Hej igen ! 2 timmar kvar av dagens arbete....

img_1544 (MMS)

Hej igen ! 2 timmar kvar av dagens arbete. Varit en bra dag. Men trött som busen. Ska nu hugga in på 6e koppen med kaffe. Gott ! Vad har ni för er idag?


Sitter o njuter av solen på rasten. Skönt ...

Sitter o njuter av solen på rasten. Skönt att sluta fyra idag. Men har som sagt fullt upp idag. Blev bjuden på båttur och picknick av mamma o Magnus men tyvärr jobbar jag. Hade varit Jätteskönt annars att komma ut på vattnet lite o sola. Men jobba är vell bra de med. Blir nog Ingen mer uppdatering idag då de inte finns tid. Kanske slänger in ett godntt inlägg ikväll. Ha en bra solig lördag o valborg !


Godmorgon. Morgonens Face. Trött. Men vad ...

img_1543 (MMS)

Godmorgon. Morgonens Face. Trött. Men vad gör man inte för jobb :). Det är fint väder och ikväll är det kalas för Markus systers kille så helgen kan inte bli så mycket bättre. Kanske lite mer sömn. De va dåligt med det inatt. Hehe! Nu ska jag gå ut till bilen. Vi hörs sen igen ! Pusssss


110429



God morgon!

Vaknade upp klarvaken kl 10. Ingen idé att ligga kvar. Så nu sitter jag framför tvn och inväntar sjunde himlen. Tittar på det varje morgon om jag inte jobbar. Bra program. Har nog sett alla avsnitt förut men värt att se igen.
Markus ligger fortfarande och halvsover. Jag ska ta och göra iordning lite mysig frukost. Ägg och ostmackor med gurka.

Sen ska jag bara slappa fram tills jag ska till jobbet. Hade velat tvätta bilen men vi får se vad som hinns innan. kl 3 börjar jag idag.

Vi hörs sen igen :)



HOHO



Haft ett bra par timmar på jobbet. Hämtade upp backarna hemma till garderoben så nu har Markus också fint i sin :). Sen åkte jag och handlade på Maxi. Massor med folk. Alla handlar vell samtidigt efter jobbet.

Fick med mig suuuperfina rosor hem i rosa och grön. 20 st ;). Najs! Nu har jag haft en kort visit av pappa och planering inför hans 50-års fest som är om ca 2,5 vecka. Kul.

Nu har jag gjort i ordning klyftpotatis och ska snart börja grilla. Kotletter i marinad idag. Gott. Så nu ska jag kolla till potatisen. Vi hörs imorgon!

En mycket gammal bild :)

110428



God morgon!

Jag vaknade av att jag var så kissnödig halv 10 så jag kunde inte somna om efter det. Men Markus ligger fortfarande och sover. Ska smyga dit och hoppa lite på han så han vaknar.

Idag jobbar jag bara 3 timmar och efter det ska jag hämta upp trådbackarna till garderoben och handla lite mjölk osv. Sen ska vell jag och Markus grilla ikväll. Kotletter får det bli.

Mer än så blir det nog inte.. Vi hörs sen eller mot kvällen :) Pusss





i fixartagen



Nej, det blev inte mycket till slappardag. Jag fick fnatt och har bäddat rent i våran stora säng, bytt till ett svalare sommartäcke, tvättar, vikt in ren tvätt, och rensat i garderoberna i hallen. Har gjort om lite så jag får två garderober :P. Undra va Markus säger om det när han kommer. HAHA. Men jag har för mycket kläder för en garderob, speciellt när alla koftor måste hänga på galgar så hänger det ner över kläderna som ligger på hyllan och jag inte kan hitta det jag ska ha.

Så nu är underkläderna och koftorna i hallen, så får jag också en extra hylla i min garderob i sovrummet. Och imorgon ska jag hem till gamla lägenheten och hämta trådbackarna till Markus garderob så han får lite mer plats. Ser ut som en bombnedslag just nu.

Men jag kan inte fortsätta innan Markus kommer hem. Jag måste ha hans tumstock och mäta i garderoben så hyllan hamnar rätt. Han är här vilken minut som helst.

Hörs sen! Pussssssssssss 

110427



God förmiddag!

Sov liiite för länge idag. Markus hade sovmorgon till 11 ungefär så då klev vi upp. Han har dragit till jobbet och jag har duschat och druckit kaffe. Har ingen aning om vad jag ska göra idag. Kanske bara slappa och ta det lungt. Vika in lite tvätt och ringa facket. Mer än så händer det nog inte. Vädret är kasst och alla verkar upptagna idag. Så det får bli en hemma dag helt enkelt.

Imorgon ska det bli bättre väder och då ska jag in till stan en sväng. Antingen innan eller efter jobbet. Jobbar bara 3 timmar mitt på dagen. Ska kolla lite efter knoppar till garderoberna i hallen eller någonting till balkongen. Vill få ordning där ute nu när vi har fått golv. Massa fina krukor med fina blommor. Men än är den nog lite för kallt för blommor. Ska vänta en vecka eller två.

Nu ska jag glossa på tv ett tag innan jag ska ringa facket. Har mycket att prata med dom om. Vi hörs sen.

Nya golvet på balkongen





Som nytt



Jag har velat haft en matta på balkongen i typ grått eller svart. Ni vet en sådan balkongmatta.. Men om jag hade fått välja utan att tänka ekonomiskt så hade jag såklart velat haft trall. Så fint. Så när Markus slutade jobbet åkte vi till stuvbutiken och kollade och sen till coop. Och på coop fanns det plastplattor ganska billigt så det fick följa med hem. svarta. Blev ganska så bra faktiskt. bild kommer imorgon !

Nu ska vi se äntligen hemma och den blir det desperate och BB. Pussssssssssssssssss



Hatade reklamen.



Sen barnsben har jag hatat eller älskat reklamer. Det har alltid fastnad i mitt huvud o det flesta kan jag utantill. Här är reklamer jag HATAR rent ut sagt. Folk säger, "ja men va bra, en reklam ska sticka ut o fastna i huvudet , det är det som är grejen". Men FAN. Jag skulle då aldrig åka till en affär och handla något för att deras reklam är SKIT!








HAHAHA, asså, denna är så ful att jag inte kan sluta skratta. Men den är fortfarande väääärdelös.









våren



Ja, det märks att våren är här. Det skiljer 1,5 vecka på dessa två bilder. Fort har det gått :)












På rymmen



Åh, har precis ätit en goood nyttig lunch. Gjorde iordning kycklingfilé i ugnen och skar upp grönsaker. Så det blev en egen variant av ceasarsallad. Åh så god den blev. Och allt slank ner fortare än fortast.





Så nu har jag hängt en tvätt och ska ta en paus och kolla färdigt på Ellen show, sen ska jag städa lite. Dammsuga, damma och plocka undan. Och när vi pratar om städ och tvätt.

Jag börjar tröttna på min lilla lilla tvättmaskin. Inte nog med att nästan inget ryms i den så rymmer den varje gång jag kör den. När den börjar centrifugera så hoppar den en bra bit in i badrummet och håller man inte koll så släpper vattenslangen säkert och vi har en pool i badrummet.
Inte kul.


På rymmen...


110426


God morgon!

Vaknade faktiskt av mig själv vid halv 10 och bestämde mig för att gå upp. Sen dess har jag inte gjort mycket. Druckit kaffe, startat en tvättmaskin och kollat ett avsnitt av "Tori och Dean" på digitalboxens programbibliotek. Hur bra som helst.

Jag ska inte göra många knop idag. Ska städa och hänga tvätt här hemma och bara slappa framför tv och dator. Känner mig som vanligt sjuk och seg när jag är hemma en heldag. Men det finns ju NADA att göra. Och alla jobbar eller har annat för sig. Tråkigt !

Nä, nu ska jag slå på ett till avsnitt av "Tori och Dean".

Återkommer senare.




Melvin 1 år



Nu är vi hemma från kalaset. Jisses så mycket folk det var :). Det bjöds på god mat och underbara tårtor. Och lille Melvin var på bästa humör. Lillgrisen. Åh så stilig han var i sin fina skjorta. Och storasyster Nelly va fin i sin blommiga klänning också. Så fort de växer upp!

Tog inte så mycket mer kort än när Melvin öppnade paket och lite på fikat.

















Nu ska jag placera mig på balkongen en stund. Puss på er !


110425



God morgon och Grattis grattis älskade lilla Melvin. Idag blir han 1 år gammal. Sötnosen. Så klockan två åker vi på kalas. Ska bli kul ! Av oss får han tre små presenter. 2 mjuka och ett hårt.

Annars idag så händer det inte så mycket. När vi kommer hem ska jag sätta mig på balkongen och där ska jag sitta ;). Passa på att njuta av solskenet.

Vad gör ni idag? Tillbaka på jobbet? Eller lediga?



Melvin.


Godnatt



Nu har jag och Markus kollat färdigt på filmen "himlen är oskyldigt blå". Har ni sett den ? Lite småkonstig men bra faktiskt.

Nu ska jag borsta mina tissebisser, tvätta av mascaran och krypa ner under vårat stoooora dubbeltäcke. Härligt ! Är ledig imorgon igen men då vanskas det kalas för lilla Melvin som blir ett år. Gud så fort det går. Stora killen nu !


Här är han inte mer än någon månad gammal :) sötnosen.
Myskalas hade vi. Gottit!

Hejdå!






Nu sticker jag och mina nya fina ballerinaskor hem till mamma!
markus har dragit och fiskat och jag har ingen lust att sitta här själv. Så det blir lite kvalitétstid med min kära mor :).  Sen ska det handlas innan det bär av hemåt igen.

Ha en bra eftermiddag/kväll!




110424


God eftermiddag!

Jag och älskling hade en riktig myskväll igår med film, god mat, dricka och godis. Och tog en lång och härlig sovmorgon. Nu har vi precis ätit frukost. Solen skiner ute idag så jag ska försöka sola lite. Markus skulle vell eventuellt fiska idag igen.

Annars händer det inte så mycket mer. Vi ska vell handla lite mat osv annars ska vi bara slappa och ta det lungt. Skönt att ha varit ledig och är redo för en ny vecka.

Vad har ni gjort i påsk?





Godkväll



Här sitter jag helt ensam. Inte ett skit att göra. Markus stack iväg vid 4 tiden och fiskade. Och han är nog inte tillbaka än på ett par timmar. Men då kanske man ska passa på att se alla sina favvoprogram som man annars kanske inte har tid att se.

Annars idag så har jag och Markus bara myst framför tv:n. Och sen har jag såklart suttit på balkongen och fått lite färg. Härliga vårväder ! Blir så lycklig av solen. Hoppas den lyser imorgon med. Då ska jag sola ordentligt. Vill få massa massa härlig färg.

Väntar med spänning också efter att det ska hända något i min balkonglåda. HAHA. Jag har ju sått lite gräslök och persilja. Det kan ta en del veckor men jag kikar flera gånger om dagen ifall det har kommit upp något litet grönt. Men det har det såklart inte.

Om ca 2 veckor ska jag så min andra låda med blomfrön. Men det är fortfarande för kallt för det nu så det får vänta ett tag.



Inte så dumt va ? ;)

Nu ska jag plocka upp lite kött från frysen tror jag och tina och lägga i marinad. Grillat idag igen tror jag det får bli. Lätt och gott.

Sen ska jag kika på tv tills Markus kommer hem. Hoppas ni haft en bra påskafton. Vi hörs säkert sen eller imorgon !


110423 Påskafton



Hallå :)

Igår var jag och Markus hos hans föräldrar. Markus syster med Familj vad där. Jättetrevligt. Vi grillade och åt jättegott. Sen drack vi lite och spelade kort. Tror Markus syster blev lite på pickalurven. I slutet mot kvällen skålade hon konstant ;) HAHA! Härligt.

Vi var inte där sålänge utan begav hos hemåt strax efter midnatt. Sen satt vi framför tv en stund innan vi la oss för kvällen. Hade skön sovmorgon idag. Markus ska eventuellt fiska och jag ska vell sola eller något. Får passa på när solen skiner och man är ledig :). Annars så händer det vell inte så mycket mer. Ingen påskmat eller liknande. Räcker med prinskorv och jansson till julen.

Annars så firar faktiskt jag och Markus hela 5 år tillsammans idag. Otroligt så fort tiden går. Och vi kommer inte fira något speciellt. Det blir vell en extra mysig kväll ikväll med godis och god mat. Annars så är det som vilken dag som helst.

Till dig babe. (låtsas att det är en tjej som sjunger)




Älskar dig prinsen min ! Tack för att du finns. Du vet vad mycket du betyder för mig. ♥





Solsken i blick!



Hallå!

Har suttit mestadelen av dagen på balkongen. Jesus, så varmt det har varit. Nästan olidligt. Det har inte blåst en enda liten vindpust. Men jag ska inte klaga ! Fantastiskt va fort det gick från iskall vinter till varm och skön vår. Underbart ! Så lite färg fick jag nog hoppas jag. Skönt att inte vara likblek. Annars så har jag dammsugat, skurat och dammat av här hemma. Jisses så skitigt man kan ha det ibland. Så nu är det någorlunda fint och rent här hemma.

Har precis gjort mig klart för dagen. Om en timme befinner vi oss hos svärisarna på grillning. Åh så gott :). Och man uppskattar verkligen att bli bortbjuden på mat så man slipper stå själv vid spisen. Men jag kommer nog få hjälpa till däruppe med maten om jag inte gissar fel. Inte mig emot.

Idag kör jag på en ny stil. Har sett tusen andra som kör med svarta strumpbyxor under jeansshorts så det fick det bli idag. Och en vit gammal t-shirt. Härligt. Och mina fina converse till det.

Såhär ser jag ut nu då :)


Nya jeansshorts från Nelly.com och nya strumpbyxor från indiska


Facelook.

Suddig bild det blev men det får duga. Då ser man inte alla skavanker ;).

ha en härlig fredag och påsk mina vänner !

110422



God eftermiddag!

Sovit så himla gott inatt och har legat och dragit mig hela förmiddagen i sängen. Underbart! Både jag och Markus är påsklediga och njuter fullt ut. Vi har ätit frukost och lyssnat på musik. Nu ska jag storstäda här hemma medans Markus är hemma hos sina föräldrar och grejar med sin båt. Ser ut som ett helvete här hemma och jag har inte orkat göra någonting alls. Men nu jädrar. Dammsuga, skura och damma står på schemat. sen får vi se vad som händer. Sitta på balkongen och sola sig en sväng kanske. Ikväll bär det upp till svärföräldrarna för lite grillning med hela Fredin familjen. Åh så mysigt det ska bli! Antar att vi ska dricka lite och spela massa kort. Det har jag saknat.

Slänger upp en outfit bild här senare. Just nu går jag runt i linne och mjukisar. Not so stylish.

Hörs sen ! Pussssss

Lite städmusik:


Hello. Ca 2 timmar kvar av arbetsdagen. Si...

img_1527 (MMS)

Hello. Ca 2 timmar kvar av arbetsdagen. Sitter ute o syndar just nu. Känns skönt att ta ett break i arbetet emellan åt. De enda positiva med att röka. Bara tänka o fundera :). Sen ska jag hem o mysa mig med älsklingen framför big brother. Skönt att både jag och han är lediga imorgon ! Vi hörs då ! Pusshej !


Grillning



Igår så grillade jag helt själv. Jätteduktig som man är. Det var marinerad fläskytterfilé , hemagjord klyftpotatis, egen tzatziki och fetaostsallad. Gud så gott det blev :). Marinaden är ju hur simpel som helst men Markus tyckte till och med att det var hur gott som helst. Och han är kräsen så jag antar att det blev gott :).

Recept på marinaden och tzatzikin finns under recept i högermenyn. Eller om ni scrollar ner lite. Jag rekommenderar det verkligen. Och fläskytterfilén var perfekt att grilla då det inte är lika mycket fett på den som en vanlig fläskfilé.


Se så gott det ser ut :).



110421



God morgon!

Vaknade av att Markus kom hem från jobbet förut. Han har slutat för dagen. Skönt för honom ! En annan ska ju åka och jobba kvällen idag. Hade varit skönt att sola lite nu när det är sånt härligt väder. Men jobb är bra det med :).

Så nu på förmiddagen ska jag bara slappa och ta det lungt. Vika in lite tvätt och göra mig i ordning. Måste förbi systemet innan jobbet. Imorgon är det ju stängd då det är röd dag. Så om man vill ha lite dricka till fredagkväll så är det dags att köpa nu!

Nu ska jag dricka en stor kopp kaffe och kolla på tv. Hörs sen. Det kommer ett tidsinställt inlägg vid 4.


Puss!




Tzatziki



Wiho!

Har varit duktig och lagt kött i egen marinad, skalat potatisen som ska bli klyftor sen och tro det eller ej, gjort min egna tzatziki! Gud så duktig. Och så simpelt det va. Att man inte gör det oftare. Supergott. Det blev lite starkt med all peppar och vitlök, men faaaasen va god den blev :)

Får se om det blir någon bild på maten senare. Markus brukar skratta och fråga varför jag ska ta kort på maten. Han tycker det är jättekonstigt. Men jag tycker det är kul med lite bilder på allt möjligt. Tycker inte ni det ?


Gör din egen marinad

Använder inge mått så man kan göra som man vill men jag blandar detta i en påse:

Olja
Soya
vitpeppar
salt
grillkrydda
pressad vitlök.

I med köttet och lägg i kylen ca 2-3 timmar. Skaka om påsen emellanåt som all kött blir marinerat.


Bilden är lånad.


Tzatziki:

riven gurka ( utan kärnor) lägg på "tork" på hushållspapper
creme fraiche eller turkisk yoghurt
pressad vitlök
salt och vitpeppar.

Veva runt allt och in i kylen ca en timme innan servering.


Bilden är lånad.


lillördag




Hemma efter ett par timmar på jobbet. Sen har jag varit hos syster och fått hjälp med papper. Sen handlade jag lite smått och gott och nu landat i soffan.

Köpte med mig fläskytterfilé hem och har lagt det i egengjord marinad. Så sen blir det att grilla och göra egen klyftpotatis.  Men inväntar att Markus ska komma hem. Han är iväg och fiskar och jag hoppas det inte dröjer allt för länge. Jag hungrar ihjäl ;).

Nu ska jag fortsätta slappa i soffan och käka lite godis. Köpte en jättestor påse med plockgodis och det är ju snart påsk så det är klart man ska mumsa lite extra !



Årsdag






På lördag är det vår dag. Bara vår dag. På påskafton av alla dagar :)



Facebook hänger med.








Mamma



Har precis avslutat ett 40 minuterssamtal med min älskade mamma. Är så otroligt glad för hennes skulle. det börjar se väääldigt ljust ut för henne och jag är såå glad. Det gör mig lycklig att min familj mår bra. Alla mina 5 älskade syskon och mamma.

Älskade fina mamma !


Själv sitter man i en ganska pissig situation med bilen och allt. Men sålänge min familj mår bra så mår jag bra. Allt ordnar sig tillslut ändå. Det vet jag. Det brukar göra det. Är glad att sommaren snart är här och att jag får jobba ordentligt då. Tjäna lite pengar och hadet bra. Det första jag ska göra med min feta lön är att skaffa mig en ny bil. det är ett måste. Min har sagt sitt. Den har varit hur bra som helst. Köpte den för 3 tusen för nästan 3 år sedan. Och har funkat fram tills nu. Men jag tror kanske att om man hittar problemet så kanske den funkar ett tag till.

Men vill ändå ha en ny bil. Känns som att det är rätt att göra det nu. Har inte möjlighet att leva utan bil då bussförbindelsen inte är den bästa på helgerna när man jobbar.

Ne, massa onödigt vetande. Nu ska jag sminka mig och få i mig något innan jag drar mot jobbet.


Pärlan samma dag jag köpte den.


110420



God morgon!

Är uppe i tid för att hinna tvätta en tvätt och fixa mig i lugn och ro innan jag sticker till jobbet. Jobbar bara 3,5 timme idag. Skönt faktiskt. Jobbar kvällen imorgon och eventuellt dagen på fredag så att vara lite ledig är aldrig fel.

Har sovit gott inatt i allafall och vaknade innan klockan ringde imorse. Underbart. Nu har jag lagt mig raklång i min stora soffa med en stor kopp kaffe. Ska alldeles snart göra mig i ordning så det är färdigt.

Efter jobbet ska jag hem till syrran en snabbis så hon får hjälpa mig med mina papper som ska skickas in till försäkringskassan så jag kan få min ersättning. Sen bär det av hemåt och då ska jag försöka sola fejjan lite på balkongen. Det visade stor sol och 17 grader idag så det blir nog underbart :). Hoppas att påsken bjuder på samma väder då jag är ledig. Men fredag visade regn så vi får vell se.

Hoppas ni får en bra dag allihopa och att solen skiner på er idag med :)


Har ni sett min fina skål från lagerhaus? Passar utmärkt till mina chilinötter.











Rörigt..



Mja, minst sagt. Min jävla skitbil ville såklart inte starta när jag skulle åka hem från stan idag. Stod också i mitt i city garaget och hade nog aldrig tagit mig därifrån om inte bilen tillslut startade. Blev så jävla arg. Vad fan är felet ? Börjar snart överväga att ta ett litet lån och köpa mig en ny bil. En som funkar. Jag litar verkligen inte på min bil. Den ger mig bara massa problem.

Jag får se hur jag gör framöver. Men är gryms sugen på en ny bil.

Stan idag var jättehärligt. Solen kikade fram mellan molnen och jag och Johanna satt på uteserveringen och njöt ordentligt. Sen tog vi ett litet varv på stan innan vi satte oss vid älven och tog en glass. Har pratat om en massa saker och det har varit väldigt skönt. Känns som Johanna är den som förstår mig mest just nu. Tack !





Fina Karlstad




När jag kom hem så åkte jag och Markus upp till hans föräldrar och hämtade lite jord. Så nu står det färdiga blomlådor i vardagsrummet. Har planterat gräslök än sålänge och sen får det bli persilja och blommor. Ska bli spännande och se om det blir något utav det.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och njuta av en riktig härlig tvkväll :)



Today



Ska vell alldele snart dra mig mot stan. Väntar på att Johanna ska svara på mina sms. Vet inte vad hon gör. Har ingen lust att åka till stan och vara där helt själv. Så för att inte åka in i onödan så väntar jag tills hon svarar. Vi år vell se.

Typiskt är också att enda dagen man är ledig så är det mulet. Hela helgen och igår va det kanonväder och jag jobbade och kunde inte njuta av lite solsken. Men jag får vell hoppas att solen tittar fram lagomt till påsken.

Har faktiskt påskpyntat lite hemma. Med ris och påskliljor. Hittade en gammal sparlåda med påsksaker från mormor som fick sitta i riset.




Nej, nu får jag nog ringa Johanna. Jag har verkligen inget tålamod på att vänta på att folk ska svara.. ush ;).

Här är jag idag.


Ja, här ser ni vårat stygga kök. Eftersom vi kanske får ett nytt kök till vintern så orkar jag inte slänga massa pengar på nytt just nu.


Oj så trött man ser ut.


110419



God morgon !

Åh gud så gott jag sov inatt. Vaknade inte en enda gång och knappt när Markus gick upp imorse. Jätteskönt. Så nu har jag tagit med en långdusch med hårinpackning och rakat benen. Härligt!

Idag ska jag förmodligen träffa Johanna. Skulle träffa Sophie men hon kanske inte kunde. Hade varit riktigt kul faktiskt. Skvallra lite och sånt som vi tjejer är så bra på :).

Annars har jag inget annat som jag har planerat. Ska tvätta osv när jag kommer hem och laga mat. En riktig hemmafru. Får hoppas att det kommer papper från ams idag så jag kan fixa med det och skicka inte så snabbt så möjligt. Ersättningen måste komma in i rätt tid.

Nu ska jag fixa lite frukost. Det blir räk och ägg macka idag. Köpte räkor häromdagen så det ska bli sjukt gott :).

Återkommer senare !


110418



Hej.


Tänk så lycklig man kan bli när ens bil startar. Den ville först inte starta på parkeringen vid willys och jag väntade och väntade. Trodde att den var sur. Väntade och väntade........

en timme och 20 mintuer höll jag ut i en stekhet bil men den vägrade starta så Markus fick komma in och kolla på den. Vi åkte till BDS och köpte nya tändstift och vips, så startade den på första försöket. Aldrig varit så glad så tårarna rann..

Sen va jag sjukt trött efter helgens arbete och det tog vell ut sin rätt antar jag. Nu ska jag bara slappa i soffan heeeeeela kvällen och bara njuta av en ledig kväll.

Hoppas ni haft en bättre dag än mig idag. Puss på er !


FjortisJossan ca 6-7 år sedan.

Hemma :)



Tack och lov! Är såå sjukt trött efter en påfrestande arbetshelg. Haft så mycket att göra men det har såklart gått jättebra !

Ska berätta om drömmen jag hade inatt. Så sjuk.

Började med att Markus skjutsade mig på sin cross och då träffade vi Per Morberg ute. Han sa att han skulle skvallra för polisen att vi åkte cross istan. Så vi åkte och gömde oss men efter oss kom Per. Han sa att han kunde hålla tyst för polisen om jag gav honom 500 000 kr istället. Visst tänkte jag. Så vi åkte hem till Per för att fixa med pengarna. När vi gick genom vardagsrummet in mot kontoret så tittade vi ut genom fönstret och såg några rådjur. Och rätt som det var så dök det upp två stora tigrar som hoppade och busade med varandra precis utanför fönstret. Markus gick ut och skulle kolla på dom när han tappade sin sko i en buske. En blå foppatoffla för att vara exakt. Tigrarna hoppade runt bland buskarna när Markus skulle grabba tag i sin sko och råkade stöta till ena Tigern som får ett utfall och försöker hoppa och riva Markus. Men Markus stod blickstilla och sträckta fram ena handen. (Som man gör mot hundar och katter när dom ska nosa på en) Och sakta men säkert tog Tigern en tugga från Markus fingertoppar. Bara rätt av. Jag stod och skrek inne att Markus skulle springa in. Och sen sprang jag mot telefonen för att ringa 112. Per hade en gammal svart telefon som det inte gick fram några signaler på och jag försökte ringa flera gånger utan framgång. Sen såg jag hur tigrarna hade brottat ner Markus till marken och bet och slet i han. Då sprang Per ut och ryckte tag i Markus och fick med han in. Ush vad jag skrek. Han blödde jättemycket och precis där vaknade jag.

Asså herregud. Hade sån hjärtklappning och tårarna brände bakom ögonlocken på mig. Inte alls kul. Så kramade om Markus en liten stund innan jag klev upp.

Det var så sjukt verkligt och gjorde verkligen ont i mig. Nej, sådana konstiga drömmar vill jag inte ha igen. Kanske låter helskumt men ni vet vell hur sjuka och konstiga drömmar kan vara.

För er som inte vet vem Per Morberg är..



ja det var vell de, HAHA.

Nu ska jag skala potatis. Ikväll ska antagligen jag och Markus grilla lite fläskfilé. Ha en bra kväll :)

godmorgon!



Jisses vilken sjuk natt. Vaknade kallsvettig och med hjärtklappning 1 minut innan klockan ringde förut. Herregud. Fortfarande upprörd. Drömde mardröm om Markus och Per Moberg. A, vi får ta det senare. Hinner inte skriva allt nu.

Nu ska jag ut till bilen och bort till jobbet. Gud så trött jag är. Men jag slutar kl 4 idag så jag tror nog jag får sova en sväng på soffan när jag kommer hem. Kanske vi ska inviga grillen idag också. Får se vad det blir.

Hoppas ni haft en bra helg. Ni sussar nog sött just nu. Eller kanske inte ens gått och lagt er ännu? Avis är jag i allafall. Skulle dö för lite sömn just nu.


Men, vi hörs mer i eftermiddag. Ush, sjukaste drömmen..hehe..



Dags för sen lunch ! Ica maxis salladsbar ...

img_1519 (MMS)

Dags för sen lunch ! Ica maxis salladsbar har ju allt. Mums !


110416



God morgon!

Hade en bra men stressig kväll på jobbet igår. Tack gode gud för att vi hade praktikant :). Annars hade vi nog aldrig blivit färdiga i tid. Efter jobbet åkte jag hem och myste med älsklingen. Sen slocknade vi båda vid midnatt. Skönt.

Nu ville jag bara kika in och säga god morgon ! Jag ska bege mig ut till bilen nu och åka mot jobbet. Idag gör jag en delad tur. Jobbar till halv 10 ikväll.

Men det ska vell gå bra får jag hoppas !

Ha en bra lördag! Slänger in något mmsinlägg här senare under dagen. Hörs då!

Pusssssssssss.

Saknar lilla mysan. Får bli en tripp under veckan :)

Nytta!



Ja, lite nytta fick jag gjort. Satte igång diskmaskinen och tömt, gjort rent spisen ordentligt från all dret. Sen dammat av i vardagsrummet och gjort mig lunch och även ätit upp den. Idag skulle jag ju göra ceasarsallad men var så hungrig att jag kände att en sallad inte mättar min mage länge. Så det blev ris och currysås istället. Oj såg gott det var ;).

Men nu måste jag ta tag i mig själv och göra mig i ordning. Brygga mig en kopp kaffe till också. Skönt att vara redo för jobbet så man slipper stressa innan man drar.

Vi hörs vell kanske under helgen. Ska försöka göra lite mms inlägg. Så det inte blir helt tomt härinne !


Bjuder på en bild på min fin fina lykta från panduro


110415



God morgon !

Har sovit hur skönt som helst inatt och vaknade knappt när Markus gick upp imorse. Men nu är jag uppe och har som vanligt gjort mig en kopp kaffe.

Idag börjar jag inte jobba förrens kl 4 så jag har en ganska skön dag framför mig. Jag ska slänga i en tvätt i maskinen, dammsuga och damma av lite grann inför helgen. Ska fixa mig en god ceasarsallad till lunch också. Då måste jag nog fixa in kycklingen i ugnen snart ;).

Vad har ni för planer för helgen då? Jag jobbar ju alla dagar så det blir inte så mycket mer än jobb, mat och sömn !

Nu ska göra lite nytta här hemma. Har ni sett min fina kaffemugg? Dom är från IKEA och försvann ur sortimentet när jag skulle köpa dom. Me hittade tre st i fyndhörnan så dom fick följa med hem. Stilrena och snygga !




Just de, Grattis FBK till guldet igår. Jag visste det :) Härligt !!!!

Honey I'm home!



Nu är jag hemma igen. Blev aldrig att jag hann in på ams så jag hoppas på att de kan skicka papper till mig istället. Hängde hos mamma en stund och pratade. Håller tummarna hårt för dig imorgon mamma !

Efter det åkte jag och handlade och fick med mig både det ena och andra hem. Som vanligt. Man ska fasen inte handla hungrig. Det är farligt ;). Markus har varit duktig och skalat potatis och nu står det hasselbackspotatis i ugnen och till det blir det lövbiff, vitlöksbröd och fetaostsallad. Vi kör lite fredagsmys idag då jag jobbar hela helgen.

Och nu börjar strax hockeymatchen mellan FBK och SAIK. Om Färjestad vinner idag så är det sm-guld som gäller. Gud så härligt det skulle vara. Som Karlstad-bo ser jag det som en skyldighet att heja på FBK såklart. Nu håller vi tummarna allihopa ! ´

Ha en riktigt mysig kväll !

Här lär det bli en hel del skrik och gormande... HAHA. Jag kan fasen inte hålla mun när färjestad spelar :)


Guldet ska hem igen !


Rabatter



Här har jag samlat ihop lite fina rabatter åt er. Kopiera koden ni vill använda och klista in det på den hemsidan i kassan, där ni vill handla.


H&M: 8964 , 25 % på valfri vara

Lindex: LCSE11121 , 50 kr rabatt på damplagg vid köp över 150 kr

Halens: 7085 , 200 kr rabatt vid köp över 500 Kr

Ellos:
235524 , 40% på valfri vara
231801 , 40% på valfri vara
230906 , 20 % på din beställning och fri frakt



Vill ni ha fler rabatter eller ifall någon inte funkar, så gå in på dessa hemsidor så finns det massvis.

Rabatterat.nu

Rabattshop.se

Rabattkod.se



Milton sötnos



Kollade igenom mina bilder alldeles nyss och fastnade för denna bild HAHA. Min lilla, lilla bebis som nu har fått en ny familj :(. Fast hans nya familj bor här i Vålberg så har man tur kanske man stöter på han emellanåt. Så till veckan ska man pussa hejdå. Sorgligt. Kommer garanterat grina. Finns ingen bättre och mer kramgo kille än han .






Min lilla knähund. Det tror han att han är i allafall. Världens minsta hund.

Moster älskar dig ♥




110414



God morgon :)

Har varit vaken ett tag men har duschat och bryggt mig kaffe. Härligt att ha ensamma förmiddagar.. Då kan man njuta bäst man vill. Idag är jag ledig och har en del att göra. Först och främst så ska jag gå upp till Markus föräldrar och hämta min bil som har stått där sedan inbrottet. Jag har köpt en ny ruta så Markus har fixat den och satt på sommardäck. Så en liten promenad upp dit blir det. Då ska jag åka in till stan och AMS och hämta lite papper och även slänga lite på posten. Så man får ordning på alla papper någon gång.

Sen ska jag åka förbi syster en sväng och sedan hem till mamma. Pussa på tvillingarna en stund. På vägen hem ska jag handla innan jag åker hemåt igen. Ganska fullt upp på min lediga dag.

Imorgon och hela helgen jobbar jag så det blir inte mycket tid över till annat. Men det ska nog gå finfint :)

Här kommer blider på nya soffan som jag och pappa hämtade igår. Jisses så stor den är ! Den tar upp nästan all plats i vardagsrummet. Och vi som tänkte ha bord och stolar härinne framöver. Tror inte det får plats längre. Men jag är sjukt nöjd. Min egen fina soffa :)

Den finns att köpa på Boulevard här i Karlstad för 9500 Kr.





Fläckarna på bilden är från kameran.


Så småningom ska vi såklart köpa nytt soffbord då det vi har är alldeles för stort och högt.

Nu ska jag glossa färdigt på "7th Heaven".

soffa :)



Stolt soffägare till den finaste soffan. Stor är den också. Större än jag trodde. Nu finns det nästan inge plats kvar i vardagsrummet hehe. Men det gör ingenting.

Har inte ätit sen 11 imorse och slängde då i mig en sketen panpizza och nu inväntar jag Markus som grejat med min bil. Vill börja med maten nu. Och fort ska det gå. Så det blir pyttipanna med stekt ägg idag. Simpelt men supergott !

Vi hörs imorgon :)


Snart i ordning. Bättre bild får ni imorgon :)


Nu drar jag!


Nu sticker jag mot jobbet. Åker in lite tidigare för att hälsa på Isabelle som börjat på mitt jobb.
Nästa gång vi hörs är jag stolt soffägare ;) HAHA, fjantigt men gud vad jag längtat !




110413


God morgon!

Vilken natt ! Vaknade kvart över 4 helt svettig. Det lät som om någon var i lägenheten och hade dragit omkull ett glas eller en kruka så det small i golvet. Men insåg efter ett par riktigt jobbiga minuter att det måste varit i min dröm. Tig en stund innan jag somnade om. Kramade stenhård på Markus i hopp om att det bara var i drömmen.

Sen vaknade jag såklart när Markus skulle gå upp imorse till jobbet. Men jag somnade om ganska snabbt. Nu är jag uppe i allafall och dricker en kopp kaffe för att piggna till. Idag börjar jag jobba halv 1 och jobbar bara fram till kl 4. Det blir några timmar i allafall. Direkt efter jobbet åker jag hem och inväntar pappa. Då åker vi nedåt stan och betalar resten av våran soffa och så ska vi hämta hem den :). Gud vad jag längtar. Kommer bli superfint :).

Därför har jag inte lagt ut några bilder på vardagsrummet så det inte alls är snyggt som det är nu med grön skinnsoffa osv. Kanske fixar bild åt er imorgon.

Nu ska jag kika lite på tv innan jag ska göra mig iordning.

Vi hörs igen innan jag drar

Saknar sena sommarkvällar med vänner och fiske. Vi får vell se om det blir något isommar.

sommaren 09.

Hambuuurgööör



HAHA. Har ni sett rosa pantern ? När han ska säga hamburgare? HAHA. gud så roligt.

Jag håller nu på med maten och idag blir det egengjord hamburgare med klyftpotatis. Och till efterrätt blir det min egen hallonpaj med vaniljglass. Åh så gott !

Sen ska jag och älskling bara mysa :D


HAHA kolla in ! Jag dör!!!!


Paj?



När som helst börjar det regna. Skönt! Riktigt mysigt faktiskt. Om man ska vara hemma :). Och stå på balkongen och känna doften av blöt asfalt efter regn. Finns det en bättre doft? Jo, bebislukt. Men asfalt kommer på nr 2 ;).

Nu har jag lättat mitt hjärta med några goda vänner över FB. Känns bra. Har även ringt och fixat en sak med soffan som ska hämtas imorgon. Längtar. Den är såå fin och stor. Kommer bli så skönt och slippa ligga två st och trängas i en liiiten knallgrön skinnsoffa. Plus att soffkuddarna jag köpt bara glider ur när man ska ha huvudet på dom. Störande till tusen.


Men nu ska jag baka paj. Hallonpaj ! GOTT! Men har ingen vaniljsås hemma så vispad grädde får duga. Gott det med :).

Hörs sen vänner :)

Sist jag bakade hallonpaj !


110412



Gud vad länge jag sov idag. Helt otroligt att man kan sova så länge. Halv 12 gick jag upp efter att ha dragit mig en stund. Både jag och Markus är lediga idag. Jag duschade och nu har vi ätit mysig frukost. Han har begett sig hem till sin mamma och pappa. Han skulle greja där en sväng och jag vet inte vad jag ska göra. Hade velat plantera lite blommor. Köpte jättefina blomlådor igår på Coop. 129 kr st. Så dom kommer bli kanon att planeta i.

Senare ska det ju tydligen spöregna så jag kanske lägger planteringen på hyllan idag coh fixar det när det är finare väder.

Nu ska jag i allafall knäppa på tvn och bara slappa. Har ett samtal jag måste ringa också. Vi hörs sen igen :)

Min fina blomlåda





Måndag kväll


Hallå !

När Markus hade kommit hem stack vi direkt till stan och åkte förbi skroten. Dom skulle höra av sig under veckan om det kommer in någon passande ruta till min bil. Sen åkte vi och la en handpenning på soffan. Och den ska vi hämta på Onsdag. Den fanns i lager och jag är sjukt nöjd. Vet bara inte hur jag ska få hem soffan. Varken jag eller Markus kan köra med släp och det verkar inte finnas någon som kan hjälpa oss heller. Vi får vell se.

Snygg soffa får vi i allafall :). Efter det drog vi till Coop och skulle kolla på elgrill men det verka som den va slut så vi köpte en på elgiganten istället. Så till helgen blir det grillat :). Gud va jag längtar :).

Nej, nu ska jag kolla klart på "total Blackout" som började idag. Just nu på kanal 5. Skitkul hahahaha !!



110411



Härliga måndag!

Varit en riktig virrig dag på jobbet. En ny tjej som är vikarie på Brattska och sjukhuset och en som vart mammaledig i ett år. Och jag. Snurrigt har det varit men riktigt bra. Bra arbetskamrater gör alla jobb roliga :). Det är det viktigaste.

Nu är jag hemma igen och väntar på att Markus ska sluta jobba. Då blir det att åka till skroten och kolla efter ny ruta alternativt dörr till min bil. Sen kanske vi lägger handpenning på soffan idag :) JIPPI !

Har även varit produktiv och ringt och kollat mina lasdagar, ringt facket och ställt frågor som snurrat i mitt huvud. Sen har jag varit knäpp och glömt fixa nytt elavtal hemma så hade jag inte ringt idag så hade de stängt av elen HAHA. Det hade varit kul hehe! Så nu har jag fixat det också. Gud så vuxen jag känner mig ! Men lika bra att ta tag i saker istället för att skjuta det framåt.

Nej, nu ska jag njuta av de sista minuterna av BBT. Älsklingsprogrammet..

Vi hörs senare !

Framtida soffan..mmmm...


Veckan som kommer



Till veckan har jag ganska fullt upp faktiskt. Imorgon jobbar jag mellan 7 och 2 och ska sedan förbi frykmalm skrot och kolla om det har ny ruta eller dörr till min bil. Sen kanske jag och Markus åker och provsitter soffan igen på Boulevard. Snälla pappa ska låna mig pengar till den. Så förhoppningsvis får vi ny soffa snart :). Tydligen ganska lång väntetid så vi får se om vi får någon denna vecka.

Sen är jag ledig tisdag men har massa pappersskit som ska fixas och sen är jag ledig torsdag, annars jobbar jag hela veckan och även helgen. Känns skönt såklart att jobba och tjäna pengar :).

Så jag har en del att göra. Ikväll ska jag bara slappa och kolla på tv. Markus kommer vell hem snart med Burger King mat idag. Och imorgon blir det antingen tacos eller köttfärssås. Vi får se. Vi lever lyx ;). Nejdå !

Hoppas ni haft en trevlig och bra helg. Min har bara varit slapp. Laddar inför jobbhelgen nästa helg.

Vi hör imorgon igen :) Eller senare.

Prinsen ♥

Söndagsplaner



Har varit till ÖB och ICA med Markus och handlat. Och nu är han och fiskar så jag har städat undan litegrann och ska sätta mig på balkongen en stund och njuta av solskenet. Imorgon ska jag försöka köpa lite krukor så ska jag så persilja och gräslök som jag köpte på ÖB idag.

Ska bli spännande att se om det blir något av det. Gräslök är tydligen lätt att så men Persilja kan vara lite bökigt men det ska nog funka. Måste köpa planteringsjord också.

Men nu ska jag sätta mig på balkongen och ha de gött.


Frukosten imorse.


110410



God morgon.

Jag och älskling somnade ganska tidigt igår efter en filmkväll och mys. Så idag klev vi upp strax efter 10. Jag hade som sagt en riktigt dålig dag igår med bilen och allt. Så jag är glad att den dagen är förbi.

Tog en massa bilder inuti bilen

Brutit upp allt under ratten..



Dom hade till och med rivit upp påsen med mina bultar till sommardäcken.





Glaset

Stereon hade de försökt sig på utan lycka.


Grenen de använt till att slå sönder rutan.


De knäppa är att det måste verkligen varit amatörer. En gammal skitbil som det inte kunde få igång, sen fattades inga saker alls och jag tror det förmodligen blivit störda av någon eller något. Tur att bilen funkar som den ska ändå. Rutan har blivit plastad. Kanske får bli att fixa ny ruta på skroten eller en ny dörr helt enkelt.

Idioter.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen ska jag och älskling dra till ÖB och kolla lite och sedan handla, sätta på sommardäck på min bil och städa här hemma. Fullspäckad söndag helt enkelt.

Hörs sen !

Milton



Tänk att man kan sakna en hund så mycket. Min lilla lilla prins. Det är ju systers hund och jag har ju haft honom nästan alla dagar i veckan när syster har jobbat. Och nu när jag har flyttat och syrran har flyttat så finns det inte tid för honom längre. Ush, det gör verkligen ont i hjärtat. Så det blir vell ett äldre par som kanske kommer ta han, fast syrran får ha honom ibland och hälsa på.

Världens bästa hund.












Idioter..



Någon idiot har inatt (förmodligen) försökt att sno min bil. Den är inte värd många kronor men är mitt allt när jag ska ta mig någonstans och det gör så jävla ont i hjärtat att någon ens håller på med sådana dumheter. Och MIN bil av alla som står där. Har bott här i ca 3 veckor bara. Dom har slagit sönder rutan bakom förarsätet och på så sätt tagit sig in i bilen. De har försökt greja med att få igång den tydligen men inte lyckats. Och stereon sitter typ fast så den har dom inte heller fått med sig. Så det blir skroten och köpa ny dörr. En röd dörr vore vell snyggt till min vita bil. FAAAAAAAN asså. Vad trött jag blir. Tur man inte hade värdesaker i bilen. Brukar lämna kvar grejer annars. Om jag får reda på vem som gjort det så blir det polisanmälan direkt. Vålberg är inte stort och alla känner alla så nån gång borde det komma fram vem det är.

Så jävla tröttsamt. Trodde inte dagen kunde bli värre än den redan är. Vågar inte gå ner till bilen själv heller. Så jävla pinsamt. Gråter gör jag också. Mes som man är. Ush.

Ska invänta pappa som kommer om en kvart ungefär. Då ska vi ta bilen upp till Markus föräldrar så den får stå där. Även tejpa igen fönstret.

Jävla skit.

110409



God morgon !

Jag tänkte jag skulle sova till ca 11 så jag kunde vakna pigg och redo. Men pappa ringde och väckte både mig och Markus kl 10. Lite trött och seg men vi gick faktiskt upp och det var skönt.

Nu har vi ätit god frukost och jag slurpar på en kopp kaffe. Ska snart göra mig i ordning. Pappa kommer och hämtar mig sen med motorcykeln. Ska åka med han in till stan och hem till syrran på kaffe och hockey. Jag är livrädd. Pappa skaffade körtkort till motorcykeln förra våren och han har redan trillat en gång så jag är nervös :P. HAHA. Men det ska nog gå bra.

Pappas MC


Spännande. HAHA. Uppdaterar jag inte mer idag så har jag förmodligen dött. Skämt åsido.

Igår innan jobbet hängde jag med mamma och Magnus en stund innan syrran kom och vi drog till Bergvik för shopping och kaffe. Underbara människor. Jag älskar er så mycket ! Tack för att ni finns.

Finaste syster och mamma


Familjen Wierdo!


Min tunga ser ut som en snopp nästan. Ush HAHA!

Ett tidsinställt inlägg kommer upp senare.

Här är det socialt! Mamma vid datorn o Mag...

img_1481 (MMS)

Här är det socialt! Mamma vid datorn o Magnus vid sin iPad! O ja vid min iphone såklart ;). Snart blir det bergvik med mamma o syrran !


110408



God morgon !

Hade ingen lust alls att kliva upp såhär tidigt. Men måste man så måste man. Har i allafall fått på mig kläder och bryggt mig en stor kopp kaffe. Ska ta och göra mig i ordning strax. kl 11 ska jag vara på vårdcentralen hos barnmorskan och kolla mitt blodtryck igen.

Sist jag gjorde det så tyckte hon att mitt udnertryck va lite högt. Vi pratade om att sluta röka osv. Och då var jag bestämd. Jag skulle sluta så småningom. Men vi trappar ner först. Det gick också bra till en början. Va nere på 2-3 ciggaretter om dagen. Men sen gick det inte längre. Nu röker jag säkert mer än innan. Men jag har faktiskt ingen lust att sluta. Klart alla vill sluta men just nu har jag inte viljan helt. Så BM kommer garanterat skälla på mig och föreläsa om hur rökning är skadligt.

Som alltid.

Men utöver det får vi hoppas att det går bra . Efter besöket ska jag förbi systemet och köpa lite cider att ha i helgen och sedan en snabbis in i affären innan jag åker hem till mamma och Magnus och umgås med dom fram tills jag börjar jobba kl 4. Ingen idé att åka hem emellanåt när det är 4 mil tur och retur.

Men nu ska jag göra mig i ordning. Wish me luck !


Saknar min lilla Prins..


Bullar och BB



Just nu börjar sudden på hockeyn. Kom igen nu Färjestad ! Visa att guldet tillhör Karlstad. Lite spännande, men tråkigt att det kommer börja när BB börjar ungefär. Inte lika kul. Får inte missa en sekund på BB. HAHA. Älskar det !

Nu ska jag trycka i mig mina bullar som jag bakade för några dagar sen. Satan så goda dom blev :)


Se så fint :)


Blåsväder

Det blåser storm ute i detta vackra väder tyvärr men..

Hade en bra dag med Linda idag. Vi började med supergod lunch hemma hos hennes mamma. Det bjöds på kycklingsallad och ciabattabröd. Hur gott som helst! Det tackar vi för :).

Sen drog vi ner mot stan där både jag och Linda fick med oss bokstäver hem. Jag köpte brunsvarta "lycka" som passade utmärkt på min hylla i vardagsrummet. Linda köpte såklart bokstäver till hennes kommande bebis T. Supersött. Fick även klämma lite mage. Det är ju så underbart och hon börjar bli ganska stor nu. Inne i vecka 30 redan. Herregud som fort det går ! Snart har dom en liiten gullunge och såklart är man avis. Vem vill inte ha ett eget litet knyte att lukta på och gosa med.

Fick också med mig en stavmixer så här ska det göras smoothies i sommar. 199 Kr på Claes Ohlson. Men anledning till att jag ville inte till stan var för att kolla efter bikinitrosor och jeansshorts. Och fick med mig båda hem faktiskt. H&M is the shit ;).

Har inte hunnit tagit kort ännu. men bilder från internet funkar det med.






Nu ska jag fortsätta med maten. Ikväll blir det marinerad helstekt fläskfilé i ugnen, klyftpotatis, sallad och vitlöksbröd. Oj så gott det ska bli :) Sen så håller jag koll på matchen såklart. Heja FBK !


Mums! Tack för maten ! Nu stan !

img_1480 (MMS)

Mums! Tack för maten ! Nu stan !


Snart sticker jag!



Jepp, snart sticker jag och hämtar upp Linda. Bor nääääästan grannar. Jag bor på ena änden av Vålberg och Linda bor på andra änden. Lite skönt att ha någon kompis här i Vålberg. Då behöver man inte åka långt när man ska träffas. Men idag ska vi ju till stan. Och vädret är KANON. Stor sol och molnfritt. Dock blåser det som fasen. Så man kan inte njuta lika mycket.

Nej, nu ska jag höra av mig till Linda och se om hon är redo snart. Vi hörs sen!




110407



God morgon !

Jisses vad trött jag var idag när klockan ringde vid halv 10. Ställde om den en halvtimme och sov en stund till. Lika trött när jag vaknade efter 10. Och påsarna under ögonen ska vi inte tala om. HAHA. Herregud. Tror jag sover allt för länge eftersom jag somnade vid halv 12 ungefär igår.

Men nu har jag duschat och druckit upp en stor kopp kaffe så jag piggnar nog till snart :). Ska ta och göra mig i ordning snart också. Idag ska jag träffa Linda och åka hem till hennes mamma på lunch och sen ska vi ta en runda på stan. Jag ska faktiskt leta efter jeanskortbyxor och bikiniunderdel. Sen såg jag att BikBok har 50 % på allt i butiken idag. Jobbig situation. Har inte pengar att lägga på shopping egentligen....;)

Förresten. Vad hände ? Jag loggade in på bloggen här nu och kollade statistiken. Har vääääldigt få besökare som inte alls gör mig någonting. Alltid kul att NÅGON alls läser ;). Men det måste vara fel på blogg.se för såhär såg det ut




Tror knappast mina läsare har klickat in sig flera hundra gånger på min blogg. Detta är alltså sidvisningar. T.ex om jag skulle klicka in på min bloggshemsida flera gånger på en dag så ökar denna. Det är alltså inte unika personer vid olika datorer utan att samma människor har klickat in sig flera gånger.

Men som sagt. Det måste blivit fel. Fick nästan en chock HAHA.

Aja, nu ska jag ta och fixa mig. Sen brygga en till kopp kaffe och hoppas på att huvudvärken försvinner. Annars får det bli alvedon.

Kikar in innan jag drar mot stan.

Pusssssssss!

Nostalgi!



Kommer ni ihåg?

































De två sista visorna sjöng mamma för mig många gånger och det är ju söta :)


110406



Hej :)

Har haft en bra dag på jobbet på Brattska. Som ligger här i vålberg precis bredvid där jag bor. Perfekt. Sen handlade jag lite och åkte hem och har nyss käkat en panpizza.

Ikväll ska jag bara slappa och ta det lungt. Tända massa ljus och mysa med älskling. Funderar på att göra pannkakor till middag idag. Har noll fantasi så det får duga idag. Om Markus går med på det såklart ;). Duktiga han är på kurs i Arvika idag men borde snart komma hem :).

BTW
Idag (alldeles nyss) släpptes nya videon av Britney Spears låt "Till the world ends". Och vidoen är GRYMT bra och hän är sååå jävla snygg. Som jag tycker hon alltid varit. Hon dansar fantastiskt och det märks nu att hon är BACK ! Älskar det ♥ Låten är skitbra den med och man vill bara ställa sig upp och dansa omgående.


Snyggo


Hallå! Står o syndar på rasten. Jobbar på ...

img_1461 (MMS)

Hallå! Står o syndar på rasten. Jobbar på brattska idag. Går jättebra. Nu är de lunchdags o kl 2 slutar ja. 2 min att gå hem. Härligt ! Hörs då ! Pusssss


Ceasarsallad



Nu har min kyckling varit inne i ugnen i ca 25 minuter. Ska kolla till den snart. Ska göra mig en god ceasarsallad a la Josefine.

Det blir ingen Romansallad eller parmesanost. Byter ut de mot fetaost och gurka. Sen blir kyckling, sallad, lök, krutongen och god ceasardressing på det.

Ska bli sjukt gott..

Lite roligt är också att jag klagade ju på att det va krångel med hemförsäkringen föra veckan. O tro på fasen att "Mikael" från folksam kommenterade det inlägget. HAHA. Lite roligt. Brukar ju vara på mejlen och jag har inte den blekaste hur fasiken han hamnade på min blogg. Men vi får vell se om han skriver igen ;).


Nu ska jag fixa sallad. Pusssssssssssssssssssssssss


gooooooooooooooglad bild.

Fegis



Jag är livrädd för kyckling och steker den hellre förlänge än för lite då det är farligt om den är minsta rå. Och igår tinade jag en kycklingfilé som jag skulle ha i sallad idag men så fick jag hoppa in och jobba och sedan igår förmiddag har den legat på en tallrik i kylen utan plastpåse eller liknade över så den har blivit lite torr och nu vågar jag inte göra något med den. Googlade lite efter hur länge man kan ha tinad kyckling i kylen men det stod typ 24 timmar. Så jag hivade den i sopen och håller på att tina en till i micron. Sen ska den direkt in i ugnen :P. Det blir en sen middag. Men det blir nog gott :).

Har haft en bra dag på jobbet och är sjukt trött efter att ha sovit oroligt. Ska bli skönt att lägga sig tidigt. Imorgon väntas jobb utanför dörren här hemma. På Brattska. Nära och bra. Tar nog 2-3 minuter att gå :).

Har även bytt ut mattan på IKEA mot en ny. Det var inge problem. Så nu är det en ny fin matta under mina fötter. Härligt.

V hörs snart igen!

Ser ni? Skitirriterande! Så idag efter job...

img_1457 (MMS)

Ser ni? Skitirriterande! Så idag efter jobbet ska jag möta upp Markus på ikea o byta den. Det kanske inte syns lika väl på bilden som i verkligheten men Gud så irriterande. Varje gång man kliver in i vardagsrummet så är den feta randen på mattan de enda man ser. Hoppas vi får byta den !


Bakdags!



Wiho!

Jag tog tag i mig själv och baaaakar ! Vaniljbullar blir det. Som kanelbullar fast med vaniljsocker :). Gud så gott det ska bli att äta sen. Det blir runt 20-25 st och jag slår vad om att dom kommer ta slut snabbt !

Över till något annat. Mattan jag köpte på IKEA tidigare idag är skiiiiiiiiiiitsnygg! MEN. Det är som en fet rand med liite för långa hår över hela mattan. Ser helt sjukt ut. Ungefär som när man missat en jätterand på gräsmattan efter att man klippt den. Den är bred också. Säkert 30 centimeter. Inte kul. Vet inte om jag orkar åka tillbaka med den och få en ny eller om jag bara ska leva med det. Nä, tror jag får lämna tillbaka den. Så ska det ju inte vara. Eller hur ? Visar bild senare eller imorgon.


Nu ska jag baka färdigt för nu har degen jäst färdigt !





Sköna måndag



Nu är jag hemma igen. Eller jag har varit hemma ca en timme. Har packat upp alla matkassar och IKEA shoppingen. Så idag har man sammanlagt slösat ungefär 2500 kr. Ush. Men behövligt.

Fick min deklaration idag och jag FÅR TILLBAKA. Ska bli underbart för då blir det en ny soffa. Så nu har jag deklarerat på internet så det är färdigt. Sen fick jag mina navelpiercingar också. Jag beställde en speciell och ett presentpaket där jag inte hade en aning om vad det var för piercingar. Kanske inte min smak men det duger vell. Och även skalet till mobilen kom. Mycket mer "rosa" än vad jag trodde. Men så mycket snyggare också ;). Jag är mer än nöjd med dagens post ;)

Nu ska jag alldeles strax börja med maten. Stuvade makaroner och stektfalukorv. Ikväll blir det varma baguetter med ost.


Hörrrrrrrrsssssssssssss ! Puss

Shopping ! Jag njuter :)

img_6904 (MMS)

Shopping ! Jag njuter :)


Besked



Gah! Sitter här hemma och väntar på att posten ska dimpa ner i postinkastet. Vilken stund som helst nu ! Väntar såklart (som så många andra) efter skattedeklarationen. Har aldrig behövt att betala tillbaka men jag har en ond känsla i magen som säger att jag kommer få göra det iår. Ush. Men sen väntar jag även på mitt rosa mobilskal som jag köpt på tradera. Ser likadant ut som mitt gröna fast ett rosa. Haft ett förut men det gick sönder samma dag jag satte på det.


Det gröna


Sen har jag beställt lite navelpiercingar då mina alltid lyckas gå sönder. Och jag kan inte bara ha en kula som piercing då min navel är lite sne så hela piercingen sitter snett. Så behöver något som dinglar ner så den håller sig rak. Om ni förstår ;)

Min snea percing med "kula" bara



En rak. Denna fina sköldpadda fick jag av mamma som present efter att hon varit utomlands.



ÅH, NU KOM POSTEN ;D

110404



Godmorgon!

Här klev man upp för ca en timme sedan. Duktiga jag. Men jag är lite trött så en stoor kopp kaffe får fixa så jag blir pigg. Och precis nu som kom solen fram. Inge fel alls med tanke på att helgen har varit ovanligt mycket dimmig, grå och regnig.

Jag ska i allafall ta det lungt. Greja lite hemma, fixa mig i ordning och äta frukost. Sen drar jag mig mot IKEA. Ska köpa matta :) och sen åka förbi ICA och skicka tillbaka den gamla mattan. Sen upp till gamla lägenheten och hämta trådbackarna i garderoberna som jag ha med hem till Markus.
Sen blir det fika hos Elena förmodligen. Vi får se. Hon skulle ha besök men vi skulle höras om vi skulle kunna klämma in en kaffe :)

Hörs snart igen vänner !


Söndagkväll



Godkväll :)

Har haft en heldag inne. Efter att jag målat färdigt i köket så satt jag framöver datorn och tvn medans jag väntade på tvätten. Sen hängde jag upp 2 maskiner med tvätt. Markus va duktig och hjälpte till också.

Sen har han suttit vid datorn och jag famför tvn. Inge ovanligt ;). Har ätit god mat och nu på kvällen gjorde Markus varma mackor och jag gjorde min egen vitlöksröra med smör och rödlök som jag hade på rostade mackor. Gott ! Sen har vi tittat på BB och ska glo en stund till på tv innan läggdags.


Imorgon ska jag in till IKEA och köpa mattan och sen hem till Elena på kaffe. Ska bli mycket trevligt.

Vi hörs imorgon :)

Sådär



Nästan två timmar sedan förra inlägget. Alltså har jag målat i snart 2 timmar. Fort tiden gick. Men det blev ganska bra. Är inte helt färdig ännu men orkar inte mer idag. Nu vill jag bara slappa. Men tvätta lite först och fixa käk. Idag blir det spaghetti och köttfärsås här hemma. Då får Markus med sig en god matlåda till jobbet imorgon.

Skulle behöva dammsuga igen. Gjorde det igår men det syns verkligen inte HAHA. Men jag väntar nog med det tills imorgon. Söndag är ju ändå vilodag.

Ha en mysig söndag !


Jag och älskade mamma i somras

110403


God eftermiddag!

Både jag och älskling har varit uppe i mer än två timmar. Det var meningen att jag skulle till syster på kaffe vid halv tolv. Men precis när klockan ringde vid 10 så fick jag ett sms av syrran. "Det blir ingen fika, bakis". Kul. Så hade kunnat sova länge men det var bara att gå upp.

Har ätit frukost, startat diskmaskin och tvättmaskin. Varit hem till svärföräldrarna och hämtat mer väggfärg till köket. Så nu ska jag ställa mig och måla hade jag tänkt. Vi får vell se hur resultatet blir. Är inte världsbäst på att måla men allt blir bättre än det var innan i allafall. Var så säker ;).

Har skjutit på målningen pga ork. Tråkigt att måla. Det är roligt de första 2 minuterna men sen är det inte alls kul längre. Men det måste göras och det blir nog fint när alllt är färdigt men har en del att göra så bäst att sätta igång.

Vi hörs sen !

Jag och bästa Elena

Lördagsmusik























 


Den nakna sanningen..














Sådär ja, nu vet ni ;)
Vi avslutar med en snygg Lady GaGa




Källa härifrån





Hemmakväll



Hallå !

Är tillbaka från stan. Jag och älskling var inne på olika möbelbutiker och kollade på soffor och bord. Men inget som föll i vår smak eller ekonomi ;).

Vi får se om det blir soffan på Boulevard framöver. Isåfall framåt sommaren. När ekonomin ser lite bättre ut. Men vi slank in på IKEA och fick med oss kuddar till soffan, papperskorg, glödlampor, en sovrumslampa och en lackhylla till vardagsrummet. Framöver så ska allt bytas ut till ek eller träfärgat i vardagsrummet. Så det fick bli en ekfärgad lackhylla.

Sen ska jag lämna tillbaka mattan som jag beställde på Ellos. Den är i helt fel färg och liite för långa strån (ryamatta). Så imorgon ska jag köpa en bättre och snyggare på IKEA. Om jag får med mig den hem själv ;). Ska på kaffe i syrrans nya lägenhet. Men det kommer nog bli bra.

Nu har jag städat litegrann och ska ta det lungt framför tvn. Sen blir det tacomys hos oss med lite alkohol. Myspys.

Ha en bra lördagskväll.

Bild från frukosten imorse

110402



God morgon !

Kikar in här lite snabbt. Jag och Markus ska äta frukost nu och sedan bege oss in till stan och kolla på soffor. Har god lust att köpa en NU. Vill inte sitta i en liiiten knallgrön skinnsoffa. Inte härligt.

Jag skriver lite mer senare när jag kommit hem igen. Ni får ha det så bra sålänge. 


Pusss!!

Jag och Mysan i somras

Nu sticker jag..



Japp, nu drar jag mot la stada och hämtar upp lillebror på skolan. Lillsyrran skulle hem med en kompis så det blir jag broder och mamma som får umgås :). Inga fel i det.

Jag idag. Taget med min urkassa webcam.







Bye.


Hemförsäkring



Herregud. Har krånglat med hemförsäkringen länge nu. Det är ju en speciell hemförsäkring när man har bostadsrätt. Och jag ringde Folksam förra veckan och sa att jag ville tecka de. Jaa, sa hon som jag pratade med. Nu är de ordnat. Jag skickar papper om autogiro så är det färdigt sen.

Så kom posten idag. Dom hade inte den rätta adressen och det var inte alls någon hemförsäkring som var färdig. Så jag ringde igen och krånglade. Så nu ska det vara den rätta adressen i allafall. Sur jag blir när allt ska vara så krångligt med massa olika papper och skit. Ska man inte bara kunna ringa och teckna en försäkring och så är det klart sen. Neeeeej, du måste skriva under och tacka ja fast jag jag ringde och sa att jag ville ha en tecknad. Tänk om det hade börjat brunnit eller liknade under veckan. Satan så dyrt det skulle blivit.

Ja, att vara vuxen är fan inte lätt alltid. Ush. Men nu är det fixat i allafall. Sitter även spänd och väntar på deklarationen och undrar om jag får tillbaka eller måste betala. Idag damp det ned en deklaration i postlådan. Jag trodde självklart att det var min. Men neeeeej. Det var Markus. Och jag har tjuvkikat. Tror han blir mkt nöjd ;).


Nu ska jag göra mig i ordning och äta något innan jag drar mig. Pussssssss


110401



God morgon :)

Idag är det första april. En dag då man ska luras. Men jag kan fasen inte sånt. Kan inte hålla mig för skratt en sekund så ingen skulle tro mig ändå ;). Har ni lurat någon ännu ? Vad har ni lurats med isåfall ?


Jag har i allafall klivit upp, duschat och startat diskmaskinen. Nu njuter jag av en god kopp kaffe i min fina kaffekopp. Åh vad jag gillar dom. Lite gammeldags över dom. Det gillar jag :)



Ska ta och göra mig i ordning om en stund. Men har en stund att bara lata mig innan dess. Ska till stan sen och hämta upp mina älskade tvillingsyskon på skolan vid 2 tiden. Har inte sett dom på månader. Vilket känns jätteledsamt. Mamma skickade en bild på lilla Felicia häromdagen. Hon har fått piercat öronen. Min lilla tjej börjar bli såå stor. I sommar blir dom 8 år. Kommer så väl ihåg dagen de föddes och hur otroligt små och sköra de va. Världens vackraste barn. Känns som man går miste om så mycket när man inte bor hemma längre. Måste skärpa mig och träffa dom mer. ♥

Storasyster Caroline håller i tvillingarna som är några veckor gamla. Sötnosar.



Finaste William.



Bästa Felicia.



Ska bli så kul att frå träffa dom idag och jag ska ta med mig kameran så jag får lite fina bilder på dom. Har bara ganska gamla eller "dåliga" bilder på dom. Världens bästa syskon är dom i allafall :)

Nu ska jag ta det lungt innan jag ska busa med barnen. Hörs sen. Pusssssss

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus