Ville bara




Säga godnatt, direkt efter IDOL blir det sängen med en ny bok. Gömda av Liza Marklund. Får se om jag är pigg nog att läsa, annars får boken vänta till nästa gång. Skulle kanske vara bra att försöka sova direkt eftersom jag ska upp vid halv 7 och jobba heeela dagen. All energi behövs. Ska bli underbart att få sova ut i helgen !



Idag har jag även bokat besiktning av min bil. Fick ingen tid förrens torsdag den 22 oktober 14.00, men är glad att det fanns en tid överhuvudtaget för det blir körförbud annars på den 1 Nov. Hoppas hoppas hoppas den går igenom utan anmärkning. Snäälllaaa...Håll tummarna !


Vill bara säga till alla unga tjejer i Karlstadsområdet att avråda dom från att åka buss nattetid under helgerna då en våldtäktsman härjar på bussen. Var försiktiga om er!








Kolla här: http://www.tv3.se/content/misstaenkt-serievaldtaektsman-haerjar-i-karlstad
 


Önskelista










tunika, Nelly.com




Linne, Nelly.com



Tröja, nelly.com



Kofta, Nelly.com




IDOL 2009






Ikväll är det ännu ett avsnitt av älskade IDOL, jag känner på mig att det kommer bli otroligt bra iår.




Mina favoriter änsålänge är:

Killfavoriten är ju självklart Calle, nummer två är Jon






Favorittjejen är : Erika, sen Tove










Vilka är dina favoriter?


090930






Hej :), Hemkommen från jobbet, har precis slängt i mig mat och har hämtat tvillingarna på skolan. Ska fixa och dola lite idag så får vi se vad som händer. Ska vell sitta barnvakt senare ikväll vid 8 igen.

Imorgon så jobbar jag först på mammas jobb där jag ska städa, sen så ska jag direkt till sjukhuset där jag jobbar mellan 11.30 och 20.00, sen åker jag direkt till babe. Längtar efter han ! Hoppas så att dagen går fort imorgon.

Sen är de trevlig helg och ledighet för min del. Men ska fixa och så med min bil . Måste fixa besiktning också. Krångel krångel.



Ha en bra dag !




i.d bare minerals





Förra veckan beställde jag i.d bare minerals startkit och den kom på posten idag. Spännande att få prova och se om det är något att ha. Om det är värt sina pengar. Sminket köpte jag här: http://www.makeupdesignbysara.se/ och hon är den som är billigast nu. Ett startkit kostar 949 kr (i två dagar till, passa på), och frakten står hon för. Hon paketerade det i ett vadderat kuvert istället så det kom ända fram till brevlådan så jag slapp hämta ut det på posten. Skönt ! Så passa på nu medans erbjudandet kvarstår, för den 1 Okt kostar det som vanligt, 2200 kr.


Ursäkta bildkvalitén, mobilkamera tyvärr..




Ska bli spännande att prova imorgon. Ijuförsig så blir det typ halv 6 imorgon bitti med väldigt trötta ögon, men vi får se ;). Imorgon blir de i allafall jobb på Dialysen mellan 7 och halv 4. Sov gott ! Puss!


Hjärtklappning el lyckorus?





Hej. Nyss hemkommen från Vålberg. Har rensat hela mitt rum och det som skulle sparas blev en kartong ;). Körde de till förrådet samt mina vinterdäck. Skönt att det är avklarat. Sen så åkte jag hem i min nya bil :) hihi, gick som kulan :P HAHA !


Satt nyss och kollade på trailern till Twilights new moon. Jävlar vad jag vill se det. Verkar HUUUR bra somhelst. Spännande så det hoppa i bröstet på mig. Måste se den så fort den kommer. Bio vore inte fel Markus.






Om ca 40 min åker jag och hämtar upp mamma , ska till bergvik , för hon ska kolla på skor och så. Sen ska vi hem och leta upp alla vinterkläder och skor från förrådet. Det är ISKALLT ute.


Puss.

Tonfiskgratäng





Du behöver:
2 påsar bearnaisesås, ris för 6 pers, 2 tonfiskburkar i vatten, ost och salt








Sätt på ugnen på 225 grader, koka riset och bearnaisesåsen.









Börja att fylla botten med ris, sen tonfisken, sen såsen, sen ris , sås och ost högst upp.








Sätt in i ugnen tills osten smält. Själv hatar jag smält ost så därför har jag "lämnat" ett hörn till mig ;). Servera direkt, med sallad eller bröd.








Hoppas det smakar !


090929





God morgon ! Sitter här och bloggar lite, har nyss duchat och blåst håret, ska fixa resten innan jag ska börja med maten så den är klar tills mamma kommer hem på lunchen. Finns typ ingenting att äta så jag ska slänga ihop en gratäng med ris, bearnaisesås och tonfisk och massa ost. Kanske inte låter så gott men det är de ;) Prova. Får vell försöka lägga ut receptet senare.


Nu ska jag mejla jobbet och så. Sen fixa mig och maten. Efter 1 drar jag till pappa och ska rensa ur mitt gamla rum på alla saker, Linda kanske följer med en sväng.







Puss på er !


Anna Anka





Va det bara jag som kollade på Aschbergs specialintervju med omtalade Anna Anka? Jesus vilken kvinna. Jag både hatar henne och älskar henne. Fast hatet överväger nog . Tycker det är bra att hon är ärlig och framåt och säger precis vad hon tycker om allt och sättet hon vill uppfostra sina barn, där hon vill lära barnen att tjäna sina egna pengar framöver och förstå värdet på pengar. Men jag tycker inte om sättet hon ser ned på folk som inte har så "bra" som hon själv har med pengar och lyx hela dagarna. Hur hon pratar illa om "nannyn" på flyget, att hon är avundsjuk p.g.a Annas pengar och det är såå synd om henne som bara tjänar 16 000 dollar varje år (ca så mkt jag tjänar, jag har överlevt).



 Sen är det hur hon ser på kvinnosynen, visst hon har rätt i att man ska inte "slappa" i ett förhållande ju längre tid det går eftersom man blir bekväm. Hon sa i programmet nu att när man träffar sin partner i början så klär man upp sig och gör sig fin och fräsch, men att sånt avtar längre fram. Helt rätt ! Fortsätt gör er snygga för era partner och eran skull. Men att hon säger att man ska tillfredställa dom så fort de vill och att dom ska få som de vill hela tiden när det vill, tycker jag är smaklöst och brist på respekt och kvinnan. Självklart så är det bra att hålla glöden igång, men det ska inte gå till överdrift.


Sådärja, då har man fått lätta tanken lite..Är det bara jag som tycker såhär eller finns de fler som jag ?

 


kvällsmackor och...

0-306222a72b914ed97a3792cf141605fd.png

Kolla varifrån!

kvällsmackor och idol. Bara babe som fattas mig.


Barnpassning




Ikväll är de barnpassning som gäller. Tvillingarna sitter och kollar bolibompa och käkar tekakor som jag köpte förut. GOTT ! Snart borsta tänder, och läsa saga. Sen blir det tv:n för min del. Får absolut inte missa svenska hollywood fruar ;).



Tack igen babe för att du hjälper mig med bilen. Du är underbar !

gud va...

0-592b1ff8df3e88f67cac539a536dbacc.png

Kolla varifrån!

gud va gött !! Leverstej med gurka ;).


090928 igen.






Heej ! Nyss kommit hem. Har jobbat och sedan har M hämtat upp mig och vi har handlat lite grejer till min bil. Det måste bytas bromsskivor (båda fram), belägg, bromsslang och skrikdämpare, så det är avklarat. Får se om Babe kan fixa allt. Tack så mkt sötnos för att du hjälper mig. Tur du är så händig ;). Älskar dig !



Nu ska jag dra med mig Linda till Bergvik en sväng och kolla runt lite ;) Puss på er !

090928







God morgon ! Nu är det dags för jobb! Efter jobbet ska jag och M handla lite saker som måste fixas på bilen. Hoppas ni får en bra dag ! Puss!!

nu är...

4bf68a9e356dc389803878d70beb0fcd.png

Kolla varifrån!

nu är den min. Inte mkt för världen kanske men för mig är de underbart med något eget. Pappren är skrivna och allt klart.


090927




God eftermiddag! Slappat framför tv:n hela dagen och kollat på film med Robert Gustavsson och en annan film med Magnus Betnér. Men Robert är ju som alltid roligast. Kommer alltid vara favoriten.


Har även fixat lite grejer. Ska kanske köpa mig en bil. En gammal skrutt golf jetta -91. Men hey, bil som bil. Den kostar 3 tusen, det är vinterdäck, sommardäck, mp3 spelare och inga fel mer än att bromskivorna måste bytas. MEN , den är inte besiktigad och de kan ju komma en del nya fel men 3 tusen är inte direkt mkt för en bil så jag får chansa. Den funkar och det är Markus pappas kompis som säljer den så den är säkert reko. Fatta vad härligt med bil, oavsett ful eller fin, dyr eller billig. Det är ett nädvändigt transportmedel även om man önska en "bättre" bil men det får gå. Så länge den tar mig från A till B. Wish me luck!


Nu blir det tillbaka till tv:n. Den ropar...jooosseeefiiiinee

efter en...

0-3e66da749e0c7680cea6f30b5eadeeba.png

Kolla varifrån!

efter en god middag med lax potatis och färsk persilja vilar vi framför mr Bean. Men nu Csi. Puss på er!!


090926






Hej ! Sitter vid Markus dator nu och tar de lugnt. Kikar lite på top model emellanåt. Markus är ute och hjälper sin pappa med den nya altanen. Då får man passa på att blogga lite.


Hade riktigt trevligt igårkväll. Passade Nellie (M's systers dotter) en sväng medans Therese bastade lite. Nellie har blivit så stor och nu springer hon iväg fort som bara den, de gäller att hålla koll så hon inte försvinner. Sen lagade vi mat, kycklingfilé och potatisgratäng med god sallad till. GOTT ! Sen körde vi kortspel hela kvällen. Tog lite cider och njöt av gott sällskap. Det var jag, Markus, Therese, Kristoffer, Nicke och Kikki. Först spelade vi plump och Kristoffer vann tyvärr, jag kom två med två poäng under bara (jävla skit). Sen gav Markus upp och gick upp på rummet, men jag körde på. Så efter plumpen körde vi knackpoker (spelar alltid om pengar, dock inte mkt), och det gick faktiskt hyffsat hela vägen, Kristoffer åkte ut först, sen Therese, sen Kikki och då va de fínal mellan mig och svärfar, men tyvärr så kom jag tvåa då också, men hade en kul kväll med många många skratt. Markus familj är SNUSKIGA ! Allt man säger vänder dom till snusk. Men härligt med en god stämning i allafall.



Tog en sista cigg och gick upp och borstade tänderna, går in på rummet och ser älskade Markus sovandes i sängen. Såg ut som en liten ängel. Tv:n hade han inte stängt av utan somnat med den på, så jag kröp ner under täcket och kikade en stund på tv innan jag stängde av och somnade gott bredvid min prins !


Vaknade upp utvilad vid halv 12, tog en dusch och käkade frukost. Sen har M och jag bara slappat framför tv:n. Hade velat åkt till Säfflemarten men Markus ville inte så vi stannar hemma idag. Längtar redan till middagen ikväll. Då blir det lax. Regnbågslax som Markus fiskat upp i sommar. Gud så gott !


Nu ska jag sminka mig lite och göra lite kaffe. Så får vi se vad som hittas på. Ha en underbar dag !


Ps. Varför funkar inte mobilbloggningen som den ska? Ca varannan eller var tredje funkar men igår kom inte bilderna in. Störande. Någon som vet hur man får bilderna att bli stora när man mobilbloggar också? Mina är minimala.


090925




Heej ! Fick min lön idag :), skönt! Trodde den skulle komma på måndag men den kom idag. Plus att lönen va ungefär dubbelt så mkt som jag trodde. Vadå härligt? Men hälften är nu överfört till sparkontot, till en resa till thailand framöver.


Vad gör ni denna fredag? Jag gör inte mkt, kollar på Ellen show och njuter av att vara lite ledig. Har ju jobbat hela veckan. Ska göra mig i ordning och sen blir det att åka och köpa cigg osv. Köpte ju svarta jeansleggings igår på Gina tricot i strl xxs (trodde dom skulle passa då jag har ett par ljusa i samma storlek) men dom var hur små som helst. Dom kom inte högre upp än till låren. Vadå dumt av mig att inte prova dem. Ska kanske be Markus att köra in mig så jag får köpa ett par nya i bättre storlek. Tyvärr slet jag bort etiketten imorse och kvittot är borta , så 199 kr nerspolat i toan. Någon som har strl xxs och vill köpa dom för 100 kr? Hör av er. [email protected]


Ha en bra helg ! Och grattis till Stina som fick sin efterlängtade dotter i Tisdags. Kolla in henne i menyn.

sitter på...

0-11aa346edc70b1b3befe1846543b9557.png

Kolla varifrån!

sitter på jobbet. De märks att de är höst nu. Mörkt ute redan. Tänkt sen när kl ska vridas tillbaja en timme också. Men de är ju mysigt på sitt sätt.


090924




God morgon ! Sitter som vanligt på mammas jobb en torsdagsmorgon. Har städat klart och ska snart åka iväg och hämta upp syster och Alexandra. Så drar vi till Bergvik köpcenter en stund innan mamma har sin lunch vid tolv. Måste köpa mig en ny ögonfransböjare. Min gick isönder i måndags. SKIT! Jag har absolut INGA böjda ögonfransar över huvudtaget. Är väldigt less på de , då min syster har de största finaste och böjdaste ögonfransarna i våran familj, AVUNDSJUK! Vill också ha. Det framhäver ögonen på ett vackert sätt.





Men men, så det får bli en ny. Köper min på affection för 79(?) kr. Mkt bra. Senare idag så ska jag hem och packa färdigt min väska, käka lite mat och sedan dra iväg till mitt vanliga jobb. Börjar 16.00 och slutar 21.00. Då kommer Markus och hämtar mig så ska vi handla lite snabbt och sedan dra hem till han och myspysa ;).

 

Ha en underbar helg allesammans ! Puss på er.






Sims 3




Har fördrivit tiden med Sims 3 en stund. Nu blir det kvällsmat, packa väskan och sedan tv..IDOL ni vet ;)


Bilden till vänster: Håller på att föda mitt tredje barn ;)
Bilden till höger: Nyss hemkommen från BB med lilla Tuva ;)



Ja vet, simsnörd !






......






http://nwt.se/karlstad/article588525.ece




Tydligen går pengar före livet på människor. Sjukt.


Glöm inte









Alla ni som bor i och runt Karlstad får ju inte missa kvällens avsnitt av efterlyst 21.00 på tv 3. I kvällens program letar dom efter den såkallade "Haga-mannen" Som tydligen hoppar på bussar och följer efter tjejer som också suttit på samma buss i Karlstad. Sedan har han gått av där dom går av och försökt våldta dom. Själv så tänkte jag åka buss hem från jobbet i måndags kväll (det är den bussen som går hem till mig som haga-mannen letar upp tjejerna), men jag kom på det just när jag slutade så det blev ingen bussfärd hem. Tacka gud för de. Hade kanske inte suttit här idag annars. Vem vet ?


Så missa inte avsnittet ikväll alla flickor (och pojkar).




090923





Heeej, det var längesedan! Dagarna har bara svischat förbi mig och det har inte funnits någon tid för dator, inte heller om de hade funnits tid, för datorn är ständigt upptagen av syskon och mamma. Men nu är jag ensam hemma och passar på att blogga lite och svara på mail osv. Skönt!


Har i allafall gjort mina 3 "gå bredvid" dagar på dialysavdelningen på sjukhuset. Det har gått väldigt bra faktiskt. Lite mkt att hålla reda på osv och att det blir lite tråkigt emellanåt då det inte finns mkt att göra. Står mest och glor. Men har lärt mig massa nytt och träffat trevliga människor. Så framöver blir det nog ett par dagar till som jag ska gå bredvid innan dom kan ringa mig. Och när dom ringer mig så ska jag dit och städa, bädda, fixa mat, ta beställningar, skriva kvitton och assistera vid dialys. Blir inte så mkt att göra som har med själva dialysen att göra för sedan framöver blir det en utbildning på 4 veckor , då jag får lära mig ordentligt om maskinerna och så. Det är mkt som man ska hålla reda på.



Har även varit superduktig och gått till och från jobbet varje dag. Det är vell ca 2,5-3 km dit. Det är bra gjort kl 6 på morgonen och sen hem igen efter en lång arbetsdag. Ont i fötterna har jag i allafall ;). Sen är min rygg helt paj. Har skitont. Skulle sitta perfekt med en stunds massage. Någon ?




Utsikten på väg till jobbet imorse 06.35, kvalitén är kass då jag tog bilden i farten ;)





Nu så ska jag kika runt lite bland bloggar och facebooka lite innan alla kommer hem. Skulle behöva handla mat också.




Glömde säga att min älskade storasyster fick åka till akuten i måndags då hennes äggstockar gjorde ont. Det visade sig vara en cysta som hade spruckit och läckt ut vätska i buken. AJ AJ ! Hon fick tillbringa natten på gynavdelningen och är nu hemma. Tur att allt gick bra i allafall. Älskar dig !

Sen så vill jag även säga grattis till min kompis Anna Hilmersson som fick en son i lördags, grattis mamma ;).
Fort gick de tydligen, en timme från de hon kom in , kom han ut. Happy!


090921




God morgon, eller må illa morgon? Så känns det hos mig i allafall. Ända sedan jag klev upp ur sängen hos Markus i morse så har illamåendet suttit mig låångt upp i halsen, nervositet?  Jag vet faktiskt inte, känner mig inte så jättenervös just nu men de kanske kan vara de ändå.




Så idag jobbar jag hela dagen så vi hörs ikväll eller imorgon. Puss på er !

vart e dom?





Eftersom jag har sladden till datorn hos mamma så kan jag inte lägga in bilder från mobilen, så jag mobilbloggar in bilderna. Men dom verkar inte ha kommit in ännu, vart e dom?





Kanske dröjer lite... Kommer snart kanske.. Håll utkik ;)

090920





Heej ! Har nyss slitit med mig M till Karstad, slängde av min väska hos mamma så jag slipper dra på den på bussen imorgon bitti. Sen drog vi till IKEA och köpte oss en fin lampa som nu står i fönstret. Jag vill flytta hemifrån NU, så jag kan inreda mera. Markus lilla rum börjar bli överbelamrat ;). Typiskt tjejor ;).







Är lite nervös, för imorgon ska jag börja jobba extra på sjukhuset. På dialysavdelningen så det pirrar lite i magen men det ska nog gå bra. Lite udda tid imorgon bara, 11.30 till 20.00. Hela dagen försvinner men det blir nog bra, och intressant.



Nu funderar jag starkt på att ta tag i min garderob här hos Markus, den är full med gamla kläder sen typ 3 år tillbaka, skräp och sängkläder, dvd och väskor. Dags att rensa. Bilder får komma sen om ja nu orkar ta tag i de så att säga :), Ha en happy Söndag !

090919



God eftermiddag! Passar på att blogga lite när Markus är och spelar tennis. Tyckte jag var snäll som lät han åka iväg och spela. Eller så är de vell så det ska vara kanske? Bara jag som älskar att umgås med honom. Men klart han måste få träffa vännerna och spela lite. Bara grabbarna liksom :).


Idag så har vi varit iväg till Karlstads gamla flygplats och tittat när bilar kör lite drifting och konbana. Men var bara där en timme, det hände inte så mycket direkt. Men skönt att komma ut i höstsolen.


Sen när Markus kommer hem igen vid 4 typ, så ska vi åka iväg och handla, ska käka tacos ikväll (ovanligt?). Men det mesta fanns här hemma, men creme fraiche och cola fattas så det blir en liten tur till Grums senare.





Hoppas ni har en solig fin lördag !


bloggar






God kväll. Markus duschar så jag passar på att slänga in ett inlägg. Vill bara säga att mamma har skaffat en blogg. Designen ser ut som piss än sålänge men den ska fixas. Läs och kommentera :), vore kul för hennes skull :) Bloggen hittar ni längst ner i menyn till höger.




Puss !

uggs a...

208a55ff6fa7ff53a8b134179a885861.png

Kolla varifrån!

uggs a la ica maxi. 199 kr. Förlåt linda. Köpte likadana som du. Jag älskar dom..


Testar mobilblogg...

3006d445f98677ad106b0cfc73e3a44d.png

Kolla varifrån!

Testar mobilblogg ;).


090918




God eftermiddag! Sitter hos M och han är just nu ute och klipper gräset ;). Duktiga pojk! Han jobbade även från 7-12 idag. Själv så gick jag upp vid 11, tog en dusch, funderade på att tona håret men insåg fort att den lilla flaskan som va med aldrig skulle räcka till mitt hår, så jag får vänta och köpa en till innan jag kan tona det. Ska försöka skita i och färga det framöver. Sliter inte lika mycket på det då. Bara tona.




Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, kl sticker iväg redan och dagarna går alldeles för fort när man är med pojken tyvärr. Vill gärna ut och hitta på något, men svårt utan pengar dock. Tråkiiigt ! Tips?



Nu ska jag i allafall skita i tv:n en stund och sminka mig. Köpte mig faktiskt en ny mascara igår. Det var på tiden. Men gamla har jag haft i typ 2-3 år ;), (ush)! Och den var snustorr så nu jäklar. Det fick bli L'oreal double extension för mamma , syster och syster har den också, verkar funka bra, plus att H&M hade rea på den ;) 129 kr. Passa på . Ord. pris 165 kr tror jag de var !









Ha en underbar helg allesammans ! Och syster? USB sladden ligger i första lådan i mammas rum ;) Så nu kan du visa din fina nya frisyr.


myyys




Natti allesammans, nu blir det att krypa under täcket och mysa framför tv:n med bästaste Markus :), Aaah så härligt. Sov gott. Det kommer jag göra !

090917







God Morgon ! Nu drar jag och syster till stan med båda nyklippt fräscht hår :). Träffa vänner på fika. Mysigt ! Synd att det är kallt som busen ute !


Puss.





090917







God Morgon ! Nu drar jag och syster till stan med båda nyklippt fräscht hår :). Träffa vänner på fika. Mysigt ! Synd att det är kallt som busen ute !


Puss.





nyklippt eller nytt hår?





Är det bara jag som tycker att när man varit hos frissan så känns det som man har fått helt nytt hår? Frisörer har en förmåga att få håret att både kännas och se såå mycket friskare och fräschare ut. Hur gör dom? Det spelar ingen roll hur slitet eller hemskt hår du har innan, när du går därifrån är håret "orört" , precis som om man ALDRIG blåst, plattat, lockat, färgat, blekt eller sprayat håret i hela sitt liv. Någon mer som håller med ?




Var med mor förut när hon klippte sig och hon har gjort allt med sitt hår, hon plattar, lockar och färgar jätteofta och när hon plattar sitt hår , ser det ut som håret blivit bränt, de krullar sig lite om ni fattar vad jag menar!?
Men idag gick hon ut ur salongen med en ny peruk ;). Håret va fullt av liv och glans och det såg sååå bra ut. Varför? Hur kommer det sig ? Vad är knepet? Är de bara de lilla dom klipper som gör de ? Eller är de produkterna som är såå bra ? Kanske ska slänga lite pengar på produkter som fixar håret så ;).



Ska bi skönt att få gå till frissan och bli ompysslad imorgon. Fast de är bara lite klippning på topparna och lite uppklippning som sker.


Natti.


fullt upp

 

God kväll! Besöket i Sunne var mycket trevligt och det bjöds på kaffe och många många härliga skratt när Cornelia satte igång. Vilken underbar liten tjej. Snacka om att kunna underhålla. Det var trevligt och värt resan.




Sen efter Sunne hämtade vi upp barnen (tvillingarna), fixade lite mat, skickade barnen till deras pappa. Sen drog vi och hämtade upp mamma som skulle klippa sig. Så då bestämde jag och syrran oss för att klippa oss vi också, så redan kl 9 imorgon bitti är det våran tur. Ganska billigt också, 335 kr.




Så upp tidigt och städa lite snabbt på mammas jobb innna klippningen. Sen hem käka frulle och dra till stan en stund på en kaffe. Hem igen vid 2 halv 3, packa väskan , och be babe hämta upp mig. Ska bli suuuuperskööönt att få träffa honom och bara myyysa ! Underbart. Tack för du finns Markus ! Längtar efter dig ! ♥

 


Här kommer bild på Cornelia. Sötnosen !

 

 







Mamma ville ha ett foto på sina flickor. Fint va ?


Nu blir det tv:n en stund till innan läggdags. Upp tidigt som sagt ! Natti Natti !


Rest in peace


Vila i frid Patrick Swayze






090916







God morgon ! Nästan färdig gjord, ska bara slänga på mig lite smink och äta lite frukost sen bär det av till Sunne. Får se om jag hittar rätt ;) GPS vore aldrig fel.


Hoppas ni får en fin Onsdag ! Puss.

Bad update




Jo, jag vet ! Hela dagen har varit fylld med aktiviteter. Började vid 1 då mamma skulle ha skjuts till jobbet. Sen drog jag och syrran till affären och köpte festis till barnen innan vi åkte och hämtade dom på skolan samtidigt som vi mötte upp Marianne och Jennifer där. Tog bilen ut till Mariebergsskogen ( en stor park med lekplatser, fik och djur). Satte oss på gräset i solskenet och babblade medans barnen lekte i parken. Vädret kunde inte blivit bättre, strålande sol på en klarblå himmel. Dock var inte temperaturen så hög med 17 grader duger fint såhär i september månad.

Efter Mariebergsskogen släppte vi av Marianne och hennes dotter, sedan lämnade vi av tvillingarna på gympan. Hämtade mamma på jobbet och drog och handlade mat innan vi hämtade upp barnen igen en timme senare. Hem, packa upp varor, plocka ur diskmaskinen, hänga tvätten och ta ner den torra och vika in i garderober runt om i lägenheten. Sedan slänga i sig lite käk och plocka undan, greja med syrrans blogg och läsa godnattsaga för barnen. Som sagt, en hel del att göra. Det vill säga, dålig uppdatering.

Nu ska jag snart slänga mig i sängen och sooova. Hoppas på att William inte vaknar inatt och hamnar hos mig , han sparkade mig i ryggen hela natten. Jag trodde han va dum , men tydligen var det jag som rullade runt, runt inatt.

Imorgon ska jag upp ganska tidigt, duscha , käka bra frukost och göra mig i ordning, sen drar jag och syster till Sunne till hennes kompis Sara. Ska bli trevligt med en liten fika , plus att hälsa på hennes dotter Cornelia som jag inte sett sen hon var 4 månader. Nu är hon 10 månader. Det går fort ! Kameran följer med. Hennes blogg hittar ni i min meny.





Sov gott allesammans !


Cornelia.


090915



Hej ! Sitter här och latar mig medans kycklingen steker i ugnen ! Jäklar vilken träningsvärk jag har i rumpa och lår. Det var knappt så jag tog mig upp ur sängen imorse. Nästan så jag skäms lite eftersom det är ett tecken på att jag inte rör mig mkt, för 6 km är inte så jäkla lång. Måste sätta igång och gå minst 2 ggr i veckan i allafall. Få upp konditionen lite.




Idag ska jag och syster träffa min arbetskamrat Marianne och hennes dotter, så ska vi ta med tvillingarna och dra till mariebergsskogen och kolla lite på djuren och fika medans barnen leker i lekparken där. Härligt nu när solen är framme och allt. Dock ingen sommarvärme men det får duga ! 






Kul att jag fick fin respons på inlägget innan . Va kul att få lite kommentarer för en gång skull ;).




Vad ska ni hitta på denna fina tisdag? Puss !


duktiga jag




Aaah, hemma igen efter 2 rundor i spåret. Hur duktiga är inte vi då? HAHA, men det var riktigt skönt, lite väl varmt blev det efter ett tag men skönt nu efteråt. Känner att man gjort något rätt ! Det blev vell 6 km och det är inte så illa pinkat för någon som inte är så förtjust i att gå.





Efter första rundan tog vi en paus. En cigg också tyvärr..





Linda va på hugget !


Spåret




Ska snart ut en sväng. Ska vara nyttig och ta elljusspåret med Linda :). Orkar inte sitta hemma och syster (Caroline) vill bara dega i soffan hela dagen med min andra syster (Madeleine). Ingen lust med det tack ! Tråkmånsar !







Min Linda !


Karlstad







Jo, nu sitter jag hemma i Karlstad igen! Syster och syster mötte upp mig i centrum innan vi gick hemåt igen. Nu sitter de och kollar på Wallander på tv:n och jag ska fixa lite käk. Idag blir de stekt falukorv m spaghetti och makaroner.



Sen ska jag följa med mamma tillbaka till hennes jobb vid 1 efter hennes lunch. Ska städa litegrann , för "högsta hönsen" kommer på besök hos dom imorgon. Toaletterna måste vara fräsha.



Sen efter jag kommit hem igen så kanske Sara och Cornelia kommer en stund på besök. Skulle vara jättetrevligt ! Kolla i menyn, så hittar ni till bloggen.


Puss.

090914


 
God morgon !  Sitter i vålberg just nu och ska snart ta min resväska och gå ner till bussen. Ska hem till mamma och syster som väntar på mig hemma.

Ingen aning om vad som händer idag, återstår att se. Vädret ska ju vara helt OK i allafall så kanske blir en promenad i elljusspåret??


I helgen så har vi inte gjort mkt, Kalas hos min kusin i fredags, bilder kommer sedan. Sen lördag så jobbade jag nästan hela dagen, och igår va vi inne hela dagen och kollade på film och myste med godis, chips och popcorn. Vad har ni gjort ?


090912




God kväll ! Sitter på jobbet just nu och har ca en halvtimme kvar innan Markus kommer och hämtar mig. Då blir det Mc Donalds och sen hem och mysa framför tv:n.




Dagen har gått bra idag och nu är jag helt slut i kroppen efter alla lyft . Ska bli skönt att få slänga sig i sängen och få sova ut i morgon. Gott !




Hoppas ni har en trevlig lördagskväll !


lägenhetstitt och födelsedagskalas



Ja, det står på schemat idag ! kl tolv ska jag knalla bort till pappa där syster väntar, ska vell ta en kaffe innan pappa kommer hem från jobbet. Då ska vi iväg till Grums och kolla in hans nya lägenhet. Dom har nämligen sålt huset. Får se hur de ser ut.

Sen efter de ska jag och syrran hem till mamma igen och äta och göra oss i ordning innan vi sticker till Fagerås till min kusin som fyller 20 år. Grattis till dig Daniel. Där blir det vell lite mer mat antar jag och lite fika osv. Sen kommer babe och hämtar upp mig där och då åker vi hemåt igen och myser säkert framför en film.

Imorgon blir det jobb mellan 14-21.30, sen får nog babe hämta upp mig igen på jobbet och hem och käka och mysa. Söndag vet jag inte vad det blir, kanske bara slappa och ta det lugnt. Hoppas ni får en trevlig helg i allafall !


Idag är det exakt 8 år sedan flygplanen flög in i  World Trade Center. Ängnar en tyst minut för alla omkomna !



Gammal bild, ...

Gammal bild, april -08 tror jag.



jag vill ha..




Edel T-shirt SEK 499, Soaked in Luxury - NELLY.COM

Hur snygg är inte denna ? VILL HA !! Men 499 är lite väl dyrt för min plånbok. Snyft !





Nu blir det bergvik med mami, blir nog donken till mat idag. Billigast så. Hörs nog inte mer denna vecka. Ha en trevlig helg allesammans.


sorry sorry




Det är ju inte unga mödrar (Norge) idag. Danskt däremot 18.30.

En timme kvar tills lunchen. Puss

090910




God förmiddag ! Sitter på mammas jobb och har precis städat klart. Nu när man varvar ner känner jag verkligen hur trött jag är idag. Ögonen svider och jag skulle kunna somna om jag blundar för länge..vore skönt med väldigt onödigt.

Idag ska jag hämta syster på tåget vid halv 2, sen hem och umgås med henne lite innan jag ska hämta mamma på jobbet. Sen kommer kära pojkvännen min och hämtar upp mig. Då blir det nog att handla lite bröd och pålägg och sånt. Sen ska vi nog bara mysa framför tv:n och IDOL.

Unga mödrar är ju mitt uppe i IDOL , så jag kommer nog missa ett avsnitt. Tråkigt ! Men men..vad ska ni göra idag då?



Puss ! ♥

idol 2009 del 2




Bäst utav alla i IDOL del 2. Vilken röst ! Heja Heja !






Gustav Pettersson.


090909




HAHA, måste vara kul att få barn denna dag.. som får ett sånt simpelt födelsedata ;). Lite häftigt .


Jag sitter här en sväng nu, har jobbat idag och sen när jag kom hem så har jag hängt tvätten, bäddat sängar, vattnat blommorna, dammat, diskat, dammsugit, satt på ny tvättmaskin och plockat bort massa småsaker som ligger här och där. Fy fan vilken underbar dotter jag är ;) . Mamma slipper oftast städa , skönt för henne tycker jag.


 Har precis ätit lite mat och ska sätta på kaffe, för om ca 30 minuter kommer mamma hem och har med sig min pappas ex faktiskt ;), Carina . Underbara Carina. Önska pappa aldrig gick ifrån henne . Mamma och Carina är nog de bästa pappa har haft. Den han har nu är ju inte ens värd att nämna i bloggen.


Hoppas alla har en solig fin Onsdag som vi har i Karlstad.
Imorgon kommer älskade syster hem från Kiruna också. Läängtar efter dig. ♥


IDOL 2009



Japp, då har man sett Idol igen då. Det är som sagt alltid roligast i början men följde de till punkt och pricka förra året. Det var bra och jag tror det blir ett kanon år i år igen. IDOL-JON är vell bäst hittills av de lilla man fick se idag. Mer i morgon igen.




Nu ska jag snart hoppa i bingen, imorgon väntar en arbetsdag och jag ska gå upp vid 6. Så jag skriver vell imorgon eftermiddag någon gång. Puss på er ! Natti Natti..




Musik mina öron gillar just nu..































090908




Heeej ! Har sovit gott inatt ända fram tills mamma gick upp imorse, kändes hela tiden som jag skulle försova mig. Men jag har inget att försova mig till..men det var en orokänsla i magen som fick mig att vakna svettig varje 20:e minut. Jobbigt. Så när jag vaknade 09.20 så steg jag upp och tog en dusch. Kände mig inte allt för fräsh.



Nu har jag bäddat sängen, hängt tvätten och satt på en ny maskin. Det blir som sagt en hel del tvätt i våran familj då tvillingarna byter kläder varje dag (6-åringar har en tendens att skita ner sig), jag kom hem från Markus i går med bara massa skitiga kläder från helgen och mamma hade renbäddat alla sängar ( finns 6 st sängar här) och även legat "efter" med all tvätt eftersom hon fyllde år i söndags osv osv. Ja ni förstår. Vi har två tvätt korgar som alltid är överfulla nästan, en för vittvätt och en för mörktvätt. Plaktiskt i en småbarnsfamilj, det sparar oerhört mkt tid.



Nog om tvätt
. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, har lust att åka till Mansion och kolla om de har en sådan tavla som mamma fick i födelsedagspresent av sin kompis, så vi har tre st att sätta upp ovanför våran säng (jo, jag och mamma delar säng). Sen har vi dom tavlorna som jag och mamma har gjort själva som jag vill sätta upp också. Det ekar rätt fint i vårat rum ;) ! Annars vet jag inte vad som händer. Ska springa över till Lasse  (föredetta styvfar) och få i mig lite mat, kyckling och ris ! Sen hem igen och dola lite och se om någon kanske vill komma över på kaffe och bullar :). Hade även velat åkt på drive in bingo idag men det brukar alltid stå i tidningen om det är idag och det stod inget så de kanske är slut för detta år, börjar bli rätt kallt ute så det kanske är därför . Får vell vänta till våren igen.



Nu ska jag blåsa håret och göra mig iordning lite grann, sen tv:n en stund innan lunchen hos Lasse. Puss ♥




Jag i våran.

 


vad göra?




Hej igen ! Jobbintervjun tidigare idag gick gick bra tyckte jag, dock kan jag ju inte svara för vad chefen tyckte med jag tror nog att hon tyckte de gick bra eftersom jag ska mejla henne om tider jag kan "gå bredvid" och lära mig lite innan jag börjar, så det är ju ett gott tecken !



Sen for jag till bergvik en snabbis och köpte hårfärg åt Madde. Fick bli två kartonger med mörkbrun färg. Får hoppas hon blir nöjd. Det blir vell jag som får färga håret på henne kan jag tänka mig. Får vell lägga in före och efter bilder antingen idag eller imorgon, för jag tror knappast att hon tänker blåsa håret idag eftersom hon ändå ska sova sedan. Så då får jag ta kort imorgon bitti om jag är vaken då.




Nu ska jag snart slänga mig på spikmattan. Ryggen värkar som bara den. Vet inte varför men det känns som jag har jobbat stenhårt och lyft alldeles för tungt. Men det enda jag har bärt runt på de senaste dagarna är min väska ;). Fast den är ju full i skit , inte konstigt ;) .Sen så blir det vell hårfärgning och CSI. Trodde faktiskt att IDOL skulle börja idag men då har jag sett fel. Börjar visst imorgon kl 20.00. Men om jag gissar rätt så är det vell ändå roast på berns ikväll, 21.55 på kanal 5. Får nog titta på det och se om det är något att ha.




Nu ska jag hälsa på mina kära vänner spikmattan och unga mödrar.



pommes och fläskfilé





Det blir pommes och fläskfilé till lunch idag. Åt fläskfilén igår hos mamma men det blev lite kvar så jag ska snart slänga in pommes frites i ugnen och värma på fläskfilén.

Ush, jag är sååå nervös inför mötet med chefen på dialysavdelningen. Jobbigt som fan, men jag SKA ! Jag är duktig. Åååh, så jobbigt, får ont i magen varje gång jag tänker på det. Ush, inte många timmar kvar nu. Men bättre att få de överstökat någon gång ;).



Helgen som varit




Helgen har som vanligt varit lugn precis som alla andra helger. Har varit i Filipstad på oxhälja ;). Fick med mig 3 godisremmar och 2 "masker". Förra året vi var där fick vi med oss de 2 gubbarna med toffsar på bilden . Fina grejer !





Ursäkta allt damm ;) Men städade bort de efteråt ;)



Sen så var jag på kalas hemma hos mamma igår. Hon fyllde ju som sagt år. Det blev prinsesstårta, kakor och sockerkaka med mera. Mysigt !


Mamma och min lillasyster Madde !



090907



 
God morgon ! Sitter fortfarande i Vålberg men ska snart gå ner till bussen och dra hemåt till Karlstad igen. Hoppas det finns platser kvar i bussen, brukar alltid vara fullt vid denna tid med skolungdomar.


Idag ska jag till sjukhuset på intervju ;). På dialysavdelningen. Ska bli spännande. Det är bara extrajobb men bra att få in en fot på sjukhuset också, plus all erfarenhet som man får. Kul kul ! Önska mig lycka till !


Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra . Kanske ta svängen ner till stan för mig själv och kika lite innan jag åker hem igen. Får se hur det blir.


Hoppas ni får en bra vecka ! Förövrigt så vill jag gratta min älskade mamma som fyllde år igår :) , vet ej om hon vill att jag säger åldern men vi kan säga 34 ;). Grattis mamma ! Älskar dig ! ♥


so you think you can dance




Igår gick finalen av "so you think you can dance". Kollade ni? Själv satt jag fastklistrad i soffan ändå tills det slutade. Tyckte ni att rätt person vann? Själv tyckte jag att alla 4 var värdiga vinnare, men hoppades på kayla i första hand. Men det blev Jeanine, och hon var hur bra som helst hon också.

Min favoritdans under säsongensgång var nog den med Jeanine och Jason. Vackert, passionerat och underbar. Vacker låt också. Fick mig att gråta i allafall.






Bilder




Här kommer bilder på det jag inhandlade igår. 2 st ögonskuggor (muffin, velvet) från Make Up Store, en ögonskuggsborste från Make Up Store, och en concealerborste från Åhléns.







Sådär, då ska jag bara sitta här tills halv 3, sen iväg med bilen till morsan, sen kommer Markus :)
Trevlig helg !


090903





God morgon ! Sitter på mammas jobb nu och har precis städat färdigt. JOBBIGT men skönt nu när det är över för denna vecka ! Pengarna härifrån går direkt ner i mammas ficka. Måste ju betala lite när man bor hemma såklart. Har inte råd med eget place ännu tyvärr, fast jag längtar mer och mer ! Alla vännerna har ju flyttat hemifrån och då blir jag lite avundsjuk när dom kan köpa inredningsartiklar hem till sig . Men snart så är de kanske min tur ändå. Hoppas på jobb bara. Då sticker jag direkt ;).



Gårdagen igår var trevlig. Johanna var tvungen att sticka på ett jobbmöte vid 4 så vi träffades inte förrens vid 5 i stan, så det blev en liten sväng i butikerna och lite thaikäk ;). Synd att affärerna stänger så tidigt (18-00 - 19.00 ca). Blev inte mkt handlat. Fick med mig två ögonskuggor och en en borste till dom från make up store. Bilder kommer sedan.

Idag åker jag till älskling! Han kommer och hämtar mig strax innan 3, så ska vi besiktiga hans bil tio över 3 , sen ska vi nog handla lite godis, mat och alkohol innan vi drar hem till hans familj . Ska bli så skönt att vara ledig i helgen och bara njuta av mitt underbara sällskap. Längtar så efter han. Mysigt !

Nej , nu ska jag ta en cigg och sen söka jobb ;). Får se hur det går ! Puss ♥


090902



 
God eftermiddag! Sitter och väntar på att Johanna ska höra av sig. Hon ligger och sover fortfarande tror jag. Hon jobbade inatt. Ska vell ta bussen ner till stan sen och träffa henne en stund. Kolla runt lite och kanske ta en liten fika. Ska bli trevligt.

 

Just nu sitter jag hundvakt åt min morbrors hund Ludde. Han är lite rastlös och orkar inte ligga still. Så fort han hör någon i gången så springer han till dörren. Han tror husse ska komma hem. Ska snart ta ut han på en promenad innan jag sticker till stan så kanske han kan slappna av lite när han blir ensam. Madde kommer vell hem snart också. Så ensam länge blir han inte allafall.



Ludde står och väntar vid dörren, inser att ingen kommer och slår sig ner på badrumsmattan med mig.




Jag idag.

 

 

Han en underbar Onsdag. Puss !


090901



Vi går nu in i första höstmånaden , september. Men idag strålar solen på en klarblå himmel. Temperaturen visar långt över sommarvärme. Konstigt hur det kan förändras så.

Sitter här nu en sväng med ska ta och vara social så det blir vell ett inlägg lite senare om datorn är ledig (vilket den aldrig brukar vara). Men vi får se.

Ha en fortsatt bra dag ! Puss !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus