Lussebullar




Har tillbringat ett par timmar till att baka lussebullar. Det tog sin tid men nu är dom färdiga. Får bara hoppas att det smakar bättre än de ser ut HAHA. Dom har tappat formen helt och är bara ovala med 2 russin i nästan. Men det är smaken som är viktig.

Snart kommer älskling hem och då bär det av till BRL skulle jag tro. Har önskat mig en ny bilstereo med usb ingång att honom i födelsedagspresent så vi får vell se om vi hittar någon :)



 




Ny spegel



Igår fick jag äntligen tag på spegeln i samma serie som byrån. Hemnes. Den passar perfekt i hallen och jag älskar allt det vita. Hallen är jag mest nöjd med. Sen ska köket göras om så småningom och även vardagsrummet. Men här får ni bilder på nya spegeln och byrån. Från IKEA.









Födelsedagspresent




När jag och syster var på stan i fredags så fick jag välja en tidig födelsedagspresent och jag hittade något. Inne på Boulevard hittar man alltid något så dessa fina ljuslyktor fick bli med hem. har kollat på dom flera ggr innan så det passade perfekt. Tack kära syster och Magnus för ljuslyktorna!





111130



God morgon!

Då är vi inne på sista dagen av November. Det känns bra. Än sålänge ingen snö. det får gärna komma lite snö under december för att sedan försvinna efter nyår ;). Sålänge snön ligger kvar på marken och det inte är slask eller halka så är det bara mysigt ! När det riktigt knastrar under skorna och det glittrar i solen. Underbart !
Fast just nu är gräset fortfarande grönt ute HAHA. Helt otroligt.

Idag är jag ledig så jag ska baka lussebullar, ta kort med nya kameran ;) och åka till BRL och kolla på ny bilstereo med usb så jag kan lyssna på massa musik ;). Annars ska jag laga mat, dammsuga, vika in tvätt osv men det behöver vi inte bry oss om.

Både igår och lite idag har jag provat ta kort utan automatik så här kommer förts provbilderna med egna iställningar. Säg vad ni tycker !!


med skarp bakgrund


Med oskarp bakgrund.

Kamera: Canon EOS 1000D


Yes!



Hej!

Idag kom kameran på posten :). Har suttit och grejat med den hela eftermiddagen men inte blivit klokare. Vill så gärna lära mig att fota ordentligt utan automat. Men de kommer nog ta en tid att lära sig. Bara att plugga och plugga. Tills dess kommer det mesta vara på Auto ;).

Nu ska jag glo på tvn resten av kvällen! Tisdagar är bäst !

Min kamera :)


111129


God förmiddag!

Jag jobbar på som vanligt och sitter just nu på rast och latar mig. Slutar kl 14 även idag och då blir det förbi Ikea direkt för att kolla om spegeln finns i lager som vi har tänkt att köpa till hallen. Den ska vara på väggen ovanför byrån.

Sen ska jag hem och njuta av 2 lediga dagar. Jobbar hela helgen så det behövs att vara ledig lite innan.

Hörs sen :)


111128



God eftermiddag!

Denna helgen gick alldeles för fort och denna vecka blir lång. Har en jobbhelg framför mig. På min födelsedag :(. Men det får gå!

Just nu sitter jag på rast och har lite mindre än 2 timmar kvar på arbetsdagen. Då ska jag handla och sedan hem och lata mig i soffan !

Vad ska ni göra idag?

Förresten. I lördags beställde jag en systemkamera. Dyrt men det är jag värd! En födelsedagspresent till mig själv. En Canon eos 1000d. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan den kommer :)


Ska man?



God kväll i stugorna!

Jag har precis tryckt i mig lite kvällsmat. Dubbel rostad macka med sallad tomat och kokt ägg. Inte så dumt. Funderar på att poppa popcorn och ta mig ett glas julmust. Ska man? Det är ju faktiskt fortfarande helg.

Lussebullsbak har jag inte orkat eller haft tid med i helgen så de blev ingen adventsfika idag. Är ledig två dagar nu mitt i veckan så då kanske man ska ge sig på att baka lussebullar.

Ha en mysig söndagskväll!


1 adventsmiddag!



Nu vankas det middag :). Hemmagjort mos och stekt falukorv. Husmanskost när det är som bäst!


111127



God eftermiddag!

Hade svärisarna på middag här igår. Väldigt lyckat. Bjöd på potatisgratäng, fläskfilé, sallad och vitlöksbröd. Gott! Sen spelade vi kort resten av kvällen. Alltid lika kul! Jag vann två omgångar. Och sen vann Markus en gång och hans mamma en gång.

Idag tog vi lång sovmorgon eftersom det blev lite sent igår. Idag har vi inga direkta planer så det blir nog att bara vara hemma. Resten av karlstadborna är vell inne istan på skyltsöndag. Hade varit lite roligt att gå och kolla men tror inte Markus är så sugen. Att det blåser storm gör det inte bättre.

Har haft en mysig frukost med första ljuset tänt i ljusstaken. Snart är det jul !

Ha en bra dag!

Felicia hade gymnastik tävling i k-hamn i går och hennes grupp vann brons. Stolt syster!!


111126



God morgon!


Sovit som en prinsessa inatt, men är trött ändå ;). Ska snart göra mig i ordning och dra hem till mamma. Vi ska till Kristinehamn och kolla när min lillasyster har uppvisning. Kommer inte ihåg faktiskt om det var dans eller var det var. De har så mycket aktiviteter så jag håller ingen koll. Men det ska bli kul i allafall. Har inte träffat tvillingarna på flera veckor så det ska bli mysigt. Har saknat dom så mycket !

När jag kommer hem igen ska jag städa här hemma och göra färdigt för i kväll. Svärföräldrarna kommer kl 8 på middag. Så jag har en del att göra !

Kvällen igår var lika mysig som alltid. Tacos och idol och sedan kollade vi på film och serier innan vi la oss. Precis som en fredag ska vara !

Nu ska jag göra mig i ordning. Vi hörs i eftermiddag igen !



Världens finaste syskon ♥


Tgif!



Haft en sjukt bra dag på stan! Lunchat med syster och mamma. Sen blev det shopping med syrran och hennes styvdotter Ida. Fick tag på en hel del julklappar. Inte många kvar att fixa nu. Fick två jättefina ljuslyktor av syrran och hennes sambo i tidigt födelsedagspresent också. Nöjd!

När jag kom hem åkte jag och Markus till nya Elgiganten megastore och kollade lite. Ville köpa en systemkamera som dom hade erbjudande på men den va slut såklart. Typiskt! Men Markus köpte en dammsugare haha. En sådan handdammsugare som man slipper sladd och släpa på dammsugaren efter sig.

Nu ska vi laga tacos och kolla idol. Ha en bra fredag!


Mot stan



Nu sticker jag mot stan ! Dagens Facelook!


111125



God morgon!

Då var det fredag igen. Ska njuta extra mycket denna helgen efter som jag jobbar nästa helg som kommer. Har inte sovit alls bra inatt. Vaknat av konstiga drömmar och sovit oroligt. Sen är inte vädret det ultimata. Det blåser storm och regnar ute. Inte en bra dag att springa på stan men det får gå ändå !


Nu ska jag göra mig i ordning och plocka undan lite här hemma. Halv tolv ska jag hämta upp syster och sen dra mot stan för shopping !

Här kommer lite bilder på mitt julpynt som kommit upp än sålänge.

Ha en bra fredag!










111124



God kväll!

Har inte haft tid att blogga idag. Jobbat till halv 4 sen storhandlat och hem och lagade mat direkt. Nu kollar vi på böda camping. Längtar efter sommaren !!!

Men men.. En lång vinter väntar först!

Imorgon är jag ledig och ska tillbringa dagen på stan med syster och styvbror och även luncha med dom och mamma. Resten av julklapparna ska inhandlas och kanske hittar man något till sig själv :). Återkommer imorgon!


111123



God eftermiddag!

Idag hade jag sovmorgon då jag jobbar kvällen. Börjar kl 14 så jag har hunnit städa undan här hemma, vikt in tvätt och fixat lunch. Nu ska jag bara greja lite vid datorn och få över mina e-fakturor till Swedbank eftersom jag bytt bank så räkningarna kommer fram som det ska. Sen ska jag fixa frisyren och dra mot jobbet.

Har inte så mycket mer att säga eftersom jag inte gjort något speciellt så nu får stå ut med korta tråkiga inlägg ;).

Ha en bra dag !



I wish!



Åh. I dessa stunder vill jag ha torktumlare! Säkert värt varenda krona!

Dubbelpåslakan är inte lätt att torka på ett litet torkställ.


111122


God förmiddag. Haft en ganska så lugn dag på jobbet. Men mest för att tanterna är sömntutor och inte vill gå upp !

Idag har jag en kort dag på jobbet. Slutar redan om 2 timmar. Så skönt ! Idag kommer pappa på besök. Han behöver hjälp med mobilen. Så jag ska hålla i en lektion. Annars ska jag inte göra så mycket mer. Slänga i en tvätt i maskinen och fixa mat. Men inte mkt mer än så!

Ha en bra dag!


Matstolar!



Idag åkte jag och babe till tippen med allt skräp. Herregud så mycket man kan samla på sig men Gud så skönt att bli av med :).

I skrivande stund sitter jag och kollar på matchen mellan Färjestad och Linköping. Fbk i underläge tyvärr än sålänge. Men man vet aldrig ! Matchen har precis börjat.

Nu blir de tv mys resten av kvällen. Ska värma en kopp te och krypa upp i soffan.

Här är nya matstolarna vi köpte. Dock passar inte benen till bordet men skiiiitsamma ;).


111121



Hej!

Sitter på rast just nu och äter min goda kycklingsallad. Imorse va de riktigt jobbigt att gå upp. 05.35 ringde klockan. Ush! Men nu är jag lite piggare. Jobbar ända till 16.00 idag så det är en lång arbetsdag. Efter jobbet blir det förbi affären en snabbis och köpa bröd och mjölk. Sen är de hem och vika in tvätt osv. Ingen lugn stund ;).

Nu ska jag fortsätta äta ! Ha en bra måndag!


111120



God kväll !

Haft fullt upp idag. KUL ! Först drog vi till Jula där vi shoppade loss. Eller Markus mest. En sticksåg och lite smågrejer. Sen drog vi till IKEA och impulsköpte en vit byrå till hallen. Fan, pengarna flyger iväg haha. Tur man har ett litet sparkonto ;). Direkt vi kom hem så renbäddade jag sängen och fixade mat. Så nu håller Markus på med byrån som snart är ihopmonterad och jag ska försöka få över alla saker från den gamla byrån till den nya innan Gossip girl börjar kl 18.00. Sen blir det mys resten av kvällen och sen bums i säng. Upp tidigt för en ny jobbvecka.

Vad har ni haft för er denna helgen ?



Lugn lördag!



Vill hoppa in och önska er en god natt! Jag och Markus har haft en mysig hemmakväll med massa tvtittande, god mat, cider och öl. Nu ska vi snart krypa ner under täcket. Jag är trött som vanligt. Att jobba 90% är mer påfrestande än vad man kan tänka sig. Haha. Fast jag är alltid trött. Fråga
Markus, han är nog rätt trött på att jag alltid vill lägga mig tidigt.

Imorgon blir det iväg till jula igen eftersom Markus vill dit. Inte mig emot. Skönt att komma ut. Sen blir vi nog hemma resten av dagen. Har lite städning och så att ta tag i !

Godnatt på er !

Världen bästa och finaste tvillingsyskon. Älskar och saknar er !!!!! Och sommaren..


Inte som man tänkt sig!



Ja, dagen blev inte som jag tänkt mig. Markus bangade ur och drog och fiskade strax efter jag skrev förra inlägget. Så jag drog hem till mamma på kaffe och fick med mig henne och hennes sambos son till jula. Hittade en bättre rattmuff till min ratt som är i fejkläder. Svart och röd (min bil är röd). Köpte även en liten glaskula med ljus i att ha som julpynt i köksfönstret. 49 kr. Billig och jättefin :). Sen handlade vi på Willys åt mamma och Magnus och nu har jag landat hemma i soffan med en cider i handen. Gott !

Snart ska jag fixa mat och mysa framför tvn med sambon.

Ha en mysig kväll!


111119



God eftermiddag!

Ställde faktiskt kl på 10.20 så jag inte skulle sova allt för länge. Jag kan nämligen sova hur länge som helst och blir bara tröttare och tröttare ju längre jag sover. Så jag gick upp och tog en härlig dusch. Nu har vi precis ätit frukost och jag dricker en kopp kaffe för tillfället.

Denna lördag är jag inte riktigt säker på vad vi ska göra. Vi måste förbi tippen och slänga en jädra massa skräp i allafall. Både jag och Markus jobbar hela veckorna så vi har inte tid då. Sen skulle jag vilja förbi Jula som öppnat i välsviken. Hur stort som helst tydligen så det kanske finns nåt roligt. Skönt att komma ut och iväg i allafall.

Ikväll blir det god mat, alkohol och eventuellt filmmys med Markus. Skönt att bara vara hemma och mysa en lördagskväll. De senaste helgerna har inte varit så lugna då vi varit bortbjudna och haft gäster. Och nästa helg kommer svärisarna på middag så man får passa på nu !

Nu ska jag göra mig i ordning och hänga tvätten. Har inte tvättat mörktvätt på snart 2 veckor så det behövdes ;). Ha en bra lördag !




Världens finaste systrar och mamma ♥


Ingen lugn stund!


Nope!

Är hemma från jobb och affär. Får reda på att vi är bjudna på födelsedagsmiddag hos Markus morbror som fyller år så det blev att stresshandla och köpa blomma och choklad i present. Kom sedan på att Mattias tränar som en tok och inte äter sötsaker. Tusan också haha. Men det får gå ändå. Stressa hem och packade upp varorna. Tänkte hoppa in i duschen men jag orkar inte så det fick bli en raggardusch och nu ska jag fixa håret och sminket så gott det går.

Kl 18 är middagen. Tur dom bor 2 minuter bort ;). Inviger ett nytt linne idag. Från Gina tricot!


111118


Hej fredag! Som jag längtat efter dig :) !

Jag sitter på rast just nu på jobbet. Har tryckt i mig en grandiosa kebabpizza haha. Alla andra har fina matlådor utom jag. Nästan jämt ;). Äh mat är mat!

Efter jobbet idag blir det att handla på maxi och sen förbi systemet innan jag åker hemåt. Då ska jag slänga mig i soffan och vila en stund ! Ladda för helgen. Till kvällen blir det nog idol, god mat och lite alkohol tillsammans med sambon!

Ha en bra fredag !

Min förmiddag igår: love it !


111117



God förmiddag!

Jag har tillbringat förmiddagen i soffan och kollat på tv och druckit kaffe. Nu har jag precis gjort mig i ordning och håller på med lite lunch. Idag jobbar jag kvällen och börjar kl 14. Imorgon jobbar jag till 15.30 så jag är ledig hela helgen. Det ska bli skönt. Fjärde helgen i rad som jag är ledig. Det händer ALDRIG men jag hade tagit semester helgen som var. Annars hade jag jobbat 22 timmar lördagen och söndagen. Förtjänar som sagt lite ledigt ;).



Nu ska jag fortsätta med lunchen och sen dra mot jobbet. Ha en bra dag !



Saknar mosters gris såååååå mycket.





Myspys!


Här sitter jag i soffan och myser under filten med en varm kopp kaffe! Pappa kommer snart på besök också. Inte dumt. Har en bra tv kväll framför mig också. Arga snickarn och greys!

Hur är eran onsdagskväll?


111116



God eftermiddag! Har landat hemma i soffan efter jobbet. Orkar inte resa mig så trött jag är men jag måste dammsuga. Dammråttorna är inte nådiga!

Sen kommer Emilia och ska kolla på min gamla bil. Provköra osv så får vi se om det blir ett köp!

Nej, dags att dansa tango med dammsugaren innan min Karl kommer hem :).

Våran middag häromdagen. "club sandwish".


Tisdagsklassiker



Äntligen! Väntat en heeeel vecka på detta! Love love love !



111115


God förmiddag!

Ännu en ledig dag :). Sitter hemma i soffan och njuter fullt ut. Har inga måsten idag. Ok, kanske ta ett varv med dammsugaren men annars så har jag inga planer.

Nu ska jag fixa frillan och äta lite lunch. Återkommer senare !

Mina fina liljor jag fick av besöket i helgen.


Finaste tvillingsyskonen!



Älskar er och saknar er! <3


Stora lillasyster




Älskade lillasyster som blivit så stor :) hittade det snyggaste bilderna också ;)


Liten och oskyldig.

och nu...






Älskar dig din lilla skitunge :P

 


111114



Godmorgon sunshines!

Jag är ledig idag också. Likaså imorgon. Underbart! Dessa dagar behövde jag verkligen vara ledig. Har jobbat och slitigt hur mycket som helst och en minisemester från jobbet har varit perfekt.

Idag ska jag iväg till bergvik och handla och kolla lite i butiker. Hoppas på att få sms från jysk om att mina köksstolar har kommit innan jag drar till stan för då får jag invänta Markus som ville med. Gött att få lite mer stolar. Underlättar när man får gäster ;).

Nu ska jag bara lata mig i soffan med en god kopp kaffe!



Sötaste lillebror !



111113


Hej söndag!

Kvällen blev lyckad igår och maten gick att äta ;). Nästan hela pajen gick åt så jag tror det blev godkänt!

Vi spelade lite kort och drack starkglögg och avslutade kvällen med guitarrhero battle. Det var roligt! Tusan tack Therese, Kristoffer, Mathias och Madeleine för att ni kom! Och tack för det fina liljorna jag fick!

Idag är det fars dag och jag har varit till pappa på fika. Han va nöjd med tshirten (som det står "världens bästa pappa" på) och hjärtat i sten.

Nu håller jag på med maten och väntar på reprisen av greys anatomy som jag missade i onsdagskväll när jag jobbade kvällen. Känner mig lite småbakis så det blir film och mys för hela slanten resten av dagen.

Hörs imorgon igen :)


Tusan!


Hej!

Håller på för fullt med maten. Gästerna kommer om 30 minuter. Jag gör köttfärspaj. Samma som vi fick på Lindas babyshower och Tyras dop men jag tror inte det blev så bra, faaan ! Men i värsta fall får vi beställa pizza från pizzerian. Allt löser sig. Tur det är nära vänner som kommer och inte kungafamiljen ;).

Nej, de blir nog bra haha! Fyyyyy va jobbigt. Kanske smakar bättre med såsen och salladen till. Hoppas det ! Wish me luck !

Dukat och klart!


111112



Hej på er !


Jag sitter i soffan med en kopp kaffe och grejar med bloggen. Jag är trött på den och som nu ser så suger jag på att göra en "header". Bilderna högst upp. Jag har inge photoshop eller liknande så det får duga som det är nu. Bloggen har blivit lite bredare plus att jag har ändrat lite typsnitt osv.

 Annars så ska jag göra mig i ordning och städa undan här hemma. Vi får som sagt middagsgäster här ikväll vilket ska bli mycket trevligt. Bara vi får plats. Va in till Andrea (grannen) och lånade 4 st stolar av henne igår men jag tror inte 6 normalstora personer får plats men vi får lösa det på nått sätt. Blir nog bra vilket som.

Nu ska jag upp till svärisarna och byta till vinterdäck på min nya bil. Börjar bli dags nu. Kylan kommer !

Hörs sen igen :)

Frukostbesök!



Hej!

Fick lite oväntat frukostbesök :). Mammas sambo Magnus, hans son Christoffer och syrran kom på kaffe och smörgås. Nu har dom precis åkt till ÖB och sen ska vi mötas upp på Bergvik. Skönt att ha lite sällskap därborta. Jag som skulle åkt dit själv.

Så nu väntar jag på att dom ska bli klara på ÖB och så åker jag bort mot bergvik.

 Ska handla till middagen imorgon. Markus syster och sambo kommer och även Markus morbror med hans sambo kommer. Kommer bli mycket trevligt. Lite svårt att planera hur vi ska sitta och äta i allafall för jag har bara två stolar HAHA. Men fyra får sitta i soffan och äta vid soffbordet och så får vell jag och Markus ta våra balkongstolar (som är lite lägre än matstolarna) och äta bredvid så gott det går. Det löser sig nog. Kul ska det bli i allafall !

Nej, nu ska jag fixa iordning mig och dra !

BTW, har beställt 4 st stolar från Jysk nu när dom har erbjudande på jättefina stolar. Dom va slut i affären men jag kunde beställa till nästa vecka och få dom för samma pris. Inte alls dumt, så lite mer stolar kommer vi ha då :).

Såhär ser dom ut. Kostar 799 kr st ordinariepris och nu kostar dom 275 kr st.


111111 - Elfte november 2011



God morgon!

Lite häftigt datum :). Tänker på alla söta små bebisar som föds idag. Måste vara kul att ha ett sådant personnummer!

Idag är jag ledig :). Och fyra dagar till sen. Känns så underbart ! Jag förtjänar det verkligen efter att ha jobbat och jobbat som en galning. Idag ska jag ner till bergvik och kolla lite. Även handla lite ingredienser till middagen imorgon. Måste hitta fars dag present också. Tror jag vet redan vad jag ska köpa.

Ska bara strosa och ta det lungt och njuta av min lediga dag. Kanske hittar något fint i affärerna. Sen ska jag tillbringa resten av dagen med god middag, alkohol och idol med älskling. Tro det eller ej, men jag köpte faktiskt vitt vin igår. Jag måste lära mig. Mousserande går bra så då borde vanligt också gå bra. Drack faktiskt ett helt glas rött förra helgen HAHA.

Vi får vell se. Ha en bra fredag !


Är detta gott?


Torsdagskväll


Haft en supermysig kväll med älskling! Varit till bergvik och sen hem för tacos och mys i soffan. Känner mig lite nykär. Tror Markus gör det med :).

Nu ska vi kolla klart på fråga Olle och sedan lägga oss och sova. Jag är nu ledig i fem hela dagar så jag ska njuta fullt ut. Hela helgen är full i planer också så det känns bra !

Ha en härlig torsdagskväll !

Kvällens goda middag


111110



God förmiddag!

Jag sitter på min efterlängtade rast efter en stressig förmiddag. Idag slutar jag kl 14 så det känns bra i allafall. Sen är jag ledig i 5 dagar !! Sjukt skönt ska det bli kan jag lova!

Efter att jobbat hela sommaren och hösten utan mer än 3 dagars ledig i rad så ska det bli riktigt skönt ! Så snart tar jag helg :).

Återkommer senare ! Pusssssssss


Bättre sent än aldrig!



Här kommer några kort från dopet av Tyra Alicia Johansson














Blev aldrig några bilder på presntöppnandet då det stod massa folk i vägen men Tyra fick massa fina saker. Utav mig och syster fick hon disneyböcker (som hon önskat sig) och ett bismarck armband i silver.




111109



God förmiddag!

Skönt med en sovmorgon idag. Jobbar kvällen och börjar kl 14. Var riktigt trött igårkväll så en sovmorgon behövdes !

Idag hinner jag inte göra så mycket. Blir att greja lite här hemma. Fixa lunch och hinna förbi apoteket innan jobbet. Nässprayen börjar ta slut ;).

Blir inte så långa inlägg när jag jobbar så mkt för när det är fritid så hinner jag inte med mer än det dagliga sysslorna som städning, handling och tv tittande ;).

Nu ska jag fixa i ordning mig ! Ha en bra Onsdag.


Nytt!


Godkväll!

Då va man med ny(are) bil ! Den är liten och perfekt för mig. Inget speciellt men lite nyare än den gamla. Så jag hoppas att den går ett tag ;).

Nu ska jag hoppla i säng och krama på min man :) <3


111108



God förmiddag!

Jag sitter på rast på jobbet just nu. En fullsmäckad förmiddag har det varit. Skönt att jag slutar om ca 2 timmar. Då ska jag handla, sen em och invänta pappa. Vi ska till Kristinehamn och kolla på en bil till mig. En liiiiiiiten liten bil haha! En riktigt pensionärsbil. Men de duger nog åt mig :). Vi får vell se !

Det är de jag ska greja med idag. Så mycket mer blir de inte. En riktig tvkväll !

Ha en bra tisdag!


111107



God förmiddag!

Har varit uppe en timme nu och bara legat framför tvn. Ska ta och fixa i ordning mig och ta mig något att äta. Jobbar kvällen idag och börjar kl 14.

Igår hade jag en riktig skitdag och den verkar fortsätta idag igen. Hela kroppen mår skit och egentligen vill jag bara krypa ner under täcket och aldrig komma fram..radera det två senaste dagarna. Får be till gud att det blir bättre snart.


Nä, inget mer negativt. Nu ska jag dricka kaffe och göra mig i ordning.




Blä!



Det är inte min dag idag. Inte natten som var heller. Ush, mår skit !


Tiden går!



Lördagen lider mot kvällen och jag har nyss kladdat på lite smink och är redo för middag hos svärföräldrarna! Bara byta tröja ;).

Sitter och kollar på "drömmen om ett barn" på 3an. Väldigt bra!

Ha en trevlig lördag! De ska vi ha :). Alkohol, god middag, kortspel och världens bästa svärföräldrar!


Blommor



Igår köpte jag nya blommor och två nya krukor på Coop Forum. Älskar det söta krukorna som är lite lantliga. Fredsliljor är inte så dumt det heller!






111105



God morgon!

Sovit jättegott inatt och vaknade i Markus armar. Kan inte bli bättre. Nu har vi klämt i oss en sen frukost med ägg och gottigheter!

Jag har landat i soffan och ska kolla lite på bilar på nätet och dricka kaffe. Eventuellt att vi åker till stan och kollar lite sen.

Ikväll är vi bjudna på middag hos svärföräldrarna. Lyx att slippa laga mat själv :) .

Igår köpte jag nya blommor till köket med superfina krukor. Ska visa er sen !

Ha de bra :)


Fredagkväll!



Godkväll!

Fredagen är här :) underbart. Jag sitter hemma i soffan med älskling och kollar på böda camping. Har varit full rulle efter jobbet med handling, städ och matlagning. Är Jättetrött efter denna långa arbetsvecka så 2 lediga dagar ska bli riktigt skönt!

Sitter även på blocket var femte minut och kollar om det kommit ut någon bra bil. Nu är det jag som ska ha en ny. Även om min funkar utmärkt så är de dags för en ny känner jag !

Så ha en bra fredagskväll kära vänner !

En naken knubbis på sitt dop i söndags!


111104



God morgon! Skönt att det är fredag! Är ledig hela helgen och jag behöver sova haha! Är så trött efter denna långa omtumlande veckan med att byta avdelning på jobbet och massa jobbiga och nervösa ärenden. Skönt att lämna veckan bakom sig !

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och dra mot jobbet. Idag jobbar jag bara till halv 2 så det blir en skön start på helgen !

Trevlig helg !


Söt!



Sötaste klänningen. Kanske man ska klicka hem till nyår? Finns här











111103


God morgon!

Jag har nyss klivit upp ur min varma sköna säng. Hade gärna sovit en timme till men jag har en del ärenden i stan innan jobbet så då får man gå upp tidigt! Ska klämma in en lunch med mamma också :).


Så nu ska jag ta mig en kopp kaffe och göra mig i ordning! Önskar er en bra dag !


111102


Hej!

Nästan nyss hemkommen från jobbet. Är sjukt trött! Jobbar ihjäl mig ;). Så när jag kommer hem efter en lång arbetsdag så har jag knappt ork att blogga. Men ville hoppa in här och säga hej !

Nu ska jag leta fram nåt att äta till middag och sen dega i soffan resten av eftermiddagen/kvällen.

Ha en bra onsdag!


111101



November!

Japp! 2 månader kvar av året! Idag har jag jobbat på nya avdelningen som jag börjat på. Gick bra och tiden gick fort. Känner ju alla eftersom det är samma hus men de är en del att lära ändå. Andra rutiner och andra boenden. Men de ska nog ordna till sig :).

Nu sitter jag hemma och ska vika in tvätt och börja med maten. Markus va inte hungrig efter jobbet så det blir sen middag. Förresten, någon annan som märkt att dom visar film på 5an istället för desperate housewives!? Katastrof! Jag som väntat en heeeel vecka! Fy skäms!

Men då får jag vell umgås med Markus mer och kolla på andra program som han också vill se.

Ha en bra kväll. Dags för mig att vika in tvätten !


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus