God kväll :). Som ni ser på bilden (sheldo...

img_8623 (MMS)

God kväll :). Som ni ser på bilden (sheldon) så ska jag om en stund slå på bbt ! Sååå jäkla bra ! Garvar ihjäl mig varje avsnitt ! Sjukt roligt ! Har haft en bra dag på jobb, fika hos Elena, en runda på stan med syrran o god mat :). Imorgon blir de lite mer jobb. Och mer bbt ! Ha en bra kväll :)!


101130



God morgon !

Skrev precis ett inlägg som försvann lika snabbt. Råkade byta internetsida. SKIT ! Men men, vill bara säga att jag ska snart dra mig mot jobbet. Jobbar bara 4 timmar idag. Alldeles lagomt. HAde inte varit fel med lite mer timmar men what to do? Man tager vad man haver.



Ha en bra dag mina vänner :)

Idag har jag på mig denna fina nya tunika från H&M 149 Kr. Fast i brun !

Julshopping



Ja, idag har jag som sagt sprungit på stan med Elena. Började med en god lunch och sedan gick vi runt i affärer. Hittade faktiskt massa fina saker till julklappar. Så nu är det bara min älskling Markus som är kvar. Sen har jag köpt till alla i familjen. Skönt att ha det klart. Då vet man vad man har att röra sig med resten av månaden.

Efter stan hämtade jag upp syster och drog hem till Elena på kaffe och pepparkakor :) Mumsigt ! Efter att vi hade fikat så åkte jag och syrran och stor handlade. Så nu har vi fyllt upp frys o kyl ! Underbart !


Så nu ska jag mysa ner i sängen bredvid min älskade syster. Ta mig ett stort glas med julmust och bara mååå :)

Imorgon är det jobb mellan 9 och 1. Sen ska jag hem till mammas lägenhet och visa Elena lite saker som hon kanske vill ha till sitt hus. Hatthylla, skohylla, leksaker m.m. Efter det ska jag sola med syrran och så ska hon köpa ny laddare till sin mobil. Andra laddaren som lägger av för henne :P HAHA !


Nu blir det att fortsätta kolla på top model, sen svenska hollywoodfruar :)



Lille söta mysan !

Mys hos Elena :) har varit en mycket bra d...

img_1699 (MMS)

Mys hos Elena :) har varit en mycket bra dag !


101129



God förmiddag :)


Inte ETT inlägg fick jag in under helgen. Det har varit fullt upp med jobb så har varken hunnit eller haft något att blogga om. Men nu är jobb helgen över. Är helt slut ! Duktiga jag :).

Har landat hemma på kvarnberget igen för denna vecka. Ska om ca 40 minuter bege mig ner mot la stada. Ska möta upp Elena och My. Då blir det nog en lunch och kolla lite julklappar som är kvar. Efter staden så åker vi hemm till Elena på kaffe. Då kommer även syrran dit efter sitt jobb.

Kl 5 drar vi alla till mammas gamla lägenhet. Elena ska kolla på lite saker som mamma vill bli av med. Om det är något att ha :). Sen blir det att handla. Fylla upp frys och kyl. Finns inte mycket mat. Och jag ska göra egna pannbiff fyllda med fetaost och hemmagjort mos :). Åh vad gott det ska bli !


Ha en bra dag :)



Fredagkväll



Jao, fredag kväll har anlänt. Jag gör vi ? Jo, vi häckar framför en varsin dator i brist på annat. Har även kollat på Böda Camping på nätet. ALLA grillade. Så nu vill jag också ha grillat. Hungrar ihjäl ! Hoppas det blir gott att äta här ikväll.

Kände liksom grilloset genom datorn, saftigt gott kött med en liten rökig smak, vitlöksbröd, klyftpotatis och sallad. ÅÅÅÅÅH, vadå gott ? Sommar vart är du ??


Ijuförsig är ju inte julskinka helt fel heller :) Det längtar jag efter.

Och på måndag ska jag steka pannbiff för fulla muggar. Och göra mitt supergoda mos. Sen ska massa biffar frysas in så man kan njuta av dom hela veckan :). Inga fel inte. Kassler måste inhandlas också. Ingen slår min kassler :)


Nej, inge mer matprat nu. Hungrig !!!! Snart är det jag som står i -9 grader och steker fläskfilé.



Pöööösss.


Mat som jag gjorde i somras till mig o Markus. Inga fel alls..


101126



God förmiddag :)

Idag är det fredag. Ska passa på att njuta av ledig dag. Jobbar för fullt hela helgen sen så man får passa på. Jag och Markus ska antagligen bara vara hemma idag. Det är iskallt ute och jag har ingen lust att gå utanför dörren ;).

Vad ska ni hitta på i helgen mina vänner ?


Jag ska ta och göra mig frukost, sen fixa frisyr och smink. Trevlig helg !



101125



God morgon torsdag ;)

Har varit uppe i en timme ungefär. Börjar jobba halv 12. Har hunnit gjort mig färdig och packat väskan. Det bär av till älskling efter jobbet!

Nu ska jag göra mig frukost, kolla ett par avsnitt av BBT ;). Sen ta en promenad med Milton innan jag åker mot jobbet.

I helgen händer inte så mycket mer än jobb. Gör två delade turer både lördag och söndag. 7-21. Inte så roligt kanske men det blir bra med pengar :). I karlstad kommun är det helgerna man tjänar pengar på. Sååå kasst betalt är det.


Får inte glömma ringa till löneassistenten om nytt arbetsgivaryntig. SKIT! Akassan ska alltid krångla. När man tror man äntligen kommit in i systemet så får man papper tillbaka. Hur seegt och krångligt som helst. Långsamma är dom i allafall. Tog dom ca 6-7 veckor att skicka tillbaka papper om att det fattas uppgifter. Baah! Spyr på detta snart..

Nej, nu ska jag inte vara mer neggopeggo !

Ha en bra torsdag mina vänner :)




En liten Josefine

Våra fina adventsljus ! På söndag är de fö...

img_7872 (MMS)

Våra fina adventsljus ! På söndag är de första advent !


101124



God morgon :)

Idag sov jag lite längre än normalt när jag är ensam hemma. Det var väldigt skönt. Igår kväll fick jag hoppa in och jobba lite extra ett par timmar. Så idag behövs all energi. Jag jobbar mellan 14 och 21.

Känns skönt att tapeterna och allt är färdigt i våran nya lägenhet. ÄNTLIGEN ! Blev en helt annan känsla. Varm och mysig. Så nu kan man sätta upp saker på väggen också.

Nu ska jag i allafall ta ut Milton på promenad, sen fixa lunch och vika in rentvätt innan jag sticker mot jobbet. Hoppas ni får en underbar Onsdag.

Pusssssssssssssssss


Försökte ta bild på tapeten men den ser inte riktigt ut så i verkligeheten. Den är lite mörkare och det man inte ser är att det också glänser i solljuset. Mycket fint :)




God morgon :). Kör ett sms inlägg då vi in...

God morgon :). Kör ett sms inlägg då vi inte har internet. Jag har i allafall gjort mig färdig för idag. Ska snart ta ut hunden på promenad o senare vid 12 ska jag ner på stan o träffa Elena på lunch :) ska bli trevligt ! Sen får vi se hur långt målarn har kommit i lägenheten. Är han inte färdig så blir de en till övernattning hos mamma ikväll ! Ha en bra dag mina vänner !


Hello ! Sitter i soffan hos mamma o slappa...

Hello ! Sitter i soffan hos mamma o slappar. Har inte gjort ett skit ! Okej, mat har jag gjort :). Det är vell de enda. Njae, hämtat tvillingarna från fritids också. Nu ska jag bara sitta framför tvn resten av kvällen. Har sett 10 avsnitt av big Bang theory :). Sååå bra :). Har snart inga avsnitt kvar :( men det finns mer att hämta hem :). Tur de ;). Hoppas ni har en mysig måndags kväll ! Pusssss


Musik



Lite bra musik :)
























101122



God morgon :)

Ännu en ny vecka ! Och denna vecka jobbar jag faktiskt ett par dagar ;). Onsdag, torsdag, lördag och söndag. Skönt att få lite pengar. Annars blir det väldigt kärvt i december.

Aja, nu ska jag snart åka mot stan. Hämta upp nyckel hem till mamma . Ska sova där inatt för både idag och imorgon ska de tapetsera och måla om i våran lilla lya. ÄNTLIGEN ! Efter att ha bott där i två månader med blå tapeter ska det bli skönt att få nytt :) . Var meningen att de skulle komma de första dagarna när man flyttat in men så blev det inte. Äntligen kan vi också sätta upp saker på väggarna ;).

Nu ska jag dra mig så ha en bra Måndag. Kommer inte ha internet idag. Eftersom det inte finns det ännu i mammas nya lägenhet. Får Göra ett tidsiställt inlägg och sen mms:a in ikväll.


Pussssssssssss


101121




God eftermiddag :)

Hade en mkt trevlig kväll igår med Markus och svärföräldrarna. Dängde skiten ur dom i kortspel. Såg mycket lovande ut andra rundan också men då kom svärfar ikapp och vann. Osis. Tycker det är mycket roligt att spela 7:an. Handlar mycket om tur. Då har alla lika stor chans att vinna.

Aja, idag är det söndag och jag sov inte allt för länge denna dag. Klev upp vid 11 medans älskling låg kvar och sov. Dock är jag astrött. Vi somnade vid halv 2 igår och sen har jag vaknat hundra gånger inatt. Plus att Markus hade ställt kl på 10 imorse och den snoozade vi förbi i över en timme. Så man han liksom aldrig somna om.

Idag ska vi bara slappa. Jag har god lust med ett par avsnitt av BBT. Vi får vell se om Markus går med på det ;). Då kan han spela CS medans jag kollar BBT. Sen får man inte missa GG kl 19.00 på femman ikväll heller. Missade förra avsnittet. Och mitt internet är inte snabbast när jag är hemma hos mig så jag kan inte kolla det då det laggar helaaaa tiden.

Slut på babblet. Ha en mysig söndag :)



Fy farao !!




Har precis sett en riktigt skitfilm med Markus. Komissarie Späck. Fy faaaaaaaaaan va dålig ! Jag spyr fan. Ush ! Fattar inte hur de kunde göra en sån skitfilm. Se aldrig den. Jag hatar filmer som är parodier på andra filmer.


Bläää, ville bara spy lite galla över den. Så då vet ni vad ni inte ska se.


Däremot såg vi en bra film förra veckan. Trollkarlens lärling (eller vad den heter?). Den var bra. Bra musik i också ;). Min nya favoritlåt :)





La familia




Åh jag älskar min familj :)



(här är en tredjedel av min familj) fr vänster: Lillebror, mamma o storasyster






101120



Hallå :) . Jesus va länge jag sov idag igen ! Men med tanke på att man somnade vid 2 tiden så är det inte såå farligt att stiga upp strax efter 12. Det blir ju ca 10 timmars sömn och det är ju ganska normalt.

Japp, idag är det lördag. Har iiingen aning alls vad vi ska göra idag. Det är kallt som busen ute och snö har vi fått igen. Så det blir nog att hålla sig inomhus och kanske kolla film m.m. Vi får se.


Ha en bra lördag !





Najt



Najt Najt mina vänner. Nu ska tvätta bort fredagen från fejjan och krypa ner bredvid älskling i sängen :) . Ny dag, nya tag imorgon !


Balfoto

Hårfärgen.



Någon ville se nya hårfärgen. Men färgade nästan i samma nyans som jag hade tidigare. Blev lite mörkare och lite rödare. Då blir det mer liv i håret enligt mig.


Hårfärgen är lite rödare i verkligheten.




Miltons sedvanliga rullning



Det finns ingenting som INTE talar för att Milton gillar snö. I alla former. Här rullar han sig i det minimala frostet som finns på gräset. Min lilla älskling :)


Ursäkta att videon är på tvären :P





Önskningar



Lite saker som inte vore helt fel att ha just nu :)


Skor H&M



Iphone högtalare




nya kläder




Ny plånbok + väska









Någon fyller ju faktiskt år om exakt två veckor. Undra vem ? :)


Vill du ha mer besökare?


Har du en blogg och vill ha mer läsare?



Klicka in på Denna hemsida och bli medlem.




Pusssssssss.


101119



God eftermiddag.

Sov allt för länge idag. Men har färgat håret, duschat, ätit frukost och gått promenad med Markus hundar. Och även sett 3 avsnitt av BBT. Markus va gullig och laddade ner det åt mig :).

Nu vet jag inte vad vi ska göra. Jag ska fixa frillan och smeta på lite smink. Så det blir vell en lugn dag antar jag. Dricka lite san fransisco ;).

Hoppas ni får en trevlig helg mina vänner :)

Bild från -06


Recension : Torrshampo



Hallå ! Det var ett par veckor sedan jag köpte Björn Axéns torrshampo. Nu har jag använt den några gånger.

Mitt problem: Måste tvätta håret varje dag då håret blir fett över natten.


Önskan: Att håret mattas ned så jag slipper tvätta håret varje dag och låta håret "vila" och bli naturligt igen.


Användning: Sprayas på ca tio centimeters avstånd i hårbotten. skaka av överflödigt pulver. Style away ! Ger matt hår och volym.


Resultat: Mitt hår mattas ned en aning och ser inte alls fett ut. Dock känns det lite "lortigt" när jag tar i håret, men ni som provat "dust it" vet hur håret känns av det pulvret. Samma sak här, känns lite fett och orent men funkar precis som den ska. Ger även lite volym och håret blir lättfriserat.

Björn Axéns torrshampo får 3 av 5 .


(finns att köpa i stor och liten sprayflaska i de flesta butiker som affection och frisörsalonger)


101118



Good morning sunshines :)


Solen skiner dock inte ute idag. Mulet och trist. Och kallt som faan :P.

Jag sov hos mamma inatt och det var supermysigt. Sov som en gud i mammas mjuka säng. Vi åt i allafall god mat igår och kollade på bonde söker fru och Greys efter det :). Sen la sig mamma i sängen och kollade tv när jag satt kvar i vardagsrummet och kollade på tv. Ibland krockar våra program så vi fick kolla åt varsitt håll. Det funka det med. Kom in och skulle kolla tv en stund i sängen innan läggdags. Då har mamma somnat. Snarkade så skönt där under täcket ;). Trött ;).

Nu har jag i allafall landat hemma hos mig igen och ska äta något och sedan promenera en sista gång med Milton innan jag drar till Markus !! Underbart !

Jag lägger in ett tidsinställt inlägg här som dyker upp om ett par timmar :) Ha en super torsdag :D. Pussssssss


Jag och Mysan på uteservering i somras.

Hallå ! Recensionen på torrshampot kommer ...

img_0818 (MMS)

Hallå ! Recensionen på torrshampot kommer imorgon ! Sorry ! Mamma har Inge internet och jag ska ju sova här inatt. Myser i allafall i soffan. Har ätit god mat med mamma o lillebror och bara umgåtts. Alltid härligt :). Imorgon är de torsdag igen o då bär de av till pojken :). Längtar !  På bilden har ni syrran o My med Mys blöja på huvudet. Inte roligt tyckte  My ;). Haft en bra dag med Elena o My på stan o sen en mysfika hemma när syrran kom hem :). Bra onsdag ! Pusssss !


Projekt: Kakfat/smyckesfat


Tallrikar och ljusstakar är fynd från loppis. Lim (för porslin glas o metall) och hobbyfärg från biltema. Allt som behövs.

Idén är snodd från "äntligen hemma".


Fina tallrikar och ljusstakar


tvätta av föremålen noga innan för bästa resultat. Limma sedan ihop ljusstaken på tallriken och lägg tyngd på för att få det att fästa bättre. (föremålen kan du välja vilka som helst, använd fantasin)





Spraymåla sedan i flera omgångar för ett täckande och bra resultat. Såhär blev mina fat.

Funkar utmärkt till blockljus, kakor eller smycken







Vad tycks ? Jättelätt och unikt såklart :)

101117



God morgon :)

Strålande sol idag :). Blir på extra bra humör fast jag är trött efter att ha somnat sent. Jädra big bang theory :P. Älskar det programmet HAHA ! "Bazinga". HAHA !


I allafall. Jag har gjort mig färdig och ska bege mig ner mot la stada om en liten stund och möta upp Elena och My. Det blir en liten lunch på stan och sen skulle Elena kolla lite saker. Efter det beger vi oss hemåt till mig. Ska tvätta kl 2. Sen kommer syster hem och joinar oss på kaffe :). Och efter tvätten är färdig drar jag till min mamma och håller henne sällskap inatt ;). Hon hatar att vara själv ! Men det blir mysigt. Mamma - dotter tid :).

Hoppas ni får en bra dag :)

Kommer upp tidsinställda inlägg under dagen och då ska jag recensera "torrshampot" som jag provat ett par gånger och mitt hemliga projekt som jag höll på med igår/idag.

Så kika in om ett par timmar :)

jag igår

Ego








101116



God förmiddag mina vänner :)

Idag var det segt att gå upp fast solen sken in genom fönstret. Jag somnade efter kl 1 igår och steg upp strax innan 10 imorse. Men nu har jag piggnat till efter en stoor kopp kaffe, dusch och promenad.

Ska äta lite frukost nu och sedan bege mig mot Biltema. Har lite planer förstår ni. Men vet ännu inte om det blir något av det. Isåfall lär ni märka det ;).

I eftermiddag åker jag och syster till vår kära far på middag ! Vi firade honom aldrig på fars dag så idag passar det bra :). Ska köpa något litet till han. Har vääääldigt dåligt om pengar så något litet får duga.


Ha en underbar tisdag :) Här får ni två helt suuuuuperhärliga låtar :)



Min favvo:


Vill bara kika in o säga godnatt ! Nu ska ...

Vill bara kika in o säga godnatt ! Nu ska jag kolla på CSI innan jag stänger mina blå för idag. Både lillsyrran och storsyrran sover. Hunden med. Natti på er :)


gratis spotify



Jag har skaffat mig gratis spotify. Klicka på länken nedan och få de gratis du med. Du behöver bara svara på ett par frågor :)


Klicka här






101115




Hallå !

Ny vecka ! Vädret är ju inte alls det bästa. Och jag blir deprimerad ! Vill shoppa järnet ! Dock sviker plånboken mig. Önska jag vore miljonär just nu. Alla dessa trista regniga dagar gör mig shoppingsugen. Tror ni andra tjejer känner likadant. Dock så är man shoppingsugen när solen skiner också ;). Finns nog ingen direkt anledning till shoppingsuget. Det finns alltid där.

Jag ska i allafall ta mig frukost, och kolla tv innan jag drar ner mot stan och möter lillasyster vid bussen. Hon ska sova här inatt :) Mysigt !

Så ikväll blir det finmiddag. Fläskfilé med massa fetaost i och pommes. Underbart !

Vad ska ni hitta på idag ? Jobbar ni? Skola? Lediga?

Ha en bra måndag !


Jag och lillsyrran

Slutet




Nu är helgen snart slut och på ett sätt vill jag bara stanna tiden för evigt. Bara mysa med min älskling. Men ändå vill jag ha måndag.


Jag får ha mina systrar hos mig imorgon. En riktigt systerdag. God mat och bra tv. Älskar er ! Är glad att jag ett så bra liv. Det får aldrig underskattas. Ta vara på varandra.

Mina fina systrar




Fars dag



Grattis pappa på din dag :). Vi ses på tisdag ! Älskar dig ♥






Sen kan ni fantisera att jag faktiskt har lagt in en bild på pappa..
Har ingen på datorn..





101114



God dag mina vänner !

Hade en jättebra dag igår hemma hos mamma och Magnus. Hela familjen var samlade för en gång skull. Vi spelade Wii tillsammans, skrattade och busade. Sen åt vi god middag och bara pratade om allt och inget. Det kunde inte bli bättre :). Tack mamma och Magnus för middagen. Måste bli oftare framöver !

Sen åkte jag hemåt till Markus och då åt vi god mat igen ;). Sen spelade vi kort hela kvällen och drack lite alkohol. Hade det supertrevligt.

Sen somnade jag och Markus gott vid halv 2. Och imorse tog vi lite sovmorgon. Underbart !

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Markus ska försöka bygga ett tak till sin båt som står ute över vintern och jag ska vell bara sitta här vid datorn och tv:n och ta det lugnt.

Imorgon är det en ny vecka. Jag är ledig , vad jag vet. Känner att jag behöver jobba lite snart. Tjäna lite pengar.
Det vore inga fel alls.

Hoppas ni haft en trevlig helg :)

Alla mina älskade syskon är samlade för fa...

img_1815 (MMS)

Alla mina älskade syskon är samlade för familjemiddag :). Underbart !


Dricker kaffe och njuter av utsikten. Mamm...

img_0771 (MMS)

Dricker kaffe och njuter av utsikten. Mamma, Magnus o Felicia packar upp kartonger ! Tack gode Gud för att jag inte bor hemma längre ;). Bilen gick igenom besiktningen också ! Bättre lördag blir det inte ! :)


God morgon :). Nu bär de av för ombesiktni...

God morgon :). Nu bär de av för ombesiktning av bilen. Wish me luck ! Sen är de middag hos mor kl 15 ! Skriver senare :) ! Pusssss


101112



God kväll kära vänner :)

Har totalt glömt bort att blogga. Har varit i stan och IKEA med älsklingen. Kollat efter en ny vinterjacka då jag hatar min. Dock hittade vi ingenting. Så vi köpte ny lyktor till värmeljus och sen lite nya blockljus. Så nu har vi mysigt som tusan i vårat lilla rum.

Snacka om att jag  vill flytta till egen lägenhet med Markus nuuuuuuuu. Men ekonomin tillåter det ej :(.

Ikväll blir det en soft kväll. Bara umgås och äta god mat. Imorgon ska jag upp ganska tidigt för ombesiktning av bilen, sen hem till mammas gamla lägenhet och visa tvbänken för Elena och Micke som kanske ska köpa den. Sen bär det av till Vågmästarn. Mamma och Magnus bjur på käk och efter det ska vi slå skiten ur varandra i Wii. Kommer bli hur kul som helst. Heeeela familjen kommer vara samlad :). Inte allt för ofta det händer.

Här kommer bilder på min supersnygga varma och sköna kofta som fick följa med mig hem igår från H&M 349 kr.

Lite kassa bilder dock









I love it ;)

Torsdagkväll



Vill bara önska er en god natt ! Jag och Markus kollar på arga snickarn på datorn, har även sett äntligen hemma och Berg flyttar in. Snart slut och då ska vi bädda ner oss. Mysigt :).


Sov så gott. Imorgon är det helg ! Visar er lite shopping imorgon också ;).



Det får gärna bli sommar igen :). Utomhuskonsert i gräset är aldrig fel.


Herregud...........





Satan va det ryser i mig varje gång jag hör denna.. ofattbart bra.




HEHEHE !








101111




God förmiddag !

Idag skiner solen :). Fast det är måttligt kallt ;). Vaknade upp strax innan 10. Tittade ner mot golvet och såg denna sömntutan. Han hade även snott min kudde. Lilla bebis!



Idag ska jag bara äta frukost, ta svängen förbi Bergvik och köpa hårfärg och sedan dra mot mitt hjärta :). Då ska vi antagligen handla inför helgen och sen bara ta det lugnt vid tv:n. Myspys med den bästa i mitt liv ♥

En tjej hade kommenterat och frågat vart ljuset i krukorna kom från, i ett par inlägg längre ner. "buskarna" i krukorna stod på balkongen men får stå inne över vintern. I sitter det ljusslingor från rusta 39 Kr. Hur mysigt som helst. Dom är för inomhusbruk endast !

Ha en bra dag mina vänner :)

Jag idag ;) Lika snygg som alltid !

Björn axén - torrschampo  !               ...

img_7298 (MMS)

Björn axén - torrschampo  !                          Igår fick denna produkt följa med mig hem. Jag är beroende av att tvätta mitt hår varje dag eftersom det blir fett bara över natten. Håret har tappat sitt naturliga skydd av allt tvättande. Men nu ska jag bannemej lära mig att tvätta håret 2-3 ggr i veckan. Inte 7 dagar i veckan. Det sliter fruktansvärt. Recension kommer framöver ! Produkten är ett puder som Sprayas i hårbotten och sen är du redo att styla loss ;).


Onsdag kväll



Hallå :)

Är hemma efter en fullspäckad dag. Tog en snabbkaffe hos Elena innan vi stack till IKEA. Där va vi i ca en timme. Köpte upp typ hel IKEAs ljussortiment :P. Nästan i allafall. Sen tog vi en till kaffe hemma hos Elena innan jag drog mig hemåt.

Då tog jag en promenad med milton och busade i snön. Sen kom syster och då drog vi och handlade mat. Så nu är vi hemma och har tänt hela 16 värmeljus och blockljus i våran lilla lägenhet. VARMT ! Men sååå mysigt.

Nu ska vi snart börja med maten och sen blir det mys vid tv:n hela kvällen.

Imorgon är det torsdag igen och då åker jag till älsklingen ♥. Saknar han massor fast vi bara har varit ifrån varandra i 2 dagar. Tillräckligt länge för min del ;).

Hoppas ni har en mysig onsdagkväll.


Utsikten från soffan just nu ;)


101110



God morgon :).

Satan vilket mysigt väder vi har idag :) . Jag älskar när snön får ligga kvar på marken ( i måttliga mängder) och lyser upp alla mörka vinterdagar. Enda problemet är halkan. Inte alls kul att köra bil i detta väder och inte vara ute och gå med Milton heller. Han drar så fruktansvärt och igår höll jag på att trilla omkull säkert 4 ggr på 5 minuter. Men som sagt. Mysigt !

Utsikten från våran balkong, fast bilden blev lite mörk.


Milton älskar att glo på folk


Precis när jag stod där ute och rökte, så såg jag en kille från riksbyggen som skottade och sandade så fint på gatan mittemot, han såg nöjd ut när han var klar och skulle gå tillbaka till bilen, tro på fan att han trillar "face down". Fy fan vad jag garva. Sen reste han sig, kollade sig omkring så ingen såg, sen trilla han igen HAHA ! Han gjorde tydligen inget bra jobb med sanden :P. Trodde jag skulle dö av skratt !


Men nu måste jag skynda mig och göra mig i ordning, ta milton på promenad och sedan gräva fram bilen. Ska hämta upp Elena och My och dra till IKEA en sväng. Sen blir det att handla med syster !

Ha en bra Onsdag.

God kväll kära vänner ! Är inte trött för ...

God kväll kära vänner ! Är inte trött för fem öre men måste nog stänga av tv:n strax. Men delar ju säng med syrran och just nu ligger hon farligt nära. Skulle kunna hoppa över henne o få större plats på den sidan. Vi har ju en bäddsoffa o jag sover ytterst. Jag får väll sträcka lite extra på mig så kanske hon rullar tillbaka till sin sida. Bara hon inte vaknar. Hon ska upp 05.15. Aja, jag måste ju också sova någon gång ! Lite kvällstankar denna tisdag! God natt mina vänner :)! (smsblogg)


Såhär ser läget ut just nu hemma ! Syrran ...

img_7011 (MMS)

Såhär ser läget ut just nu hemma ! Syrran borstar Milton och jag fixar käk. Fläskfilé o pommes :). Fin middag ! Haft en superbra dag med Elena o My på stan. Sen kom syrran o joinade oss. Men imorgon har jag inga planer alls. Ska vell bara mysa med Milton och njuta av ensamheten. Städa lite grann. Ha en mysig tisdag :).


101109



God förmiddag !

Har landat hemma igen efter en lång helg med massa bilproblem, men nu verkan den funka som den ska så vi får se :).

Jag ska äta mat nu och sen ska jag dra mig mot stan. Ska fika med Elena och My, sen dyker nog syrran upp strax efter 3 och joinar oss :). Mysigt !

Även fast det tar max 10 minuter till stan att gå så tar jag bilen. Det är för kallt för min smak och den blåser som busen vilket får det att kännas som -10 istället för +1.


Hoppas ni får en kanontisdag !



Fast på bild !




sitter och kollar igenom lite gamla bilder. Bland annat bilder från klassresan till Lurö 2007. Såg att jag fastnat på en väldigt snygg bild. Kanske inte ser mycket ut för ögat på långt håll. Men håll i er! Vad gör jag ?




Originalet



HAHA, herregud!?



När man tror ingen ser...


101108



God morgon !

Det vart en låång dag igår när vi grejade med bilen. Den är ju så gammal och rostig så bara att skruva loss skruvar tär på en. Dom vill inte  av. Och tar man i för mycket så bryter man av dom. Ännu jobbigare, då måste hela skiten av så man kan ta bort resten av skruven som fastnat. Ja, trött är vad jag är. Vill bara att bilen ska bli färdig. Och funka..

Förstår inte hur min broms bara kunde ge med sig. På besiktningen var bromsen jättebra. Och bara för att vi bytt lite grejer till handbromsen så slutar vanliga att funka som den ska.

Jag ska i allafall stanna här idag. Bilen står i garaget så hem tar jag mig inte idag. Markus jobbar till 16.00 också så innan han kommer går det inte greja med den. Jag kan ingenting om bilar och har inte den styrkan som behövs. Jag sitter mest och pumpar på bromsen medans Markus springer som en yr höna och luftar ur bromsvätskeslangarna.


Det som vi har bytt hittills är:

Nya vinterdäck : 3000 Kr
Självjusteringssats till bromsen: ca 300 kr
Länkarm: ca 650 Kr
Mellanstag: 149 Kr
Hjulcylinder: 149 Kr
Huvudcylinder: 399 Kr
trummor: 630 Kr
massa olika nipplar: ca 200 kr
Bromsvätska: 50 Kr

Ja, det var vell det jag har shoppat den senaste veckan. Herregud ! Har säkert missat något också. Men är riktigt trött på att slänga ut så mycket pengar på en gammal bil. Men den är ändå värd det. För den går som en klocka och startar i alla lägen och har varit mig trogen i över 1 år. Så jag låter den kämpa med ett tag till.  Tur man har ett bra sparkonto :)

Nu ska jag sluta prata bil. Idag kommer jag som sagt inte hem utan min bil (orka ta buss?) så jag stannar kanske här i natt också. Men måste låna Markus bil en sväng ikväll för jag har lovat att passa lillasyster vid halv 6. Så Markus är gullig och lånar ut bilen ;).

Vad hade jag gjort utan honom. Fy fan vad jag är glad att jag har honom. Han har ställt upp för mig med denna skitbil och offrat all tid till att mecka när det är det värsta han vet. Han har lånat ut sin bil så jag har kunnat tagit mig till jobbet. Han gör det utan en tvekan. Älskar dig så min prins ! Är så otroligt glad att du ställer upp ! Du anar inte vad det betyder för mig !

Han ska få en fet kyss sen när han kommer hem :P HAHA !

Nu ska jag kolla på gossip girl som jag missade igår :). Lite girltime !




Pärlan för ca 1 år sedan.

Rostskydd

bilhelvete






Snacka om att bilen inte alls vill vara med längre. Allt började med att länkarmen och handbromsen inte gick igenom besiktningen. Men nu när det är bytt så funkar inte vanliga bromsen som den ska. Jag kan trycka pedalen låååång ner tills den nästa stöter i golvet. Då bromsar den. Så igår och idag har jag slängt ut över 1200 kr extra på reservdelar. Så nu jävlar ! Dags att sätta på sig arbetsbyxor och slit och släng tröja och kavla upp ärmarna. Bilen ska bli hel !!! Så imorgon blir jag fördmodligen kvar i vålberg. A¨nnars åker jag ju hem på måndagar. Men bilen ska fixas först ! Skitbil !



101107



God morgon !

Vilken solig fin söndag vi har i Karlstad idag :). Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Greja det sista med bilen och se om den duger inför ombesiktningen nästa lördag.

Igår jobbade jag heldag. Gick bra men satan så trött jag var igårkväll så idag tog jag en rejäl sovmorgon. Underbart ! Skickade iväg mms bloggning igår men min telefon var cp och ville inte skicka dom så dom kom aldrig fram. Men men..


Vad ska ni göra denna soliga söndag ?



Såhär snygg blir man av att mecka med bil ...

img_0679 (MMS)

Såhär snygg blir man av att mecka med bil ! Har haft fullt upp hela dagen. Började med att besöka mamma o Magnus i nya lyan o hjälpa mamma o skruva ihop en byrå. tog 3 jäkla timmar HAHA ! Sen direkt hem o greja med min bil som skulle lagas inför ombesiktningen. Uh vad duktiga Markus o jag har varit. Nu njuter jag av Markus sällskap idol o en mätt mage full i plankstek ! Imorgon är de full dag på jobbet mellan 7-21. Trevlig fredag kära vänner :)


Eva Longoria



HAHAHA ! Alla ni desperate housewives fans därute. Ni måste se denna roliga video på Eva Longoria. Hon var värd för årets EMA. Här presenterar hon sig själv. Kan kolla om och om på denna video. Hon är sååå jäkla bra ! HAHAHA !





101104



God morgon !

Vaknade upp pigg innan kl hann ringa. Har gjort mig färdig och tagit morgon rundan med hunden.

Dagens planer var att möta upp Elena och My i stan och kolla läget, men hon kunde inte gå hemifrån för dom skulle komma med en ny diskmaskin under dagen så hon behövde vara hemma. Så nu blev det bestämt att jag ska åka till mamma, äta frukost där och sedan följa med dom till Jysk, IKEA och EM. Dom ska shoppa loss :P. Jag har ingen lust att bara sitta hemma så jag hakar på där istället . Alltid mysigt att träffa min älskade mamma !


Nu ska jag dricka upp min latte och packa färdigt väskan som ska med till Markus i eftermiddag. Ha en super fin torsdag. Vädret är ju på topp !


Ligger i soffan med syrran och inväntar pa...

img_4346 (MMS)

Ligger i soffan med syrran och inväntar paradise hotel ! Trött redan fast kl bara är halv 8 snart. Har haft det mysigt Hemma hos Elena o My ! Vi bestämde träff imorgon på stan. Vi är trötta på att sitta inne på dagarna så det blir mysigt :). Vädret ska ju vara ok också :). Efter stan drar man till älskling <3 tur veckan går fort :). Har saknat honom !


Hurra !




I fredags fyllde älsklingMysan 1 år. Tänk va fort tiden har gått. Har fått följa dig ända sedan du föddes. Så lugn och harmonisk du var när du var nyfödd. Nu är du full av liv och orkar inte sitta still en sekund! Komemr så väl ihåg när vi sa det förra året: "Tänk att om ett år så kommer My springa runt här. Undrar hur hon kommer se ut och hur hennes personlighet blir". Ja nu vet vi, du är världens goaste , finaste och snällaste lilla tjej, och vi älskar dig såååå mycket ! Grattis gumman !


My som bebis


En blöt puss av tant Jossan


Stora tjejen


Häromveckan





Thailand.



Fy tusan vad jag saknar Thailand. Det vackraste och trevligaste stället jag varit på. Bra service, bra bad och sol, underbar mat och supershopping! Jag var där med Markus och hans familj i April -08. Helt fantastiskt ! Vill så gärna dit igen och hoppas på att man kan få åka till våren. Största drömmen !

Thailand

(apan åt mitt hår!?)


101103



Hallå !

Haft en bra dag på jobbet och har nu landat hemma. Tog svängen förbi affären och sedan har jag tagit en promenad med hunden.

Nu inväntar jag syster. Då ska vi hämta hennes pass och sedan dra på födelsedagsfika hos Elena och My ! Riktigt mysigt. Tyvärr får hon ett paket idag för det andra har inte anlänt ännu. Men bättre med en än ingen alls.

Nu ska jag äta en smörgås och sen byta kläder.

Det kommer upp tidsinställda inlägg här lite senare. Kika in då med :). Skulle tippa på att det blir vid 4 tiden.


Milton ligger alltid mycket nära en själv, tror han är rädd att han ska bli lämnad ensam. Det gillas INTE !

Just nu:


God regnig morgon på er !  Jesus vilket pi...

img_0739 (MMS)

God regnig morgon på er !  Jesus vilket pissväder det blev idag med. Tur man jobbar till halv 2. Sen blir det förmodligen födelsedagsfika hos Elena och My ! My fyllde ju ett år i fredags och vi har inte hunnit dit. Ska bli roligt att ge presenterna i alla fall :). Hoppas den andra presenten hinner komma idag ( beställt på internet). Den först kom i måndags ! Nu ska jag bege mig mot jobbet ! Ha en bra dag mina vänner !


Herregud vilket pissväder det är ! Blir på...

img_0255 (MMS)

Herregud vilket pissväder det är ! Blir på dåligt humör ! Men Men ! Nu har jag rast på jobbet i allafall och njuter av varje minut ! Ha en mysig kväll !


101102



God morgon !

Vaknade upp för en timme sedan. Har duschat och sitter nu och njuter av en kaffe latte. Skit trist väder idag. Men det gör inte så mycket. Jag ska vara här hemma fram tills jag ska hämta ut mina bildelar och sedan mot jobbet.


All personal har "må-bra dag" och är och äter lunch, bowlar och promenerar. Så ikväll är det jag och Johanna som kör kvällspasset :). Kommer nog gå bra. Hoppas jag i allafall :) !

Vad ska ni göra denna tisdag ? Kom på nu också att jag missar halva desperate housewives ikväll. Inte kul alls. Men får kolla på reprisen på söndag.

Hoppas ni får en bra dag i allafall :) Pusssssssss



101101


Hallå :)

Gud vilken dag ! Steg upp relativt tidigt. Trött som ett as efter helgens långa arbetspass. Jag har hängt med styvfar Magnus och kollat möbler m.m. Vi har varit på Jysk, IKEA, XLbygg, beijer, EM, MIO, lunchat med mamma och handling efter det. Men det var roligt :)

Nu är jag hemma och har precis ätit natchos till middag. Har tänt massa ljus och myser i soffan framför tv:n med Milton. Syrran är på julbord på LLA och kommer vid 8.

Imorgon jobbar jag kvällen, men ska hinna förbi och hämta upp mina delar till bilen som jag beställt. Dom skulle komma imorgon så vi får vell se. Sen sover jag hos mamma imorgon efter jobbet då jag ska passa lillebror.

Hoppas ni haft en bra start på veckan !


Pusssssss



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus