Valborg



Det blev en snabbis vid brasan för barnens skull, sen åkte vi hem och nu har jag precis ätit den goda gratängen :) Tog lite bilder hur man gör, så gå in på recept så kan ni se hur jag gör ;).


Tänkte slänga in lite bilder från brasan också, det var ett par hundra människor om inte över tusen. Men inte så många som det har varit de andra åren. Majbrasan på wåxnäs firar 30 år idag också! Grattis!




Det blev oerhört varmt ;)






min älskade mamma :)

Vad gör man ?



Och vad säger man till en tonåring som inte vill leva längre, som önska att hon aldrig har fötts? Det är omöjligt att prata med henne, hon bara säger massa elaka saker, sen tar hon inte konsekvenserna utan tar sitt pack och drar. Kommer hon någonsin hem igen? Hur kan man veta säkert att hon inte gör något dumt? Dricker, röker tar droger eller i värsta fall tar livet av sig, som hon säger att hon försökt så många gånger förr? Ska man vara hård och säga att livet inte är en dans på roser, eller ska man vara försiktig och säga säga att man finns här och stöttar henne oavsett..Klart man gör de men man måste nog vara hård också, hur ska man annars lära sig och veta vad som sker i livet. Alla har vi gått igenom en eller flera perioder då man har mått så dåligt att man inte vill finnas längre. Det är lätt att säga till någon som inte mår psykiskt bra att "det går över" och "det kommer bli bättre, jag lovar" men ofta går det inte in hos den personen, utan man tror att livet suger och kommer alltid göra det.


Men du ? Om du läser, så vill jag bara säga, att alla i din omgivning älskar dig ofantligt mycket och vill inget annat än ditt bästa, vi bryr oss om dig och vill att du sköter dig så inget dumt händer dig. Det kan vara svårt att prata om sina känslor men vi finns alltid här när du ändå känner att du måste få prata ur dig, vi lovar att vi lyssnar och försöker förstå. Lova mig att alltid försöka, det lönar sig , jag lovar. Och hur omöjligt det än känns så JA, "det kommer gå över och det kommer bli bättre". Älskar dig !!

Valborgsmässoafton + konungens födelsedag


Grattis grattis kungen !




Har varit uppe många timmar. duschat, städat, bäddat, gjort mig i ordning och hämtat bilen från verksta'n. Nu ska jag alldeles snart äta pyttipanna med stekt ägg ;) gud va gott ! Sen ska jag dammsuga och skura igen och städa badrummet innan vi ska hämta mamma på jobbet kl 3. Sen så ska jag fixa min goda potatisgratäng med köttfärs och en god sallad. Mamma har bjudit hit hennes kompis Yvonne så vi ska käka mat och sen går vi iväg och kollar på brasan en sväng. Min babe kommer och hämtar mig vid halv 9 och då ska vi handla och så sen mysa framför tv:n innan vi sover. Får se om det blir någon fest imorgon. Henrik fyller 21 år.

Nej nu måste jag fixa maten. Ha en underbar valborg. ♥


nercabbat ;)


Jo, åkte cab förut, mamma lånade bil på jobbet så vi kunde ta oss hem när vi hade lämnat bilen på verkstaden. Det är samma bil som jag åkte på min bal, men då va den alldeles ny. Det var härligt för det blev väldigt varmt på eftermiddagen så de fläkta bra ;), sen så har mamma handlat lite smink, presenter och kläder till barnen, sen handlade vi mat och nu är vi hemma. Tog sin tid, är helt slut. Håller på med lite mat, pommes och grillad kyckling, det ska bli gott ! Har inte ätit sen 12.



Barnen tyckte det blåste på bra ;)




mamma ser road ut..




Slut efter allt städande.




Underbara Karlstad

Nu blir det mat, sen duschen, och grey's


tjo bre





Nu ska jag hämta barnen hos dagmamman, sen ska jag hämta mamma, och sen ska jag åka iväg och få däcken krängda på bilfirman, ha de gött sålänge :) Puss!

Goda tider



Åh, vad jag saknar första året med Markus, den första sommaren, då vi var "unga" och åkte moped och cross hela dagarna, badade och mådde gott. Lyssnade på Takida. Kunde inte bli så mkt bättre. Har lyssnat på denna låt om och om igen nu i en halvtimme, älskar den sååå otroligt mkt ! <3 då tänker jag tillbaka på sommaren -06 !!








Även denna låten påminner oerhört om sommaren -06, den var en av mina favoritlåtar :) även Takida.






Varje gång jag var ledsen och bråkade med Markus som lyssnade jag på denna
 låt för den har en så jäkla bra text, och jag grät jämt. Den är underbart vacker ! Lyssna och njut....♥






en annan favorit :) den va poppis :D


Titta vad jag hitta



Rotade igenom garderoben förut och hittade ett linne som inte ens prislappen är borta på än. Har en del sådana linne i garderoben, som aldrig används. Konstigt egentligen. Har ju köpt dem av en anledning.

Här är ett linnen som jag köpte på H&M, kommer inte ens ihåg när jag köpte de, men kanske passar bra att ha imorgon på valborg? :)





Köpte lite gottit på systemet till min älskling och mig själv :)



Aj som FA...



HAHA! tidigare idag när jag hade varit på systembolaget så gick jag till bilen och skulle öppna bildörren, så fick jag för mig att gå in i bilen och sätta mig innan dörren va helt öppnad vilket resulterade i en vacker bula mitt i pannan ! Herregud, ont som fan gjorde det ! HAHA. Försökte ta en bild men det syns bara lite rött , men tror mig, det är en bula.




Ser ni ;) ? klantmamaja.

Tog lite bilder från mitt städjobb!



Mamma berättar något roligt ? :P



Jo, här städar jag, ser kanske ganska litet ut men det är bara korridoren
men det är 6 kontor, en stor srevicelokal, ett stort fikarum , entren och 2 toaletter.
Och varannan gång städar jag även en trappa upp i ett konferansrum , så jag tycker
jag är väldigt duktig :)



Japp, i receptionen sitter jag ;) Alltid!

mm, så nu vet ni hur det ser ut också ;) trevligt trevligt.


Lovely



Nu har jag äntligen städat klart :), sitter fortfarande på mammas jobb dock, har inte så mkt att göra idag.. men ska i allafall förbi systemet idag, hoppas de har någon alkohol kvar ;). Sen ska jag nog städa hemma, det är ju som sagt valborg imorgon, då har man en anledning att städa :P, så det blir mkt städ denna dag men måste ju göras! Måste handla mat till middagen i morgon eftermiddag. Har inga ingredienser hemma.


Vad gör ni idag då? Puss.  ♥

God morgon!



Nu är jag vaken och i ordninggjord, ska strax sticka till mammas jobb och städa igen. Sen ska jag svänga förbi systemet och köpa in lite öl och cider inför helgen. En kompis fyller år på fredag så får se om det blir någon fest, annars får jag och älsklingen dricka de framför tv:n på fredag :) mys ändå ! Ville bara önska er en bra dag och hoppas ni får fint väder. Här uger vädret just nu, 10 grader och mulet, men imorgon ska det bli kanon väder :) gött, eftersom vädret va kasst förra valborg. Vad ska ni göra på valborg? Själv blir det att käka god mat, potatisgratängen med köttfärs faktiskt och sen gå iväg till brasan med mamma och barnen och kolla. Tradition !




tänk





Tänk så sur man kan bli för att det inte blir rätt.. Jag vill ha menyn på vänster sida men när jag gör de så hoppar headern (bilden på mig) helt fel. Knas. Orka. Fick till statistiken som jag ville i allfall till slut. Herregud, jag skulle kunna sitta i evigheter med denna jäklarns blogg. Det får helt enkelt duga som den är, den har ju faktiskt inte varit finare förut än vad den är nu. Men synd ändå, kunde blivit 10 ggr snyggare med menyn på vänster sida, no offence Linda, som gjort min blogg såååå fin :) men vill ha menyn på vänster sida, inte lätt för dig att veta eftersom den alltid har varit på höger.

Jaja, får dugaaaa! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det kvällsmat och desperate housewives! ♥♥♥

gympa


barnens gympauppvisning





1. Felicia och William innan gympan
2. Felicia har hoppat studsmatta
3. William har hoppat studsmatta
4. från vänster, mamma, felicia, Lasse o William
5. Efter gympan fick de diplom o glass
6. Vi "vuxna" fikade också


Har hur många bilder som helst, men tror inte att ni är så intresserade. Det får räcka ;)

Solen skiner



Jo, solen kom ändå, jag som klädde på mig allt för mkt, fick gå och svettas på stan med Becca. Blev aldrig någon glass utan baguette istället med räkor och skagenröra. Det var gott och mätt blev jag. Nu sitter jag hemma igen för Becca var tvungen att sticka hem vid 20 i fyra. Men nu snart ska jag iväg och kolla när barnen har uppvisning på gymnastiken. Ska bli kul och se :).

Hoppas ni har en bra dag! ♥

sakta men säkert



Värmen stiger sakta men säkert ute, hoppas på att det blir upp till 20 grader innan jag sticker. Fryser så lätt och om man ska sitta ute och ta en glass så vill jag absolut inte frysa.


Sakta men säkert.. taget precis nu! 15 grader.


hm, våran lokala tidning visade idag att detskulle bli såhär:




Men på tidningens hemsida visade dom såhär idag:


Vad ska man tro på ? Om man tittar ut så stämmer nog den andra bilden mkt bättre. Jävla skit också.

Potatisgratäng m. Köttfärs



Införskaffat en ny kategori, recept. Ville dela med mig av lite mat och bakning. I detta inlägg tänkte jag ge er receptet på en lyckad potatisgratäng!
Bilder finns längst ner !

Potatisgratäng m. Köttfärs

Ingredienser

1 potatisgratäng, köpt i "påse", alltså färdig skivad och kryddad, finns på ICA. Underbar gratäng


1 kg köttfärs


1 halv ask blue chesee ( bild på asken finns längst ner)


salt och peppar


riven ost


mellan grädde



Börja med att sätta på ugnen på 225 C

Stek köttfärsen , tillsätt salt, peppar och en halv ask blue chesee, rör om tills blue chesee'n har smält. Fyll botten i en ugnsfast form med potatisgratäng, (ta halva "påsen"). häll sedan i all köttfärs och lägg på riven ost, sen häller ni över resten av potatisgratängen och lägg över lite mer riven ost, tillsätt gärna lite Grädde efter 20 min i ugnen. grädda mitt i ugnen i ca 40-45 min. Känn om potatisen är klar och fått en gyllenbrun färg.


Servera direkt med en god sallad.


Ni kanske tycker det låter konstigt men det är så OTROLIGT gott så ni anar inte. Hade de på min födelsedag och det blev väldigt lyckat, maten tog slut fort. Sen så har flera st på mitt jobb fått receptet och ÄLSKAR det. Passar utmärkt till vardags och till fest. Lätt och fort.  





Potatisgratäng i påse





Blue chesee

Många tar fel blå ost men denna ska de vara, jättegod och lättsmält.


090428



God förmiddag ! Ush, vilket tråkigt väder vi har idag. Självklart när man ska träffa Beccabus sen vid 2 för en glass i stan. Hoppas solen tittar fram, det står i tidningen att den ska de i allafall och att det ska bli 20 grader. Men just nu är det kallt och mulet. Eller kallt och kallt, 12 grader visar termometern ute. Hade hoppats på sommarvärme idag! Man ska tydligen aldrig önska sig för mkt.

Japp, så det blir stan idag en sväng, sen så har barnen (tvillingarna) uppvisning på deras gympa kl 17 så de måste jag titta på såklart :) dom är så duktiga mina små kottar.

Nu strax ska jag börja med maten, blir avancerat idag ;), kyckling och ris och en god sallad :) gott !


Hoppas ni alla får en trevlig dag!



Dagens klädval.
Kofta, H&M
Linne x2 Ginatricot
Jeans Gina tricot



Skavsår



Jo, tack! Har fått fina skavsår på mina lilltår, ont som fasen! Det är från mina svarta tygskor men det konstiga är att de kommer och går, har inte alltid iont av att gå i dom, men idag kanske det berodde på fotsvett ;), det har ju varit SJUKT varmt idag. Hela 31 grader hade vi på altanen men ute va de 24 grader.. Galet varmt för att vara april !!


Förresten så blev det ett par nya skor förut, ett par tygskor fast låga. Dom kostade 99 kr på rean så det va jättebra tyckte jag. Fast har haft ont när jag gått i dom pga skavsåren.




Nu sitter jag här och har precis ätit god mat. Gjorde kebab med bröd och massa sallad ;) gott gott ! Så nu sitter jag här en sväng innan jag landar i soffan framför tv:n, det är ju CSI och Ballar av stål idag :) . Lovely.


Saknar min babe förövrigt. Som sagt så har man ju inte setts så mkt denna helg eftersom jag har jobbat som en galning. Men till helgen har jag planer på att vara ledig så jag och babe kan umgås, och så hoppas vi på vackert väder så vi kan sola ;).





Jag idag.

Uff



Känner mig väldigt sliten idag, trots det underbara vädret. Vill bara må bra och vara pigg, gå ut och ta sig en glass och njuta av vårvärmen. Tillochmed brisarna är varma idag. Helt fantastiskt. Men jag funderar på att ta mig en huvudvärkstablett och ta bussen ner till Bergvik och köpa mig ett par sommarskor, typ sandaler eller liknande , känns som jag är den enda som går i "vanliga skor" plus att alla gick i linne/t-shirt eller en tunn tröja, medans jag gick med jacka och halsduk/sjal, kände mig ganska påpälsad. Så får se om jag hittar några billiga dojor, har ju som sagt inte mkt till pengar kommande månad.



Hoppas ni har det gött i vårsolen.



090427



Vilket innebär LÖN för min del. det blev inte så mkt med tanke på att det var otroligt dåligt med jobb i Mars, det blev exakt 2 891,00 kr. Men men , livet är hårt. Nästa löning blir aningen bättre.  Nu ska jag göra mig i ordning sen sticker jag till skolan, blä! Vi hörs sen, puss på er ! ♥




Morning morning



Har suttit på jobbet ett ex antal timmar redan. Väntar på att maten ska komma så man har något att göra. Alla sitter och lyssnar på musik och bara tar de lungt. Men när lunchen kommer blir det fart igen, många ska ha mat och många ska matas, sen är de vila middag för många och sen så vips är kl 2 och jag har rast till 4, sen är det tillbaka, fixa käk igen och lägga allihopa, sen hoppas vi att tiden går fort och att kl blir halv 9 så jag kan åka hem till min älskling igen. Synd att det känns som vi inte setts alls denna helg, men det har han valt lite själv som inte gärna ville umgås något speciellt igår kväll..pratade med alla andra och satt vid datorn, sen dög jag en stund, eller de kanske va tv:n som lockade. Hoppas han är mer social och go idag. Inte ens en godnattpuss eller något igår. Det sved. Babe, idag blir det extra många pussar och kramar ! ♥



ush då




Timmarna går extreeeemt sakta... :(

God morgon!



Sitter på jobbet och ska snart börja arbeta. Jobbar till halv 10 ikväll fast med 3 timmars rast mellan 11 och 2. Det kommer bli en lååång dag känner jag. Trött som en buse är jag. Vaknade inatt av att det ringde hem till markus, vet ej vad kl va men den va nog runt 2. Sen vaknade jag strax innan kl ringde halv 6..Så jag har inte sovit så bra som jag hade kunnat. Men men..Nu sitter jag här. Ville bara säga god morgon!

Förörvrigt så körde jag på en fågel förut :(, den flög ut rätt framför bilen när jag kom i 90 så jag hade ingen chans att stanna. PANG sa de bara ! Ush, stackars lilla pippi, den mår nog inge vidare nu.

Hoppas ni får en toppen dag :) ♥

Skit också



Njae, provet gick inte som jag ville.. Det var hur svårt som helst. Trodde verkligen att det fanns en chans att jag skulle klara de.. men icke sa nicke. Jättesvårt och många tal som man skulle göra som vi inte ens har gått igenom, kanske en el 2 gånger, men eftersom det nästan va 100 sidor att träna matte på är det svårt att printa in allt i huvudet. Har du lärt dig en grej och börjar på nästa så har du redan glömt det första. Fy fan säger jag. Trött jag blir !


ROLIG FREDAG.
Det enda jag ser fram emot det är ju att få träffa älsklingen sen igen :)



Ha en trevlg helg !

jobbigt


Magen kurar men orkar inte värma på köttfärsen och inte finns det bröd, eller jo vitt rostbröd men det är ju samma som att äta socker så det är jag inte sugen på nu. Sen så är barnen överallt och springer ute så de måste hållas koll hela tiden så de inte blir påkörda eller sticker ifrån gatan. Madde är hemma och ska städa sitt rum så jag ska passa på och åka iväg och byta bil, för jag ska ha den andra bilen till Markus ikväll. Blev inte att han hämtar mig, bättre om jag tar egen bil så jag kan ta mig till skolan imorgon då jag har matteprov. Känns inte alls kul !

Hinner nog uppdatera en gång till idag innan jag sticker om jag har tur, annars så kommer det nog inget inlägg förrens på lördag kan jag tänka mig.
Hoppas ni får en fin, solig och härlig helg, sup er inte allt för fulla ! ♥






3 år idag hjärtat ♥♥♥

nu blir



Det käk , köttfärs á la Josefine. Alla som har ätit den älskar den... hm utom Markus som inte alls är förtjust i min mat tyvärr !

Packat och redo


Fast det är ju ett ex antal timmar kvar tills han kommer, men då slipper jag bekymra mig för packningen senare.


Väskan är packat, Godiset är med såklart ;)



Det fick bli fina röda tulipaner, de representerar våren tycker jag,
 och våran blomstrande kärlek ;) hehe.





Dresscode.

Det nya vita linnet med fina mönster ;) vero moda 179:-
vitt linne under Gina tricot 99:-
Kofta H&M 149:-
Jeans Gina tricot 499:-

Budgetklädsel som vanligt .:) alla har ju inte råd med märkesplagg. Jag bryr mig inte !


Äntligen



Nu har jag städat klart. Tog cirka 1,5 timme. Duger fint tycker jag ! Men jag börjar känna mig trött, vilket jag alltid gör efter att jag har städat. Inte orkar jag åka hem än heller för där finns det inge bättre att göra. Bara massa oväsen då barnen och Lasse är hemma. Ska försöka sitta här ett tag, till kl 10 i allafall, sen ska jag nog dra till ICA och köpa lite godis och sånt tills ikväll. Sen måste jag hem och fixa maten innan mamma kommer hem på lunch, sen är det skola igen , oh imorgon har jag prov i Matten också, ush va hemskt, tänk om jag inte klarar det ? Vilket jag tror jag inte gör heller eftersom det är APsvårt. Kanske måste plugga lite om jag får tid över idag. Men jag skulle nog börja gråta OM jag klarade det, så kanske jag slipper läsa Matte igen för tredje gången.. Det är verkligen hur hemskt som helst och det gör ont i hela kroppen när jag är på väg till skolan. Varje lektion är jag rädd att läraren ska säga mitt namn så jag ska få skämma ut mig ännu mer när jag svarar fel på något.. Önska inge mer i hela världen att jag var bra på matte. Gud va bra det hade varit. Då hade jag nog suttit på uiversitetet nu, vilket hade varit gött så man kommer någonstans i livet.


Det är mycket som kretsar runt i huvudet nu, börjar fundera i andra banor, tänkt om ett jobb inom vården inte är något för mig ? Kanske ska jag sitta på ett kontor eller stå i en affär. Hur och när ska man veta vad man vill göra ? Ska man slösa 5 år på en utbildning med ett fett studielån och sen så kanske det inte alls är rätt för mig ? När vet man vad man ska göra resten av livet ? Hm..





3 år har gått..



Idag är det 3 år sen jag och Markus blev tillsammans :) Jihu!! Grattis grattis till oss ! Ska bli underbart att få träffa honom ikväll ! Har längtat så efter dig babe ! ♥


Puss älsk! ( bilden är nästan 3 år gammal )



Jag är vaken , iordning och redo för dagen, ska snart iväg till mammas jobb och städa..Sen ska jag hem igen och fixa mat, blir köttfärs á la Josefine. Sen vid halv 1 sticker jag till skolan. Sen efter det ska jag hämta barnen hos dagmamma och sitta barnvakt fram tills mamma kommer hem igen. Så dagen borde gå ganska fort hoppas jag :) .


Nu ska jag fixa i ordning det sista innan jag drar. Vi hörs senare, PUSS på er alla turturduvor därute! ♥

Kvällen igen då


Tänkte snart ta kvällen. Vill att det ska bli dag igen snabbt så jag får träffa min älskling igen :) Har saknat han som bara den under denna vecka och det ska bli så underbart att få krama, pussa och sova med honom, mitt hjärta ♥. Imorgon har vi ju varit tillsammans i 3 år också så det är extra speciellt. Men har inte köpt något åt honom för pengarna är slut och vi brukar inte köpa en massa saker till varandra heller om det inte är julafton eller födelsedag. Vi brukar ladda upp med godis, chips, dricka och en bra film istället och bara njuta av varandra. Det är ju det som är viktigast för mig.. Klart man inte tackar nej till paket men det är absolut inget måste. Men hade tänkt att köpa några rosor i allafall, det uppskattar han. Det är ju tanken som räknas , inte priset eller kvalitén. Så vid 8/9 imorgon kväll dyker han nog upp utanför min dörr i bilen och hämtar mig, prinsen min. Så ska vi bara mysa och gosa ;) ! Får ta vara på varje minut med honom denna helg för jag jobbar ju hela dagarna både lördag och söndag tidig morgon till sen kväll. Det viktigaste är att få sova med honom, att ha hans underbara armar runt mig och höra hans andetag och höra hans hjärta slå i takt med mitt. Fast mitt slår ju 3 ggr snabbare än hans, men ändå :P HAHA! Sover otroligt bra , hela natten , lugnt och fridfullt hos honom..Här hos mamma vaknar jag varje natt.. och det är en plåga att somna utan honom.. :(.



Nej nu blir det sängen för min del. Så vi träffas fortare.   Natti natti ! ♥♥

tråkigt igen.



Hittade några kort ;)


Vadå vinögd? HAHA! Nyårsafton 08/09 med svärfar.




Saknar denna kväll :) Linda, jag och Sara




jag och min älskade storasyster





Min vackra mor :) Älskar dig mamma !!!




läs



http://lifeabouterika.blogg.se/2009/april/lakaren-hallde-sprit-och-iskallt-vatten-pa-va.html

vadå helt sjukt?




nu ska jag borsta tänderna på barnen, sätta på dom pyamas och sätta dem framför tv:n en liten stund, kvällsmaten är avklarad !

kärlek



Sitter här och tänker på de 3 åren jag och Markus har varit tillsammans (imorgon). Det har varit helt fantastiskt.. visst har vi bråkat mkt men det gör vell alla och vi har ju tagit oss igenom det. Satt och läste massa blogginlägg från Markus Lunar. alla inlägg fanns jag med i. Så gullig är han ! Tänkte kopiera en del och visa er hans kärlek till mig :)

Fre 7 jul 2006 13:43

Vet ni vad?

Jag älskar min Josefine Jag älskar min josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine
Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine Jag älskar min Josefine


fast mer...ungefär 300 miljarder gånger runt universum och sen tillbax igen
och sen 500 gånger runt jorden och runt stjärnonra
och 1000 varv runt åkern brevid motorvägen och..
jag kan hålla på och snurra till det i evigheter men ja du vet jag älskar dig oändligt :)


(när jag läste det första gången grät jag.. )


Ons 28 jun 2006 00:57

Bara så du vet josefine så är du rätt söt när du sover ;D Älskar dig Mkt mkt mtk <3


Mån 22 maj 2006 22:09

Känns underbart att älsklingen kommer imorgon :) Älskar dig skit mkt ;D.....

Lör 7 okt 2006 22:20

Älskar dig josefine Andersson Mest i världen !


Älskar dig josefine Andersson Mest i världen !

Älskar dig josefine Andersson Mest i världen !

Älskar dig josefine Andersson Mest i världen !

Älskar dig josefine Andersson Mest i världen !

Älskar dig josefine Andersson Mest i världen !

Älskar dig josefine Andersson Mest i världen !

Älskar dig josefine Andersson Mest i världen !

(Det var typ 30 st till men kändes för mkt :P )



Tors 7 sep 2006 23:42

Josse kan du komma hem någon jävla gång från turkiet Kanske ? Jag saknar dig kanske , vill att du ska vara här med mig nu kanske ! :'(

Älskar dig så fucking mkt Baby <3

Fre 14 jul 2006 23:56

Saknar dig baby KOm hit nU Då :D -------------- Älskar dig mest i väRldEN !

   Skulle kunna kopiera 1000 till men det får räcka så, tror ni fattar.

Lite goda sms från älsklingen.








Gottit ! Love you babe. 3 underbara år imorgon :)

Bloggar





Kollar du i menyn längst ner så hittar du bloggarna jag brukar läsa ! Kolla in vetja !





Solen kom, och gick igen.



Solen strålade när jag åkte ner till stan , det var varmt och härligt , som tur va, eftersom Johanna och hennes syster blev 35 minuter sena, annars hade jag nog frusit ihjäl. När dom äntligen dök upp gick vi faktiskt till Mc Donalds och åt, för det är bra mkt billigare än restaurang eller café . Sen har vi bara strosat runt i butiker och jag köpte mig faktiskt en vanlig lite längre svart t-shirt. Sen när jag gick mot torget för att ta bussen hem så gick solen i moln och det blev väldigt kallt. Solen är fortfarande i moln, eller det är rättare sagt mulet ute. Hade varit härligt med sol istället så man hade kunnat sitta på baksidan med en kopp kaffe och en bra bok. Får vell njuta av solen de få timmar jag har rast till helgen istället. Nu sitter jag barnvakt åt tvillingarna igen, men Felicia stack till en kompis (granne) och William stack till en annan kompis (annan granne) så det är i allafall lugnt och skönt, ska nog slänga mig i soffa en liten stund och njuta av tv-tittande nu när Lasse inte är hemma (får ju inte ha på tv:n på dagarna för honom).  Hur har eran dag varit hittills?



Puss ♥

Sådär




Nu sticker jag ut till bussen. Ska bli skönt att komma ut lite :), gör detsamma tycker jag, Njut av dagen. Ha en FAB day.

God morgon.



Nu dröjer det inte länge förrens jag sticker ut till bussen, ska träffa kära Johanna igen och kanske har hon med sig sin syster. Vi ska käka lite god mat och kolla runt i affärerna, kanske ta en glass vid älven.. Mysigt!


Har sovit dåligt inatt igen, vaknade kvart över 4 av att jag drömde massa konstiga saker plus att jag blev så törstig, så det blev en cigg och ett glas juice , sen tog det ett tag innan jag somnade igen så jag känner mig skapligt trött faktiskt. Kanske ska hällsa i mig 15 ml Chi San innan jag drar.



Saknar dig prinsen min ! Syns imorgon kväll !


Hoppas ni alla får en underbar solig och härlig onsdag !

God kväll



Har haft fullt upp hela dagen. Vi var ju som sagt till Mariebergsskogen idag.. För er som inte vet så är det en liten djurpark med massa djur och massa lekplatser för barnen, kiosker , naturum osv. Det var kallt idag men barnen lekte sig varma och jag och Johanna pratade oss varma, jag i allafall :). Sen har vi varit hemma ute på gården och spelat bandy och tränat tvillingarna på inlines, sen har vi bara varit hemma och fikat och pratat i timmar. Skönt, men käken värker nu, pratar så otroligt mkt så Johanna fick hejda mig tillslut för kl drog iväg! Imorgon ska jag träffa Johanna och hennes syster Emma på stan, käka lite och gå i affärer, mysigt ! Tänkte slänga in lite bilder från Mariebergsskogen.



 
    

Jag kan jag med :D

Nu blire desperate housewives :D Puss.


God morgon !



Har varit uppe ett par timmar redan. Har fixat i ordning mig, gjort picknik, skalat potatis m.m . Ska alldeles strax börja med laxen också ;) mmm va gott :). Sen vid 1 drar jag och tvillingarna iväg till Mariebergsskogen med vännen Johanna och kollar på djuren och låter barnen leka lite i parken. Huset ka besiktas idag så inga barn hemma på ett par timmar. Ska bli kul att komma ut i naturen lite, kanske går in på naturum och kikar också, alltid intressant , kommer ihåg när man var där som liten med klassen och gick och kollade. Kul!



Tvillingarna just nu , Felicia tappade framtanden igår också, syns kanske :D


Nej nu måste jag sätta på potatisen.. Ska bli gott med mat, vad ska ni hitta på i detta mulna väder?


Puss ♥

bara jag

Inga konstigheter!




inhandlat



Jo, jag var tvungen, hittade en fin tröja och ett vitt linne med snyggt mönster. Fick ta på städlönen i förväg för att ha råd. Nöjd blev jag i allafall :)



Båda två är köpta på vero moda, svart tröja 159:-
Vitt Linne med mönster 179:-

Tiden rinner iväg




Men såhär i vår/sommartider känns det underbart att vintern är över för denna gången :). Har en då/nu bild !




Kan man tänka sig att vädret kan slå om så på bara några veckor, helt otroligt! Och till helgen (såklart när jag jobbar) ska det bli upp till 20 grader. Sanslöst.



I allafall, har nyss kommit hem från skolan, va faktiskt väldigt lärorikt idag.. Har glömt bort en massa under dessa 2 veckor som jag har varit borta från matten . Men nu känns det aningen bättre och man lär sig fort under 2 timmar. Hoppas bara provet på fredag går minst lika bra. Ush för prov ! Jag känner på mig att jag måste läsa IGEN till hösten. Matte är INTE mitt ämne!



Puss. ♥

ordning och reda



Fick ett samtal från kommunal tidigare idag. Hon välkomnade mig till facket, men jag har inge minne av att jag skickat in någon ansökan, men det kanske jag har gjort..Men det var ju bra eftersom allt de där med , arbetsförmedlingen, facket och a-kassan måste fixas nu. Skönt att en sak är avklarad. Men det blir dyrt att vara medlem men det är lika bra nu så man får någon ersättning någon gång. Det tar ju som sagt ett år. Blev ju avspisad förra året av någon konstig anledning.


Nej nu blir det skolan. Puss på er ! ♥

EGO




Lite egobilder. Men det är vell bättre än inget alls kanske.


HAHA OJ, kolla garderoben, ursäkta röran :P




Ja, så ser man ut idag. Inge märkvärdigt.

En dagens outfit:



Kofta från crocker, JC
Jeansleggings från Gina Tricot
T-shirt från Gina tricot

090420



Godmorgon !

Nyss duschat och blåst håret. Hade tänkt att gå upp vid halv 10, men så har man ju syskon som ska väsnas så det var bara att kliva upp strax innan 8. Hade lite svårt att somna igår, kunde som sagt inte sluta tänka på min sötnos ! Men han sov nog gott. Nu jobbar han i allafall. jobbet sög k*k skrev han till mig. Men men, får hoppas att de går bättre och att de får ett nytt uppdrag nästa vecka. All cred till han för att han vågade åka iväg och hämta en kille som han aldrig träffat förut, åka iväg långt till Gävle och bo och jobba med denna kille, du är så duktig så min prins. Stolt över dig !

Nu ska min lillebror sitta en sväng här och spela. Ska göra mig i ordning så tiden går fortare ;). Skriver snart igen :)

finfint.



Hittade en jättebra hemsida med en massa fina inredningssaker :)

Hur gulligt som helst. kolla här !






saknaden..



Är stor efter mitt hjärta, konstigt att man kan sakna någon så mkt när det bara var några timmar sen vi sist sågs. Men det är vell kanske för att han är så långt bort och att jag missade en natt med honom. Känns jättejobbigt, men det kanske är ett bevis på min kärlek till han. Han är mitt stora hjärta och han betyder så OTROLIGT mkt för mig. Men om längtan var aningen mindre skulle det faktiskt kännas bättre.. gör ju inte annat än tänker på honom, gud vad knäpp jag är tycker ni nu ? Men det är vell kärlek som livet går ut på? I mitt liv är det de. Att ge och ta och tillfredställa alla behov hos varandra, så gott det går i allafall.
Hoppas han har de bra babe'n min ! ♥


Nog om kärlek ;), sitter och väntar på att maten ska bli klar, kyckling och skivad potatis i ugnen, får se om det blir lyckat. Luktar oerhört gott i allafall.. Sen blir det tv:n en stund till innan läggdags. Barnvakt och skola imorgon. Jihuu !

Baby.



Saknar redan min prins, som sitter i bilen på väg till Ludvika nu, undrar hur han har det bakom ratten. Ensamt kan jag tänka mig ! Önskar så att allt kommer gå bra under veckan och att Ronny som Markus ska jobba med är jättesnäll och trevlig. Dessutom hoppas jag att de kan jobba över lite, så de kan åka hem tidigt på torsdag, för som sagt är det min och Markus dag då. Längtar efter dig plutten min ! ♥♥



sommarkänslor..

Nu när sommaren närmar sig med stormsteg och flytten även så, vilket innebär en ny garderob :D, vill man ju gärna ha nytt innehåll också, har lite önskemål..


beige blus från gina tricot, 129:-



Linnen i alla dess former och färger, gina tricot, 99:-



Fräscha jeans, gina tricot, 499:-



Heidi Klum Says Fuck Off SEK 199, Dark Muse - NELLY.COM
T-shirt med häftiga tryck, Nelly,com 199:-



Gypsy Heart Set SEK 1198, L Space - NELLY.COM
Ny bikini kanske ? Nelly.com 1198:- Lite dyr kanske ;)


Önska kan man.. tyvärr är lönen inte det hetaste just nu, får nog vänta tills efter sommaren :P får ha min gamla bikini från förr, förra året.


Söndag


Ja, om cirka 3 timmar sticker min underbara pojkvän till Ludvika och hämtar upp sin arbetskamrat, sen sticker de vidare till Gälve ( inte dalarna som jag skrev i fredags ) och jobbar. Hoppas allt går bra för dom och att dom kommer hem i tid på torsdag, för då är det nämligen min och Markus 3 års dag ! Hurra hurra för oss ! Då ska vi bara mysa, käka gott och glo på tv eller film. Älskar dig honey.


Just nu sitter jag ensam hos M, han har dragit iväg och hämtar en kompis som behövde skjuts. Så då passar jag på att uppdatera här lite. Ska åka hemåt när M drar till Ludvika. Brukar som sagt aldrig åka hem på en söndag, men idag gör jag det. Helgen har varit lugn , i fredags så åkte M iväg till sina kompisar medans jag glodde på tv hemma. Igår tog vi det lugnt bara, drog iväg en sväng till en kompis, satt ute och frös . Igårkväll tog jag mig ett par sanfransisco ;) gott, och M tog sig ett par öl, så tittade vi på Robinson och CSI. Så det har varit lungt. Nästa helg ses inte jag och M så mkt, för jag ska jobba delade turer både lördag och söndag, hela dagarna, sen drar M förmodligen till norge eller nåt på sön/mån natt. Så det blir inte mkt till att umgås, blir mest att sova tillsammans.


Ja, annars händer nog inte så mkt, ska hem och sitta barnvakt imorgon, det går som vanligt magsjuka hos tvillingarnas dagmamma. Utöver de så är det bara skola och städ som jag vet än så länge. Finns inte mkt att göra utan pengar tyvärr!

Hoppas ni har haft en bra helg i allafall. Puss ! ♥

huvudvärk



Just därför ville jag inte åka ut idag efter jobbet, hade tänkt mig en lugn mysig kväll framför tv:n med M men som sagt så blev han putt och åkte till sina kompisar.. Han fick det för mig men trodde inte han skulle det.. trodde att umågs mig var viktigare just nu och vi kommer ju inte ses mkt denna helg eftersom han åker till sitt jobb på söndag. Men han stack ändå, så nu är jag här ensam och besviken. Hoppas han kommer hem i tid. Annars är jag nog inte så glad imorgon !
Ville spendera alla minuter med han denna helg. Icke sa nicke.

Godnatt..


God eftermiddag!

Nu är det snart helg igen !

Dock inte för min del förrens ikväll vid halv 10. Börjar jobba halv fem men åker bort till jobbet vid 3 för det har kommit två nya boende som man vill hinna träffa lite och få ett hum om hur de är som personer. Vilka vanor dom har m.m , jobbar på ett äldreboende för er som inte vet.


Förövrigt så är allt bra, lite huvudvärk men det ger sig nog snart hoppas jag! Åkte till älsklingen igår eftermiddag, handlade lite godis och bröd sen har vi bara myst hemma och kollat på tv. Det skulle bli film men Markus dvd vill inte läsa av skivorna längre.. fast dvd:n är ny. Hm, hoppas han får en ny. Sen så har Markus fått ett annat jobb, jobbar just nu med sin far som rörmokare men ska börja riva saker, hm , byggnader eller nåt tror jag, Så på måndag åker Markus till Dalarna med en kille och ska riva där, det är ett måndag till torsdags jobb så jag hoppas han sköter sig när han inte är hemma ;), har ju liksom ingen koll :P men jag får lita på honom. Han är mitt allt, och det vet han mkt väl ! Det kommer nog gå fin fint !

Vad har ni för planer under helgen ? Kanske bara vara ute och njuta av vårsolen :) ?


I allafall så får ni ha en bra helg, får se om det blir något mer inlägg under helgen, annars är jag back on monday ! ^^

Inte nog med..



 Inte nog med att Angelina väntar barn igen,




Enligt uppgifter väntar Heidi Klum och Seal barn igen. Hon är i fjärde månaden och tänker göra det offentligt efter modeshowen, säger en av Klums medarbetare.
Tidningen In touch hade fått tagit del av skisser på kläder som Heidi ska ha på showen som hon skickade tillbaka med intruktionerna att de skulle göras om så magen fick plats.  



Blir detta år ännu ett år med babyyra i kändisvärlden ?



Bra låtar med Britney.








Hon är väldigt sexig, och vacker !

Jesus



"Angelina Jolie är gravid igen"

 Jo, nu har det befräktats att Jolie-pitt är med barn igen. Dom har försökt få barn i några månader, men beskedet kom som en chock, De har tydligen bråkat väldigt mycket de sista månaderna och de hade bestämt att gå skilda vägar . Det sägs att Angelina är i tredje månaden redan och hon är överlycklig. Det glädjebeskedet har tydligen satt punkt för deras bråk. Det kom precis i rätt tid. Pitt har sagt att han vill ha ett helt fotbollslag. Nu , med barn nummer 7, har de nått mittfältet !





Källa: Aftonbladet











Gulligt




Om Markus systers hund är gravid med valpar så kommer sådana här små sötingar springa runt på gården i Juni, vadå underbart ?


Titta så fint :)




Ser ni vad fin bloggen blev nu :) rent och fräscht ! Underbart. Dagen kunde inte ha börjat bättre. Tack så mkt Linda. Du anar inte vad det betyder för mig :), du är en ängel !


I allafall, resten av dagen händer det inte så mkt, ska fixa käk åt mamma tills hon kommer hem på lunchen, sen så är det mest av vänta på att sötnosen slutar jobba så vi kan träffas :) sover nog hos honom inatt. Mysigt. Har längtat så :) !

Förövrigt så krånglade tele2 igår kväll, mina sms gick inte fram till Markus och hans gick inte fram till mig vilket var mycket irriterande, trodde det berodde på min telefon så jag bytte tillslut tillbaka till min gamla men det funkade inte heller, så det blev ett godnatt via röstsamtal igår. Har aldrig hänt, skriver alltid sms till varandra. Men sen när kl var 24 då kom alla sms på samma gång, det var en del. Knäppt, det är alltid tele2 som krånglar. Vad har hänt ?



Oh, vad jag längtar



Jag längtar så efter den nya designen, nytt och fräsht ! Underbart ! det är riktigt kackel här i köket nu, mammas kompis Yvonne är på besök. Herregud att vi kvinnor babblar så , HAHA ! Det är lite roligt att lyssna faktiskt..


Men nu dröjer det inte förrens sminket åker av, tandborsten åker fram och täcket skriker efter mig, mysigt. Bara min älskling som fattas mig :( men imorgon får jag nog träffa han :) Lovely. Firar snart 3 år också , den 23:e :D. Grattis till oss !

Vill Ha...



Det finns otoligt mycket fina kläder just nu men inte pengar så det räcker till ! Men önska kan man göra. Här har jag några kläder som jag skulle vilja införskaffa inför våren/sommaren.

Sweet Dress SEK 249, Rare Fashion - NELLY.COMExplosion Dress SEK 1095, Modström - NELLY.COM

Honey Dress SEK 1399, Fornarina - NELLY.COM

Kimmie Top SEK 379, Cream - NELLY.COM








svåra val.



Har suttit och tittat på tapeter igen.. svårt att välja när både mamma och jag är oense, får se om det blir några av dessa:


Mammas första val, som fondvägg med vita tapeter i övrigt.
svartvitt mönster.




Mitt första val, som fondvägg med vita tapeter i övriga rummet.
Den är beige och vit. Den är snygg då den skimrar.




Den här är också snygg som fondvägg. beige, grå och vit tror jag de va..




Mm, svåra val som sagt. Får se vad det blir, men skulle tippa på den första eftersom mamma har sista ordet i allt ;).
Den ska vi måla hela hallen och matrummet, det är ganska stort så de kommer ta tid. Men uj så vackert när det är klart. Ska bli otroligt skönt när man har kommit i ordning och gjort mysigt. Synd att det blir så jäkla dyrt. Måste ha nya golv också.


Japp, där ska vi bo.

härligt.



Nu känns liv aningen lättare.. Min kära barndomsvän Linda Blom håller på med en bloggdesign till mig, ni anar inte hur glad jag blir :) att äntligen få ordning och reda. Känns underbart. Tack tack tack Linda för att du ställer upp. Kommer jag aldrig att glömma ! Woho !

Bakom mig i fönstret visar termometern 23 grader varmt på altanen i skuggan, sola kanske ? Det har blivit en underbar försommar :). 


...........

Har haft tråkigt...tänkte visa ett par bilder jag gjorde.











sliten



Känner mig jävligt sliten, vet inte varför jag känner mig så jämt. Och idag finns det inget att göra heller. Har ingen bil och inga pengar. Pappret kom aldrig på posten idag heller så det blir inte arbetsförmedligen heller. Markus struntar i jobbet och hänger med kompisar istället.. också bra.. inte.

Någon som har något tips på vad man kan göra utan bil och utan pengar, och då menar jag inte tv-tittande, städning eller promenad i solen.


Känner igen mig..

God morgon!



Nu har jag duschat, blåst och plattat håret och sminkat mig. REDO. Ska snart börja med maten.. det blir nog hemmagjort mos, köttbullar, brunsås och Lingonsylt. Gott ! Sen får vi se om det kommer ett brev med mitt arbetsgivarintyg så jag kan åka ner till arbetsförmedligen.. tråkigt men ett måste.



Skriver mer sedan ! Puss.

Massage...



Ha precis klivit upp ur massagestolen, är riktigt seg och go nu. Tänkte tvätta av mig sminket, sätta på en ansiktsmask , göra mig lite te, ta fram ostbågarna och sätta mig och kolla på dubbelavsnitt av desperate housewives. Spännande.

Hoppas ni får en underbar och mysig tisdagskväll.




Imorgon blir det förmodligen arbetsförmedligen IGEN.

HAHA, stämmer bra...





Natti !

Kan man bli mer söt?





frågor och svar.


1) Vad åt du till frukost?

smörgåsar med leverpastej och färsk gurka och kaffe.

2) Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv. Obs! Bara du själv får figurera på bilden.


3) Vem fick du ditt senaste sms ifrån?
Comviq

4) Vilken färg har din dator? Alltså skalet...
Svart/silver

5) När var du arg senast?

Igår kväll när tv:n va upptagen.

6) Ditt bästa minne från skoltiden?
Alla vännerna man fick.


7) Ditt sämsta minne från skoltiden?
allt slit.


8) Yoga eller löpning?
Yoga


9) Spaghetti Bolognese eller Oxfilé Provencale?
Oxfilé är  inte dumt ;)


10) Vilka tidningar läser du regelbundet?
NWT  ( Nya Wermlands tidningen )


11) Favoritkaraktär i deckare? Böcker, teve eller film...your choice.

Susan i desperate housewives..


12) Teveprogram du aldrig missar? Och om du gör det så ser du till att spela in eller kollar reprisen.
Desperate housewives

13) Vem är du avundsjuk på? Eller vilka.

På alla som har massa pengar :P


14) Din bästa revansch?

ingen aning.

15) Din bästa chef ever respektive din sämsta?
Hm , kanske inte ska skriva de här..

16) Mat som du aldrig någonsin kommer att äta? Orsak?

kalvsylta ;), slajmigt och luktar illa..

17) Offentlig person som du skulle vilja ta dig ett snack med?

hm, ingen aning.

18) Kaffe eller te?
Kaffe och Te


19) Skostorlek?
36/37


20) Hur ofta är du på IKEA?
cirka 3 ggr i månaden. Bor ju 5 min bort.


21) Om du hade fem miljoner över....vad skulle du då köpa? Och du var tvungen att köpa något annars skulle de försvinna...

mamma skulle få en miljon och dela med familjen, jag skulle köpa ett mysigt lite hus till mig och en bil, resor, spara undan till framtida barn osv.


Tisdag

Som innebär desperate Housewives ikväll.. tror tillochmed det är dubbelavsnitt eftersom det inte var något förra veckan :) jippi !!



NU sitter jag hemma igen, har varit på mammas jobb och städat , skönt att det över ;) ska börja med maten om ett tag, spaghetti och köttfärssås blir det nog, Sen vet jag inte vad jag ska göra.. hade tänkt mig en fika på stan men alla verkar vara upptagna idag. Bara jag som är ledig som vanligt. Tråkigt.
Förövrigt så provade jag Chi san imorse men den har inte börjar funka än. FUCK! 89 kr nedspolade i toan .





Ge mig....

Hoppas ni alla får en underbar dag ^^

God kväll !

Nyduschad och mätt, men trött som busen! Köpte Chi San på ICA Maxi förut men har ej provat den ännu, men får göra det imorgon bitti. Ska städa på mammas jobb så då lär all energi behövas. Mkt som ska städas nämligen. Inte alls kul.


Tänkte slänga in lite mysiga och roliga bilder från helgen :P .



Myspys vid brasan :)



Godis och dricka är ett måste på en fredag!


Boris säger hej !


Bonzo njöt av att vara hemma igen efter att ha spenderat
 två veckor hos grannen medans Markus familj va i Thailand


Vackra gamla Bonzo



Imorse sken solen när jag gick till jobbet. 06.50


hm? trött och sliten imorse på väg till jobbet.


Nej nu blir det tv:n innan Lasse ska sitta där. Puss och kram och Godnatt på er !




Ny vecka !


God eftermiddag ! Sitter hemma hos mamma och väntar på mat. Hungrig. Har varit iväg och jobbat mellan 7-13.30. Blir fina pengar med storhelgs-OB. 200 kr timmen. så det blir ungefär 12 vanliga timmars jobb. Sitter alltid fint.

Helgen har varit bra och jag har bara tagit det lugnt. Känner mig alltid så trött.. Somnar alltid tidigt och är mest trött hela dagarna. Känns jättetrist. Vill vara pigg och med massa energi. Kanske ska köpa den nya kuren från apoteket som är mot trötthet, någon slags örtmedicin så de kan vell inte ta någon skada. Men hjälper den tro? Chi san heter den. Någon som provat den ?
  



Nej nu ska jag äta lite mat och sen åka iväg och handla, kanske ska prova den ändå, 139 kr är inte så himla mkt att gå miste om , bra om den funkar däremot ;).


Ha en underbar dag och vecka.


Gammal bild, jag och älskade syster !


Glad påsk!


God mortgon och glad påsk alla kärringar och gubbar ;), jag håller på att göra mig i ordning, ska hem till mamma och hjälpa henne med påskmaten och så, träffa hela famijen. Bara storasyster som fattas :(. Kanske hjälpa till och sminka felicia och william som säkert ska gå ut och gå "påskärring". Hoppas ni alla får en trevlig påsk. Ikväll kommer markus familj hem frå thailand så då blir det livat i huset igen som har stått lugnt och tyst i över 2 veckor nu. Dom sitter nog på planet nu skulle jag kunna tänka mig eftersom det tar ca 14 timmar hem. Hoppas resan går bra.
 



Glad påsk då allesammans !


SM-GULD TILL FÄRJESTAD!

Jörgen Jönsson guldmålad både utanpå och inne i !




Igår avgjordes hela SM-slutspelet då Färjestad vann ! Matchen var spännande redan från start. Färjestad gjorde 2-0 ganska snabbt och jag kunde slappna av lite. Men som sagt så kan man aldrig veta vad som händer, HV71 har varit väldigt duktiga på att vända en match. Och mot slutet trodde jag att HV skulle ta över spelet och vinna. De sista 6 minuterna var helt olidliga, jag satt på helspänn och hjärtat bultade oerhört fort. HV sköt skott efter skott mot mål och jag trodde att dom skulle göra mål hela tiden men färjestad och deras underbara målvakt Jonas Gustavsson vägrade släppa in mål och färjestad kunde segla hem guldet till Karlstad igen. UNDERBART! Det var en väldigt fin avslutning med Jörgen Jönsson som fick ta emot pokalen i hemmaarenan och även göra mål i sista matchen innan han slutar för gott. Färjestad är ändå bäst :) !



ur Aftonbladet:

Och när sen Jörgen Jönsson och Peter Nordström tog fram den där känslan som bara de riktigt dåliga förlorarna har; den som innebär att man är beredd att offra mer än man har för att vinna den sista striden.

Då var väl egentligen HV 71 chanslösa.

Fullständigt chanslösa...


Underläge.


Jo, tyvärr så sant som det är. Färjestad ligger under med 2-1 mot HV71. Det verkar som färjestad har gett upp hoppet redan. Men det är inte över än, hoppas att FBK kommer igen nu i sista perioden . Förra året vann ju HV över FBK och vill inte att det blir så igen, men HV är faktiskt väldigt duktiga och samspelta. Men hoppas alla i HV trillar och dör helt plötsligt.


HEJA HEJA FÄRJESTAD !!!!!!! ♥♥




seg.


Här sitter jag , hemma hos mamma och väntar på att kaffet ska bli klart. Ögonen svider, näsan sticks och halsen och hostan ger  ej med sig. Nyser och snorar. Känner mig helt yr och svimfärdig. Känns som jag inte har sovit en blund inatt.. Dessutom  svider det som busen när jag kissar. Men va och lämnade urinprov idag och hämtade ut mina mediciner så det ska nog bli bra snart om bara förkylningen kunde ge med sig. Ska jobba onsdag och torsdag och det är ju inte så kul att jobba när man känner sig hängig.. En glad nyhet är att vi gick med vinst på huset idag :) många intresserade och det blev budgivning, sista budet hamnade på 1 710 000 och utgångspriset var 1 625 000 så det va nästan 100 000 mer än väntat ;) alltid kul. Men som sagt det ska skattas 70 000 också så det blir inte mkt pengar kvar och för dom ska de köpas, dator, soffa, tvättmaskin , nya tapeter och golv så pengarna kommer gå åt som smör .


Just nu sitter jag och väntar på att de ska ringa från jobbet. Har fått några dagar till denna månad, vilket känns bra, vill tjäna ihop massa pengar denna månad så jag kan köpa min prins en bra födelsedagspresent. Han önskar sig visseligen en högtrycktvätt för 32 000 kr :P men det kan han fetglömma :P Men vore kul att köpa något extra bra iår eftersom han blir 20 prinsen min !


Nej nu ska jag dricka kaffe och sen ska jag hämta ut min telefon som har varit på lagning.


Puss o Kram på er!

ushamejen !

Jag har så fruktansvärt ont i halsen, orkade inte åka till skolan, är trött och hängig.. Men snart ska jag nog ställa mig och laga mat, Markus har beställt pyttipanna med ägg idag :) gott ! Tänkte gå upp och kolla vad sötnosen gör där uppe!! Spelar tv-spel kan jag gissa ;). Love you babe. ♥


Längtar till sommaren då vi kan bada i poolen igen :)


Underbara sol !


Mmm, glass !


Blommorna tittar fram !



Var tvungen att plugga matte också :( har prov efter påsklovet.
förstår ni? inte jag heller :P





Nu blir det strax käk. Ha en lovely day !

här sitter jag...

Trött som en gris, hade jättesvårt att somna igår och vaknade tjugo i 5 imorse av att jag var jätte kissnödig.. sprang på toaletten men icke sa nicke..det kom nästan inget.. har nämligen fått tillbaka urinvägsinfektionen igen :( för tredje gången detta år. Känns inte alls kul. Plus att jag och  babe har gått och blivit förkylda..hostar och nyser.
Idag måste juag pallra iväg till skolan..Sen hem till babe igen och fixa käk o så. Imorgon åker jag hem till mamma och sover där en natt..saknar henne...Jobbigt allt är med flytten osv men det ska nog bli bra..



Igår var jag och älskling faktiskt på bio :) va där med några kompisar, Henrik med hans Linda och Mattias med hans Malin. Kollade på fast and the furious 4. Den va väldigt bra faktiskt.. men ljudnivån på bion va alldeles för högt. man blev nästan döv.




Ha en bra dag, så hörs vi när vi hörs !

Underbara vår!

Välkommen våren ! Jag tackar och bockar för det underbara vädret du för med dig ! Har precis varit ute på promenad i skogen med älsklingen och suttit på en bänk i solen och tagit massa med roliga kort med mobilen. Tänkte dela med mig av dom till er !

Förövrigt vill jag bara säga att visningen  på huset gick bra, 3-4 st som är intresserade. Det verkar ganska lovande.
men nu lite bilder...

         

Det var lite härliga bilder. Nu tänkte jag visa lite bilder från mitt hus, hur fint det blev när jag hade städat inför visningen..

    


Sen så var jag och min babes syrra på IKEA under veckan så jag tog nogra kort på mosters tös. Både hemma och på IKEA...       




Nej nu blir det nog snart mat och tv:n, ha en lovely day !

tomt.

Jo, det har varit mkt tomt på inlägg denna vecka. Som sagt så är ju Markus föräldrar i Thailand och någon måste se till att han får mat i magen och sköter sig ;) så all tid spenderar jag med honom. Men nu slänger jag in ett litet inlägg eftersom M spelar tv-spel. Veckan har varit lugn, skola som vanligt, inge jobb . Men igår och idag har jag varit hemma hos mamma och målat väggar, packat kartonger, dammat, handlat, dammsugat, skrubbat, diskat, torkat, skurat, fixat, dolat, renbäddat ett antal sängar, lagat mat, fixat tvätt osv. Ja jag kan hålla på i egivheter känns det som, min kropp är helt slut. Anledningen till att jag har städat och så  är för att vi hade visning på huset idag och imorgon igen. Mamma vill att allt ska vara tipptopp och det är 16 familjer som har anmält sig till att kolla på huset så vi hoppas på att det blir en bra spännande budgivning.. utgångspriset ligger nu på 1 625 000. Hoppas på vinst såklart, det finns mkt pengarna ska gå till i den nya lägenheten. Sen förtjänar min älskade mamma en utlandsresa också. Hon är världens bästa. 


 Nej nu ska jag mysa med älsklingen som har spelat klart. Ha en underbar helg med mkt sol. Puss på er !!!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus