godistarmen skriker



Hur gott skulle det inte sitta nu med wienerbröd och kaffe. Bästa fikat!



Tikei concealer yellow och mineralfoundation



Måste tipsa er om min nya concealer som är för mörka ringar under ögonen. Den är gul och är perfekt för att dölja blåa ringar. Jag lägger på den med en fluffig ögonskuggspenna och sen på med mineralpuder över det. Perfekt täckning. Finns massa olika att välja bland.

Har även mineralpudret därifrån. Det bästa och mest täckande som jag på provat. Billigt och räcker hur länge som helst. Min har räckt i 3 månader och då har jag använd mycket VARJE dag. Heta tips! Kabuki-borsten är suuuuupermjuk och fördelar perfekt.




Här hittar ni produkterna




31e maj 2012



God morgon!

Jag fick lite sovmorgon idag och det behövdes. sitter i soffan nu och njuter av kaffet och ser stora mörka moln på himlen. Så himla mysigt att sitta hemma när det öser ner ute. Tända ljus, en filt och en bra bok. Underbart !

Tyvärr hinner jag inte mysa så idag, jag ska snart göra mig i ordning och städa undan lite här hemma. Börjar jobba 13.30. Men jobbar bara till 17.00 då vi har APT på jobbet. Personalmöte med andra ord. Vi blir bjudna på mat idag också. Lax och potatisgratäng. Tack Karlstad kommun.

Sen blir det hemmakväll med älskling och tv. Precis så som jag vill ha det ! Ha en bra dag! Kika in här senare så kommer ett sminkprodukt tips!



Jag och min fina syster ♥


30e maj 2012



God eftermiddag!

Jag kom hem från jobbet för ett tag sedan. Har suttit i soffan och betalat räkningar och och läst igenom alla bloggar jag missat. Nu ska jag kolla på unga mödrar innan jag ska träffa pappa en sväng. Mer än så händer det inte. Blir mat och tv sen resten av kvällen :). Underbart härligt!

Vad har ni för planer idag?



Lite sent



Haft en bra dag på jobbet idag. Grillning, fika och gos med getter på mariebergsskogen. Nu är jag hemma hos mamma och väntar på att hon ska komma hem. Blir sent mors dag firande idag. Jag och lillebror Alex har varit till affären och handlat fika och övriga matartiklar så nu har mamma kylskåpet fullt med pålägg osv. Bästa dottern, jag vet :).

Ha en bra kväll! Puss och kram!

Gooooos


29 maj 2012


Godmorgon!

Dags att dra till jobbet. Verkar ganska så lovande med vädret. Var ju meningen att det skulle spöregna först men det har försvunnit. Härligt!

Nu ska jag dra så ha en bra dag!


Kväller i stugan !


God kväll :)

Jag har fortfarande tillbringat eftermiddagen och kvällen i soffan. Är sjukt seg efter alla städning ;). Tänk så skitigt det kan bli i en liten 2:a med två inneboende. Ush!

Nu ska jag göra mig kvällsmat strax och gosa ner i soffan med älskling och Ostbågar :). Ha en underbar måndags kväll!

Imorgon väntas utflykt med våra Goa gamlingar till mariebergskogen. Grillning och fika. Hoppas regnet håller sig borta bara. Får lite sovmorgon i allafall :).

Godnatt!

Lördagens outfit.


28e maj 2012



Goddag :)

Jag försov mig 20 minuter imorse så jag hann inte skriva godmorgon härinne. Jobbade till halv 2 idag men fick gå över tiden en kvart då det var lite stressigt. När jag kom hem har jag städat, städat och städat. Nu är det kliniskt rent här hemma och det luktar gott! Underbart. Bara tvätten som ska hängas sen.

Nu ska jag se på unga mödrar och sen fixa käk. Ha en bra kväll!




27e maj 2012



God morgon!

Hade fullt upp igår och hann inte blogga. Spenderade hela dagen med familjen på mariebergsskogen i solen. Pratade, skratta, åt och hade det hur bra som helst. Sen åkte jag och Markus till ÖB och handlade och sedan blev vi bjudna på grillat hemma hos Markus föräldrar. Avslutade kvällen med för mycket alkohol och kortspel. Kul! Är lite seg idag men inte bakis. Gick upp lite väl tidigt kanske. Så är ganska trött.

 Hade tänkt att sola idag igen med tanke på att det ska bli skitväder resten av veckan + jobb, men jag brände mig som bara den igår och det har fortfarande inte blivi
t bättre så jag får vell hålla mig från solen idag.

Mors dag är det också. Grattis alla fina mammor därute och grattis till MIN fina mamma. Världens bästa såklart. Får se om det blir lite kaffe i eftermiddag. Köra 4 mil för kaffe är inte dumt ;). Tur man är rik ;).

Nu ska jag dricka lite kaffe och njuta av min lediga dag.


Madde, Carro, jag och mamma. Snyggt :P



26e maj 2012



God morgon!

Jag är redan uppe och nyduschad. Ska ta och göra mig i ordning och sen dra mot mariebergsskogen. Hela familjen ska dit idag och bara gotta oss i solen. Ska bli så himla mysigt. Inte ofta vi alla är samlade. Får vell se om det är någon som ballar ur i sista sekund. Men det tror jag inte.  Hoppas molnen håller sig borta så man kan få bli lite brun. Vad har ni för planer denna lördag?

Nej, nu måste jag göra mig i ordning och få någonting i magen. Återkommer senare med bilder :)


Lillsyrran och jag.


25e maj 2012


God kväll!

Efter jobbet hängde jag i pappas husvagn en stund innan jag drog och handlade. Väl hemma satt jag och Markus på balkongen och solade. Svårt eftersom balkongräcket ger skygga precis mitt på kroppen och varken ben eller rygg kan få färg. Så är ganska brun fram på överkroppen och resten blek. Men imorgon ska familjen till mariebergsskogen och sola så då får jag passa på att sola rygg och ben :).

Nu har jag och Markus precis grillat och ätit ute på balkongen. Entrecote och klyftpotatis med vitlöksbröd. Gott!

Resten av kvällen blir att sega i soffan framför tvn. Jag är trött! Ha en bra kväll :)


Off to work!


I sommarfläta!


Testing.

Testar en ny funktion i blogg. se :)

24e maj 2012



God förmiddag!

Fick en liten sovmorgon idag och det behövdes, kunde knappt hålla ögonen öppna igår kväll sedan typ kl 19 ;). Har gått och blivit pollenallergiker. Har nyst säkert 100 kr varje dag och näsan kliar och halsen är tjock. Köpte allergimedicin igår men får se om den har någon verkan. Irriterande i allafall. Kanske för att man börjar bli gammal och känslig ;).

Idag börjar jag jobba kl 14 så innan dess ska jag fixa lunch och hämta ut paket. Så jag vill önska er en bra dag och här kommer bilder på lite nytt som jag har shoppat. Short och linne.





Både shortsen och linnet är från Gina Tricot.



23e maj 2012


God morgon!

Solen strålar idag med ! Underbart. Har sovit jättegott inatt och är relativt pigg faktiskt. Jag har redan gjort mig färdig och ska snart åka till jobbet. Annars idag händer inget speciellt. Eventuellt att det blir balkonghäng efter jobbet om inte den envisa getingen kommer tillbaka ;).

Ha en bra onsdag! Puss och kram!


22e maj 2012



God morgon!

Solen skiner idag med :), så himla härligt. Igår hade jag ju tänkt ligga på balkongen hela eftermiddagen med en stor jäkla geting kom och vägrade försvinna. En sådan där dryg jävel som ska sätta sig på en, sen flög den in i vardagrummet och klättrade i gardinen, till slut blev jag arg och drämde till gardinen så den skulle trilla på golvet så jag kunde slå ihjäl den men då anföll den mig HAHA, så jag stängde in på badrummet, herregud. Måste sett roligt ut. Till slut flög den ut så jag stängde in mig. Därför blev det inge solning. Tror vi har ett getingbo ovanför våran balkong.

Idag ska jag inte sola på balkongen. Jobb väntar hela eftermiddagen och kvällen, men innan dess ska jag luncha med mamma istan och passa på att sola solarium istället. Ha en bra tisdag!

Snodde två bilder från syrran från kalaset hos fina pappa i söndags.



Sommarfint



Här kommer lite bilder från min balkong. Inte helt färdigt. Ska köpa lite mer blommor och försöka hitta en fin duk. Sen har jag mina balkonglådor inåt och inte utåt för att hängena är inte så stadiga så jag är rädd att det ska ramla ner, plus att det är ju ändå jag som ska njuta av blommorna. Bor ju högst upp :).






Sol i sinnet!


Haft en superbra förmiddag med kära Johanna. Vi drog till plantagen och shoppade loss. Resultatet får ni se senare ;). Sen drog vi till oliven och åt en varsin megastor sallad med färsk bröd. Så gott!

Sen skulle Johanna jobba så jag drog till bergvik och shoppade lite smått och gått. 2 linnen, 1 blus och sololja. Handlade lite mat hem också. Nu har jag planterat och gjort fint på balkongen och sitter och njuter i solen. Så underbart! Sommar på riktigt idag. Här ska jag sitta hela eftermiddagen.

Hoppas ni också får njuta av solen idag! Hörs sen !


21e maj 2012



God morgon!

NU är jag uppe och dricker kaffe. Ska ta och göra mig i ordning på en gång. Snart bär det av nedåt stan och hämta upp Johanna. Vi ska till plantagen och köpa blommor. Jag ska fixa i ordning på min balkong här hemma nu när värmen äntligen kommit :). Sen bjuder Johanna på lunch hemma hos henne innan hon ska till jobbet. Då drar jag förbi bergvik och kollar lite på nya linnen och klänningar. Får hoppas att det finns något. Har bara massa basiclinnen och det är så tråkigt att inte kunna variera sig.

Nu måste jag göra mig i ordning, ska åka härifrån om 30 minuter ungefär. Så ha en bra dag sålänge så återkommer jag i eftermiddag!

Dagens:


Linne- Barcelona
Jeans- H&M
plus vita låga converse och jeansjacka



At home!



Ligger i soffan och degar. Är så satans trött och ögonen svider varje gång jag blinkar. Ska bli skönt att krypa ner under täcket ikväll, men de blir ganska sent. Har både bb och american horror story att titta på innan läggdags. Nu får det bli en varm dusch och lite mat åt gubben min!

Hörs imorgon bitti! Har planer med en vän så de blir inte mycket sovmorgon!


Im alive



Jesus så trött man har varit hela förmiddagen. Och nu på rasten så får man passa sig så man inte blundar. Då somnar jag direkt. Ush. Ska bli skönt att få sova några timmar längre imorgon. Ska sätta igång och städa här på jobbet så man håller igång! Sen ska vi baka rabarberpaj :). Inte så dumt :).

Nej, nu är rasten slut! Ha en bra söndag så återkommer jag i eftermiddag/kväll!


20e maj 2012


Goooood morning!

Det är inte varje dag man är glad att helgen är över. Ja, snart i allafall. Jag gör min sista dag denna helgen och är ledig imorgon så det är klart jag längtar!

Idag jobbar jag till 16 och efter det ska jag hem till pappa på kalas. Han fyllde år i måndags så idag blir det fika. Dock slutar jag såpass sent att nästan alla ur fikagänge har hunnit åkt hem igen, men de får gå ändå!

Vad ska ni göra denna söndag? Bakis hela gänget? :)




19 maj 2012


God morgon!

Nu är jag uppe och ska dra mot jobbet. Har en delad tur idag vilket innebär jobb mellan 7-21 med 3 timmars rast mitt på dagen. Ska nog gå hur bra som helst. Det brukar gå fort om det finns att göra.

Så jag skriver mer på min rast senare så får ni ha en bra lördag!


18 maj 2012



God morgon!

Jag har redan suttit uppe vid tvn en timme och haft lite egentid medans Markus sover. Älskar mornarna man har själv på vardagarna. Att ställa klockan och komma upp i tid. Även fast jag inte gör något de första timmarna mer än att sitta i soffan och slötitta på tv och surfa runt på datorn. Snart vaknar vell Markus antar jag och då blir det att fixa lunch och göra sig iordning för jobb. Markus är som sagt långledig medans jag har gått på min jobbhelg. Vi går ofta om varandra. Inte så kul alla gånger men ibland är det bra att inte ses för mycket. Så man får längta efter varandra och ta vara på tiden man får tillsammans.

Nu ska jag se lite förhäxad och sen hoppa på gubben i sängen :).

Kl 14 börjar jag arbeta så ha en trevlig helg !


Sliten!


Kan inte förstå hur man kan vara så trött efter en normallång arbetsdag. Höör på att somna i soffan förut men hejdade mig i sista stund. Är värre än en pensionär. Kommer hela livet vara såhär? Hur fasen ska man orka med barn uppe på allt jobb? Sjukt. Beundrar er som bollar arbetsliv med många barn osv. Pjuh! Blir trött bara jag tänker på det!

Nog klaging ! Har precis klippt (rakat) Markus hår och nu ska jag hoppa in i duschen och sen äta kvällsmat med färska ostfrallor och en kopp te. Lyx! Sen blir det bb och sova! Har liiite sovmorgon imorgon också :).

Ha en underbar kväll!


God morgon!



Dags för mig att dra till jobbet. Röd dag, mer pengar till mig ! Slutar inte förrens 16 idag och efter det blir det handling inför helgen.

Vad har ni för planer denna 17e maj? Ha en bra dag! Återkommer i eftermiddag :)


Härlig dag!



Sprang på stan med Linda och Tyra i flera timmar. Hade föreställt mig själv med att prova tusen vackra klänningar osv men inte en enda. Blev ett par svarta jeans från gina tricot eftersom mina är sönder och lite sminkprodukter. Tog en paus i allt springande och drack kaffe på waynes innan vi fortsatte shoppingen. Eller tittandet, som det blev. En väldigt mysig dag iallafall. Lilla Tyra har blivit så stor och duktig. Helt fantastisk liten tjej. Hon flörtar, klappar händer, säger nej nej med huvudet, vinkar och säger mmmmm när hon äter. Godingen. Snart springer hon runt här i sommar. Fort tiden går!

När jag kom hem så åkte jag och Markus till tippen med massa skräp som vi samlat på oss i förrådet så nu har vi massa plats igen :). Till nästa skräphög ;).

Just nu slappar jag i soffan medans gratängen står i ugnen men ska skära upp lite grönsaker och börja steka kotletterna, sen blir det soffan med älskling :). Underbara dag!

Bjuder på denna som Linda la upp på sin blogg. Herre min ge, att inte ungen skrek av skräck HAHA.


Jag hade roligare än Tyra tror jag :)



Dagens





Linne Basic- H&M
Stickat linne- H&M
Favoritjeansen- Gina Tricot
Sen blir det skinnjacka- Jofama By Kenza
Skor- Converse



16e maj 2012



God morgon!

Idag är jag ledig och laddar batterierna för jobbhelgen som drar igång imorgon. Går inte av förrens söndag kl 16. Men det ska vell gå bra. Jobbar ju inte dygnet runt i allafall ;).

Idag har jag planer med Linda. Ska eventuellt ner till stan och shoppa. Eller kolla åtminstone. Sen ska jag sola innan jag åker hemåt igen. Sen får vi se om det blir tippen med Markus i eftermiddag. Hela förrådet är fullt i kartonger och burkar som måste slängas och pantas. Vad har ni för planer idag? Jobbar sista dagen kanske, innan röd dag och klämdag? Härligt för er. Samma för Markus. Han är ledig när jag jobbar och tvärtom. Inte så roligt, men det får bli som det blir.

Nu ska jag dricka upp kaffet och göra mig i ordning. Ha en bra onsdag !


Myser


Ligger och myser i soffan. Det har inte blivit många knop efter jobbet idag. Var hem till pappa en snabbis och lämnade saker jag handlat till han. Sen har jag lagat mat och legat i soffan sen kl 15. Skönt!

Jag ska snart hoppa in i duschen och vira in mig i morgonrocken. Mysigt. Har en perfekt kväll med desperate och bb framför mig. Och älskling såklart!

Imorgon är jag ledig och har inga direkta planer, men ska försöks ta mig till stan en sväng i allafall.


15e maj 2012



God morgon!

Ä lika trött idag så det ska bli skönt att sluta tidigt idag och att vara ledig imorgon. Ladda för en jobbhelg. Idag har jag inga särskilda planer. Ska handla lite till pappa efter jobbet och åka med det till honom. Sen ska jag bara vara hemma och dola. Skulle behöva dammsuga och damma av här hemma. Vi får se vad det inne ork för sen ;).

Nu ska jag åka till jobbet så ha en bra tisdag!

Inför Vårruset


Slöfock!




Flera gånger igår försökte jag lägga upp bilder från min brors konfirmation men internet stängde ned sig gång på gång. Har nåt virus som ligger och lurar någonstans. Så till slut gav jag upp. Det kommer nog komma lite bilder pö om pö, så ni vet.

Jag själv ligger nedbäddad i soffan just nu. Mår inte allt för bra. Huvudvärken gör sig påmind och jag är grymt sugen på frukt som jag glömde handla förut :(. Vet inte om det är den tidigare morgonen eller om jag börjar bli sjuk som är anledningen till att jag inte mår allt för bra idag. Så hela kvällen kommer spenderas i pyjamas, tofflor, te och filt i soffan. Imorgon väntar yttligare en arbetsdag.

Ha en mysig måndagkväll!


Fina lillebror!


14e maj 2012


God morgon!

Kl är inte mer än 06.00 men jag har precis gjort mig färdig och är redo för en by arbetsdag! Har ett långpass till 16 idag men det ska vell gå vägen. Ska handla direkt efter innan jag åker hem så det tar ett tag innan man kommer hem. Om dygnet ändå hade fler timmar!

Idag fyller min pappa år, så grattis till dig älskade pappa. 51 år idag. Gammelgubbe :). Vi träffas och firar på söndag!

Ha en bra dag så hörs vi i eftermiddag/kväll


Me and my boys



Medans sambon är fullt upptagen med att spela dataspel med sina killkompisar så får vell jag passa på att umgås med mina killkompisar, Ben and Jerry.



13e maj 2012


God morgon!

Är lite seg eftersom vi kom i säng ganska sent men nu är jag färdig och ska snart åka mot stan. Älskade lillebror har konfirmation idag och sedan ska han firas för han fyllde 15 i onsdags också. Min fina lillebror som har blivit så stor. Kommer ihåg dagen han föddes. Sötnosen! Jag ska ta med mig systemkameran, men jag är fortfarande inte helt haj på inställningarna på den så ni får ta de som det blir.

Ha en bra söndag så återkommer jag i eftermiddag!


God kväll!


Har inte gjort många knop idag. Mest legat i soffan hela dagen. Var hemma till svärisarna en sväng och fixade min cykel. Eller Markus gjorde det och jag hängde med svärisarna. Dom bjöd upp oss på kortspel så nu har vi varit hemma och ätit bk och kollar på "Tori och Dean". Men nu ska vi åka upp igen och spela :). Ha en bra kväll!


12e maj 2012




God eftermiddag!

Tog en sovmorgon idag och är ganska så pigg. Mådde inte så bra igårkväll. Huvudvärk och illamående så det blev sängen ganska tidigt. Känner mig bättre idag men inte helt hundra. Kanske börjar bli sjuk. Ush!

Har ätit god frukost med hjärtat, duschat och druckit kaffe. Nu ska jag göra mig i ordning. Sen får vi se vad denna dagen har att bjuda på. Har inga planer i allafall, men vädret är fint. Dock blåser det kallt. Vad ska ni göra denna lördag?





Helg!




Ja, då har man äntligen tagit lite helg! Åkte och handlade efter jobbet så nu har man fyllt upp kylen ett par dagar i allafall. Sista timmen nu har jag faktiskt suttit vid datorn. Gått igenom alla bloggar och kollat två avsnitt av unga mödrar. Måste hinna se allt ;).

Ska snart börjar med maten men först ska det städas lite. Är suuuupertrött och har god lust att lägga mig raklång här i soffan och sova en stund, men jag vet med mig själv att jag kommer vara minst lika trött när jag vaknar igen. Får brygga mig en stark kopp kaffe så kanske man piggnar till lite.

Annars händer det inte så mycket denna helgen vad jag vet. God mat och mys framför tvn idag. Imorgon var vi bortbjudna på fest i grannhuset men det tror jag inte blir av pga ledsamheter som hänt och det förstår jag fullt ut såklart. Men vi får se. Har inte hört något mer. Söndag är det min lillebrors konfirmation kl 10(!) i stan så det blir upp tidigt. Sen får vi se vad som händer efter det. 

Hoppas ni får en bra helg och en trevlig fredagskväll. Antingen hörs vi senare eller imorgon :). 

 

11 maj 2012


God morgon!

Idag var det inte lätt att gå upp. Herregud. Benen var tunga som bly, ögonlocken likaså. Hade gärna varit ledig så jag hade kunnat sova hela dagen. Vårruset igår tog verkligen på krafterna och jag somnade ganska så omgående igårkväll. Idag är det äntligen fredag men jag känner på mig att jag kommer vilja lägga mig rätt tidigt. Får hoppas Markus känner likadant efter en jobbvecka så inte han blir suris ! ;)

Aja, nu ska jag dra till jobbet och göra det bästa av denna dagen ! Återkommer i eftermiddag med lite bilder från gårdagen ! Ha en bra dag!


10e maj 2012


God morgon!

Då är man uppe och redo för en ny arbetsdag. Har inte sovit allt för bra inatt så jag känner mig lite sliten. Men får dricka massa kaffe idag så jag orkar med kvällens sprungtur på 5km ;).

Återkommer i eftermiddag innan jag drar. Ha en bra dag !


9e maj 2012



God förmiddag!

Idag är det dags för jobb igen me jag börjar inte förrens kl 14. Så nu på morgonen har jag vikt in den torra tvätten och ska rensa i mina underklädeslådor. Det behövs. Dom är överfulla och jag använder inte ens hälften. Innan jobbet ska jag försöka hinna förbi svärmor och låna en magväska till vårruset imorgon. Måste ha mina saker någonstans. Mobil, cigg och bilnycklar ;). Ska bli väldigt kul i allafall. Bara träningsvärken släpper tills dess. Körde ju lite hemmagym igår och nu värken magen och låren nåt bedrövligt :P. Kan knappt ställa mig upp. Är så fruktansvärt otränad ;).

Nej, nu ska jag göra mig i ordning och slänga in kycklingen i ugnen och börja rensa i mina lådor. Ha en bra onsdag. Och ett stort grattis till min lilla (stora) lillebror som blir 15 år idag. Tiden går alldeles för fort. Jag var vell 15 nyss?

Färska blommor är det bästa som finns. Älskar liljor.




slitsamt jobb...



Att vara barnvakt kan vara ett slitsamt jobb men som tur är har jag världens lugnaste syskon. Helt otroligt. Satt still i soffan i 3 timmar HAHA. Gullunge, vad jag älskar dig !

Jag själv satt på mammas balkong och lapade sol. Så nu är jag lite brunare. Härligt.

Efter att jag passat Felicia färdigt så stack jag och handla och har nyss kommit innanför dörren. Ska ställa mig och laga mat nu. Tacos! Enkelt och gott. Sen blir det att vika in tvätt och eventuellt ta spåret. Körde lite hemmagym imorse så om det inte blir spåret så kan jag slappa med gott samvete. Vad har ni gjort idag?


Jag och gose flisan för längesedan.


8e maj 2012



God morgon!

Sitter i soffan nyduschad med en stor kopp kaffe. skönt att vara ledig en dag till, det behövs. Hade en del planer idag men dom gick i stöpet. Ska hem till mamma vid halv 1 och passa lillasyster som är hemma från skolan. Och mamma gör sin andra dag på sitt nya jobb så det är klart att hon ska jobba. Inte så bra kanske att vabba andra dagen. Och eftersom jag ändå är ledig så får man ställa upp :). Får sitta på mammas balkong och sola.

Nu ska jag snart göra mig i ordning och dra lite tidigare så kanske man kan fixa lite lunch hos mamma innan hon drar. Ska även hämta ut paket på posten.

Ha en bra dag så hörs vi senare !



Lillflisan :)


Flitiga Lisa



Nej inte blomman...

Jag har varit duktig och produktiv idag. Satte igång med städningen tidigare idag. Dammsuga, skura, damma, tvätta, gjort rent badrummet och tvättat bilen. Huja! Nu är det skinande rent :).

Syster kom förbi en sväng på kaffe och då följde jag med till hennes sambos jobb och tvättade bilen så nu skiner den med ! Nu håller jag på att fixa ljudböcker till min iphone..däribland hungerspelen och massa andra spännande böcker. Perfekt när man ska sola :).

Nu ska jag fixa lite mat åt mig och mannen. Stekt falukorv och hemmagjort potatismos, mums !






7e maj 2012




God dag :)

Så underbart att vara ledig idag. Dock vaknade jag ett par gånger imorse vid 7 och trodde jag försovit mig, tills jag insåg att jag var ledig och det var Markus som skulle kliva upp. Så jag somnade om och gick inte upp förrens 9.30. Nu sitter jag i soffan som vanligt med mitt kaffe och kollar på tvn. Ska ta och göra mig i ordning. Har inga speciella planer idag mer än att städa. Dammsuga, skura, tvätta och göra rent badrummet. Får passa på medans man är ledig och har orken.

Senare idag får det nog bli spåret med älskling. Tränar inför vårruset på torsdag. Då ska det springas 5 km så gott det går. Det är ca 9000 kvinnor som går eller springer så det blir lite trångt och det går inte springa hela tiden. Men det ska bli kul :).

Nej, dags att starta dagen ! Ha en underbar måndag!




I solen



Nu har jag rast fram till halv 4 så jag har placerat mig i solen. Lite kyliga vindar men skönt ändå. Längtar till 21.30 när jag får ta helg i 2 dagar. Ska bli mycket skönt !

Vad gör ni denna soliga söndag?


6e maj 2012


God morgon!

Sovit lite oroligt inatt så jag är inte så pigg just nu. Har 11 timmars arbete framför mig så det är bara att samla energi.

Nu har jag precis gjort mig färdig och ska dra mot jobbet. Så hoppas ni får en bra dag ! Hörs i eftermiddag igen :)


lördagen snart till ända..




God eftermiddag :)

Jag har jobbat färdigt för idag och är nu hemma. Är svulten så maten står i ugnen och snart ska jag steka lövbiff och fixa sallad. Ganska så skönt faktiskt att vara ledig denna eftermiddag. Är trött så det behövdes lite tid i soffan ;). Men imorgon väntar ett längre pass. 08.30-21.30. Sen tar jag helg i 2 dagar.

Nu ska jag njuta av att jag är ledig och umgås med min prins. Ha en bra kväll. Och vila i frid André, hoppas du får vara i himlen tillsammans med din bror ! ♥


 


5e maj 2012


God morgon!

Då var man uppe långt innan tuppen. Markus sussar så gott och det var ingen höjdare att kliva upp från det sköna täcket! Men nu väntar ett 9 timmars arbetspass så det är bara att ladda. Ska ta och göra mig i ordning nu och hinka kaffe.

Hoppas ni får en bra dag. Eftersom jag slutar 16 idag så har jag åtminstone kvällen hemma med älskling :). Hörs så!


Fredagkväll


Godkväll!

Ska snart bege mig hemåt. Har 20 min kvar av arbetspasset. Ska fixa lite hamburgare och mumsa på till big brother med älskling! Idag blir det sängen tidigt. Ska upp 05.20. Kommer ha problem med att somna skulle jag tro. Fredagar är aldrig kul att lägga sig tidigt.

Idag innan jobbet lunchade jag gott med mamma. Asiatiskt när det är som bäst. Mums!


4e maj 2012



God morgon!

Har precis klivit ur duschen och sitter och dricker kaffe framför tvn. Ska kolla på unga mödrar nu och sedan göra mig i ordning. Åker ner mot stan vid 11. Ska sola och sen möta mamma för lunch innan jobbet. Har ett kvällspass idag igen.

Mer än så händer det inte idag. Hoppas ni som är lediga får en härlig fredag!

3e maj 2012




God eftermiddag!

Jag har spenderat förmiddagen vid datorn och tvn. Är väldigt trött och inge sugen på att jobba alls. Men nu drar jobbhelgen igång så det är lika bra att gilla läget. Går av jobbet 21.30 på söndag kväll. Pjuh!

Nu ska jag äta lite lunch och sedan dra mot jobbet. Hade hellre hängt på balkongen och njutit av det fina vädret nu innan det blir skitväder.

Ha en bra torsdag!




Blä!


Inge träningsläger, träningskläder ska de såklart stå i förra inlägget. Hatar autokorrigeringen på iPhone!


Sommar!



Riktigt varmt i solen. Nästan outhärdligt varmt. Inte en vindpust ens. Men skönt! Får passa på! Det ska bli vinterväder igen. Mig gör det inget. Jag jobbar torsdag-söndag. Får hoppas våren kommer på måndag igen när jag är ledig. Sitter just nu på balkongen och njuter fullt ut. Har införskaffat nya träningsläger med Linda som smakråd. Hon jobbar ju på h&m nu :). Så vid 19 ikväll sticker jag och Markus till spåret och springer. Eller går ;). Bara min
Vänstra höft vill fungera. Haft ont hel dagen av någon konstig anledning.

Aja, nu ska jag lapa mer sol! Hejdå sålänge!


2a april 2012


God förmiddag!

Jag har suttit klistrad framför datorn och kollat på unga mödrar som jag missat pga jobb. Nu ska jag strax göra mig i ordning och fixa lite lunch. Är ledig idag och ska in till Bergvik och köpa nya löparbyxor och sportbh. Köpte ju löpabyxor på stadium outlet men dom var lite stora så jag ska se om de finns några som passar bättre på H&M. Dom har ju fina träningskläder där. Sen ska jag hem igen och lapa sol på balkongen tills Markus kommer hem. Eventuellt så blir det spåret ikväll. Sprang ju sist i lördags och träningsvärken har suttit i tills idag. Men vi var ju så dumma och inte stretschade efteråt så idag får vi inte glömma det. Då kanske det inte gör lika ont sen ;).

Vad har ni för planer denna soliga onsdag? Verkar som det flesta jobbar eftersom det inte finns någon att umgås med :P. Aja, lite egentid är vell aldrig dumt det heller.

Idag inviger jag mina chinos och låga converse. Sommar..




Släktkalas!


Hej! Efter jobbet satt jag på mammas balkong och solade en timme innan vi drog till deje på kalas. Min Morbror fyllde år. Han bjöd på god mat och en liten del av släkten va där. Alla lika knäppa och underbara! Har skrattat så tårarna sprutat.

En fantastiskt dag med världens bästa släkt. Satt på altanen i solen och framåt kvällen blev de lite småkyligt så vi vände stolarna mot solen så vi satt alla på två rader. Såg så kul ut. Vadå sociala? Tog en sån fin bild haha. Kan tro att man inte har så mycket att prata om när man ser kortet. Tack för en underbar dag! Nu..desperate housewives!


Underbart!



Sitter och njuter i solen på rasten. Varmt och skönt!


1a maj 2012



God morgon!

Jag välkomnar 1a maj med öppna armar! Ett steg närmare sommaren. Och solen skiner från en blå himmel just nu. Får hoppas det håller i sig hela dagen. Ska snart sticka till jobbet. Jobbar fram till 2. Då åker jag hem till mamma ett par timmar och sen åker familjen till min morbror i deje på kalas. Han fyller år och bjuder på middag, inte så dumt!

Vad ska ni göra denna soliga dag? Antar att det flesta är lediga eftersom det är röd dag. Själv tjänar jag massa ob-pengar ;).

Firar 1a maj med knallgröna jeans :). Ha en bra dag!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus