HAHA !


Hittade lite gamla bilder på mig och vänner :P från gymnasietiden !


från vänster, Cissi, Anna och jag (vad gör ja??) i "rökhuset" i skolan. lägg märke till Cissi som petar Anna på bröstet.


Cissi och jag solar i skolan :) Solen gör mig glad.


Fika på stan, Cissi och jag.(håret åt alla håll.)


Det här är JAG.


HAHA ! i skolan, skitsnyggt. Kommer inte ens ihåg när detta togs, ser bara att det är i skolan.

Lägg märke till mina mega händer.


Ja det var de de. Intressant va ? :)

Fredag igen !

Känns härligt att helgen är här och att huset står tomt hemma hos markus, det är bara han och jag i ett stort hus i 16 dagar :) lovely. Massa massa myspys blir det :) !

Men det skulle inte skada med bättre väder för nu ser det ut som fasen ute. Har snöat hela natten och hela dagen och det ska vell vara så hela helgen har jag för mig innan vädret återgår till solsken och vårkänslor.
Såhär ser det ut just nu på baksidan. Kollar man på bänken så ser man att det har kommit en del snö.



Om cirka en och en halv timme kommer mamma hem (jag sitter barnvakt just nu ) och då kommer min babe och hämtar mig :) då blir det att handla mat osv. Ikväll kan jag gissa på att det blir antingen tacos eller lövbiff. smaskens. Det är ju final i Let´s dance och det är Magnus och Annika och Laila och Tobias kvar i tävlingen. Själv hade jag velat sett Morgan vinna hela skiten men tyvärr så åkte han ju ut förra fredagen. Så jag hejar nog på båda, men det känns som om att Magnus är mer värd de eftersom han är den som har utvecklats mest , Laila har ju kört samma race från början till slut, men klart hon är bra också, så för min del så är det inte så viktigt. Får se efter kvällens danser !





Får se om det blir något inlägg under helgen.. annars får ni ha en underbar helg! Puss.

städardag


Hela dagen har innehålligt städning, har städat som en tok och jag är mkt stolt att det blev så bra :) Lillsyrran Madde städar nu på sitt rum och har gjort det sen halv 6. duktig flicka.. hon rensar ur alla lådor med skit osv. Kommer underlätta en del inför flytten 1 juni.

I hela vårat hus (typ) är det vita väggar och som ni vet så blir det ju rätt fort skitigt på väggarna , i allafall i hallen när man har småbarn. Så jag och mamma åkte och skulle köpa färg så vi kunde rolla på en del väggar så fläckarna försvann men den "vita" färgen vi har är en brytningsfärg vilket betyder att den är blandad med andra färger (våran med grå) och vi stod i butiken bra länge och försökte luska ut vilken nyans vi har. Förra ägarna målade väggarna och det finns ingen färg kvar där man kan se vilken färgnyans det är. Så vi blandade och mixade och tog med en liten burk hem för att prova, den är snäppet ljusare men tar man ett litet tunt lager på fläckarna bara så blir det ganska bra, mkt bättre än att fläckarna är kvar. Ser så dumt ut när det är fullt av bruna och svarta fläckar i hallen när det är visning nästa torsdag. Men det blir nog bra nu.


Hoppas eran dag och kväll har varit/är bra. Sov gott sen. Kram.


God förmiddag.


Solen skiner för fullt ute men tyvärr är det ganska kallt, längtar tills den riktiga värmen kommer !

Imorse vaknade jag 07.02 av att tvillingarna stod och babbla och skrek utanför dörren och inte lyssnade dom när jag skrev åt dom att vara tysta. Nej ..försökte senare att somna om men utan resultat. Så det var bara att pallra sig upp ur sängen. Och jag har hunnit en hel del. Har gjort mig i ordning, druckit 4 koppar kaffe ;). Har städat ute i mitt rum, dammsugat dammat, skurat och renbäddat och packat ett antal kartongen som nu är på vinden. Känner mig stolt som tog tag i det idag. Då är det rent och fint när min morbror, hans fru och min lilla kusin på ca 4 månader kommer imorgon :) dom ska bo ute i mitt rum eftersom det är 3 sängar där för tillfället och dom får sova ifred utan massa skrik från tvillingarna. Ska bli kul att få träffa lilla kusin Helene igen, har träffat henne en gång och det var i december och då var hon cirka 1-2 veckor gammal. Spännande !


Nu är jag jätte hungrig , har inte hunnit äta idag så nu ska jag laga ( inte våfflor tyvärr) utan stuvade makaroner och korv :) lovely.

Halv 2 så har jag medarbetarsamtal med min chef. uj uj, skriver mer om det sedan.


Ha en underbar dag ! Puss.

Bilder.


Lägger in lite gamla bilder på tvillingarna när dom är bebisar och lite gamla bilder på mig och vänner ;), ush då :P.
Text till bilderna skriver jag allra längst ner.












1. Min lillasyster Madde och min lillebror Alex (1 år gammalt kort)

2. William o Felicia ett par månader gamla, mina godingar

3. Felicia o William , det blåser på bra ;) (5 år sen)

4. Storasyster Caroline håller tvillingarna (snart 5,5 år sen)

5. Emma (kompis) och jag innan uppvisning i skolan (fem år sen)

6. Jag=fjortis (4 år sen)

7. Linda lika fjortis hon :P (4år sen)

8. Jag som 5 åring, sitter i trappuppgången. (jo, jag var blond som liten.)


090324


God Morgon ! Hade svårt att sova imorse och har varit vaken sedan halv 7. Sen har jag bara städat och dolat för mäklaren kommer hit om 15 min ungefär och ska ta nya kort på tvillingarnas rum och Alex rum. Så nu är det fint :).

Dagen förövrigt är inte så händelserik än så länge. Har inget speciellt för mig. Får se om Linda hör av sig och det kanske blir stan, annars ska jag nog börja packa och rensa ut lite skit ur mitt rum och Maddes.. Så det är fint till visningen nästa torsdag plus att det underlättar sen när den riktiga packningen drar igång. Inte lika mkt då hoppas jag ! Ska bli väldigt spännande och flytta och det är nytapetserat och nya golv men det är ändå skittrist att lämna vårat fina underbara hus som vi bara bott i , i 1,5 år. Känns tungt men livet är hårt som vanligt tycker jag ! Nej nu ska jag slänga in en nytagen bild på mina älskade tvillingsyskon, have a lovely day my friends !





Min outfit:

Jeanstights Gina Tricot
T-shirt/linne Veromoda
Kofta Veromoda



Puss.

Hej igen !

Tänkte slänga in lite bilder från helgen som har varit väldigt lugn.

Börjar med Fredagen vi var ute på promenad med Markus hundar Bonzo och Rambo. Rambo är den lilla som busar på alla kort, det är de han lever för ;), Bonzo är gammal och vill helst bara gå och lukta på allt i sin väg !




Den här är bäst på rambo, har var för snabb för min kamera !


Lördagen va mkt tv och sedan kortspel med svärmor, svärfar, svärsyster och hennes kille. Markus är ej med på någon bild som vanligt.
 
Svär mor och hennes dotter Therese.


Svärfar och Therese sambo.



Mina sanfransisco tog på mig fort. Men varm och glad var jag ändå !
Senare på kvällen så försökte vi para Markus hund Rambo med Therese hund Molly (båda Jack Russells), det gick inge vidare på lördagen efter otaliga försök, Men igår gick det på första försöket, så de ska bli kul och se om det blir valpar i Juni !





Svärfar och Kristoffer ville också försöka !





Ja, det var en relativt lugn helg hehe ! Hur har eran helg varit ? Förövrigt så tog vi ett varv på IKEA på lördagen och Markus införskaffade sig en dvdhylla.. Sen åkte vi till Siba, expert m.m och köpte ny mobil till markus, den nya sony ericsson c905 tror jag den heter.






Puss hej sålänge.


God Morgon !



Ny vecka och nya tag. Har inte så mkt som ska göras denna vecka men skolan blir det i allafall och så har jag möte med min chef på onsdag. Hm, ska bli intressant :P.

Helgen har varit väldigt lugn och skön fast med massa huvudvärk av allt tv-tittande. Har faktiskt parat ett par hundar igår så vi får se om det gick vägen. Isåfall har vi jättegulliga Jack russell valpar här i juni :).

Nu sitter jag hos mitt älsk, som har dragit till jobbet och jag ska alldeles strax gå ut till bussen och åka hemåt. Sen blir det skola vid 1. Tänkte slänga in lite bilder senare om det finns tid över. Våran dator är tyvärr alltid upptagen. Kanske dags att skaffa sig en egen !


Ha en lovely day !

Veckan citat!




"Den får aldrig några vänner som är rädd för att skaffa sig ovänner"


                                                                                                                                    William Hazlitt

Dagens outfit



Inte alls spännande men lägger ut ändå ;)



jeans: Gina Tricot
T-shirt: syrrans gamla :P
Kofta: H&M




Mamma  kisar mot solen ;)

soligt ute :)



Vädret är underbart ute :) klarblå himmel och solsken. Jag är glad för jag har nyss städat klart på mammas jobb.. Nu är det bara skola kvar idag och sen åker jag nog till min älskling och då blir det nog inga inlägg under helgen då jag vill spendera all min tid med honom !

En annan sak jag kom på :), jag har namnsdag idag :D grattis grattis till mig :D !


Våren är här !


Äntligen känns det som våren är här :) underbart. Det är nästan 10 grader ute och klarblå himmel :) vad mer kan man önska sig just nu när vädret har varit skit i flera veckor ! Nu väntar jag bara på alla blommor , och majbrasan :D. Vad tycker ni om vädret? Och vad längtar ni efter ?

Solen va oerhört stark ;)     
                                                            


Igår fick vi även reda på att 5:an på hemvägen blev våran ;D jihu ! Känns skönt att äntligen få komma igång med flytten.. i allafall veta att man SNART ska göra det i allafall. Exakt en sådan lägenhet vi redan bott i men det blir nog bra, vi trivdes ju ändå väldigt bra dåär, vi bodde där i 7 år tror jag. Men det måste fixas en hel del.. nya golv och tapeter i de flesta rum. Det är ju tyvärr inte gratis ! Har även fått en egen parkeringsplats :), fast än så länge har jag ingen bil men då blir det gästparkering , men det känns bra faktiskt :D.

Här är en egen bild på ritningen , som jag har målat, men den är ju inte vacker.. och storleken på rummen och så är ju inte som de ska men så ser det ut typ i allafall.. plus att jag inte ritade alla garderober m.m.


ÖVERVIKT DÖDAR !

Jo tack, äntligen ! Ny studie visar att övervikt/fetma är precis lika farligt och dödligt som att röka. Så nu tycker jag att alla ska sluta klanka ner på rökare. Övervikt är ett mkt större problem, många tycker synd om överviktiga människor men äcklas av rökare (kan förstås) och att dom är dumma som röker för att det är farligt. Och många tvekar inte att säga de till rökare heller. Men inte FAN är det någon som säger det till överviktiga för de är rädda för att såra dom, men vi då? Som är rökare då? Då är det vell lika synd om oss som alltid får höra all skit om rökning, tror ni inte att vi vet risken med att röka ? Tror att de flesta rökare har hört de flera gånger i veckan.. Det sårar lika mkt att höra hur dum man är som röker men inte hur dum man är för att man är fet !? Tänk er för nästa gång ni klankar ner på rökare. När du själv kanske sitter med en fet röv !!

Läs artikeln från aftonbladet här !







HOHO !



Gud vad trött jag har varit på min mobil idag. Den har hakat upp sig och skärmen dör osv, går inte trycka på något , så nu är den äntligen inlämnad och köpte mig en fräschare telefon så får jag ha den andra som extra telefon, som alltid är bra att ha ! Nu ska jag äta ägg ;) och sen hoppa in i duschen, ha en bra och mysig kväll, själv saknar jag min babe :(.

Min gamla tele.





Min nya tele, jo ja, den blev rosa den med. Men den var också över 1000 kr billigare än den svarta. Samsung F 480 Med touch och 5.0 megapixelkamera.



Förövrigt så fyller systeryster 23 år idag :) Grattis Grattis till dig :D



MAT !


Magen skriker efter mat just nu men måste vänta yttligare ett par timmar innan jag kan sätta igång med maten. Har varit duktig och städat i huset i allafall :) blev en stor förändring bara av dammsugning. Men orkade inte plocka undan allt småtjaffs som ligger överallt eftersom inget av det är mitt och har ingen aning om vart de vill att sakerna ska ligga så det får de fixa själva. Nu sitter jag och äter "chokladfingrar", helt underbart ! Ska ta mig en kaffeslurk nu och ta en cigg..

Hoppas ni har en bra dag pusspuss ! 

Jag och min "systers" stora bebis Nellie :)




"mosters" älskling :), Spegeln va riktigt rolig.



 

090316

God Morgon ! Eller snarare god eftermiddag.. Gud så trött jag är idag. Somnade jätte fort efter jobbet igår och gick upp halv 9 men är tröttare än jag var i går morse när jag gick upp halv 6 och hade sovit bara 4 timmar. Men stolt att jag orkade hålla ut hela arbetsdagen igår. Gick väldigt bra faktiskt. Jobbade från kvart i 7 på morgonen till halv 10 på kvällen. Men det är den enda arbetsdagen denna månad och jag hoppas verkligen att det blir fler innan vi kliver in i april. Det blir ju inte mycket till lön för en dag om jag säger så har ju varit hemma och varit sjuk m.m. En tusenlapp kanske. Pappa får vell hjälpa mig i värsta fall.

Snart om cirka en halvtimme så åker jag iväg till skolan och har Matte B som vanligt i 2 timmar sen måste jag hem direkt och städa huset. Det ser ut som en bombnedslag. njae kanske inte riktigt men mkt skit på golven i allafall. Blir att dammsuga, damma och skura. Sen måste jag nog vara snäll och handla mat hem till familjen också, har inge käk typ alls. Men ikväll så blir det god mat har jag bestämt.. då gör jag potatisgratäng och fläskfilé, kanske ovanligt på en måndag men va fasen.. mat ska ju ätas.

Hoppas ni får en bra dag idag. Vädret är inte på topp idag (mulet och regnigt) men resten av veckan ska bli solig som bara den :). Underbart ! Vårkänslor.



Puss Puss !

090312



God Morgon ! Här sitter jag med kaffe och kexchoklad. Har redan varit uppe flera timmar och varit och städat på mammas jobb.. Nu sitter jag här och ska snart in och väcka syster som sover fortfarande. Sen blir det att fixa mat. Det blir nog köttfärssås och spaghetti :). Sen drar jag till skolan vilket inte alls är roligt. Har Matte B i 2 timmar.. Det värsta som finns. Har ingen lust alls att åka dit.. och inte när syster är hemma i Karlstad från Kiruna heller.. då vill jag bara umgås istället..

Ikväll åker jag till min älskling :) Ska bli riktigt mysigt. Saknar han så. :)


Tänkte slänga in en bild på min ursnygga syster som trycker upp näsan mot bilrutan ;) !


Jag visste det..



Färjestad vann över brynäs :), det var inte oväntat med tanke på hur de senaste matcherna har gått ! Men matchen var otroligt spännande idag. Första perioden så bråkade de så mkt att en fick sy i huvudet och 2 st fick inte längre spela i matchen , Färjestad hade 53 utvisningsminuter sammanlagt (allt i första perioden ungefär) och Brynäs hade cirka 36 minuter. Dom slogs för livet ute på isen.. seriöst så trodde jag någon skulle kollapsa och dö därute, dom stod två och två överallt och slogs. Pappa som alltid är på matcherna sa att han inte hade sett så många slagsmål samtidigt i hela sitt liv. Helt otroligt. Men andra och sista perioden va väldigt lugna och inga mål skedde då heller. Men nu är Brynäs ute ut semin för denna gång. Känns skönt att färjestad fortfarande har "det", som de haft förut när de har varit så bra.

Tänkte lägga ut lite kassa mobil bilder från matchen !


Innan matchen när vi sjunger nationalsången och färjestads låt såklart :)
FBK såklart.


Här är det bråk !!


Matchen i full gång.



Här har färjestad precis vunnit :)


Och såhär såg min syster ut :P



Nu ska jag och syster stratx lägga oss och läsa tror jag :) Puss och godnatt på er alla !
Och på min älskade Markus som jag ska träffa imorgon :D:D:D:D:D♥

BÄBIS



Jag älskar bebisar.. jag ska ha 1000 st :D.


Här är söta Cornelia som somnat i min famn.. konstigt.. alla bebisar somnar hos mig ;) är jag så tråkig ?





Underbara Cornelia


God morgon


Om cirka en halvtimme så sticker jag och syster till stan och möter upp Petra för en fika :) Sen ska vi såklart vandra runt i alla affärer ett tag.. Sen drar vi hem igen en snabbis innan pappa kommer och hämtar oss.. då åker vi till farmor och farfar och äter paj. Sen drar vi på hockey ;). Färjestad kommer vinna överlägset ;) Hata Brynäs :D:D !



Ha en bra dag !!

090309



Tänkte slänga in lite bilder från helgen ! Det var en riktigt rolig kväll med alla flickor :)


Jag och min älskade storasyster :D




Syster, LInda, Theres och Sara




Rökpaus





Linda, jag och Sara




Lite snett. Theres, Syrran och Petra




Sara (wierd), Mamma glufsar och annelie (upptagen)


God Morgon !


Nu har jag precis gjort mig klar, ska ta min bag och väska och vandra ner till bussen nu, sen ska jag vandra från bussen till mammas jobb.. det blir en liten bit men det ska nog gå bra :), synd att vädret är så tråkigt !

Senare idag eller imorgon kommer blider från ihelgen :). Ha en underbar Måndag. Puss Puss

Stressad och trött !


Har flamsat runt på stan med syrrorna mamma och pappas ex Carina som jag tycker så mkt om :), synd att pappa inte kunde hålla sig till henne :) utan var tvungen att gå och gifta sig med h-vetet själv. Ursäkta ordvalet.

Nu sitter jag här och ska strax göra mig i ordning, ska ut och käka med syrran, mamma och ett par kompisar till oss alla tre. Ska bli mysigt. Kameran följer självfallet med.

Sen vid halv 11-11 så kommer älsklingen och hämtar mig hoppas jag. Saknar honom redan men tiden går nog fort så snart är jag i hans armar igen :). Nu ska jag lägga mig i massagestolen innan ombyte. Puss på er! Ha en underbar Lördag.

Magsjuka



Är det värsta som kan existera... snälla? finns det ingen i denna värld som är smart nog att komma på ett vaccin eller medicin mot magsjuka? Så svårt kan det vell ändå inte vara..



jag har en udda familj.


Lillsyrran och mamma fular sig.



William kan också




Felicia med :)









SJUKT BRA !



God morgon, börjar dagen med att slänga in en bra låt :) Markus? fixa denna låt till bilen ;). Älskar dig, tack i förväg :D



Desperata hemmafruar



Dagens avsnitt av desperate housewives var GRYMT bra ! Över alla förväntningar.. Det finns inga ord att beskriva med hur bra denna underbara serie är :) Absolut min favorit.
Det händer något konstant i programmet, precis så jag vill ha de, plus att det är både drama, komedi, (lite skräck), action (på sitt sätt) och oerhört sorligt.. tror att de flesta skulle älska detta program.. det är ju mkt "desperata gubbar" fruarna är gifta med så det är lika mkt killigt som tjejigt enligt mig :).

Nu vill jag säga godnatt ! Hoppas ni har haft en bra kväll.



 

Imorgon



Imorgon bitti ska jag sitta barnvakt till tvillingarna för det går tydligen magsjuka hos dagmamman.. sen vid 12 ska jag iväg på förflyttningsteknik IGEN, va där förra året men det kanske är varje år, jobbar ju inom äldreomsorgen och då är det viktigt att man lär sig förflytta de äldre på rätt sätt för deras skull och för våra ryggar. Sen får vi även prova på att vända och bädda när vi själva ligger i sängen för att vi ska känna hur det känns för de äldre när vi sliter och drar i dom. Jag har ju provat förut och det är riktigt läskigt :P.



jobbigt att hitta på ny rubrik jämt.



Hej :).  Träffade Becca på stan en sväng förut, men Linda kom aldrig, hon skulle möta upp Becca senare , dom skulle fixa löshår på Becca.. Men vi tog en repa på stan och Becca hittade jeans och en tröja och hårsnoddar osv. Sen drog vi till sjökvistens och drog i oss varsina feta baguetter :) hon åt currykycklingbaguette och jag åt sallad och köttbulle baguette :) mm det var underbart, och nu blev jag sugen på ännu en !!



Nu ska jag fixa kaffe och lägga mig i massagestolen en sväng.


Tog ett kort på lillsyrran nu som ligger och sover i sängen ;) HAHA!!!!



Vi har massor med snö, det kanske syns :P

Jag vill HA!



Jo, har ju funderat på att köpa ny mobil men det har inte blivit så ännu.. men min rosa sony ericsson W580i börjar klångla lite då och då plus att det är en riktig skitkamera..Så antingen så köper jag Samsung F480, min syrra har den, den är tydligen hur bra som helst. Touchscreen och 5 megapixel kamera.. Då behöver jag ingen ny kamera heller som jag vill ha (min dör i tid och otid fast nya batterier). Då räcker det med mobilen så antingen så köper jag den nya mobilen för cirka 3500 kr (då får jag ju ny mobil plus ny kamera) eller så lägger jag ner mobilköpet och satsar på en bra kamera.. men det känns som mobilen lockar mest. Kameran kanske man kan slå till med senare i år när man har råd..typ efter sommaren.. om jag inte ska spara till thailandresa eller bil till nästa år.


Samsung F480 med touch o 5megapix.






Den fina kameran :)



Nej nu snart ska jag sticka ner till eller snarare upp till bussen och ta mig till stan. Ska träffa Becca och kanske Linda lite senare. Roligt  :)


Linda till vänster sen jag och Becca på balen 07

            

snart



Blir det stan med beccabus och kanske Linda en sväng :) Ha en underbar dag ! Puss

.....


trött på detta..


Nu är jag riktigt trött på detta väder, tycker det är jättemysigt med snö men det bara förstör sålänge de faller från himmelen.. frisyren ska vi inte ens gå in på och inte sminket heller.. men alla kläder och väskan och allt blir ju genomsurt det med. Eftersom det är riktig blötsnö som kommer ner. Det är vell inte ens minus ute tror jag. Men det vräker fortfarande ner utanför fönstret. Skit också, nu vill jag ha vår !!!



Nu ska jag alldeles strax iväg och hämta mor på arbetet.. Sen vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, dricka kaffe och tjattra med mamma blir det nog :) . Senare blir det att laga tacos/tortillas/nachos.. vi har olika smak allihopa i denna familj :).

Ha en trevlig eftermiddag och kväll. Puss.

tillbaka


Nu har jag landat i Karlstad igen, det tog sin tid att gå hem den långa biten från bussen.. speciellt med två stora väskor och snöstorm typ ! Uff, det var jobbigt ! Men nu sitter jag här och fixar lite mat. Hade ett väldigt sug efter tonfiskgratäng så nu håller jag på och kokar riset :). Man har ris i botten på en ungsfastform sen brer man ut tonfisk (som legat i konservburk med  vatten)sen häller man lite bearnaisesås över och sen lite mer ris, bearnaisesås och ost ovanpå, in i ugnen tills osten har smält och fått lite färg :) mmm så gott, kanske inte låter som det men det kan jag lova att det är :).

I Helgen va de relativt lugnt. I fredags så var vi bara hemma och kollade på Let's Dance och käkade pizza och kebab. På lördagen stack jag och älskling till hans syster så klippte hon oss båda så vi blev så fina så :). Klippte topparna och klippte upp lite bara. Sen drog vi på fest hon en bekant som fyllde 30. Det var människor i alla äldrar där, från 15- 60 skulle jag tror.. men majoriteten va nog runt 20-22.  Jag och M drack lagomt mkt så vi blev lite runda om fötterna när vi gick hemåt i mörkret. Vi va nästan de sista som kom på festen och säkert de första som gick ;) ändå va vi där till 2 tror jag. Det var ganska kul. Sjöng ju en del på rock band !

Tänkte ju ta lite kort men kom på att batterierna i kameran är helt slut så jag tog några urusla kort med min mobil.. får se om det ens syns något ;) Varsågoda !

Basse blev först ut på kort :)




Henka till vänster och Kim till höger.


Tim kände sig lite på sniskan ;)


Det fanns gott om fyllegubbar ;) trodde att de äldre skulle vara förebilder för de yngre,
 men nu är motsatsen bevisad :D

090302

God morgon!

Ny vecka , ny månad, hoppas våren kommer med stormsteg..just nu känns det inte riktigt så för när jag vänder mig om så snöar det för fullt ute :(, trist, hade hoppats på att det inte skulle komma mera snö nu.

Dagens planer är inte så mkt, ska ta bussen hem om en timme till mamma och gå hem en lååång väg från bussen ! Ush. Sen ska jag fixa käk åt oss innan jag drar iväg till skolan halv 1, känns lite trist att åka dit när jag egentligen inte behöver eftersom jag redan är godkänd på första provet men måste iväg ändå , skit också !

Sen är det bara hemåt och ta det lungt , lägga mig i massagestolen och njuta av kvällen.  Men kommer som sagt att sakna min älskling jättemkt. Hoppas veckan går fort !!!



Ha en underbar måndag ! ♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus