kvällsdags




God kväll ! Sitter här vid datorn en sväng. Råkade väcka lillkusinen jämt nu. Pratade lite för högt tror jag. Aj då ! Men nu ska jag snart börja med natchosen, blev lite senare än väntat då min morbror precis hade ätit. Men nu snart ;).


Efter jobbet var jag iväg till bergvik en sväng, det blev 2 linnen, en brunkräm och 2 koftor. Blev ganska nöjd. Sen träffade jag min jobbarkompis och kära granne Madde. Tog en kaffe på balkongen , sen stack vi till IKEA en sväng och glömde helt bort att köpa de vi skulle köpa, sen handlade vi lite mat på ICA, sen drog jag hemåt.




Bilder på morbror F och kusin Helene,

Här har morbror F lindat hennes strumpbyxor runt huvudet, knäppa pappa tyckte Helene.



Sen ville pappa pröva på sig själv, det tyckte Helene va mkt bättre.




Nu blir det mat och tv.

090728





God morgon ! Kl är nu halv 7 och jag ska sticka iväg till jobbet strax. Efter det blir det en sväng till bergvik och kika lite. Ha en bra dag. Solen skulle skina idag men nu står regnet som spön i backen.


Puss ! ♥



kommer inte på något att skriva här




Hej igen. Hemma från jobbet, duschat, ätit, och gjort mig te. Gott ! Har krypit in i min morgonrock och ska sätta mig framför tv:n en stund innan läggdags. Upp imorgon igen och jobba, kl 7 till halv 2. Sen måste jag nog till bergvik en sväng i morgon efter jobbet. Min brunkräm är slut och jag har en grej på halsen som måste täckas ;). Markus!? :P. Sen så blir det hem, städa och fixa natchos till lillsyrran och min morbror. Myspys. Mamma åker till stockholm imorgon i 2 dagar och bara njuter av ledigheten, sen nästa vecka sticker hon till cypern den grisen :P, avundsjuk !



Nu blir det tv:n , Puss !



En gammal bild från i våras, jag, syrran och lilla Cornelia iknät på mig. Sötnos.



090727


 


Hej ! Nu var det ett tag sen man skrev, men som sagt så har jag varit i Vålberg hos älsklingen i nästan en vecka. Vi har bara slappat och tagit det lugnt. Varit på IKEA och köpt 3 hyllor och en "tvbänk/hylla" och lite prydnadssaker.. Blev väldigt bra faktiskt. Sen så var vi på kalas i lördags, då "mosters" älskling Nellie fyllde 1 år. Det bjöds på massor med kakor, bullar och tårta. Gott gott! Sen fick Nellie öppna massa paket. Utav mig och Markus fick hon en "ställning" som hon kan stå vid och gå runt med så hon lär sig gå. Samt att hon kan spela musik och leka med den. Den verkade hon tycka mkt om. Det är den som hon står vid på bilden.

Bildkvalitén är inte den bästa. Glömde kameran hemma så det fick bli mobilen.




Tårtan var jättefin och supergod ;).



Om cirka en timme så sticker jag till jobbet. Börjar halv 4 idag och slutar kl 21.00. Sen jobbar jag från 7 till halv 2 imorgon och på onsdag. Ganska sköna dagar men det behövs eftersom jag ska jobba hela helgen som kommer. Förövrigt så har det inte hänt alls mkt, bara slappat och njutit av att ha varit ledig ett tag. Kollat på flera filmer och käkat god mat m.m. Kommer sakna älsklingen nu när man har varit med han så mkt och så åker man därifrån, kämpigt men han vill ju ut och fiska med sina vänner och bara vara själv å det är vell bara bra :).


Nu ska jag dricka lite kaffe och ta det lugnt innan jag sticker till jobbet. Ha en bra dag. Kanske skriver mera sedan. Puss ♥

kvällen




Sitter på jobbet just nu, 45 minuter kvar tills man slutar, sköönt ! Men det har gått väldigt bra idag i allafall. Imorgon gör jag kvällen också, sen dagen på torsdag, sen är jag 3-ledig och börjar inte förrens halv 4 på måndag eftermiddag. Härligt med lite ledighet.


Nu ska jag titta till alla så dom sover och mår gott, sen blir det tv:n en stund innan nattpersonalen kommer. Åker till Markus sen efter jobbet och då blir det myspys med film och popcorn kanske ;) !



Sov gott. Puss. ♥

090721



God morgon! Har varit uppe sedan nio, hade tänkt att bli färdig innan jag ska köra mamma och Madde till tåget i stan sen. Sen måste jag hinna hem och fixa mat innan jobbet och packa väskan som ska med till Markus. Ska ringa jobbet och fråga om det är OK om jag tar ut min rast och kommer 14.00 istället för 13.30.



jävla klantarsel





Precis nu i skrivande stund, hände detta...Nej jag kissade inte på mig.. Hade ställt (dum som jag är) teet i soffan bredvid mig, den välte såklart, rätt ut över soffan och mig. Varmt och gott däremot. Klantarsel!







Brorsan




Min tolvårige lillebrorsa slocknade för längesen. Kanske med flit för att jag försöker tvinga in honom i duschen ;), han HATAR att duscha.




Gammal och grå







Är det bara jag som börjar bli gammal och grå såhär ett par år efter studenten.. pensionen närmar sig...



Korsord har blivit en del av min vardag..samt böcker. Tant?

Vadårå?





Det är såhär man ser ut på bilderna man tar på sig själv, när man har tröttnat på de "normala" bilderna. Men vadårå? Gör inte alla så? Jag gör de jämt. Men varför dom är sparade vet ja ej.





Take it or leave it. Josse is tha shit.














090720



Hej ! Har slängt mig i soffan med den bärbara. Är helt slut efter en lååång dag på jobbet och en sväng till bergvik. Men nu är jag äntligen hemma och ska bara ta det lugnt. Ska duscha, göra te , krypa in i morgonrocken och sedan ner i soffan. Mys. Enda som saknas är en bra film och min Markus såklart. Ska bli skönt att få åka till honom redan imorgon :) I LOVE ! Hoppas han är hemma när jag kommer efter jobbet. myspys hela kvällen, tänk va gött :) Älskar dig så prinsen min. Mer för var dag som går. Hjärtat mitt !



Imorgon ska jag köra mamma och lillasyster till tåget, dom ska till min morbror och hans familj i Norge i nästan en vecka. Sen efter att jag kört dom så ska jag till jobbet igen. Jobbar mellan 14 och halv tio. Samma på onsdag tror jag.


Längtar oerhört efter min syster som kommer hem till Karlstad första augusti, ska bli kul att få träffa henne igen. Saknat henne massor. Då ska vi fika och spela drive in-bingo.



Syster och jag !

090719




Kväller ! Sitter framför tv:n nu, har badat och käkat räkmackor med ägg, gott ! Det har varit skönt att vara ledig i helgen. Fått sovit ordentligt men varit otroligt trött på kvällarna med tanke på veckans jobb. Men imorgon är det dags igen. Jobbar mellan halv 8 och halv fem, som är den längsta turen på vårat jobb och det är inte allt för kul , då det inte finns något att göra efter 1 typ på jobbet...


I helgen har det inte hänt så mkt, däremot har M och jag varit till IKEA 3 ggr , det har inhandlats en sängram till sängen, 2 dvd-hyllor och speglar till mig. Så vi har byggt och dolat för det mesta. Men va iväg en sväng igår och fiskade, i SPÖREGN, vilket inte va så kul men det blev ett par timmar och en fisk för Markus innan vi drog hem igen vid halv 10 på kvällen.






Mamma messade mig imorse och frågade om jag inte kunde komma hem idag (för hon ska till Norge på tisdag med lillsyrran och hälsa på sin bror) så hon hinner träffa mig lite innan dom åker. Så det bärde av hemåt, men ångrar mig lite, eftersom jag saknar M så jävla mkt. Konstigt, men han är min drog. Vill inget annat än att umgås med honom. Men vi ses på tisdag igen. Jobbar kvällen både tis och ons men vi ses nog lite ändå. Plus att då hinner han fiska ett par timmar också. Sen så är jag ledig fr, lör och sön , vilket är jätteskönt, och jag hoppas på bra väder, det enda kruxet är att om det är fint väder, så ökar risken för att vi åker och fiskar. Tråk. Blir lite väl mkt för min smak nu. Synd att han inte vill något annat.


Nu ska jag spela lite sims innan jag ska hoppa i bingen. Sov gott, miss you babe ♥



Våran sängram.



mer än jag




Det är nog bara inte jag som är smittad av svininfluensan kolla här: http://egoinas.se/2009/july/lite-bakterier-och-sant-ar-bara-kul.html

090716




Sitter hemma, har jobbat idag, gick bra faktiskt. Nu ska jag snart åka till Markus..han hämtar mig snart och då blir det att handla lite mat tror jag. Sen så jobbar jag imorgon och är ledig resten av helgen. Skönt.



Grattis grattis till min älskade lillasyster som blir hela 16 år idag :). Väckte henne halv 7 imorse så hon kunde öppna sina paket innan jag och mamma drog till jobbet. Hon va vääääldigt trött. Iklädd morgonrock.



Från imorse 06.25



Vi brukar ha "födelsedagsbord" med godis osv men glömde bort att köpa godis igår ;). Hon fick de senare.





Presenterna va : Escada parfym, babyliss "iCurl", ett överkast och en ring. Plus att hon ska få välja ut en stor spegel till sitt rum. Hon blev väldigt nöjd :), tur det ! Jag var tyvärr snål , så utav mig fick hon 20 st hårsklämmor, (som hon ville ha), godis och kort. Fattiglapp just nu :P, plus att tvillingarna fyller år den 31 Juli, M's syster fyllde år förra veckan och hennes barn fyller 1år den 25 Juli (tror jag). Så det blir snålt men bättre än inget.



Nu ska jag packa de sista innan jag ska be M komma och hämta mig. Hoppas ni får en bra helg. Puss !

paketinslagning, thaimat och huvudvärk




Jo, kom hem från stan för en timme sedan typ, mamma har shoppat  till Madde som fyller 16 imorgon. Det blev en del dyra saker så det blev inte så många paket kanske , men tror hon blir nöjd. Sen käkade vi lite thai mat på wook chicken, gott gott ! Sen inhandlades de mat och fika tills imorgon.




Nu har vi precis slagit in alla paket.. tvillingarna fyller ju 6 år den sista juli också så det blev en del paket till dom också.
Nu ska jag ta det lugnt, göra mig lite te och slappa framför tv:n och hoppas på att huvudvärken är över tills imorgon eftersom jag ska upp tidigt och jobba från 7 till halv 4. Sen så ska ju vi fika och fira Madde innan jag åker till min älskling.



Jag hoppas att ni har haft en bra dag och får en bra kväll !

090715




God eftermiddag ! Sitter och tar det lugnt innan jag ska dra iväg med mamma till stan och bergvik, det ska inhandlas paket och mat till Madeleine , som fyller 16 år imorgon. Tänk så stor hon har blivit. Min lillasyster. Dags för henne att börja övningsköra snart ;).



Imorse vaknade jag vid halv 11 när väckarklockan ringde. Tog mig upp, hoppade in i duschen och så. Mår skit i dag också. Huvudet sprängs snart i bitar, och då menar jag inte vanlig huvudvärk utan det gör ont från toppen på huvudet , hela ansiktet och ner över halsen.. Har jätteont vid halsmandlarna men det är inte dom de gör ont i. Jag undra vad det är som är fel. Tänk om det är svininfluensan ? Tänkte ringa till vårdcentralen förut men ångrade mig i sista stund. Vet inte varför men tänkte att jag kan vänta en dag till. Men jobbar imorgon.. hur ska de gå? Kommer jag orka. Ögonen svider och snoret rinner. Ush ! Jag hoppas att det är vanlig förkyldning. Trycker i mig massor med smärtstillande men det hjälper inte alls. Inte ett dugg. Trött på detta. Vill inte vara sjuk heller när man ska jobba.. Har inte råd att vara hemma och vara sjuk.
Någon som vet något bra hushållstips?



Själv har jag provat att ligga på våran spikmatta en kvart men det hjälpte bara under tiden jag låg där. Men nu gör det lika ont som innan. Fan säger jag.






bäbismys och svininfluensa



Var som sagt iväg och fikade med söta Anna i dag :), tog en kaffe på wayens och sedan en glass i solen vid pråmen.. samma gamla Anna med samma humor, va riktigt kul att träffa henne igen. Har saknat hennes skratt ;), fick även reda på att hon ska ha bäbis :D:D, en liten pojke i september.. som ska heta Charlie ;), gud va kul !! Grattis gumman till bebben. Kommer bli underbart.. hoppas du får en frisk liten pojke ! Jag lovar att jag får komma bort och hälsa på sedan. Du vet vart du kan ringa om du behöver barnvakt eller så ;).





Sen så har jag varit hemma och tagit det lugnt, innan jag och mor stack på bingo. Blev inte mkt till vinst. Men det kommer fler gånger..



Nu ska jag strax titta på CSI sen är det sängen för min del..M skrev precis till mig på msn, han frågade om det inte är svininfluensan jag fått.. Hm ? Neeeej trodde jag, men så skickade han symptomen som man får när man är smittat, det löd såhär:

Det nya influensaviruset orsakar liknande symtom som andra typer av influensavirus. Till de vanligaste symtomen hör, hastigt påkommande feber (över 38 grader), halsont, hosta och snuva. Andra symtom som kan förekomma är muskelvärk, huvudvärk, frossbrytningar och trötthet. Kräkningar och diarré är inte vanligt i samband med influensa, men också sådana symtom kan förekomma.

Vadå sjukt ? Mina symtom är , Hastigt feber (som nu har varat i 5 dagar) hosta, halsont, snuva och huvudvärk. Tänk om ? Jag kanske dör? Men om det inte är över till nästa vecka så måste jag kanske iväg och kolla mig så jag inte är smittat. Kan ju ha fått det av vem som helst, eller hur de nu smittas ? Genom luften antar jag !? Aj då.. värt att tänka på..




090714





God morgon ! Redan varit uppe en timme..duschat och dolat. Ska snart börja med maten..korvstroganoff med ris blir det idag. Gott. Fortfarande förkyld. Som bomben också. Huvudet sprängs snart i bitar. Näsan rinner och halsen kliar. Men hoppas det går över snart, orkar inte vara sjuk mer.


Senare i eftermiddag så ska jag träffa en gammal klasskompis från gymnasiet, Anna heter hon. Har inte träffat henne sen studenten tror jag. Ska bli kul . Har saknat henne massor. Speciellt hennes dåliga humor, får se om hon har den kvar ;) !


Nu ska jag fixa mig själv och maten innan kl blir 12. Ha en bra Tisdag !

sommarplågan..




Får mig att vilja dansa..






090713




Bad update, I know ! Men hela helger har surrat kring jobb och sjukdom. Har varit totalt genomförkyld med feber och halsont, och den förbannade hostan som vägrar släppa taget. Ovanligt lite pussar har jag fått av M i helgen, konstigt.

I fredags så jobbade jag häcken av mig hela kvällen trots feber och yrhet. Lördag var jag hemma och var allmänt dålig. Men var en sväng på kalas hos min "syster", som fyllde 22 år. Kollade in valparna (som växer så de knakar), och intog lite fika. Igår va de jobb jobb och sen bara slappa med älsklingen framför film och tv.

Idag har det bara varit jobb än sålänge, men nu äntligen är jag ledig i två hela dagar ;), någon som vill fika ? Vädret ska vara OK.

Nu tänkte jag fixa lite mat och slänga mig framför tv:n en stund innan alla andra kommer hem. Dödstyst hemma just nu , vilket är SKÖÖÖNT när vi annars är 4 barn och en mamma ;).


Hoppas ni haft en bra regning helg :p (pissväder). Här kommer lite bilder från helgen.


Min knäppa mammi ;)




lillkusin.





Valparna som vuxit, den som är vit över ena ögot och svart över det andra, va meningen att den skulle bli min, till 99% innan jag tänkte efter ordentligt.. finns de tid ? Kanske, men måste vara 110% säker när man skaffar hund, så för hennes skull avböjde jag i sista sekund. Hon ligger nog ute på blocket nu :(. Min "Wilma".
Den brun/vita ska M's familj behålla och den svart/vita ska M' syster behålla. Bara lilla Wilma kvar.





en av de bättre...








090708




Nu ska de lagas. Undrar hur den smakar ? Jag själv som fångat den såklart ;) , lite stolt får man att vara ! Min första , största och finaste regnbåge hittills ;). Undrar bara hur jag ska tillaga den ? Ska försöka mig på att filéa den och steka ..tänkte göra hela i ugnen men det kanske tar sin tid. Till det blir det klyftpotatis och sallad. Mums ! Önska mig lycka till ;).




time for work..




090706




Hej :) !  Det blev inget Liseberg i helgen. Däremot åkte vi och fiskade hela dagen i lördags. Var ganska kul, förutom när det regnade och åskade som busen. Men jag var sååå stolt över mig själv, för jag fick min första regnbågslax :) även om Markus och Matte fick 4 var så var jag glad att jag fick en åtminstone ;). Annars har helgen bara varit lugn med massa tråkigt regn och mkt film. Mysigt ändå. Nu sitter jag hemma och ska sminka mig, äta lite mat och sedan sticka iväg till jobbet. Min fina fisk blir nog tillagad imorgon kanske ;). GOTT !



Lite bilder från helgen.









Lust att dansa..



Vem vill inte dansa till denna underbara låt? I LOVE ! På bröllopet i helgas så avbröts valsen med denna låt och de dansa till den istället, asbra ;)






Ungefär i denna stilen men mkt bättre ;) och med låten däruppe.


Varmt !



Orkade inte ligga ute längre än 45 minuter. Vad törr? HAHA, men det var såååå varmt och vindstilla.  Men jag fick liiite färg i allafall. Bättre än inget. Nu har jag i allafall gjort mig i ordning. Ska gå över till Lasse och äta mat innan jag drar till jobbet. Ikväll blir det att åka till Älsklingen som jag saknat så :) Myspys !  ♥







090702



God morgon på er ! En liten sovmorgon tog jag idag. Har duschat och satt på morgonkaffet. Hoppat i bikinin. Nu när man bor i lhgt igen så är det inte så lätt att lägga sig och sola då det inte är sol på våran balkong förrens i eftermiddag vid 3-4 ungefär. Men jag ska ta med mig en filt och lägga mig på gräsmattan utanför snart. Måste få lite färg. Ser så blek ut. Lillsyrran är brunare än mig, vilket aldrig har hänt tidigare. I värsta fall får man ta solariet istället.


lillasyster Madde. Hon ser kanske inte så brun ut på bilden men det är BRUNT !


Nu tänkte jag lägga in lite bilden. Då jag har köpt en ny sladd till mobilen.


Storasyster o Ja




storasyster har mitt namn tatuerat på foten, I'm the best.



Jag fick soleksem.



Valpen o Ja




Dom växer så de knakar.



en bak



Jag var fin i håret inför bröllopet



det har varit extremt varmt varje dag på jobbet.




Jag.



Nu ska jag sola. Puss !

Natti natti




Nu ska jag åka ner till stan och hämta mamma, sen hem , äta, tv, sova. Natti på er ! ♥

Kväller





Sitter på jobbet... De sista minutrarna innan jag får gå hem för dagen. Ska bli skönt. Men jobbar samma imorgon men börjar 2 istället. Hjälper lite i allafall. Tittade på vädret till helgen och det ska bli sådär, inte värst mkt sol som jag vill men det ska bli ganska varmt i alla fall. Hade hoppats på att hinna sola men nej..tyvärr. Plus att jag hoppas på att det blir Liseberg i helgen. Superkul skulle det vara , men jag har en känsla av att vi kommer sitta fastklistrade i Vålberg :(. För min skull babe ? Vi skulle ha skitkul i gbg !





Nu ska jag strax hem. God Kväll !

ego


090701




God morgon ! Idag är det första dagen i Juli, exakt 16 dagar kvar tills syrran fyller 16 år, exakt en månad kvar tills min andra (storasyster) kommer hem igen från Kiruna, exakt en dag kvar tills jag får träffa älsklingen och exakt 6 månader och 2 dagar kvar tills jag fyller år. Hm. Ja då vet ni det .


Jag har varit uppe i 40 minuter ungefär, duschat och klätt mig, rökt och druckit kaffe. Nu sitter jag här en sväng innan jag ska rengöra hamstrarnas burar till tvillingarna. Sen ska ag fixa iordning mig och sen fixa käk, idag bjuder jag mamma på lax med färsk potatis och senaps röra. Gott och nyttigt !


I eftermiddag så ska jag jobba.. Jobbar mellan halv 2 och 9 tror jag. Ska bli bra. Tur att vädret är lite svalare idag. Det underlättar en hel del på jobbet och stackars alla äldre som svettas ihjäl därborta.


Igår... Nej det blev ingen vinst på bingon men det var kul och trevligt. Och jag trodde jag skulle skratta ihjäl mig, vi sitter ju i bilen med öppna dörrar och hela tiden flö det  in kryp och sånt , mamma skrek varje kvart hela kvällen, Tänk om man hade fått det på film HAHA ! Synd säger jag bara...






Till helgen hoppas jag att jag, M, Matte och Tina åker till Liseberg, skulle vara askul att få åka bort och åka karusell med min älskling ! Att få göra något tillsammans utan att bara vara hemma i Vålberg. Så babe ? Snääääälllllaaaaa kan vi inte åka ? ?



Ha en trevlig Onsdag. Puss.




Today I' wearing this... Och kortbyxor, T-shirt från monki.  

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus