31 januari 2012



God förmiddag!

Då har vi stigit in på sista dagen på januari. Skönt att denna månad är förbi! Nu har vi våren och sommaren framför oss :). Men först ska vi få massa snö och minusgrader. Japp, kylan drar nu in över Sverige. Aja, bara att klä på sig ;).

Jag hade sovmorgon idag och det var inte så dumt. Utvilad och redo för jobbveckan. Har precis gjort mig färdig och druckit upp mitt kaffe. Ska snart fixa lite lunch och göra mig redo för jobbet. Har en kvällstur till 21.30 ikväll. Då blir det mys och kvällsmat med sambon innan läggdags. Har en mkt tidig och lång arbetsdag imorgon.


Sådär, då vet ni vad mitt närmsta dygn ser ut HAHA. Mycket spännande! Ni antecknar vell ;)?


Åh sommar....


Renovering: Badrum



Ja, som ni vet så har vi grejat lite här hemma under helgen. Och det blev badrummet som fick sig ett litet piff. Inge storenovering utan vi bytte ut handfat, badrumsskåp och köpte skåp att ha under handfatet. Jag är så jäkla nöjd! Tänk va så lite kan göra så stor skillnad. Och Markus har varit duktig och byggt in spotlights. Vi har ingen taklampa i badrumet så det är inte jätteljust men det funkar :)


Hann ta lite före bilder innan, men badrumsskåpet hann vi ta bort.




Efter





Recension: e.l.f cosmetic liquid eyeliner, läppstift och bronzer



Här kommer en recension på tre utav produkterna från e.l.f.



Först ut är liquid eye liner

Den har en perfekt storlek på penseln och är ganska lätt att applicera. Det enda minus är att den är väldigt vattnig och man måste doppa den flera gånger och lägga på färg för att det ska bli en bra täckning.
15 svenska kr.


Lipstick

Jättefint läppstift med färgen Deep Cool Berry Mauve. Den har en jättefin täckning men redan efter en liten stund har läppstiftet försvunnit och kvar är en ful rand läng läppen där färgen har fastnat. Inte snyggt, men sålänge man håller koll på och fyller på färg så är den ändå fantastiskt snygg.
15 svenska kr.

Bronzer

Det här är min favorit från e.l.f. När jag lagt på foundation så tar jag min "all over face"brush och lägger på denna bronzer i hela ansiktet, då får jag en liten mörkare nyans och det skimrar. Kan tänka mig att den blir väldigt snygg till sommaren.
36 svenska kr.

Här kommer ni till hemsidan

Nästa vecka kommer recensionen på resten av produkterna.



30e januari 2012

God förmiddag!

Jag har en ledig dag idag med. Och Markus är hemma och är sjuk. Så vi har förlängt helgen lite. Mysigt!

Idag står det shopping på schemat. Först ut är ÖB. Sen ska jag vidare till mataffären och sen Ikea. Ska kolla på speglar och köpa lite värmeljus m.m. Men först ska jag göra mig i ordning och fixa nåt att äta. Funderar på lax.

Det dyker upp ett tidsinställt inlägg med e.l.f recension här kl 13. Kika in då :). Hörs i eftermiddag. Då kommer det upp bilder på renoveringen.


29e januari 2012



God eftermiddag!

Haft en skön dag än sålänge. Legat på soffan och ätit popcorn, godis och druckit dricka. Sånt man får göra på söndagar :). Har även kollat på film. Nya twilight. Riktigt bra men boken är snäppet bättre. Den lästa jag i somras. Längtar tills sista filmen kommer!

Ska fortsätta ligga här på soffan resten av dagen. Loovar att lägga in bildens på vårt renoveringsprojekt imorgon ! Är ledig då också!

Hoppas ni haft en bra helg !


Lördagkväll



God kväll på er !

Vi hann bli färdiga med vårt mina renoveringsprojekt idag. Både jag och Markus blev såå nöjda. I love it. Jag har tagit bilder så jag lovar att visa er imorgon :). Tänk att något så litet kan göra så mycket !

Nu har jag precis gjort i ordning hasselbackspotatis och slängt in i ugnen och skurit upp kycklingfiléer som jag snart ska steka och göra en god sås till. Sen blir det bara massa mys framför tvn med Markus. Inte så dumt !

Nu ska jag öppna en cider och njuuuuuuta !

28e januari 2012



God eftermiddag!

Gud så skönt det var att sova ut idag. Har duschat, ätit frukost och dricker nu kaffe och kollar på Markus som grejar med renoveringen. Hoppas det blir bra. För nu är det försent att gå tillbaka ;). Jag lovar er bilder när det är färdigt. Har ingen "före"bild tror jag så ni får nöja er med efterbild.

Idag är det vell renoveringen vi ska hålla på med. Försöka få allt färdigt. Har inga andra planer än det. Städa undan här hemma och slänga i en tvätt i marskin. Så fort all skit är borta :P. Det är en enda stor röra just nu!

Hoppas ni får en bra lördag! Återkommer senare :)



Lillasyster, jag och storasyster.  ♥


Just a mess!




27e januari 2012


God kväll! Har haft fullt upp efter jobbet! Drog direkt till stan med Markus och handlade lite grejer till vårt lilla renoveringsprojekt. Sen va vi hemma hos svärisarna en stund och grejade! Nu har vi precis ätit middag och jag kollar på tv medans Markus betsar. Det blir en lugn och skön kväll efter en lång vecka! Ska bli skönt att sova ut imorgon. Ska sova lääääänge :).

Hoppas ni får en trevlig helg!


Tankarna snurrar!


Det senaste 3-4 månaderna så har tankarna snurrat ordentligt. Oroar mig och får skuldkänslor och ångest. Jag vet exakt vad det beror på men vet inte vad jag ska göra åt det. Ush, får ont i magen . Familjen är det absolut viktigaste i mitt liv ! Skulle göra allt för er ! Vissa saker går inte att "laga" men att trösta och att finnas där finns alltid. Men den där oron i magen är hemsk. Inget jag kan göra något åt dock. Bara vänta ut och hoppas det slutar lyckligt.

Mja, som sagt. Mkt som snurrar och som gärna vill göra sig påmind vid läggdags så man har extra svårt att somna. jag vet hur det känns ! I love you! <3


26e januari 2012



God morgon!

Fick sovmorgon idag vilket känns väldigt skönt. Behövde sömnen ;). Nu sitter jag som alltid här i soffhörnet med kaffet i högsta hugg och inväntar unga mödrar som börjar om 3 minuter. Sen jobbar jag 13.30-17.00. En perfekt arbetsdag på 3,5 timme ;). Skönt att spendera kvällen hemma också!

Annars så blir det inte så mycket mer idag. jobb och tv. Eventuellt lite dammsugning i kväll. Det börjar bli skitigt ;).


Har inte hunnit träna något denna vecka men kanske ska iväg och dansa fuego på friskis och svettis imorgon med Jessica. Får se om Camilla ska med också. Fick mina nya träningskor på posten häromdagen. Snygga.




25e januari 2012



God morgon!

Jisses vad jag har drömt konstigt inatt. Sen vart jag irriterad när det ringde i mina öron hur länge som helst och insåg efter ca 10 minuter att det var väckarklockan. Ops!

Nu sitter jag och häver i mig kaffe och ska göra i ordning smörgås att ta med till jobbet. Har en ganska lång arbetsdag idag. Blir skönt att vara ledig ikväll i allafall. Bra tv och massa mys med älskling! Kan inte bli bättre!

Nej, nu måste jag snabba mig ! Här får ni ett tjuvkik på det vi handlade på Ikea häromdagen. Ha en bra dag!


Mot jobbet



Hoppas att ni får en bra tisdag! Nu är det dags för mig att dra mot jobbet. Vi hörs ikväll eller imorgon igen !




24e januari 2012



God morgon!

Jag sitter och kollar på nyheterna i väntan på unga mödrar. Ska ha en lugn och skön förmiddag och samla energi för en jobbkväll! Vädret är jättefint och det vore så skönt att komma ut och göra något men det hinns nog inte med. Hade jag varit ledig så hade jag nog tagit en promenad faktiskt. Blir väldigt pigg och glad av solen i allafall och längtar till våren. Skönt att man har allt framför sig, vår och sommar. Härligt !

Nu börjar unga mödrar ! Återkommer senare :)

Mums!


Efter middagen åkte jag och Markus till Ikea och shoppade loss. Wops! Vad det blev får ni se när det är färdig ;).

Nu är det jag som sitter uppkrupen i soffan med en skål vindruvor. Och här ska jag sitta resten av kvällen ! Många bra program på tv också. Perfekt !

Ha en mysig måndagskväll :)



Länken!



Några verkar inte förstå hur man tar sig till hemsidan haha. Man klickar på länken jag gjorde i inlägget där det står e.l.f cosmetics!


Recension: e.l.f cosmetic foundation, blusher och primer




Har hunnit använda delar att mitt nya smink från e.l.f Cosmetics. Tänker inte recensera allt i samma inlägg så idag blir det foundation, blusher och primern.


Först ut:  Mineral infuced face primer


Primern används efter att du har smörjt in ansiktet med lotion och innan du lägger på make upen. Den luktar gott och är silkeslen mot huden. Jag har väldigt dålig och känslig hy och blir lätt torr och oljig i ansiktet allt eftersom dagen går och efter att ha provat denna under helgen så älskar jag den ! Sminket är nästan lika fint på kvällen som när jag la på det på morgonen. Och då har jag jobbat över 25 timmar denna helg. Så denna rekommenderar jag starkt !
63 svenska kronor


Foundation: Den är lätt täckande och jag behöver lägga på en hel del för att det ska täcka bra så jag rekommenderar en flytande foundation innan denna för maximal täckning, men annars har den hållit sig bra under hela dagen. Perfekt om man inte vill ha full täckning.
36 svenska kronor!

Blusher: Perfekt ljusrosa ton, lätt att applicera och gör kinderna perfekt rosa och skimrande. Rekommenderas starkt! 36 svenska kronor gick den på!


För detta billiga smink är det fantastiskt bra och jag tycker definitivt att ni ska beställa! Man får mycket för pengarna.


23e januari 2012



God förmiddag!

Tog en rejäl sovmorgon efter jobbhelgen och det behövdes. Nu är jag ganska så pigg och utvilad. Har duschat och vikt in den torra tvätten som hängt hela helgen. Har en sambo som inte ser att det hänger torr tvätt ens ;). Men så är vell nästan alla killar !

Idag är jag ledig och ska städa här hemma. Väntar på paket från ellos med mina nya träningsskor också. Hoppas dom kommer idag. Och hoppas dom passar. Svårt att köpa skor på nätet tycker jag.

Ska även ringa lite samtal och sen se om det blir någon träning ikväll. Beror på om Camilla ska med. Tråkigt att träna själv. Om det blir av så blir det nog ryggpasset eller medel.

Ja, så ser min dag ut. Först ska jag brygga mig en till kopp kaffe och sitta i soffan :). Återkommer senare !



Jag och världens bästa syster!



22e januari 2012


God eftermiddag!

Äntligen söndag och snart slut på jobbhelgen! Bara 5,5 timme kvar av arbetsdagen. Men först 2 timmars rast. Den tillbringar jag i sängen i personalrummet. Äter just nu lyxig fiskgratäng direkt från affären :p. Men gott är det i allafall :).

Sen ska jag blunda en stund. Är vansinnigt trött ;). Ska bli skönt att komma hem och mysa med älskling ikväll :). Längtar efter han !

Ha en mysig söndag.

Lyxmat


Nytt!


Goder afton, goder afton!

Har varit hemma ca en timme. Skönt! Har ätit och hämtat ut paket. Köpte nya kuddfodral till kuddarna i soffan. Är så nöjd! Vilken skillnad ;). Mjuka och sköna är dom också !

Nu ska jag bara njuta av en ledig kväll! Imorgon blir de 11 timmars jobb! Ha en bra kväll!

Vad tycks?


21e januari 2012


Hej!

Har varit uppe i mer än 6,5 timme. Jobbar som aldrig förr! Skönt att halva jobbhelgen snart har gått. Alltid går så mycket segare när man jobbar helg. Tråkigt. Men men. Pengar måste man ha !

Nu har jag 10 min kvar på rasten och ska ut och ta mig ett bloss innan jag börjat igen. Slutar kl 16 idag så jag får tillbringa kvällen med sambon :)! Imorgon har jag dock ett långpass.

Hoppas ni får en bra lördag! :)


Fredag


Fredagen lider mot kvällen !

Önskar jag vore ledig och hemma och myste med sambon men istället har man en lång jobbhelg framför sig. Men snart är det söndag och en ny vecka. Ser vi fram emot.

Hade det supermysigt hemma hos syrran tidigare idag. Bara snacka massa skit och mådde gott ! Har världens bästa syskon!

Nu ska jag ut och blossa igen innan jag börjar jobba igen. Nytt efter nyår att vi inte får röka under arbetstid så man får passa på på rasten istället. Lite småjobbigt men det går !

Ha en bra kväll!


Sticky buns



Mina sticky buns blev gudomligt goda. Här kommer receptet!


Sticky buns ca 20-30 st

125 g smör
5 dl mjölk
50g jäst för söta degar
1 ½ dl socker
½ tsk salt
1 ½ tsk malen kardemumma
ca 15 dl vetemjöl

fyllning
200 g rumstempererat smör
3 dl socker
3-4 msk vaniljsocker

1 ägg till pensling

glasyr
4 msk vatten + 8-12 msk florsocker (beroende på hur du vill ha det, prova dig fram)


Smält smöret i en kastrull, häll sedan i mjölken och värm till 37 grader. Smula ner jästen i en stor bunke och häll sedan degspadet över jästen, lite itaget, tills jästen har smält. Häll sedan i salt, socker, kardemumma och nästan all vetemjöl, ca 13-14 dl. Arbeta degen smidigt tills degen släpper från bunkens kanter. Låt jäsa under duk ca 40 min.

Rör ihop ingredienserna till fyllningen med en envisp.

Stjälp upp degen på mjölat bakbord och knåda den smidig. Dela degen i 2 delar och kavla ut varje del till en avlång kaka. ca 25x45 cm.

Bred ut hälften av fyllningen på varje kaka. Rulla ihop från långsidan. Skär varje rulle i ca 12 delar. Lägg dom i stora bullformar på en plåt. Låt jäsa under duk ca 30 minuter.

Pensla med uppvispat ägg. Grädda mitt i ugnen, ca 250 C, ca 10 minuter. Låt svalna under duk. Blanda florsocker och vatten och pensla på lite glasyr när bullarna svalnat. Låt stelna och servera sedan genast.















20e januari 2012



God morgon fredag!

Jag klev upp för en liten stund sedan och smuttar just nu på en kopp kaffe i soffan framför nyhetsmorgon. Solen skiner och det är minusgrader ute. Fint !

Idag börjar jag jobbet kl 14 och innan dess ska jag hänga lite med mina fina systrar. Ska hämta upp ena systers och kolla lite i en affär som tydligen har massa rea och sedan ska vi hem till henne på kaffe och bara snacka skit ;). Förhoppningsvis kommer andra syrran innan jag hinner åka till jobbet.

Sen jobbar jag hela helgen så det blir klent med inlägg och det finns inte så mycket och skriva. Min lediga tid kommer gå åt att umgås med Markus.

Nu ska jag strax göra mig iordning och fixa lite att äta. Kommer upp ett tidsinställt inlägg senare. Ha en trevlig helg !


e.l.f Cosmetics




Jippi!

Idag kom sminket från England. Det gick snabbt! 5 dagar. Och ingen tull åkte jag på heller! Jag lovar att rescensera allt när jag använd det ett tag !









Eyeliner, läppstift, ögonskuggor, brush cleaner, bronzer, blush, foundation, mineral booster, face primer och all over face brush.







Nya favoriter




I lördags när jag var i stan med mamma och syster så hittade jag dessa godingar. ÅH, vad jag älskar dom. Sjukt sköna och så jädra snygga. Boots från Dinsko. Syrran köpte likadana fast i brun. Jag köpte svart denna gången.


Kärlek vid första ögonkastet


Nu är dom inte helt rena dock :P. Välanvända!





19e januari 2012




God morgon !

Jag har sovit som en prinsessa inatt förutom att jag vaknade 05.10 och trodde jag skulle gå upp. Sen vaknade jag av Markus alla snoozningar imorse, men jag lyckades somna om ett par timmar.

Idag hade jag tänkt att fixa lite ärenden i stan, men jag tror jag hoppar det och fixar det på måndag istället. Så idag tänkte jag hämta upp lite paket :). Även handla lite till bakningen. Det blir nog att baka bullar tror jag. Jag ska kolla upp lite alternativ på nätet och se om man hittar något gott !


Jag tror det får bli sticky buns. Vaniljbullar med glasyr. Kan det bli bättre?




Jeans


Godkväll på er !

Jag har precis klivit ur duschen. Ja vet, jag vet, jag skulle ha duschat efter gympapasset men jag har ändå bara legat på soffan hela dagen typ så jag orkade inte. Bara jag som luktat på min egen svett ;).

Nu sitter jag åter här igen med morgonrock, pyamasbyxor och tofflor. Life is beautiful!

Är ledig imorgon också :). Funderar på vad jag ska göra. Sova länge, njuta av kaffe och äntligen hämta ut mitt smink från elf som anlände till Konsum idag. Blir spännande och se om man åkte på tull ;). Kanske man ska baka också? Typ kanelbullar fast med vanilj? Mja, jag tror kanske det. Lite cheesecake också. Mums! Vi får se vad jag orkar imorgon.

Köpte nya jeans idag också. Har likadana i mörkblå och nu blev det ljusa. Love them!


Pjuh!



Gaah!

Vilket gympapass det blev. Alla tyckte det var mycket tuffare denna gången. Dom har gjort om passen så dom är lite hårdare. Det märktes men jag tyckte jag gjorde mkt bättre från mig än i måndags. Duktiga jag ! Sen handlade jag och har nyss kommit hem och startat en maskin med tvätt. Hurtig jag känner mig :). Stolt faktiskt!

Men jag ångrar att jag inte köpte med wienerbröden som jag kollade på haha! Gud så sugen jag blev nu när jag precis bryggt en kopp kaffe och ska läsa min skvallerblaska ;). Aja, det får gå ändå !

Nu ska jag bara ta det lungt innan Markus kommer hem. Egentid! I love !

Den som spar den har !


18e januari 2012



God morgon!

Va skönt det var med lite sovmorgon. Dock är jag lika trött ändå :P. Men har sovmorgon 2 dagar till sen så det ska nog rätta till sig :).

Idag är jag som sagt ledig. Och det första jag ska göra är att träna medel med Camilla. Medel är ett gympapass där man kör mycket kondition, armhävningar, situps osv. Skiiiiiiiiitjobbigt HAHA. Har fortfarande en fruktansvärd träningsvärk sen i måndags. Ush, hur ska jag palla. Jag trodde ju seriöst att jag skulle svimma när jag tränade sist eftersom jag blev så andfådd. Fick stanna och pusta flera ggr under passet. Men som dom sa, det blir lite lättare för varje gång och mitt mål är att köra fram till Maj, juni. Bygga lite muskler och må bra !


Det första jag måste fixa är ett par träningsskor. Men det är ju så sablarns dyrt. Får googla runt lite och se om man hittar några billiga.

Nu ska jag göra mig i ordning och försöka tvinga i mig frukost så jag klarar av arbetspasset. Sen blir det hem efter träningen och tvätta och städa, dammigt som tusan här hemma !



17e januari 2012


Hej på er !

Kom hem från jobbet för en stund sedan men har suttit i soffan och kollat in i väggen haha! Är sjukt trött och orkar knappt röra mig. Har väääärldens träningsvärk sen igår! Känns att man är otränad ;). Men imorgon kör jag igen med Camilla. Ska försöka hålla mig till 1-2 ggr i veckan. Det borde göra lite nytta i allafall :). Måste bara skaffa mig riktiga träningsskor. Jag har inga alls. Men det är dyrt. Dock hittade jag på ellos.se för 279 kr (på rean) men det är svårt med storlekar på skor. Antingen 36 eller 37.

Aja, vi får vell se ! Nu ska jag bara slappa och vänta på att prinsen ska komma hem från jobbet!


Godkväll!


Träningen var skitjobbig haha! Tog verkligen musten ur mig men Gud så kul det var ändå :). Blir att fortsätta :).

Någon undrar också vart jag solar. Det brukar vara freesun mittemot Swedbank i stan eller Drop in solariet vid tingvalla gymnasiet. Bredvid den butiken som brukade hyra och sälja bal och brudkläder. Den är ganska dyr. Ca 80 kr för 20 minuter. Men solarierna är fräscha och lyxiga så jag föredrar dom! Du väljer såklart själv hur mycket du vill betala. Efter varje tia så ser man hur många minuter man får Och att det alltid är ledigt. Bara stoppa i pengar i apparaten så startar den :).

Nu ska jag poppa popcorn. Det har jag förtjänat. Och ett stort glas isvatten :)


16e januari 2012



God eftermiddag på er !

Jag slutade jobbet kl 14 och åkte sedan ner till stan. Nu har jag precis solat en 20minutare. Gött ! Hoppas ansiktet inte blir för rött ;). Vi får vell se senare. Nu ska jag gå och sätta mig i bilen en stund och invänta att kl blir kvart över 3. Då ska jag hämta upp Jessica och så blir det träning! Hoppas det är kul. Det är pass och inte gym så det blir nog bra!

Hoppas ni får en bra måndag!


Godnatt!


Här har ni mitt nyduschade jag ! Gått utan smink idag. Skönt att vila ansiktet. Likadant i fredags. Händer aldrig nästan ;). Här har ni mitt "riktiga" hår också. Nytvättat, torrt och lockigt. Inget snyggt hollywood svall här inte. Nej nej. Platt högst upp som sedan ser ut som svinto från mitten och nedåt. Hemskt :p. Stackars Markus som får se mitt riktiga jag jämt :) haha!

Nu ligger jag i sängen och väntar på att Markus ska duscha färdigt så jag får borsta mina gaddar och krypa ner under täcket ! Det blev lite sent idag. Men vi kollade på "cowboys and aliens" som var över 2 timmar lång. Bra film. Se den ! Snygga Daniel Craig (James Bond) och manliga Harrison Ford (Indiana Jones). Kan det bli bättre? Ett tips till er ;).

Sov gott mina vänner! Hoppas eran helg har varit lika bra som min :)!


Söndagskväll!



Hej på er !

Ligger raklång i soffan. Som jag har gjort mestadels av dagen :). Härligt. Nyduschad i morgonrock och tofflor. Imorgon har jag en ganska kort arbetsdag och ska ner till stan efter och sola och sedan hämta upp Jessica och så ska vi möta upp Camilla utanför Friskis och Svettis. Tro det eller ej, men JAG ska träna ;). Är så sjukt trött nu för tiden och oerhört lat så jag måste börja röra på mig! Ska bli väldigt kul i allafall :).

Vi får vell se hur mkt träningsvärk jag har på tisdagen sen haha!

Ha en mysig söndagskväll !


15e januari 2012


God eftermiddag!

Jag och Markus har precis ätit frukost. Nu sitter jag i soffan och smuttar på kaffet. Idag är en latar dag men ska försöka vika in tvätten som jag hoppade över igår! Även ta ett varv med dammsugaren. I övrigt har vi inga planer för dagen. Det kanske blir en dag i soffan. Ladda för en lång arbetsvecka!

Igårkväll lagade vi god middag. Potatisgratäng, baconlindad fläskfilé (till Markus), fetaostfylld (till mig), sallad och crème fraîche med vitlök. Inte dumt alls. Och så spelade vi lite yatzy och kollade på film.

Vad har ni gjort under helgen ?


e.l.f Cosmetics




Här kommer ett riktigt bra sminktips. Som ni alla tjejer vet är bra smink väldigt dyrt, men nu finns e.l.f. Deras webbutik är från England. All smink kostar runt 30 kr, mer eller mindre och frakten ligger på ca 45 kr. Igår gjorde jag en ganska stor beställning efter att ha läst på lite om märket och det verkar vara riktigt bra produkter och ett ganska stort märke. Deras produkter syns ofta i tidningar. Nu kan inte jag säga själv hur bra deras smink är då jag inte provat det ännu men alla som har gjort det verkar tycka att det är super bra.

Här kommer ni till webbutiken där alla priser är i SEK. Här har ni deras blogg där ni hittar all info. Jag kommer recensera produkterna när jag använd dom ett tag.


Mot stan !


Nu sticker jag ut i solskenet! Ha en bra lördag !


14e januari 2012



God morgon!

Jag hade precis skrivit klart inlägget när datorn startade om sig. Alltid lika irriterande. Sitter i allafall i soffan nyduschad och smuttar på mitt morgonkaffe samtidigt som jag kollar på "Jims värld".

Ska ner till stan idag och ska hämta upp syster på vägen och sen möta mamma och morbror med fru. Det blir nog lunch för min del i allafall eftersom jag inte gillar att äta frukost. Sen får vi se vad vi hittar på. Kanske tar en repa på stan innan jag åker hemåt igen. Sen blir det hem och vika in tvätten och sätta på en ny maskin.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Jag har tidsinställd en inlägg som dyker upp vid 13-tiden med ett superbra tips om smink!


Godnatt!



Då va fredagen till ända! Har ni haft en bra dag ? Min har varit väldigt bra :). Tacos till middag. Sedan drinkar, film och mys med älsklingen ! Kan det bli bättre?

Nu ska vi hoppa i säng. Ska upp i någorlunda tid imorgon. Ska till stan och fika/luncha med världens bästa mamma och morbror med fru. Ev syster också. Vi hörs imorgon :). Sov gott !

Tacos!


Lampan


Hann publicera inlägget under innan jag fick upp bilden på lampan. Här är den !
Från Ikea


Byggare Bob!



Hej!

Jag och Markus var till tippen 2 ggr med massa kartonger, tre dörrar, ett soffbord och en tvbänk. Det behövdes. Tog upp en massa onödig plats i förrådet. Sen åkte vi hem till svärisarna och sågade till reglar och drog hem till förrådet. Vi byggde ihop det på plats och nu har vi ett bra hyllsystem som svalde en hel del kartonger och skit, så nu har vi massor med yta därnere
Perfekt! Efter det tog vi ett snabbstäd här hemma.

Nu ska jag tända upp massa ljus och göra det mysigt. Sen blir det tacos och mys med världens bästa sambo! <3

Ny lampan i vardagsrummet


13e januari 2012



God morgon!

Fredag den 13e idag. Vi får vell hoppas att det blir en bra dag istället för en otursdag. Har inte tid med otur ;). Idag är jag i allafall ledig. Planerna va att dra ner till stan och kolla lite och även sola. Är blekare än blekast. Men Markus slutar tidigt idag så vi kan åka till tippen så jag kanske skiter i det idag. Kanske jag kan få med mig Markus ner och sola. Han är också blek , han skulle behöva lite färg på kroppen. 

Annars idag har vi inga  andra planer. Njuta av ledighet och god mat ikväll. Vad har ni för planer?


Igår köpte jag med årets första bukett med tulpaner. Favoriterna efter liljor, men absolut favoriter under våren!




12e januari 2012



God kväll!


Mitt inlägg vid lunch dök aldrig upp. Sorry! Har jobbat färdig för denna vecka :). Så nu är jag ledig i 3 dagar. Efter jobbet idag blev det handling och sedan stan med Markus. Vi har kollat efter nån bra hylla till förvaring i förrådet. Det är kaos där nere och det vore gött med lite ordning och reda så det är lätt att hitta. Men vi hittade Inge bra hyllsystem som passade. Eller Markus hitta Inge ;).

Nu har vi bara legat på soffan och göttat oss. Imorgon ska jag försöka ringa lite samtal och kanske dra till stan och sola. Vi får se. Vi ska förbi tippen i allafall med massa skräp som vi har samlat på oss. Sen är det helg :).

Vi hörs imorgon igen. Nu ska jag kolla klart på CSI Miami !


11e januari 2012


God förmiddag!

Hade sovmorgon idag eftersom jag inte börjar förrens kl 14. Markus är hemma och är sjuk så vi fick sova ut tillsammans. Innan jobbet ska jag hinna med att tvätta lite. Tvättkorgen är tvärfull!

Nu ska jag höra mig i ordning och fixa lite lunch. Ha en bra dag!


10e januari 2012


Ojojoj! Vilka påsar under ögonen. Är
Sjukt trött idag igen. Drömde en jädrans massa konstiga drömmar inatt. Tror hela världens befolkning var med på ett hörn. En jädra massa människor med andra ord. Drömde om smink, snus osv. Sjuka drömmar !

Aja, en hink kaffe så ska det vell kanske rätta till sig. Tur man slutar ganska tidigt idag.

Vill önska er en bra tisdag!


Måndagskväll!


God kväll!

Ville hoppa in och säga hej ! Är mkt piggare nu. Efter jobbet drog jag och Markus till Ikea och bergvik och handlade och jag mådde piss rent ut sagt men sen vi kom hem har jag legat på soffan och nu känner jag mig bättre. Hostar fortfarande men är piggare i allafall så jag hoppas det går bra på jobbet imorgon. Däremot verkar jag ha smittat Markus. Han börjar bli hes och snorig. Så går det när man ska pussas ;).

Hoppas han klarar sig så han slipper ligga hemma och vara sjuk. Jaja. Nu ska jag kolla klart raw och sedan hoppa i bingen. Tidig morgon imorgon igen :). Godnatt!


Snurrigt!


Hello!

Sitter på rast just nu. Är så himla trött och yr är bara förnamnet. Kanske de inte va så klokt att jobba idag. Mår inte gott i kroppen. Hostan sitter fortfarande i och jag känner mig mör. Har varit en stressig förmiddag på jobbet också så det kanske är de. Ska härda ut denna arbetsdag så får vi se hur jag känner mig i eftermiddag. Det blir nog ett pn på soffan kan jag tänka mig.

Nej. Nu ska jag äta min kycklingsallad och vila lite.


9e januari 2012


Godmorgon!

Oj så trött jag är ! Det var inte det lättaste att försöka somna igår när man har sovit ca 12 timmar 3 nätter i rad. Hoppas det blir lättare ikväll med tanke på hur tidigt jag gick upp idag. Har en riktigt lång dag idag på jobbet. Längtar inte ! Min hals är fortfarande kass och mina bihålor säger ifrån när jag böjer mig ner. Det trycker i hela ansiktet. Men det får vell gå. Känner mig för frisk för att vara hemma. Så jag måste försöka i allafall.

Hoppas ni får en bra start på denna vecka. Nu ska jag strax ut och skrapa rutorna i denna iskalla morgon!


8e januari 2012


Hej!

Sov länge idag och har sedan dess varit hem till mamma och Magnus och kramat på mina söta syskon. Men nu är jag hemma igen och har precis skalat potatis och städat undan lite i köket.

Nu ska jag sitta i soffan och glo på tv tills jag ska börja med maten och sen lär det bli soffhäng resten av kvällen. Imorgon börjar jobbveckan igen och jag behöver vila upp mig så mycket jag kan eftersom min förkyldning fortfarande håller i sig. Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag !


Myspys


Middag hos svärföräldrarna! Godaste maten och nu ska jag dänga familjen fredin i kortspel :). Underbara lördag! Plus att det snöar :):)


Lördagkväll



Ja snart är det lördag kväll. Dagen har varit väldigt lugn. Kollat på tv, suttit vid datorn, dammsugat och skurat hela lägenheten. Jag har precis druckit upp kaffet och gjort mig i ordning. Ska kolla på tv tills vi ska till svärisarna på middag kl 19.

Ha en mysig kväll :)


7e januari 2012



Hej på er !


Sov över 12 timmar inatt. Herregud. Men jag är lika trött ändå. Tror det beror på att ja sovit alldeles för mycket. Det är nog inte så bra att sova lika många timmar som man är vaken ;).

Gårdagen innebar nästan bara vila. Min hals är värre än någonsin. Är rädd för att hosta då det inte är långt kvar tills man spyr. Ush! Får hoppas på att det är bättre tills imorgon. Då ska jag faktiskt till Friskis och Svettis och träna Core med Camilla, Jessica och Sara. Jag måste börja träna och det passar perfekt att ha sina bästa arbetskamrater vid sin sida ;). Ska bli riktigt kul faktiskt !

Idag ska jag dammsuga och skura och senare mot kvällen ska vi till Markus föräldrar. Jag bjöd in oss på middag och kortspel där HAHA. Så det blir oxfilé, gratäng, alkohol och kortspel. Ska bli roligt !

Vad har ni för planer för idag ? Krogen kanske? Jobba? Hemmakväll?

Igår hade jag besök av pappa och hans tjej en stund och även hennes lilla border collie på ca 5 månader. Så jäkla söt. Precis en sådan hund jag och Markus ska ha i framtiden ;)






6e januari 2012




God förmiddag!

Jag och Markus la oss vid 22 igår och det behövdes. Jag sov till halv 11 idag. Ändå var jag trött när jag klev upp. Men efter en dusch känner jag mig lite piggare och fräschare. Skönt att vara hemma från jobbet. Min hals tar död på mig och febern spökar lite i kroppen. Förhoppningsvis försvinner febern. Halsont kan jag leva med i värsta fall.

Får se om pappa och hans tjej kommer på kaffe sen. De kanske inte vill komma hit när det är sjukstuga. Senare idag måste jag iväg och handla. Men jag tar med mig Markus så jag slipper åka iväg själv. Inte så kul när man är sjuk. Skulle hellre ligga i soffan hela dagen men kylen ekar tomt så det får bli en snabbis till ICA i eftermiddag.

Nu ska jag fixa i ordning mig lite. Känner mig alltid mycket fräschare om jag gör mig i ordning. Plus att det faktiskt är fredag idag !

Hoppas ni har är friska och krya. Njut av helgen !


HAHA, jag och världens bästa mamma i somras. Älskar dig tokfia! ♥




Sjukling


Mja, sjukstugan fortsätter! Fick avbryta jobbet och åka hem. Skakade av att jag frös och svettades samtidigt. Febern hade stigit sen i förmiddags.

Har legat i soffan och väntat på Markus som kom vid 21. Han hade med sig massa saltlakrits :). Mums! Nu har vi ätit kvällsmat och snart blir det nog sängen för oss. Ska sova lite längre imorgon och hoppas på att friskna till. Börjar bli trött på detta nu ! Vill vara frisk och pigg!

Godnatt!
Mina fina lyktor jag och markus fick av Therese (markus syster) julklapp!


Peppar, peppar vadå?


Hej!

Att jag skrev peppar, peppar i förra inlägget funkade inte. En timme senare satt jag med feber. Tyckte jag frös lite för mkt. Vilken skit! Räckte med att jag var sjuk förra helgen. Ska man bli sjuk denna lediga helg också? Nej, det har jag ingen lust med alls! Vi får vell se hur jag mår ikväll. Är de väldigt dåligt så får jag vara hemma imorgon! Man blir ju inte friskare av att jobba heller. Jaja, denna jobbkvällen borde gå bra i allafall.

Sitter på rast just och tar igen mig. Så sjukt trött. Ögonen svider. Måste bero på febern för jag sov ändå 9 timmar inatt.

Vi hörs imorgon! Här har ni min lunch. Det var gott :)


Jag kan skratta länge



En del reklamer spyr jag rent ut sagt på men denna är ju underbara HAHA!






Sen finns reklamen för specsavers när en kille på bion skriker 4 sek innan alla andra. Men den finns inte att hitta någonstans men den går just nu på tvn i allafall. Den är lika rolig den :)


5e januari 2012



God morgon!

Jag sov faktiskt väldigt gott inatt och somnade ganska så snabbt igår. Så det var inga problem att sova ensam men det var riktigt jobbigt att ligga där själv i den stora sängen helt mörkt och tyst och ingen att krama på. Jag är verkligen ingen ensamvarg och vill aldrig bo ensam. Tur att älskling kommer hem ikväll :). Antar att han är i Tyskland nu och shoppar.

Idag jobbar jag kvällen så innan dess ska jag slappa här hemma och fixa lite lunch. Brässa igenom alla avsnitt av unga mödrar på kanal5play. Konstigt att alla avsnitt ligger ute där fast dom inte visats på tvn. Eller det kanske dom har ? Isåfall visar dom avsnitten igen nu på kanal 5.

Skulle behöva förbi apoteket och köpa halstabletter också. Minn hals är inte bra. Har riktigt slemmig och jobbig hosta. Tur det bara är det och ingen mer feber och snor ;). Peppar, peppar !



Lite bättre bild på nya lampan i köket

Gräsänka



Ja är det inte så det heter? När mannen är bortrest? Jag är i allafall precis lämnad ensam här hemma. Markus är på väg till Tyskland för att shoppa alkohol. Han kommer tillbaka imorgonkväll. Han åkte för 5 minuter sedan men det känns som en evighet. Hur ska jag överleva natten? Det värsta som finns är att lägga sig själv i stora sängen och släcka alla lampor. Tur jag har sovmorgon imorgon ifall jag inte kan somna. Kanske ska sova i soffan med tvn på hela natten? Bra idé? Någon kanske vill komma hit och sova? HAHA!

Nä, jag får vell lov att överleva. Det är ju bara en natt. Tack gode gud! Aja, jag får göra det bästa av min egentid här hemma ikväll. I julklapp fick jag 2 prenumerationer av Markus som räcker över 1 år!! Tack älskling. Och idag kom första skvallerblaskan så jag får vell läsa lite i den och så ska jag göra mina naglar lite snyggare. Kanske koka en kopp te och göra ansiktsmask? Ja, så får det nog bli. Och renbädda sängen ska jag göra också. Det har jag lovat Markus ;).

Nej, nu ska jag fixa lite te. Ha en bra kväll ! Det ska jag försöka ha!


Min kväll


En blåsig januaridag


Hej!

Har landat hemma efter dagens jobbpass. Har suttit i telefon och mailet i säkert en timme nu. Det har dragits pengar från min bank ifrån Stockholm. I en p-automat eller liknande. Inte mer än 60 kr men lite skumt. Jag har inte varit i Stockholm alls och visakortet (som de dragits från) ligger tryggt i plånboken så jag försöker reda ut detta nu. Företaget i Stockholm som står som avsändare på transaktionsunderlaget jag begärt bara kopplar mig vidare fram och tillbaka. Men har mailet dom och sagt att rätt person får ringa upp mig.

Har även pratat med banken men dom tycker jag ska avvakta med att spärra kortet tills jag fått svar från Stockholm. Snurrigt. Men vi får vell se. Skumt va de i allafall.

Återkommer senare ikväll! Lovar!


4e januari 2012



God morgon!

Då var min minisemester på fem dagar slut. Åter till verkligheten och tidiga mornar! Idag gick jag upp halv 6. Trött som aldrig förr. Vaknade 700 ggr inatt och trodde jag försovit mig och sen somnade jag väldigt sent igår också. Ush, får hoppas jag piggnar till under dagen. Andra nackdelen (just nu innan man vant sig) är att det är rökförbud på arbetstid. Hur ska detta gå? Får tugga tuggummi som tusan under dagen. Tur jag slutar kl 2 idag.

Nu ska jag göra mig några smörgåsar att ha med mig till jobbet och sen dra ut till bilen.

Ha en bra dag så hörs vi sen ! Här får ni en kass bild på nya kökslampan.


Grattis!



Hej! Hade det jättebra med syrran på Ikea. Lunchade och hade trevligt. Skratta så grina ;). Hittade lampor men den i vardagsrummet blev inte allt för bra så den får nog stå i hallen framöver och så får jag köpa en annan. Kanske lika som dom vi har i sovrummet.

Efter Ikea åkte vi ned till stan för postkodlotteriet skulle dela ut pengar åt dom som vunnit. Mamma och Magnus hade vunnit minst 10 000. Men man vet inte om det blir mer om man inte blir uppropad. Tro på tusan att dom blev det. Så hela 100 000 kr vann dom ! Är så sjukt glad för deras skull! Det förtjänade dom verkligen :). Grattis mamma och Magnus!

Nu ska jag ha myskväll med prinsen här hemma! Ha det så bra!

På scenen. Det kommer visas nu på lördag kväll. Tror det är halv 8 eller nåt. Kolla då!


Shopping



Här är det jag shoppade igår

Stickad tröja från Vila



Enkel kavaj från H&M


Stickad tröja från H&M


Medicinlåda från MIO




3e januari 2012



God morgon!

Är ledig idag också. Så vid 12 ska jag hämta upp syster och dra till IKEA. Jag är fortfarande ute efter lampor. Hittade aldrig några i stan igår som jag gillade och det är inget stort utbud alls. Hoppas IKEA har :). Ska bli trevligt att umgås med syster idag igen i allafall. Bästa vänner och samma sjuka humor.

Efter IKEA får vi se vad vi/jag hittar på. Har inga direkta planer. Kanske åker direkt hem eller om man tar sig någon annanstans. Sen blir det i allafall mys med älskling resten av kvällen.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Kommer bilder på vad jag shoppade igår lite senare :). Supernöjd!


Fönsterlampor!



Nu när jag har städat bort julen så vill jag ha en ny lampa i vardagsrummet på fönsterbrädan och även en hängandes i fönstret i köket. Karlstad har inte världens bästa utbud men nätet har en del fint. Jag är inte ute efter någon speciell stil utan väldigt enkelt. Här kommer lite bilder från nätet som jag fastnat för.










2a januari 2012



God morgon!

Måste ha sovit gott denna helg eftersom jag vaknade självmant kl 9 imorse, vilket inte brukar hända. Väckarklockan brukar fixa det. Men det var skönt att kliva upp av sig själv :).

Jag har förövrigt inte lika ont längre heller. Det mesta gick över igår och det känns skönt. Men det var inte så kul att tillbringa sin långlediga helg med feber, huvudvärk, halsont och magkatarr. Så jag är glad att jag är ledig två dagar till :). Jag skulle ju egentligen ha jobbat 22 timmar lördag och söndag men tog semester. Tur var vell det. Annars hade jag fått sjukskriva mig.

Idag ska jag ner på stan med syster. Vi ska luncha och kolla lite på stan. Mysigt ! Synd bara att det regnar. Det hade gärna fått snöa istället.

Senare i eftermiddag ska jag och Markus hem till hans föräldrar på fika då hans mamma fyller år idag! Grattis världens bästa svärmor!

Kika in här senare. Det kommer ett tidsinställt inlägg här! Ha en bra måndag.


Nyårsafton 2011/2012



Här kommer en del bilder från nyårsafton











(efterrätten som jag gjorde blev lyckad )








Stark drink ;)
















Avslutades med twister, boys vs. girls.


1a januari 2012


God morgon! Eller god eftermiddag ;)

Jag har nyss klivit upp. Känns lite små konstigt att vakna kl 1 på dagen men det blev rätt sent igår så nu är jag relativt pigg i allafall. Hade ni ett bra nyår? Det hade jag. Goda vänner, god mat, raketer och kärleken vid min sida! Hade visserligen ont av magkatarren men det blev bättre under kvällen. Såpass bra att jag kunde spela twister. Ni vet spelet med den stora mattan och massa färgade cirklar på. Haha! Ush så jobbigt det var. Ospänstig som man är !

Vaknade upp till ca 5 cm nysnö men det verkar redan vara på väg bort igen. Synd. Lite snö är bara mysigt.

Nu ska jag och älskling äta sen frukost. Bilder från nyår kommer upp senare :).


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus