100630




Hoho!

Sitter i soffan hos mamma och njuter av kvällen med en kopp te, dator och tv. Jobbade som sagt kvällen idag och det var ganska stressigt faktiskt men allt gick bra.

Imorgon har jag bytt från en kvällstur till en dagtur på jobbet. Skönt faktiskt ! Gillar ändå inte att jobba kvällar ! Imorgon åker jag till mitt hjärta igen :) ska bli underbart skönt. Det känns att vi var borta från varandra mer än normalt under helgen som gick. Men veckan har gått fort i allafall och det är tur ! Åh vad jag ska pussa på honom ♥


Nu funderar jag på att lägga mig i sängen och glo lite på tv innan läggdags. Är sjukt trött ! Sen håller jag såklart ett getöga på datorn hela tiden också ;).

På lördag ska vi ha girlsnight ! Ska bli sjukt kul! Det blir bara vi tjejer, chamagne, skratt och tjejsnack :) Sen kanske det blir starboys på Blue moon. Får se !


Godnatt på er kära vänner !


Syster och Elena på bryggan vid museet igår !



Ps. Blir jääääävligt frustrerad och sur på folk som inte kan SVARA !

100630



God morgon !

Gick upp i rimlig tid idag. Jag börjar jobba halv tolv och har inte lust att stressa. Just nu håller jag på med matlåda och lite käk nu innan jobbet.

Tycker inte alls det är roligt att jobba mellan 11.30 och 20.00. Du mister all tid på dagen och hinner inte göra mycket. Men men..smällar man får ta!

Igår efter jobbet drog jag till museeparken och satt på bryggan en stund med syster, Elena, Sandra och lilla My. Det var riktigt varmt och skönt ute ! Sen drog vi oss mot stan och kollade lite. Fick med en tshirt hem på rean. En oversized. Den har jag på mig idag. Skön !

Efter det drog jag och syster hem. Köpte med lite natchos hem och fixade i ordning det. Sen så tog det bara lugnt hela kvällen och njöt på balkongen i det varma vädret. Somnade ganska sent, typ halv 1, 1. Var så rastlös att jag inte kunde somna. Men till slut gick det!

Så idag så blir det bara jobb, jobb, jobb! Så jag hoppas ni njuter ordentligt av eran semester/sommarlov ni som är lediga !

Pussssss.


Lite härlig dansmusik!







Den här dansen blev populär på bröllopet i i helgen. Kevin (min kavaljer) lärde mig dansen
. Riktigt kul !


100628




God kväll kära vänner !



Har haft en helt fantastisk helg i Norge med min kära släkt. Har varit jätteroligt att få träffa alla. Inte varje dag man ses direkt.


Midsommar började hos min älskling. Vi gick upp lagomt tidigt, sen stekte vi på altanen i ca 2 timmar. Sen fixade jag en snabblunch som bestod av pyttipanna och stekt ägg. Fin midsommarmat hehe ! Efter det myste jag lite med älsklingen innan mamma och syster kom och hämtade upp mig. Vid 5 drog vi mot Norge och kl 8 kom vi fram. Då ät vi god kvällsmat, pratade, fixade nagellack, försökte koka ihop ett bra tal till bröllopet, och bara njöt av sällskapet.


Jag, mamma och syster sov i min morbror Fredriks stora bäddsoffa. Inga problem ! Mkt plats. Somnade gott vid midnatt, sen vaknade jag av att någon la sig på golvet nedanför soffan (jag låg längst ut), kisade med ögonen och såg min morbror HAHA. Hans minsta son på 7 månader hade varit vaken länge och snackat i sängen så han kunde inte sova och lät hans fru ta ungen medans han försvann. Han kröp ner bredvid mig och då kan jag meddela att det blev trångt ! Alla vaknade och vi snackade en stund. Insåg snart att det var tidig tidigt morgon. 05.03 stod kl på. Bara att somna om.


Ett par timmar senare gick vi upp och gjorde oss fina inför mina andra morbrors (Magnus) bröllop. Fick lite smått panik när jag skulle stryka klänningen och strykjärnet läckte vatten och min klänning fick en del fläckar. Jädra skit ! Fick blötlägga hela klänningen och tur att solen stekte ute så den kunde torka. Det hann den precis göra innan vi åkte.


Bröllopet var fantastiskt fint ! min morbrors (då) blivande fru är halv skotte så det spelades säckpipa pch de flesta killar hade kilt. Riktigt coolt faktiskt ! Dom spelade och sjöng amazing grace. Mycket vackert!


Sen åkte vi till herrgården där middagen skulle hållas. Underbart vackert ställe med världens utsikt. Vi minglade med resterande 74 gästerna och sammanlagt drack vi 103 flaskor champagne (enligt notan dagen efter). Inte dåligt det ! Själv drack jag ett glas, resten alkoholfritt. Champagne är inte min smak direkt ;).


Vi minglade i nästan 3 timmar innan middagen drog igång. Jag och syster blev placerade mitt bland alla skottar (såklart). Vi fick en varsin "kavaljer" (killen som satt till höger om en) som skulle serva oss hela kvällen. De drog ut stolarna åt oss, hämtade dryck och osv osv. Underbart att bli bortskämd lite !


Men när vi skulle prata med varandra så förstod jag ingenting, visseligen pratade de norska men jag förstod ingenting så det skrattade gott åt mig. HAHA !


Kvällen fortlöpte med god mat och många skratt och tårar (från alla tal). Sen drog dansen igång och jag och syster blev uppbjudna av våra "kavaljerer". Efter dansen niga vi och de bockade. Fint skulle det vara HAHA !


De sista timmarna gick fort och till slut åkte vi hem. Somnade gott hos brudens mor.


Så  bröllopsdagen var jättefin och rolig. Tack alla som gjorde dagen och kvällen så bra !



Nu ber jag om ursäkt för den extremt långa texten och slänger in lite bilder. Dags för mig att sova, då jobbet väntar imorgon bitti ! Natti !


Jag och systra mi!



syster, mamma och jag !



På vägen dit.


Minglar !


Syster och henne kavaljer Martin. Trevlig kille ! Min med såklart ;). Dom va bröder!



Brudparet ! Morbror Magnus med sin vackra fru Fiona.


Tårtdax!



Trevlig midsommar alla vännen ! Jag sitter...

img_6807 (MMS)

Trevlig midsommar alla vännen ! Jag sitter på altanen hos älskling och lapar sol in i de sista. Imorgon är de ju bröllop i Norge för min morbror och Fiona. Så jag vill bättra på brännan så mycket det går. Har inte haft möjlighet att sola på ett par veckor så färgen börjar blekna. Om ca 4 timmar så åker vi mot Norge. Jag mamma och syster. Ska bli kul att få komma bort o träffa alla släktingar. En femtedel av den i allafall haha ! Våran släkt är ju inte liten direkt. Men nu ska jag lägga mig på mage och sola baksidan också ;).  Puss puss !


100624





God kväll !

Det har varit en lång varm dag på jobbet. Men allt har gått bra ! Jag sköter mig. Tror jag ;).


Nu sitter jag och älskling :D. Efter jobbet drog vi och handlade på coop. Köpte med grillad kyckling och pommes som vi precis har ätit . Gott va det !

Så nu ska vi bara mysa och njuta av varandras sällskap till en bra film !

Imorgon åker jag till Norge med syster och mamma på bröllop som är på lördag. Ska bli kul att få träffa mina knäppa släktingar. Men kommer sakna mitt hjärta så otroligt mycket ! Har inte varit ifrån han en hel helg sen 2006. Vadå sjukt? Bara en dag men aldrig en hel helg. Men jag ska nog överleva. Kommer ju hit igen på söndag eftermiddag/kväll.

Hoppas ni får en kanon midsommar ! Och kanonväder såklart !



( don't drink n' drive mina vänner )



100623





God kväll !


Idag har det verkligen varit full rulle ! Först jobbade jag mellan 7-15. Sen drog jag till Emelie och satt på gräsmattan där och solade lite med henne och syster. Drack kaffe och tjattra ! Mysigt !



Efter det drog jag och syster till stan där jag skulle leta efter en väska till bröllopet på lördagen. Gick inge vidare, till slut hade jag så ont i fötterna att vi tog en snabbis till Bergvik och där hittade jag äntligen en liiiten väska på Lindex. Billigt och bra !



Så nu är vi hemma och har tjattrat och ätit mat. Och nu har jag packat väskan inför helgen. Blir en snabbvisit hos älskling till fredag eftermiddag. Då drar jag, mamma och syster till Oslo på bröllop. Min morbror Magnus gifter sig :).



Sen åker vi tillbaka på söndag och då spenderar jag en natt till hos babe. sen väntar en arbetsvecka igen och helgen som kommer då ska vi ha tjejkväll hos syster som avslutas på blue moon med starboys . Inga fel ! Ska bli skönt att umgås med alla tjejer.. Vi blir : syster, jag, Emelie, Elena, Therese och Sara, sen vet jag inte om det ska med fler flickor. Men aaaaas kul ska det bli :D



Nu ska jag strax sova. Imorgon jobbar jag kvällen så det blir liiiite sovmorgon i allafall.

Natti !


Bästa låten just nu ! Lyssna och njut !


100622



God morgon !

Uppe tidigt som vanligt hos mamma !

Har ingen lust att stressa på morgonen innan man ska till jobbet. Vid halv 11 åker jag ner mot stan och lämnar systers hund hemma hos henne. Sen drar jag vidare mot jobbet.

Känns inte alls kul att jobba i detta underbara väder. Men inte mycket att göra åt. Le och vara glad över att mn har ett jobb under sommaren.


Vill bara önska er en fin tisdag !



Jag och systra mi !

100621




Hej.


Sitter i sängen hos mamma och är helt död ! Har tappat all ork efter en jobbdag. Jag är inte rustad för jobb. Min kropp hänger inte med. Håller ett ganska högt tempo på jobbet och efteråt får man ta smällen.

Har haft en bra lugn helg i allafall.

Fredag grillade vi och spelade kort. Samma sak på lördagen med då va Markus syster med familj där hela dagen så man fick pussa lite på Nellie och Melvin!

Igår var jag och älskling inne hela förmiddagen och på eftermiddagen tog vi en härlig promenad i skogen och satt på våran bänk i solen.

Sen tröttnade jag på att sitta inne så jag drog med Markus ut till vattnet och fiskade en stund. Inge fiskelycka hade vi heller. Markus fick en liten aborre. Bättre blev det inte så vi satt i solen en stund och myste bara han och jag ♥.

Idag var det meningen att jag och syster skulle sova hemma hos mamma och bara mysa. Men nu drog hon. Hon ska ut igen. Ovanligt? Tråkigt. Funderar på vad jag ska göra.. har lust med allt men ändå ingenting. Vill bara vara själv just nu. Kanske lägga mig i ett bad ? Ansiktsmask, raka benen och fixa naglarna. Ja, jag tror då det..

Imorgon är det dags för jobb igen. Kvällen. Skittråkigt ! Att börja halv 12 på förmiddagen och sluta kl 20. Hinner varken göra något före eller efter jobbet. Vill sola, slappa och bara va .

Whatever. Ska tappa upp ett bad nu. Sen blir det te, smörgås och tv kväll. Somna tidigt.


Hoppas ni haft en bra helg !


Jag, Anna och "prins" Daniel tog en glass i solen på rasten på jobbet. Jag åt mjukglass med minimaränger. Sommar eller vaddå?


100620




God eftermiddag !

Gick upp i rimlig tid idag faktiskt. Känns skönt. Då kanske man somnar i tid i kväll också. Imorgon bitti är det jobb som gäller igen.


Igår så var Therese och barnen här hela dagen och det blev mycket pussande och kramande på de små och så kollade vi på bröllopet på tv:n såklart. Jädra lååångt bröllop !

Sen grillade vi på kvällen. Efter det drack vi lite och spelade kort . Mkt trevligt. Fick en del fina bilder på Melvin. Tyvärr så hade jag bara Iphonen med mig så det är inte den bästa kvalitén men det får duga.


Nu ska jag glo på tv.


puss på er !



100619



Ja, god eftermiddag!

Idag (som alla lär ha märkt) är det bröllop för kronprinsessan och Daniel. Så jag lär vell kolla lite emellanåt. Mest spännande att se hur hon ser ut och klänningen och allt. Annars är det inte så mycket mer som är spännande.

Vädret är ju piss så man kan ju inte göra något speciellt ute heller. Solen lyser med sin frånvaro. Hade velat ligga på altanen och sola. Men nej då !


Ikväll ska jag och Markus tydligen fixa käk åt familjen Fredin. Men vad ska man göra? Funderade på att göra hasselbackspotatis med fläskfilé men Markus vill inte ha det. Men måste bestämma oss snart, om vi måste åka och handla.

Markus tyckte vi kunde göra makaroner och falukorv. Kanske inte den ultimata lördagsmiddagen. Kanske blir tacos ändå? Ja, vi får se vad som blir.

Ha en bra lördag !

100618



Hej !

Snacka om dålig uppdatering men har jobbat som en tok och bara njutit av lediga eftermiddagar både idag och igår. Igår var vädret kanon och jag och syster satt och planerade inför framtiden och solade lite vid pråmen. Det behövdes. Älskar dig syster. Tack för att du tar emot mig med öppna armar ! Min bästa vän ! ♥


Idag jobbade jag mellan 7 och 2. Sen direkt till stan. Mötte upp syster, mamma och Magnus och tog en kaffe på Carstens uteservering. Kallt och blåsigt men det gick ;). Sen gick vi en snabbis till skoaffärer så mamma kunde prova skor. Sen med syster till systemet.

Och efter det drog jag hem till älskling och däckade ganska snabbt i sängen. Fick ett PN på ca 15 minuter. Så nu har vi ätit grillat (fläskfilé, kycklingfilé och tonfisk), stekt färskpotatis och sallad.

Ikväll blir det nog bara film med älskling. Orkar knappt resa mig ur sängen. Mysfredag !


Hoppas ni får en kanonhelg !

Syster och mamma på Carstens tidigare idag.

100616



Godmorgon !

Jag sitter hos syster i stan och dör av värmen. Sjukt varmt i hennes lägenhet och jag har öpnnat alla fönster som går och fläkten står på max.

Har precis duschat och ska fixa resten, sen äta frukost och fixa matlåda, sen åker jag till jobbet. Idag jobbar jag kvällen igen. Skulle ha jobbat dagen men det blev ändrat i sista sekund. Hade hellre jobbat dagen så jag kunde vara lite ledig i eftermiddag och tagit en fika i stan i detta fina väder. Men neeej då ! Kvällen blev det !


Hoppas ni får en bra dag i solen i allafall.


Pussssssss



100615




God morgon !

Än är klockan inte mycket. Men jag har varit uppe i två timmar snart. Har duschat, gjort mig i ordning, fixat frukoost och matlåda till jobbet. Om ca 15 minuter ska jag ta en runda med hunden och sen mot systers jobb och lämna hennes hemmanyckel som hon glömde här i morse. Efter det åker jag direkt till jobbet. Jobbar 11.30 till 20.00.

Inatt blir det att sova hos syster som vanligt på tisdagar :). Får se om vi lägger oss i solarium i kväll. Känner att all färg jag har fått har försvunnit igen. Och om två veckor ska vi på finbröllop i Norge så då måste vi vara bruna och fina :).

Igår gick jag en runda på stan själv och fick med mig nya skor ! Som jag ska ha till bröllopet. Sedan mötte jag  upp Elena och My, efter kom syster. Vi satt på uteservering och myste tills kl 5. Sen drog vi hem till mamma, käkade kebab och pizza och myste hela kvällen.

Ha en bra dag !


Nya skorna. Fina?
Hoppas jag orkar gå i dom. Klack är inget för mig !

100614




Ledig dag ! Känns toppen ! Speciellt när vädret är underbart ! Jag har landat hos syster i stan, gått en promenad med hunden, och självklart låste jag ut mig. Syrran bor ju mitt i stan så alla portar är låsta och ingen kod. Du måste ha nyckel eller ringa upp. SKIT tänkte jag men jag ringde på hos någon och vips så var jag inne igen. Riktigt smart av mig måste jag säga.

Nu håller jag på med lite käk. Men antar att det blir en sen lunch sen på stan med syster, Elena och My.

Sen ska jag bara hem och mysa och ta de lungt hela kvällen.


Pusssssssssssss



Lilla My !

100613




Hej!

Bad update! jobbat hela helgen och jag är heeelt slut. Kom hem vid 3 och slocknade i sängen ganska omgående. Sov kanske 30 min ? Vaknade av en puss på pannan av älskling.

Så nu ska jag bara slappa i sängen framför datorn och tv:n.

Är ledig imorgon och ska det bli så skönt. Men ska upp ganska tidigt då jag ska rasta systers hund. Sen ska jag fika med syster och bara mysa tills jag åker hem till mamma.


Har ni haft en bra helg?

1006(Markus födelsedag)12



HEHE. Snygg rubrik :D.

Men då vet alla att det är min älsklings födelsedag idag ! Hurra Hurra Hurra !! Åh vad jag älskar dig Markus. Du var bara fjuttiga 16 (snart 17) år gammal när vi blev tillsammans. Så liten och söt ! Nu är du stor ! En hel karl ! ♥



Idag så har jag jobbat. Fick sluta tidigare så jag skulle hinna hem till Markus kalas :). Mysigt ! Åt klassisk jordgubbstårta och hade moster lilla Melvin i knät ! Åh så fin han är. Snart 7 veckor gammal. Ska ta lite kort på han och hans mor och far ikväll. Samma som jag gjorde med Nellie (deras äldsta, snart 2 år) förr förra sommaren när hon va ca 1-2 veckor gammal.


Så ikväll blir det barnmys, pojkmys, och grillat med hela familjen. Inga fel inte !



100611



Hello !

Sitter i sängen och ska bege mig ut mot bilen. Börjar jobba idag halv 12 och innan dess ska jag hämta hunden hos mamma, rasta honom och släppa av han hos syster i stan. Så det blev ingen sovmorgon här inte. Klev upp kvart över 8.

Jobbarhelg framför mig, men slutar halv 4 lördag och söndag så det ska inte vara några problem. Men idag slutar jag 20.00 ikväll. Efter det ska jag äta god mat med Markus familj och bara ha det trevligt.

 Trevlig helg på er !


Och grattis till mina älskade tvillingsyskon som hade/har sin första avslutning idag. Stora barn :). Tiden går för fort ! Älskar er !



Minnen..

Jag och Malin kollar när våra grabbar kör cross. Året är 06.

memories.. studenten -07




Längtar tillbaka !


fr v. Linnéa, Marlene, jag, Isabelle, Annika och Sandra


100610




God morgon !

Har varit uppe över en timme trots ledig dag. Skönt att komma upp tidigt och njuta av ledigheten. Har duschat, druckit kaffe, dammsugat och klätt på mig ! Vädret är strålande idag :).


Mamma kom in till mig kvart i 8 och sa att Milton (syrrans hund) hade världens fästing på hakan. Jovisst, det hade han ! Fy faaaaan va vidrigt. Fästingar är inte mina favoritdjur. Ush! Stor och grå. Får panik, så jag frågade grannen under (som har egna hundar) om hon möjligtvis kunde ta bort den.

Snäll som hon var kom hon upp. Och Milton som blir så glad när någon kommer hoppade och skuttade runt. Tro på faan att fästingen trillar av. Men det var ju hennes förtjänst ändå ;). Hon sa att det finns ett bra redskap att köpa som du slipper ta i fästingen. Så jag ska förbi apoteket sedan och kolla. Fästinghalsband blir det i allafall..

Så nu kan jag andas ut igen. Ska ta mig ännu en kopp kaffe och fixa håret och sminket. Sen ska jag bara slappa innan jag ska fixa lunch åt mamma och mig, sen blir det Bergvik innan jag drar till mamams jobb.

Ha en bra stundent (ni som tar studenten idag) och ni övriga får ha en bra dag också :)



Ush , äckligt !


100609



Hallååååååå!

Sitter i sängen och passar på att blogga lite medans jag väntar på pizzabudet :). Orkade inte ställa mig och laga något. Och smörgås är inte mkt till mat just nu. Hungrar ihjäl !!

Jobbet idag har gått bra ! Och imorgon är jag ledig innan jag drar igång med en jobbarhelg. Efter det är jag ledig tre helger irad :D. SKÖÖNT !


Imorgon (min lediga dag) ska jag till mammas jobba och hjälpa till lite där på eftermiddagen, sen ska jag åka till mitt hjärta i Vålberg! Längtar efter honom. Prinsen fyller ju år på lördag också. 21 år minsann :).


Ha en fortsatt trevlig kväll !


100609



Guten morgen !

Jag är uppe i bra tid och har redan duschat och fixat håret. Så nu kan jag slappa lite innan jag ska sminka mig och gå ut med Milton på promenad. Vid 11 åker jag till jobbet och jobbar ännu en kväll. Imorgon är jag ledig och sen jobbar jag hela helgen. Ska nog gå fin fint.

Igår kom jag hem till syster vid 7 och tog ut milton på promenad. Sen åt vi pommes, lövbiff och sås. GOTT! Efter det har vi bara glott på tv och pratat strunt. La mig i bra tid igår, somnade innan kl slog 22.30. Och har sovit gott hela natten trots att det har varit varmt som busen i lägenheten.

Nu ska jag kolla ett avsnitt av unga mödrar, sen ska jag fixa resten innan jobbet ! Ha en bra onsdag !

Jag och syster inför balen -07

100608




God förmiddag !

Än sålänge skiner solen. Men i eftermiddag ska det tydligen regna. Ja vi får vell se.

Ska snart åka mot stan och släppa av systers hund hos henne. Sen åker jag mot jobbet. Börjar om lite mer än en timme. Jobbar kväll fram till 20.00. Sen ska jag hem till syster och äta god mat, snacka skit och kolla tv. Ska bli mysigt ! Sover ju alltid hos henne på tisdagar. Våran dag !

Så ser min dag ut i allafall. Samma sak imorgon, jobbar kvällen och sen funderar jag på att färga utväxten i håret också. Får se om det finns ork till det.


Jag och syster köpte fin blombukett till mamma igår :





Milton förut, han sover som sagt under sängen :)



Jag idag:


100607



God kväll !

Idag har jag haft fullt upp ! ¨Dagen började förstås med jobb fram till 3. Sen drog jag och syster och handlade lite matvaror hem till mamma. Köpte en fiiiin blombukett till henne också :) Då blev hon glad ! Älskade mor !

Sen dess har vi suttit och fikat på balkongen och bara snackat en massa. Nu har syster tagit bussen hem och jag ska börja med maten. Ska fixa spaghetti och köttfärssås. Blir bra till matlåda imorgon :). Jobbar kvällen mellan 11.30 och 20.00 sen blir det kvällsmys hos syster i stan !

Hoppas ni haft en bra start på veckan !



Pussssssssss



Starboys i lördags var grymma ! Markoolio va där också ;) (som ni ser va han kramsugen)


Älskade syster !




Fy fan va jag är glad att du flyttade hem från Kiruna i höstas. Du är min allra bästa

 vän ! Älskar dig sååååååååå mkt ! Tack för att du finns.




Sommar 5/6-2010


Hello! Kör lite SMS bloggning idag igen....

Hello! Kör lite SMS bloggning idag igen. Var inne och jobbade extra idag och kom hem för ca 10 min sen. Drog på bikinin på en gång och nu ligger jag på altanen. Bäst att lapa i sig solen medans man kan ! De ska bli mkt sämre väder till veckan ! Sen jobbar jag kvällen två dagar så man hinner inte vara ute så mkt ! Men hade i allafall inte tänkt vara ute så länge idag. Vill umgås med älskling men just nu är han och spelar tennis. Så när han kommer ska jag placera arslet i sängen och kanske glo på film och bara mysa. Känns som vi inte har hunnit umgåtts mkt denna helg men de har vi ju. Men men... Ha en bra dag ! Puss !


100605



God morgon/förmiddag!

Jag och Markus klev upp i bra tid idag. Kl 10 ringde kl och vi låg och drog oss lite innan vi klev upp. Vi har i allafall ätit frukost och jag sitter med kaffekoppen i högsta hugg !

Nu ska vi ut och sola. Ikväll blir det en sväng till sandgrundsudden på starboys med tanterna på jobbet :). Alla är 50+ och lilla jag. Men trevligt ska det bli !

Behövde inte in och jobba idag heller. Känns bra. Att få vara lite ledig ! Har en lång arbetsvecka framför mig.

Stör mig att jag knappt ser något.. ungefär som man har tittat på solen och när man tittar bort så ser man inge annat än ljus. Jobbigt som fasen. Undra va det kan vara. Får hoppas inlägger blir någorlunda. Annars vet ni varför ;)..

Solningen igår :) Har fått lite färg :D

Hej ! Kör lite SMS bloggning ! Jag och hj...

Hej ! Kör lite SMS bloggning ! Jag och hjärtat sitter på altanen och njuter av kvällssolen in i de sista. Vi har precis varit och handlat mat inför helgen. Ush så dyrt de blev ! Ikväll blir i alla fall tacos och imorgon har Markus beställt färskpotatis och jag grillat så de får de bli :). Kanske måste in och jobba extra hela helgen också. Dom ringer förmodligen imorgon bitti vid 7 om jag gissar rätt. Har hänt förut ! Så då får man pallra arslet dit ! Ska försöka ta ut lediga dagar nästa helg då jag jobbar, men vi får se om de går ! Nu ska jag blunda lite i solen! Trevlig helg !


100603




God förmiddag !

Har redan varit uppe 2,5 timme. Var tvungen att se till så lillebror kom upp och iväg till skolan. Men han fixade det själv. Duktiga lillebror !

Själv har jag duschat och gjort mig i ordning, letat efter skor :P. Provat och grejat med kläder. Riva fram alla sommarplagg.

Har packat väskan och håller nu på med maten. Måste ju ha med matlåda till jobbet ! Det blir kyckling, ris och currysås. Inga fel alls. Måste hålla koll på kycklingen i ugnen så den blir bra. Rå kyckling är ju farligt. Jag är ingen höjdare på kyckling heller men det ska nog gå bra. Den har varit inne i 35 minuter ungefär , så en liten stund till.

Sen åker jag mot jobbet strax efter 12. Börjar jobba kl 1. Så efter jobbet ikväll åker jag till mitt hjärta i Vålberg. Ska tillbringa helgen där såklart :).

Hoppas ni får en toppenhelg !


min mor.



Älskade mamma !

(har ingen musik tyvärr)



100602




God eftermiddag kära vänner !

Har haft en underbar eftermiddag vid pråmen, med glass och trevligt sällskap. Först var det bara jag och syster, men sen kom Elena, Emelie och Lilla My. Jättemysigt och trevligt hade vi i solen. Prata, skratta och seriösa diskussioner. 

Slutade jobbet vid 2 så jag hade hela eftermiddagen på mig att bara slappa. Har inte ens tänkt på att jag har jobbat 7 timmar idag. Underbart ! Det är nog vädret som gör att man är pigg och glad !

Är nu hemma hos mamma igen. Har dammsugat lägenheten, plockat ur och i diskmaskinen och satt på en ny tvättmaskin. Så nu slappar jag framför datorn. Ska snart vika in den torra tvätten och hänga den blöta. Måste ha lite rena kläder när jag åker till Markus imorgon kväll :).

Mina navelpiercingar som jag beställde i fredags kom idag också :) Jättefina ! Sen har jag framkallat lite foton. Roligt ! Händer ALDRIG att jag framkallar. Men nu tog jag tag i det i allafall. Massa fina bilder.

Hoppas ni har haft en underbar onsdag !


Piercingarna, en "twisted" och en uppochned vänd ;) svårt att förklara men den är upp och ned i allafall.






100601



God morgon !

Jesus vilken natt !

Vi är ju hundvakt åt systers hund eftersom hon jobbar hela dagarna. Och inatt har han pipit konstant. Gått fram och tillbaka i lägenheten. Vid 3 klev jag upp och gick ut med han. Han va riktigt kissnödig och dålig i magen. Gick tillbaka och i gången (trapphuset) så spydde han en hel del. Sen gick vi ett par trappsteg till så spydde han utanför våran grannes dörr. Så det var bara att torka upp. Ush va äckligt det var. Men måste man så måste man.


Sen la jag mig igen och sedan dess har jag hört Milton pipa och sen spydde han i köket. Men då gick mamma upp vid 6 och tog bort det och tog en sväng till med Milton. Han va lika dålig magen men nu verkar han bättre men trött. Han ligger under sängen och sover. Stackare. Får hoppas att det är maten han äter som får han att må dåligt. Mamma köpte frolic, men det är mer som godis och väldigt fett så kan bero på det. Vi får se hur de går.

Han ska få annan mat i allafall.


Så jag har vell inte sovit sådär jättebra inatt men känner mig ganska utvilad ändå. Idag ska jag ner till stan vid 2 och sola vid pråmen med syster. Idag är det våran dag. Men lillebror Alex ska också sova där så vi ska mysa med lövbiff och pommes ikväll :). Imorgon är det jobb igen så det blir tidigt för min del ikväll.

Hoppas ni får en kanondag!

Nya kläder:




Milton älskling:


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus