111231



God eftermiddag!

Jag tog en lång sovmorgon idag ihopp om att må bättre. Magen är fortfarande inte bättre men febern är nästan borta. Men magen är värst. Känns som när man har magsjuka fast jag inte spyr eller mår illa. När magen har krampat i flera dagar och allt bara värker. Ni kanske vet hur det känns. Utmattad helt enkelt. Men jag ska fira nyår med skumpa, cider, god mat, goda vänner och raketer ändå.

Vi blir ett gäng på 8 st. Jag och Markus, Therese och Kristoffer, Madde och Mathias och Robin och Josefin (tror jag hon heter). Till förrätt blir det något med skaldjur som Madde och Mathias ska fixa. Sen bjuder Therese och Kristoffer på porterstek med potatisgratäng och jag och Markus står för efterrätten som är chokladpannacotta med färska hallon. Robin och hans tjej fixar snacks och tilltugg att ha under kvällen. Det kommer bli lyckat. Önskar bara jag hade mer energi och ingen magont. Det tär verkligen på en. Men jag får knapra alvedon hela kvällen helt enkelt.

Nu ska jag snart göra mig i ordning och fixa allt som ska med till Therese och Kristoffer. Efterrätten fixar jag där då det inte går att dra på 8-10 skålar med efterätt i bilen och allt.

Det löser sig :)

Så nu vill jag bara önska er ett gott nytt år och en god fortsättning! Hoppas ni får ett fantastiskt 2012.




Nyår 2009 :)


Varmt och skönt !



Sov en timme förut och när jag vaknade hade alvedonen gjort sitt. Jag svettas ihjäl istället för att frysa. Hade kläder och morgonrock, tofflor och filt när jag somnade. Markus väckte mig vid halv 6 för jag hade lovat att följa med till Jula och Bergvik. Det var bara att följa med. Haft sjukt ont i magen. Kommer som kramper och varje ställning gör ont. Men jag tog mig igenom affärerna. Markus var gullig och köpte en värmefilt till mig och så köpte jag en vetekudde som man kan värma i ugn och mikro. perfa för rygg och magont. Speciellt när man inte har badkar. Sen köpte Markus nya jeans och mjukisbyxor innan vi drog hemåt. Jag hade ingen lust alls att titta efter något till mig själv. Alvedonen började släppa för en timme ungefär och nu har jag tagit en till. Max 8 per dygn och det utnyttjar jag till fullo !

Nu har jag precis krypit ner under värmefilten och en het kopp te. Ska plöja igenom några unga mödrar avsnitt medans Markus sitter vid datorn. Sen blir det mys framför tvn.


Kram på er!


Mör!



Ush så mör jag är ! Men har knaprat i mig lite Alvedon och fått i mig en smörgås så jag känner mig aningen bättre nu. Ska orka mig bort till ÖB och handla lite och förbi Apoteket. Det borde jag orka. Men nu först ska jag hänga tvätt !

Ha en bra fredag!

Dagens


111230


God morgon!

Jag vaknade upp med lika ont som igår. Så idag får det nog bli Apoteket och köpa Losec eller novalucol. Det roliga är att om man googlar på magkatarr så står det att man ska undvika rökning, kaffe, stekt mat och alkohol. Kul! Det är nyårsafton imorgon och då blir det alkohol såklart. Sen både röker jag och dricker kaffe. Ush!

Sen är jag lite frusen och mör i kroppen. Ska kolla om jag har feber. Hoppas inte det. Vill inte vara sjuk när jag är ledig och det är nyår. Så himla typiskt! Aja, vi får se hur det går under dagen ! Wish me luck!


Hjälp!


Aj!

Tror jag har fått magkatarr! Har så ont på varje sida av magsäcken eller hur man säger. Var inlagd med liknande smärta 2007 och då misstänkte dom magkatarr. Fast det gör inte lika ont nu som då tack gode gud. Tryckte i mig två Alvedon men läste sedan att man kan få magkatarr av det. Ops! Aja, får hoppas det inte blir värre inatt eller imorgon! Annars får det bli Apoteket och köpa novalucol. Det ska tydligen hjälpa.

Nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Hoppas jag sover gott hela natten nu. Återkommer imorgon med magproblemet ;) haha!

Godnatt på er !


Absolut världens bästa!



Du är bäst i världen mamma! Finns ingen som du! <3

Jag älskar dig!


111229


God morgon!

Jag är vaken och färdig. Redo att åka till jobbet. Jobbar till kl 14. Sen är jag ledig 5 dagar. Ska bli så otroligt skönt ! Jag är aldrig pigg nu förtiden så jag hoppas att denna lilla ledighet gör det!

Längtar till det nya året också. Ska bli väldigt kul att se vad det har att bjuda på ! Hoppas det blir minst lika bra som 2011 har varit. Men det tror jag!

Nu ska jag dricka upp det sista ur kaffekoppen och sen dra ut i regnovädret. Ha en bra dag!


NyårsDessert




Chokladpannacotta med färska hallon.

Detta tänkte jag bjuda på, på nyårsafton. Vad tror ni? Jag är världsämst på att göra desserter men detta verkade väldigt enkelt och gott framförallt. Choklad och hallon gillar vell alla ;) ?
Ja, det får duga. ska göra dom på lördag dag så jag hinner smaka på dom innan ifall det blir knas.

Vad ska ni göra på nyår? Själv ska jag och Markus till hans syster och äta middag och skåla med goda vänner.

Receptet hittar ni här


Julafton i bilder



Hade en väldigt bra julafton med hela älskade familjen. Här kommer en liten del bilder från dagen.
















111228



God morgon!

Har sovit som en prinsessa och känner mig någorlunda utvilad. Sitter just nu och kollar på Rasmus på luffen och dricker kaffe.

Ska ta och göra mig i ordning snart och fixa lite lunch, sen ska jag hinna in på IKEA innan jobbet och kolla efter skålar till desserten som jag ska göra till Nyår.

Helt otroligt och att det bara är 3 hela dagar kvar av detta året. Men jag tror 2012 kommer bli ett fantastiskt år precis som mitt 2011 har varit :). Alltid härligt att starta ett nytt år !

Nu ska jag göra mig i ordning. Två tidsinställda inlägg dyker upp under dagen så kika in här senare.






Tisdagskväll!


Hej!

Jobbet idag gick bra. Efteråt gick jag en sväng bland flera hundra andra på bergvik och kollade lite på mellandagsrean men har ingen ro att titta när det är så mycket folk. Gick in och handlade mat på maxi.

Fick ett väldigt tråkigt besked och tillbringade hela mathandlingen i telefon. Ush. Får så ont i magen av att ens tänka det. Får bara hoppas att allt löser sig. Älskar dig mamma ! Du är de bästa och finaste som finns!

Nu ska jag och Markus strax laga tacos till middag och ha de mysigt. Sen blir det ett långt samtal till min kära mor! <3


111227



God eftermiddag!

Jag jobbar på som vanligt men har just nu lite rast. Slutar kl 2 idag så jag ska faktiskt åka till bergvik igen direkt efter och kolla lite. Förhoppningsvis inte lika mkt folk som igår. Ush!

Sen ska jag handla lite mat och bara må gott hemma med sambon! Eventuellt tacokväll med film :). Mys! Ha en bra tisdag!

Mysfrukost i söndags.


111226



God morgon!

Nu är julhelgen snart över och idag börjar jag jobba igen. Men har en ganska kort vecka. Jobbar till och med torsdag och sen är jag ledig fem dagar. Ska bli väldigt skönt. Denna gången var jag bara ledig två dagar.

Julen har varit väldigt bra och fått massa fina saker av familjen. Ska visa er bilder så småningom. Idag börjar jag jobba kl 2 och innan dess ska jag till Bergvik på mellandagsrean med syster.


Men här kommer lite bilder från uppesittarkvällen i fredags så kommer julaftonsbilderna upp en annan dag. Hinner tyvärr inte gå igenom alla idag.

Ha en bra annandag Jul.












Nästan alla bilder är tagna av min vilda paparazzi till lillasyster så ni vet ;).



Ops!


Ursäkta alla stavfel i förra inlägget. iPhonen gör som den vill ;). Men ni förstår! :)


111225



Hej!

Hoppas ni har haft en god jul! Min har varit helt perfekt! Hela familjen samlad hos mamma. Vi är 11 st (12 med Fanny som va hos sin mamma). Så vi var ett gäng. På kvällen drog jag till Markus syster där hela deras familj var. Vi satt och snackade hela kvällen och avslutade med att spela twister. Kul!

Idag vaknade jag och Markus upp vid halv 12. Åt god frukost och sen har vi storstäder. Markus skrubbade badrummet från golv till tak och jag dammsugare och dammade i resten av lägenheten så nu är det skinande rent. I skrivande stund kollar vi på ensam hemma på tvn och dricker lite kaffe. Ska till pappa om en timme på middag och julklappautdelning. Mys!

Bilder från uppesittarkvällen i fredags och julafton kommer upp imorgon. Har ett par hundra st att gå igenom. Hoppas ni haft en bra jul!

Nicklas och Therese kämpade in i det sista kl 1 på natten ;).


God Jul !




Vill önska Er en riktigt God Jul mina vänner !
Ta hand om varandra och ta ingenting för givet! Vi är bara till låns. ♥








111223



Da'n före doppareda'n !

God eftermiddag på Er! Nu har jag tagit två dagar ledigt. Underbart. Efter jobbet sprang jag på Bergvik samtidigt som resten av Karlstad var där. In på systemet och sen på Maxi. Det gick smidigt men gud så svårt att få parkering. Folk är helt galna HAHA. Men jag fixade det med. Nu är jag hemma och har precis klippt Markus, eller rakat med rakapparaten så nu är han snygg min man!

Jag har packat i ordning alla julklappar och ska ta och byta om och bättra på smink och hår. Halv 5 åker jag hem till mamma på uppesittarkväll, och ska hämta upp syskon på vägen dit. Sen ska vi rulla köttbullar m.m och spela bingolotto ! Mysigt ! Kommer dock sakna min prins men han har det nog bra vid datorn också ;). Han älskar ju att spela.

Nej, nu måste jag byta om. Ha en underbar och mysig uppesittarkväll. Titta in här sen igen så dyker nåt litet upp.

En väldigt liten del av alla mina julklappar som ska ges bort. Bästa som finns att skämma bort andra !


111222


God morgon!

Jag har varit vaken ett bra tag. Har suttit framför tvn med en kopp kaffe, slängt i en tvätt i maskin och provat ut kläder till julafton. Det får bli en blus, kjol och svarta strumpisar. Det får duga. Hade velat haft något rött på mig men jag äger inte ett enda rött plagg och har inte hittat något fint i butikerna heller. Finns inte allt för stort utbud av butiker här i Karlstad. Mycket samma överallt!

Aja, kläderna är färdiga i allafall för både jul och nyår så det känns skönt. Idag jobbar jag kvällen och börjar kl 14. Innan dess ska jag fixa iordning mig, tömma diskmaskinen, hänga tvätt och fixa lunch.

Imorgon jobbar jag till halv 2, hem och fixa iordning mig och packa ner allt som ska med till mamma. Kl 5 ska hela familjen samlas hos mamma och Magnus på uppesittarkväll. Vi ska hinna rulla köttbullar, fixa ägg och liknande inför julafton. Sen blir det bingolotto, julskinka och mys med familjen under kvällen innan jag åker hem och pussar på min man innan läggdags.

Vet inte om jag hinner fixa mer bra inlägg här innan jul, men ska klämma in flera inlägg via blogg.se s app i allafall. Det lovar jag !

Ha en bra dag!


Snö!



När jag svängde upp vid jobbet imorse såg jag att det har snöat här inatt. Det har inte kommit mer än ca 2 cm men de är vit på träd och mark. Fint :). Och just i denna stund flyger små små vita korn ner från himlen. Himlans mysigt ! Jag vill ha mer ! Julkänslan börjar infinna sig i allafall ! I Vålberg (hemma) har det inte kommit mer snö sen i söndags så där är de grönt överallt istället. Hoppas det snöar där nu !

Nu ska jag blunda en stund på min rast. Väldigt trött!


111221



God morgon!

Trött som vanligt ;). Är färdig och ska bre några mackor att ha med till jobbet. Slutar halv 4 i eftermiddag och sen ska jag handla lite. Så det blir en lång dag!

Hoppas eran dag blir bra! 3 dagar kvar till jul nu :).


Sötnosar!




Åh! Har ni sett något sötare. Jag dör !









111220



God eftermiddag!

Jag har jobbat fram tills nu så jag har inte hunnit blogga något.

Igår hade jag så sjukt ont i ryggen, nacken och huvudet. Hade även tryck över bröstet så det var en lång och jobbig dag. Så kunde inte riktigt njuta av min lediga dag.

Trodde jag skulle vakna upp idag utan värk men nej. Hade nästan ondare idag. Kan bero på Markus massage igår. Att det ömmar från det. Att massera på samma onda ställe i över 20 minuter kanske inte va så smart. Nu kan jag knappt luta mig bakåt i soffan utan att det gör ont. Men de gör inte lika ont "inuti" eller vad man ska säga så det håller på att gå över. Skönt.

Väntar in Markus som kommer från jobbet vilken minut som helst nu. Han ska få massera in min rygg med Voltaren. Hoppas det hjälper.

Sen blir det mysmiddag och tv hela kvällen. Vila upp mig ordentligt. Egentligen skulle jag behöva göra ett ryck med dammsugaren men det får vänta tills imorgon !

Nu kom Markus :). Ha en bra kväll!


111219




God förmiddag!

Sovit som en prinsessa inatt. Men min rygg värker värre än någonsin och jag skulle desperat behöva någon som kunde massera min rygg. Just nu känns det som jag kan betala hur mycket som helst för en timmes massage. Helgen har verkligen tagit ut sin rätt. Med jobb och allt. Ush.

Kan knappt sitta ner. Men jag får övertala Markus att knåda lite i eftermiddag. Om jag så ska beta honom ;). Men innan dess ska jag göra mig i ordning och dra ner till stan. Måste inhandla det sista julklapparna. Kom på att det är 3-4 st kvar. Herregud. Vet inte vart jag ska börja. Nu skulle man bo i Stockholm där alla butiker finns och inte i lilla Karlstad med 10 butiker som man sprungit in och ut i ett ex antal ggr. Men men. Det står på dagens schema i allafall.

Igår satte jag upp våran plastgran. Den är mkt finare i verkligheten HAHA. Älskar de nya fina kulorna. Köpta på rusta faktiskt.





Trevlig helg!


Mja, jag kan säga att det är helg för mig nu. Jag har ju som sagt jobbat hela helgen så det känns skönt att jag nu är ledig 4 helger Irad :). Och att jag är ledig imorgon. Då ska jag handla de två sista julklapparna och handla mat. Sen hem och tvätta och dola hemma med sånt man inte hunnit med under helgen.

Efter jobbet idag åt jag och babe god middag (spaghetti o köttbullar :p) och tände fjärde ljuset. Sen har vi kollar på jägaren 2. Mkt bra film.

Nu sitter jag med färg i håret och ska snart skölj ur. Hoppas ni haft en bra helg. Jag återkommer imorgon :). Sov gott !


111218


Zzzzzzz!!!!

Hej! Jisses så trött man får vara. Herregud. Somnade efter kl 12 igår efter att ha vänt och vridit mig i över en timme. Sen vaknade jag ca 500 ggr och trodde jag försovit mig och kollade på kl varje gång. Det har tagit ut sin rätt! Nu är jag riiiiiktigt trött. Skulle nästan göra allt för lite sömn. Men det går inte så jag får hinka kaffe på jobbet istället. Slutar kl 16 idag så det blir skönt. Då blir det hem för mat och plocka upp julgranen! Även tända 4e ljuset i adventsljusstaken. Crazy! Det här året har gått så himla fort. I en grisblink. Ett mkt bra år !

Nä, nu måste jag åka till jobbet. Ha en bra söndag. Synd att det inte är någon snö som jag trodde jag skulle vakna till.


En lugn stund!



God eftermiddag! Skönt att klockan drar iväg. Har snart jobbat halva jobbhelgen. Imorgon jobbar jag bara till 16.

Just nu ligger jag i sägen, under filten på jobbet och tar igen mig! Har hunnit iväg till rusta och handlat nya kulor och ljusslinga till granen. Sen åkte jag förbi donken och har tryckt i mig en big Mac och Co. Utan problem ;). Gott!

Nu ska jag läsa skvallerblaska och njuta av 55 minuters rast till :).

Världens bästa arbetskamrater. Dock jobbar jag inte med dom nu.


111217


Godmorgon!

Kl är inte mer än 8 snart och jag ska strax bege mig till jobbet för en heldag. Slutar 21.30 ikväll med undantag för 2 timmars rast mitt på dagen. Hoppas det går fort så man får komma hem till sambon igen. Saknar han så mkt när jag jobbar helg med tanke på att han jobbar alla vardagar. Men men ! Så är det. Förresten så drömde jag hemska mardrömmar om ormar inatt. Miljoner miljoner st. Ush så otäckt det var. Måste bero på att jag tittade en stund på "snake on a plane" (eller vad den heter) igår. Haha.

Nej nu måste jag gå ut till bilen ! Ha en bra lördag!

Morgonmys


Projekt: Måla innerdörrar



Äntligen så blev vi klara med våra dörrar igår. Det var inte det lättaste att måla gamla dörrar så det blev bra. Många lager färg och tålamod! Sen köpte vi nya handtag till båda dörrarna. Men det kärvade ordentligt med låshuset till badrummet så det fick vi köpa nytt igår och nu funkar det fint :). Är väldigt nöjd. Har en riktigt händig sambo!








111216



God morgon!

Jag sitter framför tvn och dricker kaffe. Ska försöka samla energi till jobbet i eftermiddag. Jobbar hela helgen också så all energi behövs. Ska bli skönt när jobbhelgen är över. Då är jag ledig 4 helger irad. Underbart !

Ska strax ta och göra mig iordning och fixa lite att äta. Åker in till Bergvik en snabbis innan jobbet och ska se om jag kan fixa julklapp till svärfar och något att äta senare på jobbet.

Hoppas ni får en bra fredag och en trevlig helg!


Dyker upp bilder på nya dörrarna om ett tag :)

111215



God eftermiddag!

Idag är jag ledig men har haft fullt upp med att städa undan här hemma och fixa lite grejer inför julen. Eftersom våra innerdörrar nu är färdigmålade så har jag kunnat tagit bort all skit som spritt ut sig på vardagsrumsgolvet. Sen har jag dammsugat och skurat hela lägenheten och vattnat blommorna (som håller på att dö). Nu har jag bara lite dammning kvar. Känns skönt att ha ordning och reda här hemma efter några veckor med skit och slipdamm.

När Markus slutar jobba ska vi fixa badrumsdörren. "Låshuset" eller va det heter funkar inte med det nya handtagen och jag tror Markus råka borra hål lite fel så nu går det inte låsa badrumsdörren HAHA. Men sånt som händer. Det låset och låshuset matchade inte så det är inte konstigt. Det som suger är att ett riktigt låshus kostar skjortan. I allafall om man ska köpa ordentliga saker från t.ex XLbygg eller liknande. Ja, vi får vell se om vi hittar ett som passar. Kosta vad det kosta vill. Vi måste ju ha ett fungerande lås till badrummet.

Nä, nu måste jag damma av här hemma, sen ska jag ha lite tjejtid med nya säsongen av Teen Mom och fixa lite nagellack på småtårna ;).


Ingen mera röra..



111214


Godmorgon!

På väg till jobbet nu strax. Jobbar ett ganska långt pass idag och sen blir det handla mat och ta svängen förbi ÖB. Det börjar eka tomt här hemma så det behövs!

Ville hoppa in och önska er en bra onsdag! Imorgon är jag ledig :) :)

Världens finaste lillasyster igår ! <3


Jobbar



Hello!

Sitter på rast just nu och har ätit smörgås med falukorv på. Mums! Har en del timmar kvar tills jag slutar så lite mat i magen va nödvändigt!

Jädrarns va de regnar och blåser ute! Nästan så man blåser bort. Inge kul att vara ute i detta väder. Men vi rökare trotsar vädret oavsett för några bloss. Sjukt.


Mja, nu ska jag bege mig ut i ovädret! Ha en bra tisdagskväll. Missa inte att första twilightfilmen visas ikväll kl 21.00 på kanal 5. Love it!

Lilla Tyra!


Ego









111213 - Lucia



God morgon!


Glad Lucia på er allihopa! Jag sitter i soffan och kollar tv samtidigt som jag surfar runt lite på nätet. Ska ta och göra mig i ordning och hänga tvätten som blev klar precis nu. Sen ska jag fixa lunch och greja lite innan jag åker mot jobbet. Mina 3 dagar ledigt är nu slut och det är en lång jobbvecka som väntar. Jobbar helgen som kommer så det känns lite småtråkigt. Får nästan lite ångest när jag tänker på det ;). Men det är som det är. Sen är jag i allafall ledig 4 helger i rad. Skönt !

Nej, nu måste jag göra mig i ordning. Ha en bra lucia !


Stillaaaa naaaatt, Heeeeliga naaatt....:)


Måndagkväll!



Jag och mina kära vänner! Bortse från att jag ser cancersjuk ut. The naked truth! Japp, jag vet, jag är schnygg!!!

Happy monday!


Projekt: Måla innerdörrarna



Än sålänge är våran sovrumsdörr färdig och badrumsdörren är kvar. Såhär såg dörrarna ut innan och såhär ser sovrumsdörren ut nu efteråt. Den har även fått nytt handtag. Som en provisoriskt dörr har vi spikat fast våran hallmatta över dörröppningen till badrummet. Man tager vad man haver !




Dörren innan, och nu med mattan framför


Sovrumsdörren är färdig och vit ;)


111212



God morgon!

Ännu en dag ledig och den ska jag tillbringa på stan med Linda och Tyra. Ska bli riktigt mysigt. Har inte sett dom sen Tyras dop i slutet på oktober. Stora tjejen ! Ska bara bli spännande att se om barnvagnen går in i min bil HAHA. Men det ska nog lösa sig. Annars får flickorna stanna hemma. Tyvärr. Jag måste in till stan och inhandla resten av julklapparna. Har inte allt för många dagar ledigt från jobbet då jag ska hinna det innan julafton.

Ska bli skönt att lämna lägenheten lite också. Det är en enda röra här hemma eftersom vi målar om våra innerdörrar. Skräp, färg, dammsugare, slipmaskin och massa skit som har spritt ut sig över golvet.

Aja, nu ska jag göra mig i ordning och sedan fixa lite lunch innan jag åker och hämtar flickorna.




Skräp.




Söndag



Tillbringar kvällen framför tvn med julmust och Gossip girl. Kan det bli bättre? Mja, jag är faktiskt ledig imorgon med :). Då blir det ner till stan och köpa julklappar. Har en del kvar! Härligt!

Ursäkta dammet på bordet men det är slipdamm eftersom vi målar om våra dörrar.


111211


God eftermiddag!

Jag och babe har haft en lugn och skön förmiddag. Sovit länge, ätit 3e adventsfrukost och tagit det lungt. Eventuellt att vi ska upp till markus farmor och greja med "taket" till Markus båt som står där. Så det inte regnar och snöar in i båten. Sen ska vi kanske handla lite och greja här hemma. En lugn och härlig söndag. Solen skiner också vilket inte gör det sämre.

Ha en bra söndag!


God kväll!



Jag och Markus har precis kollat klart på en film. Tror den hette Colombia eller colombiana. Den var helt ok!

Datorn är nu fixad också! Tackar mina kära Markus för hjälpen :). Som en ny dator nästan. Fast jag var nöjd som det var.

Nu ska vell vi hoppa i säng strax. Så godnatt på er. Bjuder på en bild på Markus föräldrars hund Rambo som ville vara med vid middagsbordet för några veckor sedan.


Virus!


Hej!

Jag sitter i soffan och skakar. Har lite lite feber och känner mig yr. Inte riktigt vad jag behövde denna lediga helg. Har ätit clementin (c-vitamin) och tagit två alvedon. Hoppas det hjälper. Inte bara jag som fått virus heller. Datorn började bete sig helknäpp för en stund sedan. Brandväggen är cp och det är fullt med virus. Så just nu sitter jag och för över alla mina bilder och viktiga filer till externa hårddisken och sen ska jag formatera om datorn. Ush. Hoppas det löser sig. Har inte råd med ny dator. Min är visserligen inte ny men den duger och jag hoppas den funkar ett tag till.

Nu ska jag göra en kopp the och tända massa ljus. Markus är hemma hos sina föräldrar och slipar våran badrumsdörr. Har hängt upp en matta över dörröppningen så man får lite privacy ;) haha!

Ha en mysig lördag!

Överföring
Pågår!


111210



God eftermiddag!

Idag sov jag verkligen ut. Klev upp vid halv tolv. Men det konstiga är att jag fortfarande är lika trött som vanligt. Vet inte om det är jobbet som påverkar mig så eller om det är något annat. Men det börjar bli frustrerande att alltid vakna och vara så trött att ögonen svider. Får hoppas att det är ovanan att jobba så mycket och att det blir bättre snart!

Idag är det lördag och vi har inga direkt planer. Jag ska förbi konsum och hämta ut ett paket. Ska städa undan här hemma och bara njuta av ledig helg. Vi får vell se vad som händer.

Nu ska jag brygga en till kopp kaffe, slänga kläder i tvättmaskinen och göra mig i ordning. Ha en bra lördag !


 

111209



God kväll på er !

Jag har haft fullt upp idag. Jobbat, hjälpt syster med att flytta kartonger och saker, handlat lite, varit till stan med Markus och köpt nya handtag till våra dörrar och sen skalat potatis till gratängen senare.

Sen är jag så sinnessjukt trött efter en riktigt lång jobb vecka och fullt med aktiviteter. Ska bli så skönt att vara ledig i tre dagar nu. Det förtjänar jag :).

Nu ligger jag raklång i soffan och tar det lungt innan jag ska laga kvällens middag. Så jag hoppas att ni får en bra och lugn helg ;). 

Hörs imorgon igen!

Duktiga jag griljerade julskinka igårkväll. Hemmafru deluxe !

 


111208



God morgon!

Julbordet igår va bra! Vi åt på munken. Hur mysigt som helst. Har ju världens bästa kollegor så det kan inte bli annat än bra! Mätt som bara den också. Haha. Men det är så det ska vara.

Idag fick jag lite sovmorgon. Vi ska nämligen till Löfbergs lila arena och ha värdegrundsdag med jobbet. Ska vell gå igenom alla papper vi skrev när vi var i Arvika i oktober. Hoppas på god mat också. Och frukost :p för jag orkar inte äta frukost nu direkt på morgonen. Vi får vell se ! Hoppas Fbk har någon träning under dagen man kan kika på ;).

Nu ska jag pälsa på mig och gå ner till bilen. Aningen kallare idag än igår ;)!

Ha en bra dag.

Arbetskollegorna igår


111207



God morgon!

Har precis gjort mig klar för jobb. Är inte liiiiite trött! Ush. Skulle behöva sova tills i eftermiddag för att piggna till. Men Nu går ju inte det. Har en lång dag framför mig på jobbet och efter det blir det hem till syster ett par timmar. Vid halv 7 ska jag iväg på julbord med jobbet. Ska bli mkt trevligt. Har lovat mig själv att inte äta så mkt innan så jag har en tom mage som ska fyllas med all god julmat. Sill, potatis, lax, korv, ägg, skinka osv osv. Mums!

Slänger in ett inlägg här igen efter halv 4. Ha en bra dag !


111206



God morgon!

Sovit jättebra inatt men är ändå så trött att ögonen svider. Vet inte varför och nu börjar det bli jobbigt. Går inte en dag då jag vaknar upp pigg längre. 

Men jag borde vell piggna till snart. Jag skyller på jobbet ;). 

Igår var jag ledig och passade på att städa här hemma. Dammsuga, damma och skrubbade badrummet från topp till tå. Så nu är det någorlunda rent och fint här hemma. Sen satt jag framför tvn ett par timmar när pappa ringde och sa att han skulle hämta upp mig halv 6. Jag hade totalt glömt att vi skulle till farmor och farfar och äta gröt, skinksmörgås och dela ut paket. Men det vara bara att åka iväg. Hann svänga in på IKEA innan. Det var i allafall mysigt och träffa farmor och farfar, faster och kusiner. 

Kom hem ganska sent igår så det blev 2 timmar vid tvn innan läggdags. Idag är jag ledig på förmiddagen men kör igång arbetspasset kl 14. Så nu ska jag göra mig i ordning och fixa lite lunch. Måste hinna förbi apoteket innan jobbet då jag har fått blåsor på näsan :P. 

Ha en bra dag ! 



Presenter



Liten del av mina födelsedagspaket som jag fick.



Vodka från svärisarna och champagne från morbror med familj

Kameraväska och stativ från mamma med familj


Kaffemaskin av pappa


Världens sötaste kort och sötaste blomman från lillebror och lillasyster ♥


Sen fick jag en ny bilstereo av älskling som jag önskat mig och lyktorna som jag visade er förra veckan från syster med sambo. Även smycken, blommor osv.

Tusen tack för alla fina presenter.


Födelsedag



Här kommer bilder från mitt födelsedagskalas.
Dom enda som inte fastnade på bild var min morbror med fru.


 
Jag öppnar paket


Pappa kom tillslut


Magnus, lillebror och styvbror


Fika


Mamma och Magnus


Jag och Lillebror






Lillasyster och kusiner

Tack till er som kom och firade min födelsedag. Den var perfekt !


111205



God morgon!

Åh så härligt med måndag igen :). Hela helgen har gått åt till jobb nästan så det är klart att måndagen är efterlängtad.

Idag är jag ledig och ska njuta utav det. Får se om jag har orken att städa sen. Det är såååå skitigt precis överallt. Måste dammsuga, damma, och plocka undan, Men det får bli om ett tag. Just nu ska jag dricka kaffe och njuta av solskenet och den blåa himlen.

Om ett tag kommer bilderna upp från kalaset i lördags och ännu senare kommer alla presenter upp också :).


111204


Hej på er! Hade som sagt fullt upp igår med jobb, födelsedagskalas osv. När jag väl kom hem så myste jag med Markus hela kvällen. Åt tacos, kollade på serier och bara mådde gott! Bästa dagen på länge. Allt var hur mysigt som helst. Tusen tack för alla fina presenter som jag fick. Älskar er <3!

Nu sitter jag på rast på jobbet. Började 08.30 imorse och slutar 21.30 ikväll. 11 timmars arbetstid. Sen blir det hem och mysa med Markus innan läggdags! Imorgon är jag ledig så då ska jag visa er bilder från kalaset igår och alla presenter!

Ha en mysig söndag! Nu hugger jag in på salladen!


111203


För det är ingen vanlig dag för det är Jossans födelsedag, hurra hurra hurra hurra!!!

Grattis till mig på 23 årsdagen ! Självklart så jobbar man och kan inte ligga och gotta sig i sängen resten av morgonen. Men jag jobbar till 16 så jag hinner ändå bli firad idag! Ska hem till systeryster (som bor närmast jobbet) och dricka kaffe och lussebullar. Inget stort firande här inte! Men det kommer ett gäng folk ändå så det är kul :). Mest ser jag fram emot att träffa syskonen och mamma!

Ska bli mycket trevligt! Nu ska jag packa ner lussebullar och kameran och ta mig till jobbet! Ha en bra dag!


Projekt: Sovrumsdörr



Nu har vi påbörjat ommålning av våra dörrar. Vi har speciella dörrar och dörrkarmar så det går knappt få tag på nya dörrar som passar. Så då får man göra om själv helt enkelt. Vi hade ett stort hål i våran dörr. Någon har antagligen varit arg ;).

Såhär ser det ut just nu och när det är fördig så ska jag visa er hur det blev. Än så länge har vi bara slipat dörren och lagt i spackel.











Vill ha !


Hur mysig är inte denna ? Finns i svart också. Ni hittar den här!



111202



God morgon!

Ush, idag var det riktigt jobbigt att stiga upp. Vet inte varför men jag är riktigt trött. Men det ger vell med sig. Har lite huvudvärk men det hoppas jag kaffet kan bota.

Idag börjar jobbhelgen kl 14 och slutar på söndag kl 21.30. Så jag försöker ladda psykiskt för jobbhelg. Det är aldrig kul att jobba helg när alla andra är lediga. Markus jobbar ju 7-16 mån-fre så vi ses inte lika mkt längre. Men jag är såklart glad för att jag får jobba över huvudtaget men som sagt. Tror inte någon gillar att jobba helg.


Imorgon är det min födelsedag. 23 år gammal. Ush va tiden går fort. Nu vill jag inte bli äldre ;). Så efter jobbet imorgon ska jag hem till syster och ha lite kalas. Mamma och Magnus kommer, likaså syskonen, pappa och eventuellt min morbror med familj. Ska bli mysigt. Får inte glömma lussebullarna bara som jag bakade i onsdags.


Nu när det snart är 2a advent så har några tomtar fått flytta in hos oss




Jul och Nyår




Här kommer lite tips från mig till Er inför jul och nyår!









Den första klänningen har jag klickat hem till Nyår och den silvriga under hade jag gärna också köpt om jag hade haft råd. Plånboken ekar tomt och jag har många klappar kvar att handla.

Allting i inlägget kommer härifrån



Renovering



Mja, nu har jag suttit hela förmiddagen och pysslat med bloggen. Herregud vilken tid det tar för minsta lilla grej, men nu har jag fixat så jag har ram runt hela bloggen och bilden högst upp. Har även ändrat typsnitt överallt och gjort texten lite större. Allt ser så litet ut när själva bloggen är så bred. Men nu ser det lite bättre ut. Ni får gärna säga vad ni tycker. Det är ni som läser och ser min blogg så att säga.

Nu har jag ätit en väldigt sen frukost som bestod av två knäckemackor med ost och gurka och ett glas mjölk. Ska koka mig en kopp kaffe till och städa undan här hemma. Passar väldgt bra just nu när jag ser att det börjat regna.

I eftermiddag ska jag förmodligen få en hjälp av en kille att kolla på mitt icke fungerande centrallås och hoppas såklart att han kan lösa det åt mig. Vilket världsproblem ;). 

Ha en fortsatt bra dag !

 


111201



God morgon!

Jag har vaknat innan väckarklockan 2 dagar irad nu, men det gör igenting, då får man mer utav dagen. Jag är ledig idag igen och laddar för en lång jobbhelg istället. Och idag ska jag inte göra så mycket. För det första så är bilen ur funktion då batteriet ligger på laddning. Och för det andra så är det skönt att bara vara hemma. Igår hann jag aldrig städa då batteriet i våran trådlösa dammsugare var slut så idag ska jag dammsuga, damma och göra lite fint.

Har lust att pyssla men har inget att pyssla med så vi får se vad jag hittar på. Slutar kanske med att man sitter i soffan och glor på serier HAHA. Som vanligt med andra ord. Har ni inget att göra så ta med er pyssel hit så bjuder jag på kaffe och lussebullar ;).

Nu ska fixa i ordning mig. Hörs sen igen !



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus