After the hurricane comes the rainbow!

img_4701 (MMS)

After the hurricane comes the rainbow!


110831


Hej!

Då är vi inne på sista dagen av Augusti 2011. Denna dagen kommer ALDRIG ALDRIG mer igen. Känns sjukt när man tänker så. Bara jag som tycker det är konstigt? Att dagarna aldrig kommer åter. Kanske bara jag som är knäpp ;).

Nu hör jag hur åskan har dragit igång igen. Det har varit mycket åska denna sommar faktiskt. Ordentlig åska! Men men, snart hör vi den inge mer förrens nästa år.

Snart ska jag börja med maten. Får bli köttfärssås idag. Skulle haft de igår men Markus var ute och fiskade så ja gjorde annat till mig då.

Nej, nu måste jag stänga av datorn. Åskan är nära! Återkommer sen eller imorgon :).

Ha det så bra sålänge !

Godmorgon! Ska dricka upp sista slurken me...

img_0025 (MMS)

Godmorgon! Ska dricka upp sista slurken med kaffe och bege mig mot jobbet nu. Har en ganska kort dag idag. Slutar kl 2. Då blir det handling och sen hem för städ och tvätt! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen :)


Pyssel



Fick lite extra energi så jag har pysslat lite här hemma. Vad tycks? Tänk att ett litet broderat band gör sådan skillnad. Klistrat med karlssons klister såklart. Bandet är köpt på Panduro.

Före


Efter


 mina fina små lyktor fick en liten piff också


110830



Hej på er!

Ända sedan jag kom hem från jobbet så har jag suttit i soffan. Markus är och fiskar så jag passar på att kolla in repriser av mina favvoprogram som jag missat under denna och förra veckan pga av jobb. Och det ska jag fortsätta med här nu :). Sen ska jag duscha och färga mina fransar och bryn.

Här kommer bilder från gårdagens shopping


Dom två små kronorna har jag haft länge men köpte en likadan i större storlek. Finns på Panduro!



Kofta från Gina Tricot


lite underkläder från Gina Tricot





God morgon! Nu är jag redo för dagen. Ska ...

img_5786 (MMS)

God morgon! Nu är jag redo för dagen. Ska snart dra mig bort mot jobbet. Hoppas ni får en bra dag så hörs vi sen :)


Renovering hallen




Före





Efter















Inte riktigt färdigt ännu med inredning men såhär blev det i allafall. Vad tycks?


Underbar låt


Lyssna på denna och vrid upp volymen !


110829



God morgon !


Jag har tidsinställd ett inlägg här senare med renoveringen på hallen. Jga jobbar kvällen idag så det blir ingen mer uppdatering från mig. Innan jobbet ska jag till stan och kolla lite på både inredning och kläder ;). Sen ska jag hinna med en lunch med mamma.

Så återkom efter 3 tiden så får ni bilder på hallen både före och efter.


Ha en bra Måndag !



Söndagsfika !

img_5164 (MMS)

Söndagsfika !


Familjedag



Mötte upp mamma, styvfar och syrran Madde utanför IKEA förut. Jag shoppade en matta till hallen och olja till vårat ekbord som inte är behandlat ännu ;). Sen drog vi till bergvik. Där fortsatte shoppingen. Jag fick med mig ett par suuupersnygga skor från H&M och ett skärp. Sen blev det mathandling innan jag for hem till mig. Hann umgås en del med lillsyrran. Blir inte så ofta att vi umgås. Hon hade med sig en påse med lite smått och gått från thailand. En klänning, en jumpsuit och en BH. Tack snälla syster. Hur fint som helst ! Synd att sommaren lider mot sitt slut men det kommer ju en sommar nästa år också :).

Nu har jag ätit mat. Stekt fisk, potatis, brysselkål och remouladsås. Gott och nyttigt! Nu ska jag slappa i soffan och invänta Markus som är hemma hos sin mor och far och grejar med bilen.

Här kommer några bilderna på shoppingen.





 
Från syrran








Mattan får ni se när hallen är färdig :)


110828



Hej!

Hade en mysig kväll igår med Markus. Åt god mat, såg på två filmer och spelade lite yatzy. Sen satt vi och lyssnade på åskan. Även efter att vi la oss så åskade det ganska bra också.

Idag ska jag till Bergvik och IKEA. Ska möta upp mamma, styvfar och bror och umgås lite. Sen ska det shoppas också såklart :). Får se om man hittar något!

Hörs sen igen :)



God kväll :). Jag sitter och njuter av en ...

img_6445 (MMS)

God kväll :). Jag sitter och njuter av en iskall cider och håller samtidigt på med maten. Steakhouse pommes med Pepparbiff och vitlöksbröd. O massa fetaost! Mums! Hoppas ni har en bra kväll. Ska dänga Markus i kort sen tänkte jag :).


Hemma igen :). Syster o hennes kille kom h...

img_2233 (MMS)

Hemma igen :). Syster o hennes kille kom hem på en kaffe tidigare idag. De åska samtidigt så de va lite mysigt. Är rädd för åskan så de va skönt med sällskap. Sen va vi till pappa i hans husvagn och blev bjudna på grillat. Då åskade de på ordentligt så de va lite jobbigt ;). Men de gick! Jättemysigt ändå! Så nu sitter jag i soffan med cidern i handen o kollar på när Markus målar haha! Min duktiga kille.  Får se vad som händer idag. Kanske spela lite kort o dänga Markus i yatzy kanske :). Vad ska ni göra?


110827



Hallå!

Då var det lördag igen ! Dagen igår gick fort. Först jobb, sen mat och mys med älskling hela kvällen. Vi hade en riktig filmkväll. Först såg vi "hur många lingon finns det i världen", sen såg vi nya Pirates. "On stranger tides". Båda två var jättebra. första filmen var hur kul som helst men fruktansvärt sorglig så gråten va nära. Och Pirates är lika bra som alla andra filmerna. Kan inte bli annan än bra med Johnny Depp!

Om en timme ungefär kommer syrran och hennes kille hit på kaffe innan vi åker ut till pappas husvagn och äter lite mat vid halv 3. Ska bli mysigt ! Sen blir det en helkväll här hemma med älskling igen. Pepparbiff och film antar jag. Inte alls fel. En lugn och skön helg !

Nu måste jag göra mig i ordning. Hörs senare !

Nya älsklings telen.


Hemklickat!



Har klickat hem en snygg tavla från min barndomskompis Lindas hemsida. Formeli. Hon säljer jättefina tavlor med olika citat. Hon har även lite chabby chic saker. Gå in och kolla ! Billigt !

Denna fina tavla kommer nog hem till mig till veckan !





Den kommer pryda våran hylla över sängen !




Fastklistrad



Ända sedan jag kom hem från jobbet har jag suttit fastklistrad vid datorn i hopp om att få min nya Iphone att funka. Det krånglade lite med uppdateringar men nu verkar det funka som det ska. Vi får vell se om alla kontakter osv är med från förra telefonen.

Ska snart fixa i ordning mat. Tacos blir det idag och sen kanske se en film med älskling ! Vad ska ni hitta på ? Förresten. Om någon är intresserad så har jag en Iphone 3gs 16 gb till salu för 2200 kr ! Mejla mig på [email protected] om ni är intresserade.

Ha en mysig helg !

Jag och en av mina favvosystrar :) Har ju två till :)


110826



God morgon !

Snart dags för mig att åka mot jobbet. Har sovit ganska dåligt inatt. Markus väckte mig vid halv 4 när han var uppe och sprang. Och sedan var det ganska svårt att somna om. Så nu är jag lite trött om man säger så. Men det är bara att ladda batterierna för en lång arbetsdag. Sen är det ju helg och då blir man automatiskt lite piggare.

Annars idag händer inte så mycket. Ska förbi systemet idag efter jobbet och sen hämta ut min telefon som verkar ha kommit på posten. Sen blir det tacomys med älskling ikväll.

Önskar er en bra helg så hörs vi sen igen :)


Jag och mina fina systrar!




Sitter på rast. Lennart har också rast o l...

img_6828 (MMS)

Sitter på rast. Lennart har också rast o ligger och snarkar här bredvid haha! Man blir sliten :). Nu ska jag byta av med kollegan så hon också får lite rast. Ha det så bra!


110825



Hej!

Jag har suttit klistrad framför datorn hela morgonen. Håller på och gör om syrrans blogg. Inte det lättaste. Jag suger på det så hennes blogg kommer se ut som min fast med annan färg typ HAHA. Men då är det i allafall bättre än nu.

Jag ska ta och göra mig i ordning nu och sedan fixa lite lunch innan jag åker mot jobbet. Börjar 13.30 idag så det blir segt med uppdatering men kan slänga in ett mms inlägg åt er senare i eftermiddag!

Hoppas ni får en bra torsdag!

Donut



Måste bara tipsa er !

I måndags beställde jag en "donut" härifrån

Fick den på posten idag och provade den på en gång. Hur enkel som helst för att få snygg och annorlunda frisyr.
Såhär ser den ut

Och så här ser resultatet ut från hemsidan


Och såhär ser mitt slarviga resultat ut


Nu gjorde jag min väldigt snabbt men den är sjukt bra. Det finns många fler frisyrer man kan göra med den som tex den berömda svinryggen. Jag är väldigt nöjd med min och donuten sitter stenhårt.

Rekommenderar den verkligen !

Om ni vill se hur man gör så finns det en bra video här


110824


Hej!

Har sovit som en stock inatt. Men vaknade av Markus väckarklocka när han vägrade vakna. Så jag fick butta lite på han ;). Sen somnade jag om gott och gick upp vid 10. Nu dricker jag kaffe och ska bara ta det lugnt framtills jag börjar jobba kl 2.

Det blev inte allt för mycket mys igår när Markus kom hem. Vi målade alla lister i hallen igen. Han maskerade och gick efter med penseln. Så nu är det bara taklisterna kvar sen är det färdigt :). Förhoppningsvis kommer dom upp idag om Markus pappa hade tid. Vore skönt och se att det är färdigt när man kommer hem ikväll !

Nu ska jag kolla på sjunde himlen och sen fixa iordning lite lunch. Här kommer ett par urusla bilder på hallen taget med min Iphone.

Tapeten är jättesvår att fota men den är vit med massa små rosor på som skiftar i silver och grått. Mycket fina! Skohyllan gjorde ju jag och Markus förra veckan då det är ganska trångt där den står så det finns ingen att köpa i rätt mått. Jag är supernöjd !





Home again



Nu är jag hemma igen. Hade besök av Johanna som jag bjöd på lunch. Satt på balkongen i det härliga vädret och åt och snackade skit ;). Lika roligt varje gång ! Johanna kan man verkligen ventilera med. Efter maten drack vi kaffe och sen drog vi till ÖB. Fick med det gamla vanliga. Toalettpapper, hushålsspapper och diskmedel. Men fyndade pocket böcker. 1 för 15 eller 3 för 30. Hur billigt som helst. Så jag slog till. Så nu har jag vell böcker för ett år framöver och läsa !

Nu är jag hemma igen och dricker kaffe och njuter av min lediga dag. Hade tänkt att sätta mig i solen på balkongen men det är totalt vindstilla så jag kommer nog dö om jag sitter där, så jag tror jag hamnar i soffan ;). Snart kommer Markus hem så det blir vell mys för hela slanten.

Vi hörs !

Mina fynd.


110823


God morgon !

Jag har varit vaken i snart en timme. Har dolat lite här hemma i röran. Ja det ligger fortfarande massa lister på vardagsrumsgolvet i sällskap av färgburkar, penslar, sopsäckar med skräp, en industrilampa på fot, dammsugaren osv. Herregud! Nu vill jag vara färdig !! Men listerna som ligger på golvet ska upp i taket i hallen och det är vädligt knepigt så Markus pappa ska fixa det när han har tid. Annars så är hallen nästan klar, lite mer målning av lister bara. Men som sagt, en enda röra med alla saker så det är inte så lätt att städa. Men man gör så gott man kan. Det får duga sålänge.

Jag sitter just nu i soffan och dricker kaffe. Ska snart göra mig i ordning och sen kolla till kycklingen i ugnen. Idag blir det pasta och kycklingsallad med vitlöksbröd till lunch. Johanna kommer hit vid 12 och då ska jag bjuda henne på det. Sen ska vi åka till ÖB och handla lite och bara umgås. Roligt ! Det är inte inte allt för ofta det kommer vänner ut hit i bushen HAHA. Så man får lov att bjuda på det man har och njuta av sällskapet.

Nu måste jag kolla kycklingen. Återkommer i eftermiddag !

Hej du..




Hej du anonyma som kommenterade i förra inlägget ;). Iphonen tog jag på delbetalning så den kommer tillsammans med mitt abonnemang. Så sammanlagt med mitt abonnemang så går det på 259 kr i månaden. Men gå in på halebop eller telia och kolla kontantpriset eller på pricerunner. Där ser du vart den billigaste telefonen går att köpa. Min är en Iphone 4 16 GB.








Klick Klick


Nu ska min kära gamla Iphone 3gs uppdatera sig till en Iphone 4. En vit !






Om någon är intresserad av min gamla Iphone 3gs så kommentera här eller maila
[email protected]


110822

Hej!

Ligger hemma och degar i soffan. Haft en bra dag på jobbet fast jag är supertrött. Ska bli skönt med en dag ledigt så man hinner återställa sig själv ;). Handlade efter jobbet idag och sen har jag vikt in tvätt, fixat mat, ätit mat och plockat lite här hemma. Nu ska jag ligga här :). Som vanligt ! HAHA !

Markus fixar och donar i hallen, slipa och måla listerna IGEN. Detta projekt tar aldrig slut :P. Men snart så !

Önskar er en trevlig Måndagskväll. Glöm inte alla nya program som äntligen börjar ikväll. En hel höst med massa gottit på tvn. Som jag längtat !

God morgon! Ännu en tidig jobbdag. Men det...

God morgon! Ännu en tidig jobbdag. Men det ska nog gå fint. Slutar kl 2 idag och imorgon är jag ledig. Har sovit bra inatt. Dödstrött antar jag ;). Men drömde mardrömmar i morse innan jag vaknade o de va Inge kul. Drömde att jag hade fått invasion av möss, fluglarver, grodor m.m i mit kök haha! Ush! Nu ska jag strax bege mig ut till bilen och bort till jobbet. Har ni märkt förresten va mycket mörkare det är på Kvällarna och mornarna. Igår när jag åkte hem från jobbet vid halv 10 så fick jag använda helljuset för första gången på typ ett halvår. Ush. Snart är det mörkt redan vid 4. Aja, njuta av sommaren så länge vi kan. Herrå! :)


God morgon! Gud vad skönt med lite sovmorg...

img_1062 (MMS)

God morgon! Gud vad skönt med lite sovmorgon idag! Det behövdes efter den dåliga sömnen natten innan. Inatt sov jag hur bra som helst. Idag väntar en heldag på jobbet så ni får nöja er med sms/mms inlägg sålänge! Nu måste jag åka mot jobbet ! Ha en bra dag!


God morgon! Dags att ta sig till jobbet. H...

img_9076 (MMS)

God morgon! Dags att ta sig till jobbet. Haft en riktigt jobbig natt. Sovit hur dåligt som helst. Kommer vara en zombie idag.


Godkväll

Hejsan!

jag har kommit hem från jobbet och ligger i soffan och kollar lite på tv. Inte så mkt att se på! Men ska snart börja med kvällsmat. Det får nog bli hamburgare eller nåt mer matigt för jag är inte sugen på smörgås alls. Men ni får ha en bra fredagskväll! Själv blir de tidigt för mig. Jobb jobb jobb! Godnatt!!!!

110819



God morgon!

Jag har sovit riktigt gott inatt ! Nu har jag duschat och gjort mig kaffe. Markus sover fortfarande som vanligt. Min prins. Idag börjar jag jobba kl 2 och innan dess ska jag hinna städa undan lite och hänga tvätt och få i mig lite frukost/lunch. Sen jobbar jag till 21 ikväll. Imorgon jobbar jag 6.45 till 16.00 och på söndag 8.30-21.30. det blir en lång helg. Men det ska vell gå bra. Bara den går fort ;).

Nu ska jag njuta av min kaffekopp och min lediga förmiddag!



Mums! Älskar lakrits!

img_7931 (MMS)

Mums! Älskar lakrits!


Shopping




Har kommit hem från syster. Fikat med henne och Elena. Mycket trevligt. Lillsyrran som kom hem från Thailand inatt kom förbi en sväng. Inte lite brun ;). Avis !

Aja, nu ska jag snart börja med mat och sen städa undan lite här hemma. Här kommer shoppingen som utlovat !




En liten lykta från sommarlagret




Jeans från Gina Tricot



Kaffefilter hållare från Boulevard



Dörrknoppar från Indiska




110818



God morgon!

Jag är uppe och sitter framför tvn med kaffekoppen. Ska snart göra mig i ordning. Ska hem till syrran och fika med henne och Elena. Har inte träffat Elena på månader då vi båda har jobbat så mycket så det kommer bli trevligt. Hoppas hon har Mysan med sig också. Stora tjejen !




Mysan i vintras med Milton.




När jag kommer hem så lovar jag att visa er min shopping ;)

Sneakpeak på nya lyktan. Visar bättre bild...

img_9663 (MMS)

Sneakpeak på nya lyktan. Visar bättre bilder  imorgon :).


Klick klick




Den gröna som jag visade i ett annan inlägg tog slut i min storlek. Så sjukt snygg. Så nu är den vita min i allafall .




Finns här


stan!



Hej!

Nu är jag hemma från stan. Jag och syrran tog en sväng på stan. Fick med min knoppar från indiska. Inte rosknoppar som jag ville ha först utan andra som ser ut lite som blommor. Ni får se bilder imorgon. Sen tog vi en kaffe på Waynes och sen mötte vi upp mamma en liten stund medans hon hade lunch. Träffade på älskade lillebror Wille på bussen (hans pappa kör buss). Han åkte med och då passade jag på att krama lite på han. Så snygg han kommer bli när han är tonåring. En riktig tjejtjusare tror jag.

Jag fick även med mig ett par djupblå jeans från Gina. Så snygga! Och tre par trosor för 19 kr. Billigt ! Inne på Boulevard köpte jag med mig en hållare till kaffefilter. Jättefin. Jag lovar att ni får bilder på shoppingen så snart jag har orken att visa. Imorgon skulle jag tro ;).

Nu sitter jag här hemma och kollar på gamla avsnitt av Gossip Girl medans Markus håller på med listerna i hallen. Han verkar inte vilja ha min hjälp :P. Jag överlever. NU ska fortsätta med tv tittandet. Hörs sen :)

Snygga Wille på bussen


110817



God morgon!

Jag har redag gjort mig färdig för dagen. Markus sover fortfarande. Idag ska listerna upp i hallen, Markus har målat allihopa. Min duktiga kille :).

Jag själv ska springa ner på stan med systeryster och få tag på dörrknoppar. Dom vita rosorna som jag vill ha är slut på Indiska. Dom finns bara i rosa och det ville Markus verkligen inte ha HAHA ! Så det får nog bli några andra om inte dom vita kommit in på lager igen. Ja vet att det går att köpa på nätet men dom kostar säkert 10 kr mer där per st och jag har ingen lust att lägga 500 kr eller mer på dörrknoppar. Så rik är jag inte ;).

Nu ska jag ta mig lite frukost. Sen ska jag hämta upp syrran.



ush


Sprid vidare




https://www.flashback.org/t1627606


110816


Hej!

Nu är jag hemma. Stack till IKEA efter jobbet och köpte lite ljus. Nu håller jag på med mat. Pommes och Nuggets. Gott ! Blir grismat när man är ensam hemma. Markus är och fiskar och jag njuter faktiskt av ensamtid ;). Och nu är jag ledig i två dagar!! Jippi! Ska bli så skönt att sova. Och imorgon ska jag strosa ner på stan och leta efter knoppar och bara ta det lungt, sen träffa pappa en sväng på eftermiddagen.

Nej, nu ska jag äta och kolla tv. Ha en bra kväll :)



Snaaaaart är hallen färdig. Listerna ligger här på golvet och väntar på att bli fastspikade ;). Jag lovar att visa er bilder så fort allt är klart !


Hejsan på er ! Jobbar och står i! Slutar 1...

Hejsan på er ! Jobbar och står i! Slutar 15.30 idag och då blir de Ikea en snabbis för att handla blockljus och värmeljus. Sen hem o hjälpa Markus med listerna till hallen! :) snart färdigt :). Skriver mer i eftermiddag!


110815



Hello!

Ligger SOM VANLIGT raklång i soffan HAHA. Jobbet tar fasen död på mig. Fattar inte hur ni som har fast jobb och jobbar heltid har ORK. Ork att ha ett liv. Och massa barn. Jag skulle gå under :P. Handlade i allafall efter jobbet och lämnade tillbaka tapetrullarna som blev över från tapetseringen. Sen har jag varit hemma hos Linda och gosat med Tyra en timme. Satan så söt unge. Och stor ! Nu ler hon och snackar för fullt. Gullunge ! Inte lite avis.
Men är glad att jag får snoosa på henne emellanåt. Då håller man sig ett tag till :P.

När jag kom hem så började jag med maten nästan direkt och det kanske är därför jag ligger här däckat. Är så mätt. Det blev tacos. Mums ! Så det blev lite över så jag kan få lite matlåda imorgon. Inte så dumt inte.

Nu ska jag ligga här och inte röra mig ur fläcken. Jo, kissa och röka :P HAHA. Och ge Markus lite pussar i reklampauserna, annars ska jag bara kolla tv hela kvällen. Underbart !

Ha en mysig måndag.



Jag och sambon hade en riktigt mysig sönda...

img_3165 (MMS)

Jag och sambon hade en riktigt mysig söndagsmiddag igår :). Idag blir tacos till middag. Inte så dumt alls :). Just nu har jag rast. Slutar kl 2 o då blir de Ikea en sväng och sedan in o handla mat på maxi. Eventuellt kika in hos Linda o Tyra. Om de finns tid o möjlighet. Vi hörs sen igen :).


God kväll



Köttgrytan blev god faktiskt. Stolt ! Till och med Markus ville ha matlåda. Ett gott betyg antar jag. Nu ligger jag raklång i soffan. Har tryckt i mig chokladpudding med vispad grädde och varma hallon ! Men ska poppa mig en påse med popcorn. Mums ! Massa fetmat får man äta på söndagar :). Njuta fullt ut.

Sen blir det duschen och kanske en film med älskling. Har en lång dag imorgon så det får bli en tidig kväll.

Jag hoppas att ni haft en bra helg. Det har jag !



Söndagsmiddag



Hej.

Köttet står på spisen och kokar för fullt. Om en halvtimme ska jag ha i grädde och vattenkastanjer och riset ska sättas på. Hoppas verkligen att det kommer bli ätbart. Det är inte lätt att göra husmanskost nu för tiden. Vem har tid att stå vid spisen i ca 3 timmar ? Men på en söndag går det ju ganska bra ändå.

Jag och Markus åkte till hans föräldrar förut och fick ihop en skohylla. Så fin blev den. Men just nu står den på tork. Vi har målat den vit så den matchar hatthyllan. Visar bild senare när den står i hallen i sitt rätta esse ;).

Annars denna söndag blir det soffhäng. Eventuellt att jag ska måla sista garderoben så den är färdig. Målade den igår men den blev inge bra så ska göra om den.

Ska ladda mina batterier här hemma för en lång jobbvecka väntar. Återkommer till er sen igen !

Idag är jag riktig husmor! Det blir köttgr...

img_2758 (MMS)

Idag är jag riktig husmor! Det blir köttgryta till söndagsmiddag. De kommer ta ca 2,5 timme ;). Wish me luck! Återkommer om hur jag lyckades !


110814



Hej !


Tog en härlig sovmorgon idag ! Njuter extra mycket av mina lediga dagar då dom är ganska få nu för tiden ;). Men att jobba heltid är inte heller fel ! Jag är lyckligt lottad ändå.

Idag ska vi hem till svärisarna igen och bygga en skohylla. Om jag lyckas övertala Markus. Han verkar inte sugen på det idag. Men jag vill. Måste passa på när jag är ledig. Imorgon efter jobbet tänkte jag ta rundan ner till stan eller till IKEA. Måste till båda i vilket fall. Ska köpa dörrknoppar, blommor och blockljus. Någon som vill med ? Efter kl 2?

Nu ska jag fortsätta dagen här ! Ha en bra söndag.




Nattinlägg


Hej på er !

 Har nyss kommit innanför dörren här hemma. Har varit hos svärföräldrarna och ätit god middag. Vi spelade crocket och kort. Loosade i båda tyvärr. Bättre lycka nästa gång. Blir alltid lika sur och jag och Markus skriker fula ord till varandra. Vadå dåliga förlorare? Men kul va det som sagt. Drack nästan en hel flaska med mousserande vin helt själv. Jag som aldrig dricker vin. Men denna gick faktiskt bra. Söt och med lite mindre alkoholhalt. Asti Cinzano heter den och innehåller bara 7 %. Inte så dyr heller. 69 för en stor flaska. Så den rekommenderar jag till er som inte är helt förtjust i vin.

Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta mina gaddar och sedan krypa ner under täcket med Markus. Hoppas ni haft en bra lördag ! Min har varit kanon. Vi hörs imorgon igen!



Asti Cinzano

Städarlördag


Hallå igen !


Har varit i städartagen idag. Rensat ur garderoben med lakan och handdukar, sorterat allt lite bättre så nu finns det till och med plats över. Brukar aldrig hända ;). Sen har jag och Markus satt upp hatthyllan och fixat med listen till vardagsrummet. Har även vikt in tvätt, tömt diskmaskinen målat garderober och gjort mig i ordning för dagen. Nu ska jag bara slappa tills vi ska åka upp till svärisarna. Är sjukt hungrig också så det ska bli gott med mat i magen.

Hoppas ni får en bra lördagkväll !


Jag kör Beatles idag!




110813



Hej på er !

Hade ganska fullt upp igår eftermiddag och kväll så det blev aldrig någon mer uppdatering. Måste passa på att hitta på saker dom få dagarna man är ledig !

Dagen igår började med lunch på stan med syster, mamma, morbror Magnus och hans fru Fiona. Jättekul att träffa dom igen. Min morbror och fru alltså. Dom bor i Norge så man träffar dom inte så ofta. Vi åt god lunch i allafall bestående av nachos ;). Sen fick mamma gå tillbaka till jobbet och jag och syrran tog en vända på stan. Hämtade även ut biljetten till Xzibit på Nöjesfabriken 10 september. Kommer bli kul. Lillsyrran som nyss fyllt 18 ska också med. Ska supa henne under bordet ;) HAHA!

Tog några varv på affärerna men hittade ingenting. Drog till några sommarlagret där jag i allafall hittade en ljuslykta som ska få plats i hallen när den är helt färdig. Den får ni se en annan dag. Har inge batteri kvar i min kamera.

Sen var jag hemma med älskling och målade mer garderober och jag skrubbade rent hela badrummet från topp till tå. Efter det så fixade vi iordning mat. Potatisgratäng och kött. Supergott blev det ! Och mitt i matlagningen kom Matte och Basse på besök. Så det blev en tur in till grannen Andréa och sen till Caroline som kommer bo granne med oss också och tittade på hennes nya lägenhet. Sen drog vi tillbaka till oss och spelade yatzy och sen hade vi guitarrHero battle resten av kvällen. Det blev en del skratt !

Sen somnade jag och Markus gott vid 2 tiden.

Idag ska vi fortsätta måla det sista garderobsdörrarna och sen ska vi försöka få upp lite lister i hallen och ikväll är vi bjudna på middag hos svärisarna. Så det är fullt ös idag också. Hinner inte njuta av det fina vädret. Men jag vill så gärna bli klar i hallen någon gång. Det är en enda röra.

Nu ska jag njuta av mitt kaffe och sen börja måla lite. Vi hörs sen igen !


Blitz




Ett litet filmtips till Er. Snygga Jason Statham har huvudrollen så det gör bara saken bättre. Blitz heter filmen och handlar om en kille som mördar poliser. Rekommenderar den verkligen.




mums..


110812



God morgon!

Sorry, det blev inget inlägg igår. Jag somnade på soffan efter maten och sov i två timmar. Sen kollade jag och Markus på film. Sen somnade jag gott för natten.

Idag ska jag ner till stan och äta lunch med mamma och syster. Sen ska vi kolla runt lite på stan och jag ska försöka köpa med mig knoppar till garderobsdörrarna i hallen. Så det blir nog en rolig dag på stan. Sen blir det lite städning och myskväll med sambon.

Vad har ni för planer idag ?

Jag fixar ett tidsinställt inlägg till er medans jag är istan. Kommer upp vid 2 tiden.


En enda röra i vardagsrummet just nu


En tidig sommarmorgon på väg till jobbet. ...

img_8225 (MMS)

En tidig sommarmorgon på väg till jobbet. Just nu sitter jag och rastar mig. Har haft ganska fullt upp på jobbet hela förmiddagen men nu lugnar det snart ner sig. Idag slutar jag kl 15 så då blir de att handla innan jag åker hemåt. Då blir de målning av dörrar, tvätta o städa undan. Jag ska försöka skriva ett inlägg på datorn lite senare. Ha en bra dag sålänge!


110810



Hallå!

Jesus vad dålig uppdatering det har varit här HAHA. Men jag jobbar ju heltid och när jag kommer hem är det städ, matlagning, handling och renovering som håller mig sysselsatt.

Nu sitter jag och "cathar up" med arbetskompisen Camilla på FB. Hon har varit ledig hela sommaren så vi tar igen lite vad som hänt när hon varit borta. Ska bli kul när hon börjar jobba igen :).

Nu har jag hängt tvätt och målat två garderobsdörrar till hallen..och nu ska jag bara sitta här i soffan och kolla på bra tv. Sen ska jag pussa lite på Markus såklart innan läggdags. Jag återkommer imorgon igen :)



När jag kom hem igårkväll så va de nästan ...

img_0652 (MMS)

När jag kom hem igårkväll så va de nästan färdigtapetserat!!! Woho! Så fint blev de. Supernöjd. Nu är de bara lister kvar. Sen ska jag visa er! Tusen tack till Markus pappa som tapetserade åt oss!


Ny liten ljuskrona som jag köpte förra vec...

img_6953 (MMS)

Ny liten ljuskrona som jag köpte förra veckan. Den blir fin i hallen när det är klart! Vad tycks? Köpt på boulevard för 60 kr.


Vad e detta? Är de nya tapeten mån tro? Va...

img_0843 (MMS)

Vad e detta? Är de nya tapeten mån tro? Vad tycks? Ni ska såklart få se de färdiga resultat så fort allt är klart! :)


Inför hösten



detta skulle sitta fint i höst.
Kommer härifrån







110808


God morgon!

Hörde Markus smälla mer flugor imorse när han gick upp innan jobbet. Så jag gick också upp och kollade läget. Fattar inte vart flugorna kommer ifrån. Vi tog ju död på alla igår. De kanske gömmer sig tills det är fritt fram eller kläcks de olika? från larver till flugor? Sen somnade jag om och gick upp vid halv 10, går ut i köket och då ligger det säkert 60 st på golvet och snurrar runt. Vi köpte flugspray igår som jag sprutat runt fönstret i köket. Tror inte dom mådde så bra. Men så många? Det är så jävla äckligt. Dom är ju mega stora. Ni vet? Dom är grönmetallic.

Aja, vi får hoppas dom försvinner på gott. Att dom inte förökar sig. Då skulle vi ha en miljon flugor här sen. Fy fan!


Nu ska jag kolla på sjunde himlen och få tankarna på annat håll !


Hörs om en stund!


Ingen lugn stund



Jisses vad denna dagen gick fort ! Vi åkte till stuvbutiken och handlade lite rollers m.m och sen till Coop för att handla mat. Hann knappt sätta ner rumpan i soffan förrens vi åkte hem till svärisarna och fixade i ordning plankor som ska upp på ingången till vardagsrummet. Kommer bli kanonfint.

Nu är Markus och svärfar och hjälper Markus systers kille att gjuta i deras nya "relax"rum i källaren. Men så snart dom är klara ska dom hit för tapetsering. Om de orkar såklart. Annars får de tapetsera imorgon.

Nu är jag grymt hungrig så jag ska messa Markus och höra när dom är färdiga så jag kan börja med maten. Steakhouse pommes med hamburgare och fetaostsallad får det bli. Inte så dumt inte ;).

Ha en mysig söndagkväll!



110807



God eftermiddag!

Jag och Markus tog en härlig sovmorgon. Låg och myste och lyssnade på regnet som smattrade på fönstret. Sen tog jag en härlig dusch och när jag kommer ut så ber Markus mig att kolla i köket.


Går dit men ser ingenting. Sen kollar jag på fönstret. Heeeeela fönstret kryllar i stora flugor. FY FAN! Vi hade några larver i köket för en vecka sedan typ. Trodde det berodde på att vi källsorterar och då blir det en del gamla mjölkkartonger m.m i köket. Tog bort larverna och nu idag verkar det som en hel del har blivit flugor. Larver vi inte hittat. Fy så äckligt !! Nu är det vi som är noga med att slänga kartongerna mer ofta. Dom drar sig till matrester osv tydligen. Så nu på morgonen har vi stått och smällt ihjäl alla HAHA. Ush!

Hoppas de inte kommer fler bara.

Nu ska jag göra mig i ordning. Vi ska in till stan och handla och ta svängen förbi stuvbutiken. Vi la färdigt golvet igår så idag ska det fixas med ingången till vardagsrummet och kanske köpa lister till resten av hallen. Inte mkt kvar nu :). Tapetseringen kommer Markus pappa att fixa åt oss. När han har tid över ;).

Återkommer sen :).


På gång!



Har kommit en bra bit på golvet. det har krånglat en hel del men nu har vi pausat då vi ska fixa iordning ingången till vardagsrummet innan vi fortsätter med resten. Sen ska det tapetseras och upp med nya listor :).


Bilderna gör inte golvet rättvist. Det är mer mörkbrunt i verkligheten. Mycket fint !





Bildregn: Starboys på Café August!


Morbröder och Magnus


Jag och mamma


Riktigt god lax


Magnus var rädd om frisyren. Finns inget paraply så tar man vad man har!


Björn Starrin aka Pölsa i "smala sussie"










Johan (brodern med spikpistolen i smala sussie)


Vi va nöjda trots regnet :)


mamma med sin bror




Jag passade på att krama om Johan innan jag åkte hem. En riktigt lyckad kväll trots att  vi satt under bar himmel och det regnade konstant ;). Tack kära familj för en toppenkväll !





110806



Hej!

Vi har ganska fullt upp här hemma. Vi håller på och lägger golv i hallen så det blir inte mycket till uppdatering men jag lovar att återkomma sen med bilder från gårdagen. Hade sjukt roligt med syrran, syrrans kille, mamma, Magnus, morbror Ola och morbror Erik. Tack för en bra kväll!

Vi hörs sen igen :)

Kanske vill se golvet? Så fint :)


110806



Hej!

Vi har ganska fullt upp här hemma. Vi håller på och lägger golv i hallen så det blir inte mycket till uppdatering men jag lovar att återkomma sen med bilder från gårdagen. Hade sjukt roligt med syrran, syrrans kille, mamma, Magnus, morbror Ola och morbror Erik. Tack för en bra kväll!

Vi hörs sen igen :)

Kanske vill se golvet? Så fint :)


Hello! Om ca 20 minuter drar jag mot stan....

img_7011 (MMS)

Hello! Om ca 20 minuter drar jag mot stan. Ska möta upp familjen och ha en riktigt rolig kväll! Såhär ser jag ut idag. Fast en snyggare blus ska på såklart. Hoppas ni får en toppen kväll trots regn o rusk !


Från mitt köksfönster. Godmorgon ! Dags at...

img_3160 (MMS)

Från mitt köksfönster. Godmorgon ! Dags att dra sig mot jobbet. Slutar 15.00 idag. Då blir de systemet, hem o duscha, göra sig färdig och dra direkt till café August o möta upp resten av familjen. Trevligt! Får se om jag hinner uppdatera däremellan. Blir rätt stressigt skulle jag tro! Om inte så önskar jag er en trevlig fredag!


Japp! Här har ni mig. Precis innan jag dro...

img_9812 (MMS)

Japp! Här har ni mig. Precis innan jag drog till jobbet. Nu sitter jag på rast och njuter av tystnaden ;). Jobbar till halv 10 ikväll så då blir de lite Soffmys med Markus innan jag måste sova för morgondagens jobb. Önskar er entrevlig eftermiddag och kväll så återkommer jag imorgon igen :)


Familj



En del av min fina familj ! Är så stolta över er !





HAHA, snygg bild ;)



110804


God morgon!

Nu är det slut på ledigheten. Ikväll jobbar jag. Men det ska bli skönt det med. Komma igång med något. Annars sitter man som vanligt i soffan ;).

Sen jobbar jag imorgon och sen tar jag helg. Ska bli underbart att vara ledig i helgen. Imorgonkväll ska jag med familjen till Café August och se Starboys. Min roliga morbröder kommer också så det ska bli kul ! Får nog bli lite dricka men det blir hem ganska tidigt ändå. Det börjar ju redan vid 8.

Nu ska jag fixa iordning mig och sen fixa mat innan jobbet. Det får bli kyckling och ris idag. Så ser det ut framöver. Jag återkommer senare i eftermiddag med ett mms/sms inlägg.

Ha en bra Torsdag!

Yeeeeah! Rock n roll baby! Haha!

img_4987 (MMS)

Yeeeeah! Rock n roll baby! Haha!


Hallå! Har placerat mig på balkongen i hop...

img_2274 (MMS)

Hallå! Har placerat mig på balkongen i hopp om lite färg på min bleka kropp. Markus spacklar på som vanligt i hallen o de verkar gå mot rätt håll. Har lust att hjälpa till men bättre han fixar de så slipper vi stå där båda två och trängas. Han skulle ändå inte godkänna de jag gjort ;). Haha! Så är de alltid! Nu ska jag fortsätta läsa min bok "Bree Tanners andra liv". Återkommer sen igen !!


Hänger med syrran i stan! Härligt!

img_9801 (MMS)

Hänger med syrran i stan! Härligt!


110803



God morgon!

Sitter i soffan och dricker kaffe och kollar på sjunde himlen. Markus sover fortfarande men ska att se till att han vaknar nu snart.

Planer idag? Ingen aning. Eventuellt till stan en sväng. Annars vara hemma och plocka, städa och greja. Vi får vell se. Det är ju inte helt molnfritt så det går ju inte dra iväg och tro att man får lite solsken på sig!

Såg också att älskade syster hade skrivit så fint om mig i sin blogg. Älskade syster ! Du betyder så mycket för mig med. Du är min bästa vän ! ♥



Nu ska jag fortsätta här med tv tittandet så jag återkommer till er senare. Kanske vill ni se hur långt vi kommit i hallen?


Provar



Collaget passade inte så bra som jag trodde det skulle göra här i bloggen. Men Nu får det vara så tills jag orkar fixa nytt. Det tar sin lilla tid. Har så dåligt med bra bilder. Vad vill ni se för bild? Det är ju ändå det första som syns när man klickar sig in. Nåja..


Nu ska jag mysa te´t med en film med min älskade sambo. Ska poppa lite popcorn och tända lite ljus. Myskväll!!!



Här har ni ett litet tjuvkik på tapeten som ska upp i hallen inom en snar framtid!


Njuter av ledighet... Men vad ska man göra...

img_1074 (MMS)

Njuter av ledighet... Men vad ska man göra imorgon? Ska vara ganska mulet såklart bara för att jag ville sola!!! Tips?


Tröttsamt!!



Denna värmen tar kål på mig! Sprungit på IKEA och Bergvik med syster och pappa. Fick med mig nya handdukar, badrumsmatta, galgar, pläd m.m. Sen drack vi kaffe hos syrran och skruvade ihop en hylla som hon köpte. Sen har jag bara varit hemma och grejat. Städat lite och lagat mat. Nu håller Markus på att slipa yttligare en gång (förhoppningsvis sista gången) och jag är instängd i vardagsrummet. Funderar på att sätta mig på balkongen men det är så sjukt varmt och vindstilla där ute så jag vet inte om jag orkar det. Kanske ligger raklång här i soffan istället. Kanske får bli att gå ut i solen imorgon. Är ju ledig då också :).

Nu ska jag fortsätta kolla på tvn en stund. Får se vad man hittar på sen. Ha en trevlig kväll i allafall !



110802



God morgon!

Sovit gott inatt men det var vääldigt varmt. Så fort solen tittar upp så skiner den in i sovrummet så det är nog en 28 grader därinne. Skönt :P. Inte ..

Nu är jag uppe i allafall och ska göra mig i ordning. Pappa kommer och hämtar mig vid 11 och då ska vi hämta syrran och dra till IKEA. Pappa ska shoppa. Och jag måste också handla lite nya saker. Så det blir trevligt. Sen får man vell kanske lapa sol på balkongen när man kommer hem om jag orkar. Är likblek. Har inte solat på säkert en månad. Så all färg är borta.


Nej, nu ska jag sätta på lite kaffe och fixa iordning mig. Önskar er en trevlig dag så hörs vi sen igen !

Syster, pappa och jag när pappa fyllde 50.

110801


Hej!!!!

Blev inge uppdatering efter jobbet. Jag och Markus lagade mat tillsammans och sen va vi till tippen och slängde massor med skräp. Skönt att ha det borta. Hela bilen blev full ;). Sen drog vi hem till svärisarna och snackade en stund innan vi åkte hem igen.

Nu spacklar Markus i hallen IGEN och jag sitter i soffan HAHA. Men jag har jobbat så mycket plus städat lite här hemma så jag förtjänar att sitta här heeeeela kvällen. Så nu är jag ledig i två dagar och det ska bli skönt att få sova lite längre på mornarna och bara greja här hemma. Imorgon ska jag med pappa och syrran till bl.a IKEA och Bergvik. Det ska shoppas :). Sen är det kul att bara umgås. Måste svänga in på stuvbutiken och köpa tapetklister också.

Vi hörs imorgon igen. Promise.

Sommar 2009

Jobba jobba jobba! Är så sliten och trött ...

img_2733 (MMS)

Jobba jobba jobba! Är så sliten och trött efter helgen då de ska bli underbart att vara ledig i två dagar. Nu ska jag fortsätta jobba. Har c 2 timmar kvar av arbetsdagen! Hörs senare i eftermiddag! Puss!


Godmorgon! Gud!!! Va skönt att helgen är ö...

img_2778 (MMS)

Godmorgon! Gud!!! Va skönt att helgen är över och de 22 timmar jag har jobbat lördag och söndag. Det har varit en väldigt tråkig och sorglig jobbhelg då det hänt massor på jobbet. Men idag tar vi nya tag! Jag är inte ledig utan jobbar 7.30-14.00. Men sen är jag två dagars ledig. Kämpar på så gott jag kan. Och ska försöka uppdatera bloggen lite mer. Vi hörs sen igen! Puss o kram på er !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus