God eftermiddag !




Jobbet är slut för dagen ! Solen skiner och om en timme ungefär sticker jag och mamma på drive-in bingo. Hir kul som helst. Prova ;). I Karlstad tror jag det är varje tis och tors kl 19.00 men av där minst en halvtimme innan så man hinner köpa bingolotter och snacks m.m. En vanlig spelrunda kostar ca 100 kr. Värt varenda öre . Mysigt att sitta i bilen coh sjabbla och dricka kaffe. Eller ta med en solstol och spela utanför bilen, men va snabb på tutan om du får bingo ;).


Idag fick jag reda på va det var för fel på min handled som jag har haft jätteont i sen förra torsdagen. I helgen dök de upp en kula på sidan av handleden och det värker som busen vilket inte underlättar i jobbet. Arbetsskada enligt mig då de har kommit nu nä jag har jobbat, så jag ska skriva en arbetsskadeanmälan.


Sköterskan på jobbet sa att det var en senknut eller knuta? Aja, någonting sånt va de i allafall. Hon sa att det kommer gå över av sig självt så småningom och att jag ska smörja med zoon och linda armen så det blir ett bra stöd. Men den har varit lindad sen första dagen lyckligtvis. Men fick ett bättre bandage av henne förut. Snällt ! Hoppas det försvinner snart. 



Armen i bandage, "kulan" från sidan, "kulan" ovanifrån och min fula brännskada på fingret från plattången i helgas. AJ ! Vadå otur?










Jag


090630




Sista dagen i Juni ! God morgon ! Nu sticker jag till jobbet. Ha en underbar dag i solen. Själv blir man inne till halv 5. Puss på er !




Älskling ? Ha en bra dag på jobbet. Älskar dig massor !

Sims3




Nu har jag spelat sims en stund. Alltid lika kul. Rekomenderar det spelet starkt för er som inte har provat !









Här pussar jag Markus hejdå innan han sticker till jobbet ;).
Och våran två underbara barn är med på bilden också :) !


Ledig dag



Hej :), Skönt. Idag är ledig..Fick sova länge vilket var underbart !! Har ju som sagt jobbat hela helgen och varit på bröllopsfest och sen passat barn hela lördag till söndag natt. Kom hem till M igen vid 4 på morgonen . Sen upp kl 12 och sen iväg till jobbet. Men det har gått bra och det ska bli skönt att vara ledig i helgen. Men annars så jobbar jag resten av veckan, imorgon börjar jag 07.30 och slutar 16.30. Lååång dag. Ska iväg och handla på jobbet och sen på eftermiddagen så hinner man kanske ta ut några tanter ut i solen på en kopp kaffe. Det skulle vara skönt. Om vädret tillåter såklart.


Nu ska jag sätta på lite kaffe, ta en cigg och sen ska jag nog spela sims en stund innan mamma kommer hem. Bara slappa hela eftermiddagen innan det blir sängdags och upp till jobbet igen.




Hoppas ni har en skön dag i sommarvärmen !


Ps. Har massor med bilder som ligger och väntar i mobilen, men har fortfarande inte lyckats hitta sladden till datorn. Jävligt jobbigt !

R.I.P











King of pop !

nachos




Hej :) ! Nu sitter jag hemma efter jobbet. Lång dag kändes de som. Jag har dushat precis och käkar nachos just nu ;). Eller stavas de natchos som de låter? Hm. Kolla upp de kanske.. Men men.


Nu ska jag göra mig i ordning, sätta på kaffe och sådär, sen bär det av till mammas kompis bröllop :) ! Ska äta middag med dom och vara där med brudparets barn hela kvällen, sen ska jag skjutsa hem barnen och sitta barnvakt. Skönt att vara ledig förmiddagen imorgon !


Kommer bli skoj. Saknar dig ja babe. Ha så kul hjärtat !

090625




God morgon !  Har varit uppe en timme redan, duschat och packat väskan. Provat lite skor osv. Ska ju på bröllopsmiddag på lördag innan jag ska sitta barnvakt åt brudparets två flickor. Blir simpel outfit. En vit tunika, svarta piratleggings (tunna, nylon) och gladiatorsandaler. Det får duga. Ska ju inte vara där länge. Kommer vara mycket trött under helgen eftersom jag jobbar hela helgen utöver bröllopet. Hoppas jag hinner med ett par pussar och kramar till min älskade pojkvän. Ska bli så skönt att få träffa han idag. Skildes åt som ovänner i söndags så det vill jag helst glömma.



Nu ska jag göra mig i ordning, fixa mat och sen ska jag städa på mammas jobb innan älsklingen kommer och hämtar mig där. Då ska vi åka och handla mat och osv. Men tanke på allt jobb och allt annat denna helg, blir de nog ingen mer uppdatering här förrens efter helgen. Hoppas bara M är snäll mot mig i helgen och inte fiskar nätterna långa. Men det blir bara lördagkväll som han kan fiska utan mig för då är jag ju inte hemma. Sen kan han fiska hela dagarna om han vill de. Hoppas på en trevlig bråkfri helg i allafall. Älskar dig pojken min !



Fisken som pojken är ute efter.... Gösarna...Han fick ett par igår gubben min :)


sliten





God kväll ! Ush vad sliten och trött jag är. Ont i ryggen och hunrig. Ska laga något gott att äta. Sen blir det tv för hela slanten, har inte sett på tv alls på flera dagar. Ovanligt faktiskt. Men först ska barnen i säng innan något annat. Mamma är i Lasses lght och grejar. Var där en sväng förut men va så trött att jag bara satt där och tittade på. Sen sket jag i det och gick hem .


Nej nu måste jag göra något innan jag somnar. Godnatt !




090624




Jobbet är över för idag. Det har varit en låång dag men det har gått bra faktiskt :) ! Nu sitter jag här men ska sätta på kaffe och sätta mig på balkongen en sväng nu. Sen ska jag och mamma nog städa undan i Lasses nya lght så han kan flytta in snarast.


Hoppas ni har det gött i sommarsverige !


Jag nu :






Ursäkta min felstavning "inför flUtten" ;). Ni fattar. Ringarna målade jag dit nu för jag ser inte klok ut.. inte nu heller kanske men ändå..

090623




God eftermiddag ! Här sitter jag nu med kaffet i hand. Nyssätit mat efter en dag på jobbet. Helt slut som vanligt.. rumpan och benen värker efter allt spring på jobbet. Uff! Men inatt fick jag sova hela natten i allafall, skööönt, men det kanske berodde på att jag hade lillsyrran bredvid. Funkar bäst när man har sällskap när man ska sova.




Nu ska jag babbla med mamma som nyss kom från jobbet. Hörs sen. Puss

hunger.



Magen gör ONT. Men nu äntligen står potatisgratängen m. köttfärs (se recept) i ugnen, skynda skynda ! Va gott det ska bli. Tänk att man kan längta så efter mat ;).

Efter maten så ska jag och mamma som sagt städa Lasses lägenhet, lite köksluckor och lådor, sen ska de packas upp en hel del också. Men klart måste de bli.

Imorgon hoppas jag på en bra dag på jobbet, en utvilad Josefine. Sen ska jag och barna kanske kanske (om Marianne är ledig imorgon eftermiddag) och Camilla detsamma ta en fika på gården med alla barnen, ska bli trevligt om det blir så. Skönt och bara sitta och snacka skit och dricka kaffe ;). I detta väder i allafall ! 




Var tvungen att inviga den inbyggda webcamen också. Ursäkta kvalitén, och ursäkta en oerhört trött Josefine som fick 2 timmars sömn och 8 timmars arbete...





 

090622




God eftermiddag ! Magen skriker efter mat, såhär en sen eftermiddag efter första dagen på sommarjobbet. Inatt blev det inte mkt alls till sömn så jag är helt utmattad. Bråkade såklart med M igår kväll, din lilla jävel :P. Så jag bad om skjuts hem vid 11 för jag ville inte vara kvar hos honom. Ush va taskig du var mot mig. Som sagt så jag var ledsen typ halv natten tills jag somnade vi 1 halv 2. Sen strax innan 4 imorse vaknade jag. Drömde om M och hans fiske. Mardröm. Ush! Orkade inte sova för solen lyste mig rätt i ansiktet. Gick upp. Hörde när tidningen kom 04.22. Messade M typ 5 sms eller något runt halv 5. Rökte, läste tidningen , drack lite, gick och la mig, låg vaken tills kl var ca 05.38. 06.00 pep kl och sa att det ar dags att gå upp igen. Ögonen var nästan igensvullnade. Det sved och gjorde ont. Ryggen och magen värkte som busen efter allt gråt som fått mig att spänna musklerna alldeles för mkt.
 

Nej, såhär mkt har jag nog inte gråtit någon gång förut. Inte över en kille i allafall. Svårt att förklara. Vill inte förklara vad som hände mellan oss. Privat. Fast jag slår vad om att M's alla kompisar redan vet. I allafall 2 st av dom.
Aja, över nu, förflutet och glömt. Blicka framåt. Snart ska mamma och jag handla och sen städa Lasses lght så han kan flytta in nu. Känns konstigt!? Men det ska bli bra. Det måste bli bra. Älskade mamma....!



Helgen har varit bra. Midsommar var lugn och skön. Dåligt väder men vi satt inne med ett par kompisar, drack lite och kollade på nya Wallander filmen - Skulden. Den var bra faktiskt. Lördag va också lugn. Var i stan och åt, sen hem och tog de lugnt på kvällen. Igår? Fiske, åska, mat och mkt mkt mkt tårar. Sviken.



Ja, nu vet ni... vill gärna hitta sladden till min mobil så man kunde lägga in lite bilder men vettefasen vart den är. Boring !



Ha de gött. Lång vecka framför mig ! Puss..
Saknar dig babe. Din lilla odåga. ♥




Wallander - Skulden

krångelpelle




Min krångelpelle till pojkvän drar med folk när vi ska handla. Blir så stressad då, vill handla ifred. Han har haft hela dagen på sig och åkt till fiskeaffären (dit hans kompisar ska) men nej, ta med dom nu så dom får vara med och handla. Åh, tråkigt ! Trodde först att det bara va Matte som skulle med, men nu ska David med också. Krångel.


Jaja, det blir säkert bra. Hoppas det blir en lugn kväll i allafall. CSI ikväll som inte får missas, kanal 5 21.00.
Nej nu måste jag packa ner cidern i väskan också. Redy to go !


Trevlig midsommar åter igen.



090618



God morgon ! Sitter här och lyssnar på när lillebrorsan ( Alex 12år ) sjunger i duschen ;). Inte allt för vackert. HAHA !
Jag ska strax laga mat, sen vid 1 ska jag städa på mammas jobb. Tråkigt som busen, men måste göras ! Sen hade jag tänkt att M kanske skulle hämta mig *blink blink*, åka och handla inför helgen osv. Längtat så efter min prins ! ♥ 


Får se om det blir någon mer uppdatering idag, annars kanske jag skriver under helgen om det finns tid och möjlighet !
Annars får ni ha en underbar midsommar ! Kram !

090617



God kväll ! Bloggen har inte funkat under dagen, skrev ett låångt inlägg imorse men när jag skulle publicera de så försvann allt, typiskt. Skrev ett nytt direkt efter men det försvann de med. Men nu ska de funka. Tydligen blogg.se som har krånglat idag för många bloggare.

Dagen idag började med dusch, och mat. Sen drog jag till bergvik och inhandlade underlagskräm, jeans och system inför helgen. Sen har jag varit hemma och skruvat i hop Maddes "sminkbord", vilket tog sin tid när inte bruksanvisningen funkade som den skulle. Visade saker baklänges osv. Sen ville inte skruvarna skruva i sig heller :P eller så va de bara jag som var sååå svag. HAHA !


Nu har jag käkat, gjort i ordning på Maddes rum och sitter för tillfället här. Tänkte spela lite sims kanske.
Imorgon ska jag sitta barnvakt fram till 1, sen ska jag städa på mammas jobb innan jag åker till min Kära Markus som jag har saknat så mkt. Sen vad det blir under midsommar har jag ingen aning om men det blir vell att man hamnar på någon fest som vanligt....



Vad har ni för planer inför helgen ?



trodde aldrig



Att jag skulle börja spela SIMS igen efter så många år men jodå, häromdagen köpte jag sims3.  Jättekul :) Timmarna bara flyger iväg tyvärr så nu måste jag sticka till jobbet ! Hoppas ni har en lika solig Tisdag som jag här i "sola i Karlstad".




090616



God morgon ! Nu har vi äntligen internet och nu kan jag blogga igen. Veckorna har varit fullt upp med alla flytt. Men Lasses (styvfars) flytt är fortfarande kvar, och eftersom han hjälpte oss så mkt med våran flytt så måste jag ju självklart hjälpa honom också!

Ikväll så jobbar jag mellan 16.30-21.30 om jag inte minns fel, måste ringa sen och höra. Och från och med nästa vecka börjar jag mitt schema så då blir med mindre bloggtid och mkt mer jobb. Men de känns skönt att få tjäna lite pengar. Hade hoppats på en bil till hösten kanske.


Bilder kommer från dessa veckor som gått, om jag nu kan hitta kabeln till mobilen. Spårlöst borta. Inge kul att läsa en blogg utan bilder ;).Hur har eran start på sommaren varit?

visst visst



Klart det är kul att han har en hobby, klart han ska få göra sånt han tycker är kul, men när det går till överdrift? När det går ut över mig, den lilla tid vi har tillsammans under helgerna drabbas ? Är det inte FÖR mkt då? Vill mitt hjärta allt de bästa, men någon måtta finns det.. Men bra babe att du har en hobby, det är jag glad för ...


(angående Markus fiskehobby)

090611



Studenternas dag ! Stort grattis till alla er som har klarat er igenom gymnasiet och kanske den sista skoltiden förevigt ! Grattis grattis !


Jag sitter på mammas jobb, passar på att uppdatera. Datorn hemma är inte igång för tillfället. Därav anledningen av den dåliga bloggningen. I allafall, så jag har precis städat klart här, blev en snabbis. Ska hem nu igen och packa det sista i väskan innan jag drar till Markus, som förövigt är i centrum och cruuuuuusar runt runt runt runt. Tråkmåns.



Äntligen börjar det blir färdigt i lägenheten, bara Lasses saker som ska flyttas över till hans lägenhet till veckan, och Madde och Alex rum är inte klara eftersom dom inte ha varit hemma på 2 veckor snart. Men annars så har det tagit sig bra :).


I morgon jobbar jag, tyvärr på min älsklings 20-årsdag :( ( grattis grattis till dig mitt hjärta ), men jobbar mellan 7 och halv 2 så jag hinner fira honom rejält sedan :) ! Utav mig fick han ett fiskespö som han ville ha, så det var lika bra. Annars vet jag tusan vad jag hade köpt, typ presentkort eller något. Hm ? I helgen får vi se vad som händer. Hoppas det inte blir så mkt mer fiske ? Markus? Nu har du fiskat varje dag i nästan 2 veckor.. typ. Orkar inte. En dag kanske. Hade inte förväntat mig att han skulle börja fiska så mycket, tänkte mig 2-3 ggr i månaden, nej då, här kör vi 30-31 dagar i månaden. SUCK ! :(



Ha en trevlig helg allesammans ! Puss ♥

090607



God eftermiddag! Sitter hemma hos pojken nu, Felicia ligger hemma i magsjuka så jag stannar nog här i vålberg ett tatg till, tills jag vågar hem igen ! Hoppas ingen annan blir sjuk hemma bara. Ush för magsjuka!



Helgen har varit bra, varit ute och fiskat, hela fredagen ungefär, sen igår så va vi ute och kollade på en båt, åt lite mat på grillen och sen på kvällen/natten satt vi hemma hos Matte och hans flickvän Tina. Idag så har vi inte gjort mkt, har kollat på film , och så, Markus är just nu ute och fiskar igen, utan mig den svikaren, han ville inte ha med mig. Tack så mkt. Det vet jag att han inte vill de andra ggr vi är under och fiskar heller, fast jag tycker det är kul och inte klagar. Knäppgök !


Nej nu ska jag gå ner och äta mat. Får se när nästa uppdatering blir. Ha en bra vecka ! Puss ♥

dålig uppdatering...




God eftermiddag! Dagarna bara flyger iväg såhär mitt i flytten och har inte tid för något annat, men nu har jag tagit en liten paus. Så ursäkta för dålig uppdatering. Lghtn börjar komma i ordning men eftersom dom har lackat vårat vardagsrum 3 ggr så får vi inte ställa något därinne änu förrens om ca 3 timmar. Och tvillingarnas rum (de största) skulle KBAB tapetsera men det har de fortfarande inte gjort och ingen vet någonting så det står fullt med kartonger och sängar överallt. Jobbigt att inte få komma i ordning ordentligt. Men då har man ju ijuförsig tid för allt småplock . Ush va skit en samlar på sig. De  andra är och köper soffa och hämtar diskmaskin/tvättmaskin medans jag passar lille Felicia. Passar på att slänga in ett inlägg. Tänkte slänga in lite bilder, men nu när huset är tömt nästan så kan jag inte hitta sladden så ni får vänta tills jag hittar den igen. Sorry.


Ikväll tänkte jag åka till Markus och sova där men åka hem en sväng igen imorgon och träffa syrran lite på stan innan hon drar hem till Kiruna på söndag natt. Jag ska ju tillbringa helgen hos Markus, så vi kommer inte ses mer. Tiden går fort. Men gud va mkt vi har hunnit ändå. Vilket extremt jobbig och slitsam vecka det har varit med målning, tapetsering, slipning , spackling, möbler, småplock osv. Hatar att flytta. Har gjort det ett ex antal ggr i mitt liv.


Nej nu måste jag titta till Felicia.





Saknar dig Markus min babe , ikväll ses vi hoppas jag. ♥


090601



God kväll ! Har renoverat hela dagen , är helt slut i kroppen, har hunnit med en hel del ikväll, målat, tapetserat, packat upp kartonger osv. Det blir full rulle imorgon också. Orkar itne lägga in några bilder idag, är alldeles för trött för det. Får se om det blir något tidigare imorgon så jag hinner med lite bilder från helgen och nya lghtn.



Godnatt sötnosar..




Saknar dig Markus, oerhört mkt, känns som vi varit ifrån varandra lääääänge, men det är inte gått mer än en dag knappt.
Älskar dig prinsen min ! ♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus