Vad trodde ni?


Nehej! Absolut inte. Bilen gick inte igenom felfritt. Men hade den gjort de så hade jag nog fått en chock haha! Bilen är 20 år gammal så. Men de va inte så farliga fel. En mutter som sitter lös under, en lampa som va trasig och antennfästet som ja va tvungen att ta bort (antennen är borta). Markus är min duktiga mekaniker.

Efter detta blir de hem för middag, idol, cider och mys :) ha en bra fredagkväll vänner :)


Today



Såhär ser jag ut idag. Svarta leggings, svart transparant tröja och tanfärgat skärp !


110930



Dagen D. Nej jag skoja bara. Har besiktning på min bil idag och jag är sååååååå nervös. Den har aldrig gått igenom felfritt HAHA. Min lilla skrothög. Och för varje år blir det äldre och rostigare så det skulle inte förvåna mig om det blir körförbud :P. Men vi får vell se. Ska ha med mig syrran dit i allafall :).

Markus är ledig idag precis som jag men han ligger och sover och jag har varit uppe en timme redan. Ska ta och få på mig lite kläder och göra mig i ordning. Sen får det bli lite frukost och tv innan jag sticker. Vädret är kanon så jag ska njuta fullt ut !

Skriver mer efter besiktningen senare :) Wish me luck !


me and sis



Yey!




Har fått några extra månader på jobbet. Vilket förmodligen kommer leda till fast anställning inom karlsad kommun men det återstår att se. Är glad att jag fått mer jobb i allafall. Dock på en annan avdelning vilket inte alls är kul. Vill ju vara där jag är nu, men livet är inte alltid rättvist. Ett jobb är ett jobb och jag är tacksam !

Nu ska jag se idol med älskling. Men först, hänga tvätt !


110929



Hejsan ! Sitter på jobbet. Strålande sol o sommarvärme. Underbart. Idag är en bra dag! Berättar mer sen !

Hejdå :)


Nytt

Det är inte riktigt färdigt ännu. Det ska inte synas några sladdar osv. Sen ska de inredas bättre. Men såhär ser det ut nu.

Ny tv bänk från Ikea i samma serie som vårat vitrinskåp. Sen köpte Markus nytt hemmabiosystem i vitt. Snyggt!

Vad tycker ni?


Mosters bebis!



Syrran messade mig vid lunch och sa att hennes hund Milton va på besök. Han bor nu hos en annan familj som har all tid i världen för honom. Han har varit vääääldigt saknad. Jag hann aldrig säga Hejdå när han flyttade. När jag och syster bodde tillsammans i vintras så hade jag hand om honom nästan alla vardagar då syster jobbade och han va min lilla bebis.

Gissa om jag blev glad när jag klev innanför dörren efter jobbet hos syster och möts av världens gladaste hund! Jag tror seriöst att han grät. Han bara stod helt stilla i min famn med huvudet intryckt i min mage och ylade. Eller ja, de lät som han grät. Helt konstigt. Min lilla lilla bebisprins! Det var så underbart att få träffa honom och att han kände igen en. Ush, nu blir jag tårögd. Älskar dig så mycket Milton! Världens bästa och finaste hund. Hade jag haft tid så hade du varit min! Är så glad att jag fått träffa han i allafall. Han va välgödd och såg riktigt lycklig ut!

Lillbebis!


Bakning!



Här på jobbet bakas det för fullt ! Nån marängkaka med glasyr. Inte alls så dumt !

Nu ska jag gå på rast strax och ta igen mig ! :)


Fel av mig.

Nej. Förra inläggets rubrik ska såklart vara 110928. Dagens datum. Sorry! ;)


110938



God morgon!!

Jag har nyss gjort mig färdig och är redo att dra mot jobbet. Helt kolsvart ute fast kl är 6.30 snart. Hel otroligt vad fort det går.

Efter jobbet ska jag handla och även titta på vinterskor. Vi hörs efter det :) ha en bra dag!


Första inlägget!

Ja, detta är första inlägget från nya bloggappen!

Jag hoppas att det kommer funka toppen! Men redan nu så märker jag att när jag vill se mina kommentarer så hoppar den ut appen. Men eftersom det är första dagen så kan man kanske inte klaga. Någon mer som har det problemet?

Nu måste jag fortsätta jobba! Hejdå!


Äntligen!!!!! Alla kära bloggare på blogg....

img_9890 (MMS)

Äntligen!!!!! Alla kära bloggare på blogg.se. Nu kan ni blogga ordentligt från mobilen :)


Hej! Sitter hemma hos syster på min rast. ...

Hej! Sitter hemma hos syster på min rast. Gör en lång delad tur idag så två timmars rast innan det blir tillbaka till jobbet. Har precis klämt i mig en bigmac o Co ! Mkt gott! Nu blir det lite tv tid ! Hade bra !


110926


God morgon!

Nu har jag precis klivit upp och bryggt mig en stor kopp kaffe. Måndag och ny vecka. En bra vecka ! Jag jobbar mån-tors och sen är jag ledig fre,lörd och sön. Det ska vell funka. Idag jobbar jag kvällen och börjar kl 2 så innan dess ska jag kolla på massa "the Hills" avsnitt och fixa mig och fixa lunch.

Hoppas ni får en bra måndag !



110925



Hej!

Lördagen igår var lugn och härlig. Vi kollade på tv, åt tacos, spelade lite kort och drack gott. Sen somnade vi gott vid 2 snåret. Vaknade upp idag vid halv 12, duschade och åt god frukost.

Nu har Markus satt sig vid datorn en stund så jag ska passa på att kolla lite "the Hills". Sen får vi se vad söndagen har att bjuda på. Antar att det blir en lugn och skön dag !


Saknar min lillprins också

Hello! Min kväll har varit mysig. Bara umg...

img_9967 (MMS)

Hello! Min kväll har varit mysig. Bara umgåtts o pussats med min sambo. Även dängt han i wordfued ;) haha! Nu är de snart dags för sängen. Söndag imorgon redan! Sov gott mina vänner :)


110924


Hej på er !

Jag ligger raklång i soffan med en kopp kaffe. Idag sov vi till 11 och åt god frukost. Sen kollade jag ett par avsnitt av "the Hills" innan vi åkte till stan. Skulle kolla på ett par stolar på rusta, men det fanns inte där. Konstigt. Antigen har dom inte fått in dom i butik ännu eller så är dom slutsålda. Stolarna fanns med i reklambladet häromdagen. Aja, skitsamma. Tråkigt i allafall. Sen drog vi och kollade på sommarlagret lite grann och även ner till stan på Claes Ohlson och Åhléns. Fick med oss två små radior att har i köket och badrummet. Våra som vi haft har lagt av nästan. Sen drog vi till IKEA och kollade på tv bänk igen men kom inte hem med någon. Däremot fick vi med oss spottar till köket då vårat lysrör över diskhon har slutat funka och det inte finns att köpa likadan längre. Så nu är vi lite modernare med spotlights istället.

Har nyss ätit mat och nu ska jag trycka på lite mer "the Hills" innan allt bra på tvn börjar.

Ha en bra lördag !




Nytt

Hoppsan vilka ringar under ögonen haha! Me...

img_1238 (MMS)

Hoppsan vilka ringar under ögonen haha! Men tro de eller ej men det är ärftligt. Lillsyrran, storsyrran och mamma har precis samma. Går aldrig bort så man ser trött ut dagarna i ända! Nu har ja nyss kommit hem men pappa är på väg och vi ska till syrran och hälsa på. Hon är hemma igen :) så de blir lite kramkalas osv. Får vell se om Linda och Tyra är där eller ej också. Hörs sen :)


Hello! Fredag äntligen :). Sitter på rast ...

img_4176 (MMS)

Hello! Fredag äntligen :). Sitter på rast o har nyss ätit matlåda. Vid halv 1 drar jag på kurs. Sen är de mathandling, apotek och systemet som gäller. Sen kanske ja tar turen förbi sjukhuset där syster ligger. Min fina syster. Om hon inte blivit utskriven innan dess. Önskar er en bra fredag!


Helt otroligt va fort de blir mörkt nu. O ...

img_4215 (MMS)

Helt otroligt va fort de blir mörkt nu. O snart ska klockan vridas tillbaka och då blir de mörkare mkt tidigare. Hoppas vintern rusar iväg!!


110922



God förmiddag!

Jag har tillbringat morgonen med lite "the hills". Har hur många avsnitt som helst att titta på. Underbart. Sjukt bra serie för er som missat det.

Kl 14 idag börjar jag jobba så det blir att slappa fram tills dess. Så nu ska jag fixa mig i ordning och göra lite lunch. Sen blir det mys med älskling innan jag far mot jobbet.

Camilla, länken funkar nu ;). HAHA

Ha en bra torsdag!


Godnatt kära vänner! Denna dagen har jag s...

img_7729 (MMS)

Godnatt kära vänner! Denna dagen har jag slappat ordentligt. Hela förmiddagen och ett par timmar av eftermiddagen gick åt till att titta på "the hills". Sen städade jag lägenheten och drog till Ikea med babe. Med oss hem fick vi en spegel till garderoberna i hallen. Vi hörs imorgon! Sov gott !


Önskelista








Finns här






110921



God morgon!

Jag sitter i soffan nyduschad och dricker kaffe. Ska ta och göra mig i ordning och fixa lunch. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Är ledig idag igen. Ingen aning vad jag ska hitta på dock. Kanske bara vara hemma och glo på tv hela dagen eller om man ska ta sig iväg någonstans.

Igår var jag hemma hos Linda och myste med Tyra. Lilla sötnos. Snackar väldigt mycket nu. Så himla underbart. Sen snackade jag och Linda lite skitsnack som vanligt. Alltid trevligt.

Jag och Tyra myste i soffan!


Mamma upp i dagen.


herrå



Nu sticker jag hem till Linda för bebisgos och tjejsnack !



gif make



Today



Jag idag. Svart med tanfärgat skärp


110920



Hej!

Har sovit underbart inatt. Nu är jag redo för en ledig dag. Först ut blir det lunch, fixa mig i ordning och sedan åka till ÖB och handla lite. Sen ska jag eventuellt träffa Linda och Tyra. Ska bli mysigt. Lite bebisgos är aldrig fel.

Ja jag har inte så mycket att skriva faktiskt. Nästan allt jag gör är att jobba och umgås med Markus. Knappt att man hinner med något mer. Men en uppdatering än inget alls är vell bra antar jag.

Jag återkommer senare !



Heeeeeeeeeeej




God kväll !!!


how do you make gifs


How do you make gifs

Ledig!


Jiho!

Nu är jag ledig i 2 dagar efter en lång arbetshelg. Ska bli underbart skönt och imorgon är det jag som sover ut. Ska ha lite spa här hemma imorgon förmiddag. Fixa naglarna, färga fransar och bryn, smörja in mig ordentligt och bara må gött !


Markus har precis satt sig vid datorn för en match så jag ska passa på att kolla på de sista avsnitten av "the Hills" säsong 2. Hade bra så hörs vi imorgon förmiddag !


old.




God eftermiddag! Sitter på rast just nu o ...

img_4306 (MMS)

God eftermiddag! Sitter på rast just nu o njuter som bara den ! Skönt att det är söndag o denna jobbhelgen kan bli över. Imorgon blir bloggen normal igen. Promise!


Godmorgon! Här sitter jag i köket och dric...

img_8314 (MMS)

Godmorgon! Här sitter jag i köket och dricker mitt morgonkaffe. Idag väntas en lika lång dag som igår på jobbet. Men det ska vell gå vägen idag med. Önskar er en härlig söndag iallafall!


Godmorgon! Då är det lördag igen och jobbh...

img_1144 (MMS)

Godmorgon! Då är det lördag igen och jobbhelg för min del! Idag blir det 11 timmars jobb och likaså imorgon! Hoppas helgen flyter på fort. Kommer nog vara död på måndag! Jobbar då också. Men detta ska vi nog ta oss igenom. Hs en bra lördag i allafall!


Redo för fredag !

img_6037 (MMS)

Redo för fredag !


110916



God morgon!

Idag är min enda lediga dag denna vecka. Börjar den med en god kopp kaffe. Sen vid 11 ska jag hämta upp syster och åka till IKEA. Ska köpa lite småsaker som blockljus och värmeljus.

Senare ska vell jag och Markus åka till tippen med allt vårat skräp. Vi har inte haft tid till att göra det förrens nu. Antingen jobbar han eller så jobbar jag, eller så har vi andra planer. Men det ska bli skönt att få bort allt i allafall. Sen blir det kalas hemma hos Markus föräldrar vid 6 för hans lillasyster fyller år.

Nu måste jag göra mig i ordning. Ha en bra fredag !

110915



Hello!

Haft en fullspäckad dag på jobbet. Möte på jobbet, sedan möte på Sundsta. Kom hem för 1,5 timme sedan och har suttit i soffan sedan dess..Nu är jag ledig en dag (imorgon) och sedan jobbar jag 22 timmar lördag och söndag och även 7 timmar på måndag innan jag får lite ledigt igen. Bara att ladda batterierna.

Jag har placerat Markus vid hans dator HAHA, för nu ska jag ha lite egentid framför datorn och "the Hills". Mycket viktigt ;).

Imorgon är det jag och syster som gör IKEA. Mer om det imorgon. Ha en bra kväll !



God morgon ! Trött som bara den. Sov oroli...

img_8188 (MMS)

God morgon ! Trött som bara den. Sov oroligt inatt så brist på sömn är inte bra när man har en lång dag på jobbet framför sig. Nu ska jag åka så ha en bra dag. Har på mig nya underbara kofta. Fin spå Nelly.com. Ha en bra dag!


Breaking Dawn



Gaaah! Har ni sett ? Fy fan vad jag längtar. Går inte beskriva med ord. Bästa filmerna EVER !


Här får ni en random bild från mitt vardag...

img_1283 (MMS)

Här får ni en random bild från mitt vardagsrum. Jag har jobbat idag, nyss lagat och ätit mat och ska kolla på svenska Hollywood fruar som jag missade igår. Ha en trevlig kväll :)


110912



God förmiddag !

Vaknade upp vid 9 idag. Ganska utvilad. Nu sitter jag framför tvn och vilar upp mig inför mitt arbetspass ikväll. Ska fixa lite lunch om en stund och göra mig färdig. Igår så var vi istan och handlade lite mat och kollade i affärer och efter det var vi hemma hos Markus mormor som bjöd på tacos. Herregud så mycket mat ! Och mycket folk. Vi vare säkert 25 st. Sedan bjöds det på tårta och kaffe. Markus mormor fyller år idag så det var henne vi firade. Mysig familj Markus har !

Lördagen. Mja, den var riktigt rolig. Började hemma hos syster och sambo. Vi åt god plockmat och spelade guitarrhero battle. Dansade till bra musik och gjorde oss i ordning. Vid 22 åkte vi mot nöjes. Sjukt mycket folk. Dansade lite grann och bara umgicks. Sen träffade jag på Gurkan från BB. Roligt. Sen blev det väääääldigt trångt strax innan Xzibit entrade scenen. Såg inte alls mycket av han då alla skrek och hoppade. Vi stog ganska långt bak. Så vi satte oss vid baren en sväng. Sen mådde syrran lite dåligt pga den dåliga luften så hon och sambon Magnus åkte hemåt. Jag strax därefter och Madde, Sandra och Christoffer fortsatte festa. Lyckad kväll i allafall.

Här kommer de utlovade bilderna från lördagen

























Hej igen! Orkar inte starta datorn nu, så ...

img_6451 (MMS)

Hej igen! Orkar inte starta datorn nu, så bilder från igårkväll får ni imorgon. Promise!


Hello! Hade en sjukt kul kväll igår med sy...

img_3387 (MMS)

Hello! Hade en sjukt kul kväll igår med syskon o vänner. Xzibit var grym och svetten sprutade. Träffade gurkan därinne också. Kul! Nu ska vi snart på tacomiddag hos Markus mormor! Hela tjocka släkten kommer. Blir närmare 30-40 pers. Jag skriver mer senare !


110910



God morgon !

Sovit hur underbart som helst inatt. Var riktigt trött igår kväll och la mig vid midnatt och sov hela 11 timmar. Lovely!

Nu är jag uppe och dricker kaffe. Ska måla mina naglar strax. Idag blir dom mörkgråa. Hade tänkt svart men insåg att jag inte ens har svart nagellack hemma. Så idag blir det en hel blandning med färger. Djupblå jeans, beiget linne, svarta skor och grått nagellack HAHA. Nä, det kommer nog blir bra.

FÖR IDAG SMÄLLER DET!

Ikväll är det Xzibit på Nöjesfabriken . Ska bli så sjukt kul ! Är verkligen jättetaggad ! Men innan dess blir det lite mat och musik hemma hos syrran. Det är jag, storasyrran, lillsyrran, Sandra (lillsyrrans kompis), Christoffer (styvbror) och Magnus (storsyrrans sambo).

Så jag hoppas att vi ses där !!!


Xzibit



Totalt glömt att uppdatera idag. Sorry! Ja...

img_6833 (MMS)

Totalt glömt att uppdatera idag. Sorry! Jag har jobbat och sedan handlat, städat, lagat mat och njutit av tvmys. Nu är det snart dags för sängen. Är helt otroligt trött efter en tidig morgon. Ska bli skönt att sova imorgon. Och på kvällen smäller de :). Mer om de imorgon ! God natt och sov så gott :) visst är min nya blomma fin? Bladen är formade som hjärtan. Romantiskt. Natti!


Hur mysigt det än är med mörka kvällar o l...

img_4571 (MMS)

Hur mysigt det än är med mörka kvällar o levande ljus så vill jag ha sommar igen!!!! Gått alldeles för fort och har inte gjort allt jag velat. Har jobbat stenhårt 100% hela sommaren och fortsätter så ett tag till. Lite semester hade inte skadat. Fast de skulle vart sommar. Kanske, om man har tur så får man semester nästa sommar. De förtjänar jag. Och jag längtar....


110908



God morgon !

Jag sitter i soffan och tittar på gamla avsnitt av Greys Anatomy, dricker kaffe och betalar räkningar. Idag börjar jag jobba kl 2 och innan dess ska jag fixa lunch, fixa iordning mig själv, hänga tvätt och besikta Markus bil.

Men nu måste jag göra mig i ordning och klura ut vad jag ska äta till lunch. Hoppas ni får en bra dag. Solen skiner i allafall :).


Klickade hem denna underbara parfym häromdagen också. Båda mina systrar har den och den doftar helt ljuvligt. Min parfym tog slut för läääänge sedan så det var dags för en ny. Hemklickat härifrån!



Hello! Sitter och dricker coca cola. Konst...

img_0044 (MMS)

Hello! Sitter och dricker coca cola. Konstigt de känns. Har levt på pepsi senaste halvåret så de känns att coca cola är det rätta ;). Gott! Håller på med lite mysmat också. Klyftpotatis, fläskfilé och fetaostsallad. Godis :). Vill önska er en trevlig kväll så skriver jag imorgon igen :).


God morgon! Sitter hemma och dricker dagen...

img_7962 (MMS)

God morgon! Sitter hemma och dricker dagens första kaffekopp. Ska snart åka till jobbet. Det regnar och blåser ute. Inget roligt väder alls. I eftermiddag kommer kära far hit på kaffe en stund med nya tjejen ;). Ska bli trevligt. Så när jag kommer hem blir det att städa så gott det går här hemma ! Vi hörs i eftermiddag eller lite senare om jag har tid :). Ha en bra dag!


Håret har växt !! Nej, jag provade mitt Cl...

img_2505 (MMS)

Håret har växt !! Nej, jag provade mitt Clip on set med löshår idag. Känslan av att vara riktigt långhårig är härlig. Men mitt hår går inte spara ut så långt. Så får man fuska. Håret är från rapunzelofsweden. Men...just nu sitter jag på rast på jobbet. Jobbar med underbara Camilla ikväll så det kan inte bli så mycket bättre.  Ha en trevlig kväll :)


Grattis världens bästa mamma !




Idag fyller mina älskade mamma år ! Stort grattis till dig !

Igår var vi hemma hos mamma på födelsedagsfika. Alltid lika mysigt med våran knäppa familj. Älskar er så otroligt mycket ! Tack mamma för att du finns och för att du är världens bästa mamma och vän !

Igår.








HAHA..

Nu ska jag skölja ur mitt hår. Håller på och färgar det igen och hoppas på bra resultat !

Sen blir det lunch med min fina mamma innan jobbet :)


Köket




fyndade en söt duk på Hemtex förra veckan för 45 kr. Så jag ställde mina egengjorda lyktor på duken och det blev så gulligt !










110905



God förmiddag kära vänner !

Trodde seriöst att jag sovit bort hela förmiddagen men när jag kollade klockan var den 9.30 så jag klev upp. Känner mig utvilad fast mina ögon svider lite. Men det försvinner vell snart. Nu på förmiddagen har jag färgat min utväxt men det blev inge bra så jag måste köpa en hårfärg till. Annars så har jag dolat och grejat här hemma och ska vell fortsätta med det när sjunde himlen är slut på tvn.

Senare åker jag till Bergvik en sväng innan jag hämtar upp mina systrar och syrrans kille Magnus och åker till mamma på födelsedagsfika. Längtar efter min fina familj :).

Sen får vi se om pappa dyker upp ikväll och hämtar upp våran gamla tvättmaskin som han ska köpa (hoppas jag), han sa bara att han ville ha den , sen har vi inte disskuterat priset :P.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och njuta av min lediga dag !

Köpte denna stora fina blomman på IKEA förra veckan. Den står inte på sin rätta plats ännu eftersom vi fortfarande har massa skräp i vardagsrummet.


familj






Imorgon är jag ledig så då ska jag sova, sen ska jag färga håret och mysa här hemma. På eftermiddagen blir det fika hos mamma eftersom hon fyller år på tisdag. Ska bli mysigt. De enda som fattas är mina älskade tvillingsyskon som kommer vara hos sin pappa. Men mina andra 3 syskon kommer vara där så jag får vell krama lite extra på dom ! Älskar er alla i allafall. Världens bästa syskon !














Älskar er fina familj !


110904


God kväll på er !

Jag myser i soffan och kollar på Real housewives of New Jersey. Jisses vilket drama HAHA! Så roligt att se. Danielle är verkligen inte frisk HAHA. Fast den "andra sidan" är nog inte helt hundra heller. Frågan är om produktionen pressar dom till att bråka. Man börjar ju undra.

Ja, tv är fasen fantastiskt ;). Här kommer jag i allafall sitta resten av kvällen. Jobbhelgen har gått bra fast den varit lite jobbig. Dåligt med sömn och mycket kackel på jobbet från våra 9 damer som bor där. HAHA. Men dom är ju underbara ändå :P.


Nu ska jag fortsätta kolla på dramat ;). Kolla in här snart igen :)

God morgon! Jisses vad trött jag är. Men ä...

God morgon! Jisses vad trött jag är. Men är vaken och redo för en ny arbetsdag. Idag gör jag ett vanligt jobbpasset till kl 16 så det ska bli väldigt skönt att komma hem sen. Är väldigt trött och jag kan nog gissa att om jag inte håller igång i eftermiddag när jag kommer hem så kommer jag nog somna en stund på soffan. Men det behövs nog ! Markus ligger och snosar sött i sängen så det blir en puss på pannan innan jag åker. Ha en bra dag ! :)


Hallå! Här ligger jag! Har rast på jobbet ...

img_5724 (MMS)

Hallå! Här ligger jag! Har rast på jobbet ända tills kl 2. Ska bli väldigt skönt! Ska läsa lite i min bok och sen ska jag ta ett powernap så jag orkar med resten av arbetsdagen. Jobbar till halv 9 ikväll så all energi behövs :).


Godmorgon världen! Kl är nu 06.20 och jag ...

img_1625 (MMS)

Godmorgon världen! Kl är nu 06.20 och jag ska åka till jobbet. Har en riktigt lång dag idag. Till 21.00 ikväll. Vill önska er en bra lördag och hoppas att ni inte är allt för bakis idag ;). Återkommer senare idag :). Puss på er !


Hej. Ville bara hoppa in och önska er en t...

Hej. Ville bara hoppa in och önska er en trevlig helg! Jag sitter på jobbet just nu o slutar 21.30 ikväll. Sen en heldag på jobbet imorgon. Haft en bra dag på stan med syster o lunch med mamma! Vi hörs när vi hörs ;).


Citat-tavla



Häromdagen fick jag hem min citat-tavla som jag beställde av Linda Blom. Den står nu så fint på våran hylla ovanför sängen.







110902



God morgon!

Jag är uppe sedan en stund tillbaka. Måste hinna göra mig i ordning och dra förbi ÖB innan stan. Sen blir det lunch med mamma och syster och sen kolla lite i affärer innan jag börjar jobba kl 3. Sen kör jag jobb hela helgen.

Just nu så ösregnar det ute men jag hoppas det ger med sig. Inte så roligt att springa på stan när det står som spön i backen.

Nej nu måste jag göra mig i ordning. Hoppas ni får en bra fredag !



En väldigt gammal bild på mig och syster !


Myspys framför tvn med älskling ! Inga fel...

img_4140 (MMS)

Myspys framför tvn med älskling ! Inga fel alla :) imorgon blir de lunch och shopping med mamma o syrran innan jobbet.


110901



God morgon!

Igår var jag väldigt trött. Somnade i soffan en sväng på kvällen så jag la mig redan vid halv 11. Helt otroligt HAHA. Jag brukar inte somna innan 11, men jag la mig faktiskt då så jag inte skulle somna om i soffan. Sen har jag sovit gott hela natten och gick upp strax innan 10. Det behövdes. Nu är jag relativt utvilad och sitter i soffan och kollar på tv och dricker kaffe. Idag ska jag vila upp mig, bara vara hemma och städa och greja. Åka iväg en snabbis och hämta upp spisfläkar som eventuellt ska upp i köket inom en snar framtid. Sen ska det bara mysas med älskling.

Meeeen, om någon är sugen på kaffe eller lite skitsnack innan kl 4 så är ni välkomna :)




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus