Kom hem efter en lång arbetsdag till denna...

img_0285 (MMS)

Kom hem efter en lång arbetsdag till denna koppen. Alldeles nygjord nyttig smoothie. Gott va de. Men mäktigt. Så resten Väntar på mig i Kylen imorgon. Den som spar den har ! Nu ska jag blossa och sen ta natten. Ska bli skönt att få sova. Imorgon är jobb igen :) 7-14. Sen Ikea med syster och underbara Marianne från jobbet :) gillas ! Sov gott mina vänner. (sms bloggning)


Kvällsdags



God kväll kära vänner :)

Är hemma hos syster och har en supermysig kväll med god mat och massa skratt ! Herregud, ingen har så sjuk humor som vi.


Idag var jag på stan med Emelie. Vi fikade på waynes och sen gick vi på stan ett tag. Drog hem till syrrans lägenhet och drack ännu en kopp kaffe och inväntade syster. Då tog vi en vända på stan igen. Skulle kolla på kuddfodral som vi sett men syrran ångrade sig i sista sekund så det får bli IKEA på onsdag. Då ska soffan handlas också. Om vi nu får hem den. Kanske måste hyra släp osv. Inte så kul.


Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla tv:n en stund innan jag ska försöka sova. Imorgon kör jag en heldag på jobbet från morgon till kväll så alla sömn är värdefull !


Hoppas ni får en bra tisdag :)



Pusss

100830



Hallå :)

Ett snabbt inlägg innan jag drar ner till stan. Ska möta upp Emelie AKA sickan. Vi ska fika och glo på stan. Mkt trevligt. Sen ska jag bara umgås med min älskade syster och sova där inatt..

Nu är jag hemma hos mamma och har vilda diskussioner om allt mellan himmel och jord ;). Alltid lika kul ! Vi har precis ätit frukost och jag har gjort mig färdig.

Vädret är vackert men kallt som en riktig höstdag. Så jackan åker på idag !

Ha en trevlig Måndag mina vänner :)


Jag och syster i somras :)


Veckans planer





Måndag: Ledig dag. Bara umgås med familj. Sova hos älskade syster.



Tisdag: Jobbar heldag. från halv 8 på morgonen till 9 på kvällen



Onsdag: Jobbar mellan 7-14, köpa bäddsoffa med syster och bara umgås



Torsdag: Ledig dag. Fika? Dra till mitt hjärta igen



Fredag: Jobbar kvällen mellan 14 och 21.



Lördag: Oxhälja i Filipstad ?



Söndag: Lugn dag !



Dagens låt



Får god lust att dansa när jag hör denna härliga låt. Njut !







Dagens outfit ! Det målas för fullt !

img_4711 (MMS)

Dagens outfit ! Det målas för fullt !


100829




God eftermiddag slappa söndag !

Markus och jag la oss relativt tidigt igår men vaknade inte förrens halv 12. Dock vaknade jag ett par gånger runt 7 imorse av att det regna och åskade.

Nu skiner solen men det är riktigt kallt ute för att vara sommar. Känns som tidig vår eller sen höst. Känns inte så lockande att gå ut då. Så idag ska vi  förmodligen bara slappa och ta det lugnt. Kolla på bra film eller något.



Finaste Milton julafton -08

kräftkalas



Ja, vi hade en liten kräftskiva förut. Gott ! Till de va de lax (markus egenfångade), bröd och god sallad. Så nu är man mätt och nöjd. Ligger i sängen och dricker lite cider och kollar film. Älsklingen försvann någonstans. Han kommer vell snart ;).

Har även färdigställt spegeln. Blev ganska nöjd ! Får duga åt mig och syster.


Nu kom Markus och vi ska mysa. Pussssssssssssssssss



Ring a ling !





Hittar massor med snygga ringar som jag gärna vill ha !










Ego


Today



My lovely ring.







100828



Hallå !

Idag är det lördag. Regnet piskar verkligen ner iadg och det är inte alls kul. Bara hänga inne idag blir det.

Har målat en andra gång på spegeln idag och satt fast skruv och stark ståltråd så det går att hänga upp den. Ska bli kul att se hur den kommer passa in i lägenheten sen. Tycker den duger som en hemmagjord spegel :).

Ikväll kommer det lite folk hit. Markus faster och hennes man. Så vi ska vell antagligen äta kräftor och lax :). Mycket gott ska det bli.

Nu ska jag mysa vid tv:n med Markus ! Trevlig lördag :)



Najt.




Nu ska jag krypa ner under täcket :). Babe och jag har kollat på "grown ups". Så jäkla bra. Jag kunde seriöst inte sluta skratta. Klockren komedi och de bästa skådespelarna. Rekommenderas för er som älskar Adam Sandler ;).



Hoppas ni haft/har en mysig fredag :)


HAHA :D


100827



Hej !

Haft en låång men bra dag på jobbet idag. Sen så har jag handlat med älskling. Lite gott att ha i helgen. Ostbågar, werthers original, alkohol m.m :).

Nu har jag betalat alla mina räkningar och gjort rätt för mig :). Ett par tusenlappar fattigare.

Nu ska jag strax gå ner och skala potatis här hos familjen Fredin. Ikväll blir det stek och potatisgratäng :). Ska bli gott det ! Sen ska jag ha en slapp och skön fredag med mitt hjärta. Vi har båda jobbat idag och är lite halvtrötta !

Önskar er en trevlig helg !


Studenten -07

Finmiddag. Salladsrester från igår och en ...

img_6077 (MMS)

Finmiddag. Salladsrester från igår och en kopp kaffe. Två huvudvärkstabletter på det !


100826



Tjenare ;)


Har haft en lugn morgon hemma med mamma och Magnus. Ätit god frukost oh lyssnat på bra musik. Nu snart ska jag bege mig mot systers jobb. Ta en kaffe och invänta att hon ska sluta. Sen drar vi mot jysk, gengåvan och sommarlagret. Bara strosa runt och kolla lite. Planera inför flytten.


Senare i eftermiddag/kväll så åker jag till mitt hjärta ! Längtat som tusan :)


Blir en skön helg !


hoppas ni får en bra dag ! Pussssssss


Syster och Milton, kvällen innan julafton -09

kvällen.



Dagen slutade lite mer annorlunda än jag trodde. Var med syster, mamma och Magnus till IKEA. Och fick ett samtal från en panikslagen kollega. Hon ville att jag skulle hoppa in och jobba på en gång. Anne (den andra kollegan) fick följa med en tant på jobbet till sjukhuset.

Så jag fick släppa av syster hemma och rusa iväg till jobbet. Men det blev i allafall 4 timmar ;) Inte illa det. Imorgon ska jag och syster till Jysk, sommarlagret och kanske gengåvan. Måste kolla på balkongmöbler. Dom har 70 % rea imorgon så det passar bra. Syrran får lägga ut pengar sålänge ;).

Så nästa vecka ska vi köpa soffan (som vi både provsatt och provlåg i idag på IKEA) och handdukar. Handduk till Milton i allafall.. Som han ska torkas med efter en blöt promenad.


Nu ska jag snart bädda ner mig under täcket. Läsa min bok och sedan sova gott. Imorgon ska jag äntligen till mitt hjärta igen :) SATAN så jag har saknat honom dessa dagar. Min prins !


Förresten.. FAAAAAAAAAAAAAAAN ! Vad jag klämde mitt finger i badrumsdörren förut. Tummen också. Nagelbandet sprack och det blödde rätt fint så jag kan nog garantera att det blir en blånagel. Helvete !
Men är man klantig så är man.



Syster provsitter/ligger soffan :)



egopics.



Today.










100825



God morgon !

Ja, idag är de löning för det flesta. Dock inte för mig. Min lön kommer alltid 2 dagar efteråt. Känns sådär. Men jag överlever ;). Så fort lönen kommer så ska jag och syster köpa bäddsoffan. Såg på internet igår att den är billigare nu. Så det är ju bra :) Då spar vi en 500 lapp i allafall..

Idag var det meningen att jag skulle fika med Frida men hon är sjuk. Så jag ska ta mitt arsle till arbetsförmedlingen och göra en påanmälan. Sen ska jag till syrrans jobb och ta en kaffe med mamma och Magnus. Efter det ska både dom, jag och syster till IKEA och kolla lite. Efter det kanske vi ska träffa Linda en stund också. Aldrig fel !


Så denna dagen blir det full rulle igen :).


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och fixa mig i ordning.


En supergammal bild på mig som blond !


Ha en bra dag :)

100824



Hello :)

Jag är uppe och färdig ! Duschat, druckit kaffe, ätit frukost, klätt mig, fixat frisyr och smink.

Snart ska jag bege mig bort mot Marianne. Vi bor typ grannar så en liten promenad får det bli dit ! Vi ska sitta och dricka kaffe och prata skit :) Ytterst trevligt !

Sen ska jag mot systers jobb, hämta upp henne, fixa hennes pengar, skaffa henne ett nytt leg och kanske förbi arbetsförmedlingen. Jag måste skriva in mig där igen nu när jag jobbat klart denna sommar.

Sen ska vi nog fixa god mat och slappa framför tv:n hela kvällen. Det är systerdag idag. Som vanligt en tisdag. Så inatt sover jag där och imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. Är ledig. Kanske får höra av mig till Frida och se om hon vill in till stan.

Nu ska jag dra mig :) Ha en bra tisdag!

jag just nu:

Ljudet av ditt hjärta!



Ja, nu ska jag krypa ner i sängen och läsa mig trött. Och glömma bort att mensvärk ens existerar. Ush !

Hoppas ni får en mysig måndagskväll :)

Boken jag läser heter ljudet av ditt hjärta.. (twilight of course)



Natti mina vänner :)


Just nu


100823



Hej !


Vilken lång dag ! Men nu börjar den lida mot sitt slut. Jobbade mellan halv 8 och 2. Sen drog jag till KAU och hämtade upp syster. Iväg till stan, kollade butiker, mötte upp Emelie och fikade en stund.

Drog en snabb sväng till Bergvik. Ville sååå gärna ha en skjorta jag sett på H&M i evigheter. Tro på faan att den var slut i min storlek. Fanns endast strl 42 kvar. Kändes inte så kul. Drog en snabb vända in på stadium där Emelie hittade en snygg dataväska. Vad tror ni jag ser ? Jo en skjorta i min strl och skitsnygg ! En riktig skogshuggarskjorta :). Var bara tvungen att ha den. Fick lite cash av snälla syster :). Jag älskar den.


Är den inte snygg ?


(ja, bilden togs i mina tvillingsyskons rum, om ni funderar över hamsterburarna i bakgrunden)

Sen skjutsade jag i allafall hem syster och Emelie och kom hem för ca en timme sedan, har slängt alla mina kläder i tvätten och kokat mig en kopp kaffe. Är måttligt slut efter denna dagen.

Imorgon ska jag i allafall sova ut. Ett tag. Ska på kaffe hos min kära arbetskamrat och vän Marianne. Alltid lika trevligt och roligt att tjattra med henne. Sen får vi se om det blir fika med Frida eller om vi ses på onsdag. Är ju ledig framöver så jag har all tid i världen :). Underbart !

Nu ska jag bara slappa en stund till. Sen börjar vell fångarna på fortet idag ? Måste ses ;) Favvoprogrammet när man var yngre. Tråkigt att de satt de på en måndag. Fredagar ska de vara. Som förr .

Ha en trevlig måndagskväll !

100822



God eftermiddag !

Hade en slapp dag igår. Målade ramen till min spegel 2 ggr. Sen så fixade jag käk åt mig och Markus. En stund efter det kom det lite grabbar hit. Dom spelade biljard och lite poker. Jag skjutsade in Linda till syrran och tog samtidigt en kaffe där. Sen körde jag dom till en förfest på vågmästar'n. Åkte hem till Markus igen och då hade Frida och Anna kommit dit.

Vi drog vidare till en fest i Edsvalla. Eller ja, fest och fest, de flesta satt och snackade bara. Va där i ca 1 timme innan vi drog hemåt igen.

Markus däckade i sängen ganska omgående, jag käkade kvällsmat och kollade tv en stund innan jag däckade också. Så idag är vi pigga och glada. Dock finns det inte mycket att göra. Har limmat fast spegeln på ramen och nu ska det torka fast ordentligt så spegeln får ligga här till nästa helg. Så det hinner torka ordentligt.

Jag ska glo på tv nu och bara ta det lugnt. Imorgon väntar en ny arbetsdag :).

Hoppas ni haft/har en trevlig helg !




Planering



Hej.

Har precis lagat och käkat mat. Potatis och falukorv. Bättre fantasi finns inte. Det dög ! Ska snart gå ut och se om min ram till min spegel har torkat. Vräkte på färg så kanske får fortsätta senare i kväll eller imorgon. Tycker ni också ska prova att göra er egen spegel. Nu slarvade vi litegrann och ska sätta ihop två speglar så det kommer ju bli en rand efter spegelkanten mitt i när den är klar. Men va fan, IKEA hade ingen bra spegel som passade. Antingen för liten eller för stor. Men roligt att göra något själv. Och billigare såklart !

Tänkte visa er planritningen på våran lilla lägenhet som vi ska flytta till 1 okt. Men jag har spegelvänt den så den blev åt rätt håll. Så ursäkta att texten är spegelvänd. Ni fattar !


När jag står ute och röker. Har jag detta ...

img_7683 (MMS)

När jag står ute och röker. Har jag detta som utsikt. En död fågel. Men jag vågar inte plocka bort den. Måste ha hamnat där i natt för inte var den där igår kväll ! Ush! Tänkte ni ville veta..


100821



God förmiddag!

Både jag och hjärtan la oss i rimlig tid igår och har sovit fantastiskt gott inatt. Vaknade upp vid 11, tog en dusch ätit frukost. Nu dricker jag kaffe och suckat djupt när jag ser ut genom fönstret. Skitväder ! Min första dag ledig efter att sommarschemat är slut och det regnar. Så det blir att hålla sig inne idag.

Ska i allafall avsluta mitt projekt idag som jag började med igår. Ska bli kul att se resultatet. Dock syns det väl att det är hemmagjort. Men det får funka :).

Ikväll kanske det blir pokerkväll med grabbarna.. Känns inte så värst kul. Vara enda tjejen, men men.. får göra det bästa av det i allafall.

Hoppas ni får en kanonlördag !

Jag som liten fjärt med lillasyster Madde i duschen :)

100820




Hallå !


Har precis kommit hem från jobbet. Slutade mitt schema idag för denna sommaren. Så nu är man långledig, eller ja, ledig tills dom ringer in mig igen. Hoppas det blir massor med jobb i höst o vinter. Är inbokad på julaftonsdagen i allafall ;) HAHA !

Så nu ska det bli skönt att ta helgen. Jag och Markus ska vell åka till Bergvik och handla och en sväng in på IKEA. Ska kolla på speglar. Har ett litet projekt jag tänkte fixa :)

Så nu önskar jag er en trevlig fredag ! Pusss



inför flytten



Ja, det är ca 5 veckor kvar tills vi flyttar. Jag och syrran. Vi fick den lilla 1:an på kvarnberget. Vi var och tittade på den i tisdags. Liiiiiiiiten !!

Men jag ska bara bo där måndag till torsdag. De andra dagarna spenderar jag såklart hemma hos Markus :). Hade jättegärna velat flytta ihop med honom. Och det vill han med men det finns inte pengar till det nu. Men vi SKA flytta tillsammans så småningom. Det har vi bestämt.

I allafall. Inför flytten är det en hel del som ska fixas. Lägenheten är så liten att 2 sängar inte får plats. Så vi ska införskaffa oss en bäddsoffa som vi båda sover i. Det ger oss mer utrymme att röra oss på och mer för syrrans hund Milton. Plus att vi får en gigantisk balkong. Där kan Milton stå och titta ner på gatan och se alla som går förbi. Det gillar han.

Det här är soffan vi ska ha. IKEA "månstad"

Den mörkbeiga.


Sen är det massor med andra saker som måste inhandlas också. Vi måste ha minst en byrå då det är stor brist på garderober. Vi har letat på loppis osv efter en byrå som vi kan måla om. Men har inte hittat något ännu. Men vi får vell ta en svängom på gengåvan och solareturen.

Har ni en ful gammal byrå som bara står och samlar damm och kanske vill sälja ev. ge bort? Hör av dig !

Ska bli spännande men också jobbigt att flytta. Det är inte lätt att lämna mamma.. hon är min bästa vän och det kommer vara jobbigast av allt. Får vell se till att vara hemma hos henne så mycket jag kan ändå.

Nej, nu måste jag sticka mot jobbet. Ha en bra dag !

100819



God morgon !

Jag har redan varit uppe ett antal timmar. Har hjälpt mamma och packa in lite kartonger och resväskor m.m i bilen. Hon och tvillingarna drar till Gävle idag. Sen har jag druckit 2 koppar kaffe ;), fixat frisyren och klätt mig.  Ska bara ta det lungt tills jag börjar jobba 14.00. Men måste packa min egen väska som ska med till Markus över helgen och fixa mat. Men annars ska jag bara luta mig tillbaka och slappa in i det sista.

Har sovit som en gud inatt. Har varit riktigt skönt. Brukar vakna varje natt men inte idag. Underbart ! Så jag är ganska pigg och redo för en arbetsdag. Efter jobbet ikväll drar jag till mitt hjärta i Vålberg :). Jobbar dagen imorgon men är ledig hela helgen :) . Det  gillas !

Igår eftermiddag drog jag med mamma till Bergvik. Hon skulle handla upp det sista på hennes presentkort och inhandla lite mat. Jag letade fram mina två presentkort som legat pch skräpat i nästan ett år. Kollade saldot och visst :) 64 kr på det ena och 24 kr på det andra :). Lyckan var gjord ! Och jag fick med mig en oversize t-shirt hem !


Vad tycks?


Bortse från den skitiga spegeln ;)

100818



Hallå !

Det är sååå skönt att vara ledig idag. Har jobbat som en tok och förtjänar en dag ledigt. Solen skiner och jag sitter hos syster och ska fixa frukost nu.


Kl 12 ska jag möta upp Camilla (från mitt jobb) på en fika. Ska bli trevligt att sitta och prata och skratta :) . Hoppas solen håller i sig så kanske man kan sitta ute idag.


Senare i eftermiddag åker jag hem till mamma och umgås med henne resten av dagen. Ska bli mysigt såklart ! Har inte träffat henne särskilt mycket denna sommar. Hon har ju pendlat fram och tillbaka till gävle mest hela sommaren.


Hoppas ni får en kanon dag :)

Jag och sötnos Milton !


100816



Tjo !

Satan så trött och snurrig jag har varit idag. Är helt död efter en lååång arbetshelg och en jobbdag idag. Känns som jag sprungit ett maraton eller liknande.

Efter jobbet drog jag till KAU (karlstads universitet) och underhöll syrran på hennes jobb (jobbar i cafét). Drack lite kaffe, dricka och åt smörgås. Efter en stund kom Emelie och Frida och vi snattrade och hade det allmänt trevligt. När syster slutat drog vi tull Flügger färg och kollade på tapeter till lägenheten. Syrran och jag kom INTE överrens alls. Lika stöniga båda två ! Typiskt. Hade bestämt oss för en tapet men syster ångrade sig och ville ha en mörkare nyans. Inte jag. Så det slutade med att jag släppte av syster och Emelie istan. Fortfarande oense.

Orkar inte tänka mer på tapeter..ska umgås nu med la familia . Morbror, hans fruga och lillkusinerna är ju här. Sova tidigt idag också, imorgon väntar jobb IGEN !



Pusssssssss på er !


Moi


100814



Hallå !

Har ej haft tid till blogg. Har jobbat massa massa. Och idag slutade jag vid 3 så jag har heela eftermiddagen och kvällen ledig. Härligt. Är dock trött som fasen. Gick upp extremt tidigt imorse så kommer nog somna i rimlig tid ikväll.

Snart ska jag och Markus bege oss bort till Markus syster Therese. Hon ska klippa honom tror jag, och kanske låna en kofta av mig. Under tiden ska jag passa på att gosa med världens vackraste pojk !

Ikväll blir det mys och tacos till middag. Låter mkt bra tycker jag. Grillat hade inte varit fel heller men köttfärsen ligger redan på tining.

Imorgon har jag en låång tur på jobbet. Börjar 8.30 och slutar 21.30 på kvällen med 2 timmars rast på dagen. Sen jobbar jag måndag, tisdag också innan jag äntligen får en ledig dag. Duktiga jag ! Pengar, pengar !!

ha en bra lördag mina vänner :)

Sötaste Melvin som det ska gosas med sen:

100812



Hej !

 Har varit väldigt frånvarande från bloggen. Men har jobbat och slitit, sen har ja umgåtts med syster och pojkvän. Bara tagit det lugnt.


Idag är jag ledig och väntar på att mamma ska ringa KBAB så jag kan gå ner till dom och hämta nyckeln till "övernattningslägenheten". Min morbror med familj kommer vid 3 och dom ska hyra den lägenheten ett tag. Sen väntar jag spänt på att syster ska ringa. Vi har blivit erbjudna en lägenhet på kvarnberget men det måste fixas papper osv först. Så får vi se vad som blir. 


Om vi ska flytta till den så måste vi införskaffa en bäddsoffa. Det finns inte alls utrymme för 2 sängen i den minimala lägenheten på 33 kvm. Hittat en fin soffa på IKEA men den kostar. Ska bli spännande i allafall..


Nu ska jag dricka lite kaffe och hänga tvätten. Sen ner till KBAB.


Hoppas ni får en bra dag ! 



100809



Hej kära vänner !

Sitter hos syster och har haft en heldag med henne. Åkte från älsklingen och hit vid 12 i förmiddags. Mötte upp Sandra, Elena och hennes dotter My. Satte oss på cofee  house. Har saknat deras latte. Så det var gott ! Sen gick vi en sväng på stan, sen hämtade vi upp syrrans hund och gick en liten promenad.

Sen skildes vi åt och jag och syster gick hem och började med maten. Vi åt kyckling och ris. Riktigt gott med mat i magen efter två små knäckemacker till frukost imorse.

Så nu har jag duschat och busat med Milton. Ska ta en sista promenad med honom innan jag och syster bänkar oss framför skräckkväll. Paranormal state har premiär på tv4 plus. Ska bli spännande.

Imorgon är det jobb hela dagen som gäller. Börjar 07.30 och slutar inte förren 21.00 på kvällen. Sen ska natten spenderas hos syster igen.

Ha en bra måndagskväll !

100808



Hallå !

En riktigt lugn dag i dag, funderar på att städa lite och dola medans älskling är ute och fiskar. Kanske göra mig en hemmagjord ansiktsmask. Gjorde en igår och huden kändes fantastisk efteråt. Vi får se vad det blir !

Hade trevligt igår. Jag och älskling grillade och kollade på tv. Sen kom Mattias, Tim och Putte förbi och grabbarna spelade biljard ett bra tag, sen satte vi oss och spelade kort innan de åkte hemåt. Jag och Markus tog en kort promenad med Molly innan vi la oss vid tv:n innan läggdags.

Vaknade upp vid 11 och tog en skön dusch, stekte ägg och åt äggmackor. Sen dess har vi suttit framför tv:n och kollat på "sommar med Ernst" ;). Nu drog Markus och jag ska ta fram dammsugaren och sätta igång. Annars somnar jag säkert här framför tv:n.


ha en mysig söndag !

Gör din egen ansiktsmask

För fet hud och finnar


Citron läker och stärker huden samtidigt som den rengör huden och drar ihop porerna. Tack vare havregrynen har behandlingen en lätt slipande effekt som är bra för både fet hud och akne.
1 ½ matskedar citronsaft
1 matsked mandelolja
4 teskedar smulade havregryn
Lite destillerat vatten eller aloe Vera juice

Torr hy
Här samverkar honungen med en mängd spårelement med grädden och den torra huden får näring och skyddas mot uttorkning.
2-3 stora jordgubbar
1 tesked vispgrädde
1 tesked honung

Mosa jordgubbarna med en gaffel, tillsätt grädden och honungen till en tjock blandning. Blir blandningen för lös kan man blanda i lite mer grädde eller 1 tesked vit lera. Stryk ut blandningen på ansikte och hals. Låt sitta 15 minuter. Skölj bort med varmt vatten och avsluta med att klappa in iskallt vatten i ansiktet.


Läkande mask mot finnar:
Gurkmeja är antiinflammatorisk och innehåller rikligt med antioxidanter. Man kan använda gurkmeja som puder eller blandat med olja på sår och hudsjukdomar som acne och psoriasis. De antiinflammatoriska egenskaperna kan vara en förklaring till den positiva verkan.
2 teskedar honung
¼ tesked fint havssalt
1 tesked gurkmeja







Grillat!



Nu ska jag och Markus grilla :) eller Markus håller i själva grillningen. Det är mansgöra ;). Jag fixade egengjord marinad som bestod av :


Pressad färsk vitlök
grillkrydda
vitpeppar
soya och
olja.

Nu har köttet legat i marinaden i ca 3,5 timme. Markus tänder grillen nu. Jag ska fixa steakhouse pommes och god sallad.

Vi köpte som sagt steakhouse pommes. Prova ! Jättegoda! Stora pommes med skalet kvar. Blir en rätt mörk grå färg på dom men smakar gudomligt.

Så nu ska jag knäppa en cider, och Markus en öl. Härlig lördag. Jag gillar..


100807




Hallå !

Jisses vad länge vi sov idag. Markus väckte mig vid tjugo över 12. Det är ovanligt faktiskt. Speciellt med tanke på att jag somna relativt tidigt igår. Dock vaknade jag ett flertal ggr.

Vi hadee myskväll igår men godis, popcorn och nya karate kid. Den var riktigt bra faktiskt :). Lite sorglig men ändå rolig. Will Smiths son spelar jättebra och det märks så väl att hans framtid är säkrad HAHA ! Jackie Chan är lika bra som han alltid är. Inte lika mycket humor från hans sida som det brukar vara i hans filmer. Men han spelar lika bra allvarligt som roligt. Så den rekommenderar jag att ni ser !

Nu ska jag fixa mig ett ansikte. Pusssssss


Från filmen:

Va fasen ??



Känns inte alls bra att någon har hackat sig in på min mejl och bytt lösenord ! Fy fan för den jävla grisen som gjort det. Säkert samma person som tog Markus mejl för ett par månader sen också. Och det verkar vara någon som känner oss, då han har bytt Markus msn-namn till ett smeknamn som folk brukar kalla honom.

Vad är det för idiot som tycker det är roligt att förstöra för andra ? Inte alls kul när alla har den mejladressen, typ som alla mina jobb, vänner, familj, a-kassan, arbetsförmedlingen, komvux osv. Sen en massa orderbekräftelser som är bra att ha. Massa internetsajter som skickar information till den adressen.

Åh va trött jag blir ! Vilken bra start på denna helg !

Må du brinna i helvetet..



Prinsen och jag



Här har ni världens vackraste prins. Mosters sötast sockerbit ! Och två bilder på oss tillsammans :)






Visst är han vacker?


100806



Läget ?

Här är det slappt och trött. Haft en lagomt stressig dag på jobbet. Slutade vid 14. Drog till stuvbutiken, köpte maskeringstejp och pensel. Markus är duktig och målar taket bakom tvättstugan i deras "gym". Efter det drog jag till systemet och fick med mig lite gottigott till helgen :).

Nu sitter jag i soffan och myser med godis och cola. Regnet står som spö i backen. Mysigt som tusan. Men hade hellre velat haft sol så man kunde grilla ikväll och sitta ute i solen och njuta !

Så imorgon hoppas jag på bättre väder. Då ska vi försöka grilla i allafall !

Annars så är planerna inte mycket. Bara vara hemma, slappa och ta det lugnt. Äta god mat och avnjuta några kalla cider tillsammans med älskling. Blir nog en film eller 2.


Är ledig fram till tisdag så gott om tid att slappa . Känns bra ! Trevlig helg på er !


Ja, en gång i tiden hade man lugg ;). Här hemma hos Haster med frida och co.

100805



God eftermiddag !

Har haft en lång skön sovmorgon. Känner mig ganska utvilad och redo för jobbet. Idag börjar jag kl 14.00 och slutar 21.30. Det ska gå bra !

Imorgon jobbar jag 7-14. Sen är jag ledig lör, sön och mån. Skönt ! Så vi får se vad helgen har att bjuda på. Solsken hoppas jag på :). Sen får vi se om jag och syrran kanske ska kolla på lägenhet imorgon. Ska bli spännande. En skiiiiiiiiiiitliten 1:a. Men saksamma. Har man inte råd med mer så har man inte. Vi får se om det blir något med den.

Vill önska er en bra och trevlig torsdag !

100804




Tja !

Haft fullt upp denna dagen och det har gått sjukt fort. Började dagen på systers jobb på universitetet. Cafét som hon jobbar på har sommarstängd. Men någon har klagat över att det luktar konstigt därifrån. Så jag och syster åkte dit och gissa vad ?

Båda frysarna hade lagt av. Säkert för 1,5 månad sedan. Massvis med mat som hade jäst, svälld och möglat. Har aldrig i hela mitt liv känt en värre doft. En blandning mellan dött ruttet djur, bajs, urin, spya m.m. FY F*N så vidrigt ! Duktiga syster fick i allafall slänga alla varor och göra rent. Hjälpte till med det jag kunde och skurade golven då allt äckelpäckel runnit ut på golvet.


Efter det drog vi hem till syster och tvättade av oss. Sen mötte vi upp Elena och My. Satt på Waynes och myste i solen. Drack kaffe och fick höra en rolig nyhet från Elena :).

När kl närmade sig halv 3 drog vi hem till syster en stund innan vi drog till pappa som bjöd oss på pizza. Gott ! Vi planerade även hans 50-årsdag nästa år. Lite idéer på mat, lokal, lekar, dryck m.m. Ska bli roligt som fan i allafall ! Kommer vara måttligt drag på den festen :D.

Nu ska jag packa det sista i min väska. Sen ska jag bege mig till Markus. Tror hans föräldrar drog ut med husvagnen idag så vi är själva :).

Inte alls avis på mamma heller som ska åka båt till Åland imorgon. Cinderella..nej..nej..inte alls..♥


Bild på mig och gose My på stan idag !



100803




Vilken evighetsdag det känns som. Har rännt runt på stan med familjen . Det var ju persmäss idag. Hittade ingenting som tur var. Har inga pengar att shoppa för ändå. Vädret var inte det bästa heller. Regn och mulet. Tråkigt ! Sen drog vi i allafall till Bergvik och jag gick till apoteket och köpte ny ansiktsrengöring. De andra handlade mat och system.

Sen har vi bara suttit hemma och druckit kaffe och jag har rensat min garderob. Nu är det inte mycket kläder kvar. Men har hittat en del som jag saknat. Sånt som legat längst underst som man trott har försvunnit. HAHA! Och nästan alla kläder jag rensade bort fick mammas killes dotter Fanny som är här. Hon är 13 år och kläderna passade henne utmärkt. Kanske va 200 plagg av linnen, tröjer, byxor osv. Skönt att bli av med det ;) . Tror det bara va 3-4 st saker hon inte kunde ha.

Snart ska vi nog börja med kvällsmiddag. Idag blir det tacos/nachos till middag. Och nej, det har inte jag bestämt. HAHA!

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sätta på mig en varm mysig tröja. Känner mig lite frusen. Har en tunn tunn tröja på mig idag.

Imorgon blir det systerhäng och på eftermiddagen åker vi till pappa och umgås lite. På kvällen åker jag till min älskling. Hans föräldrar drar ut med husvagnen igen så det blir trevlig att ha huset för oss själva :). Me like !

Hoppas ni haft en bra Tisdag !

Lillebror stajlar inne på Team Sportia tidigare idag. Senare fick han kläderna full i fågelbajs HAHA. Så kul !


Familjemiddag och TP



Ja, det är det vi har sysslat med hela eftermiddagen/kvällen. Vi började med middag som jag och syster slängde ihop. Potatisgratäng med köttfärs. Åh så gott det var ! Hela gratängen försvann i ett nafs ;) Då tror jag den blev godkänd ;).

Efter vi hade ätit så satt vi och snackade på balkongen och drack kaffe. Efter det satte vi oss vid köksbordet och så spelade vi TP. Jag kom inte sist denna gången i allafall. Och riktigt nära på att vinna var jag. Men Magnus tog hem det hela. Typiskt ! Jag är alldeles för trött för att ens tänka klart. Så det blev en del fel på solklara svar. Dum som man är ibland. Men i pressade situationer blir det lätt att man tappar bort sig!

Nu ska jag i allafall tvätta bort mitt smink och slänga mig framför tv:n en stund. Sen ska jag sova. Kommer nog somna ganska omgående. Men hade velat sova bredvid min älskling. Men men.. får sova ensam inatt. Det får gå det med.

Imorgon ska jag med familjen till stan. Det är "persmäss" i Karlstad city. Typ lite marknader och massa bra erbjudanden i affärer och extra öppet. Men jag har inga pengar så för mig blir det att ögonshoppa bara ! Tråkigt men så är det. Ska spara mina sista ören till Thailand.

Hoppas ni haft en bra Måndag ! Kram och Godnatt !




Receptet på gratängen (PROVA) hittar ni i menyn under recept ;).



100802




Hallå !

Sitter i soffan hos mamma och somnar snart. Har ju jobbat hela helgen från 07.00 till 21.00 både lördag och söndag. Plus att jag började 07.00 imorse också. Så jag är totalt död. Sitter i allafall och umgås med min älskade storasyster. Ska ta och fixa lite käk här nu, för snart kommer mamma, Magnus, tvillingarna och Magnus dotter Fanny hit och ska vara här ett par dagar.

 Så vi ska äta god mat och bara umgås. Ska bli härligt. Tråkigt bara att jag är såååå jäkla trött idag. Skulle kunna somna nu och vakna imorgon.

Men nu är jag ledig i två dagar vilken ska bli underbart. Imorgon ska jag bara umgås med familjen hos mamma och på onsdag ska jag och syster åka ut till pappa på eftermiddagen och bara umgås med honom.

Hoppas att vädret håller sig fint så man kan vara ute. Har haft oturen att det ska regna när jag varit ledig.

Men nu ska jag dricka lite kaffe och hoppas på att jag piggnar till lite. Säkert 8:e koppen jag dricker idag ;).



Åh, vad god denna kaffe mocka är ! Den vill jag ha nu !

100801



Hallå!

Ja, då har vi klivit in i Augusti månad.. känns bra på ett sätt men för mig är det även den sista sommarmånaden innan hösten kommer igång. Det gillas inte. Vill ha mkt mera sommar. Även fast vi har haft en bra och varm sommar. Hoppas att Augusti blir varm och solig så man kan njuta lite sen när man slutar jobba.

Idag har jag som sagt en delad tur. Precis som jag hade igår. Idag började jag 7 och slutar halv 10. Men för tillfället så sitter jag hemma på rast och har sovit sen halv 11. Riktigt skönt ! Då orkar jag med dem sista timmarna på jobbet ikväll..

Nu hade jag tänkt att fix käk och sätta mig och glo på tv en timme tills jag börjar jobba igen.

Hoppas ni har haft en bra helg !



Gammal bild. Syster och Bror på julafton 2009.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus