30e november 2012

 
 
God morgon!
 
Hela helgen vankas jobb och det börjar redan  i eftermiddag 14.00 och kliver av helgjobbet på söndag kl 16. Men det ska nog gå bra och fort hoppas jag. Nästa vecka blir en mycket roligare vecka.
 
Så innan jobbet idag ska det ätas lunch, städas undan lite snabbt och hinna ta det lungt och samla energi. Sover inte så bra på nätterna just nu. Drömmer massa konstiga drömmar och är allt annat än pigg när jag ska gå upp. Får hoppas det är övergående.  Behöver energi!
 
Hoppas ni får en bra helg ! Vi hörs!
 
 
Pysslade lite igår efter jobbet. Såhär blev resultatet.
 

29e november 2012


God morgon!

Sorry för dålig uppdatering. Har inte haft ork eller något särskilt att skriva om så jag har struntat i det. Sen har jag kollat på serier på datorn all ledig tid nästan. Och umgåtts med hjärtat såklart!

Nu är det strax dags för jobb igen. Till 16.00. Sen hem, fixa mat och ta det lungt. Jobbar hela helgen så energi behövs!

Igår var jag ledig och plockade faktiskt fram lite julsaker. Men det blir ingen gran i år. Fick psykbryt på min stjärna i papper till lampan, så den rev jag sönder i några delar, så det måste skaffas en ny, bättre! Hehe.

Nu måste jag dra till jobbet! Ha en bra dag!


26e november 2012


God morgon!

Drömde riktigt otäckt inatt och kände mig inte alla utvilad eller på något sätt pigg när klockan ringde 05.20. Segt! Speciellt på en måndag när man vet att man ska jobba 5 dagar till sen.

Nu är jag färdig och ska bara dricka upp kaffet här hemma innan jag drar till jobbet. Lite avis på syster som ligger på playan i Thailand i detta nu. Gött!

Ha en bra dag så hörs vi!


25e november 2012

 
God dag!
 
Dålig uppdatering. I fredags var vi hos svärföräldrarna på kvällen och spelade kort. Det bjöds på mycket dricka, så igår mådde jag inte himla bra. Snurrig och trött, så det blev soffan nästan hela dagen. På kvällen lagade jag och Markus god mat, kollade på så mycket bättre och sen batmanfilmen.
 
Idag är det söndag igen, dagarna går så himla fort! Och idag hade jag tänkt ta IKEA, men vi får se om det blir av eller inte. Måste dammsuga och göra rent i badrummet i allafall. Har skjutit på det allt för länge. Sen ska jag se om jag hittar någon bra serie och titta på. Älskar ju realityserier så någonting ska jag nog hitta.
 
Hoppas ni har haft en bra helg. Lång jobbvecka väntar för min del!
 

23e november 2012


Hej!

En ledig dag framför mig. Den ska delvis spenderas med storasyster på stan. Julklappsjakten fortsätter! Så jag måste dra nu! Önskar er en härlig fredag. Hoppas på att solen ska titta fram lite mer.

Hörs sen!


22e november 2012



Hej!

Sitter på rast efter en fullspäckad förmiddag på jobbet. Fick precis reda på att jag måste jobba julafton ändå, fast jag sökte semester och hade vikarie. Så det suger riktigt ordentligt faktiskt. Sjukt irriterande. Men jag slipper i allafall jobba kvällen och får jobba dagen istället. Fram till 14 ungefär. Men de får gå. Jag har ju inget annat alternativ.

Efter jobbet idag ska jag hämta ut bildelen som jag beställt från en skrot någonstans i Sverige och sen ska jag direkt till syster på kalas. Hennes sambo fyller år imorgon så han ska firas! Kul!

Fullspäckad dag! Ha en bra dag :).


21e november 2012

 
 
God eftermiddag!
 
Suttit framför tvn hela morgonen och kollat på bachelor pad säsong 3 och slagit in julklappar. Nu har jag ätit lunch och ska snart sticka till jobbet. Först ska jag plocka undan lite här hemma.
 
Igår hade jag en väldigt bra dag som började med mina fina systrar. Sen mötte vi upp mamma på stan och kollade runt lite, sen gick vi på bio tillsammans, bara vi tjejer i familjen. Vi såg såklart Twilight. Himla bra film :). Tack älskade familj för en supermysig dag! Ni är det bästa som finns ♥
 
Hoppas ni får en bra dag :) Hörs nog imorgon igen ! Pusssss
 
En väldigt liten del av alla julklappar...
 
 
 

Myser


Hej!

Sitter hos syster just nu med min andra syster Madde. Var och handlade förut och jag passade på att panta 3 sopsäckar med pant. Så handlingen blev billig ;). Har ca 3-4 säckar till kvar i förrådet. Men det får bli en annan gång.

Idag beställde jag även en reservdel till bilen så hoppas den kommer fort så jag (läs Markus) kan fixa bilen. Den står i hans föräldrars garage. Som himla gullig att han lånar ut sin bil till mig :).

Nu ska vi tre systrar snart dra ner mot stan och kolla lite innan bion. Mamma möter vi upp där. Härlig kväll! Bara vi tjejer!


20e november 2012

 
 
God förmiddag!
 
Har en ledig dag idag. Gick upp vid 9 och har bara suttit framför tv och dator. Kollar på Bachelor Pad säsong 3. Mycket bra !
 
Nu ska jag göra mig i ordning, äta lunch och hänga tvätten. Måste även ringa ett samtal och sen bär det av till syster för kaffe och sen handla. Ikväll ska vi på bio tillsammans med mamma och min lillasyster Madde. Vi ska se Twilight såklart :). Som jag längtat. Boken läste jag förra sommaren och den var så sjukt bra, så det ska bli spännande att se hur filmen är. Det slår nog inte boken, men det ska bli kul!
 
Hoppas ni får en bra tisdag :)
 
 
 

19e november 2012


God morgon!

Sitter just nu vid bordet och pluggar för fulla muggar. Har inte öppnat pärmen alls faktiskt här hemma. Har haft månader att plugga men inte haft tid eller ork till det. Nu får vi bar be till gudarna att jag klarar proven. Både praktiska och teoretiska. Nervös!

Börjar 8.30 och slutar 16 idag. Lång examensdag! Efter det blir det direkt hem igen för att städa och fixa middag. Ska bli skönt att vara ledig imorgon. Sovmorgon!!! :).

Ha en bra dag och önska mig lycka till!


Lördagkväll

 
God kväll!
 
Äntligen är denna jobbdagen över. Dagen har som vanligt gått i ett och nu är jag så himla trött. Hoppas jag somnar som en stock ikväll. Imorgon väntar ett 11 timmars pass och all energi behövs.
 
Nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Ska vell börja med maten om en stund. Får bli tacos till middag idag. Snabbt och såå gott! Sen blir det mys i soffan hela kvällen tills läggdags.
 
Hoppas ni får en bra lördagkväll!
 

17e november 2012


God morgon!

Sov faktiskt gott inatt, men är såklart himlans trött ändå. Kroppen är inte inställd på att vakna 05.20 en lördagsmorgon. Men nu är jag uppe i allafall. Sitter och dricker kaffe och ska snart åka till jobbet. Jobbar till 16 idag så det blir skönt med en myskväll hemma med världens finaste och bästa pojkvän :). Ska klura lite på vad man ska äta till middag ikväll. Får bli simpelt då jag förmodligen kommer vara trött och orkeslös efter en arbetsdag ;).

Det blir att handla i allafall efter jobbet. Nu ekar det tomt lite var stans här hemma så det behövs.

Hoppas ni får en bra lördag!!


16e november 2012

 
 
God morgon!
 
Sovit som en stock inatt och vaknade upp pigg vid 9-tiden. Idag jobbar jag kvällen igen och börjar kl 14. Innan dess händer inte allt för mycket. Ska försöka få tag i en bildel men vet inte riktigt hur. Tror inte det är så lätt att få tag på den. Får vell ringa Svema här så småningom.
 
Annars är det som sagt jobb som gäller. Hinner inte med så mycket mer innan dess. Hoppas i allafall ni får en bra helg. Själv jobbar jag ju som sagt hela helgen och är inte ledig förrens på tisdag.
 
 
 

15e november 2012


God dag!

Glömde totalt bort att skriva imorse. Just nu sitter jag på rast på jobbet efter 2 timmars möte.

Idag tog jag Markus bil till jobbet eftersom han ska greja med min. Jag håller verkligen alla tummar och tår för att detta ska funka, annars blir det en väldigt dyr historia. Men magkänslan är inte bra. Ush, vill inte tänka på det ens men det är oundvikligt. Jobbigt.

Skönt med jobb i allafall så man kan fokusera på annat ett tag.

Förmiddagen spenderade jag framför datorn och tvn så det har varit en lugn dag. Jobbar hela helgen plus måndag. Har examensprov på måndag i förflyttsutbildning. Har egentligen en ledig dag då så jag får försöka ha huvudet på skaft. Tänk om jag inte klarar de? Pinsamt!

Nej. Nu ska jag blunda en stund i man jag börjar jobba igen.

Teatern igår som jag var på med jobbet var hur rolig som helst. Skrattade konstant i 2 timmar!! Evigt ung heter den. Rekommenderas! Väldigt fint inne på teatern också. Första gången jag var där.


14e november 2012


Heeeej :)

Har en ledig dag framför mig. Ska tillbringa några timmar med syster. Lunch och handling. Mycket trevligt.

Ska även försöka ringa runt till olika verkstäder och få lite priser. Bilen är ju som sagt trasig. Den går att köra men den skulle aldrig gå igenom besiktningen. Och det kommer kosta multum att fixa så det känns förjävligt. Måste ta reda på om jag kan köpa begagnad del och dom fixar de eller om dom måste ha en ny del. Den nya delen kostar 11 000 bara den.

Pjuh! Jäääävligt mycket pengar. Så det suger just nu. Eventuellt att Markus kan fixa men det känns inte bra heller. Tänk om de inte går? Eller om något annat krånglar?

Åh, jag blir tokig på detta. Har svårt att sova och att fokusera på annat. Så vi får se vad som händer.

Nu ska jag bara njuta av en ledig dag. Och allt löser sig. Hoppas ni får en bra onsdag.

Tröja från vila och jeans från dr denim.


13e november 2012


God morgon!

Då var det en ny dag! Jobbdagen igår kväll gick bra och snabbt. Åkte hem och gjorde hamburgare och bara mådde gott med sambon.

Nu är det dags för en ny arbetsdag. Jobbar bara till 14. Men kommer ha fullt upp att göra. Har samtal att ringa, möten att gå på och annat att fixa. Men det ska vell ordna sig. Efter jobbet ska jag lämna in bilen på verkstad för felsökning. Vill vara 100% säker på att det är fel på det jag tror är fel. Kommer bli såååååååå jäkla dyrt men jag måste ju ha min bil! Håller tummarna för att det är något annat billigare som är trasigt.

Nu måste jag ut och skrapa rutorna! Ha en bra dag!


12e november 2012


Hej!

Dags för mig att pysa till jobbet. Ledigheten har gått allt för fort och nu väntar en lååång arbetsvecka framför mig. Pjuh!

Hoppas ni får en bra dag. Solen skiner i allafall :)


Fars dag

 
 
Haft en ganska så jobbig och dyster dag idag. Men jag försöker tänka positivt, men inte så lätt när man känner trycket över bröstet. Så skönt att ha familj och sambo vid sin sida. Tänk att man kan få sån ångest över materiella ting. Herregud.
 
I övrigt så var dagens höjdpunkt såklart hos pappa i eftermiddags. Syster, Magnus och jag åkte till pappa på kaffe och äppelpaj. Kollade på gamla kort och bra pratade om allt. Så himl härligt. Finaste pappa ♥
 
Nu är det mys för hela slanten som gäller. Jag och Markus och film :)
 
 
syster  och jag :)
 

10e november 2012

 
God dag härliga lördag!
 
Tog en lång och skön sovmorgon, har nu dsuschat och ätit frukost och kaffet är snart uppdrucket. Under dagen idag blir det storstädning här hemma. Dammsuga, skura, damma, tvätta osv. Får passa på nu när man känner sig piggare och är ledig. Får se om jag får med mig Markus på detta ;).
 
Ikväll står middag och ladies night på schemat med mina fina flickor Emilia, Camilla och Sara. Ska bli riktigt roligt! Nyktert får det bli så jag kan köra, lättast så :). Ska bli kul att få komma ut på lite roligheter.
 
Nu ska jag fortsätta med mitt kaffe här och samla energi till städningen. Ha en underbar lördag!
 
 
Köpt mig nya ljusstakar. Så fina!
 

9e november 2012

 
God eftermiddag!
 
Gömde totalt bort att blogga i morse an någon anledning. Har varit ledig idag och började dagen med pannkaksfrukost hos syster. Sen bar det ner till stan. Vi skulle handla julklappar men hittade inte en enda. Bara underkläder till mig och ett linne. Drog vidare till Bergvik. Där hittade vi ganska mycket julklappar som tur var. så nu är några till färdiga. Jesus så många tusenlappar det kommer gå åt alla som ska ha paket. Har ju i snitt 3 familjer att köpa till. Men tur att det är roligare att ge bort än att få. Och julklapparna i år är lite dyrare och bättre än förra årets. Så jag hoppas alla blir nöjda. Har en hel del kvar men det är ju över en månad kvar till julafton.
 
Nu är jag hemma igen. Handlade lite god mat tills ikväll. Så det får bli grillad kyckling, potatisgratäng, baguette och baconsås till middag. Och sallad såklart :) Sen får det bli en eller två cider framför X-factor med älskling. Imorgon väntar yttligare en rolig dag. Fullspäckad helg :)
 
Trevlig helg!!!!

Sliten

 
Precis som jag misstänkte så gick dagen i ett. Inte speciellt stressigt kanske men inte mer än 5 minuter sittandes på rumpan. Plus två viktiga möten och andra uppgifter som skulle fixas omgående. Samtal som skulle ringas osv osv.  Så nu är jag heeeelt slut. Ska bli så skönt med lite sovmorgon imorgon. Hade ju ingen bra natt inatt som sagt.
 
Efter jobbet blev det handling och sen hem till Markus farmor med en stor bukett blommor och trisslotter. Hon surade som vanligt över presenter som hon inte vill ha, men det går jag inte på. Hon kunde ju inte sluta le och skratta så jag tror det uppskattades ändå :). Hon bjöd på kaffe och smörgåstårta. Så himla gullig är hon ! Så det var kul :).
 
Nu har jag landat hemma i soffan och skulle lätt somna om jag blundade, men jag ska snart ställa mig och steka pannkakor till kvällsmat/middag. Med vaniljglass och sylt. Mums!
 
Ha en bra kväll :)
 
 

8e november 2012


God morgon!

Sovit ganska dåligt inatt. Drömt konstiga drömmar och 05.10 vaknar jag jättekissnödig och irriterad. Men lyckades till slut somna om och sova en timme till. Så idag blir man nog trött. Men det får gå ändå. Har en ganska långarbetsdag med 2 långa möten där jag måste ha huvudet på skaft.

Så det blir att dricka massa kaffe och hoppas jag håller mig vaken ;). Vet inte riktigt hur jag mår heller. Gårdagen var inte så rolig. Men det blev bättre på kvällen. Så idag hoppas jag att jag kan få vara piggare. Är trött på detta nu. Yrseln är värst.

Efter jobbet blir det handling och sen upp till Markus farmor med blommor. Hon fyllde år igår, så något litet ska hon ju ha. Fast hon inte alls ville.

Ja, så ser min dag ut. Hoppas eran dag blir bra!


7e november 2012

 
God morgon!
 
Vaknade upp någorlunda pigg i allafall vid halv 10. Klev in i duschen och har nyss druckit upp mitt kaffe. Känner mig inte helt frisk idag. Yr och lite smått illamående. Får hoppas det ger med sig. Ska ju som sagt jobba ikväll. Ska ta mig ett glas samarin, en treo och bara vila in i det sista innan jag åker mot jobbet vid halv 2.
 
Hoppas det går över snart, har ingen lust att vara sjuk till helgen igen. Det får hellre bryta ut nu innan i såfall, så man har en chans att bli frisk innan helgen.
 
Aja, vi får vell se hur dagen blir. Kanske inte det bästa att jobba när man inte är helt 100. Men om jag inte är helt sjuk heller så känns det dumt att sjukskriva sig. Får ta det lungt idag.
 
 
Ha en bra dag!
 
 

Nope!


Inte gravid! Så ni vet! :)


Inte så bra!


God kväll.

Här ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv. Jag mår så jävla illa. Spyan sitter ända upp i halsen. Så jag försöker bara koncentrera mig på att hålla det nere. Vet inte vad felet är!? Hade de varit magsjuka så hade jag nog spytt för längesen. Har fått i mig mat och dryck men det blir inte bättre. Magen krampar emellanåt också. Och yr är jag. Gick som i en dimma på affären efter jobbet idag. Det slog till som en blixt från klar himmel. Sjukt.

Så nu hoppas jag att det går över och att jag får vakna pigg och frisk imorgon. Jobbar kvällen så har morgonen och förmiddagen på mig att känna efter och vila. Är hellre riktigt förkyld än illamående. Finns fasen inget värre än det. Ovissheten om, ifall det ska komma upp. Att bara ligga och svälja och svälja. Fy fan.

Aja, jag har tagit treo och vitpepparkorn så (peppar peppar haha) hoppas jag blir frisk.

Nu ska jag bara ta de lungt. Pust!


6e november 2012


God morgon!

Lite svårt att gå upp imorse. Kändes som jag sov som allra bäst. Så idag blir nog en lång dag!

Men nu är det snart dags att åka mot jobbet. Måste skrapa rutorna såg jag. Minusgrader. Brr!

Efter jobb blir det handling innan jag får komma hem och landa i soffan :). Mer än så blir det inte idag. Fullt upp med andra ord. Blir inte mycket tid till annat när man jobbar hela tiden. Och trött är man, så man har knappt ork till annat!

Nej, nu måste jag dra! Ha en bra dag.


Ny jacka


Min nya supersköna jacka kommer från newport. Lite kortare modell i dun.


5e november 2012

 
 
God morgon!
 
Redan varit uppe i 2 timmar. Har druckit kaffe, plockat ur diskmaskinen och vikt in tvätten. Även fixat i ordning mig själv. Så nu kan jag slappa lite innan jag ska fixa lunch. Får bli soppa idag. Sparrissoppa.
 
Innan jobbet åker jag nog hem till syster på kaffe och snack. Sen är det jobb som sagt resten av kvällen.
 
Bilder på jackan dyker upp på kassa iphone bilder om ett par timmar. Ha en bra dag !
 
Bild från svärisarna i lördags.
 
 
 

4e november 2012


Hej!

Ligger nedbäddad i soffan framför tvn och bara vilar. Mådde pyton igår. Feber och illamående. Men åkte upp till svärisarna ändå på middag fullproppad med värktabletter och samarin. Det gick faktiskt bra. Kände mig nästan återställd när vi styrde kosan hemåt på natten. Idag har det pendlar upp och ned under dagen. Just nu ned. Huvudet dunkar och magen krånglar. Får hoppas jag piggnar på mig tills imorgon. Jag ska ju jobba. Som tur är börjar jag inte förrens 14 så jag hinner ta det lungt och känna efter innan.

Idag åkte jag och syster till ÖB och shoppade lite. Tittade in på Karlstad depå (outlet). Och ut kom vi med nya vinterjackor båda två! Är supernöjd. En kort svart dunjacka fick det blir. Visar imorgon :).

Sen tvättade vi min bil och umgicks ett tag på hennes sambos jobb. När Markus kom hem drog vi till stan en sväng för att kolla på jacka till honom. Men de blev inget idag. Åkte hem och käkade mc donalds och här ligger jag nu. Utslagen. Ska mysa ner mig i pyamas och fixa lite varmt te. Mys!

Håll tummarna för en pigg, frisk Josefine imorgon.


3e november 2012

 
God eftermiddag.
 
Tog en skön sovmorgon till 11 idag. Vaknade av kramar från min man ♥. Tog en lång varm dusch och en god frukost med radion spelandes i bakgrunden. Som varje helg :).
 
Nu har suttit här i soffan ett par timmar. Ska ta och brygga mig ännu en kopp kaffe och slänga in tvätt i maskinen. Ska damma av lite här och var och bara ha en lugn dag. Ikväll bär det av till svärisarna för middag och kortspel! Ska bli lika trevligt som alltid. Mindre kul att gå hem i kylan ikväll/natt.
 
Såg nu att det är exakt en månad kvar tills jag fyller 24. Har funderat på vad jag önskar mig men har svårt att komma på. Men något som alltid uppskattas är såklart presentkort. Annars har jag funderat på tindningsprenumerationer. Det är alltid kul och räcker länge. Även denna snygga tavla står på önskelistan. Så fin!
 

fredagkväll

 
God kväll!
 
Då var snart denna vecka till ända också. Ska bli skönt med helg. Bara sova länge, äta god frukost och umgås med mitt hjärta ♥. Dagarna blir som dom blir. Inga särskilda planer. Härligt!
 
Arbetsdagen gick riktigt bra idag. Det gick i ett hela dagen och det var en heeel del att hålla koll på, men det är en utmaning. Och det är alltid kul! Att känna sig uppskattad och duktig på sitt jobb stärker självkänslan otroligt :). En bra dag med andra ord.
 
Nu har jag segat i soffan ett par timmar och blundar jag lite för länge så skulle jag somna omgående. Är sjukt trött. Men det blir vell så när man är van att få sova till 9 varje dag i en vecka och sen ställa klockan på 06.20. Så ikväll blir det lungt. Känner att jag inte har ork till annat. Lite god mat, en cider eller två och tv med älskling. Blev medbjuden ut av min fina svägerska, men tackade artigt nej. Jag hade ändå inte varit ett roligt sällskap.
 
Så nu ska jag strax börja med maten. Hoppas ni får en trevlig helg :)

2e november 2012


God morgon!

Det var en riktigt bra match och det är alltid lika kul att gå med pappa, syrran och Magnus. Mötte även upp mamma som var där. Fbk vann såklart 4-0. Härligt med yttligare tre poäng.

Nu är det dags för jobb igen för min del. Har en kort arbetsdag. Slutar kl 14 och då får det bli lite handling innan jag far hemåt. Ikväll blir det lungt framför tvn med god mat och älskling.

Hoppas ni får en bra fredag!


1e november 2012


God morgon!

Ja då har man klivit in i yttligare en månad. November. Min födelsedag och julafton närmar sig med stormsteg. Längtar! Men än är det en liten bit kvar. Tur är vell de. Har alla julklappar kvar att handla. Har 12 st som ska ha julklappar i år. Jisses! Kommer bli ruinerad ;).

Nu är det slut på min lilla ledighet på 6 dagar och åter till arbete. Känner mig laddad! Har ett par roliga veckor framöver både jobbmässigt och privat. Men idag står det planeringsdag på schemat. Ska alltså inte till jobbet. Älskar att vara på kurser och planeringsdagar. Att lära sig mer och utvecklas är roligt! Så vi får se vad dagen bjuder på!

Ikväll ska jag på hockey med syster och sambo och pappa. Ska bli skitkul! Älskar att gå på hockey. Fbk-Rögle. Hejar ju på fbk såklart! Får hoppas dom tar hem de ikväll. Så de blir en stressig dag. Hinner hem en knapp timme mellan varven så det blir förmodligen ingen mer uppdatering här. Men håll koll på instagram. Heter josefineanderss0n. Med en nolla i Andersson ;).

Ha en bra dag!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus