28e februari 2013


God kväll!

En lång men bra arbetsdag idag. Handlade mat och har legat under filten i soffan med Markus nu och kollat på Mia på grötö. Nu ska jag snart börjar med maten. Sköt lite på de, så vi kan äta till farmen sen. Det får bli tacos idag :):). Gott!!!

En mysig kväll! Hoppas ni också har det !


27e februari 2013

 
 
God förmiddag!
 
Idag är det kvällsjobb som väntar för min del. Innan dess har jag hunnit med lunch, tvätta, kollat serier och tränat mina ben litegrann. Kommer garanterat inte kunna gå imorgon haha. Men ända sedan jag slutade röka för 1 månad sedan så gör jag inget annat än att äter, så försöker lite smått att äta mer nyttigt och nu är det dags att röra på sig mer också. Har gått upp en del i vikt.
 
Ja, intressant, eller hur? Hehe. Nu ska jag kolla ett till serieavsnitt och sen åka mot jobbet. Ha en bra dag!
 
Min träning
 

26e februari 2013

 
 
God morgon du soliga tisdag!
 
Jag kunde inte somna om efter att Markus åkte till jobbet så jag gick upp. Och guuuud så trött jag är nu haha. Kanske skulle ha försökt somna om en timme. Är uppe i allafall och har redan kollat ett avsnitt av 90210 och druckit kaffe. Ska brygga mig en till kopp och sen göra mig i ordning.
 
Idag står lunch med mor på schemat och eventuellt åka förbi Lindas nya lägenhet och kolla in den. Hon sviker mig och flyttar från Vålberg tillbaka in till stan. Får se om hon slänger en pensel i handen på mig. Hon håller på och målar för fulla muggar.
 
Nu måste jag fixa i ordning mig. Ha en bra tisdag!
 
Fredsgudinnan var tydligen ute på galej i helgen :)
 
 
 
 

25e februari 2013


God förmiddag :)

Äntligen lite ledig. Jobbhelgen har gått riktigt bra, men alltid skönt med lite ledighet. Avslutade med ett långpass igår och på väg till jobbet blev jag stoppad av polisen för nykterhet och körkortskontroll. Klarade mig ;). Avslutade söndagen sovandes i Markus armar. Finns inget bättre!

Idag hänger jag med syster som också är ledig. Just nu väntar jag på henne. Hon är nämligen inne och blir spådd. Spännande. Hade gärna varit med in.

Sen blir det ner till stan och kika lite. Skickade ju tillbaka skor i fredags som jag hade beställt men som var trasiga och inte lika fina IRL så jag hade tänkt kolla efter nya skor i stan. Vi får vell se om jag hittar något.

Ha en bra dag!


24e februari 2013


Hej!

Äntligen söndag och halva arbetsdagen har nu gått. Just nu har jag lite rast och försöker ta igen mig. Är ganska trött fast 7,5 timmars sammanhängande sömn. Dock drömde jag väldigt konstigt inatt.

Ja, nu vet ni att jag lever i allafall. Fullt upp bara. Hoppas ni har haft en bra helg och att den fortsätter så! Hörs av imorgon !


23e februari 2013


God morgon! Eller godnatt till er.

Antar att det inte är så många timmar sedan många av er gick och la sig. Själv ska jag pallra mig ut i kylan nu och åka till jobbet.

Slutar kl 16, då blir det handling och hem för mys med mitt hjärta <3. Hoppas ni får en bra dag.


22e februari 2013

 
 
God morgon!
 
Har inte haft så mycket att uppdatera de senaste dagarna. Har jobbat på som vanligt. Idag är inget undantag. jobbar kvällen och innan dess ska jag lämna tillbaka ett paket på posten. Hade beställt snygga boots från bubbleroom men dom var trasiga i sömmen och sen inte lika snygga som på bild. Så dom får tyvärr åka tillbaka.
 
Sen är det faktiskt jobb som väntar hela helgen. Så det blir snålt med text härinne.
 
Hoppas ni får en bra helg!
 
 
 
 

20e februari 2013

 
God morgon!
 
Skönt att vi snart kliver in i en ny månad. Börjar ledsna lite smått på vintern, även om jag tycker om snö och mörka kvällar, så är ju värme och ljus snäppet bättre. Men vi har åtminstone haft en bra, rejäl vinter.
 
 
Sovit som en prinsessa inatt och nu har jag precis duschat och dricker upp mitt morgonkaffe i denna stund. Ska göra mig i ordning och sen dra och hämta upp min syster. Hon ska uträtta lite ärenden och sen ska vi köpa med oss lite sallad hem till lunch. Så det blir att umgås med henne några timmar idag.
 
När jag kommer hem så får det bli en lugn kväll. Plocka och dola lite här hemma, fixa middag och umgås med det bästa jag har såklart ♥
 
 
Morgonkaffet.

19e februari 2013

 
 
God kväll.
 
Hade en bra dag på jobbet. Hann knappt blinka innan arbetspasset var över. Handla mat och nu har jag legat i soffan ett par timmar. Är helt slut. Efter att ha fått sova ut i 4 mornar så blir man lite trött när man ska upp tidigt. Så jag kommer nog inte kliva ur soffan något mer idag ;). Behöver ta igen mig :).
 
Imorgon väntar en ledig dag. Då blir det att umgås med systeryster. Får se vad som hittas på. Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Ha en mysig kväll!

sjukling

 
Nämen godkväll!
 
Gissa vem som aldrig tog sig till jobbet? Ganska så exakt kl 13 satt jag över toaletten och ulkade. Tack och lov utan resultat ;). Skakade som ett asplöv och svettades som bara den. Försökte lägga mig på soffan i ett hopp om att det skulle gå över, men det gjorde det inte så jag fick tyvärr sjukanmäla mig idag. Jag vågade inte åka in till stan 2 mil ifall jag skulle börja kräkas eller bli mer dålig på jobbet och sen försöka ta mig hem 2 mil i egen bil, nej så jag har legat i soffan mest hela dagen och tagit igen mig.
 
Men nu har jag verkligen piggnat till och mår helt ok, så jag har friskanmält mig och ska försöka jobba imorgon. Hoppas jag håller mig frisk. Fick faktiskt dåligt samvete idag för att jag tyckte jag kände mig för frisk för att vara borta från jobbet men men.. De är ju jag som inte får några pengar, ingen annan. Nu väntar jag på att gubben ska komma hem så vi kan äta lite mat och umgås.
 
Hoppas ni har haft en bättre dag än mig. Har myst te't i allafall
 

18e februari 2013

 
 
God förmiddag!
 
Glömde bort att skriva igår. Men jag och Markus drog till IKEA och köpte kartonger, nya sängbord och en ny hylla. Sen pysslade vi med det här hemma och gick ner och rensade förrådet. Herrejesus vad saker mamma och mormor sparat åt mig. Mycket skit HAHA, så en hel del ska till tippen men en del sparades allt ;).
 
Idag är det jobb igen men börjar inte förrens 14 så innan dess ska det fixas lunch och och kolla några avsnitt på datorn.
 
Har haft en bra helg, hur har er varit?
 
Nytt armband från yourglow

16e februari 2013

 
 
Åh NEJ!
 
Skrev ett lååångt inlägg som jag råkade radera. Jädra skit! Nu orkar jag inte skriva om allt igen. Men hade i allafall en bra fredag, förutom en liten dipp där på eftermiddagen men annars helt ok. Idag har vi sovit länge, ätit gott, rensat förrådet och åkt till tippen, vikt in tvätt och strukit kuddöverdrag ;).
 
Nu är det serier på datorn som gäller. Sen får vi se vad det blir! Ha en bra kväll.
 
Det går inte lägga upp bilder just nu så det får bara bli text i detta inlägg.

15e februari 2013

 
Denna låten är så himla underbar. Den ger mig rysningar varje gång..Sen att Rihanna är såååå snygg gör inte saken sämre heller :).
 
 

14e februari 2013


God kväll!

Alla hjärtans dag idag. Alla har vi någon vi älskar och tycker om som vi kan tänka lite extra på idag! Att vara osjälvisk för en stund.

Haft en bra arbetsdag och kom hem till en stor bukett med tulpaner och diverse andra blommor som älskling köpt! Så himla gulligt! Av mig fick han en påse med massa chokladkakor och nötter och gulligt kort. Han är inte så förtjust i blommor. Han blev glad i allafall. Det är viktigast!

Nu har vi precis ätit middag och Markus sitter vid datorn och jag ska göra detsamma. Kolla serier och invänta farmen.

Sen blir det glass och och nya framför tvn med älskling! :). Hoppas ni har haft en bra alla hjärtans dag :).


13e februari 2013

 
 
God morgon!
 
Sovit väääääldigt gott inatt, vilket behövdes. Vaknade när jag fick en puss hejdå av Markus i morse men somnade snabbt om igen. Så nu är jag utvilad!
 
Idag jobbar jag ett kvällspass och börjar kl 14 så innan dess ska jag passa på att kolla serier på datorn och fixa god lunch. Mer än så hinns inte med. Hoppas ni får en bra dag !
 
 
Fick semla på jobbet igår, den var så god att jag hann äta upp ena halvan innan jag tog kortet.
 

12e februari 2013


God morgon!

Det var inte så roligt att gå upp när klockan ringde förut. Jag har vaknat ett ex antal gånger inatt av någon anledning. Hela helgen och de senaste dagarna har jag vaknat varje natt flera gånger om. Väldigt irriterande. Är väldigt trött om inte annat.

Nu ska jag strax dra ner till stan och jobbet. Har lång arbetsdag och efter det ska det handlas.

Hoppas ni får en bra dag!


11e februari 2013

 
 
Hej!
 
Då var det en ny vecka igen. Helgen gick både upp och ned i humöret. Men så kan det vara emellanåt. Nu väntar en vecka med jobb, så det känns skönt! Är ledig helgen som kommer också, så det kan inte bli så mycket bättre.
 
Börjar dagen med ett kvällspass och ett personalmöte, så dagen ska nog gå undan. Hoppas ni får en bra måndag!
 
 

Storstädat!



Hej!

Det blev inte mer än 35 minuter i pulkabacken haha. Jag vet inte hur man orkade gå upp efter varje åk och ens vågade åka ner för dessa backar som liten. Livsfarligt ;). Men de va ganska kul. Frisk luft och lite motion i allafall!

Sen blev det fika och kortspel hos syster. Mamma och tvillingarna kom också förbi. Mysigt!

Jag stannade inte så länge. Behövde hem och städa så det har jag gjort. Dammsugat, skurat, gjort rent i badrummet, dammat och torkat av skåpsluckorna i köket. Har även hängt en tvätt och startat ytterligare en maskin. Pjuh!

Nu ligger jag nedbäddat i soffan och kollar på tv. Sen vid halv 7 ska vi till svärisarna på middag och mer kortspel! Kul! Hoppas ni får en bra kväll :)


9e februari 2013

 
 
God morgon !
 
Blev en ganska så tidig kväll igår. Gjorde god mat, drack ett glas rött, kollade gladiatorerna och farmen och umgicks med sambon. Han var uppe före mig i morse. Han skulle åka snowboard med sina vänner. Själv låg jag och drog mig en timme till och nu har jag precis druckit upp mitt kaffe och har duschat. Ska göra mig i ordning och slänga i mig lite frukost och sen åka hem till syrran. Hon fick den briljanta idén att vi ska åka pulka idag HAHA. Så det är det som står på agendan nu. Ska faktiskt bli riktigt kul!
 
Ha en bra lördag, hörs sen!
 
 
 

8e februari 2013

 
God kväll!
 
Även fast jag la mig tidigare än vanligt igår så är jag tröttare än tröttast. Haft en ganska så tuff arbetsdag rent psykiskt men det fick gå helt enkelt.
 
Efter jobbet var jag med Linda och kollade på tapeter. Den velmajjan kunde ju inte bestämma sig HAHA, men till slut så hittade hon rätt. När hon släppte av mig så handlade jag mat och hämtade ut min efterlängtade väska. Nu ska jag strax börja med maten och sen bara ha en mysig kväll i soffan med älskling. Dricka ett glas rött till också :)
 
Ha en trevlig fredagkväll!
 
 
 
 

7e februari 2013


God morgon!

Tur att jag vaknade imorse, jag hade nämligen sänkt ljudet på telefonen i bott. Men jag vaknade av vibrationerna som tur var ;). Hade varit fint att försova sig!

Har ett ganska kort arbetspass idag. Slutar redan 14.00. Ska handla mat efter jobbet och sen får vi se vad resten av dagen bjuder på. Har inga direkta planer just nu. Vi får se helt enkelt.

Köpte lite nytt häromdagen till hallbyrån. Min kära sambo hade ju ena min ljuslykta i golvet när han dammade för några veckor sen. Ja, den gick i tusen delar.


6e februari 2013

 
 
 
 
 
God dag!
 
Min sista lediga dag av tre och den har spenderats med syster och Malin. Långpromenad till Kaviar för frukostbuffé och sen promenad tillbaka med lite stopp på rusta, willys och jysk. Helt perfekt dag med andra ord!
 
Nu är jag hemma igen och tänkte dansa runt med dammsugaren och skurmoppen ett tag och musik i bott. Sen klockan 4 ska jag hämta upp pappa för att åka till stan och kolla på bil åt mig. Jag är ju inne på att byta nu igen. Får se om jag hittar någon intressant i min prisklass såklart. Tips någon?
 
Ha en fortsatt bra dag !
 
Gooood frukost.
 
 

5e februari 2013

 
God morgon!
 
Sovit riktigt gott inatt men ändå vaknade jag upp tröttare än tröttast strax innan 9. Hade tänkt kliva upp och färga håret men oooooorkar inte. Så nu sitter jag i soffan och har hivat i mig en stor kopp kaffe istället och tänkte dra på ett serieavsnitt på datorn. Men först ska jag sätta på en maskin med tvätt. Lite nytta ska man vell ändå göra idag.
 
Har möte på jobbet mellan 14-16 idag på min annars ledig dag. Mer än så är inte planerat. Blir nog hem och laga mat och umgås med Markus.
 
Nej, dags att sätta igång här hemma. Ha en bra dag!
 
 
 

4e februari 2013

 
 
God morgon!
 
Sååå skönt att helgen är över för denna gång. Har ju som sagt jobbat 22 timmar lördag och söndag och det känns. Nu är jag ledig i tre dagar förutom ett litet möte imorgon.
 
Idag bär det av ner till stan igen med syster. Hon ska byta lite kläder och hämta sin klocka och sen ska vi hämta ut våra biljetter till RAW comedy club :). Efter det hinner vi nog med en kaffe innan vi ska handla mat och åka hemåt.
 
Sen är det tvätt och annat roligt som står på agendan för min del resten av dagen.
 
Nu vet ni vad jag ska göra i allafall ;). Ha en bra måndag!
 

2e februari 2013


Hej!

Ligger och vilar just nu på jobbet. Har två hemska delade turer denna helg. Totalt 22 timmars jobb. Så all vila är nödvändig! Ville bara kika in och säga hej! Nu ska jag försöka sova en liten stund.

Hoppas ni får en bra lördag!


1e februari 2013

 
God morgon, äntligen inne i en ny månad :).
 
Sov riktigt uruselt inatt, vaknade vid 4 av att det var så varmt och jag var törstig, sen tog det ett tag innan jag somnade och vaknade kl 7 av mardrömmar. Värsta mardrömmen hittills. Precis när jag höll på att somna så ringer Markus väckarklocka otaliga gånger och lyckas inte somna om förrens kl 8 och kl 9 ringde mitt larm. Bara att pallra sig upp.
 
Nu är jag uppe och nyduschad i allafall och ska hämta lite kaffe. Ska göra mig i ordning på en gång. En tripp till stan väntar med syrran. Lunch, shopping och thaimassage! Så underbart!
 
Ha en bra fredag!
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus