Hej



Sitter fortfarande i sängen hos älsklingen. Har suttit här sen jag skrev sist. Markus är nere och hjälper sin pappa flytta lite saker i förrådet. duktig pojk han :).

Själv har jag spenderat ett par timmar med Sims 3. Men får så ont i nacken efter ett tag att jag måste upp och sträcka lite på mig. Så nu har jag varit ute och rökt, dricker kaffe och äter kanelbulle :).

Stillar hungern med bullen en stund, det blir mat om ca 1-2 timmar. Stek tror jag närmare bestämt. Underbart med en riktig söndagsmiddag ! Ska bli hur gott som helst.

Nej, om man ska kika på tv en stund..


Puss!


Sims 3

Babyn växer upp..

100228



God eftermiddag!

Sista dagen på Februari idag. Känns bra faktiskt. Nu börjar vi närma oss den bästa tiden på året, våren och sommaren!

Igår blev det melodifestivalen, kebabrulle till middag och kortspel med hela Markus familj, hans syster, hennes pojkvän och deras lilla dotter Nellie. Så ska dom ju ha en liten till i slutet av April :). En liten kille ! Längtar såå ! Mysigt.

Idag blir det bara att slappa framför tv:n och ta det lugnt. Det är ju söndag :).

Så imorgon börjar en ny vecka. Ska vell förmodligen förbi mammas jobb på eftermiddagen och jobba lite. Har lite skattepapper att ta hand om. Sen måste jag söka ett jobb enligt arbetsförmedlingen. Lika bra att få det ur världen.

Sen måste jag förbi mitt jobb och kolla upp hur mycket jag har jobbat för ett par veckor sedan. Det ska skickas in kassakort till a-kassan. Dom ska reda ut om jag får ersättning. Dock vet jag redan att jag inte jobbat tillräckligt mycket för att få det. Men får söka ersättning igen efter sommaren. Då borde de gå ;).




Mosters busunge :)



Aldrig!



Jag förstår faktiskt inte folk som frivillgt köper ett par glasögon utan att behöva dom. Det är inte vackert, eftersom alla använder typ samma modell. Svart helst, med stora bågar. Herregud! Jag skulle dock aldrig sätta på mig ett par sådana och seriöst gå runt med dom. Jag skulle skämmas ihjäl. Sen så har det blivit så överdrivet och vanligt att alla tjejer i åldrarna 15-25 går runt med dessa.. en till behövs inte ! Dom är superpopulära bland bloggare och man ser dom överallt.

Jag kanske är lite taskig som säger detta eftersom min syster och vän precis har införskaffat sig varsina. Ni får ha det om ni vill, men jag känner er inte om vi går på stan tillsammans och ni bär dom på er! HAHA. Herregud alltså. Vad kommer näst? Hjälm på huvudet? Tandställning? Det vore något de :P.

My good...!




100227



God morgon !

 Satt just och funderade på hur det kommer sig att det är den 27:e idag och det 1 Mars på måndag. Tyckte det inte kunde stämma. Men kom precis på att Februari har ju bara 28 dagar förutom skottår då det är 29. Tänk så tokigt det kan bli.

Sitter i sängen med laptopen och dricker dagens första kopp kaffe. Den är alltid godast! Idag är vädret riktigt mulet så det blir att vara inne idag.

Ikväll är det Melodifestivalen så det får man inte missa. Ska bli roligt eftersom Anna Bergendahl (från IDOL 2008) är med. Och Pernilla Wahlgren och Peter Jöback. Det är dom jag känner igen i allafall. Får se om Pernilla går till andra chansen eller inte. Gör hon det så kommer hon missa sin bror Niklas och Lailas bröllop som är samtidigt som andra chansen. Skulle inte vara så kul kan jag tänka mig.

Utöver det så blir det nog god mat här hemma och dricka lite cider. Som inte blev av igår. Kanske spela kort också. Vem vet.

Hoppas ni får en bra lördag ! Tänker på dig mamma som ska åka över 60 mil tur och retur med bil idag ;). Så kan det gå när man lovar sin käresta att följa med på dop !


Åh vad jag längtar...



Fredag



Det här är första dagen på detta år som jag upplever plusgrader ute. Det är 3 plus och snön är tyngre än någonsin. Får lite vårkänslor fast det är mulet och disigt i luften. Ska bli så skönt att få kunna gå ut i tunnare jacka utan att frysa. Börjar tröttna på tjockjacka och vinterskor nu. Att alltid komma ut till bilen och behöva sopa bort snön och skrapa rutorna. Att alltid halka omkring på vägarna i den spåriga snön. Att ha dålig sikt i mörkret när det snöar.

Har nog inte uppskattat våren och sommaren så mycket som nu. Har inget minne av att vi haft en sådan här kall och snöig vinter sen jag föddes. Men det har ändå varit en riktig vinter. Det är ju ändå det vi vill ha. Kommer det ingen snö så klagar vi, snöar de så klagar vi också. Samma på sommaren, är det kallt och dåligt väder vill vi ha värme och sol , är det värme och sol så är det för varmt. Vi blir aldrig riktigt nöjda. Så egentligen ska man inte klaga. Vädret ändras inte för det. Jag är glad att det har varit en riktigt vinter ändå. Fast snön gärna får smälta bort nu för denna gång.





Vårkänslor..



Vårnytt !






100226


God eftermiddag!

Sitter i sängen och kollar tv. Har dushat och ätit frukost. Babe sitter vid sin dator. Idag vet jag inte vad vi ska göra. Det får vell bli att sitta hemma idag. Vädret är inte det bästa heller. Blötsnö är inte kul.

Ikväll blir det god mat och tv som gäller. Kanske dricka lite cider också. Får se vad som händer.

Hoppas ni får en trevlig helg !




100225



God kväll !

Sitter och myser med datorn i sängen hos Markus. Han är ute och försöker fixa stereon i min bil . Den dog ju förra veckan när jag var ute och körde. Men verkar inte som om det är säkringen som gått heller.. Vi får se vad han säger när han kommer in.

Snart blir det tv i allafall och mys med älskling !

Ha en myspys torsdag !



100225



God morgon !

Sitter här och surar över saker som inte fungerar ! Att allt ska vara så komplicerat jämt. Men ryck upp dig nu Josefine! Snart dags att åka till skolan. Men först ska jag fixa frukost. Sen efter skolan blir det hem en sväng, packa väskan som ska med till M och sen dra till mammas jobb på städ. Efter det åker jag till min efterlängtade Markus :). Ska bli göttit !

Hoppas på en bättre natts sömn. Kunde inte somna igår p.g.a att syster snarkade av taket på huset ;).

Men men.. hoppas ni får en kanon torsdag ;) !


Lite sims bilder från mitt hus . Dock har jag inte senaste expandversionerna så prylarna som finns att välja är inte de snyggaste ;)


Vardagsrummet. Dock har jag väggarna nere så man ser rätt in i nästa rum.



Köket, och badrummet längst bort.



Myspys i soffan ;)



Huset !



Jag kör inte så komplicerat. Enkelt och stilfullt med alternativen som finns !

100224



God förmiddag!

Vaknade upp vid halv 10 men svullna ögon (fortfarande svullna), men på bättre humör än igår. Tog mig en dusch och gjorde lite kaffe. Nu har jag gjort mig i ordning för idag. Solen lyser på en klarblå himmel. Får passa på att njuta innan nästa snöoväder drar in nu över helgen.

Idag ska jag börja med att göra lunch tills mamma kommer hem. Det blir köttfärssås med makaroner. Har ätit makaroner i 3 dagar nu fast i olika varianter ;). Spaghettin är slut och potatisen likaså. Så det får vi makkisar idag igen. Inga problem. Sen ska jag förmodligen ner till stan en sväng och ta en kaffe med syster och Emelie tror jag. Sen ska jag och syster hämta tvillingarna på skolan och åka hem. Sen blir det nog bara mys framför tv..Kanske tar en TP om de vill va med på det.


Hur ser eran dag ut?

Jag idag:


Familjefejden




Jo tack ! suttit/sitter "barnvakt" åt lillebrorsan då mamma ej är hemma. Alex är 12 (snart 13) år gammal. På väg in i tonåren och det märks... Med råge !

Han kom hem en halvtimme försent idag. Han hade också en kompis med sig. Jag frågade snällt varför han kom försent , han svarade att hand glömde bort tide. Jovisst, det är ju lätt hänt. Så bad jag honom snällt att plocka ur diskmaskinen åt mig. Men han satte sig vid datorn i stället. Då sa jag att det får han inte eftersom han kom försent hem så får han sitta i morgon istället. Man ska inte belöna med "datatid" när han inte sköter sig.. Ganska logiskt!

Han vägrade dock gå därifrån så då blev jag sur och sa till han ganska lungt flera ggr. Tillslut stängde jag av datorn och då blev han arg. Jag sa att hans kompis fick gå hem då kl blev närmare 9. Så han plockade surt ur diskmaskinen och svor samtidigt.. Sen ville han ringaoch sedan sova hos sin pappa (som han alltid vill när han inte får som han vill här). Men jag tycker inte att man ska låta barnen "fly" från problemen hos ena föräldern och söka tröst hos den andre. Då lär man sig inte att ta itu med dem. Då blev han rasande och skrek, sparkade på saker på golvet och slog i köksskåpen. Men jag gav mig inte. Försökte förklara flera gånger varför han inte fick gå till sin pappa. Till slut så rann orken ur mig och jag föll i gråt (som vanligt när jag blir arg). Det är mitt sätt att få ur mig ilskan istället för att gapa och skrika.

Till slut så fick mamma ringa till Alexs pappa och förklara läget först så fick Alex prata sedan med honom. Verkade som hans pappa skällde lite på han (som tur va), han är inte duktig på att sköta barnen direkt.. Så nu ligger Alexs äntligen och sover.. Imorgon ska han till sin pappa och lugna ner sig. Men som så många gånger förr kommer det gå över.. Hoppas jag. Min älskade lillebror. Jag önska så att du förstod ! Syster älskar dig ! ♥


(kanske inget intressant för er men skönt för mig att få skriva av mig lite)
Ursäkta om de finns stavfel ;)





Jag och min dumma/älskade Lillebror !






100223



Halloj ;)

Sitter hemma nu efter en heldag med jobb och skola. Värker i fötter och rygg efter allt spring. Skönt att få slappna av lite. Men gött att få lite jobb också ;) behövs verkligen.

Skulle ha jobbat imorgon också, men det fick en annan dam. Vilken skit. Så imorgon är jag ledig. Blir kanske en kaffe på stan med syster m.fl. Annars blir det att vara hemma och slappa hela dagen. Syster ska sova här i allafall imorgon så det blir god mat imorgon kväll och mys framför tv med familj :).


Har precis slängt i mig lite mat och ska spela lite sims hade jag tänkt. Kanske göra en ny familj. Tröttnar fort på de gamla som jag gjort..


Trevlig kväll.



Balen -07

Bilderna tagna av styvfarfar på Alsters herrgård sommaren -07









100222



God förmiddag!

har landat i Karlstad igen. Ska alldeles strax börja med maten. Det blir stuvade makaroner och ungstekt falukorv. Inga fel alls.

Idag blir det skola vid 3 och sedan ska jag kidnappa Linda Rangfeldt och dricka lite kaffe och tjattra :). I övrigt blir det en lugn måndag. Bara mysa hemma. Kolla på tv och umgås med familj.

Min stereo i bilen slutade funka häromdagen när jag var ute och körde. Den bara dog och gick inte få igång igen. Någon som vet vad som kan ha hänt? Den går inte få ur heller då det är stöldskydd på den eller vad det heter. Kan det bero på detta irriterande vinterväder kanske?


Och men tanke på vinter så va väglaget inte det bästa nu när jag åkte hem från Markus. Halt och snöigt. Inte alls roligt. Och det snöar fortfarande. Nu kan det allt sluta. Vi har inte direkt brist på snö...



Snön hänger tungt utanför fönstret. Bara inte taket rasar in..

100221


God eftermiddag.

Sitter i sängen och kollar på reprisen av OS igår då Johan och Hellner tog brons resp, guld. Dricker lite kaffe och tittar ut över en klarblå himmel. Markus är ute och skottar i de härliga vädret, dock är det väldigt kallt, men man får lite vårkänslor när man känner solen steka.

Idag ska vi bara ta det lugnt och njuta av söndagen som vi brukar göra. Det blir vell mest tv och dator.
Igår så städade vi badrum och sovrum och det är skönt att ha det gjort. Sen åt vi tacos, kollade melodifestival och filmen Avatar (bra film men trodde den va bättre).

 Efter det var vi med och spelade kort med svärföräldrarna. Gick inge bra för min del. Kom sist av alla ;). Men men.. behövde inte betala skulden (spelar om småpengar) eftersom vi tog hundarna på promenad åt dom istället.



Rambo på förra promenaden.


Städlördag !



Ohja !



 Markus fick en briljant idé att vi skulle rensa avloppet i duschen och handfatet ( dock väldigt behövligt). Så det vara bara att sätta igång. Jag tog handfatet och Markus duschen. Så nu skiner det så rent och fint. Gjorde självklart rent handfatet och toaletten också, sen dammsugade badrummet och bytte alla handdukar till rena !


Sen forsatte jag in i sovrummet. Det blev dammsugning, dammning och renbäddning. Dammsugade av hela sängen och madrassen och sängramen (som är i tyg).


Nu är det rent och snyggt. Ska bli härligt att lägga sig i en renbäddad säng ikväll !



Dammsugning av säng pågår :)



Efter blev det rent och fint ! (påslakanet är skrynkligt dock)


100220



God eftermiddag !

Sitter i sängen och dricker kaffe och surfar runt lite på internet. Ska snart ta orken till att göra mig i ordning. Måste blåsa håret, platta och sminka mig.

Har ingen lust.

Men sen ska jag försöka ta bilen bort till pappas jobb (innan bilen blir helt insnöad) och lämna förrådsnyckel och hämta min post. Viktiga papper som måste skickas till a-kassan till veckan. Skulle ha skickat det för längesedan men dom har varit så dryga på att skicka papprena till mig så vi får vell se hur det går.

Någon a-kassa kommer jag dock inte få eftersom jag inte har jobbat tillräckligt för att få det. Sen så finns det ju något som heter ungdomsgaranti på ams som jag tänkte att jag kanske kunde få men icke sa nicke. Det "gäller bara ungdomar som inte har jobbat ens en timme på flera månader, du har ju jobbat mer så du får inge".
 Idioter!


Sjukt. Bara för jag har jobbat ett antal timmar denna och förra veckan så får inte jag något. Tänk om jag hade haft en egen längenhet då och inte fått a-kassa..då hade jag legat på gatan. Hata ams och a-kassan. Ni gör bara livet förjävligt för oss !

Och ingen är det som vill köpa min fina balklänning heller. Den ligger ute på blocket men folk verkar inte intresserade. Måste ha pengarna. KOM IGEN. Köp den nu !

Kostade 3900 kr när jag köpte den och nu säljer jag den för 1800. Vilket pangpris !



Orka ;)..
Puss


100219




God eftermiddag !


Dagen har inneburit jobb och sen åkte jag hem till Markus och tog en dusch innan vi drog till stan och handlade lite bröd, juice m.m.

Nu har jag placerat arslet i sängen och M sitter vid sin dator. Ska ta och titta till min sims familj en sväng innan det blir tv och gos med älsklingen. Skönt att vara ledig i helgen :) .


Hoppas ni får en kanonhelg. Puss !



jobb jobb jobb..






Hej ! Sitter på mammas jobb och jobbar lite med pappersarbete. Utanför spränger dom berg så hela byggnaden skakar. Trodde först det va jordbävning ;). HAHA ! Men dom ska bygga nya byggnader där så småningom.

Jag kör på lite sakta här på jobbet..utnyttja tiden lite ;). Sen blir det hem och glo framför datorn och tv:n. Funderar på att spela lite sims. Bra tidsfördriv.

Imorgon blir det skola mellan 10-12, sen hem äta, packa väskan och dra till mammas jobb igen för att städa. Sen drar jag till älsklingen :) , åh har längtat så :D. Alltid lika gottit att mysa ner sig framför tv:n med honom. Mitt hjärta! ♥

100217




God förmiddag !

Sitter hemma hos mamma nu. Har varit dålig på att uppdatera bloggen denna vecka. Igår så va det stan en stund med syster, Emelie och Sandra. Sen direkt till skolan. Efter det blev det hockey på LLA. Färjestad möte sin hejarklack Wolfpack. Det var riktigt underhållande. Dock va det inte många som kom. Vi var ca 250 pers tror jag. Men det var roligt. Kostade ju bara 20 kr så :).

Inatt sov jag hos syster. Vi käkade natchos och kollade på en superbra film igår med Joel Kinnaman.. Filmen heter "i skuggan av värmen". Den handlar om Joel som spelar Erik och är polis. Och han träffar en tjej som heter Eva som han blir kär i och får så småningom veta att hon knarkar. Dramatik på högsta nivå. Rekommenderar den starkt !





Så nu på morgonkvisten har jag suttit i möte på arbetsförmedlingen. Gick vell bra, men hade ju begärt en ny handledare. Trodde jag hade fått en ny som hette Peter men nej då, det var samma gamla. Vilken skit. Men det får gå ändå, orkar inte lägga ner en massa tid på dom ;).






Min älskade systeryster posade fint igårkväll :)



Nu ska jag ställa mig och steka pyttipanna och stekt ägg, sen blir det förmodligen att åka till mammas jobb och jobba lite. Pappersarbete !


Ha en underbar Onsdag.
Saknar dig babe, syns imorgon ♥


färjestad möter...

0-6bdf208d512a383d9aeb90c3ecd36289.png

Kolla varifrån!

färjestad möter sin hejaklack ! Skitroligt att se ;).


vackra vinterväder...

1acd5f327d6ea8a82ce94e00039b505f.png

Kolla varifrån!

vackra vinterväder :)


100214




Glad alla hjärtans dag på er ! Själv kan jag inte fira det idag med min älskling, då jag jobbar morgon till kväll. Är hemma hos mamma på rast. Men får mysa lite extra ikväll framför tv:n med Markus :)
Dock har vi gjort upp att inte köpa något till varandra i år :). Bra för plånkan.


Nu ska jag ställa mig och steka falukorv, så jag hinner äta innan det är dags för jobb igen.



Puss på dig min prins därhemma ! Jag älskar dig !! ♥


100213





God eftermiddag. Både jag och Markus har slagit ner våra ändor framför varsin dator. Jag sitter och dricker kaffe. Ska spela lite sims innan jag ska göra mig i ordning.

Dagens bravader blir en tur till ÖB och handla lite tvål, tandkräm och dricka. Ikväll ska vi äta tacos framför melodifestivalen. Mysigt. Dogge doggelito ska sjunga så det ska bli spännande ;).


Hoppas ni får en myspys lördag också. Vi myser lite extra idag eftersom jag jobbar imorgon från morgon till kväll då det är alla ♥ dag.

Puss på er !


100212




God eftermiddag !

Har kommit hem från jobbet för en stund sedan. Var riktigt trött imorse när jag klev upp, men jag har ändå sovit ganska bra. Somnade vid halv 11 igår och vaknade till strax innan midnatt. Markus kollade fortfarande på tv då. Sen somnade jag om och vaknade kanske en gång under natten/morgonen innan jag klev upp halv 7.


Nu ska vi snart åka och handla lite handtvål, tandkräm osv. Ikväll blir det god mat och lets dance som gäller tror jag. Får se !

Ha en trevlig helg !



Från Hockeyn






Jag och Emelie på färjestadmatchen i måndags :)








100211



God morgon !

sitter hemma igen efter att ha varit på mammas jobb och städat. Nu när man slappnar av känner jag hur trött jag är. Sov inte värst bra inatt. Vaknade ett antal gånger av värme och törst. Plus att det tog säkert 1,5 timme innan jag somnade igår. Så himla konstigt tycker jag, eftersom jag somnar både snabbt och sover heeel natten hos Markus. Så därför ska det bli underbart att få sova där nu i ett ex antal nätter. Jag älskar det :).



Men idag är det jobb som gäller. Börjar halv 1 och slutar kl 18. Sen åker jag till äsklingen. Imorgon är det jobb på sjukhuset mellan 8 - 14. Sen söndag från halv 9 på morgonen till halv 10 på kvällen med ett par timmars rast mitt på dagen. Ska bli gött att få tjäna lite pengar för en gång skull ;).



En kaffe latte/kaffe mocka vore inga fel just nu!




Dags att sova kanske..?






Nej, om man ska ta och dricka lite vatten, ta en sista rök och hoppa i bingen. Kolla lite tv innan den stängs av. Imorgon blir det att gå upp tidigt. Ska städa på mammas jobb. Sen hem och fixa lunch, packa väskan och dra till jobbet. Jobbal mellan 12.30 och 18.00. Sen åker jag till min älskade älskling ! Ska bli underbart :), längtat efter dig. ♥

Jag tidigare i dag (obs, har inte haft i hårspray om ni undrar..värsta som finns att håret står rakt ut)



Mamma just nu, nyduschad,morgonrock, käkar ostbågar och spelar kasino ;)




Sov så gott. Natti !

100210



God kväller !


Sitter som vanligt vid datorn och slappar. Har spelat sims i ett par timmar. Men nu håller jag på med maten. Ska bli riktigt gott. Idag blir det kyckling !


Sov ju hos syster inatt. Självklart fick hon flipp igår och tyckte vi skulle måla om ena hennes vägg. Så vi målade från kl 20 till nästan midnatt. Inte blev de bra heller fast vi målade 2 ggr. Vi hade nog alldeles för lite färg på väggen ;) Det ska fixas såklart, fast nästa löning ;).


Syster målar för fullt. Dock va det inte så ljust när vi målade, det var typ kolsvart. Blixten som är på.



Sen idag så har vi fikat med gulliga Elena och Emelie och bäbis My såklart. Filmade godingen när hon låg och sprattlade. Kolla längst ner.

Idag :






Somnade i tant Carros famn :)




Mysan!




100209




Hej !

Har precis kommit hem från jobbet. Ska egentligen till skolan nu snart, men hoppar lektionen idag. Jag sov så himla dåligt inatt. Jäkla mensvärk som spökar på nätterna.


Ska slappa lite nu efter jobbet med lite sims 3, sen hämta syster och handla, så blir det att sova hos henne inatt. Imorgon blir det heldag på stan, syster ska till banken, sen ska båda till arbetsförmedlingen osv osv.


Har fått mer jobb denna vecka också. På torsdag, fredag och söndag. Skönt med lite dagar :). Jobbade ju som sagt bara en dag i januari, det sög eftersom lönen som kommer nu i slutet på februari kommer bli ungefär 400 spänn.


Måste sluta röka alltså..skulle iinte vara lika svårt att "spara" pengar då.


Hoppas ni får en fortsatt bra dag !


Nytt från Nelly.com




 cardigan 129:-                                                             Klänning 349:-                          



Cardigan 599:-                                               Jacka 2799:-


100208



God Förmiddag!


Har landat i Karlstad igen. Just nu håller jag på och gör mig i ordning. Ska snart börja med lunchen så den är färdig tills mamma kommer hem. Idag blir det panerad rödspätta med kokt potatis. Recept finns här.

Sen efter det blir det att dra till skolan. Läser ju som sagt matte B för 3 och sista gången. Får hoppas att det är 3:e gången gillt nu. Men som tur så har jag ju Johanna vid min sida denna gången. Sist ballade hon ur precis i början och jag mot slutet.

Men nu jäklar !


Hoppas ni får en bra start på veckan !

100207



Heeeej !


Sitter i sängen hos babe och surfar lite :) . Finns inte så mkt mer att göra på en söndag. Ijuförsig så är ju vädret på topp så det kanske blir en promis senare, men vovvarna. Får se vad som händer.


Imorgon är det en ny vecka i allafall. Ska hem till mamma och sen till skolan. Ska bli kul, eller inte..men sen på kvällen så tror jag syster kommer hem till mamma och sover där en natt. Mysigt!

Kanske får göra lite god mat eller något. Kanske duger med varma mackor ;). plånboken tillåter inte mer handling nu !

Hoppas ni får en mysig söndag !



Vad tyckte ni?



Själv tyckte jag Salem Al Fakir var bäst. Tur han gick vidare till globen. Låten är verligen en sådandär som sätter sig på hjärnan. Jag gillade. Tummen upp!

Dock måste jag säga. Jenny Silver..herregud. Va va de där? Inte musik i allafall !




Jag och Markus har tagit en nattpromis med vovvarna. Minstingen Tessie har tratt på huvet eftersom hon kliar sig för mkt i ansiktet så det blir sår. Men hon blir livrädd så fort hon sätter ner huvudet och kommer åt snön med tratten..Hoppas lika högt varje gång. Stackare ! Så vi avslutade promenaden utan tratt så hon kunde göra sina behov i lugn och ro !




Tessie med en ihoptejpad tratt !


Gammel Bonzo och lilla Tessie





Rambo är i sitt esse när han får "söka" i snön (gräva)



Rambo leker




Mkt snö? ush..försvinn nu..våren får mer än gärna komma !



Mina redskap!



Det är mina redskap som jag har till håret. Vad använder ni?








Plattången är GHD och finns på internetsidor och hos frisören. Köpte den julen -08. Rosa såklart, en del av pengarna gick till bröstcancerfonden. Plattången kostade då 1600 kr.





Nu fattas det en vågtång som är hemma hos mamma. Denna..



Denna vill jag ha näst. Lånade den av syster en gång och den är suverän för den som vill ha volym.

Volumemaster


100206



God eftermiddag !

Sitter just nu i Markus säng och bloggar lite. Har precis ätit frukost..eller ja för en halvtimme sedan ungefär. Gick upp ganska sent idag. Somnade inte förrenv vid halv 2, 2. Så gick vi upp kl 12. då blev det duschen , kläder och frukost.

Äter i allafall rejält med frukost hos babe. Idag blev det kokt ägg, två fullkornssmörgåsar med leverpastej och färsk gurka och tropiskjuice :).

Hos mamma äter jag ALDRIG frukost. Brukar alltid blir att äta lunch  direkt vid 12 när mamma kommer hem. Men här sköter jag mig i allafall. Går inte en dag utan att jag äter frukost.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Kanske bara blir hemma hela dagen. Kanske ta en skogspromenad med hundarna om vi orkar senare. Men ska ta och göra mig i ordning nu och få ordning på risbusken till hår.

Ikväll blir vi i allafall själva :) då blir det god mat framför tv:n och en brasa i öppnaspisen . Mysigt !

Ha en underbar Lördag. Glöm inte melodifestivalen del 1 ikväll. 20.00 i svt1.


De tävlande i kvällens melodifestival:










vill ha..




Cardigan från Nelly.com





Snygga jeans från Nelly.com





Läderarmband från chique.se



Snygga skor från junkyard.se





100205



God eftermiddag!

 Kom på igårkväll att jag skrev dagens datum igår på ett inlägg ;) . Håller inte riktigt koll nu när man inte jobbar. Känns inte så jättekul. Tråkigt att gå hemma hela dagarna och inte få några pengar. Men ska jobba på torsdag i allafall. En dag är bättre än ingen alls. Konstigt att alla håller sig så friska nu under förkyldnings -och magsjuketider. Men men.. vem vet ? Det kanske kommer så småningom !


Idag ska jag bara mysa med babe. Äta god mat, dricka lite cider och kolla tv. Precis som vanligt med andra ord. Hade inte varit helt fel med en utekväll heller någonstans. Men här i lilla Vålberg är det dött som vanligt.

Har precis kommit hem i allafall från affären. Har varit till biltema och köpt mig en mus till datorn. Sen har vi bara handlat bröd och juice m.m.

Hoppas ni får en trevlig helg !

Puss !


Jag och sötaste bebis. My !


100205



Guten morgen !

Sitter hos mamma och har precis gjort mig färdig. Ush va snygg jag blev ;) HAHA! Ska snart ta mig lite frukost och sen dra till skolan. Men måste gräva fram bilen ur snön först. Jädrar va det snöar ute. Frisyren kommer ju inte vara lika fin om en timme ;) !

Drar till skolan snart i allafall. Sen blir det kaffe hos syster om jag orkar/hinner. Efter det ska jag till mammas jobb och städa för denna vecka. Efter att mamma slutat ska vi till elgiganten och kolla om datorn finns kvar till mig :) Då blir jag glad. Men med min vanliga otur så är den slut !


Efter det så åker jag till babe :) Åh vad jag längtat efter han ! Gott ska det bli !







Hightech på högsta nivå här hemma !




kanske kanske



HOHO !

Längtar tills imorgon. Kanske KANSKE ska köpa en dator :) Åh va roligt. Åh skönt att slippa stressa över att datorn ska användas av resten av familjen också.


Men det blir på avbetalning..har inte pengar just nu att köpa på direkten. Hoppas den finns kvar i lager och att räntan är Ok.


Denna blir det isåfall :D


100203



Hello !

Sitter hos syster och kollar tv. Händer inte så mycket idag. Bara slappa framför tv:n. Det var ju tänkt att vi skulle käka kycklingsallad och baguette med therese och Petra , men dom ville äta ute så syrran och jag äter hemma. Ris och fläskfilén från igår.


Sen åker jag nog hem till mamma och tar det lugnt. Kanske kan umgås lite med henne. Spela spel eller något.


Imorgon är det skola för min del på förmiddagen sen städ på eftermiddagen på mammas jobb innan jag drar till min älskling.


Ha en bra dag ! Puss....


Kolla in videon


 

Nya videon på min älskade duktiga Linda och superduktiga Ellen såklart :) Mycket bra !








Rätt vinnare !

God kväll !

Sitter hemma hos syster och kollar bloggen och facebook innan läggdags. Passar på att uppdatera lite.

Dagen har varit ganska lång faktiskt. Började med fika och lite titt i affärer med syster och Emelie. Sen kom Johanna och vi drog till skolan. Läste lite matte i ca 1,5 timme. Sen direkt till syster där pappa kom på en kopp kaffe. Mycket trevligt.

Sen drog han, jag och syster fixade käk, eller snarare JAG. Gjorde fläskfilé med bluecheesesås och potatisgratäng. GOTT!

Sen har vi glott på tv resten av kvällen. Kollade såklart på finalen av Paradise Hotel. Är så glad att det var Jackie som vann :) Jiho! Vem förtjänade de mer än hon.

Nu har syster bäddat ner sig så det blir en sista cigg och tandborstning innan jag kryper ner under mitt täcke också.

Saknar min babe. Massor...Önska jag sov med dig älskling ! Natti Natti ♥



100202



God morgon !

Sitter hemma hos mami :). Våran bärbara dator har ju fått sig en sprucken skärm så den är obrukbar. Så mamma har lånat med sig en dator från sitt jobb. Dock inte den snabbaste. Men det får duga.


Idag ska jag träffa syster på stan och kolla runt lite. Sen ska jag till skolan igen kl 3. Känns skönt att ha Johanna med mig :). Och den nya läraren är sååå mycket bättre än den förra. Får hoppas det går att fixa matten denna gång. Börjar bli väldigt trött på skiten nu.


Nu ska jag göra mig i ordning.

Ha en bra tisdag. Missa inte finalen av Paradise Hotel ikväll :) 22.00 tv6.


Jag och Johanna igår innan Mattelektionen började ;)
Vi kände oss som 16 igen :P






100201



God morgon !

Sitter hos babe och ska snart göra mig i ordning. Åker hem till mamma idag. Men först ska jag hämta syster och åka och köpa färg. Hon ska måla lite hemma. Sen blir det skola efter det. Börjar ju Matte B idag. Känns inte allt för kul, tur jag har Johanna med mig !


Måste försöka få tag på en blyertspenna, sudd och en linjal . Kanske får springa in på någon affär och köpa. Måste  fixa kaffe med mig också. Eller något drickbart.

I helgen så har det inte hänt så mycket. I fredags va det let's dance och solsidan på tv, sen på lördagen så drack vi lite cider , åt god mat (markus gös som han fångade i somras), kollade finalen av Robinson och sen spelade vi kort för hela slanten ;) Markus vann lite småpengar :). Igår mös vi framför tv:n hela dagen. Gjorde ett avbrott och tog med hundarna ut i skogen på promenad. Sen åt vi Burger King till middag framför tv:n.


Hoppas ni har haft en bra helg !

ps. Glömde säga att jag var hos syster i lördags en sväng och fikade med syster , morbror plus familj, trevligt !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus