30e april 2012




God morgon!

Åh, då var det dags för en lång arbetsvecka igen. Nästan alla är lediga idag och imorgon men inte jag. Jobbar båda dagarna men är ledig onsdag. Sen jobbar jag 4 dagar irad igen. Men det får vell gå. Idag är det valborg och jag hade gjort vad som helst för att gå vara ledig. Hela familjen brukar samlas och äta god middag och kolla på majbrasan tillsammans. Men jag jobbar kvällen så jag missar det och det får vell gå ;).

Innan jobbet idag ska jag försöka hinna tvätta lite mer och vika in den torra tvätten, svårt att hinna med det när man jobbar och har en karl som inte kan med att tvätta ;). Mer än så blir det inte. Hade gärna solat lite på balkonen men solen tittar inte fram förrens vid halv 3,3.  Får bli imorgon :).


Ha en bra valborg!



29e april 2012





God eftermiddag!

Skrev precis ett lååångt inlägg när sidan slutade funkade. Jädra skit ! Men men. Hade en bra dag igår. Sprang spåret med Markus vilket känns idag kan jag lova. Men det är ju bra smärta i allafall ;).

På kvällen lagade vi tortillas med kyckling och sen blev vi inbjudna hos grannen på förfest. Mycket trevligt. Sen avslutades kvällen med tv. Vaknade ganska pigg vid 10 och har ätit god frukost med färsk baguette, ägg, juice och andra godsaker.

Nu har jag precis hängt tvätten och druckit upp mitt kaffe. Ska träffa pappa en sväng sedan och efter det får vi se vad det blir. Kanske spåret igen ? Eller så blir balkonghäng. Passa på medans solen skiner :).

Vad gör ni idag?


Hurtig


Hej!

Jag och Markus drog till stadium outlet och fyndade nya löparskor till mig. Reebook zig nano. Snygga! Köpte även ett par tights att springa i men dom va lite stora så ska köpa på mig ett par till fast från nätet. Direkt vi kom hem snörade vi på oss skorna och stack till spåret. Gick och sprang om vartannat eftersom vi inte sprungit förut. Ca 2,5 km joggning och 2,5 km promenad. 2 varv på spåret. Nöjd!

Nu ligger jag i soffan och väntar spänt på favoritprogrammet som börjat igen ! Jippi!! "Tori och Dean, hem ljuva Hollywood" på tv11. Sen blir de fajitas med babe och lite cider ! Ha en bra lördagskväll!!!!!!

Nya skorna


28e april 2012




God eftermiddag!

Tog en lång sovmorgon idag och vaknade av att Markus petade på mig HAHA. Nu har vi ätit mysfrukost tillsammans och det är dags att göra sig i ordning. Sen ska jag nog sätta mig på balkongen i solen en stund. Passa på att njuta av det fina vädret. Sen får vi se om man sa träffa mamma senare eller om vi drar in till Stadium outlet som öppnat i Karlstad. Ska köpa mig ett par löparbyxor. För idag börjar det. Nu ska Markus och jag börja jogga i spåret. Celluliter och fett ska bort och vi ska få bättre kondition. Härligt !


Vad har ni för planer idag? Verkar som folk är ute i solen i allafall. Skönt!



ett par somrar sedan...


Loréal: Da Ting Corall



Köpte ett nytt nagellack under veckan från Loréal. Da ting corall (nr 305) heter den och är helt underbar. Bilden gör den inte rättvis. Lyser mer i verkligheten. 55 kr på Ica Maxi.

Färgen är väldigt hållbar men behöver 2 lager för att få det helt täckande.



27e april 2012



God morgon!

Hade lite svårt att kliva upp när klockan ringde men nu är jag uppe och har klätt på mig och druckit lite kaffe så börjar piggna till. Lönen kom äntligen idag så det står shopping på schemat. Har även 2 födelsedagspresenter att inhandla. En till en 2 åring och en till hans 26 åriga pappa. Inte det lättaste men någonting ska man vell hitta.

Ska hämta upp syster vid 11 och sola och luncha innan shopping. Vilken toppendag! Hoppas att molnen lättar som ligger tungt på himlen. Hade vellat haft lite solsken idag.

Hoppas ni får en toppenfredag. Såhär ser jag ut idag.



26e april 2012


God morgon!

Är så trött. Det tog emot att gå upp, men det är bara att fokusera på jobb. Slutar 15.30 idag och har två möten under dagen så det blir mest stillasittande jobb för min del. Efter jobbet blir det ned till stan och sola 20 min för att få lite färg på min bleka hud. Efter det blir det hem och mysa hela eftermiddagen och kvällen.

Vad gör ni denna regniga dag? Imorgon är jag ledig i allafall. Då står det lunch och shopping på schemat med syster, Elena och My. Inte så dumt.

Ha en bra torsdag!


25e april 2012



God morgon!

Hade sovmorgon idag men hade ställt klockan på 9 för att inte sova för länge, men det hjälpte inte ;), sov en 45 minuter till. Så skönt! Nu kommer jag vell aldrig somna ikväll när man ska upp tidigt imorgon. Sitter i soffan och dricker kaffe och har måla tånaglarna i sommarens härligaste färg. Korall. Köpte ett nytt nagellack från Loréal igår. Superfint!

Innan jobbet idag ska jag hämta ut paket som har legat på posten alldeles förlänge. Har inte haft ork att hämta ut det ;). Men idag så. Måste prova blusen som är med och se om man kan ha det i helgen. Det blir kalas i helgen nämligen.

Apropå nytt, jag fick ett linne av syrran med familj från Barcelona som tack för att jag hämtade dom på flyget. Angelina Jolie över hela magen. Inte så dumt. Fint !




24e april 2012



God morgon!

En ny dag, nya tag. Jag ska snart bege mig mot jobbet. Slutar 15.30. Då blir det lite handling och sen ska jag umgås med pappa en stund, och eventuellt ta en kaffe hos syster innan det bär hemåt igen.

Vad har ni för planer denna regniga tisdag? Hoppas ni får en bra dag i allafall. Själv har jag myst ner mig i en gosig tröja från lager 157. Killtröja men lika fin för det :). Puss på er !


23e april 2012 - årsdag




God förmiddag!

Har bara slappat i soffan hela morgonen och pratat med pappa i telefon. Ska iväg och jobba kl 14 så nu ska jag fixa lite lunch. Förövrigt så har jag årsdag med min fina fina sambo Markus.


6 hela år har vi varit tillsammans utan att ha lämnat varandras sida. Älskar dig Markus mer för varje dag som går och är så otroligt tacksam och glad att du finns hos mig. Min andra hälft. Mitt allt! Vad skulle jag gjort utan dig? Du var bara 16 och jag var bara 17 år. Galet unga och ändå har vi hållit ihop. Love you babe ♥♥







Seg söndag


Gah! Är riktigt seg idag. Blev nog en drink för mycket igår. Är inte bakis men trött och seg. Blev lite länge igår. Kom i säng först vid halv 4. Har legat i soffan hela dagen. Ska försöka piggna till. Hade ju tänkt att springa spåret ikväll. Får se om det finns ork till det.

Nu ska jag hänga tvätt och fortsätta slappa i soffan ! Ha en mysig söndag!


Saturday dinner!



Hej!

Haft en toppendag med min fina storasyster. Shoppat, skvallrat och ätit gott!

Nu sticker jag och Markus hem till hans föräldrar på middag och kortspel. Alltid lika roligt! Tur man har världens bästa svärföräldrar! Alkoholen är nedpackad, Markus är nyklippt och humöret på topp! Ha en toppen kväll :)


21e april 2012



Godmorgon!

Sovit som en prinsessa inatt och är nu pigg och utvilad. Har duschat och gjort mig färdig. Sitter just nu och äter frukost och ska snart åka. Ska hämta upp kära syster och åka ut till lager 157 igen. Outleten vi fått här. Får säkert med mig fler saker hem ;).

Hoppas ni får en bra lördag! Hörs sen igen :).

Såhär ser jag ut idag. Slitna jeans och linne med virkad kant nedtill. Tufft möter sött!


Trött!


heeeej!



Jag råkade somna en timme i soffan. Så skönt. Nu kanske jag orkar vara uppe en stund idag ;). Det är ju ändå fredag. Har inte så mycket planer för kvällen. Ska hämta syrran med familj på flygplatsen och sen hem och laga mat. Club sandwich får det bli. Sen blir det tv och mys resten av kvällen. Mer orkar jag nog inte med. Sliten efter jobbet :).

Vad har ni för planer idag ?



image description


20e april 2012



God morgon!

Vaknade ur en härlig dröm och ville inte alla gå upp. Vad fort natten gick! Hade behövt några timmar mer sömn. Men nu är i allafall uppe och ska ta mig till jobbet. Slutar 14 idag så efter det blir det lite shopping på systemet innan jag åker hemåt. Ska hämta syster med familj vis halv 8 ikväll på flygplatsen. Dom har varit i Barcelona i en veckan. Gött!

Vi hörs senare idag ! Ha en bra dag :)


Storhandling!


Efter jobbet ville Markus åka in till stan och kolla på löparskor. Vi ska nämligen börja jogga i spåret hade vi tänkt ;). Det blev skor. Dyra! Sen shoppade vi nya stolar till balkongen. Positionsstolar. Äntligen ! Sen köpte vi lite kläder på nya outleten lager 157. Fick med mig två tröjor faktiskt. Får visa er imorgon eller på lördag. Är nöjd i allafall! Nu klunkar jag pepsi och kollar på unga läkare. Härlig torsdagskväll :).


19e april 2012



God morgon!

Sovit som en riktig kratta inatt. Svårt att somna och sen vaknade var och varannan timme. Ångest i kroppen. Men de borde ordna upp sig idag. Förhoppningsvis så sover jag gott inatt.

Nu har jag precis gjort mig klar. Ska fixa smörgås och sen dra mot jobbet. Slutar 14.00 idag och då får det bli handling innan jag far hemåt !

Hoppas ni får en bra dag!


nya shorts




Köpte ett par svarta jeansshorts med häg midja på H&M för ett tag sedan. Lite småtråkiga, så nu har jag pimpat dom med nitar. Mycket snyggare ! Nitarna är köpte på panduro, men finns en hel del på nätet.







Vad tycks?




Sommarsött





En klänning, många färger. Denna supersöta klänning kommer härifrån









18e april 2012



God morgon!

Vaknade upp av ett regningt april. Inte så skönt. Hade velat haft lite sol nu när man är ledig men den verkar väldigt avlägsen idag. Fick till och med skrapa rutorna på bilen igårkväll när jag skulle åka hem från jobbet. Känns inte så vi närmar oss maj faktiskt. Förra året hade vi nästan 20 grader vid denna tidpunkt. Men, våren kommer vell sakta men säkert. Har en känsla att maj kommer bli ganska så varm och skön.

Idag har jag inte så mycket planer fram till 17 ungefär. Får se vad jag hittar på. Hade varit mysigt med en kaffe på stan men alla verkar jobbar eller är upptagna med annat. Jaja, vi får vell se. Kl 17  ska jag ner till stan i allafall. Ska med mamma när hon klipper sig och sedan ska vi sola igen. Brände mig ganska rejält på bröstet och ryggen häromdagen och det har precis lagt sig så får hoppas jag slipper bränna mig idag igen.

Hörs sen :)

Virkat




De här två fina virkade västarna köpte jag på H&M i fredags. Älskar den rosa med fransarna nedtill. Den kommer från H&Ms conscious collection och den vita från barnavdelningen.









17e april 2012



God morgon!

Är väldigt pigg idag och har sprungit runt här i lägenheten och grejat med både det ena och det andra. Nu ska jag vika in tvätt, tömma diskmaskin och göra mig i ordning. Fick ett samtal igår från jobbet. Det finns inga vikarier att få tag på så jag får hoppa in extra idag. Gör mig inte så mycket egentligen men lite tråkigt att avbryta min tre-ledighet. Kommer jobba 15.30 till 21.30. Så jag missar desperate housewives, men jag får vell se det på söndag istället.

Är i allafall ledig imorgon igen. Får se vad den dagen har att bjuda på. Någon som har något tips? De flesta jobbar ju en onsdag så det är inte lätt att hitta någon att umgås med. I värsta fall får jag sitta här hemma och greja istället ;).

Aja, nu ska jag städa lite här. Ha en bra dag. Kika in här lite senare så visar jag vad jag shoppade i fredags när jag sprang på stan med syster och Ida.

Tröttnat




Som ni märkt så tröttnade jag på designen, eller snarare headern så nu har jag suttit här ett tag och plockat ihop en egen. Den får duga. Lite färg i allafall. Ska ändra lite typsnitt och storlekar osv men det får bli en annan gång. Har ju inte photoshop så det är väldigt svårt att göra sig en egen header med variation så därför ser mina ganska så likadana ut. Ni får stå ut ;).

Nu ska jag sätta mig på balkonen en stund innan jag ska till stan. Solning med mamma och syster står på schemat ! Ha en bra dag :)


16e april 2012




God morgon!

Så skönt att vara ledig i 3 dagar. Sov till halv 10 idag och vaknade pigg och utvilad. Nu har jag duschat och sitter i soffan och kollar på "Audrina". Har inte så mycket planer idag faktiskt. Ska ta och städa här hemma och tvätta och efter 17 ska jag sola med min fina mamma. Ska bli härligt att få lite färg. Är blekare än blekast. Inte snyggt.

Så om någon är sugen på kaffe så vet ni att min dörr står öppen !



In i de sista!



Åh så härlig att jag snart får ta helg! Sitter på rasten nu och ska äta. Har bara fått i mig en futtig smörgås vid halv 10. Så nu blir de finmiddag ;) haha!

Hoppas ni haft en bra helg. Själv går jag på ledighet ikväll kl 21. Ledig tre hela dagar!!! Sååååå skönt !

Pussssss


15e april 2012



God morgon Sötnosar!

Då var man uppe och redo för ett nytt 11 timmarspass. Hoppas dagen går fort! Men det blir nog inga problem :). Är väldigt trött bara. Men jag ska försöka sova en stund på rasten tror jag. Har ju 2,5 timmes rast mellan 11.30 och 14.00. Vad har ni för planer för denna söndag då? Bakishäng kanske?

Nu ska jag strax dra så ha en toppendag så hörs vi sen :).


Saturday night


När som helst kommer nattpersonalen här på jobbet och tar över så jag kan åka hem. Har varit en vääääädligt lång och lugn dag. Inte hänt mycket alls.

På rasten var jag hem till kära mor en stund. Satt på balkongen och svettades i solen. Sen hjälpte jag lillsyrran att söka lite sommarjobb. Skönt att man hinner träffa familjen mellan varven.

Nu ska jag strax dra hem. Då får det bli äggsmörgås och tv en stund innan jag måste sova igen. Ett till 11 timmarspass väntar imorgon. Hoppas ni får en härlig kväll!


14e april 2012



God morgon!

Har precis gjort fin färdig och ska snart åka till jobbet. Slutar 21.30 ikväll så det blir en lång dag! Men det ska jag nog klara av ! Ni får nöja er med mobilinlägg under helgen då jag inte har någon dator. Tror inte det går att kommentera dom inläggen heller fortfarande. Väldigt knepigt tycker jag.

Men ha en bra lördag. För en gång skull så skiner solen! Bara för att jag jobbat ;).


Fredagkväll


Haft en bra dag. Kaffe med underbara pappa och Lilian och sedan lunch med min fina fina mamma ! Avslutade med en runda på stan med syster och hennes styvdotter Ida! Mysig dag! Efter jag kom hem har jag och Markus bakat bröd och nu står potatisgratängen i ugnen. Nykter kväll för mig då två st 11-timmars pass väntar. Pjuh! Kan det inte vara Söndagkväll nu? ;)

Ha en trevlig helg alla fina! Ta hand om er!


Testar för fullt!



Har hittat lite gobitar!


conscious collection



Igår släppte H&M conscious collection med så sockersöta plagg och jag vill helst ha allt i min garderob. Sk ta mig ett kik nere i stan och se om man hittar något mer som passar. Jag har redan klickat hem den puderrosa blusen.




Klicka här för att komma till kollektionen




13e april 2012



God morgon!

Har precis klivit ur duschen och kollar på rix morgon zoo på tvn och ska ta mig lite kaffe. Hinna njuta lite innan jag ska göra mig i ordning. Pappa och Lilian dyker upp här vid 10 på morgonkaffe. halv 12 sticker jag mot stan för att bjuda mamma på lunch och även ta ett varv på stan. Sen ska jag handla innan jag åker hem igen. Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på.

Se upp också, fredagen den 13e. Hoppas ni slipper all otur idag!

Kommer in ett tidsinställt inlägg här senare ! Kika in då !




En bra dag!


Haft en tuff period och det märks inte så mycket här inne eftersom jag väljer att hålla detaljer för mig själv när det handlar om någon annan. Igår var en tuff dag och dagen innan de ännu tuffare. Visar det inte på utsidan men tårarna spränger bakom ögonlocken. Idag har i allafall varit en mycket mer positiv dag och det känns på något sätt som om de går åt rätt håll fast det är en Låång bit kvar. Man märker vad mycket familjen betyder när det väl gäller. Och jag tror knappast någon av oss tar varandra för givet. De blir vi påminda om ofta. Och bra är vell de. Min finaste familj.

Sådär, då vet ni lite i allafall. Så om de dyker upp lite knasiga inlägg eller inga inlägg alls så kan de bero på privata saker.

Nu ska jag lassa upp daimglass till mig och finaste sambon och mysa i soffan.

Ha en bra kväll! Imorgon är jag ledig så de blir lite bättre uppdatering! Upp tidigt i allafall för morgonkaffe med pappa och Lilian. Bra start på fredagen !


12e april 2012



God morgon!

Jag är uppe och sitter och smuttar på morgonkaffet. Ska strax göra mig i ordning för kl 1 ska jag till barnmorskan och ta cellprov, ush är sååå nervös! Men alla tjejer måste ju gå igenom detta förr eller senare och med tanke på vad mycket cancer det finns i min släkt så är det nog extra viktigt att man fixar detta. Wish me luck!

Sen är det jobb ett par timmar som gäller. Slutar redan kl 17 så jag har hela kvällen hemma sen. Inte så dumt. Imorgon är jag ledig eftersom jag ska jobba 11 timmar på lördag och 11 timmar på söndag. Får se vad man ska hitta på då !

Ha en bra Torsdag.





11e april 2012



Gooood morgon!

Jag är uppe och redo för en ny arbetsdag! Ska alldeles snart gå ut till bilen. Vill önska er en bra dag! Jag själv ska eventuellt träffa pappa ch Lilian en sväng efter jobbet och efter det ska jag hem till kära mor och krama lite på henne ! <3

Vad ska ni göra denna onsdag?


Regn,rusk och vila!



Hej!

Sitter och vilar upp mig på rasten just nu. De två första timmarna på jobbet gick undan så resten går nog lika fort dom ! Skönt att det har slutat regna ute. Hoppas de håller sig borta för de är jobbigt att köra bil i mörker och regn. Koncentration på högsta nivå ! Hinner förmodligen inte hem till desperate housewives heller då jag slutar kl 21 och jobbar på söndag när reprisen visas. Är beroende av programmet ;). Men vi får vell se !

Vad har ni för er idag? Denna regniga tisdag. Vart är våren? Vid denna tidpunkt förra året satt jag och svettades på balkongen i vårvärmen. Hoppas det vänder snart. Kyla är inte min grej!

Nej nu ska jag njuta de sista 15 minuterna av rasten ! Pusshej!


10e april 2012



God morgon!

Vaknade i ren panik när larmet gick igång. VA E KLOCKAN? VA E KLOCKAN? sen kom jag på att jag jobbar kvällen idag och inte hade särskilt bråttom upp. Har inte härt att Markus gått upp ett par timmar tidigare heller, jag som alltid brukar vakna när han ska upp eftersom han brukar snoosa i 40 min ungefär. Aja, nu är jag uppe i allafall och kollar på förhäxad och dricker kaffe. Alla verkar klaga på vädret men jag tycker det är supermysigt. Känns lite sommar över det. Inge mer snö, utan doften av blöt asfalt. Underbart. Sen jobbar jag ju idag så regnet stör mig inte. Hade jag varit ledig så hade jag nog varit lite bitter ;).

Får se om jag tar mig till jobbet sen också. Batteriet till bilen ligger här i vardagsrummet och har laddats under natten. Och Markus har ju tagit sin bil, men jag antar att han tog sin egen bil till jobbet (och inte åkte med sin pappa) för att han ska kunna åka hem och sätta i det åt min innan jag måste dra. Är så tacksam att han hjälper mig jämt. Han tvekar inte ens. Gulle !

Nu ska jag göra mig i ordning för dagen. Återkommer senare :)


Så där ja !



Så ska de se ut ! Blankt papper. Underbart! Dock måste jag nog investera i ett nytt batteri. Bara man har
Tändningen på ett par minuter så dör bilen. Hänt en gång förut och nu på besiktningen. Pinsamt ;). Men just nu fixar Markus så batteriet laddas tills man har råd att köpa nytt.

Nu håller jag på med maten. Kött och klyftisar. Mums! Mys resten av eftermiddagen/kvällen. Älskar livet just nu!


9e april 2012



God morgon! Hade inga problem att somna igår faktiskt så det var skönt, men lika trött är jag idag ändå! Ska strax dra till jobbet. Har ett kort pass till 13.30. Då ska jag besiktiga bilen! Wish me luck! Sen blir det handling innan jag drar hemåt igen. Hade velat varit ledig idag med. Markus är ledig eftersom det är röd dag så det hade inte varit dumt med en extra lång hel tillsammans. Får tänka på att jag tjänar lite extra idag ;).

Nu måste jag dra! Ha en bra dag så hörs vi senare i eftermiddag !


Uttråkad




Heloooooooooooo!


Sitter fortfarande kvar här i soffan och är så uttråkad. Markus är iväg och fiskar och har varit borta ett par timmar. Jag har i allafall duschat och hoppat i myskläderna. Har även slängt massa gammal mat och sånt som datumet har passerat på HAHA. Ja, uttråkad till tusen. Det är söndag så det går ju inge bra på tv just nu heller. Bara repriser av allt man redan sett under veckan. Men kl 21 börjar BB i allafall. Någonting.

Hoppas på att Markus ska trilla in innanför dörren snart också, jag har bett han att köpa med Burger King. Fetsöndag ;) underbart. Nu ska jag fönstershoppa...på nätet då såklart. Pusssssssssssssss och ha en bra kväll!


Söta sailorskor som jag gärna skulle traska runt i sommar..

Sunny sunday!




Hej!

Lite har man fått gjort idag ändå, plockat lite här hemma, varit hem till svärisarna och bytt glödlampa i bilen (den ska besiktigas imorgon), lagat och ätit mat. Nu sitter jag framför tvn och sappar mellan kanalerna och smuttar på min jordgubbssmoothie. Har en lång arbetsvecka framför mig med två 11 timmarspass nästa helg och bara fredagen ledig. Får lite ångest när jag tänker på att det är såhär jag ska jobba i all framtid. Men det är bara att bita ihop. Jag har ju valt detta yrke och förhoppningsvis så förvinner "delade turer" (två arbetspass på en dag) så småningom. Älskar ändå det jag gör :).

Nä, nu ska jag se om det finns något intressant på tvn att titta på. Annars får jag gå igenom datorn för att hitta något att titta på ! Ha en bra söndag!

Min jordgubbssmoothie består av färska jordgubbar, socker, grädde och mjölk.


8e april 2012



God eftermiddag!

Sov alldeles för länge idag och kommer nog ha svårt att somna ikväll men inget att göra åt nu ! Hade en bra påsk igår med familjen. Alltid lika mycket kaos med alla 6 syskonen samlade. Eller 5, för Alexander var inte hemma. Sen avslutades kvällen med tacos och film med älsklingen. Dagen kunde inte varit bättre ! Vad har ni för er?


Här kommer lite bilder från dagen












Min kväll!


7e april 2012



God förmiddag!

Jag la mig alldeles för tidigt igår ;) men vaknade ganska så utvilad efter 12 timmars sömn. Tror jag behövde det. Idag är Påskafton så kl 1 drar jag hemifrån hem till mamma där det ska firas påsk med mina fina syskon. Ska ta med mig kameran och försöka få lite kort. Än sålänge skiner solen från en klarblå himmel och all snö från igår har nästan försvunnit helt.

Nu ska jag sätta på lite kaffe och ha mysfrukost med mitt hjärta ! Ha en bra och glad påsk!



6e april 2012



God morgon!

Sovit ganska så bra inatt faktiskt och känner mig relativt utvilad och redo för en arbetsdag. Känns bra att det är storhelg så kan tjänar nääästan det dubbla idag :).

Jag Anette och Birgitta som jobbar idag ska vara påskärringar. Huckle och fräknar ;). De tror jag pensionärerna kommer uppskatta!

Nu ska jag åka mot jobbet ! Ha en bra dag! Hörs senare.

Idag


5e april 2012



God morgon!

Jag klev upp för inte så länge sen. Orkade inte ligga kvar. Vill ta vara på alla timmar innan jobbet med bra tv och datan i knät. Och går jag upp alldeles för sent så kommer jag inte orka somna ikväll, när jag ska upp tidigt imorgon. Ja, som sagt, idag jobbar jag kvällen igen och börjar 14.00 som vanligt. Så det händer inte så mycket mer. Vad har ni för planer i dag? Skärtorsdag och allt.



Onsdag



Lååååång dag på jobbet idag. Full rulle och lite kaos men allt ordnade sig till slut. I allafall när jag gick hem ;). Handlade lite mat och åkte hemåt. Nu har vi ätit mat, startat diskmaskinen och tvättmaskinen och jag har kollat på de två senaste avsnitten av unga mödrar som jag missat pga jobb. Nu är jag lite ledig till kl 14 imorgon. Ska bli skönt med en liten sovmorgon.

Nu ska jag hoppa i pyjamasbyxorna och tofflorna. Fixa mig en kopp te och bara slappa i soffan. Är så trött efter den långa arbetsdagen. Så nu vet ni vad jag har för mig ikväll. Ha en bra onsdagskväll!





4e april 2012



Godmorgon!

Inte så farligt att gå upp idag faktiskt. Trodde jag skulle vara tröttare. Nu är jag färdig i allafall och ska strax gå ut och skrapa rutorna på bilen. Vilken skit att det ska vara så kallt igen. -6 visar det här utanför karlstad. Brr!

Önskar er en bra onsdag:).


Dåligt!



Ja det var ingen rolig match i hockeyn ikväll men fbk kämpade hårt ändå! Tittar man på statistiken genom åren så ligger fbk på topp ändå ! Man kan inte vinna jämt. Bara vartannat :).

Jag är hemkommen från jobbet och har kollat färdigt på matchen. Nu ska jag ta en dusch, kolla BB och sen sova. Upp 05.20 imorgon för jobb igen ! Sov gott !


3e april 2012



God förmiddag!

Då var det dags för en arbetsdag igen. Börjar inte förrens kl 14 så jag hinner med lite tv, lunch och hämta ut paket innan. Markus hade också sovmorgon så vi vaknade tillsammans imorse. Mycket skönt! Nu har han precis dragit till jobbet och jag har fixat i ordning mig. Ska snart börja med lunchen, men först njuta av min latte. Mums!

Hoppas ni får en bra tisdag !


So far so good!


Hämtade upp lillasyster på skolan och köpte med mc donalds hem. Det var uppskattat :). Så vi satt i köket och myste både två. Nu ligger Felicia och kollar på Bolibompa och jag har städat hela mammas lägenhet. Tror hon blir ganska glad när hon stiger in genom dörren sen. Det såg seriöst ut som ett bombnedslag. Nu väntar jag bara på att tvätten ska bli klar. Och medans den körs så slappar jag i soffan med en kopp kaffe. Fick oväntad huvudvärk på besök. Ush!

När mamma kommer blir det att handla och hämta ut paket :). Ha en bra måndag!


Shopping



Här kommer det jag köpte i fredags när jag gick på stan med syster.

Linne med spets från VILA och Magtröja från Gina Tricot


Blus från H&M och favorit fransböjare från KICKS


Två baslinnen från H&M




2e april 2012



God förmiddag!

Åh så härligt att vara ledig :). Sovit som en stock inatt och gick upp när Markus drog till jobbet vid 10. Nu har jag precis svept en kopp kaffe och ska göra mig i ordning. Hade tänkt att sola och handla lite på min lediga dag men nu ringde mamma precis och sa att min lillasyster har ont i magen och måste gå hem. Hon är bara 9 år så hon kan inte vara ensam. Så jag ska hem och passa henne. Mysigt bara hon och jag. Så jag får se vad jag hinner efter det. Mamma jobbar ju till kl 17 varje dag så jag antar att jag ska vara hemma hos henne tills hon kommer hem i allafall.

Nej, nu måste jag göra mig i ordning. Här kommer dagens outfit. Älskar mina nya jeans från Gina tricot. Rejäla jeans och snyggt slitet.


Söööööööööndag!




Och jag har tagit "helg". Så underbart. Behöver sömn! Jag har suttit stel som en pinne med hjärtat i halsgropen och kollat på hockeyn. Är så grymt besviken på FBK och deras skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitspel. Ni kan så mycket bättre. Samma visa varje år. Om dom leder så slappnar dom av ( i tron att allt är lungt ) och det andra laget vinner eller så ger dom upp när det kommer lite motvind. Det är så uppenbart. Och deras diagonala passningar som också upprepar sig hela tiden. Klart det är lätt Brynäs att veta hur FBK tänker passa. Så dumt. Aja, nu har jag kastat lite skit på hockeyn. Får bara be till hockeygudarna i himlen att FBK vinner på tisdag. Bortamatch också..

Nu är jag ganska så speedad efter matchen HAHA. Ska ta och varva ner och kolla lite på unga mödrar och glömma denna match. Sen ska jag bara mysa med prinsen resten av kvällen. Imorgon är jag ledig och då blir det bättre bloggning och då ska jag visa er min shopping från i fredags när jag sprang på stan med syster !

Hoppas ni haft en bra helg. Puss på er!



F U Brynäs ;)




1e april 2012



God morgon!

Är så jäkla trött. Trodde aldrig jag skulle komma upp idag. Borde vara förbjudet att jobba långa pass och på helgen ! Fy! Skulle kunna betala vad som helst för att få sova ut. Går runt i en liten bubbla känns det som. Såååå trött. Snark! Men nu måste jag strax dra. Kanske lite frisk luft får mig att piggna till. Idag slutar jag kl 16 i allafall så det får nog bli en pn i soffan då. Skööönt!

Idag går vi även in i april. Känns bra. En månad då det blir alt varmare och ljusare. Då allt blommar. Min månad! Våren är den bästa årstiden för mig. Då är man så tacksam när det är varmt och soligt. Underbart! Får vell se om någon luras idag. Hm! Hatar sånt ;).

Nu ska jag hinka kaffe! Ha en bra söndag :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus