31e oktober 2012

 
Hej!
 
Då har vi klivit in i sista dagen denna månad. Snart november. Och idag vaknade man upp till snö. Så himla mysigt! Så synd att det kommer regna bort under dagen.
 
Igår var jag till Grums för att kolla upp mitt däck. det var ju som sagt inge luft i när vi skulle sätta på däcken i lördags. Så vi fyllde på och sakta men säkert har det pyst ut lite så det kändes inte säkert att åka runt med det. Så då åkte jag till grums gummi igår. Tur var vell det. Ventilen var knäckt och det var snabbt fixat. 100 kr kostade det. Jag hade räknat med minst två nya däckköp HAHA. Så jag åkte därifrån väldigt nöjd!
 
Så idag kan jag åka i bilen igen utan oro för punktering. Ska in till stan och hem til syster en stund snart. Seen drar vi förmodligen till skåre för att kika i affärer och solareturen ska få sig ett besök. Sen får det bli en lugn kväll hemma. Min ledighet är slut och imorgon har jag planeringsdag på hjälpmedelsverkstaden med massa andra förflyttningsintruktörer. Ska bli intressant!
 
Hoppas ni får en bra dag!
 
 

Nytt

 
 
glittrig jacka Vero Moda // Kjol H&M // Kuvertväska Åhléns 
 

30e oktober 2012

 
 
God förmiddag!
 
Jag har pysslat lite här hemma under morgonen och tagit kort på det jag har shoppat. Så det kommer dyka upp under dagen. Idag är ännu en ledig dag för min del. Hade tänkt åka in till mamma och hänga med systrarna men jag vågar ta mig fasen inte åka med min bil in pga att det knappt är någon luft i ena framdäcket.
 
Så i eftermiddag ska jag åka till grums, till däckfirman och kolla om dom kan kolla om det faktiskt är punktering eller inte. Isåfall måste det ju åtgärdas. Jag orkar inte åka runt med ovissheten. Inte så kul att få platt däck på e18 heller.
 
 
Sen ska jag handla innan jag åker hemåt igen. En fullspäckad dag med andra ord. Men nu ska jag strax göra mig i ordning och sen fixa lunch. Även åt min karl som kommer hem en sväng. Ha en bra dag.
 
Här är en suddig dagens.
 
Jeans Dr. Denim // t-shirt och kofta Gina Tricot
 
 

mys

 
 
Hej!
 
Hade en riktigt bra dag med min kära syster. Helt otroligt vad mycket det finns att prata om. Kan sitta i flera timmar och bara snacka och skratta. Så himla underbart. Vardagslyx kallar jag det.
 
Vi käkade lunch på mat och muffins. Det fick bli nachos. Dom hade ingenting annat som passade mig i smaken. Men mätt blev jag och gott var det! Sen vandrade vi runt på stan. Och jag fick faktiskt tag på lite smått och gott. Lägger upp bilder imorgon.
 
Nu ska jag slänga ihop en sen middag och ha myskväll med det finaste jag har ♥
 
Ruccola i mitt hjärta. En ny underbar kärlek ;)
 
 

29e oktober 2012


God förmiddag!

Trodde jag skulle vakna upp till massa nysnö. Men icke! Storm och regn. Hade sett fram emot lite snö. Fast det hade vell bara blivit slask av det ändå. Så kanske lika bra. Men nu får det gärna ge sig regna och blåsa. Ska ner på stan idag med syrran igen.

Får se om det blir något shoppat idag. Gick ju Inge vidare i fredags ;). Lunch blir det i allafall. Men nu måste jag göra mig i ordning och sen bär det av. Ha en bra dag!


Lördagkväll



Äntligen bytt till vinterdäck på bilen. Eller Markus fixade det. Lite orolig dock. Det var nästan ingen luft kvar i 2 st. Så vi får vell se. Tänk om det är punktering!? Hoppas inte.

Nu har jag och Markus fixat gratäng som står i ugnen. Salladen i kylen och snart ska köttet stekas och såsen fixas. Även vitlöksbröd ska in i ugnen. Snart kommer bästa svärföräldrarna på middag. Ska bli så kul! Kan inte bli en bättre lördag. Fast jag saknar ju min familj. Får styra upp en middag snart med allihop. Bara Markus som ska övertalas.

Hoppas ni får en bra kväll! Hörs imorgon igen.


27e oktober 2012

 
 
God dag!
 
Lördag idag. Ska snart inta lite sen frukost och sen får vi se vad det blir. Ska i allafall storstäda lägenheten och sen handla lite grann. Lite snacks till kvällen. Har bjudit över svärföräldrarna på middag och kortspel. Ska bli trevligt.
 
Men innan allt detta blir det lungt. Fixa och dola lite här hemma och såklart sitta vid datorn som vanligt. Men först nu, frukost!
 
Ha en bra lördag!
 
 

Bra dag!


Hej!

Haft en superbra dag på stan med mina fina systrar och Elena. Kikade i alla affärer nästan istan och hittade ingenting!!? Vad hände? Jag som skulle gå "all in" och shoppa idag. Enda jag fick med mig var en kuvertväska från Åhléns. Får tänka positivt. Sparade mina pengar ;).

Nu är det tvätthäng och matlagning som gäller innan jag och sambon myser ner oss i soffan. Härlig fredag!

Hittade denna på instagram som syrran tagit i smyg idag när vi lunchade. Snygg ;). Jag och Elena.



26e oktober 2012

 
God morgon!
 
Ville inte alls gå upp när klockan ringde men solen lyste in genom fönstret och då kändes det lite lättare. Blir så glad när det är fint väder! Kallt är det dock. Så idag får det bli vinterjacka på. Annars fryser jag ihjäl!
 
 
Ska strax göra mig i ordning och sen bär det ner till stan med mina fina systrar ♥ Det blir lunch och shopping. Passar perfekt på löningsdag ;). Ska även möta upp Elena för fika. Längesedan man träffade henne nu. Säkert 1 år sedan om inte mer. Kommer bli en trevlig dag!
 
Hör sen igen. Ha en bra fredag!
 
Mina fina systrar

en dröm

 
Ramlade av en slump in på detta underbara boende. Falurött med vita knutar, på landet med lantlig inredning. En dröm.
 

25e oktober 2012

 
God morgon!
 
Sitter och kollar på tv och dricker mitt morgonkaffe. Solen skiner utanför för en gång skull. Härligt. Allt känns lite lättare idag. En bra dag. Humöret pendlar ju upp och ned var och varannan dag. Så det brukar vara. Tankar och funderingar som spökar. Tankar på åren som gått och framtiden. Allt känns bra i allafall :)
 
Idag står det jobb på schemat. Men bara 3,5 timme. 13.30-17.00. Sen ska jag nog försöka ta mig förbi mamma någon timme eller två. Bara få umgås. Det var ett par veckor sedan. Saknar henne.
 
Nej, nu måste jag göra mig i ordning. Sen blir det lunch innan jag åker mot jobbet. Ha en bra dag !
 
 
 
 
 

Drama!


Nejdå! När jag tittade ut genom fönstret förut så stod det en ambulans i gräset nedanför våran balkong. Kunde snabbt lista ut att han kört fast haha. 1 minut senare dök brandbilen upp och fick dra upp ambulansen. Lite underhållning såhär på kvällskvisten. De verkade inte ha en patient i allafall så det var ju tur!

Själv ligger jag nedbäddad under filten i soffan med en varm kopp te och greys på tvn. Perfekt kväll! Har sovmorgon imorgon också, så det ska bli skönt att få sova ut lite. Får hoppas inte Markus larm väcker mig som de brukar höra vid 7-tiden.

Nej, nu är reklampausen slut! Ha en bra kväll. Hörs imorgon!


24e oktober 2012


God morgon Sötnosar!

Ännu en arbetsdag. 2 månader kvar till julafton. Jisses så fort tiden går! Bäst att njuta så mycket det går!

Idag står jobb på schemat. Sen får det bli handling innan jag far hemåt igen. Kvällen får nog bara bestå av tv och soffa. Ska bli mycket skönt! Städ och tvätt tar vi en annan dag ;).

Ha en underbar dag!


23e oktober 2012


God morgon!

Vaknade upp riktigt trött. Sovit lite dåligt inatt och vaknade såklart av Markus alla 240 larm imorse. Men nu har jag fått i mig kaffe och vaknat till lite.

Fick ett riktigt fint sms imorse och det kändes riktigt bra! Att man gör något gott för någon annan. Det värmer!

Idag är det jobb som står på schemat. Börjar kl 14. Innan dess ska de fixas lunch och även åka förbi affären för att köp lite sallad att äta senare under eftermiddagen. Hoppas ni får en bra dag fina vänner :).


22e oktober 2012

 
 
 
 
God kväll!
 
Hade en ganska så jobbig dag igår och orkade inte blogga mer, var faktiskt inne här på bloggen och skrev ett inlägg i flera omgångar på kvällen, men ångrade mig och loggade ut. Vissa saker ska man nog hålla för sig själv.
 
Idag har jag jobbat och det gick bra, slutade 13.30 och det är lite väl tidigt då det är så mycket att göra vid den tiden så det blir inte att jag kom iväg förrens 14.
 
Sen har jag hängt med min älskade fina storasyster en stund. Pratat om allt mellan himmel och jord. Så skönt att bara få vara och få prata av sig och viktigast att få lyssna. Känna att man finns där, positivt som negativt. En berg och dalbana dag. ♥
 
Nu har jag lagt mig tillrätta i soffan. Ska bara njuta av lugnet. Imorgon är en ny dag!
 
Ohej, så poetiskt det blev i detta inlägg :)
 
 
 

21e oktober 2012

 
God förmiddag!
 
Gårdagen bjöd inte på särsklit mycket. Har hemma hos svärföräldrarna en sväng på eftermiddagen. Sen Burger King till middag framför tvn. Sen blev Markus sittnas vid datorn så jag tillbringade resten av kvällen själv i soffan med en san franscisco och godis. Kl 1 tog vid natten och jag klev upp mycket senare än Markus. Nu ligger frukosten i magen och jag har landat i soffan igen. Får se vad vi hittar på idag. Det regnar inte i allafall. Behöver fortfarande byta däck på bilen. Det ska bli minusgrader till veckan.
 
 
 
Ja, nu blir det tv och dator för min del ett tag. Ha en bra söndag !
 
 

20e oktober 2012

 
 
Hej!
 
Vilket skitväder man vaknade upp till tidigare. Regnet riktigt öser ner. Så synd! Börjar bli trött på detta skitväder. Och till veckan ska det bli kallt också. Vem vet, kanske det börjar snöa. Mysigt!
 
Idag har vi inga planer direkt. Hade velat byta till vinterdäck på bilen och fylla på motorolja och spolarvätska och andra nödvändigheter. Så vi får se vad det blir, känns inte så lockande att gå ut i detta väder. Får se om det ger med sig under dagen.
 
Sålänge tillbringar jag dagen i soffan med kaffe och min älskling! Kanske man skulle slå på en maskin med tvätt.  Lika bra kanske när man ändå ska stanna inne.
 
Hoppas ni får en bra lördag. Oavsett väder :)
 
 

19e oktober 2012


God morgon!

Hade en bra förmiddag igår med syster. Sprang på Ikea och rusta. Fick med mig två kökshanddukar. Syrran fick med sig betydligt mer. Shoppade loss ordentligt :). Käkade även lunch på Ikea innan jobbet. Deras ceasarsallad är väldigt god! Så det var en bra dag. Jobbet gick smidigt och timmarna flög iväg. Så ska det alltid vara!

Nu ska jag strax åka mot jobbet igen. Har en kort dag idag. Slutar kl 14. Då blir det handling och sen agera chaufför åt lillasyster innan jag ska hem och ta tag i mitt skitiga hem!

Hoppas ni får en bra dag och en trevlig helg!


18e oktober 2012

 
God morgon!
 
Nyss klivit ur duschen och bryggt mig en kopp kaffe. Vaknade utan huvudvärk idag i allafall. Sen får vi se hur det blir under dagen. Vore skönt att slippa vara sjuk. Det har man ju inte tid med.
 
Idag innan jobbet ska jag med syster till rusta och IKEA. Så det får bli lunch på IKEA så jag får äta något innan jobbet. Sen börjar jag jobba kl 14. Fullt upp!
 
Ska bli väldigt skönt att vara ledig i helgen. Det har varit några intensiva veckor nu med mycket jobb och kurser.
Det tar på en mer psykiskt än fysiskt. Mycket som snurrar runt i huvudet och som man ska komma ihåg och göra rätt. Men det lugnar nog sig så smånigom.
 
Ha en bra dag kära vänner :)
 

god kväll

 
 
Hej!
 
Har inte mått helt hundra de senaste dagarna, lite febrig, huvudvärk från helvetet och lite smått illamående. Vet inte vad det beror på. Har tagit treo i allafall och känner mig lite bättre. Knappt att jag orkade göra mat. Fick bli köpt grillad kyckling och pommes som skötte sig själv i ugnen.
 
Nu får det bara bli soffan hela kvällen. Är helt död! Får se hur jag mår imorgon. Förhoppningsvis bra, så jag kan följa med syster till IKEA osv innan kvällsjobb.
 
Hoppas ni har haft en bra dag. Bättre än min!
 
 
 
 
 

17e oktober 2012


God morgon!

Höll på att försova mig i morse när jag hade stängt av 3 av 4 larm innan jag fattade att jag skulle gå upp. Hade kunnat gå illa. Det värsta jag vet är att komma försent. Oavsett om det är jobb eller andra privata saker.

Men nu är jag uppe och färdig för senna dagen. Ska snart gå ut till bilen och åka mot jobbet. Efter det blir det handling och direkt hem igen till soffan ! Najs!

Ha en bra dag :)


16e oktober 2012

 
 
God förmiddag!
 
Klev upp vid 9 tiden och har suttit vid datorn och kollat på sista avsnittet av Bethenny ever after. Så tråkigt att det är slut. Rekomenderar verkligen att ni tittar på serien. Så bra! Så nu får man hålla ut tills man kan se hennes talkshow istället.
 
Nu ska jag vika in tvätt, göra mig i ordning och fixa lunch. Kl 14 börjar jag jobba. Ha en bra dag :)
 
 

Nytt


Hello! Sitter hos syrran och har ätit frukost och bakat. Precis moffat i oss kladdkaka med grädde. Gott!

Har idag på mig en ny kofta från GT och nya älsklingsbyxor från dr denim. Älskart!


15e oktober 2012

 
 
God förmiddag :)
 
Vaknade upp med huvudvärk men tog en treo, duschade och drack kaffe. Nu känner jag mig mycket bättre. Har precis sett ett avsnitt av Bethenny ever after och det är bara 2 avsnitt kvar. Så jäkla bra och jag vill inte att det ska vara slut. Måste hitta andra serier att titta på. Tips?
 
Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka till syster för frukost och häng. Sen blir det handling och mys resten av dagen. Lite städning också kanske. Kan behövas. Får se vad jag orkar.
 
Hoppas ni får en bra måndag!
 

14e oktober 2012

 
 
Nu är äntligen jobbhelgen över. Har sovit så himla dåligt på nätterna och det tar ut sin rätt på dagarna. Hjärnan har jobbat på högvarv för att hinna med. Men det har nog gått bra ändå.  En bra jobbhelg med bra kollegor :).
 
Nu är jag ledig imorgon och sen är det full arbetsvecka igen som gäller :). Just nu sitter jag nedbäddad i soffan med filt och fryser. Trött som bara den. Men måste börja med middagen nu. Har bara ätit smörgås idag så lite mat i magen är ett måste nu. Sen ska det hängas tvätt och efter det blir det soffan för hela slanten resten av kvällen!
 
Hoppas ni har haft en bra helg! Vi hörs imorgon.
 
 

13e oktober 2012


God morgon!

Klockan är inte mer än 6 på morgonen. Kolsvart ute. Men jag är nu färdig och redo för en dag på jobbet. 11 timmars arbete framför mig. Men det ska nog gå galant. Bara att ladda!

Kvällen igår var lugn. God middag och tv hela kvällen med älskling och sängen tidigt. För oss båda. Markus var nog trött efter en lång jobbvecka!

Nu ska jag fixa smörgås och sen bär det av till jobbet. Ha en bra lördag!


En bra dag!



Kuuuuuuuuuuu(k)l. Heeeela jävla inlägget försvann. Fan! Hörs imorgon istället. Hahaha. Trött jag blir!

Dagens lunch med syster:


12e oktober 2012

 
God morgon!
 
Idag skulle jag ha jobbat kvällen men har tagit kompledigt då jag var på kurs i onsdags som skulle varit min enda lediga dag denna vecka. Skönt att vara ledig en fredag istället.
 
Nu har jag duschat och bryggt kaffe. Ska kolla ett avsnitt av Bethenney ever after och sen ska jag göra mig i ordning. Ska ner till stan och luncha med syster och kolla lite i butiker. Sen blir det handling med sambon.
 
Hoppas ni får en bra fredag!
 

Kväll


Hej!

Dagarna går så snabbt. Hinner knappt med. Långa arbetsamma dagar och en seg brud på kvällen. Så det blir liksom ingenting annat än soffan efter jobb och kurs. Bara matlagning. Härligt det med. Inte en massa måsten.

Nu ligger jag som vanligt under filten i soffan och kollar tv. Greys anatomy. Så hemska avsnitt. Fy! Ännu jobbigare när man är så sjukt blödig själv. Tur det är på låtsas.

Imorgon är det dags för jobb igen. En lång dag. Hörs då! Godnatt!


10e oktober 2012


God morgon!

Nyss gjort mig färdig för ännu en kursdag! Så roligt. Vi seriöst skrattar oss igenom dagarna. Så kul! Synd att det bara är 1 gång kvar sen innan examen.

Idag kommer jag även ha med min kollegas praktikant som ska få kolla lite och prova på hur man förflyttar rätt. Tror hon uppskattar att få vara med ! Ska hämta upp henne innan kursen. Nu måste jag äta upp min frukost och sen ut för att skrapa rutorna på bilen :(. Kallt idag!

Ha en bra onsdag!


9 oktober 2012


God morgon!

En trött tjej idag. Skulle nästan göra vad som helst för att få krypa ner tillbaka under täcken. Bättre blir det inte av att det regnar som busen ute. Ush!

Nu sitter jag och försöker få i mig frukost. Det är inte gott på morgonen. Mår illa! Men om jag inte äter nu så väsnas min mage något bedrövligt sen vid halv 9-9 tiden.

Nej nu måste jag äta upp och sen ut i regnet. Kurs idag :).


8e oktober 2012


God morgon!

Idag var det inte lätt att gå upp. Trött som bara den. Har en lång vecka med tidiga mornar så jag kommer nog vara riktigt seg hela veckan.

Förlåt för ingen uppdatering igår. Det brukar inte hända ;). Men jag var sååå seg igår. I lördags blev vi bjudna hem till svärisarna på middag och kortspel. Oxfilé med potatisgratäng och massa gott tillbehör. En riktigt bra kväll men alldeles för mycket att dricka.

Igår var vi hemma i stort sett hela dagen förutom när jag åkte och köpte kebab till middag ;). Gott!

Så det var en bra helg allt som allt! Nu måste jag dricka upp mitt kaffe, fixa smörgås och sen dra mot jobbet! Ha en bra dag!


6e oktober 2012

 
 
God morgon!
 
Klev upp för en timme sedan och har hunnit duscha och ätit god frukost med älskling :). Älskar helgmornar och våra gemensamma frukostar!
 
Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Ska hem till mamma på fika. Syster och hennes sambo plus barn kommer och även min morbror med familj, så det blir trevligt :). Har inte sett morbror och hans familj sedan förra sommaren. Kul att se hur stora mina småkusiner har blivit.
 
Ha en bra lördag!

God kväll!


Hoppar in via Iphonen för att önska er en trevlig fredagskväll! Jag själv har suttit i soffan ett par timmar och kollat på "bethanny getting married". Så bra! Det är en realityserie med Bethanny från real housewives. Gråtit några skvättar också.

Nu har tittat färdigt för idag och insåg att jag sitter i bäckmörker här i vardagsrummet. Ska tända massa ljus nu, dra på stereon, öppna en cider och börja med maten! Sen blir det mys med älskling resten av kvällen. Kan inte bli bättre! Ha en superbra helg.

Just nu:


5e oktober 2012


God morgon!

Inga drömmar inatt, men hade svårt att somna. Det var nog runt midnatt. Så inte allt för mycket sömn blev det. Men bara att bita ihop! Det är ju fredag i allafall :).

Ska snart pallra mig ut till bilen. Hoppas på att jag slipper skrapa rutorna. Alldeles för dimmigt ute så jag ser Inge från fönstret. Läskigt att gå ut i mörker också. Har ju skog precis bredvid och det brukar alltid vara massa rådjur. Jobbigt när man hör dom men inte ser. Igår sprang det två över gatan rätt framför mig. Då skvatt jag kan jag lova! Ush!

Hoppas ni får en bra fredag. Jag själv har inga planer för dagen mer än jobb och tv ikväll. Kommer nog somna på soffan som vanligt!


4e oktober 2012


God morgon!

Inte alls så god morgon här i allafall. Drömde världens mardröm om massa spöken inatt. Helt sinnessjukt läskigt. Fy! Va lite skrajsen när jag gick upp i mörkret i morse. Men nu är det bättre. Lite trött bara. Höll på att slänga hårborsten i soporna ;). Som tur var så hejdade jag mig!

Nu ska jag fixa smörgås och dra mot jobbet! Ha en bra dag! Hörs i eftermiddag/kväll.


På jobb


Hej!

Sitter på jobbet och har inte så mycket att skriva faktiskt. Jobbar till 21.30 och sen är det en dagtur imorgon. Så det blir lite tomt här inne. Men ska försöka få in några rader ibland i allafall. Mer spännande än såhär blir det nog inte ;).

Vad har ni för er? Ser att ni är inne och läser men ni är värdelösa på att lämna kommentarer :p.

Ha en bra eftermiddag/kväll !


3e oktober 2012

 
God morgon :)
 
Hade en riktigt rolig kväll igår. Färjestad levererade verkligen. Ett jäkla drag. 3 mål innan 5 minuter i första perioden. Sen smattrade det på ganska bra under matchen. Slutade med 7-2 till FBK. Överlägset! Så det får verkligen bli mer matcher framöver. Förra säsongen kollade jag inte på en enda match på arenan, utan bara hemma på tvn. Denna säsong ska jag kolla mycket mer. Väl värt pengarna. Så kul att umgås med nära och kära också.
 
Idag är det dags för jobb igen. Börjar kl 14 så jag har lite tid innan. Ska vika in tvätt, fixa lunch och greja lite här hemma. Kolla på sånt som jag missade på tvn igår.
 
Men nu först är det real housewives of Atlanta. Så himla underhållande!
 
Hörs sen!
 
 
 

2e oktober 2012

 
 
God förmiddag!
 
Har haft en lugn förmiddag framför tvn med flera koppar kaffe :). Ska fixa lite käk nu och sen börja städa här hemma. Fint ska det bli!
 
Ikväll väntar hockey. Pappa, syrran och syrrans sambo ska med. Ska bli riktigt roligt. Ståplats såklart. Färjestad mot Linköping. FBK vinner såklart.
 
Här kommer bättre bild på min nya uggla. Ganska så stor och tung. Älskar den! Ser ni vad mina fina hjärtan på tråd har växt också. Som ogräs :)
 

Uggla


God kväll!

Ligger i soffan och mår gött. Kolla på djursjukhuset.

Haft en bra dag med syster på stan. Kaffe och kladdkaka på waynes. Sen kollade vi som vanligt i butikerna. Jag hittade finaste ugglan på boulevard och en t-shirt på H&M. Den kan jag visa imorgon.

Handlade sen och åkte hem och fixade käk. En härlig ledig dag. Skönt!

Är ledig imorgon också. Då blir det förmodligen en lugn förmiddag och sen ska det städas. Dammsugas och dammas. Behövligt! Är rätt sugen på att gå på hockeyn imorgon. Men vi får se!

Ha en bra kväll!


1e oktober 2012

 
God morgon!
 
Tog en liten extra sovmorgon idag efter jobbhelgen. Så skönt! Hade kunnat somnat stående på jobbet igår haha. Sååå jäkla trött. Men nu är det måndag och en bra vecka framför mig :).
 
Nyduschad och nybryggt kaffe. Nu ska jag snart göra mig i ordning och sen äta frukost och hänga tvätt. Det blir ner på stan med kära syster idag. Ska med henne till arbetsförmedlingen och sen får det bli en varmt kopp kaffe någonstans. Har ingen lust att sitta här hemma.
 
Hörs sen. Ha en bra måndag!
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus