101231



God eftermiddag :)

Sista dagen på 2010. Det har varit ett mycket bra år ! Har jobbat mycket, umgåtts med mitt hjärta och min familj. Har även tagit steget och flyttat hemifrån. Varit på bröllop och dop. Ingenting dåligt har hänt och jag lämnar detta år med ett leende. Nästa år ska bli ännu bättre ! Har lite planer nämligen :). Vi får se hur det blir !

Idag ska jag jobba och slutar kl 9 ikväll. Då åker jag hem till mig och fixar mat åt mig och Markus. Det blir lövbiff och pommes. Väldigt avancerat ;). Sen ska vi nog gå ut och kolla på fyverkerierna innan det är läggdags för min del. Ska jobba ca 11 timmar imorgon så lite sömn behövs.


Förra nyåret






Gott nytt år på er ! Hoppas 2011 blir erat år !



101230



Hallå :)

Sitter hemma i min lägenhet med älsklingen. Försöker få internetdelningen att funka på hans dator . Han måste ha Itunes för att det ska funka men går ju inte ladda ner utan internet. Vilken skit :P.

Snart ska jag börja med maten i allfall. Det blir tacos :). Har sprungit på stan, IKEA, Bergvik och Maxi hela dagen med Markus. Köpte med oss en varsin bingolott också. Så idag hoppas jag på storvinst ;).

Imorgon är det nyår och jag ska jobba :(. Börjar kl 2 och slutar kl 9. Då blir det hem och fixa käk med älsklingen och gå ut vid tolvslaget och kolla in alla rakter :). Sen blir det sängen ganska tidigt. Ska upp vid halv 8 då jag jobbar 11 timmar på lördagen.

Hoppas ni får ett bra nyår ! Puss på er !


101228



God kväll :)

Har inte hunnit sitta vid datorn en minut denna vecka. Har jobbat, varit på stan och varit allmänt trött. Men nu är det dags att uppdatera. Ska visa er lite shopping och julklappar.

Har i allafall bosatt mig hemma hos mamma denna vecka då syrran är i Afrika på semester och jag inte har lust att sova själv i lägenheten :P. Tråkigt och scary!

Så just nu är Morbror Magnus och hans fru Fiona här ifrån Norge på besök. Mammas Magnus och morbror Magnus har dragit till stan för middag med killkompisar och vi tjejer är kvar hemma. Jag blogga och mamma o Fiona lagar tacos ;).

Imorgon är det jobb igen och efter jobbet blir det shopping på stan antar jag. En sväng i allafall !


Min shopping


En hårblås som jag fick av Markus i julklapp. Fick välja själv och är i stort behov av en ny så den blev jättebra. Dyr, men väldigt bra ! Den håller håret ifrån att bli statiskt och att värmen är lagom så håret skyddas.



Köpte mig en rattmuff ! Varm och go !


Köpte Reebook Easytone på stadium på mellandagsrean för 699 kr. Ord.pris 1099Kr. Bra köp då jag letat febrilt efter dom i min storlek sen dom kom ut i butik ! Underbara ! Man går på moln.



Parfymen luktar huuuur gott som helst. Den fick jag av lillsyrran i julklapp !



Nya hudvårdprodukter då mina från Clinique tog slut. Dessa är faktiskt bättre !





Äntligen hittade jag ett datorfodral. Åhléns av alla ställen ;). 250 Kr.



Finaste presenten av alla. Från mamma och Magnus. En Iphonehögtalare. Huuuuuuuur jäkla bra ljud som helst. Sjukt att det får plats i den lilla. Rött skinn är inga fel heller ;). Och ett handtag så man kan ta den till stranden ;)


Snyggaste klockan fick jag av syrrans ex. Snygg!


Sen fick jag lite småsaker. Trosor av syrran och trosor av Markus, en Kniv (märkeskniv) av mamma och Magnus, presentkort från svärföräldrarna och godis av Markus farmor :). m.m

Ha en trevlig kväll !

Ny skorna är på ! Varmt som tusan ! Men de...

img_9107 (MMS)

Ny skorna är på ! Varmt som tusan ! Men de får gå :). Sköna är dom i allafall :). Idag slutar jag halv 4. Då blir det kaffe hos Elena o sen hem en sväng o fixa lite i lägenheten och hämta posten ! Sen bär de av till mamma. Sover där inatt eftersom syrran är utomlands. Gillar inte att sova själv ;). Sen kommer faktiskt morbror o fru hit från Norge. Så det blir en mkt trevlig dag ! Lovar att lägga upp min shopping o mina julklappar så fort ja får tid! Puss på er !


Min sköna rattmuff ;). Dock är den så stor...

img_6455 (MMS)

Min sköna rattmuff ;). Dock är den så stor att ja inte ser exakt vilken hastighet jag kör i. Jobbigt vid fartkamerorna! Nu ska jag snart bege mig mot jobbet ! Jobbar 5 fjuttiga timmar ! Ha en bra måndag. Kommer visa min shopping ikväll eller imorgon ! Kyssssss!


101226



Hallå !

Har sovit som en prinsessa inatt. Tog en skön sovmorgon också efter att ha somnat vid 3 ;). Spelade kort med Markus och hans föräldrar igår och jag dängde skiten ur dom 2 ggr ;) (om jag minns rätt).

Idag kanske jag ska med svärmor till stan eller Bergvik. Kolla in mellandagsrean. Annars så åker jag dit ikväll med älsklingen när det inte är lika mycket folk.

Vad ska ni göra idag ?


Sommar..


101225



Hallå Lördag !

Hade en jättebra julafton igår. Började dagen med jobb. Slutade vid halv 3. Drog då hem och myste med familjen innan middagen. Och all mat var jättegod, precis som den brukar vara. Fast godast var Magnus revbenspjäll och brysselkålen HAHA. Jag älskar brysselkål :).

Efter maten slappade vi och pratade om allt och inget. När kl närmade sig halv 5 kom tomten och delade ut lite paket. Sen tog mamma över resten av paketutdelningen. Fick en massa fina oväntade saker. Blider kommer så småningom. Hann inte ta kort igår innan jag drog mig hem till Markus. Och alla saker lämnade kvar utom ett par småsaker.

Det jag fick:

Trosor (av Carro)(hon fick detsamma av mig HAHA)
Parfym (av Madde)
en märkes kökskniv (av mamma och Magnus)
En klocka (av Tom)
Påslakanset (av Morbror F och Aurelija)
En riktigt fin Iphonehögtalare/stereo (av mamma och Magnus)
Den var skitfin. I rött skinn ! Jädra vilket ljud ;). I love !
Godis (av Markus farmor)
Presentkort på Bergvik (Av svärföräldrarna)

Av Markus har jag inte fått något ännu eftersom jag inte bestämt mig vad jag önskar mig. Men det kommer nog så småningom.

Tack så mycket alla ni dom gjordfe Julafton till en kanon dag :)

Dagen avslutades med massa kaffe och kortspel med syrran, mamma, Magnus och Tom. Fick storstryk ;). Åkte hem till Markus och fortsatte kortspelet med hans föräldrar och dängde skiten ur dom ;). HAHA ! Somnade utmattat vid halv 3 nästan. Så idag blev det lååång sovmorgon.


Idag ska vi bara umgås och mysa. Kanske kolla film. Ikväll blir det  god mat och dricka med Markus familj. Imorgon blir det förmodligen shopping ;).

Pussssssssssssssssssssssssssssssssss


Milton fick paket. Mycket nöjd blev han !


Familjen



Tomten..


Felicia o William


Carro o William




Familjen samlad. Gott med mat ! Snart komm...

img_2857 (MMS)

Familjen samlad. Gott med mat ! Snart kommer tomten !


God jul kära vänner ! Hoppas ni får en top...

img_2251 (MMS)

God jul kära vänner ! Hoppas ni får en toppendag! Jag sitter på jobbet men slutar om 2,5 timme. Då åker jag till mor o firar jul med familjen ! Bättre finns inte ! Puss på er !


Hallå! Fullt ös på jobbet bakat tårtor så ...

img_7201 (MMS)

Hallå! Fullt ös på jobbet bakat tårtor så ja inte ens hunnit med rast ! Fina va ? Den till höger har ja självklart gjort !


Hallå! Orkar inte sätta mig vid datorn ! T...

img_5855 (MMS)

Hallå! Orkar inte sätta mig vid datorn ! Trött ! Hehe! Jobbat, shoppat o varit hos pappa på gröt o julskinka ! Nu ska jag bädda ner mig. Låång dag imorgon ! Handla julmat med styvfar, fika med Elena, syrran o tom. Sen jobba ! Massa mkt att göra ! Sov gott vänner ! Ska försöka få in ett inlägg imorgon men kan ej lova !


Här ligger jag ! I fikarummet på jobbet. H...

img_0988 (MMS)

Här ligger jag ! I fikarummet på jobbet. Har sjukt ont i huden idag. Knepigt de där. Som en stort blåmärke som ja skrev igår. Har tagit två Alvedon. Vi får vell se. Sen blir de stan med styvfar en sväng innan ja, syrran o Tom drar till pappa på gröt ! Vi hörs ikväll vänner ! Ha en bra onsdag !


Feber



Hallå !

Kom hem från en låång dryg dag på jobbet. Mådde inte allt för bra. Får väldigt känslig hud när jag börjar bli sjuk. Känns som hela kroppen är ett stort blåmärke. Så jag kände på mig att jag hade feber. Tog en temp vid 6 tiden och visst, det var feber. Inte mkt, men det var feber. 37,7. Känns skittråkigt att få feber såhär innan jul. Har ingen lust alls att vara sjuk. Har lyckats hålla mig frisk hela hösten och vintern fram till nu.

Hoppas i allafall att det går över och att jag kan jobba imorgon, har inte tid att vara sjuk just nu ;). Men vem, har någonsin tid för det ? ;)

Förresten så hämtade jag ut mina nya skor förut innan jobbet. OH yes. Jag tror jag kan klara av att gå i dom faktiskt. Är väldigt nöjd. Sitter med dom på mig nu :D. HAHA!

Bilden gör dom inte rättvisa men får ta en bättre bild en annan dag !

Snygga?


Nu ska jag tvätta bort sminket och låna Magnus morgonrock ;)  (bor ju hos mamma o Magnus under veckan). Sen ska jag sova. Upp till jobbet imorgon. Och stan en sväng direkt efter och efter det till pappa på gröt o skinksmörgås. Även julklappsöppning lär det bli :). Guuuud låt mig vara frisk !


101221



God morgon sunshines !

Har varit uppe i ca en timme. Duschat och gjort mig färdig. Skönt att ha det gjort tidigt på morgonen. Känner mig alltid trött och hängig om jag går runt i morgonrock hela förmiddagen. Men nu är jag färdig i allafall :).

Har placerat arslet i fotöljen och kollar lite på tv samtidigt som jag kollar nätet lite. Ska göra mig lite lunch om ca 1 timme. Äta ordentlig mat innan jobbet. Idag börjar jag 14.00.

Så jag önskar er en bra dag :)


Här sitter jag just nu !





Bjussar på denn fina bild haha ! Iphone as...

img_0941 (MMS)

Bjussar på denn fina bild haha ! Iphone asså haha ! Sov gott prinsar o prinsessor ! Hörs imorgon !


Såhär ska en gran se ut.


Ingen spiral högst upp utan en stjärna (betlehemsstjärnan)
sen ska stora kulor hänga längst ner och små högst upp.
och 11 st glitter snören uppifrån och ned. (inte runt runt!!)
Dom symboliserar alla lärjungar (utom judas såklart, därav 11 st)

Så nu har ni lärt er :) Såhär har mamma lärt mig sen bebis och så ska jag föra traditionen vidare till mina framtida barn. Rätt ska vara rätt !

Fin va?




101220



God kväll :)

Idag har det varit en ledig dag ! Skönt. Åkte hemåt vid 11 imorse. tog en kaffe med Tom (syrrans ex) och sen drog vi till mamma på kaffe på hennes jobb en sväng. Efter det drog vi till syrrans jobb och käkade lunch. Slängde ihop min egen cesarsallad. GOTT ! Efter det så åkte vi alla och hämtade upp tvillingarna på skolan. Åkte hem till mor och spelade Wii resort. Det blev pingis, bowling och pilbåge. Kul !

Nu har Tom och syrran åkt hem och jag är kvar hos mamma. Blir här fram till kvällen innan julafton, då sover jag hos älskling. Myspys.

Nu ska jag fixa med maten här hos mamma. Kött och klyftpotatis. Inga fel alls. Hungrig ! Imorgon jobbar jag kvällen så då händer det inte mkt. Slappa innan jobbet bara.


Puss...

Syrran och tom spelar pingis




Den här hemska tomten sätter mamma fran varje Jul. Det har hon gjort sen vi var små. Blev livrädd när den satt i fönstret när man var liten och vaknade innan det blivit ljust och såg tomten sitta o stirra på en. HAHA. Hemska minnen...



101219



Hallå ! Idag är det söndag och jag är pigg och utvilad. Har duschat och ätit frukost. Vet inte alls vad vi ska göra idag. Renbädda sängen, dammsuga och damma är ett måste i allafall. Sen kanske men kan ta med Markus ut i snön :). Snöstorm idag :P.

Efter det blir det nog bara mys och film som gäller. Härliga söndag !

Imorgon är det en ny vecka. Jag är ledig men ska försöka tömma förrådet hos mamma så gott det går. Har massa saker där som är mina. Ska även luncha på syrrans jobb. Efter det ska jag sova hos mamma hela veckan då syrran har en gäst hemma. Bäst att hålla sig därifrån då ;). HAHA!

Ha en bra söndag ! Pussssssssss



Blev Inge bloggande i dag/igår lördag. Upp...

Blev Inge bloggande i dag/igår lördag. Upptagen med annat. Sorry vänner ! Återkommer imorgon :) kyss!


Redo



Nu är jag redo för en tjejkväll med god middag och bowling ;)

Ny linnet från kandee är på och nya jeans med skinndetaljer

vad tycks?







Sotad sminkning fick det bli





Pussssssssssss


Ja här ligger vi ! Kollar på äntligen hemm...

img_7966 (MMS)

Ja här ligger vi ! Kollar på äntligen hemma ! Markus har somnat. Han gick up vid 7 o har både jobbat o varit till tandläkaren. Duktig! Jag ska ta o göra mig en kopp kaffe för att inte Somna själv ! Puss!


101217



God morgon :)

Idag är det en vecka kvar till Jul :). Roligt ! Vaknade upp på pisshumör idag men från och med nu kan det bara bli bättre. Har fortfarande en suris till pojkvän. Får vell fjäska lite extra för han idag. HAHA ! Hatar sura gubbar !

Idag ska jag bara slappa. Ikväll åker jag in mot stan på klassmiddag :). Ska bli kul att träffa mina gamla klasskamrater från OP (omvårdnadsprogrammet). Dock är det typ hälften som kommer men skitsamma. Det ska bli mysigt att träffa dom och snacka gamla minnen och höra vad alla håller på med idag :). Så vid 18-tiden åker jag. Blir mat och kanske en bowling. Men nyktert :P jag tar bilen :).

Hoppas ni får en trevlig helg :) Pusssssssssssssssssss



Sommar...


101216




Japp.. Vilken dag. Har jobbat nästan 9 timmar. Duktiga jag ! Direkt efter jobbet åkte jag mot Vålberg. Möttes efter halva vägen av väääärldens snöstorm. Jag såg inte en meter framför mig knappt. Jag skojar inte. Skitläskigt. Men det gick bra. Koncentration och låg hastighet så gick det. Sakta med säkert.

Kom hem till Markus som satt vid datorn och nördade. Han vägrade gå därifrån också så jag blev suris och drog och handlade utan honom. Så han fick åka själv när han hade nördat fördigt. Nu är han spårlöst försvunnen . Han är vell här i huset någonstans. Han dyker nog upp så småningom. Surgrisen ! 5 år är han :p. Nej. 3 år :P


Nu ska jag kolla vidare på tv. Tråkigt men skööönt. Trött.


Blogg.se krånglar också. Hemsidan hade fått sig ett spratt och allt var kaos. Hittade inte stället där man loggar in. Men jag fixade de genom att trixa lite.

Ha en myyysig torsdag !


En kopp te på kvällskvisten ! Har jobbat o...

img_5401 (MMS)

En kopp te på kvällskvisten ! Har jobbat o slitit idag. Sen har Elena o My varit här på fika en stund! Sen har jag o syrran vart med saker till förrådet o även tvättat :). Nu har vi precis ätit mat o glor på tv :). Imorgon är de upp tidigt för jobb i ca 9 timmar ! Så jag ska försöka somna tidigt ! Ha en mysig kväll ;) !


En kopp te på kvällskvisten ! Har jobbat o...

img_5401 (MMS)

En kopp te på kvällskvisten ! Har jobbat o slitit idag. Sen har Elena o My varit här på fika en stund! Sen har jag o syrran vart med saker till förrådet o även tvättat :). Nu har vi precis ätit mat o glor på tv :). Imorgon är de upp tidigt för jobb i ca 9 timmar ! Så jag ska försöka somna tidigt ! Ha en mysig kväll ;) !


Hallå! Förflyttningskursen gick jättebra !...

Hallå! Förflyttningskursen gick jättebra ! Är hemma o har ätit en snabbis ! Om ca 40 min sticker jag till jobbet för 3,5 timmars arbete ! Have nice evening ! Ciao!


101214




God morgon !

Tog mig en sovmorgon idag :) Skönt! Med tanke på att jag vaknade ett ex antal ggr inatt pga av fönstret som vi lämnade öppet igår kväll hade blåst upp ännu mer och våran lilla etta var iskall ! Dock orkade ingen av oss stänga fönstret HAHA ! Sen drömde världens sjukaste mardröm och herregud vad den kändes riktig. Helt galet !

Men nu är jag pigg och redo för en ny dag. Nu ska jag snart ta mig något att äta, sen ut med hunden innan jag far mot förflyttningskursen som börjar kl 1. Hittar inte riktigt dit själv så jag ska plocka upp Emilia på vägen. Hon vet ;).

Efter kursen åker jag snabbt hem och äter och drar mot jobbet. Fullspäckat schema !

Önskar er en härlig tisdag!


Sommar... Therese , jag och syster på våran tjejdag/kväll i somras.

Systerkväll



Ja, här sitter vi alla tre systrar i bäddsoffan. Madde knappar på sin telefon, Carro är förbannad över drygt internet och jag blogga lite grann. Vi ska snart börja med maten. Idag blir det potatisgratäng, fläskfilé och sallad. Gott ska det bli ! Sen ska vi bara mysa och kolla på tv. Idag är det top model, svenska hollywoodfruar och pensionärsjävlar och efter det är det CSI. Kan nästan inte bli bättre. Och på tal och tv så missar jag självklart sista avsnittet av DH imorgon pga jobb. Känns pissigt ! Men ska se om Markus kan fixa fram avsnittet åt mig och skicka det till mig. Går inte se på våran seeeega mobilsurf.

Imorgon har jag sovmorgon och sen ska jag på förflyttningskurs på jobbet mellan 1 och 4. Tredje gången jag går den kursen. Man lär sig hur man ska förflytta rätt i säng, från golv och stol. Alltså, hur man förflyttar äldre på rätt sätt utan att förstöra sin rygg.

När den kursen är slut så åker jag hem och äter snabbt och åker vidare på jobb mellan 18-21.30. Fullt upp med andra ord :). Pengar pengar ! Aldrig fel :D.

Nu ska jag se till att maten blir gjord. Ha en mysig Måndag !


Jag och en väldigt liten My :)

Julgran



Ja, nu har äntligen julgranen kommit upp i våran lilla etta. Granen är inte längre än 120 och passar utmärkt i vårat vardagsrum :). Ja, den är i plast också. Perfekt att stoppa ner tillbaka i kartongen och sedan ta fram den ett år senare.

Jag och syrran kör på silver och guld kulor iår. Inte allt för många. Några st duger gott. Sen har vi små ljusslingor för det ger ett mysigare intryck än stora feta ljus. Jag är supernöjd :)


Vad tycks?







Våran fina tomte :)

101213



God förmiddag :)

Idag är det lucia ! Dock vet jag inte om och hur man firar det ? Jag ska i allafall bara umgås med mina fina systrar idag och ha det gott ! Min lillasyster kommer och ska sova över :) . Ska bli mysigt ! Så jag ska handla lite mat inför kvällen och sen ska jag äntligen köpa mig en ny BH. På tiden !


Mer planer än så har jag inte ! En mysig måndag med andra ord ! Pusssssssss


Mosters sötnos :)

Sms bloggar lite. Ligger i sängen o kollar...

img_0305 (MMS)

Sms bloggar lite. Ligger i sängen o kollar på Gossip girl !  Mkt bra ! Imorgon är jag ledig o ska inhandla nya bh:n som ja pratat om :). Sen får vi se vad de blir. Lillsyrran kommer o sover över i allafall :) mysigt! Ha en mysig tredje advent :).


Godnatt



Ville bara säga godnatt till er alla. Hoppas ni haft en bra lördag :). Det har jag :).

En kort sammanfattning av min dag.

Dusch och frukost

Tv-tittande

Skogspromenad med älskling och hund

Film : Bröderna Karlsson (rekomenderas)

God mat

drinkar och kortspel

Även lite sims 3 på Xbox

Godnight my friends. Sov gott ! Nu ska jag krypa ner under täcket med älsklingen ♥



Notera Mr Bean i bakgrunden :D

Happy lördag ! Skål !

img_3511 (MMS)

Happy lördag ! Skål !


101211



God eftermiddag ! Idag är det lördag. Dock kändes det som söndag . Men härligt att veta att man trott fel när man vaknade imorse :). En extra dag liksom !

Idag händer nog inte så mycket. Hade velat åka till stan och inhandla en ny svart BH, då jag råkade dra sönder min förra helgen. Kanske lika bra. Den va ca 2 år gammal HAHA! BH:ar är vell inget jag prioriterar i första taget. Så på måndag ska jag orka mig ner på stan och inhandla en ny. Har haft en vit och en svart som jag pendlat mellan i flera år. Den vita är inte så vit längre efter allt användande och slitage från tvätt. Skulle behöva investera i en ny vit också. Men det får vänta tills den jag har går sönder den med ;).

Har en del BH:ar hemma som inte används. Sådana BH:ar som inte sitter riktigt som man vill att dom ska. Så dom har blivit liggnas i garderoben läänge. Får ta och använda dom nu .

Aja, det blev en inlägg och BH:ar HAHA. Intressant eller hur ?

Nu ska jag slänga på mig lite smink och sen kolla in lite missade tv-avsnitt på internet med babe.

Ha en bra löööördag :):)


Funderar på lite slingor, vad tror ni?



Hello! Sitter eller snarare ligger på jobb...

img_8508 (MMS)

Hello! Sitter eller snarare ligger på jobbet. Har rast o slängt mig raklång i sängen ! Skönt ! Ca 4 timmar kvar av arbetsdagen. Kommer totalt missa idol ! Men kan räkna ut med arslet vem som vinner ändå :p. Nej, nu ska jag ta på mig  jackan o gå ut i kylan o röka ! Plåga mig lite ;). Happy fredag!


101210



God dag :)

Sovit ut idag. Underbart ! Var sjukt trött igår och somnade ganska omgående efter att jag krypt ner under täcket. Så nu är jag pigg och glad :).

Idag börjar jag jobba halv 3. Slutar 21.00 ikväll tror jag. Sen är jag ledig resten av helgen. Skönt. Har en del jobb framöver och det känns bra !

Nu ska jag dricka upp min kopp kaffe och göra mig i ordning. Ha en bra Fredag !


Ja o mamma.

God morgon ! Har nyss tagit Milton på prom...

God morgon ! Har nyss tagit Milton på promenad o ska gå ut o skrapa rutorna på bilen för att dra till jobbet. Idag ska gamlingarna på grötfest i kyrkan så de blir en del rullstolskörning i snön ! Jobbigt! Men ja slutar halv 2. Då ska ja hem, packa väskan o dra till Markus :). Så ha en trevlig torsdag vänner !


Madde o alex surfar i soffan o Carro o Wil...

img_8567 (MMS)

Madde o alex surfar i soffan o Carro o William spelar fyra i rad på golvet. Snart middag o tårta. Lite firande av mig i efterhand !


101207



God eftermiddag :)

Har jobbat hela dagen och är äntligen hemma. Båda mina favvosystrar satt hemma i soffan när jag kom :). Så det blir en riktig tjejkväll här hemma med bra tv, god mat och tvättning :P. Tvättdag idag tyvärr.. Sen kanske syrran ska iväg och tatuera sig snart. Får se om det blir så. Då hänkar jag och lillsyrran med. Det är ju jag som är chauffören ! HAHA !

Nu ska jag bara umgås med mina bästa och må gott ! Imorgon är det upp tidigt för jobb imorgon igen och efter det fika hos bästa Elena :) . Aldrig fel :D.


Ha en mysig tisdagskväll!


Syrrorna förra Jul.

101206



Hallå :)

Jesus vilken dag :D. Åkte hem vid 10 imorse. Drack kaffe med syrran, slipade och lackade soffbordet. Blir skitbra ;). Så man äntligen kan torka av efter sig :P.

Sen tog vi en lååååång promenad med Milton. Bort till Mariebergskogen, in bland alla djuren där, runt och tillbaka mot viken. När det var snöstorm också HAHA! In på Pekås och köpte baksaker, julmust och spikar. Så nu har kladdmuffinsen blivit klara och hyllor är äntligen uppsatta på väggen. Skitfint :) Fast ska köpa nya lyktor till värmeljusen att ha där på. Hel vita. Idag tog vi vad vi hade hemma..

Nu ska jag och syster avnjuta kladdmuffins med kaffe. Mot kvällen blir det julbord för min del med jobbet. Mysigt ! Och gott ! Oj, vad jag ska äta :D


Syrran va skitsnygg i håret av all snö :)



Hyllorna på plats :)


 

101205



God kväll :)

Har varit en riktig bakardag idag. Igår bestämde jag och svärmor oss för att baka lussebullar. En stor sats på ca 60 st. Har även hjälpt Sanna (Markus syster) att göra pepparkakshus. 

Nu är allt färdigt. Nu ska bullarna svalna och sedan ätas :D. Har redan tjuvsmakat. Dom är suupersaftiga. Hade i kesella i smeten som jag hört ska göra bullarna saftiga och hålla längre.

Lite bilder från dagen








Gnistrande vinterdag. Men jag och Markus h...

img_0871 (MMS)

Gnistrande vinterdag. Men jag och Markus har varit inne hela dagen. Jag är bakis. Brukar jag aldrig bli ! Men mår både illa o är lite snurrig från alla drinkar igår ;). Så idag blir de lugnt. O nyktert ! Ska snart äta tacos o bara mysa med älskling ! Puss på er !


B-day



Har haft en superhärlig och mysig födelsedag, so far.

Började med att stiga upp ganska tidigt. Ta mig en lång, skön dusch. Sen pussa lite på Markus som fortfarande sussade sött i sängen.

Åt god frukost och drack kaffe. Sen tog vi hundarna på en liten promenad i skogen. Därefter slappade jag vid datorn innan pappa kom strax efter 2. Hämtade upp syrran på jobbet och drog till stan. Det var meningen att vi skulle äta på nya peking i stan men bestämde oss för att åta på Freden.

Jag åt grillad kyckling med pommes och pappa och syrran åt hamburgare. Det var mycket gott ! Drack lite kaffe och satt och snackade om allt mellan himmel och jord.

Sen kom lillsyrran och lämnade en present till mig. Världens finaste ring :) Åh vad gullig du är Madde. Passade mig perfekt !

Sen drog man till Bergvik med pappa och handlade lite. Följde även med och kollade på bilar. Pappa är inne på ny bil nu. Fast han har en ganska ny Merca som är huur fin och fräsh som helst. Aja, det har varit en bra dag :). Och kvällen blir vell inte sämre den heller.

Ska fixa mig en hallondrink nu och ta fram en öl åt Markus. Bara mysa och umgås. Bara han och jag ! Sen kanske det blir kortspel med svärisarna i kväll. Då jäklar ska födelsedagsbarnet vinna. That's it !

Ha en suuperfredag. Och tusen miljoner tack för alla fina gratulationer jag fått idag. Värmer verkligen. ♥

Den fina ringen jag fick av min söta lillasyster



101203



22 år sedan föddes en liten skallig blek bebbe på BB i Karlstad....Men jädra så unnerbar hon va ändå ;)









För det är ingen vanlig dag, för det är Jossans födelsedag..
Hurra hurra hurra hurra !




Nu blir det kinamat med pappa och syrran :) Trevlig helg mina vänner !


101201



Hallå :)

Tog mig en behövlig sovmorgon idag eftersom jag inte behövt rasta Milton på morgonen. Han har varit hos syrrans kompis i 2 dagar så¨idag passade jag på att sova lite :) Så nu är jag pigg och utvilad. Och Milton är hemma igen. Har har slocknat på golvet bredvid mig.

Jag startade dagen med en låång dusch och skrubbade huden. Underbart ! Sen har jag vikt in ren tvätt, dammsugat och dammat av litegrann. Även diskat.

Nu håller jag på med lite mat. Idag börjar jag jobba halv 3 men jobbar bara till 5. 2,5 timme mer än inget alls. Sen ska jag hämta upp systeryster hemma och då drar vi till mamma på kaffe en stund.

Sen hem och äta nachos framför bra tv :). Inga fel på denna onsdag.

Vad ska ni göra idag, såhär mitt i veckan ?


Milton just nu:


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus