sitter nästan...

38098740f76c35abe9fdb9930603c2ef.png

Kolla varifrån!

sitter nästan på isen ;). Kul att se från nära håll.


gossip girl







Jag har precis sett att det finns en person som har en blogg som heter "Gossip girl" , gick in och såg att den handlar om lite skvaller om andra stora bloggar. Lite kul är det att läsa. Fast det mesta är saker som inte är skvaller utan som man redan kan läsa i deras bloggar, lite B kanske men man håller sig uppdaterad ;).





xoxo, gossip girl ;) .

091030




God förmiddag ! Sitter här hos Markus helt ensam. Han jobbar och hans mamma är inte hemma. Så det är jag och hundarna. Har gjort mig frukost och kaffe, och duschat. Ska snart lägga en ansiktsmask tror jag innan sminket åker på.


Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Antar att vi ska käka god mat och kolla på IDOL osv. Hade varit kul att komma ut lite kanske, men det händer tyvärr aldrig något här i Vålberg. Tråkigt.


Sen så vi vill jag gratta kära Elena som fick en liten flicka häromdagen. En stor fin frisk tjej. Ska bli jättekul att få träffa dem nästa vecka. Grattis mamma ! :)








Imorgon är det hockey för hela slanten som gäller och det är Färjestad - Linköping och det ska bli såå spännande att titta. Det är ju en högriskmatch så det kommer säkert bli action tror jag. Färjestad vann stårt över AIK häromdagen också. Grattis !



Såhär fick min klädsel bli idag :


Jeans från Gina





T-shirt från Carlings




Ha en underbar Halloweeen. Skräm skiten ur folk ;)





















min extremt...

0-188f7a7957152c1021d3d1ed7f5edcdf.png

Kolla varifrån!

min extremt snygga syster ;).


landat




Sitter återigen hos Markus i vålberg :). Har varit med syster och pappa till vårat extraförråd och hämtat mina vinter däck och lite möbler m.m till syster som hon ska in med hemma hos mamma. Får se hur de blir när jag kommer hem på måndag igen. Nu ska jag ta en cigg och njuta av att babe kommer snart :) Då blir det nog handling av bröd, dricka osv osv.

Ha en underbar Torsdag !



MMS:ar in en snygg bild på syrran i förrådet. glömde min kabel.



pictures



En yrvaken lillebror !




En yrvaken storasyster :). I likadana morgonrockar




Och denna fina blombukett fick kära mamma av mig och Caroline igår :)









Hemma igen






Ja, då är man hemma igen efter städningen på mammas jobb. Ska alldeles strax börja med lunchen. Blir pommes och kottlett idag igen . Efter lunchen blir det att packa väskan som ska med till Vålberg i helgen. Ska även försöka byta till vinterdäck idag eller imorgon. Det var riktigt halt i morse på vägarna. Farligt.


Nej, nu blir det en cigg med systeryster ! Puss



091029




God morgon !

 Nu ska jag dra iväg till mammas jobb och städa. Solen lyser ute och det är säkert iskallt, men tanke på all frost på hustak och i gräset. Ha en bra Torsdag ! Puss ♥




En glad mamma.

Mkt i skallen..




Vet inte vad det är med mig men det är så mkt runt om kring i familjen som får mig förvirrad, glad, ledsen, orolig arg osv. Många känslor som svämmar över. Men allt kommer ordna sig tillslut hoppas jag. Till det bättre. Känner mig allmänt konstigt. Är så glad att få komma bort på helgerna till min Markus och varva ner lite och bara få njuta av mitt sällskap. Bara få mysa med honom och slippa tänka på allt som pågår. Är så tacksam att du finns babe :). Du gör mig väldigt glad. Hoppas du känner detsamma !  ♥





091028




Hej !

Har haft ganska fullt upp fram till kl 2, då har datorn varit använd av vissa andra i denna familj. Idag har jag och syrran solat nere i stan och sen åkte vi hem och gjorde oss i ordning innan vi drog med oss Alex till Bergvik. Köpte en jacka till honom..fast med morsans pengar såklart ;). Sen har vi bara varit hemma och käkat mat och druckit massa kaffe. Har även beställt biljetter till hockeymatchen nu på lördag mellan färjestad och Linköping. Tydligen så är det en högrisk match och dom stänger av arenan så inte varje lags hejaklack ska ryka ihop. Ska bli spännande och se faktiskt. Ska bli kul att mamma följer med :). Så det blir jag, syster och mamma. KUL!



Imorgon så ska jag först städa på mammas jobb innan jag drar hem och packar min väska och drar till Markus. Måste förbi förrådet och hämta mina vinterdäck också så man får på dom någon gång. Markus är nog gullig och hjälper mig :). Älsket mitt !


Nu ska jag ta en cigg och njuta av en lugn kväll. Puss ♥




hejsan





Hemma och njuter av stillheten såhär efter matchen. Färjestad gjorde första målet redan efter 5 minuter in i första perioden, men va det dött nästan hela matchen tills Äckliga Frölunda gjorde mål. Skit också ! Men då blev det lite drag i matchen i allafall. Slutade med förlängning men slutade ändå ovgjort. Bättre än en förlust i allafall. Frölunda sög inte sååå mkt idag. Tyvärr. Men det har varit kul att fått umgås med Storasyster på tu man hand :) . Skrek och gapa och klappa händerna som vanligt. Jobbigt för mig också som hade en frölundafan i sitsen bredvid min. Tur de blev oavgjort HAHA.


Vill för övrigt säga att min stackars vänsterarm gör skitont efter grissprutan. Hela muskulaturen i armen värker så fort jag rör på armen. Thank God att det är vänster och inte höger. Hoppas också på att det inte blir något annat med mig, som frossa eller feber. Vill vara frisk och kry. Imorgon ska jag syster och Alex ner till Bergvik en sväng och kolla på vinterjacka till Alex, sen släppa honom hemma och dra till stan och solade. Lovade syster det eftersom hoppade över solningen idag och följde med mig när jag tog sprutan stället.



Natti.









Spännade match.

0-6ddacbee3f24ce8459ea79fcefc7a285.png

Kolla varifrån!

Spännade match. Hela färjestad. De leder med 1-0 ;).


Tjoho



God eftermiddag ! Är hemma från stan och har käkat , druckit kaffe osv. Ska iväg till LLA med syster om ca 1,5 timme. Ska bli skitkul. Bara vi två. Heja FBK !


När vi var i stan så fikade vi en sväng med goda Elena som har gått övertiden med bebben, men den vill inte titta ut ännu. Ursäkta med gud va tjock hon är ;) Största magen jag sett hittills. Gottit !



Elena med magen.






Köpte mig ett armband i läder och nitar på H&Ms herravdelning för 29.90 kr.



Sen så tog jag Grissprutan också. Gjorde inte ont men nu känns hela armen svag. Hoppas det inte blir mer än så. Nöff Nöff !!

 

 

 

Pussssssssssssssssss.


091027




LÖNING! Japp, men det blev inte mkt att hurra för. Men min A-kassa har äntligen kommit igång :) Men måste ju vara medlem i 6 månader innan jag får ersättning men bättre än att inte ha något alls.


Nu ska jag syster och lillebror dra till Bergvik och kolla på skor och byxor till Alex . Sen ner till stan och ta den hemska grissprutan.


Ikväll blir det hockey :) Ska bli skitkul att gå bara jag och syster. Sitta och dricka kaffe och gapa och skrika ;). Kul som fasen :).


Hoppas ni får en bra Tisdag ! PussPuss ♥

bilder



Mamma och Felicia badar.
Jag är fotografen






Vackra damer



Puss på dig mamma säger Felicia och William



Mamma och William

 

Lika som bär

 

 

 

Ja, Jag har fått godkänt av mamma att lägga ut dessa bilder ;)







What to do




Hej. Sitter här och har supertråkigt. Tvillingarna kollar på bolibompa och storasyrran likaså ;). Mamma står och sms:ar med sin mobil som vanligt. Finns aldrig något att göra denna tid på dygnet om man inte är hos Markus då. Då finns det tv tillgänglig i allafall.


Imorgon börjar dagen lugnt här hemma med kaffe och mys innan jag och syster drar ner på stan. Jag ska möta upp Gallo och Catherine som ska vaccinera sig samtidigt som mig. Då går syster och solar under tiden. Sen ska vi till söta Elena och fika. Hon har gått över tiden också och ska ha sin lilla bebis när som helst. KUL ! Sen efter fikat ska jag och syster iväg till LLA och kolla in Färjestad-Frölunda. Ursäkta att jag råkade skriva Linköping i ett inlägg tidigare idag. Men matchen ska fel gå felfritt då Frölunda suger tydligen. Så FBK vinner nog överlägset. Sen så är det synd på ett sätt, för de kanske inte blir mkt till match. Lite action vill man ju ha !




Sakta framåt




Tiden går väldigt sakta nu tycker jag. en timme kvar tills syster ska hämtas, och lillebror har lämnat lägenheten så här sitter jag för mig själv. Helt ensam. Händer rätt ofta faktiskt, även om vi är en familj på 7 pers så finns det mkt egentid mitt på dagen. Alla jobbar och är i skolan. Man får vell passa på att njuta medans man kan. Men sällskap är aldrig fel det heller ! Sitter i allafall här och märker hur mkt mörkare det är ute nu jämfört för en halvtimme sedan. Det märks att vintern kommer med stormsteg. Det gjorde ju inte saken bättre att vrida tillbaka kl i lördags så det blir mörkt en timme tidigare men det finns ju både för -och nackdelar med höst.



Fördelar:

Mysiga hemmakvällar med gott sällskap och tända ljus.

Anledning till att stanna inne och kolla film.

Kura ner sig i stora koftor och morgonrockar och tofflor .

Att det är mörkt när man ska sova.

Att man uppskattar ljuset och sommaren mera.

Alla vackra färger på träd och gator från löven .


Nackdelar:

Mörkret har en tendens att få folk deprimerade.

Det är mörkt när man går till jobb/skola och mörkt när man slutar jobb/skola.

Man blir trött av det trista mörka vädret.

Man blir förkyld och magsjuk under vinterhalvåret.

All äcklig fukt som ligger i luften varje morgon, men som idag, håller i sig hela dagen.

De flesta dagar är grå, regninga och dimmiga.

All fukt förstör min frisyr ;).

Skrapa rutan och sätta sig i en iskall bil.

Att man tröttnar fort och bara vill ha sommar sommar sommar.



Utanför mitt fönster just nu kan man ändå avnjuta fin utsikt, fast kameran på mobilen ger inte bilden rättvisa. trädena är knallgula och verkligen lyser.








YES





Bilen gick igenom ombesiktningen :) men det var med nöd och näppe :) Tack gode gud :), och tack älskling för all hjälp med bilen. Det betyder oerhört mycket för mig ! ♥

 

Nu sitter jag hemma med lillebror och bara väntar på att kl ska bli halv 5 för då ska vi hämta storasyster på tåget och sedan hämta tvillingarna. Men kanske ska slänga i en maskin med tvätt och plocka undan lite så det ser någorlunda ut härhemma.

 

Antar att det inte bara är jag som sett videon. Tjejen som fick influensavaccin och drabbades av en hemsk biverkning. Hon kan inte gå framlänges, bara baklänges. Men hon kan springa framlänges och prata normalt när hon springer. Sitter hon still eller står still så kan hon inte prata ordentligt. Stackars tjej !







091026




God förmiddag !


Nu har jag landat i Karlstad igen, hemma hos mamma. Ska alldeles snart påbörja maten så den är klar till mammas lunch. Sen ska jag iväg och besikta bilen igen. Får se om den går igenom felfritt denna gång . Hoppas hoppas. strax innan 5 blir det att hämta syster på tåget i stan också. Hon kommer hem från alingsås, sen hem och slappa resten av kvällen tror jag. Imorgon ska jag och syster iväg och kolla på hockey, färjestad - linköping :). Innan det blir det vaccination för min del. USH !



Här är lite bilder från helgen. Dålig kvalité . Mobilkort.



Först ut är svärfar och Markus lillasyster Sanna. Här bjuds det på tårta :)




Vi hade strömavbrott 3 ggr. Lite svårt att spela i mörker.




Therese pojkvän Kristoffers pappa drack lite mkt och somnade i fotöljen i badrummet.






Men vi hade kul åt han innan jag somnade ;) . HAHA.


sitter själv...

775f17159aa98c699af69a84f621afe2.png

Kolla varifrån!

sitter själv och myser framför tv:n med te och tända ljus. Men babe kommer nog snart ;).


091025




God eftermiddag! Helgen är snart över för denna gången och det har gått alldeles för fort. Känns som att jag precis kommit hit till Markus och måste åka hem till mamma snart igen. Men vi har haft en bra helg i allafall.

I fredags så gick jag och M upp tidigt och åkte till stan och köpte lite saker till bilen, sen kom vi hem och skulle fixa med den men då gick en annan sak av, (rostat sönder) så det var bara att åka in igen och sen fick vi åka in yttligare en gång eftersom det vi köpte inte passade, så det blev ett antal vändor till stan. På kvällen så käkade vi god mat och kollade på IDOL. Nicklas fick tyvärr lämna men så är det. Tur att Calle fick vara kvar i allafall :) Han är min favvo.

Lördagen (igår) började med att vi meckade med bilen och fick till sist någorlunda ordning på den. Så vi får se imorgon om den går igenom besiktningen . Hoppas hoppas !

Igårkväll så hjälpte jag till med maten, skalade potatis till 10 pers, gjorde en god sallad , plockade ur och i diskmaskinen, dammsugade och tände lite ljus. Markus systers pojkväns föräldrar kom på middag igår. Så det blev en räkroast till förätt och potatisgratäng med grillad fläskfilé och sallad till varmrätt och sedan maraboutårta med maräng och glass till efterrätt. Sen spelade vi spel. Drack lite drinkar och cider. Det var skitkul och vi skrattade konstant hela kvällen. Sen tog vi en paus innan vi spelade pictunary (eller hur de stavas?).

Under tiden vi satt och fikade med tårta så gick strömmen 3 ggr ;) det var faktiskt lite mysigt att sitta där med tända ljus. Skrattade gjorde vi i allafall. Alla som va med var, jag, markus, svärfar, svärmor, Therese, Kristoffer, Monica och Sören. Och kvällen slutade i att Sören däckade på toaletten i fotöljen ;). Kort på det kommer imorgon. Lyckad helg. 


Nu är Markus och spelar Badminton med sin pappa + vänner, och jag ska göra mig en kopp te och glossa på tv:n. Ha en underbar söndagskväll. Puss !




kvällen kunde...

0-194d9c7df5e158bc2152b8992a559b7a.png

Kolla varifrån!

kvällen kunde inte bli bättre. God mat. Massa cider och groggar, tårta , strömavbrott ggr 2, spel och fulla människor ;). Natti natti!! <3 mer bilder kommer på måndag. <3


PN




Åh, va skönt ! Har precis tagit med en powernap. Lovely. Men när jag vaknade av att Markus gosade med mig trodde jag det var Lördag morgon. Fortfarande fredag som tur är :). Markus är i garaget och håller på med min bil igen. Har varit in till stan en extragång och köpt luftnipplar. En gick av förut. Rostat sönder. What to expect? Gammal bil, så det blir besiktning på måndag istället. Hoppas det går bra !



Nu blir det tv för min del. Finns inte så mkt jag kan hjälpa till med nere i garaget tyvärr.





Happy Fredag !

önskelista



Kläder från Nelly.com

Chica Tank Top SEK 249, Vila - NELLY.COM
Tank top 249:-




Bobby Cardigan SEK 399, Rut m.fl. - NELLY.COM

Cardigan 399:-



Bella Tunic SEK 399, Saint Tropez - NELLY.COM
Tunika 399:-





Kex Pleather SEK 1495, Acne - NELLY.COM
Acne jeans 1495:-





Boots från Skopunkten.com
Boots 499:- skopunkten


091023




God morgon ! Markus och jag har redan varit uppe sen halv 9. Varit in till stan och köpt ett nytt bromsrör till min bil. Den gick tyvärr sönder igår när Markus och hans pappa skulle fixa mina bromsar. Men nu så är Markus nere i garaget igen och grejar. Min goding. Så det blir nog ombesiktning på bilen redan idag. Jätteskönt att ha det avklarat.


Japp. Idag är det fredag. Ska ju som sagt besikta bilen osv. Ikväll blir det nog att ta sig några cider och käka god mat och kolla på idol. Hoppas ni får en trevlig fredag.


Mamma? Ha så jädra kul ikväll när hela gänget ska fixa käk. Hoppas ni får en jättetrevlig kväll. Älskar dig så himla mkt. Tack för att du finns.



Och Tack babe för du finns. 3,5 år idag :):) Grattis till oss ! ♥

pretty woman...

3a510d66c199442a68ce307cdc7b11c7.png

Kolla varifrån!

pretty woman !


klart




Hej igen. Jo då var besiktningen klar men det blev en del 2:or, fyra st rättare sagt. Men som tur var va det ganska så lätta och relativt billiga att köpa och fixa, så nu sliter min älskling nere i garaget för att få klar bilen redan tills imorgon så vi kan ta drive in:en (utan att bokatid). Annars har man ju en månad på sig men skönt att ha det överstökat. Tack babe. Utan dig hade det inte gått. Då hade jag fått skrota bilen. Du är min "räddare i nöden".



Vet ni vad ???? Imorgon är det den 23 Oktober och vet ni vad det är för en speciell dag? Jo, jag och Markus firar 3,5 år tillsammans :D. Eller ja firar och firar, men myser i allafall och har det allmänt trevligt tillsammans. Åh va tiden har flugit fram fort. Snart 4 år. Vi har gått igenom tonåren tillsammans :). Tack för att du finns.


Jag,  tagen -07.







När jag fyllde 20 år




På min 20 års-dag skrev mamma detta fina brev till mig:




Älskade Josefine!

 

 

Åren går så fort och nu fyller du 20 år.

 

En kväll i december var det dags att bege sig till BB, men din entré gjorde du inte förrän dagen därpå.

 

Liten, blek och nästan hårlös, MEN så underbart söt.

 

Du har alltid varit ett praktbarn av alla de slag.

 

Du grät nästan aldrig, hittade aldrig på något bus och du till och med gick och la dig själv.

 

När du låg och sov i din säng kunde jag titta på dig hur länge som helst. Du såg ut som en ängel med dina blonda lockar.

 

Du har alltid varit mammas lilla ängel.

 

Du gjorde alltid som jag sa, även om jag fick höra ”vänta lite bara”.

 

Du är en fantastisk människa med de bästa kvaliteér.

 

Du är snäll, omtänksam och hjälpsam.

 

som alla borde ha.

 

Vi känner oss lyckligt lottade som får ha dig som en syster/dotter/vän.

 

Vad gjorde vi utan dig.

 

Jag hoppas och tror att du fått en trygg och bra uppväxt trots en del uppförsbackar.

 

Livets väg är både krokig och rak men du kommer alltid att hitta rätt.

 

När du kommer till ett vägskäl så kommer jag alltid att finnas där.

 

Jag hoppas och önskar att du finner inspiration och glädje i livet.

 

Du är MIN dotter, och jag älskar Dig av hela mitt hjärta

 

Kram       

Din mamma



Tack mamma för att du finns i mitt liv. Du rä den bästa mamma man kan önska sig. Du är så JÄVLA bra på ALLT. Jag älskar dig !


nervös






Hemma igen ! Är så sjukt nervös nu. Ska besiktiga bilen kl 2 och jag skakar som ett asplöv. Jag VET att någonting är fel. Ber till gud att den är körbar efteråt i allafall så det inte blir körförbud. Ni anar inte vad skönt det är med egen bil och slippa låna andras. Underbart. Så håll tummarna för mig kl 2. GAH !





Johanna fular sig när vi försökte få igång min bil. Det var bara batteriet som spökade då som tur va.







091022




Guten morgen ! Uppe med tuppen idag, har precis kört syster till tåget , som skulle till Alingsås. Hon ska träffa en gammal vän. Så nu sitter jag hemma och väntar på att kl ska ticka iväg. Ingen idé att krypa under täcket ingen för måste ändå upp om 40 minuter. Så jag fördriver tiden med datorn. Funkar varje gång ;).


Har sovit gott i natt i allafall, men det tog en tag att somna igår. Läser ju som sagt min nya bok "gömda" och den handlar om en svensk tjej som blir tillsammans med en muslimsk man och inleder ett förhållande som börjar jättefint men ett år in i förhållandet börjar han kräva saker av henne , vad hon ska göra , äta , ha på sig osv. Så jag blir såå arg när jag läser den men kan inte sluta. Ni måste läsa den. Har snart kommit halvvägs i boken :).




Nej, nu ska jag ta och fixa håret innan morsan stiger upp. Men slänger in en musikvideo .


Morgonstund har guld i mun. 
 








Takida har funnits i mitt hjärta sedan jag och Markus blev tillsammans i april 2006. Många fina minnen till deras låtar. Det brinner i hjärtat. Tack babe för du finns :). 4 år till våren :)


091021

God kväll. Familjen har stått i kö nu på kvällen till datorn. Nu blev det min tur :). Har haft strömavbrott hela dagen fram till halv 7. Började när jag satt på jobbet och skulle göra matbeställningar på sjukhuset när hela avdelningen slocknade. Men där kom strömmen tillbaka lika fort som den försvann och alla maskiner blinkade och tjöt. Men sen när jag kom hem så fanns det ingen ström hemma och det var inte så kul. Var hur sugen som helst på kaffe men det gick ju inte utan el ;), kom på den smarta idén att koka upp vatten i vattenkokaren, men kom lika fort på att den drar ström den också ;). Pucko jag ;).


 Syrran hade varit hemma hela dagen och visste inte vad hon skulle göra när strömmen var borta. Hon började med att hänga tvätten, och skulle sätta på en ny, (gick ju såklart inte), sen kom hon på att hon kunde byta gardiner i lillsyrrans rum och plockade fram gardiner och skulle stryka dom (gick ju inte ;P ) , sen tog hon fram dammsugaren och tänkte dammsuga men det gick åt H-vete också. Tror hon var mkt virrigare än jag idag :). Men när kl blev halv 7 fick vi vårat efterlängtade kaffe.


Nu sitter jag här och har slingat håret på lillebror, kollat bonde söker fru, grey's anatomy osv osv. Nu ska jag borsta gaddarna och slänga mig i sängen med min bok som får mig jävligt arg :P, men kan inte sluta läsa. Gömda, av Liza Marklund. Bra kom, rekommenderas !


Imorgon blir det att skjutsa syrran till tåget kl 6 imorgon bitti, sen hem och göra mig i ordning och sedan dra till mammas jobb och städa, sen hämta babe i Vålberg, tillbaka till stan, besiktiga bilen 14.00 (hoppas till gudarna att den går igenom), sen handla mat och sånt inför helgen med Markus innan vi drar hem till honom. Så ser min dag ut imorgon. Så ha en bra kväll och en bra torsdag . Puss  ♥ .

 


Jag och mina syskon





Här är då jag och resten av mina underbara fina syskon.



Madde 16 och Alex 12





Caroline 23 och Jag 21



William 6 och Felicia 6





Stor familj :) Älskar er !


091020




God morgon! Har varit uppe ett tag och gjort mig i ordning. Bara lite smink som fattas. Ska snart börja sätta igång maten eftersom mamma kommer hem på lunch kl 12. Idag blir det ungstekt falukorv med stuvade makaroner. Inte helt fel faktiskt. Riktig husmanskost enligt mig.



Idag händer inte mkt. Ska bara slappa hemma med syster och kanske ta en skogspromenad senare. I eftermiddag blir det storhandling med mamma . Skönt att få kylskåp och skafferi påfyllt.


Imorgon blir det jobb igen på sjukhuset mellan 8 och 2. Blir en hel del dagar ändå denna månad med jobb. Fast det har ju mest varit på sjukhuset och ingenting nästan på mitt "vanliga" jobb. Dom kanske håller sig friska.



Nu måste jag snart fixa maten. Ha en bra Tisdag ! Puss.






 Min mamma älskar facebook, kanske syns?






hoho




Kväller !  Sitter och myser i morgonrock med en kopp te. Har färgat håret men syns inte :P , tråååkigt. Är sjukt sugen på att kapa mitt hår relativt kort, till axelkort med uppklippt. Osäker, kanske blir fult? Vad säger ni? Kommer nog garanterat sakna mitt hår men det är såå slitet efter allt plattande.



Men nu ska syster sitta och blogga en sväng innan läggdags, sen ska mamma också hinna blogga innan kl blir allt för mkt. Men jag hoppas ni får en bra kväll och natt. Själv hoppas jag på en heel natt med sömn, men känns ganska avlägset då mensvärken börjar kicka igång nu på kvällen och babe saknas mig så det blir kanske en hård natt. Vem vet?


Sitter även och snackar med Johanna på msn, funderar starkt på att börja min tredje omgång av hemska Matte B. Fy farao, det tvinnar sig i magen så fort jag tänker på det. Men om jag ska kunna läsa vidare så är det min enda chans. Men jag skäms så oerhört mkt eftersom jag suuuuger på matte och vet att jag är såå mkt sämre än femteklassare på matte. Har redan försökt mitt bästa 2 ggr till och med med samma lärare, hur illa är inte det ? Han måste tro jag är puckad eller efterbliven som FORTFARANDE inte fattar matte.







What to do?


091019




Heej ! Full rulle som vanligt. Idag har jag som sagt jobbat mellan 8-14. Sen gick jag över gatan direkt till Elena och satt där och drack kaffe och tjattra med henne och syster. Guud så tjock Elena är, ja vet, kanske är elakt men hon ska ju ha barn om 5 dagar :), sååå kul och jag längtar. Måste ses snart så jag kan få snoosa lite på den färska saken. Vet ej vad det blir för kön. KUL !


Nu håller jag på med mat. Potatisgratäng med fläskfilé a la bluecheese. GOTT GOTT ! Magen värker av hunger. Så nu ska jag ställa mig och skära upp filén och gurka.


Hoppas ni fått en bra start på dagen ! Tack babe för en lugn, härlig och myyyyysig helg :). Bara så du vet, jag vill ha min kudde tillbaka.. din tjuv :P


GOTT.



091018




Söndag. Dagen har inte innehållit mkt. Jag och Markus sov ganska länge. Har mest legat framför tv:n idag och glott. Sen har vi handlat och käkat osv. Inte alls spännande.


Imorgon är det en ny vecka och ska upp och jobba på sjukhuset. Efter jobbet blir det hem till mamma igen. Tänk va helgen går fort.. för fort ibland. Men får ju träffa systeryster, det är ju aldrig fel. Får se vad vi hittar på.



Nu blir det chokladkakor och gossip girl.




för mkt...

0-1611ee2eb65a69c4e83c7b19682cf927.png

Kolla varifrån!

för mkt röda cider gör tungan rosa ;).


kul






Alltid lika kul med många besökare :) Tackar tackar :) Lämna gärna en hälsning också, skulle vara kul och veta vilka ni är :), nu fortsätter idol, med cider och babe såklart.



Ha en underbar fredag.


091016




Hej allesammans! Vilka ni nu är. Nyss hemkommen till Markus efter en jobbdag på sjukhuset. Har gått riktigt bra idag faktiskt och fått massa mer jobbtider. Skönt.


När jag slutade kl 2 så slog jag på mobilen och fick det finaste sms:et man kan tänka sig av min älskade storasyster !


Sms:et:


Vill att du ska veta att du är min bästa vän, den bästa syster och det bästa stödet i mitt liv. Älskar dig väldigt mycket och jag finns alltid här för dig den dagen du behöver det.Din lycka är så viktig för mig. Är glad att du är lyckling. You are the best sister in the world !


Tack älskade syster och right back at yah ;) som ellen säger :P. Är så tacksam och glad över att du är hemma nu. Du är min bästis som alltid finns där och får mig att skratta tills jag gråter över saker som inte ens är ett dugg roligt. Tack för att du vill umgås med mig och står ut med mig när jag ej är på humör. Älskar dig så otroligt mycket och jag tackar gud för att du finns i mitt liv. Försvinn aldrig från mig...♥ /din lillasyster.





Älskade syster.






Men, inga tårar nu, idag är en bra dag, även om vädret är skit och det är kallt, så ska det bli en mysig helg, men lite god mat, cider, babe och IDOL. Oslagbart. Hoppas ni alla får en fin helg ! Puss.

091015




God morgon! Håller knappt reda på vad det är för dag och datum nu förtiden. Blir lätt så när man är ledig från jobb osv. Men imorgon blir det jobb på sjukhuset i allafall mellan 8 och kvart över 2.



Idag börjar dagen med städ på mammas jobb. Sen en snabbis till Bergvik för syster ska till systemet, funderar starkt på att köpa lite jag med :), till IDOL imorgonkväll. Efter Bergvik blir det hem och dricka kaffe och packa i ordning väskan innan jag drar till babe. Umgås med syster innan jag drar över helgen.  



Nu ska jag dricka lite mer kaffe så jag vaknar till innan vi åker. Hoppas alla får en bra helg ! Puss !



Stressig dag,




Hello! Datorn har varit upptagen hela dagen av systrar och bröder. Men dagen började som sagt på arbetsförmedlingen, där träffade jag min handledare och gjorde upp lite saker om hur jobbsituationen ser ut framöver, mest bara massa pladder om oviktiga saker, men nu är der gjort i allafall. Sen tog syster, Linda och jag en fika på Waynes. Kollade i affärer och köpte mig 2 tröjor, sorry Markus, jag shoppade igen. Men det var rea ;). Nu blir det inge mer shopping. Men har i allafall inte rört sparpengarna :). Viktigast det i allafall.

Efter stan drog vi en snabbis till affären och köpte med lite mat, hem och slappa lite innan vi hämtade upp Alex (lillebror) på skolan. Tydligen hade han fått stryk i skolan förra veckan av en kille och han skulle tydligen tillbaka till skolan idag och dänga upp han när Alex slutade så  vi hämtade honom och som tur va så såg vi aldrig den killen. Så vi åkte hem och fixade käk och passade alla barnen och nu sitter jag här. Ska snart slänga mig framför tv:n och kolla på 2 ½ men.


Imorgon blir det att gå upp tidigt igen och städa på mammas jobb, sen hem och packa väskan och dra till babe :). Längtar !!




091014






God morgon ! Syster och jag är klara för att dra ner mot stan. Först blir det arbetsförmedlingen och sedan fika med Linda, syster och Elena. Efter det så blir det att ränna runt i affärer igen, fast jag ska då inte shoppa eftersom plånboken inte tillåter det. Syster ska i allafall leta efter byxor. Skänt med fint väder igen i allafall :)



Här är en bild från fikat igår. Linda, syster och Petra


091013




Tjoklo. Sitter här hemma, ska snart traska iväg och hämta barnen på gympan, sen hem och laga käk, potatisgratäng med lövbiff. Kör på god mat mitt i veckan. Gott !



Har ränt runt på stan ett par timmar med syster, Linda och Petra. Kallt ute men skönt med vackert väder. Tog en kaffe på Melkers, innan vi rände runt i butiker. Imorgon blir det fika med goda Elena (som ska ha bebbe närsomhelst) och syster. Men först möte på arbetsförmedlingen samtidigt som Linda ska dit ;) så vi drar ner tillsammans.


Puss.

fel på blogg.se





God kväll. Har försökt logga in jättemånga gånger men det går inte, kommer till ask.com, eller vad det heter, (söksida) men nu äntligen så kom jag in utan problem. Skitblogg!


Sitter här trött som busen, har ränt runt hela dagen känns det som , somnade ganska sent igår, upp och jobba idag och efter jobbet så fick jag köra syster till Vålberg och in i vårat förråd så hon kunde hämta sina kläder och lite annat från Kiruna , så var vell inte hemma förrens vid 6. hjälpt barnen med kvällsmat , tandborstning och bokläsning. Sen har jag degat framför tv:n fram tills nu. Men ögonen svider av sömnbrist så nu ska jag slänga mig i bingen och hoppas på en relativt god natt sömn utan min babe, saknar dig ♥ MASSOR MASSOR. Tack för all hjälp med bilen igår älsk :) Ser 10 ggr bättre ut nu när rosten ligger under den vita färgen ;) inte bättre men definitivt snyggare ;). MMS:ar in bilden på bildörren. Inte bra kvalité på bilden men hey, vad gör man?



Imorgon blir det förmodligen fika på stan med syster, Linda och Petra, ska bli trevligt, sen blir det vell en runda på stan. Dock inga pengar så inget shoppande och syrran  bjur på kaffet ;) eftersom jag bjur på resan ner till sta'n .
Så jag hoppas er en god natt. Sov gott ! Kram.




091012




God morgon ! Kl är inte mer än 7, men ska snart sminka mig, fixa i ordning en smörgås och begära mig till jobbet. Jobbar från 8-14. Sen ska jag hem och hämta syster som är hemmkommen från Kreta. Vi ska bege oss till pappa en sväng och hämta upp syrrans kläder. Så blir nog ett inlägg senare ikväll.



Puss och ha en bra Måndag!

Idol

 

 



Första fredagsfinalen i idol var det Karolina som åkte ut. Visst, hon gjorde kanske fel låtval och sjöng inte alls bra denna gång, men om jag hade fått välja så hade Mariette åkt hem. Förstår inte hur folk tycker om henne. Jag tycker hon sjunger OK, men hon är så jäkla självsäker och hon VET/TROR att hon är så bra att det skiner igenom allt för mycket tycker jag. Det behöver inte gå till överdrift. Sen kör hon ett säkert kort. Inte bra. Hon har utvecklats färdigt och passar inte i Idol enligt mig. Där ska man utvecklas och växa som artist. Så..åk hem Mariette. Sorry.


Själv är min favorit Calle Kristiansson, sjunger med sån inlevelse, tyvärr lite blyg, men som sagt handlar idol om utveckling. You Go Calle !






Vilken är eran favorit?

091010





God eftermiddag! Sitter hemma på rast från jobbet fram till kl 4. Skönt med en paus mitt på dagen. Men är otroligt trött. Somnade ju inte allt för tidigt igårkväll :P. Och upp relativt tidigt och jobba jobba jobba heela dagen fram till halv 9, så får vi vell se ikväll hur pigg jag är då. Har faktiskt ingen lust att vara trött och osocial. Men imorgon är jag ledig, men det ska ju spöregna hela dagen så det känns inte så kul heller.




Bilen förresten gick igång i torsdags. Markus fick igång den på första försöket med startkablarna. Så batteriet har legat på laddning tors till fredag natt. Så imorse startade den som den skulle. Tack gode gud för det ! Annars hade babe fått slitit sig från sängen kl 8 imorse och gett mig starthjälp.


Nu ska jag ta en kopp kaffe. Puss

091008




Heej ! Sent inlägg, har varit på mammas jobb hela förmiddagen och städat och fixat lite med mammas bloggdesign, så hon får som hon vill ha den. Ingen höjdare på att fixa fint. Har ju inte photoshop heller utan grejar lite smått i paint. Men för henne duger det !


Nu är jag hemma igen i allafall och Markus är på väg hit. Ska kolla lite på bilen och så, så får vi se om vi kan bogsera igång den så jag kan ta mig till Vålberg. Sen ska vi vell försöka hitta felet. Tror starkt på att det är batteriet och inte startmotorn nu, för det klickar liksom när jag försöker starta och det betyder att startmotorn reagerar men antagligen får den vell inte tillräckligt med ström. Får se vad det blir och om vi får den att funka igen. Vore toppen om det gick !







Hoppas ni får en bra helg, Kommer nog med ett inlägg ikväll eller imorgon. Puss på er !


Jävla klantarsel...

0-75a9a9c898184ec882ab1ff8dd25f0c7.png

Kolla varifrån!

Jävla klantarsel jag är. Chips överallt. Tur att de blir att dammsuga sen innan jobbet.


Miss you babe





Saknar dig min Markus.







Puss på dig babe :)


091007



God morgon! Nyduschad och ren. Men trött som aldrig förr. Sov väldigt konstigt inatt.Först vaknade jag av att jag hade båda armarna över mitt huvud (knäppta) och med munnen vidöppen ;). Somnade om. Sen så drömde jag massa konstiga drömmar som att det brann på mitt jobb och det var bara småbränder men så fort man släckte det så började det brinna någon annanstans. Och sen från ingenstans kommer Kenza och kidnappar mig och tar med mig ut på krogen med sina kompisar, som försöker supa mig full. Och i min dröm så är Kenzas dialekt skånska. Weird.



Aja, nu är jag ju uppe i allafall och ska snart ta tag i mig själv och blåsa och platta håret, slänga på lite mascara och starta med maten. Idag blir det spaghetti och köttfärssås . Åt natchos igårkväll och det blev köttfärs över så det bli kanon att använda det idag !



I eftermiddag vid 3 så ska jag jobba, inte på sjukhuset utan äldreboendet här borta. Jobbar med kära Marianne idag :) Jippie. Alltid lika kul att jobba med henne, hon är SJUK i huvudet ;) HAHA ! Slutar 21.30 idag så det bli en lång med bra dag. Imorgon blir det att städa på mammas jobb och sedan dra till Markus men han får komma och hämta mig och bilen först. Måste leta upp en startmotor till bilen, och nu vet jag va de andra saken hette som kunde ha gått sönder. ELFLÄTA :). Så Markus? Kolla upp va de kostar så kan man byta den på samma gång isåfall.



Puss !



Vadå otur?






Snacka otur ! Skulle ner till stan strax innan 1, gick ner till bilen och skulle starta den. Men det gick inte. FAAN, tänkte jag, nu har jag glömt stänga av stereon ordentligt så batteriet är urladdat. SKIT! Så jag fick låna mammas bil ner till stan och hann i tid ändå :). Men sen så följde Johanna med mig hem så vi kunde starta bilen med startkablar men tro det eller ej, det funka inte. Inte alls. Det lät inte ens i bilen , den bara klickade till när jag (läs Johanna :P ) vred på nyckeln. Så ringde jag till pappa och fick lite instruktioner och så, men det funka ändå inte. Så det är nog inte ens batteriet det är fel på utan antingen startmotorn eller någon annan grej jag inte kommer ihåg namnet på. Börja på EL i allafall. Så får dra med mig snälla älskling till skroten på torsdag och kolla om de har en startmotor till mig för en billig peng. Hoppas, hoppas!


Tog en bild på snygga Johanna som "leker" rädd. Själv stod jag 30 meter bort med händerna för öronen, fråga mig inte varför. Jag är rädd för allt.



Men innan vi grejade med bilen så hade vi en trevlig stund på stan , även fast det regnade, sprang fram och tillbaka i affärer och tog en kaffe och kladdkaka på Wayne's.


Sötnosar, Isabelle och Johanna.







 


gud va...

3b3fab75dd800285ab44c496e788678d.png

Kolla varifrån!

gud va gott med mat !!


Sommar 09






Saknar sommaren och värmen redan. Lite härliga sommarbilder:



Syster och jag :)



HAHA, Älskade pappa och Gunilla



Jag och sis



Pappa och Gunilla.






Slänger in en dagens outfit, jag kör på grått:




Blogg




Det är inte många som har vaknat till i bloggvärlden ännu. Inläggena är samma som igårkväll. Tråkgit. Har inget att läsa nu. Men får vell kanske kika in på nya bloggar och se om jag hittar något intressant att läsa.


Maten står på spisen men ska inte börja med den förrens om ca 20 minuter. Idag blir det potatis, sprödbakat torskfilé och spenat. Riktig mästerkock är jag :) Men vi säger inte till någon att torsken är färdigpanerad i förpackningen (inte fiskpinnar).








...

091006




God morgon ! Har precis duschat och ska göra mig i ordning . Idag blir det stan med med Johanna och Isabelle. Får se vad vi hittar på. Det blir nog en fika i allafall i detta kalla vinterväder. Hoppas solen håller i sig.


Inatt har jag sovit väldigt skönt. Var så trött igår kväll så jag sov som en stock. Men ändå var jag trött när jag klev upp ur sängen kl 9. Men har fått mina timmars sömn i allafall . Bäst är ju ändå att få sova med Markus, då sover jag som bäst . Så det var lite tungt att lägga sig utan han men det gick bra.



Pinglorna Johanna och Isabelle :)







ME LOVE




Låten som får mig att få ont i magen, vet ej varför men den är sååååå bra ! Vilket lugn...



ursäkta den hemska dubbningen i början...











KULKUL




Det är kul att se att många kollade in på bloggen idag. Jag har ju som sagt en väääldigt liiten blogg men oerhört få läsare (tyvärr). Jag har ju inte en sån varierande blogg och har vell kanske inget speciellt ämne att skriva om heller. Det mesta är vardagsskit, som ingen bryr sig om direkt. Men jag skriver ändå :), det är kul. Kul att kunna gå tillbaka om ett år och läsa alla inlägg som skrevs då. Har redan märks hur jag har utvecklats det senaste året. Självklart hoppas jag på fler läsare, vem vill inte ha de ? Men jag är nöjd. Tack ni få (typ...babe) för att ni/du läser min blogg. Skönt att få dela lite av min vardag till er.




Jaha, vad tyckte ni om kvällens svenka hollywoodfruar då? Något att ha? Bara skit? Själv tycker jag det är underhållande och har aldrig varit med om att en timme går så fort (förutom desperate housewives). Älskar alla 3 för deras ärlighet och härliga inställning till livet. Plus att alla måste ju ha något vett i skallen som har uppfostrat fina , välvårdade barn ! Se på Agnes-Nicoles barn som skulle göra allt för sin mor och alltid är trevliga och snälla och säger att dom älskar henne jämt. Sådana barn vill jag också ha i framtiden ! Hoppas få se dom snart igen !

 

 




 


Kurragömma





Nu har jag, Alex, William och Felicia lekt kurragömma i 30 minuter. Blev lite svårt på slutet då alla gömställen började ta slut. Bästa gömstället va ändå när jag satte Felicia i våran tvättkorg. William hittade henne aldrig så hon fick komma fram tillslut. Men det var roligt :), kände mig som 5 år igen. Inte alla dagar man gör sånt längre. Tänk va kul man hade när man lekte som liten. Blindbock var ändå min favorit som inomhuslek.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lugnet före stormen.

(det är en glasruta mellan barn och kamera , om ni undrar)



Alla tre barn (tvillingar plus Alex) sitter nerklämda i en och samma soffa och kollar lite på film medans jag håller på med maten. På menyn står det pyttipanna med stekt ägg och rödbetor. Pyttipannan sköter dock sig själv i ugnen (latmask idag). Får nog se om det där med elljusspår fortfarande känns lockande senare. Inte så säker på det längre, och inte blir det vell bättre med mat i magen. Jag blir bara tröttare av det.



Hoppas ni alla har en fin måndag i allafall. Solen skiner här just nu , men förut när jag gick bort till skolan för att hämta barnen så började de precis regna och hagla stora isbollar som hade en size som en vindruva. Tur för paraply. Ett måste i min väska.


Nu blir det mat :). Puss !

 


Tvillingtime





Japp, ganska nyss hemkommen från jobbet. Har redan satt igång både diskmaskin och tvättmaskin samt packat ur min väska med all smutstvätt. Fick jobba över en halvtimme idag. Det var bara jag och Marianne som jobbade idag (ska vara 3), så vi hade det ganska stressigt men det funkade bra. Dock helt slut i ryggen och fötter nu. 



Jag på jobbet idag ;). Står i hissen och ska hämta mat ;)




Ska alldeles strax promenera bort till tvillingarnas skola och hämta upp dom. Skönt att få krama lite på dom , innan jag skickar iväg dom till sin pappa. Sen ska jag lata mig ända tills kl blir typ 7, då ska jag dra med mig mamma och gå elljusspåret :). Gott de !

091005





Good Morgon ! Ännu en ny vecka. Går med stormsteg mot Jul. Nej , så ska vi inte tänka. Men kallt är det ute. Frost överallt. Ska göra mig i ordning nu och sedan sticka till jobbet. Babe sover sött bakom mig. Kommer sakna han nu när jag åker tillbaka till Karlstad. Men dagarna kommer nog gå fort. Snart ses vi igen.





Ha en bra Måndag!





091004





Söndag.



Ja, vad ska man hitta på en söndag som denna ? Finns inte mycket att göra och inte är några affärer öppna heller. Inte den jag vill till. Markus grejade ju med min bil igår och hade på lite bättringsfärg på den, men den vita färgen visade sig vara blå/vit, snyggt ! Inte, så nu måste jag specialbeställa min vita färg så vi kan rätta till det. Hade varit perfekt idag om inte butiken hade varit stängd.





Så nu sitter jag här , framför tv:n och lär inte flytta på mig allt för mycket. Imorgon bitti åker jag hem mot Karlstad igen, då blir det att jobba mellan 7-13.30, sen hem och packa upp väskan och sånt. Sen kanske det blir jobb på tisdag också på sjukhuset. Får nog inget svar om det förrens imorgon. Får se. Men veckan är ju ganska fullspäckat så uttråkad lär jag inte bli!




Nu är det definitivt Höst.


091003




Heej ! Sitter just nu och väntar på att mitt hår ska torka någongång så jag kan platta det och sedan våga det. Tar en evighet för det att torka, det har redan gått 2 timmar snart.


Markus är nere i garaget och slipar bort rost på min bil för att sedan fylla i med bättringsfärg. Tack älskling ! Du är så snäll som hjälper mig :) Ska nog gå ner nu och se hur det går. Ha en happy Lördag trots regn och rusk!

godnatt godnatt!!...

2e1c0864300a78e9e1f1d8610d581c4a.png

Kolla varifrån!

godnatt godnatt!! Nu blir de sängen <3


fyndade dessa...

12e676b21f027ef02c4cb7b578f712.png

Kolla varifrån!

fyndade dessa fina gröna ljuslyktor på solareturen . 5 kr st. Supernöjd. Markus fastnade också för dom. <3 <3


jo så...

0-501ebeba836f766446aedb05a63dca54.png

Kolla varifrån!

jo så sant! De är fredag kväll och jag städar!! Duktiga jag. Har även fyndat idag. Visar sen. Puss


Snö?




Jo tack ! Kom utanför dörren och det börjar snöa. Redan! Stora vita snöflingor föll ner från en mörkgrå himmel. Lite mysigt men jag vill hellre vänta lite med snö till Jul och nyår. Tröttnar så fort annars. Men nu regnar det som busen ute, vilket inte är bättre i sig. Ush för blött.





Lite gamla bilder på mig:








Ja vet, så jävla het ;)





















091001





1 Oktober och vädret är därefter. Kallt och ruggigt. Vinterkläderna hänger i allafall uppe på sin plats nu. Skönt!



Idag blir en låång dag! Trött som busen. Börjar med att städa på mammas jobb nu mellan 8 och 10, sen hem och packa resten i min väska, åka till affären och köpa mig en risifrutti till jobbet. Sen drar jag till sjukhuset och jobbar mellan 11.30 och 20.00. Sen efter det drar jag till Vålberg och till Markus. Mysa ner oss framför tv:n och bara få njuta av att ligga på hans arm. Underbart !


Vad ska ni göra i helgen ?






 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus