Lyko.se

Denna här klickade jag hem från Lyko.se. Den kostar 165 kr och skyddar ditt hår mot värme och slitage när du plattar det. Hoppas den funkar :)






För er i Karlstadsområdet !

Vill bara tipsa om den nya outletbutikenbergvik, bredvid elgiganten där arken zoo låg förut.
De säljer massor av skor från scorett och inredningsprylar (märkesvaror) som sagaform osv. Ni som åker till eller bor i Karlstad, kika in vetja. Köpte mig själv ett par supersnygga skor :) 195 kr. En skjorta till pappa i julklapp, martiniglass (sagaform) 4 st , en skitsnygg sallads skål i trä (tror det är sagaform). finns massor. Ta med er cash, då de bara tar det ;).



Kram.

Helg !

Skönt faktiskt, men ska iväg och jobba sen. jobbar kvällen, till halv tio..ska nog gå bra :) blir en del pengar i jaunari, eftersom jag jobbar ett antal dagar i december. hela jul veckan och helgen innan osv.. massa massa pengar :)

Nu sitter jag barnvakt..barna leker däruppe, hör hur de dundrar av småfötter och musik :) skrik och gap och skratt ! Underbart ! Ska strax börja med maten..grillad kyckling, ris och currysås :) mums.

kolla in denna lilla goding haha !
http://www.dailymail.co.uk/news/article-513820/Mini-muscleman-Meet-worlds-smallest-bodybuilder.html


fin låt :)


Hoppas ni får en underbar helg, det får ja :) eftersom jag tillbringar den med det bästa som finns :) min Markus :D ♥♥

Begravning

Bara så ni vet så MÅSTE jag ha denna låt på min begravning när jag har dött.. VIKTIGT.. den är så underbart vacker.. hörde den första gången för 6 år sedan tror jag. så underbar så jag skulle kunna gråta... lyssna noga och njut..

Robin B gjorde den väldigt bra i fredagens IDOL, blev så överraskad att den kom ... blev rörd.


När pappa träffade mamma...

När pappa hämtade mamma i sin gamla blåa amazon spelade han bland annat denna låt. Han sa "äntligen har jag hittat dig, nu tar jag med dig hem" och mamma åkte aldrig mer därifrån......♥
  

   

En ny dag

Är fortfarande förkyld.. ont i halsen , hostar, nyser och allmänt snorig ! Men det går bra. måste ju iväg till skolan i allafall. får nog reda på hur det gick på nationella provet idag.. hm. inte bra antar jag !

Dagens outfit !
duger jag?



Vill även tipsa om att gratiskläder har ett jättebra erbjudande just nu. Om ni blir medlem  nr 200.000 så har ni chansen att vinna ett present kort på 5000 kr på kicks eller MakeUp store. Passa på , ni som ej är medlem än. Det är gratis, inge krångel. Amnäl er här :
 http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=73539 

Och om ni inte blir medlem 200.000 så får du 50 p av mig ändå :) en bra start !


Nu blir det frulle :)
Ha en underbar dag :)

bygger om !

UNDER CONSTRUCTION !

men ni får gärna skriva vad ni tycker än så länge :)
uppskattas..


Video

det kommer två videor så småningom !



Måndag

Ja, idag hade jag Nationella prov i Matte B. Gock sådär tror jag. Det blir nog inte ett G i denna kurs, men  va fan, jag ger inte upp.. jag börjar om igen med kursen i januari. Det är inte det lättaste jag läst kan ja lova :P.

Det har kommit massor med snö idag. Vackert, men omöjligt när man som jag kör med sommardäck.. glider runt som bambi på hal is. så rädd att hamna i diket.. men har inte hittat fälgar till vinterdäcken ännu.. någon som vet om det finns fälgar billigt till Opel Safira?


Nu kommer lite bilder från MittiCity när IDOL va där i lördags

               

IDOL

Japp, en del deltagare från idol, så som Zepideh, Loulou, lars m.m var i Karlstad idag.. var tvungen att kika lite på dom :) tog lite kort, men dom kommer på måndag ;). Carin Da Silva va med också :P.
Lite kul att se dem IRL.

Det stod även att Robin E skulle vara där men icke sa nicke, det var han ej, det var en besvikelse då jag tycker han är bäst. :)


Sitter på jobbet förövrigt. ;( trevlig kväll :) ♥


Älskar dig babe ;) (markus)

Allt är så tyst..

En lördagsmorgon som denna.. kl är tio i 8 nu.. ska alldeles strax dra ut till bilen.. ta en cigg och åka iväg till jobbet.. hoppas det inte är lika halt och som de var igår.. har ej vinterdäck på bilen ännu..det märks väldigt väl när man kör..visste ni att det jämt för ett par år sen blev lag på vinter och sommardäck? 6 år sen..inte så länge.. så förut körde många omkring med sommardäck året runt. men jag tycker det är bra med en sån lag.. det måste minska trafikdödligheten i allafall .. eller ?


trevlig helg ! puss på er :)

Mot helgen :)

Gud vad härligt med lite kommentarer :) underbart att få lite respons, och att se att folk faktiskt läser min helt ointressanta blogg haha ! Snön landade aldrig i går tyvärr, det slutade med regn. typiskt... men det ska vara fint hela helgen och rätt så kallt, men det är vell underbart med skinande sol. Jag blir glad i allafall , hur tycker ni ?

Just nu sitter jag barnvakt åt mina älskade små tvillingsyskon,, dom kollar på bolibompa och har nyss ätit frukost, tänkte blåsa håret och platta det medans dom sitter så snällt vid tv:n : ).

Sen får dom roa sig med något annat.. Deras pappa kommer hem vid 11.. sen vid tolv drar jag med mamma till Lindex en snabbis och så sen blir det att städa på hennes jobb.. nästa vecka är det löning :) efterlängtad kan ja meddela :D .

Sen drar jag äntligen iväg till min älskling :) saknat han så, han skrev sms halv 2 inatt att han inte kunde somna och att han sakna mig, naaw, min sötnos ! ♥
Tänkte svänga förbi ICA på vägen till Markus och köpa med lite Candy ;) bara mysa ikväll och ta det lugnt, den får vi se om det blir något jobb under helgen, hoppas det så de kommer in lite mera pengar ;).


Hoppas ni kommer ha en trevlig helg, blir nog att jag skriver mer efter helgen då jag inte har tid för dator :P.

Önska mig lycka till på matte provet imorgon och Nationella prov i matte på måndag ! USH ! :P 

 jag och Ludde :D



♥♥♥

Snö !!

Jodå, det har faktiskt snöat idag, men det var inte mkt... smälte lika fort igen. men det känns bättre om snön kommer lite senare , så man inte tröttnar lika fort. Vintern är ju så extremt lång. Oändlig känns det som ibland.

Sitter här och väntar på att barna ska komma hem, och att Marianne ska ringa så man kan palla sig dit på en kaffe. : ) tjattra lite grann.. alltid kul : ).


Väntar på att pengar ska rulla in också, har 2 räkningar som ska betalas på kläder som man har beställt på internet. sen alla julklappar som ska inhandlas. Vill även ha en ny mobil, men tror inte att det blir något med de detta år.

Fyller år snart också : ) 20 år faktiskt : ). Kanske ni vill ge mig en present och bli medlem på www.gratismode.se/?c=5004 och ge min lite poäng i present. så får ni 50 utav mig bara för att ni blir medlemar på min länk : ) ska man få , ska man ge : ) eller om ni vill bli medlem här istället, ni gör som ni vill :D http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=73539



Ha en fortsatt trevlig dag !

God morgon !

Sitter och väntar på att klockan ska ticka iväg så jag kan skjutsa iväg barnen till deras farmor och farfar. Sen sticker jag direkt till skolan. tråkigt.

Sen åker jag och barnen iväg till Marianne och hennes dotter.. ta en fika och leka lite i lekparken :). Roligt att barnen har fått en ny kompis. :)








Vill bara säga att jag älskar dig Markus. Du får inte tro något annat.. vi har snart varit tillsammans i 3 år , helt otroligt :) älskar dig mer än någonsin. Du betyder så mkt för mig. du gör mig glad och jag längtar så efter dig. vill bara krama och pussa på dig :) du och jag babe ; ) ♥♥♥


Hej : )

Kom hem från jobbet kl 1, snackade med syrran i telen ett bra tag :) saknar henne så. Sen har jag försökt mig på matten.. men det gick inge vidare.. kom bara till första talet som jag inte kunde räkna ut fast jag hade svaret.. satt 30 min men talet , till slut orka jag inte.. började gråta av ilska och besvikelse över mig själv... har ju Omprov på fredag.. kommer inte gå något vidare.. sen Nationellaprov på måndag.. orkar inte mer.. känns som en stor sten på mina axlar :(.
Får vila ut lite och läsa kursen igen till våren. då JÄVLAR ! blev så arg så jag var tvungen att dammsuga här hemma.. hjälpte faktiskt. så nu ska jag fixa käk, sen skjutsa tvillingarna till Gympan, sen hämta mamma sen hem :)

Ha en trevlig eftermiddag och kväll ! ♥


God kväll!

Sitter och myser med en kopp te i min morgonrock, nyduschad och rosig : ) ! färgade håret igen förövrigt.. blir aldrig den färgen som jag vill ha men nu måste jag lugna ner mig. stackars hår ! Klippte av det lite förra veckan i allafall.. känns mkt mkt fräschare nu : ). Rätt nöjd med färgen också, typ lite rödbrun :). Måste ju säga att L´oréal Creme gloss hårfärg är underbar. Den luktar gott (inte starkt) som många gör. den är skummig och VÄLDIGT lätt att fördela oavsett om du har långt eller kort hår och oftast brukar jag använda 2 färger men nu räckte det med en och det fanns ändå färg kvar när jag va klar, sen behöver färgen inte sitta i mer än 20 min, också ett stort plus !


Japp, min helg har varit ganska lugn.. I fredags så var jag med Markus, Linus, Mattias, Tim och Putte . Va helt okej faktiskt, satt hemma hos Jakob (men han låg o sov) . Vi lyssnade på musik och kollade in lite gamla Idolklipp :P. Sen drog vi till stan en sväng. handlade mat osv. sen tillbaka till Jakob , sen hem , blev så trött av att höra alla pojkar babbla :P rökte ciggar också, gott faktiskt.
Lördagen va inte lika lugn, började lugn såklart.. bara låg hemma hos Markus och mosade oss framför tv:n sen drog vi ut. Hem till Kim och drack litegrann.. Som vanligt bara jag och massa pojkar.. till och börja med i allafall.. Drack två cider 5.0 %. räckte gott och väl till mig, då jag aldrig dricker, drack cirka 2-3 snappsar (drack ur flaskan) SMÅ GRÅ :) mkt gott, smakade turkist peppar : ). Blev rätt dragen , så jag kör på billig fylla, vilket känns bra : ) billigt om inte annars.. Tycker inte det är så roligt att vara full heller.. bättre att se alla andra fulla odrägliga människor ! :P

Nej nu ska jag gå och lägga mig, ska upp tidigt. börjar jobba kvart i 7 :( tråkigt men sånt är livet. pengar : ).
Godnatt alla härliga människor därute.

Natti ÄLSK!!! <3 Markus Hand.

Ooosaaa!

Uttråkad, sitter på mammas jobb och har städat. har så ont i nacken av att sitta vid datorn, räcker med 10 minuter. ändå sitter jag inte illa.. men jag kanske spänner mig för mkt, men försöker inte göra det.. ush, känns som nackspärr.

Ja, idag är det Grey's på tv:n och bonde söker fru (eller gubben) : ), rätt bra faktiskt.
Mamma ska få klippa mig senare också, måste se till att det blir en vana, då jag plattar håret varje dag. rätt slitet.

Om 3 veckor idag fyller jag 20 år : ) . äntligen, hatar att fylla år så jäkla sent !! 3 dec.
Ska bara önska mig pengar´, pengar och pengar ! behöver det nu.. antingen till ny plattång, bil , mobil , Thailandresa till våren eller bara spara tills jag börjar på universitetet !


Ja, nu ska vi åka hemåt, ha en fortsatt trevlig eftermiddag/kväll : )

Pusshej !

Gratis gratis Gratis

Låter det inte underbart ? samla poäng snabbt och enkelt utan krångel, och få massa fina presentkort från 60 olika butiker.. hur enkelt som helst. Kostar inget att bli medlem och är det inget för dig så avregistrera dig senare. INGA KRAV.
men skönt för den som kanske vill kunna shoppa lite kläder, elektronik m.m utan kostnad !

bli medlem idag . du får 50 poäng på direkten om du blir medlem här :   www.gratismode.se/?c=5004






Fars dag !

Ja, idag är det alla pappors dag :) ska alldeles strax iväg och hälsa på min pappa :) äta lite god mat och ta en fika..
tycker det är väldigt bra att mors och fars dag finns :) klart dom ska hyllas för hur duktiga dom är som föräldrar.. men jag tycker faktiskt det blrde finnas barnen dag, eller nåt :P ska man ge vill man ha tillbaka någon gång ;), någon mer som tycker som jag ?

Kommentera...

Hoppas alla har en underbar Fars dag !!! ♥

bla bla bla


Fredag !

Sitter och funderar på vad man ska skriva för rubriker.. kommer aldrig på något vettigt..


Nu sitter man här och funderar på vad man ska göra för mat.. tror det blir hemmagjort mos och fiskpinnar.. det ekar nämligen i frysen just nu.. vet ej ens om jag har potatis!?

Ska sitta barnvakt idag igen.. har suttit barnvakt hela veckan.. har varit jobbigt men ändå mkt trevligt.. får ju umgås med mina syskon :) har varit till IKEA 2 ggr med Marianne och hennes dotter.. lämnade in barnen där så dom kunde leka medans vi shoppade.. har inte handlat så mkt direkt.. blev 2 blommor, 2 nya diskborstar, 4 st värmeljus hållare.. 200 värmeljus, en plast grej som man sätter upp under diskhon till alla plastpåsar.. men ja tror mamma blev nöjd, då jag köpte allt till henne :) . tror hon uppskattade det i allafall..

Är  kort om pengar nu men det är jag ju alltid, då jag inte kan hålla mig ifrån shopping.. har handlat en stickad klänning med polohals , underbar.. ett jätte fint siden linne i svart som jag tänkte ha på mig ikväll ifall det blir utgång..sen har jag köpt fars dag present såklart :) en jättefin stickad tröja.. hoppas den passar, kvittot är borta :S. ett skitroligt kort som passar så himla bra in på pappa.. det står på framsidan : Jag kom på en present som jag vet att du skulle uppskatta...
sen öppnar man så står det : men systembolaget hade inga presentkort.. han en bra fars dag ! HAHA tyckte den va skitbra, han dricker ju så mkt :P .

Nej nu måste jag nog fixa med maten.. sen drar jag och barnen iväg till Barnens Hus en sväng, det ville dom :)

Ha en trevlig helg :)



Hemskt !

Har fått reda på att mormor har fått cancer IGEN, fast i magen denna gång :(. elakartad ! inte kul men tror de kommer ordna sig, verka som det i allafall..

sen så har min mormors gubbes son, tagit självmord, han hoppa framför ett tåg i förrgår, han har 3 barn och fru, så jag undrar skarpt vad som hänt ? fy va hemskt, tänker så på resten av familjen..
Han va så söndersargad att det inte gick att identifiera honom, men äldsta sonen fick lämna blodprov, och det visade sig vara han :(

Tänker på er !



God afton !

Hej : ) här sitter jag och myser i morgonrock : ) nyduschad och mysig :D. Väntar mkt spänt på att desperate ska börja , men det är en heeel timme kvar, orka vänta !

såhär har min dag sett ut idag..

vaknade upp kl 9 idag, gjorde mig i ordning, drog med mig William (brorsan, tvilling 1) till ICA och handlade lite ingredienser till cheesecaken som jag har gjort idag : ) .

sen hem och gjorde cheesecaken tillsammans med Felicia (lillasyster tvilling 2), fast hon hjälpte mig inte så mkt, hon åt mest utav smeten :P. knäppis.

fick vänta ett antal timmar på att "caken" skulle bli klar, den ska vara i frysen mellan 7 och 8 timmar :P men nu har jag att smakat, och nästan halva är borta :P oj då : ).

såhär ser den ut nu :)


Låter kanske inte så gott med "ostkaka" men det är ingen ostkaka :P det är mer en glass med digestivekex , underbart god, tror ingen skulle tycka den smaka illa..
den är så lätt att göra , ni kan få receptet.. prova, skitgott.

sen har jag varit barnvakt nästan hela dagen, fram till 17.00 i allafall, vi drog till Ilanda en sväng och glodde på djur på zooaffären, sen skokanonen, sen babydadda...och en annan butik som har massa massa småtjaffs för 10 kr , köpte 4 st små tomtar som mamma kan pynta med till jul : ), sen åkte vi hem en sväng.. lagade mat, fläskfilé och ris :) underbart gott blev det. sen drog vi en snabbis till stan, köpte mig en kjol :P och ett par knästrumpor.. sen :P drog vi till barnenshus så barna fick kolla lite, blev där ett bra tag :D.
'


Nellie (min "systerdotter") i helgas, så fin som djävul :D


här är några gamla bilder, från när syrran va hemma i Karlstad :)


sen några andra blandade bilder
syrrans älskade hund.. finsk lapphund, han passar bra i KirunaLudde och ja :)
mja, 1:a Rambo (markus hund) 2:a Bonzo (markus hund) 3:e en liten chihuahua som ja glömt namnet på :P 4:e Milton (syrrans bebis) 5:e Ludde och ja (morbrors lilla voffsing)


Cheesecake

4 ägg
1,5 dl strösocker
200 g philadelphiaost
4 dl vispgrädde
300 g digestivekex

börja med att lägga kexen i en plastpåse och knyt ordentligt så inget åker ur.
krossa kexen till smulor..
knäck äggen, men sära på gulan och vitorna , var för sig i två bunkar.
vispa gulor och socker poröst, häll i philadelphiaosten. vispa grädden lätt och fullig och vänd ner i smeten.
vispa äggvitorna till vitt skum, du ska kunna vända skålen upp och ner utan att det åker ur, då är den färdigvispad :)
vänd ner det i smeten och rör om allt till en jämn smet..
ta fram en lagom stor form , brukar funka bra med en ungform, oval eller fyrkantig.
börja med att fylla botten med digestive smulorna sen häller du i lite utav smeten , sen lite smulor till sen resten av smeten och resten av smulorna,
såhär:
smulor
smet
smulor
smet
smulor : )
sen är det klart, in i frysen i ca 7-8 timmar.. ta fram den tio minuter innan servering så den hinner bli lite mjuk , annars är det rätt svårt då kakan blir så hård :P.

ät och njut. du kommer INTE ångra dig : )



God morgon !

Japp, då är det en ny vecka. har precis gått upp, tänkte hoppa in i duschen men orkar inte :P tar det ikväll..

idag gäller det.. har matte prov kl 1, men jag vet att det inte kommer gå vägen, känns verkligen så !
har varit dålig på att plugga..

Helgen har varit väldigt lugn, har bara varit hemma med Markus hela helgen ätit god mat, kollat på film m.m.. i fredags va vi iväg en sväng på stan. Markus skulle shoppa ;). Han fick sig en jacka, ett par långkallingar (som var skitsnygga), en ficklampa :P och en tröja.. mkt fina saker :P.

Nej nu måste jag göra mig i ordning ! Kram Kram

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus