövrigt till imorgon ,då fyller jag år :) hela 20 år :D. Sen ska vi nog kolla på våran gamla lägenhet. Är den i bra skick och vi blir erbjudna så tar vi den nog, och då flyttar vi in 1 mars. Känns ganska bra. Men som sagt, kommer sakna huset som bara den.



Det var ju meningen att min nya lilla kusin skulle komma på torsdag från norge men hon har fått stafflokocker eller vad det heter, och det kan vara farligt så nu är hon inlagd på sjukhuset, knappt en vecka gammal. Förstår att min morbror och hans fru är oroliga eftersom det är deras första barn och de har fått henne som fosterbarn då de inte kan få egna.. sen efter 2 år får de veta om de kan adoptera henne. Sådana regler är det i Norge tyvärr. Men hoppas allt går bra i alla fall !

Grattis!

Grattis Britney Spears som fyller år idag :) Imorgon är det min tur :D ♥

Tips



Ja, det är nu höst/vinter rea på ellos. Gå in och kolla själv om du hittar något som passar dig, eller varför inte en julklapp?

www.ellos.se

Mys.

Kl är inte mer än halv 9 på tisdagsmorgonen. Sitter och myser i morgonrock och tofflor. Dricker kaffe. Barnen kollar på tv och äter frukost. Lugnt och skönt.

Vill tipsa er om en bra bok så här i höstmörkret. Ni kanske inte läser böcker för det är tråkigt men då har ni helt enkelt bara läst fel böcker. Finns så otroligt stort utbud av bra böcker. En bra bok är när man inte kan slita sig från boken direkt i från börjar. När det händer saker hela tiden.. Har läst en del bra böcker.. "pojken som kallades DET" är underbar och alla andra böcker som efter den, en fortsättning, underbar bok, men hemsk. Författaren skriver om sig själv när han var en liten pojke, då han blev grovt vanvårdad av sin mamma . Jättebra böcker.





Nu har jag köpt en ny bok. Väntar tills jag får börja läsa.. Min lillasyster snodde den förra veckan, hon blev så tagen av boken att hon inte kan sluta läsa.. och jag har räknat med att hon har läst ut den ikväll eller imorgon. Boken heter "bakom stängda dörrar" och handlar om en 14-årig flicka som bor tillsammans med sin pappa som har försökt mörda hennes mamma och flicka föder senare sin pappas två barn.
Vadå hemskt??




Veckans citat !




Kommer du se tillbaka på ditt liv och säga: "Jag önskar att jag hade" eller "jag är glad att jag gjorde det"?

Nytt: veckans citat

Ja, jag hade tänkt att börja med veckans citat. blir tyvärr inget varje dag. Minst en gång i veckan ska jag försöka hålla det i allafall. Hoppas det går : ). Lite spännande sådär :)...

Öppnade förresten min andra paket idag. Orkade inte hålla mig och det är alltid lika roligt och uppskattat att få saker man kan behöva ha när man flyttar hemifrån ; ) I love .

Fick paketet utav min styvfars föräldrar. Ett mkt fint skålset med ett fat som snurrar med jättefina skålar. Kommer passa mig utmärkt som älskar TACOS och NATCHOS, att få lägga upp massa olika grönsaker och frossa i maten :) underbart !



Förövrigt så kanske ni vet att min mamma och min nuvarande styvfar ska gå isär.. Tänker inte säga orsaken.
Men nu är det så i allafall. Tråkigt.
På onsdag (min födelsedag) så ska jag och mamma iväg och kolla på en lägenhet, en 5:a som mamma har stått i kö för länge (alla 4:or och 5:or , då vi är stor familj) , det ska bli såå spännande då det är exakt den lägenheten som vi har bott i förut, helt otroligt. Men de som är lite negativt är att det kommer kännas som man åker bakåt i tiden igen.. bodde ändå där i 5-6 år . Men som sagt, spännande att se hur de ser ut, om de har gjort något... tapetserat om m.m.
Sen en till lustig sak. En annan lägenhet som är en 4:a, är också ledig nu... några hus bort bara, och den lägenheten har vi också bott i, fasen helt otroligt HAHA ! Skulle vara kul att titta på den också :) det har nog inte hänt många.. men vi har ju bott på en massa ställen.. så det är vell kanske inte så ovanligt för oss :D.

den första är 4:an och den andra är 5:an :D



Trevlig kväll allihopa och godnatt !

Måndag 1 dec

om 2 dagar fyller jag 20 år :D. fick min en efterlängtad present igår utav min älskling.. kostade 1600 kr men jag la till mer än hälften själv faktiskt ! Markus är lite fattig denna månad.. provade den nyss, verka funka mkt bra.. det var den bästa som fanns på marknaden sa dom på frisersalongen ..
 

Nu är kl snart 6 , ska sticka ner till bussen och dra till jobbet.. börjar kl 7, sen jobbar jag till halv fem..
Sen ska jag och mamma kolla på en längenhet.. exakt den som vi har bott i en gång :P. men kommer sakna huset jätte mkt. men det är för allas bästa !



God morgon och ha en bra dag !

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus