PMS-KÄRRING



Jo, det har jag varit idag. Trots att lingonveckan inte är här på besök. Egentligen vet jag faktiskt inte varför jag har varit så arg och sur idag. Ingen aning. Önska jag kunde spola tillbaka till tiden när jag vaknade imorse och göra om allt. Jag är ju en glad och positiv tjej som älskar livet. Och solen har lyst upp himelen idag vilket alltid gör mig på strålande(!) humör. Konstigt det där.

Aja, nu har jag blivit glad igen. Färgat håret. Gjorde ju ljusa slingor för ett par veckor sedan. Men efter varje dusch har jag inte kunnat borsta håret utan att det tovar sig. Oavsett mängden balsam. Varför blir det så ? Sliter det verkligen såååå mkt på håret ? Sjukt. Så nu är jag typ rödhårig. Eller brunhårig. Eller nåt därimellan. Blir bra. Jag trivs så. Tur det. Skiter i vad andra tycker om mitt hår. Hälsan går före.

Just nu är jag ensam hemma. Syrran är på bio med sin kille. Skönt att vara lite ensam. Färgade håret, la en ansiktsmask och målade mina tånaglar i guld(!) hehe. Sketasnyggt!

Nu ska jag koka mig en kopp thé. Kärring som jag är . Imorgon är en bättre dag. Tror jag.

Have a good one. Cheers.



PMS-KÄRRING


110131



Hallå !

Har landat hemma i Karlstad igen i min lägenhet. Dagen började mindre bra. Skällde ut syrran ordentligt. Om privata saker. Är/var både arg, besviken och ledsen. Respektlöst. Men förmodligen ska vi försöka igen. Det är fan inte lätt att bo med sin syster i en liiiiiiiten etta tillsammans med en hund.

Hoppas dagen slutar bättre. Men just nu är jag måttligt förbannad över jääääääävla radiotjänst som har skickat en räkning till mig på 519 kr. Jag ägen inte ens en TV helt seriöst. Sjukt! Och jag måste betala den enligt lag står det. Det är inte en sån räkning som dom bara skickar ut utan den här måste betalas. Pronto! Har försökt ringt men har inte råd att sitta i kö. Jga hade plats 34 och den teleräkningen skulle säkert bli lika dyr som tvräkningen.


Nu ska jag lugna ner mig, dricka upp mina stora kopp med kaffe och bättra på sminket innan jag möter Elena och My istan för en lunch. Henne kan man verkligen prata ut med ! Goa Elena !

Hoppas ni får en bättre Måndag ;)

Tessie.



Stan



Hej!

Hemma från stan nu. Det är ju som sagt söndag idag och det märktes. Det var nästan inget som var öppet. Eller jo, men inte dom affärerna som jag ville in på. Typiskt. Ska försöka ta mig ner en sväng imorgon. Jag är ju ledig. Får försöka ragga med mig någon.

Nu ska det mysas för hela slanten. Puss på er !



110130



Söndag. En ganska tråkig dag. Kunde varit två lördagar isträck istället. Men denna söndag så vi nog göra något av också.

Jag sov som vanligt inge bra inatt. Eller inatt sov jag bra men vaknar tidigt på morgon av törst, täppt näsa och hetta. Så det känns inte som jag får sova ut ordentligt. Inatt somnad vi vid halv 3 ungefär och vaknade för att stiga upp vid halv 11. Det blir inte såå många timmars sömn. Och det känns i ögonen. Dom svider.

Markus har i allafall åkt och fiskat. För längesedan :P. Jag har slappat, gjort mig i ordning och ätit två äggmackor med kaviar. Så jag är redo att starta dagen jag med.

Ska om ca 30 minuter dra mot stan och kolla läget. Svärmor följer med. Ska bli kul :). Ska se om jag hittar någon bra "krona" som jag så länge letat efter.

Senare i eftermiddag när jag kommer hem igen blir det nog bara massa avsnitt av Sons of Anarchy med älsklingen. Gud va bra den serien är ;). Omöjligt att sluta titta när du väl börjat. Rekommenderas starkt ! Är inne på säsong 3 nu.

Jag hoppas ni får en lika solig fin söndag som vi har här i bushen utanför Karlstad.

Studenten -07. Saknar er OP3

Ser ni mig?


110129


Hallå!

Lördag idag. Jag och Markus vaknade tidigt idag och har varit till stan och kollat runt. I alla möjliga butiker. Hittade dock ingenting. Men det gör inte så mycket. Har ingen brådis med att hitta saker heller. Däremot handlade vi för 600 kr på ÖB igår HAHA. Massa bra-att-ha saker.


Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit hos pappa på en kopp kaffe. Ytterst trevligt. Jag ska kolla på tv nu och krama på Markus.

Ikväll blir det mys med god mat, dricka och kortspel. Ha en bra lördag mina vänner :)



Gilla-knappen






Nu har jag fixat så ni kan gilla varje inlägg i bloggen. Precis som på Facebook. Och om ni vill ha det också på eran blogg kan ni gå in på den här hemsidan och fixa det. Jättebra :) Så gilla på nu :)









110128



God eftermiddag!

Nu har jag duschat och ätit frukost. Även kollat runt lite på internet efter en förbannad ljuskrona som jag letat efter sååå länge. Det är en speciell från Dekorativt.se som jag vill ha men den är slut. Och jag har mejlat tjejen som har hemsidan. Men hon svarar inte. Finns liksom ingen  annan liknande som jag vill ha just nu. Skittråkigt :P.

Denn fina vill jag ha :


Källa: Stina-lee.se

Hur fin är inte den ?? Åh va svårt det ska vara..

Men men, nu ska jag göra mig i ordning. Idag blir det ärenden på ÖB som gäller :P HAHA ! Men först ska jag visa er min shopping :)


3 pack suuupersköna trosor. H&M


Ny rouge och ögonbrynspenna H&M


Vanligt svart linne. Har säkert 5-6 st. Gina Tricot (bilden blev alldeles för suddig som jag tog)


Jättegullig kofta (kortare variant) Gina tricot



Och en eyeroll-on (för killar). Den ska tydligen vara bra även för tjejer med trötta ögon. Affection



Ja, det var vell det. Nu blir det inge mer shopping av kläder denna månad. Pengar ska slösas på annat roligt :)

Ha en suuperfredag ! Trevlig helg på er !


Min utsikt från sängen.  Inte så rolig. Så...

img_0764 (MMS)

Min utsikt från sängen.  Inte så rolig. Så nu ska jag gå upp o duscha. Återkommer snart igen med bilder på min lilla shopping igår!


Invigning




Igår invigde jag min nya "tesked" där man har i sitt lösthé. Den är så himla gullig att jag dricker mer thé för att få använda dom. Jag vet att dom finns på Coop att köpa och även en relativt ny inredningsbutik här i Karlstad i Duvahuset bredvid kicks.


Se så söt :)



O världens godaste (och vackraste) thé från märket kobbs!

Fetaostfylld fläskfilé




Här kommet ett recept på en supersimpel och jättegod maträtt!



Allt ni behöver är:

Fläskfilé (efter behov)
en burk eller ask med valfri fetaost
valfria kryddor ( jag använder salt, vitpeppar och vitlökskrydda)
soya
smör



Börja med att sätta på ugnen på ca 225 grader.
Lägg fläskfilén i en smord form
Snitta fläskfilén på längden
Lägg i några klickar smör i snittet för att köttet ska hålla sig saftigt
tärna fetaosten och lägg i snittet över smöret.
ringla över lite soya över hela fläskfilén och krydda efter eget behag.
In i ugnen i ca 30-35 minuter.

Färdigt ! Servera med valfritt tillbehör. Vi hade pommes och vitlöksbröd till!







Färdiga resultatet (kanske inte ser aptitligt ut men oj så gott)




Hoppas det smakar :)


110127



Hallå löningsdag! Varmt välkommen :). Som jag längtat! HAHA.

Nej men pengar är alltid välkommet. Väntat som oväntat. Men räkningar ska betalas först. Sen ska en hel del sparas. Så det blir inte mycket pengaslösande denna månad.

Just nu sitter jag hemma och dricker morgonkaffet. Har redan duschat och gjort mig helt färdig. Även packat väskan som ska tillbaka till babe ikväll efter jobbet.

Om ca en timme ska jag hem till kära mor på lunch. Hemmagjorda pannbiffar o potatis tror jag hon skulle göra. Ja vi får vell se. Sen ska jag och mamma åka till Bergvik en stund innan jag börjar jobba. Skulle behöva nya trosor och tröjor. Vanliga tröjor. Mer än så får inte shoppas denna månad. Inge "rea-superbilligt-kan vara bra att ha" saker.

Nu ska jag fixa lite tidsinställda inlägg åt er. Som kommer in under dagen när jag är borta. Bland annat ett gott recept.

Ha en supertorsdag!


Tjo! Blev Inge mer bloggande idag. Återkom...

img_1183 (MMS)

Tjo! Blev Inge mer bloggande idag. Återkommer med ett par inlägg imorgon. Nu ska jag titta på leila bakar. Går inge bättre just nu på tv. Vi hörs imorgon igen :). Godnatt!!!


110126



God förmiddag !

Nu är jag hemma i min lägenhet igen efter nästan en vecka hos älskling :). Men ska tillbaka dit imorgon igen. syrran ville som sagt inte ha mig hemma eftersom jag mådde illa i söndags.

Just nu håller jag på med lunch. Måste ha lite mat i magen. Sen drar jag till brandutbildningen. Kul bara att det är månadens kallaste dag idag. Känns så i allafall :P. Ush!

Ska bli spännande i allafall. Vi hörs ikväll !



Shopping



God kväll.

Tänk att jag fick som jag ville ;). Jag och babe har varit och storshoppat. Oj oj oj ! Nej men handlat lite grann till framtida ändamål.

Nu har han satt sig vid datorn och jag sneglar på "halv 8 hos mig" medans jag sitter med laptopen i knät. Ikväll blir det att sova i rimlig tid. Imorgon ska jag upp vid 9, hem till hunden och ta han på en promenad. Sen ska jag på brandutbildning halv 1 till halv 5. Herregud. Nervös. 2 år sedan sist och det ska inte bli kul. Släcka en brinnande docka, och sen rädda en ur ett brinnande hus (container). Och kallt ska det vara ute också. Ush!

Men det ska vell gå fin fint !

Hoppas ni får en mysig tisdagskväll. Missa inte cougar town som har säsongspremiär ikväll 22.00 på kanal 5.


Gissa vart jag och babe shoppade loss?


110125



Congrats!

I allafall till er som fått lön idag. Inte jag. Nej. Inte vi som är anställda i Karlstad kommun. Vi får vänta yttligare 2 dagar. Två låånga dagar. Meeeen, man överlever.

Idag får vi se om jag får med mig Markus till affären. Spelar ingen roll vilken affär HAHA men jag vill uuuut ! Orkar inte sitta inne en dag till. Shoppingsugen. 

Och imorgon tror jag att jag ska på brandutbildning. Är inte säker på dag och tid så jag får ringa chefen och höra. Men jag har det uppskrivet i almanackan imorgon men jag är ändå inte 100% säker. 

Nu ska jag fixa frukost och kanske spela lite sims tills Markus kommer hem. Försvinna in i simsvärlden ett par timmar. 

Ha en bra dag ;)

 
Mosters lilla gosegris !!! Tänk att man kan älska en hund sååå mkt !

Still here



Hallå :)

Idag blev jag som sagt kvar i Vålberg då syrran är rädd att jag ska smitta henne med magsjuka fast jag inte ens har haft det !? Låter idiotiskt. Jag är ju frisk som en nötkärna. Vad jag vet !

Inte blev det någon utflykt idag heller som jag hade hoppats på. Markus? Om du läser detta så ville jag HANDLA. Du bara drygar ut på det. "vi tar det till helgen". Så vi ska sitta på arslet för att vänta till helgen? Vad väntar vi på egentligen? Jag har ingen aning.  


Aja, han har placerat sig vid datorn och spelar CS eftersom jag ska se top model. Så kan han spela. Han vet det. Han vet när han kan spela. Knäppis. Jag hör hur han jämrar sig för sina kompisar om hur kan inte kan spela hela kvällen. Jag är ju kvar här :P. Det kan han gott leva med. HAHA! Man dör inte utan CS. Tro mig, jag vet ;) !




header







Ja, nu testar vi denna headern (bilderna ovanför) ett tag. Behövde en ny då jag totalt tröttnat på den andra. Så vad tycker ni? 





 


110124



Ny vecka :)

Idag mår jag mycket bättre. Vet inte riktigt vad som hände igår. Mådde lite konstigt på morgonen men trodde jag var trött bara. Senare på eftermiddagen kunde jag knappt röra mig. Mådde så sjukt illa. Magen var i uppror. Fick gå på toaletten och var nära att spy 2 gånger. Men det hände aldrig något. Efter det mådde jag bättre men magen mådde inte bra. Sen var jag sådär konstig resten av kvällen.

Men idag mår jag bättre. Magen känns lite konstig men inge illamående. Men för syrrans skull så stannar jag hos Markus tills imorgon så får vi se. Tack gode gud att det inte var magsjuka!

Nu sitter jag här i sängen och dricker en hemmagjord smoothie på frysta hallon, vispgrädde, vaniljglass och lite mjölk. Såå sjukt gott !

Nu ska jag bara slappa och ta det lugnt. Kanske blir en sväng till byggmax och jysk senare. Vi får se om Markus går med på det.


Gott!




R.I.P  D.

God morgon :). En bättre dag idag. Igår ha...

img_0720 (MMS)

God morgon :). En bättre dag idag. Igår hade jag så ont i magen att jag nästan kräktes. Inte alls bra. Berättar mer om en stund. Nu blir de duschen !


110123



Söndag.

Har sovit som en prinsessa inatt. Gick upp i lagom tid, och har ätit frukost och druckit kaffe. Sen har jag bara suttit vid datorn. Markus har åkt iväg och fiskat så jag ska nog kolla på lite tjejserier medans han är borta.

Skönare söndag blir det inte. Hade velat tagit med mig Markus till stan och handla vissa saker. Men det får bli nästa helg istället. Roligt :).


Hoppas ni haft en bra helg mina vänner. Den har gått både uppåt och nedåt. I allafall hos oss.



Vår...

Sådär




Då var även denna lördag över. Haft en mysig kväll med Markus familj. Världens bästa svärföräldrar. Vi har spelat kort och druckit alkohol. Skrattat sååå mkt. Som vi alltid gör HAHA !

Nu ska jag bädda ner mig under täcket med min älskade bästaste pojkvän :).



Sov gott.



110121



God kväller kära fölk!

Fredagen är här..Och här hos Markus väntas trerätters. Först ut är det räksmörgås. Sååå gott. Till varmrätt är det plankstek som gäller..och efterätten är något med after eight vet jag. Ska bli sjuukt gott ! Hungrig som bara den.

Dagen började med ett möte på ams imorse. Allt gick bra. Sen åkte jag hem och myste lite med Markus som fortfarande låg kvar i sängen. Sen har vi varit till stan och kollat runt lite. Så nu sitter vi här hemma och ska nörda oss med dataspel tills det är dags för middag, tv och kortspel. Kanske alkohol? Vi får se..

Mer än så blir det nog inte. Bara hemmamys som vanligt. Det jag gillar mest. Pensionärer som vi är :).


Samma blir det lördag och söndag också. Mys för hela slanten. Förutom en liten rolig sak. Hemligt.

Ha en trevlig Fredag !


God morgon ! Nu ska jag strax dra mig till...

img_4013 (MMS)

God morgon ! Nu ska jag strax dra mig till arbetsförmedlingen. Jättekul ! Hörs senare. Puss !


Ont i magen !!!!!!!! Nervös !!!!! Men av e...

img_1171 (MMS)

Ont i magen !!!!!!!! Nervös !!!!! Men av en bra anledning. Vi får se hur de blir..Can you guess?


Hallå igen.



Tillbaks. På lite bättre humör. Tänk så arg man kan bli på teknik. Vilken skit :P. HAHA! Nu är jag hemma hos Markus i allafall. Väntar på att han ska sluta jobba. Då ska vi antagligen åka och handla inför helgen.

Förresten så tror jag mitt dåliga humör imorse hade med natten och göra. Sov inte alls bra. Jag vaknade vid 3 tiden första gången. Då hunden inte ville sova hos mi längre utan gick in till tvillingarnas rum och skulle under en säng. Och Miltons klor låter inte så härligt mot parkettgolv. Efter det så började min lillebror (sov i samma rum) att föra väsen. Det gör han avrje natt, gnyr, gnisslar tänder, pratar, skriker osv osv. Och så höll han på i ca 30 minuter. När jag äntligen skulle somna om så börjar den lilla råttan (hamstern) i rummet bredvid att springa i hamsterhjulet som gnisslar som aldrig förr. Vadå irriterande?

Därefter somnade jag och vaknade vid 7-tiden då lillebror blev väckt för skolan av mamma. Han ville som vanligt inte gå upp och mamma fick tjata ett par gånger. Sen glömde han stänga igen dörren efter sig så jag blev störd. Sen var han in och greja på rummet sökert 3-4 gånger innan jag äntligen fick vara ifred. Så störd sömn är inte roligt. Så nu är jag lika trött som jag var på 7 imorse. USH!¨

Men inatt hoppas jag verkligen på en god natts sömn. Sover ju med mitt hjärta då ♥

Dags för kaffe.. Puss!


110120



Hallå !

Satan vad förbannad man kan bli på ett F*CKING K*K internet. Har ju som sagt sovit hos mamma inatt och skulle ansluta till deras trådlösa internet förut. Men nu är det ett annat lösenord som man måste skriva in för att ansluta. Men det gick inte ändra på min jävla dator. Det stod bara "de inställningarna som sparats på denna dator stämmer inte". Sen gick det inte ändra på den jävla skiten. Hur jag än gjorde. Men tro på faaaaaaaaaaaaaaan att jag fick ta bort comhem från datorn och sedan söka nytt för att det skulle funka.

Varför finns det inte beskrivningar på hur man går till väga för att ändra? typ : "vill du ändra inställningarna, tryck här". Det är bara skitidioter som kom på denna skiten.

Ush vilken dålig morgon det blev. Inte alls kul. Nu ska jag dra. Mot Markus. Hej !

Hoho! Sitter hos mamma  o dricker en stor ...

img_1141 (MMS)

Hoho! Sitter hos mamma  o dricker en stor kopp varmt kaffe. Gott ! Inatt sover jag här som sagt då syrran har killbesök. Inte mig emot. Skönt att få träffa syskonen o mamma o Magnus såklart ! Så de blir myskväll :). Kanske lite Ostbågar. Eller popcorn kanske. Najs ! Ha en myspyskväll. Saknar min babe ja. Men imorgon träffas vi :). Längtar!


110119



God eftermiddag :)


Har haft en trevlig förmiddag med Linda här på kaffe och tjöt. Men nu är hon hos sin mormor på lunch. Sen hämtar hon mig så drar vi ner på stan och kollar läget. Kolla lite inredning osv. Sen möter syster upp oss efter hennes jobb för en kaffe på Waynes.

Ska bli mysigt. Skönt att ha något att göra på dagarna när jag är "ledig" (arbetslös). Solen skiner ute nu och jag ska snart ta ut hunden igen på en kort promenad. Så han inte blir så kissnödig när vi är borta sen.

Men nu ska jag fixa och dola lite. Ha en bra dag :). Natten ska spenderas hos mamma och Magnus inatt då syster får killbesök. Tror inte det är så populärt att att jag delar säng med dom HAHA !


Måste tipsa er om världens godaste thé. Kobbs. Hur underbart som helst. Jättemycket smak. Och vackert är det också. Jag har théet i en glasburk och det är jättefint. Det är stora blomblad i vilket tillsätter lite färg. Kan varmt rekommenderar till er som älskar thé precis som jag :). Det som jag använder nu är med fruktsmak.





Mat



Hej :)

Blev inte att handla tidigare idag när jag skulle de. Fick ett samtal från mamma som ville att jag skulle hämta barnen på skolan så de slapp vara på fritids så länge. Som dom är jämt, då mamma jobbar sent.

Så dom fick följa med och handla, sen hem och åt fryspizza. När Carro kom hem från jobbet slappade vi en stund innan vi drog hem till mamma och Magnus en sväng på kaffe. Alltid trevligt.

Nu är jag hemma igen, har kört igång två maskiner tvätt samtidigt som jag lagar kyckling till middag. Gott ska det bli :).

Så nu ska jag njuta av kvällen innan den är över.

Har lite spännande saker framöver. Känns både skitkul och nervigt. :P Ni får veta så småningom.


Puss..

Projekt: målning



Igår fick jag och syster idén att måla om en bänk och en byrå vi fått av mamma. Jag tog byrån och syrran tog bänken. Blev faktiskt väldigt bra. Men syrran är som en femåring. Såklart skulle hon peta på byrån och se om lacken torkat. Jag sa NEJ hundra gånger, då jag målade på ett tjockt lager.
 Jovisst, hon petar ändå och ett jäkla märke blev det också. Skitunge :P Och hon ska vara 25 år haha!?

Både byrån och bänken hamnade bra i hallen.


Resultatet:

Bänken




Byrån





Vad tycks?

110118



God förmiddag!

Startade dagen vid halv 10 imorse. Låg och drog mig ett tag. Gosade med Milton. Han märker direkt när man vaknar och då hoppar han upp och myser en stund.

Sen har jag gjort mig färdig och varit ute på promenad. Har ätit en morot till frukost. HAHA. Hatar frukost. Är inte hungrig direkt på morgonen. Helst ska det gå ett par timmar. Och ingenting gott hade vi hemma. Har tagit upp lite rostbiff från frysen så jag kan äta ordentlig frukost imorgon.

Snart ska jag bege mig iväg till affären och handla mjölk, toapapper m.m. Sådant nödvändigt. Även posta kassakorten. Både mina och syrrans. Kom även på att jag skrivit 2010 på mina så det får jag ändra. Annars klagar dom vell igen som vanligt.

Nu ska jag kolla tv en stund innan jag sticker. Ha en bra dag. Kommer upp ett tidsinställd inlägg här vid 1. Puss på er !


Jag och milton i morse

Måndagen över






Jaha, då är snart Måndagen över. Fort gick det ! Hade det trevligt istan idag med Linda. Så himla gullig är hon med sin lilla (stora) bebismage. Åh vad jag älskar det !

När jag kom hem så lackade jag byrån som jag och syster fått av mamma (målade den i förmiddags). Efter det slipade jag tvbänken och har god lust att lacka den. Men orkar inte mer idag. Och syrran har målat om en bänk som vi också fått av mamma så nu står det så fint i hallen. Mycket nöjd faktiskt.

Har precis lagat och ätit spaghetti och lunchkorv. Så nu är det bara tv som gäller för hela slanten. Top model börjar ju nu, sen är det nytt program med Simon och Tomas. Kanske får kika på det om det inte går något bättre.






110117




HOHO. Oj så bra denna dagen började. Bilen ville absolut INTE starta imorse. Den har stått still sen fredag så jag kan ju tro att den var rätt blöt efter helgen snö och regn. Försökte säkert 8 ggr innan den startade och då hade jag precis slitit ner Markus som fortfarande sov. Tänkte han skulle få igång bilen med starthjälp. Precis när han kom ner så startade den. Min lilla pärla!

Aja, hemma i Karlstad igen. Tagit en promenad med hunden. Möttes av en otäck räkning från radiotjänst. Skulle FAAAAAAAAAAAAAN andrig ha svarat i telen när dom ringde från dolt nummer för förra veckan. Och inte sa jag något som skulle få dom att tro att jag har en teve. Idioter !

Sen så har jag i allafall fixat ihop alla mina akassepapper och skit och hoppas på att det inte blir något krångel nästa gång. Tänk att de tycker det är sååå kul att krångla. Har varit så sedan studenten 2007. Helt vansinnigt.

Nu ska jag dricka upp min kopp kaffe och sätta på mig lite smink. Sen till affären och köpa kuvert, frimärke och mjölk :P.

Sen fick jag en suuuupergullig sak av syster imorse. En "te"sked med en tårtbit. Så söt. Har en sedan tidigare med en cupcake på. Tack bästaste syster. ♥

 

110116



Hallå :)

Sov ut till kl 12 idag, tog en dusch, frukost och har spelat sims i ca 2 timmar. Tiden rinner iväg då ;). Markus spelar cs. Så det passade bra :). Har inte rökt sen igårkväll heller :) ! STOLT! Blir vell bara ca 2-3 cigg idag och då är det hälften av hälften :P HAHA. Skitbra !

Nu ska jag platta håret och få lite ordning på det. Sen kanske en ska fixa cykeln. Antingen fixa nya gummislangar eller vad det nu blir.

Ha en bra söndag mina vänner :)



Lördag



Allt gick bra istan hos mamma. Blev att bära ner lite kartonger och soppåsar. Sen åkte jag och syster hem till oss med lite grejer som en byrå och en bänk. Blev ca 3 timmar sammanlagt.

Sen åkte jag och hämtade tapeter åt svärisarna och apoteket för att köpa rökplåpster till mig. Dyrt !!! 289 f*cking kronor. Fy.

Men mne, nu är jag hemma hos babe igen. Snart blir det tacos med heeeela familjen fredin (Markus,syster, hennes pojkvän och båda barnen). Så det blir nog en del kortspel också. Oj vad däng dom ska få :).

Nu ska jag locka håret lite. Puss på er !

Goa Melvin



O Nellie

110115



God förrmiddag kära vänner !

Gick upp för ca 1,5 timme sedan. Ska snart sticka iväg till mammas gamla lägenhet och hjälpa henne med det sista. Plus att jag ska försöka få med mig mina saker som är kvar. Och en cykel. Som tur är får jag låna Markus föräldrars Merca denna helgen igen. Annars hade det aldrig gått !

Känner inte alls för att slita arslet av mig. Jag är såå trött. Haft en vecka då jag klivit upp runt 6 varje morgon, och inatt blev det nästan 9 timmars sömn. Kanske låter mycket men jag är lika trött som jag var igår. Men det ska vell fixa till sig med en kopp kaffe.

Måste i allafall berätta om rökningen. Igår håll jag upp i 5 timmar i sträck. Duktiga jag ! Som sagt brukar det gå en timme mellan varje cigg och 5 timmar är ca en tredjedel av dagen. Så jag är stolt. Tack vare nikotinplåster som gick ut augusti 09 men det funkade bra ändå. Så jag ska köpa nya idag istan. Känner verkligen att dom hjälper mig så varför inte.

Nå, slut tjatat och rökningen. Kan återkomma om det när jag slutat helt ;).

Nu ska jag slappa en liten stund innan jag drar mig mot stan.

Och ett stort grattis till min gullunge (och gravida) Linda som fyller 23 år idag :) Ett stoooort grattis till dig. Ni hittar henne här, gå in och gratta henne vetja :)


Pusssss på er.



Resultat







Såhär blev resultatet av slingorna jag gjorde under veckan. Är inte alls nöjd men det är en förändring. Ska så småningom gå till frissan och ljusa upp det ordentligt.


110114



TGIF !

Såå skönt ;). Kom hem från en bra arbetsdag för ca 1 timme sedan. Då tog jag en dusch på en gång. Behövdes ! Får sån himla fotsvett av mina rebook easytone. Luktar fasen :P HAHA !

Har slängt i mig en smörgås, en kopp kaffe och ett glas med smoothie. Lite mättare ! Nu ska jag fixa i ordning mig. Sen ska jag bara umgås med älsklingen heeela helgen och njuta av varje stund. Men en liten sväng imorgon ska jag hem till mammas gamla lägenhet och hjälpa henne med det sista och även få med mig mina sista småsaker.

Ha en bra fredag mina vänner :)



Ps. Sen kl 7 imorse har jag rökt 3,5 cigg. Eller är det 4,5? Aja, bättre än vad det brukar vara. Efter denna helg ska jag köpa plåster. Tuggummina är inte goda alls ! Så nu jävlar !




110113



God kväll. Här i stugan är vi surisar. Eller jag i allafall. Markus spelar CS. Jag spyyyyyyyyyr på CS. Den jäveln som uppfann CS borde DÖ ! Tänk så många förhållanden han(?) har splittrat. Eller hur ?? Håll med mig.

Men jag får vell skita i han. Jag ska ta hand om mig själv. Nu håller jag på att tugga nicotintuggummi för att försöka att vänta med ciggen till senare. Känner mig inte alls duktig för fem öre. Känns som jag bara plågar mig själv bara. O tuggummina smakar skit blandat med lakrits. Imorgon är det jag som kör på plåster.

Men ha rökt 5 cigg än sålänge. Och DET är bra ! Jag brukar röka 10-12 st varje dag om inte mer. Och jag har redan gått ner hälften första dagen.

Jag kan inte bara sluta sådär rätt av. Jag pallar inte det. Jag bestämde mig igår att jag skulle försöka sluta röka så småningom under våren. Så jag tycker jag är duktig att trappa ner.

Nu ska jag tvätta bort sminket, och mysa.

Imorgon är det jobb igen så jag ska somna tidigt. Puss på er !



Hallå! Har slutat jobba, hamnat i Vålberg ...

img_6808 (MMS)

Hallå! Har slutat jobba, hamnat i Vålberg o ska dra mig tillbaka mot stan. Handla med älskling! O posta kassakort. Hörs sen :)


När julgranen försvann förut ville ja fort...

img_2547 (MMS)

När julgranen försvann förut ville ja fortfarande ha ljusslingorna. Så en bakom tvn o en under tv bänken. Hur mysigt som helst ! Eller hur ? :)


110111



God eftermiddag !

Haft en bra dag på jobbet idag. Sen jag kom hem har jag städat undan lite, skrivit i kassakort (tusen st :P), betalat räkningar och promenerat med hunden.

Nu hade jag tänkt att jag skulle plocka bort julen. Inte orkat eller hunnit ännu. Men nu ska den bort. Längtar efter våren nu !

Sen ska jag fixa mat, kassler och mos och efter maten blir det tv för hela slanten. O slinga håret också ;). Lite blondare så här inför våren.

Ha en mysig Onsdag. Tidig kväll för mig idag igen då jobbet kallar på mig imorgon bitti !


Pusssssssssssssssss




(mms bilden i inlägget under skulle det vara massa text till men det kom aldrig med tydligen. Konstigt.)


img_0017 (MMS)


Jobbdags



Imorgon i allafall. Fick ett samtal tidigare idag från jobbet. Så imorgon gör jag en delad tur. Känns bra att tjäna lite pengar. Behövs alltid.

Just nu sitter jag i bäddsoffan och surfar runt lite på nätet. Carro har en dejt här hemma som hon pussar på.. inte så mysigt för mig. Bäst han går snart ! :P

Då blir det duschen och sängen för min del ! Kanske en kopp varm te. Saknar prinsen min också. Alltid jobbigt utan honom. Hoppas vi hittar en bra lägenhet snart så vi kan vara tillsammans jämt. I vårt eget place. Det vore nice.

Ha en myspyskväll. Pussa extra mycket på era käraste som ni har hos er. Jag får vänta 4 dagar..♥



Ny favorit


Klicka här för att komma till en fantastisk fin hemsida med lantlig inredning.

Min nya favorit.

Bäst av allt är fattigmanssilver och pressglas. Hur fint är inte det ?







110110



God förmiddag!

Har landat i Karlstad igen. Började med att ta en långpromenad med Milton. Gick sådär. All slask har ju frusit till is och det var halkigt och krångligt att gå. Knockligt överallt. Men vi tog oss runt tillslut. Skönt. Fick njuta lite av solens strålar. Får passa på medans den skiner.

Har ätit frukost och gjort mig en latte. Ska bara slappa tills syrran slutar. Då ska vi åka och handla. Börjar sina i kyl och frys nu.

Mer än så händer det nog inte. God mat och systerhäng ikväll. Hoppas ni får en bra Måndag !



Milton idag
Min lilla gosegris !






110109



Idag har jag en riktig slappardag. Orkar ingenting känns det som. Och vädret gör det inte bättre heller. LIgger i sängen och kollar på tv:n och ska fortsätta så nästan hela dagen. Ska försöka städa lite i Markus rum. Dammigt som tusan.

Hade det mysigt igårkväll. Åt god mat, tände en brasa, tog en promenad med hundarna och kollade på tv. Har tagit igen mig rejält.

Vad har ni haft för er ?

Vi hörs säkert imorgon ! Puss på er...



110108



God kväll :)

Haft en bra dag idag. Började med att rensa ur förrådet hos mamma. Jädrars så mycket man sparar på. Både skit och användbara saker. Så nu är allt hemma hos pappa i allafall så nu slipper jag tänka mer på det :).

Sen har jag varit hemma hos Markus och ätit mat, kollat film och busat med Tessie (Markus familjs hund). Spelade precis in en film med henne. Hon skenlöper (stavning?). Hennes favoritleksak är en pipande hamburgare och igår la vi märke till att hon tror det är hennes lilla valp. Igår försökte hon gömma den i ett täcke och lämnade inte leksakens sida. Så fort vi tog den från henne blev hon tokig ;).

Se själva..


God morgon på er ! Nu ska jag bege mig mot...

God morgon på er ! Nu ska jag bege mig mot mammas gamla lägenhet o hämta upp alla mina kartonger i förrådet som sedan ska till pappas förråd. Massa sparsaker o skit som måste bort. Skriver mer i eftermiddag ! Puss på er !


110107


Hej vänner !

Hade ingen tid alls att blogga igår. Trodde jag slulle sluta kl 13. Men fick vara snäll och jobba kvällen också. Så 13 timmars arbete gör inte mig bloggsugen alls. Så när jag äntligen kom hem till Markus igår så va de pusskalas, godismys och sen sova.

Har jobbat idag med och slutade kl 14. Så nu är jag hemma hos Markus igen. Skönt att vara ledig helgen ! Fast ska ju tömma förrådet hos mamma så det blir lite arbete ändå.

Idag ska vi nog inte göra många knop tror jag. Markus är och fiskar nu ochg vet inte alls när han kommer. Funderar på att kolla in avsnittet av "familjen annorlunda" innan han kommer hem. Sen blir det nog bara film och tv mys. Kanske ett kortspel mot kvällen. Är sjukt trött !

Hoppas ni får en kanonhelg ! Puss på er !

Längtar efter sommaren..

Dagen som gått



God kväll kära vänner !


Har haft en trevlig eftermiddag. Syrrans kompis Daniel var här på kaffe. Jag bjöd på det sista av hallonpajen. Det blev MVG från Daniel. Bra ! Sen så har jag och syster ätit mat, tvättat (tvättar fortfarande) och skrattat om vartannat. Även kollat tv och myst.

Nu ska jag göra mig en kopp te och varva ner innan jag går ner till tvättstugan och hämtar det sista i tumlaren. Sen är det läggdags för min del. Jag ska upp 05.30 imorgon och jobba ! Men slutar 13.00 så en bra arbetsdag :). Efter det måste jag nog förbi mammas förråd och rensa upp lite.
Leta fram alla mina kartonger med sparsaker som är kvar där. Lägenheten är uppsagd och ska snart tömmas så jag måste hämta mig grejer. Pappa hjälper mig med det på lördag men ska dit och rensa undan lite så jag vet vad som är mitt och vad som ska sparas och slängas.

Efter det åker jag mot Vålberg för ännu en helg hos Markus. Mysigt ! Denna helg är jag ledig så det ska bli skönt. Är helt slut fortfarande efter helgens jobb som var. Mycket slitsamt att  jobba helg faktiskt.

Jag önskar er en mysig Onsdagskväll och bjuder på syrran och Milton som myste i sängen imorse ;)



110105



God eftermiddag!

Har sprungit på ams med syster, sen luncha på stan med henne, mötte upp Frida och sen dök Daniel upp o joinade oss en stund.

Sen var jag tvungen att köpa nya skor då mina gråa stövlar gått sönder i hälen. BAJS! Så jag fick punga ut 350 kr för ett par nya stövlar. Har inga andra "vinterskor" hemma då alla gått sönder. Har bara tygskor som inte går att använda i detta väder.

Stod läänge inne på skopunkten innan jag bestämde mig. Inte alls min stil men dom va sååå sköna. Och det är vell "inne" med sådana skor nu har jag hört ;).

Såhär ser dom ut:






Nu ska vi dricka kaffe, fixa mat och tvätta , Oj så kul :)

Hallonpaj



Här får ni ett mumsigt recept på hallonpaj. Min favorit!

Ingredienser:

Färska eller frusna hallon

0.5 dl strösocker

2,5 dl vetemjöl

150 gram rumsvarmt margarin



Börja med att strö ut hallon på en ugnsfastform
blanda sedan resten av ingredienserna i en skål, så det blir en smuldeg (bäst att blanda med händerna)
Häll sedan över smuldegen över hallonen (eventuellt mer socker efter smak)
In i ugnen tills pajen smulorna fått en gyllenbrun färg.

Servera med kall vaniljsås!










110104



Hallå !

Blev en ganska lång dag idag. Skulle upp tidigt imorse för att hämta syster på tågstation. Då blev deras tåg försenat 45 minuter. Sen fick dom byta till buss i Kristinehamn sista biten. Så jag skulle ha hämtat henne vid 9 men fick hämta henne vid elva ungefär. Onödigt att gå upp tidigt :P Men då kanske jag somnar tidigt ikväll. Vi får vell se hur det blir med det.

Sen drog syrran ner mig på stan direkt för hon var shoppingsugen. Såklart fick jag med mig två snygga linnen från Monki. På rean förstås. 140 kr för båda. Och en sjal från H&M för 30 kr. Supernöjd.

Har försökt letat fram bilder på nätet men hittade bara ena linnet från Monki. Sähår fint va det. Ser bättre ut på. Slappare. Skönt !



Efter stan drog vi till Elena. Syrran passade My medans jag och Elena drog till mammas gamla lägenhet och hämtade hatthyllan och skohyllan som Elena köpte av mamma. Sen hem igen till henne för kaffe och skitsnack. Var där ca 1,5 timme. Åkte då hem och fixade maten. Hemmagjort mos med ugnsstekt falukorv. Oj, så gott det var :).

Nu har vi båda däckat i soffan och är helt slut. Skönt att bara slappa och ta det lugnt. Imorgon ska jag kanske följa med syster till arbetsförmedlingen och kanske ta en kaffe. Vi får se. Måste skaffa nya P-piller för mina är slut så kanske fixar det medans syster är på ams. 

Hoppas ni får en mysig tisdagskväll ! 

Så fruktansvärt bra låt !



Älskar den !!








You're not easy to love
You're not easy to love, no
You're not easy to love
You're not easy to love, no

Why is everything with you so complicated
Why do you make it hard to love you
Oh I hate it
Cos if you really wanna be alone
I will throw my hands up cos baby I tried
But everyday with you is so complicated
Oh why

Sometimes I get you
Sometimes I don't understand
Sometimes I love you
Sometimes it's you I can't stand
Sometimes I wanna hug you
Sometimes I wanna push you away
Most times I wanna kiss you
Other times punch you in the face
Cos every minute you start switching up
And you say things like you don't give a fuck
Then I say I'm through with you
Take my heart from you
And you come running after me and baby I'm back with you

Oh, you're not easy to love
You're not easy to love, no
You're not easy to love
You're not easy to love, no

Why is everyday with you so complicated
Why do you make it hard to love you
Oh I hate it
Cos if you really wanna be alone
I, will throw my hands up cos baby I tried
But everyday with you is so complicated
Oh why

Sometimes I catch you
Sometimes you get away
Sometimes I read you
Other times I'm like where are you on the page
Sometimes I feel like we will be together forever
But you're so complicated
My heart knows better

Why is everyday with you so complicated
Why do you make it hard to love you
Oh I hate it
Cos if you really wanna be alone
I, will throw my hands up cos baby I tried
Everyday with you is so complicated
Oh why

I'ma stick around just a little while longer
Just to make sure that you're really sure
You like sleeping alone
I'ma stick around just a little while longer
Just to make sure that you're really sure
You like sleeping alone

Why is everyday with you so complicated
Why do you make it hard to love you
Oh I hate it
Cos if you really wanna be alone
I, will throw my hands up cos baby I tried
Everyday with you is so complicated
Oh why

You're not easy to love
You're not easy to love, no
You're not easy to love
You're not easy to love, no

shopping



Hallå !

Haft det mysigt på stan med goa Elena och My. Tog en lunch på Waynes, sen gick vi till ur och penn och åhléns. Köpte mig två fina aprikosfärgade nagellack. Efter det tog vi en snabbfika på Waynes igen med kaffe latte. Sedan skildes vi åt. Drog hem och rastade Milton innan jag drog till Bergvik med Linda.


Kom hem från Bergvik för ca 1 timme sedan. Va mysigt att träffa Linda som jag inte sett på länge. Och hennes gulliga bebismage. Oj så vackert det är :) ! Vi strosade runt i affärerna och fick faktiskt tag på en del.

Jag fick med mig två baslinnen från Gina. Tror alla har sådana linnen. Mina har blivit fläckiga, trasiga och blekta. Så två nya fick bli med hem. En vit och en brun.

Ursäkta kvalitén på bilderna men ljuset är inte bra i lägenheten och Iphonen har inte den ultimata kameran :P


Ett par kallingar till mitt hjärta :) Kunde inte låta bli.


Ett linne från Carlings på rean. Billigt billigt.


nagellacken från depend i aprikosfärg. Snyggt !


Nu ska jag (i min ensamhet) fixa lite mat och sedan måla naglarna :). Sällskap hade ej varit fel. Känns väldigt ensamt. Saknar min älskling. Och syrran ! Bäst att stå ut tills imorgon när syrran kommer hem from Africa !


Ha en mysig kväll !

110103



God förmiddag !

Har landat hemma i min lägenhet igen. Har även hämtat upp syrrans hund från pappa, där han har varit hela förra veckan :).

Imorgon kommer syster hem från Afrika också. Ska bli roligt. Har saknat henne. Då är hon brun och fin antar jag. Jag är likblek. Har inte solat sedan i somras ;). Men det får jag ändra på snart. Sola lite solarium och få lite fräsh färg. Speciellt i ansiktet som är lika vitt som snön ungefär ;) HAHA !

Om ungeför en timme drar jag ner mot stan. Ska möta upp goa Elena och ta en lunch med henne. Ska även ta och korta av armbandet på min nya klocka. Så jag kan börja använda den. Ska se om jag hittar något snyggt nagellack också. Lite somrigt ;). Kanske aprikosfärgat. Ganska så sugen på det !

Vill önska er en bra Måndag !


Just nu dricker jag en stoooor kopp kaffe !

110102



Hallå :)

Haft en fullspäckad helg med jobb. Jag är helt slutkörd ! Känns faktiskt skönt att jobbhelgen är över och vara lite ledig. Men räcker med ett par dagar så jag hinner repa mig ;). Men har faktiskt inte fått mer jobb ännu. Känns konstigt. Men det kommer vell hoppas jag. Det brukar vara väldigt dåligt med jobb i Januari eftersom alla redan varit lediga eller sjuka. Men vi får vell se hur det blir.

Imorgon blir det inte så lång sovmorgon. Ska hämta upp hunden hos pappa vid halv 11 och sedan dra mot mamma. Blir där imorgonnatt. Syster kommer hem från Kap Verde på tisdagmorgon så då ska jag hämta henne på tåget kvart i 9. Så ingen sovmorgon för min del. Men det gör inte så mkt. Sålänge jag får tillbaka de timmar jag förlorat denna helg så ska jag nog bli återställt ;).

Jag hoppas att ni alla fick ett bra nyår och en bra start på 2011. Mitt började med massa pussar och mys med älskling och har varit perfekt. Lite sliten av jobbet då.

Ha en mysig söndagskväll. Jag ska fortsätta mysa med min prins ! Blir ifrån honom i 4 dagar. Lååånga dagar ;).


Nyåret 09/10     ( ännu en gång, notera mr Bean i bakgrunden HAHAHA!!)

Hallå 2011! Välkommen !! Jag börjar nya år...

img_7258 (MMS)

Hallå 2011! Välkommen !! Jag börjar nya året med att jobba ! De kanske betyder att de blir mycket jobb detta år! De hoppas jag på i allafall ! Förresten, det måste varit ett tecken att jag vaknade 2 minuter innan väkarklockan skulle ringa imorse. Såg sedan på Aftonbladet att iphonens väckarklocka slagits ut. Alla som har tre o Telia. Sicken tur ! Dock håller de i sig till 3 januari så jag ber till gudarna att jag vaknar imorgon för jag börjar jobba kvart i 7. Men men.. Igår hade jag de jättemysigt med älsklingen. Åt god mat o kollade på jättefina raketer inne istan (se bilden).  Sen hem för att lägga sig allt för sent ;). De känns idag! Så nu ska jag blunda en stund. Ha ett bra år alla nära o kära ! Ta hand om varandra !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus