Den extra timmen med sömn imorse va underb...

Den extra timmen med sömn imorse va underbar ! Behövdes verkligen med tanke på att man jobbar hela helgen. 23 timmar samanlagt ! Nä, dags att fortsätta arbetet nu !


Ush! Grått o trist ! Är trött på att jobba...

img_0738 (MMS)

Ush! Grått o trist ! Är trött på att jobba redan ! 3,5 timme kvar av min dag på jobbet. 11,5 timmars arbete totalt. Samma imorgon. Skit ! Men pengar pengar :). Miss My babe !


Sitter på jobbet just nu ! Kör två delade ...

Sitter på jobbet just nu ! Kör två delade turer denna helg som innebär jobb från 7-21 båda dagarna med 2,5 timmes rast mellan halv 12 o 2. Jobbigt ! Längtar tills ikväll när jag slutat o får krama på min älskling ! Blir inte att vi ses så mkt denna helg :(. Men pengar är ett måste om man ska överleva ! Ha en bra lördag ! (sms bloggning)


Big Brother



Javisst, det är sant ! Tv 4 har köpt big brother och ska börja sända programmet igen. Bättre skit får man leta efter ;) . Längtar redan !


Kommer ni ihåg Jessica som vann 2006?


101029



God eftermiddag vänner :)

Har sovit supergott här hos älskling
. Precis som alltid. Vaknade upp pigg och glad halv 11. Så jag har duschat, gjort mig i ordning, druckit kaffe och rastat hundarna. Nu ska jag få i mig lite frukost så är jag redo för denna fredag.


Känns dock skit att jag jobbar både lördag och söndag. 07.00 till 21.00 (heeeeeeeeeeela dagarna). Så jag får inte umgås något med mitt hjärta. Och jag måste lägga mig tidigt. Men ikväll kommer jag garanterat vara pigg som sovit ganska länge. Skulle ha gått upp när Markus gick upp halv 8 imorse, så jag hade kunnat somna tidigt ikväll ! Men men.. pengar är aldrig fel :).


Idag när Markus har slutat arbeta så ska vi åka iväg och kolla efter en ny länkarm till mig bil. Eller om jag ska köpa nya vinterdäck. Känns nästan viktigare då jag ska åka till jobbet tidigt på morgonen när det oftast är halt.


Vi får se vad vi hittar på. Markus kan ju ändå inte greja med min bil under helgen eftersom jag ska ha den till jobbet. Så kan kanske vänta med länkarmen till nästa helg. Har en månad på mig innan jag måste ombesikta den. Sen måste handbromsen fixas också som inte heller gick igenom på besiktningen.  Tur man har ett sparkonto !

Nej, nu får det bli frukost ! Pussssssss


Inte varje kväll man har tre pojkvänner?



Men det har jag haft idag :) , min Markus såklart och Ben and Jerrys. Herregud , farligt gott var det ! Första gången jag köpte med mig glassen hem. Fick ett smakprov på ICA Maxi igår och kunde inte motstå den. En ligger i frysen hemma och väntar också :P


Denna smaken är sanslöst god ! värt en 50 lapp.





Mumma :D





Almanacka


Japp, jag har gjort det :). Gör de du med. Din egen personliga almanacka ! För mig är en almanacka ett måste för alla mina jobbtider som trillar in titt som tätt. Välj själv hur din almanacka ska se ut !







(bilden är hämtad från hemsidan) 

Klicka här för att komma dit


101028



Hallå kära vänner !


Nu är jag hemma hos mig igen efter att ha tillbringat en natt hos kära mor. Myste framför tv:n med te och ostbågar. Inga fel alls.

Nu har jag i allafalll packat väskan som ska med till Markus idag och ätit mat. Så nu ska jag bara fördriva tiden lite, sen ta en till promenad med hunden innan jag drar mig mot Vålberg.


Här kommer bilder på det jag shoppade igår

Nya jeans från Gina Tricot med snygga dragkjedjor



Söta trosor från H&M


Supersköna mjukisar från H&M


Ett linne från H&M


Och en liten surprise till mitt hjärta ♥




Pusssssssssssssssssssssss

Onsdag

Hej !!!!
Har landat hemma hos kära mamma och håller på med mat. Är sååå hungrig. Åt tidigt imorse och inge mer sen dess. En skinkskiva bara :P.
Jag fick med mig ett par nya jeans från Bergvik, även ett 50 kr linne och ett par söta trosor. Så jag är supernöjd ! Nu ska jag bara gotta mig här hemma och krama lite extra på mina syskon. 3 st av mina 5 är hemma :).
Bilder kommer imorgon !
Ha en mysig regning onsdag :D

Idag kom dom :) snygga örhängen med vingar...

img_0729 (MMS)

Idag kom dom :) snygga örhängen med vingar och en nyckelring med en ängel :). Allt från superbilliga hoofstore.se !


101027


Fy fasen !

Skrev ett ganska lång inlägg men alla ord hoppade omkring så det blev bajs av allting. Men idag ska jag försöka hitta mig ett par normala jeans i allafall. Inga jeansleggings utan vanliga jeans. Mina två par som jag har är blekta och trasiga. Har inte köpt normala jeans på skitlänge. Så det ska bli gött. Om jag hittar några såklart.

Men först ska jag till Elena och My på kaffe. Mkt trevligt :). Dom var ju här häromdagen och nu är jag bjuden på kaffe i deras nya hus !

Dags att ta ut Milton på morgonpromenaden och sedan bege sig bortåt. Ikväll blir jag nog hemma hos mor. Hon ville att jag skulle sova där  inatt. Sällskapsjuk ! SÅ det blir en myskväll framför bonde söker fru och Grey's Anatomy.

Ha en myspys Onsdag!



Mysan som bebbe ! På fredag blir hon 1 år , stora tjejen!





101026



Vilken morgon !

Hoppade över duschen (behöver inte prompt duscha VARJE dag), gick på morgonrundan med hunden, gjort mig latte och började slipa ner våran tv bänk. Den blev totalt förstörd efter våra misslyckade försök att måla över den ett ex antal gånger. Så nu är det säkert 5 lager färg som måste slipas bort. Fan va jobbigt det va.

 Jag började lite smått förut men gav upp ganska fort. Skitsvårt att få bort färgen , men det kanske räcker med lite slipning så färgen blir mer jämn för nu ser den mer antik ut, gammal och nött i kanterna med det bruna som sticker fram. Det kan vara ganska fint faktiskt. Shabby chic ! Vi får se om det blir något bra utav det.

Nu ska jag fixa mat, sminka mig och ta det lugnt innan jobbet. Plus att jag ska besikta bilen idag. Fy fan ! Vet redan nu 2 problem som inte kommer gå igenom. Känns surt men vi får hoppas att det ska gå att fixa. Älskar min lilla skitbil :).

Hoppas ni får en kanon tisdag. Jag slutar 21.30 ikväll och kommer missa 45 minuter av desperate housewives :(. Och när reprisen är i helgen så jobbar jag också. Bajs ! Syrran får gå igenom avsnittet med mig :P.


Tv-bänken just nu, mycket slipning återstår !

Kväller! Ligger i bäddsoffan och funderar....

img_0668 (MMS)

Kväller! Ligger i bäddsoffan och funderar. Livet är bra nu! Allt känns skitbra! Det enda som fattas nu är ett gemensamt boende med  pojken. Sen är allt complete ! Känns så fantastiskt bra mellan oss just nu o har varit de läänge. Inte ens nå minsta gnäll eller något. Fan va lycklig jag är som har dig Markus :) ! Finns fan Ingen bättre än dig <3 älskar dig !


101025




God kväll :)

Sitter hemma och myser med syster. Har haft fullt upp här hemma med mysbesök. Först kom Elena och Mysan på fika. Det blev kaffe latte och hemmagjord hallonpaj :). Sen dök syster och Linda upp. Alltid lika trevligt. Har busat massor med My och snackat en massa massa tjejsnack. Blev mycket barnsnack efter som Elena har barn och Linda är gravid. Inte så konstigt att alla samtalsämnen styr in på barn ;). HAHA ! Men det har varit en riktigt bra dag ! Tack mina flickor ;).

Nu ska jag bara kolla på tv resten av kvällen. Imorgon är det jobb och besiktning på eftermiddagen/kvällen.

Två fina bilder på My som jag tog idag.





Mys med Milton

Godmorgon! Ligger i sängen Fortfarande men...

img_5575 (MMS)

Godmorgon! Ligger i sängen Fortfarande men ska kliva upp strax o ta mig en dusch! Sen Åker  jag hem till mig i stan. Får kaffe besök senare av Goa Linda :) Hörs sen! Pussss


Heartbeat



Haft en så otroligt härlig helg med mitt hjärta ! Fan vad jag älskar dig ! Vi passar som handen i handsken. Du är mitt allt prinsen min.




Livet är så bra det bara kan bli nu :)




101024



Jesus vilken aktiv söndag :). Jag och Markus har verkligen städat ALLT ! Väggar, tak, dammsugat sängen, lister och alla tänkbara ytor där skiten letat sig in ! Nu luktar det rent överallt och det är riktigt skönt ! Passade på att renbädda också. Härliga söndag ! Mer än så har det inte hänt. Markus är och fiskar nu och jag väntar på tacos till middag.

Städade undan i köket här hos svärföräldrarna. Uppskattat tror jag :). Myspys !

Imorgon är jag ledig :) då ska jag bara slappa och må gott ! Eller..nu kom jag på att jag ska slipa ner tv bänken och måla om på riktigt denna gången. Så det går att bo hemma :P. Shabby Chic, here we come.


Pusssssssssssssssssssssssssss


God kväll lördag! Då kör vi !

img_0676 (MMS)

God kväll lördag! Då kör vi !


101023




Tjoho ! Grattis till oss :) Idag firar jag och Markus 4,5 år tillsammans ;). Vi firar det genom att greja med min bil HAHA ! Det får duga. Myspys blir ikväll :).

Och grattis till min älskade Linda som väntar bebis, Åh vad jag längtar tills lillplutten kommer ut i början av Juni 2011 ! ♥


Nu ska jag och älskling pallra oss ner till garaget och fortsätta på bilen. Den ska ju som sagt på besiktning på tisdag. Hemskt ! Wish me luck !


Ha en underbaaaaaar lördag. Det har jag i allafall !



Mys med Melvin


Lantligt, shabby chic, romantiskt, franskt.



Har totalt fastnat på detta tema i inredning. Farligt snyggt. Vit, ljust, fräsht.

Det finns så otroligt mycket snyggt, och det finns massor med hemsidor som går i dessa teman. Någon jag fastnat mest för är fattigmanssilver och ljuskronor m.m. Speciellt nu när mörkret faller tidigt på kvällarna.

Några saker som jag skulle vilja ha:


Fattigmanssilver











Här har ni några hemsidor:

http://www.stilero.se/
http://www.fridasgard.se/nyheter/
http://www.frokenlinnea.com/sv/
http://www.estelle.nu/se/
http://www.countrystyle.se/
http://www.dekorativt.se/
http://www.bostalletskonating-butik.se/





101022



God morgon :)


Gud vilken härlig morgon :) Solen lyser på en klarblå himmel och snön ligger och glittrar på marken. Dock försvinner nog snön innan denna dag är över. Ganska mysigt med snö men i normala mängder och om solen är framme plus en behaglig temperatur ;). Här är vi krävande :P.

Markus är duktig och jobbar och jag är "ledig" (arbetslös) idag. Och om ett par timmar ska jag dra mig mot mamma och Magnus. Jag ska följa med och kolla på en lägenhet på Vågmästaren. Det ska bli kul :). Det är ju riktigt fina lägenheter där. Dock väldigt dyrt !

Sen ska jag bara vara hemma. Umgås med älskling, äta god mat och dricka god sanfransisco. Jag köpte mig en smirnoff vodka igår. Så inge mera cider. Så nu får jag hålla mig till spriten HAHA !


Den pryder tv-bänken så fint ;)


I helgen har jag och älskling inga planer. Han skulle iväg och fiska en sväng idag (kom jag på nu) och imorgon kanske vi ska ta och kolla lite på min bil i garaget så allt ser ok ut inför besiktningen på tisdag. Och söndag förmodar jag att det blir storstädning. Väggar och lister ska till och med dammsugas ;). Så har ganska fullt upp ändå ;).

Nu ska jag kleta på lite smink så man ser normal ut och brygga ännu en kopp kaffe :).


Klädsel idag:

Jeans, döskallelinne, döskalleörhängen och rockiga fingrar ;)




Ha en trevlig dag !

Hahaha! Snygg bild. Jag i en liten hatt in...

img_0645 (MMS)

Hahaha! Snygg bild. Jag i en liten hatt inne på H&M. Johanna är fotograf. Tagen i tisdags ! Just nu ligger jag i sängen hos älskling och kollar tv. Nyss ätit mat o varit i stan och bergvik och handlat. Ush så dyrt det blev. Men men... Nu ska jag bara mysa med min prins ! Trevlig kväll mina vänner :)


101021



Torsdag!

En mycket trevlig torsdag. Sitter här hemma och myser med Linda. Vi har ätit mat och dricker kaffe latte ! Senare kommer Johanna förbi på en kaffe latte också :). Efter det åker jag mot Vålberg, hem till mitt hjärta ! Myspys resten av dagen .

I helgen är jag ledig och hade tänkt att det förblir så. Har en del att greja med bilen innan besiktningen nästa vecka. Hoppas hoppas den går igenom utan att det blir körförbud eller liknande så jag kan fortsätta ha min pärla.

Önskar er en trevlig torsdag ! Pussssssssssss



Just nu..

Müsli med fil och hallon ! Tror de blir go...

img_8909 (MMS)

Müsli med fil och hallon ! Tror de blir gott :)


Inge fel med en hemmagjord latte på morgon...

img_3692 (MMS)

Inge fel med en hemmagjord latte på morgonkvisten :) ! Snart kommer Johanna på besök och sen blir det en runda på stan :).


101018


God kväll!

Sitter hemma i soffan och har gjort det de senaste timmarna. Har ätit mat med syrran och bara slappat. Skönt ! Mensvärken och huvudvärken gav med sig.

Annars idag så har jag varit hemma hos mamma ett par timmar. Åt frukost och drack kaffe samtidigt som vi kollade på hemnet och tv. Mysig va det :). Min älskade mami !

Sen drog jag och handlade lite mat osv. Efter det har jag bara varit hemma. Morgondagen vet jag inte riktigt än vad den bjuder på. Hade velat ta en fika med en vän men ser inte ut att bli så. Kanske kommer Elena förbi med sin dotter My vid 3. Men vi får se. Annars får det kanske bli en slappar dag igen. skulle vilja kolla efter en ny väska men får se om jag orkar knalla ner mot staden själv. Lite småtråkigt !

Förövrigt så har jag köpt mig müsli med hallon och persika som jag ska försöka äta framöver för att få lite nyttigare frukost. Får se hur det går ;) Köpte även frusna hallon som jag ska tina och ha i. Blir nog godare då ;). Jag som älskar hallon :D. Favoritfrukten nu förtiden ;). Och nu kom jag på att syrran tog med en mini hallonpaj med sig hem till mig från hennes jobb. Den ska jag värma nu och gotta mig med. Tack systeryster ♥ !



Hallonpajen ;) Söt va ?






Förresten ? Jag saknar min prins Markus :( Älskar dig gubben min, du är mitt allt ! ♥




2 st treo. Huvudvärk o tjejvärk ! Inte kul...

img_5323 (MMS)

2 st treo. Huvudvärk o tjejvärk ! Inte kul alls  Men nu ska jag åka o handla mat ! Ge mig energi !


Sitter hemma hos mamma nu och har ätit god...

img_9082 (MMS)

Sitter hemma hos mamma nu och har ätit god frukost och nu kollar vi tv. Mysigt ! Mitt/lillsyrrans gamla rum har nu mer blivit ett tvrum. Känns lite konstigt. Men men ! Idag ska jag inte göra mycket. Handla lite mjölk o bröd hem. Sen äta god mat med syrran och bara slappa framför tvn hela kvällen :).


Dags för dop ! Fin tunika va ? Ha en super...

img_8254 (MMS)

Dags för dop ! Fin tunika va ? Ha en supersöndag !


101016



God eftermiddag :)

Allt bra med er ? jag själv mår kanon ! Igår vad det en lugn kväll med massor av mys och tv med älskling. Sen somnade vi sött tätt omslingrade ;).

Idag har jag varit hemma hos mamma en sväng. Ätit frukost och druckit kaffe. Sen åkte vi till Hammarö och kollade på ett hus. Men det var en del att göra så jag tror inte att dom kommer lägga något bud på det. Mamma och Magnus alltså.

Nu sitter jag här hos Markus och har precis målat naglarna . Imorgon är det dop för lilla Melvin och då vill jag vara fin :). Fransk manikyr fick det bli. Dock ser det för jävligt ut på nära håll HAHA men skitsamma ! Jag ska i allafall agera fotograf på dopet imorgon. Det ska vell gå bra antar jag !

Ikväll blir det god mat, bra tv, lite cider och mys med älsklingen :). Vad ska ni göra ?



Myser med mitt hjärta ! Kollar idol ! Heja...

img_0134 (MMS)

Myser med mitt hjärta ! Kollar idol ! Heja Alice !!! Vad gör ni denna fredag?


Sådär! Då har man rast igen och idag slipp...

img_0240 (MMS)

Sådär! Då har man rast igen och idag slipper jag gå till 16. Slutar 13.30. Du blir det ams och sen hem till älskling över helgen :). Och på söndag är de dop för lillprinsen melvin ! Och jag ska agera fotograf åt huvudpersonerna. Kul ! Ha en superduper helg ! Puuusssss !  Saknar sommaren förövrigt ! Det är för kallt idag !!!


Har rast just nu på jobbet. Fick ett par d...

img_4780 (MMS)

Har rast just nu på jobbet. Fick ett par dagars arbete till så det känns bra ! Jag oroar mig alltid om det blir något jobb framöver eftersom jag bara är timvikarie. Pengar behövs ju alltid ! Speciellt nu när jag flyttat hemifrån o allt ! Men men.. Allt ordnar sig nog :). Nu ska jag orka lyfta arslet ur fotöljen och gå tillbaka till arbetet. Slutar kl 16 idag o efter de blir det tippen med mamma. Sen till älsklingen över helgen :). På bilden ser ni underbara My !


101012



God morgon !


Vaknade upp pigg som en lärka fem över 9. Kl hade inte ens ringt än. Har redan duschat, klätt mig och fixat håret. Bara sminket kvar. Sen drar jag mot kära mor. Ska hjälpa henne att pyssla hemma. Om ca 3 dagar blir hon sambo så det är en del att göra. Han kommer ju med alla sina saker som ska in i lägenheten så det måste röjas undan lite.


När syster har slutat kl 3 så ska jag hämta henne och så åker vi till Elena på kaffe. Hon och hennes sambo har köpt sig hus så det ska bli spännande att se hur det ser ut. Plus att syrran ska hjälpa henne med ett CV. Skulle också passa på att skriva ett. Men men.



Annars så ska vi tvätta ikväll och kolla in alla bra program. Desperate housewives och Cougar town står på schemat.





Lillsyrran såg inte över kanten på Williams innebandyträning igår, så hon fick hoppa upp på min rygg. Min lillgumma !



Milton och jag njuter på balkongen och för...

img_6728 (MMS)

Milton och jag njuter på balkongen och förmiddagssolen ! Varmt !!! Milton tog skuggplats ! Härligt som busen ! Livet känns bra nu :).


101011


God morgon !


Ställde kl på strax efter 9. Men guud så trött jag är ! Har i allafall tagit mig en varm och skön dusch och dricker dagens första kopp kaffe. Ska ta och göra mig i ordning nu.

Ska dra mig hemåt och rasta hunden och slänga kläder i tvätten. Efter det ska jag hem till mamma som kommer hem från Gävle idag. Ska hjälpa henne att tömma ur bilen. Magnus ska flytta hit så hon har med sig ett flyttlass.

Sen ska jag nog bara umgås med mamma innan hon sticker till jobbet och då drar jag mig hemåt och fixar käk. Strax efter 5 ska jag hämta upp tvillingarna och ta dom till Williams innebandymatch.

Mer än så blir det inte denna måndag. Ha en bra dag mina vänner :)


Tvillingarna när de va väääldigt små !


101010



God kväll !

Har haft en ikke men ändå så händelserik dag. Markus mamma satt hundvakt åt sin mammas hundar och hundarna sprang bort. Någon hade glömt stänga grinden. Dom var säkert borta i 3 timmar. Vi letade överallt och flera st hade sett dom i elljusspåret och till slut kom de springades på gatan här utanför. Bushundar !

Annars har vi bara slappat och ätit burger king till mat. Och nu blir det tv resten av kvällen. Imorgon är man ledig och fram emot kvällen ska jag och syrran passa tvillingsyskonen medans mamma jobbar. Då ska vi kolla när William har innebandymatch. Mina små sötnosar.

Vad ska ni göra ? Jobba ? Skola?



Trötta små sötnosar.

Inflyttningsfest/tjejkväll



Hade som sagt tjejkväll hemma hos mig och syrran igår. Det var riktigt roligt. Det var jag, syrran, Petra, Therese, Elena och Linda (som kom lite senare). Vi körde på lösmusch under kvällens gång. Detta måste göras om. Tack kära flickor för en superkväll !


Förberedelser, ballonger och snören


Balkongen pyntades likaså


Sminkning och frisyrer skulle fixas



Therese sminkade mig sååå fint !


Therese var peppad flera timmar innan


Mustach


Syrran o Therese


Petra o syrran



Brudarna o Milton



Therese va hollywoodsnygg


Linda våldtogs av gubbar i musch


Jag och Linda



Heta diskussioner

HAHA, Petra, vad gör du?


101008



God kväll :)

Trodde seriöst att jag hade uppdaterat. Men tydligen inte. Har haft en stressig förmiddag men allt gick bra. Har varit på stan en sväng med Linda. Där mötte vi upp Josefin Karlsson och Mickan. Vi gick och kollade lite och sen åt vi lunch på score och bara skrattade oss igenom hela lunchen ;). Tack tjejer för en trevlig lunch. Sen drog jag och hämtade upp lillebror och körde han till morfar i Deje.

Och nu sitter man hos älskling och har bara kollat på tv och myst. Så idag blir det lite dricka och Idol . Bra kväll ! Och imorgon har jag och syster inflyttningsfest med bara massa brudar. Ska bli skitkul :). Hade velat hängt med gänget ut men har lovat Markus att åka hem när resten går ut. Men tror vi kommer ha måttligt kul :) . Har fixat lite små grejer som kommer få oss att garva gott :D. Tror vi sammanlagt blir 12 st brudar, bra musik och gott att dricka. Bättre blir det inte. Hade velat svänga på rumpan lite men får fixa dansgolv hemma ;).


Hoppas ni får en jättetrevlig helg !



Sitter hemma hos mamma nu och fixar käk åt...

img_0591 (MMS)

Sitter hemma hos mamma nu och fixar käk åt min sjuka lillebror. Även fast han är 13 år så litar jag inte på att han kan sköta ugnen ensam. (mamma är på väg till gävle). Han skulle glömma ugnen på osv. Men nu får han mat av mig. Sen sticker jag till älskling ! Då ska det handlas inför helgen. Alkohol med mera ! Pussssss


101007




God morgon :)

Satan så det har blåst de senaste dagarna. Och vi som bor så högt upp på en kulle och sedan i ett höghus så blåser det ju 1000 ggr mer. Herregud. Jag trodde seriöst att balkongen skulle flyga iväg men när jag vaknade imorse va den kvar ;) Tur det !

Idag är jag ledig. Är hemma just nu och håller på och fixa frukost. Sen ska jag packa min väska och göra mig i ordning. Lite senare åker jag till mitt hjärta i Vålberg över helgen. Och på lördag kommer jag hem ett par timmar för då är det inflyttningsfest. Satan så kul det kommer bli :). Bara massa fnittriga flickor en hel kväll ! Dock blir jag inte med ut denna gången utan åker hem till hjärtat mitt !


Förövrigt har jag målat tavellister 2 ggr nu och så fort KBAB har tapetserat ( vilket dom inte gjort än efter en vecka) så ska dem upp på väggen ovanför soffan. 

Och någon undrade vart vi har sängarna i lägenheten. Vi har inga. Vi har en bäddsoffa istället. Två sängar skulle aldrig få plats !


Nu ska jag äta frukost :) Pussssssssssss!


Mina målade tavellister





101006



God morgon !

Fick mig en liten längre sovmorgon idag än igår och gick upp strax efter 9. Skönt ! Så nu har jag plockat in ren tvätt, duschat och gjort mig klar. Nu ska jag åka hem till mamma på kaffe. Och frukost. Sen ska jag till Jysk och hämta ut skohyllan som var slut sist. Kommer bli snyggt ;).



När syster har slutat så ska vi ner på stan en sväng och kolla in en ny butik i duvanhuset med massa fina inredningssaker. Efter det blir det hem, fixa mat och slappa framför dator och tv.



Ha en superonsdag :)


Jag igår !


101005




Haft en lugn mysig dag. Började dagen med dusch, kaffe, frukost och mys med syrrans hund. Sen drog jag ner till stan och uträttade ärenden och postade paket och brev. Sedan hem igen och fixade i ordning lite här hemma. När syrran kom hem drog vi ut på en härlig höstpromed med hunden. Vi gick runt vid mariebergskogen vid vattnet. Gjorde ett par misslyckade försök till "hoppbilder". Ni får se en på syrran haha.


Nu ska vi göra natchos och sen äre tv tv tv som gäller resten av kvällen.



Syrran gör ett tappert försök :D




Jag och Milton




Mysigt !


lägenheten




Här kommer lite bilder från lägenheten. Tänk på att allt är väldigt litet så tv:n står lite dumt framför fönstret och bortse från de blåa tapeterna. Det ska tapetseras om så fort KBAB får tummen ur !



Färska blommor



Vardagsrummet








Hallen



Köket



Badrummet



Balkongen


101004




God kväll !


Har haft en bra dag. Det blev ett par dryga timmar på jobbet då det inte fanns så mycket att göra men det gick bra. Sen åkte jag hem och åt mat med syrran. Sen kom mamma, Yvonne, Linda och Chris hit på kaffe :). Det var jättemysigt och trevligt. Dock blev det ingen hallonpaj till fikat som jag tänkt så mamma var besviken HAHA ! Men det får bli nästa gång istället. Kaffe fick de i allafall ;) .

Imorgon är jag ledig och ska fixa lite ärenden. Handla mat, posta brev, hämta ut skohyllan osv osv. Mer än så händer det inte. Men det ska bli skönt att ta det lugnt. Dock hade jag velat haft lite sällskap då syrran jobbar. Någon frivillig?


Ha en mysig Måndag. Nu ska jag och syrran bädda ner oss !


En stor rosbukett jag fick av älskling för längesedan. Min prins de ;). Älskar dig ! ♥


101003



Hej !

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här. Men har haft fullt upp med flytten och jobb. Sen har jag bara umgåtts med familj och vänner nu när jag haft en ledig helg. Men nu är jag redo igen :). Flytten har gått jättebra i allafall. Allt känns mkt större än vad det är. Det är ju en liiiten 1:a på 33 kvm men det känns större än syrrans förra lägenhet som var lika stor. Plus att nu har vi stor balkong :). Det gillas mkt ! Vi har kommit i ordning riktigt bra och det är lite småsaker kvar bara. Och vi kan inte sätta upp saker på väggarna ännu eftersom KBAB kommer och ska tapetsera så småningom. När , det vet jag inte men jag hoppas de kommer nu till veckan så allt kan bli klart !

Annars så trivs jag och syster väldigt bra. Även Milton (syrrans hund) trivs bra :).

Igår var jag till Bergvik med hela familjen och käkade lite Mc Donalds och sen gick jag och syrran en runda på IKEA och köpte oss en taklampa. Dock fick vi inte upp den eftersom kopplingen inte är helt hundra. Men det ska vell fixa sig. Ljus måste vi ha !

Idag har jag och Markus sovit länge och sedan tagit en runda på stan. Markus skulle kolla på skor men hittade inga, sen köpte vi diverse småsaker på claes Ohlson.

Nu har vi båda intagit en varsin plats vid våra datorer. Markus är lite putt på mig efter att jag skällt på han :P.

Imorgon blir det jobb mellan 12-17 sen hem och mysa med syrran, bra tv och god mat !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus