Hello! Gud så sliten jag är ! Är på rast j...

img_1424 (MMS)

Hello! Gud så sliten jag är ! Är på rast just nu och har ca 20 minuter kvar. Drog till stuvbutiken förut o köpte lite grejer till hallen hemma. Renoveringen tar en evighet!!! Men nu jädrar! Dyrt blev de men fint ska de bli! Så nu har jag ätit och sitter ute o njuter i skuggan. Är så fruktansvärt varmt på jobbet så de går knappt andas! Jobbar till 21.30 ikväll o en liknande tur imorgon! Pjuh!! Hoppas ni njuter av sommaren nu, ni som har semester. Guld värt! Men nästa år är det nog min tur. Hoppas jag i allafall. Hör av mig imorgon eller ikväll igen. Trevlig helg!


Madde ja o Carro i hamnen igår. Hade skitm...

img_3327 (MMS)

Madde ja o Carro i hamnen igår. Hade skitmysigt med familjen o god mat. Men när jag la mig igår så kom jag på att jag gick utan att betala!? Wops! Får nog höra mig för vem Som betalade för mig. Haha! Nu ska jag åka mot jobbet. Två heldagar med jobb väntar! Vi hörs sen! Puss!


Hej



Just nu ligger jag och degar i soffan. Har gjort det ett bra tag. Markus har slipat i hallen igen och fick sig ett utbrott som gick ut över mig. Den grisen..Så nu surar han vid datorn :P.

Jag ska ta och göra mig en kopp kaffe och sen hänga lite till framför tvn innan jag ska göra mig i ordning. Sen måste jag kanske stryka min klänning och så. Ni får ha en bra fredag och en trevlig helg såklart !


110729



TGIF!

Tog en rejäl sovmorgon idag och GUD så skönt det var! Men jag misstänker att jag kommer ha väldigt svårt att somna ikväll. Jag gör två delade turer både lördag och söndag så det blir en hel del arbete och måndag jobbar jag också så jag kommer nog vara helt död till veckan. Men sen är jag ledig två helger i rad och det ska bli jätteskönt faktiskt.

Idag ska jag först och främst handla och även ta svängen förbi ÖB. Sen ska det grejar här hemma. Är så sjukt trött på hur det ser ut. Vi lever i en svinstia just nu. Det är skitigt i varenda vrå. Ush så äckligt. Men vi är på god väg i allafall. Längtar tills det är färdigt så man kan få i ordning igen!

Ikväll ska jag faktiskt till hamnen och äta middag med familjen. Ska bli riktigt mysigt och vädret är regningt just nu men det ska bli bättre. Upp emot 25 grader så idag kanske de får bli min svarta långklänning och snygga sandaler. Men det blir en tidig kväll då jag ska jobba och jag vill hinna pussa lite på Markus också innan jag ska sova.

Jag uppdaterar mer sen ! Bye!


En mycket snygg Markus som 17 åring ;) Bilden är taget av MIG :)

110728



Hello!!

Jo, jag lever ! Jobbar som en tok så jag är helt slut när jag kommer hem och ligger mest däckad i soffan. Inatt drömde jag mardrömmar så sömnen är lite rubbad så inatt hoppas jag att jag får sova. Imorgon är jag ledig också så det blir lite sovmorgon.

Idag efter jobbet stack jag och Markus till stuvbutiken. Där gick vi nog runt en timme och kollade på tapeter. Vilken djungel! Och vi som har sån olik smak ;). Han gillar mörkt och jag gillar ljust. Men till sist kom vi överrens. Det blir vita tapeter med massa ljusa små rosor. Så fina. Och mörkt brunt golv blir det till. Kommer nog bli fint. Hoppas det i allafall. Sen köpte vi lite spackel och rollers. Och i skrivande stund står mitt hjärta och spacklar för femtielfte gången ;).

Jag har legat i soffan och kollat färdigt på alla avsnitt av "Tori & Dean". Så bra ! Älskar realityserier om kändisar. Nu ska jag se om Markus behöver hjälp! Vi hörs imorgon igen !


På gång..









Slappar i soffan med saft o tom o Jerry ka...

img_5655 (MMS)

Slappar i soffan med saft o tom o Jerry kakor. Som 5 år igen :). Skriver ett inlägg sen åt er :)


Kul att jobba en dag som denna ! Men men.....

img_8751 (MMS)

Kul att jobba en dag som denna ! Men men..ingen idé att klaga. De hjälper inte...


110726



Hej!


Det blir dåligt med uppdatering när jag jobbar så mycket så ni för nöja er med det som blir. När jag kom hem från jobbet började jag med maten direkt. Spaghetti och köttfärssås fick det bli. Markus håller på att slipa hallen och har stängt in mig i vardagsrummet. Vi har satt upp plast som skyddar alla andra rum så det inte ska damma så. Men det gör det ändå :P. För när man måste gå igenom så blåser skiten in.. men det får bli en riktig storstädning och dammsugning av ALLT när det är färdigt.

Markus är väldigt duktig i allafall och slipar så svetten rinner. Min älskling ! Ja vet att jag skulle ge upp efter 5 minuter men Markus har hållit på i snart en timme. Helt sjukt. Duktiga prinsen :). Han lär få en fin träningsvärk i armarna imorgon ;).

Nu ska jag glossa på tvn och ta det lungt. Vika in lite tvätt som torkat. Återkommer senare eller imorgon. Kanske slocknar här på soffan efter en lååång hård dag på jobbet utan rast.



Jobbar och står i. Mycket att göra här. Sl...

Jobbar och står i. Mycket att göra här. Slutar 21 ikväll så jag uppdaterar imorgon igen. Har Inge nytt att komma med Ändå ;). Trevlig kväll på er !!


110725



God morgon!

Sovit som en prinsessa inatt. Men jag och Markus hade svårt att somna igår. Låg och busade i sängen bra länge. Vi är som två 5 åringar ;). Men sen somnade vi gott vid 1 tiden. Markus är och jobbar idag och jag gick upp vid 9. Har satt igång diskmaskinen och tvättmaskinen. Idag börjar jag jobba kl 2 men ska hinna hänga tvätt och greja lite i hallen. Få bort lite tapet. Vill inte att Markus ska behöva göra allt själv ;).

Nu ska jag fortsätta kolla på "Tori och Dean" på programbiblioteket. Återkommer sen :)


Söndagkväll



God kväll!

Markus står på stegen i hallen och grejar med kablar som ska spacklas in i väggen. Pappa Nicke har varit här och hjälpt oss med kontaktuttagen. Så nu ska det rivas ner mer tapet och sedan spacklas, slipas, spacklas, slipas osv osv. Sen ska vi lite upp en fin tapet också. Jag och Markus har verkligen inte samma smak alls. Kommer bli kul. Blir vell inte alls som man vill tillslut ;). Vi får vell se. Längtar tills det är färdigt i allafall.

Ska ta och fixa lite kvällsmat åt mig och älskling. Koka ägg och göra goda smörgåsar så får det bli chips och dipp efter det. Kanske vi ser ÅsaNisse filmen också.

Trevlig kväll på er !


Måla



Kalaset var lika mysigt som det brukar vara när det bjuds på kalas hos familjen Fredin/Norén. Nellie va så sockersöt i sin prinsessklänning med tillhörande klackskor och acessoarer. Grattis på 3års dagen (imorgon)

Efter kalaset åkte jag och Markus in till stuvbutiken och handlade tejp, rollers och penslar m.m. Så nu har Markus precis tagit en svängom med rollern. Taket i hallen har blivit målad. Får nog bli en omgång till innan det är färdigt. Nästa steg är ju att få bort så mycket som möjligt av gamla tapeten och sen spackla.

Nu har han satt sig vid datorn för en spelmatch så jag ska slå på tvn och äta godis. Myssöndag!


Nellie när hon fyllde 1 år.

110724



Hej!

Har haft fullt upp på morgonen. För om ca 30 minuter ska vi till Markus syster och fira Nelly som fyller 3 år. Vi sov till 11 så det blev en snabbdusch och påklädning. Ett par svarta jeans och ett blommigt linne fick det bli.

Igår så var jag och Markus och handlade istan. Sen städade jag ur min bil hemma hos svärisarna. När jag kom hem hade Markus tråkigt och ville kolla om panelen i hallen gick att ta bort. Mycket riktigt. 10 minuter senare va nästan all panel borta. Så vi stod och drog bort gammal tapet. det är ungefär 40 lager tapeter så det kommer ta ett tag. Sen ska det bredspacklas och slipas innan vi tapetserar nytt. Men idag ska vi kanske försöka oss på att måla taket. Det behövs verkligen. Sen blir det nytt mökt golv och snygga tapeter. Vi får vell se om vi överlever detta. Men det kommer ta ett tag då vi behöver hjälp av svärfar och han har semester. Men när det är färdigt så lovar jag att visa bilder.

Sen satte vi oss vid tvn med lite cider och öl. Då fick vi oväntat besök av Matte, Tim och Putte en stund. När dom drog kollade jag och älskling på film. "The adjustment bureau" (stavning?). Den va väldigt bra faktiskt. Värd att se ! Sen somnade vi gott i varandras famnar.

Så såg våran lördag ut. Nu ska jag kolla lite på svt1 där det sänder från kyrkan i Oslo. Sorgligt. Tänker på vårt kära grannland ! ♥

Ett regningt Oslo förra midsommar.

God kväll..eller godnatt! Nu ska jag borst...

God kväll..eller godnatt! Nu ska jag borsta gaddarna o tvätta bort sminket. Sen bli det sängen för mig o Markus! Återkommer imorgon om dagen som varit. Sov så gott!


Vad har vi gett oss in på!!?

img_8355 (MMS)

Vad har vi gett oss in på!!?


110723



Hej!

Sorry för att det inte blev någon uppdatering igår. Efter att jag kommit hem så låg jag i soffan. Markus satte på en dålig film så jag somnade faktiskt en stund. Sen väckte han mig vid halv 8. Drog upp till svärisarna och spelade kort. JAG VANN ! Jättemysigt hade vi det. Gick hem vid 1 tiden och somnade ganska så omgående. Sen jag vaknade jag av att det blinka i rummet. Så åskar det ute. Inge nådigt heller. Det blixtra precis hela tiden. Jag var skiträdd. Väckte Markus ;). Han gick såklart upp och ut på balkongen för att kolla. Sen låg vi i sängen och lyssnade när det small. Ush. Det tog ca en timme innan jag somnade om. Har aldrig sett att det blixtrat så mycket förut. Strömmen gick eftersom våran digitalklocka ställde om sig på noll igen.

Men nu är det ingen åska ute i allafall. Men det kommer nog för det är lika kvavt ute idag som igår. Vi får vell se. Idag ska jag och Markus in till stan och handla mat, och leta efter present till Nellie (Markus systerdotter) som fyller 3 år på måndag så det blir kalas imorgon.

Sen måste jag försöka städa ur min bil som är jädrigt skitig så det behövs. Antingen idag eller imorgon.

Så det är dagens planer. Återkommer senare !


110723



Hej!

Sorry för att det inte blev någon uppdatering igår. Efter att jag kommit hem så låg jag i soffan. Markus satte på en dålig film så jag somnade faktiskt en stund. Sen väckte han mig vid halv 8. Drog upp till svärisarna och spelade kort. JAG VANN ! Jättemysigt hade vi det. Gick hem vid 1 tiden och somnade ganska så omgående. Sen jag vaknade jag av att det blinka i rummet. Så åskar det ute. Inge nådigt heller. Det blixtra precis hela tiden. Jag var skiträdd. Väckte Markus ;). Han gick såklart upp och ut på balkongen för att kolla. Sen låg vi i sängen och lyssnade när det small. Ush. Det tog ca en timme innan jag somnade om. Har aldrig sett att det blixtrat så mycket förut. Strömmen gick eftersom våran digitalklocka ställde om sig på noll igen.

Men nu är det ingen åska ute i allafall. Men det kommer nog för det är lika kvavt ute idag som igår. Vi får vell se. Idag ska jag och Markus in till stan och handla mat, och leta efter present till Nellie (Markus systerdotter) som fyller 3 år på måndag så det blir kalas imorgon.

Sen måste jag försöka städa ur min bil som är jädrigt skitig så det behövs. Antingen idag eller imorgon.

Så det är dagens planer. Återkommer senare !


God morgon! Idag mår jag bättre. Daga att ...

God morgon! Idag mår jag bättre. Daga att ta sig bort mot jobbet. Slutar kl 3 idag och då blir de till systemet innan man åker hemåt. Har ju en ledig helg :) ! Vi hörs av i eftermiddag! Puss o kram !!


110721




Ville bara kika in och säga att jag inte ska blogga idag. Mår inge bra alls.. Varken fysiskt eller psykiskt. Och jobb väntar ikväll. Vi hörs kanske imorgon igen..



Hej!



Jag lever. Är bara uttråkad och trött efter en lång arbetsdag och en tråkig pojkvän som hellre sitter vid datorn än är med mig. Så nu drar jag till Mahlin på kaffe !


Hörs sen !

SNARK ! Jesus så trött man får vara. Ser u...

SNARK ! Jesus så trött man får vara. Ser ut som jag har två stora vattenfyllda blåsor under och över ögonen. Kunde knappt se ordentligt när jag gick upp förut. Låg och hostade i ungefär 1 timm igårkväll innan jag gick upp o tog lite hostmedicin o la mig igen. Sen tog det en stund innan jag somnade så klockan hann bli närmare halv 1. Ush! Så idag är jag supertrött! Hoppas jag piggnar till. Det får bli massor med kaffe ! Nu ska jag snart dra mig mot jobbet. Vi hörs sen igen! Pusssss


Nämen hej!


God kväll!

Nu har jag kommit hem efter kvällspasset på jobbet. Gått hur bra som helst. Skönt att vara hemma dock. Nu står faktiskt kycklingen i ugnen. Måste ha mat i magen och mat i matlådan tills imorgon. Jag jobbar ganska många timmar så då måste jag ha mat med mig. Så det får bli kyckling och ris. Kan inte äta vad som helst i matlåda. Kyckling och ris, spaghetti och köttfärssås och sallad är det som går att äta. Eventuellt kött, ris och sås. HAHA. Petig. Men jag tycker inte alls maten är god dagen efter. Bara de jag nämnde.

Aja, det ska bli gott med lite mat i magen i allafall. Markus är i väg till Sölje och fiskar men han borde dyka upp om en timme ungefär. Lagomt tills jag hoppar i sängen. Hoppas på en godnattpuss i allafall innan jag somnar. Kanske man ska läsa lite i nya boken. Har inte hunnit det ännu. Lite svårt att få tid när man jobbar heltid. Då går tiden som blir över till att städa, handla, umgås med familj och vänner.

Nej, nu strir jag bara. Ska kolla lite på tv och sen äta och sova ! Upp imorgon kvart i 6. KUL ! ;)


Jobbar hårt




I denna stund jobbar jag stenhårt. Och det sliter på en. Så bloggen blir ju väldigt lidande men försöker göra så gott jag kan. Jag har inte så mycket att blogga om när jag jobbar heltid. Det finns ingen direkt fritid att hitta på massa saker. Och när man väl kommer hem så är man så trött och sliten att man inte orkar blogga. Så ni får helt enkelt stå ut med tråkiga inlägg om min sömn, dusch, kaffe och städning. Det är ungefär det jag gör när jag är ledig. Jag har inget direkt ämne som jag bloggar om, men sen så är jag inte ute efter det heller utan att bara skriva av mig. Skriva om min vardag, även om den ser den samma ut varje dag nästan. Men som sagt, jag gör så gott jag kan i allafall. Är det något ni vill att jag ska skriva om speciellt så får ni gärna säga det. Men nu vet ni !

Vi hörs imorgon igen!



Shopping



Här kommer lite kassa bilder på shoppingen från i lördags. Ett linne är inte med då det ligger i garderoben i sovrummet där Markus ligger och sover. Det får ni se till helgen istället.


En svart tunn skjorta från barnavdelningen på Kappahl och ett enkelt linne från Gina Tricot

Sen köte jag mig en jättefin schabby chick blockljushållare från Mansion

































110719




Godmorgon!

Har nyss gått upp och duschat. Nu ska jag göra mig lite kaffe och kolla på sjunde himlen. Idag börjar jag jobba kl 14. Så det blir att slappa fram tills dess.

Ska skriva ett inlägg här senare som kommer upp under eftermiddagen. Köpte ju lite saker i lördags på min rast. Så det ska ni vell få se.



Ha det bra sålänge !

Måndag


Hej!

Var hemma hos mamma förut och gosade med småsyskonen. Drack kaffe och kollade på film. Härligt. Följde med dom till IKEA och fick med mig en till spotlight till vitrinskåpet, blockljust, handduk och diskborstar. Sen åt vi korv och glass på IKEA innan vi stack till ICA MAXI och handlade.

När jag kom hem så har jag hängt med Markus. Vi har tagit bort alla tomma kartonger efter vitrinskåpet och Markus nya dator. Sen har jag dammsugat, dammtorkat, tvättat och rakat Markus hår. (på huvudet asså :P ). Så nu är han nysnaggad och snygg ;). Prinsen ♥

Nu sitter jag klistrad i soffan och njuter. Solen skiner och vi ska snart börja med maten. Idag får det bli tacos. Det är ju så simpelt och gott så det får det bli. Inte allt för onyttigt heller !


Vi hörs !

Mina sötnosar

110718

God eftermiddag!

Tog en riktig sovmorgon idag. Hur skönt som helst. Somnade ganska omgående när jag la huvudet på kudden. Igår efter jobbet så låg jag bara i soffan hela kvällen. Jag och Markus kollade på film. "true Grit". Den var bra faktiskt. Men kunde ha varit lite mer händelser. det var lite dött emellanåt. Men den va värd att se i allafall.

Nu har jag gjort mig färdig och ätit frukost. Ska åka hem till mamma och Magnus och hänga lite på min lediga dag. Mina älskade tvillingsyskon är hos mamma denna vecka så dom måste jag krama och pussa lite på. Dom växer så snabbt. Snart fyller de 8 år. Helt otroligt.

Efter att jag varit där blir det handla, tvätta, laga mat osv innan jag ska kolla på tv hela kvällen. Njuta av ledig dag. Imorgon kör jag ett kvällspass så jag får sovmorgon imorgon igen :).

Hoppas ni får en bra måndag!





Men jag älskar honom såklart. Inlägget und...

Men jag älskar honom såklart. Inlägget under kanske lät lite hårt men tror de flesta förstår mig ;). Killar.... :p


Hej igen ! Precis när jag klev innanför dö...

Hej igen ! Precis när jag klev innanför dörren så frågade Markus om de blir mat. Man hinner inte ens få av sig skorna nästan. Precis som att ha ett barn. Man får göra allt. Om man inte ber snällt. Va skönt de skulle vara att få maten serverad när man kommer hem istället. Precis som jag gör för honom. Aja, mat fick han o han verkade nöjd med det. Nu sitter han återigen vid datorn. Som vanligt. Jag orkar inte ens sätta på min dator för att blogga därifrån. Är så trött efter en lång och ganska så jobbig jobbhelg. Så de blir att liggai soffan hela kvällen. Får hoppas att Markus gör mig sällskap snart...den där datorn skulle man kasta ut genom Balkongen ;). Kärleksdödare är de !!! :p


110717

Hejsan!

Ligger nu i personalrummet raklång i sängen. Skönt! Har ca 4,5 timme kvar av denna jobbhelgen. Imorgon är jag ledig och tisdag börjar jag kl 2. Så jag hinner nog återställa mig tills dess. Man är ju så himla trött efter en jobbhelgen. Kroppen ställer in sig på vila när fredagen kommer så man är inte direkt glad över att behöva jobba. Så igårkväll slocknade jag ganska omgående efter jag lagt mig. Väldigt skönt.

nä, nu ska jag fortsätta vila här o så hörs vi sen igen :). Kram

Gulle felicia fixar fläta! God morgon på E...

img_7759 (MMS)

Gulle felicia fixar fläta! God morgon på Er ! Nej bilden har inget med inlägget att göra. Lite roligare att skriva med bild bara. Jag ska strax bege mig mot jobbet. Är hur trött som helst idag men som tur är så jobbar jag bara till 4. Ska bli väldigt skönt :). Sen är jobbhelgen över o jag kan njuta av ledighet nästa helg. Jag återkommer senare på min rast eller när jag kommit hem! Hoppas ni hade en bra lördag! Pusspuss


Min fina lillasyster som fyller 18 år idag...

img_6398 (MMS)

Min fina lillasyster som fyller 18 år idag. Myndig och allt! Jag bjöd henne på födelsedags lunch på min rast. Sen shoppade vi och skrattade ihjäl oss i omklädningsrummet. Älskade syster! Hoppas du får en topps kväll:). Själv ligger jag i sängen på jobbet o rastar mig en stund. Den delade turen lider mot sitt slut. Härligt ! Imorgon väntar ett dagspass o slutar kl 4. Kanske kanske det blir att snosa bebis hos Linda. Vore inte så dumt ! Ha en härlig lördagskväll!


God morgon!!! Snark ! Ett 11 timmars pass ...

God morgon!!! Snark ! Ett 11 timmars pass väntar idag så nu sticker jag till jobbet. Hörs sen !


Hello! Fint vitrinskåp va? Just nu sitter ...

img_1084 (MMS)

Hello! Fint vitrinskåp va? Just nu sitter jag och äter min matlåda på rasten. Kycklingsallad. Mums! Strax ut o röka innan jag börjar jobba igen. Harm superbra fredag!


Vitrinskåp



Igår fick jag faktiskt som jag ville ! Jag och Markus drog till IKEA för att kolla på vitrinskåp. Vi visste inte om den skulle få plats i bilen. Men det gjorde den :) Vi kämpade med att bära 85 kilo upp för 5 trappor. Ush vad jag skrattade. Ni skulle sett oss HAHA.

Sen skruvade vi och grejade ett bra tag tillsammans med bra musik och cider/öl. En bra dag helt enkelt. Köpte även spotlights med batteri som vi satte i skåpet. Men såg sen att jag behöver en till. Så en snabbis in på IKEA till veckan är ett måste. Men jag är såå nöjd och det passade hur bra som helst in i vårat vardagsrum. Kvalité och lyx. Så känns det ;). Märket heter LIATORP och kostade 3200 kr. Prisvärt !






Kassa Iphonebilder. Men det får duga. Vad tycks ?



On my way



Nu blir det en sen frukost med Markus som äntligen ville gå upp. Jag har startat en tvättmaskin och gjort färdigt matlådan. Jag ska fixa ett tidsinställt inlägg här som dyker upp senare i eftermiddag !

Hör av mig via mms också ;)


Jag och sötnosen. Saknar dig såååå mkt ♥

110715



God morgon! Jag har sovit jättegott inatt. Vi gick och la oss vid 1 ungefär. Så jag ställde kl på halv 10 så jag ska kunna vara lite trött ikväll ;). Måste ju lägga mig tidigt eftersom jag jobbar hela helgen. Markus ligger fortfarande och sussar sött men jag ska vell hoppa lite på han snart ;). Så vi kan äta frukost tillsammans.

Idag börjar jag och jobba kl 14, så jag hinner inte med så mycket innan dess. Ska tvätta i allafall. Det behövs. Annars så ska jag bara sitta här hemma. Det regnar ju ute idag. Inte mig emot när man jobbar. Men jag var in och kollade vädret igårkväll och det ska spricka upp fram emot kvällen och det är ju typiskt. Men men.. vädret kan jag inte styra över. Det ska bli fint och varmt igen nästa vecka så det får man vell vara glad över.

Nu ska jag kolla på sjunde himlen och sen väcka Markus ;). Återkommer till er senare igen !




Lillfisen fixar frillan på stranden ;)



Gräsklippning



Ja, dagen började ju inte riktigt som jag trodde. Markus skulle klippa gräset både hemma hos hans föräldrar och hos hans farmor. Tro på fasen att han fick mig att börja klippa gräsmattan hos svärföräldrarna. De har den största och krångligaste gräsmattan i världs historien HAHA. Massa småbuskar och småträd väl utplacerade över hela trädgården. Jag hade en liten bit kvar innan Markus kom och tog över det sista. Snacka om att jag vart svett. Det rann längs hela ansiktet och ner över ryggen. Skavsår på hälarna och på händerna. Ush. Det gör jag aldrig om ;).







Syns knappt, men AJ så det svider. Snygga dojor jag fick byta till mig efter att hälarna tog död på mig i gummistövlarna.

Nu sitter jag och Markus och kollar på "sommar med Ernst" och dricker några cider/öl. Mys !

Vi hörs imorgon igen :)



Upponed. Skitsamma. Titta o lyssna. Inspelat av mig


Åkte på detta hos svärisarna. Fy fan va jo...

img_7086 (MMS)

Åkte på detta hos svärisarna. Fy fan va jobbigt! Dom har stor gräsmatta med tusen små buskar o träd utspritt överallt. Jag dör av svett!! Kändes onödigt att duscha imorse. O sminka sig. Haha. Fy fan!


110714



Hej!

Jag har sovit 12 timmar inatt. Herregud vad skönt det var. Speciellt när man inte har sovit så bra det senaste nätterna. Det behövdes. Så idag är jag pigg. Har massa energi. Kanske ska använda det till att städa. Tvätta och dammsuga behövs.

Annars idag har jag inte mycket till planer. Hade som sagt velat till IKEA men vi får vell se hur det blir med det. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kolla klart på "ellen Degeneres show" innan jag gör mig i ordning för dagen.

Återkommer senare !




Det är jag o mina peppargranater ! Och "de...

img_8380 (MMS)

Det är jag o mina peppargranater ! Och "det okända"...


Nästa köp?



Som sagt är jag grymt sugen på ett vitrinskåp. I vitt såklart. Vårat vardagsrum är ganska tomt i ena änden och det skulle passa utmärkt med ett där. Däri kan vi ha våra vinglas, shotsglas, ölglass osv. Helst hade jag velat haft ett med 2 lådor under men IKEA verkar bara ha med 4 lådor och då är hyllplanen i trä. Jag vill ju ha glas. Och sen sätta spottar i så det lyser fint !

Pratade med Markus om det men kom ingenstans. Han verkar inte ett dugg sugen. Men det skiter jag fullständigt i egentligen. Det är mina pengar. Och han ska vara tacksam att jag vill ha det fint här hemma ;). Men frågan kvarstår. Hur ska vi få hem det ? Såg på IKEA att vitrinskåpet (bilden nedan) är 221 cm högt. Så jag antar att det inte går in i en bil om inte vi har en stor bil där man kan lägga ner sätena. Kanske man kan övertala Markus att låna arbetsbilen så kanske man kan få hem den.

Vi får vell se. Han är i allafall väääääääääääääldigt tråkigt just nu och sitter framför datorn där han har suttit HELA dagen. Att umgås är inget han prioriterar. Hm..

Aja, egentid får det vell bli.

Vitrinskåpet jag vill ha...


110713



Hej på er.

Jag ar varit hemma en stund och bara suttit och uppdaterat mig i bloggvärlden. Jag är sjukt slö men nu är jag ledig tills på fredag kl 14. Skönt. Imorgon ska jag sova :).

Har även fått ett grymt sug på ett vitrinskåp till vardagsrummet. Ett vitt med lådor längst ned och glasdörrar upp till. Men IKEA har inte exakt ett sådant jag vill ha, men i ju försig så kanske de inte visar allt på hemsidan. De kanske finns i butiken. Men frågan är ju hur tusan man ska få hem det!? Ingen av oss kan köra med släp och pappa vågar jag inte fråga :P. Och Markus föräldrar är bortresta. Hm.. Någon sugen ?

Nu ska jag slappa i soffan och fundera hur vi ska ha det. Hörs sen igen !



Det är inte ett dugg tråkigt att jobba inn...

img_6211 (MMS)

Det är inte ett dugg tråkigt att jobba inne en dag som denna...eller ?


God morgon ! Nu sticker jag till jobbet! H...

God morgon ! Nu sticker jag till jobbet! Har fått sova inatt. Så skönt men är trött ändå! Vi hörs sen igen :). Ha en bra dag sålänge.


110712



God kväll.

Jesus så trött jag är !!! Helt grymt. Natten som var tog verkligen ut sin rätt. Skulle kunna somna ståendes nu HAHA!

Efter jobbet så handlade jag lite mat hem. Köpte med grillad kyckling och fixade i ordning mysmat åt mig och Markus. Samtidigt kollade vi på film och åt glass. Mystisdag !

Nu ska jag fixa lite sås till matlådan och sedan ta mig en lååååååång varm och skön dusch. Sen får kvällen avslutas med bra tv och en varm kopp te. Idag är det jag som lägger mig i tid. Hoppas på att få sova hela natten utan att vakna flera gånger.

Hoppas ni haft en bra tisdag !

Jag och världens bästa storasyster på pappas 50 årsfest.



Herregud vad dåligt jag har sovit inatt! L...

Herregud vad dåligt jag har sovit inatt! La mig lagomt tidigt för att vara så pigg som möjligt idag en vaknade en miljon ggr. Fick för mig att jag försovit mig. Så nu är jag dödstrött. Hur ska jag orka jobba!? Ush !!! Häver i mig kaffe nu i allafall, men det brukar inte funka så bra. Vi får vell se hur dagen bli. Återkommer under dagen!


Det är nåt som smyger i busken..nämen!? Är...

img_8248 (MMS)

Det är nåt som smyger i busken..nämen!? Är de en igelkott mån tro? Höll på att skrämma skiten ur mig ;)


Citat


Citattavlor är ju väldigt populärt just nu. Och jag hittade en hemsida med sjukt mycket snygga tavlor. Är bra sugen på många av dom.









Klicka här för att se fler tavlor




110711



God förmiddag!

Det blev inte så mycket till sovmorgon idag. Vi la oss ganska sent igår men det gör inte så mycket. Då kanske man kan somna i bra tid ikväll då jag börjar jobba tidigt imorgon.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka in mot syrran och vattna hennes blommor innan jobbet. Sen jobbar jag 14-21. Så vi hörs imorgon igen. Slänger in ett tidsinställt inlägg åt er som kommer upp under dagen.

Ha en bra måndag!



Söndag



Hejsan!

Har suttit däckad i soffan ett tag och inte orkat uppdatera. När jag kom hem så fixade jag mat på en gång. Kyckling, ris och currysås, fixade även matlåda tills imorgon. Sen dammsugade och dammade jag av lite här och var så nu är det lite renare här hemma :).

Var ju hos Linda ett par timmar förut. Riktigt trevligt va det. Fick mata Tyra 2 ggr också. Underbart. Jobbigt att man blir så sugen på egen knodd bara. Men det får nog vänta. Man måste ju vara helt redo. Jag är redo, men inte Markus så man får vell lov att vänta.

Här kommer i allafall ett gäng bilder på Tyra














I was born to do this..




110710



Hej!

Gud vilken sovmorgon vi tog. HÄRLIGT! Det behövdes verkligen. Vi satt uppe ganska länge igår och vi stod på balkongen och snackade med grannen Perra i säkert 1 timme. HAHA, i spöregn. Kul!

Har duschat, ätit frukost och dricker nu kaffe. Idag blir det fika hemma hos Linda och mer än så blir det inte idag. Städa undan lite osv. Damma av allt skulle behövas. Så det är dagens planer.

Igår var jag ju hemma hos Linda. Och gud så snabbt tiden gick. Hade älskade lilla Tyra i famnen hela kvällen. Underbart. Är så avis. Vill också ha en liten knodd att mysa och pussa på. Och Linda är sååå stolt. Det syntes på hela henne. Varje gång hon såg eller pratade om Tyra så lyste hennes ögon. Gumman ! Det är så härligt att se dig så lycklig. Du förtjänar det bästa av det bästa ! Ni har verkligen lyckats ! Perfektare dotter får man leta efter.

Här kommer ett gäng bilder på sötnosen Tyra


I bakgrunden ser ni Bodyn som Tyra fick av mig !


Ja, ni ser ju..Jag är som gjord för barn! :)






Åh sötnos ! Syns sen ;)



En VÄLDIGT stolt mamma! De syns :). Älskar...

img_3815 (MMS)

En VÄLDIGT stolt mamma! De syns :). Älskar er <3


Underbar dag



Haft det jättehärligt med familjen idag. Vi åkte båt bort till Mariebergsskogen där vi satt på stranden så barnen fick bada. Åt glass, drack kaffe och hade det allmänt trevligt. Barnen hjulade och stod på huvudet och jag var inte sen att haka på HAHA. Lite kul måste man ju få ha.

Nu har jag och Markus precis ätit tacos till middag och jag inväntar att Linda ska höra av sig. Då blir det en tur dit och snosa på lilla Tyra. Äntligen! Har inte hunnit träffa henne ännu eftersom jag varit sjuk. Och nu är hon över en vecka gammal. Presenten ska med också :). Tror det är uppskattat !

Här kommer bildregn från dagen med familjen








Mamma visar att takterna sitter i ;)




Leker i gräset med syskonen.

img_2928 (MMS)

Leker i gräset med syskonen.


Change of plans. Ute på Vänern med familjen !

img_9369 (MMS)

Change of plans. Ute på Vänern med familjen !


110709



God eftermiddag!

Jag sov ut till ungefär halv 11 när Markus gick upp. Färgade håret direkt. Blev brunt. Tröttnade på rött , men nu ångrar jag mig HAHA. Nästa gång blir det rött igen ;). Snyggt!

Så vi har ätit frukost och nu sitter jag här i soffan och dricker kaffe. Ska göra mig i ordning strax och dra iväg och handla. Vi har slut på det mesta så det är dagen prio. Annars vet jag inte vad vi ska göra. Therese har bjudit in oss på lite fest ikväll med grillat. Men Markus verkar inte sugen. Tråkigt. Vill hitta på något när jag är ledig. Annars sitter man bara hemma som vanligt. Inte så kul.

Jag återkommer senare med mer uppdatering.



Kalasat färdigt



Kom hem för nästan en timme sen. Vi fikade och åt jättegod jordgubbstårta. Tyvärr glömde jag kameran hemma så det blev inga bilder. Presenten till Therese va ju inget att ha då hon hade köpt en sådan under veckan. TYPISKT! Så jag får fixa något annat åt henne istället. Kan nog hitta något. Hon fick likadana blåvita kaffemuggar från Lagerhaus som jag har. Snyggt tycker jag. Vi har samma stil :).

Nu har jag öppnat en cider och håller på och tinar lite kött. Ska göra lite kött och pommes tror jag. Markus har NOLL fantasi och inte jag heller så det får bli simpelt. Annars vet jag inte vad som händer idag. Har inte så mycket att göra här i Vålberg. Hade varit kul att gå ut och dansa. Men är alldeles för trött för det. Men snart så ;).

Nu ska jag skynda mig med maten innan åskan kommer närmare som jag hör avlägset i bakgrunden. Ush ;). Fast mysigt..och läskigt...på samma gång !

Ha en trevlig fredagkväll mina vänner. Dansa åt mig med om ni ska ut !



Home at last


Hejsan svejsan!

Nu är jag hemma från jobbet och är ledig i helgen . WIHO! Så skönt ska det bli. Har nu bytt om och gjort en fläta i håret och om ca en timme bär det iväg till Therese på fika. Hon fyller 24 imorgon så idag är det familjefika :). Ska bli mysigt. Och träffa de små.

Nu ska jag hänga i soffan fram tills vi drar. Hör sen igen !



Fläta


Eftersom jag mobilbloggar så kan ni räkna ...

Eftersom jag mobilbloggar så kan ni räkna med att orden är lite knepiga och stavningen likaså. Iphonen har ju en tendens till att byta ut orden och de inte passar den. Är man då flink i fingrarna så är de lätt att missa att orden byts ut. Som inlägget nedan. *Janne* ska ju självklart vara *kanske*. Just so you know ;)


110708

Hej på er !

Jag sitter just nu och har lite rast. Har tryckt i mig matlådan på mindre än fem minuter. Haha, hungrig! Nu har jag ca 20 minuter kvar av rasten och ska snart gå ut och sätta mig. Det är så sjukt varmt här inne på jobbet att svetten rinner konstant. Ush. Jag hoppas i allafall att det spricker upp senare och att solen ska titta fram lagom tills man tar helg. Men de ser inte så ljust ut direkt. Men hoppas kan man i allafall. Idag slutar jag kl 15. Då ska jag hem till syrran och vattna hennes blommor. Hon är ju på mallorca. Sen hem och svida om till finare kläder. Vi ska på kalas hos Markus syster Therese som fyller år. Efter det blir hem och dricka lite cider och Janne ta några yatzi rundor med älskling hehe ;).

vi hörs sen mina vänner. Då vet ni vart jag håller hus ifall jag inte hinner uppdatera er innan vi åker på kalas.

puss på er ! Ha en bra fredag :)

Kvällsmys med pepsi och popcorn!

img_6894 (MMS)

Kvällsmys med pepsi och popcorn!


Degig



Har lagat mat och ätit med Markus. Fick mig även en matlåda tills imorgon. Spaghetti och köttfärssås fick det bli. Gott!

Nu ligger jag åter i soffan och ska stänga ner datorn och kolla på tv. Alla bra program börjar runt 18 tiden så det finns nog något att titta på. Kommer säkert somna :P. Det vore skönt men bäst att hålla sig vaken så man kan somna tidigt ikväll istället.

Ha en bra kväll så hörs vi sen eller imorgon !

110707

Hej!

Direkt efter jobbet så åkte jag förbi systemet och köpte med lite cider hem inför helgen. Ska bli underbart att vara lite ledig och njuta av sovmorgon och mys med älskling :).

 När jag kom hem förut så hämtade jag lappen jag fick av min kära granne igår och gick bort till våran vicevärd Folke. Han läste lappen och förstod direkt vem det var. "Är hon igång nu igen" va det första han sa. HAHA ! Jag förklarade allt. Från det att hon har klagat när vi precis flyttat hit och när hon ringt på mobilen och dörren. Och båda lapparna såklart som vi fått i brevlådan. Han sa att han skulle prata med styrelsen eller orförande och höra sig för. Han verkar också förstå att hon är sjuk. Men det kan inte fortsätta såhär. Jag vill ju inte att hon ska ringa polisen nästa gång. En liten tant mot två ungdomar. Det säger ju sig självt. Men då har jag mina andra underbara grannar som kan säga det dom vet. Tack för att ni finns och att jag har så många bra grannar. Känns tryggt ! Så nu är det fixat. Får se vad som händer !

Nu har jag suttit 20 minuter på badrumsgolvet och skrubbat rent. Tvättmaskin, toa, handfat, handdukstorken och golvet. Markus hade dammsugat när jag kom hem :). Fast det syntes inte :P HAHA. Killar. Men han har gjort det i allafall. Det är det viktiga !

Nu ska jag inte lyfta rumpan ur soffan förrens jag ska fixa mat. Är så otroligt trött och ikväll får det bli en tidig kväll så jag får mina timmar inatt. Upp imorgon igen kvart i 6.

Vi hörs sen igen :)


Första brevet från granntanten!


Hello! Är supertrött efter en natt med otr...

Hello! Är supertrött efter en natt med otroligt dålig sömn. Låg ju vaken sent igår och var irriterad på granntanten, sen vaknade jag vid 4 imorse o var supertörstig. Och sen upp kvart i 6. Ingen bra kombo. Hopas jag får sova lite inatt. De vore skönt. Börjar tidigt imorgon igen så all sömn behövs ! Vi hörs sen igen mina vänner !


Godmorgon!???

Herregud!

Har sovit som en riktig kratta inatt. Hade svårt att somna igårkväll och precis när jag höll på att somna så hör jag någonting. Så jag går upp och ser att vi fått ännu en lapp av vår kära granne mittemot. Kl var 23.17. Herregud!!! Hon ger sig aldrig. Hon skrev att hon skulle kontakta polisen om vi inte slutade spela hög musik. Tack för att du förstörde min sömn Kärring! Så idag är det jag som är extra trött och förbannad och det är jag som ska tala med vicevärden efter jobbet Jag vet att hon tydligen är psyksjuk men det betyder inte att man får störa sina grannar på det sättet. Vi är inte de enda drabbade i gången heller. Hon klagar på andra och även på Markus morbror och tjej som bodde här innan.

så vi får vell se vad som händer ! Hon ska inte kontakta polisen för något Man inte gjort. Åh!!!! Kärringj*vel! Fan.

nu ska jag i allafall dra mot jobbet. Ha det så bra så hörs vi sen igen :).

All alone



Hej på er!

Jag är hemma från jobbet och har suttit och kollat slutet på "livet på BB". Nu ska jag fixa lite kvällsmat, sen ska jag krypa ner under täcket och läsa innan jag stänger mina blå för idag. Ska upp mkt tidigt för jobb imorgon igen. Idag får jag även somna själv. Markus är i väg och fiskar i det härliga vädret. Inte ett dugg avis :P. PFF..

Önskar er en bra kväll och sov så gott så hörs vi imorgon igen :)





På rast

Hello!

sitter på rast och har nyss tryckt i mig min baguette. Har ca 15 minuter kvar av rasten så jag ska gå ut och sätta mig en stund o njuta av värmen. Inne är de inte lika kul. Dör av värmeslag nästa. O våra härliga damer är frusna o vägrar låta oss ha fönstrens öppna ens en gnutta HAHA ! Herregud! Men jag får vell härda ut ! Vi hörs imorgon igen :) pusspuss!

ser ni förresten? Jag bloggar från mobilen och texten är inte ihoptryckt! Woila! ;) inte så svårt. Skrev ju igår hur man kan fixa så de går o mobilblogga fast via safari på Iphonen ! Puss !

Shopping


Här är min shopping från förra veckan. 3 linnen från H&M, klänning från Nelly.com och skor från Skopunkten









Soffbordet


Soffbordet heter PLAINE och kommer från MIO.







Även fast det inte är det ultimata soffbordet så är det tusen ggr bättre än bordet vi hade innan.


Milton sötnos


Färdig




Nu har jag gjort mig färdig för jobbet. Har ätit lunch och fixat ihop en baguette att ta med och äta på rasten. Nu ska jag bara slappa i soffan och smälta maten. Om ca en timme åker jag mot jobbet. Men ska hoppa in på Konsum och hämta ut mina nya böcker som jag beställt.

Har tidsinställd två inlägg med shopping som kommer upp här under eftermiddagen. Den första om ca en timme. Ha en bra onsdag så slänger jag in ett smsinlägg senare på min rast.


Jag just nu. Mätt i magen





110706



God morgon !

Skönt att ha haft lite sovmorgon, även fast jag inte sovit så mycket då Markus alarm har gått igång varje 10e minut sen kl 8 imorse HAHA. Han är expert på att snoosa i allafall.

Nu har han åkt till jobbet och jag sitter och dricker kaffe framför tvn. Slappar och tar det lungt. Verkar som om hostan sakta men säkert försvinner. Hostar fortfarande massor, men inte lika mycket som förut. Dock funkar inte hostmedicinen som jag köpte alls. Den ska ta bort rethostan men det gör den verkligen inte.

Skönt att det går åt rätt håll. Vill gosa med Lindas lilla Tyra nu!!! Snosa henne i nacken och mysa. ÅH så underbart ! Men jag ska hålla mig borta tills hostan gett med sig. Jag vet faktiskt inte om det smittar. Har ju hostat i 2,5 vecka nu så det borde inte smitta. Men men...


Nu ska jag kolla färdigt på sjunde himlen och sen försöka få i mig lite fruukost. Idag jobbar jag kvällen och börjar kl 14.

Hörs sen igen innan jag drar till jobbet! Då får ni se nya soffbordet.




Blommor


Då något knäppt hände mina blommor som jag sått från frö inte ville växa mer utan torkade ut, så köpte jag färdiga. Antar att de små växterna inte orkade med all sol osv. Men nu har jag köpt blommor som tål sol och skugga så jag hoppas det håller sommaren ut. Fina blev de i allafall. Skulle köpt några fler. Älskar blommor :)





Den lilla mörkgröna till höger är den enda överlevaren som jag sått från frö







Är i pappas husvagn och väntar på mat !! I...

img_9798 (MMS)

Är i pappas husvagn och väntar på mat !! Inga fel alls! Sen får ni se vad jag shoppat. :)


110705



God morgon!

Jag tog en liten sovmorgon idag och gick upp vid halv 10. Så nu har jag duschat och dricker kaffe. Så jag ska göra mig i ordning snart och sen blir det arbetsförmedlingen. Ska ha underskrift på papper.

Otroligt nog så har mina fina blommor börjat dö på balkongen så nu jävlar ska jag köpa färdiga och plantera.
Lite fint vill man ju ha på balkongen.

Sen blir det middag hos pappa vid 3 tiden. Har inte sett han på länge så det blir mysigt !

Hörs när jag kommer hem.


Världens bästa syskon.





Kvällsmys är ett måste på nya soffbordet! ...

img_4159 (MMS)

Kvällsmys är ett måste på nya soffbordet! :) snart dags för sängen  ögonen går i kors!! Godatt så hörs vi imorgon förmiddag!


App eller inte ?



Börjar bli ganska trött på blogg.se! Jag älskar att blogga härifrån och skulle aldrig vilja byta fast det krånglar emellanåt. Men i början av året så skrev blogg.se att det skulle göra en BloggApp så man kunde blogga från Iphonen och sen skrev dom att det skulle finnas tillgängligt i mitten av Mars 2011. Men det har fortfarande inte kommit upp. Helt otroligt ! Hur lång tid kan det ta ? Nästan ALLA andra bloggportaler har en App som funkar att blogga med men inte Blogg.se

Det underlättar väldigt mycket för oss som jobbar och kan uppdatera utan att behöva skicka mms/sms inlägg som inte är roligt alls då man inte kan ändra utseende eller liknande. Allt blir ihoptryckt. Och bilderna blir små.

Hoppas dom reder ut detta snart och fixar en App som fungerar.. annars får man vell tillslut byta bloggportal. Det vill jag verkligen inte.

Det går ju blogga från Iphonen om man går in på Safari och loggar in som vanligt och sen ändrar "ändra redigerare" men det tar fruktansvärt lång tid och det är krångligt då man får skriva HTML koder så som <BR> osv.

Kom igen nu BLOGG.SE! Vart är Appen?


110704



Hej!

Direkt jag kom hem från jobbet så lagade jag mat åt mig och Markus, sen åkte vi till stan och köpte en dvd brännare då åt Markus och vi fick även med oss ett soffbord. ÄNTLIGEN! Men jag ville ju ha ett som va speciellt och eget men det fick bli enkelt. Bokstavligt talat. PLAINE heter bordet och är helt runt och ganska litet. Passar in väldigt bra. Jag är nöjd. Sen va det 50 % rea och det gör det inte sämre. Köpt på MIO.
 Bild på den kommer imorgon.

Markus grejar med sin nya dator men det verkar inte funka som det ska då han inte får in dvdbrännaren. Och utan den kan han inte installera Windows och börja använda datorn. Stackare. Han har lånat min dator för att få windows på USB men jag tror inte det gick så bra. Får hoppas att det löser sig för han.

Imorgon är jag ledig och har ganska mycket och göra. Ingen vila ! Först ska jag till arbetsförmedlingen, sen handla. Sen eventuellt ta en kaffe med pappa som jag inte träffat på en månad. Efter det ska det städas och tvättas här hemma.


Hörs imorgon igen :)


Familjemiddag





Jag och lillasyster


Mange gillar alkohol ;)




Jag och morbror




Syskon


God morgon vänner! Klockan är strax tjugo ...

God morgon vänner! Klockan är strax tjugo över 6 och jag ska dra mig till jobbet. Hade svårt att somna igår som vanligt. Låg mest och hosta och det har inte släppt än så det får bli akoteket efter jobbet idag och se om de finns någon receptfri hostmedicin. Vi hörs i eftermiddag igen. Då kommer det upp massa bilder från familjemiddagen i fredags o annat gott! Ha en bra måndag sålänge !


En väldigt sliten Josefine. Är så stolt öv...

img_2531 (MMS)

En väldigt sliten Josefine. Är så stolt över mig själv. Jobbar som en dåre fast jag fortfarande är lite förkyld. Men det är hostan som inte vill ge med sig. Över 2 veckor har jag varit förkyld nu utan att sjukskriva mig. Bara att knapra alvedon o hoppas de går över. Men är inte hostan bättre imorgon så får det bli hostmedicin. Är rädd att jag ska hosta blod snart då jag hostar tills jag gråter på mornarna ! Men men , så är det. Inte bara jag som är sjuk. Halva Sverige verkar vara förkylda. Men nu ligger jag raklång i personalrummets säng o vilar rygg o ben. Härligt. Jag sov faktiskt en timme på rasten förut o de va riktigt skönt. Men va tröttare än någonsin när jag vaknade. De ska bli skönt att få sova ikväll. Ett par timmar i allafall innan man ska upp till jobbet igen :). Ha en mysig söndag! Vi hörs imorgon!


Haha såg att de blev lite fel i texten. "a...

Haha såg att de blev lite fel i texten. "appen" ska de stå istället för "sjuke".


Herregud. Skulle logga in på blogg.se o sk...

Herregud. Skulle logga in på blogg.se o skriva inlägg därifrån på Iphonen men nu verkar de inte funka. Men fick in en bild på mig:p. De går inte trycka på själva rutan där man skriver helt plötsligt. Vet inte vad felet är. Börjar tröttna på att blogg.se inte skaffat sig en App. Dom sa tidigare i år att den sjuke komma ut i mars men de fins fortfarande inget. Dyrt att mmsa in bilder hela tiden. På tiden att de fixar de nu! Nu ska jag vila i allafall hinner ta ett PN på ca 1,5 timme. Är hemma hos syran o lånar sängen. Dom är på Mallorca o har de gött. Vi hörs sen mina vänner :)


110703

Photobucket Pictures, Images and Photos

Godmorgon ! Ett elvatimmars pass väntar id...

Godmorgon ! Ett elvatimmars pass väntar idag också. Sjukt trött o ska passa på att få igen lite förlorad sömn på min rast sen. Sen jobbar jag imorgon också. Duktiga jag ! Men detta ska vi nog klara av ! Vi hörs sen i eftermiddag! Haen bra söndag ! Kramisar!


Linda med sin färska lilla  prinsessa Tyra...

img_5250 (MMS)

Linda med sin färska lilla  prinsessa Tyra! Hur gulligt?????


Har ni sett söta lilla Tyra! Välkommen til...

img_8661 (MMS)

Har ni sett söta lilla Tyra! Välkommen till världen! Linda o krikke är stolta föräldrar! Grattis igen till er lilla skatt.  Själv ligger jag raklång i sängen i personalrummet. Jag har nu 2 timmars rast o ska passa på o vila upp mig. Blunda en stund. Har många timmar kvar framför mig innan jag blir ledig en dag på tisdag. Återkommer imorgon igen. Men nu vet ni att jag lever ! Puss o kram !


Sitter hos syster o dricker kaffe o tjattr...

img_9362 (MMS)

Sitter hos syster o dricker kaffe o tjattrar! Har sprungit på stan ett par timmar. Har köpt 3 nya snygga linnen på hm och ett par trosor. eftersom jag jobbar hela helgen 22 timmar så kommer bilder på shoppingen på måndag!


110701



Stora dagen är här ! Lindas älskade lilla flicka kom ut till stora världen inatt 00.44. Stor bebis på 3855 g och 52 cm lång. Stort grattis till er båda! Längtar tills vi får se lilltjejen ! Det blev en Juli tjej ändå Linda ;). 10 dagar efter BF.


Fick ett sms av henne för en stund sedan att hon hade tittat ut. Det var på tiden. Idag ska jag och syster till stan och shoppa lite och sedan blir det middag hos mamma och Magnus.

Ska försöka slänga in mms inlägg till er här sedan. Ha en bra fredag sålänge !



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus