29e september 2012


God morgon!

Är uppe och redo för jobb! Mkt trött dock. Drömt massa konstiga drömmar inatt och vaknat titt som tätt. Men nu är jag uppe i allafall och det är bara att ladda för jobb. Idag jobbar jag till 16. Så får tillbringa kvällen med älskling <3. Göra god mat och bara må gott!

Imorgon är det ett långt pass som väntar. 8.30 till 21.30. Men det ska nog gå fin fint det med. Är ledig måndag och tisdag sen så det ska bli skönt i allafall :) .

Nu ska jag fixa smörgås till jobbet. Ha en bra lördag mina vänner :).

Igår tog jag in mins pelargoner och klippte ner dom rejält. Nu får jag hoppas att dom vill blomma igen till våren. Spännande! :)


nytt

 
Igår fick jag med mig en ny väska och nya vinterkängor.
 
Väska från Lindex och skor från skopunkten.
 
 
 
 

28e september 2012

 
 
God förmiddag!
 
Skönt att ladda jobbhelgen med en sovmorgon. Dock var jag riktigt trött när klockan ringde kl 9. Men lika bra att gå upp så man kommer i säng i tid ikväll. Upp imorgon 05.20.
 
Idag blir det inge mer än jobb för min del. Ska fixa lite lunch snart, men först ska jag göra mig i ordning. Hoppas ni får en bra fredag!
 

27e september 2012

 
 
God morgon!
 
Sovit som kratta inatt också, vaknat flera ggr av mardrömmar och inte kunnat somna om. Irriterande! Tur jag inte skulle upp tidigt till jobb. Sitter nu och kollar på husfruarna som vanligt. Ska vika in tvätten och sen göra mig i ordning. Ska hinna med Bergvik med syrran innan jag börjar jobba kl 14.
 
Igår sprang vi på stan i ett par timmar. Syrrans shoppade som vanligt men inte jag ;). Jag handlade bara med mig mat hem. Sen drog jag till ÖB med sambon och handlade godis. Massa godis ;). Sen hade vi myskväll framför tvn. Älskar dessa vardagskvällarna.
 
Nej, nu är det paus så jag ska passa på att vika in tvätten! Ha en bra dag!
 
 

önskelista

 
Jag dör lite...
Dom här står högt upp på min önskelista inför födelsedagen och julafton.
Sååå snygga. Från Jeffrey Campbell. (jag har storlek 36) ;).
 

26e september 2012

 
God morgon!
 
Vaknade upp i skräck när klockan ringde kl 9. Drömde att jag och mamma hade rånat en liten kiosk på en stor marknad och sen hamnat i fängelset HAHA. Ush, det var så verkligt. Sjuka drömmar man har ibland.
 
Nu har jag duschat och druckit kaffe så känner mig ganska så pigg ändå. Är ledig idag och den ska tillbringas med mina fina systrar nere på stan. Storasyster skulle bjuda på lunch och sen får vi se vad det blir :). Letar fortfarande som en tok efter en ny väska. Men jag blir galen. Jag vet exakt hur jag vill att den ska se ut men det verkar inte finnas att hitta. Irriterande. På nätet finns massa fint men svårt när man inte får se hur det ser ut i verkligheten.
 
Vet att Lindex hade en snygg väska för ett tag sedan men den verkar vara slut. Även på nätet. Vi får vell se om jag hittar någon idag. Är fattigare än fattigast, lönen trillar in i morgon.
 
Nu ska jag kolla klart på real housewives of Atlanta och sedan göra mig färdig för att åka. Idag matchar jag det gråa vädret med svarta kläder. Ursäkta bildkvalitén. Jag är miss shaky. Plus att jag inte alls kan fota manuellt ordentligt. Inte mig själv i spegeln i allafall. Det får bli vad det blir.
 

Syskonhäng


God kväll!

Efter jobbet hängde jag med mina fina syskon. En del av dom i allafall. Madde, jag och Felicia följde med till Williams pingisträning och kollade på när dom tränade. Älskade småsyskon. Dom ger så himla mycket kärlek! Bästa bästa .

Nu är jag hemma igen och imorgon är jag ledig så då blir det häng med storsyrran istället. Nu blir det snart mat här hemma. Något enkelt. Ha en bra kväll!

Lille William är minst av alla! Goding.


25e september 2012


God morgon!

Sovit dåligt inatt, vaknat varannan timme. Så nu är jag trött. Tur jag är ledig imorgon och får sova ut.

Nu ska jag snart dra till jobbet. Efter jobbet ska jag hänga med den del av syskonskaran. Ska bli mysigt!

Idag inviger jag min nya tjocka, supersköna tröja från Nelly.


24e september 2012

 
 
God morgon!
 
Skönt att börja arbetsveckan med sovmorgon. Kör ett kvällspass idag. Innan dess ska tvätten hängas, lunch ska fixas och paket ska hämtas ut.
 
Har haft en bra helg. Lugn och skön fredag med älskling, sen på lördagen var svärisarna här på middag. Åt kyckling och köttfärstacos och avslutade med kortspel som jag vann såklart ;). Riktigt mysig kväll.
 
Igår hängde jag hos mamma ett par timmar och vi hade djupa samtal om kärlek och relationer. Skönt att bara sitta och prata. På kvällen blev det glass, popcorn och film för min och Markus del. 21 jump street. Bra film, men inte i närheten så bra som jag trodde den skulle vara.
 
Hoppas eran helg har varit bra den med.
 
Svärfar kollar youtubeklipp.
 
 
 

lördagkväll!

 
Hej på er !
 
Tog ett par timmar innan jag kom igång med städningen här hemma. Markus och jag satt och kollade på SOA som äntligen finns ute att se :). Älskade program! Väldigt B, måste jag säga. Inga bra skådisar faktiskt haha, men jag kan inte låta bli att älska det ändå. Dom enda som kan skådespela är Gemma och Clay (i serien).
 
Aja, nu har jag i allafall tagit tag i städningen och nu är det skinande rent här hemma och nu ska jag bara göra mig i ordning och sätta igång med maten. Latmasken Markus har inte hjälpt till ett dugg utan suttit vid datorn.
 
Ha en bra kväll!!!
 
 
 
 
 

22e september 2012

 
God morgon världen!
 
Eller snart är det eftermiddag faktiskt. Sov till halv 11 idag. Pigg och utvilad ( Nu flög en fågel precis rätt in i balkongrutan HAHA, gud vad jag skvatt, hoppas den klarade sig). Har ätit och duschat och nu är det kaffe och dator som gäller en stund. Idag blir det storstädning med allt vad det innebär. Jag har bjudit in svärföräldrarna på tacos och kortspel ikväll så det ska såklart vara rent och snyggt här hemma!
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe innan det blir kallt. Återkommer under dagen :).
 
här är ringen jag köpte igår.
 
 

fredagkväll

 
 
God kväll, eller eftermiddag snarare!
 
Är hemkommen efter en dag i stan med syster. Vi sprang runt runt i centrum och kollade i butiker och syrran fick med sig ljuslyktor m.m och jag hittade faktiskt en vinröd snygg t-shirt på Gina och även en ring. Supernöjd. Välbehövligt med t-shirten också eftersom jag spillde massa kaffe på min vita såklart. Inte snyggt.
 
Sen blev det hem till syrran för kaffe och skratt. Tårarna sprutade verkligen. Som alltid. Vi fick även en lång skrattattack inne på hagahallen (ICA). Mår så jäkla bra när jag får skratta riktigt ordentligt och länge. Härligt!
 
Lämnade syster vid halv 4 för att åka och handla system, mat och bordsben till Markus skrivbord. Nu är jag hemma och har satt på en överfull tvättmaskin och hällt upp ett glas coca cola framför tvn. Myskväll it is! Hoppas ni får en bra fredagkväll :).
 

21e september 2012

 

God morgon!

 

Äntligen fredag och jag är ledig :). Men det trodde jag tydligen inte inatt. Klockan 2 inatt satte jag mig upp och tände lampan och skulle sätta på mig kläder haha. Kom på ganska omgående dock att jag var ledig och inte behövde gå upp. Speciellt inte klockan  2. Sen vaknade jag kl 4 och var på väg upp igen men hann hejda mig.

 

Nu är jag i allafall uppe och ganska så pigg. Har duschat och fixat kaffe. Ska snart göra mig i ordning och sen ska jag hänga med syrran idag. Vi ska ner på stan och kika lite. Hoppas att vädret håller i sig. Ha en bra dag.

 

jeans från Dr. Denim, kofta och t-shirt från gina tricot

 

 


snabba ryck!

 
 
God kväll!
 
Klockan är inte mer än 19.30 och det är redan mörkt ute. Hujeda mig! Snart är det mörkt redan vid 15-16 tiden. Mysigt, men man blir så trött under vinterhalvåret. Det är liksom kvällen redan kl 16.
 
Aja, hade en vääääääldigt snabb arbetsdag. Hann inte kissa, dricka eller ha rast alls idag, det gick i ett hela tiden. Men det har samtidigt varit roligt. Jobbade med två vikarier, så lite ansvar hänger ju på mig som ordinarie personal och det tycker jag är kul. Utmaning!
 
Efter jobbet åkte jag och Markus till IKEA. Han skulle köpa nytt skrivbord och datastol. Vi käkade även där. Skönt att slippa laga mat.
 
Är nu hemma och slaggar i soffan som vanligt :). Är nu ledig fram till måndag och imorgon blir det att umgås med kära syster. Ner på stan en sväng och kika lite.
 
Hörs imorgon!
 
 
 

20e september 2012


God morgon!

Är uppe och färdig för jobb! Idag är det inte kurs utan vanlig arbetsdag. Skönt det med!

Nu ska jag gå ner till bilen. Kallt idag. 2 grader. Ser genom fönstret att jag måste skrapa rutorna, så bäst jag gör det nu så jag hinner till jobbet! Ha en bra dag!


19e september 2012


God morgon!

Idag var det mycket segare att gå upp. Är riktigt trött och inte alls sugen på kurs idag. Men det blir nog roligt bara man kommer dit.

Kör till 16 idag och sen blir det hem direkt. Slappa i soffan hela kvällen. Underbart!

Ha en bra dag!


Kvällens


Ensamtid vid teven. Så nu blir det nagelvård och mys för fulla muggar. Ihoppad min sparkdräkt och sockor efter en lång varmdusch. Bättre vardagsnöje finns inte!

Hett tips till er. Isadora nail whitener. Tar bort missfärgningar och håller naglarna fräscha! (ingen färg).


18e september 2012


God morgon!

Än sålänge ganska så pigg. Sov gott inatt! Skönt det. Jag är i allafall uppe och färdig. Om ca 15 minuter ska jag åka iväg på min tredje kursdag.

Idag är det mycket mer praktik än teori vilket ska bli kul! Att sitta still och läsa i flera timmar har aldrig varit min grej.

Slutar runt 16 idag och får det bli handling på vägen hem. Kylskåpet är tomt igen ;). Som vanligt! Hoppas ni får en bra tisdag!

Idag inviger jag ännu ett par älsklingar. Nya svarta jeans från Dr. Denim. Har ett par sen förut men har köpt på mig ett par till. Tröjan kommer från carlings.



Dagens


Blus från Lindex, jeans från Gina tricot.


17e september 2012

 
 
God morgon,
 
Jag gick upp i tid idag. Kl 9. Trodde jag hade försovit mig när klockan ringde och hoppade upp ur sängen, men kom på att jag jobbar kvällen. Men jag piggnade till i allafall! Nu har jag duschat och druckit upp mitt morgonkaffe. Ska snart göra mig i ordning så jag är färdig. Sen blir det lunch innan jobbet.
 
Kika in här lite senare vetja :) Ha en bra dag!
 
 
 

Godnatt


Hoppar in och önskar er godnatt. Jag har inte mått på topp nu på kvällen. Tryckande huvudvärk och lite snuvig. Fasen alltså, om man åker på förkylning nu. Har inte tid med det.

Får hoppas jag sover bort det under natten. Imorgon är det ju dags för jobb igen. Ja, vi får vell se!

Sov gott!


16e september 2012

 
God förmiddag!
 
Det blev en riktigt trevlig kväll igår. Svärisarna bjöd på god wookgryta och sen spelade vi kort ända in på natten. Många skratt som vanligt :). Tack så mycket! Även Markus storasyster och sambo var där. Jag drack alldeles lagomt och är pigg och utvilad idag. Gick upp vid 11.
 
Nu har vi precis ätit frukost och ska snart göra mig i ordning. Kl 2 ska vi på kalas. Markus lillasyster fyller 12 år idag. Så skönt att ha planer på dagarna. Istället för att sitta på soffan hela dagen ;). Som det annars skulle ha blivit.
 
Hoppas ni har haft en bra helg!
 

Hemma bra, men borta bäst ;)

 
 
God kväll i stugorna!
 
De blev lite småshopping på IKEA. En stor spegel som nu sitter i hallen. Som jag längtat efter en helkroppsspegel på ett annat ställe än baksidan av garderoben. Så man får lite ljus också. Så nu sitter den så fint där :). Ska visa er en annan dag.  Köpte även kuddfodral till soffan då vi har utökat med två till kuddar. Markus tycker tydligen att jag snor alla kuddar på kvällarna ;). Hm..
 
Sen shoppade vi lite på Coop, godis och en dammvippa HAHA, jag har längtat efter en, att bara dra ner skiten på golvet i all hast och dammsuga upp det. Det blir ju aldrig riktigt bra med trasan tycker ja eftersom det fortfarande blir massa damm kvar. Dammränder!
 
Nu har vi suttit hemma i soffan ett par timmar och jag funderade på vad vi skulle äta ikväll. Men då fick vi ett samtal från svärisarna som bjöd in oss på middag. Kommer lite mer folk också. Ska bli väldigt kul. Som vanligt. Mycket skratt, god mat, bra musik, trevligt sällskap och kortspel. Bättre blir det inte ! Så om 45 minuter sticker vi ! Ha en bra lördagskväll!
 
 
 
 
 
 

Saknad

 
 
Åh vad jag saknar min lilla bebis♥
 
 

15e september 2012

 
 
God eftermiddag!
 
Var så himla trött igår så jag slocknade strax efter 23 och sov till 11 idag. 12 timmars sömn va inte dumt ;). Nyduschad och frukost i magen. Ska snart göra mig i ordning och så får vi se vad jag och Markus hittar på idag. Han vill inte på marknad så det blir det inte i allafall. Solen skiner och det hade varit härligt att vara ute men jag har ingen lust med promenad eller nåt ;). Svårt att hitta på saker utomhus som vuxen tycker jag. Ska i allafall mot stan och leta efter en lampa och sen får vi se helt enkelt vad det blir. 
 
Vad ska ni hitta på denna lördag? Ni kanske har något tips?
 
 
 

Fredag


Hej!

Vilken skillnad på väder det blev under dagen. Inga moln och solsken. Dock storm fortfarande. Men skönt att det inte regnade.

Nu är jag hemma hos syster och kollar tv och dricker kaffe. Har legat i deras säng och vilat lite ;). Trött som vanligt!


14e september 2012


God morgon! Vaknade upp till regn och rusk idag. Fy! Och inte nog med det. Jag hade ställt alarmet en halvtimme tidigare än vad jag skulle ha gjort och kom inte på det förrens jag va uppe och påklädd. Ingen idé att lägga sig igen. Så ikväll är jag vell extra trött kan jag tänka mig.

Slutar i allafall kl 14 idag så har en skön arbetsdag! Efter jobbet ska jag hem till syster och umgås ett tag. Pappa och Lilian kommer också. Sen blir det som vanligt handling och så innan jag tar helg på riktigt.

Hoppas ni får en bra fredag!


...

 
 
Kärlek vid första ögonkastet, från Modekungen
 
 

 
 

13e september 2012


God morgon!
Är riktigt trött idag. Somnade nästan på soffan igår vid 22 men när jag la mig vid 23 så hade jag såklart piggnat till och hade svårt att somna. Fruktsvärt irriterande när man vet att man ska upp halv 6. Men det blev 5,5 timme i allafall.

Nu ska jag snart mot jobbet. Trodde seriöst jag hade gått upp mitt i natten eftersom det var kolsvart ute. Hujaligen, nu är det snart vinter!

En trött tjej idag


Mariebergsskogen


Haft en rolig dag med mina fina arbetskamrater på mariebergsskogen. Massa konstiga sinnesövningar och vi skulle hitta en varsin plats i skogen där vi kändes trygga och som vi gillade haha. Jag satt på en stubbe :). God mat och roliga aktiviteter. Roligast var att hänga i hängmattorna tillsammans. Suuuupersköna! En sån ska jag ha :).

Här kommer lite bilder från dagen!


12e september 2012


God morgon!

Nu ska jag ta en sista titt i spegeln innan jag åker. Har egentligen en ledig dag idag med men ska ju till mariebergsskogen för att hänga med arbetskamraterna. Ska bli spännande faktiskt. I allafall skogsfloating. Tydligen ska man hänga i hängmattor i skogen HAHA. Får se om jag får några bilder från dagen. Mobilen glöms lätt bort.

Ha en bra dag :)


Tisdag


God kväll!

Haft en underbar dag med min fina storasyster! Kaffe och tjöt på förmiddagen. Sen Ikea och bergvik. Fick med mig nya kuddar, galgar och värmeljus hem. Behövligt! Åkte hem igen till syrran för kladkaksmuffins, hallon och grädde och mera kaffe! Vid halv 5 kom våran morbror Erik på besök, strax därpå kom syrrans sambo hem och även mamma tittade förbi! Hur trevligt som helst. Mer sådana dagar tack!

När jag kom hem började jag med middagen, vek in tvätt och städade undan lite snabbt. Nu har jag duschat och hoppat i onepicen, ska fixa en god kopp te och bara njuta av kvällen :). Imorgon sticker jag iväg på lite mys med arbetskollegorna och chefen på mariebergsskogen. Lite belöning efter vårt goda omdöme vi fått. Bästa äldreboendet i Karlstad kommun enligt boende och anhöriga. Kan ju inte bli bättre :).

Hoppas ni har haft en bra tisdag. Hörs imorgon !


11e september 2012

 
 
God morgon!
 
Ännu en ledig dag för mig :) Vaknade kl 9 och nu sitter jag och kollar på real housewives of Atlanta.  En av de bättre säsongerna av alla real housewives. Ska snart göra mig i ordning och åka hem till min kära syster på kaffe och häng. Får passa på när man är ledig!
 
Sen får vi se vad dagen har att njuda på. Jag sköt upp dammningen och skurningen igår HAHA, så jag antar att jag får ta tag i det idag.
 
 
Ha en bra dag!
 

10 september 2012

 
 
God förmiddag!
 
Är ledig idag också. Började med sovmorgon, dusch och kaffe. Har suttit framför tvn och njutit av ensamheten och lugnet. Nu har jag dammsugat och ätit lunch. Dags att göra sig i ordning. Markus har redan slutat jobbet, så det blir stan för oss om en stund. Han ska ombesiktiga bilen och sen måste vi handla mat.
 
När vi kommer hem igen ska tvätten vikas, det ska dammas och skuras. Lika bra att passa på nu när man är ledig så man slipper det under jobbdagarna.
 
Hoppas ni får en bra måndag :)
 

Vilken härlig dag!



Åkte bort till markus syster där Markus skulle hjälpa kristoffer med taket. Jag tog en fika med Therese och sen hjälpte jag henne att måla väggarna på lilla toaletten. Sen gick vi med barna till lekplatsen där dom fick leka av sig. Tillbaka in och hjälpa till med mat och lite annat. En riktigt mysig söndag tillsammans med barnen och Markus syster <3.

Nu har vikt in tvätt, tvättat igen och hängt upp. Plockat ur diskmaskin m.m. Snar blir det tacos till middag men först lite tv tittande!

Hoppas ni har haft en bra dag!


9e september 2012

 
 
God morgon!
 
Gick upp redan 10.15 efter att ha gått och lagt mig väldigt sent, men lika bra att komma upp i tid. Markus ligger kvar och har vell somnat om. Ska väcka han snart så vi kan äta frukost tillsammans.
 
Igår åkte vi hem och åt sen lunch hos Markus syster och sen på kvällen åkte vi tillbaka och åt god middag och spelade kort, lyssnade på musik osv. Tusen tack! Det var roligt. Fick skjuts hem på natten så vi slapp gå hem några kilometer. Tur var vell det, eftersom det var så kallt. Fick skrapa rutorna på bilen.
 
Idag bär det nog upp igen en sväng till dom. Markus hjälper dom att fixa taket. Men det får bli en stund för min del. Måste hem  igen och städa. Snart måndag igen. Helgen går allt för fort!
 
Nu ska jag väcka prinsen som sover gott. Ha en bra dag, så återkommer jag senare :)
 
 
 

överraskningsfest för mamma

 
Igår hade vi överraskningsfest för vår kära mor som fyllde år i torsdags. Syrrans sambo fick kidnappa mamma med ögonbindel, ner till stan för att bli sminkad på Make Up Store och plocka produkter efteråt, medans vi åkte hem till mamma för städ, matlagning och piff inför kvällen. Kan lova att hon blev mer än överraskad. En lyckad kväll. Kameran glömdes bort efter middagen. Så ni får se bilderna fram tills dess. 
 


 
















8e september 2012

 
God dag!
 
Kom hem vid 21 igår och kollade på tvn ett par timmar. Var så sjukt trött. Somnade gott vid midnatt och sov till 11.30 idag. Vaknade upp ännu tröttare och nu har jag ont i huvudet och fryser. Hoppas man inte blir sjuk nu bara. Är ledig från jobbet till torsdag så jag vill gärna kunna njuta av ledigheten ordentligt och samla energi. Får knapra alvedon och dricka treo så kanske det blir bättre.
 
Jag återkommer senare med bilder från gårdagen. 
 
 

7e september 2012


Hej!

Jag har hängt hos syster sen halv 11 i förmiddags. Käkat frukost och hängt med henne och lillsyrran. Sen var vi iväg och handlade en sväng och nu bär det snart av igen. Återkommer ikväll om dagen.

Ha en bra fredag!


6e september 2012

 
 
God morgon!
 
Vaknade ungefär 10 ggr under 40 minuter då Markus snoozade. Herregud, så irriterande ;). Kastade hans kudde och fick säga till han flera ggr innan han pallrade sig upp. Sen lyckades jag somna och vaknade för 30 minuter sen med världens huvudvärk, så nu hinkar jag kaffe framför nyhetsmorgon.
 
Ska fixa i ordning recept här hemma och äta lite lunch innan jag åker bort mot jobbet. Har ett ganska kort pass idag. 13.30-17.00. Har personalmöte med smörgåstårta :). sen bär det av till affären för att handla och sen hem till min fina mamma för att fixa cheesecake som hon ska ta med till jobbet. Plus att hon fyller år idag så lite kaffe och födelsedagsfirande får det bli också :). Så grattis till världens bästa mamma!! ♥
 
 
 

Slut



Ush så trött jag är. Gäspar konstant, dagarna i ända! Men ändå har jag lite svårt att somna på kvällarna. Oftast bara fredagskvällarna som jag är tillräckligt trött för att somna direkt jag lägger huvudet på kudden. Ibland tror jag det är mina minipiller (får inte äta vanliga pga högt blodtryck) som orsakar min trötthet och mitt humör. Har ingen lust med nåt egentligen. Men nu har jag köpt på mig piller för ett år för 600 spänn(!!) så jag får vell äta färdigt och försöka luska ut vad man kan ha istället. Har i allafall köpt Rosenrot med mig hem idag för att testa. Det ska ju vara ganska bra har jag läst, men i högre doser, så vi får vell se.

Får bli en utvärdering när jag ätit ett tag. Ska ta första idag nu till middagen. Återkommer om det!

Nu är det middag som måste fixas. Är trött och hungrig efter en lååång rolig kursdag. En bild från toan på kursen ;)


5e september 2012


God morgon på er!

Hoppade upp ur sängen när klockan ringde. Är livrädd för att försova mig. Jag är ganska duktig på det. Tror i sömnen att det ringer och stänger av och blir skitirriterad för att någon ringer så tidigt haha. Kan ställa 5 larm och ändå stänga av. Inge bra! Men nu kom jag upp på första alarmet.

Ska alldeles snart klä på mig och dra mot kursen. Ännu en heldag med både teori och praktik. Praktiken är så roligast såklart! Förflyttningsutbildningen lär oss att använda kroppen på rätt sätt utan att förstöra våra axlar och ryggar. Något jag är bra på. Så utbildningen behöver jag. Varit på det förut 3 ggr men då va de bara 3 timmar. Nu är det 7 heldagar. Kommer bli expert!

Aja, nu måste jag dra! Ha en bra dag :)
Strålande solsken idag.


snark.

 
 
Sitter och halvsover i soffan. Jesus så trött, vad hände!? Jag som sov så gott inatt. Ijuför sig så gick jag upp ganska tidigt så jag skulle hinna äta frukost(!!) innan kursen. Jag äter ju aldrig frukost annars, men nu var jag osäker om vi skulle få det där borta. Stod bara "fika" på schemat. Frukost kan dom vell skriva ;). Men vi fick faktiskt färska ostfrallor så det va gött :). Då vet jag det tills imorgon. Ännu en kursdag då. Det var riktigt kul faktiskt!
 
Nu måste jag fixa lite middag innan klockan blir allt för mycket. Ha en bra kväll :)
 
 
 
 
 

4e september 2012


God morgon!

Jag sitter och äter frukost och ska snart åka. Idag ska jag på kurs/utbildning. Ska på 7 heldagarskurs som är uppdelade på några veckor. Ska bli förflyttningsinstruktör. Hoppas det blir roligt!

Annars idag händer det inte så mycket. Kursen slutar 16.30 så det blir hem och fixa mat och umgås med sambon.

Hoppas ni får en bra dag! Pusssss

Lyxig frukost ;)


Nytt

 
 
Vann budgivningen på tradera igår, så nu är denna på väg hem till mig. Har man inte råd med en äkta Alexander McQueen så får man köpa en liknande :)
 
 


3e september 2012


God dag!

Arbetsdagen gick hur fort som helst idag! Jobbade bara till 13.30 idag. Skönt! Drog sen hem till mamma på kaffe och spel. Utmanade varandra i songpop :). Jag vann över alla :). Lätt!

Sen drog jag och syrrorna och handlade tillsammans. Är nu hemma och väntar på käk. Kyckling och ris. Åt en futtig knäckemacka imorse vid 9 och en riskaka för en stund sedan. Fy mig! Hungrig som bara den nu! Ska bli gott med mat! Sen är det soffläge och tv som gäller. Imorgon åker jag på kurs :).


2e september 2012

 
 
Hej!
 
Alldeles nyss hemkommen från mamma. Alla syskonen var samlade för en gång skull. Drack lite kaffe och pratade strunt. Som vanligt alltså :).
 
Nu ska jag snart ta och fixa lite käk åt mig och min man och sen blir det att vika in tvätt och kolla på tvn resten av dagen. Inte så dumt ! Imorgon är det jobb igen som gäller. hörs då!
 
 

Guuuuud afton..

 
 
God kväller !
 
Gissa vad jag har gjort idag!!?? NADA, haha ingenting, suttit inne precis hela dagen. Fy så tråkigt det har varit. Imorgon måste jag ut.. någonstans, får åka hem till mamma på kaffe eller nåt, men ut måste jag. Även fast det var 20 grader varmt och solsken idag så satt jag inne. Kan vi inte starta om lördagen? Så jag får göra om den ;).
 
Aja, då vet ni vad jag har gjort. Suttit i soffan och glossat på tv och surfat på datorn. Och druckit massa kaffe. Men har ju faktiskt umgåtts med Markus hela dagen så lite positivt var det i allafall :).
 
Nu sitter han vid datorn och jag vid tvn. Ska se om det finns något att titta på . Återkommer imorgon igen. Hoppas ni haft en bra dag!
 

1e september 2012

 
God morgon!
 
Då har vi klivit in i ännu en ny månad. Åren går för fort tycker jag. Var det inte nyår häromdagen ;) ? Fast det är vell skönt att det går framåt. Ingen idé att klaga på vädret heller egentilgen, alla årstider kommer vare sig vi vill eller ej.
 
Lördag idag. Inga planer faktiskt. Alla verkar vara på Oxhälja i Filipstad men jag tror vi skippar det. Det säljer ju samma saker överallt. Kanske tar en marknad som ligger lite närmare framöver. Jobbigt att åka bil också.
 
Så idag får vi se vad det hittas på. Vädret är ju fint än sålänge :). Men nu ska kaffet drickas upp och jag ska kolla klart på "Punk´D".
 
Ha en bra lördag!!
 
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus