100531



Hallå !

Idag är det sista dagen på maj och vi stiger in i sommarmånaden. Härligt !

Idag har jag jobbat och slitit på sjukhuset. Allt gick bra :). Sen har jag varit hem en sväng och ätit, sen drog jag med mamma ner till stan. Fick med mig ett par korta tights (svart) och ett linne. Behövdes. Har inga kortbyxor eller liknande som är i piratmodell. Så det blir skönt att gå i dom ! Billigt också. 69 kr på H&M. Plus att de har 10%procents rabatt för alla medlemmar !

Nu har jag och mamma badat Milton (syster hund) och sen tog jag en liten promenad med honom. Han va riktigt skitnödig ;) HAHA! Blir en kisstur senare ikväll.

Imorgon är jag ledig från jobbet och vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt. Vill luncha istan och bara njuta av ledigheten. Bara ligga på gräset och tjattra. Någon som är sugen ?

Har haft en bra helg och en bra start på veckan. Ni med?


Pussss..




Milton förra gången vi bada han, han HATAR det, men är duktig och står still i allafall. Denna gången när jag visade honom mot badrummet stack han fort som busen under Alex säng. Fick dra fram han.. HAHA roligt ! Men nu är han ren och fin igen :)

Markus familj har en stor  pool. Och jag h...

img_6807 (MMS)

Markus familj har en stor  pool. Och jag har lust att svalka mig. Men har ingen bikini ! Fan ! Den får följa med nästa helg! Visst ser de lockande ut ? De är Vell cirka 25-30 grader  !


Hallå! Ligger i solen på altanen och njute...

img_6807 (MMS)

Hallå! Ligger i solen på altanen och njuter.  Underbart att få hinna att sola efter jobbet. Jag älskar de! Markus är och fiskar på sjön så han har de nog gött han med ! Så nu ska jag bara slappa i solen så länge jag orkar! Imorgon är de jobbdag igen som gäller duktiga jag ! Riktigt stolt! För imorgon är de inte inskolning längre utan jag går som vanlig personal. Läskigt ! Får se hur de går. Kan de mesta men kommer säkert fråga ändå. Mycket att tänka på !  Ursäkta för att all text är så ihop tryckt. Jag SMSbloggar nämligen. Och då blir de så tyvärr ! Ha en härlig söndag alla vänner. Och grattis på Morsdag mamma ! Älskar dig så himla mkt tack för att du finns !


100529



God eftermiddag !

Sov alldeles för länge idag. Kl blev halv 12 ! Katastrof. Nu kommer jag aldrig somna ikväll, och jag som ska upp kl 6 imorgon bitti för jobb. Aj då. Men då kommer jag i allafall somna gott imorgon kväll ;).

Idag vet jag inte vad vi ska hitta på. Vädret är ju inte helt ok. Sol varvat med regn. Tittar jag ut nu så lyser solen, men himlen är kolsvart på sina håll. Hade önskat klarblå himmel så man kunde sola lite. I allafall sitta ute eller gå en promenad.

Så nu vet jag inte vad vi ska göra. Kanske sitta inne hela dagen. Kanske dra med Markus på en skogspromenad och sitta på våran bänk i skogen sen :) Om vädret är bra villsäga.


Hoppas ni får en fin lördag !


100528



God kväll!

Ligger i sängen nu med babe bredvid mig och läser allt jag skriver. Ska snart krypa ner i bingen och sova gott. Är ledig från jobbet imorgon men jobbar söndag. Gött med en dag i allafall ;).


Ikväll har vi spelat kort och ätit god mat och druckit lite cider/öl. Trevligt värre !


Imorgon hoppas vi på lite sol så man kan sätta sig på altanen och sola lite. Gött. Eftermiddagen ska bli mulet och säkert regn. Men men.. vad gör man ?


Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcket och krama på babe ♥



Natti på er !

100527



God morgon !

Har redan varit uppe ett ex antal timmar. Kunde inte sova imorse, med barn som prata högt och en hund som sprang in och ut ur rummet.

Men det var vell lika bra att gå upp. Har redan druckit ett par koppar kaffe och ska dricka minst 2 till. Så man inte somnar på jobbet senare i eftermiddag ;).

Har nu duschat, packat väskan och filat ner naglarna (måste de när man jobbar inom vården). Nu ska jag fixa lite smink och äta frukost. Sen bär det av ner mot stan och lämna Milton hemma hos syster innan det bär vidare av mot jobbet.

Ska bli mysigt att få sova med älskling ikväll. Sover som allra bäst då !

Hoppas ni får en bra torsdag !

Pussssssssss



Milton myste med mig i sängen imorse. Mosters älskling ♥

100526



Hallå!

Ush, jag är skittrött efter en lång dag på jobbet och sedan en vända på stan med mamma och lillasyster Felicia. Var meningen att vi skulle åkt till Mariebergsskogen och tagit det lugnt i solen och glo lite på djuren där, men mamma balla ur och ville åka till stan. Kändes ju inte alls kul eftersom det är sista dagen innan löning och det inte finns ett öre på kontot. Men det var trevligt ändå. Strosade runt lite i butiker och åt mat på wook kitchen.

Nu ligger jag däckad i sängen i morgonrock och med datorn i knät. Känns som jag skulle kunna somna nu och sova tills imorgon. Men ska snart ut på kvälls promenad med systers hund och sen kolla några avsnitt av unga mödrar på internet.

Imorgon ska jag packa väskan (som ska med till Markus), betala massa räkningar, fixa matlåda och lämna hunden hos syster innan jag drar vidare till jobbet. Börjar kl 1 så det blir lite sovmorgon i allafall :) skönt !

Efter jobbet imorgon kväll så åker jag till min älskling för att tillbringa helgen där. Myspys !


Jag på jobbet (suddig bild)

100525



God kväll :)

Sitter i soffan hos syster och har nyss klivit ur duschen. Skönt ! Efter jobbet idag så fikade jag med syster, Elena, My, Emelie och en tjej till, sofie/sofia tror jag hon hette. Mkt trevligt ! Sen drog jag och syrran och köpte mat. Grillad kyckling och pommes, som snart är färdigt :). Hungrig !!

Efter handlingen drog vi och sola. 30 min blev det. Varmt som satan och färg fick jag, men brände mig mest. Som vanligt. Speciellt nu när dom har nya rör.

Så nu ska jag och syster bara mysa med god mat och bra tisdags tv. Ugly Betty, Desperate housewives och couger town ;). Imorgon bitti är det dags för jobb igen.

Hoppas ni gaft en bra tisdag !

Världens bästa och vackraste syster !


Jennifer Anniston




Hur snygg är hon inte ??

Denna bilden är för en ny vattenreklam .


trött och huvudvärk !



God kväll !

Ligger i sängen hos mamma med huvudvärk och är jättetrött efter första arbetsdagen. Orkar knappt röra mig. Men ska snart ut på kvällspromenad med Milton som sover här inatt. Sen måste jag få i mig lite kvällsmat. Har bara ätit två smörgåsar idag. Inte bra ! Ska äta rejält sen i allafall och koka mig lite te till tv:n. Ska försöka somna tidigt så jag är lite piggare imorgon när jag ska ha mysdag med syster efter jobbet. Äta god mat, sola och kolla på bra tv hela kvällen.


Har haft en bra dag idag i allafall. Fikat med syster och Emelie på stan och sedan handlat med mamma !



Hörs imorgon !!



Emelie och syster ♥

100524



Hallå!

Har precis kommit hem till syster efter jobbet. Väntar på att hon ska sluta sitt jobb. Då ska vi ta en repa på stan. Carro ville till clas ohlson och sen blir det kanske en kaffe på waynes. Helst ute, om det inte börjar regna. Som det skulle.

Sen ska jag bege mig hemåt. Ska bli skönt att få träffa mamma igen. Har saknat henne massor. Bara mysa tillsammans med lillebror Alex och mina underbara tvillingsyskon William och Felicia. Saknat dem allihop.

Har gått och fått ont i huvudet igen. Fast denna gången slår de lock i näsan :S. Svårt att förklara men ont som busen gör det. Kanske bihålorna som spökar med mig ? Tänker inte gå och bli sjuk nu i allafall. Har alldeles för mycket jobb för det !

Hoppas ni haft en trevlig helg och en bra start på veckan !

Jag just nu:

100523



Hej!

Sovit underbart gott inatt ! Pigg och utvilad. Men inte händer det ett skit på en söndag. Ska bara slappa och ta det lungt. Det blåser ganska mycket ute och det är överhängande molningt så jag kan inte sätta mig ute i solen heller. Så det får vell bli tv hela dagen. Går mest repriser från veckan men någonting kanske det finns att se.


Imorgon börjar ännu en lång arbetsvecka, är bara ledig nästa lördag, annars jobbar jag alla dagar. Känns sådär. Lite småjobbigt men gött ändå.


Vi hör av imorgon om det finns tid att blogga !




godnatt !



Sitter i sängen och ska ta nattaciggen innan jag ska krypa ner under täcket. Babe duschar just nu så jag passar på att uppdatera.

Vi har bara myst framför tv:n ikväll till film. Ganska sövande så snart är det natti natti för min del i allafall.

Hoppas ni har haft en bra helg so far.

Natti !




Är hos Linda på kaffe. Hon är lurig idag ,...

img_0497 (MMS)

Är hos Linda på kaffe. Hon är lurig idag , undra vad hon tänker på. Kaffet är gott i allafall !


100522



God eftermiddag !

Har sovit riktigt gott inatt ! Utvilad och redo för en ny dag. Först ska jag göra mig i ordning och sen ska jag till pappa och hämta min post. Har lite räkningar m.m som måste betalas. Så får vi se om jag drar med mig Linda också. Ska vell dricka lite kaffe och tjattra idag igen.

Gårdagen var mycket bra. Var med Linda till bergvik en sväng och scannade genom butikerna och provade massa fina stora ringar på glitter. Fick inte med mig något som tur va ;). Efter drog vi hem till Linda en sväng och drar kaffe och Linda beatboxa för mig ;) HAHAHA.

Senare åkte jag och Markus och handlade lite mysmat. Drog hem och åt lite tacos, och spelade kort med svärföräldrarna och Markus farmor. Skitkul va de ;) Hans farmor fuska rejält ett par gånger HAHA. Jag låg i ledningen hela kvällen men allt avgjordes i sista rundan och då vann självklart Markus pappa. Med fem poäng över mig. Den minsta skillnaden som går att få. Det gjorde mig lite suris. Hade varit roligt att vinna någon gång.

Aja, trevligt va de i allafall . Och nyktert. Samma blir det idag.

Skönt.

Ha en fortsatt trevlig helg !


100521



God förmiddag!

Sitter i sängen hos babe ! Regnet vräker ner ute och jag känner inte alls att det är fredag :(. Att det alltid ska regna och vara dåligt väder när man är ledig. Fy fasen ! Men får göra det bästa av det ändå.



Ska i allafall iväg till mammas jobb lite senare och fixa lite saker, sen ska jag förmodlingen hem till Linda och ta en kaffe, hjälpa henne färga håret och tjattra lite som vanligt ;). Hoppas på att vädret blir bättre så man kanske kan sitta ute :).



Ikväll blir det nog en lugn fredag. Myspys med hjärtat och god mat. Blir det bättre än så? Nej.



Ha en trevlig helg !

100520



God morgon !

Än så länge skiner solen ute och det är lagomt varmt. Synd bara att solen inte tittar fram till våran balkong förrens på sena eftermiddagen. Annars hade jag suttit där nu och solat lite innan jobbet.

Jag ska i allafall göra mig i ordning och städa undan lite. Packa väskan som ska med till Markus ikväll efter jobbet. Börjar inte förrens 13 idag vilket är skönt. Så får man lite fler timmar i vila.

Imorgon ska jag iväg en sväng till mammas jobb och greja med lite skattepapper och sen så är jag ledig resten av helgen. Ska bli skönt. Att bara få sova ut, och umgås med mitt hjärta !

Hoppas ni får en kanonhelg !



Balfotografering -07

100519



Hallå alla godingar !

Ligger i sängen hemma hos mamma och har precis skrivit ett långt jobbigt mejl till min lärare. Jag hoppar av. Jo. Tyvärr. Jag vet att det är det sämsta man kan göra med tanke på min situation men jag orkar inte. Allt är inte helt hundra här hemma just nu och jag mår dåligt från och till. Sen har Johanna hoppat av vilket inte gör det lättare. Förstår hennes situation. Hon måste jobba och försörja sig. Sen jobbar jag nu heltid på sjukhuset vilket inte gör det bättre. Är helt jäkla slut efter en arbetsdag och att sedan gå direkt till skolbänken och räkna matte är inte roligt. Är sjukt trött jämt och det finns aldrig tid över till familj och vänner. Hade jag vetat detta i vintras när jag sökte till matten igen hade jag inte börjat matten nu utan kanske till hösten eller nästa vår. Och nu får vi hålla tummarna för att jag får läsa matte mer i framtiden. Dom är inte direkt glada på mig som hoppar av och hoppar av. Men denna gången finns det anledning. Sist har de varit brist på intresse.

Aja, skitsamma. Ska inte älta mina problem med er få läsare.

Idag har jag jobbat och sedan har jag tagit en fika på stan med underbara Linda. Mysigt. Speciellt när det har varit så varmt och man kunnat sitta ute i t-shirt. I love !

Nu ska jag kolla ett par avsnitt av unga mödrar på datorn, sen göra matlåda till jobbet imorgon och kvällsmat till lillebror.

Hoppas ni haft en strålande fin dag !


Jag och älskade mamma !

Hallå! Har så fullt upp på dagarna me...

Hallå! Har så fullt upp på dagarna med jobb osv att jag inte hinner uppdatera bloggen. Men ny har jag intagit soffläge och passar på att blogga från mobilen. Inte de lättaste ;). Blir alltid massa fina stavfel ! Idag har jag i allafall jobbat mellan 7 och halv 3. Sen fikat hemma hos Elena med syster. Efter de hämtade vi upp lillebror Alex hemma hos mamma. Han och jag ska sova Hos Carro. Nu väntar vi på god mat som står i ugnen och sen massa bra tv innan läggdags. Imorgon är de jobb igen! Så är det. Hoppas ni haft en bra vecka än sålänge !


Hemma från jobbet. Sjuk o jävligt. Men kän...

img_0459 (MMS)

Hemma från jobbet. Sjuk o jävligt. Men känns sådär. Hoppas på att tabletten hjälper snart ! Men nu blir det mat så får vi se om de blir bättre eller ej.


kalas i all ära




Har precis haft lite kalas här hos Markus för hans kära far som fyller 45 år idag. Gammelgubben ! Så vi va säkert 12-15 personer. Jag och Therese (Markus syster) fixade tårta och kakor. Blev väldigt god må jag säga. Men min mage är inte som den ska idag. Vet inte om det beror på alkoholen igår eller om det är något annat på gång. Ungefär som de känns precis efter man har haft magsjuka och ska börja äta igen. När magen reagerar på mat. Ingenting smakar särskilt mycket.

Får hoppas det är bra tills imorgon i allafall. Vill inte vara sjuk från jobbet.


Har snoosat på lillbebis också (Therese lille färsking) som blir hela 3 veckor gammal imorgon. Fort går det ! Melvin ska han heta. Passar utmärkt. Fina stora ögon och massor med mörkt hår. Jag älskar det !


Nu ska jag slappa framför tv:n och hoppas på att magen blir bra.

100516



God eftermiddag!

Kom inte i säng förrens vid 3 imorse, så nu har jag sovit bort hela förmiddagen. Marksu fick väcka mig!
Drack aningen för mkt igår så nu får man stå sitt kast. Huvudet värker och känner mig allmänt dålig. Det är just därför jag aldrig brukar dricka en massa. Klarar inte illamående och bakfylla. Förstår inte er som hålla på så varje helg.

Så nu ska jag inte dricka så mycket något mer. Elller mkt och mkt, det var inte så farligt. Men jag tål inte alkohol mängder. Tur det !

Nu ska jag (om ja orkar) blåsa och platta håret, slänga på lite puder och sen får det vara bra. Söndagar behövs inge smink. Men vill se någorlunda fräsh ut om vi ska till Markus syster senare. Hon ska klippa Markus och jag vill hälsa på lilla bebben som blir 3 veckor redan imorgon !

Imorgon är en ny vecka och jag jobbar måndag till torsdag och sen är jag 3 ledig över helgen . Duktiga jag!

Sitter i solen och njuter ! Varmt som bara...

img_6807 (MMS)

Sitter i solen och njuter ! Varmt som bara den ! Jag älskar det ! Sett mina nya fina tights från Nelly? Bomull med spets ! Snygga !


100515




Hello!

Slurpar i mig lite kaffe. Sov alldeles för länge idag. Men skönt va det ! Sover inte riktigt bra hos mamma och drömmarna väcker mig nästan varje natt. Men igår var jag så trött så jag tror knappast att hjärnan orkade drömma :P. Gick upp kvart i 12 och duschade, och nu har vi ätit frukost. Sen frukost.

Idag ska jag inte göra så särskilt mycket. Göra mig i ordning. Fräsha till mig. Sen ska jag nog städa. Det är bra dammigt så det behövs en omgång !

Kvällen igår gick både upp och ner. Myspys blandat med sura miner från båda hållen. Men vaknade upp på ny kula idag med Markus arm om mig :).


Hoppas ni haft en trevlig helg än sålänge !

Puss..

Sitter i soffan själv med två små hundar t...

img_0371 (MMS)

Sitter i soffan själv med två små hundar tätt intill ! Väntar på att få börja med maten. Haft god lust att börja med den tidigare.  Inte bara mister fredin som bestämmer. Men han ska prompt äta till talang kl 20.  Själv har jag inte ätit sen halv 12. En fjuttig liten panpizza. Så magen skriker efter mat !  Ush ! Nu fes en av hundarna. Fy fan!!! Ska slänga ner dom på golvet.  Markus är osocial som vanligt och sitter vid datorn. Själv har man jobbar och sett fram emot hans sällskap men tyvärr är de inte ömsesidigt. Fick han välja skulle de vara fiske och datorn dygnet runt :(. Men vad gör man.  Trevlig helg ! Nu börjar ja med maten i allafall.


hemma igen



Nu är jag hemma från stan igen. Tog en snabbkaffe med Linda på waynes, blev mest att pillra med våra iPhones, dock inte ovanligt ;).

Gick lite i affärer också, Linda fick med sig ringar, solglajjer, linne och morsdag present. Jag fick inte med mig något. Tur det ! Lite stolt faktiskt. Blev ju helt plötsligt hungrig på Waynes också, när jag vet att deras foccacia är sååå god. Men avstod. Stolt igen ! Kan lika gärna äta billigare hemma.

Jag och babe ska snart åka mot stan igen och handla. Har mat som ska inhandlas till helgen. Lär ju bli tacos bl.a.
Men idag får det nog bli stuvade makaroner med korv eller något. Inte råd att göra supergod mat varje dag ! Ska leva snålt nu resten av månaden. Nästa månad också. Har massa räkningar och lite skulder som ska betalas, så får man shoppa de som går efteråt.

Skatten kommer vell förmodligen innan midsommar också. 7500 kr är inga fel. Men de ska jag betala av telen eller datorn med. Välbehövda pengar ! Sen så drar man ju till Norge på midsommardagen på bröllop och då ska de inhandlas present osv.

Jaja, sluttjattrat !

Nu ska vi handla. Pusssss


Linda säger att jag ser ut såhär när jag s...

img_0394 (MMS)

Linda säger att jag ser ut såhär när jag skriver. Snyggt.  Då vet jag !!


Fikar med knäppa Linda.  Nu blir de en tur...

img_0393 (MMS)

Fikar med knäppa Linda.  Nu blir de en tur till h&m ! Bara kolla, inte köpa ! Haft oväntade räkningar som dykt upp... Blä !


100513



God eftermiddag!


Sitter i sängen hos älskling. Vet inte riktigt vart han tog vägen, packar bilen kanske ? Han ska iväg och fiska och jag ska till stan och fika med goa Linda. Hade lika gärna fikat här i Vålberg nu när Linda bor här, men jag vill se lite folk. Dötrist här i byn.

Idag är jag i allafall ledig från jobbet :). Skönt. Det var underbart att få sova ut. Fast jag drömde mardrömmar inatt och vaknade till och från hela natten. Till och med Markus märkte att jag drömde mardrömmar, då jag andades häftigt och gnydde tydligen :P HAHA ! Sjuk äcklig dröm va de i allafall. Ush !

Imorgon är det jobb igen som gäller. Först på sjukhuset mellan 7 och 2, sen till mammas jobb och jobba fram till 5. Får se om jag hinner färdigt innan dom stänger. Annars för jag fortsätta till veckan när det nu finns tid för det. Jobbar hela veckan.

Hoppas ni får en kanonhelg ! Jag och babe har i allafall hela huset för oss själva heeeeela helgen : ) !


Milton älskling !





Finaste syster, med sitt trasiga finger..

funny :)





Kul ! Hela inlägget jag skrev försvann ! M...

img_6807 (MMS)

Kul ! Hela inlägget jag skrev försvann ! Men skitsamma. Har fixar present till lillebror nu och rastat hunden längs älven. Fint men kallt. De blåser på bra ! Ska snart bege mig mot bergvik och luncha med mamma ! Har dock huvudvärk men de botar vell lite kaffe ! Fanns ingen mjölk heller så jag slår på stort !! Kaffe med pucko :)


100510



God morgon !

Har varit uppe i snart en timme. Har gjort mig i ordning och slängt i mig en risifrutti till frukost ! Ska snart åka mot stan. Ska rasta systers hund, eftersom hon jobbar igen efter 2 veckors sjukskrivning. Efter de ska jag fixa Alexs (lillebror) födelsedagspresent. Sen luncha med mamma, skola och hem och fira Alex.

Ja bättre än så blir inte dagen. Fullt upp som vanligt !

Igår orkade jag inte blogga ett dugg. Var helt slut efter jobbet och låg i sängen hela kvällen. Markus och jag tittade klart på säsong 5 av Entourage. Tänk att en serie kan bli så bra. Nästan så man gråter när de händer något sorgligt.

Älskar i allafall den serien och de finns INGEN i serien som jag INTE älskar. Alla är så jäkla bra på sitt sätt ! I Love it. Hört att de kommer 2 säsonger till.. LÄNGTAR !



100508



Hallå !

Är helt slut efter en dag på jobbet ! Är trött och har jätteont i min vänstra fot. Beror mycket på fel skor och att jag lägger min vikt på den foten när jag står stilla . Så min tramdyna värker som tusan ! Hinner heller aldrig bli bra innan nästa dag. Måste försöka införskaffa bra arbetsskor. Men det kostar skjortan. Men det är vell värt det antar jag !


Aja, nu sitter/ligger jag i sängen hos älskling. Han är inte hemma ännu , han är och fiskar, men han dyker nog upp närsom helst. Saknar min skrutt !

Imorgon är det ännu en arbetsdag som väntar så det blir relativt tidigt för mig i kväll. Måste ha minst 6 timmars sömn om jag ska orka. Men kommer nog slockna i bra tid eftersom jag gick upp så tidigt imorse.

Ska även försöka övertala Markus att köpa kebab med bröd eller kebabrulle till middag ikväll. Svärisarna ska äta plankstek, men fanns inte tillräckligt med oxfilé till oss så vi ska äta annat.

Hoppas ni har en trevlig helg !



100507



God morgon alla solstrålar !


Jag är uppe med tuppen. Kände mig tvungen att gå upp vid halv 8 för att se att Alex (lillebror) kom upp i tid till skolan. Det gjorde han, men han åt ingen frukost, så jag fick tvinga honom, men det gick bra ! Han har varit riktigt snäll nu faktiskt. Vi brukar alltid bråka , han och jag !


Men men... Jag ska ta och göra mig i ordning och äta lite feta pommes innan jag sticker mot stan. Ska lämna av Milton i systers lägenhet och sedan dra mot jobbet. Börjar 11.30 idag och slutar 20.00. Då drar jag till älskling såklart. Då är nog också maten framdukad perfekt tills jag kommer.

Imorgon och söndag är det jobb igen, så inga sena kvällar för min del och ingen alkohol what so ever !


Hoppas ni får en fin solig dag. Jag ska ju tillbringa min inomhus på jobbet på sjukhuset !





Pusssssssssssss!



Gose My igår på Waynes. Alltid lika glad och go den ungen :)

videos



Hallå !

Snart är denna lediga torsdagen slut. Imorgon börja man jobba igen mellan 11.30 och 20.00 sen lördag och söndag dag. Men sen är jag ledig två helger ! Skönt !

Idag har jag som sagt fikat med syster, Elena, Sandra och lilla bebis My. Efter det så slappa jag hos syster en stund och sen körde jag henne till tåget. Och nu sitter jag hemma hos mamma och ska göra mig lite te och smörgåsar, sen slappa framför bra tv. Är både hund och barnvakt idag. Skönt att slippa vara själv i allafall :)

Här kommer lite blandade videos på min bebis Milton. Ursäkta mitt prat i videorna, låter hemskt !










Denna video ser lite snuskig ut i början , men de är den INTE !


100506




God morgon solstrålar !

Sitter hemma hos mamma igen efter en mysig natt hos hjärtat ! Hoppade över plugget idag för att plugga hemma. Har massor med uppgifter som måste lämnas in. Har suttit och pluggat nu i över en timme men inte har jag kommit någon vart. Har gjort ca 4 tal. Det tar sin tid med Matte B. Inte det lättaste.



Skönt att vara ledig idag i allafall. Nästan ! Ska städa på mammas jobb efter hennes lunch vid 1. Men efter det åker jag ner mot stan och tar en efterlängtad fika med syster och Elena och My såklart ! Ska bli mysigt.




Nej, nu måste jag fortsätta innan jag ska sätta på potatisen och värma fiskbullar.. låter gott va ? HAHA!

I helgen blir det jobb för hela slanten. Kvällen imorgon två dagturer på lör och sön.


Nya linnet ! 149 kr på Gina tricot ! I lik...

img_6807 (MMS)

Nya linnet ! 149 kr på Gina tricot ! I like :)


Försvinn din fula kula !!! Du stör mig och...

img_6807 (MMS)

Försvinn din fula kula !!! Du stör mig och gör mig illa ! Och ful är du !


Milton sötnos !

img_6807 (MMS)

Milton sötnos !


100505

Hej! Mobilbloggar litegrann. Har precis kommit hem till älsklingen. Blir här i natt. Ska egentligen hit imorgon men då ska jag passa lillebror som inte får sova själv då mamma drar till Gävle. Så jag passar på att umgås med mitt hjärta. Jobbar hela helgen också så gött att se han lite. Har jobba idag. Det gick jättebra men har ont i fötterna efter allt spring och att jag stått upp för länge. De värker som satan. Är ledig imorgon men har skola på morgonen , sen städ på mammas jobb. Efter det blir de en fika men min älskade bästaste syster ! Min bästa vän ! Nu ska jag glo på tv och invänta älskling som har varit och fiskat!

100504

Hej! Sitter just nu i skolan och väntar på att lektionen ska börja. Men är lite tidig eftersom jag nyss slutat jobba. Skulle inte hinna hem ändå efter jobbet så jag åkte direkt hit. Har i allafall börjat jobba och redan efter 2 dagar så känns det. Är trött och de värker lite var stans i kroppen. Men de får man ta. Men tror ja ha lite virus som spökar. Sen så tror jag att jag har blivit pollenallergiker också. Så fort jag går ut när vädret är fint så täpper sig näsan och ögonen svider. Trodde jag va en av de lyckliga som klarat mig undan från pollenallergin men icke sa Nicke! Så de känns inte så himla roligt. Men vad gör man ? Bara att bita ihop och hålla ut. Skönt att få tjäna lite pengar och lära sig något nytt är ju på dialysavdelningen. Njursjuka patienter. Så de är en bra merit senare i livet. Är glad att jag fått denna möjlighet. Efter skolan ska jag möta syster och Milton på promenad. Handla mat och sedan sola solarium. Skönt! Sen blir de tvmys för hela slanten innan man ska slockna tidigt för jobb imorgon igen. Bara ledig en dag. Torsdag. Kör på hela helgen som kommer. Hoppas ni haft en bra helg! Ursäkta eventuella stavfel då jag bloggar från mobilen. Puss!!

100502



God eftermiddag !

Dagen har gått riktigt fort idag. Har varit en ovanligt trevlig händelserik söndag !

Vid 12 stack jag hem till mor i Karlstad och sedan drog vi till Deje på kalas. Min morbror Erik fyllde 32 år idag. De bjöds på smörgåstårta, glass och kaffe. Riktigt mysigt att sitta och gapflappa med släkten. Va där i ca 3 timmar innan vi begav oss hemåt. Vi släppte av morsans kille Magnus hos Yvonne där han hade sin motorcykel. Så sa vi adjö när han skulle åka hemåt till Gävle på mc:n hela 34 mil. Stackare !

Sen åkte jag till apoteket och köpte medicin åt min pojk och nu har vi precis ätit god grillad mat.  Så det blir tv för hela slanten ända tills läggdags. Imorgon drar jobbet igång igen och håller på till sista augusti, så dags att samla energi.



Syster och ja i bilen hem.

Åska kanske?



Jo, jag tycker att om de nu ska regna.. så kan de fasen åska också. Ganska mysigt ändå. Sthlm hade turen igår att det åskade.

Ijuförsig så hatar jag åska.. mycket. Men inte idag. Nu får du komma och väsnas lite. Passa på ! Vädret är ändå skit.

Tänk om vädret hade varit fint. Då hade jag legat ute och solat hela dagen, men nej, ingen sol. Så jag har tillbringat dagen i sängen med dator och tv, varvat det med kaffe och cigg. Men snart ska jag fixa käk. Bara Markus kan bestämma vad vi ska äta. Kyckling, fläskfilé eller falukorv?

Och bara så ni vet. Det ska snöa till veckan. Och bli kallt. Låter bra va ? Ja jobbar så mig spelar det ingen roll.. får inte ja gotta mig i solen får ingen annan de heller ;).




100501



God eftermiddag kära vänner !


Sitter i sängen och kollar på en film på tv:n. Ska snart lyfta på arslet och slänga på mig lite smink. Känner mig fräshare då.


Kvällen igår va mysig. Jag och babe grillade karréspett och gjorde klyftpotatis och vitlöksbröd. Allt va gott utom spetten. Herremingud ! Köp aldrig färdigmarinerat kött, det smakade apa. Men nu vet vi de till nästa gång. Då marinerar vi själva ! Var för lata för det igår.


Sen kollade vi talang och tände en brasa. Drack lite cider och öl. Sen avslutade vi kvällen med tv-spel (mitt önskemål), det var så längesedan vi spelade lego Indiana Jones nu så jag tyckte det var på tiden.


Idag vet jag inte vad vi ska göra. Vädret är inte roligt heller. Får se vad som händer. Puss på er !

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus