Jofama by Kenza 3




Jag har inte köpt en vårjacka på 2 år så jag tyckte det var dags nu. En skinnjacka fick det bli denna gången :). Om jag gissar rätt så kommer den vara liten då jag tog den minsta storleken men då får jag vell skicka efter en större storlek. Är nöjd i allafall. Jag förtjänar detta. En liten present till mig själv för att jag sliter så hårt ;) !

Köpte Kenza 3 då Kenza 9 är lite för tuff för mig. Några enstaka nitar och snygga dragkedjor får räcka :)




29e februari 2012-skottdagen



God morgon!

Hade det inte varit skottår i år så hade det varit första Mars. Nu får vi stå ut en dag till ;).

Igår kväll var jag riktigt trött. Somnade under pauserna i Big Brother och ville inget annat än att sova. Märks att det tär på en att jobba och flytta saker samtidigt. Somnade sen ganska omgående när BB var slut. Sov som en stock till kl 9 idag. Någorlunda utvilad. 9,5 timmes sömn.

Nu sitter jag i soffan och dricker kaffe. Väntar på unga mödrar men tvn laggar. Har ni varit med om det någon gång. Helt sjukt. Oj, nu försvann kanalen. Vad blir det? Knäppt. Får vell starta om all skit och se om det funkar.

Återkommer sen :)


.


Tisdagkväll




God kväll på er !

Efter jobbet tog jag svängen förbi mammas gamla lägenhet och packade bilen full (har en sviiin liten bil) och drog sedan bort till den nya lägenheten. störde såklart målaren som var där men det var fort gjort att droppa grejerna i barnens rum. Sen tog jag en vända på Bergvik men fan nada. Provade ett par slitna jeansshorts med häg midja, men det såg ut som jag var gravid haha. Inte rätt stuk på dom jeansen. Nu är jag hemma och ligger i soffan. Har precis kollat färdigt på 3 avsnitt av unga mödrar som jag missat när jag har jobbat.

Markus sitter vid sin dator, så jag ska passa på att duscha och gosa ner mig i pyamasbyxor, morgonrock och tofflor. Mys !

Imorgon har jag sovmorgon så det längtar jag efter. Gått upp 05.20 i två dagar nu och sedan jobbat och flyttat mammas saker. Slut som artist med andra ord!

Ha en mysig kväll. Det ska jag ha !

28e februari 2012


God morgon fina vänner :)

Är uppe tidigt idag igen och ska snart ge mig i väg till jobbet. Igår efter jobbet åkte jag hem till mammas gamla lägenhet och packade alla hennes kläder plus mina syskons. Sen fyllde jag bilen och körde till nya lägenheten med det. Jobbigt och sliten men det gör inte mig något. Så glad att jag får hjälpa till ! Mamma har ju ingen bil så det är nog inte så kul för henne.

Idag ska jag ta en "ledig" dag. Målarna är ändå och tapetserar och då vill jag inte springa där och störa. Eller om man skulle köra ett lass och ställa i förrådet så länge. Hm, får fundera på det där.

Ha en bra dag !


27e februari 2012


God morgon!

Jag är uppe och redo att fara mot jobbet. Riktigt segt att gå upp idag. Skulle behöva 6-7 timmars sömn till. 5,5 timme är inte mkt. Är så sliten efter helgen fysiskt. Men de borde vell ordna upp sig. Dagen blir fullspäckad i allafall så jag hinner nog inte bli så trött. Får däcka ikväll istället.

Hoppas ni får en bra dag ! Här ska det tydligen snöa idag. Vart tog våren vägen? Jo, den kommer imorgon. Tio plus och sol. Konstigt det där.

Skruvat allt för hårt med mejslarna i helgen att handen har tagit stryk. AJ!!!


söndagkväll!



God kväll på er !

Jag har hängt hemma hos mamma hela dagen. Varit till IKEA och handlat massor, skruvat möbler, burit upp 4 sängar, massa möbler och kartonger. Även hjälpt till att tapetsera lite. Haft en mysig och härlig dag med familjen. Är helt slut efter denna helgen. Har sovit som en stock varje natt. Har sjuk träningsvärk i hela kroppen efter allt bärande och golven som vi la. Ska bli skönt att lägga sig under täcket sen. Upp imorgon 05.20 för jobb till 16. Sen hem till mammas gamla lägenhet och packa alla hennes kläder, småsaker och tvillingarnas saker. Det mesta ska med till mammas nya lägenhet. Skönt att få allt bort till den nya så man kan greja där istället. Få ordning på allt. Så det blir en heldag med jobb imorgon med. Men jag är nöjd och glad ändå.

Vad har ni haft för er under helgen?

Nu ska jag gosa ner mig i soffan och bara glo på tv :). Lite kvällsmat och en varm kopp te. Och världens finaste sambo bredvid. Inte så dumt !


Jag och vääääärldens finaste omtänksammaste mor sommaren 2010. ♥



26e februari 2012


Nämen god morgon!

Jag lever! Har haft fullt upp denna helgen. Hela fredagen gick åt till att lägga golv i mammas mega hall haha. Och igår la vi golv i köket. Var färdiga vid 15. Då handlade vi lite och sen hjälpte jag mamma att skruva ihop
Hennes megabyrå. Det tog 2,5 timme för 3 st haha. Plus att jag och Madde hade lagt brädorna åt fel håll på alla lådor. Så det fanns inga förborrade hål till skenorna som skulle sitta på utsidan av lådorna. Så jäkla klantiga. Gick ute göra om heller då vi hade plastskuvar ock liknande i lådan som inte gick att få loss. Det vara bara att improvisera. Så till slut fixade vi det i allafall.

Vaknade upp idag med vääääärldens träningsvärk. UFF! Inte att leka med haha.

Nu ska jag dra. Här kommer bilder från
Lägenheten. Mamma,syster, nytt golv och utsikt från balkongen


25e februari 2012


God morgon!

Sorry för dålig uppdatering igår. Eller ingen uppdatering alls. Jag jobbade och sen var jag i mammas nya lägenhet och la golv hela kvällen.

Ska strax dra dit igen. Vi har massor kvar att göra ! Så det blir Inte så mycket bloggning idag heller. Men kan kanske slänga in lite bilder på lägenheten eller nåt så ni får se !

Nu ska jag dra! Ha en underbar lördag. Strålande solsken :).

Mitt morgontrötta face


chills..




Får rysningar varje gång jag ser och hör denna. FAN så duktiga dom är och så jäkla bra på att sjunga :)







23e februari 2012



God förmiddag!

Gud vilket härligt väder det är. Varmt och skönt. Våren är på intåg. Härligt ! Blir lycklig av att titta ut över en knallblå himmel.

Idag står jobb på schemat men innan dess ska jag hem till svärisarna och hämta tapetserbord och sedan förbi KBAB på våxnäs och hämta nycklar till mammas lägenhet. Som sagt, vi ska vara där hela helgen och tapetsera och lägga golv.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och sen fixa lite lunch innan jag drar ! Hoppas ni får en bra dag i solen :).



Och ett grattis såklart till Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel till lilla sessan !



Ush



Ont-i-magen-hela-dan ! Japp! Så har det känts idag. Men nu har allt ordnat upp sig. Hoppas jag. Värsta jag vet när det blir missförstånd hit och dit. Men så kan det ju vara. Allt är bra nu i allafall. Fast magontet sitter kvar, får hoppas det släpper tills jag ska sova. Kommet aldrig somna annars.

Aja, har haft en lugn och skön eftermiddag och kväll med Markus. Massa bra på tv och massvis med kiwi och te. Mums !

Så ska det fortsätta ! Hoppas ni haft en bra dag ! Sov gott !


22e februari 2012



God dag!

Jag har jobbat sedan kvart i sju imorse. Men just nu sitter jag på rast. Gissa om det var jobbigt att gå upp halv 6 imorse efter 5 dagars ledighet. Fy! Såå jäkla trött var jag och det kändes som jag precis hade somnat när klockan ringde. Så nu är man lagomt mör och go :). Tur man slutar kl 14 så man har hela eftermiddaggen och kvällen att ta igen sig på !

Försöker samla massa energi inför en fullspäckad helg. Vi ska lägga nytt golv och tapetsera i mammas nya lägenhet från morgon till sen kväll så det blir nog tufft. Tur man inte har en jobbhelg i allafall!

Nej, nu blir det en cigg innan jag ska jobba igen ! Ha en bra dag!!!


..

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am.
So many stories of where I've been,
And how I got to where I am.
But these stories don't mean anything,
When you've got no one to tell them to.
It's true.... I was made for you!


21 februari 2012



God morgon!

Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe och kollar på unga mödrar. Har planerat helgen som kommer med syster. Mamma ska ju som sagt flytta och vi ska hjälpa henne med golv och tapeter denna helgen och sen hjälpa henne med flytten till veckan. Det blir en del att göra !

Idag har jag egentligen ännu en ledig dag men ska iväg på kurs i några timmar i eftermiddag. Så det blir inte så mycket ledigt. Men det får gå !

Härligt väder iallafall så det blir skönt att komma ut lite. Hade säkert bara varit hemma annars.

Nu ska jag göra mig i ordning . Ha en bra dag !

20 februari 2012



God morgon!

Som nästan en timme längre efter att larmet väckte mig. Riktigt trött med andra ord ! Men nu är jag uppe och har druckit en kopp kaffe, så det borde rätta till sig snart ;). Är ledig idag också. Så jag ska bara vara hemma och städa och greja och vid 5 ska jag hämta upp mamma på jobbet och åka och köpa tapeter till mammas nya lägenhet. Känner jag min mamma blir det antagligen tapeter i vitt vitt vitt ! Fegis!

Över till något annat, jag lovade er att visa bilder på matbordet och stolarna när jag hade hela setet. Igår köpte jag de två sista stolarna så här kommer lite bilder. Ursäkta den dåliga bildkvalitén och den heeeeeemska tapeten i bakgrunden.

Ska förövrigt köpa en ny duk att ha på bordet. Har bara inte hittat någon fin ännu :)




Sit on my chair.



Hello!

Det blev Ikea idag igen. Mamma och lillebror William var med. Mycket trevligt i dag igen. Mamma shoppade loss ganska bra och jag köpte mig de resterande stolarna till vårat nya matbord. Hade presentkort på Ikea så lika bra att använda det :). Sjukt nöjd nu ! Vi stannade och fikade efter halva vägen genom Ikea. Fick massor av pussar och kramar av William. Min lilla goding! Inte EN gång gnällde han. Han satt så snällt hela vägen (3 timmar!) tills vi var färdiga. Väluppfostrad pojk ;). Eller så hade mamma bara tur haha!

När jag kom hem så skruvade jag och Markus ihop stolarna och sen har jag mestadels legat i soffan :). Som resten av kvällen. Sen blir det pizza framför big brother. Ännu en ledig dag imorgon så vi hörs då :).

Finaste lillebror William !


19e februari 2012



Goddag!

Jag har varit upp sen strax innan 10. Gjorde mig i ordning och åt lite frukost. Sen åkte jag till syrrans sambos jobb där dom jobbade lite extra. Fick tvätta min bil och ta en kaffe! Nu är jag hemma igen och väntar på att mamma ska höra av sig. Får se om det blir Ikea eller ej :).

Hörs sen !


all alone



God kväll!

Sitter och kollar på "mello" och saknar min prins nåt enormt. Brukar inte vara själv hemma på kvällarna så det är en märklig känsla. ontimagen-känsla. Men som tur är så kommer han hem sen :). Då blir det mat och mys för hela slanten. Han är ju som sagt iväg och spelar paintball med sina kompisar. Så jag får vell roa mig på egen hand tills han kommer.

Var på IKEA idag med världens bästa familj. Hade det mkt trevligt. Men det krånglade lite med presentkort hit och dit så vi ska dit imorgon igen antagligen. Vi får vell se. Ska i allafall träffa syrran imorgon och tvätta min bil vid hennes sambos jobb här i närheten. Blir vell en kaffe och skitsnack däremellan :). Mys !

Ha en härlig lördagskväll :)


18e februari 2012



God morgon!

Var meningen att jag skulle blogga mer igår men Markus tog upp all min tid :). Hade en väldigt bra dag i allafall. Vädret var underbart. Lunchade med världens bästa mamma och pratade om allt mellan himmel och jord. Sen fick hon återgå till sitt jobb och jag fortsatte kolla runt lite på stan. Men jag hittade ingen duk och ingen dekoration eller liknande till nya matsalsbordet. Kom hem med nässpray istället ;).

Väl hemma fick Markus och jag för oss att putsa fönster. Vi har riktigt gamla fönster så mycket att skiten går inte bort men oj så mycket renare det blev :). Nu kan man se både ut och in ;). Sen tvättade vi lite och dolade här hemma. Gjorde Club sandwich till middag. Mums. Och kollade på massa bra serier innan vi la oss vid midnatt. Pensionärsparet :D. Men jag var helt slut efter en jobbvecka och Markus lika så antar jag. Så nu är vi uppe med tuppen :).

Idag ska jag till IKEA med mamma, storasyster och mina små tvillingsyskon. Mamma ska ju flytta om 1 vecka så hon har en del att handla. Ska bli mysigt att umgås i allafall!

För mig blir det nog en lugn kväll här hemma ett par timmar då Markus ska iväg på paintball med sina kompisar. Då ska jag passa på att se serier som han inte är intresserad av.

Ja, där har ni min dag. Vad har ni för planer denna lördag?



Fredag kväll!



Skål och trevlig helg !


Fredag kväll!



Vill önska er en trevlig helg ! Skål !


17e februari 2012



God morgon!

Gårdagen började med jobb fram till 14. Det var riktigt stressigt och inget gick som planerat men det fixade sig ändå :). Åkte hem direkt efter och fixade middag åt mig och mannen. Sen bjöd Linda hem mig på fika tillsammans med våra gamla klasskamrater från högstadiet, Martin och Mikael. Martins flickvän var där också. Mkt trevligt. Skrattade i flera timmar. Så roligt att prata minnen och alla gamla klasskamrater. Tack för fikat :).

Nu har jag duschat och fixat kaffe. Ska ta och göra mig i ordning och sen kommer pappa på en snabbkaffe innan jag drar mot stan. Där blir det lunch med mamma och sedan ska jag kolla efter lite småsaker.


Hoppas ni får en underbar fredag!



Jag och Tyris ♥


16e februari 2012



Ledig i fem dagar nu! Underbart! Bortsett från en kurs på tisdag men det ska bli kul det med :). En erfarenhet rikare!

Haft en väldigt bra dag. Mer om det imorgon :). Promise!


1 eller 101?


Hallå!

Sitter på rast just nu och tar igen mig. Arbetsdagen började med kalas. Vi har en dam som fyller 101 år idag. Eller 1 som hon själv säger ;). Inte varje dag man är på 101års kalas :). Två tårtbitar blev det för mig så nu mår jag nästan illa. Skönt att ta igen sig! Ska snart in och köra igång med resterande timmar på denna arbetsdag.

Klockan är snart halv 5 och solen skiner fortfarande. Otroligt. Så skönt att gå mot ljusare tider. I love it!

Ha en underbar dag!


15e februari 2012



Åh, vilket väder!

Känns verkligen som vår idag. Härligt att vi går mot ljusare tider och har både vår och sommar framför oss. Underbart! Kan inte bli annat än glad. Dock hade jag sååå svårt att kliva upp idag. Somnade ganska tidigt igår men ändå orkade jag inte kliva upp kl 9 när klockan ringde. Så jag snoosade till halv 10 innan jag tvingade upp mig själv. Nu har jag hävt i mig en kopp kaffe och känner mig mycket piggare!


Som ni vet så sålde jag min bil häromdagen. Min gamla bil alltså. Den har ju bara stått här nere på parkeringen i 3 månader. Har verkligen inte orkat eller velat slänga ut den på blocket. Massa massa skönhetsfel som jag bara fick ångest över. Om någon skulle kolla på den och ångra sig pga utseendet. Men nu fick jag del sålt. Till Madeleine. Markus morbrors sambo. Så det är väldigt skönt att den är booooorta :).

Och pga av bilen är såld åkte jag och Markus till IKEA i söndags och shoppade loss. Ops! Det blev ett nytt vitt matbord med 2 stolar. Stolarna kostade 699 kr st så det får bli 2 till när lönen kommer. Jag är såååå nöjd! Tyvärr så blev det väldigt trångt i vardagsrummet men det får funka :). Bilder på ni se när jag köpt 2 stolar till och fixat med duk osv.




Rosor äro röda!



Fick världens finaste bukett av min prins när han kom hem. Tack älskling !

Av mig fick han kallingar och annat smått och gott. Jag vet att han inte uppskattar blommor ;).

Idag firar vi lite extra med potatisgratäng, lövbiff och vitlöksbröd. Och massvis med pussar i soffan :).


14e februari 2012 alla hjärtan dag!


God morgon!

Kärleken dag idag :). Jag är uppe och ska snart bege mig till jobbet. Har ett ganska kort arbetspass idag så efter jobbet hinner jag förbi bergvik för att kolla lite snabbt på alla hjärtansdag present. Vi har sagt att vi inte ska köpa något till varandra utan bara umgås, äta gott och pussas ;) men jag vill ge honom någonting. Så vi får se om jag hittar nåt. Det blir en snabbis i affärerna i allafall.

Vad har för planer för dagen ?


Tips!



Måste tipsa er om Tikei's mineralfoundation.

 Vill du ha en bra täckande foundation så rekomenderar jag denna starkt! Bra täckande utan att det känns för tjockt. Och tillsammans med deras kabukiborste är den perfekt! Just nu har dom erbjudande där du får 2 foundation (stora burkar) och en kabukiborste för 350 kr. Gå in här för att beställa! 






13e februari 2012



God morgon!

Har varit uppe tag och duschat och fixat kaffe. Nu kollar jag på unga mödrar. Jobbar eftermiddag idag så jag har förmiddagen ledig.

Helgen har varit bra. Fredagen var Linda och Tyra här på fika. Kvällen avslutades med god mat och tv med älskling. Lördagen var jag som sagt hos min syster på fika med mamma, Linda och Tyra. Mkt trevligt. Kvällen spenderades med älskling, god mat och tv. Gårdagen började med god frukost och storstädning. Sen var vi till IKEA och upp till Markus svärföräldrar en sväng.

 FICK SÅLT PÅ MIN GAMLA BIL :):). Blev sååå glad. Så nu är den ur världen ! Härligt. Har haft den kvar i 3 månader sen jag köpte den bil jag har nu.  Fick det jag ville ha för den också.

Bra start på denna vecka ! Har lite grejer att fixa med här hemma och sen bär det av till jobbet. Jag hoppas ni får en bra dag !



 

12e februari 2012




God dag på er !!!

Jag började dagen med en härlig sovmorgon. Sen tog vi en lång och mysig frukost. Avslutade med städning ;). Dammsugning, skurning och dammning. Nu är det bara tvätten kvar i maskinen. En bra och aktiv söndag. Härligt! Annars idag blir det nog bara att vara inne och pyssla. Måste lägga en beställning på nya gardiner nu när mamma ska flytta. Jag har nämligen lånat två par av henne. Mina favoriter såklart ;). Typiskt! Aja, det är ju kul att shoppa så jag ska inte klaga!

Hoppas ni får en härlig solig söndag. Hörs sen !



Linda, jag och Sara för ett par år sedan!



Trevlig dag!



Har precis kommit hem och knäppt en cider! Fikat hos syster var mkt trevligt. Mamma kom förbi också. Alltid spännande att höra hur vi var när vi va små och varje gång dyker nya saker upp. Älskade mamma ! Vad skulle man göra utan dig? Du är det bästa som finns!

Tusen tack flickor för en toppendag! Tjejsnack och skvaller alltid lika roligt. Nu ska jag mysa med min prins resten av kvällen. Åh, härliga lördag!!! Lycklig!


I'm off!



Off to town!


11 februari 2012



God förmiddag!

Gud så skönt med sovmorgon! Fast jag ställde klockan på 10.30. Annars hade jag sovit bort halva dagen. Vaknade av klarblå himmel och en sötnos bredvid som hade brett ut sig över hela sängen HAHA. Underbart!

Nu har jag duschat och vi har ätit frukost. Idag blir det kaffe hos syster med Linda och Tyra. Mysigt ! Kanske man ska ta med sig kameran. Få lite fina bilder! Vi får se !

Senare blir det hem och städa lite. Golven måste dammsugas. Sen ska vi tillbringa kvällen framför melodifestivalen med tacos och mys. Japp, välkommen till pensionärshemmet :).

Hoppas ni får en bra dag!



En liten Josefine



10e februari 2012



God morgon!

Då va det äntligen fredag och helg igen :). Och denna gången är jag ledig :). Ska bli väldigt skönt ! Är faktiskt ledig 5 helger Irad ;). Underbart!

Idag gör jag en kortis på jobbet. Slutar redan 13.30. Perfekt start på helgen! Då ska jag handla lite mat och hoppa in på systemet. Lite gott ska man vell ha !

Nu ska jag fixa lite smörgås och sedan åka mot jobbet! Ha en bra dag och en trevlig helg.


9 februari 2012



God morgon!

Sitter i soffan och inväntar unga mödrar som vanligt ;). Har precis bryggt mig en kopp kaffe och gått igenom bilderna på kameran. Måste verkligen öva mer HAHA. Det syns på korten. Dock är det inte lätt att ta kort på en liten Tyra som gärna inte vill sitta still ;).

Idag jobbar jag kvällen så jag hinner se alla mina favvoprogram innan. Ska fixa lunch och plocka undan lite innan. Men nu ska jag som sagt kolla på unga mödrar ! Ha en bra dag !

3 st bilder jag tog på Tyra häromdagen. Sötnosen!







HAHA, mamma upp i dagen.


Onsdag



Hello!

Jag har degat i soffan efter jobbet och kollat på top model sverige som jag missade igår. Markus är ju inte så förtjust i att se det programmet ;). Istället såg vi äntligen hemma :). Inte mig emot.

Markus jobbar över idag men kommer nog snart. Jag ska börja med maten tänkte jag. Det får bli hemmagjort potatismos och ugnstekt falukorv med lite grönsaker. Typisk husmanskost. Men gott !

Sen blir det att tillbringa kvällen framför tvn igen :). Så mycket bra program nu när våren närmar sig.

Ha en mysig kväll !


Världens bästa syster ♥
Tillsammans med mina andra fina systrar såklart ;)


8e februari 2012


God morgon!

Sorry att det inte blev något mer inlägg igår men Jesus så trött jag var hela kvällen. Sen var jag faktiskt med mamma och kollade på en lägenhet.

Nu ska jag snart ut och dra till jobbet. Har ett ganska långt arbetspass idag men det ska vell gå bra! Skönt att ha kvällen fri i allafall till att umgås med det bästa som finns. Ja, Markus alltså, om ni inte förstod det ;).

Hoppas ni får en bra onsdag! Ska försöka blogga lite mer idag.


7e februari 2012



God morgon!

Jag orkade faktiskt inte skriva något mer inlägg igår. Var trött och ville bara ligga och dega framför tvn hela kvällen med Markus.

Idag är det jobbdag så jag ska strax sticka ut till bilen och dra mot jobbet. Ville bara önska er en bra dag ! Vi hörs senare idag!


6 februari 2012




God eftermiddag!

Jag har suttit i soffan hela morgonen och grejat vid datorn. Fixat en ny header, men utan photoshop så blir det aldrig bra. Blir så frustrerad men nu får det vara som det är. Orkar inte lägga ner mer tid nu.

Just nu håller jag på och tvättar, ska göra mig i ordning och fixa lunch. Får se om Linda och Tyra dyker upp här efter 14 på kaffe. Mysigt med sällskap :)


Nu måste jag göra mig i ordning, hörs sen !



Söndagkväll!



God kväll på er !

Kl är nu 20.00 och sedan jag slutade jobba kl 16, har jag handlat, städat, lagat och ätit mat, tittat på film och nu ska jag hoppa in i duschen! Underbart! Ansiktsmask, hårinpackning, måla tånaglar och fila naglar. Spakväll med andra ord !

Jag återkommer imorgon när jag fått sova lite ;). Har lite småshopping att visa er !

Puss och kram !!!!!


5 februari 2012



God morgon!

Kl är nu strax efter 6 på morgonen. Är
Sååååå trött. Har vara lust att krypa ner under det varma täcket igen. Men det går inte för sig. Ska man jobba så ska man ! Ska strax bege mig ut till bilen. Det är -18 grader ute nu. Inte ett dugg kallt. Fy!

Idag jobbar jag bara till 16.00 så jag får spendera kvällen med min prins! Vi har inte setts mycket denna helgen mer än nån timme innan läggdags. Så det ska bli underbart!

Nu ska jag dra! Hoppas ni har haft en bra helg. Jag själv är bara glad att det är söndag. Jobbhelgen över !


4 februari 2012


God eftermiddag!

Jag har jobbat sedan halv 9 imorse och ligger nu i sängen i personalrummet. Har rast till 16 så jag tänkte sova en sväng. Blev störd inatt när någon kär granne stökade i lägenheten. Antagligen någon som kom hem på fyllan vad 1 tiden. Lät som dom stod i mitt kök och rev ner alla stolar på golvet haha. Men jag lyckades somna om men va måttligt trött ändå när jag gick upp imorse.

Slutar 21.30 ikväll så har en del timmar kvar att arbeta. Men det får gå :). Hoppas ni får en bra lördag!

Imorse va de sjukt kallt !


3 februari 2012



God morgon !

Härligt att fredagen är här men för mig innebär det jobbhelg denna gång. Inte lika kul, men vad gör? Så är läget.

Idag börjar jag kl 14 och innan dess ska jag ner till stan med syster och kolla lite i affärer och även luncha med mamma. Så jag är nu redan färdig och redo att åka, ska bara kolla på unga mödrar. Ett måste !

Hoppas ni får en bra helg mina vänner !



Längtar..



Åh, längtar efter sommaren och brunbrända ben i jeansshorts..♥











2 februari 2012



Hej på er !


Jag är hemma och är ledig idag. Underbart! Har spenderat förmiddagen framför dator och tv. Har övat lite på systemkameran. Har ingen lust att använda auto utan köra manuellt. Det blir så mycket bättre. Sen har jag lovat lillsyrran att fota henne på bal och student så innan dess måste jag bli någorlunda bra ;). Är en bit på väg i allafall!

Nu ska jag fixa lite lunch och kolla på familjen Kardashian på femman. Vilken knäpp familj. Sen blir det att handla mat och även ta svängen förbi ÖB och köpa lite nödvändigheter.

Vad har ni för er idag?




Onsdag




God eftermiddag på er !

Jag kom hem från jobbet för ca 30 minuter sen. Har betalat räkningar och läst favoritbloggarna. Nu ska jag se om det finns någon mat hemma. Har bara ätit 2 smörgåsar idag.

Annars händer inte mycket i kväll. Bara sitta i soffan och njuta tillsammans med Markus. Blir inte så mycket bättre än så :)

Vad har ni för er såhär mitt i veckan ?






1a februari 2012


God morgon!

Kl är inte mer än 10 i 6 på morgonen. Jag har precis gjort mig färdig för jobbet. Har lite tid över att dricka mitt kaffe i lugn och ro! Jobbet igår gick hur bra som helst. Dock slutade jag sent igår och börjar tidigt. Vilken inte är uppskattat. Lite mer sömn hade suttit fint. Drömde väldigt konstigt inatt och kunde inte förstå varför Markus inte stängde av sin jädra väckarklocka. Men de va visst min väckarklocka ;) haha! Som vanligt.

Imorgon är jag i allafall ledig och det ska bli väldigt skönt ! Ladda inför jobbhelgen som kommer.

Nej, nu ska jag göra i ordning lite smörgåsar till jobbet. Ha en bra dag så hörs vi mot kvällen :).

En trött Josefine idag


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus