God dag!



Pjuh! Vilken dag! En bra arbetsdag, sen handla, dammsuga, damma, skura, fixa iordning i städskåpet och tvätta. Nu har lagt mig tillrätta i soffan med tunga ögonlock. Så trött! Men ska snart fixa med middag. Blir ryggbiff, potatisgratäng, sallad och vitlöksbröd. Gott! Cider och tv i soffan resten av kvällen. Kommer säkert somna här också. Imorgon ska jag sova ut! Härligt!

Nu måste jag hitta på något. Annars somnar jag. Skala potatis kanske.. Kul.

Ha en bra fredag!

Nystädat :) och färska liljor!


31e aug 2012


God morgon!

Då var det dags att bege sig till jobbet igen. Slutar kl 14 idag så det är en skön dag! Ska bli skönt att få vara ledig i helgen också :).

Efter jobbet blir det handling av mat och system. Jag återkommer i eftermiddag! Ha en bra fredag! Inviger min nya fina kofta idag!


Mina fina systrar


 
 
 
 

30 aug 2012

 
 
God morgon!
 
Varit uppe en timme och druckit kaffe och kollat nyheter. Hej pensionär ;). Jag ska strax ta och göra mig i ordning och sen får det bli frukost hemma hos storasyster innan jobbet. Lillasyster kommer också.
 
Mer än så blir det inte idag. Hoppas ni får en bra torsdag. Snart helg :). Här kommer två väldigt gamla bilder på delar av vardagsrummet (det svarta bordet har vi inte haft på över ett år) så ni ser hur det såg ut innan och nu efter. Är väldigt nöjd med resultatet, även om det kostade skjortan!
 
 





latmaskarnas latmask.

 
 
God kväll :)
 
Haft en fullspäckad dag på jobbet idag och sen handla, hem för matlagning och nu har jag parkerat baken i soffan. Ska kolla på svenska hollywoodfruar som jag missade igår. Tänker lite extra på min kära mor idag. Ibland önskade man att man kunde trolla, trolla bort allt negativt. Älskar dig ♥
 
 
Imorgon blir det lite häng med systrarna på förmiddagen innan ett kvällspass väntar :).
 

29e aug 2012


God morgon! Dags att dra till jobbet! Ha en bra dag.

Kör på dubbel fläta idag!


28e aug 2012

 
God morgon!
 
Steg upp för en timme sedan när älskling åkte till jobbet. Kunde inte somna om, så det var bara att kliva upp. Igår hade jag en riktigt bra dag med mina fina systrar på Skutberget med god mat och solsken. Pratade allvar och skrattade om vartannat. Fick besök av kineser som gärna ville ta kort på oss. Säkert 20 st HAHA. En satte sig tillochmed imellan oss på filten. Så bli inte förvånade om det dyker upp kort på oss i Kina ;) hehe. Dom skrattade extra gott när jag plockade fram min systemkamera och tog kort på dom :). 
 
Idag börjar jag jobba igen. Kör ett kvällspass så min lediga förmiddag tillbringas här hemma. Städa undan lite grann och fixa god lunch. Skönt att bara vara hemma :).
 
 
 

En mycket bra dag!


En mycket bra dag med oerhört mycket skratt! <3


27e aug 2012


God morgon!

Sovit riktigt gott inatt. Vaknade dock av Markus väckarklocka typ 50 ggr haha. Men jag lyckades somna om och sov till 9. Nu har jag fixat kaffe och kläder. Ska göra mig i ordning och sen dra och hämta upp syrrorna.

Sen ska vi handla mat och efter det blir det solning och häng på skutberget. En riktigt slappardag. Det behöver jag!

Ha en bra dag :)

Kör på kjol idag.


Söndagkväll


God afton!

Somnade en stund på soffan. Är helt slut efter arbetshelgen. Skönt att sova lite. Nu har jag hängt tvätt och slökollar på tv. Ska hoppa in i en dusch snart och sen får det bli sängen. Imorgon är jag ledig som sagt och då blir det häng med systrarna.

Hörs imorgon igen :). Natti!


26e aug 2012


God morgon!

Ush så trött och mör jag är efter den långa arbetsdagen igår. Det tar verkligen på en. Men nu är det bara en dagtur kvar så får jag lite ledigt en dag. Kör till 16 idag. Sen blir det absolut inte många knop här hemma. Kommer säkert däcka i soffan :).

Imorgon ska det vara fint väder så jag funderar på att packa picknick väskan och kidnappa mina syskon. I allafall Carro och Madde och åka till skutberget och ta med mig systemkameran. Kanske vore något. Jag ska ju som sagt hålla mig borta från shopping så nåt måste jag göra :). Vad tror ni, Madde och Carro? Bra plan?

Nu ska jag fixa smörgås till jobbet. Ha en bra söndag!


25e aug 2012


God morgon!

Om all text blir i ihoptryckt så beror det på bloggappen som fortfarande inte funkar som den ska. Orkar inte skriva ut koderna för "enter". Jobbigt!

Sovit gott inatt men är lika trött för de. Får sova ett tag på min långa rast sen. Har en delad tur idag och jobbar 7-21 med 3 timmars rast under dagen. Så det blir 11 timmars arbetad tid.

Idg ingiver jag min nya hoodtröja som jag köpte igår. Så fin! Från carlings.


Shopping? Njaeeeee..





Stack ju som sagt till bergvik med syster och mamma ett par timmar innan jobbet. Skulle inte handla något. Bara en ögonfransböjare och inte fasen va det lätt. Hittade en fin jacka/kofta på Gina och en jättemysigt hoodtröja på carlings. Kunde inte hålla mig! Men nu får det inte bli mer shopping. När lönen trillar in på måndag ska det sparas så mycket det bara går.




Just nu har jag lite rast och har lagt mig raklång i sängen på personalrummet. Är hungrig igen. Åt tidig lunch vid 10 snåret redan ;), så nu kurrar magen. Tur man har knäckebröd med sig. Hoppas eran helg blir bra. Min består av jobb men det ska nog gå fin fint det med :).




Dagens outfit - arbetskläder.


24e aug 2012

 
 
God morgon!
 
Skulle slappa här hemma idag med lite tvätt och sånt innan jobbet men nu blev det ändrade planer. Blir shopping med syrran HAHA, fy fasen för oss. Fast det blir nog inget för min del. Plånboken ekar tomt sen vi blev klar med renoveringen här hemma.
 
När vi ändå pratar om renovering. Här kommer ett gäng bilder på vardagsrummet nu när vi är färdiga!
 

23e aug 2012





God morgon!




Nu är jag uppe och färdig för att dra mot jobbet. Ska dricka upp mitt kaffe och fixa smörgås till jobbet. Har en lång dag idag och efter det ska det handlas inför helgen. Jobbar då, så det är skönt att slippa tänka på handling. Sen får vi se va det blir. Middag och slapp i soffan antar jag :).




Ha en bra dag!


så gott som färdigt.

 
God kväll i stugorna.
 
Nu har tänt massa ljus och precis ätit sen middag. Slappar i soffan efter en härlig dag med syster. Bjöd henne på lunch nere i stan och sen tog vi ett varv. Jag fick med nya trosor idag, eftersom jag av någon anledning slängde mina förra nya i sopkorgen i köket direkt efter jag packat upp dom haha. Åkte sedan vidare till plantagen för att köpa blommor. Fanns typ ingenting. Inget i min smak i allafall. Fattar inte hur en stor blomaffär inte kan ha ordentligt med blommor. Alla sorters. Drog till Coop och hittade mina blommor där. Det fick bli "hjärtan på tråd".
 
Åkte hem till syrran för kaffe och sen dök mamma också upp så det blev snack på balkongen innan jag drog hemåt. Då planterade jag om blommorna i större krukor så nu ska dom bara få växa till sig lite. Dom är lite små, men fint blev det. Lovar att visa bilder (som jag sagt förut). Förmodligen på fredag då jag är ledig på förmiddagen.
 
Nu blir det The big bang theory.
 
 

Nytt

 
 
Klickade hem denna fina förhoppningsvis sköna stickade tröjan häromdagen. Snygg med korsen. Finns här.
 

22e aug 2012

 
God morgon!
 
Onsdag idag. En ledig dag för min del. Jobbar 6 dagar av 7 denna vecka. Men det kommer gå undan. Jobbar ju med världens bästa arbetskamrater.
 
Idag ska jag hänga med storasyster. Ska se om jag kan hitta blommor till vardagsrummet så jag kan ta kort och visa er hur det ser ut nu efter renoveringen. Har ni något tips på snygga blommor som passar bra i höga krukor så är de mycket välkommet.  Sen får vi se vad vi hittar på. Det ska ju regna idag och även åska. Hade det varit sol så hade det varit lättare att hitta på något.
 
Nu ska jag kolla nyhetsmorgon (tantvarning) och sen göra mig i ordning. Hoppas ni får en bra dag !
 

Sleepy..

 
 
Tack gode gud att jag är ledig imorgon. Är så himla trött. Somnat ganska sent två nätter irad och knappt sovit någonting. Nu sitter/ligger jag i soffan och blundar jag så somnar jag. Väntar på att Markus ska komma hem från jobbet så vi kan äta lite mat. Ska ta och vika in tvätten så jag inte somnar här. Lika bra. Då sover jag förhoppningsvis gott inatt.
 
Idag skrev jag på massa papper på jobbet och kan nu officiellt kalla mig fast anställd! Så lättad och glad att jag får vara kvar på mitt kära Pelargården. Trivs som fisken i vattnet fast att jobba skift är inte min grej, men jag har ju valt det själv. Är nöjd i allafall. Och stolt över mig själv såklart :).
 

21e aug 2012





God morgon!




Sovit mycket bättre inatt. Tack! Det behövdes. Somnade 5 minuter på
Soffan igår vid 19 tiden men hann inte sova längre då Markus kom och störde ;). Kollade in lite nya premiärer på tvn. Färjan, ensam mamma söker och breaking news. Härligt med alla premiärer. Det enda som saknas är desperate housewives :(. Och greys. Men det börjar snart igen tror jag. Har
Många favoriter.




Nu är det dags att fixa smörgås till jobbet och sen dra! Jobbar till 14 idag. Då blir det handling och sen hem :). Ha en bra dag!





20e aug 2012





God morgon! Eller god? Nej inte direkt.




Fattar inte varför man sover så himla dåligt när man vet att man ska upp supertidigt till jobbet. Vaknade varje timme helt genomsvettig och drömde mardrömmar. Sen gnisslade Markus tänder, vilket irriterade mig ännu mer. Fy fasen. Har en lång arbetsdag framför mig. Hoppas på att få sova inatt i allafall. Det kommer behövas! Nu måste jag fixa smörgås att ha med till jobbet och sen ska jag dra! Hoppas ni har haft en bra helg och att ni får en bra dag.





19e aug 2012

 
God dag!
 
Vilken kväll det blev igår! Åkte bort till Therese och Kristoffer vid 19-tiden. Satt och småpratade och dolade med mat. Vi var ett ganska stort gäng. Jag, Markus, Therese, Kristoffer, Ulrica, Martin, Madeleine, Niklas, Viktor, Gustav och fyra små busungar.  Vid 20 satte vi oss vid bords och åt. Pajer i alla dess slag, sallader, fisk, kräftor, räkor, röror och bröd. Hur gott som helst! Cider, öl , vin och snaps. Riktigt trevligt. Lyssnade på musik och pratade långt in på småtimmarna. Sen kom ett till gäng med folk runt 1 tiden och vid 2-tiden hade vi twistertävling. Längesedan jag skrattade så mycket! Tusen tusen tack för en oerhört trevlig kväll!
 
Slapp gå hem inatt utan vi fick skjuts och landade i säng vid halv 4 imorse. Klev upp vid tolv idag och har nyss ätit frukost och druckit kaffe. Solen skiner men jag håller på med tvätt och ska städa undan resten här hemma så man kan få lite ordning någon gång! Sen får vi se om man kanske får kaffebesök under eftermiddagen, annars får det bli balkonghäng i solen för min del.
 
Hoppas ni har haft en bra helg. Det har jag !
 
 
 
 

18e aug 2012

 
 
God eftermiddag!
 
Jag sitter i soffan och inväntar delar av min stora familj. Dom ska kolla hur det ser ut efter att vi renoverat här hemma och sen ska vi alla åka till ÖB ;). Känns skönt att det börjar bli klart här hemma. Bara städning och småplock kvar. Är nöjd i allafalll :) När allt är färdigt så dyker det såklart upp bilder!
 
Återkommer senare. Nu ska jag sätta på kaffe! Ha en bra lördag.
 
 

17e aug 2012





God morgon! Jag är redan uppe och färdig för jobb. Ska alldeles snart gå ut till bilen. Imorse när jag klev upp va de riktigt mörkt ute och jag fick tända lampan för att se vad jag gjorde. Det var längesen det var så mörkt. Ush, snart är vintern här igen. Fort det går ! Himlen bjöd på en intensiv rosa soluppgång. Mycket skarpare i verkligheten.




Ha en bra fredag mina vänner!


16e aug 2012





God kväll! Idag har jag jobbat och sedan hängt ute i pappas husvagn med syster. Vi två satt på bryggan vid vattnet och pratade oavbrutet i en timme. Hur härligt som helst. Sen kom pappa från jobbet och bjöd på grillat. Efteråt bör det kaffe på bryggan och njöt i solen. Underbar eftermiddag. Dessa sparar jag långt inne i hjärtat :).




Nu kollar jag på sommar med Ernst och slappar. Ska snart hoppa in i en dusch och mysa med Markus! Imorgon jobbar jag tidigt så det får bli tidig kväll, ikväll! Hoppas att ni har haft en bra dag! Natti på er!




Älskade syster <3


15e aug 2012

 
 
 
God morgon!
 
Sovit som en kratta inatt. Vaknade av att Markus skallade mig med armbågen rätt över ansiktet. Inte så skönt. Sen har jag drömt mardrömmar och när Markus väckarklocka ringde imorse ca 15 ggr var jag inte så glad HAHA. Men jag lyckades somna om och klev upp vid 9. Sitter och kollar på real housewives of Atlanta och dricker kaffe. Ska göra mig i ordning strax och sen blir det lunch. Idag börjar jag jobba igen efter 3,5 veckas semester. Känns skönt att börja få rutin på vardagen igen men hade inte suttit dumt med några veckor semester till såklart. Är bara så tacksam att jag ens fått semester. Jag behövde det!
 
Nu ska jag försöka ladda för en jobbkväll! Ha en bra onsdag!
 
 

14e aug 2012

 
God morgon!
 
Klev upp för inte så längesedan. Sitter och dricker mitt morgonkaffe och ska göra mig i ordning. Ska hem till systeryster och fixa lunch åt oss :). Sen ska vi städa hemma, fast på varsitt håll. Jag här hemma och hon hos sig. Sen blir det att greja och fixa i ordning här hemma. Kommer ta sin lilla tid. Det är en del som måste göras.
 
Hoppas ni får en bra tisdag. Imorgon är det jag som börjar jobba igen :(. Vill ha mer semester. I allafall en vecka till!
Men men, jobba bör man :).
 
Missade detta på OS-avslutningen och kollade på det nu. Gåshud deluxe. Nostalgi ut i fingerspetsarna. Här är videon för er som missat 90-talets favvotjejer :).
 
 

13e aug 2012





God kväll! Jag har haft fullt upp idag som alla andra dagen den senaste veckan. Men hängde med syster i förmiddags. Frukost hemma hos henne och sedan Ikea och mathandling. Hem igen till henne för kaffe med kära mor. Sen har jag varit hemma och målat och grejat. Nu är de tv som gäller resten av kvällen! 2 1/2 men :).




Ha en bra kväll! Pussssss





12e aug 2012

 
 
Hej!
 
Då var det söndag och min sista semesterdag för denna sommar. Har två lediga dagar nu innan jag börjar igen eftersom jag skulle ha jobbat helg om jag inte hade haft semester.
 
Idag kommer jag och Markus ha precis lika fullt upp som igår. Körde från 12 till 00 igår med bara småstopp. Lovar bilder när allt är färdigt :).
 
Ha en bra söndag!
 
Jag och systers sambo Magnus i fredags!
 

11e aug 2012

 
 
God eftermiddag!
 
Sorry för ingen uppdatering igår . Jag hade ganska fullt upp från morgon till sen kväll. Var och handlade en hel del igår och sen fixade och dolade jag hemma innan det bar iväg hem till mamma för lite dricka och tjöt på balkongen med mamma, syster och systers sambo. Vid 20 drog vi ner till stan och satt på uteservering ett par timmar och mådde gött. Resten av gänget drog ut och jag åkte hemt vid 23 tiden. Har ganska mycket att göra idag så det blir inte så mycket uppdatering. Vad vi pysslar med här hemma hela dagarna får ni veta när det är färdigt. Promise!
 
Nu ska jag slappa lite och läsa bloggar som jag missat. Hoppas ni får en bra lördag!
 
Två bilder från igårkväll.
 

Supermodell






Min lillasyster är tamejfasen den snyggaste bruden! Supermodell. Stolt storasyster !





Lite bilder





Lite bilder från idag! Älskar mina fina syskon mer än något annat och skulle aldrig byta dom mot något annat i hela världen! Att ha många syskon är det bästa man kan få. Tycker synd om er ensambarn ;). Ni missar mycket!





9e aug 2012

 
Hej på er !
 
Jag gick upp tidigt idag och åkte och hämtade upp storasyster och lillasyster. Då for vi och köpte frukost och åkte bort till mariebergsskogen och njöt i solen. Hann sitta där ca 2 timmar innan det blev alldeles mulet. Då åkte vi hemåt igen. Nu sitter jag hemma och har faktiskt inga planer för dagen. Tänker nog bara sitta här framför tvn hela dagen. Inte så dumt det heller. Mysigt.
 
 
 

E.L.F Eyeshadow

 
 
 
För några veckor sedan beställde jag smink från den engelska webbshoppen E.L.F och beställde man då över 30 euro fick man 50 % på hela köpet. Köpte en hel del sminkborstar och ögonskuggor. Så mitt tips är ögonskuggorna. Så fina färger och bra pigment. Så färgen sätter sig verkligen. Nu vet jag att dom inte har samma erbjudande längre men allt är väldigt billigt ändå. Ca 30 kr för en ögonskugga. Så in och shoppa.  Frakten är billig och tull har jag aldrig åkt på någon gång.  Klicka här för att komma till webbshoppen.
 
 

8e aug 2012

 
 
God morgon!
 
Sista semesterveckan är här och jag känner mig inte alls redo för att börja jobba igen. Dessa tre veckor har verkligen behövts. Skulle behöva minst 3 veckor till. Men mitt vikariat går ut sista augusti och jag vet inte ens om jag får förlängt ännu. Antar att jag får veta det nu när jag börjar jobba nästa onsdag igen. Hoppas på det i allafall.  Men man vet aldrig. Får passa på att njuta av både betald semester och jobb, för man vet aldrig när det vänder!
 
Idag ska jag till min kära syster igen. Markus jobbar idag så jag passar på att umgås med syrran eftersom hon har varit borta nästan hela somaren. Nu har jag i allafall gjort mig färdig och är redo att åka. Ska tigga frukost hos Carro.
 
Hoppas ni får en bra onsdag. Kika in här om ett par timmar för tips!
 
 
 
 

7e aug 2012



God eftermiddag!

Jag stack ganska tidigt imorse hem till syster på kaffe och tjöt. Mycket trevligt. Sen drog vi till solareturen där syrran köpte en byrå. Vidare ner mot stan för kaffe och lite kik på persmäss som Karlstad har varje år. En marknad på torget och rea i butiker. Nu har jag ätit mat och fixat. Ska till syrrans killes jobb för kaffe och häng med henne och killen. Ha en bra kväll!


6e aug 2012



Hello! Jag stack till stan ganska tidigt i förmiddags och hängde med syster i stan som hade massa ärenden. Sen lunchade vi tillsammans med mamma. Efter de handlade vi mat och åkte förbi stuvbutiken för shopping. Nu är jag hemma och har städat undan lite och vikt in tvätt. Ännu en tvättmaskin är på. Nu ska jag bara glo på tv. Ha en bra dag!


5e aug 2012



God morgon! Jag är uppe och färdig. Ska iväg till mamma nu på fika och mys med familjen. Tror faktiskt alla syskonen är samlade. Brukar inte vara så när man är så många (6 syskon är vi) och i så olika åldrar. Ska bli helmysigt i allafall :).

Vi hörs senare!!!! Ha en bra dag


Not much



God kväll i stugorna! Idag har det inte känts som lördag. Mer som söndag. Har inte gjort många knop. Har inte känt mig helt hundra under eftermiddagen och kvällen. Var upp till svärisarna en sväng och hämtade min bil som stått där sen igår plus att jag plockade med mig några gurkor från deras växthus. Mer närodlat än så blir det inte!

I skrivande stund ligger jag och kollar på tvn och Markus sitter vid datorn. Det går bara skit på dumburken så jag har zappat fram och tillbaka i några timmar. Lite OS, lite film, lite MTV osv. Hoppas ni har haft/har en bra lördag! Vi hörs imorgon igen. Följ mig på instagram istället. Lite bättre uppdatering där! _anderss0n heter jag!

Godnatt!


4e aug 2012

 
 
God eftermiddag!
 
Tog en rejäl sovmorgon idag. Så skönt. Har gått upp runt 9-tiden i en veckas tid nu och lagt mig ganska sent. Så nu sov vi ut ordentligt.
 
Igår hängde jag ju med mina fina syskon ett par timmar. Dom skulle få välja födelsedagspresent själva så vi var på toys R us och barnenshus och dom kikade och klämde och kände på det mest innan de kom fram till va de ville ha. William köpte massa fotbollskort och skämtartiklar och Felicia en pysselbok med hundar och ett linne från Kappahl. Sen bjöd jag tvillingarna och Madde på mc donalds innan vi åkte hemåt. Så himla väluppfostrade syskon som skötte sig exemplariskt och tackade för allt dom fick. Är så stolta över dom! ♥
 
Sen på kvällen hade vi bjudit in oss hos svärföräldrarna på grillat och kortspel. Timmarna rusade iväg och snart var kl 2 när vi fick pallra oss hemåt. Kul kväll! Tusen tack!
 
Idag får vi se vad som står på agendan. Håller i allafall på och tvättar för fullt. Och morgonkaffet intas nu framför top model 16.  Ha en bra lördag!
 
Älskade familj!

3e aug 2012



God dag!

Jag hänger hemma hos mamma just nu. Väntar på att tvillingsyskonen ska komma hem så ska vi shoppa lite. Var längesedan jag verkligen umgicks med dom. Ska bli väldigt mysigt! Får se vad vi hittar på mer. Vädret är ju inte det bästa. Annars hade man kunnat dragit till stranden. Men vi får vell se! Ha en bra fredag!


Hello!



Bilen är fixad av min finaste sambo efter massa krångel med flera turer till stan då vi fick fel bromsbelägg från början. Så nu kan jag bromsa igen ;). Åkte hem till mamma några timmar och hängde med familjen. Nu är jag hemma och ligger och kollar på tv. Imorgon blir det att hänga med syskonen under dagen. Får se vad vi hittar på för något. Nu ska jag fortsätta mysa framför tvn. Här är en bild på mina syskon, mig och mamma från tidigare idag ! ;) älskar er!


2e aug 2012



Hej! Vi har varit ute på ärenden sen kl 10 imorse och det kommer bli ganska fullt upp ett par timmar framöver. Min bil pallade inte riktigt trycket igår efter den långa färden och mina bromsbelägg la av totalt så nu måste det fixas nya omgående så jag kan används bilen. Så nu vet ni vad vi pysslar med idag! Hörs senare under dagen !


Home at last



Gissa vem som körde hela vägen? Jo jag! Både till Gbg och sen till och från Ullared. Duktigt av mig. Fick lite småpanik inne i Göteborg men de fixade sig. Nu har vi äntligen kommit hem och packat upp alla saker. Till och med gjort rent i badrummet och vattnat blommorna ;).

Nu ska jag hoppa i min nya onepiece från Ullared och dega i soffan. Är heeeelt slut! Men har haft det så mysigt med mitt hjärta! <3


1e aug 2012



God morgon!

Vi har nyss kommit tillbaka från frukosten och väskan är packad. Nu bär det av lite längre ner i landet över dagen. Ullared står på schemat innan vi åker de fem timmarna hem. Snark. Att åka/köra bil så långt är inte kul. Bra att vi båda har körkort så vi kan turas om. Blir nog jag som kör ner till Ullared och sen Markus som kör hemåt om han orkar ikväll. Så vi hörs när vi är hemma ikväll! Ha en bra dag!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus