Nu? Desperate såklart !

img_7083 (MMS)

Nu? Desperate såklart !


sunshine



Det blev pizza. Gott blev det också. Inte lika gott som pizzerians pizza men den dög. Jag ligger halvt utslagen i soffan emn funderar på att lapa lite sol till. Det var fruktansvärt varmt förut när jag satt där ute så det blev en del spring in och ut.  Nu är det vell aningen svalare kanske. det blåser i allafall.

Bild från idag


Pizza?



Hej! Nu är jag hemma från stan. Mötte upp Johanna och Kristina. Gick lite i affärer och jag hittade svarta jeans inne Gina. 199 kr. Billigt och bra. Roffade åt mig två linnen för 49 kr st också. Supersköna. Sen tog vi svängen in på H&M. Där köpte jag mig nya korta strumpor som slutar vid fotknölarna. Även en liten plånbok för kort så jag kan ha den i min lilla väska. Jag har ju en megaplånbok så det passade bra. Sen köpte vi glass och satte oss i gräset vid pråmen. Det är så varmt ute idag. Första riktiga sommardagen. Det är kvaft ute och vad jag hört så kommer nog börja åska snart. Mysigt :). Men har fått njuta lite av solskenet i allafall. 25 grader i skuggan är inte illa. 

Köpte med mig pizzadeg, tomatsås, skinka och paprika hem. Ska försöka mig på en hemmagjord pizza idag. Vi får vell se om den blir ätbar. Jag hoppas det i allafall. 

Nu ska jag sätta mig på balkongen medans solen fortfarande skiner. Shoppingen visar jag er på Torsdag för imorgon jobbar jag från morgon till kväll. Puss !

 

Mot stan




Nu ska jag alldeles strax dra mot stan. Sminkade mig nyss och lyssnade på rix fm. Han som jobbade nu sa att han skulle sätta på Mr saxobeat med Alexandra Stan. Och han sa att det låter som killen i låten säger "Åkes unge". Så nu kan jag fan inte släppa det. HAHA! Lyssna får ni se. Låten är ju GRYM dessutom.
Partymusik i min smak !



110531


God morgon.

Då har vi gått in i sista dagen i maj månad. Herregud så fort det går. Nu är det verkligen sommar. Det känns ute också att det är varmare. Till helgen ska det bli upp emot 25 grader och jag klagar inte. Härligt !

Har sovit som en prinsessa inatt och vaknade inte förrens Markus gav mig hejdå-puss innan han stack till jobbet. Somnade om ganska fort och vaknade halv 10. Trött men det beror vell på att man sover många timmar. Nu är jag i allafall duschad och klädd. Idag ska jag ner till stan och möta upp lite gamla klasskamrater. Vi blir nog bara 3-4 st för det var ganska många som inte kunde komma. Men ine så konstigt. Folk jobbar, pluggar osv. Men till sommaren ska vi ta en kväll på en uteservering och tjattra. Kul !

Nu inväntar jag sjunde himlen och sen ska jag göra mig i ordning. Dagens uppgift är att hitta snygga jeans. Svarta helst. Jag köpte ett par från nelly för ett tag sedan men dom var urtvättade när dom kom (antar att dom ska vara så) så jag måste leta efter helsvarta. Fått nåt dille på de. Men det är ju så snyggt.

Här har ni dagens klädsel






Solen skiner in bakom persiennerna. En ska...

img_3073 (MMS)

Solen skiner in bakom persiennerna. En ska orka ta sig upp också. Får bli en dusch så ja vaknar till! Hörs snart !


Dags att ventilera



Mja, vår kära granne mittemot plingade på för ca 1,5 timme sedan. Jag såg att det var hon genom kikhålet i dörren och öppnade inte. Visste att hon ville klaga på något då man hört mycket från grannarna. Det tog knappt 5 minuter så skickar hon in en lapp i brevinkastet. Jag citerar:


"Hej Granne

Din stereo hörs förskräckligt in i min lägenhet, var snäll och skruva ner ljudet. Klockan 22.00 ska det vara tyst fram till 6.00 på morgonen. Det är störande när det dunkar på även under dagtid timme efter timme. Jag ser fram emot en ändring.

Mvh

Asta Löfquist"

Det roliga är att vi aldrig spelar musik. Eller ibland, från radion som är en liten radio som står i köksfönstret som knappt hörs på högsta volym. Och vissa gånger spelar vi från datorn. En kort sväng på dagarna. Ingenting som ska uppfattas som störande för grannarna. Lite måtta får det att vara. Grinkärringar som bara ska klaga är det värsta jag vet. Ensam och bitter. Inte fått nått på länge. hehe. Det blir att säga till våran vicevärd i allafall.

ps. det är FRUKTANSVÄRT lyhört i våra hus här och man kan höra grannen kissa om man har otur. Så lite får man faan stå ut med.


Blommor i mitt hjärta




Gud vad jag älskar färska blommor. Får ett leende på läpparna varje gång jag går in i köket och ser mina fina liljor. Dock kan de lukta liiiiite för mycket ibland så man knappt får luft men det är det fasen värt. Slår alla rosor i världen !






De rosa liljorna är ju så vackra.



Odla bör man..



Jag har inte visat er mina fina balkonglådor ;) Jag satte ju gräslök och persilja i den ena och blommor i den andra. Alltså, jag odlar från scratch. Allting tar sig som det ska. Men det går sakta. Och jag var snål med frön så i efterhand har jag tryckt ner fler frön men dom har inte dykt upp ännu så det ser lite klent ut. Men om en månad eller två så ser det nog lite bättre ut.












Återkommer när de växt till sig lite.


Chicken salad.




Hängt tvätten och figgat lunch. Det satt gött i kistan. Det blev en enkel kycklingsallad. Salladen är tagen direkt ur växthuset hos svärisarna igår. Mumma !











110530



God morgon.

Jag vaknade pigg halv tio så det var bara att stiga upp. Duschat och kokat kaffe. Har slagit ner rumpan i soffan och funderar på vad jag ska göra idag. Tvättmaskinen är i allafall i full gång. Annars kanske man ska köra lite balkonghäng här hemma. Sätta sig i solen senare och få lite färg. Hoppas att det inte blåser så mycket sen för då kommer jag nog frysa ihjäl.

Vad har ni för planer idag vänner ? Jobba, skola ?

Saknar min prins.

Dagens







T-shirt Dressman
Jeans Gina Tricot


Närodlat.



Nu är vi hemma igen. Vi var till svärisarna en sväng och lämnade en bukett med liljor och ett par trisslotter. Dock va det nitlotter. Men svärmor var glad ändå. Vi satt och snackade lite och blev bjudna på lite lunch. Busade lite med hundarna innan vi åkte ner till affären för att handla lite mjölk, grädde osv.

Markus spelar lite på datorn och jag kollar på tv. Ska börja skala potatis snart tror jag. Idag blir det mos och kassler till middag. Gott. Fick även med mig massa sallad från svärisarna. Dom har en egen grönsaksland hemma. Bara att plocka. Underbart ! Och ekologist.


Hoppas att ni alla har haft en bra helg och en bra mors dag. Uppvakta era fina mammor idag. ♥

Min mamma blev "firad" igår när dom var här på besök. Så jag har inte glömt bort henne :)



110529



God eftermiddag!

Igår kväll åt jag och älskling tacos, kollade på tv och myste. Sen satte vi på en film och då dök Matte och Tim upp en stund. Vi pratade lite, spelade spel och skrattade. Sen åkte dom vidare mot stan vid midnatt och jag lagade lite nattamat innan jag och Markus la oss.

Idag så tog vi en liten sovmorgon till halv 12 ungefär. Nu har vi precis ätit frukost och satt oss vid varsin dator. Jag ska dricka upp min kopp kaffe och sen göra mig i ordning lite.

Idag får vi se vad som händer. Eventuellt att vi åker upp på en fika hos svärisarna och firas svärmor på mors dag. Annars ska vi nog bara ta det lungt. Det är ju söndag. Kolla lite film och mysa.

Jag vill önska alla mammor och (blivande mammor) grattis på mors dag ! Hoppas att ni får en toppendag med era nära och kära !


Mamma, jag älskar dig ! ♥

Jag, syrran och mamma

Fikabesök




Hej igen ! Nu har mitt fikabesök åkt hem. Nästan hela familjen var här . Madde och Alex fattades. Det var mamma och Magnus, Syrran och hennes Magnus, tvillingarna och pappa. Tack så mycket för att ni kom ♥ Dock hann pappa åka igen innan jag fick med han på bild. Nu ska jag ta det lungt innan jag ska börja med maten. Tacoskväll ;). Andra gången denna vecka.





Felicia och William hade fått ansiktsmålning igår tydligen ;)


110528



God morgon!

Vaknade pigg och utvilad kl 11. Gick upp och tog en dusch och har nyss ätit frukost. Det är också total stopp o avloppet i ena diskhon i köket och jag försökte rensa så gott det gick men Markus vägrade hjälpa mig så det är fortfarande ganska stopp.. Han jobbar fasen som rörmokare men avlopp är det värsta han vet. Konstigt. Det är jag som är mannen i detta hus i allafall.

Aja, nu ska jag städa här hemma och göra fint. Kl 15 kommer familjen på fika ! Ska bli mycket trevligt. Återkommer till er senare. Ska försöka ta lite bilder.



Shoppat!




Hej. Nu är jag hemma igen. Har packat upp alla varor och lagt kött i marinad. Även gjort mig en stor kopp kaffe. Hade det jättetrevligt istan med Linda och syrran. Vi gick runt i massa butiker och jag shoppade loss HAHA. Men det var "nödvändigt". Sen satt vi och fikade en stund på waynes. Gud så mycket har jag inte skrattat på länge. Både Linda och syrran har samma dåliga humor som jag. HEHE !

Sen drog jag och Linda till Coop och handlade lite mat. Fick med mig ett par skitsnygga somriga converse. Dom säljer ut äkta converse för 400 kr. Så jag passa på :)

Här är lite av det jag shoppade


Suddig bild på nya klockan. Från Boulevard.



Teburk från Dimoda


2 st ljuslyktor från Boulevard


Snyggaste sommarskorna från Coop


110527


God morgon!

Känns bra. Löningsdag för mig :). Inte så mycket pengar över till shopping då man har massa räkningar denna månad. Men lie ska man nog kunna shoppa. Ska i allafall in till stan med Linda vid 1. Sen ska vi möta upp syster och Gela för en fika tror jag. Men har en del grejer jag ska kolla på istan. Får se om Linda orkar :P.

Nu ska jag kolla på sjunde himlen och sen göra mig i ordning. Markus ligger fortfarande och sover så jag ska vell hoppa lite på han strax. Sjusovaren.

Jag återkommer igen efter stan ! Puss på er ! Trevlig helg!



Full rulle



Har precis kollat färdigt på en film med Markus. Elephant White hette den. Den var ganska bra, men ingen höjdarfilm. Men helt OK att kolla på.

Imorgon får jag äntligen lön!! Som jag längtat HAHA. Som man alltid gör dagarna innan. Så imorgon drar jag med mig en höggravid Linda till stan. Ska kolla på lite dekoration till köket. Nån brödburk eller liknande att ha på bänken. Vill täcka vårt fula kakel så mycket det går. Även se fall jag hittar något bra att ha på tavellisten i köket. Helst hade jag velat haft en stor fet tavla med massa färg, men Markus tycker dom jag tittat på är apfula. Så det kan jag lika gärna stryka på en gång. Sen får vi se om det blir någon shopping till mig själv. Skulle vilja ha lite blusar och kanske nån klänning till midsommar.

Aja, slutstritt! Nu ska jag återgå till fosterställning framför tvn. MYS!


Sett mitt nya snygga rosa skal ? I Love It !



hemma igen



Hej på er !

Nu är jag hemma igen. Jag jobbade som sagt bara 3,5 timme idag. Vi var i kyrkan med tanterna och gubbarna och åt sillunch. Gott ! Sen fick vi kaffe och jordgubbstårta efteråt. Ibland är dagarna lite bättre på jobbet hehe. Men det brukar alltid vara bra ;).

När kl var 1 kom jag på att jag skulle vara med när de besiktiga lägenheten och jädrar va bråttom jag fick. Men på 10 minuter så hann jag byta om och åka iväg. Så det gick fort.

Nu är jag hemma i allafall och ska inte göra särskilt mycket. Städade gjorde jag igår och tvätta behövs inte. Så det blir vell tv antar jag. Och fixa mat. Detta ständiga problem. Kommer aldrig på något bra att äta. Det blir alltid samma samma. Lite tråkigt men vad gör man. Jag är kräsen och Markus är ännu mera kräsen. Kanske får bli pizzamat eller liknande.

Vi hörs sen ! Pussssssssssss

110526



God morgon!

Gäspar i skrivande stund. Vaknade massor av ggr inatt av olika drömmar. Några bra, några mindre bra. Irriterande att vakna i allafall. Enda dagen på veckan man jobbar och ska upp i tid, då vaknar man 100 gr på natten. Så nu är jag ganska trött faktiskt. Men jag hoppas att jag piggnar till snart.

Jobbar bra 3 timmar idag. Extra insatt personal då vi ska ta med alla boende till kyrkan på sillunch. Brukar faktiskt vara med varje år, antingen på sillunchen på våren, sommarfesten på sommaren eller grötfesten på vintern. Jag tycker det är väldigt trevligt. Och personalen får också mat så det är ett plus det med :).

Efter jobbet ska jag iväg till förra lägenheten och vara med när den besiktigas. Syrran jobbar till 3 så hon kunde inte. Så det passade bättre med mig. Sen ska jag en snabbsväng förbi mamma innan jag åker hemåt.

Ja, dagens planer är inte så mycket mer än så ! Vi hörs i eftermiddag igen ! Ha en bra torsdag!


Dagens lista



Vad heter du: Josefine
Ålder: 22
Vad gör du: Kollar på BBT och dör av skratt
Vad längtar du till: Löning
Vad händer i helgen: Fikabesök, grillning och dricka 
Senaste hånglet: Med babe
Hände nåt mer: ....
Vad har du på dig: jeans, linne och kofta
Favoritöl: USH!
Vad blir du glad av: Familj och kärleken
Vad blir du ledsen av: elaka människor
Vad ska du göra idag: Slappa framför tvn och pussa på Markus 
Favoritsnabbmatställe: Donken såklart ! 
Vilken låt lyssnar du på nu: Bara tvn som är på
Vad dansar du till: Partymusik
Vem saknar du: Mina syskon, mamma och pappa
Bästa Hang-outet: En solig sommarkväll i gräset vid sandgrundsudden
Nått någon inte vet om dig: Jag har mycket tvångstankar



HUR

Svarar du i telefonen: Hej det är Josefine, Eller, Hallå?
Gör du när du är kär i fel person: Är inte det..
Tycker du om gul-bil-leken: Om man är på det humöret
Mycket pengar har du i plånboken just nu: 3 kr
Mycket är klockan: 19.15
Hur många kontakter har du på msn: 15 kanske ? Rensat.
Spenderar du en regnig dag bäst: i soffan med myskläder, te och bok

VEM
Är ditt 10:e sms ifrån och vad står där? "puss" från syrran
Pratar du med på msn just nu? Ingen
Ringde dig senast? Jobbet
Pussade dig senast? Sambon ;)
Vill du kasta en sten i huvudet på? HAHA, ja, det finns en person..
Saknar du mest just nu? Familjen
Ska du träffa imorgon? Arbetskollegor, besiktningsman, och sambon
Sov du med senast? Sambon
Festade du med senast? Kommer inte ihåg
Vem fick du senast sms av? Mamma

JA- OCH NEJ-FRÅGOR
Cyklat utan händerna: Ja
Gråtit en hel natt: Ja
Druckit så du spytt: Ja
Åkt vattenskidor: Ja
Åkt rullstol: Ja, provat
Gjort en bakåtkullerbytta: Mycket möjligt
Köpt lösgodis för över 50 kr: Ja
Haft träningsvärk: Ja
Önskat att du var det andra könet: Ja
Sett din kompis i rosa kanindräkt: Nej



Hej igen!



Hallå!

Tog bilen till affären förut. Insåg att det skulle bli vädligt tungt med massa kassar med mat och gå hem så jag var lat o tog bilen. Nu har jag gjort en cheesecake. Gud så gott det ska bli. Smakar bättre än all annan glass. Mums!


Tog ett tag och hitta recepten men här har ni det !

Nu ska jag ut i solen igen. Jag trotsar blåsten och försöker på lite färg i ansiktet och överkroppen. Blekfis som man är.



OJOJOJ!!



Jisses vad jag har grejat ! Började måla färdigt i köket och det tog sin tid men nu får det duga. Köket är i dåligt skick så jag bryr mig inte direkt om slutresultatet. Bara det ser någorlunda ut. Så nu har jag målat två omgångar och det får räcka. Började öven storstäda efteråt här hemma. Damma alla lister, dammsuga, dammsuga soffan, göra kliniskt rent i köket och skura. Så nu ska jag börja med maten och sen får det bli att slappa resten av dagen. Funderar på att gå till konsum och köpa ingredienser till min berömda cheesecake. Syster och hennes kille kommer på fika på lördag. Då vill man gärna bjuda på något gott. Vi får se om jag orkar pallra mig bortåt.


Här är före och efter målningen som var kvar.





Ursäkta suddiga bilder.


hörs sen :)


Shopping



Här är tavellisten jag köpte igår. Nu har jag bara ställt något där så den inte ska vara tom.






Sen köpte jag en post"låda" som passa utmärkt bredvid mikron




Har ni sett mitt hemmagjorda skynke? Typget är från IKEA och är hur sött som helst och täcker alla fula papperspåsar bakom med pant, kartonger och tidningar.



110525



God morgon!

Har snart druckit upp en kopp kaffe och ska brygga mig en till. Så gott med kaffe på morgonen. Just nu sitter jag i soffan och inväntar sjunde himlen som vanligt. Annars idag så ska jag försöka måla färdigt i köket HAHA. Har inte gjort det ännu men det är bara en liten bit kvar runt ingången till köket. Sen ska jag ringa pappa och höra om han vill ha kaffesällskap i eftermiddag om han är ledig. Har framkallat korten från hans 50 årskalas också till han.

Mer än blir det nog inte idag. Solen skiner men det blåser fortfarande mycket så det går inte sola idag heller. Nästan så jag vill gråta då det känns som jag aldrig kommer få sola denna sommar :P hehe. Blekfis.

Vi hörs snart igen :)

Hamburgare



Det här med rubriker är inte min grej. Kommer aldrig på något bra att skriva där. Men en får ta något bara.

Kom hem från stan vid 4 tiden. Var på stan med Johanna en sväng. Hon köpte sig en ny vårjacka. Sen gick vi till lite olika inredningsbutiker. Jag ville ha en podtlåda att lägga räkningar och annat i, i köket då allt hamnar på mikron. Så det hittade jag faktiskt en på Boulevard. Sen hittade jag en snygg tavelhylla på Dimoda som var nedsatt i pris pga skönhetsfel. Den hade några fula kanter, men det tycker jag är ganska snyggt. Så den kommer bli fin i köket ovanför matsalsbordet. Sen köpte jag en påse med chokladkola till Markus. Han va nöjd tror jag. Fick några pussar ;).

Bilder på shoppingen får ni se imorgon. Just nu håller jag på med maten. Hemmagjorda hamburgare och hemmagjord klyftpotatis. Är superhungrig så det ska bli riktigt gott faktiskt.

Vi hörs sen eller imorgon ! Puss på er !


Frukost



I vanliga fall äter jag inte frukost på morgonen. Jag föredrar att vänta ett par timmar och sedan fixa lunch. Alltså mat. Jag mår nästan illa av att äta frukost direkt efter man har gått upp. Enda gångerna det funkar att äta frukost är när man jobbar. Då är man riktigt hungrig. Då kan jag nästan äta vad som helst. Och när Markus är hemma på morgonen och vi går upp tillsammans så äter vi alltid frukost. Annars så väntar jag och fixar mat runt 12-13 snåret.

Igår åt jag kyckling och ris till lunch här hemma men idag tog jag faktiskt smörgås. Eller knäckebröd. Det känns lite lättare att äta det. Tillsammans med ett kallt ägg. Älskar kalla hårdkokta ägg. Mums !

Älskar förresten ICAs salami. Den är sjukt god och slår vilken annan salami.



Ja, detta blev ett frukostinlägg hehe. Men nu vet ni det. Äter ni frukost, eller hoppas ni över till lunch?


Nu ska jag slappa innan jag ska åka mot stan vi halv 1. Ska gå på stan med Johanna. Vi kommr garanterat blåsa bort ;)



110524



God morgon!

Sovit som en stock inatt och vaknade inte ens när Markus gick upp till jobbet. Sen vaknade jag av väckarklockan halv 10. Supertrött. Men jag klev upp och börjar piggpna till nu. Har gjort mig en stor kopp kaffe och satt på tvn.

Angående inlägget om blomman, så skrev någon att det är nya stängler som kommer!? Vad är det ? Nya "grenar" eller? För "knopparnar" sitter  så högt upp så då kommer min blomma bli flera meter lång då :P. Jennie, va det du som va anonym. Vet att du brukar skriva och hjälpa mig med blommor ;). Om det inte var du, så kanske du vet till 100%.


Blomman är någon sorts Orkidé som jag fick förra sommaren. Då blommade den men alla blommor åkte av ganska omgående. Så nu är jag mer sparsam med vatten och det verkar funka.


Aja, nog om blomman. SATAN vad det blåser idag HAHA! Hur ska jag ta mig till stan ? Det är inte kul att köra bil när det blåser så. Och inte det utlimata när man vill vara fin i håret ;). Och varför ska det blåsa när solen skiner? Jag blir seriöst arg. Jag vill sola men det är som en frysbox på min balkong om man ska sitta där och sola.

Men det skulle lugna ner sig framemot torsdag så jag får hoppas att vädret är fint till helgen. Är lika blek som jag var i vintras. Inte fint.

Nu ska jag vika in tvätten och dricka upp mitt kaffe. Ha en bra dag !


Före och efter hårfärgning



"före"bilden är inge bra men håret va så fult och fett så det fick duga. Ni ser min utväxt i allafall.






Vad tror ni ?



Knoppar det? Eller är det bara nya blad på gång?








Outfit



Eftersom jag har en hemmadag idag blev det inge fancy. Favvojeansen och en skön tunn tröja. Båda är ungefär 3 år gamla.









110523


God morgon!

Vaknade upp kl 9 med ett leende på läpparna. Solen sken in genom fönstret och jag är superglad. Fråga mig inte varför !? För det vet jag inte själv men gud såå skönt att vakna så. Pigg och utvilad och glad.

Ska om en liten stund ta och färga håret. Det behövs verkligen. Får se om det blir någon skillnad från nu. Det är en mahognyfärg i allafall, så inget drastiskt. Jag visar er bilder sen :).


RedHead.


Hej



Produktiv! Ja, det har jag varit idag. Lite i allafall. Jag och Markus har samlat på oss ganska mycket pappkartonger iform av mjölkpaket, juicepaket, glasspaket osv. Sen har Markus samlat på sig ölburkar och jag glasflaskor så det var på tiden av vi fick bort allting. Sen har vi handlat och jag har rensat i min ena blomma som verkar vilja blomma snart :). Har även planterat lite mer i balkonglådorna då¨jag varit feg och planterat för lite frön.


Sen var jag och Markus och fiskade en sväng men det nappade inte så vi tröttnade. Åkte förbi svärföräldrarna och dom har fått sin nya bil. Direktimporterad från Tyskland. Skitsnygg Merca i sportmodell. Lite avis. Stod Josefine över hela bilen ;).

Nu ska jag mysa och kolla på Gossip Girl och sen BB med älskling. Ha en härlig söndagskväll !



110522



God eftermiddag!

Gud så skönt det var med sovmorgon idag efter en lång arbetsdag. Igår när jag kom hem så satte jag och Markus på en film och gjorde lite pommes o korv till nattamat. Vi såg "the fighter". Den var helt OK. Trodde den skulle vara superbra med tanke på att den vunnit Oscar (eller NÅGON i filmen). Men det kanske var för komplicerat för mig att förstå :P.

Idag händer det i allafall inte mycket. Det är ganska dåligt väder ute så det får bli en hemmadag. Kolla in bra serier och ta en runda med dammsugaren kanske. Sen mot kvällen måste vi handla i allafall. Blir tokig utan att ha saft hemma. Klarar mig inte på att dricka vatten när törsten slår in.

Nu ska jag fixa håret som ser ut som en risbuske. Vi hörs senare !




God morgon ! Jag är uppe före tuppen! Tröt...

God morgon ! Jag är uppe före tuppen! Trött som busen men kul att jobba :). Jobbar ända tills 21.00 ikväll förutom 3 timmars rast. Nu ska jag bege mig ut till bilen. Ber till Gud att den startar ! Jag skriver mer lite senare ! Ha en bra lördag !


Bildbomb!



Här kommer lite bilder från pappas 50 årsfest.



Syster och jag



Bartenders.. lillsyrran med kompis


Syster och Magnus



Syster, pappa och jag


Pappa med vänner



Kusiner och farmor



Pappa sjunger




Fullsatt



Pappa utser vinnaren av tipspromenaden



Paketöppning



Pappa grät när han fick min och systers present.


Faster med familj




Pappa med sin lillasyster



Snyggos



Lite smått och gott.


Hej! Sitter på svärföräldrarnas altan. Dom...

img_1632 (MMS)

Hej! Sitter på svärföräldrarnas altan. Dom är ute med husvagnen så det är lungt o stilla. Tänkte vi skulle sola lite här men såklart drar de in feta mörkgrå moln precis när man har placerat arslet i en solstol. Men det är skönt ändå! Har som sagt i förmiddags hjälpt mammas sambo o handla inför hans grabbkväll imorgon o sen bjöd han på grillade hamburgare innan jag drog o hjälpte pappa. Men nu är allt klart o resten av kvällen blir lugn. Köttet ligger i marinad hemma o gottar till sig. Till de blir de egen klyftpotatis, vitlöksbröd och grillad majskolv. Mums!!! Nu ska ja passa på att steka lite i solen medans den skiner mellan molnen. På bilden är mina nya jeans. Från Nelly. Trodde de inte va mönster på dom. Men när jag öppnade dom så va de de. Aja, de duger. Sköna ! Hejdå!


110520



God morgon!

Jag tog ingen sovmorgon idag. Lika bra det, eftersom jag behöver lägga mig tidigt ikväll för en delad tur imorgon på jobbet.

Nu ska jag göra mig i ordning. Vid 11 ska jag hem till Mamma och handla med hennes sambo o hans kompisar. Dom ska ha grabbkväll imorgon så jag antar att det är en del saom ska handlas. Jag behöver lite smågrejer jag med så.

Senare i eftermiddag ska jag träffa pappa en sväng och hjälpa han med några saker. Så om vi inte hörs innan det så hörs vi nog runt 6 tiden ikväll. Ska försöka mms:a lite :).


Ha en bra fredag!

Dagen so far..



Hallå!

Hade det jättemysigt hemma hos syster förut. Satt på balkongen i blåsten och drack kaffe och tjattrade oavbrutet i 2,5 timme. Sen åkte jag förbi Mc Donalds och handlade lite lyxmiddag åt mig och mannen :).

Så nu har vi ätit och fixat med räkningar. Markus har placerat sig vid datorn och jag har framkallat bilder till pappa från hans födelsedagsfest. Eller ja, jag har inte framkallat några, men skickat in på framkallning. Men det fattade ni nog ändå ;).

Nu ska jag njuta av en glassbåt och bra tv resten av kvällen. Hörs imorgon igen :)



GAAAH!



Har tagit mig själv i kragen och ringt det jobbiga samtalet. Nästan så jag gråter varje gång. Jag måste tänka på mig själv i första hand. Rätt ska vara rätt. Hur jobbigt det än är så är det rätt. Och jag är så glad att det finns folk att ringa när man undrar. Så nu väntar jag på samtal tillbaka till veckan. Håller mina tummar för mig själv.

Nej, nu ska jag dra mig mot stan strax. Vi hörs ikväll igen :). Puss er !



Vill ha




Jag vill så gärna ha upp lite tavlor här hemma. En ovanför matbordet i köket och två i vardagsrummet ovanför soffan. Har hittat massa fina inne hos KanDee. Alla hennes ritningar finns både som tavlor och tryck på kläder, väskor osv.


Dessa tre fina tavlor skulle mer än gärna på pryda mitt hem










Visst är dom underbara? Den första tavlan är min favorit.




110519


God morgon!

Herregud vilken mardröm jag drömde inatt. Det handlade om dinosaurier som skulle äta upp oss HAHA! Vaknade kallsvettig vid halv 2 och var livrädd. Helt sjukt hur en dröm kan kännas så verklig. Tog ett tag innan jag vågade blunda och somna om. Men sen sov jag gott resten av natten och vaknade någorlunda utvilad strax innan 10. Och ingen huvudvärk än sålänge och det känns skönt :).

Nu har jag gjort mig en kopp kaffe och inväntar sjunde himlen. Sen ska jag äta lunch och ta det lungt innan jag drar mot stan. Ska fika hemma hos syster strax efter 3 . Vi har en del att prata om. Älskade syster ♥

Återkommer senare ! Puss!



Huvudvärk


Tror det är tredje eller fjärde dagen i rad som jag har huvudvärk. Vad beror det på? Jag får alla möjliga bilder i huvudet om att det är en hjärntumör, hjärnblödning eller något annat livsfarligt.

Det kan gå långa perioder då jag inte har ont alls men när det väl kommer så stannar det i flera dagar. Jag hoppas på att det är för att jag har mycket att tänka på just nu. En oro om framtiden. En oro om familj och vänner. Det är alltid något jag oroar mig för. En inre stress som inte vill ge med sig. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få bort det. Jag kan inte heller riktigt sätta fingret på just VAD det är. Otroligt jobbigt och påfrestande.

Så mycket jag skulle vilja göra och säga till människor. Men jag är en tyst person. Jag klarar inte av att säga exakt vad jag tänker och tycker. Speciellt inte till personer som inte är familj.

Jag hoppas att det löser sig i allafall. Imorgon ska jag ringa ännu ett jobbigt samtal. De senaste två samtalen har inte lett någonstans och det verkar inte finnas hjälp att få. Men satan ! Jag ger inte upp. Jag måste få detta ur världen oavsett hur lång tid det tar.


Mja, nu har jag fått skriva av mig lite. Tack! Dags att fortsätta kolla på Greys Anatomy. Vi hörs imorgon igen vänner :). Tack för att ni finns.


Tips: Softlan Aroma therapy



Hett tips!


Om ni som jag ÄLSKAR när kläderna verkligen luktar nytvättat så kan jag varmt rekomendera detta sköljmedel. Hur underbart som helst. Kanske låter konstigt men det nästan STINKER av den. Inte illa såklart utan gott. Den luktar väldigt mycket och helt underbart. Just denna röda har jag hemma och har haft den hos mamma och syrran också.
Jag ska aldrig mer byta sköljmedel.

Så gillar ni när det doftar av nytvättade kläder så kommer ni inte bli besvikna. Men för er som är känsliga ska nog inte använda denna.

Varsågoda :)





Jag trycker alltid ner näsan i all tvätt när jag ska vika in det i garderoben för jag älskar den såå mycket. Härligt.



Rosa?




HAHA, insåg nyss att jag matchar.





Rosa mugg, rosa nagellack och rosa tröja. Vackert.

Fått lite dille på just rosa nu. Tycker det är så himla fint till svart. Och vitt.

Angående rosa, se vilka fina soffkuddar jag köpte häromdagen. Ser lite klent ut i min stora soffa så det får införskaffas fler framöver. Men Markus tyckte det var fult. Det skiter jag i !





Som ni ser så är det även rosa i dom små kuddarna. Superfina verkligen. Känns lite lyxigt och vuxet ;). Vad tycker ni ?

Kommer upp ett jädra bra tips här sedan :P. Håll koll HAHA!


110518



God eftermiddag!

Har varit uppe ett par timmar. Har kollat på sjunde himlen och nu håller jag på med lunch. Jag ska äta kyckling, ris och currysås och Markus ska äta toast. Han är inget stort fan av att äta "mat" på morgonen. Han gillar frukost.

Sen ska jag bara vara hemma och städa. Dammsuga och damma. Funderar på att göra rent ugnen ordentligt också..Skulle nog behövas.

Nu ska jag fortsätta med maten. Återkommer senare ! Puss.

Åska



Hade det mysigt som vanligt hos Elena. Catchade up lite och busade med lilla Mysan. Strax innan jag skulle åka hemåt började det såklart spöregna och hagla. Väl hemma började det även åska. Jag önskar alltid att det ska åska eftersom det är så mysigt. Men ändå är jag livrädd och vill helst krypa ner i toaletten och gömma mig ;). Men nu verkar det ha blåst bort.

Nu har jag och älskling precis ätit mat. Mos, ugnstektfalukorv och brysselkål :). Mums va det ! Nu ska jag snart dra igång och göra rent kylskåpet och kanske dra ett varv med dammsugaren men först ska jag kolla på favvoserien "Christine" . ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄlskar henne och hennes skratt. Väldigt smittsamt.


Nä, nu ska jag fortsätta titta. Hörs sen !



En liten envis tjej som inte vill sova !

img_1625 (MMS)

En liten envis tjej som inte vill sova !


upp och iväg !!



Nu har jag ätit lunch, hängt tvätt och gjort mig färdig. Ska alldeles snart åka mot stan. Ska hem till Elena och My och fika. Ska bli kul :). Var längesedan jag träffade dom ordentligt. Såg dom bara en liten stund förra veckan. Så nu ska jag klä på mig och åka iväg. Återkommer till er senare :)




110517


God morgon!

Sovit hur gott som helst inatt men är jättetrött och låg och drog mig hur länge som helst imorse. Men jag vaknar vell till så småningom. Har bryggt mig en stor kopp kaffe i allafall.

Annars har jag inte mycket på agendan idag. Håller på och tvättar en maskin idag igen och ska vell göra rent kylskåpet som aldrig blev rengjort igår. Mer än så blir det nog inte. Hade varit kul om solen hade varit framme så man kunde sola lite. Men det är mulet och regnigt.

Ja, vad ska ni hitta på idag ? Är ni kaffesugna så är det bara att höra av sig :)



Födelsedagspresent



Hallå igen!

HAHA, glömde totalt bort att det är kära svärfars födelsedag idag. Så jag ska sticka mot Bergvik och kolla efter en present till honom. Sen ska jag in på IKEA och kolla efter nya kuddfodral. Vill ha lite färg här hemma. Vi får se vad det blir :). Får hoppas att bilen vill gå idag också. Vore inte så kul att bli sittnas i bilen IGEN. Ush.

Nej, nu ska jag åka. Här är en suddig bild från pappas 50 års fest i lördags. Alla andra bilder ligger på min kamera men har ingen datasladd för den har syrran hemma så det får bli en annan dag.


Vi hade hand om tipspromenaden och rättade alla frågorna.


110516



God morgon!

Nyduschad och kaffebryggaren är igång. Väntar på att sjunde himlen ska börja. Det är ju så bra. Fast man har sett nästan alla avsnitt förut så är det lika roligt att kolla. Förr kollade jag alltid på våra bästa år men det har ballat ur och jag har noll koll så det är lika bra att hålla sig ifrån det, annars sitter man vell fast där igen.

Annars idag händer nog inte så mycket. Tvättmaskinen är i full gång och jag skulle behöva städa ur kylskåpet och städa av lite här hemma. Får se vad det blir. Har ganska mycket fritid just nu så det hinns med ändå. Nu ska jag hämta mig en stor kopp kaffe och njuta av lugnet här hemma.

Återkommer senare :)



110515



God eftermiddag!

Hade jättetrevligt igår på pappas 50 års fest. Jättekul att träffa alla släktingar och alla pappas vänner såklart. Vi åt god mat, drack lite cider, dansa och sjöng. Och pappa var på bästa humör. Dock slutade kvällen lite annorlunda och mindre roligt. Men det är privat.

Vi får se om pappa ringer snart. Då blir det att hjälpa han och städa i lokalen. Tråkigt men man får ju ställa upp. Nu ska jag glo på tv en stund och dricka upp mitt kaffe. Har en del grejer som ska göras idag här hemma också så vi får se om man hinner med någon mer uppdatering.

Hoppas ni haft en bra helg !

Pusshej!

110514



Grattis världens bästa pappa på 50 års dagen !





Pappa i 20 årsåldern .





Godmorgon!



Somnade vid 2 tiden igår och steg upp vid 11. Perfekt. Utvilad! Jag har nu duschat, ätit frukost och dricker just nu en latte. Ska ta och måla mina naglar snart. Vid 4 ska jag åka iväg och hämta upp pappas frus barn och sen åka mot pappa. Direkt därifrån åker vi till festlokalen. Har en hel del att fixa innan gästerna kommer. Ska få upp alla frågorna till tipspromenaden och instruera lillsyrran och hennes kompis och alkoholen. Dom ska agera bartenders ikväll. För er som inte vet så fyller pappa 50 idag och det är stor fest.

Det kommer ungefär 40 personer så det ska bli kul. Ser mest fram emot att få träffa mina två kusiner som jag inte sett på ca 10-12 år. Dom bor i Stockholm och det har bara inte blivit att vi träffat dom. Sen ser man såklart fram emot att pappa får ha det kul och njuta av sin födelsedag.

Ja, fest ska det bli utan dess like ;).

Nu ska jag måla naglarna. Sen är det dags att prova lite kläder. Har fortfarande inte bestämt mig för vad jag ska ha på mig.

Ha en bra lördag!


Trött



Hallå!

Var iväg förut och hjälpte pappa med dukning osv inför festen imorgon. Vi gjorde det bästa vi kunde och det får duga. Så är det bara. Viktigast är att alla har roligt. Speciellt pappa. Imorgon är det bara hans dag.

Är hemma nu i allafall och sitter framför tvn och dricker lite cider. Ikväll blir det lungt. Bara tv och mys. Om Markus kan pallra sitt j*vla arsle från datorn.



Skriver mer imorgon. Trevlig fredag mina vänner !

USH!



Fy fan. Morsor som håller på såhär borde få fängelse för tortyr och plågeri. Och ta vårdnaden om barnen från dom.



Klicka här för att läsa






110513



God eftermiddag!

Fredagen den 13:e idag. Fast det känns som vilken dag som helst och en får hoppas att det fortsätter så. Jag vaknade upp pigg bredvid älskling vid 11 tiden och vi har precis ätit frukost. Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Ska upp till Markus föräldrar och skriva ut lite frågor till tipspromenaden imorgon. Har gjort dom färdiga på min dator så nu ska det bara skrivas ut.

Sen ska jag med pappa och Gunilla till Restaurangen där festen ska vara imorgon och duka och göra i ordning så allt är färdigt tills imorgon. Skönt att slippa göra allt precis innan folket kommer.

Åter kommer till er senare :)


Shopping


Här är det jag shoppade idag.

En efterlängdad jeansjacka i kortare modell från BikBok


En liten svart klänning från H&M


En söt tunika från BikBok



ursäkta den urusla bildkvalitén. Iphonekameran.




Lite kul.



Att storbloggare kommenterar är inte varje dag :)










Gud så skoj.



Hej!

Har varit hemma ett par timmar och haft fullt upp. Började som sagt dagen med att få håret klippt. Blev jättebra. Tusen tack Therese. Drog nedåt stan efter det och handlade ramen till tavlan, vidare ner till centrum och köpte mig jeansjackan på BikBok. Fick även med mig en tunika, en svart liten klänning och leggings. Så nu är kontot nästintill tomt igen.

Handlade på vägen hemåt och började direkt med maten. Tacos fick det bli. Lätt och gott. När vi hade ätit tog jag en runda med dammsugaren här hemma och började vika in tvätt men kom av mig och satte mig och kollade på gårdagens Greys Anatomy istället. Men nu ska jag vika in resten.

just de, jag läser ju spiderchicks blogg och la en komentar i hennes inlägg om "hur tänkte jag där?". Hon tyckte det var så kul att hon till och med kommenterade tillbaka i min blogg och sa att hon var tvungen att berätta för sin kille. Tycker jag är lite kul när man får respons från en storbloggare.


Nu ska jag ta lite kort på dagens shopping så får ni se snart.




Planer



Dagens planer.

Åka till Therese (Markus syster) och klippa mig lite. Håret har inte blivit klippt på över 1 år HAHA. ush då. Men idag ska det bli gjort. Får bli en bra bit på topparna.

Sen ska jag mot stan. In på IKEA och köpa en ram, sen vidare till stan och köpa jeansjacka och kanske en blus/klänning till pappas fest på lördag.

Sen ska jag förbi syrran efter kl 3 och fika med henne och Elena som kommer med sin dotter My en sväng. Mycket kul ska det bli. Har saknat dom allihop.

Innan jag åker hemåt igen ska jag handla. Basvaror som, mjölk och bröd. Ska även hinna med att skriva ut alla frågor till tipspromenaden.

Ja, det är ungefär så dagen ser ut. Hoppas och ber till gud att min bil vill funka idag.



110512


God morgon! 

Trodde  jag skulle vakna med världens träningsvärk idag efter vårruset igår haha. Men icke. Inte ännu. Kanske kommer senare. Hade jättekul i allafall. Vi började med att gå runt till alla olika småtält och kollade läget. Fick lite goda drycker, godis, svettband m.m. Sen såg jag att Peter Siepen stod bredvid mig så jag var bara tvungen att knäppa ett kort. Men kvalitén var inte så bra men det dög.



Sen samlades alla 8000 tjejer vid startbanden. Det fanns olika för vad man ville göra, springa fort, springa, jogga, lunka, gå.

Vi stod vi gå, eftersom vi skulle promenera, men så fort starten för oss gick så sprang jag och Elbina iväg HAHA. Sen varvade vi joggning med promenad. Kändes riktigt skönt. Och längs hela sträckan på 5 km fanns folk som hejade och härlig musik. 8000 kvinnor deltog så det var emellan åt trångt och det gick ganska sakta, men vi kom i allafall i mål efter 1 timme och 3 minuter. Godkänt tycker jag.

Då hämtade vi upp vår picknickpåse och satte oss i gräset. Fick potatissallad, lax, bröd, pålägg, dricka, yoghurt paj, choklad m.m. Gott !









Kan varmt rekomendera vårruset till alla. Alla tjejer såklart. Kul att umgås med vänner eller kollegor, gå, springa eller jobba och sätta sig ner efter och fika. Jag kommer verkligen vara med fler år.






The story..



Häromveckan på Greys Anatomy så va de musikalprogram. Oh herregud va fint "callie" sjunger. Jag grina nästan och sen såg jag även reprisen i söndags. Låten är ju så gudomligt fin och Callie är sjukt duktig.

Här är klippet från programmet. Lyssna och njut




Här har ni originalet







All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
But these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Oh, because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do and I was made for you

You see the smile that's on my mouth
It's hiding the words that don't come out
And all of my friends who think that I'm blessed
They don't know my head is a mess
No, they don't know who I really am
And they don't know what I've been through like you do
And I was made for you

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I've been
And how I got to where I am
Oh but these stories don't mean anything
When you've got no one to tell them to
It's true... I was made for you

Oh yeah well it's true... that I was made for you

110511



God morgon !

Sovit underbart skönt inatt. Vaknade inte en gång. Klev upp halv 10 och har duschat, fixat håret, klätt mig, druckit kaffe och nu står det kyckliingfilé i ugnen. Det blir ris till de. Fin lunch. Gör lite extra då jag ska ha matlåda med mig till jobbet så jag hinner äta innan vårruset ikväll. Ska bli jättekul att bara få promenera med mina fina arbetskamrater. Ska försöka få något kort :).

Får se om man hittar någon parkering också. Vill gärna inte ha böter ;). Det ska ju vara en hel del folk. Ca 7500 personer närmare bestämt. Ush. HAHA. Och Peter Siepen ska hälsa alla välkomna tror jag. Kul !


I allafall. I måndags va det kalas för lillebror som fyllde 14 bast ! Han och lillsyrran mötte upp mig efter jobbet och vi satte oss i gräset i våxnäs centrum och babblade. Har så många syskon så det är viktigt att få tid med alla. Sen va vi med Alex till tandläkaren innan vi åkte hem till mamma. Satt där i solen och njöt och inväntade resten av familjen. När dom kom blev det lite goda mackor och fika. Alex fick öppna sina paket. Jag var såklart ute i sista sekund med paketen så det fick bli lite smått från H&M. En jättefin pikétröja och 3 par kallingar. Men jag tror han var nöjd.







Lillsyrran spexade med sin fina grimas där hon spänner ut näsborrarna. Satan var jag skrattade. Hon va verkligen fuuuuuulare i verkligheten HAHA.



Men när hon inte grimaserar är hon världens vackraste lillasyster




Ja det blev inte så mycket bilder mer än tusen st på Maddes fula grimas och Alex paketöppnande.

Nu ska jag göra i ordning ris och currysås. Kommer upp ett tidsinställt inlägg här senare och mmsar senare ikväll till er. Puss puss.

110510



god eftermiddag!

Har kommit hem från ÖB. Pappa handlade massor med dricka och plastmuggar inför helgens 50års fest. Ska bli väldigt kul. Mest ser jag fram emot att få träffa mina kusiner som jag inte träffat på säkert 10-12 år. Den ena är 21 tror jag och den andra 18 eller 17. Sanslöst. Ska bli roligt i allafall :)

Jag tog precis en paus från solen så nu ska jag ut och sola igen. Passa på så man blir lite brunare inför festen.


Köttet ligger i marinad, så ikväll käkar vi grillat. Underbart. Härliga tisdag. Missa inte desperate ikväll flickor. Mycket spännande.


Pöss på er !

Hello! Slut på arbetsdagen. Nu är jag hemm...

img_1590 (MMS)

Hello! Slut på arbetsdagen. Nu är jag hemma. Ligger i soffan och väntar på pappa. Vi ska iväg och handla inför hans fest på lördag. Återkommer efter de med uppdatering ! Puss sålänge !


Slappar framför tvn. Har jobbat, umgåtts m...

img_1587 (MMS)

Slappar framför tvn. Har jobbat, umgåtts med lillsyrran o lillebror sen va de kalas för lillebror och nu är jag hemma. Fullt upp med andra ord. Nu har duschat o ska inte lyfta arslet ur soffan på hela kvällen. Skönt. Tidig kväll igen då jag börjar jobba kvart i 7 imorgon bitti. Men jag klagar inte :). Mitt jobb är kul. Med världens bästa arbetskamrater ! Vi hörs imorgon eftermiddag vid 5 tiden. Puss o godnatt :)


Båttur



Bildregn från gårdagens båttur. Allt är fotat med Iphonen.



















110508



God eftermiddag.

Igår hade jag det jättetrevligt. Åkte båt ganska länge på dagen med mamma och Magnus. Hade lite picknik. Sen när jag åkte hem drog Markus och fiskade och jag satt på balkongen. Nu är jag röd i fejjan. Härligt. Lite färg är bättre än ingenting. När jag satt där och njöt av solen så ringde Markus syster Therese och frågade om vi ville komma upp till Madde och Mattias på lite grillat. Så jag gjorde mig färdig snabbt och Therese hämtade upp mig. Markus kom när han hade fiskat färdigt. Så vi åt jättegod mat och bara satt och stre med lite alkohol. Mysigt som bara den.

Jag och Markus fick skjuts hem vid 1 tiden och la oss och sov. Så idag är vi utvilade. Jag ska hänga på balkongen hela dagen. Förutom att jag måste städa lite här hemma. Markus ska antagligen iväg och fiska igen så jag är ensam hemma. Så om någon är kaffesugen...ni vet vart jag finns.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och och invänta att solen kommer fram på balkongen.

Hörs sen !


Inga fel alls. Men de blåser väldigt kallt...

img_0356 (MMS)

Inga fel alls. Men de blåser väldigt kallt så sola går fet bort ! Snart bär de av hemåt i allafall. En underbar dag !


Picknik på glofsön med mamma och Magnus ! ...

img_1559 (MMS)

Picknik på glofsön med mamma och Magnus ! Underbart !


Godmorgon ! Slänger in ett sms inlägg. Ska...

Godmorgon ! Slänger in ett sms inlägg. Ska göra mih iordning nu och dra mig mot stan och hem till mamma. Vi ska ut med deras båt och ha det mysigt. Återkommer senare med mms inlägg. Ha de bra sålänge ! Pussssss


Shopping.



Hallå!

Hemma igen efter en sväng till stan med Linda. Vi kikade i massa affärer. Jag är nämligen ute efter en jeansjacka då jag bara har min tråkiga svarta jacka att använda. Och den är inte direkt fin. Men den jag hittade som jag tyckte bäst om va så dyr. Eller kanske inte dyr men för mig är det dyrt. 399 kr tror jag den kosta. Får se om man har råd att köpa den framöver om den finns kvar.

Annars så fixade jag underskrift från arbetsförmedlingen så det är klart att skicka iväg till försäkringskassan. Skönt. Shoppade även två bandeutoppar och 3 pack trosor på H&M och en jumpsuit från barnavdelningen. Det gäller att kolla där med. Mycket billigare ;) När vi var klara istan drog vi till Ica Maxi. Köpte oss lite småsaker hem båda två. Lite vindruvor och massa kakor. HAHA.

NU är jag i allafall hemma och ska snart börja med mat. Markus har beställt potatisgratäng idag. Men han ska att få skala potatisen :P. Allt tänker jag inte göra själv. Men först ska jag njuta av min kaffe latte som jag gjort och lite vindruvor. Shoppingen visar jag imorgon.

Min tjockis Linda. 6 veckor kvar innan lillan tittar ut :)




110506


God morgon!

Sov länge idag. Skönt. Tagit en låång varm dusch och dricker nu kaffe framför tvn. Ska ta och göra mig i ordning och få något i magen. Sen bär det av till stan med Linda en sväng. Jag måste in till arbetsförmedlingen och få papper underskrivna och sen ska jag bara kolla läget lite. Ska kolla om jumpsuiten på BikBok finns kvar som jag provat förut. Vi får vell se.  Skönt att komma ut och göra något annat. Annars så blir man fast här i Vålberg ;). Får se om min bil vill starta idag också. Ska bli spännande. Inte säkert att den vill de. Så får parkera som sist. INTE där det finns världens uppförsbacke ifall bilen måste bogseras eller liknande.

Förövrigt måste jag berätta för er att jag har VÄRLDENS största finne på hakan. Seriöst, jag har ALDRIG haft en sån stor finne förut. Herregud. Vart kom den ifrån? ALLA tittar verkligen som om det vore en fet vårta haha. Ush så äckligt. Har även en fet i pannan just nu. Snyggast istan är jag ;). Nej, nu ska vi inte prata mer finnar !

Nu ska jag skölja ner ett omega 3 piller och sminka mig. Köpte en burk på ÖB häromdagen. Jag har inte ätit fisk på länge så lite fiskolja behövs. Kanske blir lite piggare ?




Bjuder på lite härlig musik. Lady GaGas nya video är fan grym ! Och låten är inte sämre.



Tips: Aussie "take the heat"


Köpte denna häromdagen då jag hört så mycket bra om Aussie produkter. Provade igår och guuuud så lent håret blev och luktade hur gott som helst. Rekomenderas varmt. Den skyddar håret mot värme vilket passar mig perfekt som blåser håret ofta och plattar VARJE dag.







Jag använder "leave-in spray".




110505



Hallå!

Hemma från jobbet. Haft en bra arbetsdag. Otroligt bra :). Är så nöjd över mig själv haha! Sen åkte jag och handlade lite. fick med mig fina liljor. Favoritblomman :). Så nu står det så prydligt på köksbordet.

Har precis gjort mig en latte och äter några skorpor samtidigt som jag tittar lite på tv. Slappar helg utan dess like ska det bli. Skönt !

Nu ska jag gosa med mitt hjärta. Ikväll har vi tacokväll framöver tvn. Perfekt !



Goddag! Har lite rast nu och passar på att...

img_1548 (MMS)

Goddag! Har lite rast nu och passar på att slänga in ett hej ! Det är ganska segt o jobba såhär på eftermiddagarna eftersom de flesta vilar middag nu. Men så fort kl blir 6 så rusar oftast tiden iväg. När jag slutar ska jag hem o gosa med mitt hjärta. Inget annat. Mysigt. Nu ska jag ut o synda innan jag börjar jobba igen. Puss på er !


110504



God morgon!

Sovit som en prinsessa inatt och vaknade knappt när Markus gick upp till jobbet. Och när klockan ringde halv 10 så var jag hur trött som helst. Låg och drog mig ett bra tag innan jag hoppade in i duschen.

Nu har jag druckit upp mitt kaffe och ska jag göra mig i ordning. Idag börjar jag halv 1 och slutar 9 ikväll så det blir några timmar :) . Härligt !


ska försöka slänga upp ett mms inlägg senare. Hoppas ni får en bra onsdag!



Therese, jag och Petra. Och en fuul jävel bakom ;) på syrrans 25 årsfest.

En varm kopp te lugnar mitt stressiga inre...

img_1547 (MMS)

En varm kopp te lugnar mitt stressiga inre. Tänk om det kunde spöregna o va lite halvmörkt så hade de varit ultimalt. Tända lite ljus och mysa !


k*ken



Tog en tur med älsklingen till ÖB och tro på faaaaaaaaaaaaaaan att bilen inte vill starta när vi skulle därifrån. Så vi satt där i 40 minuter innan vi gav upp och gick hem. Tur att det inte är mer än ca 3 kilometer. Jobbigt va de men skönt att komma hem. Drog in till stan med Markus bil och inhandlade massa saker till min bil. Sen handlade vi mat.

Nu är vi hemma igen och har satt oss vid varsin dator. Jag har världens tjejvärk och huvudvärk. Inte en bra dag ! Är så sjukt trött på att slänga massa onödiga pengar på min bil. Verkligen dags att skaffa sig en ny. Men det finns inte pengar till det. Fan asså.

Aja, nu ska jag bara slappa och ta det lungt. Sitta framför tvn och äta piggelin och tycka synd om mig själv. Är sjukt stressat inombords pga av allt möjligt. Det märks.. haft huvudvärk i flera dagar nu och finnar i hela ansiktet. HAHA. Ja det märks väl. Är inte så glad heller faktiskt. Ledsen och besviken inombords och ibland vill jag bara lägga mig i sängen och gråta tills tårarna tar slut. Jag är en bra människa. Det vet jag. Och jag förtjänar så mycket mer. Livet är bra orättvist ibland.

Ja, nu blev det ett vädligt negativt inlägg här. Men det är det bloggen  är till för. Att få skriva av sig.

Skönt.

Vi hörs. Pussssssssss

Ska ta mig ur soffan nu. Dags att handla !...

img_1546 (MMS)

Ska ta mig ur soffan nu. Dags att handla ! Hörs sen ! Pussssssss!


110503



God morgon!

Härlig ledig dag tillsammans med älskling. Vaknade upp ganska tidigt idag och kunde inte somna om. Så nu sitter jag här med en stor kopp kaffe. Markus ligger fortfarande och drar sig i sängen. Ska alldeles snart fixa frukost. Kokt ägg, goda smörgåsar och juice. Mums.

Sen ska vi handla mat och ta svängen förbi ÖB. Fylla upp lite här hemma i skafferier. Ska även tvätta. Men hade velat haft en större tvättmaskin. Får se om Markus kan göra något åt det :). Det står en normalstor hemma hos Markus föräldrar som vi får ta men har inte fått med oss den hem än. Den kommer ta upp hela badrummet. Men va fan. Tvättmaskin är lyx så att den tar plats får man vell strunta i.

Nu ska jag fortsätta kolla på sjunde himlen innan det blir frukost här i stugan.


Hörs sen !

HAHAHa, jag och syrran för ca 1 år sedan.

Mot stan



Ska alldeles strax ta på mig ytterkläderna och dra mot stan. Är nervös över min bil. Jag tänker inte parkera i mitt i city garaget i allafall. Startar inte bilen så får vi den inte därifrån :P. Inte med den uppförsbacken. Så jag får parkera på något annat ställe som är lättare att ta sig ifrån ifall bilen bestämmer sig för att krångla.


Nej, nu ska jag dra mig. Har lite ärenden som ska uträttas. Slänger kanske in ett sms inlägg senare eller så hörs vi imorgon.


Ingen mascara. Skönt.



110502


God morgon!

Nu är jag tillbaka som vanligt. Idag blev jag väckt strax innan 10 av jobbet. Så ikväll ska jag jobba igen fast inte så många timmar dock. Så det blir inga hemmagjorda hamburgare idag. Hinner inte innan jobbet. Men ska försöka hinna med ÖB i allafall. Måste ha lite småsaker. Annars får det bli imorgon istället.

Ska in till stan senare. Måste in på AMS och få papper underskrivna så jag får ersättning i slutet av månaden. Sen har jag massa frågor som jag måste få svar på. Ska även springa in på H&M och prova lite kläder igen som jag provat förut. Får se om man får med sig något hem.


Nu ska jag kolla på sjunde himlen och sen städa lite här hemma. Vi hörs sen igen :)


En liten del av min fina familj som var ute med båten i helgen. Älskar er och saknar er ♥


Mamma och Magnus


Syster, lillebror och Magnus


Älskade tvillingsyskonen :)

Goddag! Kör ett 11 timmars pass idag o slu...

Goddag! Kör ett 11 timmars pass idag o slutar 21.30 ikväll så därför har de varit tomt på bloggen. Nu skriver ja från mobilen. Men imorgon uppdaterar ja som vanligt. Men nu vet ni att jag lever :) hoppas ni haft en bra helg. Det har jag :). Mer om de imorgon ! Puss på er!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus