100731



Hallå!

Jag sitter hemma på rast från jobbet . Börjar igen 14.00. Skönt att bara få vila up sig lite. Hade velat springa på stan och dricka kaffe med syster men hon ligger bakis óch det är vell lika bra det ! Jag har ändå inga pengar att handla för. Ska lägga mig i soffan och försöka sova en stund, så kanskr man är lite piggare i eftermiddag/kväll.


Idag vill jag passa på och gratta mina älskade fina tvillingsyskon William och Felicia som fyller 7 år idag :). Tänk så fort åren går ! Hoppas ni får en underbar fin dag mina älsklingar ♥

William


Felicia


Lite mindre än 7 år sedan


Älskar er mina sötnosar !

Tråkfredag !



Ja, det var att väldigt va denna fredag var lång och dryg ! FY FAN. Har suttit inne heeeela dagen om man bortser från rökpauser. Det har regnat nästan oavbrutet hela dagen och NU när kl är tjugo i tio. Ja då spricker det upp ! Sorgligt ! Önska tiden kunde gå liiite snabbare så man kan få sova snart. Det enda som håller mitt humör uppe är mitt hjärta. Markus. Mitt allt ! Kanske dra på en film och föröska somna efter det.. Låter som en bra idé tycker jag.


Ha en trevlig kväll alla ni som är lediga i helgen och kan njuuuta.



100730



Hallå !

Jag och älskling hade en riktig mysdag igår. Vi hjälptes åt med att måla bakom tvättstugan i deras "gym". Jag tog ett par pauser eftersom jag tröttnade ganska fort ! Men till slut blev vi klara. Sen åkte vi och köpte godis vid nyänga, på godisaffären. När vi kom hem hade markus två filmer i handen, med svarta fodral. "välj en" sa han. Jag tog en och det blev SATC 2. Så jävla bra va den ! Riktig riktig tjejfilm. Markus tyckte inte om den HAHA. Sen fixade vi tacos och åt till den andra filmen. Kommer inte ihåg vad den heter men en ny film med Bruce Willis i allafall.
Den va också bra. Riktigt rolig faktiskt HAHA. Lite "B" kanske men den var jättebra emellanåt.

Nu ska jag knäppa på tv:n, slurpa upp det sista kaffet i koppen och njuta av min lediga dag. Jag hade hellre gått på stan och flängt runt och fikat osv. Men vädret är skit och jag ska umgås med mitt hjärta istället.


Imorgon och söndag jobbar jag delade turer vilket innebär att jag börjar 7 på morgonen och slutar kl 9 på kvällen med ett par timmars rast mitt på dagen. Fy vad jag hatar dessa turer. Skitjobbigt ! Plus att jag jobbar på måndag också. Snacka om pina ! Vad är det för idioter som kommer på dessa turer? Omänskligt ! Inte alls kul att gå tillbaka till jobbet efter rasten.

Aja, nu måste jag lugna ner mig ;) HAHA !

Ha en bra helg vänner !




Rekommenderas starkt till er som ej sett den än !


Bruce Willis. Väldigt lik min pappa ibland tycker jag..


100729




Hej igen !

Nu har jag landat hos älskling. Han snickrar och målar ute i garaget och jag passar på att blogga i pausen av Unga mödrar och dricker kaffe.


Hade tänkt börja med maten snart. Är riktigt hungrig nu. Idag får det bli stuvade makaroner och korv. Riktigt husmanskost!

Nu ska jag fortsätta kolla på unga mödrar. Ha en fortsatt trevlig regnig torsdag !





Hej ! Kör lite smsbloggning medans man har...

img_9038 (MMS)

Hej ! Kör lite smsbloggning medans man har rast på jobbet. Fy sjutton vilket skitväder vi har idag. Regnet står som spö i backen ! Det är gött när man jobbar men när man slutar tidigt som jag gör idag så vill man ha fint ! Sitter i allafall i vårar vilorum och dricker en varm kopp kaffe och ska blunda en liten stund tror jag. Var extremt trött imorse så jag trodde jag skulle somna ståendes ! Haha ! Idag blir det vell film och mysdag med älsklingen när vädret inte är på min sida. Uppdaterar mer i eftermiddag! På bilden är det nellie på hennes 2 årskalas i söndags !


100727



Har spenderat en kväll och natt hos syster. Vi hade myspys med nachos och bra tv igårkväll. Somnade i rimlig tid och steg upp halv 10. Sen kom pappa med min post. Så vi fick krama lite på honom innan han drog igen.

Nu har jag landat hemma hos mamma. Har packat väskan som ska med till Markus ikväll (drar dit idag eftersom hans föräldrar är ute med husvagnen så vi har huset för oss själva). Sen har jag betalat alla mina räkningar och syster lånade 6000 kr till sina så vips så var lönen nästan slut. Det känns.. men måste man så måste man.

om ca en timme drar jag till jobbet. Börjar jobba 14.00 och slutar 21.30 och då drar jag till älskling på en gång.

Hoppas ni får en toppendag.


En bild på lilla söta My som jag träffade igår. Stor tjej nu !





Sen en ursöt bild på min "systerson" på Nellies kalas i söndags. Åh vad jag älskar denna lilla prins.


Och detta håller jag på med nu. Pommes..jo jag vet.. det var det enda som fanns i frysen..om man ser bort från glass och fiskpinnar..


Finmiddag..I know..



100725



Hallå !

Vädret är skit idag ! Regnet bara öser ner från himlen. Men det spelar ingen roll. För idag fyller mosters trollunge 2 år! Tänk så tiden går fort. Glömmer aldrig när du föddes. Så liten, skör och vacker. Nu är du stor tjej. Och storasyster åt lille Melvin. Grattis på dig gumman !

Sen så fyller min fantastiska morfar år idag. Grattis !!! Saknar dig otroligt mycket. Hoppas du har det bra nere i Thailand och att husbygget går bra ! Önska vi kunde träffas snart ! Ha en jättebra dag ! Älskar dig .





Så nu snart ska jag och Markus dra oss iväg på kalas för Nellie. Ska bli kul att se vad hon tycker om paketen hon får av oss. En bilbarnstol till en docka. Och ett pussel som hon tydligen älskar att lägga.


Lite bilder genom åren på mosters sötnos !


En liten Nellie







Nellies ettårs-kalas











Och en bild på min älskade morfar i Thailand.

100724



Hallå !

Jesus vad trött jag var igår efter jobbet. När jag och Markus hade varit och handla så däckade jag ganska omgående i sängen och sov ett par timmar. Så skönt !

Sen åt vi wokgryta med nudlar, kollade film och bara myste. Älskar dig hjärtat mitt ♥

Somnade i lagom tid och sov alldeles för länge. Vaknade vid halv 12 men orkade inte gå upp förrens vid 12. Så nu har jag duschat och vi har ätit frukost. Och vad som händer härnäst vet jag inte. Vädret är kallt och grått så ut vill jag inte. Vi får se vad som händer. Grymt sugen på shopping men plånkan är tom. Lönen kommer på tisdag för min del. Lyckos er som fick igår ;).


Hoppas ni får en bra lördag ! Pussssssssssss



Mosters gullunge !

Hej! Kör ett sms inlägg. Just nu sitter ja...

img_5499 (MMS)

Hej! Kör ett sms inlägg. Just nu sitter jag på jobbet. Har en liten rast o passar på att uppdatera! Igårkväll var jag, mamma, Magnus, syster, Jonas, morbror Erik, morbror Magnus och hans fru fiona på rixfm festivalen. Vi satt på uteservering och njöt av musiken. Det var jättetrevligt och bara umgås ! Efter det drog jag hem till mot hjärta som jag har saknat så mycket. Blev lite kramar innan jag somnade. Mysigt! Idag slutat jag jobba kl 2. Då ska jag och Markus förmodligen handla lite och bara mysa ikväll. Kanske fiska. Vem vet ! Hoppas ni får en trevlig helg ! Bilden är från igår.


100722




God morgon !

Än är klockan inte mycket. Jag är uppe i allafall och ska snart börja gå mot jobbet. Börjar kl 7.

Efter jobbet idag ska jag hem och packa väskan som ska med till Markus över helgen. Förmodligen så har min morbror och hans Fiona kommit hit från Norge. Då ska vi äta gott och sedan bege oss ner mot stan och kolla in rixfmfestivalen en stund. Men det blir tidigt för min del. Först och främst vill jag såklart träffa Markus och sen ska jag upp så tidigt för jobb på fredagen. Men det ska bli kul att få träffa Fiona och Magnus igen. Har inte setts sedan deras bröllop på midsommardagen.


Vill önska er en bra dag ! Trots skitväder och allt !



Brudparet själva:


100721




God eftermiddag kära vänner !

Har sovit sisådär inatt. Vaknat några ggr men annars har jag sovit gott. Fick en liten sovmorgon men vaknade av småsyskonen som väsnades.

Har ätit frukost, druckit 2 koppar kaffe och ska dra mot bergvik en sväng innan jobbet. Tråkigt att bara sitta hemma. Börjar jobba 14.00.

Tur att vädret är mulet så man inte mår dåligt över det när man jobbar hela kvällen. Kanske inte blir lika varmt heller. Igår va det sjukt varmt på jobbet och svetten rann..


Ha en bra dag !!



Den fina orkidén jag fick när jag slutade på sjukhuset förra veckan !

Ja, inte ska man klaga på den svenska somm...

img_6807 (MMS)

Ja, inte ska man klaga på den svenska sommaren. Har solat hela dagen och slutar inte ännu. Tar en kylig paus med glass och jordgubbar. Sen ska vi bada i poolen och äta gott. Ikväll blir det kanske fiske. Vem vet! Skönt att vara ledig. Njuter varje sekund !


100717




God morgon !

Idag sov jag och älskling ut för en gång skull. Riktigt skönt ! Nu har jag duschat och vi har ätit frukost och är redo för dagen. Men det ska regna och åska hela dagen så antagligen kanske det blir att vara hemma och mysa. Vi får se vad som sker helt enkelt.

Igår kväll drog vi ut och fiskade med Linus. Det gick trögt de första 2 timmarna men sen kom fiskarna en efter en. Först fick Markus 2 gösar, sen fick Linus 2 gösar och precis innan vi skulle åka hemåt fick jag en liten gös också :). Det var roligt.

Sen började det precis regna när vi åkte hemåt så det var perfekt.  Hade en trevlig kväll i allafall !



Ha en bra Lördag mina vänner !


Superkass bild på min firre.




100714



Hello !

Jag och babe åkte till Bergvik förut och handlade. Svängde in på IKEA och fick med oss ett sommartäcke. Det var på tiden kan jag meddela . Vi har haft ganska svårt att sova nu när det har varit så varmt. Inte så konstigt heller..


På IKEA märks täckena med värmetermometer..

Det vi har haft:





Nu har vi köpt:




Tror vi kommer sova mycket bättre hädanefter ;) Eller va tror ni?


Hej! Idag jobbade jag till halv 3. Varmt s...

img_6807 (MMS)

Hej! Idag jobbade jag till halv 3. Varmt som bara den på sjukhuset. 25 grader. Stackars alla patienter som tvingas ligga där i timmar. Och oss personal såklart som springer runt som yra höns och svettas ! Hehe ! Efter jobbet åkte jag ut till pappas husvagn och tog en kaffe med han och Gunilla ! Grattis pappa till mc körkortet också ;). Nu ligger jag på altanen och steker med svärfar haha! Varmt som bara den och svetten rinner ner från pannan på mig. Men jag vill vara brun så då får man härda ut. Dricka ordentligt också. Kanske tuppar av annars ;). Ska snart pallra mig in och äta något. Magen kurrar som bara den. Åt vid halv 12 så de är dags nu. Får bli smörgås fram till middagen senare ! Nej, steka vidare en stund nu ! Puss på er ! ( SMS bloggar om ni undrar varför texten är så ihoptryckt).


100712




Hej !

Helst slut efter en dag på playan ;). Jag och syster drog till Mariebergsviken vid 11 och strax efter det kom Frida, Elena, My och Erica. Så låg vi där till 4 ungefär. Så lite färg fick man men inte så mycket som jag hade velat. Det var ju lite disigt så det tog vell inte lika bra ! Men skönt var det i allafall. Blev inge dopp i vattnet med tog med lilla My ner så hon fick bada benen och rumpan :). Sötnosen !

Efter att vi hade varit där i ca 5 timmar så drog vi förbi hos syster, hämtade upp hunden och drog till affären och köpte hundmat. Sen åkte vi direkt mot Högboda och lämnade honom där hos systers kompis mamma. Hon brukar ha Milton från och till så han får busa av sig med deras hund.

Sen postade jag brev och köpte dricka. Och nu sitter jag hemma och väntar på att älskling ska komma hit. Roligt att han ska sova hos mig för en gång skull ;). Det gillar vi. Lite svalare i denna lägenhet än i Markus lilla rum HAHA ! Där är det säkert  35 grader hela dagen och natten trots helt öppet fönster.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och ta en cigg på balkongen. Plocka ur diskmaskinen också...


Mysan idag på stranden ! En go puss av tant Caroline !


Hej! Ligger på beachen med syster och Fri...

Hej! Ligger på beachen med syster och Frida! Det är riktigt varmt idag. Skönt eftersom jag är ledig. Sen ska vi åka och lämna syrrans hund till hennes kompis mamma. För syster åker till Gbg imorgon. Och inte är mor hemma heller. Hon drog till Gävle igår så jag är ensam hemma. Känns lagomt kul ! Hatar ensamhet ! Och tystnad ! Får vell föra ett jädra väsen. Hehe ! Ha en bra dag ! Puss !


100711



God kväll !

Nu har jag jobbat klart denna helg och det känns skönt ! Är helt slut i kroppen. Värmen gör det inte bättre heller. Det har varit sjukt varmt på jobbet då det inte finns nån AC. Men nu är jag ledig två helger framöver och det ska bli skönt!

Har en vecka kvar på sjukhuset innan jag börjar på Våxnäs igen. Då blir jag där i 4 veckor så kanske jag kommer tillbaka till sjukhuset efter det. Vi får se vad det blir !

Imorgon är jag ledig och ska tillbringa dagen med syster på mariebergsskogen. Bara sola, bada och njuta av värmen och varandras sällskap. Sen ska vi ringa på en lägenhet och höra om vi får komma och kolla på den. En ganska stor 1:a på kvarnberget. Skulle va så bra om vi fick den . Då flyttar jag och syster ihop. I allafall tills jag och Markus har råd att flytta ihop.

Nu ska jag glo på tv och krama på min älskade boyfriends som ligger här bredvid. Lämnar honom för en tur till mamma under veckan. Tänk så go och mysig han har varit hela helgen. Otroligt romantisk faktiskt ;). I like ! ♥


Ha en mysig söndag !


100710




Hallå :)

Sitter hos älskling och just nu fixar vi käk och glor på tv.

Efter jobbet idag så låg jag och Markus och solade i ett par timmar och badade i poolen för första gången detta år ! Riktigt svalkande och skönt.

Imorgon är det dags för jobb igen och sen är jag ledig måndag.


Vill bara önska er en härlig lördagskväll ! Nu ska jag pussa lite på min prins och kolla till maten !

100708



Hej !

Skrev precis ett långt inlägg när jag råkade trycka på några knappar på tagentbordet så texten blev mega. Fick ingen ordning på det så det är bara att börja om från början.

Jag åkte till min Markus igår. Vill passa på att umgås med honom så mycket som möjligt eftersom jag jobbar hela helgen.

Plus att vi har hela huset för oss själva så det blir extra mycket mys, film och god mat !

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Vädret är ju piss idag bara för att jag är ledig. Hade velat ligga ute och steka i solen om jag fått välja.

Nu ska jag fixa kaffe och vänta på att babe ska komma hem från jobbet!

Ha en bra dag !


Från blue moon på våran girlsnight. Fruktansvärt svettig och snygg :P HAHA pinsamt !
Syster och jag. (Emelie syns lite bakom syster. HAHA)

100706




Hej!

Ligger helt död i sängen hos mamma. Har varit jättetrött idag. Fråga mig icke varför. Sovit gott och ett ganska många timmar inatt. En bra dag på jobbet och trevligt sällskap vid museeparken efteråt.

Nu har vi precis ätit mat och druckit kaffe. Ska försöka kidnappa med mig mamma och syster till IKEA. Måste inhandla nya matlådor. Här hos mamma finns inge matlådor som passar med de locken som finns. På tiden. Men det ska vell inte kosta så mycket och lika bra att skaffa sig egna för en gång skull. Ska ju inte bo hemma hela livet.


Nej, nu ska jag rycka upp mig ! Puss på er.

100705



God morgon solstrålar !


Det var riktigt segt att gå upp idag, ställde kl halv 9 men gick inte upp förrens halv 10. Men har vell tagit igen alla förlorade timmar när man gått upp till jobb osv. Är som sagt inte van det !

Idag är det i allafall jobb som gäller. Börjar 11.30 och slutar 20.00. Då ska jag hem, duscha, äta kvällsmat och bara glo på tv.

Denna vecka blir en lååång arbetsvecka. Bara ledig torsdag, annars jobbar jag hela veckan och helgen som kommer. Men det ska gå finfint. Sen har jag en vecka kvar på sjukhuset innan jag börjar borta på våxnäs igen. Saknar dom. Så det ska bli kul faktiskt !



Igår kväll var jag och babe på bio. Såg nya Twilight filmen , Eclipse, den var sjukt bra ! Höll tillbaka tårarna ett ex antal gånger. Jag älskar verkligen alla 3 filmerna men 1:an och denna var bäst ! Rekomenderas starkt !


Nu ska jag fixa frukost och packa ner datorn. Ska som sagt hem till mor idag :).

Ha en bra Måndag.



På bröllopet förra helgen !

100704



Hallå!

Hade en sjukt rolig kväll igår med alla mina fina flickor.

Vi startade på sandgrundsudden i gräset, med champagne, kycklingsallad och bröd. Sedan jordgubbar och melon. Det var varmt och skönt och riktigt kul.

Efter ett par timmar så drog vi hem till syster och gjorde oss i ordning, drack lite cider och lyssnar på bra musik . Dansade en hel del också.

Vid halv 11 drog vi mot blue moon. Och tänk er, jag kom in! Har ju inte åldern inne för den klubben egentligen men det gick smidigt och insåg snabbt att det var jättemånga som var yngre än mig därinne.

Vi köpte drinkar och öl och dansade så svetten sprutade. Det var helt sjukt varmt därinne. Sen kom starboys upp på scen och tro på fan att dom drog upp mig och Emelie på scen där vi skulle agera bakgrundsdansare. Fy fan va pinsamt inför flera hundra pers. Men det var riktigt kul och ska bli spännande att se om man fastnade på någon bild. Får se när det läggs upp.

Vid kvart i 2 kom mitt hjärta och hämtade mig, tog drive in"en" på donken. Somnade gott på hans arm en stund senare.

Idag har vi sovit länge, ätit frukost och varit i stan och köpt myggnät till vårat fönster, så vi kan ha det öppet på nätterna. Blir säkert 25-30 grader i hans rum på natten.

Och när vi kom hem för en stund sedan bestämde vi oss för att köpa bio biljetter till Eclipse, så idag blir det en riktig myssöndag !


Hoppas ni har haft en kanonhelg !

Therese, jag och syster vid udden.


Skål.


Jag och fina Emelie


Fina Elena och älskade syster


Jag, Emelie och syster


"pölsa" från "smala sussie" och "bröllopsfotografen" som är med i starboys


100702



Hallå !

Äntligen fredag ! Idag har jag jobbat fram till 2. Drog hem till hjärtat och bytte snabbt om till bikini och kortkorta kortbyxor HAHA !

La mig i solen och stekte i 2 timmar. svalkade benen i poolen men det blev aldrig ett dopp tyvärr. Nu har jag och hjärtat precis kommit hem. Vi har åkt till Grums och hämtat ut min nya parfym. Gucci nr 2. Fantastisk doft. Sidan jag beställde på halv upp till 50 procent lägre pris på sina parfymer. Billigare än taxfree. Inte dumt det inte .

Snart ska jag öppna en cider och njuta av gott sällskap. Längtar efter mat också. Hungrig som busen. Åt kl 12 och har inte ätit sen dess. Bara druckit vatten.

Imorgon är det lördag och då är det girlsnight. Ska bli hur kul som helst. Börjar på sandgrundsudden med jordgubbschampagne , kycklingsallad och bröd, sen hem till syster och fixa sig, dricka lite cider innan vi drar till Blue moon och kollar in starboys.

Kommer bli så roligt att bara umgås vi tjejer. I love !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus