God kväll !



Sitter hos älsklingen nu , passar på att blogga medans han kör en vän till stan.. Idag då åkte jag och M till IKEA och kollade på nattduksbord, det blev då st jättefina för 299 (ord. pris 399) st. Blev jättebra faktiskt.. Köpte lite annat småplock som runda blockljus, fat och stenar.. M köte en kudde och sugrör :P. Blev dyrt i slutet :P men värt det. Sen köpte vi mat och massa godis :) nu blire tillbaka till tv:n för resten av Let's Dance... Heja MORGAN !!!! ♥


Den är snyggare i verklighetenn (mkt snyggare)



åh så skönt !


Så skönt att bara vara hemma nu efter jobbet.. är jättetrött .. Har sovit dåligt hela veckan och börjat jobba mellan halv 7 och halv 8 varje morgon..det sliter på en verkligen..Min rygg plågar mig också..Har ju ett vädligt tungt jobb.. Märks att man slits ut fort.. man är inte mer än människa tyvärr.. :P

Min styvfar sa häromdagen att han skulle ta hem hans massagestol hit igen (varit uthyrd) idag..Åh, vad jag längtar.. den är underbar ! en riktig massagefotöjl.. den kostar 36 000 kr så då förstår ni att det är the real deal ;).FY va gött.. Synd att man bara får ligga en halvtimme om dagen.. man kan bli världigt sjuk annars.. feber osv. Men den är efterlängtad kan jag lova.. men jag åker ju till M sen så jag hinner nog inte ligga i fotöljen förrens på måndag.. LÄNGTAR !


Nu sitter barnen nere i vardagsrummet och tittar på "101 dalmatinerna" så då tar jag mig tid att sitta här.. betala lite räkningar osv. Hämtade ut tre nya böcker förut som jag beställde på CDON.com. Tre st för 99 kr ;) billigt billigt :) så nästa vecka blir de mkt läsning :).


jobbar



Sitter på jobbet och jobbar för fullt :P men tog en paus. Snart är det lunch och det blir det full fart igen.. Slutar halv 2 sen blir det att hämta tvillingarna hos dagmamman och sitta barnvakt till 5 , sen drar jag iväg till älsklingen :) myspys !



Trevlig helg alla söta !

ojsan




Har ju som sagt letat efter en normalstor väska som man får plats med kollegieblock + mattebok.. ville ha en relativt bred men inte så himla hög. Hittade ingenting jag gillade utom mulberryväskan som sagt ;). Kikade in på LindaBloms blogg och såg att det kommit in nya väskor.. tog mig en titt och vips så hittade jag min väska. Det enda som är tråkigt är att det är svårt att se hur stor /liten den är eftersom det bara är en enkel bild på den men jag tog modet till mig och beställde den.. den kommer nog inte innan skolan börjar men det ska gå fint ändå. Fick ju 10 % rabatt genom att handla genom Lindas blogg och så tjänar ju hon på det också ; )

så trött



Efter en dag på jobbet och ett par timmar i stan är jag helt slut. Helst av allt skulle jag vilja lägga mig och sova nu, men känns förtidigt... Kan ju inte missa Hopkins kl 21 på kanal 5. Så intressant !
Åkte ner till stan först och främst för att leta efter en väska, men icke sa nicke, ingenting hittade jag och då var jag inne på alla väskaffärer som fanns... HItta i juförsig en väska som jag verkligen vill ha men den va ALLDELES för dyr HAHA 9 995 kr kostade den... Mulberrry.. skitsnygg.. Elin Kling lottar ju ut den just nu på kanal5.se/klingselection.. Är med och tävlar men tror absolut inte jag är någon vinnare.. Önskedröm...Mulberry Bayswater....





Nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe...läsa bok , tjattra med mamma m.m


Pussar

hårfärg



Nu sitter jag här med hårfärg i huvudet, blir nog en blandning mellan rött och brunt.. får se om de blir något bra av de. Hoppas det i allafall.. Idag fick jag lön , så efter jobbet så stack jag och mamma iväg till bergvik och jag shoppade en ny vårjacka/kavaj ;)skitsnygg:D  kommer bilder så småningom.. Sen köte jag ett par jeans och en tröja.. inge märkvärdigt.


Vill påminna alla om att det är förintelsens minnedag idag.. exakt detta datum 1945 släpptes alla fångar ut ur lägrena runt om i världen (europa?). Tänkter på alla människor, som dog under den tiden.. och alla som såklart överlevde.. vilka hemska minnen de bär på.. De minsta man kan göra är att ägna dom en tyst minut !



inge fika



Nej som sagt, det blir ingen fika,  orkar inte vänta längre och blir bara tröttare och tröttare...vet inte vad jag ska göra nu men tänkte kanske åka iväg till affären och inhandla något gott att äta .. eller om vi kanske beställer familjepizza..hmm..lät smaskens faktiskt. :)

Får se om jag skriver något mer idag.. annars kanske jag försöker hinna skriva efter jobbet imorgon om jag hinner.. trevlig kväll allihopa.

tv blir sen...

paparazzi

Detta ekar ur mina högtalare just nu !


dopet



Sitter här, frusen med ett glas cola och marabou premium choklad. Gott ! Väntar på att Linda ska höra av sig så vi ska dra ner till stan på en kaffe.. men börjar tappa lusten då jag har väntat sedan kl 1 typ och hon är fortfarande inte klar sen 3 timmar.. alltid samma visa med Linda. Typiskt !

Tänkte i allafall lägga ut lite bilder från Markus systerdotters dop igårmorse.Det blev lite långdraget då det tyvärr va gudstjänst innan vilket tog musten ur både mig och Markus men dopet gick fort sen :) Nellie grät för full hals, inte alls trevligt med vatten på huvudet. Skulle jag också tycka. Sen blev det massor med fika och paket. Trevligt.


Så fina så:)

 
Hugo vinkar vinkar till kameran

Dopbarnet Nellie själv i egen hög person. Hon va så fin :)

Massor med fika också , mums.

Massa presenter, den andra röda (den lite större) var från mig o Markus, Bismarck armband i silver

Rakade Hampus(inte vackert) med sin son hugo som var törstig och Markus pappa !


måndag


Ny vecka! Idag händer inte så mkt, se om jag får tag i någon vän som kanske vill ta en kaffe.. Annars så blir det att sitta inne med en kopp te och min nya bok "gossip girl"..Sen så jobbar jag resten av veckan.. bara dagturer fram till fredag. Skönt med lite jobb nu när en personal på jobbet har brutit handleden eller om det var båda handleder ! :P stackare.



Nu ska jag sminka mig hade jag tänkt. Puss o Kram.

huvudvärk



Hej, här sitter jag, på jobbet med världens huvudvärk , ush ! Men snart har alla lagt sig här och man kan sitta och glo på tv:n i lugn och ro och vänta på att kl ska bli halv 10 så jag får åka hem till älsklingen. Kanske spela xbox? ganska så kul. Jag rockade loss på GH igårkväll i allafall :D, haha inte :P, kan de inte så bra ännu, har ingen taktkänsla i fingrarna :P.

Hoppas ni alla får en trevlig helg. Nu ska jag ta svängen ut till hörnan och röka lite ;P.


Puss o Kram

just nu

Sitter jag vid mammas dator på jobbet, håller på att städa men har tagit en liten paus nu. Mamma ligger hemma, som resten av familjen, dösjuka med feber och förkylning..stackare.. bara jag som är någorlunda frisk ännu men känner av hostan lite och ständigt täppt i näsan, min tur snart? hoppas inte då jag har jobb på gång. Vill gärna vara frisk så jag kan tjäna lite stålar.

Hoppas ni har en bra dag. Själv åker jag till älsklingen sen och ska spela spel på hans nya xbox :D.

Puss o Kram !

fyf*n



Trött jag blir på free-food.se och gratisgrodan.se , kan inte bli medlem vilket irriterar mig oerhört mkt !!! det står att mailen inte är korrekt men den är så korrekt den bara kan bli ! någon som vet vad som kan vara felet? min dator som är fuckad kanske ? för de funkar inte med mammas mail eller syrrans.. har provat. CP skit. Blir så trött !!!

Sitter här måttligt irriterad, sur, frusen , hugrig och ont i ryggen.. funderar på att tvätta av mig sminket och lägga på en skön ansiktsmask och göra några goda mackor med salami och gurka och ta mig en kopp te. Det blir att titta på hopkins kl 9 i kanal 5. Skitbra.. bättre än made in sweden faktiskt :)




Hoppas ni har en trevlig/mysig kväll allesammans.
Själv saknar jag min älskade pojk som fasen, känner för en go kram nu ! ♥

Shopping.


Nejdå, blev faktiskt bara en svart piké t-shirt och ett par svarta mjukisbyxor som jag ska ha på jobbet.. är trött på att ha så lite kläder att ha på jobbet.. Var inne och kollade på internet igår på riktiga arbetskläder inom vården men herregud 450 kr för EN tröja och 5-600 för ett par byxor.. helt galet. Aldrig i mitt liv att jag köper det... en behöver ju minst 3 par kläder så man kan byta.. otroligt. Jaja, så det blev kläder från H&M istället... t-shirten kostade 49.50 på rean ;) och byxorna 98 kr.det va bra priser tycker jag. men det blev bara ett "set" får vänta med att köpa mer tills pengarna rullar in på kontot.. mkt som ska köpas.. måste köpa mig en ny vårjacka/kappa för min är 2 år gammal och har gått i sönder.. får se om jag hittar någon billig skit :P. Sen så är de alla hjärtans dag.. syrrans födelsedag osv.. en del som sagt. en ny väska till skolan också kanske. min är förliten och de andra jag har är för stora.. de är för "djupa" liksom, vill ha en lagom djup och mera bred så kollegieblocket och matteboken får plats ordentligt..får kika runt lite :)

Kramis.

Veckans citat



"Jag vet vad jag flyr ifrån, men inte vad jag söker efter"


Michel De Montaigne

Duktigt jobbat.



Har precis ställt tillbaka dammsugaren i städkammaren :) har dammsugat överallt, satt igång diskmaskinen och fyllt tvättmaskinen med tvätt :) duktigt duktigt tycker jag :)! Nu ska jag snart köra lillsyrran till hennes farmor och farfar, hon blir där över natten.. min prinsessa...


Kom på att jag glömde säga grattis till min kära mor förut.. hon har namnsdag idag ju :) får inte glömma det sedan.
Själv vill jag bara hitta mig en ny bok och slänga mig i sängen med den.. har läst ut magdalena Graafs bok nu och den va hur bra som helst. Rekommenderar den starkt !

Får vänta på lönen så får jag bege mig iväg och ladda upp med ett par böcker så jag har nått att läsa :)

Puss o Kram.

piss



bloggen krånglade hela dagen igår och det gick inte att logga in :( men men, har ju inte hänt så mkt mer än att jag har jobbat en hel del. Men börjar bli förkyld nu känner ja, inte bra när jag ska jobba igen på fredag och det är dop på söndag och allt ! Sen så va de tjafs igårkväll också, trött jag blir.. eller snarare ledsen..Vill bara ha ett förlåt ! :(

Nu har jag precis duschat i allafall. Ska käka frukost och göra mig i ordning.. Och sitter och väntar intensivt på att markus ska skriva till mig , för han svarar inte när jag skriver ändå :(, får hoppas att han skriver snart..


Ha en trevlig dag !

Snart..


Om ett par timmar slutar jag, ska bli helt underbart skönt att få komma hem till min babe :). Hur har eran dag varit/är? Själv har min varit full med jobb.. och lite lek med fia och knuff på rasten :).
När jag väl kommer hem sen så blir de kanske duschen på en gång.. känner mig inte helt fräsch efter dagen. Men beror på om vi inte ska någonstans, men de hoppas jag inte.. känner för samma dag som igår.. bara slappa och mysa.. glo på en film och somna i Markus armar :), mitt hjärta ! ♥


Trevlig kväll allihopa i allafall :)

Jobbardag.

Sitter hemma på rast nu. Börjar kl 2 igen.. Har precis spelat fia med knuff med tvillingsyskonen och mamma.. jag näst sist :P. Urdålig.. Mamma vann såklart !

Idag blir det bara jobb.. började halv 7 imorse och jobbar till halv 10 ikväll.. men det ska nog gå bra.. Hoppas vi får in någon mer nu till kvällen och natten.. vore skönt att slippa springa in till en gubbe som larmar hela tiden.. Han kan inte ligga/sitta still och så fort han går iväg så trillar han oftast. Stackare.. Får vi in någon mer så slipper vi springa fram och tillbaka hela tiden.. menar det också, vi springer för glatta livet så vi hinner till han innan han hamnar på golvet..


Hoppas ni har en trevlig lördag. Själv längtar jag tills jag slutar så jag kan åka hem till älsklingen. :) bara mysa och må gott :) !


Kram på er ! ♥

39.9 C

Min älskade plutt till lillasyster som är 5 år sitter framför tv:n och myser.. Tyvärr med 39.9 i feber.. stackars lilla älskling.. Har gett henne flytande ipren så vi får se om en timme och febern har gått ner något.. hoppas , hoppas.

Själv ska jag hoppa in i duschen nu hade jag tänkt. Blir inte barnvakt sålänge.. fram till halv 11 ungefär.. sen är det bara att vänta på att mamma ska hem på lunchen så drar jag iväg till älsklingen igen. Vet inte vad vi ska hitta på idag.. hoppas det blir innesittar kväll med let's dance.. spännande. Ska upp 20 över 5 imorgon bitti.. börjar jobba kvart i 7 och måste åka bil till jobbet som tar ca 25 minuter nu när det är snorhalt ! Sen så jobbar jag heeeela dagen ändå till halv tio på kvällen.. Men så jag ja ju 3 timmars rast mellan 11-2 . Men det känns inte som det när dagen är över. Men på söndag är jag ledig, tack godegud. Värsta som finns att även göra en lång tur på söndag när man gjorde en på lördagen.. Men behöer i juförsig jobb nu, annars blir det bara 2 dagars jobb denna månad.. Det blir tufft när den lönen kommer i slutet av feb. Syrran fyller ju 23 år 17 mars och hon måste ju ha present såklart. Får spara lite från lönen som kommer i slutet på denna månad. Har ingen aning om hur mkt jag får men ja hoppas på en hel del eftersom jag jobbade ganska mkt.. jobbade hela julhelgen så det borde bli en del.. då tjänade jag 197,10 i timmen tror jag :). Det blir fint det. Men måste ju spara också.. hade ju tänkt att åka till Thailand igen så smånigom i april eller mars men jag kommer aldrig hinna spara så mkt pengar så de räcker dit.. kanske kanske ska vara så dum så jag lånar lite pengar av älsklingens pappa.. hm.. han är villig att låna ut tror jag.. men synd att man ska behöva göra det.. men sammanlag t så behöver jag nog 17-18 tusen för att klara mig bra.. måste ju vaccinera mig igen eftersom jag (dum som jag är) aldrig tog den sista vaccinationssprutan i höstas och är inte skyddad i 20 år :(. Pucko jag !

Nej nu orkar jag inte tänka på Thailand för då får jag ångest över pengar ! Nu blir det duschen medans barnen är så snälla och kollar på bolibompa :).



Kram.

Sliten

USh va trött jag är nu, orkar inte föra någonting nästan.. väntar på att kl ska bli fem så jag kan hämta mamma på jobbet för att sedan åka hem och ta en kaffe tjattra lite. Har legat i sängen med filten över mig och läst min bok. Det blev över en timme i allafall, nästan 2 faktiskt.. Men nu blir det ingen mer läsning förrens efter helgen när jag kommer hem från min pojk ! ♥ Hoppas på massa mys och film ikväll med älsklingen :) ska bli skönt att få träffa honom :D.



Nu skriver jag nog inge mer förrens imorgon, men ni får ha en trevlig eftermiddag och kväll så skriver jag mer i morgon om jag har tid, ska sitta barnvakt åt mina tvillingsyskon :). Kram Kram.


chokladpudding


Har jag precis tryckt i mig med massa grädde :) mums..Nu sitter jag här och njuter av en kopp kaffe !

Igår på kvällen gick jag och mamma ut på promenad, gick bort till centrum och hämtade ut mitt paket med pudret som jag beställt. Måste säga att den funka hyffsat bra :) värt pengarna !
Vi köpte med oss fryspizzor hem och en halv nätmelon :) gottit ! Så vi käkade pizza, melon, te och choklad framför tv:n igår kväll. Det var mysigt.. Sen la mig och läste en stund , eller snarare 1 timme och en kvart. Kan knappt slita mig från boken. Den är skit bra. Läser Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Den handlar om Magdalena som en ung 18årig tjej som bor tillsammans med sambon Jorma.. Han misshandlar henne nästan till döden varje gång och super varje kväll, tar anabola steroider, knarkar m.m. Man får följa henne kamp mot friheten tillsammans med deras lilla son Isak på knappt ett år... Tycker verkligen att ni ska läsa den när ni får chansen. Hur bra som helst. Ska lägga mig en stund snart och läsa lite..

Väntar på att mamma ska sluta vid 5, ta en kaffe och tjattra lite innan jag åker till min älskling. Läntar så efter honom så det ska bli jätteskönt att få krama och pussa på honom sedan :).

Hoppas ni har en bra fin solig dag som jag. Kram


Grattis till min gumma Linda Rangfeldt som fyller 21 år idag :) Grattis igen ! Hoppas du får en fin dag :D ♥

Hallå igen.



Uttråkad som jag var efter storstädningen så bakade jag faktiskt en rulltårta med chokladpudding i :) blev skitgod. Ser lite bränt ut men det smaka inte så turligt nog :). Så nu vet jag inte vad jag ska göra. Väntar på att mamma ska stiga innanför dörren.. får se om det blir att gå ut o gå direkt kanske. Känner inte lika mkt för det nu när det har blivit kallt och tempen sjunker under 0:an. Får se vad det blir. Nu blir det lite mer rulltårta och en varm kopp kaffe :)

Puss på er och...
Puss på dig älskling !

Veckans citat



"Ge alla ditt öra, men endast några få din röst"



William shakespeare

Prinsessan



Min älskade lillasyster Felicia har namnsdag idag. Grattis hjärtat ♥



Sen lägger jag ut lite bilder på resten av familjen så ni får se hur de ser ut ;)

Mamma fular sig ;), sen är det felicia, William, alex och mamma

Jag klipper gräset.. någon måste ju göra de å :P

Lillasyster och mamma

syskonen med lilla kusin :)

älskade storasyster som nu mer är Kirunabo !


Det va lite bilder.. har miljoner till på alla barn i familjen.

planer för dagen.

Har god lust att bara gå ut och gå en sväng i detta vackra väder. Men håller på med maten nu och sen måste jag dammsuga, damma, skura, byta gardiner, dukar och plocka undan. Vill att det ska vara fint hemma när mamma kommer hem i eftermiddag. Har lovat henne ett rent hus :). Men det får bli att ta en promenad i kväll istället med mammsen :). Gött.

Synd att man inte hade en hund med som sällskap. Mkt lättare att promenera då , enligt mig :).

Ludde :D



Nej nu ska jag steka falukorv :)

Puss o Kram.

Ont


God morgon ! Här sitter jag och har så ont i svanskotan/bäckenbenet... vet inte vad jag har gjort.. blev så efter jag hade läst min bok förra veckan.. eller så kanske de beror på att jag hade urinvägsinfektion jämt nyss.. Hoppas det inte är något allvarligt i allafall . Tänkte hoppa in i duschen nu i allafall, göra mig i ordning och börja dammsuga och skura.. får se om det blie efter mamma har varit hemma på lunch.. måste hinna laga mat åt henne innan 12.

SKriver mera sen :)

Kram.

Gammelmormor !

Dagen outfit. Fick duga. Men gud, kolla hur jag ser ut i ansiktet HAHA.. på "helkroppsbilden", vadå vinögd.. Hatar att jag har ett stort och ett litet öga.. Fan asså :P




Drog till stan tidigare idag och mötte upp Sandra och hennes nya bebis Alyssa :), så underbart vacker. Så stora fina bruna ögon :) Sen kom Cissi också. Drog till ett nytt fikaställe (coffeehouse by george)  tror ja det heter. Det var superfint därinne, skitsnyggt inrett och stora ytor.. märkte fort att det är väldigt inne för mammor med barnvagnar.. det kryllade av småpluttar överallt :) Underbart ! Men ändå väldigt varierat.. både unga och äldre, killar som tjejer. Mkt bra.. blir nog dit fler gånger.. inte allt för billigt men det är det vell ingenstans nu förtiden :).

Sandra och Alyssa.. Vadå fina ögon?

Latte och Hallonpaj det blev :) Mumma.



Sen vid 5 stack jag upp till min gammelmormor (mumme som hon kallas) , mötte upp mamma utanför och gick upp. Tur mamma hade egen nyckel in till lägenheten för mumme låg och såg i sängen och hörde inte när vi plingade på . Mamma gick in i sovrummet och försökte väcka henne.. hon vaknade inte direkt så jag trodde helt seriöst hon hade gått och dött.. hon är ju ändå 93 år gammal , damen ;). Men jo hon svarade tillslut.. hon var helt förtvivlad att hon hade råkad somna mitt i maten :) HAHA ! Hon är pigg för sin höga ålder, hon visslar och skämtar och svär, haha hon är helt underbar.. önskar hon finns i många många år till.. älskar henne så :). Hon har eget företag också, hon har egen fotvård hemma så folk kommer till henne för att fräsch upp fötterna. Att hon orkar. Men det är bra med lite extra penningar.. hon har världens sämsta pension fast hon alltid har haft två jobb , det ena är eget företag som gått bra i alla år.
Vilken kvinna..!


Sen så inhandlade jag förövrigt en klänning på Gina för 149 som jag tänkte ha på min "systerdotters" dop näst nästa helg. Sen köpte jag en ny bok eftersom jag läst ut min.. det blev magdalena graafs självbiografi. Har hört att den ska vara intressant. Och nu skriker plånboken, såå tom är den. ush, hur ska jag klara mig resten av månaden? Panta burkar kanske ? :)
Så ser klänningen ut om ni ser?




Nu blir det snart tv, natchos och en kopp te efter det.. Börja läsa boken sen innan läggdags kanske :) ?
Puss.


Matdags



Hej :) Nu ska jag fixa käk tänkte ja. Det får bli korvstroganoff och ris :) gottit ! Sen vad halv 2 tar ja bussen ner till city och ta en fika :) ska bli kul.
 
Dagen började med julrensning. Har prockat bort alla ljustakar, änglar, stjärnor, tomtar, bockar och röda ljus ;). Ska även byta garndiner och dukar i kväll eller om jag fixar det imorgon, de hänger på tork för tillfället. Julgranen orkar jag inte ta tag i själv så det får mamma fixa till helgen. Sen så jag har lagt alla julsaker i mammas och Lasses säng HAHA, för jag hittade inte kartongen till sakerna, va till och med uppe på vinden helt själv och letade men orkade inte krångla så det får bli ikväll.. tror inte mamma vill sova med hela julen i sängen :) !

Nu ska jag vattna blommorna och sedan sätta igång med lunchkäket :)


Hoppas ni får en toppen dag :)


Älskar dig Markus :) glöm inte det ! Vet att du är en stammis på min blogg :D ♥


Fy fan va bra den är :)



Ni måste bara kolla på denna roliga video.. fy fan va härlig :) HAHA !



God morgon



Förstår egentligen inte varför jag gick upp.. helt otroligt.. är ju faktiskt ledig . Är skittrött men det är vell lika bra att sätta igång snart med städning.. Men sen då? vad ska man hitta på då? Finns inte så mkt att göra fast man bor i Karlstad. Någon som har något tips ? Fika kanske ? :)

vill ha !

Dom stentvättade jeansen i bakgrunden finns som tights på Gina.. VILL HA. Tror det är typ den färgen på dom också, så fina :). Hoppas de finns kvar efter löning den 27:e.



100 % Gratis !!




Helt underbart. SÅ LÄTT !  Prova själv.. klicka på bannern och bli medlem nu så får du de 50 första poängen av mig :)

tjugondedag knut



Absolut ! Då ska julen bort, nu går vi mot ljusare tidern. ÄNTLIGEN. Det är det imorgon och jag tänkte att jag skulle vräka på musik imorgon och städa bort julen så mamma slipper det :), kanske dammsuga, skura och vattna blommorna. :) Det är jag som sköter blommorna i detta hushåll faktiskt, fast vi är 7 st i detta hushåll. Ofta jag som städar också så mamma ska slippa :). Idag handlade jag mat hem för mina sista penningar åt mamma. Hon blev jätteglad. Ska även hänga tvätt och slänga i ny tvätt i tvättmaskinen. Städa hamstrarnas burar och gjorde fint idag :) Lagade mat till och med, men det gör ja varje dag nästan så maten står på bordet när mamma kommer hem på lunch vid 12. Älskar dig mami :)
 
Bort med julen !

Mamma gör sin fin framför spegeln innan utgång på stan :)





Baguette

Nu blir det en fet baugette med salami , sallad , gurka osv. Hungrar ihjäl ! Och gott te såklart :)

Solning



Japp, nu har jag nyss kommit hem från stan. Jag och  L har solat solarium en halvtimme, gött men extremt varmt va de idag, svettades som en gris ! Svider i hela ansiktet och kliar på kroppen, men har ej bränt mig tror ja , har inte riktigt kollat så noga ännu. Läpparna gör ondast ;( ush.
Nej nu ska jag snart dra iväg och hämta mamma på jobbet, så åker vi till bergvik och handlar lite mat, ska försöka få med henne och glo lite i affärer också. Måste hitta något att ha på dopet näst, nästa helg. Tips??






Mat.


Yess. Nu blir det käk. Spaghetti och kättfärssås a la Josefine ! mumma !



(ej min bild)

Blåsväder



Det är storm ute idag kan jag lova ! Hoppas det lugnar ner sig. Vill inte ge mig ut i detta väder inte :( ! Men nu ska jag laga mat , mamma kommer hem på lunch vid 12.


xoxo

Måndag Morgon.



God morgon alla, morgonpigga/trötta !

Kl är nu kvart i 9 och det är fortfarande mörkt ute.. man blir deprimerad av detta mulna, regniga väder ! Hoppas det ljusnar upp snart.

Tänkte tala om att jag har beställt en foundation från sheercover, såg att "Kenza" använde sådan. Men köpte den inte för att hon har en utan för att den verkar väldigt bra, och jag har en riktig promblemhy. väldigt ojämn hy och torr. Tydligen ska den vara mkt bra för ojämn hy. Så jag tänkte att jag skulle prova, så vi får vell se när den kommer på posten :).
 


Har provat det mesta foundation osv. Den jag använder nu kommer från MakeUp store och kosta 249 kr.




Den är mkt bra men väldigt kletig, torkar aldrig, så jag brukar lägga på puder efteråt så den inte är så kladdig. Efter ett par timmars användade så får jag "fläckar" det blir som torra fula fläckar på kinderna som syns väldigt väl. Har inget med sminket att göra då jag även får de utan smink. Är väldgt noga med att smörja mig varje dag flera ggr. Tyvärr har det inte hjälpt så bra, bara för stunden.


Nej , nu blir det duschen för min del !
Kram.

Veckans citat



"Så länge du är övertygad om att det du gör har en mening, kan du ta dig igenom både rädsla och utmattning och ta nästa steg"

städning

Japp, nu har jag dammsugat, dammat och gjort rent badrummet :) välbehövligt. Städat en gång i veckan men ser ut som man inte har städat på flera månader.. vart kommer skiten ifrån? :P

Nej nu blir det kaffe och tv. En riktig tv dag. grå mulet och regn, fyfasen !

Ikväll är det premiär för trollkarlens hemligheter kl 21.00 på kanal 5. Måste ses :)


Ha en toppen söndag !

Kram.

...




Godnatt... supertrött !

Måste erkänna..



"blondinbella" va faktiskt ganska bra igår ;) men hon va lite slapp i benen tyckte ja ändå, ibland såg de ut som om hon var på väg att sätta sig, men annars såg de ganska bra ut ! Men favoriterna va nog , Magnus , Morgan, Laila (hon skakade loss ;D ) och Magdalena ;).

Längtar tills nästa fredag :) Då åker någon ut också, tror det blir Aro eller Carl-Jahn.

Just nu sitter jag och kollar på "the F-word", blir extremt sugen på riktigt god mat, en fet köttbit med någon god sallad :),Hoppas eran lördag har varit bra hittills, min har varit OK. Ikväll blir det att sitta barnvakt åt min "systerdotter". Mysigt. Fixa lite käk åt älsklingen, han har beställt Oxpytt med ägg tror ja, tyvärr.. blir inge häftigare än så :)



Kram på er !

Let's dance


Ska bli spännande att se hur långt blondinbella kommer i årets let's dance, hoppas hon åker ut fort, fast det skulle vara kul att se henne göra bort sig lite ;). Skadegläje !






Snart kommer babe hem och då åker vi till edsvalla en sväng och kollar på shoes till han :), sen blir de nog bara en innesittarkväll för våran del, vet inte riktigt ännu !



Trevlig helg i allafall :)

Bara lite blandade bilder :)

Första dagen i Thailand, kortena är på mobilen så det är inge superkort !




Mamma och mina tvillingsyskon William o Felicia

Såhär satt jag på nyår, famför tv:n , med cidern i hand.


En bra bok och gott te, 2,5 timme senare var boken utläst :)

Jag va lite blond i somras


Min pappa ;)

Det brann utanför mitt jobb

Mamma och Ludde

Det kom massa snö i december men försvann lika fort.


Knäppa jag ;)

Helg igen :)


Hej ! Just nu sitter jag hos min älskling, men han är iväg och jobbar så då får man passa på att blogga lite :) . Har ju inte "tid" för dator när jag är med honom. Träffar honom mest bara på helgen och vill ta vara på varje sekund . Jag har precis duschat , blåst och plattat håret. Ska sminka mig lite snart också.. Ska ivög och kolla på skor åt Markus sen , han behöver nya arbetsskor !

Gårdagen började drygt på mammas jobb, lite städning sen åkte jag hem och väntade intesivt på att Linda skulle vakna... vid 2 halv 3 drog vi till stan och fikade lite, blev pasta och kycklingsallad med coca och sedan kaffe ;) mums.

glodde lite i affärer, hittade inget tyvärr. Sen åkte vi hemåt, Pojken hämtade mig vid 6 , då drog vi till bergvik och kikade på skor men hittade inget heller. Sen handlade vi mat , dricka och godis , åkte hem och myste framför tv:n. :) så såg min dag ut igår. :) Hur var eran? Och vad ska ni hitta på i helgen ? Något spännande? :)

Linda älskling ser oerhört koncentrerad ut när hon brer sin smörgås :)



äntligen


Har tösa mi vaknat, snart bär det av till stan, hungrig som en gris nu, äter macka med salami ;) mumma !! ha en trevlig dag.


Undrar vart mina tröjor från ellos är ? :S 2 veckor sedan jag beställde de.. konstigt ?


Trött jag blir :@



Blir trött när man sitter och väntar på personen man ska fika med, men hon ligger och sover fortfarande när kl är 1 som vi bestämde att vi skulle åka ner till stan... skitkul för braiga kompisar !

Saknas mig.



Saknar Thailand så himla mkt, vill verkligen tillbaka men vet inte om ja har så jag kan spara och åka igen i april eller något, men det vore helt fantastiskt !!


Bilderna är inte så bra men det är de enda jag har, alla bilder från thailand som låg på datorn försvann när hårddisken pajade. :(


Helt Gratis !



Vill tipsa er igen om Gratismode, där man blir medlem gratis, samlar fort och lätt poäng som du sedan byter ut till riktiga presentkort . Du kan välja mellan 60 olika butiker (tex gina tricot, HM, vero moda nelly.com, siba m.m) . Kostar absolut ingenting. Bli medlem och prova ! Det skadar inte ! Genom att klicka in dig härnere så får du 50 poäng av mig direkt ;) inte illa pinkat !






Äntligen hemma.

Hej :)

Har nyss kommit hem från mammas jobb, har städat klart :) känns bra, bara en vecka kvar tills nästa städning :)

Nu hade jag tänkt att sitta här en sväng tills Linda hör av sig, hon sover vell fortfarande. Sen åker vi nedåt stan och tar oss en fika :) funderar på om man kanske ska äta i stan också sen, är inte så hungrig nu och orkar inte ställa mig vid spisen. Gött att få äta lite restaurang mat ibland ;). Ska bli gott med fika också såklart. Har läst att det är många som dricker "chailatte"eller hur de stavas, typ te med skumad mjölk eller något sånt, kanske ska prova då jag älskar te med mjölk ;).

Skriver mer snart igen :) puss sålänge.


Måste läsas.

Och måste skrivas för er som inte vet om jultradition.

Tex julgranen   : det ska vara en stjärna i toppen inte spiral som många har.. den representerar betlehemsstjärnan och inget annat. (jesu födelse) sen så har jag alla jag sett lagt sitt glitter runt om granen vågrätt FEL!!!  Det ska hänga lodträtt från stjärnan och det  ska vara 11 st som hänger ner... dom represtenterar stjärnans strålar och alla jesus lärljungar utom Judas som förrådde Jesus. Att det ska vara så svårt. Kanske inte lätt att veta men ALLA jag har sett gör fel. Tycker det är väldigt underligt.

Sen ska julpyntet i granen hänga såhär: allt smått och alla änglar högst upp i granen och störst längst ner, mkt förståerligt tycker jag! Har tänkt på det så fort jag ser en annan familjs granar, tycker det är viktigt att man ändå lär sina barn på rätt vis , i allafall pratar om det med dom, så kan man göra som man vill sen med granen. Nyttit för alla även om man inte är kristen eller något.. om 50 år kanske ingen vet varför det är på detta vis!?


Sen så va de trettondedags jul häromdagen.. Kan faktiskt tala om varför det är en röd dag. Det var den dagen de 3 vise männen begav sig till Betlehem och lämnade över sina gåvor till Jesubarn ! ;) lärde mig det igår faktiskt på tv:n lite intressant faktiskt då det verkar som det inte är många som vet vad det är för en dag ! :)


Nu är jag nöjd. Har velat skriva om granen ( som är viktigast ) ända sen den kom upp dagarna innan jul men på något sätt har jag förträngt det och glömt att skriva.

Vill inte på något sätt ändra eller vara taskig mot er som har det på ett annat vis, ni gör ju som ni vill såklart :) men kanske tyckte någon att det var nyttigt och intressant. Själv tycker jag granen ser oerhört mkt snyggare ut så också. Traditionell !


Fikasugen.



Tro mig !! Jag är extremt fikasugen just nu. Ska bli skönt att få åka till stan imorgon och ta en fika med min Linda.
Ska bli roligt :) Lite ont om pengar i plånboken så de får stanna vid en kaffe eller latte.



Sov gott alla bloggare och bloggläsare :)

bilder

Hej !

Nu äntligen kommer lite bilder från jul och nyår, hade tappat bort kabeln till datorn , och sen när jag väl hade hittat kabeln så dom batterierna i kameran men va och köpte nya idag så nu jäklar ;) blir inte många bilder men några i allafall..
Vi börjar med Julafton, Kalle är på tv och alla är samlade.

Här är alla mina syskon utom ja samlade.. Madde (15) i grå tröja, William (5) i Alex knä, sen Alex (11) sen min storasyster Caroline (23) i svart skjorta.. Felicia (5) i rosa dress och sen Syrrans pojkvän Tom (20)



Här sitter mamma och ser road ut, samt syrran ;)


Här ser vi på tjuren ferdinand !


Här är det dags för julklappsutdelning, mamma sköter det varje år men alla småsyskon vill vara med och hjälpa till :) 


Det var oerhört mkt paket, detta är inte alla som ligger under granen !

Tror det blev trubbel med ett paket, då fick styvfar hoppa in i utdelningen !
Tomten som sitter vid tv:n i bakgrunden har hängt med i alla år så vitt jag vet, och han är den fulaste tomten som jag någonsin sett. Men som sagt, tradition !


Sen kom tomten såklart, både William och Felicia tyckte hans röst va mkt likt deras farfars ;) hm !

Systers hund (Milton, som jag döpt :D ) va den som va absolut finast på julafton, helt underbar och gosig.



Sen går vi över till nyår.. det var en stillsam kväll med god mat, tv, öl och cider, men kl 12 stod vi utanför och skålade in de nya året :)Tyvärr är det bara 2 bra bilder som jag lägger ut.  Här är min älsklings storasyster, pojkvän och deras lilla Nellie (5 månader).




Här är pojkens mamma, lillasyster, storasyster och storasysters pojkvän och Nellie.



Mer hade jag inte att bjuda på men kan kanske lägga ut lite andra vanliga bilder också.

Min outfit idag, helt svart.



Här är tråkmånsen jag !


Funkar aldrig.



Hej.


Sitter på mammas jobb, har städat lite, tar resten imorgon ! Just nu sitter jag och försöker ändra textstil och storlek på länkarna i menyn (alla inlägg) men det funkar inte hur mkt jag än försöker och det finns ingen som vill hjälpa mig heller utan att få betalt. Tack för det !

NU åker jag hemåt, trevlig kväll !


God morgon !

Som sagt så skule ja läsa en "stund" igår, men blev 2,5 timme ;) läste ut det. Blir så förbannad när jag läser att jag inte kan sluta. Den är så hemsk och kan inte förstå hur en människa kan förstöra en annan människas liv på det sättet.

Boken heter bakom stängda dörrar och handlar om en 14 årig tjej som bor hos sin pappa och föder honom 2 barn.
Den handlar om incest misshandel osv.



Ni måste läsa den tycker jag ! Om det är någon som är intresserad att köpa den av mig ? läser tyvärr aldrig en bok 2 ggr. kostade 139 kr när jag köpte den för en månad sedan. ni får den för en 50 lapp ;).

Nu ska jag äta mat med min kära mamma :) mos och ungstekt falukorv, vad gott ? Sen ska jag åka iväg och kolla på doppresent till min pojkväns systers barn min "systerdotter" kan man säga ;).



Ha en trevlig dag, skriver nog mer sen ! ♥

Ny design??


Den blev absolut inge bra ! Har ingen aning om vad jag ska ha för färger som bakgrund eller någonting, vill ju inte "sno" samma färg som nån känd bloggare har heller just för att det är snyggt...Får man "sno någons bakgrundfärg? Kanske inte så farligt? Det är ju bara en färg som sagt.

Sen så har jag absolut ingen aning om hur man får bort prickarna och ändrar textstil på mina länkar i menyn ? Har provat det mesta. Det är ju ingen som vill hjälpa en heller utan att få betalt? Vad hände med generositet?

Just nu sitter jag här och har nyss ätit en natchostallrik, men fick sådan halsbränna att jag fick avsluta innan jag hade ätit klart.. ush ! Sen så vill ju inte urinvägsinfektionen gå över heller :( så jobbigt att ha de 2-3 ggr per år. Ingen lek. 150 kr bara för läkarbesöket och sen 100 kr för medicinen.. Men dom är vana att jag kommer till vårdcentralen i vintertid. Jag behövde inte ens lämna urinprov utan direkt in till min läkare för att få receptet.. Tycker det ändå är bra att man kan göra så för jag har det så ofta så jag vet till 110 % att jag har det.. behöver inte någon som kollar på mitt kiss för det ?
 Fick neongula tabletter förövrigt.. Gissa om jag kissar neongult !! HAHA, blev lite skraj när jag såg det igår. Då menar jag verkligen LYSGUL ;)



Nej nu ska jag ta en rök, fixa te och sätta mig med min bok ( bakom stängda dörrar) en stund tror ja.. tills det är tv tajm vid 8 halv 9 ;).

Puss o Kram !

Älskar dig Markus Fredin ! ♥



 


Vart är dom?

Beställde två nya likadana tröjor förra veckan, trodde de skulle komma igår men de gjorde de ej ! väntar spänt.. Har redan en sådan men råkade spilla köttfärssås som inte ville ge med sig så den gå ej använda mera. Har provat med allt. Använd 2 ggr. men nu kommer de nog 2 till snart ;) de kommer nog imorgon hoppas jag :) älskar dom ;)


skönt.

Har precis kommit hem från jobbet, är jättetrött :( men härligt ändå med lite pengar. . Det är ju ändå röd dag idag. Vet ej vad som sker nu, hänga med mamma kanske ;)




Saknar dig mitt hjärta ! ♥

skor

Japp, glömde säga att jag fick dessa skor av min älskling, vi sprang runt på bergvik och i stan i ett par timmar och letade skor. tack babe för att du orkade med mitt spring ! Och tack för skorna älskling, du är bäst :) älskar dig så otroligt mkt !! ♥




Poker face !

Lyssnar på radion, poker face är ju riktigt bra, men den blir nog lätt uttjatad :P.

NU blir det mat, enket mat. klyftpotatis med lite olja och vitlök med stekt korv ;) Sen åker jag till pojken igen, har ingen lust att sitta ensam hemma i detta stora hus hela kvällen och halva natten uj uj, nejdu !


:)




can't read my, can't read my, no he can't read om my poker face :D
po po po poker face
po po poker face.
po po po poker face
po po poker face !! :P

har tråkigt just nu !

Nu

Blir det mat ! Sen till vårdcentralen, har fått urinvägsinfektion, sen kolla på gardiner osv.

Kram på er !

Ensam.



Det är så tråkigt att sitta i vålberg helt själv hos pojken. Ingen hemma.. Känns jättekul att komma till vålberg och bara vara ensam.. inte. Tråkigt som fan. Önska du VILLE vara med mig mer.. TRÅKMÅNS MARKUS !

Tusan !



Åh, va jobbigt det är när man inte hittar sladden till kameran så jag kan lägga upp bilder från jul och nyår !! Irriterar mig väldigt mkt.. hittar kablar till allt annat men inte till min kamera.

Jaja, skitsamma..sitter här , hungrig som ett svin, gick upp kl 7 imorse och har inte ätit sen igår vid 6. Men håller på med maten nu, fläskfilé och ris , mums !

Idag åker jag till min Markus igen.. ska gå och kika på bergvik senare, ska kolla på skor, vanliga tennisskor, mina är ju försmå och dom skaver som tusan !! Får se om de blir converse skor eller några andra..

Trevlig helg i allafall !!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus