Lördag

 
 
Haft en bra lördag.
 
Den började på mariebergsskogen där vi hängde vid vattnet, fikade, skrattade och spelade boll. Sen gick vi upp till lilskogen och tittade på djuren. Riktigt mysigt. Fortsatte med lunch på mc donalds och sedan vidare till Bergvik. Fick med mig två par sandaler för 149 kr tillsammans. Billigt och bra :).
 
När jag kom hem lagade jag mat till mig och min karl innan jag drog till Linda och kollade på när hon fixade tårtor inför Tyras 1års kalas imorgon. Sen hade vi mys i soffan med ostbågar, cola och dans ;).  Nu är jag hemma igen och har landat i soffan. Väntar på att Markus ska spela färdigt vid datorn så vi kan se film :).
 
Imorgon har jag inte större planer, städa, tvätta och umgås med prinsen !
 
Ha en bra kväll.
 

30e juni 2012

 
 
God förmiddag.
 
Jag är uppe och har precis ätit frukost och gjort mig i ordning. Ska snart åka mot stan och mariebergsskogen där jag ska hänga med familjen. Mysigt! Dagar som denna man kommer ihåg. Sen får det bli lite shopping på bergvik innan jag ska hem till Linda och hjälpa henne med tårtor till Tyras 1-års kalas imorgon. Lilltjejen har blivit så stor. Och går gör hon nu också. Så fort tiden går!
 
Nej, nu måste jag dra ! Ha en underbar dag :)
 
 
 
 
 

29e juni 2012

 
 
God eftermiddag :)
 
Har däckat i soffan nu efter jobbet och ska titta på de två sista avsnitten av favvoserien (som ni vet). Sen ska det lagas mat och mysas med sambon. Han är just nu ute och fiskar. I regnet.
 
Så nu har jag tagit helg och önskar er en trevlig helg. Hoppas det slutar regna också, så vi kan få lite solsken någon gång! Önska kan man :)
 
 
 

Rysningar

 
 
 
 
 
 

28e juni 2012

 
 
God dag!
 
Sitter i soffan och somnar när som helst. Jobbadagen har varit allt annat än lugn. Har stått på benen heela dagen och sprungit fram och tillbaka, hjärnan har jobbat på högvarv. Det känns nu. Blundar jag en längre stund så somnar jag garanterat. Inte ätit mer än en halv smörgås idag. Knappt. Så nu är det jag som fixar middag medans jag fortfarande är vaken.
 
Sen blir det soffan igen för min del. Kolla in de sista avsnitten av 90210.  Hoppas ni får en bra torsdagskväll.
 
 
 
 

27e juni 2012

 
 
God morgon!
 
Idag jobbar jag kvällen så jag fick lite sovmorgon. Vaknade med ett ryck kl 9. Hur trött som helst men nu har jag hällt i mig en kaffekopp så är mycket piggare. Ska kolla ett par avsnitt av 90210 innan jag ska göra mig i ordning och fixa lunch. Har bara några avsnitt kvar, sen har jag sett alla 4 säsonger. Vad ska man se sen ? Kommer det en till säsong? Någon som vet? Vet att säsong 4 går på tv11 nu och nästa tisdag är sista avsnittet. Aja, hoppas det kommer mer. Blivit totalt beroende. Har ni inte sett serien så MÅSTE ni tjejer se den. Perfekt tjejserie.
 
Nu ska jag sätta på ett avsnitt! Pussheeeej!
 
Min frukost igår, leverpastej smörgås, juice och vitaminer :)
 
 
 

26e juni 2012

 
God morgon!
 
Ännu  en ledig dag framför mig :). Men har inga direkta planer ändå, mer än att åka till stan och handla. Dammsuga och vika in tvätt ska jag också göra. Roligt värre. Om någon är sugen på kaffe och en pratstund så hör av er ! Vädret ser mer lovande ut än igår då det regnade precis heela dagen.
 
Ångrar nästan att jag inte övertalade syrran att hänga på till gbg och shoppa hela dagen, men hon vill vell ha egentid med sin styvdotter Ida. Men det hade varit mysigt. Kanske kan höra med mamma om hon vill spela bilbingo med mig ikväll. Det var ett tag sen sist :).
 
 
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och så får vi se vad dagen har att bjuda på !
 

Madeleines student 14e juni 2012

 
 
Här kommer bilderna från Maddes student som jag lovat.
 
 
Lite smått och gott. Det finns hundra bilder till men detta var en liten del av dom!
 

25e juni 2012

 
God morgon!
 
Jag har sovit jättegott inatt och är ganska så utvilad. Dock är jag påväg att bli förkyld eller nåt. Halsen är helt tjock och huvudet tungt. Har lite huvudvärk uppepå det. Får hoppas det ger med sig. Har inte tid att vara sjuk heller.
 
Nu är jag ledig i två dagar efter att ha jobbat helgen. Men idag spöregnar det ute och ska tydligen göra det hela dagen så jag ska vara inne och städa och tvätta. Det behövs. Hinner inte med sådant när jag har jobbat helg. Så ni vet vart ni har mig idag. Börjar dagen såklart med 90210 :).
 
Ha en bra dag. Maddes studentbilder dyker upp här lite senare också. Kika in då !
 
Sis och jag
 
 

24e juni 2012

 

God dagens :)

Idag jobbar jag en häääärlig delad tur och kommer inte hem förrens runt 22 ikväll. Men sen är jag ledig i 2 dagar vilket ska bli oerhört skönt. Är helt slut i kroppen efter denna helgen. Att jobba med ovana vikarier på jobbet tar på kroppen, när man själv får jobba på lite extra och lite snabbare. Lätt att fuska med lyft osv. Böjer sig på helt fel sätt. Så himla tråkigt att vi andra får ta smällarna liksom.

Nog med klag ;). Hur har eran helg varit ? Eran midsommar? Bra? Vi hade ju sol i Karlstad i allafall. Inte dumt. Kommer inte ihåg sist det var sol på midsommarafton..Otur att man satt fast på jobbet just detta år. Men nästa år tänker jag vara ledig på midsommar. Så det så :)

 


23e juni 2012

 
 
God morgon!
 
Jag är uppe FÖRE tuppen såhär på lördagsmorgonen. Ska snart iväg till jobbet. Hade en bra start på dagen igår. Åkte ut till pappas husvagn och åt god mat och fikade pappa, Lilian, syrran och Magnus. Varmt och skönt! Riktigt mysigt. Tusen tack!
 
Kl 14 fick jag brässa bort till jobbet då jag började jobba 14.30. Kvällen gick vell skapligt (jobbade med ovan vikarie), men har inte ont i rygg och fötter. Men nu ska jag iväg igen. Slutar kl 16 idag så det är OK, men imorgon jobbar jag heeeeela dagen från morgon till kväll. Och eftersom bloggappen inte vill funka så blir det ganska tomt här. Kanske kan tidsinställa ett inlägg idag som kommer upp imorgon.
 
Hoppas ni haft en bra midsommar och att ni inte är allt för bakis idag. Eller jo, lite roligt vore det ;).
 
Lite bilder från gårdagen:
 
 
 

22e juni 2012 midsommar

 
 God morgon!
 
Jag är redan uppe. Tänkte kolla ett avsnitt av favvoprogrammet innan jag gör mig i ordning. Ska ut till segerstad, där pappa har sin husvagn. Tillbringade många midsomrar där som liten. Ska umgås och äta god med pappa, Lillian, syrran och hennes sambo innan det faktiskt bär av mot jobbet. Nej, inte ledig idag. Jobbar hela helgen så jag tjänar lite pengar i allafall. Tråkigt men inte så mycket att göra åt.
 
Vad har ni för planer för idag? Hoppas ni är lediga i allafall och kan njuta!
 
Så trevlig midsommar!
 
Förra midsommar tillbringades på kusten med Markus familj :)
 
 
 

21e juni 2012

 
God förmiddag!
 
Jag har varit uppe några timmar men som vanligt har jag suttit i soffan med 90210 som sällskap. Har 1,5 säsong kvar att kolla på och får inte nog. Därför är uppdateringen låg här inne (plus att bloggappen inte funkar). Ni får vell hålla ut tills jag tittat färdigt ;).
 
Nu ska jag göra mig i ordning och sedan titta på ett avsnitt till innan jag måste fixa lunch. Jobbar kvällen idag och börjar kl 14. Imorgon är det midsommar och jag har äran att jobba heeeeela helgen. Men börjar inte förrens 14 imorgon så jag ska ut till pappa en sväng på förmiddagen på midsommarmat, mer än så hinner jag inte med. Men jag hoppas ni får en fin midsommar och att det regnar på er HAHA. Då slipper jag ha dåligt samvete när jag sitter fast på jobbet. Nejdå!
 
Nu måste jag dra ! Ha en bra dag och en fin helg. Vi höööres.
 

19e juni 2012

 
 
God kväll!
 
Haft en bra dag på jobbet. Kom hem och dog, typ. Är helt slut. Ögonen svider, trött, ont i halsen och tung i huvudet. Tror jag börjar bli förkyld. Har inte tid eller ork med det just nu. Har fullt upp med jobb och annat. Men men, nu ska jag pallra mig ur soffan och göra mat. Har inte ätit sen 10 imorse så det är vell dags nu. Potatis och stekt falukorv. Mums!
 
Ledsen att inte bilderna har kommit upp från syrrans student men det får dröja ett tag till. Det tar sån tid att få in alla bilder osv. Tålamod!
 
Nu blir det middag. Ha en bra kväll.
 

18e juni 2012


God morgon!

Hoppar in snabbt och säger hej. Jag ska umgås med min syster innan jobbet så jag måste göra mig i ordning nu och dra mot stan. Sen jobbar jag till 21 ikväll, så ni vet vart ni har mig.

Hoppas ni får en bra måndag!


17e juni 2012


God dag!

Jag lever, men har haft fullt upp. Kollat några avsnitt av 90210 och sen drog jag och Markus hem till hans föräldrar för att kolla lite på min bil. Någonting sitter löst under. Det kluckar när man åker i gupp. Men vi kom aldrig fram till vad det var. Sen åkte vi förbi Markus farmor och hälsade på en stund. Hon har ramlat och legat inne på sjukhuset ett tag men är nu hemma och på bättringsvägen så vi ville ge henne lite krya på dig hälsningar och Markus tackade för födelsedagspresenten. Det är krut i den tanten. Humöret på topp även fast hon knappt kan gå. Så himla gullig!

Nu är vi hemma igen men jag ska kolla på några till avsnitt av 90210 innan vi ska börja med maten. Gissa vad det blir? Ja, tacos såklart :). Härlig söndag!

Ha en bra dag!


Inte så dumt



Markus och jag har varit i stan idag. Örsholmen, stan, IKEA och Bergvik och mjukglass på BK. Inte dumt alls. Nu har vi landat hemma igen och haft fyllt kylskåpet med matvaror, härligt. Tvättmaskinen är igång och är redo att kolla på 90210. Fastnat totalt. Love it ! Har dock världens sämsta ljud på datorn och ingen svensk text men Markus är smart. "sätt på dig hörlurarna så hör du bättre, det blir bättre ljud". Sagt och gjort. Skitbra ljud :). Så nu vet nu vad jag ska göra !


Tjarå!

16e juni 2012


God eftermiddag!

Igår var ingen bra dag alls. Hade ont i magen hela eftermiddagen och kvällen. Livet är så himla orättvist ibland. Vill bara att du ska veta att jag finns här för dig och att jag älskar dig så otroligt mycket. Förhoppningsvis så fanns det en anledning till varför det hände. Det blir bättre. Älskar dig !

Denna dagen hoppas jag blir lite bättre. Har precis duschat och ätit frukost med min fina. Ska göra mig i ordning och så ska vi iväg och handla och lite annat. Sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Ska tvätta och göra annat roligt här hemma i allafall. Nödvändigt.

Ha en bra lördag !


15e juni 2012


God dag :).

Jag hade ställt klockan på halv 9 imorse, men stängde av larmet och somnade om till halv 11. Jag som skulle ha massa tid att dola och greja här hemma. Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan åka mot jobbet. Jag börjar 13.30 idag och slutar 21.30. Sen tar jag helg. Skulle ha jobbat igår men bytte dag då Madde hade sin student, så det fick bli att jobba fredagkväll istället. Men det får funka.

Önskar er en trevlig helg så återkommer jag imorgon igen. Eller ikväll.


God kväll!




Hej på er !

Precis landat hemma i soffan efter en fartfylld dag. Madde hade sin student och jag kunde inte vara en stoltare storasyster. Skitbra betyg och en glad och nöjd syster. Sen finmiddag och massa skratt hemma hos mamma. Bilder från dagen får komma under helgen för alla bilder måste sorteras och redigeras, i allafall så bilderna blir mindre i storlek för lägger jag ut dom direkt här så förlorar dom sin kvalité. Massa krångel bakom en bild så det tar ett tag. Men jag lovar att lägga ut dom senast i helgen. Får bjuda på mobilbilder sålänge.

Nu är det jag, pyamas och 90210 som gäller. UNDERBART!!!


En full och glad student :)


 


14e juni 2012 Maddes student

 


God morgon!

Har precis klivit ur duschen och ska göra mig i ordning. Idag tar lillasyster studenten. Är så jäkla stolt att hon orkar med skolan i alla år trots allt hon har gått igenom. Älskar dig otroligt högt gumman! Minns minns min student som igår fast det är 5 år sedan. Hur vi stod och tryckte innanför dörrarna och skrek och sjöng. Så himla härlig känsla :).

Hoppas din dag blir lika bra som min blev !

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan dra hem till mamma och göra i ordning för maten och all firandet som blir efter studenten.

Världens finaste lillasyster ♥


Madeleines bal 11/6-2012



Bilder från min fina lillasysters bal

















13e juni 2012



God morgon!

Jag vaknade väldigt pigg strax efter 8 och kunde inte somna om så det var bara att stiga upp. Håller på och tvättar så medans maskinen är igång så ska jag kolla några avsnitt av 90210. Kan inte låta bli. Så bra. Hur kommer det sig att jag inte tittat förut?

Kika in här sen så kommer det upp bilder från Maddes bal. Imorgon är det dags för studenten. Då åker kameran med igen såklart :).


Kikar in..




God kväll på er !

Pjuh! Jag är helt utslagen. Full rulle efter en lång arbetsdag. Städade hela lägenheten i racerfart innan besöket kom. Markus föräldrar, lillayster, storasyster med 2 barn och Markus mormor. Fullt hus med andra ord. Och vi fick plats faktiskt :). Älskar hans familj, så himla underbara lättsamma. Är så tacksam att jag får vara en del av deras familj. Godingar! Blev dock inga foton tagna. Hade inte orken att släpa fram kameran.

Nu har jag och Markus precis slängt i oss sen middag och har hamnat vid varsin dator. Han framför dataspel och jag framför Beverly Hills 90210. Ska bli så skönt att lägga sig och sova sen efter helvetesnatten som var. Steg upp 05.20 efter ett fåtal timmars sömn och full rulle heeeela dagen. Orkar inte ens duscha. Får bli imorgon bitti. Har sovmorgon :). Så imorgon dyker det upp bilder från lillasysters bal.

Ha en bra kväll.

Supersnygga lillasyster i vitt


12e juni 2012



God morgon! Eller?

HERREGUD vad dåligt jag sovit inatt. Fy farao. Hade först svårt att somna efter att varit ledig i 3 dagar. Sen när jag precis somna så smattrar det i Markus telefon hundra gånger. Så jäkla arg jag var. Han fyller nämligen år idag och ingen på hela Facebook har missat det tydligen. Ush! Sen hade jag ännu svårare att somna om igen. Inte lätt när man är arg. Så nu är jag omänskligt trött och ville inte alla gå upp. Bara längtar tills jag ska få lägga mig ikväll igen. Men innan dess väntar ett långt arbetspass och kalas för Markus här hemma. Kommer sova gott inatt i allafall :).

Dags att ta sig till jobbet!

Finaste lillasyster hade bal igår. Vit fin klänning. Som en grekisk gudinna :)


11e juni 2012



God morgon!

Jag är uppe och har precis duschat och snackat med storasyster i telefonen. Planering, planering. Lillsyrran har sin bal idag och vi planerar så vi får ihop allting med frisyr och smink. Blir nog bra det här :).

Nu ska jag göra mig i ordning och sedan hämta storasyster för en runda på stan först. Mycket trevlig dag ! Skulle ha jobbat kvällen men har tagit semester dagen till ära. Skönt!


Söndag


Haft en fullspäckad dag! Umgåtts med mina tre fina systrar. Köpt balväska åt syrran sen åt vi och kollade runt lite på bergvik. Mysigt!

Imorgon kommer bli lika mysig den. Förmiddag på stan med storasyster, sen frisyr och smink för lillsyrran som har sin bal imorgonkväll! Hon kommer vara så vacker! Bilder kommer såklart.

Nu ska jag fortsätta njuta av ledigheten här hemma i soffan :).


Gårdagens




Gårdagen bjöd på härlig varm kvällssol, så jag och hjärtat grillade på balkongen och avnjöt sedan middagen med ett varsitt glas rött. Så underbart mysigt! Maten var god också, men nästa gång blir det inte flintastek i allafall. Alldeles för senig och fet. Extra somrigt och härligt med färsk ruccola och persilja till maten. Passade sig ypperligt till vinet. Mums!


Idag blir det stekt potatis med något gott till.





9e juni 2012



Hallå!

Tog en härlig sovmorgon och känner mig riktigt utvilad :). Har duschat och ätit god frukost. Nu njuter jag av en kopp kaffe och muffins som jag bakade igår!

Hade en jättemysig kväll med grillat och vin på balkongen med sambon. Sen tittade vi på film och bara myste. Älskar sånna dagar.

Idag händer det nog inte så mycket. Det regnar så det kanske får bli en innedag för våran del. Vad har ni för planer för lördagen?


Fredagkväll




Ikväll blir det grillat hemma hos oss. Potatisgratäng och grillad flintastek med vitlöksbröd och sallad. Det ska smaka vill jag lova :). Ett glas rött till det också såklart :). Måste börja lära mig dricka det. Vuxenpoäng.

Sen ska vi nog se film och mysa hela kvällen. Underbart!



GAH!



Herregud!

Stod i vardagsrummet med balkongdörren öppen när det flyger in en bålgeting. Har ni sett en sån någon gång? Y FAN va äckligt stora. Som små fåglar HAHA, nej men nästan. ca 3-4 cm stor geting med världens vingar. Trodde jag skulle dö. Tack gode gud att Markus var hemma och kunde döda den. Stod ute på balkongen och skulle slänga ut den döda när det kommer en till. Markus får lite småpanik när den flyger rakt mot hans ansikte och han drämmer till den allt va han har med flugsmällan. Han fick lite skjuts kan jag lova. Ush. Hoppas inte vi har något bo här i närheten. Räcker med alla äckliga närgångna smågetingar vi har.

Bilden gör den veeeerkligen inte rättvis. Den var såååååå stor. Ryser bara jag ser bilden.



8e juni 2012


Tgif!

God morgon :) så himla skönt med helg! Har inga speciella planer för kvällen. Men det får nog bli grillat och film om det inte går nåt bra på tv. Vad ska ni göra ikväll?

Nu måste jag dra till jobbet så ha en bra dag så kikar jag in här senare!


Torsdag



Heej!

Handlade mat och städade efter jobbet här hemma och nu har jag placerat mig i soffan. Ska faktiskt spela lite sims medans sambon inte är hemma. Längesedan nu. Tur man har glömt alla fusk, för det är faktiskt inte roligt att fuska sig igenom spelet. För då är man nöjd efter 5 minuters spelande. Nu kan man spela i timmar och kämpa sig fram :).

Så då vet ni vart ni har mig! Ha en bra torsdagkväll!



7e juni 2012


Godmorgon!

Har inte alls sovit bra inatt. Vaknade flera gånger om av mardrömmar och värme. Så nu är jag helt slut. Tur man ens kommer upp. Markus däremot sover som en stock och har gjort det hela natten. Avis. Förhoppningsvis kanske man somnar i tid ikväll. För det var inte lätt att somna igår efter 3 dagar med sovmorgon.

Idag jobbar jag bara till kl 14 sen ska jag handla innan jag ska hem och städa undan här hemma. Hoppas ni får en bra dag ! Hörs i eftermiddag!


Familjedag



Har hängt med familjen istan i flera timmar. Kollat i butiker och bara umgåtts. Nu har jag precis färgat håret på lillasyster. Mörkbrun. Hon tar studenten till veckan och har balen på måndag så nu är hon fin i håret. Jag ska dra mig hemåt och tvätta och fixa middag. Känns konstigt att alla är lediga såhär mitt i veckan. Det kunde lika gärna ha varit lördag eller söndag.

Hoppas ni haft en bra nationaldag! Hörs senare!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/488257/images/2012/pic_205560566.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/488257/images/2012/pic_205560566.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/488257/images/2012/pic_205560618.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/488257/images/2012/pic_205560788.jpg" class="image">


6e juni 2012 Nationaldagen



God morgon!

Ännu en dag ledig. Sällan jag och Markus är lediga tillsammans under en vardag. Trodde vi skulle hitta på något tillsammans, men han ska tydligen fiska. Så jag får hitta på något annat att göra istället. Får se vad det blir. ska höra med familjen vad dom har för planer för dagen. Kanske ska hänga med dom idag.

Vad har ni planer denna nationaldagen? Såg att det är firande i museiparken så kanse åker dit.  Nu ska jag fixa frukost åt mig och min karl. Ha en bra dag så återkommer jag senare :)

Älskar min nya klocka! SÅÅ stor.


en dag på stan




Hej!

Har sprungit på stan hela dagen med först mamma och sedan lillasyster Madde och hennes kompis Sandra. Hittade lite smått och gott faktiskt. Ett hårspänne med fina fjädrar,en klocka, ett armband, ny BH och en annan liten present som jag håller hårt i ett bra tag till :).

Nu är jag hemma igen och ska inte göra så mycket vettigt. Vika in den torra tvätten och kolla på tv. Ska försöka hinna färga håret också. Så himla tråkigt, men mycket nödvändigt.

Imorgon är både jag och Markus lediga. Det är ju röd dag. Sveriges nationaldag. Får se vad vi hittar på. Får börja dagen med mysig frukost med massa gott i allafall :). Har lust att åka iväg och hitta på något. Annars blir man bara sittnas här hemma och då händer det inte mycket. Får försöka ta vara på de sällsynta dagarna när både jag och Markus är lediga.

Nu måste jag vika in tvätten. Ha en bra kväll. Och missa för guds skull inte desperate housewives ikväll. Absolut sista avsnittet någonsin. Snyft! Tur att man har fixat hem första säsongen ;).


5e juni 2012



God morgon!

Ännu en ledig dag framför mig. Synd att vädret är så dåligt. Lite solsken och värmen hade inte skadat. Mycket lättare att komma på saker man kan göra då ;).

Men idag ska jag träffa mamma nere i stan en stund på hennes lunch. Sen vet jag faktiskt inte vad jag jag ska hitta på. Vara hemma och städa antar jag att det får bli. Har tvätt att vika in och det behövs dammsugas och dammas igen. Nödvändigt att göra när man är ledig då man har energi.

Nu ska jag göra mig i ordning och ta mig något att äta innan jag drar. Så ha en bra dag så återkommer jag senare :).



Jag och mamma


Hungrig!


Kvällens goooda kyckling och pastasallad med baguette! Mums! Nu blir det tv hela kvällen. Åskar gör det också. Typiskt att man alltid råkar vara hemma ensam när det åskar. Fy. Otäckt!


Today





4e juni 2012



God förmiddag!

Jag tog en välbehövlig sovmorgon idag efter den långa jobbhelgen med 22 timmars jobb. Gick upp vid halv 10 och duschade och satte på kaffe. Nu har jag precis kollat färdigt på "Tori och Dean". Älskar realityserier där man får följa kändisar i deras vardag. Att dom är precis som oss. Och "Tori och Dean" slår alla realityserier.

Nu ska jag hänga tvätt och fixa lite lunch. Ska ner mot stan sen en sväng och lämna lite kläder som jag sålt. Sen handla lite mat och fylla upp kylen. Hoppas mina skor kommer på posten idag också. Får vell se.

Vad ska ni göra denna måndag? Antar att det flesta jobbar. Själv är jag ledig i 3(!) dagar!!

En god middag från förra veckan. Baguette med blomkål och broccolisoppa..



3e juni 2012


Godmorgon!

Som ni förstått så jobbar jag och har fullt upp denna helgen så det blir väldigt dåligt med uppdatering. Igår på min rast var jag hemma hos syster på fika och sen direkt till jobbet igen. Svårt att klämma in ett inlägg då.

Idag jobbar jag till 21 ikväll så på rasten idag ska jag sova ;). Samla energi till kvällspasset. Sen är jag faktiskt ledig i 3 dagar så då får jag min helg. Mycket bättre uppdatering så. Promise!

Igår var en riktigt bra dag. En dag jag aldrig kommer glömma :). <3

Ha en bra söndag och hoppas det slutar regna så ni kan njuta av dagen.


Fredag!?



Hade mycket tråkigt men nödvändigt fredagspyssel idag ;). Bytte plats också på alla sittkuddar och ryggkuddar så det ska slita jämt :p. Vi sitter ju alltid på våra platsen och det syns haha. Så nu känns det väldigt konstigt att sitta på min plats i soffan. Hård och obekvämt. Men det jämnar ut sig snart !

Nu är det big brother som gäller och sedan sängen. Två helgdagar med 22 timmars arbete väntar! Ha en trevlig kväll !!! Godnatt!


Äntligen!


Smaskens!


Klick!



Klickade hem nya ballerina från Nelly. Mina ballerina har gjort sitt sen många år tillbaka. Denna gången fick det bli lite tuffare skor med nitar. Hoppas att dom passar bara ! Snygga?




1e juni 2012



God morgon :)

Jag har en ledig dag framför mig. Men det ska regna idag så vi får se vad som hittas på. Ska handla i allafall. Hade tänkt åka till lager 157 och kolla lite. Sen är det ju Våxnäsdagen idag så får se om det blir något med det. Om det inte spöregnar. Hade varit kul. Hängde alltid där med vännerna när man var liten. Hoppade hoppborg, åt hamburgare, köpte lotter och kollade på underhållning från scenen :). Men Linda skulle höra av sig om det blir något så vi får vell se. Hade varit kul i allafall.

Nu ska jag göra mig i ordning och starta dagen. Behöver köra en tvättmaskinen och dammsuga av här hemma. Vad har ni för planer idag?




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus