31e december 2012

 
God morgon!
 
Alldeles nyduschad med nybryggt kaffe i handen. Härlig sista dag på år 2012. Idag vankas jobb för min del. 14-21 och sen ska jag hämta upp Markus innan vi åker till hans syster på middag och skoj. Vi blir som sagt lite sena så dom andra hinner nog äta innan vi kommer, men efterrätten har jag med mig :).
 
Vi blir 8 st i år igen tror jag och det är nästan samma folk som förra året :), då vi firade där också. Ska bli väldigt kul i allafall.
 
Så jag vill önska er ett bra slut på 2012 och ett bra 2013.  Hoppas det nya året blir ert bästa.
 

härliga vinterdag.

 
 
Söndagsgrillning med familjen
 
 
 

30e december 2012

God morgon!

Söndag idag. Helgen har gått alltför fort! Och vädret är skit. 5 plus och väldigt blött ;).

Ska göra mig i ordning nu och sen kommer pappa och Lilian och hämtar mig vid halv 12. Vi ska ut till segerstad och grilla och ha de mysigt! Syrran med familj kommer också :). Så jag lånar Markus regnkläder och kaffet är färdigt i termosen.

Kanske jag tar med mig systemkameran. Jag återkommer i eftermiddag i allafall. Ha en bra söndag!


29e december 2012

 
 
Hej!
 
Gårdagen slutade inte som jag trodde. Blev bjudna hem till grannen vid midnatt. Och vi var där i nästan 4 timmar innan vi pallrade oss hem. Det var en hel del folk. Gamla vänner och nya vänner, det var trevligt :).
 
Idag är jag mer död än levande. Inte pga alkohol utan på pga dålig sömn, plus en huvudvärk som inte har släppt sen igårkväll. Men som sagt, det var en trevlig kväll :).
 
Sov alldeles för länge idag och har nästan nyss ätit lite frukost. Ska göra mig i ordning nu och sen åka till pappa på middag och fika. Sen får vi se vad denna kväll har att bjuda på. Film och mys satsar vi nog på.
 
Ha en bra lördag :)
 

28e december 2012

 
 
 
God morgon!
 
Skrev ett inlägg på mobilen som inte alls ville komma upp. Säkert strul med appen igen.
 
Vaknade upp till en solig fin fredag. Har nyss duschat och bryggt kaffe. Sitter framför tvn nu och ska snart göra mig i ordning. Ska hänga med lillasyster idag några timmar. Hon ska eventuellt ta hål i öronen och sen ska jag bjuda henne på lunch och kolla in mellandagsrean. Sen blir det handling och en mysig fredagskväll med hjärtat!
 
Här kommer lite kassa iphonebilder från julafton.
Glömde systemkameran hemma den dagen tyvärr.
 

Årets julklappar

 
 
Blev riktigt bortskämd med julklappar i år, trots att jag inte direkt har önskat mig något. Här kommer en lista:
  • 2 stekpannor. En från mamma och en från syrrans sambo Magnus
  • Ett stort hjort(?)huvud från boulevard av syrran, Magnus och mamma
  • Halsband och presentkort på boulevard av pappa och Lilian
  • En robotdammsugare av mamma
  • En wookgryta av svärisarna
  • Tacobricka från Markus syster Therese
  • En brandsläckare av svärisarna
  • Duschtvål, lotion och dukar av Markus farmor
  • En glassmaskin av mamma
  • Blockljus m.m av Markus lillasyster Sanna
  • En hushållsassistent av svärisarna
  • 2 st linnen av syrran och Magnus
Det finns säkert en del saker som jag har glömt att skriva upp här, men jag tror jag fick med det mesta. Bortskämd som sagt!
 
 
 

27e december 2012


God morgon!

Då var det ännu en ny dag! Fort det går. Bara fyra dagar kvar på detta året.

Arbetspasset gick bra igårkväll och det är dags för ännu ett. Sista för denna vecka faktiskt. Sen är jag ledig i 3 dagar. Ska bli skönt. Det har varit en väldigt lång julvecka med mycket jobb.

Lite ledighet skadar inte :). Hoppas ni får en bra dag. Kanske är ni också tillbaka på jobbet idag?


26e december 2012

 
God morgon!
 
Idag jobbar jag kvällen så jag fick lite sovmorgon. Men jag klev upp vid 9 tiden. Då somnar jag förhoppningsvis i tid ikväll eftersom jag ska upp tidigt till jobbet imorgon.
 
Har suttit vid datorn nu på morgonen och kollat runt lite bland mellandagsrean som pågår, har dock inte hittat något intressant direkt.
 
Ska göra mig i ordning nu och sen fixa något att äta innan jag åker mot jobbet. Hinner inte med så mycket mer än så. Hoppas ni har haft en bra julhelg. Min har varit väldigt bra!
 
Vi hörs!
 
 

25e december 2012


God morgon!

Julafton har passet och juldagen är här. Hade en fantastisk jul. Kort arbetspass, direkt hem till syster där resten av min fina familj var. Åt god mat, kollade Kalle och delade ut alla miljoner julklappar. Värsta året hittills ;). Kunde inte ha blivit mer nöjd! Även pappa var med alla timmar jag var där. Så mysigt! Båda föräldrarna och alla syskon och svåger.

Är så tacksam för att jag har er!

Efter att de minsta åkt till sin pappa drog jag till Markus syster där dom precis delade ut julklappar. Jag och Markus blev lika bortskämda där. Hehe. Sen filade vi och satt och tjatade till kl blev 23. Hem för att sova. Nu är det jobb som gäller igen. Hoppas ni får en bra juldag. Mina julklappar får ni veta i eftermiddag/kväll eller imorgon.


24e december 2012

 
 
Vill bara önska er en riktigt god jul!!
 
Den traditionella fula tomten som hängt med sedan barnsben ;)
 
 
 

23e december 2012

 
 
Hej tredje advent!
 
Känns lite overkligt att julafton är imorgon. December månad har gått väldigt fort. Men det är skönt, nu vänder det och blir ljusare igen om dagarna.
 
Idag är en lugn och skön dag. Ska hänga lite tvätt, dammsuga och plocka lite. Ikväll blir det uppesittarkväll hemma hos mamma med alla mina fina syskon. Spela bingolotto, äta julskinka och bara umgås med familjen. Underbart. Har blivit en tradition de senare åren.
 
Imorgon är det ju julafton och jag börjar dagen med ett arbetspass. Slutar 13.45 så jag hinner hem till syster lagom till julmaten, sen Kalle Anka och efter det,  julklappsöppning innan mina tvillingsyskon åker till sin pappa för att fortsätta fira julen där. Ska bli kul och se alla öppna sina paket som jag köpt också. Hoppas dom blir nöjda. Men det tror jag nog :).
 
Nu ska jag hänga tvätt, lika bra att sätta igång!
 
 
Uppesittarkvällen förra året.

julstress

 
 
God kväll!
 
Åkte till Bergvik med syster förut. Det ångrade jag bittert. Men Carro skulle lämna tillbaka jeans så jag fick snällt åka runt och leta parkering ett bra tag. Säkert hela Karlstad som var där och handlade ;). Men det gick ganska smidigt ändå faktiskt. Fick med mig en ny BH hem, så helt ovärt var det inte.
 
Sen åkte vi och handlade julmat på Willys, där var det lite lugnare. Sen in på rusta och där fynda jag snygga dricksglas.
 
Hem till syster för kaffe, smörgås och lek med våra tvillingsyskon. Längesedan jag skrattade så, blev inte så långvarigt dock innan jag fick köra hem mina tvillingsyskon till mamma och jag själv fick åka hem. Tog tag i lite rensning här hemma. Skåpet med alla glas och tallrikar fick sig lite bättre plats och sen fortsatte jag med badrumsskåpet som var överbelamrat och skitigt. Men nu är det fint igen :)
 
Hämtat ut paket med lite nya produkter från dermalogica. Dom hade 20% på skincity.se så jag passade på att fylla på förrådet.
 
Nu ska jag ringa och beställa pizzamat :) Sen film och mys med älskling! ♥
 

22 december 2012


God morgon!

Har gjort mig i ordning, ska äta risgrynsgröt till frukost och sen blir det handling med mina systrar! Underbar dag med andra ord.

Hörs sen :)

21e december 2012

 
God kväll!
 
Ingen undergång idag inte, skönt :) De skyllde på att de hade räknat fel med ett par miljoner år ;). Bra jobbat!
Idag hade jag ett kort arbetspass och efter det blev det systemet och hem för att baka lite. Ni får se imorgon vad det blev för något.
 
Nu ska jag snart börja med maten. Idag blir det hemmagjorda hamburgare med klyftpotatis och sallad. GOTT! Hungrar ihjäl efter att bara ha ätit 2 små smörgåsar i morse...och lite godis.
 
Nu först blir det tv med babe  ♥
 
Trevlig helg :)
 
 

20e december 2012


God morgon!

Då var min ledighet över. Dagarna går alldeles för fort, men det har varit riktigt skönt faktiskt! Det behövdes. Två korta arbetspass väntar innan jag får ta helg igen.

Efter jobbet blir det handling och kanske att man ska ge sig på att baka igen. Har lite idéer. Vi får se!

Önskar er en bra torsdag! Nu ska jag ut och skrapa rutor. Brr.


19e december 2012

 
God morgon!
 
Igår sprang jag och Markus på Bergvik och shoppade. Han fick med sig en hel del nya kläder och jag fann mig en stickad tröja. Sen handlade vi mat innan vi åkte hem och slängde i oss köppizza till middag.
 
Åkte till stan igen och plockade upp mor och tillbaka till Bergvik. Hon skulle inhandla lite mer julklappar till mina syskon så jag höll henne sällskap. Lite mor-dotter tid är aldrig fel. ♥
 
Idag är sista dagen på min lilla ledighet och imorgon är det jobb som gäller igen. Kommer nog vara ganska trött imorgon bitti när klockan ringer. Har ju varit bortskämd med sovmorgon nu i 6 dagar. Men det ska nog gå bra :). Jobbar bara 2 dagar innan jag tar helg igen. Sen är det ju julafton på måndag, men då jobbar jag. 6.45-13.45, helt ok tid faktiskt.
 
Nu ska jag kolla på gossip girl och sen fixa lunch! Ha en bra onsdag.
 
 
 

18e december 2012

 
God morgon!
 
Sitter i soffan och njuter av ledigheten. Ska kolla lite avsnitt av gossip girl och sen ta tag i tvätten. Den ska vikas in och sen ska jag tvätta ett tvätt till. Ska även dammsuga och plocka undan lite. Bra att få det gjort medans jag är ledig.
 
I eftermiddag måste jag handla och ska släpa med mig Markus också. Det får bli ett besök på ÖB också. Fullspäckad dag trots allt.
 
Hoppas ni får en bra tisdag :)
 
 
 

Julgodis

 
 
Julkolan (chokladen) gick lite bättre idag. Tror jag fick till en bra konsistens :). Sen virade jag in dom i folie och band julsnöre runt. Simpelt och fint. Fick inspiration härifrån.
 

17e december 2012

 
God eftermiddag!
 
Igår hann jag inte med någon uppdatering här. Jag hade fullt upp med julpyssel hemma hos svärisarna. Jag, svärmor och Markus lillasyster Sanna kokade knäck och kola, bakade snickers och gjorde ett pepparkakshus. Tyvärr kokade kolan lite för kort tid så den blev inte så hård som den ska vara, så den fick åka ner i sopen. Hade tänkt att ge mig på en ny sats idag. Det tar ju sin lilla tid.
 
Är fortfarande lite ledig från jobbet, har 2 dagar ledigt kvar, så himla skönt och jag behövde det verkligen. 
 
Annars idag har jag tvättat och plockat lite, kollat på tv, druckit kaffe och bara tagit det lungt. Ska fixa i ordning mig och sen sätta igång med kolan. Wish me luck!
 

Kaos


Det var inte lätt att köra till stan. Hamnade bakom 2 plogbilar och 10 andra bilar. Det gick i 30 på 90 väg, men kanske lika bra. För säkerhetens skull.

Shoppade 3! Julklappar till och ett par jeans från dr denim till mig själv. Nöjd!

Hemåt gick det lite lättare att göra på motorvägen men inte i bostadsområdet. 1 dm snö som inte var plogat. Kunde knappt parkera här hemma haha.

Kl 17 ska jag och Markus upp till hans föräldrar och bada tunna, käka god mat och spela kort! Mysigt att bada ute i fett väder :). En perfekt lördag!

Ha en mysig kväll!

Här gick de i 30 ;)


15e december 2012

 
God dag :)
 
Vaknade upp till riktigt snökaos ute. det blåser och snöar utan dess like. Men jag ska ut ändå ;). Ska hämta upp syster i stan och åka till Bergvik en stund. Får köra riktigt försiktigt. Det ska nog gå bra. Litar på mig själv i trafiken, men det är dom andra jag inte litar på. Får hoppas dom tar det lungt. Finns alltid idioter.
 
Nu ska jag försöka få ner lite frukost och sen ska jag ut och gräva fram bilen under snön. Ha en bra lördag!
 
 

14e december 2012

 
 
Felicias luciatåg igår var jättefint!
 
Barn i alla åldrar, men det var de allra minsta som sjöng högst , haha , så söta! Felicia hördes ganska skapligt hon också. Så duktig!
 
Efteråt var det fika i kyrkan och jag fick krama och pussa lite extra på mina fina tvillingsyskon. Ses ju inte allt för ofta nu för tiden så det betyder extra mycket dom stunderna vi ses.
 
Nu är jag ledig i 6 dagar och ska bara ta det lungt. Idag hade jag tänkt att åka in till stan för att fixa det sista julklapparna, men vi får se om jag får med mig Johanna eller inte, annars får hon komma hem till mig en stund och så får jag fixa klapparna en annan dag, men jag har suttit hemma varje dag i ett par veckor nu så det hade varit kul att få åka ner till stan och kika lite. Vi får se. Handla måste jag göra i allafall och köpa lite system.
 
Kvällen blir förmodligen lugn. Tv, god mat och älskling såklart ! Ha en bra fredag!
 

13e december 2012 - lucia


God morgon!

Idag är det planeringsdag med jobbet så hade lite sovmorgon, men slutar dock 16.30. Då blir det hem till mamma en stund innan kyrkan där min fina lillasyster ska gå lucia. Ska bli mysigt! Missade ju förra året då jag jobbade.

Mer än så blir det inte idag. Lite handling, hem, mat, tv och sova. Det vanliga!

Ha en bra lucia!

Felicia förra året


12e december 2012 - 121212

 
 
God dag :)
 
Jobbat som en tok idag. Det blev lite stressigt emellanåt men det gick bra. Så arbetsdagen gick fortare än fortast. Nu är jag åter hemma och har bryggt en kopp kaffe för att få lite energi. Sen blir det matlagning och mys med min karl. En lugn och skön onsdag! Imorgon är det planeringsdag på jobbet och efter det är jag ledig i 6 dagar. Ska bli såååå skönt!
 
 
 
Hejdå Krister!!!! Kärlek kommeeeeer..... HAHA älskar det :)
 
 
 

ändringar

 
 
Gjort lite julfint på bloggen. Om ni inte ser ändringarna så tryck F5 så ska det ändras :)
 
 
 

11e december 2012

 
God morgon!
 
När klockan ringde klockan 9 så ville jag inte gå upp. Så trött! Men det är bara att trotsa tröttheten och stiga upp. Det tar en liten stund, men sen är jag piggare. Nu har jag varit uppe snart en timme och druckit upp mitt morgonkaffe. Sitter och glossar på Greys på tvn. Funderar på resterande julklappar som måste inhandlas. Börjar bli lite smått panik nu, men jag har 3 jobbdagar kvar, sen är jag ledig i 6 dagar så då ska jag försöka hitta resterande paket.
 
Idag börjar jag jobba kl 14 så det blir en lugn förmiddag. Fixa i ordning mig, göra lunch och hinna hämta ut paket innan jobbet. Ännu en julklapp som kommit :).
 
Nu ska jag fixa frillan och lite smink. Ha en bra tisdag!
 
Julbelysning på balkongen

10e december 2012


God dag!

Äntligen funkar appen till bloggen igen. Den verkar ha strulat för de flesta.

Just nu sitter jag på rast på jobbet. Skön arbetsdag idag. 7.30-13.30. Sen blir det lite handling och sen ska jag äntligen träffa syrran som varit i Thailand i 2 veckor.

Ha en bra måndag!


9e december 2012

 
 
God dag härliga söndag!
 
Igår kväll var vi iväg på yttligare ett julbord med Markus jobb. Markus jobbar ju med sin pappa som rörmokare så båda svärisarna var med. Vi va i Kils hembygdsgård, himla mysigt ställe. Det bjöds på helt OK julbord (tröttnat lite) och show och kareoke ;).
 
Jag var nästintill nykter så idag mår jag bra. Lite hängig dock (förkyldning på G?). Nu ska vi snart brässa ner mot stan och handla lite mer julklappar. Får se om vi hittar något. Otroligt svårt att köpa till små barn och vuxna. Alltid svårt i ju försig.
 
Hoppas ni får en bra söndag och andra advent!
 
 
 

8e december 2012

 
God förmiddag!
 
Sovit som en stock inatt. Så skönt efter en vecka med massa jobb och tidiga mornar. På mina lediga dagar under vardagarna så ställer jag alltid klockan på 9, så jag inte ska sova bort halva dagen. Då passar jag på och sova tills jag vaknar på helgerna. Guld värt!
 
Nu sitter jag i soffan och dricker kaffe. Har redan startat en maskin med tvätt. Ska städa hela lägenheten idag hade jag tänkt. Tjuvstartade igår med renbäddning och tvätt av bäddmadrasskyddet.
 
Hade gärna velat orka med en promenad men jag får vell aldrig med mig Markus ut på det. Solen skiner från en klarblå himmel och det hade varit skönt med lite frisk luft. Men jag får vell sola mig på balkongen ;).
 
Nu får det snart bli sen frukost och sen köra igång med städningen!
 
 

7e december 2012

 
 
God kväll!
 
Äntligen är jobbveckan över för denna gången och helgen kan börja. Sitter i soffan och fryser. Har tagit på mig morgonrocken ovanför alla kläder och fryser ändå. Men jag är ju trött också, då brukar jag frysa mycket mer än normalt.
 
Ska sätta igång och renbädda sängen nu och sen skala potatis och få in en gratäng i ugnen. Till det blir det grillad kyckling, baconsås och egna vitlöksbröd. Gott! Sen är det mys hela kvällen som gäller. Tända upp massa ljus och bara vara.
 
Hoppas ni får en bra fredagkväll!
 
Kallt idag..

6e december 2012


Hej!

Julbordet igår var riktigt mysigt. Maten var helt okej, det är ju sällskapet som är det bästa. Jag åt så mycket att jag höll på att spricka kändes det som. Efter maten gick vi till pitchers och satt och snackade och skrattade i ett par timmar. Bara jag och Elisabeth som var nyktra, eftersom vi körde bil. Men det var lika kul ändå. Tack flickor för en rolig kväll :).

Ikväll väntas jobb med Birgitta ch passet börjat med 1,5 timmes möte. Så arbetsdagen kommer gå fort! Bra dag med andra ord!

Lite oglamorösa bilder från igår ;).


5e december 2012


God morgon!

Jobbdagen gick bra igårkväll och nu är det dags att åka iväg till jobbet igen. Om jag kommer fram ;). Det har snöat ganska bra inatt så jag får gräva fram bilen. Inte så kul heller att dom inte hinner ploga. Så jag får köra lungt och försiktigt helt enkelt.

Efter jobbet blir det att handla lite snabbt, sen hem och svira om och åka mot stan igen. Julbord med jobbet väntar ikväll på restaurang munken. Åt där förra året också så då vet jag i allafall att maten är god! Ska bli mysigt!
Nä, nu ska jag ut i kylan!

Ha en bra dag!

Igår va de inte lika mycket snö, men uh så kallt!


4e december 2012

 
God morgon!
 
Vaknade upp av klockan vid 9-tiden. Låg och drog mig i sängen en stund innan jag klev upp. Nu har jag suttit och kollat på greys anatomy på tvn och druckit kaffe. Jobbar kvällen idag och börjar kl 14. Innan dess ska det göras lunch och jag ska fixa i ordning mig. Lika kallt ute idag, så det blir spännande och se om bilen vill starta efter att ha stått still i 2 dagar snart.
 
Hade en mysig födelsedag igår. Började med soffhäng hela förmiddagen och när Markus kom hem så gjorde vi finmiddag. Hasselbackspotatis och fläskfilé. En lugn och skön dag.  Tack för alla grattishälsningar både på mobil och facebook.
 
Nu ska jag göra mig i ordning och brygga en till kopp kaffe. Ha en bra tisdag!
 

3e december 2012

 
 
God förmiddag!
 
Idag är det min födelsedag. 24 år gammal. Ush, så fort tiden går. I allafall detta året, men det har varit ett väldigt bra år :).
 
Igår var jag på fika hos pappa efter jobbet och jag fick presentkort som jag önskat mig av han och Lillian. Satt och snackade i nästan två timmar. Drack kaffe och åt lussebullar. Kvällen avslutades med middag och mys med hjärtat.
 
Idag är jag ledig och planen var att åka till stan och luncha med Johanna, men hon har fått migrän stackarn. Så jag blir nog hemma och tar det lungt bara. Varken mamma, pappa eller syrran är hemma idag så det blir inge födelsedagsfika, men det gör ingenting. Jag har ju min älskling såklart! Så det får bli en extra mysig eftermiddag/kväll med honom.
 
Vaknade upp vid 9 idag och öppnade dörren och där hade Markus ställt ett paket på byrån med min favoritparfym. Tusen tack älskade du! Jag hade önskat mig den då jag inte har någon parfym alls. Alla är slut, så det var en trevlig morgon att vakna till :).
 
Nu blir det serier på datorn och bara ta det lungt.
 
Imorse.
 
 

2a december 2012


God morgon!

Ush, så trött jag är. Helgarbete är så mycket slitsammare än vanligt vardagsarbete. Kroppen vill bara inte gå upp såhär tidigt och slita hela dagen.

Så skönt att jag bara har en dagtur idag och slutar kl 16. Då blir det hem till min kära far och Lilian på kaffe och lussebullar :).

Själv har jag bestämt också att det ska bakas pepparkakor på jobbet :). Kul dag!

Hoppas ni får en lugn och skön första advent. Jag väntar med att tända ljuset tills i eftermiddag när jag och älskling äter middag! :)


1a december 2012



Sliten tjej!

En lång jobbdag idag. 7-21 med 3 timmar rast utspritt på dagen. Sitter i bilen på bergvik och inväntar mamma och Magnus. Dom ska shoppa. Tänkte hänga på för jag vet att sängen på jobbet ändå är upptagen så där kunde jag inte vila.

Riktigt kallt idag. Hua! -6 skulle jag tro. Kallare ska det bli imorgon. Har tappat bort mina vantar så jag måste införskaffa ett par nya idag! Fryser ihjäl.

Ha en bra lördag! Pusssss

Trött?


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus