fy fan.

känns som om det var veckor sen du åkte till norge babe, fast de va tidigt tidigt imorse. känns så jävla jobbigt när jag vet att du är så långt borta... det är som ett stort hål i mitt hjärta.. längtar så tills ja får träffa dig till helgen, det är såååå PISSJOBBIGT!!!! du är mitt hjärta, mitt allt och det bästa som någonsin har hänt mig, lämna mig aldrig .. <3<3<3


None

onsdag

Fortfarande sjuk, är inne på tredje dagen nu. feber och halsen tar kål på mig. känns som om det sitter en fotboll i halsen.. inte alls roligt. fy fan, typiskt när man är ledig. hoppas det är över tills på fredag i allafall.

Nej nu längtar jag efter min babe. men vi ses till helgen hoppas jag. älskar dig mest gubben min :)

nu blire mat..

sjuker...

Yes. blev inte mkt till jobb igår, va där i 3 timmar sen orkade jag inge mer, ringde in en vikarie istället som fick ta min tur.
Febern blev högre mot kvällningen nästan 39 grader. va skit trött och helt konstig ikroppen.. fick sjukanmäla mig idag igen. mår inge bra idag heller, 38 som högst i feber och halsen ont som fan. ringde och bokade till på vårdcentralen vid 14.15. men som tur var va det inge virus i allafall. men hon sa att jag måste vila i några dagar och om det inte går över så får jag ringa på fredag. ska ju jobba helgen och måste få de pengarna så jag klarar mig nästa månad, blir väldigt väldigt klent med pengar denna löning som kommer, jobbade ju bara 2 dagar förra månaden..inte så kul.. i allafall inte när man har en räkning på 1000 kr nästan som ska betalas. tur att jag har städningen på mammas jobb också :).

Nej nu orkar jag inte skriva mera. tycker synd om mig ! ;)

det blir nog tv:n nu :) 

Pusshej allihopa :D

feber.

Nu sitter jag hemma i stan med feber :( har jätte ont i halsen också. men jag måste gå iväg till jobbet sen... kan inte vara hemma.. måste tjäna lite pengar.. tur att febern inte är så hög, 37.6 men har jag över 37.2 på morgonen så har man feber. har bara lust att krypa ner under täcket och sova. har varit uppe sen halv 8 imorse. är trött som fan.
ush.. får nog jobba imorgon också, så får vi se hur jag mår efter det... kanske inte blir att jobba helgen.. men det skulle också va bra att jobba då ändå, för de blir vell en 1500 kr bara på helgen så... men men.. orkar jag inte så orkar jag inte..

Åkte hem från Markus idag. inte kul. men måste ju träffa familjen också..har saknat mamma så mkt.. älskar att prata med henne, vi tycker lika om nästan allt..

snart kommer syrran hem från kiruna också. ska bli så kul att få träffa henne. det va 2 månader sist jag träffade henne. jobbar i juförsig nästan varje dag hon är här men vi får lite tid tillsammans innan hon drar iväg igen... ska åka den nya bussbåten :P ska bli härligt. får hoppas att det blir fint väder.. så ska vi ta med picknik och så :) underbart !

nej nu ska jag gosa ner mig i sängen en stund med mitt te och min bok ( carolina gynning ) :D.

Puss på er.

None

helgen

japp, inte alltför tråkig midsommar.. det funka. va på fest hos Emil. massa folk. blev ju bråk såklart. det bliur det alltid när andre amsell drar igång.
han kastade en glas flaska på grannens bil som blev arg och ville ha hans namn, då blev andre sur och drämde ner han i marken och slog han.. sen kom det massa andra killar som slog andre och en jävla massa dret.. helt sjukt va de.
aja, nu är de över i allafall. helgen har annars för övrigt varit mkt lugn. igår kl 1o på kvällen fick markus en idé att städa badrummet. så de blev... från golv till tak, så nu är de fräshare än någonsin.

HEJDÅ

Pusspuss på er.

eftermiddag

Japp, då sitter man här igen då. Börjar jobba om 45 min ungefär. tråkigt..men det blir ju pengar i allafall ! trött och frusen är jag idag , tror ja kommer bli förkyld. imorse när jag gick upp så kunde ja knappt se på ena ögat, HAHA, vet inte vad som är felet. brukar bli så ibland. Då tror ja att jag ska bli blind.. skulle inte förvåna mig. Blåsor i näsan har jag också haha, och en liten på näsan : D, gud..kommer falla isär snart ja : )

Nu har de börjat regna ute också, typiskt när ja ska gå till jobbet. men men får vell ta en paraply.

ush va ja saknar markus nu då, tänker konstant på han :P helt sjukt, jag är nog besatt ja :P.

Nej nu ska jag strax dra iväg till jobbet. Ork...

PUsshej. <3


Älskar dig markus.

hoho !

sitter på mammas jobb... har städat.. ush, jobbigt..!

Ska hem sen och lata mig lite innan ja drar iväg till nästa jobb :P börjar halv två till halv nio.. jobbar med lars :( USH, HAN ÄR ÄCKLIG
hatar att jobba med honom.. han ser exakt ut som stig helmer..HAHA !

Nej nu blir det frulle.. : )

Älskar dig Markus..mest av allt ! pusspusspusspusspusspusspusspuss på dig sötnosen min : ) <3

Romantiskt.

Detta skrev markus på sin blogg på lunar för 2 år sedan ungefär, det är det mest romantiskt någon har skrivit till mig. började storböla. så himla vackert..  :

Vet ni vad?

Jag älskar min Josefine Jag älskar min josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine


fast mer...ungefär 300 miljarder gånger runt universum och sen tillbax igen
och sen 500 gånger runt jorden och runt stjärnonra
och 1000 varv runt åkern brevid motorvägen och..
jag kan hålla på och snurra till det i evigheter men ja du vet jag älskar dig oändligt :)



                    None

tisdag??

mjo, det är det, är alldeles för trött idag. orkar ingenting just nu känns det som.. ska sätta mig en stund framför tv:n.

Ska kanske ringa till Mahlin och se vad hon gör, hon kanske vill komma hit en sväng och spela kort eller något :P sola lite.. passa på innan den försvinner igen.

Vill tillbaka till Thailand NU, på en gång.. orka flygresan igen men om man bara tänkte på thailand och vips så va man där :P hehe skulle va underbart. det var sååå mysigt och roligt :) värt alla 15.000 kr :) fick ju massor för pengarna men det som kostade mest va hotellet, hela 4000 kr för 13 nätter, helt sjukt.. nästan va de kostar i sverige.. men då bodde vi på "lyxhotell" också.. lite finare i allafall, världens frukost och världens pooler ;) . åj, vill tillbaks....drömmer mig bort...

                            

God kväll !

Gud vad jag fryser, sitter med munkjacka och morgonrock :P hehe. svinkallt..och tråkigt är det också...mkt...
hade varit såååå trevligt att ligga på markus arm nu och myst och kolla på tv som alltid. Helt underbart. Fantastisk känsla att veta att man är älskad och omtyckt. ingenting annat existerar . allt är bara värme kärlek pussar och kramar... och bus förstås :P, som det alltid är :) älskar att busa mig dig markiboy :D haha ! du är så otroligt underbar hjärtat. Skulle så gärna vilja beskriva med ord hur mkt du betyder för mig men det går inte.. finns inga ord i hela världen som kan förklara min kärlek till dig babe. DU är bara helt enkelt det bästa som finns och du har varit så underbart go denna helg ;) , som du oftast alltid är :P hehe. saknar dig redan fast vi sågs imorse.. jobbigt att vara ifrån dig tills på fredag eller torsdag.. uamejen.

älskar dig Markus Fredin

Midnights in winter
The glowing fire
Lights up your face in orange and gold
I see your sweet smile
Shine through the darkness
Each line is etched in my memory
So I'd know you by heart
....


If you're lost, you can look
And you will find me
Time after time
If you fall I will catch you
I'll be waiting
Time after time
If you fall I will catch you
I will be waiting
Time after time



Fick utav min älskling på alla hjärtans dag :D <3<3<3

.

Japp, tråkig dag, har inget att göra...

Dagen började ju så bra :P inte. Vaknar halv 8 av att det spöregnar, haglar och åskar som faan ! inte kul. helt själv i sängen för markus hade redan stuckit till jobbet vid 7. gick in till Markus mamma och lillasyster och satte mig i sängen där. hundarna va helt vilda, tjoade och skällde för de är SKITrädda för åskan. den helt plötsligt så gick strömmen ;). markus skrev sms och sa att blixten hade slagit ner på jobbet och dom hade också strömavbrott :P. sen kom markus hem på frukost en stund senare, då kom strömmen tillbaka också. herregud. sen skulle ja köra hem till mamma och hämta min syster ( som skulle ha skjuts till Hammarö ), då spöregna det på vägen hem så jag trodde seriöst att lilla nissan skulle flyta iväg :D , haha ! men nu har molnen nästan försvunnit, och solen är framme :).

Ska snart hämta hem Systeryster på hammarö igen. Hon har börjat sommarjobba :) lillfia :P.

Nej , ikväll blire Nachos också :D älskart !! ♥

Ha en bra dag allihopa :)

Älskar dig Markus mitt hjärta :) för alltid. du är underbarast i hela vida världen :D !!! <3<3<3<3<3

Ha den äran..

på den stora dagen min älskling :) som blir 19 idag :D. Min stora pojk!  Och grattis alla studenter som går ut idag. hoppas ni får en lika rolig dag som jag hade :) bästa i mitt liv. går ej beskriva känslan när man står och trycker innan för entrédörrarna :P fantastiskt ! <3


Idag har jag städat på mammas jobb, töligt. Sen så ska jag gratta min kusin Daniel som tar studenten idag :) kl 14..00 tror ja. Sen kommer min bejb senare ikväll och hämtar mig. så snällt av han. då ska han få sitt paket av mig, inge märkvärdigt, men de är ju kul att få något i allafall :) mitt allt ! som jag kallar honom :D.

Nej nu ska Josefine Andersson käka lite godiiiis !

 

Puss och kram allihopa ! <3<3<3


Markus

fyller år imorgon :) hela 19 år ! grattis älskling.

Nu märks det att det är mkt kallare ute, det blåser som busen  hela tiden. Men inge regn ännu men det dröjer vell inte förrens de kommer också, hoppas det blir fint när systeryster kommer till Karlstad i allafall. Den första juli!

Idag va de meningen att jag skulle leka med Rebecca en stund, men de kan bli svårt eftersom ja inte har pengar till buss sen har jag bara mammas bil i en timme i eftermiddag så de blir nog att träffas en annan dag istället när vi kan tjattra litte längre :P.
Imorgon ska jag till min kusin Daniel som tar studenten på fika..och städas på mammas jobb..sen blire att åka till markus och fira honom litegrann ;).

annars ser det ut som vanligt framöver, jobba och slita, börjar sommarjobbet nästa onsdag. får njuta av min sista vecka som ledig. Till helgen flyttar Markus syster Therese och hennes pojkvän Kristoffer till hus. ska hjälpa dom med de. Therese  orkar garanterat inte allt själv med den stora magen som hon ha :) 2 månader kvar tills lillflickan tittar ut :) så kul !

Nej nu blire att göra sig i ordning.

Ha en bra dag. pusspuss


Såhär känner jag när jag inte är med dig mitt allt !

http://www.youtube.com/watch?v=W041-YqxWaQ

mmm..

godis skulle vara gott..

men de har ja inge..tyvärr.
Har nyss kommit hem från wåxnäs leken. Tvillingarna har haft avslutning..det var väldigt mkt folk där, åt lite grillat och så :) mysigt. Lille Wille ramlade på cykeln och slog sig. min älskling men han blev lika glad när han fick en klubba :)

Nu sitter jag hemma och funderar på att lägga mig i ett bad däruppe :P skönt. har bara solat och solat idag, men har inte direkt fått någon färg...:(. får bli mer solning till helgen. Imorgon ska jag städa på mammas jobb, sen ska jag till stan och växla pengar för mamma åker till Italien imorgon, lyllon. Sen ska jag handla, sen har linda sitt releaseparty på kvällen, kanske ska dit en liten stund och säga grattis. men vill hellre till pojken, saknar honom så mkt, de gör ont i mig ! <3


nej nu orkar jag inte skriva mer, Hade bra i värmen.

Love you babe

image8

helu.

God kväll !

Idag har det varit mkt mkt varmt, men underbart skönt, man ska verkligen inte klaga.

idag har jag jobbat mellan 9-13 , kort dag ;). sen har varit hemma och lagat mat. sen följde ja med Linda Rangfeldt ner till stan en snabbis och hämtade affischer och så till hennes singelsläpp på torsdag. sen har jag varit med mamma till bergvik och handlat underkläder ;) . Handlat och ätit och kollat på säsongens sista desperate :( . tråkigt. Älskar verkligen det programmet.

Hoppas min babe har de bra hemma hos sig. blir tråkigt att sova utan han inatt.. jobbigt jobbigt. sover så himla dåligt utan han, vaknar flera gånger om natten och kan inte sova, sen drömmer jag massa konstiga drömmar..tycker inte om !

Nej, nu ska jag röka, borsta tänderna, säga godnatt till min BoyFriend ! Och sen sova.. om de går. räkna med att ja inte somnar innan midnatt i allafall...:(

Love you babe, you are my world darling ! ♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus