Gott nytt 2010



Bilder


Lite blandat!


Jag och lillasyster



storasyster och lillasyster

I måndags! Sjusovaren My ;)



Mys mamma Elena och Emelie



Jag och älskade mamma !






Bilder

Lite bilder på Milton !

















Favoritplatsen är vid balkongen så man kan se ut !



091230




God morgon ! Sitter här och väntar på att kl ska ticka iväg. Ska snart skicka iväg tvillingarna till fritids och rasta hunden. Sen hem och göra mig i ordning och fixa käk. Idag ska jag och syster bara glo i några affärer, köpa mat tills ikväll och bingolotter såklart ;).


Hoppas ni får en bra dag !


Tvillingarna just nu:



Milton just nu:

091229




God förmiddag !


Sitter här och slappar lite innan jag ska börja med maten. Måste äta innan jag drar. Ska hämta syster i stan och sedan dra till Bergvik. Ska in på systemet (håll tummarna för att cidern inte är slut), och handla mat till Milton (systers hund). Ska även köpa bingolotter till miljonbingon imorgonkväll. Ska bli myspys !

Igår handlade jag lite på Bergvik. Fick tag i en spetstubtopp (lite längre) så det blir antingen den eller kjolen till nyår, får prova mig fram vad som är bäst.

Senare i eftermiddag så blir det jobb för hela slanten. Några timmar i allafall mellan halv 4 och halv 10 :) blir kanon ! Hoppas ni får en bra och KALL tisdag som det är här i Karlstad idag.



Mamma och jag för en stund sedan :)


Idag





Jag idag.





Syster idag , med My, syster blir alltid lika snygg på bilder ;) HAHAHA




Julafton



























Ja, längre än så blev det aldrig eftersom jag fick dra till jobbet då.


091228




God förmiddag ! Eller snarare eftermiddag nu ;).


Sitter fortfarande hos babe och har gjort mig i ordning och slängt i mig en smörgås. Ska snart gå ut och gräva fram bilen ur snödrivorna.. Bilen syns inte ens under all snö. Jobbigt ! Ska i allafall till stan och fika med syster , Emelie, Elena och bebis My :). Ska bli mysigt ! Ska nog släpa med syster på en runda i stan också och kolla om man hittar något bra på rean. Ska i allafall köpa mig en ny concealer. Min är slut snart. Men den är det nog tyvärr ingen rea på !



Det har inte varit någon direkt uppdatering under helgen på bloggen. Har inte haft viljan till det . Har inte gjort så mycket så det fanns inget att uppdatera ;). har varit till Bergvik och shoppat lite linnen och en kofta, skottat snö, ätit god mat och kollat film/tv. Ja, mer än så har det inte blivit. Bara njutit av pojkvännen heeela helgen :).



Nej, dags att leta fram bil.. Ha en underbar dag !









jo tack,...

0-1d1f8ef56176e58ba6d14ae744a1e5c5.png

Kolla varifrån!

jo tack, vi har snö nu så de räcker och blir över! Bilden är från markus fönster. Går knappt se vägen! ;).


Testar nya kameran :)




Lite randombilder :)



Julklappsinpackning sent igårkväll. Mamma ser lite drogad ut :P




Julgranen med paketen ;) ligger lite mer paket där nu.




Just nu! Spelar bingolotto !




Just nu, lillebror Alex myser med Milton!














fullt ös !




Kväller ;).
 


Idag har jag verkligen haft fullt upp ! Först stan med Linda, syster, Petra och Sara. Fikade och gick i affärer. Fick tag i en kjol som jag ska ha på nyår. Blir nog bra :). Sen drog vi hem och hämtade hunden och julklapp och drog till pappa på fika och paketöppning. Jag fick en kamera :) lite bättre än den jag andra jag har som krånglar och har sig. Plus att den är mkt tunnare ;) Så den väger inte bly heller.


Syster Fick ett presentkort på IKEA så direkt efter vi hade fikat färdigt så åkte vi dit och kollade lite. Blev ett litet paket till till mamma och syster köpte gardiner ;). Sen drog vi hem men han precis innanför dörren när mamma ringde och ville ha hjälp med att handla all julmat m.m . Så nu äntligen är jag hemma och ska sätta mig och äta pizza och kolla tv ;).


Om vi inte hörs av så önskar jag alla en god jul och ett gott nytt år !


091222





Dan' före dan' före dopparedan' ! Är det idag ! Dock känns det inte så , lika bra att ställa in sig på att det inte blir någon julafton. Jag jobbar ju hela kvällen imorgon och samma på julafton. Jättetråkigt men så blir det ibland.




Idag ska jag Linda, syster och Petra åka in till stan och kolla lite julklappar och kanske ta en fika. Jag har dock handlat alla mina julklappar klart så jag får vell titta lite bara.




Vad ska ni göra idag ?




HAHAHA !

fick ett...

0-5b273a7b8b1cbc8016b54a46c80138e7.png

Kolla varifrån!

fick ett supergulligt armband av markus syster. Jättenöjd! Tack så mycket gumman! Jag älskar det. <3


ready, set,...

24e732381e2c72edf70b696dee9507be.png

Kolla varifrån!

ready, set, go!


vackra vinterväder...

3e07afee672a882351a098a897b0a8fc.png

Kolla varifrån!

vackra vinterväder :) får hoppas att bilen startar sen ;).


091218



God eftermiddag !


Sitter nu hemma hos babe . Han är nere i garaget och rensar lite kopparskrot ;). Ska alldeles snart göra mig i ordning. Har inte orkat det än. Mitt huvud värker och varje gång jag böjer mig ner dunkar hela huvudet och ansiktet. Tror det kan vara bihålsinflammation kanske. Inte allt för kul.

Idag vet jag inte vad det blir. Det blir vell tv, god mat och lite cider. Hade velat kolla efter en nyårsklänning, men vet inte om babe har lust att gå runt och kolla i affärer. Satt igår och kollade på Nelly.com och stylebystarts osv men tycker det är svårt att beställa såhär nära nyår om kläderna inte passar. Beställde förra året en klänning från Nelly, men den var allt för stor. Så jag vet inte om jag vågar det igen. Får kolla igen för säkerhetsskull, annars får jag ta en vända på tisdag förmiddag.


Hoppas ni får en bra helg !


Denna är inte helt fel :)




091217



God förmiddag !


Har precis gjort mig i ordning. Ska börja packa väskan nu och börja med lunchen.

Skulle ha jobbat kvällen idag men så blev det inte, det var en annan tjej som fick den turen. Skit ! Men men.. så är det. Ska iväg till mammas jobb och städa sen efter kl 1. Sen drar jag direkt till babe. Ska bli mysigt :).

hoppas ni får en fin dag. Här skiner solen och snön ligger kvar men det är FÖRBANNAT KALLT !



091215




Guten morgen !

Sitter här och lyssnar på lite julmusik och väntar på att potatisen ska koka klart. Mamma kommer snart hem på lunch. Sen åker jag till stan med syster en stund. Finns inte mycket annat att göra förutom att gå i affärer och fika ;).

Sen drar vi och handlar lite tror jag. Måste köpa tranbärsjuice för urinvägsinfektionen.. och kanske en boll och godis till Milton gubben (systers hund).

Hoppas ni får en fin dag ! Här snöar det för fullt ! Vackert !




Milton förra Julafton.





091214




God kväll i stugorna.

Det har varit dålig uppdatering på bloggen under helgen men det blir lätt så när man umgås med älsklingen . Vi har i allafall glossat på IDOL i fredags. Grattis Erik ! Sen har vi druckit lite och spelat kort osv med svärföräldrarna, Markus syster plus pojkvän och svärmors bror med flickvän . Vi hade mycket trevligt och skrattade massor ! Söndag var jag hem till mamma en stund och träffade min morbror som jag inte sett på jättelänge och hans sambo. Sen drog jag och älsk till IKEA och köpte ett nytt "skrivbord" till Markus, två lampor, lite örngott osv. "skrivbordet" är en björkskiva som han fick i julklapp av mig , hittade den på fyndet på IKEA för 555 Kr och den ville han ha så det fick han. Så när vi kom hem fixade vi med att göra det nya skrivbordet osv. Det blev jättebra tycker jag i allafall :). Det var min helg.

Idag har jag jobbat kvällen på sjukhuset. Har inte hunnit med så mycket mer än så. Imorgon blir det att passa Milton (systers hund) på förmiddagen och sedan fixa lunch innan jag åker ner och tar en fika på stan med henne. Ska tydligen snöa mer imorgon och det är så mysigt. Lyser upp i vintermörkret.


Nej, nu blir det tv:n resten av kvällen.


091211




God eftermiddag.

 Sitter vid datorn hos babe. Han och Rasmus kollar tv:n så jag satte mig här en stund. Har läst lite bloggar och kollat facebook. Tänkte ta och sminka mig alldeles strax. Göra mig klar i tid för en gång skull. Blir alltid sent när jag är hos babe.



Idag vet jag inte vad det blir. Lite cider i allafall framför IDOL finalen. Det blir även god mat. Ska äta färsk lax. Gott och nyttigt. händer nog inte så mycket mer än så. Hade varit kul att få komma ut lite. Men men..



Hoppas ni får en fin helg !


dags för...

0-495f7c6372678663ff87b15da926b7dc.png

Kolla varifrån!

dags för lunch. Potatis och stekt falukorv ! Gott som busen.


handling, packning, lunch och pojkvän




Ja, det är det som står på schemat idag. Har städat färdigt för denna vecka och ska snart åka till Bergvik och inhandla lucialinne till lillasyster som ska gå luciatåg på skolan i morgon tillsammans med lillebror. Sen ska jag hem och packa väskan, fixa lunch till mig och mamma och sen drar jag nog till Vålberg. Verkar som Markus inte kom iväg till jobbet imorse. Så han är vell antagligen hemma idag. Om han inte åker iväg senare förstås.

Mer än det vet jag inte men det blir nog ganska fullt upp. Kvällen innebär nog tv och mys :).







091210




God morgon (snark)!

Sitter på mammas jobb och nu är det dags för frukost och kaffe. Sen är det bara att dra igång med städningen. Tråkiiiigt ! Men vad gör man inte för pengar?



091209





Åh va trött jag blir. Datorn här hemma är CP och internet stänger ner sig hela tiden och jag som hade skrivit ett lååååångt inlägg. Tänker inte skriva om allt det. Men julbordet igår var bra. Kul att träffa alla och skratta och prata utanför jobbet.

Idag ska jag besikta bilen åt mamma som jobbar och hade tänkt ha Johanna med mig. Vill inte åka själv. Sen  åker vi förmodligen ner till stan igen och kollar lite så vi fördriver tiden och kanske tar en fika.


Ha en bra Onsdag !



Jag igår.




Anne och Karin på julbordet. Anne ser lite drogad ut ? :P






Birgitta och Camilla som inte ville vara med på kort, tråkmåns!




Suddig bild, Elisabeth på ett hörn och Lars som åt så han nästan mådde illa. Men han fick ändå hämta kaffe åt damerna.





Allt är taget med min dåliga mobilkamera. Därav kvalitén.

är på...

0-4178e4ea326565ff3ee780b694cb316c.png

Kolla varifrån!

är på tvillingarnas gymnastikuppvisning !


091208




God förmiddag ! Håller just nu på att göra mig i ordning. Ska sminka mig medans kycklingen står i ugnen. Till det blir det ris och currysås såklart ;).

Sen drar jag till stan och möter upp Johanna på en fika. Försöka hitta julklapp till syster och så. Tråkigt att det är skitväder ute. Förstör min frilla då ;).

Ikväll är det julbord på Mariebergsskogen som gäller med jobbet. Ska bli kul att träffa alla och prata annat än jobb :) alltid trevligt.





Puss !

Magkatarr




God kväller ! Har kommit hem från jobbet och sitter här och latar mig. Har fått tillbaka magkatarren. Tror jag avlider snart. Slängde i mig en tablett för magen förut så vi får se om den funkar.


Har jobbat och slitit hela dagen idag och varit duktig . Så det har ju inte hänt så mycket under dagen ;). Imorgon är jag ledig men ska träffa goa Johanna på stan på en fika och så måste jag ta en runda på stan och kolla in de sista julklapparna. Sen ska jag till tvillingarnas skola och kolla när dom har gympauppvisning och sen direkt iväg till årets julbord med jobbet. Ska bli riktigt trevligt faktiskt :), inte för maten men sällskapet :). Synd att inte Marianne kunde komma , hennes dotter har lucia samma tid. Vadå otur? Hon har missat julborden 3 år i rad nu :(. Men men.. finns inte mycket att göra åt det inte ! Klart hon ska gå på sin dotters luciatåg :).

Nej nu ska jag ta en cigg, göra mig lite te och krypa upp i soffan. Paradise hotel börjar snart :).



Natti !






091207



God morgon !

Ny vecka. Innebär att jag drar till Karlstad och hem till mamma igen. Men idag åker jag direkt till jobbet. Jobbar på sjukhuset mellan halv 12 och 8 ikväll.  Får se om syster är kvar hemma då, annars har hon åkt upp till Kiruna för att hämta hem hunden !


Helgen har varit lugn och mysig. Fredagen var det bara tv tv tv. I lördags så spelade vi kort nästan hela kvällen och drack några cider och en "brandman".

Gårdagen var till stan en sväng med babe. Sen hem och fixade käk åt familjen Fredin. Potatisgratäng med köttfärs, tror de tyckte de var OK.

Nej nu måste jag göra mig i ordning och sedan väcka prinsen som sussar sött bakom mig :) ! ♥




091205




God eftermiddag!


Sitter just nu hemma hos Markus själv. Han är iväg och spelar badminton. Tänkte ta en tur till Bergvik men kände att jag inte orkade utan det blir att slänga sig framför tv:n istället.

Gårdagen var lugn som vanligt...eller lugn och lugn. Drog till stan och Bergvik två gånger igår och sprang runt och kollade efter skor till Markus. Hittade skitsnygga Fred Perry i brunt skinn tror jag. Men som vanligt så fanns det inte i hans storlek. Typiskt när han äntligen hittar ett par. Efter allt rännande fram och tillbaka så käkade vi mat. Jag åt räksallad och Markus åt kyckling och pommes. Sen kollade vi på IDOL och jag blev sååååå jäkla glad att Calle kom till finalen. Det förtjänar han såå mycket. Men i slutändan blir det säkert Erik som tar hem det. Men jag hoppas ändå på Calle. Favorit sedan dag 1 då han gick in på audition och körde Memphis. Precis den han körde igår :), så bra :) !

Drack lite cider och tog det lugnt hela kvällen. Samma blir det idag. Riktig tv kväll ikväll. Robinson och CSI miami !



Provade nya cidern Xide Winter med glitter i. Helt OK men det finns bättre...



Happy Lördag !


091203





För det är ingen vanlig dag, för det är Jossans födelsedag, HURRA HURRA HURRA !


God morgon. Idag händer inte mkt. Även om det är födelsedag så ska jag iväg till mammas jobb och städa som vanligt , sen hem och fixa lunch. Efter det blir det stan eller Bergvik med syster innan vi far vidare till pappa på fika och paket :). Sen drar jag till älsklingen !







Hoppas ni får en fin dag ! Puss


091202




God morgon !


Har varit uppe i över en timme, har duschat och klätt mig. Ska göra mig i ordning först. Idag blir det stan en stund med syster och Emelie. Ska även träffa goa Elena en sväng vid halv 2 , så jag får pussa bebisen lite. Var ett par veckor sedan vi sågs. Ska bli spännande och se hur stor hon har blivit.



My och syster för ca 3 veckor sedan

Sen ska vi fika en stund och kolla efter de sista julklapparna till våran familj. Skönt att det är fint väder också så man får njuta nu efter all regn och rusk som varit.


Grattis på födelsedagen till Sara och Petra som fyller år idag. Och självklart Britney Spears som fyller år idag, imorgon är det min tur ! ♥



kramper, julklappsinpackning och bak





God kväller.. Sitter här och funderar på att hoppa ner under täcket. Men min mage värker så att jag knappt vågar. Tror jag har fått magkatarr igen. Låg ju inne för det sist. Men det gå ju inte bota direkt , utan det är bara att vänta ut det, så jag tror jag gör det denna gången !

Men har fått reda på odligen på min urinvägsinfektion. Läkaren ringde mig förut. Hon sa att det är en agressiv bakterie som är resistent mot de flesta antibiotika och att hon kommer skicka ett pappa till mig om vad denna bakterie heter osv. För om jag blir inlagd eller något så måste jag ha eget rum med egen toalett. Herregud. Är det så farligt? Men hon sa att det är bara för säkerhetsskull.. Ush. Visste att det var något. Jävla skit bajs UVI, är så förbannat trött på att punga ut massa pengar 3-4 ggr varje år på att lämna urin på labbet.. jäkla skit. Speciellt när jag redan vet att jag har det till 110 %. Men what to do?


Inga mer onda tankar . Idag har jag känt mig mycket bättre, febern verkar ha gått ner och halsen och huvudvärken har blivit bättre. Så imorgon hoppas jag att jag är fullt frisk. Bara magen som krånglar lite. Kommer som kramp attacker precis under bröstet med jämna mellanrum, typ som mensvärk (ni tjejer som vet), fast det sitter högre upp.. Aj, aj !


Idag har jag varit hemma på förmiddagen och tagit det lugnt, fixat mat osv. Sen drog jag till Bergvik med syster och inhandlade de flesta paket till familjen (skönt att ha det avklarat). Efter det så handlade vi lite på maxi innan vi drog hem och slog in paketen, dammsugade och fixade natchos. Har även bakat lite, slängde ihop min berömda cheesecake. Gott gott !

Nej nu har kl passerat midnatt. Dags för sängen. Sov gott !


Augusti -09


fiskbullar och...

0-67beff0c4f06813ad3413e908a030201.png

Kolla varifrån!

fiskbullar och potatis. Inte helt fel. Enkelt och gott ;).


091201



God morgon ! Stiger in i årets sista månad. Fortfarande sjuk. har lite feber men hoppas på att det ska ge med sig under dagen. Dock tror jag inte det. Vilken skit. Vaknade några gånger inatt av törst och att det var varmt men fick sova relativt mkt ändå.


Halsen gör fortfarande ont och magen likaså. Låg och sov hela kvällen igår mellan kl 7 och 10 innan jag klev upp , borstade tänderna och klädde av mig och kröp ner under täcket igen. Somnade ganska omgående.

Idag är vädret underbart, solen skiner , så jag hoppas jag blir lite piggare så jag kan åka och kolla julklappar. Vet inte när syster kommer hem heller. Hon drog till örebro igår och har inte hört något om hon kommer hem eller någonting. Vi ska ju splitta på alla julklappar då våra inkomster är låga så det blir inte mkt shopping utan henne.



Nej nu måste jag in i duschen och tvätta av mig all sjukdom ;).


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus