aj.

Ryggen värker av för många timmar vid datorn, dags att lägga ner nu, väntarpå mamma som kommer snart och då ska vi handla mat!

Imorgon bitti ska jag skjutsa mamma till jobbet sen lillsyrran till bussen , hon ska till våran morbror i norge över helgen :) skoj ! Sen ska jag städa på mammas jobb och sen drar jag nog till M över natten :) myspys !!!




Trevlig kväll allesammans <3


090225


Hej !

Nu har jag varit hemma en timme snart och håller på med maten. Har legat 15 min i våran underbara massagestol, men tog några bilder på lillsyrran när hon ligger där , så jag tänkte att de kanske är kul och se hur stolen ser ut ;).





Jag igårkväll :D, där låg jag bra :)

vadå äckligt!!??




klicka här för att se !

Bekräftat !



Jo, nu är det bekräftat att  kronprinsessan och hennes Daniel ska gifta sig försommaren 2010 :) Gud vad roligt, om det filmas (som de brukar göra) så ska jag kolla !! :D 

Väldigt fin video som hade spelats in på kugahuset idag.. där kungen, drottningen, Viktoria och Daniel höll tal alla 4:a :) kolla här :).




Nyss hemkommen från stan också, tog en fika med Johanna, emma och deras 2 kompisar, kommer ej ihåg namnen :P. Dom käkade thaimat och jag åt prinsesstårta :P, sen kollade vi lite i affärer, köpte mig en bok faktiskt "mamma sa att jag var sjuk"  tror det heter så ;) verkar väldigt bra, en sann historia, precis som jag gillar det ;).

Nej nu ska jag ta mig en smörgås och en kopp te och invänta mamma och massagestolen ;) UUUHH vasköönt det ska bli ! synd att man bara får ligga i 15 min x2 om dagen :P, annars kan man bli rejält sjuk tydligen.
Bilder kommer in senare ikväll om jag hinner ;). Kameran har laddat ur totalt, så det får nog bli en fesen bild från mobilen :P.

Puss o Kram !

Tjohej :D

Nu drar jag snart ner till stan på en fika med vänner. Hoppas eran dag är lika solig och härlig som min :)

Pussar.



Bara jag :P



Fettisdagen

Jo idag ska man bara feta sig med massa massa semlor, själv är jag inte så förtjust i mandelmassan men resten är gott :) speciellt grädden :D, får se om det blir en semla idag eller ej ! Ska ni äta någon semla?

Ikväll kommer massagestolen äntligen hem :) då får jag ta en bild på den och lägga in så ni får se min älskling :P.


Nu tänkte jag läsa lite bloggar, sen sminka mig och fixa käk !

Ha en trevlig dag !

Lägger in en bild på alla vi syskonen :D Bilden har jag gjort ;) duktig flicka

Längst till vänster är Madeleine (16) under henne Felicia (6) bredvid henne är jag (21) över mig min storasyster Caroline (23) bredvid henne William (6) sen alex längst till höger (12)
Det är alla mina älskade syskon ! Dom betyder mer än allt !





Hej igen



Just nu sitter jag på mammas jobb och har varit duktig och städat :), tänkte kanske dra till bergvik en sväng och kolla läget.. är uttråkad.. annars åker jag nog bara hem till tv:n en stund. Hoppas eran dag har varit bra hittills. Kl är inte mer halv 3 snart men det känns som det närmar sig kvällen.. ;).

Imorgon kommer äntligen min efterlängtade massagestol hem :) gud vad härligt ! Längtar tills jag får vila upp mig i den med en underbar massage.. finns inge härligare det :D. Livet är underbart :P ibland i allafall.


Ingen skola heller , gött som fan :) har ju sportlov. Längtar så till min systeryster kommer hem från Kiruna.. ska bli kul att få skratta ordentligt igen så man börjar gråta.. härligt härligt. Då har vi bestämt i allafall att vi ska till Score och käka mat och bara sitta och prata och må gott.. sen när syrran och hennes kompisar sticker till nöjes så kommer M och hämtar mig hoppas jag. Blir ingen utgång för min del, jag nöjer mig med en god mat ute med min älskade syster :)


Snart ses vi systeryster !! :D ♥

090223

God Morgon.

Här gick jag upp kl 8 men kom på att jag inte skulle hinna göra mig i ordning innan bussen skulle gå till mammas jobb.. skulle städa där på förmiddagen , men sen så kom jag på att det är ju sportlov denna vecka :) så jag har ingen skola i eftermiddag :) JIPPI!! Vill verkligen inte till skolan så de passade utmärkt med lov :). Ska ta bussen hem halv 12 och äta lunch med mamma sen ska jag städa på hennes jobb mellan 1 och 3 typ. Sen så får vi se vad det blir, en skön hemmakväll som vanligt :) har saknat mamma massor.. ska bli skönt att få träffa henne och alla syskonen såklart !! ♥

2 av mina 5 syskon :)




Vädret idag är halvmulet, solen glimtar fram lite här och var och det är ljust och kallt.. härligt faktiskt.. nu har de snöat så hela helgen så det är underbart med lite sol :)
I helgen har det varit lungt, satt hemma med M i fredags och jag somnade jättetidigt tror jag.. Var helt slut efter veckans jobb (som jag anade), i lördags va vi hemma under dagen men stack iväg till en kompis på fest en sväng men det var ju helt dött så efter 2 timmar bestämde  jag och M oss för att gå hem 3,3 kilomter (enligt min stegräknare på mobilen) i över en decimeter djup snö!! Kanske inte låter mkt men det var skitjobbigt och jag hade världens träningsvärk i mina lår igår :P men det är vell bra värk :P.

Nej nu ska jag lägga mig och gosa hos älsklingen som ligger här i sängen och sussar sött !
Ha en underbar dag ! Pussar.

hejdå !



Nu är älsklingen på väg hit för att hämta mig :) så det blir att vara hos honom i helgen så jag skriver mer nästa vecka :)


Ha en  underbar helg puss på er ! ♥

Så underbart fin så man börjar gråta !

Johnny Logan - Hold me now

ca 25 år gammal, eurovision songcontest (vet ej året), Han skrev låten till sin fru efter deras skiljsmässa, Han älskade henne något så otroligt mkt och det hör man mkt väl på texten, lyssna och njut.


Partyt som urartade


Jo , jag och M var ju iväg en sväng på lördagen till en vän på fest, fast vi satt mest och pratade och skrattade :). Gick typ en timme eller 1,5 timme.. Sen så kom det lite annat folk som man känner till lite sådär. Dom börjar bråka om någon skitsak och glas gick i sönder, och Tim blev knuffad över vardagsrumsbordet så den gick i ett antal bitar.. trodde seriöst någon skulle råka riktigt illa ut men alla mådde bra som tur va! Mitt hjärta gick i tusen och jag kände bara för att springa därifrån men bråket va över ganska fort och dom som började bråka åkte ut lika snabbt som de kom.. Då började vi städa undan allt glas och torkade golvet från öl och sprit, (strumporna var dränkta i alkohol), sen drog jag fram dammsugare och dammsugade upp det sista glasskärvorna från golvet så ingen skulle trampa i det. Synd att bordet gick i sönder. Stackars Kim ! Efter det så fick alla gå för Kim skulle "sova". Hm..

Men men,  tänkte lägga ut 4 bilder från i lördags innan festen urartade..

Goa jennifer

 

Caroline (snyggaste bilder ever!), och såklart basse som är full :P



Basse och Jennifer



Jennifer, Caroline, Krikke och Sara...


Bara halva gänget saknades, M, Kim, (någon brud) Joel och Tim satt i vardagsrummet och roade sig. Kändes skönt att komma ut en sväng och träffa vänner och bara prata. Men mest så skrattade vi HAHA !


Nu sitter jag här, har sovit en timme ungefär eftersom jag inte sov alls bra inatt så det var skönt, ska snart hoppa in i duschen som ska bli underbart skönt, sen äta något gott och titta på tv, blir jobb imorgon också så ska upp halv 6 ungefär :(. Tråkigt.

Kanske inte skriver något mer idag. Men ha en trevlig lillördagkväll och sov gott inatt.. hoppas jag också får sova ordentligt.

090218

Hejsan och god eftermiddag! Jag kom hem från jobbet för en stund sedan. Var ju ledig egentligen men dom ringde från jobbet imorse halv 7 och behövde folk så det var ju bara att kliva upp.. Skittrött, hade sån mardröm inatt och vaknade minst 5 ggr, vilket resulterar i en trött och allmänt sur Josefine resten av dagen.

Så jag fick även jobb imorgon och på fredag så det blir ingen städning på mammas jobb denna vecka för jag hinner/orkar inte när det blir massa jobb + skolan . Nu tänkte jag göra i ordning något att äta , får se vad jag hittar på !


Hoppas eran dag är bra i allafall :) Puss o Kram.

mm så gott :)

Nu ska jag alldeles strax stoppa pizzan i ugnen (eller mamma gjorde det nu ;P ) , har stått och gjort hemmagjord pizza med lillasyster ;) var sugen på pizza men har ingen lust att slänga ut mina sista ören på hämtpizza så jag gjorde en egen :) den blev riktigt bra men som sagt, har ju inte smakat ännu ;) fyllningen består av tomatsås, skinka, köttfärs, champinjoner och massa ost :) ! Degen är superlätt att göra, googla på pizzadeg eller "scones" som jag gjorde min deg av :D, lite nyttigare !

Om jag inte skriver mer idag så säger jag Godnatt nu och jag skriver imorgon igen :)



090217


Om exakt en månad fyller systeryster 23 år :) , kanske inte intressant men nu vet ni ;). Själv sitter jag här och tråkar.. Har jobbat sedan halv 7 imorse och är jättetrött då jag inte fick sova inatt.. förstår inte varför jag alltid ska vakna på nätterna när jag sover själv.. 05.04 stod kl på när jag kollade imorse, 35 min senare skulle jag upp, Jäkla skit ! Vaknade många gånger under natten, tror jag drömde att jag var polis eller något.. kommer inte ihåg så väl ! ;P.  Så nu är jag jättetrött och ryggen värker som vanligt. Vet inte vad jag ska göra idag heller ? Allt är så trist.. ingen som vill/kan fika heller, eller så svarar dom inte.. (hatar folk som inte kan svara på sina sms , hur svårt är det att skriva nej tyvärr kan inte idag???) Skulle ha fikat med Johanna och pluggat Matte, men då skulle hon jobba men så blev hon sjuk och ligger hemma istället..plus att hon ska hoppa av matten (skit också, jag som behöver hennes hjälp :P ) , jaja, nej nu ska jag göra något annat.. ryggen värker bara mer av att jag sitter här, så ha en bra Tisdag. Puss o Kram , hörs sen ! ♥


Detta skulle sitta JÄVLIGT bra nu !

Åh vad trött jag är !



Jag vill inte ha vinter längre, nu vill jag bara ha sommar och sol, och massa massa värme ! Så härligt. Det har varit riktigt kallt idag tycker jag, det har legat runt -7 , låter kanske inte mkt men det har blåst som tusan också. Jaja, våren är snart här hoppas jag och det är ju  bättre än vintern ;).

Ingen sådan här sommar tack !! Men tyvärr kommer de dagarna också. :(



Men såhär ska svensk sommar vara !





Nu blir det tv:n, imorgon kommer det bilder från helgen !


Puss O Godnatt !!

090216


Ny vecka, nya tag ! Helgen har varit relativt lugn :) sköönt ! Jut nu sitter jag här och ska slänga in pommes i ugnen och byta om, ska till skolan om 1 timme ungefär..sen så får vi se om jag följer med Johanna hem en stund och pluggar lite innan jag ska hämta mamma på jobbet kl 17. Jag hoppas att ni får en bra måndag :)






Kram kram !

Alla hjärtans dag



Får passa på att skriva lite medans älsklingen är i garaget och grejar med sin bil som inte ville funka som den skulle igår. Har varit in till Biltema och handlat grejer ! Svindyrt men det måste fixas.. Jag sitter här med en kopp te och myser. Ska lägga mig framför tv:n en stund.. kanske går ner och hjälper M med bilen en sväng sen :) Meckade som fasen igår ;) inte ofta en tjej som jag gör det ;) men man lär sig massor med saker :) !

Idag blir det nog bara myspys för våran del, chips, godis och god mat :). Hoppas ni alla får en underbar alla hjärtans dag :) har du ingen pojk-/flickvän så fira med familj och vänner :) ! Ge dom en extra hård kram idag !! Visa vad dom betyder för dig !

Massa pussar och kramar till er !


Dagens outfit !


Jeans från Gina
 Linne+långärmat t-shirtfrån Gina
Kofta crocker från JC



090212

God förmiddag !

Jag gick upp tidigt idag, för tidigt enligt min kropp :P, åkte till mammas jobb och städade och nu sitter jag hemma. Har ätit mat och dammsugat :), om en timme ungefär så sticker jag ut till bussen i detta kyliga men vackra väder. Har skola eller matte från 13-15 och sen tar jag bussen direkt till jobbet. Börjar halv 4 så jag hinner precis.. Som tur är det inte jag som lagar maten på jobbet idag utan Marianne. :) Hon har med sig mina godispingviner tror ja :) gott det !


Nej nu ska jag fortsätta plocka och städa här hemma. Ikväll kommer älsklingen och hämtar mig, vid 22 typ, han saknar mig :D ska bli skönt och mysigt att få sova hos honom inatt :D Ha en underbar dag ! Puss

tjohooo!



Nu är viruset borta !! duktig flicka :)

Nu ville jag bara säga godnatt gonatt, sov så gott allesammans !

Här kommer John Blund och sprider sömnpulver över er alla så ni sover gott inatt :) Puss!!!


Fullspäckat


Schemat är fullspäckat imorgon så vi får se om jag skriver något , annars skriver jag ett litet inlägg på fredagen :) Puss!

VIRUS!!


Ush vad trött jag är på virus, datorn är ständigt infekterad av virus men nu har jag fixat så det håller på att skanna igenom datorn, hoppas att det går att fixa viruset, inte så kul när internet krånglar och har sig ! För min del så blev det inge bad förut, hade varit underbart men var tvungen att tvätta håret och krångla och det är inte så roligt att göra liggandes i badet så jag hoppade in i duschen istället. Just nu sitter jag med morgonrock och en kopp te, och alldeles snart börjar Hopkins, bara 3 avsnitt kvar.. men jag hoppas på att Desperate börjar snart igen, saknar det jättemkt..(tror de börjar 3 mars ;) ) och Grey´s också. Men för närvarande kollar jag på House´s svåraste fall på tisdagar vilket är jätte bra också och har premiär nu den 17 februari tror jag med "vanliga"  House. Men då hoppas jag på Desperate istället.. SÅ bra :) vad brukar ni titta på?

Nej nu ska jag värma på mer te och se om det finns något gott att äta till ;)  Puss !!


090211


Hej på er ! Jag kom hem jämt för en stund sedan, Har varit på stan och träffat Beccabus igen eftersom vi inte hann träffas sålänge igår. Tog en fika och kollade runt en sväng, min lilla gullunge ;) Hon är för underbar ! Innan dess så jobbade jag..Gick bra men va väldigt mkt att göra så man hann ju knappt sätta sig ner.. Imorgon kommer dagen vara fullspäckad, Först städ på mammas jobb, sen skolan 13-15 sen direkt till jobbet där jag börjar halv 4 till 21.30. Men det ska nog gå bra. Jobbar med min sötnos Marianne imorgon, och hon har varit på båtkryssning så hon har köpt med en burk med lakritspingviner ( inte pingvinstång) utan en burk med salta godisar :) mumma. Tack gumman !!


Nu sitter jag här , är helt slut i kroppen efter dagens arbete, väldigt tungt.. vill väldigt gärna ha en massage..! M? kan du inte komma hit o massera mig :P. Neej de blir de nog inge med idag.. ska göra mig en varm kopp te och kanske slänga mig i ett bad innan Hopkins kl 9 på kanal 5 börjar.. sååå bra ;)

Hoppas att ni har/haft en bra dag :) Fint väder i Karlstad i allafall :) Pratade med syrran i Kiruna (144 mil från Karlstad) :P , dom hade strålande sol och massvis med snö och cirka -25 :P ush då ! Är inte avundsjuk :P. Plus att det blåste som fasen så snön yrde omring så man kunde tro att det snöade för fullt däruppe.


Nej nu orkar jag inte sitta här mer :P ryggen värker.. Puss på er.


Puss på dig Markus babe ;) Älskar dig prinsen.

090210

God morgon!

Nu ska jag alldeles strax sticka iväg till jobbet..börjar kl 10 och slutar 14 så det blir bara 4 timmar men det känns bra faktiskt :). Lite timmar i allafall. Sen har jag planer att sticka ner till stan och träffa beccabus som jag inte har sett på jättelänge så det ska bli kul att träffa henne och bara sitta och prata.. underbart. Hoppas hon inte får förhinder under dagen. Saknar henne så ! Nej nu måste jag gå till jobbet. Ha en underbar dag ! Puss o Kram.


alla ♥ dag !


 


 Då är snart kärlekens dag här :) På lördagen så smäller det ! Jag och babe har redan köpt saker till varandra, jag fick ett par jeanstights utav honom som jag gärna ville ha och han fick 2 par frank dandy kallingar av mig :) så det ska vara färdighandlat för detta år på alla hjärtans dag. Men får köpa godis och så istället, sätta på en bra film och bara hålla om varandra hela dagen och mysa :) . Vadå underbart !? Hela dagen är till för kärlek, inte bara till din älskade pojk/flickvän utan även nära och kära som familj och vänner.. Du är aldrig ensam :) ! Ge alla du tycker om en extra kram den dagen :) . Man får inte nog av pussar och kramar.. inte jag i allafall :D.





 



Flådd mink?

Läste aftonbladet nyss.. Läste ett inlägg med blondinbella.. underrubriken löd:

Isabella "Blondinbella" Löwengrip sålde sina överblivna pälsar på Östermalm.

Då blev hon attackerad med en flådd mink.



Det var tydligen djurrättsavktivister som hade kommit till lokalen där loppisen hölls med en flådd mink, för att skrämma upp Isabella och försöka få henne att inse att päls är fel och att det finns så många unga tjejer som ser upp till henne . Men om jag får säga mitt ord så tycker jag dom gjorde helt, helt FEL ! För det första så gör man inte bara så, fy va elakt. Och om dom nu är djurrättsavktivister... vart fick dom tag på en flådd mink? Allt de strävar efter är djurens rätt att leva ett bra liv..Det måste ju absolut gå emot deras "regler" att fixa fram en flådd mink..och att sjunka så lågt att ta med den till Isabella är ju bara sjukt. Det är verkligen helt fel av Isabella att använda päls som hon gör men det betyder inte att man har rätt att skrämma upp henne så på det sättet. Låt henne bära vad hon vill och om du/ni tycker det är dumt, säg det istället för att fixa en flådd mink och leta upp henne och skrämma henne med ? Totalt onödigt. Stackars mink säger jag! vad säger ni om det som hänt ? 

 

Tillbaka



Kom hem för 10 minuter sedan från vårdcentralen. Har även varit i skolan en timme :) , känns skönt att man inte missar för mkt ! Som jag gjorde i höstas. Latmasken !

Men som sagt, har fått hem massa piller som ska knapras.. Ska ringa vårdcetralen imorgon och om det va UVI (urinvägsinfektion) jag hade. Fick bara lämna urinprov och hämta mina piller. Hoppas de nya funkar. Orkar inte hålla på att få tillbaka skiten om och om igen ! Tänkt dig att kissa taggtråd.. inte fullt så underbart va ?

Nej nu ska jag sätta på lite kaffe och läsa bloggar :) Skriver nog snart igen när jag kommit på vad som är värt att skriva :P.



Puss Hej !

080209



Tiden för urinprov blev mellan 2-3 sen (utan att veta resultatet?) gå och hämta ut medicinen och ringa imorgon och fråga om resultatet, vad konstigt? är det inte bättre att få svaret först innan man får en receptbelagd medicin? jaja, så länge jag vet vad det är för medicin så går de nog bra.

Här kommer nu lite bilder ifrån min förmiddag !

Så underbart fint väder :) -12 grader



Kaffet är underbart !


Redo för dagens äventyr !



Puss o Adjö, nu blire maaat !! <3

telefonkö



är det värsta som finns nästan, sitter i kö nu för att prata med vårdcentralen...har fått tillbaka urinvägsinfektionen igen :(, trött jag är på det. Får se om jag får en tid idag efter skolan för jag hinner inte någon annan dag då jag jobbar..Tycker det även är onödigt att slänga ut 150 kr på läkarbesöket när jag vet till 110% att jag har UVI.

Förövrigt har vi väldigt vackert väder ! Gnistrande snö och strålande sol :) när jag åkte hem i morse så kollade vi tempen i bilen och som lägst visade den -22,5..herregud så kallt! Men nu ligger tempen på -12 tror jag. Får slänga in lite bilder senare på vädret här i Karlstad ! :)


Hoppas ni får en trevlig fin dag !
Puss.

090208



Idag vaknade vi runt 11 men låg och drog oss och bara myste fram till tolv. Sen tog jag en dusch och åt frukost :) Äggmackor :) Inte helt fel ! Nu har M precis åkt iväg för att skjutsa sin kompis Henrik till Grums. Orkade inte följa med.
Idag händer inte mkt, det blir vell att sitta inne, glo på tv, spela tv-spel osv. Men kanske kan få ut M på en promenad med hundarna senare så vi inte blir sittandes hela dagen..

Imorgon åker jag som sagt hem till mamma igen , helgerna går fruktansvärt fort nu förtiden . Så det blir skola imorgon och sen är de jobb jobb jobb resten av veckan.. Ska bli skönt att få jobba lite faktiskt men kommer nog vara helt slut efter veckan.

Hoppas ni Har haft en trevlig helg ! Puss


TV-spel och massor med godis...



Och dricka såklart ! Nu står M i duschen så jag får passa på att skriva lite till ;). Idag har vi bara slappat, åkte en sväng förbi ÖB och handlade lite schampo, duschtvål, hårinpackning osv. Mkt billigare där för samma märke , det är bra ! Sen har jag varit duktig och städat badrummet riktigt ordentligen så nu håller det sig nog någorlunda rent i ett par dagar. Nästa helg blir de ny städning !

Sen har vi ätit god mat. Potatisgratäng, fläskfilé och en god sallad. Sen kikade vi på melodifestivalen en sväng men tyckte inte det va några bra låtar ikväll tyvärr.. men om jag va tvungen att välja en så va nog Maries låt bäst.

Nu ska jag gå ut och röka för att sedan bädda ner mig i sängen med M och Indiana Jones LEGO :) så kul. Snart har vi klarat av hela spelet ;) Då går vi över till Star wars LEGO ;) töntiga vi är :P.


Ha en underbar kväll/natt :)

Massa massa pussar !! Grattis till "prinsessans dagbok" som fick en underbar dotter Ella igår morse : ) Grattis Grattis Josefine och Eivind  och Elian såklart :)

Myspys




När det är helg så skriver ja ju inte så mkt i bloggen.. vill ägna all tid åt min älskling. Men ville kika in och säga hej :) Hur ser eran dag ut ? Min blir mest mys med pojken, god mat, godis, dricka, tv och tv-spel :)








Massa pussar !

iväg

 
Nu ska jag dra iväg till barnmorskan och hämta ut nya p-piller för mina är slut.. Kolla blodtrycket osv. Sen hem och äta mat sen åker jag till skolan.. Efter det kommer min älskling och hämtar mig :)

Hoppas ni får en bra dag ! puss o Kram

feber




W o F ligger i soffan helt utslagna efter dagen hos dagmamman med massa pulkaåkning. Ska ge dem lite kvällsmat nu hade jag tänkt. Felicia har tyvärr fåt febern tillbaka också. Stackars älskling. Blir hemma med F imorgon så mamma och Lasse kan jobba.. men dom hinner komma hem innan skolan börjar i allafall, vill inte missa något.



Puss o Kram.

Barnpassning


Jo, ikväll vid 7 så ska jag sitta barnvakt åt mina älskade tvillingsyskon.. Mamma och deras pappa ska på föräldramöte. Men jag ställer gärna upp. Får se vad vi hittar på. Kanske blir att spela fia med knuff om inte William fuskar som han brukar. Han är VÄLDIGT tävlingsinriktad och ska absolut vinna hela tiden. Hittar på sina egna regler mitt inne i spelet. Min lillebror det ;) alltid först upp i trappan annars får han panik och alltid först på alla lekar, springtävlingar, vem som äter upp först, vem som är snabbast på att skriva ord, YOU NAME IT ! Allt ! Felicia är mera egen, hon dolar och grejar för sig själv och tar många egna beslut, hon är envis som en åsna och tycker om att bestämma och "hytter" (eller vad de heter) med fingret när William gör något dumt. "NEJ WILLIAM" är nog ett av favoritorden. Lillgammal :) . Det bästa hon vet är kläder smink och hår ;) , Williams favoriter är bara BILAR BILAR BILAR och inget annat. Han är helt suverän när de gäller bilar , han kan allt !! Ända sen han lärde sig prata har han vetat alla olika bilmärken. Ett tvillingpar men med så olika personligheter !




Och såhär ser min outfit ut idag för den som är intresserad :P



Kofta Crocker/JC 599:-
Spetslinne från MQ 149:-
Tights från Gina 149:-
Svarta knästrupor med en rosett bak från Gina 79:-

Åh, gud!



Är så himla trött idag. Somnade efter 12 någon gång igår. Gick upp halv 7 och det var inte så roligt. Just nu sitter jag på mammas jobb och har faktiskt städat klart men orkar inte åka hemåt, funderar på att åka ner till Bergvik och ta en snabbis i affärerna och se om jag hittar några bra linne eller kofter.. Har inga bra kofter. Dom jag har är ull eller något annat som blir asfult efter 1 tvätt tyvärr. Vill ha en som går strax nedanför midjan och värmer skönt såhär i vintertid men åven som värmer på våren när man kanske inte behöver någon jacka längre. Eller varför inte en sval sommarkväll :). Någon som har ett bra tips kanske ?

Nej nu fryser jag så, orkar inte sitta still längre ! Pussar.

God Morgon



Nu ska jag alldeles strax åka iväg till mammas jobb och städa. Känns inte så värst kul men det blir ju lite pengar i allafall. Sen blir det skolan i eftermiddag. Får se hur det går idag !

Vad ska ni hitta på? Något spännande? Jag ska sitta barnvakt en stund vid 7 ikväll..sen efter det drar jag iväg till min M och sover där inatt :) åh, vad jag längtar efter honom.. såg honom i måndagsmorse sist. Ska bli underbart ! <3<3

inte trött ? vad har hänt?




Nej faktiskt inte.. När kl närmar sig elva är jag oftast helt slut men inte idag.. helt otroligt ! När man väl ska lägga sig tidigt så är man pigg, men det är jag nog inte ensam om.. Ska upp halv 7 och åka iväg och städa på mammas jobb ( ligger 1 gång efter) för andra gången denna vecka. Men det blir ingen storstädning utan finputsar lite.. va ju där i förrgår och städade så det är inte fullt så skitigt. Sen åker jag hemåt , fixar käk och drar iväg till skolan som börjar kl 13 till 15. Har ju köpt mig en ny mattebok så de känns lite kul faktiskt, helt otroligt ! Kanske tar med mig min nya väska ändå :).
 







Förresten? va de någon som såg Hopkins kl 21? VIsst är det ett underbart program. Helt otroligt vad läkare kan åstakomma.. Fantastiskt. Det är därför jag vill jobba inom vården.. du får så himla mkt tillbaka och hjälpa människor i alla deras situationer. Känna att man har förändrat människors liv för alltid. Tyvärr är jag inte så smart så jag kan bli en läkare men vem vet ? Kunskap är inget man föds med, det får man med åren :)


Ett tag sedan !



god kväll !

Har faktiskt inte hunnit sitta här idag. Gick upp tjugo i elva och hoppade in i duschen..sen så fick jag skynda mig att laga köttfärssås och spaghetti innan mamma kom hem på lunch kl 12. Sen plattade ja håret snabbt och drog på lite foundation och mascara sen drog jag och hämtade ut min väska :) plus puder på ICA. Väskan va btw VÄLDIGT stor men kanske kan ha den ändå.. har tryckt ner massa kläder i den idag för att den ska få den fina rundare formen för den va platt som en pannkaka i paketet.. inte allt för snyggt :P får se om jag tar den till skolan imorgon.. Köpte ju en lagom stor så jag skulle få plats med skolböckerna, men denna va väldigt stor.. finns bild i ett inlägg längre ner om ni vill se. Sen drog jag till Johanna som har flyttat till ett eget krypin, väldigt mysigt faktiskt ;). Satt och åt krämbullar, drack saft och glodde på tv. Myspys. Efter det följde jag med mamma till frissan.. blev fint :). Nu ska jag hoppa in i dushen igen faktiskt för jag sitter med en röd toning i håret.. har inte fått till min utväxt som jag vill så jag tog en mild toning för att håret inte ska bli allt för slitet av all färgning.. Funderar skarpt på att gå över till de i fortsättningen. Då blir inte utväxten så skarp heller.. Nej nu måste ja gå. Trevlig kväll allesammans ! Lämna en kommentar ni som läser.. jag ser ju att det är 12 st idag men ingen har skrivit något ? :( Please ?


Oj så gott !





Åh, så underbart !!!
Nu ska Josefine ställa sig och skala räkor.. För nu blir det räk och ägg-macka ,mmmmmmm underbart. någon som håller med ? Så det blir tv snart sen te och en bra bok :)

Pussar.

jobbigt jobbigt



Att springa runt på stan i timmar :P, men roligt att umgås med lite gamla klasskamrater.. :) alltid kul. Tog en fika i mitticity sen kollade vi runt i affärer en liten stund innan jag var tvungen att åka .. köpte mig nytt nagellack (lila) peelingservetter till ansiktet och en ny kajalpenna som man skruvar mkt bättre än en som man vässar..min är nämligen slut då den används nästan dagligen.. Nu sitter jag här helt ensam i detta stora mörka hus. Har jätteont i ryggen och skulle behöva min styvfars massagestol nu.. han skulle ha  hämtat hem den i fredags men så blev det tyvärr inte.. tråkigt.


Våran massagestol (kostar 36.000) Helt lovely




Tänker tända lite ljus, göra mig en kopp te och lägga mig i sängen en stund och läsa.. i allafall tills mamma kommer hem..åkte ju till hennes jobb nu vid 5 men då skulle hon tydligen jobba över så de va ju bara att åka hem igen..stackare har hur mkt som helst att göra på arbetet.. men hon är sjukt duktig på de hon gör ;)..själv är jag ledig denna vecka förutom skolan tors och fre i 2 timmar så imorgon har jag tid hos barnmorskan kl 14.00  för ett blodtryck och nytt p-piller recept.. behövs verkligen nu . Mina är helt slut. Kan vara bra att ha när man har ett fast förhållande.. men även om man inte har de såklart.. :P. Hoppas att ni har haft en bra dag än sålänge.. det har jag..



Trevlig kväll och jag säger bara TACK GODE GUD !!!

IKEA



Jag älskar IKEA, tycker dom har någorlunda bra kvalité till ett bra pris.. Igår när jag var där med mamma så hittade jag samma skohylla som vi har hemma.. den är sjukt snygg och passar utmärkt att sitta på. Köpa ett par fina kuddar/dynor att lägga ovanpå och det är både smart och praktiskt . Den kostar 599 kr men det var rea igår så den kostade 299 så jag slog till :P men mamma och jag ska ha den tillsammans när mamma får en längenhet så köper någon av oss ut varandra när min tid är inne att flytta till eget.. när man får råd såklart. Sen så köpte jag även 3 st katruller i olika storlekar förra gången vi va där.. tre för 79 kr. Helt otroligt.. Köpte även två "löpare" (dukar) en svart och en vit.. alltid bra att ha.. Nu har jag hur mkt flytta "hemifrån-saker" som helst :) Har massor med dyra fina bestick, vinglas, dricksglas, tallrikar, skålar i alla dess former och färger.. lakan, handdukar, dukar, gardiner osv. Skitbra :D.

Min fina skohylla :D


Mina kastruller och duk (även vit)
  



 

Dagens planering



06.45-07.40  Steg upp ur sängen trött som en gris,( vaknade 05.57 av att jag törsta ihjälv) Sminka/platta håret drack kaffe och tog en cigg

07.40-08.00 Skjutsa tvillingsyskonen till deras dagmamma

08.00-09.30 Städade på mammas jobb.

09.30-13.00 blogga, byta om , sminka lite till :P, röka, dricka kaffe och laga mat.

13.45-16.45 Fika/shoppa med vänninorna Isabelle, Johanna och Emma

17.00 Hämta mammsen på jobbet sen hem

17.00-23.00 ta det lugnt, äta kvällsmat, kolla på tv och läsa en bra bok Godnatt!!

Ungefär så ser mina dagar ut.. men när jag är ledig sover ja såklart längre och bara tar de lungt.. hittar på något med någon kompis.. fika/umgås.


Hoppas ni får en bra dag :) (kunde ju varit bättre väder)

fasen då !



HAHAHAHA!!! fem klena besökare..det är nog medeltalet i min blogg...känns lite trist men det finns nog inte så jättemkt att göra åt det.. folk är vell inte intresserande men jag skriver den för mig egen skull och ingen annans i första hand. Men min egna babe Markus tror ja läser varje dag i allafall ;) om han kommer ihåg :P älsk.


Jag själv kom hem för en liten stund sedan.. Va i skolan igen och började om med skiten men hade som tur va Johanna vid min sida :) så jag tror de kommer bli lättare :) Sen drog vi till stan och jag fick köpa mig en ny mattebok då vi inte ska ha samma som i höstas.. så den nya kostade 349 jäkla kronor.. borde vara gratis tycker ja. Helt absurt !




Jaja, sitter hemma nu och gör inte mkt..ska förmodligen läsa en stund.. ta mig en kopp kaffe eller te , sen laga fläskfilé och pommes :) kolla på CSI NY . Imorgon är jag ledig från mitt vanliga jobb men ska med mamma till hennes jobb och städa.. 2 ggr denna vecka för jag hann inte förra veckan för de va så mkt jobb då..

Hoppas ni får en mysig kväll !

Fresh Start.



Har landat hemma hos mamma.. Fick skjuts hem utan M och hans pappa kl 8 imorse..skönt eftersom jag slapp dra på min stora bag på bussen och gå ca 3-4 kilometer !

Har duschat, blåst/plattat håret och sminkat mig så nu är jag fit for fight ! Sitter här och smuttar på kaffe och väntar på att kl ska närma sig tolv så jag kan slänga in fryspizzorna i ugnen..måste äta något.
Börjar Matten igen idag.. känns bra men ändå tråkigt..tänk om jag inte klarar de denna gången ? Jobbigt att det bara är den kursen som sätter stopp för att få börja på sjuksköterskelinjen.. känns mkt trist. Önska de va ett annat ämne för matten är den som jag har absolut svårast för.. tyvärr. Fick IG i nian så jag fick gå sommarskola i 1,5 vecka så jag kunde gå OP annars hade jag hamnat på IV vilket jag är mkt tacksam för att jag inte gjorde. Sen så va de nätt och jämnt att jag klarade matte A ( läser B nu ) på gymnasiet.. behövde aldrig göra klart provet för läraren sa att han såg min vilja och visste hur jag tänkte och såg hur jag försökte varje lektion.. så han gav mig Godkänt.. Tack Ulf ! ♥ Sen så får man ju välja om man vill fortsätta med matte B och de ville jag absolut INTE , jag var så nöjd med mitt G i matte A, jag tänkte att jag skulle få ta smällen senare om jag bestämde mig för att plugga vidare... och nu sitter jag här och ångrar mig djupt ! Dumma Josefine, vad tänkte du med?

Men som sagt.. jag ger inte upp.. jag ska klara det ! Nu har jag ju kära Johanna som hjälp (gick i min klass på Gymn.) Hon börjar också matte B idag och hon är ju värsta mattesnillet så de känns bra.. :)

Nej nu är jag så hungrig att jag ska nog slänga in en pizza i ugnen ! Ikväll blir det fläskfilé al a mammsen och pommes.. Blir gott de till CSI NY ;)


Lördagskväll.

Eller ska man säga söndagsmorgon?

Nyss varit ute med M och hundarna i kylan, men det var skönt med en promenad :). Har bara suttit inne hela dagen och myst och spelat tv-spel :) Lego Indiana Jones..helt OK, men filmerna är bättre ;). Nu är M i duschen , ska glo på tv, dricka öl/cider och ta en runda till på tv-spelet innan läggdags.. Hoppas ni har/haft en bra lördagskväll.. hittat på något särskilt?




Pussis ! ♥

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus