Hej! Hoppar in och säger godnatt ! Jag lig...

Hej! Hoppar in och säger godnatt ! Jag ligger och kollar på Oscarsgalan just nu och ska krypa ner under mitt täcke! Har sovmorgon imorgon så jag ska sova, duscha, äta frukost, dricka kaffe, blogga o greja med papper i lugn och ro! Härligt! Jobbar kvällen imorgon med härliga camilla så det kan inte bli bättre ! Godnatt på er Sötnosar !


Fullt upp


hej!

När jag slutade jobbet drog jag direkt hem till syrrans och min lägenhet och packade ner alla mina kläder och småsaker. Allt jag orkade bära. Så nu står allt i Markus lilla rum ;). Men det dröjer vell inte förrens vi ska flytta. Vet faktiskt inte när vi flyttar in än men snaaaart hoppas jag. Otålig !

Sen har jag och Markus suttit och rensat bland hans tusen filmer och försökt leta fram dem som ska med till våran lägenhet sen. Men vi kom överrens faktiskt. Lite blandat sådär.
Nu spelar Markus och jag ska göra detsamma. Och missa inte "halv åtta hos mig" sen på fyran. Dom är i Karlstad denna vecka. Ska bli kul att se om man känner igen någon :).

Nej, nu ska jag passa på att spela en stund. Här har ni min supersnygga tjej som jag spelar just nu. Nadia heter hon :)




Hon gillar att dansa....


Och ta död på tråkiga partners ;)

Syrran och jag sommaren 08. Längtar tills ...

uboi (MMS)

Syrran och jag sommaren 08. Längtar tills värmen kommer så en får sola o njuta! Härligt ! Just nu har jag rast på jobbet o slutat om mindre än två timmar. Då ska jag hem till lägenheten o packa så mycket jag kan få med mig. Har bosatt mig hos markus tills vi flyttar  Får se hur de går ;). Vi hörs ikväll! Puss på er !


Speldag





Mestadelen av dagen har gått åt till att spela dataspel med lite mellanrum. Sen blev det lite tv ett par timmar och matlagning. Men nu var Markus spelsugen och jag likaså. Vi kör lite Sims till. Ska fixa en bild på min nya snygga sim ;) HAHA!


Hööööres. Pussssssssssss



110227



Hallå igen.

Som sagt så är Markus iväg och fiskar och jag ska då passa på att se på bra program och spela sims. Hann inte direkt spela något igår då uppdateringen krånglade men det fixade sig tillslut. Väntar även på mitt expansionspaket som kommer under veckan. Kvällsnöjen heter det. Kommer bli riktigt kul :). De har massor av rea på sims på CDON.com. Kolla in det vetja :)

Nu ska jag fixa frukost och sedan bänka mig vid tvn och datorn. Pussssss






God morgon ! Sovit askasst inatt! När kl v...

img_4244 (MMS)

God morgon ! Sovit askasst inatt! När kl var närmare ett däckade jag nästan. Men Markus hade problem att somna o satte på tvn o då kunde inte jag heller sova så vi kollade på tv fram till kl 3. O Markus bestämde sig för att gå upp kl 10!! O jag för en stund sedan. Inte många timmars sömn. Kanske bra. Ska faktiskt somna tidigt ikväll för imorgon väntas jobb! Vi hör om ett tag !


inget ledigt...




Va fan ? Här skulle jag vara lite extra noga och ladda ner nytt material till sims från deras hemsida. Men det stod att sims måste uppdateras först. Men det gick inte för det fanns inte minne nog för spelet att uppdatera. Vad sjukt ? Varken jag eller Markus fattade någonting. Så jag provade att ta bort många av mina familjer på sims för att det kanske skulle göra att det fanns mer plats. Men nej, det funka inte heller. Värdelöst. Någon som vet varför minnet tagit slut ? Och vad man ska göra för att kunna uppdatera ?

Aja, nu ska jag ta mig en kopp kaffe och en cigg. Pussssssssssss



110226



Hej!

Gick upp vid elva idag och stack till pappa vid tolv. Vi redigerade hans inbjudningskort och skickade iväg dom. Kommer bli skitbra. Sen drog vi till ÖB och shoppade lite. Jag handlade lite tvättmedel,spray osv. Sen åt vi på restaurangen bredvid innan vi drog hemåt.

Då kollade jag och Markus på BigBrother som vi missade igår. Och nu har vi bestämt att ha lite speltid. Jag med Sims och Markus med CS eller nåt annat. Sen blir det god mat och dricka ikväll :). Mysigt !

Vad ska ni göra idag ?


Lilla söta jag.


110225


Tjo hej :)

Har varit lite dåligt med uppdatering då jag har jobbat mycket denna vecka och har varit heeelt slut när jag väl kommit hem.

Idag jobbade jag bara 4 timmar mellan 8 o 12. Sen åkte jag till min kära underbara fina mamma på kaffe. Saknat henne massor så det var roligt :).
Sen drog jag förbi systemet innan jag åkte hemåt. Då drog jag och älskling till jysk och IKEA. Fick med oss handdukar, dörrmatta och ett skrivbord till Markus.

Mja, som det flesta vet redan så ska ju jag och Markus äntligen bli sambos. Vi har köpt en lägenhet här i lilla byhålan Vålberg utanför Karlstad. Ska bli såååå sjukt kul att få flytta ihop och äntligen börja leva tillsammans som sambos. Underbart ! Och lägenheten fick vi reda på för längesen att vi fick men har inte velat berätta då allt kan hända. Och enligt våra beräkningar så flyttar vi in inom 2 veckor. Det mesta är inköpt och vi är redo att flytta.

Jag lovar att det kommer bli mycket bilder och inredning framöver.

Nu ska bättra på sminket och fixa håret lite bättre. Det är ju fredag ;)

Trevlig helg mina vänner !



Världens sötaste lilla Tessie när hon var ...

srsd (MMS)

Världens sötaste lilla Tessie när hon var valp! Just nu slappar jag i fikarummet på jobbet. Tar en sen rast. Slutar inte förrens halv fem idag. Då bär det av till Markus :) längtat efter min prins ! O om ca 2 månader firar vi fem år! Helt otroligt. O lika kär är jag :) underbart ! Får se om jag hinner skriva mer idag. Ska handla direkt när vi kommer hem o sen däckar jag nog i sängen ;). Ha en bra torsdag! Pusssss!


Tjosan ! Är såå trött efter jobbet o sen j...

img_2013 (MMS)

Tjosan ! Är såå trött efter jobbet o sen ja kom hem har jag haft fikabesök av Elena, My, Petra och Emelie. O såklart syrran. Så har haft fullt upp. Nu har jag precis lagat o ätit mat. Kassler o mos! Plus att vi tvättar. Så jag ligger däckad i soffan o orkar inte röra mig ! Skulle kunna somna när som helst. Så jag ska försöka sova tidigt idag för imorgon är de lång arbetsdag o jag behöver all energi jag kan få ! Efter jobbet bär de av till min älskling <3! hoppas ni haft en bra dag! Hörs imorgon ! Pussssss


HOHO


Hej.

Hemkommen från farsan. Han bjöd på god wookgryta och ris. Sen satt vi och planerade inför hans kommande kalas. Och vi hann faktiskt en hel del. Vi gjorde frågor (till tipspromenad), hittade inbjudningkort som vi gjorde i ordning. Ringde och bokade trubadur osv osv. En lyckad dag helt enkelt. Men ska förmodligen dit nu i helgen igen och hjälpa pappa skicka efter inbjudningskorten så dom kommer iväg i rimlig tid.

Men nu är jag hemma i allafall och har tagit mig en varm skön dusch. Ska fixa mig en kopp te och sedan kolla på tv. Idag hoppar jag över BigBrother då de visas så sent och syrran sover, så jag kan knappt ha ljudet på. Så då hör jag inget så jag får kolla reprisen imorgon vid halv 7 istället. Mkt bättre. Så idag får jag hålla mig till amerikanska program som det är text till så jag fattar något av de dom säger. Men det gör mig ingenting. Det är ju cougar town och the Middle. Så det blir en lyckad kväll.

Efter det blir det läggdags då jag ska upp och jobba imorgon bitti. Plus att jag måste upp lite tidigare och gå ut med hunden också.

Najt Najt på er sötnosar !

En vääääldigt gammal bild på min morbrors supersöta hund Ludde och jag. Taget..hm..07-08...

Ludde och ja :)

110222




Hallojsan :)

Nu är jag hemkommen från jobbet. Har gått riktigt bra idag. Jobbat effektivt. Och mer jobb blev det. Ibland finns det lite lycka bland all sjukdom. Inte alls kul att personalen är sjuk men det är ju som sagt kul som vikarie att få jobba lite mer. Så är det ;).

Nu inväntar jag att syster ska komma hem så ska vi dra oss till pappa på en gång för lite middag och planering. Fattar inte riktigt att pappa bli 50 HAHA. Gud så gammal du är farsan ;). I en grisblink så står jag också där halvvägs till döden. Nä, ush så otäckt det lät. Men åren går väldigt fort nu tycker jag. För fort nästan. Det bara flyger iväg.

Aja, över till något annat. Jag ska passa på att lägga in lite räkningar för betalning på internetbanken innan jag drar så jag har det gjort.

Hoppas ni får en bra tisdag. Glöm inte BigBrother ikväll 22.00 på tv11.


En störd syrra !

Hahahahaha!!! Ja dööör! Fan va snygg! Vi ä...

img_0576 (MMS)

Hahahahaha!!! Ja dööör! Fan va snygg! Vi är inte direkt duktiga på såkallade "hoppbilder" !


Hahahhahajaha!!!!!!!!! Snygg syrra!

img_0579 (MMS)

Hahahhahajaha!!!!!!!!! Snygg syrra!


Hahahahahahahaha!!!! Va faan !!!??

img_0582 (MMS)

Hahahahahahahaha!!!! Va faan !!!??


Hahaha! Älskar denna hoppningen. Just nu l...

img_0583 (MMS)

Hahaha! Älskar denna hoppningen. Just nu ligger ja i fikarummet på jobbet och vilar lite. Ska gå ut o röka innan jag börjar igen. 2 timmar kvar av arbetsdagen. Då blir de hem en sväng innan jag o syster drar till pappa på middag o födelsedagsplanering inför hans 50 årsdag! Hörs sen :)


Det har varit en fartfylld kväll på jobbet...

img_0926 (MMS)

Det har varit en fartfylld kväll på jobbet. Men nu lugnar de sig. Två timmar kvar av arbetsdagen. Då blir de hem till sängen o bigbrother! Have a nice night !!


110221




Nu är det en ny vecka och jag har landat hemma i stan igen. Har tagit en promenad i solen med hunden och nu fixar jag lite lunch. Dagen innefattar inte så mycket. Vid 1-2 tidens ka jag till Elena på kaffe och tjöt. Och vid 4 börjar jag jobba och jobbar till halv tio ikväll. Hinner hem lagomt till BigBrother. Efter det så är det natta för mig då jag ska upp och jobba imorgon igen. Känns gött med lite jobb faktiskt.

Jag hinner nog inte skriva något mer idag men vi hörs imorgon igen. Om jag inte hinner skriva på datorn så mms:ar jag lite.


Hoppas ni får en toppendag :)


BB


Jag är måttligt irriterad över att Markus inte har tv11 i sitt sovrum så vi kan inte följa BigBrother som börjar ikväll. Inte alls kul. Och vi har sysselsatt oss under dagen med att kolla live på de fyra jokrarna som bor i en liten etta tillsammans och som sedan tävlar om vem som ska få komma in i huset. Och självklart är Gurkan med HAHA! Så jädra skön snubbe. Såg han första gången när han deltog i Sveriges värsta bilförare och sedan var han även med  Robinson förra året. Och nu i BB. Lite kul faktiskt. Jag gillar han skarpt! Hoppas han får komma in i riktiga BBhuset sen.

Nu spelar Markus CS och jag hade tänkt passa på att spela Sims medans han ändå sitter vid sin dator. Efter det blir det Tacos :) Oj så gott det ska bli :).

Gurkan ;)

110220



Hejsan ! Söndagen är här. Jag och Markus låg i sängen och drog oss till kl 12. Åt frukost och drack kaffe. Och nu har vi precis kommit tillbaka från en långpromenad i skogen med hundarna. Guud vad jobbigt det var att gå i den djupa snön. Ett riktigt träningspass. Trodde jag skulle sluta andas där ett tag HAHA ! Men nu är vi inne igen i allafall. Jag ska ta och fixa iordning mig lite grann. Sen blir det nog att åka och handla i Grums. Markus har slut på bröd och juice ;). Annars ska vi nog bara vara hemma och mysa och kolla på film. Det blir tacos till middag idag också så det blir gött :).

Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag :). Imorgon är det ny vecka och då innebär det lite jobb och lite födelsedagsplanering hos pappa. Han fyller 50 i Maj så det ska bli en brakfest :D.

Vi hörs kanske senare ! Puss..



mm gott



Nu ska det käkas kebabpizza för hela slanten. Perfekt lördag. Sen blir det förmodligen melodifestivalen och kortspel. Om det blir nyktert? Mja, det återstår att se. Kanske kan snika lite Bacardi av svärmor ;)
Ha en superkväll :)





Kaffe någon ?



Jag är på jakt efter det perfekta kaffemuggarna. Jag är ganska kräsen. Jag vill ha dom lagomt stora. Och helst utan handtag och med klassiska färger. Inga skrikfärger eller konstiga former med djurmotiv. IKEA hade en kaffemugg som jag älskade. Men tro på F*N att dom tagit ur dom ur sortimentet. Ush så irriterande.  Men så har Lagerhaus en kaffemugg som jag gillar skarpt. jag gillar den gamla stilen med vitt och blått. Kanske ska satsa på sådana. Dom kostar 29 kr st.


Vad tycker ni ? Bilden gör den inte rättvis. Den är lite avlångare och snyggare IRL.



110219




Hallå !

Skrev igår att jag vill ha tips på hur och vad jag skriver här på bloggen. Och min kära vän och vapendragare Linda kom med kritik direkt HAHA ! Men sådant uppskattas. Så jag ska försöka skriva lite mer med fet stil, kursivstil och inte hoppa ner med enter och fortsätta där. Men jag själv har alltid tyckt att andra som skriver allt precis efter varandra. Ihoptryckt. Att det är svårt att hänga med. Och om man börjar skriva om något annat så brukar jag hoppa ner. Så det inte ska bli så klottrigt. Lätt att man tappar bort sig. Men jag ska göra ett försök. Det är ju ändå läsarna som ska vara nöjda. Jag ser ju inte direkt själva "bloggen" när jag skriver så som läsarna ser det.


(nu måste jag hoppa ner lite Linda ;). HAHA)

Igär var jag och Markus på IKEA och kollade lite och då fick jag med mig en blomma hem. Det finns inge finare än blommor i hemmet. Jag älskar dom. Även fast jag kanske inte riktigt är sååå duktig på att sköta om dom. Vattna är jag noga med men blommor ska ju ha växtnäring så dom håller sig fina. Så jag ska nog införskaffa det så småningom. Se om det gör någon skillnad. Men tänkte i allafall visa er bilder på min finfina blomma :). Jag älskar den ;). Jag vet exakt hur jag ska göra den lite roligare framöver. Då får ni se blider på det såklart. Nu ska jag sminka mig och få fart på dagen. Ska dammsuga och göra lite fint. Sen får vi se vad dagen bjuder på. Ikväll blir det nog pizzamat vad det ser ut som. Vi får se :). Skriver mer sen i allafall ! Det lovar jag. Är sjukt dålig på att skriva flera inlägg om dagen men jag ska bli bättre på det med !

Blomman



Frisyrer och färger



De senaste 4 åren har jag haft en del olika hårfärger och frisyrer. Eller ja, frisyrer.. Det har varit en annorlunda. Med lugg. Annars har själva frisyren varit densamma. Här kommer ett par bilder genom åren på alla olika färger och former ;). Ni får gärna kommentera vilken ni tycker jag passar bäst i!



Blond (oj va de slet på mitt hår)



När jag tröttnade på de blonda gjorde jag en drastisk färgning till kolsvart


Jag färgade håret klassiskt brun, klippte lugg och satte i låångt löshår. Det blev.. annorlunda.


slingorna. Oj så många gånger jag sett ut såhär i perioder


Varit rödhårig i omgångar. Detta taget i början av 09




Mörkbrun












Mja, såhär har det vell sett ut under åren. Fram och tillbaka. Men jag trivs i brunrött hår så det är nog det som dominerar. Vad tycker ni? Vad tyckte ni om luggen ? HAHA.


Blomma



Hallå på er :). Jag drog med mig Markus till stan en sväng förut. Sprang in på IKEA och fick faktiskt med mig en blomma. Kunde inte låta bli. Den var så fin ! (visar imorgon).

Sen åkte vi runt lite överallt och kollade. Och nu är vi hemma igen. Har kollat på tv lite och nu sitter Markus och spelar och då passar jag på att uppdatera litegrann..

Har ganska lite att skriva om då det inte händer så mycket HAHA. Men kom gärna med tips på vad ni vill att jag skriver om.

Bebis Milton. 5 månader gammal !


Milton som lite äldre. En helt annan hund. Min fina.

Memories.




Tänkte visa er lite bilder från när vi var i Thailand 2008. Kvalitén suger och bilderna kommer från efterfesten.com. Det är dom enda bilderna jag har kvar för datorns hårddisk krashade när jag hade fört över bilderna så ni får stå ut. Men satan vad jag vill tillbaka.

Utsikten från hotellpoolen.


Stranden på Ao Nang (krabi) Markus lillasyster syns i bild



 Världens sötaste apa. Frisyren är bäst.

 
Kristoffer va svettig men nöjd.




Fint?


Jag och Therese


Orka vända rätt. Här är svärfar och Sanna



Therese och Jag. Alltid snygga :P HAHA!



Kristoffer och apa


På väg till middagen


Markus och mitt hotellrum. Utsikt över poolområdet.


Chicken Island


Kristoffer och Therese



Världens bästa strandmat


Ödlor i taket på hotellet


Poolen på hotellet. Ser ni Markus ? ;)


Rödmosiga och goa vid middagen


Hittade en hund sittnas på en stol


Hade 1000 bilder till men som sagt. Datorn krasha.


110218



God eftermiddag!

Här i stugan sov vi länge. Gick upp vid 12 och tog en skön dusch. Sen åt vi frukost och nu har Markus stuckit till tandläkaren. Jag ska ta och slänga på mig lite smink. Men först ska jag sitta här och njuta lite. Har sovit som en prinsessa efter tre nätter med ca 5-6 timmars sömn. Inatt blev det 12 timmar ;). Härligt.

Så nu är jag redo för fredagen och vad som komma skall. Har dock ingen aning om vad vi ska göra. Kanske kan slita med mig Markus till stan en sväng. Vi får se.

Hoppas i allafall att ni får en bra fredag och en bra helg såklart !

Ska försöka blogga mer sedan så kika in igen :)


Min och syrrans inflyttningsfest september 2010
från vänster: jag, syrran, Elena, Therese och Petra. Bara Linda fattades på bilden.

110217



Ojojoj! Såå trött jag är. Efter att ha gått upp vid 6 tiden tre dagar irad tär på en! Jag har inte jobbat på ett tag denna månad så kroppen är inte van att vakna upp vid den tiden. Så jag är helt slut.


Igår somnade jag till en liten stund efter jobbet men Markus väckte mig när han kom hem så det blev ca en halvtimmes vila..

Funderar på att lägga mig och vila nu också. Tills Markus kommer hem i allafall. Han slutar kl 4. Får se om jag somnar.


Så nu är jag i allafall ledig över helgen (hoppas jag) och ska ta de lungt och bara må gott. Inge cider drickande blir det nog heller. Vi får se. Har hänt att man ångrat sig ;).

Hoppas ni har en bra torsdag :)


110216



Hallå :)

Jesus vad trött jag är. Igår jobbade jag som sagt heeela dagen med undantag för 2 timmars rast. Så när jag väl stängde av tv:n igår så somnade jag ganska omgående.

Och idag gick jag upp halv 6 ungefär. Har nämligen jobbat på Brattska (här i Vålberg) så det kändes jättebra. Ska även dit imorgon igen och jobba. Mycket trevligt !

Så nu ska jag försöka vila en stund innan Markus kommer hem från sin kurs.

Önskar er en bra Onsdag :)


Minns ni ?



Kommer ni ihåg denna söta killen som spelade sin egen variant av Gagas "Paparazzi"? Nu har han blivit signad av Ellen Degeneres musikbolag och släppt sin första singel. Jättebra låt ! Och riktig duktig är han :)


Låten han blev känd för:








Hans första singel:




110215



Hejsan :)

Jag är hemma på rast från jobbet. Gör som sagt en delad tur idag så min rast slutar halv 4 och jobbar då till 21.00 ikväll.. Då ska jag hem och däcka på en gång :P. Fast kolla Cougar Town först såklart. Får jag inte missa. Som jag gjorde förra veckan. Men jag råg reprisen ;).


Nu ska jag bara slappa framför tv:n tills jag börjar igen. Måste åka om ca 50 minuter. Så jag passar på att kolla på "Hogan knows best".

Hoppas ni får en bra tisdag :D



hej igen



Nu har jag kommit hem från stan. Och strax innan jag åkte in så fick jag sån jädra huvudvärk och trots värktabletter hade jag jätteont på stan. Så jag tog det lugnt och strosade runt. Sen fick det bli en kaffe på Frost med syrran innan jag gick och handlade matvaror och drog hemåt.

Nu är syrran och firar alla hjärtansdag med sin kille och hans dotter. Och jag har bytt om till myskläder och håller på med maten. Kyckling, pommes och fetaostsallad. Mycket gott ska det bli :).

Sen blir det tv för hela slanten och sängen tidigt. Imorgon jobbar jag heldag från morgon till kväll. Så sömn är a och o när man ska jobba så länge.

Önskar er en mysig kväll :)



Syrran fick stoooora fina blommor av sin beundrare. Fina ?


irriterad






Hallå! Här sitter jag och är smått irriterad. Kan ni lägga in youtubeklipp på eran blogg här på blogg.se? Jag kan inte det längre. Helt sjukt. Har kunnat förut men inte nu längre. Har i allafall mejlat kundservice så vi får vell se om jag får något svar. Men så ska det ju inte vara i allafall.. Jag sitter här och är kreativ och vill dela med mig av lite musik men NEJDÅ, då funkar det inte :P

Men ni kan få se min frukost som jag åt . HAHA. Varsågoda! Spaghetti och frukost(!)korv.


14 Februari



Glad alla ♥:ans dag på er kära vänner !

Jag har landat hemmas i lägenheten istan igen efter en härlig helg hos älskling. Blir inge firande för oss två idag. Men jag lämnade faktiskt en liiiiiten sak till honom hemma innan jag stack. Så när han ha lunch eller slutar jobba så lär han se det ;). Bara en liten sak sådär. En liten tanke :).

Hur ska ni fira alla hjärtans dag ? Alla har någon att fira med. Vänner, kärleken, familjen?


Jag ska nu äta lite mat och kolla på tv innan jag sticker ner mot stan. Ska möta upp syster och Petra strax efter 3 och ta en kaffe.

Hoppas i allafall ni får en underbart fin dag !


jag och mitt hjärta ♥


tjo




Hoppar in och säger hej och godnatt ! Jag har inte mått helt hundra idag. Sen har jag spelat massa sims så det har liksom inte funnits tid . Men imorgon lovar jag att blogga igen. Imorgon åker jag ju hemåt. Om bilen vill starta vill säga. Inte så säker nämligen...

ja vi får se. Hoppas ni har haft en bra helg och att ni får en bra vecka. Glöm inte bort alla era nära och kära imorgon på alla hjärtans dag. Min kommer inte "firas" med Markus. Vi har valt att inte direkt bry oss om det. Men lite kärleksfulla sms under dagen och en extra stor kyss blir det nog imorgon bitti ;).


Nu ska jag försöka få Markus från datorn ;). Sätta på en film eller kolla tv. Och äta kvällsmat ! Pusssss



Den här grisen väntar på mig när jag kommer hem imorgon. Inga fel ;)

Mkt upptagen ;). Hörs imorgon !

img_5839 (MMS)

Mkt upptagen ;). Hörs imorgon !


lördag.




Mja, inte blev det en promenad i det fina vädret. Snacka om lata ;). Nej, vi åkte till Grums och handlade tacos till ikväll. Idag står vi för maten åt familjen Fredin.

Och tro på faan att bilen ínte ville starta utanför affären förut. Ush så pinsamt. Men efter lite svordomar och pumpande på gasen så gick den igång. Skitbil :P. Drog snabbt därifrån :P


Nu ska jag kolla på tv en stund, sen får jag nog börja med maten. Är riktigt hungrig redan nu. Markus har roligt vid datorn han. Inte lika roligt för mig dock. Men vad gör man inte för den man älskar ?



Nej.. ha en trevlig lördagkväll !



110212



Inatt har jag verkligen sovit ut :) skönt som bara den. Somnade vid 2 tiden och vaknade inte en enda gång inatt förutom halv 10 imorse. Men somnade snabbt om och sov till ca 12. skönt !

Lika härligt är det att vakna till en klarblå himmel. Snön är ju inte direkt lika kul.

Så nu har jag duschat och vi har ätit god frukost. Ska ta och göra mig i ordning för dagen. Sen ska jag se om jag kan sätta på knopparna på byrån idag. Nu behöver den inte lackas mer. Har lackat den 4 ggr(?)

Hoppas ni får en fin solig dag. Precis som vi. Pusss..



Blåbär



Hallå!

Nyss hemkommen från Linda. Hon bjöd på god blåbärspaj och kaffe. Men hon bakade aldrig pajen från scratch utan en färdig köpt som man bara häller i en plåt ;). Gott i allafall.

Hon hade även Nathalie på besök. också gravid. Så det blev en del bebisprat men jag har ju alltid gillat sånt så det föll mig i smaken. Vi fick oss några goda skratt. Riktigt trevligt.

Nu håller Markus på och lackat byrån i garaget igen så jag passade på att uppdatera lite. Ska kolla lite på tv och må gott bara. Är lite småhungrig så jag ska nog få i mig lite ostbågar. Hehe. Sånt slinker alltid ned.




Myyyycket vanlijvisp ska de vara.

110211



God eftermiddag mina vänner :)

jag klev upp i lagom tid idag och har duschat, gjort mig färdig, tagit en promenad med hundarna, ätit frukost och druckit upp den obligatoriska kaffekoppen på morgonen.


Om ca 30 minuter ska jag försöka gräva fram min bil (igen, gjorde det igår) och dra mig ca 2 km till vännen Linda på fika och skitsnack. Mycket trevligt ! Skulle baka paj också tror jag ? Gott !

Vad ska ni göra denna fredag ?

Senare idag ska jag äta god mat och dricka lite cider. Mumma !

Vi hörs kanske sen igen. Ska försöka få lite bilder från fikat hos Linda.


Hoppar in o säger godnatt ! Haft en mysig ...

img_5368 (MMS)

Hoppar in o säger godnatt ! Haft en mysig dag med älskling ! Hoppas eran har varit lika mysig ! Godnatt på er :) vi hörs imorgon !


110210



Hallå :)

Haft fullt upp sedan jag steg upp ur sängen imorse. Markus skulle in och köpa nytt bilbatteri och så skulle vi handla mat och lackpenslar. Till att lacka byrån med.

Det var inte alls kul att köra idag. Snön värker ner och det har garanterat kommit en decimeter. Och i jakt på ett bra bilbatteri så åkte vi runt runt runt. Inte roligt.

Sen när vi kom hem så skottade vi snö. Så nu har jag skitont i min högerarm av någon anledning. Kommer nog få träningsvärk imorgon.

Nu ska jag försöka övertala Markus att vi ska lacka byrån ;).

Ha det bra :) Pusssss


RIP D.A

Gladaste tjejen i stan !



Just nu är jag världens gladaste tjej :). Allt känns så sjukt spännande. En riktig utmaning men otroligt roligt.
Sen är jag såå glad att jag ska åka till min älskling redan idag :). Bara pussa och krama på världens bästa pojkvän. Gud vad älskar dig prinsen min ♥


Världens lyckligaste.


110209


God förmiddag :)

Gud vad jag har sovit risigt inatt. Svårt att somna och sedan vakna jag av och till hela natten. Så imorse var jag lite tröttare än normalt. Men nu är jag uppe och färdig. Varit ute på promenad med hunden i solskenet. Åh så härligt. Får lite vårkänslor fast det fortfarande är ganska kallt.

Februari brukar vara dyster och mörk så det är skönt med massa sol.

Nu ska jag snart fixa lunch åt mig och mamma. Pyttipanna och stekt ägg blir det. Inga fel alls. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Ska kanske träffa Johanna sen en sväng. Då måste jag få kolla in hennes nya lya. En liten etta med balkong på hemvägen, där jag växte upp. Ska bli mkt trevligt.

Skulle behöva till stan idag igen och köpa mig en concealer. Men vi får se. Vet att mamma vill köpa lite pynt till sina ljusstakar så kanske kan dra med henne till stan en sväng igen. Mysigt att umgås med henne. Kvalitétstid.

Nu ska jag börja med lunchen så ni får ha en bra dag så hörs vi senare :)

Pusssssssssss



home again.



Ja nu är jag hemma hos mamma igen. Vi började med Beijerbygg. Skulle se om de hade några fina knoppar. Det hade dom. Men ack så dyra. Kunde lika gärna köpa en ny byrå för dom pengarna istället ;) hehe.

Sen drog vi till bergvik. Mamma kollade lite kläder osv. Sen åt vi lunch på rapido. Gott !

Efter det drog vi till stan. Gick runt och kollade i de flesta butiker. Letade efter knoppar som jag till sist köpte på Indiska. Efter många om och men. Fina va dom också så det blir nog bra. ett annat plus var att det stod 39 för 2 st. Sen vid kassan fick jag dom för 29 kr för 2 st. Så det blev lite billigare. Skönt !

Hittade även annat användbart inne på boulevard men det får vara en hemlig ett tag till. Nöjd blev både jag och Markus i allafall när jag messade honom bilden på köpet.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och njuta av en helkväll med mamma, Magnus, Alex och Milton. Och bra tv. Saknar älsklingen dock. Men snart syns vi igen.

Ha en mysig tisdag ! ♥


Saknar sommarn och picknik i parken med goda vänner








På äventyr med mamma !

img_2020 (MMS)

På äventyr med mamma !


110208



God morgon :)

Vaknade upp vid 9 av en söt liten Milton som nosade mig i ansiktet.
Sen myste han och jag i sängen som vanligt en liten stund. Han älskar att hoppa upp och mysa på morgonen. I allafall i ca 5 minuter :P. Sen tröttnar han.

Nu är jag uppe i allafall och har fått på mig kläder och druckit kaffe. Idag ska jag bara umgås med min underbara mamma. Vi ska leta reda på knoppar och även titta på golv och liknande. Solen skiner så det blir nog en bra dag :).

Men nu först ska jag göra mig färdig. Sen äta frukost och ta Milton på morgonrundan innan vi drar.


Blir här hos mamma tills på torsdag verkar det som. Syrran är typ magsjuk. Hon visste inte riktigt själv. Dålig i magen i allafall. Så hem till våran lägenhet blir det inte. Jag har inga planer på att bli sjuk. Krya på dig systeryster !


Milton just nu:

Världens sämsta webcam har jag i allafall :P

Här har ni en bättre bild på mosters älskling . Se så vacker han är :)

Godnatt på er kära vänner ! Nu ska jag mys...

img_6150 (MMS)

Godnatt på er kära vänner ! Nu ska jag mysa framför tvn tills jag somnar ! Saknar att ligga på Markus arm o mysa. Men de få vänta ett par dagar. Sov så gott !


kycklingsallad


Nu sitter jag hemma hos mamma. Hon vid en dator och jag vid en. Tv:n är på i bakgrunden med "bygglov". Bara njuter och mår gott i bästaste sällskapet. Min mamma betyder allra mest för mig. Vi har gått igenom väldigt mycket tillsammans och vi är som bästa vänner. ♥

Jag och min übersnygga mamma :)


Ikväll ska jag i allafall bjuda mamma och Magnus på mat. Blir simpelt med en kycklingsallad. Köpte med en grillad kyckling, pasta och grönsaker från affären tidigare. Och så blir det baguette till det och aiolidressing :).

Nu ska jag ta ut hunden på promenad så han får röra lite på sig. Sen ska jag fortsätta letandet efter snygga knoppar på internet.

Hörs kanske senare. Pussssssssssssssssssss

110207



God förmiddag :)

jag är hemma i stan igen. Men det blir att sova hos mamma inatt då syrran inte mår allt för bra tydligen. Hon jobbar nu så jag kan passa på att packa om väskan och rasta hunden. Så snart bär det av till mamma istället. Ska bjuda dom på god mat ikväll. Simpelt men gott ! Så får vi hoppas att syrran mår bättre så jag kan komma hem. Jobbigt att leva i en resväska..

Ska ta varvet nere på stan och kanske ikea. Måste få tag på snygga knoppar till byrån hemma. Har hittat massor på internet men det är lite dyrt när en knopp kostar 40 kr. Jag ska 12 st för våran byrå. Då kunde man lika gärna köpt en ny byrå :P.

Nu ska jag äta frukost och sedan dra mig. Hörs ikväll :) Pusspuss !!



110206




Hallå :)

haft fullt upp sedan jag steg upp ur sängen efter en kanon sömn ;). Jag har betsat ett byrå som jag och Markus har fått av hans föräldrar. En gammal sliten furubyrå. Den ska nu få ett nytt liv :). Den är betsad en gång och ska betsas en gång till för en mörkare nyans. Sen så har jag även tvättat bilen. Behövdes. Och sköljt av Markus bil också när jag ändå var i farten.


Lite bilder från Målningen.










Sen ska det köpas snygga knoppar så är byrån som ny igen :).

Nu ska jag ta och göra mig en kopp kaffe och slappa framför tv:n. Härlig söndag !

På jakt.



I ett par veckor nu har jag letat efter en specifik ljuskrona eller kronfat. Men den finns inte längre. Så nu är jag på jakt efter ett ljusfat med spegel. Som denna..



Fast helst skulle den haft en lite högre och silvrig kant runtom. Såå fint. Dekorera med ljus och andra vackra saker. Finns ingen bra direkt på internet. Har nog skannat igenom alla hemsidor som finns ;). GRUNDLIGT!
Men jag ska ta mig en titt på stan till veckan. Har ju en butik som jag tror skulle kunna ha liknande. Annars får det bli den på bilden. Vi får se.

Kanske ni vet en bra hemsida eller liknande där man kan få tag på en sådan. Jag är kräsen :P. Ganska stor ska den vara helst 25-30 cm i diameter.


110205



Hallå :)

Varit dålig på bloggandet men har egentligen inte så stor lust när jag är hos pojkvännen. Då vill jag umgås så mycket som möjligt. Tror ni förstår det.

Igår hade vi en mysig kväll med god mat, cider och kortspel. Markus farmor och syster (med barn) var här och åt och spelade kort. En toppenkväll.

Idag ska vell det inte bli sämre. Haft en osämja med syrran igen, men det ska inte förstöra min dag. Hennes fel ändå :P.

Så ikväll blir det god mat, dricka och melodifestivalen. Missa inte det ! vi 60 plussare ;) HAHA !

Ha en toppenlördag mina vänner :)




Hej sköna fredag ! Dagen börjar inte alls ...

img_1222 (MMS)

Hej sköna fredag ! Dagen börjar inte alls roligt. De snöade på ganska bra så de va nästan en plåga att ta sig till jobbet. Men nu skiner solen på en blå himmel. najs! Jag ligger som ni ser raklång i fikarummet på jobbet med en tidning. 2,5 timme kvar av denna arbetsdag. Sen tar jag helgen ! :). Kanske ska ta mig ett pn (powernap) när jag kommer hem. A vi får se ! Vi hörs förmodligen sen i allafall :) puss !


110203



Vilken start på denna torsdagsmorgonen. Började med anställningsuntervju. Gick hur bra som helst egentligen och dom vill verkligen ha mig. Men dom ställer en del krav som känns sjukt jobbigt. Jag vill inte gå med på dom kraven och det måste dom acceptera. Känns inte alls bra då. Men jag har betänketid på mig så vi får se hur det blir. Dom gav mig bra lönevillkor i allafall.

Nu ska jag njuta av min stora kopp kaffe och umgås med lillasyster lite innan jag sticker till Vålberg och till min älskling som jag saknat så mkt :). Det gör mig lycklig. Min prins ! ♥

Hoppas i allafall ni får en lika solig fin dag som vi har här i Karlstad ! Hörs senare !

Min fina storasyster ♥

Såhär känner jag mig nu ! Snurrig och nerv...

img_1123 (MMS)

Såhär känner jag mig nu ! Snurrig och nervös. Nu sticker nämligen jag på arbetsintervju! Ojojoj. Bara de inte ställer svåra dumma frågor som tex: vad tror du att du kan tillföra på arbetsplatsen? Varför ska just du jobba här?  Osv. Ush! Wish me luck. Nu drar jag !


Tankar



Ja, det är många tankar som snurrar runt i min hjärna nu. Speciellt de senaste 2 veckorna. Mest bra och nervösa tankar. Men jobbiga och påfrestande tankar också. Men jag vet att allt beror på bra saker. Och tur är vell det. Känns som 2011 är mitt år. Kommer hända lite saker framöver.

Men sen finns det suuuperjobbiga tankar som jädra a-kassan som cirkulerar. När ska jag få a-kassa?? Har kämpat med skiten sen studenten 07. Grymt länge. Och jag är så besviken på akassan. Eller mest på Reinfeldt som håller i trådarna. Hatar honom för det. Akassan ska vara till för arbetslösa. För att man ska kunna leva i dagens samhälle. Men dom som har råd och pengar, dom får pengar från akassan.

Är det inte meningen att du som inte har pengar ska få pengar ? Det är vell det akassan går ut på egentligen ? medlemsavgiften är sjukt dyr och högs ständigt. Lästa häromdagen att sen senaste höjningen har 500 000 svenskar slutat vara medlem i akassan för det är för dyrt. Och bara 1 av 5 får någonsin ersättning. det är 20%. Galet !

Ja, det är mkt just nu som sagt. Men jag hoppas att jag snart har turen vid min sida. Jädra dret.

Nu ska jag fortsätta fixa maten här och mig och lillasyster. Kyckling och ris. Gott.


110202



Hallå !

Har inte haft tid att blogga tidigare idag. Har umgåtts med lillayster hela morgonen. Sen har gått på stan en sväng.

Nu har jag handlat kyckling till kvällen middag och mejlat iväg lite viktiga mejl. Så nu ska jag bara slappa i soffan och umgås med mina fina systrar ! 


BTW..
Är pissnervös. Ska på arbetsintervju imorgon ;). Wish me luck !




110201



Välkommen första februari. Nu går vi verkligen mot ljusare tider. Känns jätteskönt. Och jag har sovit jättebra inatt. Förutom att syrran gillar att prata i sömnen HAHA !

Men nu har jag gjort mig färdig för dagen och druckit en stoor kopp kaffe. Ska alldeles snart ta mig något att äta. Sen blir det promenad med Milton och sedan hem till Elena på kaffe. Åka förbi affären först och köpa med kaffebröd. Tant som man är :).

Sen får vi se om syrran har bokat tvättid idag. Måste ha rena kläder nu. Det börjar sina i underklädeslådan.

Färgade ju som sagt håret igår. HAHAHA! Hej rödluvan ! Men nu orkar jag inte greja med håret mer så det får vara rött :D.

Kortet togs alldeles nyss men det röda syns inte lika väl som i verkligheten. Mkt rödare. Speciellt i hårbotten ;).




Nu ska jag ta mig frukost. Ha det bra ! Pusssssssssss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus